İlk ihracat Japonya ile başladı. İtfaiye araçları tasarım ve üretimi başladı.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İlk ihracat Japonya ile başladı. İtfaiye araçları tasarım ve üretimi başladı."

Transkript

1 KURUMSAL TANITIM

2 KİLOMETRE TAŞLARI 1985 Katmerciler Araç Üstü Ekipman A.Ş. kuruldu İtfaiye araçları tasarım ve üretimi başladı İlk ihracat Japonya ile başladı TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem belgesi alındı EBSO Taşıt Sanayi Meslek grubunda bölgede En Yüksek İhracatı Gerçekleştiren Firmalar arasında ikinci olmuştur. Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Taşıt Sanayi Meslek Grubunda bölgede En Fazla Sınaî Mamul İhracatını gerçekleştiren firmalar arasında üçüncü olmuştur TS EN ISO Çevre Yönetim Sistem belgesi alındı EBSO Taşıt Sanayi Meslek grubunda bölgede En Yüksek İhracatı Gerçekleştiren Firmalar arasında ikinci olmuştur. Ege Bölgesinde En Fazla Vergi Ödeyen Firmalar arasında üçüncü olmuştur. Son 10 Yıldır Aralıksız Olarak Katkılarımızdan Dolayı EBSO tarafından ödüllendirilmiştir.

3 KİLOMETRE TAŞLARI 2008 İzmir Ticaret Odası ve İzmir Vergi Dairesi tarafından Döviz Kazandırıcı Hizmetlerde gösterdiği üstün gayret ve başarılarından dolayı Takdirname ile ödüllendirilmiştir. İzmir Ticaret Odası ve İzmir Vergi Dairesi tarafından Yüksek Ticari Kazanç beyan ederek ülke ekonomisine yaptığı katkı ve başarılarından dolayı Takdirname ile ödüllendirilmiştir. EBSO tarafından verilen Son 10 Yıldır Aralıksız Olarak Gerçekleştirilen Yüksek İhracat Ödülünü kazandı TÜBİTAK ile AR-GE teşviki çalışmaları başlatıldı. Yüksek Ticari Kazanç beyan ederek ülke ekonomisine yaptığı katkı ve başarılarından dolayı Altın Madalya ile ödüllendirilmiştir. Döviz Kazandırıcı Hizmetlerde gösterdiği üstün gayret ve başarılarından dolayı Bronz Madalya ile ödüllendirilmiştir. İzmir de en çok Kurumlar Vergisi ödeyen 100 mükellef arasında 42. sırada yer alarak İzmir Ticaret Odası tarafından Altın Madalya ile ödüllendirilmiştir. EBSO listesinde Üretimden Satışlarda şirketimiz Ege Bölgesinde 105. olmuştur. İstanbul Sanayi Odası ikinci 500 büyük şirket sıralamasına 260. sıradan girmiştir. Türkiye nin 1000 büyük ihracatçısı arasına 701. sıradan girmiştir. İzmir de en çok Kurumlar Vergisi Ödeyen 42. şirket olmuştur.

4 KİLOMETRE TAŞLARI 2010 EBSO listesinde üretimden satışlarda şirketimiz Ege Bölgesi nde 85. oldu. İstanbul Sanayi Odası ( İSO ) ikinci 500 büyük şirket sıralamasına 439. sıradan girmiştir. Ege Bölgesi nde en çok Kurumlar Vergisi Ödeyen 40. şirket oldu. Kapalı alan m² ye çıkarıldı. Kasım 2010 da halka açıldı. Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) üretimine başlandı Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (League of American Communications Professionals - LACP) tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve uluslararası ölçekte 2010 yılı En İyi Faaliyet Raporlarının belirlendiği yarışmada Katmerciler, Makine Araç ve Ekipmanları sektöründe Platin Ödül elde ederken, dünya sıralamasında yer alan En İyi Türk şirketleri arasında 4 üncü, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi nde ise 3 üncü Türk şirket olmayı başardı. EBSO listesinde sektöründe Üretimde En Fazla İstihdam sağlayan firmalar arasında birinci, En Yüksek Üretim gerçekleştiren firmalar arasında birinci, En Yüksek İhracatı gerçekleştiren firmalar arasında ikinci, En Yüksek Vergi ödeyen firma birincilik ödülü almıştır.

5 KİLOMETRE TAŞLARI 2012 Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (League of American Communications Professionals - LACP) tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve uluslararası ölçekte 2011 yılı En İyi Faaliyet Raporlarının belirlendiği yarışmada Katmerciler, Makine Araç ve Ekipmanları sektöründe, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın en iyisi seçilerek yine Platin ödülü kazandı. Katmerciler, çok sayıda ülkeden 5 bin 500 ün üzerinde raporun aday olduğu yarışmada dünyada 18 inci, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi nde ise 10 uncu olmayı başardı Milli Savunma Bakanlığından Tesis Güvenlik Belgesi alındı. Ege Bölgesi nde En Çok Kurumlar Vergisi Ödeyen 36. şirket oldu. Türkiye nin 1000 büyük ihracatçısı arasında 247 inci oldu. EN ISO Kaynak Sistem Belgesi alındı. TS OHSAS İş Sağlığı ve Güvenliği Belgesi alındı. Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (League of American Communications Professionals -LACP) tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve uluslararası ölçekte 2012 yılı En İyi Faaliyet Raporlarının belirlendiği yarışmada Katmerciler, Makine Araç ve Ekipmanları sektöründe, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın en iyisi seçilerek yine Platin ödülü kazandı. Katmerciler, çok sayıda ülkeden 5 bin 500 ün üzerinde raporun aday olduğu yarışmada dünyada 7 inci, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi nde ise 1 inci olmayı başardı.

6 KİLOMETRE TAŞLARI 2014 ISO Müşteri, Memnuniyeti Yönetim Sistem Belgesi alındı. Türkiye nin 1000 büyük ihracatçısı arasında 492 nci olmuştur. İstanbul Sanayi Odası ( İSO ) ikinci 500 büyük şirket sıralamasına 199. sıradan girmiştir. Üretimden Satışlara Göre Ege Bölgesi Sanayi Odasının 100 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde Ege Bölgesinde 55. olmuştur ISO Bilgi Güvenliği Yönetim Sistem belgesi alındı. ISO Tedarik Zinciri Güvenliği Yönetim Sistem belgesi alındı. Ege Bölgesi nde 2015 Yılı Kurumlar Vergisi Tahakkuk tutarlarına göre 29. sırada yer aldı. Üretimden satışlara göre İstanbul Sanayi Odasının 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 409. sırada yer aldı. (İSO 500) Türkiye nin 1000 büyük ihracatçısı arasında 518. olmuştur. (TİM) Üretimden satışlara göre Ege Bölgesi Sanayi Odasının 100 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde Ege Bölgesinde 41. sırada yer aldı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı AR-GE MERKEZİ kuruldu. TOMA ların ardından savunma sanayine yönelik ürün geliştirme çalışmalarının ilk adımı olarak, tüm tasarım ve üretimi şirkete ait 4x4 Zırhlı Personel Taşıyıcı Khan'nın tanıtımı yapıldı. Koruma Kalkanı, Uzaktan Kumandalı Zırhlı Paletli Ekskavatör, Zırhlı Kazıcı Yükleyici İş Makinesi, Zırhlı Damper, Zırhlı Su Tankeri, Zırhlı Lowbed Treyler, Zırhlı Ambulans savunma ürün gamına eklendi.

7 KİLOMETRE TAŞLARI 2016 ADR Üretim ve Üretim Uygunluğu sertifikası alındı. Milli Savunma Bakanlığı ndan Üretim İzin Belgesi alındı. Katmerciler in 2015 Yılı Faaliyet Raporu, ABD ve Avrupa başta olmak üzere, 25 ülkeden bine yakın şirket raporunun değerlendirildiği yarışmada genel dünya sıralamasında En İyi 12 inci, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesinde (EMEA) En İyi 8 inci rapor seçilerek platin ödül kazandı. İhracat yapılan ülke sayısı 50 nin üzerine çıktı. Savunma sanayine yönelik zırhlı tekerlekli taktik araç gamını genişletme çalışmaları sonunda, 4x4 Taktik Tekerlekli Zırhlı Araç - HIZIR ile ülkemizde yeni bir zırhlama modeli olan Nefer Zırhlama Sistemi nin lansmanı yapıldı. İlk örnek Zırhlı Ambulans tamamlanarak seri üretime hazır hale getirildi. Üretimden Satışlara Göre İstanbul Sanayi Odasının ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 370. sırada yer almıştır. (İSO 500) Üretimden Satışlara Göre Ege Bölgesi Sanayi Odasının 100 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde Ege Bölgesinde 70. sırada yer almıştır

8 ORTAKLIK YAPISI

9 AR-GE FAALİYETLERİ

10 BAĞLI ORTAKLIKLAR VE İŞTİRAKLER

11 ÜRETİM TESİSLERİ İzmir Fabrika Katmerciler, uzun yıllardır, entegre ve modern üretim sistemine sahip olduğu İzmir Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi nde 31 bin 500 m2 lik arsa üzerinde 17 bin m2 si kapalı alanda üretim yapmaktadır.

12 ÜRETİM TESİSLERİ Ankara Fabrika Savunma Sanayine yönelik üretim ve Ar-Ge Merkezi olmak üzere, Ankara Başkent Organize Sanayi Bölgesi nde, yapımı üç etaptan oluşacak toplam 27 bin m 2 yeni üretim tesislerinin inşasına başlandı. 5 bin 400 m 2 lik ilk etabı tamamlanarak üretime hazır hale getirildi.

13 DÜNYA DEVLERİYLE İŞBİRLİĞİ Katmerciler; FORD, MERCEDES, MAN, HYUNDAI, ISUZU, IVECO, KAMAZ, KRAZ, MITSUBISHI, RENAULT, SCANIA, VOLVO gibi dünya devi taşıt üreticileriyle çalışmaktadır. Katmerciler ihalelere, kamyon üreticilerinin ekipman üreticisi olarak dolaylı şekilde veya üreticilerden araç temin ederek kendisi doğrudan katılmaktadır.

14 ÜRETİM SÜRECİ Tasarımdan boyaya, tek çatı altında Anahtar Teslim üretim Şirketin üretim bandı çok farklı türde ürün imalatına uygun olarak organize edilmiştir. Satış sonrası 10 yıl yedek parça temin garantisi.

15 İHRACAT AĞIMIZ

16 NEDEN KATMERCİLER

17 SERVİS AĞI

18 ÜRÜN YELPAZESİ SAVUNMA SANAYİ ARAÇLARI

19 ÜRÜN YELPAZESİ İTFAİYE ARAÇLARI

20 ÜRÜN YELPAZESİ İTFAİYE ARAÇLARI

21 ÜRÜN YELPAZESİ TAŞIMA ARAÇLARI

22 ÜRÜN YELPAZESİ TAŞIMA ARAÇLARI

23 ÜRÜN YELPAZESİ ÇEVRE ARAÇLARI

24 ÜRÜN YELPAZESİ ÖZEL ÜRÜNLER

25 ÜRÜN YELPAZESİ ÖZEL ÜRÜNLER

26 Teşekkür Ederiz

KİLOMETRE TAŞLARI. İlk ihracat Japonya ile başladı. TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem belgesi alındı. Katmerciler Araç Üstü Ekipman A.Ş. kuruldu.

KİLOMETRE TAŞLARI. İlk ihracat Japonya ile başladı. TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem belgesi alındı. Katmerciler Araç Üstü Ekipman A.Ş. kuruldu. KURUMSAL TANITIM KİLOMETRE TAŞLARI 1985 Katmerciler Araç Üstü Ekipman A.Ş. kuruldu. 1998 İlk ihracat Japonya ile başladı. 1999 TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem belgesi alındı. 2004 Ege Bölgesi Sanayi

Detaylı

KATMERCİLER. Daha Temiz, Sağlıklı ve Yaşanabilir Bir Dünya İçin

KATMERCİLER. Daha Temiz, Sağlıklı ve Yaşanabilir Bir Dünya İçin KURUMSAL TANITIM KATMERCİLER Daha Temiz, Sağlıklı ve Yaşanabilir Bir Dünya İçin KİLOMETRE TAŞLARI 1982 Katmerciler Profil A.Ş. kuruluşu 1985 Katmerciler Araç Üstü Ekipman A.Ş. kuruluşu 1987 İtfaiye araçları

Detaylı

KURUMSAL TANITIM Ekim 2011

KURUMSAL TANITIM Ekim 2011 KURUMSAL TANITIM Ekim 2011 KATMERCİLER Daha Temiz, Sağlıklı ve Yaşanabilir Bir Dünya İçin İÇİNDEKİLER Temel Değerlerimiz Tarihçe ve Kilometre Taşları Organizasyon Yapısı Üretim Süreci Ürün Yelpazesi Kurumsal

Detaylı

KATMERCİLER. Daha Temiz, Sağlıklı ve Yaşanabilir Bir Dünya İçin

KATMERCİLER. Daha Temiz, Sağlıklı ve Yaşanabilir Bir Dünya İçin KURUMSAL TANITIM KATMERCİLER Daha Temiz, Sağlıklı ve Yaşanabilir Bir Dünya İçin KİLOMETRE TAŞLARI 1982 Katmerciler Profil A.Ş. kuruluşu 1985 Katmerciler Araç Üstü Ekipman A.Ş. kuruluşu 1987 İtfaiye araçları

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2013 31 MART 2013 FAALİYET RAPORU Sayfa No:1 İÇİNDEKİLER Sayfa No 1. ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI... 1 2. DÖNEM İÇİNDE ESAS SÖZLEŞMEDE

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU EKİM 2011

YATIRIMCI SUNUMU EKİM 2011 YATIRIMCI SUNUMU EKİM 2011 İçerik Ford Otosan Türk Otomotiv Sektörü Rekabet Avantajları Faaliyet Sonuçları İMKB Performansı 2 Yatırımcı Sunumu Ekim 2011 FORD OTOSAN Şirket Tanıtımı Fabrikalar Yedek Parça

Detaylı

1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol

1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol 1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol 1966 yılında, Koç Topluluğu, ilk Türk yapımı otomobil Anadol u Otosan A.Ş. fabrikalarında üretti. Büyük bir coşkuyla karşılanan ve üretildiği yıllar

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU. Kasım 2010

YATIRIMCI SUNUMU. Kasım 2010 YATIRIMCI SUNUMU Kasım 2010 İçerik Ford Otosan Türk Otomotiv Sektörü Rekabet Avantajları Faaliyet Sonuçları İMKB Performansı 2 Yatırımcı Sunumu Kasım 2010 FORD OTOSAN Şirket Tanıtımı Fabrikalar Yedek Parça

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU TEMMUZ 2011

YATIRIMCI SUNUMU TEMMUZ 2011 YATIRIMCI SUNUMU TEMMUZ 2011 İçerik Ford Otosan Türk Otomotiv Sektörü Rekabet Avantajları Faaliyet Sonuçları İMKB Performansı 2 Yatırımcı Sunumu Temmuz 2011 FORD OTOSAN Şirket Tanıtımı Fabrikalar Yedek

Detaylı

İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu. Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015

İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu. Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015 İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015 İndeks I. İnci Holding ve Grup Şirketleri II. Vizyon-Misyon III. Organizasyon Şeması IV. Tarihçe V. Operasyonlar VI.

Detaylı

TÜPRAŞ RAFİNERİLERİ 2. EL ARAÇ SATIŞI Tarih: 04.05.2015

TÜPRAŞ RAFİNERİLERİ 2. EL ARAÇ SATIŞI Tarih: 04.05.2015 TÜPRAŞ RAFİNERİLERİ 2. EL ARAÇ SATIŞI Tarih: 04.05.2015 numarası 1-4X19 Foto-1 Mobil Vinç KATO Model Yılı 1976 Trafik kaydı yok 31.500 Kg Yedek Parçaları var mı? yok numarası 2-13X3 Foto-1 Paletli Vinç

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU. Şubat 2011

YATIRIMCI SUNUMU. Şubat 2011 YATIRIMCI SUNUMU Şubat 2011 İçerik Ford Otosan Türk Otomotiv Sektörü Rekabet Avantajları Faaliyet Sonuçları İMKB Performansı 2 Yatırımcı Sunumu Şubat 2011 FORD OTOSAN Şirket Tanıtımı Fabrikalar Yedek Parça

Detaylı

OTOMOTİV SANAYİİ-2014 ve GELECEK. 24.Ekim.2014 Tarihinde MDK Toplantısı FIRAT Üniversitesi Mühendislik Fakültesi / ELAZIĞ

OTOMOTİV SANAYİİ-2014 ve GELECEK. 24.Ekim.2014 Tarihinde MDK Toplantısı FIRAT Üniversitesi Mühendislik Fakültesi / ELAZIĞ OTOMOTİV SANAYİİ-2014 ve GELECEK 24.Ekim.2014 Tarihinde MDK Toplantısı FIRAT Üniversitesi Mühendislik Fakültesi / ELAZIĞ Otomotiv Sanayinde Gelecek: Değer Zincirinde Değişim Üretimden Tüketiciye: Tedarik

Detaylı

Ekim 2015 October 2015. Şirket Sunumu

Ekim 2015 October 2015. Şirket Sunumu Ekim 2015 October 2015 Şirket Sunumu İndeks I. İnci Holding ve Grup Şirketleri II. İnci GS Yuasa III. Vizyon-Misyon IV. Tarihçe V. Operasyonlar VI. Ürün Grupları VII. Markalar VIII. OE Referansları IX.

Detaylı

TÜRKİYE'NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇİNDE OTOMOTİV SANAYİİ

TÜRKİYE'NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇİNDE OTOMOTİV SANAYİİ RAPOR 2013/15 TÜRKİYE'NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇİNDE OTOMOTİV SANAYİİ 1. OTOMOTİV SANAYİİ'NİN YILLARA GÖRE KONUMU 2. SEKTÖRLER ARASINDA KIYASLAMA TEMMUZ 2013 ÖNSÖZ İstanbul Sanayi Odası tarafından

Detaylı

TÜRKİYE'NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇİNDE OTOMOTİV SANAYİİ

TÜRKİYE'NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇİNDE OTOMOTİV SANAYİİ RAPOR 2012/17 TÜRKİYE'NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇİNDE OTOMOTİV SANAYİİ 1. OTOMOTİV SANAYİİ'NİN YILLARA GÖRE KONUMU 2. SEKTÖRLER ARASINDA KIYASLAMA TEMMUZ 2012 ÖNSÖZ İstanbul Sanayi Odası tarafından

Detaylı

Özellikler / Specification Torna Ucu Devre Tipi Anahtar Ölçüsü Bar --- AÇIK --- --- Kullanıldığı Yerler : MERCEDES AXOR FREN MÜŞÜRÜ

Özellikler / Specification Torna Ucu Devre Tipi Anahtar Ölçüsü Bar --- AÇIK --- --- Kullanıldığı Yerler : MERCEDES AXOR FREN MÜŞÜRÜ 452 409 --- AÇIK --- --- Kullanıldığı Yerler : MERCEDES AXOR FREN MÜŞÜRÜ 452 410 12*1,5 KAPALI 27 5,50+-0,20 Kullanıldığı Yerler : MERCEDES AXOR HAVA İKAZ MÜŞÜRÜ 452 411 12*1,5 KAPALI 27 6,50+-0,20 Kullanıldığı

Detaylı

ĐSTĐKRARIN VE GELĐŞĐMĐN HĐKAYESĐ

ĐSTĐKRARIN VE GELĐŞĐMĐN HĐKAYESĐ ĐSTĐKRARIN VE GELĐŞĐMĐN HĐKAYESĐ 1978: Ankara da küçük bir atölye olarak kuruldu. 1979: Zirai traktörlere monte edilmek üzere kazıcı ve yükleyici ataşmanları imalatı yaparak işe başladı. 1986: Ankara da

Detaylı

İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu. Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015

İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu. Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015 İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015 İndeks I. İnci Holding ve Grup Şirketleri II. Vizyon-Misyon III. Organizasyon Şeması IV. Tarihçe V. Operasyonlar VI.

Detaylı

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir A HOŞGELDİNİZ Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir Egsan Egzoz Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Otomotiv sektörünün talebi olan egzoz sistemleri üretimini yapmak için 1989 da kuruldu.

Detaylı

ALTERNATÖRLER. Özellikler / Specification Ürün Grubu: Bosch Tipi Gerilim: 12V Akım: 80A Kullanıldığı Yerler : 1916 / MERCEDES C/E 300 SEL

ALTERNATÖRLER. Özellikler / Specification Ürün Grubu: Bosch Tipi Gerilim: 12V Akım: 80A Kullanıldığı Yerler : 1916 / MERCEDES C/E 300 SEL 2500 Kullanıldığı Yerler : 1916 / MERCEDES C/E 300 SEL 2505 Akım: 120A Kullanıldığı Yerler : 190 / MERCEDES BMW 2510 Akım: 28A Kullanıldığı Yerler : JOHN DEREE BIS 2512 Kullanıldığı Yerler : FORD KAMYON,

Detaylı

SAĞLAMLAR AĞIR SANAYİ A.Ş. SAGLAMLAR INDUSTRY CORP.

SAĞLAMLAR AĞIR SANAYİ A.Ş. SAGLAMLAR INDUSTRY CORP. SAĞLAMLAR AĞIR SANAYİ A.Ş. SAGLAMLAR INDUSTRY CORP. 2015 Vizyonumuz Araç ürün ve hizmetlerinde Türkiye'nin lider tüketici odaklı şirketi olmak. Misyonumuz Müşteri ihtiyaç ve beklentilerine en uygun araç

Detaylı

HAKKIMIZDA KALİTE POLİTİKAMIZ VE HEDEFLERİMİZ

HAKKIMIZDA KALİTE POLİTİKAMIZ VE HEDEFLERİMİZ HAKKIMIZDA ABS şirketleri olarak; Başta Aliağa ve daha sonra tüm Ege Bölgesi olmak üzere HAFRİYAT, TAŞIMACILIK, VİNÇ, DEPOLAMA HİZMETLERİ ve AKARYAKIT sektöründe uzun yıllardır müşteri memnuniyeti odaklı

Detaylı

ÜRETİM (Araç Türüne Göre)

ÜRETİM (Araç Türüne Göre) ÜRETİM (Araç Türüne Göre) 2010 yılının Aralık ayında 56.646 adedi otomobil olmak üzere toplamda 114.672 adet araç üretilmiştir. Bu değer 2008 yılının Eylül ayından beri ulaşılmış en yüksek aylık üretim

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2012 31 MART 2012 FAALİYET RAPORU Sayfa No:1 İÇİNDEKİLER Sayfa No 1. ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI... 1 2. DÖNEM İÇİNDE ESAS SÖZLEŞMEDE

Detaylı

1975; 1984; 1989; 1990; 1991; 1995;

1975; 1984; 1989; 1990; 1991; 1995; HAKKIMIZDA Fabrika binamız, 32.000 metrekare arazi üzerinde 14.000 metrekare kapalı alana sahiptir. Bu alanın 4000 metre karesinde idari ve sosyal alanlar, 5000 metrekaresinde üretim ve alt üretim istasyonları,

Detaylı

DEPO KAPAKLARI / ADBLUE KAPAKLARI / DEPO BOĞAZLARI RADYATÖR KAPAKLARI / SIVI TRANSFER POMPALARI

DEPO KAPAKLARI / ADBLUE KAPAKLARI / DEPO BOĞAZLARI RADYATÖR KAPAKLARI / SIVI TRANSFER POMPALARI DEPO KAPAKLARI / ADBLUE KAPAKLARI / DEPO BOĞAZLARI RADYATÖR KAPAKLARI / SIVI TRANSFER POMPALARI TEKSAN OTOMOTIV KILIT SISTEMLERI 1978 DEN BERI TÜRKIYE VE YURT DIŞINDA TIR, KAMYON, TRAKTÖR GRUBU YAKIT

Detaylı

Fransa Ülke Raporu (Otomotiv Sektörü Açısından)

Fransa Ülke Raporu (Otomotiv Sektörü Açısından) Fransa Ülke Raporu (Otomotiv Sektörü Açısından) Ar-Ge Şubesi Şubat, 2019 Temel Ekonomik Göstergeler Ekonomik Yapı Fransa dünyanın en büyük ekonomileri arasında yer almakta olup 2015 yılı GSYİH (Gayrisafi

Detaylı

Ergonominin Amacı ve Goodyear Ergonomi Ekip Çalışmaları. Goodyear İzmit İş Güvenliği ve Çevre Bölümü

Ergonominin Amacı ve Goodyear Ergonomi Ekip Çalışmaları. Goodyear İzmit İş Güvenliği ve Çevre Bölümü Ergonominin Amacı ve Goodyear Ergonomi Ekip Çalışmaları Gönül YÜZBEY İş Güvenliği i ve Çevre MüdürüM ŞİRKET HAKKINDA 1898 de A.B.D nin Ohio eyaletinin Akron kentinde kuruldu. İsmini, vulkanizasyon işlemini

Detaylı

Ö z e t B ü l t e n Tarih : Sayı : 2018/63

Ö z e t B ü l t e n Tarih : Sayı : 2018/63 Değerli Müşterimiz; Ö z e t B ü l t e n Tarih : 01.08.2018 Sayı : 2018/63 Yurtiçi ve yurt dışından kullanılan döviz kredilerine ilişkin gelişmeleri özetle bilgilerinize sunuyoruz. -Yurtiçi ve Yurt Dışından

Detaylı

EKONOMİ BAKANLIĞI VERGİ, RESİM VE HARÇ İSTİSNASI İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

EKONOMİ BAKANLIĞI VERGİ, RESİM VE HARÇ İSTİSNASI İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EKONOMİ BAKANLIĞI VERGİ, RESİM VE HARÇ İSTİSNASI İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Kasım 2017 Ankara SUNUM PLANI Vergi, Resim ve Harç İstisnası Uygulaması Mevzuat Uluslararası İhale Tanımı İstatistikler 2 VERGİ,

Detaylı

1Y12 Finansal Sonuçları Analist Toplantısı. 1 Ağustos 2012

1Y12 Finansal Sonuçları Analist Toplantısı. 1 Ağustos 2012 1Y12 Finansal Sonuçları Analist Toplantısı 1 Ağustos 2012 Ajanda Son Gelişmeler Haydar Yenigün Global Ford ve Güncel Pazar Verileri Grant Belanger 1Y12 Finansal Sonuçları Oğuz Toprakoğlu Soru & Cevap Sayfa

Detaylı

SOCAR TÜRKİYE Türkiye de Entegre Enerji

SOCAR TÜRKİYE Türkiye de Entegre Enerji SOCAR TÜRKİYE Türkiye de Entegre Enerji Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi: SOCAR Rakamlarla SOCAR: 51.000 Çalışan 11 ülkeden 21 uluslararası enerji şirketi ile anlaşmalar Dünyada 17 noktada faaliyet: 15

Detaylı

TÜRK SAVUNMA SANAYİNİN YENİ GÜCÜ. the New power of The Turkish DefenCe Industry

TÜRK SAVUNMA SANAYİNİN YENİ GÜCÜ. the New power of The Turkish DefenCe Industry İzmir Fabrika - 1 Izmir Factory - 1 İzmir Fabrika - 2 Izmir Factory - 2 Ankara Fabrika Ankara Factory TÜRK SAVUNMA SANAYİNİN YENİ GÜCÜ 1985 yılında kurulan Katmerciler, 2010 yılından itibaren üretimini

Detaylı

2017 V

2017 V 2017 V.2017.1 1 Simuprojects Bilişim Teknolojileri Kartal / İSTANBUL Gedikli Süt Süt ve Süt Ürünleri GAZİANTEP Fabrika : İskenderun / Hatay İstanbul Ofis : Kartal / İstanbul Kömürler Nakliyat Uluslararası

Detaylı

2015 Finansal Sonuçları. 15 Şubat 2016

2015 Finansal Sonuçları. 15 Şubat 2016 2015 Finansal Sonuçları 15 Şubat 2016 2015 Yurt İçi Satışlar Segmentler Pazar Ford Otosan Pazar Payı, % Sıralama Ticari Araçlar 276,077 79,310 28.7 #1 Hafif Ticari 130,286 33,708 25.9 #2 Orta Ticari

Detaylı

Süheyl BAYBALI - TAYSAD. Süheyl BAYBALI Denetleme Kurulu Başkanı

Süheyl BAYBALI - TAYSAD. Süheyl BAYBALI Denetleme Kurulu Başkanı - TAYSAD Dünya da Otomotiv Sanayisi - Sıralama 1) ÇIN 2) JAPONYA 3) A.B.D. 4) ALMANYA 5) GÜNEY KORE 6) BREZILYA 7) HINDISTAN 8) ISPANYA 9) MEKSIKA 10) FRANSA 11) KANADA 12) TAYLAND 13) IRAN 14) BĠRLEġĠK

Detaylı

KHAN HIZIR NEFER AMBULANS. 4x4 ZIRHLI ZIRH SİSTEMİ. 4x4 Armoured Ambulance. T.O.M.A. (Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı) Riot Control Vehicle (RCV)

KHAN HIZIR NEFER AMBULANS. 4x4 ZIRHLI ZIRH SİSTEMİ. 4x4 Armoured Ambulance. T.O.M.A. (Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı) Riot Control Vehicle (RCV) T.O.M.A. (Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı) Riot Control Vehicle (RCV) Uzaktan Kumandalı Zırhlı Paletli Ekskavatör Remote Controlled Armoured Tracked Excavator HIZIR 4x4 Taktik Tekerlekli Zırhlı Araç

Detaylı

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ ÇALIŞMAYI YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI, SOYADI :EMİN CAN BÖLÜMÜ :ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ NO :

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ ÇALIŞMAYI YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI, SOYADI :EMİN CAN BÖLÜMÜ :ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ NO : BEYKENT ÜNİVERSİTESİ ÇALIŞMAYI YAPAN ÖĞRENCİNİN ADI, SOYADI :EMİN CAN BÖLÜMÜ :ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ NO :090306019 Yaprak No : Ek-1 Yapılan İş : Girdi Malzeme Kabul ve Red Kartı Yaprak No : Ek-2

Detaylı

Hakkımızda / About us

Hakkımızda / About us Hakkımızda / About us 2003 yılında imalata başlayan Neksan ticari taşıma araçları üst yapı ekipmanları imalatı yaparak 300 çeşit ürün yelpazesi ile 2015 yılına kadar sektörde hızla büyüme katetmiştir.

Detaylı

2015 YILI 2015 İLİŞKİLİ TARAF İŞLEMLERİ VE 2016 YILI YAYGIN VE SÜREKLİLİK ARZ EDEN İLİŞKİLİ TARAF İSLEMLERİ ÖNGÖRÜSÜ RAPORU

2015 YILI 2015 İLİŞKİLİ TARAF İŞLEMLERİ VE 2016 YILI YAYGIN VE SÜREKLİLİK ARZ EDEN İLİŞKİLİ TARAF İSLEMLERİ ÖNGÖRÜSÜ RAPORU 2015 YILI 2015 İLİŞKİLİ TARAF İŞLEMLERİ VE 2016 YILI YAYGIN VE SÜREKLİLİK ARZ EDEN İLİŞKİLİ TARAF İSLEMLERİ ÖNGÖRÜSÜ RAPORU Mali ve İdari İşler Müdürlüğü 04.03.2016 Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. A-

Detaylı

Tanıtım. Tesisimiz 10 MW/yıl Kapasiteye sahiptir.

Tanıtım. Tesisimiz 10 MW/yıl Kapasiteye sahiptir. Tanıtım ATSCO SOLAR PANEL bir Solar Teknoloji firması olarak İngiltere ve Türkiye de Türk-İngiliz ortaklığı ile Şubat 2011 tarihinde kurulmuştur. Şirket olarak hedefimiz global müşterilerimize yüksek kaliteli

Detaylı

İNDİRİM YOLUYLA TELAFİ EDİLEMEYEN KDV NİN BELGE ARANMAKSIZIN İADESİ

İNDİRİM YOLUYLA TELAFİ EDİLEMEYEN KDV NİN BELGE ARANMAKSIZIN İADESİ 05.12.2017/137-1 İNDİRİM YOLUYLA TELAFİ EDİLEMEYEN KDV NİN BELGE ARANMAKSIZIN İADESİ ÖZET : Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliği nde aşağıdaki değişiklikler yapılmıştır. - Türkiye içinde taşıma hakkı

Detaylı

V

V 2017 V.2017.2.2 1 Mem-fa Tekstil Tekstil GAZİANTEP Gedikli Süt Süt ve Süt Ürünleri GAZİANTEP Fabrika : İskenderun / Hatay İstanbul Ofis : Kartal / İstanbul Kömürler Nakliyat Uluslararası Nakliyat GAZİANTEP

Detaylı

ÜRETİM (Araç Türüne Göre)

ÜRETİM (Araç Türüne Göre) ÜRETİM (Araç Türüne Göre) 2009 yılının Aralık ayında 48.917 adedi otomobil olmak üzere toplamda 95.389 adet araç üretilmiştir. Bu değer 2008 yılının Eylül ayından beri ulaşılmış en yüksek aylık üretim

Detaylı

www.can-grup.net Doğalgaz Toptan Satış ve Dağıtım Ltd. Şti. www.or-can.com Doğalgaz İletim Ltd. Şti. www.ak-can.com

www.can-grup.net Doğalgaz Toptan Satış ve Dağıtım Ltd. Şti. www.or-can.com Doğalgaz İletim Ltd. Şti. www.ak-can.com www.can-grup.net Doğalgaz Toptan Satış ve Dağıtım Ltd. Şti. www.or-can.com Doğalgaz İletim Ltd. Şti. www.ak-can.com Cryocan Basınçlı Kaplar, Endüstriyel Tesisler Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. www.cryocan.com

Detaylı

TAYSAD Aylık Sektör Raporu Aralık 2011

TAYSAD Aylık Sektör Raporu Aralık 2011 ÜRETİM (Araç Türüne Göre) 2011 yılının Aralık ayında 51.066 adedi otomobil, 48.800 adedi hafif ticari araç, 4.587 adedi ağır ticari araç, 3.756 adedi ise traktör olmak üzere toplam 108.209 araç üretilmiştir.

Detaylı

TAYSAD Aylık Sektör Raporu Ekim 2011

TAYSAD Aylık Sektör Raporu Ekim 2011 ÜRETİM (Araç Türüne Göre) yılının Ekim ayında 60.172 adedi otomobil, 39.323 adedi hafif ticari araç, 4.048 adedi ağır ticari araç, 4.137 adedi ise traktör olmak üzere toplam 107.680 araç üretilmiştir.

Detaylı

ÜRETİM (Araç Türüne Göre)

ÜRETİM (Araç Türüne Göre) ÜRETİM (Araç Türüne Göre) yılının Temmuz ayında 54.873 adedi otomobil olmak üzere toplamda 88.198 adet araç üretilmiştir. yılının ilk 7 ayında ise 300.802 adedi otomobil olmak üzere 488.576 adetlik araç

Detaylı

İçindekiler. TIRSAN Hakkında. TIRSAN Üretim Gücü Ve Ürün Gamı. Kässbohrer. Talson

İçindekiler. TIRSAN Hakkında. TIRSAN Üretim Gücü Ve Ürün Gamı. Kässbohrer. Talson İçindekiler 1 2 3 4 TIRSAN Hakkında TIRSAN Üretim Gücü Ve Ürün Gamı Kässbohrer Talson TIRSAN Hakkında 1977 yılında kuruldu %100 Türk sermayesi Türkiye de pazar lideri Türkiye nin en büyük treyler fabrikası

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2011-31 MART 2011 FAALİYET RAPORU ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI Esas Sermaye : 12.500.000 TL Ortaklar Hisse Tutarı (TL) % İsmail Katmerci

Detaylı

Çeyrek Finansal Sonuçlar

Çeyrek Finansal Sonuçlar 2014 1. Çeyrek Finansal Sonuçlar Ajanda Yeni Ürünler, Ford ve Avrupa Pazarı William Periam Finansal Sonuçlar Oğuz Toprakoğlu Soru & Cevap William Periam Genel Müdür Baş Yardımcısı Yeni Ürünler TRANSIT

Detaylı

Türkiye nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması Eğitim Hizmetleri Sektör Kılavuzu 2018

Türkiye nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması Eğitim Hizmetleri Sektör Kılavuzu 2018 Türkiye nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması Eğitim Hizmetleri Sektör Kılavuzu 2018 Ajanda Hizmet İhracatı Mal ve Hizmet İhracatı Arasındaki Farklar Dünyada ve Türkiye de Hizmetler Ticareti Eğitim

Detaylı

TÜRKİYE SINAİ KALKINMA BANKASI A.Ş. TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş.

TÜRKİYE SINAİ KALKINMA BANKASI A.Ş. TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. TÜRKİYE SINAİ KALKINMA BANKASI A.Ş. TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. TÜRK EXİMBANK (TÜRKİYE İHRACAT KREDİ BANKASI A.Ş.) DÜNYA BANKASI AVRUPA YATIRIM BANKASI İSLAM KALKINMA BANKASI Ortaklık Yapısı İlk özel

Detaylı

BURSAGAZ AVRUPA NIN EN İYİ İŞVERENLERİ KOBİ KATEGORİSİNDE İLK 50 DE YER ALAN TEK TÜRK ŞİRKETİ OLDU TEMMUZ 2013 SAYI: 28

BURSAGAZ AVRUPA NIN EN İYİ İŞVERENLERİ KOBİ KATEGORİSİNDE İLK 50 DE YER ALAN TEK TÜRK ŞİRKETİ OLDU TEMMUZ 2013 SAYI: 28 BURSAGAZ AVRUPA NIN EN İYİ İŞVERENLERİ KOBİ KATEGORİSİNDE İLK 50 DE YER ALAN TEK TÜRK ŞİRKETİ OLDU TEMMUZ 2013 SAYI: 28 BURSAGAZ AİLESİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU BURSAGAZ İŞ ORTAKLARIYLA İFTARDA BİR ARAYA

Detaylı

DOĞRUDAN YABANCI YATIRIM

DOĞRUDAN YABANCI YATIRIM Invest in DOĞRUDAN YABANCI YATIRIM Türkiye de Doğrudan Yabancı Yatırımın Gelişimi Makroekonomik anlamda küresel ekonomiye uyumu sağlayan yapısal reformlar, bir yandan Türkiye yi doğrudan yabancı yatırım

Detaylı

Ö z e t B ü l t e n Tarih : Sayı : 2017/17

Ö z e t B ü l t e n Tarih : Sayı : 2017/17 Değerli Müşterimiz, Ö z e t B ü l t e n Tarih : 21.03.2017 Sayı : 2017/17 YATIRIM TEŞVİK KARARNAMESİNDE DEĞİŞİKLİKLER YAPILMIŞTIR (2012/3305 SAYILI) 2017/9917 Sayılı Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında

Detaylı

ÜRETİM (Araç Türüne Göre)

ÜRETİM (Araç Türüne Göre) ÜRETİM (Araç Türüne Göre) yılının Ekim ayında 45.452 adedi otomobil olmak üzere toplamda 84.550 adet araç üretilmiştir. yılının ilk 10 ayında ise 420.379 adedi otomobil olmak üzere 710.917 adetlik araç

Detaylı

Otomotiv Sanayii nde Gelecek

Otomotiv Sanayii nde Gelecek OTOMOTİV SANAYİİ DERNEĞİ AUTOMOTIVE MANUFACTURERS ASSOCIATION Otomotiv Sanayii nde Gelecek Güçlü Bir Kara Araçları Altyapısı için Otomotiv Sektör Stratejisi SSM Türk Kara Savunma Sektörünün Ulaştığı Nokta

Detaylı

RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ AĞIR İŞ TİPİ ÜRÜNLERİN TANITIMI

RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ AĞIR İŞ TİPİ ÜRÜNLERİN TANITIMI RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ Beklenmeyen arızalar, yoğun zaman kaybına ve yüksek maliyete sebep olur. İstenmeyen gecikmelerden kaçınmak için, yedek parçaların güvenilir ve sorunsuz performans sağlaması gereklidir.

Detaylı

MOTORLU KARA TAŞITLARI SEKTÖRÜ

MOTORLU KARA TAŞITLARI SEKTÖRÜ MOTORLU KARA TAŞITLARI SEKTÖRÜ T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI RİSK YÖNETİMİ VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EKONOMİK ANALİZ VE DEĞERLENDİRME DAİRESİ 31.12.2013 ANKARA 1 İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 3 MOTORLU KARA

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. 2009 YIL SONU FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. 2009 YIL SONU FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. 2009 YIL SONU FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI Basın Bülteni 12 Şubat 2010 2009 da Net Kâr %5 arttı Türkiye nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojisi şirketi Türk Telekom 2009

Detaylı

İHRACAT VE DİĞER DÖVİZ KAZANDIRICI FAALİYETLERDE DAMGA VERGİSİ VE HARÇ İSTİSNASI UYGULAMA GENEL TEBLİĞİ YAYIMLANDI

İHRACAT VE DİĞER DÖVİZ KAZANDIRICI FAALİYETLERDE DAMGA VERGİSİ VE HARÇ İSTİSNASI UYGULAMA GENEL TEBLİĞİ YAYIMLANDI 22.05.2017/63-1 İHRACAT VE DİĞER DÖVİZ KAZANDIRICI FAALİYETLERDE DAMGA VERGİSİ VE HARÇ İSTİSNASI UYGULAMA GENEL TEBLİĞİ YAYIMLANDI ÖZET : Tebliğde 15/7/2016 tarihli ve 6728 sayılı Kanunla Damga Vergisi

Detaylı

İçerik. Erdemir Grup Tanıtımı. Standart ve Standardizasyon. Demir çelik sektöründe standartların kullanımı. Standartların sağladıkları faydalar

İçerik. Erdemir Grup Tanıtımı. Standart ve Standardizasyon. Demir çelik sektöründe standartların kullanımı. Standartların sağladıkları faydalar Standartların Demir Çelik Sektöründe Kullanımı ve Sağladıkları Faydalar Karabük Üniversitesi 17 Ekim 2014 Kenan Candar ERDEMİR Kalite Metalurji Müdürlüğü İçerik Erdemir Grup Tanıtımı Standart ve Standardizasyon

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU ARALIK 2011

YATIRIMCI SUNUMU ARALIK 2011 YATIRIMCI SUNUMU ARALIK 2011 İçerik Ford Otosan Türk Otomotiv Sektörü Rekabet Avantajları Faaliyet Sonuçları İMKB Performansı 2 Yatırımcı Sunumu Aralık 2011 FORD OTOSAN Şirket Profili & Kapasite Toplam

Detaylı

BODRUM MANDALİNASI ÜRÜNLERİ, ANTALYADA BEĞENİLDİ

BODRUM MANDALİNASI ÜRÜNLERİ, ANTALYADA BEĞENİLDİ BODRUM MANDALİNASI ÜRÜNLERİ, ANTALYADA BEĞENİLDİ Bu yıl 26 30 ekim tarihleri arasında 7. Kez düzenlenen Yörex Yöresel Ürünler Fuarı Antalya Expo Center Fuar ve Kongre Merkezinde yapıldı. Türkiye nin birçok

Detaylı

Yarı Finansal Sonuçlar Analist Toplantısı

Yarı Finansal Sonuçlar Analist Toplantısı 2014 1. Yarı Finansal Sonuçlar Analist Toplantısı Ajanda Oğuz Toprakoğlu Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı İkinci Çeyrekteki Önemli Gelişmeler Operasyonel Performans Finansal Sonuçlar Courier Lansmanı

Detaylı

MKE HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ 02 Eylül 2014 TARİHLİ DİZEL TEKNE MOTORU İHALESİ 1. TEKLİF SONUÇLARI

MKE HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ 02 Eylül 2014 TARİHLİ DİZEL TEKNE MOTORU İHALESİ 1. TEKLİF SONUÇLARI MKE HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ 02 Eylül 2014 TARİHLİ DİZEL TEKNE MOTORU İHALESİ 1. TEKLİF SONUÇLARI Tanıtım Kodu : 2013ALİAĞAG138 Malzeme Adı : DİZEL TEKNE MOTORU Teklif Yok Tanıtım Kodu : 2013ALİAĞAG188

Detaylı

İNŞ.MAD.ENRJ.TUR.SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ.

İNŞ.MAD.ENRJ.TUR.SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ. Hakkında Kuruluşu 2011 olan Nurhak Grup, müşterilerinin kalite beklentilerini karşılamaya ve arttırmaya devam etmektedir. Nurhak Grup, her projesinde müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaratıcı çözümler

Detaylı

Galip KOKULU - Genel Sekreter Yardımcısı

Galip KOKULU - Genel Sekreter Yardımcısı Galip KOKULU - Genel Sekreter Yardımcısı Yasal Dayanak EBSO, tüzel kişiliğe sahip kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Oda nın yasal dayanağını; 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Detaylı

EFEKTİF ARAÇ KULLANIMI TRUCKCAM ÖNDÜZEN CİHAZLARI

EFEKTİF ARAÇ KULLANIMI TRUCKCAM ÖNDÜZEN CİHAZLARI EFEKTİF ARAÇ KULLANIMI TRUCKCAM ÖNDÜZEN CİHAZLARI TRUCKCAM merkezi İSVEÇTE Katrineholm şehrinde 2001 yılında kurulmuştur. Kuruluş amacı Yeni patentli kamera teknolojisi ile yenilikçi, verimli en son teknoloji

Detaylı

Ulusal ve Uluslararası pazarlar için, USB sizin çözüm ortağınızdır

Ulusal ve Uluslararası pazarlar için, USB sizin çözüm ortağınızdır TANITIM DOSYASI Ulusal ve Uluslararası pazarlar için, USB sizin çözüm ortağınızdır USB; uluslararası temsilcilikleri, geniş bilgi ve tecrübeye sahip profesyonel denetçi ve eğitmen kadrosu ile hizmet veren

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2012 30 HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU Sayfa No:1 İÇİNDEKİLER Sayfa No 1. ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI... 1 2. DÖNEM İÇİNDE ESAS SÖZLEŞMEDE

Detaylı

Aseptik. aseptikdir. ambalajdır. doğa dostudur. www.posetsan.com

Aseptik. aseptikdir. ambalajdır. doğa dostudur. www.posetsan.com Aseptik ambalajdır aseptikdir doğa dostudur Aseptik Müşterilerimiz için; Aseptik dolum sistemlerine teknik servis ve yedek parça hizmeti vermekteyiz. Bu hizmeti, alanında uzman mühendis ve teknisyenlerden

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2014 30 EYLÜL 2014 FAALİYET RAPORU Sayfa No:1 İÇİNDEKİLER Sayfa No 1.GENEL BİLGİLER, ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI... 1 2. DÖNEM İÇİNDE

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2014 31 MART 2014 FAALİYET RAPORU Sayfa No:1 İÇİNDEKİLER Sayfa No 1.GENEL BİLGİLER, ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI... 1 2. DÖNEM İÇİNDE

Detaylı

İSG Kültür Devrimi. 07.06.2012, KALDER İSG Paneli, Bursa Niels Schoenrock

İSG Kültür Devrimi. 07.06.2012, KALDER İSG Paneli, Bursa Niels Schoenrock İSG Kültür Devrimi 07.06.2012, KALDER İSG Paneli, Bursa Niels Schoenrock 1 İSG Kültür Devrimi Şirket Tanıtımı Neden 0 Kaza? Bugün neredeyiz? Geleneksel Yaklaşım Kültür Devrimi Davranışsal İSG Kilit Noktalar

Detaylı

OTO PORYA ÜRÜN KATALOĞU

OTO PORYA ÜRÜN KATALOĞU Kaliteden ödün vermeyen, yedek parça çözüm ortağınız. OTO PORYA ÜRÜN KATALOĞU ŞİRKET PROFİLİ OTO 1977 yılında İzmir de kurulan Kam Otomotiv, 40 yılı aşkın tecrübenin kazandırdığı bilgi birikimi ile müşteri

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2012 30 EYLÜL 2012 FAALİYET RAPORU Sayfa No:1 İÇİNDEKİLER Sayfa No 1. ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI... 1 2. DÖNEM İÇİNDE ESAS SÖZLEŞMEDE

Detaylı

Neden Makina Takım? Makina Takım kuruluşundan itibaren Kesici Takımlar pazarında lider firmadır. Güçlü yönlerimiz;

Neden Makina Takım? Makina Takım kuruluşundan itibaren Kesici Takımlar pazarında lider firmadır. Güçlü yönlerimiz; Yatırımcı Sunumu 1 İçindekiler 1. Neden Makina Takım? 2. Kurumsal Hedefler 3. Genel Bilgiler 4. Ortaklık Yapısı 5. İştirakler 6. Yönetim Kurulu Üyeleri 7. Kurumsal Geçmiş 8. Ürünler 9. Üretim 10. Yurtiçi

Detaylı

AMORTİSÖR RULMANLARI ( TEK ) T yazanlar çifttir

AMORTİSÖR RULMANLARI ( TEK ) T yazanlar çifttir VKD 13500 PSA 50,00 VKD 35030 T PSA 20,10 VKD 24000 Fiat 7,79 VKD 35030 T Honda 20,10 VKD 35001 Renault 9,38 VKD 35030 T Suzuki 20,10 VKD 35001 T Renault 17,61 VKD 35030 T Toyota 20,10 VKD 35002 Renault

Detaylı

TEŞVİK VE HİBELER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

TEŞVİK VE HİBELER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI TEŞVİK VE HİBELER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Toplantı Yeri: Yenişehir Mah. Atatürk Bulvarı NO:51 D:1 31200 İskenderun/HATAY Toplantı Saati: Katılımcı Profili: İhracat Yapan ya da Yapmayı Düşünen Firmalar,

Detaylı

KONYA OTOMOTİV YAN SANAYİ İŞ KÜMESİ

KONYA OTOMOTİV YAN SANAYİ İŞ KÜMESİ KONYA OTOMOTİV YAN SANAYİ İŞ KÜMESİ Ekim 2013 KONYA OTOMOTİV YAN SANAYİ İŞ KÜMESİ Ekim 2013 E-mail:cluster@konyacluster.com Konya Kümelenme Merkezi Konya da kümelenme faaliyetleri 2006-2007 yılında Konya

Detaylı

OTOMOTİV ÜST YAPI SEKTÖRÜ

OTOMOTİV ÜST YAPI SEKTÖRÜ OTOMOTİV ÜST YAPI SEKTÖRÜ Ramazan ÖZDEMİR T.C.AHİLER KALKINMA AJANSI AKSARAY YATIRIM DESTEK OFİSİ İçindekiler 1. Otomotiv Sanayi... 3 1.1. Türkiye de Kamyon Üretimi... 3 1.1.1. Kamyon Fabrika Satış Adetleri

Detaylı

Mevzuat Bilgilendirme Servisi

Mevzuat Bilgilendirme Servisi HİZMETE ÖZEL T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü-Geçici İthalat ve Hariçte İşleme Dairesi Sayı : 72093537-010.06.02 Konu : 2010/10 Sayılı Genelgede Değişiklik-Geçici İthal Edilen

Detaylı

Yerli Malı Uygulaması

Yerli Malı Uygulaması TÜRKİYE CUMHURİYETİ SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI Yerli Malı Uygulaması Eylül 2018 Sunum Planı Yerli Malı Uygulaması Neden Yerli Malı? Kamu İhale Kanunu Üretim Reform Paketi (ÜRP) Kapsamında Yerli Malı

Detaylı

Sirküler Rapor Mevzuat /107-1

Sirküler Rapor Mevzuat /107-1 Sirküler Rapor Mevzuat 18.05.2015/107-1 SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI ÜYE AİDATLARI İLE BİRLİK PAYLARININ TESPİTİNE AİT YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA

Detaylı

MERCEDES 1 FORD 3 DAF 3 BMC 4 IVECO 5 SCANIA 6 VOLVO 7 DODGE 7 RENAULT 8 ISUZU 9 MITSUBISHI 9 HYUNDAI 9 ISPIT 9 BPW 10 TIRSAN 10 SAF 11 FRUEHAUF 11

MERCEDES 1 FORD 3 DAF 3 BMC 4 IVECO 5 SCANIA 6 VOLVO 7 DODGE 7 RENAULT 8 ISUZU 9 MITSUBISHI 9 HYUNDAI 9 ISPIT 9 BPW 10 TIRSAN 10 SAF 11 FRUEHAUF 11 MERCEDES 1 FORD 3 DAF 3 BMC 4 IVECO 5 SCANIA 6 VOLVO 7 DODGE 7 RENAULT 8 ISUZU 9 MITSUBISHI 9 HYUNDAI 9 ISPIT 9 BPW 10 TIRSAN 10 SAF 11 FRUEHAUF 11 DORSE 11 YTE 12 SOMUN ÇEŞİDİ 13 YÜZÜK ÇEŞİDİ 15 MAN MERCEDES

Detaylı

Genel Bakış *ŞIŞECAM

Genel Bakış *ŞIŞECAM DENİZLİ CAM SANAYİİ ve TİCARET A.Ş. Genel Bakış *ŞIŞECAM 1 Tarihçe ve Gelişim 1935 te Atatürk ün direktifiyle kurulan Paşabahçe, o dönemde başlatılan el imalatı üretimini bugün Türk «Camcılık» geleneğinin

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI CEZAYİR FAS OTOMOTİV SEKTÖREL TİCARET HEYETİ

İZMİR TİCARET ODASI CEZAYİR FAS OTOMOTİV SEKTÖREL TİCARET HEYETİ İZMİR TİCARET ODASI Hazırlayan: Ahmet TOPRAK CEZAYİR FAS OTOMOTİV SEKTÖREL TİCARET HEYETİ 16 21 Kasım 2015 tarihleri arasında tarafından, Odamız 53. (Otomotiv ve Diğer Ulaşım Araçları Parçalarının İmalatı,

Detaylı

Erciyes Üniversitesi, Türkiye Mühendislik Fakültesi. Yıl : : Makine Mühendisi

Erciyes Üniversitesi, Türkiye Mühendislik Fakültesi. Yıl : : Makine Mühendisi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı : Erkol 2. Soyadı : Murat 3. Doğum Tarihi : Haziran 06, 1973 4. Medeni Hali : Evli 1 Çocuk 5. Eğitim : Yüksek Lisans: Marmara Üniversitesi, Türkiye İşletme Fakültesi Yıl : 2006 Derece :

Detaylı

Başkent Üniversitesi, 9. ÜSİMP Ulusal Kongresi 17 Mayıs Mart 2017, Ankara

Başkent Üniversitesi, 9. ÜSİMP Ulusal Kongresi 17 Mayıs Mart 2017, Ankara Başkent Üniversitesi, 9. ÜSİMP Ulusal Kongresi 17 Mayıs 17 7 Mart 17, Ankara İÇERİK Ankara Kalkınma Ajansı Onuncu Kalkınma Planı Bölge Planı 11-13 Bölge Planı 14-23 Ankara Kalkınma Ajansı Tarafından Sağlık

Detaylı

KAMPANA Mercan Otomotiv

KAMPANA Mercan Otomotiv MERCEDES 1011 3544210101 3544210001 3544210301 3544210401 0302 - LK1513 - L 1517-1519 OTOBÜS 187,00 TL 1012 3604230101 0302 - LK1513 - L 1517-1519 OTOBÜS 224,00 TL 1016 3404210401 0302 - LP 1313-1317 -

Detaylı

ÜRETİM (Araç Türüne Göre)

ÜRETİM (Araç Türüne Göre) ÜRETİM (Araç Türüne Göre) yılının Ağustos ayında 23.805 adedi otomobil olmak üzere toplamda 50.374 adet araç üretilmiştir. yılının ilk 8 ayında ise toplamda 324.607 adedi otomobil olmak üzere 538.899 adetlik

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Aylık Ekonomi Bülteni Ağustos 2010

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Aylık Ekonomi Bülteni Ağustos 2010 www.etonet.org.tr 1 İhracat İthalat Oranları İlimizin ihracatı, 2010 Ocak Temmuz Dönemi itibariyle 2009 un aynı dönemine göre %13 artmıştır. Türkiye İhracatçılar Meclisi nden elde edilen verilere göre

Detaylı

Yumak FABRİKA SUNUMU. Konya, 2017

Yumak FABRİKA SUNUMU. Konya, 2017 Yumak FABRİKA SUNUMU Konya, 2017 HOŞGELDİNİZ HAKKIMIZDA Fabrika binamız, 32.000 metrekare arazi üzerinde 14.000 metrekare kapalı alana sahiptir. Bu alanın 4000 metre karesinde idari ve sosyal alanlar,

Detaylı

DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET SEKTÖRLERİ MARKALAŞMA DESTEKLERİ HAKKINDA KARAR (2015/9 sayılı KARAR)

DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET SEKTÖRLERİ MARKALAŞMA DESTEKLERİ HAKKINDA KARAR (2015/9 sayılı KARAR) DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET SEKTÖRLERİ MARKALAŞMA DESTEKLERİ HAKKINDA KARAR (2015/9 sayılı KARAR) SERBEST BÖLGELER, YURTDIŞI YATIRIM VE HİZMETLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Hizmet Sektörüne Yönelik Destek Programları

Detaylı

1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur.

1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. 1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. OYAK ın otomotiv, demir-çelik, lojistik, çimento, inşaat, beton, tarım ilaçları, turizm, gıda, güvenlik, enerji, bilişim

Detaylı

2017 YILI 2017 İLİŞKİLİ TARAF İŞLEMLERİ VE 2018 YILI YAYGIN VE SÜREKLİLİK ARZ EDEN İLİŞKİLİ TARAF İSLEMLERİ ÖNGÖRÜSÜ RAPORU

2017 YILI 2017 İLİŞKİLİ TARAF İŞLEMLERİ VE 2018 YILI YAYGIN VE SÜREKLİLİK ARZ EDEN İLİŞKİLİ TARAF İSLEMLERİ ÖNGÖRÜSÜ RAPORU 2017 YILI 2017 İLİŞKİLİ TARAF İŞLEMLERİ VE 2018 YILI YAYGIN VE SÜREKLİLİK ARZ EDEN İLİŞKİLİ TARAF İSLEMLERİ ÖNGÖRÜSÜ RAPORU Mali ve İdari İşler Müdürlüğü 07.03.2018 Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. A-

Detaylı

TAYSAD Aylık Sektör Raporu Mart 2010

TAYSAD Aylık Sektör Raporu Mart 2010 ÜRETİM (Araç Türüne Göre) yılının Mart ayında 55.755 adedi otomobil olmak üzere 100.920 adet araç üretilmiştir. Geçen senenin Mart ayına göre üretim adetlerindeki artışlar; otomobilde %50, kamyonette %98,

Detaylı