PENYE DAİRESİ GETTING FIBERS INTO SHAPE

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PENYE DAİRESİ GETTING FIBERS INTO SHAPE"

Transkript

1 PENYE DAİRESİ GETTING FIBERS INTO SHAPE

2

3 PENYE DAİRESİ 4 it s true 6 Mükemmel uyum 8 Tek tip penye dairesi mm ve JUMBO CANS mm 12 TWIN Cer TD 9T 14 Truetzschler-Toyota Superlap TSL Vatka taşıma 31 TCO 12A ile otomatik vatka değişimi 32 Regüleli ceri TD T-DATA 36 Teknik veriler PENYE MAKINESI TCO SUPERLAP TSL Toyota-Truetzschler Penye makinesi TCO 12 2-TWIN-DRIVE DUAL DRIVE COMBING OPTIMIZER COUNT CONTROL ÇEKIM ÜNITESI Trützschler Spinning uygulamamız ile etkileşimli ek değerler yaşayın 1. Uygulamanın indirilmesi Trützschler Spinning uygulamasını Android cihazlar ve iphone ve ipad ile kullanabilirsiniz. Uygulamayı ücretsiz olarak Google Play Store ( Android 4.1 sürümü) veya Apple App Store ( ios 8 sürümü) 'dan indirin. 2. Smartview fonksiyonunu kullanın Trützschler Spinning uygulamasını açın ve açılabilen sayfa menüsünde Smartview fonksiyonunu etkinleştirin. SCAN 3. Tarama ve ek bilgileri görme Smartview fonksiyonu ile tarama simgesini içeren tüm sayfayı tarayın. Videoyu oynatmak için ekrana dokunun. İşte hazırsınız.

4 4 Penye dairesi / it s true ILERI GÖRÜŞ VE SORUMLULUK Biz, teknolojilerimizin ve servisimizin yardımıyla başarılı olmanızı istiyoruz. Buna rağmen tutumumuzu sadece ekonomik hususlara yöneltmiyoruz. Aile şirketi olarak onlarca yıllardan fazla bir süre boyunca işi ve özelliklerini yaşadık, eşlik ettik ve tasarladık. Bu nedenle başarının çıplak sayıların gösterebileceğinden daha fazlası olduğunu biliyoruz. Vurgusu ortak kelimesinde olan iş ortağı Trützschler i seçenler, sürekli artan bir rekabette olağan olmayan ek değerler elde eder. Fakat bizim görüşümüzde bunlar vazgeçilmezdir. Güvenilir ve yakın Bu şekilde en nihayetinde dördüncü jenerasyonda bizim sözümüzün diğerlerinin sözleşmesiyle eşdeğer olduğunu gösteririz. Biz bilançoları ciddiye alırız fakat bunların etkisi altında kalmayız. Bunun yerine uluslararası üretim ve servis ağımız ile dünya çapındaki tekstil pazarlarında gerçek müşteri yakınlığına değer veriyoruz. Her zaman yenilikçi Uzun vadeli başarıya odaklanmış tutumumuz size, kalıcı olarak mevcut olan bir ortağa sahip olma güvencesi verir. Ve aynı zamanda sürekli olarak, bu kalitede sadece Trützschler in sağlayabileceği teknik yeniliklerden avantaj sağlama güvencesini de. Uzun lafın kısası: Trützschler ekonomik başarıya değer verir fakat uzun vadeli ortaklıklara daha da fazla.

5 it s true / Penye dairesi 5 ILE HAREKET ETME Vurgusu avantaj kelimesinde olan müşteri avantajı İyi bir üretim tesisin özelliği ne olmalıdır? Elbette düşük TCO (Total Cost of Ownership). Bazı makine üreticileri bu zorluğa sadece düşük yatırım masrafları ile karşılık veriyorlar. Biz diğer başka bir yol izliyoruz. Kompak ve güvenli Makine teknolojimizin düşük yer gereksinimi ve yüksek güvenlik seviyesi hem doğa hem de kullanıcı için iyidir. Biri düşük üretim ve işletme masraflarına neden olur, diğeri kullanıcıyı işini uygularken korur. Kalıcı olarak verimli Tesislerimiz bilinen uzun ömürlülük ve düşük enerji tüketimi ile ikna eder. Aynı zamanda değerli hammaddelerden mümkün olan en iyi şekilde faydalanırsınız. Akıllı teknolojilerimiz sözde "Üretim atıklarından" dahi ek kullanılabilir lifler elde edebiliyor. Çevre ve hammadde istifadesinin bu özel türünün güzelliği, bundan doğanın ve üretimin eşit oranda faydalanmasıdır. Bir tesisten, tüm üretim prosesi boyunca kalıcı olarak ek değer bekleyen birinin beklentisi yüksektir ve Trützschler müşterisidir.

6 6 Penye dairesi / it s true Mükemmel uyum Toyota tarama teknolojisi ve Trützschler çekim teknolojisi Penye makinesi TCO 12 nin piyasaya sürülmesi, teknoloji açısından yeni standartlar oluşturmuştur. Toyota nın tarama prosesi hakkındaki bilgisi ve dokuma makinelerindeki servo motorları ile deneyiminin, Trützschler in bireysel tahrikli ayarlama cerleri geliştirmesinde olan teknik uzmanlığının birleşimi. Sonuç: Toyota-Truetzschler TCO 12. Bu, yüksek üretim miktarlarında dahi hep aynı üstün ve yeniden üretilebilir kaliteyi temsil eder. TCO 12A ile ilk kez penye dairesinde tam otomatik bir işletim mümkün olur. Trützschler'in baskı çubuklu sağlam çekim ünitesi, penye makinesindeki yüksek bant miktarları ve çekimler için tasarlanmıştır.

7 it s true / Penye dairesi 7

8 8 Penye dairesi / Tek tip penye dairesi Bir elden penye dairesi Truetzschler-Toyota penye dairesinde, tüm bileşenler mükemmel bir şekilde birbirlerine uyum sağlar. Bir başka deyişle: Kaliteye ve ekonomikliğe dair kişisel beklentilerinizi yeniden tanımlayın. Ön cer TD 9 TWIN ön cer TD 9T Superlap TSL 12 Ön cer TD 7 Ön cerler Truetzschler-Toyota, üç farklı ön cer ile her görev için bir optimum sunar. En ekonomik çözüm, Trützschler TWIN cerlerin yeni konsepti ile gerçekleştirilebilir mm çaplı Trützschler JUMBO CANS lerin kullanımı ile bağlantılı olarak ekonomiklik bir kez daha belirgin oranda iyileştirilir. Superlap Truetzschler-Toyota Superlap TSL 12, penye dairesinin organizasyon ve teknolojik taleplerine göre tasarlanabilir: 24 veya 32 kat ikiye katlanabilir. Cağlıkta 600 mm veya mm lik standart kovalar ve/veya mm çaplı JUMBO CANS yer bulur. TSL 12 vatkayı nakliye araçlarına devredebilir veya otomatik bir vatka taşıma sistemine iletebilir.

9 Tek tip penye dairesi / Penye dairesi 9 Bir örnek: mm kovalar veya hatta JUMBO CANS mm, yeni tasarlanmış tesislere belirgin oranda daha yüksek bir verimlilik sağlar. Mevcut tesislerde bilinen 600 mm kovalar halen kullanılmaya devam edilebilir. Regüleli ceri TD Manüel vatka taşıma Yarı otomatik vatka taşıma Penye makinesi TCO 12 Regüleli ceri TD 8-600C Otomatik vatka taşıma Penye makinesi TCO 12A T-DATA Vatka taşıma Burada üç farklı çözüm bulunmaktadır. Bir manüel, bir yarı otomatik ve bir tam otomatik vatka taşıması mümkündür. Penye makinesi Penye dairesinin kalbi, Toyota-Truetzschler TCO 12 penye makinesidir. Alternatif olarak TCO 12A da kullanılabilir. Bu, otomatik bir vatka değiştirme sistemi ile donanmıştır. Regüleli cerleri Penye makinesinden sonra kullanılmak üzere yer kaplamayan kompak kurulumu ile TD 8-600C regüleli ceri uygundur. Bu, bunun yerine kullanılan çift başlı cere karşı modern bir alternatiftir. Üretim ve kalite verileri denetimi Trützschler sistemi T-DATA, elbette ki penye dairesinin makinelerini de denetler ve tüm verilere online ulaşılmasını sağlar.

10 10 Penye dairesi / JUMBO CANS JUMBO CANS mm Penye dairesinde dahi yeni ekonomiklik Geleneksel olarak penye makinelerinde 600 mm çaplı kovalar kullanılır. Sadece Toyota-Truetzschler penye dairelerinde daha da büyük ve böylece daha ekonomik mm çapa kadar kova formatları seçilebilir. it s true Yeni Trützschler JUMBO CANS'LERDE % 192 daha fazla taranmış şerit Kovalardaki dolum miktarı ekonomikliğe önemli oranda etki eder. Kovaların daha büyük boyutları aşağıdakileri olumlu etkiler: Daha yüksek verimlilik takip eden ayarlama cerinin cağlığında bulunan çıkışta kovaları doldururken Daha düşük miktar kova taşinmasi gerekli kovaların Daha düşük personel maliyetleri Daha yüksek kalite Takip eden ayarlama cerinde belirgin oranda daha yüksek verimlilik Kovalar ne kadar büyük olursa takip eden makinede verimlilik o kadar yüksek olur. En büyük ekonomik avantaj: Cağlıkta % 192 daha uzun kullanım süreleri, regüleli cerinde durma sürelerinin azalmasına neden oluyor. Verimlilik uygulamada % 2 % 3 oranında artırılabiliyor. Kovada % 192 daha fazla taranmış şerit 600 mm çaplı geleneksel kovalar ile kıyaslandığında Toyota-Truetzschler penye makinesinde mm lik JUMBO CANS kullanıldığında % 192 daha fazla şerit doldurulabilir mm lik kovalar kullanıldığında dahi dolum hacmi ikiye katlanır. % 70'in üzerinde daha az kova nakliyesi ve banda yanaşma Bir penye iplikhanesinde tarak ve ön cer, ön cer ve Superlap ve ayrıca penye makinesi ve regüleli ceri arasında JUMBO CANS kullanılabilir t yıllık üretim kapasitesi olan bir iplikhanede 600 mm lik kovalar kullanıldığında yılda yakl kova taşinmasi gerekmektedir. Elbette bu da bir o kadar daha şerit birleştirme demektir mm lik JUMBO CANS bulunan bir iplikhanede, kova taşimalari ve şerit birleştirme sayısı yakl e düşer. Zemin üstü veya zemin altı kova değiştirici Özellikle büyük kovalarda zemin altı modeli kullanımı kolaylaştırır. Kovalar kolayca kova değiştiricisine itilebilir ve oradan alınabilir. Diğer penye makinelerinde olduğu gibi bir basamağın aşılması gerekmez mm'lik kovalı Toyota-Truetzschler penye makinesi TCO 12

11 JUMBO CANS / Penye dairesi 11 Büyük kovalar ile kalitenin iyileştirilmesi ve daha yüksek ekonomiklik Yıl başına kova taşinmasi ve şerit birleştirme sayısı * Tarakta, ön cerde ve penye makinesinde kova çapı Kova yüksekliği: mm 600 mm kovalar* mm kovalar* JUMBO CANS* mm Daha az kova taşinmasi, şerite daha az birleştirme ve böylece iplikte daha az hata demektir Penye iplikhanesi yıllık iplik üretimi (t) TRÜTZSCHLER'DE ÖZEL YÜKSEKLIK mm 26 kg /5.200 m 53 kg / m 76 kg / m + 10% 4 + % 43 + %192 JUMBO CANS ÇAP 600 mm ÇAP mm ÇAP mm

12 12 Penye dairesi / TWIN Cer TD 9T TWIN Cer TD 9T Çift avantaj için Think twice TWIN varyantı, akıllı konsepti sayesinde kompak ve yerden tasarrufludur. Trützschler, regülesiz cerler için yeni bir konsept geliştirmiştir. Geleneksel bölüştürmeler ve tek ve çift başlı makineler böylece geçmişte kalmıştır. Trützschler Cer TD 9T, tekli model olarak da mevcut olan bir ikiz cerdir. Böylece çekim kafalarının her çift ve tek sayısı gerçekleştirilebilir. Ayrı tahrik teknolojisi sayesinde verimlilik bağlantısı yok Standart çift başlı cerler, çok kötü bir verimliliğe sahiptir. Bir tarafın durması, diğer taraftaki üretimin de durmasına neden olur. Bu, Trützschler TWIN konseptinde farklıdır. Burada arızasız taraf normal bir şekilde üretime devam eder. % 85 bireysel verimliliğe sahip standart bir cer, gerçekte sadece % 72 gerçekleştirir. Bireysel verim oranları çarpılmalıdır: Trützschler TWIN Cer TD 9T'de bireysel verimlilik bu örnekte % 85 komple korunur. Bir tesisin büyüklüğüne bağlı olarak böylece bir ila iki çekim kafası tasarruf edilebilir. Tahriklerin tutarlı bir şekilde ayrılması, çok esnek bir kullanım sağlar. Böylece hiç sorun olmadan iki farklı malzeme veya iki farklı şerit numarası bir makinede yan yana yürütülebilir. TWIN konsepti için ortak elemanlara sahip bağımsız cer modülleri baz alınmıştır Sadece şalter dolabı, kumanda, ekran, kumanda platformu ve filtre gibi verimliliği olumsuz olarak etkilemeyen elemanlar birlikte kullanılır. Modern bir regüleli cerinin elemanlarına sahip ön cer Trützschler TD 9T ve TD 9 ön cerleri, kanıtlanmış Trützschler regüleli ceri TD 8 ile birçok teknolojik açıdan önemli elemanlar paylaşır: Baskı çubuklu 4 üzeri 3 çekim ünitesi Pnömatik ve münferit olarak ayarlanabilen üst baskı manşonu Pnömatik iplik yerleştirme yardımcısı Kendi kendini ayarlayan vatka gözetimi Yeni cer için yeni kova değiştiricisi Yerden tasarruf eden TWIN tasarımının tam olarak kullanılabilir kalması için yeni bir kova değiştiricisi geliştirilmiştir. Neredeyse iki kovadan daha fazla yer ihtiyacı yoktur. Hatasız çalışan bir pnömatik, kovayı kaydırır. Tipik Trützschler tasarımındaki Trützschler TWIN cer TD 9T, yerden tasarruflu çözümdür ve çok basit kumanda edilebilir.

13 TWIN Cer TD 9T / Penye dairesi 13 Yeni Trützschler kova formatı için geliştirildi Elbette ki her iki TD 9 varyantı yeni mm lik JUMBO CANS için de geliştirilmiştir. % 43 daha fazla içeriğe sahi bu kovalar avantajlarını takip eden regüleli cerlerinin veya Superlap in cağlıklarında gösterir. Her iki taraf için bir dokunmatik ekranın mevcut olması, kullanımı kolaylaştırır. Değiştirme işlemi esnasında güvenli, üç taraflı kova iletimli yeni doğrusal değiştirici Kova değiştiricisi standart olarak zemin altındadır fakat bir zemin üstü versiyonu da mevcuttur. Üzerinde düşünülmüş kullanım ve kumanda konsepti Cerlerin, kova değiştiricisinin ve cağlığın boyutu nedeniyle kullanıcılar uzun mesafeler kat etmelidirler. Bu zaman ve verimlilik kaybı demektir. Ön cer TD 9T de her iki taraf ortadan, ortak bir platformdan kumanda edilir. Çekim başlarının kumanda elemanları buna göre ayna aksindedir. Platformdan birkaç adım ile hem cağlığa hem de kova değiştiricisine ulaşılabilir. Kullanıcının makinenin etrafından dolaşması gerekmez. Rakiplerle kıyaslandığında kullanıcının kat etmesi gereken mesafeler yakl. % 50 azaltılmıştır. tarafın senkron bir şekilde ayarlanması da seçilebilir. Güvenlik açısından acil kapama her iki makine tarafı için geçerlidir. Tekli cer TD 9 Çekim başlarından tekli bir sayı adedi gerekli olduğunda, TWIN cerler birer tekli cer ile değiştirilebilir. Bu yatırım ve işletme maliyetlerini, standart gerekli diğer bir çift başlı cer ile kıyaslandığında düşürür. Ön cer TD 7 Yeterli yer olmamasından dolayı mm lik kova veya mm lik JUMBO CANS Superlap e kurulamıyorsa, 600 mm lik kovalı ön cer TD 7 kullanılır. Trützschler ön cer TD 9 un yer gereksinimi, asgariye indirilmiştir. Her iki çekim ünitesi birimi için ortak, renkli dokunmatik bir ekran mevcuttur. Makine taraflarının ataması kesindir ve kendine özgüdür, bu da kullanımı kolaylaştırır. Makinenin durumu ve/veya hata durumunda yapılması gerekenler, basit semboller ve grafikleri ile gösterilir. Elbette Trützschler de standart olduğu gibi örn. kayıt defteri fonksiyonları, parti verileri ve sensör genel bakışları gibi tüm servis yardımcıları entegre edilmiştir. Sol ve sağ makine tarafları birbirlerinden bağımsız olarak kumanda edilebilir. Bu, bakım ve ayar çalışmaları için de geçerlidir. Fakat opsiyonel olarak her iki Cerlerin detaylı teknik verileri için broşüre bakınız: Cerler CERLER GETTING FIBERS INTO SHAPE

14 14 Penye dairesi / Truetzschler-Toyota Superlap TSL 12 Truetzschler-Toyota Superlap TSL 12 Multi-Drive teknolojisi Multi-Drive sistemli Superlap, birinci sınıf bir vatka kalitesi oluşturur. Bireysel tahrikler çekimlerin ve gerginliklerin pamuk kalitesine ve vatka ağırlığına kesin olarak uyarlanmasına olanak tanır. Bireysel tahrikler vatka oluşumunda optimizasyon için olanak sağlar. Baskı kalanderi Vatka silindirleri Çekim kafaları 3 üzeri 3 çekim ünitelerine erişim çok kolaydır. Trützschler de alışılageldiği gibi, üst silindirler ayrı ayarlanabilen pnömatik baskı fonksiyonuna sahiptir.

15 Truetzschler-Toyota Superlap TSL 12 / Penye dairesi 15

16 16 Penye dairesi / Truetzschler-Toyota Superlap TSL 12 Mükemmel kalanderleme Kalıcı olarak yüksek vatka kalitesi garanti edilir. Vatkaların birinci metreden son metreye kadar aynı özellikleri göstermesi gerekir. Bunun için bir taraftan düzgün bir vatka ağırlığı diğer taraftan penye makinesinde sargının hatasız bir şekilde boşaltılması gerekmektedir. Her iki gereksinimi de karşılayabilmek için Superlap üzerinde sargı oluşum prosesinin senkronize edilmesi gereklidir. Bu işlem özellikle çekim ve kalanderleme prosesleri için geçerlidir. Cağlıktan vatka makinesine malzeme iletimi esnasında liflerin korunması ve takip eden tarama işlemi için optimum bir hazırlık ön plandadır. Penye makinesinde sargının kusursuz boşaltılması için mükemmel bir kalanderleme Tekli şerit gözetim sistemli cağlık a b a a mm Kalander ünitesi üç basınç noktası kullanır ( ). Kalander silindirleri (a) arasındaki basınç noktalarına ilave olarak sargı silindirine (b) bir kalanderleme noktası mevcuttur. Cağlığın kelebek formu iyi bir erişim sağlar ve çok az yere ihtiyaç duyar. 600 mm ila mm arası kova çapları için cağlık versiyonları mevcuttur. Çoğu uygulama için 24 kat dublajlama optimaldir. Münferit durumlarda 28 kat dublajlama da mümkündür. Buradan sapmalar mümkündür. Her şerit bireysel gözetilir. Bu sayede çok yüksek fonksiyonel güvenilirlik ve kolay Eşsiz masura besleme ünitesi hızlı bir vatka değişimini mümkün kılar Boş masuralar yandaki bir açıklıktan panelin içine aktarılır. Trützschler tarafından geliştirilen bu sistem, sargı değişimi için gerekli olan süreyi azaltır, bu da verimliliği oldukça etkiler.

17 Truetzschler-Toyota Superlap TSL 12 / Penye dairesi 17 En son teknoloji kontrol ve konforlu kullanım Elektriksel ve pnömatik kontrol Şalter dolabının açılması bir kapıyı kenarıya kaydırmak kadar kolaydır. Bu sayede makinenin her tarafına erişim mümkündür. Üst silindirler ve kalender silindirleri gibi pnömatik baskı ile çalıştırılan sistemler için kullanılan bütün basınç ayarları kademesiz şekilde pnömatik ünitede ayarlanabilir. 3 üzeri 3 çekim ünitelerinin üst silindirleri, üst çekim ünitesi parçası ile birlikte açılır ve kolayca sökülebilir. Hareket renkli dokunmatik ekrandan gerçekleştirilir.

18 18 Penye dairesi / TCO 12 2-TWIN-DRIVE Penye makinesi Toyota-Truetzschler TCO 12 2-TWIN-DRIVE 2-TWIN-DRIVE konsepti, tarama kalitesinin en üstün seviyesini elde etmek için makinenin sakin bir şekilde çalışmasını sağlar. Buna birleştirme işleminin optimizasyonu da katkıda bulunur. Geleneksel penye makinelerinde, ince koparma silindirinin tek taraflı tahriki güçlü burulmalar oluşturur. Bunlar tarama kafalarının arasındaki tarama kalitesindeki ve döküntü miktarındaki dalgalanmalardan sorumludur. Geleneksel penye makinesinin toplam performansı da böylece sınırlanmıştır. TCO 12 konseptinde koparma silindirleri her iki taraftan iki çarpı iki aşırı dinamik servo motorlar tarafından hareket ettirilir. Bu tamamen eşzamanlı bir çalışma ve tüm tarama kafalarında tam olarak eşit hareket akışları sağlamaktadır. 2-TWIN-DRIVE motorları Birleştirme işleminin çok zaman harcatan laboratuvar testleri olmadan uygulama odaklı bir optimizasyonu mümkün olmuştur. İlk kez hareket akışı da süre olarak diğer hareket akışlarına karşın ayarlanabilir. Olgular: Burulma % 75 oranında azaltılır Titreşim % 25 ten daha aşağı düşürülür Birleştirme işlemi kolay optimize edilir Münferit tarama kafalarının şerit numaraları arasında % 54 daha düşük dalgalanma Tarama vuruşu 600/dak değerine yükseltilir

19 TCO 12 2-TWIN-DRIVE / Penye dairesi 19 Koparma silindirlerinin burulması % Konvansiyonel bireysel tahrikte burulma (% 1 00'e eşit) Toyota-Truetzschler 2-TWIN-DRIVE sistemi ile burulma % 75 oranında azaltılabilir Tarama kafaları Tek taraflı tahrik 2-TWIN-DRIVE Bireysel tahrikli konvansiyonel bir penye makinesinde burulma Yağ banyolu dişli Burulma SCAN Burada 2-TWIN-DRIVE'a dair daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Smartview ile sayfa tarama.

20 20 Penye dairesi / TCO 12 DUAL DRIVE DUAL DRIVE Her iki taraflı tahrik sadece Toyota-Truetzschler'de mevcuttur Toyota-Truetzschler penye makinesi TCO 12, tek taraflı bir dişli çarkının standart mekanik kısıtlamaları, doğrudan tahrikler nedeniyle ortadan kaldırıldığından, daha yüksek tarama vuruşu sayılarını mümkün kılar. Makine şasesi titreşim genliği [mm] 0,12 0,10 0,08 0,06 0,04 0,02 0 Uygun değer Tarama vuruşu/dakika Yağ banyosu dişlisi ile konvansiyonel tahrik Servo motor TCO 12'li bireysel tahrik Konvansiyonel penye makinelerinde kumanda, yağ banyolu dişli sistemlerin karmaşık mekanik elemanları tarafından gerçekleştirilir. Bu durumda koparma silindirlerinin her tarama vuruşu için iki kez dönüş yönünü değiştirmesi gerekir, yani dakikada 600 keze kadar tam olarak tanımlanmış bir karakteristik eğrisi üzerinde hızlanma ve yavaşlama. Her iki taraflı tahriklerin konsepti sadece koparma silindirleri için geçerli değildir. Çene aleti ve yuvarlak tarak gibi tüm önemli elementler, her iki taraftan hareket ettirilir. Makine şasesindeki titreşimlerin ölçümü, yüksek tarama vuruşların da dahi neredeyse imkansızdır,

21 TCO 12 DUAL DRIVE / Penye dairesi 21 Toyota-Truetzschler TCO 12 Dişli planı Toyota Tarama teknolojisi Vatka besleme silindiri Vatka besleme silindiri Servo motor Üst çene mili Besleme silindiri çene tarafından tahrik edilir Çene mili Çene aleti Motor Temizleme fırçası Yuvarlak tarak Motor Ana mil Servo motor Koparma silindiri Servo motor Servo motor Koparma silindiri Servo motor Sevk silindiri DUAL DRIVE Sehpa kalander silindiri 2-TWIN-DRIVE Şerit aktarma silindiri alt taraf Trützschler Çekim teknolojisi Şerit aktarma silindiri üst taraf Giriş silindiri Orta silindir Servo motor Çıkış silindiri Servo motor Sevk makaraları DISC MONITORING İstif tablası Kova tablası Motor

22 22 Penye dairesi / TCO 12 DUAL DRIVE Daha yüksek tarama vuruşu sayısı DUAL DRIVE teknolojisinin daha düşük titreşimi ve böylece daha sakin hareketi ile makine çerçevesi sağlamlığının uyumu, daha yüksek seviyede düzenli bir kalitenin elde edilmesini sağlar. Yeni servo motor teknolojisi Geleneksel dişli çarklarının görevi, TCO 12 penye makinesinde özel olarak tasarlanmış servo motorlar tarafından üstlenilir. Çok sık tekrarlanan ters dönüşler için son derece dinamik olan bu motorlar Toyota dokuma makinelerinde kendini binlerce kez kanıtlamıştır. İki taraflı tahrik deformasyonları asgariye indirir ve ekonomiklik ve kalite açısından yeni perspektifler sunar. 8 tarama kafası arasında tarama kalitesinde sadece minimum dalgalanma Geleneksel tek taraflı tahrikte koparma silindirleri her ters dönüş hareketinde aşırı burulma nedeniyle optimum hareket akışına uymaz. Bu durum 8 tarama kafası arasında tarama kalitesinde farklılıkların oluşmasına neden olur. İki taraflı tahrik sekiz tarama yerinin hepsinde koparma silindirlerinin birbirine uygun şekilde hareketini garanti eder. Bu sayede prosese bağlı düzensizlikler azaltılır. Neps ayırma [CV %] Konvansiyonel Tahrikler TCO 12 Tarama kafaları arasında neps ayırma işleminde % 80 oranında azaltılmış değişim katsayısı Döküntü miktarı [CV %] Kısa lif ayırma [CV %] Konvansiyonel Tahrikler TCO 12 0 Konvansiyonel Tahrikler TCO 12 Tarama kafaları arasında döküntü miktarının yarıya indirilmiş değişim katsayısı Tarama kafaları arasında kısa lif ayırma işleminde % 70 oranından fazla azaltılmış değişim katsayısı.

23 TCO 12 DUAL DRIVE / Penye dairesi 23

24 24 Penye dairesi / TCO 12 COMBING OPTIMIZER COMBING OPTIMIZER Otomatik kalite kontrolü nedeniyle daha yüksek şerit kalitesi Servo motorlu bireysel tahrik teknolojisi ayarların otomatik olarak iyileştirilmesine olanak sağlar. COMBING OPTIMIZER bu tarz kendi kendine öğrenen, otomatik bir optimizasyon sistemidir. Bu, lif püsküllerinin birleştirilmesi için kalite açısından en iyi ayarı bulur. Bu, kalite sensörü DISC MONITOR mümkün olan en iyi şerit düzgünlüğünü bildirene kadar hassas bir şekilde koparma silindirinin hareket akışını değiştirir. Bu tam otomatik proses sadece birkaç dakika sürer. TCO 12, tek bir laboratuvar testi olmadan bu şekilde kendi kendini en uygun şekilde ayarlayabilen tek penye makinesidir. Büyük renkli dokunmatik ekran Optimizasyon fonksiyonu COMBING OPTIMIZER gösterimi SCAN COMBING OPTIMIZER bu kadar kolay çalışır. Smartview ile sayfa tarama.

25 TCO 12 COMBING OPTIMIZER / Penye dairesi 25

26 26 Penye dairesi / TCO 12 COUNT CONTROL COUNT CONTROL Bir penye makinesi için tek ayarlama Eski şerit sarıcılarının sargıdaki vatka ağırlığı tüm vatka uzunluğu boyunca farklılık gösterebilir. Genelde bu, şerit numarasında sapmalara neden olur. Toyota-Truetzschler penye makinesi TCO 12 bu farklılıkları ayarlama sistemi COUNT CONTROL ile bertaraf eder. Kalite sensörü DISC MONITOR şerit numarasını hesaplar ve kumandaya bir sinyal göndererek ana çekimde gereken uyarlamanın gerçekleşmesini sağlar. Sonuç, sürekli aynı kalan bir şerit numarasıdır. DISC MONITOR: Eşit seviyede kalan şerit numarasının temin edilmesi DISC MONITOR gözünden hiçbir şey kaçmayan sağlam ve güvenilir bir kalite sensörüdür. Üretilen şeridin her bir santimetresini sürekli olarak ölçer. Şerit düzensiz veya hatalı olduğunda, DISC MONITOR bir ikaz gönderir ve penye makinesini durdurur. Kalite verilerinin sürekli gözetimi DISC MONITOR ek olarak şeridin sürekli gözetim altında tutulmasını sağlar. Kovanın içinde şeridin her bir santimetresi kontrol edilir. Verileri online olarak makine ekranında gösterilir. Bu konforu diğer penye makinesi üreticileri sunmaz. DISC MONITOR ile sürekli şerit kontrolü Şerit numarası sapması Başlangıç Regüle sistemsiz COUNT CONTROL ile Bitiş Sargı uzunluğu üzerinden ölçülen şerit numarası sapmaları.

27 TCO 12 COUNT CONTROL / Penye dairesi 27

28 28 Penye dairesi / TCO 12 Çekim ünitesi Çekim ünitesi teknolojisi Regüleli cerinden elde edilmiş teknik uzmanlığa sahip çekim ünitesi Toyota-Truetzschler penye makinesi TCO 12 Trützschler in en yeni TD 8 cer neslinin olgunlaşmış çekim ünitesi ile donatılmıştır. Baskı çubuklu 4 üzeri 3 çekim ünitesi Bu çekim ünitesi geometrisi yıllardan beri başarılı bir şekilde regüleli cerlerinde penye makinesi şeritlerinin penye makinesinden sonra çekimi için kullanılmaktadır. Ayarlanabilen baskı çubuğu ana çekim alanında kontrollü bir yönlendirmeyi güvence altına alırken, dördüncü üst silindir çekim ünitesinin çıkışında daha özenli bir şerit dönüşünü temin eder. Çekim alanı mesafelerinin ayarlanmasında üst silindirler alt silindirlerin yatak bloklarının içine kılavuzlanır. Bu yöntem son derece hassas mekanikle bağlantılı olarak optimum lif akışı için %100 eksen paralelliği sağlar. Yataklar, üst silindirin taşlanması için kolayca sökülebilir. Üst silindirlerin (manşon) servis ömrü: Üst silindirler, aşırı düşük ısı gelişimi olan kullanım ömrü boyunca yağlı kalan yataklara sahiptir. Bunlar optimum hareket özellikleri sağlar, kılıfların kullanım ömrünü uzatır ve böylece dolaşmayı etkili bir şekilde önler.

29 TCO 12 Çekim ünitesi / Penye dairesi 29 Kullanım konsepti Çekim ünitesine hızlı ve kolay erişim Dört üst manşonun hepsi aynı anda kaldırılır. İyi erişim sayesinde kolay kumanda Aynı Trützschler cer makinelerinde olduğu gibi çekim ünitesinin kullanımı yan taraftan yapılır. Üst manşonlar kaldırıldıktan sonra çekim ünitesinin her tarafına iyi erişim mümkündür ve operatör için bir engel yoktur. Kullanıcının doğrudan bakış alanında dokunmatik ekran

30 30 Penye dairesi / TCO 12 Vatka taşıma Vatka taşıma Maksimum bireysellik için üç seçenek 1. Manüel Dörder vatka bir vatka arabası ile Superlap ten penye makinesine itilir. Burada vatka aynı şekilde manüel olarak penye makinesinin yedek vatka sehpasına aktarılır. 2. Yarı otomatik Bu seçenek, vatka sehpası olmadan çalışır. Vatkalı ikişer nakliye aracı, bir penye makinesinin arkasına yerleştirilir. Bir düğmeye basıldığında nakliye araçları vatkaları penye makinesine aktarır ve burada boş masuraları devralır. Bunlar tekrar derhal Superlap TSL 12 de kullanılabilir. 3. Otomatik Superlap TSL 12 vatkaları bir konveyöre devreder. Bant, vatkaları devretme konumuna taşır. Orada bir havai taşıma tertibatı sekizer vatkayı penye makinelerine götürür ve bunları yedek vatka sehpasına bırakır. Ardından taşıma tertibatı boş masuraları devralır ve bunları tekrar devretme istasyonuna geri götürür. Bunlar buradan bir konveyör üzerinden tekrar Superlap TSL 12 ye iletilir. SCAN Video animasyonu TSL'deki sargı değişimini, otomatik sargı taşımasını ve TCO 12-A'daki otomatik sargı değişimini gösterir Smartview ile sayfa tarama.

31 TCO 12A Otomatik vatka değişimi / Penye dairesi 31 Toyota-Truetzschler Penye makinesi TCO 12A Otomatik vatka değişimi Toyota-Truetzschler in bu yeniliği, mühendislerimizin birleştirilmiş becerilerinin ifadesidir. TCO 12A, yenilikçi bir proses akışı ile ekonomiklikte yeni standartlar oluşturur: Vatka biter bitmez, makine durur. Vatka sekiz tarama kafasının her birinin belirlenmiş yerinden ayrılır ve atık, ayrı bir emiş sistemi tarafından devralınır. Şimdi boş masuralar vatka arabasına devredilir ve dolu vatkalar bu araba tarafından devralınır. Ardından vatka uçları hazırlandıktan sonra bu, biten vatkanın ucuna tam olarak konumlandırılır ve penye makinesi tekrar harekete geçer. Farkı ekleme kalitesi yaratır Otomatik olarak kumanda edilen eklemeler, kalite açısından manüel olarak yapılan eklemelerden belirgin oranda daha üstündür. 1. Vatkalar işlenmiştir. Masuralar boştur. Son masura artıkları emilir. 2. Boş masuralar çıkarılır. 3. Aktarma tertibatı yukarıya katlanır. 4. Dolu vatka işleme konumuna yuvarlanır. 5. Vatka başı emilir ve hazırlanır. 6. Vatka başı eski vatka sonuna yerleştirilir. Penye makinesi tekrar üretime geçer.

32 32 Penye dairesi / Regüleli ceri TD Regüleli ceri TD Özellikle taranmış iplikler için bir cer

33 Regüleli ceri TD / Penye dairesi 33 Kalitenin anahtarı olarak cer makinesinin iplikhanede önemli bir görevi vardır: Şeritteki, muhakkak iplikte hatalara neden olacak hataları önlemesi gerekir. Cer makinesinden sonra artık kalite iyileştirme imkanı yoktur. Önemli olan son çekme bölümünden sonra şeritlerin kalitesidir. Trützschler regüleli ceri TD tam olarak bunu sağlıyor. Bu, 600 m/dakikaya kadar sevk hızı olan penye iplikhaneleri için en uygun şekle getirilmiştir. Daha az hata daha fazla verimlilik demektir Trützschler regüleli ceri TD e entegre edilmiş olan oluk ve yoklama silindiri ünitesi DISC LEVELER, bir kalite ölçütü belirler: bir CV 1m cer bandı % 0,4 veya daha az ve iplik numarasında % 1 oranının belirgin bir biçimde altında olan bir değişme modern iplikhanelerin açıkladığı hedeftir. Cerlerin detaylı teknik verileri için şu broşüre bakınız: Cerler CERLER GETTING FIBERS INTO SHAPE Oluk ve yoklama silindiri ünitesi DISC LEVELER

34 34 Penye dairesi / T-DATA T-DATA Büyük potansiyelleri küçük detaylarda görebilme Her yerde bir bakışta önemli veriler Trützschler in Online veri gözetim sistemi T-DATA, tüm güncel üretim ve kalite verilerini tespit eder. Modern internet tasarımı sayesinde bu veriler işletme dışında da kullanılabilir. Akıllı telefonlar veya tabletler her yerde tüm önemli verilere ve bağlanmış olan makinelerin hata istatistiklerine erişim sağlar tek ve ayrıca genel bakış olarak. Üretimin optimizasyonu Üretimdeki trendler erkenden tespit edilebilir ve hatalı fonksiyonlar ve arızalar hızlıca ortadan kaldırılabilir. Böylece bekleme süreleri ölçülebilir oranda azaltılabilir ve daha yüksek bir üretim için makine ayarları optimize edilebilir. T-DATA ile karışımın doğru olduğundan emin olunabilir. Doğru yerlerde doğru sensörler Trützschler sensörleri, ihtiyaç duyuldukları yerde ölçüm yaparlar. Böylece üretimin en uygun kontrolü için gerekli olan tüm önemli kalite ve üretim verileri tespit edilir. Penye makinesinde COUNT CONTROL sistemi, şerit numarasının otomatik olarak ayarlanmasını sağlar. Kalite sensörü DISC MONITOR, şerit numarasını tespit eder ve temel çekimi otomatik olarak uyarlar. Mevcut sistemlere entegrasyon T-DATA kolayca mevcut ERP veya yönetim sistemlerine entegre edilebilir. Harici bir arabirim üzerinden sadece güncel değil, ayrıca geçmiş üretim verileri ve arıza bildirimleri de aktarılabilir ve kıyaslanabilir. Sinerji efektlerinden böylece kolayca faydalanılabilir. Bireysel veri görünüşü Her müşteri hangi verilerin ilginç olduğuna ve nasıl gösterileceğine kendi karar verir. Sezgisel kumanda edilen internet arayüzü kolayca kişinin isteklerine göre uyarlanabilir. Seçenekler, temel ayarlardan son derece gelişmiş fonksiyonlara kadar uzanmaktadır. Kolay anlaşılabilir grafikler veya tablolardaki veriler, serbest belirlenebilen bir zaman aralığı içerisinde seçilebilir ve birbirleri ile kıyaslanabilir. Daha fazla bilgiyi T-DATA broşüründen bulabilirsiniz. SCAN Trützschler Spinning uygulaması ile T-DATA filmini izleyin. T-DATA GETTING FIBERS INTO SHAPE Smartview ile sayfa tarama. Münferit makinelerin verileri örn. tablet-bilgisayardan okunabilir.

35 T-DATA / Penye dairesi 35 Kolay anlaşılabilir gösterge paneli bireysel olarak müşteri gereksinimlerine göre uyarlanabilir.

36 L 36 Penye dairesi / Teknik veriler Teknik veriler Truetzschler-Toyota Superlap TSL mm L1 Ekipman: Optimize bakım erişimi için fonksiyon odaklı tasarım Kapsamlı operatör bilgisi için renkli dokunmatik ekran ile güvenilir bilgisayar kontrolü Bakımdan muaf dijital kontrollü motorlar Ana çekimin, sargı ağırlığının ve sargı sarım gerginliğinin kademesizce ayarlanması için bireysel tahrikler Sargı sarım basıncının bireysel ayarı Her şerit için münferit şerit kopma gözetimli, az sürtünmeli cağlık Bireysel dolaşma gözetimi ile 3/3 çekim ünitesi Makine duruşlarında hızlı kaldırılabilen her üst silindir için ayrı ayarlanabilir pnömatik baskı Üç baskı kalanderi, kolay ayarlanabilir pnömatik baskı Merkezi güvenlik sistemi Yandan patentli masura beslemesi Sürekli basınç kontrolü ile merkezi emiş sistemi Vatka taşıma arabası ile manüel vatka taşıma veya otomatik taşıma sistemi Miktar L L1 Yer ihtiyacı mm (mm) (mm) m , , ,2 Üretim: Sevk hızı: Çalışma eni: Vatka çapı: Vatka masurası çapı: Vatka sarma süresi: Vatka değiştirme süresi: Vatka ağırlığı: 520 kg/h maks. 180 m/dak 300 mm maks. 650 mm 200 mm 2,5 3 dak 25 san. maks. 25 kg Tülbent ağırlığı 50 ila 80 ktex (300 mm en) Toplam çekim: 1,14 3,33 Kova çapı: Kova yüksekliği: mm mm'ye kadar Dublajlamalar: 24 kat (28) Toplam kurulu güç: Kaydedilen sürekli güç: Basınçlı hava tüketimi: 19,5 kw 7,3 kw Nl/h

37 Teknik veriler / Penye dairesi 37

38 voluntary certification 38 Penye dairesi / Teknik veriler Teknik veriler Toyota-Truetzschler Penye makinesi TCO B C A Kafa sayısı: 8 Tarama vuruşu/dakika: mekanik 600 tarama vuruşu/dak'ya kadar Şerit numarası: 3 6 ktex (Ne 0,2 0,1) Vatka çapı: maks. 650 mm Vatka eni: 300 mm Maksimal vatka ağırlığı: 25 kg (net) Vatka masurası çapı: 200 mm Tülbent ağırlığı: maks. 80 g/m Besleme: ileri (geri mümkün) Besleme tokmağı makaraları: 16, 17, 18, 20, 22 Kova çapı: 600 mm, mm 1), mm 1) Kova yüksekliği (tekerli kova): mm Kova değiştirici: zemin üstü veya zemin altı Güç tüketimi: 5,7 kw (500 tarama vuruşunda) Atık hava: Merkezi (zemin altı veya zemin üstü) 1) Seçenekleri Kova formatı mm Uzunluk B mm Genişlik A mm Genişlik C mm 600* ** ** * Sadece zemin üstü ** Zemin altı varyantı Trützschler GmbH & Co. KG Textilmaschinenfabrik P.O. Box Mönchengladbach, Germany Duvenstr Mönchengladbach, Germany Phone: +49 (0) Faks: +49 (0) info@truetzschler.de sorumluluk reddi: Broşürler bizim tarafımızdan en iyi niyet ve büyük bir titizlikle hazırlanmıştır. Buna rağmen muhtemel yazı hatalarından ve teknik değişikliklerden sorumluluk üstlenilmez. Resimler ve şekiller sadece bilgi amaçlı kullanılmıştır ve standart sevkiyat yelpazesine ait olmayan kısmen opsiyonal özel modelleri göstermektedir. Hazırlanmış olan bilgilerin güncelliği, doğruluğu, eksiksizliği veya kalitesi için bir garanti veremeyiz. Broşürde sunulan bilgilerin, kullanılmasından veya başkalarına verilmesinden, doğru olmaması veya eksik olması durumunda dahi, meydana gelebilecek maddi manevi hasarlar yüzünden doğacak hiçbir tazminat hakkı talep edilemez. Açıklamalarımız bağlayıcı değildir. Baskı no.: /16-tu Agentur Brinkmann GmbH, Krefeld

39 Teknik veriler / Penye dairesi 39

40 GETTING FIBERS INTO SHAPE SINCE 1888 Lif hazırlama tesisleri: Balya açıcı Karıştırıcı Temizleyici/Açıcı Yabancı madde atıcı Toz giderme makinesi Elyaf karıştırıcı Atık temizleyici Taraklar Cerler Tarama makineleri Balya açıcılar/mikserler Tarak besleyiciler Taraklar/Çapraz sericiler Yaş serim nonwoven tesisleri Su jeti, iğneleme, Kimyasal ve termik bağlama tesisleri Donanım tesisleri Kurutucular Termik sabitleme tesisleri Sarma tesisleri Kesme tesisleri Filament tesisleri: Halı iplikleri (BCF) Endüstriyel iplikler Tam çelik garnitürler: Tarak Tarama Uzun istif Tarama Nonwovens OE-Spinnen Şapka garnitürleri Esnek garnitürler Tarama segmanları Servis makineleri Servis 24/7 w w w. t r u e t z s c h l e r. c o m

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi. Teknik veriler

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi. Teknik veriler TRÜTZSCHLER TOYOTA Penye dairesi Teknik veriler 24 Combing Regülesiz Cer TD 7 7358 7358 Model: 1000 m/dak'ya kadar sevk hızına sahip regülesiz tek kafalı cer makinesi. Besleme: Standart giriş veya SERVO

Detaylı

PENYE DAİRESİ GETTING FIBERS INTO SHAPE

PENYE DAİRESİ GETTING FIBERS INTO SHAPE PENYE DAİRESİ GETTING FIBERS INTO SHAPE PENYE DAİRESİ 4 it s true 6 Mükemmel uyum 8 Tek tip penye dairesi 10 1.000 mm ve JUMBO CANS 1.200 mm 12 TWIN Cer TD 9T 14 Trützschler Superlap TSL 12 30 Vatka taşıma

Detaylı

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi. Teknik standartlar

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi. Teknik standartlar TRÜTZSCHLER TOYOTA Penye dairesi Teknik standartlar 20 Penye dairesi Kapsamlı güçlü yanlar ÇEKIM ÜNITESI TEKNOLOJISI IÇIN DAHA AZ HATA DAHA YÜKSEK VERIMLILIK DEMEKTIR Cer makinesi iplikhanenin kalite filtresi

Detaylı

Cer TD. Teknik veriler

Cer TD. Teknik veriler Cer TD Teknik veriler 24 Cer makineleri TD Cer makineleri teknolojisi Cer ünitesi Regüle Kumanda Teknik veriler Trützschler kuruluşunun cer makineleri konseptleri gereği son derece esnekliğe sahiptir.

Detaylı

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi TRÜTZSCHLER TOYOTA Penye dairesi Trützschler GmbH & Co. KG Textilmaschinenfabrik P.O. Box 410164 41241 Mönchengladbach, Germany Duvenstr. 82-92 41199 Mönchengladbach, Germany Telefon: +49 (0)2166 607-0

Detaylı

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi. Teknik uygulamalar

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi. Teknik uygulamalar TRÜTZSCHLER TOYOTA Penye dairesi Teknik uygulamalar 14 Combing Multi-Servo-Tarama = Daha az titreşimde yüksek tarama vuruşu Diğer penye makinelerinde geniş yağ banyolu şanzımanın bulunduğu yerde, TCO 12

Detaylı

Tarak TC 11. Teknik veriler

Tarak TC 11. Teknik veriler Tarak TC 11 Teknik veriler 52 Tarak TC 11 Tarama Kumanda / kullanım Bakım Tarak TC 11: Teknik veriler 2150 3360 2180 1000 600 3410 Zemin yükü: yakl. 22.540 N/m 2 Ayak başına düşen azami yüzey basıncı:

Detaylı

PENYE TEKNOLOJİSİNDE SÜREKLİ BAŞARI...

PENYE TEKNOLOJİSİNDE SÜREKLİ BAŞARI... PENYE TEKNOLOJİSİNDE SÜREKLİ BAŞARI........................................................................... Penye C A P D Makinalarla Kazanılan Deneyim Dünya genelinde 7 900 Rieter C A P D penye makinası

Detaylı

CERLER GETTING FIBERS INTO SHAPE

CERLER GETTING FIBERS INTO SHAPE CERLER GETTING FIBERS INTO SHAPE CERLER 4 it s true 6 Teknoloji 10 Çekim ünitesi 12 Ön cerler TWIN CER TD 9T 12 ÖN CER TD 9 15 ÖN CER TD 7 16 18 Regüleli cerleri REGÜLELI CERI TD 8 18 REGÜLELI CERI TD

Detaylı

Cer TD. Teknik standartlar

Cer TD. Teknik standartlar Cer TD Teknik standartlar 4 Cer makineleri teknolojisi Geniş çaplı üstünlükler CER MAKİNELERİ TEKNOLOJİSİNDE SAĞLANMIŞTIR DAHA AZ HATA DAHA FAZLA VERIMLILIK ANLAMINA GELMEKTEDIR. nin ardından artık kalite

Detaylı

T-DATA GETTING FIBERS INTO SHAPE

T-DATA GETTING FIBERS INTO SHAPE T-DATA GETTING FIBERS INTO SHAPE T-DATA 4 it s true 6 Teknoloji 8 Entegre edilebilirlik 10 Sensörler 12 Harman hallaç dairesindeki sensörler 14 Taraktaki sensörler 16 Cerdeki sensörler 17 Penye dairesindeki

Detaylı

J 20 Hava-Jetli İplik Makinası

J 20 Hava-Jetli İplik Makinası J 20 Hava-Jetli İplik Makinası......................... Mükemmel Com4 jet iplikleri için verimlilik artışı ve yeni sarım sistemi........................... Rieter. Aile Bayramı. Türkiye.. Mayıs. 2014.

Detaylı

Rieter yedek parça + servis

Rieter yedek parça + servis Rieter yedek parça + servis......................... Olağanüstü performans için........................... Rieter. Aile Bayramı.. Mayıs. 2014.. Levent. Turna./ Roger. Eberhart............... 1 Rieter yedek

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Cer makineleri TD Trützschler GmbH & Co. KG Textilmaschinenfabrik

Cer makineleri TD Trützschler GmbH & Co. KG Textilmaschinenfabrik Cer TD 2 Cer makineleri TD Trützschler GmbH & Co. KG Textilmaschinenfabrik P.O. Box 410164 41241 Mönchengladbach, Germany Duvenstr. 82-92 41199 Mönchengladbach, Germany Phone: +49 (0)2166 607-0 Fax: +49

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

TARAKLAR GETTING FIBERS INTO SHAPE

TARAKLAR GETTING FIBERS INTO SHAPE TARAKLAR GETTING FIBERS INTO SHAPE TARAKLAR 4 it s true 6 Teknoloji 12 T-MOVE 15 JUMBO CANS 1.200 mm 18 T-CON 22 MAGNOTOP 26 Tarak beslemesi 30 Tarama 46 Bakım 48 Sentetik lif tarağı 52 Hijyen ürünleri

Detaylı

Cer makineleri TD Trützschler GmbH & Co. KG Textilmaschinenfabrik

Cer makineleri TD Trützschler GmbH & Co. KG Textilmaschinenfabrik Cer TD 2 Cer makineleri TD Trützschler GmbH & Co. KG Textilmaschinenfabrik P.O. Box 410164 41241 Mönchengladbach, Germany Duvenstr. 82-92 41199 Mönchengladbach, Germany Phone: +49 (0)2166 607-0 Fax: +49

Detaylı

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Yenilikçi Bir Anlayışla Kontrol Edin. Yenilikçilik PSH Pres sürücüsünde Servopompalar klasik valf ve kontrol teknolojisinin yerini alır. Bu

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Sistem Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217513 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217513 1217513 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

Esnek taşıma yardımcısı C

Esnek taşıma yardımcısı C CargoMaster C serisi Esnek taşıma yardımcısı AAT olarak taşıma problemlerinde size destek sunan ve yükünüzü hafifleten akıllı teknolojiler geliştiriyoruz. Uzun yıllara dayanan bilgi ve birikimimizle yenilikçi

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

İplik Hazırlığı. OMEGAlap E 36. OMEGAlap E 36. Penye Hazırlık Makinası. En yüksek performans için eşsiz sarım teknolojisi

İplik Hazırlığı. OMEGAlap E 36. OMEGAlap E 36. Penye Hazırlık Makinası. En yüksek performans için eşsiz sarım teknolojisi İplik Hazırlığı OMEGAlap E 36 OMEGAlap E 36 Penye Hazırlık Makinası En yüksek performans için eşsiz sarım teknolojisi Rieter tarafından geliştirilen eşsiz kayış sarım teknolojisi, yüksek performanslı penye

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217512 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217512 1217512 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Harman hallaç. Teknik veriler

Harman hallaç. Teknik veriler Harman hallaç 48 Harman hallaç teknolojisi Tesisi koruyucular Temizleyiciler ve açıcılar Mikserler ve stoklayıcılar Alttaki sayfalarda Trützschler harman hallaç makinalarının en önemli teknik verilerini

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri EZ 80 İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor EZ80, Wacker Neuson'un en büyük zero tail ekskavatörüdür. Kompakt boyutlar, azaltılmış yakıt tüketimi ve yüksek performans

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ

Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Söküm bıçağı, kademesiz hidrolik şanzıman tahriklidir. Tek sıralı, bağımsız şekilde söküm yapmak da mümkündür. (Söküm

Detaylı

Online teknik sayfa DUSTHUNTER SB30 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa DUSTHUNTER SB30 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa DUSTHUNTER SB30 DUSTHUNTER SB30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip DUSTHUNTER SB30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma

Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma Your reliable partner Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma Vacumat Eco her yönüyle verimli Su kalitesi performansı belirler Su kalitesi soğutma ve ısıtma sistemlerinin performansını belirler.

Detaylı

compact smile Profesyonel takım ayarlama ve ölçümü konusunda olmazsa olmaz mini cihaz

compact smile Profesyonel takım ayarlama ve ölçümü konusunda olmazsa olmaz mini cihaz compact smile Profesyonel takım ayarlama ve ölçümü konusunda olmazsa olmaz mini cihaz 02 03 smilecompact Orijinal ZOLLER Mutlak hassasiyet, kolay kullanım, hızlı sonuçlar. Bunlar, ZOLLER-ayar ve ölçme

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa VISIC620 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC620 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi Temizliği unutun, sadece nefes alın Solunum ekipmanları için profesyonel temizlik ve dezenfeksiyon www.meiko.com.tr : Güvenilir temizlik ve dezenfeksiyon

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI Online teknik sayfa FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU 90 Ters Çevrilebilir Vibrasyonlu Kompaktörler DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU90 vibrasyonlu kompaktör, kumlu zeminlerin sıkıştırılması için uzmandır. Alt gövde dengelidir, hafiftir ve

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC200 FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC200 Stok no. Talep üzerine Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca 2011/65/AB sayılı RoHS tüzüğünün geçerlilik

Detaylı

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa SIDOR E 1217524 SIDOR A B C D E F 15267 14181 certified certified Ayrıntılı teknik bilgiler SIDOR E 1217524 Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Ölçülen

Detaylı

ÜRETİM HATTINDA MİL ŞEKLİNDEKİ PARÇALAR İÇİN MAKSİMUM HASSASLIK. MAHR'DAN MİL METROLOJİSİ

ÜRETİM HATTINDA MİL ŞEKLİNDEKİ PARÇALAR İÇİN MAKSİMUM HASSASLIK. MAHR'DAN MİL METROLOJİSİ M a r S h a f t. M i l Ö l ç me M a k i n e l eri ÜRETİM HATTINDA MİL ŞEKLİNDEKİ PARÇALAR İÇİN MAKSİMUM HASSASLIK. MAHR'DAN MİL METROLOJİSİ MARSHAFT ürünleri ile ilgili en güncel bilgilere web sitemizden

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC410 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC410 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Rieter Open End Makinaları

Rieter Open End Makinaları Rieter Open End Makinaları......................... Son teknolojinin sağladığı ekonomik avantajlar........................... Rieter. Aile Bayramı.. Mayıs. 2014.. Erman. Coşkun. / Stephan. Weidner-Bohnenberger...............

Detaylı

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI Online teknik sayfa A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

AKILLI ÜRETİM İÇİN ÇİFT ŞERİTLİ PALET SİSTEMİ TEKNİK GENEL BAKIŞ

AKILLI ÜRETİM İÇİN ÇİFT ŞERİTLİ PALET SİSTEMİ TEKNİK GENEL BAKIŞ AKILLI ÜRETİM İÇİN ÇİFT ŞERİTLİ PALET SİSTEMİ TEKNİK GENEL BAKIŞ MONTAJ, IŞLEME VE TEST IÇIN Transferler, yerleştirme istasyonları ve durdurucular gibi işlevlerin tümü elektriklidir. IIoT ile kullanıma

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr YENİ Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi RM1059 tr Tooldyne Daha az balanssızlık sayesinde daha iyi işleme kalitesi Yüksek hızda işleme günümüzde metal ve plastiklerin ekonomik şekilde işlenmesi için

Detaylı

TÜRKÇE. hartl-crusher.com HİÇBİR ŞEY DENEYİM YERİNE GEÇEMEZ HARTL UZMANLIĞI

TÜRKÇE. hartl-crusher.com HİÇBİR ŞEY DENEYİM YERİNE GEÇEMEZ HARTL UZMANLIĞI TÜRKÇE hartl-crusher.com HİÇBİR ŞEY DENEYİM YERİNE GEÇEMEZ HARTL UZMANLIĞI HBC 650-1250 EŞSİZ - QUATTRO MOVEMENT Ayar plakasının eşsiz, yukarıya doğru yöneltilmiş konumu sayesinde benzersiz Quattro, yani

Detaylı

Online teknik sayfa GM960 PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa GM960 PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Profesyonel temizleme ve teknolojisi TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Tüm ayrıntılarıyla TopClean 60 www.meiko.com.tr TopClean 60 Üstün kalite makine temizliği Giriş yüksekliği (mm) Y 420 Ebatlar

Detaylı

NABERTHERM N 280-E SERAMİK ve PORSELEN FIRINI

NABERTHERM N 280-E SERAMİK ve PORSELEN FIRINI NABERTHERM N 280-E SERAMİK ve PORSELEN FIRINI Çift cidarlı ve arka bölümü havalandırmalı gövde, düşük dış hava sıcaklığı olan ortamlarda kullanım için geliştirilmiştir Nabertherm 3 taraflı ısıtmalı seramik

Detaylı

L230-P580B7S00000 Lincoder L230. Online teknik sayfa

L230-P580B7S00000 Lincoder L230. Online teknik sayfa L230-P580B7S00000 Lincoder L230 Online teknik sayfa A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. L230-P580B7S00000 1033533 www.sick.com/lincoder_l230

Detaylı

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi YUTAKI Eviniz için konforlu ısıtma sistemi SICAKLIK Isı pompası TÜKETİM GAZLI ISITMA YAKITLI ISITMA ELEKTRİKLİ ISITMA YUTAKI Bilinmesi gerekenler Bir ısı pompası nasıl çalışır? Bir ısıtma pompası, enerjiyi

Detaylı

VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2

VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2 VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2 Volümetrik debimetre nedir?? Fark basınç ölçümü ile hava akış verimini kontrol etmenizi sağlayan, bakım gerektirmeyen, yenilikçi bir Pnömatik otomasyon kontrol sistemidir, bu

Detaylı

NABERTHERM N 70-E SERAMİK VE PORSELEN FIRINI

NABERTHERM N 70-E SERAMİK VE PORSELEN FIRINI NABERTHERM N 70-E SERAMİK VE PORSELEN FIRINI İlave donanım olarak.alt sehpa: 760 mm olan konforlu yükleme yüksekliği N 40 E - N 100 E FIRINLARA AİT GENEL ÖZELLİKLER Kapısı geniş açı ile açılabilir şekilde

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

www.haus.com.tr DDE SERİSİ

www.haus.com.tr DDE SERİSİ www.haus.com.tr DDE SERİSİ HAUS DEKANTÖRLERİ, SEKTÖRDE YENİ STANDARTLAR BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı HAUS dekantörler, kentsel ve endüstriyel atık su ile içme suyu arıtma tesisleri için tasarlanmıştır.

Detaylı

Yüksek verimli içme suyu pompası. Calio-Therm S. Tip Kitapçığı

Yüksek verimli içme suyu pompası. Calio-Therm S. Tip Kitapçığı Yüksek verimli içme suyu pompası Calio-Therm S Tip Kitapçığı Baskı Tip Kitapçığı Calio-Therm S Tüm hakları saklıdır. Bu kitabın içeriği üreticinin izni olmadan dağıtılamaz, çoğaltılamaz, düzenlenemez veya

Detaylı

Online teknik sayfa. L230-P580A7K15300 Lincoder L230 ÜRÜN PORTFOLYOSU

Online teknik sayfa. L230-P580A7K15300 Lincoder L230 ÜRÜN PORTFOLYOSU Online teknik sayfa L230-P580A7K15300 Lincoder L230 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. L230-P580A7K15300 1033569 www.sick.com/lincoder_l230

Detaylı

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI K2 TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K1 YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K4 MABİLYA İÇİN TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K3 MABİLYA İÇİN YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K5 L-KESİM TÜNELİ

Detaylı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı Undan... Pişkin Lezzete. Sağlıkla! HAMUR HAZIRLAMA GRUBU () Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı KDM / AHM / SKC AHM KDM SKC SPİRAL

Detaylı

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa SIDOR E 1217526 SIDOR A B C D E F 15267 14181 certified certified Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Ölçülen

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı

The experts in rubber and silicone moulding» BENCHMARK S3 benzersiz»

The experts in rubber and silicone moulding» BENCHMARK S3 benzersiz» The experts in rubber and silicone moulding» BENCHMARK S3 benzersiz» BENCHMARK S3 Yeni Standartlar Göz ve Kulaklar için BENCHMARK S3 DESMA nın tamamen yeni özellikler içeren dikey bir makinesidir. ServoGear,

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100FT A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100FT Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

KOMPLE SİSTEM YENİLİKLERİ

KOMPLE SİSTEM YENİLİKLERİ KOMPLE SİSTEM YENİLİKLERİ SPIDERweb - İplikhane Kontrol Sistemi- geleceğin iplikhanesini izlemek için yeni fonksiyonlar Rieter SPIDERweb İplikhane Kontrol Sistemi elyaftan ipliğe ve dört eğirme teknolojisini

Detaylı

Ring İplikçilik G 32 Ring İplik Makinası. Yüksek kaliteli ipliklerin ekonomik üretimi

Ring İplikçilik G 32 Ring İplik Makinası. Yüksek kaliteli ipliklerin ekonomik üretimi Ring İplikçilik G 32 Ring İplik Makinası G 32 Ring İplik Makinası Yüksek kaliteli ipliklerin ekonomik üretimi 2 Rieter. G 32 Ring İplik Makinası Rieter. G 32 Ring İplik Makinası 3 Rieter Yetkinliğin rahatlığı

Detaylı

AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR

AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR VALLEY ICON AKILLI PANEL AILESI Hayat daha da kolaylaşıyor Sulama teknolojisi lideri Valley, yeni ICON serisi akıllı panelleri ile günümüzde kullanılabilecek en akıllı

Detaylı

TOCOR700. Online teknik sayfa

TOCOR700. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip TOCOR700 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

qscale I2 Low-End SLI

qscale I2 Low-End SLI Mobile Machine Control Solutions qscale I2 Low-End SLI Sadece Konfigure et! Programlamaya gerek yok qscale I2 2 4 5 Geleceğin orta ve küçük sınıf vinçleri için Yeni bir Standart 6 Uzunluk Mobil teleskopik

Detaylı

Her uygulama için optimum bir çözüm

Her uygulama için optimum bir çözüm Technical Textiles Benninger Technical Textiles Proses iş akışı Her uygulama için optimum bir çözüm Yağ sökme Ön yıkama Hazırlık yıkaması Elastanın serbest bırakılması Yağ kalıntılarının miktarını azaltır

Detaylı

İplik Hazırlık E 36 OMEGAlap. E 36 OMEGAlap. Penye hazırlık makinası. En yüksek performans için eşsiz sarım teknolojisi

İplik Hazırlık E 36 OMEGAlap. E 36 OMEGAlap. Penye hazırlık makinası. En yüksek performans için eşsiz sarım teknolojisi İplik Hazırlık E 36 OMEGAlap E 36 OMEGAlap Penye hazırlık makinası En yüksek performans için eşsiz sarım teknolojisi Rieter tarafından geliştirilen eşsiz kayış sarım teknolojisi yüksek performanslı penye

Detaylı

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw 360 görüş sahası En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde

Detaylı

Online teknik sayfa. L230-P580C2S00000 Lincoder L230 ÜRÜN PORTFOLYOSU

Online teknik sayfa. L230-P580C2S00000 Lincoder L230 ÜRÜN PORTFOLYOSU Online teknik sayfa L230-P580C2S00000 Lincoder L230 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. L230-P580C2S00000 1033532 Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca

Detaylı

İçindekiler. Çekim ünitesi 10 Bizim kendini kanıtlamış çekim ünitesi geometrisi Daha da yüksek şerit homojenliği için iyileştirildi

İçindekiler. Çekim ünitesi 10 Bizim kendini kanıtlamış çekim ünitesi geometrisi Daha da yüksek şerit homojenliği için iyileştirildi Cer TD İçindekiler Cer teknolojisi 2 En son düzeyde cer teknolojisi 3 Geleceği olan cer teknolojisi Regülesiz cer 8 Yeni Trützschler Cer TD 02 Çekim ünitesi 10 Bizim kendini kanıtlamış çekim ünitesi geometrisi

Detaylı

Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi.

Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi. Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi. Verimli sensörlerle birlikte proses masraflarının optimizasyonu SC 1000 Kontrol ünitesi aynı anda sekiz sensör ile birlikte

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC100SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC100SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Sipariş bilgileri Tip VISIC100SF Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/visic100sf

Detaylı

SLC400G SLC600G. Akıllı Linear Akıllı Akım

SLC400G SLC600G. Akıllı Linear Akıllı Akım SLC400G SLC600G Akıllı Linear Akıllı Akım EDM Tel Erozyon Teknolojisinde Son Nokta 2 Anahtar Teslimi Makine Konsepti EDM Profesyonelleri için Üretildi SLC Konseptinin odak noktası performans, Ekonomik

Detaylı

45919007t. yarnmaster zenit

45919007t. yarnmaster zenit 45919007t yarnmaster zenit Daha iyi görmek için üretilmiştir ZENIT Önemli olan: En yeni nesil YarnMaster Zenit modeli ile LOEPFE optik iplik temizleyicilerin teknolojisini yeni bir seviyeye getirmede baæarılı

Detaylı

Yüksek toplama performansı

Yüksek toplama performansı Scale your intralogistics. Vertical Buffer Module. Kolay entegrasyon Enerji verimliliği Yüksek toplama performansı Geleceğin iç lojistik trendleri Fabrika ve iş süreçlerinizi değişim ve gelişime hazırlamanız

Detaylı

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18 El Paftaları Kat. Model Açıklama Kalıplar Ağırlık Fiyat 13083 11-R - 1 El Paftası (Set Halinde) BSPT 13,3 365 13088 11-R - 2 El Paftası (Set Halinde) BSPT 17,5 630 37777 Sap ve Cırcır - 2.4 115 Ağır Tip

Detaylı

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları ecocirc BASIC / BASIC N / PREMIUM SERİSİ Anti-Blok teknolojisine sahip yeni nesil sirkülasyon pompaları Verimliliği en üst noktaya taşımak için

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Quick Start Guide

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Quick Start Guide Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Quick Start Guide Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home Connect kullanıyor olmanız ne güzel * Geleceğin tam otomatik kahve pişirme makinelerinden birine sahip olduğunuz

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı Hexagon Metrology 7.10.7 SF Üretim Noktasında Kaliteye Bakış Hexagon Metrology 7.10.7 SF, kalite kontrolü için başka hiçbir CMM in zorlu atölye

Detaylı

Online teknik sayfa DUSTHUNTER T200 TRANSMISYON-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa DUSTHUNTER T200 TRANSMISYON-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa DUSTHUNTER T200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip DUSTHUNTER T200 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri

Detaylı

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air 712-580 ErgoPack Air 725-580 ErgoPack Air 740-580 Sizin Verimliliğiniz, Sizin Konforunuz, Sizin Güvenliğiniz. Sizin talepleriniz bizim motivasyonumuz oldu! Teşekkürler. Hepsi birarada? Hepsi

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı