ODTÜ VAN DA ORTA DOĞU TEKNĠK ÜNĠVERSĠTESĠ VE VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNĠVERSĠTESĠ DEPREM DAYANIŞMASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ODTÜ VAN DA ORTA DOĞU TEKNĠK ÜNĠVERSĠTESĠ VE VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNĠVERSĠTESĠ DEPREM DAYANIŞMASI"

Transkript

1 ODTÜ VAN DA ORTA DOĞU TEKNĠK ÜNĠVERSĠTESĠ VE VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNĠVERSĠTESĠ DEPREM DAYANIŞMASI

2 2

3 3 23 Ekim 2011, Saat DEPREM Yer: Van-Erciş, Büyüklük: 7,2 MI Türkiye tarihinin bilinen en büyük üç depreminden biri 604 kiģi hayatını kaybetti, 222 kiģi enkazdan sağ çıkarıldı. 9 Kasım 2011, Saat 21:23 yine deprem! Yer: Van-Edremit, Büyüklük: 5,6 MI 40 kiģi hayatını kaybetti, 30 kiģi enkazdan sağ çıkarıldı.

4 4 SONUÇLAR YİNE ACI Ġki büyük depremden sonra binlerce yaralı, binlerce enkaz, kullanılamaz durumda binlerce konut ve okul, hastane gibi kamu yapıları barınma ve diğer hayati ihtiyaçların sağlanmasında yaģanan büyük yetersizlik ve sıkıntılar yetmeyen, ıslanan, ısınmayan, yanan çadırlar, çadırkentler ağır kıģ koģulları ve hijyen yetersizliği ile bu kez soğuk ve hastalıktan ölen çocuklar, yaģlılar. ve terkedilen/boşaltılan Van

5 5 Odtü, Odtülüler Ve Odtü Dostları Bu Büyük Felâkete Kayıtsız Kalmadı Gerek Üniversitemiz, gerekse mezun ve öğrencilerimiz hızla destek kampanyaları baģlattı. Öğrencilerimizin oluģturduğu arama-kurtarma ekibi ilk gün Van a ulaģtı. Bölgeye büyük miktarda ayni yardım ve çadır gönderildi. Bölgeye giden akademisyenlerimizin ve Deprem Mühendisliği AraĢtırma Merkezi araģtırmacılarının, hasar tespiti, jeolojik inceleme ve psikolojik danıģmanlık dahil destek çalıģmaları halen bölgede yoğun olarak sürüyor.

6 6 Ancak Van, artçı sarsıntılar, hasarlı-ağır hasarlı olduğu için girilemeyen okullar, hastaneler ve çok ağır kıģ koģullarıyla mücadele edemiyor. Gün geçtikçe terk ediliyor, boģalıyor, hayalet Ģehre dönüģüyor. Bu durum karşısında sessiz kalamayız!.. Aynı acıyı tekrar yaģamayı hiç istemezdik, ama bu afet karģısında; 1999 depreminde Kocaeli ve Değirmendere için yaptıklarımızı bu kez Van için yapmalıyız.

7 7 Hatırlayalım!.. Eymir Kültür Vakfı ve Ġstanbul ODTÜ Mezunları Derneği, yıldırım hızıyla hazırladıkları proje ve topladıkları büyük kaynakla, 1999 Kocaeli depreminde de etkili yardımın ilk adlarından oldu BARAKAKENT projesi ile, yaklaģık iki yıl içinde, Değirmendere ve Kocaeli de: 430 deprem evi, 3 sosyal tesis, 1 kültür merkezi, alt yapı, spor tesisleri, çocuk oyun alanları hizmete sokuldu. EĢzamanlı olarak, yerleģke yönetimi, sosyal ve psikolojik destek, ana-çocuk sağlığı hizmeti, çocuk yuvası, meslek edindirme faaliyetleri gerçekleģtirildi. Her çalıģmamız amacına ulaģtı, bağıģlanan tüm kaynaklar yerini buldu. Hem hizmeti ürettik,hem süreci denetledik. Bu çalıģmamızla HABĠTAT 2000 Ödülü nü aldık.

8 8 Bu tecrübemizi Van a aktarmak, terk edilen Van a cansuyu vermek zorundayız. Bu nedenle Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ne kalıcı prefabrike 2 katlı 500 kişilik öğrenim ünitesi, kalıcı prefabrike 2 katlı yurt binası/binaları yaptırmak ve ODTÜ öğrencilerine verdiğimiz burslara ek olarak, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencilerine de burs vermek için yeni kaynak yaratma kararı aldık.

9 9 ODTÜ lüler, ODTÜ dostları görev başına! Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi için Kaynak yaratıyoruz!.. Hedefimiz Üniversite nin Şubat 2012 de eğitime başlayabilmesine destek sağlamak! Yaratacağımız kaynakla Van da yaşamı değiştirebiliriz!

10 10 Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrenim ünitesi 500 Öğrenci Kapasiteli Öğrenim Ünitesi Çelik karkaslı panel sistemli, iki katlı, birden fazla kurulup sökülebilir prefabrike yapı Toplam kullanım alanı: 2x623 = m 2 GörünüĢ KDV ve tefriģ hariç Keşif tutarı: TL Öğrenim Ünitesi 7 sınıf ve 1 amfi olmak üzere 8 birimden oluģmaktadır. BağıĢçılarımız, aģağıdaki programlardan birisini seçerek sınıf veya amfi yapımına katkıda bulunabilecekleri gibi, daha küçük bağıģları da tercih edebilirler. birinci kat zemin kat BağıĢçı tarafından aksi istenmedikçe, bütün bağıģcıların adları ve kurumsal bağıģcıların logoları bağıģları oranında öğretim ünitelerinin üzerinde ve Proje web sayfasında yer alacaktır.

11 11 Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Yurt ünitesi 192 Öğrenci Kapasiteli Yurt Ünitesi Çelik karkaslı panel sistemli, iki katlı, birden fazla kurulup sökülebilir prefabrike yapı Toplam kullanım alanı : 2x 675 = 1350 m 2 görünüģ (KDV ve tefriģ hariç)keşif tutarı TL Yurt Ünitesinde 4 er kiģilik 48 oda bulunmaktadır. BağıĢçılarımız bir veya birden fazla yurt odası finanse edecek Ģekilde veya oda maliyetinden daha düģük tutarlarda bağıģta bulunabilirler. birinci kat BağıĢçı tarafından aksi istenmedikçe bütün bağıģcıların adları ve kurumsal bağıģcıların logoları bağıģları oranında yurt odalarının üzerinde ve Proje web sayfasında yer alacaktır. zemin kat

12 12 Kampanyamızın resmi olarak baģladığı 1 Aralık 2011 den bu yana, 16 Aralık 2011 de iki yapıyı da sipariş ettik, sözleģmelerimizi ve ön ödemelerimizi yaptık. Aralık ayının son haftasında temel atıyoruz. 2 Ocak 2012 de panel sevkiyatına baģlıyor, ara ödemelerimizi aksatmadan yapabilirsek 25 Ocak 2011 de öğretim ünitesini teslim alıyoruz. Yurt binasının da eģzamanlı yapılabilmesi için katkılarınızı bekliyoruz.

13 13 Odtülüler, Odtü Dostları Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ne destek olarak Van da yaģamı yeniden baģlatmak için BAĞIġLARINIZI Eymir Kültür Vakfı nın İş Bankası Ulus - Ġstanbul ġubesi'ndeki TL (IBAN TR ) Euro (IBAN TR ) $ (IBAN TR ) veya Yapı ve Kredi Bankası Ulus - Ġstanbul ġubesindeki TL (IBAN TR ) Euro (IBAN TR ) $ (IBAN TR ) hesaplarına bekliyoruz. Eymir Kültür Vakfı, kamu yararına çalışan Vakıf statüsündedir, kurumsal bağışlar vergiden muaftır. Bu muafiyete ilişkin belge ektedir.

14 14 Ekler 1- BağıĢ formu 2- Eymir Kültür Vakfı nın bağıģ toplayabileceğine dair Ġstanbul Valiliği yazısı 3- Eymir Kültür Vakfı nın vergi muafiyeti olduğuna iliģkin belgeler 4- Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Peyami Battal ın Üniversite ye destek olmanın önemine iliģkin basında yer alan demeci.

15 15 Ek 1: Eymir Kültür Vakfı BağıĢ Formu EYMİR KÜLTÜR VAKFI VAN Yüzüncü Yıl Üniversitesi Prefabrik Bina ve Burs Kampanyası BağıĢ Formu Bu bağış kampanyası İstanbul Valiliğinin tarih ve sayılı izniyle yapılmaktadır. Vakfımıza tarih 9172 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla Kamu yararına çalışan vakıf statüsü ve Vergi Muafiyeti tanınmıştır. Van depremzedelerine yardım amacıyla, Eymir Kültür Vakfı tarafından Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi kampüsünde kalıcı prefabrike yurt ve/veya eğitim ünitesi yapımı ve belirlenecek Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencilerine burs verilmek üzere Valilik izniyle oluşturulan kampanyanıza katılmak istiyorum. Aksi tarafımdan yazılı olarak bildirilene kadar aşağıda yazılı miktarı: Katkı tutarı: TL/Euro/$ (Yazı ile, TL/ Euro / $) A) T. İş Bankası, Ulus-İstanbul Şubesi nolu TL ( IBAN TR ) nolu Euro ( IBAN TR ) nolu $ ( IBAN TR ) Eymir Kültür Vakfı Bağış Hesabına HAVALE ETTİM, KOPYASI EKLİDİR. B) Yapı ve Kredi Bankası, Ulus-İstanbul Şubesi nolu TL ( IBAN TR ) nolu Euro ( IBAN TR ) nolu $ ( IBAN TR ) Eymir Kültür Vakfı Bağış Hesabına HAVALE ETTİM KOPYASI EKLİDİR. C) Altta detayı belirtilen KREDİ KARTIMDAN TAHSİL EDİNİZ TÜRÜ: VİSA / MASTER NO: SON KULLANMA TARİHİ:. Kişisel bilgiler ADI SOYADI MEZUN OLDUĞU BÖLÜM ÜYE İSE VAKIF ÜYE NO: ODTÜ MEZUNİYET YILI: İŞ ADRESİ:.... POSTA KODU GÖREVİ:.. EV ADRESİ: POSTA KODU TELEFON: İŞ. CEP TEL:... FAKS: İŞ E-POSTA: İŞ İMZA EV. EV ÖZEL Bu formu doldurup imzaladıktan sonra, Sn. Necla Altınbaş dikkatine, Faks no: veya e-posta: eymir@eymir.org.tr adresine gönderiniz. TARİH

16 Ek 2: BağıĢ toplanabileceğine dair Valilik izni 16

17 Ek 3: Eymir Kültür Vakfı nın, tarih ve 9172 sayılı Bakanlar Kurulu kararı uyarıca Kamuya Yararlı Vakıf statüsü nedeniyle vergi muafiyeti olduğuna iliģkin belgeler 17

18 Rektörden Çağrı: Van'ın Ayağa Kalkması İçin Üniversiteye Sahip Çıkın 18 Van'da meydana gelen 7.2 ve 5.6'lık depremlerin ardından büyük hasar gören ve Şubat ayına kadar eğitime ara veren Yüzüncü Yıl Üniversitesi' nde 21 bin öğrenci ortada kaldı. Öğrencilerin barınma sorunu karşısında çaresiz kalan Rektör Prof. Dr. Beyami Battal, "Van'ın tekrar eski dinanizmini kazanması için üniversitenin ayağa kalması gerek. Onun için herkesi üniversiteye sahip çıkmaya davet ediyorum" dedi. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Beyami Battal, 21 bin öğrencilerinin bulunduğunu belirterek şunları söyledi: "14-15 bin öğrencimiz Van Merkez'de eğitim öğretim görüyordu. Bunun 8-9 bini merkezde evlerde ve özel yurtlarda barınıyordu. Ayrıca Erciş İlçesi'nde de bin 300 öğrencimiz vardı.bunların hepsi Van'da meydana gelen iki depremin ardından evsiz ve yurtsuz kaldı. Öğrencilerimiz evlerini ve yurtlarını kaybetmiş durumdalar. Bu nedenle hemen hemen bütün öğrencimiz barınmak için yurt talebinde bulundu. Şu anda Yurt-Kur'a ait 2 bin 500 kişilik yurt var. Ancak bu, evsiz kalan öğrencilerimizi düşündüğümüzde çok eksik kalıyor. Onun için acilen öğrencilerimizin barınma sorununu çözmemiz gerekir. Bununla ilgili gerekli çalışmalara başladık. Üniversitenin Van'ın can damarı olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Battal sözlerini şöyle sürdürdü: "Van bugün hayalet şehre döndü, yere düştü. Van'ı tekrar ayağa kaldırmamız, eski dinanizmine kavuşturmamız için öncelikle üniversiteyi ayağa kaldırmamız gerek. Eğer üniversiteyi ayağa kaldırırsak Van da ayağa kalkar. Bunun için herkesi üniversiteye sahip çıkmaya davet ediyorum. İşadamlarını, sivil toplum örgütlerini, hayırseverleri üniversitenin barınma sorununu çözmeye, üniversiteye sahip çıkmaya davet ediyorum." Yurtsuz ve evsiz kalan öğrencilerin yanı sıra Van'daki her iki depremde Üniversite bünyesinde bulunan 2 bin 500 akademik ve idari personelin evsiz kaldığına da dikkat çeken Prof. Dr. Battal, personelin barınma sorunun çözmek için yoğun uğraş verdiklerini söyledi. - Van (Doğan Haber Ajansı) :09 [ ] Ek 4: Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Peyami Battal ın Üniversite ye destek olmanın önemine iliģkin basında yer alan demeci. Haberler.com dan alınmıştır.

19 19 Adnan Saygun Cad. No 39 / A Ulus- İstanbul Tel: Faks: E-POSTA: eymir@eymir.org.tr

Van daki köylerde çadır hayatı sona eriyor

Van daki köylerde çadır hayatı sona eriyor Van daki köylerde çadır hayatı sona eriyor Aralık 16, 2011-11:17:31 Deprem Danışma Kurulu toplantısına katılan Atalay, Van'daki depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. Van'daki depremden sonra yaklaşık

Detaylı

VAN ERCiŞ DEPREMi FAALiYET RAPORU 23 EKiM 24 KASIM 2011 ARASI

VAN ERCiŞ DEPREMi FAALiYET RAPORU 23 EKiM 24 KASIM 2011 ARASI FAALiYET RAPORU 23 EKiM 24 KASIM 2011 ARASI VAN DEPREMi 23 Ekim de Van da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde şehir merkezinde ve çevre yerleşimlerde çok sayıda bina yerle bir oldu. Başbakanlık ve

Detaylı

M.Y.O. LİSANS TAMAMLAMA KOMİSYONU DUYURUSU

M.Y.O. LİSANS TAMAMLAMA KOMİSYONU DUYURUSU M.Y.O. LİSANS TAMAMLAMA KOMİSYONU DUYURUSU Lisans tamamlama çalışmalarını yürütmek üzere Lisans tamamlama komisyonu kurulmuştur. Lisans tamamlama komisyonumuz Yurtiçi ve Yurtdışı Örgün, Açık, Uzaktan,

Detaylı

KGK BAĞIMSIZ DENETÇİLİK SINAVI 2019 / 1

KGK BAĞIMSIZ DENETÇİLİK SINAVI 2019 / 1 2019 / 1 11 Mart - 09 Mayıs 2019 Değerli Meslek Mensuplarımız ve Stajyerlerimiz, Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK)tarafından yapılacak 2019/1. Dönem Bağımsız Denetçilik sınavlarına

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Evrak Tarih ve Sayısı: 18/12/2018-E.48599 T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik *BENU4MPDL* Sayı :30579404/814/ Konu :Yemen Yardım Kampanyası Hk. İLETİŞİM KOORDİNATÖRLÜĞÜNE İlgi : Sakarya

Detaylı

21 Ekim 2013. Sevgili öğrencimiz;

21 Ekim 2013. Sevgili öğrencimiz; 21 Ekim 2013 Sevgili öğrencimiz; Girmiş olduğunuz 2013 DGS Ek Yerleştirme Sonucunda Üniversitemiz Mühendislik Fakültesinde Yükseköğrenim görme hakkını kazandığınız için sizi en içten sevgilerimle kutluyorum.

Detaylı

MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU. Adı ve Soyadı: Doğum Yeri ve Tarihi (Gün / Ay / Yıl) :..

MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU. Adı ve Soyadı: Doğum Yeri ve Tarihi (Gün / Ay / Yıl) :.. MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU Fotoğraf Yapıştırınız Form No: Müracaat Tarihi : / /. 1. Firmayı Temsil Edecek Üye Bilgileri Adı ve Soyadı: Doğum

Detaylı

Evrakları kargo ile gönderecekler için Vakıf adresimiz;

Evrakları kargo ile gönderecekler için Vakıf adresimiz; Değerli Öğrencilerimiz, 2018-2019 eğitim öğretim dönemi için tüm burs başvurular 5 Eylül 2018 21 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup, belirtilen belgelerin bu süreler içerisinde vakıf

Detaylı

TARIM EKONOMİSİ UZAKTAN EĞİTİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ (Daha önce kayıtlı olan ara dönem öğrencilere ilişkin işlemler)

TARIM EKONOMİSİ UZAKTAN EĞİTİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ (Daha önce kayıtlı olan ara dönem öğrencilere ilişkin işlemler) TARIM EKONOMİSİ UZAKTAN EĞİTİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ (Daha önce kayıtlı olan ara dönem öğrencilere ilişkin işlemler) Değerli Öğrenciler, Kayıt yenileme işlemleri kapsamında;

Detaylı

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız?

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart uygulaması; kişi veya firmaların sisteme üye olarak sevdiklerine, dostlarına, çözüm ortaklarına, personeline fidan bağışını e-kart olarak

Detaylı

Bu sayfanın en alt kısmında Duyuru ve Kullanıcı Girişi bulunmaktadır.

Bu sayfanın en alt kısmında Duyuru ve Kullanıcı Girişi bulunmaktadır. BİREYSEL KAYIT EKRANI KULLANIMI Adres satırına ute.ybu.edu.tr yazınız ve bireysel başvuru sayfamıza giriniz. Açılan sayfa aşağıdaki gibi olacaktır. Bu sayfanın en alt kısmında Duyuru ve Kullanıcı Girişi

Detaylı

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU Kimler Başvurabilir? Yükseköğretim Genel Kurulu nun 25.11.2015

Detaylı

ÖĞRENCİ İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

ÖĞRENCİ İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Postane Mahallesi Eflatun Sok. No:8 34940 Tuzla İSTANBUL T +90 216 581 00 50 F +90 216 581 00 51 pirireis.edu.tr Sevgili Öğrencimiz; 2015-2016 Eğitim - Öğretim yılı itibariyle

Detaylı

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Sonuç Listeleri

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Sonuç Listeleri Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Sonuç Listeleri Yükseköğretim Kurulu tarafından 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar (Ek) Döneminde Üniversitemize tanınan

Detaylı

VAN ERCİŞ DEPREMİ FAALİYET RAPORU-I İHH-İNSANİ YARDIM VAKFI VAN ERCİŞ DEPREMİ

VAN ERCİŞ DEPREMİ FAALİYET RAPORU-I İHH-İNSANİ YARDIM VAKFI VAN ERCİŞ DEPREMİ VAN ERCİŞ DEPREMİ FAALİYET RAPORU-I 23-27 EKİM 2011 1 VAN-ERCİŞ DEPREMİ 23 Ekim de Van ın Erciş ilçesini vuran 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından yıkılan binaların altından bir canlıya daha ulaşabilme

Detaylı

TC. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Zonguldak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği DAĞITIM YERLERİNE

TC. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Zonguldak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği DAĞITIM YERLERİNE * T C Sağlık Bakanlığı TC. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Zonguldak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Sayı : 79914002-903.99 Konu : Yardım Kampanyası DAĞITIM YERLERİNE Zonguldak

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILMAK ÜZERE AÇILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA DUYURU

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILMAK ÜZERE AÇILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA DUYURU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILMAK ÜZERE AÇILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA DUYURU Kimler Başvurabilir? Yükseköğretim Genel Kurulu nun 25.11.2015 tarih

Detaylı

TARIM EKONOMİSİ UZAKTAN EĞİTİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI YENİ KAYIT (İLK KAYIT) İŞLEMLERİ

TARIM EKONOMİSİ UZAKTAN EĞİTİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI YENİ KAYIT (İLK KAYIT) İŞLEMLERİ Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKUZEM TARIM EKONOMİSİ UZAKTAN EĞİTİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI YENİ KAYIT (İLK KAYIT) İŞLEMLERİ Değerli Öğrenciler, (İlk defa kayıt olacak öğrencilere

Detaylı

Ön kayıt formunu doldurmak için tıklayınız.

Ön kayıt formunu doldurmak için tıklayınız. BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DGS KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: a) DGS sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, b) Adayın mezun olduğu yükseköğretim kurumundan aldığı

Detaylı

BURSİYER BİLGİ FORMU KİMLİK BİLGİLERİ ADI SOYADI: TC KİMLİK NO: YAŞINIZ:. İLETİŞİM BİLGİLERİ E-POSTA

BURSİYER BİLGİ FORMU KİMLİK BİLGİLERİ ADI SOYADI: TC KİMLİK NO: YAŞINIZ:. İLETİŞİM BİLGİLERİ E-POSTA BURSİYER BİLGİ FORMU Bursiyer Sicil No :. (İnci Vakfı tarafından doldurulacaktır) FOTOĞRAF KİMLİK BİLGİLERİ ADI SOYADI: TC KİMLİK NO: (ESKİ KİMLİK KARTLARI KULLANICILARI): (YENİ KİMLİK KARTLARI KULLANICILARI):

Detaylı

İLAHİYAT FAKÜLTESİ HİZMET STANDARDI

İLAHİYAT FAKÜLTESİ HİZMET STANDARDI İLAHİYAT FAKÜLTESİ HİZMET STANDARDI SIRA NO ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 İzin İşlemleri 1- İzin Formu 1 İŞ GÜNÜ 2 Atama işlemleri 3 Yurtiçi ve yurt dışı görevlendirme 1- Mezuniyet Belgeleri 2- Sağlık

Detaylı

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Dönemi Kayıt Bilgileri

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Dönemi Kayıt Bilgileri Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Dönemi Kayıt Bilgileri 1 Eylül 2014 1. KESİN KAYIT HAKKINDA GENEL BİLGİLER Üniversitemizde 2014 2015 eğitim-öğretim yılı kesin kayıtları,

Detaylı

FARABĠ ÖĞRENCĠ DEĞĠġĠM PROGRAMI DeğiĢim Öğrencisi BaĢvuru ve Kabul Süreci

FARABĠ ÖĞRENCĠ DEĞĠġĠM PROGRAMI DeğiĢim Öğrencisi BaĢvuru ve Kabul Süreci FARABĠ ÖĞRENCĠ DEĞĠġĠM PROGRAMI DeğiĢim Öğrencisi BaĢvuru ve Kabul Süreci Farabi ile Gelen DeğiĢim Öğrencileri: Sevgili Öğrencimiz, Öncelikle Üniversitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, eğitim

Detaylı

REKTÖRLÜK. 19 Ekim 2012. Sevgili öğrencimiz;

REKTÖRLÜK. 19 Ekim 2012. Sevgili öğrencimiz; REKTÖRLÜK İstasyon Mahallesi 34940 Tuzla İSTANBUL T +90 216 581 00 50 F +90 216 581 00 51 pirireis.edu.tr 19 Ekim 2012 Sevgili öğrencimiz; T.C. PİRİ REİS ÜNİVERSİTESİ nde Dikey Geçiş Ek kontenjan ile 2012-2013

Detaylı

BAĞIġ ve YARDIM TOPLAMA USUL VE ESASLARI

BAĞIġ ve YARDIM TOPLAMA USUL VE ESASLARI BAĞIġ ve YARDIM TOPLAMA USUL VE ESASLARI ĠÇĠNDEKĠLER BağıĢ nedir? BağıĢ toplama mevzuatı BağıĢlar için düzenlenmesi gereken evraklar Yardım nedir? Yardım toplama mevzuatı Yardımlar için düzenlenmesi gereken

Detaylı

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır.

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Katılımcı Bilgileri Kayit No (Kayıt yetkilisi tarafından verilecektir)...

Detaylı

T.C SiNCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü. TÜM RESMi VE ÖZEL ilkokul/ortaokul VE lise MÜDÜRLÜKLERiNE SiNCAN

T.C SiNCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü. TÜM RESMi VE ÖZEL ilkokul/ortaokul VE lise MÜDÜRLÜKLERiNE SiNCAN T.C SiNCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 34203882.821.99/35 'lls '2'3./02/2013 Konu : Türk Dili Dergisi Armağanlı Abone Kampanyası TÜM RESMi VE ÖZEL ilkokul/ortaokul VE lise MÜDÜRLÜKLERiNE

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU a) ÖSYM sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: b) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın

Detaylı

SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ

SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SAMSUN İLKADIM GÜLİZAR HASAN YILMAZ SPOR LİSESİ ne 2.YETENEK SINAVI İÇİN ÖĞRENCİ ALIMI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 1 Yetenek Sınavı Başvuruları 14-18 Eylül

Detaylı

www.elbirdernegi.org www.elbirdernegi.org El-bir Konya dan Dünyaya Yayılan. Iyilik Hareketinin Adıdır Hakkımızda ELBİR Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği; ayrım yapmaksızın ülkesinde uğradığı zulüm ve sıkıntılar

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.

2015-2016 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. 2015-2016 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. Anabilim Dalı ve Programın Adı Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Tezli/Tezsiz

Detaylı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /04/2017 Konu : Mezuniyet Töreni SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ. Sayı : E /04/2017 Konu : Mezuniyet Töreni SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 26/04/2017-29526 T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BEND38RCB* Sayı : 75548883-880-E.29526 26/04/2017 Konu : Mezuniyet Töreni SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Anadolu

Detaylı

Oya BAYINDIR Özkan ALATAġ Sevgi Eskiocak TKBD BaĢkanı TKBD Okulu Sorumlusu Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi

Oya BAYINDIR Özkan ALATAġ Sevgi Eskiocak TKBD BaĢkanı TKBD Okulu Sorumlusu Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi TÜRK KLĠNĠK BĠYOKĠMYA DERNEĞĠ (TKBD) SÜREKLĠ MESLEKĠ GELĠġĠM OKULU (SMGO) TRAKYA ÜNĠVERSĠTESĠ TIP FAKÜLTESĠ 22-24 Ekim 2011 EDĠRNE Değerli üyelerimiz, Türk Klinik Biyokimya Derneği tarafından Türkiye nin

Detaylı

KATILIM BAŞVURU FORMU

KATILIM BAŞVURU FORMU KATILIM BAŞVURU FORMU ITM 2020 ye katılacak olan firmaların, katılım tutarlarının %20 sini başvuruları sürecinde peşin olarak ödemeleri gerekmektedir. Fuar katılım başvuru formunu doldurup gönderen firmalara,

Detaylı

Sayı: 2000/01 FAALİYET TEKNİK RAPORU

Sayı: 2000/01 FAALİYET TEKNİK RAPORU Sayı: 2000/01 FAALİYET TEKNİK RAPORU 2000 Sayfa No: İÇERİK Kapak 2 İçerik 3 1. AKEV Hakkında 4 2. Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu 5 3. Özet 6 4. Faaliyetler ve Çıktılar 8 5. Genel Başarı Göstergeleri

Detaylı

Burs devam edilen kurumunun kendi bünyesinde kurulu bulunan burs komisyonu

Burs devam edilen kurumunun kendi bünyesinde kurulu bulunan burs komisyonu SPOR YARDIM ve VAKFI YÜKSEK BURS DUYURUSU Devlet üniversitesi bünyesinde yer alan fakülte, enstitü, yüksekokul, konservatuar veya meslek yüksekokulunda ön lisans, lisans veya lisansüstü gören, Türkiye

Detaylı

ISKAV ISITMA SOĞUTMA KLİMA ARAŞTIRMA VE EĞİTİM VAKFI TEKNİK EĞİTİM PROGRAMI / 2013-2014 EKİM 2013 KASIM 2013

ISKAV ISITMA SOĞUTMA KLİMA ARAŞTIRMA VE EĞİTİM VAKFI TEKNİK EĞİTİM PROGRAMI / 2013-2014 EKİM 2013 KASIM 2013 TEKNİK EĞİTİM PROGRAMI 2013 / 2014 EKİM 2013 1 25 Ekim 13 Cuma Soğutmanın Temel İlkeleri 2 30 Ekim 13 Çarşamba Havalandırma Sistemlerinde ve Klima 3 31 Ekim 13 Perşembe Soğutma Sistemlerinde Otomatik Kontrol

Detaylı

OKULA YÜZ VERİN KAMPANYASI

OKULA YÜZ VERİN KAMPANYASI OKULA YÜZ VERİN KAMPANYASI OKULA YÜZ VERİN (100 TL ye Okul) ODTÜ öğrencileri ve mezunları olarak başlattığımız ve ODTÜ Mezun Derneklerinin desteğiyle yürütmekte olduğumuz bir ilköğretim okulu yaptırma

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI BAŞVURU TARİHLERİ ve YERİ Başvuru Tarihleri 16-27 Haziran 2014

Detaylı

STANBUL B LG ÜN VERS TES MEZUNLAR DERNE. YEN ÜYE BAfiVURU FORMU ÜYEL K B LD R M ve KRED KARTINDAN ÖDEME LE LG L TAL MAT FORMU. www.bilgim.org.

STANBUL B LG ÜN VERS TES MEZUNLAR DERNE. YEN ÜYE BAfiVURU FORMU ÜYEL K B LD R M ve KRED KARTINDAN ÖDEME LE LG L TAL MAT FORMU. www.bilgim.org. STANBUL B LG ÜN VERS TES MEZUNLAR DERNE YEN ÜYE BAfiVURU FORMU ÜYEL K B LD R M ve KRED KARTINDAN ÖDEME LE LG L TAL MAT FORMU www.bilgim.org.tr Lütfen form içerisindeki sizden istenen bilgileri eksiksiz

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER 1- Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan (lise) aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi

Detaylı

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU ( Eğitim-Öğretim Yılı)

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU ( Eğitim-Öğretim Yılı) T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ M. R. EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU (2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı) Üniversitemizde 668 öğrenci kontenjanı ile Pedagojik

Detaylı

1991'LİLER YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ BURS BAŞVURU FORMU

1991'LİLER YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ BURS BAŞVURU FORMU 1991'LİLER YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ BURS BAŞVURU FORMU KİŞİSEL BİLGİLER FOTOĞRAF SON 6 AY İÇİNDE ÇEKİLMİŞ ADI SOYADI : T.C. KİMLİK NUMARASI : DOĞUM TARİHİ / YERİ : KAN GRUBU : CEP TELEFONU NUMARASI

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI DGS KAYITLARI

2015-2016 AKADEMİK YILI DGS KAYITLARI Değerli Öğrencilerimiz, 2015-2016 AKADEMİK YILI DGS KAYITLARI Üniversitemizi tercihinizden dolayı sizleri kutluyor, başarılı bir üniversite öğrencisi olmanızı diliyoruz. Üniversiteli olmanın heyecanını

Detaylı

Deprem bölgesi için 27 okul taahhüdü var

Deprem bölgesi için 27 okul taahhüdü var Deprem bölgesi için 27 okul taahhüdü var Kasım 15, 2011-1:45:29 Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, deprem bölgesinde yaklaşık bin ile bin 500 öğretmenin konaklayabileceği şekilde çalışmalar yaptıklarını

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DOKTORA PROGRAMLARI İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DOKTORA PROGRAMLARI İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DOKTORA PROGRAMLARI İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI BAŞVURU TARİHLERİ ve YERİ Başvuru Tarihleri 16-27 Haziran 2014 saat 16.00 ya

Detaylı

KalDer BĠREYSEL ÜYE GĠRĠġ BEYANNAMESĠ

KalDer BĠREYSEL ÜYE GĠRĠġ BEYANNAMESĠ KalDer BĠREYSEL ÜYE GĠRĠġ BEYANNAMESĠ ÜYELĠK TĠPĠ О О О Asıl Üye olmak istiyorum. Fahri Üye olmak istiyorum. Öğrenci Üye olmak istiyorum. KĠġĠSEL BĠLGĠLER (Fotoğraf) Adı Soyadı :... KuruluĢ Adı :... Mesleği

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.

2015-2016 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. 2015-2016 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. Anabilim Dalı ve Programın Adı Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Tezli/Tezsiz

Detaylı

T.C. GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 18/08/2016-E.9706 T.C. GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü *BE5U5YCD* Sayı : 71747788-951.01.4/ Konu : 2547 58. K bendi hakkında FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Detaylı

05-23 Haziran 2017 ( saat 17 ye kadar) 2 Sınava Girecek Öğrencilerin Listelerinin İlanı 28 Haziran- 30 Haziran 2017

05-23 Haziran 2017 ( saat 17 ye kadar) 2 Sınava Girecek Öğrencilerin Listelerinin İlanı 28 Haziran- 30 Haziran 2017 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AFYONKARAHİSAR SPOR LİSESİ ne ÖĞRENCİ ALIMI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 1 Yetenek Sınavı Başvuruları 05-23 Haziran 2017 ( saat 17 ye kadar) 2 Sınava Girecek

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE:

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: DUYURU Tarih: (01.12.2015) ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE: 1. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN (DİKEY VE YATAY GEÇİŞ ÖĞRENCİLERİ DAHİL) YENİ ÖĞRENCİ ANKET FORMU, BİLGİ TOPLAMA ANKETİ VE ÖĞRENCİ TANITIM-İLETİŞİM FORMLARINI

Detaylı

İSTANBUL UN DÜNYA YA AÇILAN KAPISI BAYRAMPAŞA da yaşamak bir ayrıcalıktır.

İSTANBUL UN DÜNYA YA AÇILAN KAPISI BAYRAMPAŞA da yaşamak bir ayrıcalıktır. İSTANBUL UN DÜNYA YA AÇILAN KAPISI BAYRAMPAŞA da yaşamak bir ayrıcalıktır. Bayrampaşa da yaşamak neden ayrıcalıktır? Konum olarak İstanbul un en merkezi ilçelerinden biri. Avrupa nın en büyük 2.Otogarı

Detaylı

Ayvacık Depremi Acil Yardım ve Afet Yönetimi Çalışmalarının Değerlendirilmesi Raporu (07 Şubat 2017) Ayvacık Depremi

Ayvacık Depremi Acil Yardım ve Afet Yönetimi Çalışmalarının Değerlendirilmesi Raporu (07 Şubat 2017) Ayvacık Depremi Ayvacık Depremi Acil Yardım ve Afet Yönetimi Çalışmalarının Değerlendirilmesi Raporu (07 Şubat 2017) Ayvacık Depremi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Acil Yardım ve Afet Yönetimi

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU Ek kontenjan ile Üniversitemize yerleşen öğrenciler, 31 Ağustos - 04 Eylül 2015 tarihleri arasında yerleştiği akademik birime

Detaylı

----------------------------------------------

---------------------------------------------- T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ M. R. EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU DUYURUSU 20.01.2015 Tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu

Detaylı

EFQM MÜKEMMELLİK AŞAMALARI

EFQM MÜKEMMELLİK AŞAMALARI EFQM MÜKEMMELLİK AŞAMALARI Mükemmellikte Kararlılık Programı Model Değerlendirmesi Başvuru Formu Mükemmellikte Kararlılık Mükemmellikte Kararlılık Programı, Avrupa

Detaylı

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 22/09/2016-E

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 22/09/2016-E Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 22/09/2016-E.179168 Sayı : 42937845-304.01 Konu : Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Bursu T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Kültür ve Sanat

Detaylı

T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ MUALLĠM RIFAT EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ

T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ MUALLĠM RIFAT EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ MUALLĠM RIFAT EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ PEDAGOJĠK FORMASYON EĞĠTĠMĠ SERTĠFĠKA PROGRAMI BAġVURU VE KAYIT DUYURUSU (2018 GÜZ GRUBU) (2018 Eylül Ayında Kayıt Yapacak Öğrenciler Ġçin)

Detaylı

KONGRE/KURS KAYIT - KONAKLAMA & TRANSFER FORMU

KONGRE/KURS KAYIT - KONAKLAMA & TRANSFER FORMU KONGRE/KURS KAYIT - KONAKLAMA & TRANSFER FORMU KATILIMCININ Unvanı :. Adı :.. Soyadı :. Kurum :.. Adres :... Tel :. Fax :. E-posta : FATURA BİLGİLERİ Fatura İsmi :. TC Kimlik No :.Firma Adı :. Vergi Dairesi

Detaylı

11 Eylül 2012. Sevgili öğrencimiz,

11 Eylül 2012. Sevgili öğrencimiz, 11 Eylül 2012 Sevgili öğrencimiz, T.C. PİRİ REİS ÜNİVERSİTESİ nde Dikey Geçiş ile 2012-2013 Eğitim/Öğretim yılında öğrenime başlayacağınız Mühendislik Fakültesi Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği

Detaylı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU ve UYGULAMA ESASLARI

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU ve UYGULAMA ESASLARI 1 YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU ve UYGULAMA ESASLARI BAŞVURU TAKVİMİ ve AKADEMİK TAKVİM BAŞVURU İŞLEMLERİ (Şahsen/Vekalet) (Posta/Kargo

Detaylı

AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.

AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. 2016-2017 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. Anabilim Dalı ve Programın Adı Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Tezli/Tezsiz

Detaylı

KOSGEB. MÜDÜRLÜĞÜ NE

KOSGEB. MÜDÜRLÜĞÜ NE Hakiki Reklam; Hibe almak için,aradığınız ve ihtiyacınız olan her şey Brüksel Uzmanları Danışmanlık güvencesi ile ; www.isplaniornekleri.com'da GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI KOSGEB. MÜDÜRLÜĞÜ NE KOSGEB

Detaylı

GENEL BİLGİ. ÖSYM tarafından merkezi olarak yapılan ALES** sınavından alınması gereken puanlar

GENEL BİLGİ. ÖSYM tarafından merkezi olarak yapılan ALES** sınavından alınması gereken puanlar GENEL BİLGİ Yüksek Lisans başvuruları için herhangi bir alanda lisans diplomasına sahip olmaya ek olarak aşağıdaki şartlar aranmaktadır. Doktora başvuruları için herhangi bir alanda lisans ve yüksek lisans

Detaylı

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri,

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık sistemimizdeki değişim bütün hızıyla devam etmektedir. Bu süreç, kamu sektörünü olduğu kadar özel sektörü; hizmet planlamasını olduğu kadar finansmanını;

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: a) ÖSYM sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, b) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın

Detaylı

http://www.ilkyar.org.tr/izlenimler/140717%20nasil%20destek%20olabilirsiniz.pdf

http://www.ilkyar.org.tr/izlenimler/140717%20nasil%20destek%20olabilirsiniz.pdf Değerli Dostlarımız, ilkyar faaliyet raporları 7 Martta İstanbul da 21 Martta Ankara da sunuldu. Ekte kısa bir özet raporu bilanço ve gelir gider tablolarını bilgilerinize sunuyoruz... Bütün bağışlarınızın

Detaylı

29-30 Mayıs 2015 ADANA

29-30 Mayıs 2015 ADANA TÜRK KLĠNĠK BĠYOKĠMYA DERNEĞĠ ÇUKUROVA ÜNĠVERSĠTESĠ 29-30 Mayıs 2015 ADANA Değerli Üyelerimiz, Türk Klinik Biyokimya Derneği ve Çukurova Üniversitesi ile birlikte, 29-30 Mayıs 2015 tarihleri arasında Adana

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: İlan Tarihi: 21-22/03/2018. Son Başvuru Tarihi: 04-05/04/2018. Ön Değerlendirme Tarihi: 10/04/2018

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: İlan Tarihi: 21-22/03/2018. Son Başvuru Tarihi: 04-05/04/2018. Ön Değerlendirme Tarihi: 10/04/2018 ÖNEMLİ NOT: 1024335,1024338 ve 1024339 NOLU İLANLAR İLE İLGİLİ GÜNCELLEME YAPILMIŞTIR. AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

Detaylı

2013 2014 SEZONU TRANSFER TAKVİMİ

2013 2014 SEZONU TRANSFER TAKVİMİ 2013 2014 SEZONU TRANSFER TAKVİMİ İŞLEM LİG TARİH/DÖNEM Türk ve yabancı sporcular için yeni sözleşme imzalama dönemi başlangıcı, Türk sporcu tescil ve vize dönemi başlangıcı Türk sporcular ile yeni sözleşme

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİN YURTİÇİ VE YURTDIŞI BİLİMSEL ETKİNLİKLERE KATILIM YÖNERGESİ

MARMARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİN YURTİÇİ VE YURTDIŞI BİLİMSEL ETKİNLİKLERE KATILIM YÖNERGESİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİN YURTİÇİ VE YURTDIŞI BİLİMSEL ETKİNLİKLERE KATILIM YÖNERGESİ AMAÇ VE KAPSAM Madde 1 (1) Bu yönerge; Marmara Üniversitesi öğrencilerinin yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER 1- Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan (lise) aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi

Detaylı

EDİRNE VALİLİĞİ İl Müftülüğü HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

EDİRNE VALİLİĞİ İl Müftülüğü HİZMET STANDARTLARI TABLOSU EDİRNE VALİLİĞİ İl Müftülüğü HİZMET STANDARTLARI TABLOSU S I R A N O HİZMET ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Dilekçe Dilekçe 30 Gün 2 Açıktan Atama (Personel) 1-KPSS sonuç belgesi.

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 27/10/2014-13999 T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Evrak Tarih ve Sayısı: 27/10/2014-13999 T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 27/10/2014-13999 T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 18961781/306.01/ Konu : Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Detaylı

(1) Adayların lise son sınıfta ya da mezun durumda bulunmaları koşuluyla başvuruları kabul edilecek olanlar:

(1) Adayların lise son sınıfta ya da mezun durumda bulunmaları koşuluyla başvuruları kabul edilecek olanlar: T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YURT DIŞI ÖĞRENCİ KONTENJANINDAN BAŞVURACAKLAR İÇİN BAŞVURU VE KAYIT TARİHLERİ, TABAN PUANLAR, KOŞULLAR,

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI 2013-2014 EĞİTİM- YILI GÜZ DÖNEMİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ÜSTÜ EĞİTİMİ İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI Açıklamalar Adayın; İlgili anabilim dalının ilan ettiği özel şartları taşıyor olması, Programa

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DOKTORA PROGRAMLARI İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DOKTORA PROGRAMLARI İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DOKTORA PROGRAMLARI İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI BAŞVURU TARİHLERİ ve YERİ Başvuru Tarihleri 16-27 Haziran 2014 saat 16.00

Detaylı

VAN DEPREMİ SONRASI ERCİŞ İLÇESİNDE HAMER EKİBİ TARAFINDAN YAPILAN İNCELEME VE ÇALIŞMALAR HAZIRLAYAN: DOÇ. DR. HAKAN ALTINTAŞ, HAMER MÜDÜR YARDIMCISI

VAN DEPREMİ SONRASI ERCİŞ İLÇESİNDE HAMER EKİBİ TARAFINDAN YAPILAN İNCELEME VE ÇALIŞMALAR HAZIRLAYAN: DOÇ. DR. HAKAN ALTINTAŞ, HAMER MÜDÜR YARDIMCISI VAN DEPREMİ SONRASI ERCİŞ İLÇESİNDE HAMER EKİBİ TARAFINDAN YAPILAN İNCELEME VE ÇALIŞMALAR HAZIRLAYAN: DOÇ. DR. HAKAN ALTINTAŞ, HAMER MÜDÜR YARDIMCISI 23 Ekim 2011 (Pazar) (1. Gün) Van Merkez 23 Ekim 2011,

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ PROGRAMLARI İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI BAŞVURU TARİHLERİ ve YERİ Başvuru Tarihleri 16-27 Haziran2014 saat 16.00 ya kadar

Detaylı

BAŞVURU KOŞULLARI VE İŞLEMLERİ

BAŞVURU KOŞULLARI VE İŞLEMLERİ 2014-2015 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ NDE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNÜN AŞAĞIDA BELİRTİLEN ÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALINACAKTIR. Anabilim Dalı ve Programın Adı Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Tezsiz/Tezli

Detaylı

AFET YÖNETĠMĠNDE ÖĞRETMENLERĠN KONUMU (Geçmiş Afetlerden Çıkarılan Dersler)

AFET YÖNETĠMĠNDE ÖĞRETMENLERĠN KONUMU (Geçmiş Afetlerden Çıkarılan Dersler) MEB-JICA OKUL TABANLI AFET EĞĠTĠMĠ PROJESĠ FORMATÖR ÖĞRETMEN EĞĠTĠM PROGRAMI AFET YÖNETĠMĠNDE ÖĞRETMENLERĠN KONUMU (Geçmiş Afetlerden Çıkarılan Dersler) Gülgün Tezgider ACĠL DESTEK VAKFI Eylül 2011 Sunum

Detaylı

Dış Ticaret Enstitüsü Eğitim İşbirliği Protokolü İmzalanan Kurumlar ve İndirim Oranları

Dış Ticaret Enstitüsü Eğitim İşbirliği Protokolü İmzalanan Kurumlar ve İndirim Oranları Dış Ticaret Enstitüsü Eğitim İşbirliği Protokolü İmzalanan Kurumlar ve İndirim Oranları İndirimler, kurumlar tarafından resmi yazı ile belgelenmesi durumunda geçerli olacaktır. Şekerbank T.A.Ş. Şekerbank

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJANLARI BAŞVURU TARİHLERİ ve YERİ Başvuru Tarihleri 16-27 Haziran 2014 saat

Detaylı

MECLİS KARARI. İlgi : Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. İlgi : Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı. Karar No Kararın Akviran Mah. 1501 nolu parselin satın alma 2016 / 216 Özü meclis toplantısında alınan 216 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 216 : İlgi : Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 09.09.2016 tarih

Detaylı

LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ KESİN KAYIT BİLGİLERİ

LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ KESİN KAYIT BİLGİLERİ LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 KESİN KAYIT BİLGİLERİ Lokman Hekim Üniversitesi ne Ön Lisans ve Lisans Öğrencilerinin Kesin kayıt işlemleri, 3 7 Eylül 2018 tarihleri arasında, sabah veya öğleden sonra

Detaylı

Van için 19 bin 773 konteyner siparişi verildi

Van için 19 bin 773 konteyner siparişi verildi Van için 19 bin 773 konteyner siparişi verildi Kasım 19, 2011-4:10:58 Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Beşir Atalay, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Dekanlığı TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Dekanlığı TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 14/04/2017-E.56176 *BELM53E95* T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Dekanlığı Sayı : 23848960-821.99- Konu : Kalkınma Bakanlığı Tanıtım Programı TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜM

Detaylı

2016 YILI OCAK-HAZĠRAN DÖNEMĠ KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU

2016 YILI OCAK-HAZĠRAN DÖNEMĠ KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU 2016 YILI OCAK-HAZĠRAN DÖNEMĠ KURUMSAL MALĠ DURUM VE BEKLENTĠLER RAPORU Kamuda stratejik yönetim anlayıģının temelini oluģturan kaynakların etkili ve verimli bir Ģekilde kullanılması ilkesi çerçevesinde,

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 14/11/

Evrak Tarih ve Sayısı: 14/11/ Evrak Tarih ve Sayısı: 14/11/2014-35592 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BE6EA521* Sayı :20219791/304.02/ Konu :Artırımlı Katkı Payı Öğrenim Ücretleri ELEKTRİK-ELEKTRONİK

Detaylı

Not: Talebe göre dizi pusulası doldurulması ve eklerinin konulması gerekmektedir.

Not: Talebe göre dizi pusulası doldurulması ve eklerinin konulması gerekmektedir. DİZİ PUSULASI Mahallesi Sokak Kapı No YKN Ada Parsel Yapı Sahibi TC. Kimlik No. Adresi: ARAAD Kayıt Sistemi Vekalet Kaydı 1 Güncel Tapu Kaydı 3 Vekil ve Malik Kimlik Fotokopisi Kurum Kesim Yazısı ( İSKİ-İGDAŞ-BEDAŞ-TELEKOM)

Detaylı

Ödeyen Değişiklik Talep Formu

Ödeyen Değişiklik Talep Formu Bildirim Tarihi Ödeyen Değişiklik Talep Formu Katılımcı Ad ve Hesabına Katkı Payı Ödeyen Kişi Bilgileri Gerçek Kişi - Kişisel Bilgiler Sözleşme No T.C. Kimlik No Kimlik Belge Türü n Ehliyet n Nüfus Cüzdanı

Detaylı

Özel üniversitelerin burs olanakları-2012

Özel üniversitelerin burs olanakları-2012 On5yirmi5.com Özel üniversitelerin burs olanakları-2012 Özel üniversiteler, kendilerini tercih edecek adaylara hangi olanakları sunuyor? Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2012 Salı (oluşturma : 11/22/2015) Gizem

Detaylı

DUYURU HACETTEPE HEMŞİRELİK LİSANS VE LİSANSÜSTÜ MEZUNLAR DERNEĞİ (H-HEMDER) FAKÜLTEMİZDEN 2 ÖĞRENCİYE BURS VERECEKTİR.

DUYURU HACETTEPE HEMŞİRELİK LİSANS VE LİSANSÜSTÜ MEZUNLAR DERNEĞİ (H-HEMDER) FAKÜLTEMİZDEN 2 ÖĞRENCİYE BURS VERECEKTİR. DUYURU HACETTEPE HEMŞİRELİK LİSANS VE LİSANSÜSTÜ MEZUNLAR DERNEĞİ (H-HEMDER) FAKÜLTEMİZDEN 2 ÖĞRENCİYE BURS VERECEKTİR. BURS PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR, BAŞVURU ŞARTLARI, BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Detaylı

BÜLENT KOŞMAZ SAĞLIK VE SOSYAL EĞİTİM VAKFI ÖĞRENCİ BURS BAŞVURU FORMU. Adı Soyadı :.../.../. Adres (Ailenin ) :

BÜLENT KOŞMAZ SAĞLIK VE SOSYAL EĞİTİM VAKFI ÖĞRENCİ BURS BAŞVURU FORMU. Adı Soyadı :.../.../. Adres (Ailenin ) : BÜLENT KOŞMAZ SAĞLIK VE SOSYAL EĞİTİM VAKFI ÖĞRENCİ BURS BAŞVURU FORMU Başvuru formundaki bilgiler gerçekleri yansıtacak şekilde tarafımdan doldurulmuştur. Burs programınızdan yararlanabilmek için değerlendirmelerinize

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U 2016-2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U 2016-2017 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Döneminde son sınıfta veya önceki

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: a) ÖSYM sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, b) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan

Detaylı

----------------------------------------------

---------------------------------------------- T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ M. R. EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU DUYURUSU 25.09.2014 Tarihli Yükseköğretim Genel Kurulu toplantısında

Detaylı

Çalışmalarda çok büyük mesafe alındı

Çalışmalarda çok büyük mesafe alındı Çalışmalarda çok büyük mesafe alındı Ekim 24, 2011-6:36:50 Atalay, Van'daki depremin ardından yürütülen çalışmalarla ilgili olarak, ''Şu anda vatandaşlarımızın gerek barınmasında, gerek beslenmesinde çok

Detaylı