http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/printnews.aspx?docid=30285714



Benzer belgeler
Karar No : 405 Karar Tarihi : 18/04/2011

ELAZIĞ - TUNCELİ ZİYARETİ

14- TMMOB/ODALARI, SENDİKALAR VE DİĞER DEMOKRATİK KİTLE ÖRGÜTLERİYLE İLİŞKİLER, EYLEM VE ETKİNLİKLER

Trans Terapi Toplantılarının On Beşincisi Gerçekleşti. SPoD LGBTİ, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü yü Ziyaret Etti

Tüm Teknik Elemanlar Derneği

BİR ÖMRÜN HİKÂYESİ. Erkek Öğrenci. Yıl 1881 Ilık rüzgarlar esiyordu Selanik ovalarında ; Dağ başka, sokaklar başka başka ;

Kuruluşumuz. Ocak 2011



ğ ğ Ö ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ Ö ğ ğ ğ ğ









İ İ



Ç Ç Ş Ö












Ö Ç Ö





İ İ Ö Ö












Ç Ö Ş Ş Ç Ü Ş Ş Ö Ü











ç ış ı ı ı ı ı ı ı ıı ı çı ı ı ı ı ığı ı ğ ı ı ı ıı ı ı ı


Ö


Ş Ç İ İ İ Ç Ş




İ İ İ





ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi:

Autobiographie - Istanbul - Orhan Pamuk

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ

Dünyaya barış ve refah taşıyor, zorlukları azimle aşıyoruz

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

2016 Ocak ENFLASYON RAKAMLARI 3 Şubat 2016

Okulumuz Bilgisayar Programcılığı Bölümü öğrencilerinden Gizem COŞKUN Çanakkale Şehitlerine adlı şiiri okudu.

TÜRKİYE DE ÇALIŞAN KADINLAR: SORUNLARI, BEKLENTİLERİ VE SENDİKALARA KARŞI TUTUMLARI

12. Cumhurbaşkanı Erdoğan

"Burası Londra" anonsuyla 20 Kasım 1939'da başlayan BBC Türkçe Radyo 72'nci yılında İngiltere'deki mali krizle birlikte kapatılıyor.

Araştırma Notu 11/113

Şimdi Elazığ dan bir başarı hikayesiyle devam ediyoruz. Muhammed Hüseyin Yıldız, Elazığ da hayvanlar için bir barınak istiyoruz diyordu

BİR SAYININ ÖZÜ VE DÖRT İŞLEM

Bir Fidandan Bir Çınara: Düzce Üniversitesi.

EMNİYET TEŞKİLATINDA KULLANILACAK TANITICI BAYRAKLAR VE İŞARETLER HAKKINDA YÖNETMELİK

Karar No : 2174 Karar Tarihi : 01/11//2015

TOPLUMSAL VE KÜLTÜREL YAPI

ÖZEL İLETİŞİM VERGİSİ GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO: 14) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

23 Nisan Şiirleri. 23 Nisan. Sanki her tarafta var bir düğün. Çünkü, en şerefli en mutlu gün. Bugün yirmi üç nisan, Hep neşeyle doluyor insan.



Hocam, Bayrak Mitingine bombalı saldırı yapılacak diye bir şayia çıkmış. Bu yüzden de kardeşler mitinge katılmaktan çekiniyorlar. dedi.

Parti Program ve Tüzüklerin Feminist Perspektiften Değerlendirilmesi i


Kızlarsivrisi (3070 m) (27-28 Haziran 2015) Yazı ve fotoğraflar: Hüseyin Sarı


Transkript:

1 / 5 2015/10/13 10:43 Gündem 11 Ekim 2015 Tek dilekleri barıştı TÜRKĐYE de en büyük terör saldırısı olarak tarihe geçen saldırıda ölenler arasında yurdun dört bir yanından barış ve demokrasi için Ankara ya gelen insanlar vardı. MOBĐLYACI RAMAZAN DA Bursa nın Đnegöl ilçesinde mobilyacı Ramazan Çalışkan (26) dün, Savaşa inat, barış hemen şimdi mitingine atılmak için Ankara ya gidenler arasındaydı. Çalışkan ın cesedini Başkent e giden yakınları teşhis etti. Aileye başsağlığına giden HDP Bursa Đl Başkanı Yüksel Akgün, Çalışkan ın partilerinin üyesi olduğunu söyledi. Çalışkan ın cenazesi, Bursa da toprağa verilecek. DOĞUM GÜNÜNDE MĐTĐNGE GĐTTĐ Emek Partisi Genel Yönetim Kurulu üyesi Korkmaz Tedik (30) ve HDP Alanya Đlçe Eş Başkanı Đsmail Đşli nin yeğeni Ebru Mavi, mitinge Antalya dan gitti. Ölüm haberini alan Tedik ve Đşli aileleri gözyaşları içinde feryat etti. Amasya nın Merzifon ilçesinde yaşayan evli iki çocuk babası emekli Metin Kürkçü nün (53) dün doğum günüydü. Kürkçü mitinge 18 arkadaşıyla birlikte gitti. Emek Partisi üyesi olan Kürkçü doğum gününde hayatını kaybetti.

2 / 5 2015/10/13 10:43 UŞAK TA 4 ACI Uşak Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Gökhan Akman (21) ile arkadaşı Korkmaz Tedik, Denizli EMEP grubuyla birlikte Başkent e gitti. Patlamada Akman olay yerinde ağır yaralanan Tedik kaldırıldığı hastanede kaybetti. HDP Đzmir Đl Başkanı Cavit Uğur akşam yaptığı açıklamada, Pir Sultan Abdal Derneği üyesi Hacı Kıvrak ile Halkevleri üyeleriyle birlikte Ankara ya giden Berna Koç un hayatını kaybettiğini söyledi. ARKADAŞLARI KURTARMAK ĐÇĐN ÇIRPINDI Saldırıda hayatını kaybedenler arasında HDP Tokat il teşkilatından il saymanı, aynı zamanda Gaziosmanpaşa Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Harita Mühendisliği bölümü son sınıf öğrencisi Muhammet Zakir Karabulut da vardı. Tokat tan arkadaşlarıyla birlikte Savaşa inat, barış hemen şimdi mitingine giden Karabulut patlamada ağır yaralandı. Karabulut, arkadaşları tarafından götürüldüğü hastanede öldü.

3 / 5 2015/10/13 10:43 ĐZMĐR E DE ATEŞ DÜŞTÜ Patlamada Tarım Orkam Sen Đzmir Şubesi yönetim kurulu üyesi Mesut Mak ile HDP Karşıyaka Đlçe Yönetim Kurulu üyelerinden mali müşavir Ayşe Deniz vardı. Mak ve Deniz in ölüm haberleriyle yıkılan aileleri akşam saatlerinde Ankara ya hareket etti. Mak 1 kız çocuğu babasıydı. ÖĞRETMEN YARALANDI KIZI ÖLDÜ Şanlıurfa da öğretmen olan Sidar Çevik ve Nurgül Havin kızları Sidar Çevik i de yanlarına alarak mitinge gitti. Sidar ve Nurgül Çevik canlı bomba saldırısında yaralanırken, çocukları Sidar Çevik gözleri önünde feci şekilde can verdi. ÜNĐVERSĐTELĐ ELĐF ÖNCE AĐLESĐNE UĞRADI Emek Partisi Aydın Đl Yöneticisi Ümit Kanlıoğlu nun kızı Elif Kanlıoğlu, saldırıda ölenler arasındaydı. Mersin Üniversitesi Yabancı Dil Yüksekokulu 2 nci sınıf öğrencisi olan Elif mitinge katılmak için önce ailesinin yanına uğramış, ardından otobüsle Ankara ya gitmişti. MALATYA DAN GELEN GRUPTAN 5 KĐŞĐ Saldırıda yaşamını yitirenlerden 5 i Malatya dan giden grupta yer alıyordu. Birleşik Taşımacılık Sendikası Eski Başkanı Kasım Otur, CHP Malatya Gençlik Kolları üyeleri Eren Akın, Gülbahar Aydeniz (31), Onur Tan ile Canberk Bakış bombalı saldırıda hayatlarını kaybetti. Gruptaki 9 kişiden ise haber alınamadığı belirtildi.

4 / 5 2015/10/13 10:43 EŞĐYLE GELMĐŞTĐ Ankara daki mitinge Mersin den de katılım büyük oldu. Otobüslerle Başkent e gidenler arasında Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası üyeleri makinist Bilgen Parlak, makinist Yılmaz Elmascan, 1 yıl önce evlendiği eşi öğretmen Gülhan Karlı Elmascan, Emek Partisi üyesi Şebnem Yurtman ve HDP üyesi Hacı Mehmet Şah ile birlikte Pir Sultan Abdal Kültür Derneği yönetim kurulu üyesi 3 çocuk babası Metin Peşmen hayatlarını kaybetti. GERĐDE BARIŞ SELFĐE SĐ KALDI Đstanbul da yaşayan üniversite öğrencisi Dijle Deli ve arkadaşları önceki gün şarkı türkülerle Başkent e doğru yola çıktı. Otobüste çektiği fotoğrafı Ankara ya barış getirmeye gidiyoruz mesajıyla sosyal medyada paylaşan Dijle bombalı saldırıda hayatını kaybetti.

5 / 5 2015/10/13 10:43 HDP LĐ ADAY DA HAYATINI KAYBETTĐ Patlamada HDP Đstanbul 1 inci Bölge 16 ncı sıra adayı Kübra Meltem Molla ile HDP Đzmir Karşıya Đlçe Başkanı Ayşe Deniz de öldü.