İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 13. VELİ BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 13. VELİ BÜLTENİ"

Transkript

1 İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 13. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL

2 Anaokulumuzda 16 Aralık 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Portfolyo Sunumları için hazırlıklar başladı. Öğrencilerimiz, hazırladıkları portfolyolarını aileleriyle paylaşacakları sunum günü için büyük bir özenle çalışıyorlar. İlkokul ve Ortaokul sınıflarına yönelik gezilerin düzenlendiği bu haftada ilkokul 1. Sınıf öğrencilerimiz Dolmabahçe Sarayı na, İlkokul 4. Sınıf öğrencilerimiz ise Beykoz Cam Ocağı na inceleme gezisinde bulundular. Havaların soğumaya başladığı bugünlerde öğrencilerimizin zamanlarını etkin şekilde kullanmaları için de çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmalar kapsamında ilkokul 1 ve 2. sınıf öğrencilerimiz ile Futbol Turnuvasına başladık. Okul Öğrenci Meclisi toplantılarımızın yenisini bu hafta gerçekleştirdik. Öğrenci temsilcilerimiz okulumuza yeni kurulan akvaryumun bakımı, yılbaşı kutlamaları ve sağlıklı beslenme konuları hakkındaki görüşlerini paylaşarak ortak kararlar aldılar. İlkokul ve Ortaokul satranç takımlarımız, Aralık 2017 tarihleri arasında İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü nün düzenlemiş olduğu okular arası satranç turnuvasına katılacaklardır. Öğrencilerimize zorlu geçecek olan maçlarıma başarılar diliyoruz. Saygılarımla, Gencer DEMİRER Değerli Velilerimiz, Ortaokul Müdür Yardımcısı Öğrencilerimizin yaş gruplarına göre farklılaşan ve onların gelişim özellikleri, öğrenme hızları, ilgileri ve gereksinimleri göz önünde bulundurularak planlanan eğitim ve öğretim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

3 TEGV 1995 yılında ilköğretim çağı çocuklarına devlet tarafından verilen temel eğitime destek vermek amacıyla kurulmuş olan TEGV, çeşitli akademik etkinlikler düzenleyerek öğrencilere destek olmaktadır. Bizler de İTÜ GVO Özel Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu olarak Okul Aile Birliği ile 01 Aralık 2017 Cuma günü TEGV i ziyaret ettik. Ziyaret sırasında Kurum Müdürü nden kurum ile ilgili genel bilgiler alarak, yapılan çalışmaları yakından takip ettik. TEGV e nasıl yardımda bulunabileceğimiz üzerine faydalı paylaşımlarda bulunduk. İlköğretim çağındaki çocuklara Okul Dışı Eğitim Desteği vermeye odaklanan TEGV e çalışmalarından dolayı teşekkür edip başka bir sosyal yardımlaşma projesinde görüşme dileğiyle kurumdan ayrıldık.

4 Ortaokul 4.sınıf öğrencilerimiz ile Liseye Geçişte Yeni Sınav Sistemi konulu bir paylaşım toplantısı gerçekleştirdik. Okul müdürümüz, rehberlik öğretmenlerimiz, ölçme değerlendirme uzmanımız ve ders öğretmenlerimizin katılımı ile sınav süreci, değişen sınav sistemi, okulumuzda yapılan çalışmalar, öğrencilerimizin ve biz öğretmenlerin beklentileri üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

5 Gezi 4. sınıflar olarak Beykoz Cam Ocağı gezimiz boyunca; Boncuk yapım tekniğinin esaslarını, camın ve boncuk yapımında kullanılan diğer malzemelerin özellikleri anlatıldı. Sıcak cam atölyesinde cam üfleme çalışmalarını izledik. Burada, camın akışkan haldeyken fırından alınması, şekillendirilmesi ve üflenmesi gibi çalışmaları zevke izledik.

6 Gezi

7 Gezi

8 Rehberlik bölümü olarak bu hafta, anaokulu orta grup öğrencilerimizle yabancılar ve yakından tanımadığımız insanlarla iletişim hakkında "Ben Herkesle Gitmem Ki" isimli kitabı okuduk. Kendilerini koruma konusunda bilinçlenmeleri ve farkındalıklarını geliştirmeleri için okuduğumuz kitabın drama çalışmasını yaptık. Böylece öğrendiklerini deneyerek beceriye dönüştürmelerini hedefledik. PDR

9 PDR Okul Öğrenci Meclisi Öğrencilerimizin okul yaşamı hakkındaki öneri ve görüşlerini paylaşmaları için verimli bir platform olduğunu düşündüğümüz Okul Öğrenci Meclisi toplantılarımız devam ediyor. Öğrencilerimiz; sağlıklı beslenme, okulumuzda kurulan akvaryumun bakımı ve yaklaşan yılbaşı etkinlikleri hakkındaki görüşlerini okul başkanı ve yardımcısı ile paylaştılar. Yapılacak olan çalışmalar Okul Öğrenci Meclisi panosunda duyurulmak üzere hazırlanmaya başlandı.

10 PDR

11 PDR

12 PDR eğitim ve öğretim yılı içerisinde gerçekleştirilen Okul Öğrenci Meclisi toplantılarında öğrencilerimizin yoğun istekleri sonrası alınan karar gereği okulumuzda bir akvaryum köşesi oluşturulmuş olup, tüm öğrencilerimizin gün içinde teneffüs dilimlerinde görebilecekleri 2. katta yerini almıştır. Öğrencilerimizin akvaryum köşesine büyük bir ilgi gösterdiklerini ve gönüllü öğrencilerimizin akvaryum bakımı konusunda görev üstlendiğini sizlerle paylaşmak isteriz. Öğrencilerimizin keyifli vakit geçirmelerine olanak sağlayan akvaryum köşesinin oluşturulmasında Okul Öğrenci Meclisi sınıf temsilci öğrencilerimize, Okul Aile Birliği üyelerimize ve PDR Bölüm Başkanı Doğa Özge BAHALIBABA'ya katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

13 PDR

14 PDR Değerli Velimiz, Farklı yaş dönemlerine özgü davranışlar karşısında çocuğu anlamak, çocuğun yaşına ve ihtiyacına uygun şekilde onu yönlendirmek; çocuk ile kurulan ilişkinin ve çocuğun duygusal gelişiminin niteliği açısından oldukça önemlidir. Teknolojik araçların yoğun ve düzensiz kullanımı, olumsuz kelimelere yönelik artan ilgi, cinsel gelişimin bir parçası olan merak gibi davranışları yaş dönemiyle birlikte çocuğunuzda gözlemleyebilirsiniz. Bu konuda bilgilenmenin değerli olduğunu düşünerek okulumuzda 14 Aralık 2017 Perşembe günü saatleri arasında Uzman Psikolojik Danışman Meltem CANVER KOZANOĞLU tarafından yapılacak olan Gelişim Dönemi Özellikleri konulu seminerimize davetlisiniz. Seminere ilişkin hazırlıkları tamamlayabilmemiz için katılım durumunuzu PDR Bölüm Başkanı Doğa Özge BAHALIBABA ya e-posta adresi üzerinden 12 Aralık 2017 Salı gününe kadar iletmenizi rica ederiz.

15 Eko-Okullar Bu ay Eko-Okullar Projesi kapsamında küçük grup olarak Rüzgâr ın Gücü isimli hikâye kitabını okuduk. Rüzgâr enerjisinin önemini, elektrik üretimine olan katkısını konuştuk. Orta grup olarak öğrencilerimize Baraj nedir? Neden vardır? diye sorduk. Eğitici videolar izledikten sonra barajların önemi hakkında sohbet ettik. Barajlar sayesinde sel ve su baskınlarının önlendiğini ve elektrik üretiminin arttığını öğrendik. Hazırlık grubu olarak Rüzgârgülü hazırladık. Rüzgârgülüne benzeyen rüzgâr tribünlerinin nasıl çalıştığını ve elektrik ürettiğini öğrendik. Rüzgargüllerimize üfleyerek keyifli zaman geçirdik.

16 Eko-Okullar

17 Hazırlık Grubu Bu hafta hazırlık sınıfları olarak Portfolyo Sunumu muz için hazırlıklara başladık. Yaptığımız etkinlikleri incelemek ve çalışmalarımızdaki ilerlemeleri görmek çok keyifliydi. Seçtiğimiz çalışmaları sizlerle paylaşacağımız günü heyecanla bekliyoruz! Okuma yazmaya hazırlık etkinliklerimizde M harfini öğrendik. Bu ses ile ilgili kelimeler türettik ve Kelimenin Neresinde? adlı oyunu oynadık. Daha önce öğrendiğimiz ses çalışmaları ile ilgili çeşitli tekrar çalışmaları yaptık.

18 Hazırlık Grubu Düşünme becerileri dersimizde soyut işlem becerilerimizi geliştirmeyi amaçladığımız Structuro oyunu ile tanıştık. Bu çalışmayı yaparken çok keyif aldık. Acaba bu oyunu ailemizle de mi oynasak? GEMS etkinliğimizde pattern bloklarla roket yaparak kanıt sayfamızı tamamladık. Farklı materyallerle artırma ve eksiltme çalışmaları yaptık. Çivili tahtalarımızda özgün desenler yarattık ve kopyalama becerilerimizi geliştirdik.

19 Hazırlık Grubu Scamper çalışmalarımızda M sesi ile ilgili Kalemimiz çok ağır olsaydı nasıl olurdu? sorusunun cevabını düşündük. Yaptığımız beyin fırtınası sonrasında verdiğimiz cevapları resimledik. Görsel okuma etkinliğimizde Zaman Yönetimi konusuna değindik. İncelediğimiz konu ile ilgili yapabileceklerimiz hakkında sohbet ettik ve zamanımızı daha verimli geçirmemiz gerektiğini bir kez daha hatırladık.

20 Hazırlık Grubu Müzik etkinliğinde sevdiğimiz şarkıları tekrar dinledik ve şarkılara eşlik ederek dans ettik. Havaların soğuması ile bahçede oyun zamanlarımız azalsa da, kısa da olsa her gün bahçeye çıkarak temiz hava aldık ve hep birlikte eğlendiğimiz grup oyunlarını oynadık.

21 Orta Grup Bu hafta Mars ve Venüs sınıfları olarak "Yaşadığımız Gezegen- Dünya" konusuna geçiş yaptık. Türkçe dil etkinliklerimizde önce Dünya ilgili bilinmesi gerekenler hakkında sohbet ettik. Ardından Dünya yüzeyinde bulunan yeryüzü şekilleri hakkında bilgilendik. Dünya mızla ilgili ne çok şey öğrendik.

22 Orta Grup Damlaya damlaya göl olur. atasözün anlamı ile ilgili sohbet ettik ve cümle içinde anlamlı ifadelerle kullanma oyunu oynadık. Okuma yazmaya hazırlık çalışmalarımızda eğitici kitap çalışmalarımızı tamamladık ve öğrendiğimiz A sesini pekiştirme etkinlikleri yaptık. Küçük kas becerilerimizi geliştirmek için eğlenceli çizgi çalışmalarımızı yapmayı da ihmal etmedik.

23 Orta Grup GEMS sınıfımızda bulunan Dünya maketini inceledik ve gerçekte Dünya nın uzaydan nasıl göründüğünü öğrendik. Terazi materyalimizle ağırlık kavramını oyunlaştırarak öğrendik. Düşünme becerileri sınıfımızda DGS ve Yup materyallerimizle tekrar oynadık. Bu sayede dikkat becerilerimizin de geliştiğini fark ettik. Yaratıcılık etkinliklerimizde "Elimizde bir dürbün olsaydı ve pencereden dışarıya baksaydık neler görürdük?" sorusundan hareketle gördüklerimizi önce hayal edip arkasından resimledik.

24 Orta Grup Sanat etkinliğimizde Dünya mızın uzaydan nasıl göründüğünü öğrendikten sonra sanat kilini kullanarak kendi gezegenlerimizi oluşturduk. Müzik etkinliğimizde Başka Bir Dünya şarkısını öğrendik ve müzik aletlerimiz eşliğinde şarkımızı söyledik. Yeni haftamızda yapacağımız eğlenceli etkinliklerde görüşmek üzere İyi tatiller

25 Küçük Grup Merkür sınıfı öğrencilerimiz ile bu hafta GEMS temalarımızdan biri olan Yumurtalar temamıza başladık. Türkçe dil etkinliğimizde Yumurtalar ile ilgili neler biliyoruz? sorusu üzerine düşünerek fikirlerimizi birbirimizle paylaştık. Temamızla ilgili çeşitli kitaplar inceleyerek yeni bilgileri heyecanla öğrenmeye çalıştık. Sanat etkinliğimizde gerçekleştirdiğimiz grup çalışmasında strafordan yaptığımız büyük bir yumurtayı atık kâğıtlarımızı değerlendirerek tamamladık. Grup olarak çalışmak ve iş birliğinde bulunmak keyif vericiydi.

26 Küçük Grup GEMS etkinliğimizde bu hafta sayıları tekrar etme ve aynı zamanda eşleştirme çalışmaları yapmamızı sağlayan Hazine Kutuları kutu oyununu oynadık. Kartlarımızda bulunan sayılar ile paraları eşleştirdik. Öğrendiklerimizi pekiştirmek için kanıt çalışmalarımızı da yapmayı unutmadık. Bizi heyecanlandıran ve eğlendiren Yumurtalar temamıza devam edeceğiz. Sizler de neler yapacağımızı merak ediyorsanız bizleri takip etmeye devam edebilirsiniz.

27 İngilizce Bu hafta hazırlık grubu öğrencilerimiz ile eğlenceli oyunlar oynayarak öğrendiğimiz konuları tekrar ettik. Bu hafta orta grup öğrencilerimizle temposu yüksek eğlenceli bir oyun oynayarak öğrendiklerimizi hatırlamaya çalıştık.

28 İngilizce Küçük grup öğrencilerimizle bu hafta, Five Little Ducks isimli hikâye kitabımızı okumaktan çok keyif aldık.

29 Kulüpler Hazırlık Grubu Bale Kulübü'nde yıl sonu gösterimiz için çalışmalara başladık. Hazırlık grubu İngilizce Drama Kulübü'nde bu hafta ''Five Little Ducks'' adlı hikâyeyi dramatize ettik.

30 Kulüpler Hazırlık Grubu olarak Jimnastik Kulübü'nde bu hafta çembere giriş çalışmaları yaptık. Hazırlık Grubu Türkçe Drama Kulübü'nde bu hafta nesneleri kullanarak haya dünyamızda gezintiye çıktık.

31 Kulüpler Orta Grup Modern Dans Kulübü'nde vücudumuzu her yöne esneterek dans etmeye hazırlandık. Orta Grup olarak Bale Kulübü'nde sene sonu gösterimiz için kapanış duruşlarımızı çalıştık.

32 Kulüpler Orta Grup olarak Jimnastik Kulübü'nde esneme çalışmaları yaptık. Orta Grup Türkçe Drama Kulübü'nde nesnelerle hayalî dünyaya yolculuğa çıktık.

33 1. Sınıflar 1. sınıf öğrencilerimiz, hayat bilgisi dersinde, Atatürk Haftası nda Atatürk ün hayatını zenginleştirilmiş görsellerle ve sunumlarla incelediler. Bu konu başlığı altında 5 Aralık 2017 tarihinde Dolmabahçe Sarayı na bir gezi düzenledik. Gezi, Büyük Önder Atatürk ün hayatı ile ilişkilendirilerek öğrencilerin meraklı bakışları altında sürmüştür.

34 1. Sınıflar

35 1. Sınıflar

36 2. Sınıflar 2.sınıflar olarak yaratıcılık dersi ile bağlantı kurarak diş maketimiz üzerinden Diş Sağlığı hakkında konuştuk ve maket ile yaptığımız etkinliğimizi tamamladık. Okulumuzda yürütülen Beslenme Dostu Projesi ile diş sağlığımızın öneminin bağlantısını kurarak projemizin amacını konumuz ile destekledik.

37 2. Sınıflar

38 2. Sınıflar

39 2. Sınıflar

40 3. Sınıflar Bu hafta öğrencilerimiz ile fen bilgisi dersinde öğrendiğimiz Dünya mızın şekli konusuyla ilgili olarak Dünya mızın yuvarlak olduğunu ispat eden, bu konuda emeği geçen kişileri tanıdık. Dünya mızın yapısı hakkında edindiğimiz bilgileri yapılan görsel çalışmalarla pekiştirdik.

41 3. Sınıflar

42 3. Sınıflar

43 3. Sınıflar

44 İngilizce Birinci sınıflarla bu hafta İngilizce derslerimizde yeni ünitemiz olan yiyecekler konusu ile ilgili etkinliklere ve Making Choices temalı Smart Stars aktivitelerine yer verdik.

45 İngilizce

46 İngilizce

47 İngilizce İlkokul 2. sınıf öğrencilerimiz, bu hafta İngilizce dersinde öğrenmiş oldukları konularla ilgili bilgilerini pekiştirecek videolar izlediler.

48 İngilizce İlkokul 2. sınıf öğrencilerimiz, bu hafta İngilizce dersinde hazırladıkları My Favorite Fruit konulu posterlerinin sunumunu yaptılar. Ayrıca Animals & Animal Homes konusunu pekiştirmek adına bir grup oyunu oynadılar.

49 İngilizce İlkokul 3. sınıf öğrencilerimiz, bu hafta İngilizce dersinde Fill the Blanks etkinliği ile öğrendikleri konuları pekiştirdiler.

50 İngilizce Bu hafta 4. sınıflarda oynadığımız Onion Game ile öğrendiğimiz konuları pekiştirdik.

51 Beden Eğitimi İlkokul 1. Sınıflar Futbol Turnuvamız büyük bir heyecanla başladı.

52 GEMS 1. sınıflar, bu hafta GEMS dersinde Parmak İzi adlı çalışmayı yaptılar.

53 GEMS 2. sınıflar, bu hafta Problemler adlı çalışma ile problem cümlesini anlama ve günlük yaşam problemlerini çözme konusunda kendilerini geliştirdiler.

54 3. sınıflar, bu hafta Dominolar isimli çalışmayı yaptılar. GEMS

55 Fen Laboratuvarı 3. sınıflar, bu hafta fen bilimleri laboratuvar dersinde maddenin farklı hallerine ait bazı özellikleri incelediler.

56 Fen Laboratuvarı 4. sınıf öğrencilerimiz Fen laboratuvar dersinde bu hafta, Madde ünitesi kapsamında, kütle ölçümü yaptılar. Katı, sıvı ve gaz maddelerin kütlelerini nasıl ölçüldüğünü gözlemlediler.

57 Kulüpler İngilizce Drama Kulübü nde İtalyan yazar Carlo Collodi'nin 1881 yılında yazdığı ünlü çocuk klasiği Pinokyo hikâyesi üzerinde durduk. Hikâye ile ilgili kısa çocuk filmleri izledik, karakterler arasında geçen diyalogların kısa doğaçlamasını yaptık, Pinokyo dansına yer verdik ve sanat etkinlikleri gerçekleştirdik.

58 Kulüpler

59 Türkçe Zümresi Ortaokul 1. sınıf öğrencilerimiz, Deyimler, Paragrafta Konu ve Ana Düşünce konularını etkinlikleriyle tekrar edip İkilemeler konusunu öğrendiler. Yaratıcı Yazma ve Düşünme Becerileri dersinde Empati isimli videoyu izleyip Engelliler Günü kapsamında sloganlar oluşturdular.

60 Türkçe Zümresi

61 Türkçe Zümresi Ortaokul 2. sınıf öğrencilerimizle Ses Bilgisi konusundan Ünsüzlerle İlgili Ses Olayları nın kalan konularını tamamladık. Konuyla ilgili testler çözdük. Hafta içi ödevinde de konuyla ilgili tekrar çalışmaları yaptık. Ardından Paragraf konusuna geçtik. Bu konuyla ilgili etkinlikleri ve tekrar çalışmasını yaptık. Yaratıcı Yazma ve Düşünme Becerileri dersinde Fikir Üretme Aracı ndan yararlanarak yazılar yazdık. Öğrencilerimiz, kütüphane dersinde Şimdiki Çocuklar Harika kitabını okudular.

62 Türkçe Zümresi

63 Türkçe Zümresi Ortaokul 3. sınıf öğrencilerimiz, Noktalama İşaretleri ile Sözcükte Anlam konularını kavramaya ve pekiştirmeye yönelik çalışmalar yaptılar. Bunun yanı sıra kütüphanede Filler Sultanı ve Kırmızı Sakallı Topal Karınca kitabını okudular.

64 Türkçe Zümresi Ortaokul 4. sınıf öğrencilerimiz, Morpa Kampüs üzerinden Cümlenin Ögeleri konusunu tekrar ettiler bunun yanı sıra Metin Türleri konusu üzerine de çalışmalar yaptılar.

65 Matematik Zümresi Ortaokul 1. sınıf öğrencilerimizle bu hafta Kesirlerle İşlemler konusuna devam ettik. Kesirler konusu ile ilgili mini sınav yapıldı.

66 Matematik Zümresi Ortaokul 2. sınıf öğrencilerimizle bu hafta Kesirlerde Dört İşlem konusunu işledik. Öğrencilerimize Kesir Kartları etkinliğini uygulayarak Kesirlerde Çarpma İşlemi konusunu daha iyi kavramalarını sağladık.

67 Matematik Zümresi Ortaokul 3. sınıf öğrencilerimizle bu hafta Denklemler konusu ile ilgili istasyon çalışmamızı yaptık. Amiral Battı oyununu oynayarak Koordinat Sistemi konusuna giriş yaptık.

68 Matematik Zümresi Hafta içerisinde kayıt yaptıran öğrencilerimizle MATBEG (Matematiksel Beceri Geliştirme) uygulamasını gerçekleştirdik. Açık uçlu sorular ile mantıksal akıl yürütme, strateji geliştirme, muhakeme ve şekil becerilerini ölçen bu uygulamayı öğrencilerimiz ilgiyle tamamladılar. Öğrencilerimizin güçlü ve geliştirilmesi gereken yönleri ile alakalı geri dönütlerin olduğu karneleri okulumuza ulaştığında öğrencilerimiz ile ilk fırsatta paylaşacağız.

69 Matematik Zümresi

70 Matematik Zümresi

71 Fen Bilimleri Zümresi Ortaokul 1. sınıf öğrencilerimiz, fen bilimleri dersinde bu hafta Madde ve Değişimi ünitesi kapsamında erime, donma ve buharlaşma konularını işleyip bu konularla ilgili laboratuvarda deneysel çalışmalar yaptılar.

72 Fen Bilimleri Zümresi

73 Fen Bilimleri Zümresi Ortaokul 2. sınıf öğrencilerimiz, fen bilimleri dersinde bu hafta Maddenin Tanecikli Yapısı ünitesine giriş yaptılar. Katı, sıvı ve gaz maddelerin taneciklerden oluştuğunu ve sıkıştırılabilme özelliğini anlayabilmek için sınıfta etkinlikler yaptılar.

74 Fen Bilimleri Zümresi Ortaokul 3.sınıf öğrencilerimiz, fen bilimleri dersinde bu hafta yapmış oldukları deney ve etkinliklerle katı, sıvı ve gazların basınç özelliklerinin günlük yaşam ve teknolojideki uygulamalarını keşfettiler.

75 Fen Bilimleri Zümresi Ortaokul 4.sınıf öğrencilerimiz, fen bilimleri dersinde bu hafta asit ve bazların kullanım alanları ile ilgili bir sunum izleyerek Kimyasal Denklemler konusunu işlediler. Ayrıca nötralleşme tepkimesine ait etkinlik çalışmamızı sınıf içinde yaparak gözleme dayalı sonuçlarla konuyu pekiştirdiler.

76 Sosyal Bilgiler Zümresi Bu hafta ortaokul 1. sınıf öğrencilerimizin Birey ve Toplum teması kapsamında okudukları Kara Oklar Çetesi 1 kitabının yaratıcı okuma etkinliğini gerçekleştirdik. Sosyal bilgiler dersliğinde düzenlediğimiz atölye çalışmasında aile, arkadaşlık, sorumluluk ve değerler ile ilgili hedefleri olan takım oyunları oynadık. Öğrencilerimiz, kitaptaki karakterler gibi kendilerine verilen şifreyi çözmeye çalışırken hayatımızda nerelerde şifreler olduğunu tartıştılar. Tarihte bilim adamlarının yaşadığı zorluklardan yola çıkarak karşımıza çıkan engeller karşısında farklı çözüm yolları bulmanın önemini fark ettiler. Ayrıca 5 Aralık Kadın Hakları Günü dolayısıyla ortaokul 1. sınıf öğrencilerimiz, Atatürk ün kadın haklarına verdiği değer ve kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilmesi ile ilgili sunumu izlediler.

77 Sosyal Bilgiler Zümresi

78 Sosyal Bilgiler Zümresi Bu hafta ortaokul 2. sınıf öğrencilerimizle Geçmişten Günümüze Yerleşme konusu içerisinde yer alan Anadolu ve Mezopotamya Uygarlıkları konuları içerisindeki Sümer, Babil, Asur, Hitit, Frig, Lidya, İyon, Urartu medeniyetleri sunumlarımızdan, ders kitabımızdan ve Eğlenceli Tarih isimli okuma kitabımızdan yararlanarak dersimiz işlenmiştir.

79 Sosyal Bilgiler Zümresi Bu hafta ortaokul 3. sınıf öğrencilerimiz ile Osmanlı Devleti Kuruluyor konusunu işledik.

80 Sosyal Bilgiler Zümresi Bu hafta ortaokul 4. sınıf öğrencilerimizle T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinde Ya İstiklal Ya Ölüm ünitesi kapsamında Batı Cephesi, II. İnönü Savaşı, Kütahya-Eskişehir Savaşları, Sakarya Savaşı ve Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Savaşı konularını işledik.

81 Yabancı Diller Zümresi Ortaokul 3. sınıf öğrencilerimiz, Houses ünitesinde öğrendikleri çevre dostu Eko-Evler konusunu hayata taşıdılar. Artık malzemeler kullanarak kendi ekolojik evlerini yaptılar ve sınıf içinde arkadaşlarına sundular.

82 Yabancı Diller Zümresi Ortaokul 3. sınıf öğrencilerimiz, Houses ünitesinde öğrendikleri çevre dostu Eko-Evler konusunu hayata taşıdılar. Artık malzemeler kullanarak kendi ekolojik evlerini yaptılar ve sınıf içinde arkadaşlarına sundular.

83 Yabancı Diller Zümresi

84 Bilim ve Teknoloji Kulübü Ortaokul 1. sınıf öğrencilerimize Bilim ve Teknoloji Kulübü nde bu hafta phywe setlerini kullanarak cisimlerin ağırlık merkezleri konusu anlatıldı. Kütle ve ağırlık kavramları arasındaki ilişkiyi hatırlayıp geometrik cisimlerin ve geometrik olmayan cisimlerin ağırlık merkezlerini kendi kurdukları düzenekler yardımıyla ölçtüler. İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Olumsuz hava koşulları sebebiyle ara vermiş olduğumuz çalışmalarımıza yoğun bir

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Bu yıl, ortaokul binasının 3 ve 4. katları da dahil olmak üzere yerleşkemizin

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 14. VELİ BÜLTENİ /itubeylerbeyi /itugvo.beylerbeyi.yerleskesi Anaokulu öğrencilerimizin tüm hafta boyunca hazırlandıkları

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Kar tatilinin hemen ardından zümre ve akademik

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ 4 Mart 2015 Çarşamba günü anaokulu öğrenci velilerimize yönelik olarak düzenlediğimiz İlkokul Tanıtım

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 11. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 11. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 11. VELİ BÜLTENİ Bu hafta anaokulu öğrencilerimiz, Meslekler Söyleşisi nde farklı meslek dallarını tanıdılar. Mesleklerle

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur.

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur. Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 12 Kasım 2018-18

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ 5 Mart 2014 Çarşamba günü anaokulu Satürn ve Jüpiter sınıfındaki öğrenci velilerimize yönelik İlkokul

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Bu hafta eğitim ve öğretim çalışmalarımız planlanan çalışmalar

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni Mart 7. Sayı 2016 Nisan 2017 UZAY SINIFI İsim tanıma çalışmaları yaptık. İsimlerimizdeki harf sayısını öğrendik, artırma çalışması gerçekleştirdik.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, Kurumumuz, eğitim öğretim çalışmalarına

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 31.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 31.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 31.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Sene sonu yaklaşıyor. Aylar süren eğitim ve öğretim maratonunun

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; Mayıs ve Haziran aylarını da planlanan konular ve belirlenen etkinlikleri gerçekleştirerek geçirdik.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL E. Aybars ŞEHİRTAY Okul Müdürü Okulumuz bahçesinde

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Bilim, Kültür, Sanat Günleri etkinliklerimiz, anaokulu 3 yaş grubundan

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Değerler eğitimi programı kapsamında sorumluluk değeri üzerinde çalışmalarımızı yaptık. SINIF

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (14 Mart- 22 Nisan 2016 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (14 Mart- 22 Nisan 2016 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (14 Mart- 22 Nisan 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Eğitim ve öğretim faaliyetlerimiz planlandığı şekilde devam

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, İTÜ Geliştirme Vakfı Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu; İTÜ Rektör

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:7 Sayı: 6 25 EKİM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Okul Müdürümüz Sayın Belma ASAM TED 12. Okul Müdürleri toplantısında bulunması nedeniyle şehir dışındadır. Bu

Detaylı

Kızılay Haftası nın önemini ve Türk Kızılay Derneği nin çalışma alanlarını öğrendik. Haftanın anlam ve önemini anlatan sınıf içi panomuzu oluşturduk.

Kızılay Haftası nın önemini ve Türk Kızılay Derneği nin çalışma alanlarını öğrendik. Haftanın anlam ve önemini anlatan sınıf içi panomuzu oluşturduk. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, ATATÜRK HAFTASI için hazırladığımız Şiir Dinletimizi gerçekleştirdik. Ata mızı sevgi ve saygıyla andık, onunla ilgili slayt sunumlar ve videolar izledik. Bir grup arkadaşımız

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ Fen Bilimleri, Matematik ve Türkçe zümresinin ortak çalışmalarıyla, ortaokul öğrencilerimiz tarafından

Detaylı

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz.

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz. ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Aralık 2014-23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, Eğitim ve öğretim çalışmalarımızı heyecanla sürdürmeye

Detaylı

Değerli Velilerimiz,

Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Bu hafta, ATATÜRK HAFTASI için hazırladığımız Şiir Dinletimizi gerçekleştirdik. Ata mızı sevgi ve saygıyla andık, onunla ilgili slayt sunumlar ve videolar izledik. Bir grup arkadaşımız

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL 2014-17 EKİM 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 )

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık.

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık. Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; Mayıs ve Haziran aylarında planlanan konuları işldik ve belirlenen etkinlikleri gerçekleştirdik.

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN (28 Ekim 2013-13 Aralık 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sayın Velilerimiz, Bu hafta da yeni konular ve etkinliklerle zamanın nasıl geçtiğini fark etmedik. Yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizle oldukça yoğun

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlik ve akademik, açıdan birbirini izleyen

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Üçgen şekli ile oyun etkinliklerine yer verdik. 1-10 arası rakamları tanıma ve 1-5 arası sayıları

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (03 Nisan- 12 Mayıs 2017 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (03 Nisan- 12 Mayıs 2017 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (03 Nisan- 12 Mayıs 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:16 Sayı :15 Bülten Tarihi: 23 Aralık 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Aralık ayı ara tatilimiz 23 Aralık 2016 Cuma

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN (28 Ekim 2013-13 Aralık 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 ARALIK 2013-24 OCAK 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; 2016 yılının kasım ayını da yoğun bir gündemle geride bıraktık. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı

Detaylı

İlkokul Eğitim Koordinatörü TÜRKÇE

İlkokul Eğitim Koordinatörü TÜRKÇE 21 Eylül 2018 Değerli velilerimiz merhaba, Eğitim öğretim yılının başında heyecan ve yaz boyunca biriken enerjimizle işte okulumuzdayız. Yine kapılarımızı öğrencilerimize sevgiyle açtık. Ders araç gereçlerinin

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılını bugün tamamlamış

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ ( 10 ŞUBAT 2014-21 MART 2014 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ ( 10 ŞUBAT 2014-21 MART 2014 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ ( 10 ŞUBAT 2014-21 MART 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 10 Şubat 2014-21 Mart 2014 tarihleri arasında işlediğimiz dördüncü

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI YÜZME ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ EKİM

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ Bugün ilkokul öğrencilerimizin sergilemiş olduğu sahne performansları da bizleri ayrıca gururlandırdı.

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 13 EYLÜL 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 13 EYLÜL 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:1 Sayı: 1 13 EYLÜL 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılının ilk Bültenine aramıza bu sene katılan tüm velilerimize TED Ailesine hoş geldiniz

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Uyum programı tamamlandıktan sonra öğrencilerimizin kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmek

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 2. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 2. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ Tema: Gezegeni Paylaşma Ana Fikir: Dünyadaki tüm canlılar, karmaşık ve hassas ekosistemlerde, etkileşim halinde yaşarlar. Ünite:

Detaylı

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz,

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 10 Aralık - 18

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ Yaptığımız çalışmalar sonucunda, ilkokul 3 ve 4. sınıflar ile ortaokul 1, 2 ve 3. sınıflarımızda öğrenim

Detaylı

Değerli Velilerimiz, İlkokul Eğitim Koordinatörü

Değerli Velilerimiz, İlkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Güzel dilekler ve hayallerle girilen yeni yılın ilk haftasında derslerin yanı sıra etkinlikler, sınavlar ve uygulamalarımız vardı. Yetenekler Sahnede performans gösterisi için hazırlıklar

Detaylı

Dünyanın hareketlerinin yaşam üzerine etkisi vardır.

Dünyanın hareketlerinin yaşam üzerine etkisi vardır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat - 23 Mart 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR 5 ve 6 sayıları ile tanışıp, çizgi çalışmalarımızı yaptık. Sayılarla ilgili

Detaylı

3. SINIF II. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

3. SINIF II. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ 3. SINIF II. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ TEMA Kim Olduğumuz ÜNİTE ADI Bütünün Parçasıyım TARİH 28 Ekim 6 Aralık 2013 SORGULAMA HATLARI Ait Olduğumuz Gruplar İnanç ve Değerler İnanç ve Değerlerin Davranış

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu Nisan 2016 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni sayfa 15 de BEDEN EĞİTİMİ sayfa 14 de MÜZİK sayfa 16 da PDR Öğrencilerimizle birlikte güzel bir bahar ayını tamamladık. Pek çok çalışmayı

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:40 Sayı:33 17 Haziran 2016 Değerli Velilerimiz, 2015-16 Eğitim Öğretim Yılı bugün sona eriyor. Dünyanın ve ülkemizin zor

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat-24 Mart 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Öğrencilerimizin bireysel ve akademik özelliklerini tanımaya yönelik uygulama ve gözlemler

Detaylı

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz,

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık.

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak Mart 2016)

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak Mart 2016) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak 2016-11 Mart 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda de güzel günler yaşamayı planlıyoruz

Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda de güzel günler yaşamayı planlıyoruz Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; 2016 yılının kasım ayını da yoğun bir gündemle geride bıraktık. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ Hayat Bilgisine Yolculuk TÜRKÇE Karşılaştırma Cümleler Konu Tarama Testini Akıllı Türkçe Atölyem Ayın kitabı: KÜTÜPHANE

HAYAT BİLGİSİ Hayat Bilgisine Yolculuk TÜRKÇE Karşılaştırma Cümleler Konu Tarama Testini Akıllı Türkçe Atölyem Ayın kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Güzel dilekler ve hayallerle girilen yeni yılın ilk haftasında derslerin yanı sıra etkinlikler, sınavlar ve uygulamalarımız vardı. Yetenekler Sahnede performans gösterisi için hazırlıklar

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart-04 Mayıs 2018)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart-04 Mayıs 2018) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart-04 Mayıs 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

Sevgili Velimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

Sevgili Velimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velimiz, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının ilk dönemini tamamladık. Birbirimizi tanıyalım, kaynaşalım, öğrenelim ve öğrendiklerimizi pekiştirelim derken bir dönem hızla geçti. Dolu dolu geçirdiğimiz

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sayın Velilerimiz, Bu hafta da yeni konular ve etkinliklerle zamanın nasıl geçtiğini fark etmedik. Yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizle oldukça yoğun

Detaylı

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Rollerimiz, toplumdaki sistemlerin işlemesini sağlar.

Rollerimiz, toplumdaki sistemlerin işlemesini sağlar. ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ ( 27 Mart-12 Mayıs 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2 de PDR ÇALIŞMALARIMIZ. 6 da ARALIK AYI 2. SINIF ETKİNLİKLERİMİZ ARALIK AYI ANA SINIFI ETKİNLİKLERİMİZ. sayfa. sayfa

2 de PDR ÇALIŞMALARIMIZ. 6 da ARALIK AYI 2. SINIF ETKİNLİKLERİMİZ ARALIK AYI ANA SINIFI ETKİNLİKLERİMİZ. sayfa. sayfa ANA SINIFI ETKİNLİKLERİMİZ sayfa 2 de PDR ÇALIŞMALARIMIZ 2. SINIF ETKİNLİKLERİMİZ sayfa 6 da ANA SINIFI ETKİNLİKLERİMİZ Sınıflarımızda "Duygularımı Tanıyorum" etkinliğini uyguladık. Etkinlikte öğrencilerimizin

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Eğitim ve öğretim çalışmalarımız, tüm hafta boyunca yoğun bir tempoyla devam etti.

Detaylı