Lokman ÖZDEN İsmail ÖZDEMİR Yavuz Tansel DEMİROK Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Lokman ÖZDEN İsmail ÖZDEMİR Yavuz Tansel DEMİROK Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi"

Transkript

1 TARIHI : 01/04/2010 NOSU : 91 IN KONUSU : ÖNERGELER ÖZÜ : AÇILIŞ VE YOKLAMA -ÖZÜ:GÜNDEM MADDELERİNİN KOMİSYONLARA HAVALE Gündemin 1.Maddesi : Açılış ve Yoklama Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN in 2.Dönem 16.Birleşim meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna davet etti. 1 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı hep birlikte okundu. Başkanlık makamınca yoklama istendi yoklama tutanağındaki ismi yazan meclis üyeleri ile birlikte meclis gündemine geçildi. Meclis Üyelerinden Satılmış ÇOLAK ın tarihlerinde yapılacak olan meclis toplantılarına sehir dışında olacağımdan katılamayacağım şeklindeki izin dilekçesi okundu. Yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile izinli sayıldı. Mart 2010 Meclis Tutanak Özetleri meclisin görüşüne sunuldu. Söz isteyen olmadı. Meclis başkanı Tutanak Özetlerini meclisin oyuna sundu, yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi. Meclis başkanlığınca Komisyonların ihtiva ettikleri konular bakımından görüşülmek üzere yeniden ilgili komisyonlara havalesi talepleri doğrultusunda gündem maddelerinin birleştirilerek toplu olarak ilgili komisyonlara havalesi meclisin oyuna sunuldu. Yapılan açık oylama neticesinde Gündemin 6.maddesi, Gündemin 7.maddesi, Gündemin 8.maddesi olan Başkanlık yazıları ve Gündemin 25.maddesi incelenmek BAYINDIRLIK ve İMAR KOMİSYONU, Gündemin 9.maddesi incelenmek üzere PLAN ve BÜTÇE KOMİSYONU na, EMLAK İSTİMLAK ALT YAPI ve YENİ YERLEŞİMLER KOMİSYONU na ve ESNAF SANATKARLAR ve TARİFELER KOMİSYONU na, Gündemin 15.maddesi incelenmek üzere GENÇLİK SPOR KÜLTÜR ve TURİZM KOMİSYONU na, Gündemin 16.maddesi incelenmek üzere İSİMLENDİRME TARİH ARAŞTIRMA KOMİSYONU na, Gündemin 18.maddesi incelenmek üzere İNSAN HAKLARI ve TÜKETİCİ HAKLARI KORUMA KOMİSYONU na sevkleri oy birliği ile kabul edildi.

2 TARIHI : 01/04/2010 NOSU : 93 IN KONUSU : BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ : İLÇEMİZ KARAAĞAÇMAH.765 VE 767 NL PRSL GÜNDEMİN 29.MADDESİNE GEÇİLDİ: Başkanlık Yazısı : (Önerge 3) İlçemiz karaağaç mahallesi 765 ve 767 nolu parsellerin 1/1000 ölçekli imar planlarının yapılması ile ilgili konunun Mecliste görüşülmesini arz ederim. Şeklindeki başkanlık yazısını incelenmek üzere Meclis Başkanı Bayındırlık ve İmar Komisyonu na sevkini meclisin oyuna sundu. Yapılan açık oylama neticesinde başkanlık yazısı BAYINDIRLIK ve İMAR KOMİSYONU na sevki oy birliği ile kabul edildi.

3 TARIHI : 01/04/2010 NOSU : 94 IN KONUSU : BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ : İLÇEMİZ BARBAROS MAH.CAMİ ALANI GÜNDEMİN 30.MADDESİNE GEÇİLDİ: Başkanlık Yazısı İlçemiz Barbaros Mahallesi Cami Alanı olarak kullanılan 974 Ada 6 nolu parsel ve çevresinde plan değişikliği yapılması hususunun Mecliste görüşülmesini arz ederim. Şeklindeki başkanlık yazısını incelenmek üzere Meclis Başkanı Bayındırlık ve İmar Komisyonu na sevkini meclisin oyuna sundu. Yapılan açık oylama neticesinde başkanlık yazısı BAYINDIRLIK ve İMAR KOMİSYONU na sevki oy birliği ile kabul edildi.

4 TARIHI : 01/04/2010 NOSU : 95 GELDİĞİ SERVİS : IMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ IN KONUSU : BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ : İlçemiz Y.Beyazıt Mahallesi 2192/1 parsel ve 2193 nolu Başkanlık Yazısı : Mülkiyeti Belediyemize ait olan İlçemiz Y.Beyazıt Mahallesi 2192/1 parsel ve 2193 nolu parsellerin bulunduğu ada ve çevresinde plan değişikliği yapılması hususunun Mecliste görüşülmesini arz ederim.şeklindeki başkanlık yazısını incelenmek üzere Meclis Başkanı Bayındırlık ve İmar Komisyonu na sevkini meclisin oyuna sundu. Yapılan açık oylama neticesinde başkanlık yazısı BAYINDIRLIK ve İMAR KOMİSYONU na sevki oy birliği ile kabul edildi. TARIHI : 01/04/2010

5 NOSU : 96 GELDİĞİ SERVİS : IMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ IN KONUSU : BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ : AHIR VE İŞYERİ HAŞERE MÜCADELESİ TARİFE I GÜNDEMİN 32.MADDESİNE GEÇİLDİ: Başkanlık Yazısı : (Önerge 6) Belediye Meclisinin tarih ve 2009/450 sayılı kararı 2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanuna göre tespit edilen 18.madde olan Ahır ve İşyeri haşere Mücadelesinin f bendinin m2 birim fiyatlarının serbest piyasa fiyatlarından yüksek olduğu ve hesaplamalarda yanlış anlaşılmalara sebebiyet verdiğinden dolayı ilgili bendin iptal edilerek aşğıdaki şekilde yeniden belirlenmesi hususunun Belediye Meclisinde görüşülerek karara bağlanmasını rica ederim.. 1-Fırınlar,büyük Alışveriş Merkezleri ve I.sınıf Retorantlardan Sefer Başına 50 TL 2-Diğer Küçük Esnaflardan Sefer Başına İlaçlamada..25 TL Meclis başkanı başkanlık yazısını başkanın belirttiği hususlarda geldiği şekliyle meclisin oyuna sundu. Yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi.

6 TARIHI : 01/04/2010 NOSU : 97 GELDİĞİ SERVİS : TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ IN KONUSU : BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ : GÜNDEMİN 33.MADDESİNE GEÇİLDİ: Başkanlık Yazısı : (Önerge 7) Belediyemizce tarihinde temizlik hizmeti özel bir firmaya 1 yılsüreyle ihale edilmiştir.sözleşme tarihinde sona erecektir.bu nedenle sözleşme bitim tarihinden evvel yeni bir ihale yapılması gerekmektedir.yeni yapılacak olan ihale yıllara sarih olarak yapılacak olup,süresi 2 yıl olarak planlanmıştır.ilçemizin bulvar,meydan cadde ve sokakların süpürülmesi çöplerin daha sık alınması ve nakledilmesi işinin 5393 sayılı Belediye kanunun 67.maddesi gereğince yıllara sarih ihale yapılmasına konusunun Belediye Meclisinin görüşlerine sunuldu.yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi.

7 TARIHI : 01/04/2010 NOSU : 98 GELDİĞİ SERVİS : EMLAK İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ IN KONUSU : BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ :Çubuk İlçesi Y.Çavundur mahallesi 4083 parsel 307 m2.gayrimnekulün 50/307 hissesinin Başkanlık Yazısı : Çubuk İlçesi Y.Çavundur mahallesi 4083 parsel 307 m2.gayrimnekulün 50/307 hissesinin Çubuk Belediyesine ait iken 257 /307 hisse sahibi Mustafa Kamçı tarih ve1884 sayılı dilekçelerine istinaden Çubuk Belediyesi tarafından kendi hissesinin kamulaştırma yapılmasını istemektedir sayılı kanunun 18. maddesi e bendine göre Taşınmaz mal alımına, satımına, takasına, tahsisine, tahsis şeklinin değiştirilmesine veya tahsisli bir taşınmazın kamu hizmetinde ihtiyaç duyulmaması halinde tahsisin kaldırılmasına ;üç yıldan fazla kiralanmasına ve süresi otuz yılı geçmemek kaydıyla bunlar üzerinde sınırlı ayni hak tesisine karar vermek hükmü bulunmaktadır sayılı kamulaştırma kanununun 6. maddesine satın alma usulüne göre kamulaştırma yapılması hususu Belediye Meclisinde görüşülerek karar alınmasını arz ederim. Meclis başkanı başkanlık yazısını geldiği şekliyle meclisin oyuna sundu. Yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi.

8 TARIHI : 01/04/2010 NOSU : 99 IN KONUSU : BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ : DENETİM KOMİSYONU VE ENCÜMEN ÜYELİĞİ SEÇİMİ GÜNDEMİN 3.MADDESİNE GEÇİLDİ: Denetim Komisyon Raporu 5393 sayılı Belediye kanunun 25.maddesi gereğince Denetim komisyon raporu Belediye Meclisine sunularak bilgi verildi. GÜNDEMİN 4.MADDESİNE GEÇİLDİ: Belediye Encümen Üyeliği Seçimi Bilindiği üzere belediye Encümeni 5393 sayılı Belediye kanunun 33.maddesi hükümlerine göre teşekkül etmektedir sayılı Belediye Kanunun 33.maddesinin(b9bendi; Diğer belediye Meclisinin her yıl kendiüyeleri arasından bir yıl için gizli oyla seçeceği iki üye mali hizmetler birim amiri ve Belediye Başkanın birim amirleri arasından bir üye olmak üzere beş kişiden oluşur. hükmü bulunmaktadır. Bu nedenle 2009 yılı Nisan ayında seçilen Encümen üyelerinin yerine bir yıl süre ile görev yapmak üzere 2 üye seçilmesi hususunu arz ederim Ahmet UZUN ve Mustafa DEMİR tasnif komisyonuna önerildi yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile Ahmet UZUN ve Mustafa DEMİR tasnif komisyonuna seçildiler. Meclis Başkanlık Divanına AK Parti Meclis Üyesi İsmail ÖZDEMİR, AK Parti Meclis Üyesi Sabri KOCA, AK Parti Meclis Üyesi Kemal KÜÇÜK ve MHP Meclis Üyesi Zeki AVAN encümenlik seçiminde aday olduklarını belirttiler. Toplam 25 kapalı zarf ve oy pusulalarıyla seçime geçildi. Oylama sonucu tasnif komisyonunca sayıldı ve Meclise açıklandı. Adaylar Partisi Aldıkları Oylar Sabri KOCA AK Parti 19 Kemal KÜÇÜK AK Parti 15 İsmail ÖZDEMİR AK Parti 8 Zeki AVAN MHP 8 Oylama sonucunda Sabri KOCA ve Kemal KÜÇÜK Belediye Encümeni olarak seçildiler. Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi

9 TARIHI : 01/04/2010 NOSU : 100 IN KONUSU : BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ : İHTİSAS KOMİSYONLARININ BELİRLENMESİ VE ÜYELİK SEÇİMİ GÜNDEMİN 5.MADDESİNE GEÇİLDİ: İhtisas Komisyonlarının Belirlenmesi ve Üyeliklerinin Seçimi Bilindiği üzere meclis ihtisas komisyonları 5393 sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi hükümlerine göre teşekkül etmektedir sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi Belediye meclisi üyeleri arasından en az üç en fazla beş kişiden oluşan ihtisas komisyonları kurabilir.komisyonların bir yılı geçmemek üzere ne kadar süre için kurulacağı aynı meclis kararında belirtilir. İhtisas komisyonları her siyasi parti gurubunun bağımsız üyelerin meclisteki üye sayısının meclis üye tam sayısına oranlanması süretiyle oluşturulur. İl ve İlçe belediyeleri ile nufüsu üzerindeki belediyelerde Plan ve bütçe ile imar komisyonları kurulması zorunludur Hükmü bulunmaktadır.bu nedenle 2009 yılı nisan ayında tespit edilen ve üyeleri seçilen ihtisas komisyonlarının yeniden kurulması ve üyelerin seçilmesi hususunu arz ederim Meclis Başkanı komisyonların mevcut üyelikleriyle devam etmesini ancak Mehmet KOÇ un ve Ahmet UZUN un bulunduğu komisyonlar arasında yer değiştirilerek meclisin oyuna sundu. Yapılan açık oylama sonucunda oy birliği ile kabul edildi. Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi

10 TARIHI : 01/04/2010 NOSU : 101 IN KONUSU : BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ : KENT KONSYİ KOMİSYON LARININ GÖRÜŞÜLMESİ GÜNDEMİN 10.MADDESİNE GEÇİLDİ: Sosyal İşler Yaşlılar ve Engelliler Komisyonu Belediye Meclisinin 02/03/2010 tarih ve 76 sayılı Meclis kararı ile komisyonumuza sevk edilen,kent Konseyinden gelen Zihinsel engelli okulunun bir an önce açılması ile ilgili konu; Halen İlçemizde Aşağı Çavundur Mahallesinde 28 adet Zihinsel engelliler geçici bir binada eğitim görmektedir.zihinsel engelliler için Çıraklık Eğitim Merkezi yanında 8 derslikli Zihinsel Engelliler okul yapımı devam etmektedir. Alınan bilgilere göre müteahhitle anlaşmazlığa düşülmüş ve mahkeme aşamasına gelinmiştir.bu nedenle binanın bitimi gecikmiştir.şu anda yeniden ikinci katı bitmiş olan okul binasının ihalesi için ilana çıkılmış ve sonuçlanması halinde en kısa zamanda bitirileceği bildirilmiştir. Belediye Meclisine arz ederiz. Sosyal İşler Yaşlılar ve Engelliler Komisyonu Belediye Meclisinin tarih ve 2010/76 sayılı Meclis kararı ile komisyonumuza sevk edilen kent Konseyinin engellilere akülü araba sağlanması ile ilgili önerisi komisyonumuzca incelenmiş olup,aynı konu tarih ve 285 nolu karar ile meclisimizin onayından geçmiştir. Belediye Meclisine arz ederiz Sosyal İşler Yaşlılar ve Engelliler Komisyonu Belediye Meclisinin tarih ve 2010/76 sayılı Meclis kararı ile komisyonumuza sevk edilen kent Konseyinden gelen yaya kaldırımları kamu kuruluşları alışveriş merkezleri ve toplu taşım araçları gibi yerlerde engellilerin ihtiyaçları doğrultusunda hayatı kolaylaştıracak tedbirlerin alınması ile ilgili konu tarih ve 286 nolu karar ile meclisimizin onayından geçmiştir. Belediye Meclisine arz ederiz. Belediye Meclisinin 03/02/2010 tarih ve 76 sayılı Sosyal İşler Yaşlılar ve Engelliler Komisyonu Meclis kararı ile komisyonumuza sevk edilen,kent Konseyinin yerel el ürünleri satış pazarı oluşturması ile ilgili konu;komiyonumuzca incelenmiş olup,ankara yolu üzerinde turşu evleri olarak yapılan satış evlerinin yerel ev ürünlerinin satılacağı sergileneceği yerler olması için çalışmalar başlamış olup,hazır hale getirilmesi noktasında son aşamaya gelmiştir. Belediye Meclisine arz ederiz Gençlik Spor Kültür ve Turizm Komisyonu Belediye Meclisini 02/03/2010 tarih ve 76 sayılı kararı ile (Kent Konseyi Başkanlığından gelen) "Geniş Kapsamlı Gençlik ve Kültür Merkezi açılması "ile ilgili konu komisyonumuzca yapılan araştırmada: İlçemizde gençlerin boş zamanlarının değerlendirilmesi,kültür ve eğitim eksikliklerinin takviyesi için geniş kapsamlı bir kültür merkezine ihtiyaç vardır. İlçemiz Gençlik ve Spor Müdürümüz ile yapılan görüşmede henüzbu konuda bir planlamanın olmadığı,ancak ilçemize bir Spor ve KültürKompleksi yapımı için girişimlerde bulunulmaktadır. Bunun gerçekleşmesi halinde bu kompleks içinde geniş kapsamlı gençlik ve kültür merkezi' nin de yer alması düşünülmektedir. Buna ilaveten maddi ve manevi imkanların elvermesi

11 halinde Belediyemizce ya da Büyükşehir Belediyesi nezdinde girişimde bulunarak böyle bir merkezin açılması uygun olacağı görüşüne varılmıştır. Meclise arz ederiz. Esnaf Sanatkarlar ve Tarifeler Komisyonu Belediye Meclisinin 02/03/2010 tarih ve 76 sayılı Meclis kararı ile komisyonumuza sevk edilen,kent Konseyinden zararlı mekanlar haline gelen kahvehane,bilardo internet cafelerin özellikle ders saatleri içerisinde denetlenmesi ile ilgili konuların inceleme çalışmaları devam etmektedir. Belediye Meclisine arz ederiz. Ulaşım İnceleme ve Araştırma Komisyonu Belediye Meclisinin 02/03/2010 tarih ve 76 sayılı Meclis kararı ile komisyonumuza sevk edilen,kent Konseyinden Yaya kaldırımları,kamu kuruluşları alışveriş merkezleri ve toplu taşım araçları gibi yerlerde engellilerin ihtiyaçları doğrultusunda hayatı kolaylaştıracak tedbirlerin alınması ile ilgili konu çalışmalarımız devam etmektedir. Belediye Meclisine arz ederim Emlak İstimlak Alt Yapı ve Yeni Yerleşimler Komisyonu Belediye Meclisinin 02/03/2010 tarih ve 76 sayılı kararı ile (Kent KonseyiBaşkanlığından gelen) ve komisyonumuza havale edilen "7269 sayılı Afetlere İlişkin Yardım Teşkilatı Kurulması"ile ilgili konu komisyonumuzca yapılan araştırmada sonucunda: Ülkemizde sık sık doğal afetler meydana gelmekte ve bu afetlarda fazlaca can ve mal kaybı olmaktadır. İlçemizde de meydana gelebilecek olan doğal afetlerde acil yardım hizmetlerine önemle ihtiyaç vardır. Kaymakamlık ile irtibata geçilerek Belediyemiz bünyesinde, olabilecek doğal afetlere acilen ilk yardım müdahelesinde bulunacak"afetlere Yardım ve Kurtarma - ekibinin"kurulması Komis yonumuzca uygun görülmüştür. Belediye Meclisine arz ederiz. Gençlik Spor Kültür ve Turizm Komisyonu Belediye Meclisinin 02/03/2010 tarih ve 76 sayılı kararı ile (Kent Konseyi Başkanlığında gelen" Çalışan Eşlerin Çocukları İçin Kreş Açılması" ile ilgili konu komisyonumuzca yapılan araştırma neticesinde: İlçemizde halen 1-Özel Gül Bahcesi 2-Özel Süpriz Çocuk 3-Başak Pınar ve Milli Eğitime bağlı Nezahat Onbaşı Anaokulu bünyesinde resmi bir Kreş ile beraber dört adet kreş hizmet vermektedir. İlçemizin nüfus yapısıda göz önünde bulundurularak çalışan ailelerin çocukları için kreş açılması yönünde özel sektörün teşvik edilmesi; Ayrıca Belediyemizin maddi ve manevi imkanlarının elvermesi halinde kendi bünyesinde kreş açması, komisyonumuzca uygun görülmüştür Meclise arz ederiz. Meclis Başkanı Kent Konseyi Komisyon kararlarını toplu olarak meclisin oyuna sundu. Yapılan açık oylama sonucu Komisyon Raporları geldiği şekliyle oy birliği ile kabul edildi.

12 TARIHI : 01/04/2010 NOSU : 102 IN KONUSU : BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ : KENT KONSEYİ LARININ GÖRÜŞÜLMESİ Kent Konseyi Komisyon Kararlarının Görüşülmesi Sosyal İşler Yaşlılar ve Engelliler Komisyonu Belediye Meclisinin 02/03/2010 tarih ve 76 sayılı Meclis kararı ile komisyonumuza sevk edilen,kent Konseyinden gelen Zihinsel engelli okulunun bir an önce açılması ile ilgili konu; Halen İlçemizde Aşağı Çavundur Mahallesinde 28 adet Zihinsel engelliler geçici bir binada eğitim görmektedir.zihinsel engelliler için Çıraklık Eğitim Merkezi yanında 8 derslikli Zihinsel Engelliler okul yapımı devam etmektedir. Alınan bilgilere göre müteahhitle anlaşmazlığa düşülmüş ve mahkeme aşamasına gelinmiştir.bu nedenle binanın bitimi gecikmiştir.şu anda yeniden ikinci katı bitmiş olan okul binasının ihalesi için ilana çıkılmış ve sonuçlanması halinde en kısa zamanda bitirileceği bildirilmiştir. Belediye Meclisine arz ederiz. Sosyal İşler Yaşlılar ve Engelliler Komisyonu Belediye Meclisinin tarih ve 2010/76 sayılı Meclis kararı ile komisyonumuza sevk edilen kent Konseyinin engellilere akülü araba sağlanması ile ilgili önerisi komisyonumuzca incelenmiş olup,aynı konu tarih ve 285 nolu karar ile meclisimizin onayından geçmiştir. Belediye Meclisine arz ederiz Sosyal İşler Yaşlılar ve Engelliler Komisyonu Belediye Meclisinin tarih ve 2010/76 sayılı Meclis kararı ile komisyonumuza sevk edilen kent Konseyinden gelen yaya kaldırımları kamu kuruluşları alışveriş merkezleri ve toplu taşım araçları gibi yerlerde engellilerin ihtiyaçları doğrultusunda hayatı kolaylaştıracak tedbirlerin alınması ile ilgili konu tarih ve 286 nolu karar ile meclisimizin onayından geçmiştir. Belediye Meclisine arz ederiz. Belediye Meclisinin 03/02/2010 tarih ve 76 sayılı Sosyal İşler Yaşlılar ve Engelliler Komisyonu Meclis kararı ile komisyonumuza sevk edilen,kent Konseyinin yerel el ürünleri satış pazarı oluşturması ile ilgili konu;komiyonumuzca incelenmiş olup,ankara yolu üzerinde turşu evleri olarak yapılan satış evlerinin yerel ev ürünlerinin satılacağı sergileneceği yerler olması için çalışmalar başlamış olup,hazır hale getirilmesi noktasında son aşamaya gelmiştir. Belediye Meclisine arz ederiz Gençlik Spor Kültür ve Turizm Komisyonu Belediye Meclisini 02/03/2010 tarih ve 76 sayılı kararı ile (Kent Konseyi Başkanlığından gelen) "Geniş Kapsamlı Gençlik ve Kültür Merkezi açılması "ile ilgili konu komisyonumuzca yapılan araştırmada: İlçemizde gençlerin boş zamanlarının değerlendirilmesi,kültür ve eğitim eksikliklerinin takviyesi için geniş kapsamlı bir kültür merkezine ihtiyaç vardır. İlçemiz Gençlik ve Spor Müdürümüz ile yapılan görüşmede henüzbu konuda bir planlamanın olmadığı,ancak ilçemize bir Spor ve KültürKompleksi yapımı için girişimlerde bulunulmaktadır. Bunun gerçekleşmesi halinde bu kompleks içinde geniş kapsamlı gençlik ve kültür merkezi' nin de yer alması düşünülmektedir. Buna ilaveten maddi ve manevi imkanların elvermesi halinde Belediyemizce ya da Büyükşehir Belediyesi nezdinde girişimde bulunarak böyle bir merkezin açılması uygun olacağı görüşüne varılmıştır. Meclise arz ederiz.

13 Esnaf Sanatkarlar ve Tarifeler Komisyonu Belediye Meclisinin 02/03/2010 tarih ve 76 sayılı Meclis kararı ile komisyonumuza sevk edilen,kent Konseyinden zararlı mekanlar haline gelen kahvehane,bilardo internet cafelerin özellikle ders saatleri içerisinde denetlenmesi ile ilgili konuların inceleme çalışmaları devam etmektedir. Belediye Meclisine arz ederiz. Ulaşım İnceleme ve Araştırma Komisyonu Belediye Meclisinin 02/03/2010 tarih ve 76 sayılı Meclis kararı ile komisyonumuza sevk edilen,kent Konseyinden Yaya kaldırımları,kamu kuruluşları alışveriş merkezleri ve toplu taşım araçları gibi yerlerde engellilerin ihtiyaçları doğrultusunda hayatı kolaylaştıracak tedbirlerin alınması ile ilgili konu çalışmalarımız devam etmektedir. Belediye Meclisine arz ederim Emlak İstimlak Alt Yapı ve Yeni Yerleşimler Komisyonu Belediye Meclisinin 02/03/2010 tarih ve 76 sayılı kararı ile (Kent KonseyiBaşkanlığından gelen) ve komisyonumuza havale edilen "7269 sayılı Afetlere İlişkin Yardım Teşkilatı Kurulması"ile ilgili konu komisyonumuzca yapılan araştırmada sonucunda: Ülkemizde sık sık doğal afetler meydana gelmekte ve bu afetlarda fazlaca can ve mal kaybı olmaktadır. İlçemizde de meydana gelebilecek olan doğal afetlerde acil yardım hizmetlerine önemle ihtiyaç vardır. Kaymakamlık ile irtibata geçilerek Belediyemiz bünyesinde, olabilecek doğal afetlere acilen ilk yardım müdahelesinde bulunacak"afetlere Yardım ve Kurtarma - ekibinin"kurulması Komis yonumuzca uygun görülmüştür. Belediye Meclisine arz ederiz. Gençlik Spor Kültür ve Turizm Komisyonu Belediye Meclisinin 02/03/2010 tarih ve 76 sayılı kararı ile (Kent Konseyi Başkanlığında gelen" Çalışan Eşlerin Çocukları İçin Kreş Açılması" ile ilgili konu komisyonumuzca yapılan araştırma neticesinde: İlçemizde halen; 1-Özel Gül Bahcesi 2-Özel Süpriz Çocuk 3-Başak Pınar ve Milli Eğitime bağlı Nezahat Onbaşı Anaokulu bünyesinde resmi bir Kreş ile beraber dört adet kreş hizmet vermektedir. İlçemizin nüfus yapısıda göz önünde bulundurularak çalışan ailelerin çocukları için kreş açılması yönünde özel sektörün teşvik edilmesi; Ayrıca Belediyemizin maddi ve manevi imkanlarının elvermesi halinde kendi bünyesinde kreş açması, komisyonumuzca uygun görülmüştür Meclise arz ederiz. Meclis Başkanı Kent Konseyi Komisyon kararlarını toplu olarak meclisin oyuna sundu. Yapılan açık oylama sonucu Komisyon Raporları geldiği şekliyle oy birliği ile kabul edildi.(karar Numarası : 2010/101) Meclis başkanı Lokman ÖZDEN 2.Dönem 16.Bileşimi, tarihinde 17:00 da 2.Dönem 17.Bileşimi toplanmak üzere kapattı.

14 TARIHI : 01/04/2010 NOSU : 103 IN KONUSU : BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ : ÖZÜ ÖNERGE Meclis üyelerinden Ömer AYDIN ve Yavuz Tansel DEMİROK un Gündemin 14.maddesi olan Ulaşım İnceleme ve Araştırma Komisyonun ilçemizde taksicilik yapan esnafının sorunlarının görüşülmesi konusunun geniş kapsamlı araştırılması açısından yeniden ilgili komisyona sevkini ve gereğini saygılarımla arz ederim.. şeklinde vermiş oldukları önerge belediye meclisine okundu, açık oylamaya sunularak oy birliği ile gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine karar verildi. Gündemin 28.maddesi olarak belirlenen önerge ULAŞIM İNCELEME ve ARAŞTIRMA KOMİSYONU na sevkine belediye meclisinin görüşüne sunuldu yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile ULAŞIM İNCELEME ve ARAŞTIRMA KOMİSYONU na sevkine karar verildi.

15 TARIHI : 01/04/2010 NOSU : 104 IN KONUSU : BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ : Sosyal İşler Yaşlılar ve Engelliler Komisyon Raporu : İlçemizdeki Yaşlı ve Kimsesizlere Yönelik Özel Programlar Düzenlenmesi Belediye meclisi 2.Dönem 17.Birleşim toplantısını yapmak üzere yoklama tutanağında isimleri yazılı Meclis Üyelerinin katılımları ile gündemde kalan maddeleri görüşmek üzere toplanıldı. Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN yeterli çoğunluğu görerek 2.Dönem 17.Bileşimi açtı. GÜNDEMİN 11.MADDESİNE GEÇİLDİ: Sosyal İşler Yaşlılar ve Engelliler Komisyon Raporu : İlçemizdeki Yaşlı ve Kimsesizlere Yönelik Özel Programlar Düzenlenmesi Belediye Meclisinin tarih ve 67 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen yaşlıları onore etmek için ikram ve eğlence düzenlenmesi ile ilgili konu komisyonumuzca yapılan incelemede ;İlçemizde birçok yaşlı bulunmaktadır. Belediyemiz imkanları ölçüsünde yeni açılan kültür merkezide yaşlılarımıza ikramla onurlandırılması uygun görülmüştür. Belediye Meclisine arz ederiz. Meclis başkanı komisyon raporunu geldiği şekliyle meclisin oyuna sundu. Yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi.

16 TARIHI : 01/04/2010 NOSU : 105 IN KONUSU : BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ : Sosyal İşler Yaşlılar ve Engelliler Komisyon Raporu : İlçemizde Yaşlılar Merkezi açılması GÜNDEMİN 12.MADDESİNE GEÇİLDİ: Sosyal İşler Yaşlılar ve Engelliler Komisyon Raporu : İlçemizde Yaşlılar Merkezi açılması Belediye Meclisinin tarih ve 69 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen yaşlılar Merkezi ile ilgili konu komisyonumuzca yapılan araştırma sonucunda, İlçemizde yaşlılarımızın vakitlerini geçirecek değerlendireceği herhangi bir yaşlılar merkezi bulunmamaktadır. Belediyemiz öncülüğünde camii kebir karşısında yaşlılarımızın istifade edeceği bir yaşlılar merkezi açılmış bulunmaktadır. Belediye Meclisine arz ederiz. Meclis başkanı komisyon raporunu geldiği şekliyle meclisin oyuna sundu. Yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi.

17 TARIHI : 01/04/2010 NOSU : 106 IN KONUSU : BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ : GÜNDEMİN 13.MADDESİNE GEÇİLDİ: GÜNDEMİN 13.MADDESİNE GEÇİLDİ: Eğitim Sağlık Çevre Komisyon Raporu : İlçemizdeki hava kirliliğinin araştırılması hakkında Belediye Meclisinin tarih ve 78 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen ilçemiz hava kirliliğinin araştırılması ile ilgili komisyonumuzca yapılan araştırmada; İlçemizde henüz büyük çoğunlukta yakıt olarak kömür kullanılmaktadır. Doğalgaz çalışmaları başlamış olmasına rağmen istenilen düzeyde doğalgaz abonesi yapılmadığından kış aylarında kömür nedeni ile akşam belirli saatlerde kirlilik gözlenmektedir. Çevre ve Orman Bakanlığı nezdinde yaptığımız girişimlerde Ankara nın birçok ilçesinde hava kirliliği izleme raporu bulunmaktadır. Belediye olarak Başkent Doğalgaz Genel Müdürlüğü nezdinde girişimde bulunarak doğalgaz hizmetlerinin yaygınlaştırılması halkımızı bu konuda bilinçlendirerek abonelik işlemlerinin teşvik edilmesi çalışmalarının yapılması komisyonumuzca uygun görülmüştür. Meclis arz olunur. Meclis başkanı komisyon raporunu geldiği şekliyle meclisin oyuna sundu. Yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi. Meclis başkanı Lokman ÖZDEN 2.Dönem 17.Birleşimi, tarihinde 17:00 da 2.Dönem 18.Birleşimi toplanmak üzere kapattı.

18 TARIHI : 01/04/2010 NOSU : 107 IN KONUSU : BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ : Dumlupınar Mahallesi İmarı Belediye meclisi sını yapmak üzere yoklama tutanağında isimleri yazılı Meclis Üyelerinin katılımları ile gündemde kalan maddeleri görüşmek üzere toplanıldı. Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN yeterli çoğunluğu görerek 2.Dönem 18.Bileşimi açtı. GÜNDEMİN 35.MADDESİNE GEÇİLDİ: Başkanlık Yazısı : Dumlupınar Mahallesi İmarı İlçemiz Dumlupınar Mahallesinin 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planlarının yapılması ile ilgili konunun Belediye Meclisinde görüşülmesini arz ederim. Şeklindeki başkanlık yazısını Meclis Başkanı görüşülmek üzere BAYINDIRLIK ve İMAR KOMİSYONU na sevkini meclisin oyuna sundu. Yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi.

19 TARIHI : 01/04/2010 NOSU : 108 IN KONUSU : BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ : Melikşah Mahallesi İmarı Başkanlık Yazısı : Melikşah Mahallesi İmarı İlçemiz Melikşah Mahallesinin 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planlarının yapılması ile ilgili konunun Belediye Meclisinde görüşülmesini arz ederim. Şeklindeki başkanlık yazısını Meclis Başkanı görüşülmek üzere BAYINDIRLIK ve İMAR KOMİSYONU na sevkini meclisin oyuna sundu. Yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi.

20 TARIHI : 01/04/2010 NOSU : 109 IN KONUSU : BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ : Başkanlık Yazısı : Kızılca Mahallesi İmarı GÜNDEMİN 37.MADDESİNE GEÇİLDİ: Başkanlık Yazısı : Kızılca Mahallesi İmarı İlçemiz Kızılca Mahallesinin 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planlarının yapılması ile ilgili konunun Belediye Meclisinde görüşülmesini arz ederim. Şeklindeki başkanlık yazısını Meclis Başkanı görüşülmek üzere BAYINDIRLIK ve İMAR KOMİSYONU na sevkini meclisin oyuna sundu. Yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi.

21 TARIHI : 03/04/2010 NOSU : 110 IN KONUSU : BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ : TAŞPINAR MAHALLESİ İÇME SUYU SORUNU GÜNDEMİN 19.MADDESİNE GEÇİLDİ: Emlak İstimlak Altyapı ve Yeni Yerleşimler Komisyon Raporu : Taşpınar mahallesi içme suyu sorun Belediye meclisinin 01/03/2010 tarih ve 72 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen "İlçemiz Taşpınar Mahallesinin içme suyu sorunu ve sünni kavşağı ile Taşpınar Mahallesi arasındaki yolun ağır tonajlı vasıtaların fazla tonajlı yük taşımaları ve yol genişletme çalışmaları nedeniyle yol sathının bozulduğu"ile ilgili konu komisyonumuzca yapılan araştırma ve incelemede:ilçemiz içme suyu şebekesinin Taşpınar Mahallesi şebekesine bağlanmasına rağmen suların akmadığı ve içme suyu sıkıntısı çekildiği, sorunun, Aski Genel Müdürümüze bizzat iletildiği,eleman görevlendirip incelettiği,ufak tefek aksaklıklar dışında suların aktığı, mahalle şebekesinin yenilenmesi gerektiği,bununda bir yatırım proğramı kapsamında yapılacağı,mahalle muhtarı ile yapılan görüşmede,tüm mahallenin su aboneliklerinin yapılmasına başlandığı belirtilmiştir.sünni ile Taşpınar Mahllesi arasındaki yolun gerek ağır tonajlı vasıtalar, gerekse yol genişletme çalışmaları sebebiyle yol sathının bozulduğu, ulaşımda sıkıntılar yaşandığı gözlemlemiştir.belediyemiz imkanları dahilinde veya Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı nezdinde girişimde buluularak adı geçen yolun gözden geçirilip asfatlanması uygun olacaktır. Meclise arz olunur.şeklindeki raporu Meclis başkanı komisyon raporunu geldiği şekliyle meclisin oyuna sundu. Yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi.

22 TARIHI : 03/04/2010 NOSU : 111 IN KONUSU : BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ GÜNDEMİN 20.MADDESİNE GEÇİLDİ: Esnaf Sanatkarlar ve Tarifeler Komisyon Raporu : İlçemizde satış yapan konfeksiyon esnafının sorunları Belediye Meclisinin 01/03/2010 tarih ve 68 sayılı Meclis kararı ile komisyonumuza sevk edilen, tarihinde verilmiş olan önergeye istinaden İlçemiz semt pazarlarında tezgah açan Tuhafiyeci esnafın giyinme kabini ihtiyacı olduğu görülmüştür.bu sorunun giderilmesi ve tuhafiyeci esnafının bir araya toplanmasını istiyorlar. Belediye Meclisine arz ederiz. Şeklindeki raporu Meclis başkanı komisyon raporunu geldiği şekliyle meclisin oyuna sundu. Yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi.

23 TARIHI : 03/04/2010 NOSU : 112 IN KONUSU : BAYINDIRLIK ve İMAR KOMİSYONU RAPORU ÖZÜ : GÜNDEMİN 21.MADDESİNE GEÇİLDİ: Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu : İlçemiz Eğriekin Köyü 169 nolu parsel imar planı yapılması Belediye Meclisinde okunan Başkanlık yazısı ile komisyonumuza havale edilen İlçemiz, Orman Köyü Eğriekin de bulunan, mülkiyeti Suda Kovaç Su Dağıtım A.Ş. ye ait 169 numaralı parsel üzerinde damacana su dolum tesis alanına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planının yapılması ile ilgili konu komisyonumuzca incelenmiştir. Yapılan incelemeler sonucunda; Suda Kovaç Su Dağıtım A.Ş.nin tarihli 770 kayıt sayılı yazısı ile İlçemiz Eğriekin Orman köyünde kain 169 nolu kadastro parseli üzerinde damacana su dolum tesisi yapılması istendiği, İlçemiz Mücavir Alan Sınırı kapsamında Orman köyü statüsünde bulunan Eğriekin de ki m² yüzölçümlü söz konusu taşınmazın; 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planımız ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planlarımız kapsamı dışında olduğu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanıp-onaylanan 1/25000 ölçekli 2023 Başkent Ankara Nazım İmar Planı kapsamında olduğu, söz konusu 1/25000 ölçekli nazım imar planında gösterilmiş olan kullanım alanlarının şematik olduğu, plan üzerinden ölçüm, yer belirleme ve uygulama yapılamadığı, Planlama alanının, karayolu ile 1.5 km mesafe kuzeyinde Sülüklü, 1.5 km mesafe güneyinde Eğriekin, 2 km mesafe doğusunda Karaağaç, 2.5 km mesafe batısında Yukarıobruk yerleşim alanlarının bulunduğu, Bahse konu talebin akabinde, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün ilgili kurumlardan imar planı esas kurum görüşlerinin toplandığı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü nün tarih ve 6936 sayılı yazısı ve eklerinde; yapılan incelemede 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamına giren, taşınır veya taşınmaz herhangi bir kültür ve tabiat varlığına rastlanmamıştır. şeklinde hükmün bulunduğu, DSİ V. Bölge Müdürlüğü nün tarih ve sayılı yazısında; mezkur taşınmazların DSİ projeleri kapsamı dışında kaldığı ve içme kullanma suyu temin edilen baraj ve göl koruma alanında yer almadığı tespit edilmiştir." ibaresinin yer aldığı, Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü nün tarih ve sayılı yazısında; imar uygulaması yapılacak olan kesimde, Bölge Müdürlüğümüzün herhangi bir çalışması bulunmamaktadır. hükmünün bulunduğu,

24 İl Tarım Müdürlüğü nün tarih ve sayılı yazısında ise; 169 parsel nolu Marjinal Tarım Arazisi nin çevrede yapılan tarımsal faaliyetlere zarar vermeyecek gerekli tedbirlerin alınması şartıyla tarım dışı amaçla kullanılması uygun görülmüştür. şeklinde hükmün yeraldığı, Hazırlanan 1/1000 ölçekli öneri imar planında; m² yüzölçümlü 169 no lu parselin m² sinin Damacana Su Dolum Tesis alanı, parselin kuzeyinde ve güneyinde toplam 6294 m² lik Park ın oluşturulduğu, doğusunda bulunan kadastro yolunun araç giriş ve çıkışına uygun olacak biçimde 15 m olarak planlandığı, Emsalin 0.20 Hmax ın=serbest olarak önerildiği, yapı yaklaşma mesafelerinin 15m genişliğindeki yoldan 15 metre, diğer yönlerde ise 5 er metre olduğu görülmüştür. Söz konusu imar planı ile kurulacak olan tesisin bölgede istihdam potansiyeli yaratacağından, tesisin sağlıklı koşullarda çevreye zarar vermeyecek biçimde kurulmasına olanak sağlayacağından ve ilçemizde bu tür tesislere örnek teşkil edeceğinden, hazırlanan Eğriekin 169 numaralı parsel üzerinde Damacana Su Dolum Tesisi alanına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının ve plan notlarının onaylanması ve öneri 1/5000 ölçekli nazım imar planı ile birlikte; 5216 sayılı Yasanın 14. Maddesi uyarınca Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı na gönderilmesi komisyonumuzca uygun görülmüştür. Konunun, Belediye Meclisinde görüşülerek karar verilmek üzere iş bu rapor tarafımızca düzenlenmiştir.şeklindeki raporu Meclis başkanı komisyon raporunu geldiği şekliyle meclisin oyuna sundu. Yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi. Meclis başkan Lokman ÖZDEN 2.Dönem 18.Birleşimi, tarihinde 17:00 da 2.Dönem 19.Birleşimi toplanmak üzere kapattı.

25 TARIHI : 03/04/2010 NOSU : 113 IN KONUSU : BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ : 2009 yılı faaliyet raporu Belediye meclisi 2.Dönem 19.Birleşim toplantısını yapmak üzere yoklama tutanağında isimleri yazılı Meclis Üyelerinin katılımları ile gündemde kalan maddeleri görüşmek üzere toplanıldı. Belediye başkanı tarafından yeterli çoğunluğu görülerek 2.Dönem 19.Bileşimi toplantısını açtı. GÜNDEMİN 2.MADDESİNE GEÇİLDİ:Faaliyet Raporunun Görüşülmesi ve Oylanması Başkanlık divanını oluşturmak üzere Meclis Katiplerini davet etti.ancak Meclis katipleri Tansel DEMİROK ve İsmail ÖZDEMİR in toplantıda bulunmamaları nedeniyle Yedek katipler Galip KARABUDAK ve Mehmet KOÇ katipliğe davet edildi tarihli meclis toplantısında 2009 yılı faaliyet raporunun görüşülmesine geçildi. Lokman ÖZDEN i 5393 sayılı Belediye Kanunun 19.maddesi gereğince Meclis Başkanlığına Başkanvekili Hacı ÇELEBİ ye devretti. Faaliyetlerini anlatmak üzere Lokman ÖZDEN E söz verdi ve tarihleri arasındaki dönemleri kapsayan faaliyetleri sunum halinde meclise arz etti.çubuk un kuzeyin parlayan yıldızı olduğunu ifade etti.7/24 saat çalışma prensibini benimsemiş olduğunu ifade etmiştir.ilçenin turizm ve üniversite kenti olması yolunda çalışmalar yapılmıştır.vatandaşlık odaklı şeffaflık ve hesap verilebilirlik neticesinde oluşumlar yapıldığını belirtmiştir.faaliyet raporunu sunuyorum diyerek faaliyet raporunu sundu. MHP Belediye Meclis Üyesi Cengiz KILIÇ söz alarak bazı faaliyetlerin yapılabileceğini ifade etmiştir. Yeni yapılan bina yerine bazı borçların ödenebileceğini ifade etmiştir. Meclis Üyesi Harun OLMUŞ yeni yapılan binanın Çubuk a yakışır şekilde olduğunu ifade etmiştir.sayın Lokman ÖZDEN yapılan konuşmalara teşekkür etti. Yeni bina ihtiyaca cevap verecek şekilde dizayn edildi şeklinde belirtti. Çubuk ilden daha büyük böyle bir hizmet binasında ilçeye yakışır şekilde hizmet vereceğini ve belediye personelinin halka en iyi şekilde hizmet vermek zorunda olduğunu belirtmiştir.başbakan Sayın Recep Tayip ERDOĞAN ın hayvancılıkla ilgili gelişmeleri bizzat belediye başkanı olarak kendisinden bilgi aldığını ifade etmiştir. Savunulan tezlerin gerçeği yansıtması gerektiğini ifade etmiştir. İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin genelde olumlu rapor düzenlediğini belirtmiştir.vatandaşın yanında hizmet etmek asli görevimiz olmalıdır. Başkan yardımcısı Hacı ÇELEBİ çalışmaları hep birlikte yaptıklarını ifade etmiştir. Mali hizmetler müdürü gelir gider farkını ifade etmiştir 2010 yılı bütçesinin daha gerçekçi olması için TL. olarak belirlendiğini ifade etmiştir. Görüşmeler sonucunda Çubuk Belediyesinin 2009 yılı Faaliyet raporu 5393 sayılı kanunun 56.maddesi gereğince Belediye Meclisinin oylarına sunuldu.yapılan açık oylama neticesinde 5 red oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi (Karar Numarası : 2010/113) Meclis başkan I.Vekili Hacı ÇELEBİ 2.Dönem 19.Birleşimi, tarihinde 17:00 da 2.Dönem 20.Birleşimi toplanmak üzere kapattı Hacı ÇELEBİ Galip KARABUDAK Mehmet KOÇ Meclis Başkan I.Vekili Meclis Katip I.Vekili Meclis Katibi II.Vekili TARIHI : 07/04/2010

26 NOSU : 115 IN KONUSU : GÜNDEMİN 24.MADDESİNE GEÇİLDİ: Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu : Atatürk mahallesi 82 ada 24 parsel imar plan değişiklik talebi Belediye Meclisimizin tarih ve 2010 / 63 sayılı Belediye Meclisinde okunan Başkanlık yazısı ile komisyonumuza havale edilen, İlçemiz Atatürk Mahallesi 82 Ada 24 nolu parselde 1/1000 ölçekli imar planında değişiklik yapılması ile ilgili konu komisyonumuzca incelenmiştir. Yapılan incelemeler sonucunda; İlçemiz Atatürk Mahallesi 82 Ada 24 nolu parsel 1/1000 ölçekli İlave ve Revizyon İmar Planında konut alanı içerisinde kaldığı ve kadastro parseli olduğu, 82 Ada 24 nolu parsel üzerinde tek katlı konutun ve ahırın ruhsatsız olarak yapıldığı ve 2981 sayılı kanuna istinaden imar affından yararlanarak 1986/52 no ile Yapı Kullanma İzin Belgesinin alındığı, 82 Ada 24 nolu parselin güneyinden geçen imar yolunun tarih ve 2004/33 sayılı Meclis Kararı ile onaylanan 1/1000 ölçekli Revizyon ve İlave Revizyon İmar Planlarında 7m lik imar yolunun 12m ye çıkarıldığı, Yapılan bu imar planı değişikliği ile 82 Ada 24 nolu parsel üzerindeki ev ve ahırın bir kısmının yolda kaldığı tespit edilmiştir. Buna göre; İlçemiz 82 Ada 24 parsel üzerinde bulunan ev ve ahır ile ilgili konunun, 2009/153 sayılı Belediye Meclis Kararı ile alınan 1/1000 ölçekli imar planlarının gözden geçirilmesi ve Revizyon İmar Planlarının yapımı esnasında değerlendirilmesi komisyonumuzca uygun görülmüştür. Konunun, Belediye Meclisinde görüşülerek karar verilmek üzere iş bu rapor tarafımızca düzenlenmiştir. Meclis başkanı komisyon raporunu geldiği şekliyle meclisin oyuna sundu. Yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi.

27 TARIHI : 07/04/2010 NOSU : 116 IN KONUSU : BAYINDIRLIK ve İMAR KOMİSYONU RAPORU ÖZÜ : Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu : Yıldırım Beyazıt mahallesi 1942 ada 7 ve 8 parsel imar plan değişikliği GÜNDEMİN 26.MADDESİNE GEÇİLDİ: Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu : Yıldırım Beyazıt mahallesi 1942 ada 7 ve 8 parsel imar plan değişikliği Belediye Meclisimizin tarih ve 2010 / 65 sayılı Belediye Meclisinde okunan başkanlık yazısı ile komisyonumuza havale edilen İlçemiz Y.Beyazıt Mahallesi 1942 Ada 7 ve 8 nolu parsellerde 1/1000 ölçekli imar planında değişiklik yapılması ile ilgili konu komisyonumuzca incelenmiştir. Yapılan incelemeler sonucunda; İlçemiz Y.Beyazıt Mahallesi 1942 Ada 7 ve 8 nolu parseller 1/1000 ölçekli İlave ve Revizyon İmar Planında konut alanı içerisinde kaldığı, 1942 Ada 7 nolu parselin güneyinde 12m (Yayla 11.Sokak) batısından ise 35m lik (Ankara Bulvarı) imar yolunun bulunduğu, 1942 Ada 8 nolu parselin ise, güneyinde 12m (Yayla 11.Sokak) doğusunda ise 12m lik (Mücadele Caddesi) imar yolunun bulunduğu, 1942 Ada 7 ve 8 nolu parsellerin güneyinden geçen imar yolunun tarih ve 2004/33 sayılı Meclis Kararı ile onaylanan 1/1000 ölçekli Revizyon ve İlave Revizyon İmar Planlarında 10 m lik imar yolunun 12m ye çıkarıldığı ve 2 m lik genişlemenin 1942 Ada 7 ve 8 nolu parsellerden karşılandığı tespit edilmiştir. Buna göre; İlçemiz 1942 Ada 7 ve 8 nolu parseller ile ilgili konunun, 2009/153 sayılı Belediye Meclis Kararı ile alınan 1/1000 ölçekli imar planlarının gözden geçirilmesi ve Revizyon İmar Planlarının yapımı esnasında değerlendirilmesi komisyonumuzca uygun görülmüştür. Konunun, Belediye Meclisinde görüşülerek karar verilmek üzere iş bu rapor tarafımızca düzenlenmiştir. Meclis başkanı komisyon raporunu geldiği şekliyle meclisin oyuna sundu. Yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi.

28 TARIHI : 07/04/2010 NOSU : 117 IN KONUSU : BAYINDIRLIK ve İMAR KOMİSYONU RAPORU ÖZÜ : Yavuz Selim mahallesi 1165 ada 1 parsel plan değişiklik talebi GÜNDEMİN 27.MADDESİNE GEÇİLDİ: Belediye Meclisimizin tarih ve 2010 / 66 sayılı Belediye Meclisinde okunan başkanlık yazısı ile komisyonumuza havale edilen İlçemiz Y.Selim Mahallesi 1165 Ada 1 nolu parselde yapılan 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği talebi komisyonumuzca incelenmiştir. Yapılan incelemeler sonucunda; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nün 8033 sayılı yazılarına istinaden 1165 Adanın Yavuz Selim İlköğretim Okulunun genişleme alanı olarak kamulaştırmak üzere gerekli imar planı değişikliğinin yapılması taleplerinin bulunduğu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nün bu talebi üzerine, Belediyemiz tarafından tarih ve 2008/312 sayılı Meclis Kararı ile 1165 Adanın İlköğretim Tesis Alanı olarak ve kamulaştırmanın Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılmak kaydı ile 1/1000 ölçekli imar planlarının değiştirildiği, ve onaylanmak üzere Ankara Büyükşehir Belediyesine gönderildiği, Belediyemiz tarafından alınan 2008/312 sayılı alınan Meclis Kararının İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nün görüşünün tekrar alınması amacıyla, tarih ve 2009/ sayılı yazı ile Kaymakamlık Makamına gönderildiği, tarih ve 1652 sayılı yazı ile alınan 2008/312 sayılı Meclis Kararı ile yapılan plan değişikliğinin Kaymakamlık Makamı tarafından uygun görüldüğü, Başkanlığımızca hazırlanan imar planı değişikliğinin, Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından tarih ve 992 sayılı kararı ile imar planının onaylandığı, Büyükşehir Belediyesi tarafından onanan imar planları askı esnasında iken, imar planı değişikliğinin tekrardan Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderildiği, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, imar planı değişikliğinin ve alınan Meclis Kararının tarih ve 1817 sayılı yazıları ile uygun olduğu, Ayrıca, konu ile ilgili olarak mülkiyet hakkını göz önünde bulundurarak imar planlarının uygulamaya geçmesini sağlamak için, İlköğretim Tesisi Alanına ilave edilen ve kamulaştırılması taahhüt edilen taşınmazların (1165 ada parsellerin) yatırım programına alınıp alınmadığı hususunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ne tarih ve 212/411 sayılı yazı yazıldığı, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tarih ve 315 sayılı yazı ile kamulaştırma işleminin, okul arsalarının aciliyet sırasına göre bir program dahilinde yapıldığı ve 2010 yılı yatırım programında yer almadığı fakat, bölgede anaokulu ihtiyacı olduğundan Müdürlüğümüzce ilgi yerin anaokulu alanı olarak düzenlenmesinin planlandığı ve söz konusu arsanın kamulaştırma işleminin yeterli ödenek temin edildiğinde başlanılabileceğinin tarafımıza iletildiği tespit edilmiştir.buna göre, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Anaokulu olarak düzenlenmesi planlanan, İlçemiz Yavuz Selim Mahallesi 1165 Ada 1 nolu parselin okul alanından çıkarılması ve konut alanına geri dönüşmesi ile ilgili imar değişikliği talebi komisyonumuzca uygun görülmemiştir.konunun, Belediye Meclisinde görüşülerek karar verilmek üzere iş bu rapor tarafımızca düzenlenmiştir.meclis başkanı komisyon raporunu geldiği şekliyle meclisin oyuna sundu. Yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi. TARIHI : 07/04/2010

29 NOSU : 118 IN KONUSU : BAYINDIRLIK ve İMAR KOMİSYONU RAPORU ÖZÜ : İlçemiz, Dumlupınar Mahallesine ait imar planı GÜNDEMİN 38.MADDESİNE GEÇİLDİ: Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu : Belediye Meclisi ile komisyonumuza havale edilen İlçemiz, Dumlupınar Mahallesine ait imar planları ile ilgili konu komisyonumuzca incelenmiştir. Yapılan incelemeler sonucunda; İlçemiz, 5216 ve 5747 sayılı yasalar gereği Ankara Büyükşehir Belediyesi sınırlarına (Metropol) İlçe Belediyesi olarak dahil edilmiştir. Yasaların yürürlüğe girmesinden önce 5 adet olan mahalle sayımız, 5216 sayılı yasanın geçici 2.maddesi kapsamında Köy Tüzel Kişiliği sona ererek mahalleye dönüşen 29 yerleşim birimimiz (Kırsal Nitelikli Yerleşim Alanları) ile birlikte 34 adete yükselmiş, 28 köyümüz ise orman köyü olarak mücavir alan sınırını oluşturmuştur. Bu durum sonucunda bahse konu yerleşim alanlarında imar planı çalışmalarının yapılması gerekliliği doğmuştur. Bu zorunlulukları; - Ankara Büyükşehir sınırları kapsamında önemli gelişmelerin, Kuzeyin Yıldızı olarak da adlandırılan Çubuk ta gerçekleştirilmesi ve bu gelişimin sonucu olarak ta nüfus artışının görülmesi, - Daha önce bölgede yapılmış olan üst ölçekli planların (Çevre Düzeni Planlarının), bu gelişmeleri kontrol altına alamaması, - Bölgede yapılacak olan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planları ile değerli tarım topraklarının, su toplama havzalarının elden çıkmasına yol açan gelişmenin kontrol altına alınması, şeklinde sıralamak mümkündür. Ayrıca Belediye ve Mücavir Alanımızın tamamını kapsayan, 5216 sayılı yasa gereği, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanıp gün ve 525 sayılı Büyükşehir Belediye Meclis kararı ile onanan, 1/25000 ölçekli 2023 Başkent Ankara Nazım İmar Planı (B.A.N.İ.P.) Uygulamaya Yönelik Çerçeve ve Plan Koşulları başlığı adı altında, söz konusu alanlarda imar planı yapılmasını zorunlu hale getirmiştir. Esenboğa İlkkademe Belediye Başkanlığı, 5216 ve 5747 sayılı yasa gereği kapanmadan önce Dumlupınar Mahallesi Yerleşik Alan İmar Planı çalışmalarını başlatmış olup, Belediyemiz sınırlarına katılması ile de söz konusu çalışmalar, Başkanlığımızca kaldığı yerden devam ettirilmiştir. -1/25000 ölçekli nazım imar planı ile alt ölçekli mevcut imar planları göz önünde bulundurularak bütünlüğün sağlanması, -Bahse konu mahallede yaşayan ve yıl sonra yaşayacak olan vatandaşlarımıza, ihtiyaçları olan kentsel donatı alanlarının (rekreasyon alanı, park, eğitim tesisi, spor tesisi, dini tesis, sosyal ve kültürel tesis vb.) oluşturulması, -Yerleşme yerleri ile bu alanlardaki yapılaşmaların, modern-düzenli özgün-sağlıklı yapılaşma ve çevre şartlarına uygun teşekkülünün sağlanması,

30 Buna göre hazırlanan, Dumlupınar Mahallesine ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planları, plan notları ve plan açıklama raporlarının onaylanmasına, öneri 1/5000 ölçekli nazım imar planları ile birlikte, 5216 sayılı Yasanın 14.Maddesine göre onaylanmak üzere Ankara Büyükşehir Belediyesine gönderilmesi komisyonumuzca uygun görülmüştür. Konunun, Belediye Meclisinde görüşülerek karar verilmek üzere iş bu rapor tarafımızca düzenlenmiştir.şeklindeki raporu Meclis başkanı komisyon raporunu geldiği şekliyle meclisin oyuna sundu. Yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi. TARIHI : 07/04/2010

31 NOSU : 119 IN KONUSU : BAYINDIRLIK ve İMAR KOMİSYONU RAPORU ÖZÜ : GÜNDEMİN 39.MADDESİNE GEÇİLDİ: Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu : Belediye Meclisinde okunan Başkanlık yazısı ile komisyonumuza havale edilen İlçemiz, Karaağaç Mahallesinde bulunan, mülkiyeti Türem Yumurta Hayv.Nakl.Gıda İnş. İth. Ve İhr. A.Ş. ye ait 765 ve 767 parseller üzerinde Yumurta Tavukçuluğuna Yönelik Tarımsal Amaçlı Tesis Alanına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planının yapılması ile ilgili konu komisyonumuzca incelenmiştir. Konu üzerinde yapılan görüşmeler sonucunda; İlçemiz Belediye Sınırı içerisinde bulunan, köy iken mahalle statüsüne geçen Karaağaç ta ki toplam m² yüzölçümlü 765 ve 767 parsellerin; 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planımız ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planlarımız kapsamı dışında olduğu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanıp-onaylanan 1/25000 ölçekli 2023 Başkent Ankara Nazım İmar Planı kapsamında olduğu,planlama alanının yaklaşık 1.5 km kuzeyinde Karaman yerleşimi, yaklaşık 1.25 km güneyinde Karaağaç yerleşimi, doğusunda 1215 metre rakımlı Çevrik Tepesi, batısında ise 1831 metre rakımlı Büvelek Tepesinin yer aldığı, parsellerin güneybatı cephesini Çubuk-Karagöl yolundan aldığı, arazinin 1-8 değerleri aralığında kuzeydoğu yönünde eğimli bir morfolojiye sahip olduğu,taşınmazlardan 765 no lu parsel üzerinde Plansız Alanlar Yönetmeliği nin 63.Maddesine istinaden entegre niteliğinde olmayan tavuk kümesleri, civcivhane yumurta tasnif soğuk hava deposu, lojman ve nizamiye yapılarının ruhsatlı olduğu, 767 no lu parsel üzerinde herhangi bir yapı veya tesis bulunmadığı, 2023 Başkent Ankara Nazım İmar Planının üzerinden ölçü alınmasa da 765 ve 767 no lu kadastro parsellerinin konumu itibarı ile mutlak tarım alanı bölgesinde kaldığı, O bölgede herhangi başka bir kullanım kararının olmadığı, 2023 Başkent Ankara Nazım İmar Planı Plan Hükümlerinin C.6. Maddesinde; tarımsal niteliği korunacak alanların: mutlak tarım arazileri-özel ürün arazileri- dikili tarım arazileri hayvancılığa yönelik tarımın yapıldığı alanlar olarak tanımlandığı ve bu alanlarda 5403 sayılı Toprak Koruma Kanunu hükümlerinin geçerli olduğunun ifade edildiği, 5403 sayılı Toprak Koruma Kanunu nun 13.Maddesi nde Tarımsal Amaçlı Yapılar için, projesine uyulması şartıyla ihtiyaç duyulan miktarda her sınıf ve özellikte tarım arazisi valilik izni ile kullanılır dendiği, yine aynı kanunun 3. Maddesinde Tarımsal Amaçlı Yapıların; Toprak koruma ve sulamaya yönelik altyapı tesisleri, entegre nitelikte olmayan hayvancılık ve su ürünleri üretim ve muhafaza tesisleri ile zorunlu olarak tesis edilmesi gerekli olan müştemilatı, mandıra, üreticinin bitkisel üretime bağlı olarak elde ettiği ürünü için ihtiyaç duyacağı yeterli boyut ve hacimde depolar, un değirmeni, tarım alet ve makinelerinin muhafazasında kullanılan sundurma ve çiftlik atölyeleri, seralar, tarımsal işletmede üretilen ürünün özelliği itibarıyla hasattan sonra iki saat içinde işlenmediği takdirde ürünün kalite ve besin değeri kaybolması söz konusu ise bu ürünlerin işlenmesi için kurulan tesisler ile Bakanlık tarafından tarımsal amaçlı olduğu kabul edilen entegre nitelikte olmayan diğer tesisleri olarak hükümlendirildiği,

32 Yukarıdaki bilgiler ışığında Belediye Başkanlığımıza tarih 1056 kayıt nolu dilekçe ile söz konusu alanda imar planı yapım talebinde bulunulduğu, Belediyemizce de konu ile ilgili bilgi ve görüşlerin çeşitli kurum ve kuruluşlardan toplandığı, toplanan kurum görüşlerinden; -Ankara Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma bölge Kurulu Müdürlüğü 26/03/2010 tarih ve 692 sayılı yazısında söz konusu alanda 2863 sayılı yasa kapsamında kalan herhangi bir kültür ve tabiat varlığına rastlamadığının bildirildiği, -Başkent Elektrik 26/03/2010 tarih ve sayılı yazısında mevcutte tesislerinin varsa korunması ayrıca ileride enerji ihtiyacına yönelik 200m veya 300m yarıçaplı alanlarda 10x10=100 m2 lik trafo alanları ayrılması gerektiğinin ifade edildiği, -Ankara İl Tarım Müdürlüğü nün 13/03/2008 tarih ve 5545 sayılı 765 no lu parsele ilişkin yazısında parselin tamamına ilişkin 19 Temmuz 2005 Tarih ve Sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 5403 sayılı Toprak Koruma Kanunu nun 13.Maddesi 3. Fıkrası gereğince; Çubuk Belediyesince gönderilen mimari projeye uyulması ve tarımsal amaçla kullanmak kaydıyla uygun görülmüştür, denildiği, - İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü nün 01/03/2010 tarih ve 228 sayılı yazısı ekinde 767 ve 765 no lu parsellere ilişkin onaylı Jeolojik-jeoteknik etüt raporu gönderilmiştir. Bu raporda inceleme alanının tamamı Uygun Alan-1 olarak nitelendirilmiş yani hiçbir önlem alınmadan yapılaşmaya gidilebilecek alan olarak değerlendirildiği, -Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş.nin tarih ve sayılı yazıları ile; sınırları belirtilen alan içerisinden geçen mevcut ya da planlanan herhangi bir projenin bulunmadığı, -Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü nün tarih ve /09628 sayılı yazıları ile imar planına esas teşkil edecek alanların mevcut karayolu güzergahları dışında kalmakta olduğu belirtilmektedir. Hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ile 765 ve 767 no lu parsellerin Yumurta Tavukçuluğuna Yönelik Tarımsal Amaçlı Tesis alanı olarak belirlendiği, Yapılaşma koşullarının 5403 sayılı Toprak Koruma Kanunu nun 13.Maddesi nde belirtildiği üzere Tarımsal Amaçlı Yapılar için, projesine uyulması şartıyla ihtiyaç duyulan miktarda ibaresine uygun olarak Emsal=0.40, Hmax=9,50m olarak önerildiği, Yapı yaklaşma mesafelerinin ise; daha önce Plansız Alanlar Yönetmeliği nin 63. Maddesine istinaden yapılan ruhsatlı yapıların çekme mesafelerine uygun olarak mahreç aldığı Çubuk-Karagöl Yolundan 10 m diğer yönlerden 5m olarak belirlendiği, güneybatısındaki Çubuk- Karagöl yolunun 15 m olarak önerildiği görülmektedir. Söz konusu imar planı ile kurulacak olan tesisin bölgede istihdam potansiyeli yaratacağından, tesisin sağlıklı koşullarda çevreye zarar vermeyecek biçimde kurulmasına olanak sağlayacağından ve ilçemizde bu tür tesislere örnek teşkil edeceğinden, hazırlanan Karaağaç numaralı parseller üzerinde yumurta tavukçuluğuna yönelik tarımsal amaçlı tesis alanına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının ve plan notlarının onaylanması ve 5216 sayılı Yasanın 14. Maddesi uyarınca Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı na gönderilmesi komisyonumuzca uygun görülmüştür.konunun, Belediye Meclisinde görüşülerek karar verilmek üzere iş bu rapor tarafımızca düzenlenmiştir. Şeklindeki raporu Meclis başkanı komisyon raporunu geldiği şekliyle meclisin oyuna sundu. Yapılan açık oylama neticesinde oy birliği ile kabul edildi.

KARAR TARIHI : 02/05/2014 KARAR NOSU : 74. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 02/05/2014 KARAR NOSU : 74. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler KARAR TARIHI : 02/05/2014 KARAR NOSU : 74 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Dr Tuncay ACEHAN 6.Dönem 6.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 01.08.2016 Karar No : 84 Karar Konusu : Komisyonlara havale edilen konular. İsmail YAĞCI(Katılmadı)-Yavuz KÖK-Bünyamin TÜRKCAN(Katılmadı) Meclis Üyelerinin 01.08.2016 tarihli vermiş oldukları

Detaylı

-KARAR- ADAYLAR PARTİSİ ALDIĞI OY Yusuf KILIÇ AKPARTİ 22 Ebru ATEŞ AKPARTİ 22 Bilal EKEN AKPARTİ 22 Ahmet KESER AKPARTİ 22

-KARAR- ADAYLAR PARTİSİ ALDIĞI OY Yusuf KILIÇ AKPARTİ 22 Ebru ATEŞ AKPARTİ 22 Bilal EKEN AKPARTİ 22 Ahmet KESER AKPARTİ 22 KARAR TARIHI : 07/04/2014 KARAR NOSU : 61 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama Belediye Meclis Başkanı Dr Tuncay ACEHAN 6.Dönem 5.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı.

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. T.C. Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. Ertekin ŞAN, Oktay BAĞCI, Yünüs GÖRGÜLÜ, Semra ULUTAŞ, Murat UĞUR(İzinli), Erdoğan Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 26.08.2013

Detaylı

Hacı ÇELEBİ İsmail ÖZDEMİR Yavuz Tansel DEMİROK Meclis Başkan I.Vekili Meclis Katibi Meclis Katibi

Hacı ÇELEBİ İsmail ÖZDEMİR Yavuz Tansel DEMİROK Meclis Başkan I.Vekili Meclis Katibi Meclis Katibi TARIHI : 03/05/2010 NOSU : 123 IN KONUSU : BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ : ÖZÜ Y.SELİM MAHALLESİ 35 ADA 14 PARSEL Gündemin 1.Maddesi : Açılış ve Yoklama Belediye Meclis Başkanı I.Vekili Hacı ÇELEBİ 2.Dönem 21.Birleşim

Detaylı

KARAR TARIHI : 02/08/2010 KARAR NOSU : 199 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖNERGELER ÖZÜ : AÇILIŞ YOKLAMA VE ÖNERGELER KARAR

KARAR TARIHI : 02/08/2010 KARAR NOSU : 199 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖNERGELER ÖZÜ : AÇILIŞ YOKLAMA VE ÖNERGELER KARAR TARIHI : 02/08/2010 NOSU : 199 IN KONUSU : ÖNERGELER ÖZÜ : AÇILIŞ YOKLAMA VE ÖNERGELER Gündemin 1.Maddesi : Açılış ve Yoklama Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 2.Dönem 35.Birleşim meclis toplantısı

Detaylı

KARAR TARIHI : 01/03/2010 KARAR NOSU : 59 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖNERGELER ÖZÜ : AÇILIŞ YOKLAMA VE ÖNERGELER

KARAR TARIHI : 01/03/2010 KARAR NOSU : 59 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖNERGELER ÖZÜ : AÇILIŞ YOKLAMA VE ÖNERGELER TARIHI : 01/03/2010 NOSU : 59 IN KONUSU : ÖNERGELER ÖZÜ : AÇILIŞ YOKLAMA VE ÖNERGELER Gündemin 1.Maddesi : Açılış ve Yoklama Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN in 2.Dönem 11.Birleşim meclis toplantısı

Detaylı

Seyfullah KINALI Kenan BAĞÇİÇEK Hüsnü AKKAN Başkan Başkan Yardımcısı Katip Üye

Seyfullah KINALI Kenan BAĞÇİÇEK Hüsnü AKKAN Başkan Başkan Yardımcısı Katip Üye Büyükşehir Belediye Meclisinin 12.01.2016 tarihli toplantısında komisyonumuza havale edilen, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ibareli 12.01.2016 tarih ve 91352717-310-01/111 sayılı yazı okundu. Akçaabat

Detaylı

Kosova Cumhuriyeti İpek Belediyesi Kardeş Şehir Olma Talebi

Kosova Cumhuriyeti İpek Belediyesi Kardeş Şehir Olma Talebi T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU 21 Kosova Cumhuriyeti İpek Belediyesi Kardeş Şehir Olma Talebi Kosova Cumhuriyeti İpek Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 02.04.2018 tarihli oturumunda

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 436 Kocasinan Belediyesinin, Ahievran Mahallesinde, ''Riskli Alan'' ilan edilen alanda imar plan değişikliği yapılması talebi hususunda hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi. Meclis

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama 1 Adres : Sakarya Mahallesi Uluyol Caddesi Şevki İpekten Plaza No:28 Kat:3/304-305 Osmangazi/BURSA

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 02.09.2016 Sayısı 51 Özü İlçemiz Merkez mahallelerini kapsayan toplamda 103 adet sokak ve mevcutta bulunan caddelerin isimlerinin onaylanması hususunun görüşülmesi, Gündemin 3. Maddesi; Gündemimizin

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 19 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1inci maddesinde yer alan Encümene iki üye seçimine ilişkin 27/03/2018 tarih ve 3449 sayılı Yazı İşleri Müdürlüğü ifadeli

Detaylı

1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI 2 PLANLAMANIN AMAÇ VE KAPSAMI

1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI 2 PLANLAMANIN AMAÇ VE KAPSAMI 1 ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ ÇELTİKÇİ MAHALLESİ VE DEMİRCİLER MAHALLESİ MEVKİİNDE D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ 1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI Planlama alanı

Detaylı

T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Kültür Mahallesi Ada 1, 3, 4 Parseller ve Ada 1 Parselde İmar Planı Değişikliği

T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Kültür Mahallesi Ada 1, 3, 4 Parseller ve Ada 1 Parselde İmar Planı Değişikliği T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Yılı 2018 Toplantı Ayı 0 8/AĞUSTOS Toplantı Tarihi ve Günü 01-08-2018 / Çarşamba İlgili Müdürlük K E N T S E L TASAR IM M Ü D Ü R LÜ Ğ Ü Karar No 252! Evrakın

Detaylı

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları 06.06.2017 Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları KARAR NO 66 TARİH VE NOSU 15.05.2017 / 4212 İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ DEVİR İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ne ait 15.05.2017

Detaylı

ANTALYA İLİ, AKSU İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, ADA 2 PARSELİN BİR KISMINI KAPSAYAN ALANDA HAZIRLANAN 1/1.000 ÖLÇEKLİ İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI

ANTALYA İLİ, AKSU İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, ADA 2 PARSELİN BİR KISMINI KAPSAYAN ALANDA HAZIRLANAN 1/1.000 ÖLÇEKLİ İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI ANTALYA İLİ, AKSU İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, 13322 ADA 2 PARSELİN BİR KISMINI KAPSAYAN ALANDA HAZIRLANAN 1/1.000 ÖLÇEKLİ İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI AÇIKLAMA RAPORU EKİM.2016 1 İçindekiler 1 PLANLAMA ALANININ

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 336 Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinin görüşülmesi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 24.06.2016 Kararın Nosu : 68 Belediye Meclisinin 01.06.2016 tarih ve 66 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen konuya ilişkin İmar Komisyonu' nun 22.06.2016 tarih ve

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 60 Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Değişikliği Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Sarıçam İlçe Belediye

Detaylı

Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN Harun OLMUŞ Galip KARABUDAK Meclis Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi

Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN Harun OLMUŞ Galip KARABUDAK Meclis Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi TARIHI : 02/07/2012 NOSU : 178 IN KONUSU: ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 4.Dönem 30. Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.10.2016 Kararın Nosu : 92 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün 24.10.2016 tarih ve E.11827418 sayılı yazısı ile Belediye Meclisimizin 01.06.2016 tarih ve 67 sayılı kararı ile Halk

Detaylı

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 PARSELLERE AİT 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU 1.PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama

Detaylı

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M KONAK BELEDİYE MECLİSİ 02.05.2016 G Ü N D E M 1-Meclisin açılışı. 2-Mecliste verilecek önergeler. 3-Birimlerden gelen önergeler. 1-(68/16)-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 04.04.2016 tarihli

Detaylı

02.09.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI

02.09.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI TARİHLİ MECLİS KARARLARI Karar No. 458 Özü : günlü meclis toplantısına katılamayan Üye İbrahim Güney, Mehmet Tosun, Bahadır Yantaç, Mustafa Küçükoğlu, Can Kasapoğlu, Ercan Merthatun un mazeretli sayılmalarına

Detaylı

KARAR TARIHI : 01/11/2012 KARAR NOSU : 266 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU: ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 01/11/2012 KARAR NOSU : 266 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU: ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler TARIHI : 01/11/2012 NOSU : 266 IN KONUSU: ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkan Hüseyin DOĞANAY 4.Dönem 56. Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı

Detaylı

Şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu. Konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme

Şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu. Konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme TARIHI : 03/02/2014 NOSU : 19 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 6.Dönem 2.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna davet

Detaylı

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=========================

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= ======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Kasım Ayı Birleşim : 13 Oturum : 1 Tarihi : 05.11.2018 Karar Sayıları : 464, 465, 466, 467, 468, 469 ÖDEMİŞ

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Karar No: 206/40 Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Konu: Kapalı Kasa Evrak No: 8057 Özet: Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan araçlara kapalı kasa yapılması. "04/04/206 tarihli Meclis

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 134 Kocasinan Belediyesinin, Uğurevler Mahallesi muhtelif ada ve parsellerdeki taşınmazların bulunduğu alanda Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edilmesi talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI TARİH : 08/09/2017 BİRLEŞİM NO : 1 OTURUM NO : 1 KARAR NO : 55 Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1 inci oturumunda görüşülmesine geçilen

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2014 YILI KASIM AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI MECLİS KARARI Belediyemiz Meclisi bugün saat 14:00 da Belediye Meclis Toplantı Salonunda 2014

Detaylı

T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI. Açılış ve yoklama yapılması (Karar alma çoğunluğunun tespiti) Gündeme Başlanılması.

T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI. Açılış ve yoklama yapılması (Karar alma çoğunluğunun tespiti) Gündeme Başlanılması. T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI TOPLANTI TARİHİ : 08 Ekim 2018 TOPLANTI GÜNÜ : Pazartesi (Saat 14.00 da) TOPLANTI YERİ : Büyükşehir Belediye Meclis Salonu Açılış ve yoklama yapılması

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-141 10.09.2012 Özü: İsim verilmesi Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.09.2012 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 10.09.2012 tarih ve M.01.1.ABB.010.01-301.01-151 sayılı

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

T.C. BELEDİYE MECLİSİ

T.C. BELEDİYE MECLİSİ T.C. TURHAL BELEDİYE MECLİSİ Toplantının Yılı-Ayı Birleşim Oturum : 2017-Haziran Toplantının Tarihi Toplantının Günü :01.06.2017 :Perşembe Belediye Meclisinin 01.06.2017 tarihi Perşembe günü saat 14.00'da

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 06/10/2016 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Emre ŞAHİNCİ T.C. 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Emre ŞAHİNCİ Başkanlığında 06/10/2016 Perşembe

Detaylı

Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/01/2015 Cem KARA ( )

Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/01/2015 Cem KARA ( ) GÜNDEM -1: 1/1000 Ölçekli Nakkaş Mahallesi Komisyon Raporunun görüşülmesi. İMAR KOMİSYON RAPORU Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 29.12.2014 tarih 1745-9781 sayılı yazısında; İLGİ: a)08.11.2012 tarih ve 154

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

MARMARACIK MAHALLESİ 469 ADA 8 PARSEL İLE 9 PARSELE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU

MARMARACIK MAHALLESİ 469 ADA 8 PARSEL İLE 9 PARSELE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU MARMARACIK MAHALLESİ 469 ADA 8 PARSEL İLE 9 PARSELE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU PLANLAMA ALANI : Planlama alanı; Tekirdağ ili, Ergene ilçesi, Marmaracık Mahallesi,

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20 Karar No : 20 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5.ve 19.maddesi uyarınca görev süreleri tamamlanan 1. Meclis Başkan Vekili ve 2. Meclis Başkan Vekilinin

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 01.09.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Yusuf Hakan ÖZDEMİR in izin dilekçesi okundu izinli

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 302 Kocasinan İlçesi, Şeker Mahallesinde, 4677 ada, 1 parsel, 4678 ada, 1 parsel, 4685 ada, 1 parsel, 4687 ada, 1 parsel nolu taşınmazların bulunduğu alan ve civarında yapılmış olan 1/5000 ölçekli nazım

Detaylı

ANTALYA İLİ, AKSU İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, ADA 2 PARSELİN BİR KISMINI KAPSAYAN ALANDA HAZIRLANAN 1/5.000 ÖLÇEKLİ İLAVE NAZIM İMAR PLANI

ANTALYA İLİ, AKSU İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, ADA 2 PARSELİN BİR KISMINI KAPSAYAN ALANDA HAZIRLANAN 1/5.000 ÖLÇEKLİ İLAVE NAZIM İMAR PLANI ANTALYA İLİ, AKSU İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, 13322 ADA 2 PARSELİN BİR KISMINI KAPSAYAN ALANDA HAZIRLANAN 1/5.000 ÖLÇEKLİ İLAVE NAZIM İMAR PLANI AÇIKLAMA RAPORU EKİM.2016 1 İçindekiler 1 PLANLAMA ALANININ

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 07/09/2017 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 07/09/2017 Perşembe günü

Detaylı

Karar Tarihi : Karar Numarası :148. Gündemin 3. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve

Karar Tarihi : Karar Numarası :148. Gündemin 3. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Meclis Başkanı. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ -Ayten KESKİN Hüseyin MİNOĞLU-Zeynel

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-125 10.06.2013 Özü: İsim verilmesi K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.06.2013 tarihli oturumunda okunan, Şehit Komiser Mustafa

Detaylı

BURSA İLİ, GEMLİK İLÇESİ, NARLI MAHALLESİ, 1353 VE 1466 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU

BURSA İLİ, GEMLİK İLÇESİ, NARLI MAHALLESİ, 1353 VE 1466 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU BURSA İLİ, GEMLİK İLÇESİ, NARLI MAHALLESİ, 1353 VE 1466 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU Bursa İli, Gemlik İlçesi, Narlı Mahallesi, 1353 Nolu Parsel ve 1466 Nolu Parsel toplam yüzölçümü,

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 01/10/2015 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 01/10/2015 Perşembe günü

Detaylı

MANAVGAT İLÇESİ, HACIOBASI MAHALLESİ, 102 ADA 15, 16, 18, 19 NUMARALI PARSELLERE İLİŞKİN 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ RAPORU

MANAVGAT İLÇESİ, HACIOBASI MAHALLESİ, 102 ADA 15, 16, 18, 19 NUMARALI PARSELLERE İLİŞKİN 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ RAPORU 1 MANAVGAT İLÇESİ, HACIOBASI MAHALLESİ, 102 ADA 15, 16, 18, 19 NUMARALI PARSELLERE İLİŞKİN 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ RAPORU 1 PLANLAMA ALANI Planlama Alanı Konya-Manavgat Karayolu

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 47 Palandöken İlçesi Adnan Menderes Mahallesinde bulunan taşınmazın ifraz tevhit ve parselasyon işlemleri sonucunda Kadastronun ada 1620 parsel 17 de kayıtlı 172,38 m² den ibaret olan taşınmazda

Detaylı

Plan Değişikliğine Konu Alan

Plan Değişikliğine Konu Alan İNEGÖL REVİZYON UYGULAMA İMAR PLANI; MESUDİYE MAHALLESİ, 1372 ADA, 10-11-12-13-15-95-96-115-298-299-600-613 NOLU PARSELLERE AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU Bursa İli, İnegöl İlçesi, Mesudiye Mahallesi,

Detaylı

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN Karar Tarihi : 01.05.2015 24344638-301.05/ Karar No: 2015 / : 1. birleşim Türkeli Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20.nci maddesi gereğince 01.05.2015 Cuma günü saat 15:00 da Belediye Başkanlığı

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 182 Pınarbaşı İlçesi, K.Gümüşgün Mahallesinde bulunan 93 ada, 7, 8 parsel ve civarındaki alanda 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği yapılması talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Pınarbaşı

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ ===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2016 yılı Haziran Ayı Birleşim : 6 Oturum : 1 Tarihi : 06/06/2016 Karar Sayıları : 67, 68, 69, 70, 71 ÖDEMİŞ BELEDİYE

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : : Bünyan Belediye Meclisinin tarih, 5 sayılı kararının incelenmesi talebi.

Top Tarihi Karar No Konusu : : : Bünyan Belediye Meclisinin tarih, 5 sayılı kararının incelenmesi talebi. 36 Bünyan Belediye Meclisinin 07.01.2019 tarih, 5 sayılı kararının incelenmesi talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Bünyan Belediye Meclisinin 07.01.2019 tarih, 5 sayılı kararının incelenmesi

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 114 Mülkiyeti S.S Beyaz Site Konut Yapı Kooperatifine ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Harput Mahallesi, Pafta:72, Ada:5734, Parsel:5 de kayıtlı taşınmaz 18 K-IV 1/1000 ölçekli uygulama imar

Detaylı

İNCESU (KAYSERİ) BELEDİYESİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU A) PLANLAMA ALANININ TANIMI

İNCESU (KAYSERİ) BELEDİYESİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU A) PLANLAMA ALANININ TANIMI İNCESU (KAYSERİ) BELEDİYESİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU A) PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama alanı; Kayseri İli, İncesu İlçesi, Vali İhsan Aras Mahallesi, 286 ada 32,33,35,36,37,38,39,40,41,42

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİNOCAK AYI KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİNOCAK AYI KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİNOCAK AYI KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 04.01.2016 KARAR NO: 1 5393 sayılı Belediye Kanunun 20. Maddesi, Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 6.maddesi hükmü çerçevesinde

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ TOPLANTI TARİHİ 02.05.2017 KARAR NO 57 BÜTÇE KOMİSYON BAŞKANLIĞI 19-20-27.04.2017/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ 04.04.2017 tarih ve 47 nolu Meclis Kararı ile Plan

Detaylı

Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi talebi. Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi talebi. Top Tarihi Karar No Konusu : : : 230 Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :680 KARAR 680: Gülbahçe Mahallesi ve Karapınar Mevkii 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planının daha detaylı incelenmek üzere gündemde bırakılmasına, İmar Komisyonu Raporu doğrultusunda işaret oylamayla

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 01 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR- Mustafa TOKSÖZ - İsmail KAHYA- Doğan SAYDAM- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile

Detaylı

İMAR KOMİSYON RAPORU. Plan ve Proje Müdürlüğü'nün tarih sayılı yazısında ;

İMAR KOMİSYON RAPORU. Plan ve Proje Müdürlüğü'nün tarih sayılı yazısında ; İMAR KOMİSYON RAPORU Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 23.09.2014 tarih 1014-6847 sayılı yazısında ; İLGİ:a) 04/11/2011 tarih ve 94 sayılı Çatalca Belediyesi Meclis Kararı. b) 06/12/2011 tarih 1535-9496 sayılı

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2017/6-1 (60) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 26/05/2017 tarih ve 16358 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 18/05/2017 tarih

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 11 ÖZÜ : 01.12.2016 TARĠH VE 120 SAYILI KARARLA ĠMAR KOMĠSYONUNA SEVK EDĠLEN TAVLA MAHALLESĠ 1980 VE 1981 PARSEL SAYILI TAġINMAZLAR ĠLE ĠLGĠLĠ UYGULAMA ĠMAR PLANI TADĠLAT

Detaylı

AFYONKARAHĐSAR BELEDĐYESĐ BAYINDIRLIK VE ĐMAR KOMĐSYONUNUN 10/06/2011 TARĐHLĐ VE SAYILI RAPORLARI. Kararın Özeti

AFYONKARAHĐSAR BELEDĐYESĐ BAYINDIRLIK VE ĐMAR KOMĐSYONUNUN 10/06/2011 TARĐHLĐ VE SAYILI RAPORLARI. Kararın Özeti 01 10/06/2011-112 02 10/06/2011-113 03 10/06/2011-114 04 10/06/2011-115 05 10/06/2011-116 06 10/06/2011-117 07 10/06/2011-118 AFYONKARAHĐSAR Belediye Meclisinin 01.06.2011 Tarih ve 329 sayılı kararı ile

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHZADELER İLÇESİ, YUKARIÇOBANİSAMAHALLESİ, 3582 ADA, 3 PARSELE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI VE 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.06.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 KONU : İrtifak Hakkı. üzere Komisyonumuza havale edilen Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 23/05/2013 tarih ve 563 inceleme ve tespitler

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 50 Belediye Meclisi, Ağustos ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1 inci oturumunda görüşülmesine geçilen ve gündemin 5 inci bölümüne Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi geçmeden önce

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.07.2016 Kararın Nosu : 72 Meclis Üyelerinden Hüseyin ERTUĞRUL bulunduğu Cumhuriyet Halk Partisi' nden istifa etmiş olduğundan, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24.maddesi ile

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 64 Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığının, Erciyesevler Mahallesi, 30 Ağustos Bulvarı ile Bozantı Caddesi kesişimindeki refüjde imar planı değişikliği yapılması talebi. Meclis gündeminin

Detaylı

T.C. SİVAS BELEDİYESİ HUKUK VE MEVZUAT KOMİSYONU RAPORU. Sayı :9 21/05/2018 Konu :Yönetmelik MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU)

T.C. SİVAS BELEDİYESİ HUKUK VE MEVZUAT KOMİSYONU RAPORU. Sayı :9 21/05/2018 Konu :Yönetmelik MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU) HUKUK VE MEVZUAT KOMİSYONU RAPORU Sayı :9 21/05/2018 Yönetmelik Belediye Meclisi nin Mayıs ayı toplantısı 03/05/2018 tarihli birleşiminde Meclis Hukuk ve Mevzuat Komisyonuna havale olunan Sivas Belediyesi

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 17.05.2016 Kararın Nosu : 63 Belediye Meclisinin 02.05.2016 tarih ve 59 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen Kargınkürü Mahallesi 102 ada 112 ve 113 parsel 1/1000 ölçekli

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 200 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI Karar tarihi : 04/0/200 Karar sayısı : 200/09 Birleşim : 9 Oturum :.7 : Başkan Değerli arkadaşlar gündemimizin

Detaylı

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU. Sayı :15 08/05/2018 Konu : MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU)

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU. Sayı :15 08/05/2018 Konu : MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU) MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU Sayı :15 08/05/2018 Meclisimizin 03.05.2018 tarihli olağan toplantısında komisyonumuza havale edilen Gelir Gider Kesin Hesap incelenmesinde; A- GİDER BÜTÇESİ: 1-2017 yılı

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 06/04/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 06/04/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 06/04/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1-2014 Yılına Ait Denetim Komisyonu Raporu 2- Seçimlerin

Detaylı

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama 1 Adres : Sakarya Mahallesi Uluyol Caddesi Şevki İpekten Plaza No:28 Kat:3/304-305 Osmangazi/BURSA

Detaylı

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU Komisyonlarımıza havale edilen 22.03.2018 tarih ve 45914605-756.02-E.1432 sayılı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ifadeli Başkanlık önergesi incelendi.

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :420 KARAR420:Yenice Mahallesi 282 ada 91 parsele ilişkin, Belediye Meclisi nin 01.08.2016 tarih ve 286 sayılı kararı ile uygun bulunarak, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin 18.11.2016 tarih

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Ekim 2015 Perşembe günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.12.2017 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : A.S.M Yer Tahsisi. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 04/12/2017 tarihli

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2014 YILI TEMMUZ AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2014 YILI TEMMUZ AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2014 YILI TEMMUZ AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI MECLİS KARARI Belediyemiz Meclisi bugün saat 14:00 da Belediye Meclis Toplantı Salonunda 2014

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.1255 06.04.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 28 : İller Bankasından Araç Ve İş Makinesi Alımı İçin Kredi Kullanılması Hususunun Görüşülmesi Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzün Araç ve İş Makinesi Alımı Hususunda kredi

Detaylı

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KASIM 2016 DONEMİ MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanununun 13. Maddesi ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.02.2011 Meclis toplantısı Sn. Başkan Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapıldı Filiz YILMAZ GÜNER ve Mustafa BAKTIR ın izin

Detaylı

İNEGÖL UYGULAMA İMAR PLANI; 652 ADA, 134 NOLU PARSEL İLE 1493 ADA, 10 NOLU PARSELİN BİR KISMINA AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

İNEGÖL UYGULAMA İMAR PLANI; 652 ADA, 134 NOLU PARSEL İLE 1493 ADA, 10 NOLU PARSELİN BİR KISMINA AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU İNEGÖL UYGULAMA İMAR PLANI; 652 ADA, 134 NOLU PARSEL İLE 1493 ADA, 10 NOLU PARSELİN BİR KISMINA AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU Bursa İli, İnegöl İlçesi, Osmaniye Mahallesi, 652 Ada, 134 Nolu Parsel,

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETİ K A R A R

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETİ K A R A R 10-Belediye Meclisimizin 06.02.2017 Pazartesi günü saat 14:00 de Şubat ayı toplantısında gündemin 1 inci Maddesinde yer alan Aslan ÇAVUŞOĞLU ve Mahalle Sakinlerinin 20.01.2017 Tarih ve 138 sayılı mahalle

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.05.2013 Karar No : 46 Karar Konusu : Belediyemize ait Yıldırım Mahallesi 376 ada 6 numaralı parselin İmar Planı Değişikliği. İmar Komisyonunun 19.04.2013 tarih ve 09 nolu raporu Belediye

Detaylı

YEŞİLTEPE MAHALLESİ 469 ADA 10 VE 11 PARSELLER İLE 3531, 3532 VE 3533 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU

YEŞİLTEPE MAHALLESİ 469 ADA 10 VE 11 PARSELLER İLE 3531, 3532 VE 3533 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU YEŞİLTEPE MAHALLESİ 469 ADA 10 VE 11 PARSELLER İLE 3531, 3532 VE 3533 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU PLANLAMA ALANI : Planlama alanı; Tekirdağ ili, Ergene

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 05.12.2011 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Yoklama yapıldı hazirun listesi meclis

Detaylı

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 70 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Bahri Çatyol Mahallesi 1293 T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 70 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Bahri Çatyol Mahallesi 1293 T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ Tarihi 01.12.2016 Sayısı 70 İlçemiz Bahri Çatyol Mahallesi 1293 nolu parselde bulunan Spor Sahasının Spor Genel Müdürlüğüne tahsisi Akçadağ Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, Belediye Meclis Gündemin

Detaylı

Aksu - Döşemealtı -Kepez -Muratpaşa -Konyaaltı -Serik İlçeleri 2040 Yılı 1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Raporu

Aksu - Döşemealtı -Kepez -Muratpaşa -Konyaaltı -Serik İlçeleri 2040 Yılı 1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Raporu 1 İÇİNDEKİLER 1 PLANLAMANIN KONUSU VE AMACI... 2 2 YÖNTEM... 2 3 PLAN KARARLARI... 2 3.1 AKSU İLÇESİ... 2 3.2. DÖŞEMEALTI İLÇESİ... 4 3.2. KONYAALTI İLÇESİ... 9 3.3. MURATPAŞA İLÇESİ... 10 3.2 SERİK İLÇESİ...

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 23 Mevcut Yaşar KESKİN- Mustafa ÖZDEMİR- Feruze DUMAN-İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI

ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI 1. PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI Planlama alanı Antalya İli, Manavgat İlçesi sınırları içerisinde yer alan Çeltikçi

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 20 : Belediyemizin üyesi bulunduğu Hatay Belediyeler Birliği karar organlarında görev almak üzere, 1 asil, 1 yedek üye seçiminin yapılması Belediyemizin hissesi sebebiyle

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA . 6*1 tn lu e. M T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü Sayı : 9085 2 2 6 2-3 0 1.U3 Konu: Kumluca 287 ve 290 adalar UİP. K EXP02016 ANTALYA ^.

Detaylı