Kullanma Kılavuzu COBRA 3C Otomatik Boya Tabancası

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kullanma Kılavuzu COBRA 3C Otomatik Boya Tabancası"

Transkript

1 TR SB-E-2-74 ISS.03 II 2 G X T6 Kullanma Kılavuzu COBRA 3C Otomatik Boya Tabancası

2 İçindekiler Konu Sayfa Özellikler 3 EC Uygunluk Beyanı 3 Güvenlik Uyarıları 4 Model Parça Numaraları 5 - Tablo : Hava Başlığı Ürün Gamı 5 - Tablo 2: Sıvı Memesi ve İğne Ürün Gamı 5 Teknik Özellikler ve Yapım Malzemeleri 5 Açılımlı Görünüm 6 Parça Listesi 7 Boyutlar 8 Hava Bağlantısı 9 Bakım 0 Gövdenin Çıkarılması 0 Piston/İğnenin Çıkarılması İğne Salmastrasının Çıkarılması Sıvı Memesinin Çıkarılması 2 Manifold O Kesitli Conta ve Konektörün Çıkarılması / Montajı 2 Mikrometrenin Ayarlanması 3 Hava Başlığı İndeksleme (İsteğe Bağlı) 3 Sorun Giderme 4 Aksesuarlar 6 Garanti Finishing Brands UK Ltd.

3 Kullanma Kılavuzu Cobra 3C Otomatik Boya Tabancası Önemli Bu donanımı kullanmadan önce tüm yönergeleri ve Güvenlik Önlemlerini okuyun ve bunlara uyun. ÖZELLİKLER: Bu otomatik boya tabancası ATEX tüzükleri 94/9/EC, koruma düzeyi II 2 G X T6 ile uyumludur ve ve 2. bölgelerde kullanıma uygundur. Cobra 3, HVLP veya Trans-Tech uygulamalarında otomatik ve yarı otomatik makinelerle kullanıma uygun bir üretim tipi boya tabancasıdır. Uzaktan konumlanan vanalar (kullanıcı tarafından temin edilir), püskürtme, fan boyutu ve tetikleme için tüm hava beslemelerini kontrol eder. Farklı kaplama malzemelerinin kullanılabilmesi için, bu boya tabancası yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılmıştır. ÖNEMLİ: Bu boya tabancaları, su bazlı ve solvent bazlı boya malzemelerinin her ikisiyle de kullanıma uygundur. Bu tabancalar yüksek oranda paslandırıcı ve/veya aşındırıcı malzemelerle kullanmak üzere tasarlanmamıştır, bu gibi malzemelerle kullanılırsa temizleme ihtiyacının ve/veya parça değiştirmenin artması beklenmelidir. Özel bir malzemenin uygunluğu hakkında herhangi bir şüpheniz varsa, DeVilbiss distribütörünüze veya doğrudan DeVilbiss'e başvurun. NOT: Bu tabanca halojen hidrokarbon çözücüler veya,,, -Trikoloretilen veya metilen klorür gibi temizlik maddeleri ile birlikte kullanılmaz. Bu çözücüler tabancada kullanılan alüminyum parçalarla tepkimeye girebilir. Bu tepkime şiddetli olabilir ve donanımın patlamasına neden olabilir. Sıvı Uçları ve İğneleri yalnızca sertleştirilmiş paslanmaz çelik malzemeden yapılır. Basınçlı malzeme besleme, devir daim yapılabileceği gibi doğrudan da kullanılabilir. İğne ayar topuzunda hassas ve doğru sıvı akış kontrolü sağlayan bir mikrometre kumandası bulunur. EC Uygunluk Beyanı Ringwood Rd, Bournemouth, Dorset, BH 9LH, İngiltere adresinde ikamet eden, boya tabancası modeli Cobra 3C nin üreticisi Finishing Brands UK Limited olarak biz, bu belgeyle ilgili olan donanımın aşağıdaki standartlarla veya diğer örnek oluşturan belgelerle uyumlu olduğunu tek sorumlu olarak beyan ederiz: BS EN 200:200, BS EN 953:203; bu münasebetle Makine Güvenliği Direktifi ile ilgili olarak Konsey Direktifi 2006/42/EC nin korunma gereksinimlerine ve; Potansiyel Olarak Patlayıcı Atmosfer koruma düzeyi II 2 G X T6 da kullanılması amaçlanan Donanım ve Koruyucu Sistemler ile ilgili EN 3463-:2009, Direktif 94/9/EC ye uygundur. D. Smith Genel Müdür 4 mart 204 Finishing Brands UK Limited önceden haber vermeksizin ekipmanın teknik özelliklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar Finishing Brands UK Ltd.

4 Güvenlik Uyarıları Yangın ve patlama Solventler ve boya malzemeleri, püskürtüldüğünde yüksek oranda parlayıcı ve yanıcı olabilir. Bu donanımı kullanmadan önce HER ZAMAN boya malzemesi tedarikçilerinin yönergelerine ve COSHH sayfalarına başvurun. Kullanıcılar, bölgesel ve ulusal iş yönetmeliklerine ve havalandırmayı, yangın önlemlerini, operasyonu ve çalışma alanlarının idaresini kapsayan sigorta şirketi gereklerine uymalıdır. Tedarik edildiği şekliyle bu donanım Halojen Hidrokarbonlar ile kullanım için UYGUN DEĞİLDİR. Hortumlardan sıvı ve/veya hava geçişi sırasında, püskürtme işleminde ve iletken olmayan parçalar bezle temizlendiğinde statik elektrik oluşabilir. Statik boşalmalardan kaynaklanan tutuşmayı engellemek için boya tabancasının ve kullanılan diğer metalik donanımın topraklama akıcılığının korunması gerekir. İletken hava ve/veya sıvı hortumlarının kullanılması zorunludur. Kişisel Koruyucu Donanım Zehirli buharlar Püskürtüldüğünde belirli malzemeler, zehirli, tahriş edici veya bunun dışında sağlığa zararlı olabilir. Her zaman püskürtme yapmadan önce tüm etiketleri, güvenlik bilgi formlarını okuyun ve malzeme için olan herhangi bir tavsiyeye uyun. Şüphenizin olması durumunda malzeme tedarikçinizle bağlantı kurun. Her zaman solunum maskesi kullanılması tavsiye edilir. Donanımın tipi, püskürtme yapılacak malzemeyle uyumlu olmalıdır. Püskürtme yaparken ve boya tabancasını temizlerken her zaman gözleri koruyan bir gözlük takın. Püskürtme yaparken veya donanımı temizlerken eldivenlerin giyilmesi gerekir. Enjeksiyon Tehlikesi Tabanca spreyi, hortum kaçakları veya yırtılmış parçalar nedeniyle cildin içine nüfuz edip vücuda girebilecek şekilde sıvı enjeksiyonu söz konusu olabilir. Bu durum, zehirleme de dahil olmak üzere son derece ciddi yaralanmaya neden olabilir. DERHAL BİR DOKTORA BAŞVURUN. NE TÜRDE MALZEME ENJEKTE OLDUĞUNU DOKTORA SÖYLEYİN. Parmaklarınızı veya elinizi püskürtücünün ucuna koymayın. Eskimiş, hasar görmüş veya gevşemiş parçaları derhal değiştirin. Eğitim Personele, püskürtme donanımının güvenli kullanımı hakkında yeterli eğitimin verilmiş olması gerekir. Yanlış Kullanım Hiçbir zaman boya tabancasını vücudun herhangi bir bölümüne tutmayın. Hiçbir zaman donanım için tavsiye edilen maksimum güvenli çalışma basıncını aşmayın. Tavsiye edilmeyen veya orijinal olmayan yedek parçaların montajı zararlara neden olabilir. Temizlik veya bakımdan önce tüm basıncın izole edilmiş ve donanımdan boşaltılmış olması gerekir. Ürünün bir tabanca yıkama makinesi kullanılarak temizlenmesi gerekir. Bununla birlikte bu donanımın, tabanca yıkama makinesinin içinde uzun süre için bırakılmaması gerekir. Ses Düzeyleri Boya tabancalarının A ağırlıklı ses düzeyi, kullanılacak kuruluma bağlı olarak 85 db i (A) aşabilir. Geçerli ses düzeylerinin ayrıntıları talep üzerine elde edilebilir. Püskürtme yaparken her zaman kulak koruyucusunun takılması tavsiye edilir Finishing Brands UK Ltd.

5 Model Parça Numaraları CBA3C - ##### - ### N Tabanca Türü Hava Başlığı Türü Sertleştirilmiş (Bkz. Tablo ) Sıvı Memesi Boyutu (Bkz. Tablo 2) örn. CBA3C N Burada:- 590 = 590 Trans-Tech Hava Başlığı 085 = 0,85 mm Sıvı Memesi ve İğnesi N = Sertleştirilmiş Sıvı Memesi ve İğnesi örn. CBA3C-590HV-0N Burada:- 590HV = 590HV HVLP Hava Başlığı 0 =,0 mm Sıvı Memesi ve İğnesi N = Sertleştirilmiş Sıvı Memesi ve İğnesi Tablo : Hava Başlığı Ürün Gamı Hava Başlığı Türü Parça No. Teknoloji Başlıktaki Baskı 590 SP K Trans-Tech COM HV SP HV-ADV-K HVLP 590 HV Tablo 2: Sertleştirilmiş Sıvı Memesi ve İğne Ürün Gamı Sıvı Memesi Boyutu mm Sertleştirilmiş Sıvı Memesi Sertleştirilmiş Sıvı İğnesi 0,7 SP-259N-07-K SPA K 3C 07 0,85 SP-259N-085-K SPA K 3C 085,0 SP-259N-0-K SPA K 3C 0 Sıvı İğnesindeki Baskı Teknik Özellikler ve Yapım Malzemeleri Vida dişi Basınç Hava Girişi Tarağı + Uzunluğu (P) / 8 " BSP Dişi P Maks. 2 bar / 74 psi Sıvı girişi ve sıvı çevrimi (P2) / 8 " BSP Dişi P2 Maks. 5 bar / 28 psi Silindir/tetik / 8 " BSP Dişi 3,5 ila 6 bar / 5 ila 87 psi Kullanımda maksimum sıcaklık 40 C / 04 F Boya tabancası ağırlığı 496 g / 7,5 oz. Yapım malzemeleri Tabanca gövdesi / Manifold / Mikrometre Grubu 303 Paslanmaz Çelik, 6082 Alüminyum Alaşım Uç / İğne Sertleştirilmiş 303 Paslanmaz Çelik Sıvı contaları Viton Extreme, Polietilen, PTFE Finishing Brands UK Ltd.

6 6 204 Finishing Brands UK Ltd.

7 PARÇA LİSTESİ REF. AÇIKLAMA PARÇA NO. ADET HAVA BAŞLIĞI GRUBU BKZ. TABLO, s5 2 SIVI MEMESİ SETİ BKZ. TABLO 2, s5 3 SIVI MEMESİ - (a) 4 AYIRICI - 5'Lİ SET SP-626-K5 (a) 5 GÖVDE - 6 İĞNE SALMASTRASI SETİ SPA-408-K 7 İĞNE SALMASTRASI - 2'Lİ SET SPA-8-K2 8 SALMASTRA SOMUNU - 9 O KESİTLİ CONTA - 0 PİSTON GRUBU (b) (b) (b) E YAY HALKA 2 O KESİTLİ CONTA SPA-409-K 3 PİSTON 4 O KESİTLİ CONTA (c) 5 SIVI İĞNESİ BKZ. TABLO 2, s5 6 PİSTON YAYI SPA-23-K 7 MİKROMETRE GRUBU SPA-405-K 8 MANİFOLD GRUBU 9 MANİFOLD SPA-40-K (d) 20 VİDA SETİ 2 SAPLAMA VİDA 22 M4 TORX VİDASI 23 O KESİTLİ CONTA SETİ SPA-4-K 2 (d) (d) 24 O KESİTLİ CONTA SPA-42P-K 2 (d) 25 O KESİTLİ CONTA 3 (d) 26 DİRSEK - 2'Lİ SET SPA-36-K2 27 İTTİRME BAĞLANTI ELEMANI - 3'LÜ SET SPA-37-K3 2 (d) 3 (d) a = Sıvı Memesi Setine Dahildir b = İğne Salmastrası Seti SPA-408-K'ya Dahildir c = Sıvı İğnesine Dahildir d = Manifold Grubu SPA-40-K'ya Dahildir Finishing Brands UK Ltd.

8 Boyutlar A - SIVI GİRİŞİ (x2) / 8 " BSP B - TETİK / SİLİNDİR HAVA GİRİŞİ / 8 " BSP C - UZUNLUK HAVA GİRİŞİ / 8 " BSP D - TARAK HAVA GİRİŞİ / 8 " BSP E - M6 MONTAJ DELİKLERİ (x2) F - M4 GÖVDE / MANİFOLD BAĞLANTI DELİĞİ Finishing Brands UK Ltd.

9 Hava Bağlantısı Fan hava beslemesi Basınç regülatörü 0- Bar / 0-5 psi önerilen 2 Bar / 74 psi maksimum Püskürtme hava beslemesi Basınç regülatörü 0- Bar / 0-5 psi önerilen 2 Bar / 74 psi maksimum Tetik / Silindir Havası 3/2 Vana 3,5-6 Bar / 5-87 psi Önemli: Bu boya tabancası, sıvı veya hava akışlarından kaynaklanabilecek elektrostatik yükleri gidermek için mutlaka topraklanmalıdır. Topraklama boya tabancasından veya iletken hava/sıvı borularından yapılabilir. Boya tabancasından toprağa giden elektrik bağlantısı ohm metreyle kontrol edilmelidir. 0 6 Ohm dan daha düşük bir direnç tavsiye edilir. Bakım Sembol Anahtarı Petrol Bazlı Gresle Yağlayın Gereken alet türü ve boyutu Demontaj ve sıra numarası için bileşen yönünü belirten ok işareti. (Yeniden montaj için işlemi tersten uygulayın) Finishing Brands UK Ltd.

10 BAKIM DİKKAT Bakıma başlamadan önce bütün hava ve sıvı basıncının alındığını kontrol edin. Gövdenin Çıkarılması,8-2,0 Nm,3-,5 lbf.ft T Finishing Brands UK Ltd.

11 Piston/İğnenin Çıkarılması Not: O kesitli conta 2. ağız içine monte edilir. İğne Salmastrasının Çıkarılması 2 Yeniden monte ederken salmastra somununu 5 Nm'lik torkla sıkın. 204 Finishing Brands UK Ltd.

12 Sıvı Memesinin Çıkarılması 0 mm 2 Yeniden monte ederken memeyi 5 Nm'lik torkla sıkın. 3 Manifold O Kesitli Conta ve Konektörün Çıkarılması / Montajı 0 mm 4 mm 0 mm Finishing Brands UK Ltd.

13 Mikrometrenin Sıfırlanması (0 mm İğne Darbesi) 4 2,5 mm Topuzu son noktaya temas edene kadar sıkın. Not: Aşırı sıkmayın. 3 Yatay çizgi topuzdaki 0 işaretiyle hizaya gelene kadar anahtarı kol gibi kullanarak çarkı çevirin. Vidayı yeniden sıkın. Hava Başlığını 90 İndeksleme (İsteğe Bağlı) 2 Hava Başlığını Tespit Halkasının içinde tutan Segmanı küçük bir tornavidayla çıkarın; opsiyonel İndeksleme Bileziğini (SPA-2) Hava Başlığına takmak için pimleri yuvalara yerleştirin Hava Başlığını döndürün ve pimleri tabancadaki yuvalara yerleştirin Finishing Brands UK Ltd.

14 Sorun Giderme Olası Kullanım Sorunları DURUM NEDEN YAPILACAK İŞLEM Püskürme Tarağı Ağır üst veya alt tarak. Ağır sol veya sağ tarak. Çatal delikleri tıkalı. Sıvı memesinin üst veya alt kısmında tıkanma. Başlık ve/veya meme yuvası kirli. Sol veya sağ taraftaki çatal delikleri tıkalı. Sıvı memesinin sol veya sağ tarafında pislik. Metalik olmayan bir parça ile temizleyin. Temizleyin. Temizleyin. Metalik olmayan bir parça ile temizleyin. Temizleyin. Üstü ağır, altı ağır taraklar için çözümler:. Tıkanıklığın hava başlığında mı, yoksa sıvı memesinde mi olduğunu belirleyin. Bunu bir test püskürtme tarağı yaparak, belirleyebilirsiniz. Daha sonra, başlığı yarım tur döndürün ve bir başka tarak püskürtün. Hata tersine dönerse, tıkanıklık hava başlığında demektir. Hava başlığını daha önce anlatıldığı gibi temizleyin. Başlıktaki orta delik açılışında kurumuş boya olup olmadığını da kontrol edin ve varsa çözelti ile yıkayarak temizleyin. 2. Hata tersine dönmezse, tıkanıklık sıvı memesinde demektir. Memeyi temizleyin. Sorun devam ederse, memeyi yenileyin. Ağır orta tarak. Fan Hava basıncı çok düşük ayarlanmıştır. Doğru tarağı elde edebilmek için Fan Hava basıncını artırın. Malzeme çok kalın. Doğru kıvamı tutturmak için malzemeyi inceltin. Çatlak püskürtme tarağı. Sıvı Akışı çok düşüğe ayarlanmıştır. Fan Hava basıncı çok düşük ayarlanmıştır. Doğru tarağı elde etmek için Sıvı Akışını artırın. Doğru tarağı elde edebilmek için Fan Hava basıncını azaltın. Sarsıntılı veya titreşimli püskürtme. Malzeme seviyesi çok düşüktür. Yeniden doldurun. Sıvı kanalında tıkanıklık. Çözelti ile temizleyin Finishing Brands UK Ltd.

15 Olası Kullanım Sorunları (devamı) Yetersiz sıvı püskürtme tarağı. Aşırı püskürtme. Kuru püskürtme. Kaymalar ve sarkmalar. Kaçaklar Algılama deliğinden sıvı kaçağı var. Tabancanın önünden sıvı sızıyor veya damlıyor. Boya Tabancası ve Manifold arasında sıvı kaçağı. Montaj Arızaları Boya Tabancası, Manifolda takıldığında tam oturmuyor. Yetersiz malzeme akışı. Hava basıncı çok yüksektir. Tabanca çalışma yüzeyinden çok uzaktadır. Hava basıncı çok yüksektir. Tabanca çalışma yüzeyinden çok uzaktadır. Tabanca çok hızlı hareket ettiriliyordur. Sıvı akışı çok düşüktür. Malzeme akışı çok fazladır. Malzeme çok incedir. Hareket çok yavaştır. Salmastra veya Sıvı İğnesi eskimiştir. Sıvı memesi veya sıvı iğnesi aşınmış veya hasar görmüştür. Sıvı memesinde yabancı madde vardır. Sıvı iğnesi kirlidir veya iğne salmastrada sıkışmıştır. Yanlış boyutlu sıvı iğnesi veya sıvı memesi. O kesitli contalar hasarlıdır veya düşmüştür. Torx vidası gevşemiştir. Torx vidası gevşemiştir. Sıvı Akışını artırın. Daha büyük bir sıvı iğnesi kullanın. Hortumda tıkanma olup olmadığını kontrol edin. Hava basıncını düşürün. Doğru hedef mesafesini ayarlayın. Hava basıncını düşürün. Doğru mesafede kullanın. Yavaş hareket ettirin. Sıvı Akışını artırın veya daha büyük bir iğne kullanın. Sıvı Akışını azaltın veya daha küçük bir sıvı memesi ve sıvı iğnesi kullanın. Karışımı doğru hazırlayın veya ince boya uygulayın. Tabancanın Travers hızını artırın. Değiştirin. Sıvı memesi ve sıvı iğnesini değiştirin. Temizleyin. Temizleyin. Sıvı memesi ve sıvı iğnesini değiştirin. O kesitli contaları SPA-42-K setini kullanarak değiştirin. Torx vidalarını sıkın veya SPA-4-K setini kullanarak değiştirin. Torx,8-2,0 Nm'lik (,3-.5 lbf.ft) vidalarını sıkın veya SPA-4-K setini kullanarak değiştirin Finishing Brands UK Ltd.

16 AKSESUARLAR Montaj Çubuğu SPA-406-K Sıvı İğnesi Çıkarma Aleti SPA-407-K,5 mm Allen Anahtarı SPN-0-K 2 mm Allen Anahtarı SPN--K T20 Torx Anahtarı SPN-8-K2 İndeksleme Bileziği SPA-2 0 mm Anahtar - 4 mm Allen Anahtarı - GARANTİ Bu ürün Finishing Brands UK Limited tarafından verilen bir yıllık garanti kapsamındadır. Finishing Brands UK Limited. Ringwood Road, Bournemouth, BH 9LH, UK. Tel.No: Faks No: Web sitesi adresi: Bölge Ofisinin bir Departmanıdır: Finishing Brands UK Limited. 400, Capability Green, Luton, Bedfordshire, LU 3AE, UK. İngiltere de tescillidir No: KDV No: GB Finishing Brands UK Ltd.

SB-E ISS.05. Kullanma Kılavuzu AGMDPRO Otomatik Boya Tabancası

SB-E ISS.05. Kullanma Kılavuzu AGMDPRO Otomatik Boya Tabancası TR SB-E-2-990 ISS.05 Kullanma Kılavuzu AGMDPRO Otomatik Boya Tabancası İçindekiler Konu Sayfa Özellikler ve Yapım Malzemeleri 3 EC Uygunluk Beyanı 3 Güvenlik Önlemleri 4 Model Parça Numaraları 5 Tablo

Detaylı

SB-E ISS.04. Teknik Bülten GTi Pro LITE HVLP ve High Efficiency Üstten Depolu Astar Tabancası

SB-E ISS.04. Teknik Bülten GTi Pro LITE HVLP ve High Efficiency Üstten Depolu Astar Tabancası TR SB-E-2-843 ISS.04 Teknik Bülten GTi Pro LITE HVLP ve High Efficiency Üstten Depolu Astar Tabancası İçindekiler Konu Sayfa EC Uygunluk Beyanı 3 Parça Numaraları 3 Kullanımla İlgili Açıklamalar 3 Set

Detaylı

Teknik Bülten GFG PRO Üstten Depolu Boya Tabancasi

Teknik Bülten GFG PRO Üstten Depolu Boya Tabancasi TR AUTOMOTIVE REFINISHING SB-E-2-810 ISS.04 Teknik Bülten GFG PRO Üstten Depolu Boya Tabancasi İçindekiler Konu Sayfa EC Uygunluk Beyanı 3 Parça Numaraları 3 Kullanımla İlgili Açıklamalar 3 Set içeriği

Detaylı

Teknik Bülten ADVANCE HD GELENEKSEL Üstten Depolu Astar Tabancası SB-E ISS.06

Teknik Bülten ADVANCE HD GELENEKSEL Üstten Depolu Astar Tabancası SB-E ISS.06 TR Teknik Bülten ADVANCE HD GELENEKSEL Üstten Depolu Astar Tabancası SB-E-2-972 ISS.06 İçindekiler Konu Sayfa EC Uygunluk Beyanı 3 Parça Numaraları 3 Kullanımla İlgili Açıklamalar 3 Set içeriği 4 Yapım

Detaylı

SB-E ISS.07. ADVANCE HD serisi GELENEKSEL Vakum ve Basınç Beslemeli Astar Tabancaları

SB-E ISS.07. ADVANCE HD serisi GELENEKSEL Vakum ve Basınç Beslemeli Astar Tabancaları TR SB-E-2-973 ISS.07 ADVANCE HD serisi GELENEKSEL Vakum ve Basınç Beslemeli Astar Tabancaları İçindekiler Konu Sayfa EC Uygunluk Beyanı 3 Parça Numaraları 3 Kullanımla İlgili Açıklamalar 3 Set içeriği

Detaylı

SB-E-2-851 ISS.04. Teknik Bülten Nokta onarımları ve küçük alanlar için SRi HD serisi Üstten Depolu Dolgu Boyası Astar Tabancası

SB-E-2-851 ISS.04. Teknik Bülten Nokta onarımları ve küçük alanlar için SRi HD serisi Üstten Depolu Dolgu Boyası Astar Tabancası TR SB-E-2-851 ISS.04 Teknik Bülten Nokta onarımları ve küçük alanlar için SRi HD serisi Üstten Depolu Dolgu Boyası Astar Tabancası İçindekiler Konu Sayfa EC Uygunluk Beyanı 3 Parça Numaraları 3 Kullanımla

Detaylı

SB-E-2-451 ISS.04. Teknik Bülten HD serisi Üstten Depolu Astar Tabancaları

SB-E-2-451 ISS.04. Teknik Bülten HD serisi Üstten Depolu Astar Tabancaları TR SB-E-2-451 ISS.04 Teknik Bülten HD serisi Üstten Depolu Astar Tabancaları İçindekiler Konu Sayfa EC Uygunluk Beyanı 3 Parça Numaraları 3 Kullanımla İlgili Açıklamalar 3 Set içeriği 4 Yapım Özellikleri

Detaylı

DEVILBISS AG360 Serisi: AG362 Düşük Basınçlı, Hava Atomizasyonlu, Kol veya Vida Manifoldlu Otomatik Boya Tabancası. II 2 G X T6 ÖNEMLİ!

DEVILBISS AG360 Serisi: AG362 Düşük Basınçlı, Hava Atomizasyonlu, Kol veya Vida Manifoldlu Otomatik Boya Tabancası. II 2 G X T6 ÖNEMLİ! SERVİS KILAVUZU DEVILBISS AG360 Serisi: AG362 Düşük Basınçlı, Hava Atomizasyonlu, Kol veya Vida Manifoldlu Otomatik Boya Tabancası. II 2 G X T6 ÖNEMLİ! İMHA ETMEYİN Tüm operatörlerin ve servis personelinin

Detaylı

DEVILBISS AG360 Serisi : AG362P Düşük Basınçlı, Hava Atomizasyonlu, Kol veya Vida Manifoldlu ve 'Petite' Başlı Otomatik Boya Tabancası II 2 G X T6

DEVILBISS AG360 Serisi : AG362P Düşük Basınçlı, Hava Atomizasyonlu, Kol veya Vida Manifoldlu ve 'Petite' Başlı Otomatik Boya Tabancası II 2 G X T6 SERVİS KILAVUZU DEVILBISS AG360 Serisi : AG362P Düşük Basınçlı, Hava Atomizasyonlu, Kol veya Vida Manifoldlu ve 'Petite' Başlı Otomatik Boya Tabancası II 2 G X T6 ÖNEMLİ! İMHA ETMEYİN Tüm operatörlerin

Detaylı

AG363 Hava Destekli Havasız Otomatik Manifoldlu Tabanca. II 2 G X T6

AG363 Hava Destekli Havasız Otomatik Manifoldlu Tabanca. II 2 G X T6 SERVİS KILAVUZU BINKS AG360 Serisi: AG363 Hava Destekli Havasız Otomatik Manifoldlu Tabanca. II 2 G X T6 ÖNEMLİ! İMHA ETMEYİN Tüm operatörlerin ve servis personelinin bu kılavuzu okumasını ve anlamasını

Detaylı

High Efficiency Üstten Depolu Astar Tabancası II 2 G X

High Efficiency Üstten Depolu Astar Tabancası II 2 G X SERVİS KILAVUZU DEVILBISS PRI Pro Lite High Efficiency Üstten Depolu Astar Tabancası II 2 G X ÖNEMLİ! İMHA ETMEYİN Tüm operatörlerin ve servis personelinin bu kılavuzu okumasını ve anlamasını sağlamak

Detaylı

2SB5 doğrusal aktüatörler

2SB5 doğrusal aktüatörler 2SB5 doğrusal aktüatörler SIPOS 5 İşletim Kılavuzu Eki Basım 03.13 Değişiklik yapma hakkı saklıdır! İçindekiler SIPOS 5 İşletim Kılavuzu Eki İçindekiler İçindekiler 1 Temel bilgiler... 3 1.1 İşletim kılavuzuna

Detaylı

SB-E ISS.04. Teknik Bülten GTi Pro LITE HVLP ve High Efficiency Vakumlu ve Basınçlı Astar Tabancaları

SB-E ISS.04. Teknik Bülten GTi Pro LITE HVLP ve High Efficiency Vakumlu ve Basınçlı Astar Tabancaları TU SB-E-2-845 ISS.04 Teknik Bülten GTi Pro LITE HVLP ve High Efficiency Vakumlu ve Basınçlı Astar Tabancaları Ġçindekiler Konu Sayfa AB Uygunluk Beyanı 3 Parça Numaraları 3 Kullanımla Ġlgili Açıklamalar

Detaylı

Kondenstop BK 212.. BK 212-ASME T R. Orijinal işletme kılavuzu 819395-00. T ü r k ç e

Kondenstop BK 212.. BK 212-ASME T R. Orijinal işletme kılavuzu 819395-00. T ü r k ç e Kondenstop BK 212.. BK 212-ASME T R T ü r k ç e Orijinal işletme kılavuzu 819395-00 1 İçerik 2 Sayfa Önemli bilgiler Amacına uygun kullanım... 3 Güvenlik talimatı... 3 Tehlike... 3 Dikkat... 3 DGRL (Basınçlı

Detaylı

BESTPUMP Pistonlu Basınç Pompaları

BESTPUMP Pistonlu Basınç Pompaları 1 BESTPUMP Pistonlu Basınç Pompaları KULLANIM KILAVUZU GARANTİ BELGESİ SATIN ALDIĞINIZ POMPANIZI İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ. GARANTİ BELGENİZ POMPANIZIN HÜVİYETİDİR. SERVİSİNİZE BAŞVURMANIZ DURUMUNDA

Detaylı

Düşük Basınçlı, Hava Atomizasyonlu, Otomatik Boya Tabancaları. II 2 G X T6

Düşük Basınçlı, Hava Atomizasyonlu, Otomatik Boya Tabancaları. II 2 G X T6 SERVİS KILAVUZU DEVILBISS AG360 Serisi : AG36 & AG36E Düşük Basınçlı, Hava Atomizasyonlu, Otomatik Boya Tabancaları. II 2 G X T6 ÖNEMLİ! İMHA ETMEYİN Tüm operatörlerin ve servis personelinin bu kılavuzu

Detaylı

DeVILBISS AG-360 SerISI

DeVILBISS AG-360 SerISI DeVILBISS AG-360 SerISI Düşük Basınçlı Otomatik Sprey Tabanca Yelpazesi Yüksek kaliteli performans için profesyonel sprey ekipmanları AG-360 serisi düşük basınçlı sprey teknolojisinde pazar lideri DeVilbiss

Detaylı

Akışkan Basınç Regülatörleri

Akışkan Basınç Regülatörleri Talimatlar - Parçalar PASLANMAZ ÇELIK, SU BAZLİ UYUMLU Akışkan Basınç Regülatörleri SAECE ÜŞÜK BASİNÇLİ SISTEMLERE KULLANİM İÇINIR 3 GPM ye ( litre/dak.) kadar ebi 30722TR REV. AF Önemli Güvenlik Talimatları

Detaylı

TURBO GENEL TALIMATLAR

TURBO GENEL TALIMATLAR ADIM 1: TURBOYU DEĞIŞTIRMEDEN ÖNCE Arızanın gerçekten turboşarjdan kaynaklanıp kaynaklanmadığını belirlemek için motor sisteminde ayrıntılı bir arıza teşhis kontrolü yapmak önemlidir. Güç yetersizliği,

Detaylı

SB-E ISS.06. Teknik Bülten ADVANCE HD HVLP ve Trans Tech Üstten Depolu Astar Tabancası

SB-E ISS.06. Teknik Bülten ADVANCE HD HVLP ve Trans Tech Üstten Depolu Astar Tabancası TR SB-E-2-970 ISS.06 Teknik Bülten ADVANCE HD HVLP ve Trans Tech Üstten Depolu Astar Tabancası Ġçindekiler Konu Sayfa EC Uygunluk Beyanı 3 Parça Numaraları 3 Kullanımla Ġlgili Açıklamalar 3 Set içeriği

Detaylı

HUPF/HUP Serisi. Honeywell UNIVERSAL GAS VALVES UYGULAMA

HUPF/HUP Serisi. Honeywell UNIVERSAL GAS VALVES UYGULAMA UNIVERSAL GAS VALVES HUPF/HUP Serisi GAZ BASINÇ REGÜLATÖRLERİ FİLTRELİ VEYA FİLTRESİZ UYGULAMA KULLANMA KILAVUZU Karışımlı, birleşik sistemler ve endüstriyel dağıtım sistemleri dahil tüm gaz yakıcılardaki

Detaylı

SB-E ISS.03. Teknik Bülten ADVANCE HD HVLP ve Trans-Tech Basınç BaĢlıklı Üstten Depolu Astar Tabancası

SB-E ISS.03. Teknik Bülten ADVANCE HD HVLP ve Trans-Tech Basınç BaĢlıklı Üstten Depolu Astar Tabancası TR SB-E-2-978 ISS.03 Teknik Bülten ADVANCE HD HVLP ve Trans-Tech Basınç BaĢlıklı Üstten Depolu Astar Tabancası Ġçindekiler Konu Sayfa EC Uygunluk Beyanı 3 Parça Numaraları 3 Kullanımla Ġlgili Açıklamalar

Detaylı

Montaj ve Kullanma Talimatı. Vorteks Akışölçer

Montaj ve Kullanma Talimatı. Vorteks Akışölçer Akışkan Ölçme Sistemleri Montaj ve Kullanma Talimatı Vorteks Akışölçer Vorteks Akışölçer Tip : BVP ve BFP (Göstergesiz Çevirici) Rv : 00 1 İçindekiler 1.0 Genel Bilgi...3 2.0 Özellikler...4 3.0 Kullanma

Detaylı

DX :1. Pompa Paketleri

DX :1. Pompa Paketleri Bakım Kılavuzu DX2003 3:1 Pompa Paketleri DX2003SXXWX DX2003SXXCX Duvar Araba 773220R1.0 1/12 Ürün Tanımı / Beyanın Konusu: Diyafram Pompalar DX70, DX200, DX2003 Çıplak pompa ve paketler Bu ürün şunlarla

Detaylı

DEVILBISS Pro Lite Pro Lite E Conventional, Hava Atomizasyonlu Manüel Boya Tabancası II 2 G X ÖNEMLİ! İMHA ETMEYİN

DEVILBISS Pro Lite Pro Lite E Conventional, Hava Atomizasyonlu Manüel Boya Tabancası II 2 G X ÖNEMLİ! İMHA ETMEYİN SERVİS KILAVUZU DEVILBISS Pro Lite Pro Lite E Conventional, Hava Atomizasyonlu Manüel Boya Tabancası II 2 G X ÖNEMLİ! İMHA ETMEYİN Tüm operatörlerin ve servis personelinin bu kılavuzu okumasını ve anlamasını

Detaylı

D06F. Kurulum Kılavuzu. Basınç Düşürme Vanası

D06F. Kurulum Kılavuzu. Basınç Düşürme Vanası D06F Kurulum Kılavuzu Basınç Düşürme Vanası Güvenlik Kılavuzu: 1. Kurulum talimatlarına uyunuz. 2. Cihazı: Kullanım amacına uygun olarak İyi durumda iken Güvenliğe ve tehlike riskine ilişkin yapılması

Detaylı

Montaj kılavuzu. Fan coil cihazları için 2 yollu vana kiti/ 3 yollu vana kiti EKMV2C09B7 EKMV3C09B7

Montaj kılavuzu. Fan coil cihazları için 2 yollu vana kiti/ 3 yollu vana kiti EKMV2C09B7 EKMV3C09B7 Fan coil cihazları için yollu vana kiti/ yollu vana kiti EKMVC09B7 EKMVC09B7 EKMVC09B7 Fan coil cihazları için yollu vana kiti/ yollu vana kiti EKMVC09B7 Montaja başlamadan önce bu kılavuzu dikkatlice

Detaylı

DİYAFRAMLI SU BASINÇ REGÜLATÖRÜ (DSBR)

DİYAFRAMLI SU BASINÇ REGÜLATÖRÜ (DSBR) DİYAFRAMLI SU BASINÇ REGÜLATÖRÜ (DSBR) DEĞİŞTİRİLEBİLİR KARTUŞ VE FİLTRELİ Aralık 2016 Ürün Kodu 341915 342015 342115 342215 341920 342020 342120 342220 341925 342025 342125 342225 Bağlantı Ölçüsü Ürün

Detaylı

HAVALI SOMUN SIKMA MAKİNASI

HAVALI SOMUN SIKMA MAKİNASI HAVALI SOMUN SIKMA MAKİNASI MODEL RTM 0125 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. UÇ KOVANI 2. ÇALIŞTIRMA TETİĞİ 3. HAVA GİRİŞİ 4. BASINÇ AYARLAYICI 5. SAĞ SOL BUTONU TEKNİK VERİLER Hız Maks.

Detaylı

Çoğul Bileşenli, Çarpışma Karışımlı Hava Boşaltmalı Boya Tabancası

Çoğul Bileşenli, Çarpışma Karışımlı Hava Boşaltmalı Boya Tabancası Talimatlar - Parçalar 312587ZAC TR Çoğul Bileşenli, Çarpışma Karışımlı Hava Boşaltmalı Boya Tabancası Yanıcı olmayan köpük ve poliüre ile kullanım için. Sadece profesyonel kullanım içindir. Patlayıcı ortamlarda

Detaylı

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AEF 490 AEF 890 İÇİNDEKİLER I Fritözün Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 5 III Teknik

Detaylı

BKV 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı

BKV 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı BKV 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı BKV 5400 MKK v10.01-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 3 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 4 3.1. BKA 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası

Detaylı

Bakım Kılavuzu DX70 Diyafram Pompa

Bakım Kılavuzu DX70 Diyafram Pompa Bakım Kılavuzu TR DX70 Diyafram Pompa 77-3200-R1.3 1/16 Ürün Tanımı / Beyanın Konusu: Diyafram Pompalar - DX70, DX200, DX200-3 Çıplak pompa ve paketler TR Bu ürün şunlarla birlikte kullanılabilir: Solvent

Detaylı

Giriş. Basınçlı Şaft Akışölçeri. Akışölçer Servis Kitleri. Sökme. Kasnak Şaftı Sökümü

Giriş. Basınçlı Şaft Akışölçeri. Akışölçer Servis Kitleri. Sökme. Kasnak Şaftı Sökümü Akışölçer Servis Kitleri Giriş Şekile bakın. Bu talimat sayfasında basınçlı ya da vidalı şaftları kullanan akışölçerler için tamir prosedürleri bulunmaktadır. Uygun tamir prosedürüne başvurun: Basınçlı

Detaylı

1. Genel Emniyet Bilgileri. 2. Genel Ürün Bilgileri. 3. Montaj. 4. Devreye Alma. 5. Çalışma. 6. Bakım. 7. Yedek Parça

1. Genel Emniyet Bilgileri. 2. Genel Ürün Bilgileri. 3. Montaj. 4. Devreye Alma. 5. Çalışma. 6. Bakım. 7. Yedek Parça 1. Genel Emniyet Bilgileri 2. Genel Ürün Bilgileri 3. Montaj 4. Devreye Alma 5. Çalışma 6. Bakım 7. Yedek Parça 1.Genel Emniyet Bilgileri Bu ürünün güvenli bir şekilde çalışması ancak işletmede talimatlara

Detaylı

SD 1200 Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı

SD 1200 Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 1200 Seviye Duyargası Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 1200 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 4 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 5 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 6 4.1. Duyarga Çubuklarının

Detaylı

Installation instructions, accessories. Lastik basıcı izleme sistemi (TPMS) Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden

Installation instructions, accessories. Lastik basıcı izleme sistemi (TPMS) Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden Talimat No Sürüm Parça No. 31330604 1.7 31414189, 31201481 Lastik basıcı izleme sistemi (TPMS) Sayfa 1 / 9 Özel Takımlar T9513035 TPMS aleti Alet numarası: T9513035 Alet tanımı: TPMS aleti Alet panoları:

Detaylı

MF-7900-E22,23 KULLANIM KILAVUZU

MF-7900-E22,23 KULLANIM KILAVUZU MF-7900-E22,23 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER I. TEKNİK ÖZELLİKLER...1 II. E22 KULLANILDIĞINDA...1 1. Montaj prosedürü... 1 2. Ayarlama prosedürü... 5 III. E23 KULLANILDIĞINDA...6 1. Montaj prosedürü...

Detaylı

AirPro EFX Hassas Son Kat Uygulamaları için Tasarlanmış Otomatik Havalı Püskürtme Tabancası

AirPro EFX Hassas Son Kat Uygulamaları için Tasarlanmış Otomatik Havalı Püskürtme Tabancası AirPro EFX Hassas Son Kat Uygulamaları için Tasarlanmış Otomatik Havalı Püskürtme Tabancası İSPATLANMIŞ KALİTE. LİDER TEKNOLOJİ. Hassas Son Kat Uygulamaları Performans kriterinde bir referans AirPro EFX,

Detaylı

DM-SL (Turkish) Bayi El Kitabı. YOL MTB Trekking. City Touring/ Comfort Bike. Vites Kolu. RAPIDFIRE Plus 11-Vites SL-RS700

DM-SL (Turkish) Bayi El Kitabı. YOL MTB Trekking. City Touring/ Comfort Bike. Vites Kolu. RAPIDFIRE Plus 11-Vites SL-RS700 (Turkish) DM-SL0006-02 Bayi El Kitabı YOL MTB Trekking City Touring/ Comfort Bike URBAN SPORT E-BIKE Vites Kolu RAPIDFIRE Plus 11-Vites SL-RS700 İÇİNDEKİLER ÖNEMLİ UYARI... 3 GÜVENLİĞİ GARANTİ ETMEK İÇİN...

Detaylı

Encore Generation II Toz Besleme Pompaları

Encore Generation II Toz Besleme Pompaları Talimat Sayfası P/N 792598_02 - Turkish - - Orijinal Çeviri - Encore Generation II Toz Besleme Pompaları UYARI: Yalnızca nitelikli personelin aşağıdaki görevleri yerine getirmesine izin veriniz. Bu belgedeki

Detaylı

HAVASIZ SİSTEM BOYA EKİPMANLARI GENEL ÜRÜN KATALOĞU 2009

HAVASIZ SİSTEM BOYA EKİPMANLARI GENEL ÜRÜN KATALOĞU 2009 HAVASIZ SİSTEM BOYA EKİPMANLARI GENEL ÜRÜN KATALOĞU 2009 SINAER HAVASIZ SİSTEM BOYA EKİPMANLARI 1. BASIM, ŞUBAT 2009 SINAER s.r.l. TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ YOL MAKİNA LTD. AKDENİZ SANAYİ SİTESİ 5024 SOK. NO:10

Detaylı

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği 2800 Serisi Kasaya Gömme Kapı Hidroliği Cisa kasaya gömme kapı hidroliği kapı kontrolü için etkili ve estetik bir çözüm sunmaktadır. Alüminyüm, ahşap ve metal kapı ve kasalar dahil olmak üzere geniş kapsamda

Detaylı

Kusursuz bir onarım ancak cihazın tamamı gerekli olduğu her zaman zarar verilmeden sökülebiliyorsa mümkündür.

Kusursuz bir onarım ancak cihazın tamamı gerekli olduğu her zaman zarar verilmeden sökülebiliyorsa mümkündür. Kurulum yalnızca uzman personel tarafından yapılabilir. Tüm iş adımları sırasıyla eksiksiz olarak uygulanmalı ve kontrol edilmelidir. Geçerlilik kapsamı Bu kurulum kılavuzu aşağıdakiler için geçerlidir:

Detaylı

Genel onarım ve test ipuçları. WABCO cihazlarının emniyetli bir şekilde onarımı ve test edilmesi

Genel onarım ve test ipuçları. WABCO cihazlarının emniyetli bir şekilde onarımı ve test edilmesi Genel onarım ve test ipuçları WABCO cihazlarının emniyetli bir şekilde onarımı ve test edilmesi Genel onarım ve test ipuçları WABCO cihazlarının emniyetli bir şekilde onarımı ve test edilmesi 2. Basım

Detaylı

BD 5400 İletkenlik Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı

BD 5400 İletkenlik Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı BD 5400 İletkenlik Duyargası Montaj ve Kullanım Kitapçığı BD 5400 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 3 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 4 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 5 4.1. Montaj...

Detaylı

Çoklu araç prizi. Güvenlik ve kullanım. Tchibo GmbH D Hamburg 85720HB32XVI

Çoklu araç prizi. Güvenlik ve kullanım. Tchibo GmbH D Hamburg 85720HB32XVI Çoklu araç prizi tr Güvenlik ve kullanım Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 85720HB32XVI 2015-11 327 382 Değerli Müşterimiz! Yeni çoklu araç prizinizle, çakmak yuvası prizleri üzerinden çalıştırılabilen iki adet

Detaylı

SD 2400 Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı

SD 2400 Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 2400 Seviye Duyargası Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 2400 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 4 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 5 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 6 4.1. Duyarga Çubuklarının

Detaylı

DX :1. Paslanmaz Çelik Diyafram Pompa

DX :1. Paslanmaz Çelik Diyafram Pompa Bakım Kılavuzu TR DX200-3 3:1 Paslanmaz Çelik Diyafram Pompa DX200-3SN DX200-3SP DX200-3SM Patent US 9447780 77-3212-R1.1 1/24 Ürün Tanımı / Beyanın Konusu: Diyafram Pompalar - DX70, DX200, DX200-3 Çıplak

Detaylı

Teknik Bülten GFG PRO Üstten Depolu Boya Tabancasi

Teknik Bülten GFG PRO Üstten Depolu Boya Tabancasi TR AUTOMOTIVE REFINISHING SB-E-2-810 ISS.05 Teknik Bülten GFG PRO Üstten Depolu Boya Tabancasi Ġçindekiler Konu Sayfa EC Uygunluk Beyanı 3 Parça Numaraları 3 Kullanımla Ġlgili Açıklamalar 3 Set içeriği

Detaylı

DX200. Pompa Paketleri

DX200. Pompa Paketleri Bakım Kılavuzu DX200 Pompa Paketleri (DX200A# & DX200S#) 773208R1.6 1/16 Ürün Tanımı / Beyanın Konusu: Diyafram Pompalar DX70, DX200, DX2003 Çıplak pompa ve paketler Bu ürün şunlarla birlikte kullanılabilir:

Detaylı

Bakım Kılavuzu TR DX70. Diyafram Pompa. Patent US R1.5 1/16

Bakım Kılavuzu TR DX70. Diyafram Pompa. Patent US R1.5 1/16 Bakım Kılavuzu DX70 Diyafram Pompa Patent US 9447780 773200R1.5 1/16 www.carlisleft.com Ürün Tanımı / Beyanın Konusu: Diyafram Pompalar DX70, DX200, DX2003 Çıplak pompa ve paketler Bu ürün şunlarla birlikte

Detaylı

SB-E-2-973 ISS.03. ADVANCE HD serisi GELENEKSEL Vakum ve Basınç Beslemeli Astar Tabancaları

SB-E-2-973 ISS.03. ADVANCE HD serisi GELENEKSEL Vakum ve Basınç Beslemeli Astar Tabancaları TR SB-E-2-973 ISS.03 ADVANCE HD serisi GELENEKSEL Vakum ve Basınç Beslemeli Astar Tabancaları Ġçindekiler Konu Sayfa EC Uygunluk Beyanı 3 Parça Numaraları 3 Kullanımla Ġlgili Açıklamalar 3 Set içeriği

Detaylı

Beton için enjeksiyon tekniği Profesyonel uygulayıcılar için genleşme basınçsız ankrajlama.

Beton için enjeksiyon tekniği Profesyonel uygulayıcılar için genleşme basınçsız ankrajlama. AĞIR YÜK BAĞLANTILARI / KİMYA 101 Beton için enjeksiyon tekniği Profesyonel uygulayıcılar için genleşme basınçsız ankrajlama. GENEL BAKIŞ Vida dişli ankraj FIS A Çelik, galvanize çinko kaplama Enjeksiyon

Detaylı

NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI

NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI İÇİNDEKİLER İNGİLİZCE 8 VERİ 13 ÖNEMLİ EMNİYET KURALLARI Elektrikli bir cihazı kullanırken, aşağıdakiler dahil temel önlemleri daima alın : CİHAZI KULLANMADAN

Detaylı

Manuel Elektrostatik PRO Xs3 ve PRO Xs4 Havalı Boya Tabancaları. Sınıf I Grup D püskürtme malzemeleri ile kullanım için.

Manuel Elektrostatik PRO Xs3 ve PRO Xs4 Havalı Boya Tabancaları. Sınıf I Grup D püskürtme malzemeleri ile kullanım için. Talimatlar Manuel Elektrostatik PRO Xs3 ve PRO Xs4 Havalı Boya Tabancaları Sınıf I Grup D püskürtme malzemeleri ile kullanım için. 309292TR rev.j Sınıf II 2 G püskürtme malzemeleri ile kullanım için. 0.24

Detaylı

Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V V1.2

Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V V1.2 Installation instructions, accessories Talimat No 31454380 Sürüm 1.2 Parça No. 31454379 Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V IMG-391075 Volvo Car Corporation Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V- 31454380 - V1.2

Detaylı

PNOMEK. Safe pressure materials.. KULLANMA KILAVUZU PPS A SERİSİ

PNOMEK. Safe pressure materials.. KULLANMA KILAVUZU PPS A SERİSİ KULLANMA KILAVUZU PPS A SERİSİ İÇİNDEKİLER 1. Genel Bilgiler 2. Ürün Özellikleri 3. Ürünün Kullanım Amacı 4. Ürün Arızaları 5. Ürün Bakımı ve Temizliği 6. Ürünün Montajı ve Sökülmesi 7. Ürünün İadesi ve

Detaylı

Oturmalı vanalar (PN16)

Oturmalı vanalar (PN16) Teknik föy Oturmalı vanalar (PN16) VF 2-2 yollu vana, flanşlı VF 3-3 yollu vana, flanşlı Açıklama VF 2 VF 3 VF 2 ve VF 3 vanaları, su ve sirkülasyon suyu uygulamaları için kaliteli ve uygun maliyetli bir

Detaylı

Askılar, Raflar ve Konveyörler

Askılar, Raflar ve Konveyörler Askılar, Raflar ve Konveyörler Tavsiyeler Askılar ve Raflar olabildiğince küçük olmalıdır. Askılar parçalardan toz partiküllerini uzaklaştırmamalıdır. Askılar parçalarla sürekli tekrarlanan temas halinde

Detaylı

MTS Fundamental Pnömatik Çene Kontrolör

MTS Fundamental Pnömatik Çene Kontrolör MTS Fundamental Pnömatik Çene Kontrolör Manual Title Additional Ürün Information Kılavuzu be certain. 100-238-342 A Telif hakkı bilgisi Ticari marka bilgisi 2011 MTS Systems Corporation. Tüm hakları saklıdır.

Detaylı

SU BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ (DK-SBD)

SU BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ (DK-SBD) SU BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ (DK-SBD) DİYAFRAMLI, DEĞİŞTİRİLEBİLİR KARTUŞ VE FİLTRELİ Ağustos 2018 Ürün Kodu 1915 2015 2115 2215 1920 2020 2120 2220 1925 2025 2125 2225 ÜRÜNLER Bağlantı Ölçüsü Ürün Çeşitleri Maks.

Detaylı

421 A/B 510 B. Kullanma Talimatı

421 A/B 510 B. Kullanma Talimatı 421 A/B 510 B Kullanma Talimatı Giriş Bu talimatlar makineyi tanımanıza ve doğru bir şekilde kullanmanıza yardımcı olacaktır. Makineyi kullanmadan önce talimatları okuyun. Teknik değişiklik yapma hakkımız

Detaylı

HAVALI ZIMBA MAKİNASI

HAVALI ZIMBA MAKİNASI HAVALI ZIMBA MAKİNASI MODEL RTM0116 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. TUTMA KOLU 2. HAVA ENJEKTÖRÜ 3. TETİK 4. ŞARJÖR DEĞİŞTİRME DÜĞMESİ 5.ZIMBA TELİ ŞARJÖRÜ TEKNİK VERİLER 1. TAVSİYE EDİLEN

Detaylı

Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08

Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08 Sarkıt lamba tr Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08 Değerli Müşterimiz! Yeni lambanız modern, hiç eskimeyen tasarımıyla cezbeder. Yeni ürününüzü güle güle kullanın. Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli

Detaylı

Titreþim denetim cihazý

Titreþim denetim cihazý Titreþim denetim cihazý Tip 675 Titreþim hýzý (mm/s, rms) 2 Transistör þalter çýkýþý (Ön ayarlamasý sabit olarak yapýlmýþtýr) Analog elektrik çýkýþý: 4...20 ma Frekans aralýðý: 10 Hz...1000 Hz 1 Hz...1000

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Durometre PCE-DX-A Shore A

Kullanım Kılavuzu Durometre PCE-DX-A Shore A PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu Durometre PCE-DX-A Shore A Versiyon 1.1 İçindekiler

Detaylı

APH HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu

APH HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu APH HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu Kitap Revizyon Tarihi: 070706 Kitap Baský Tarihi: 070706 Revizyon No: 4 ÝÇÝNDEKÝLER 05 06 07 08 09 11 12 13 14 15 16 17 19 Giriþ Genel Uyarýlar Garanti ve Servis Genel Özellikler

Detaylı

Ön Hazne/Arka Hazne (Standart tip)

Ön Hazne/Arka Hazne (Standart tip) (Turkish) DM-HB0001-05 Bayi El Kitabı Ön Hazne/Arka Hazne (Standart tip) YOL HB-3500 FH-3500 HB-2400 FH-2400 HB-RS400 FH-RS400 HB-RS300 FH-RS300 MTB HB-MX71 HB-TX800 FH-TX800 Trekking HB-T670 FH-T670 HB-T610

Detaylı

Oturmalı vanalar (PN 16) VRG 2 2 yollu vana, dıştan dişli VRG 3 3 yollu vana, dıştan dişli

Oturmalı vanalar (PN 16) VRG 2 2 yollu vana, dıştan dişli VRG 3 3 yollu vana, dıştan dişli Teknik föy Oturmalı vanalar (PN 16) VRG 2 2 yollu vana, dıştan dişli VRG 3 3 yollu vana, dıştan dişli Açıklama Diğer aktüatörlerle kombinasyon seçeneklerini Aksesuarlar bölümünden görebilirsiniz. VRG 2

Detaylı

PNOMEK. Safe pressure materials.. KULLANMA KILAVUZU TC1 SERİSİ

PNOMEK. Safe pressure materials.. KULLANMA KILAVUZU TC1 SERİSİ KULLANMA KILAVUZU TC1 SERİSİ İÇİNDEKİLER 1. Genel Bilgiler 2. Ürün Özellikleri 3. Ürünün Kullanım Amacı 4. Ürün Arızaları 5. Ürün Bakımı ve Temizliği 6. Ürünün Montajı ve Sökülmesi 7. Ürünün İadesi ve

Detaylı

MHJ HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu

MHJ HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu MHJ HÝDROFOR Kullaným Kýlavuzu Kitap Revizyon Tarihi: 160905 Kitap Baský Tarihi: 160905 Revizyon No: 3 ÝÇÝNDEKÝLER 05 06 07 08 09 11 12 13 13 14 15 16 17 18 Giriþ Genel Uyarýlar Garanti ve Servis Genel

Detaylı

CleanEvap (Evaporatör Temizleyici)

CleanEvap (Evaporatör Temizleyici) CleanEvap (Evaporatör Temizleyici) Gerekli Malzemeler: 236ml AirSept CleanEvap Ulti-Flex Püskürtme Tabancası Basınçlı Hava Bağlantısı Püskürtme Tabancası : Püskürtme tabancasına basınçlı hava bağlantısını

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU BLW-80PB BEAM DEDEKTÖR TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kullanma kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler

Detaylı

Avize. Montaj talimatı 88448HB11XVII

Avize. Montaj talimatı 88448HB11XVII Avize tr Montaj talimatı 88448HB11XVII 2016-09 335 755 Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları ve hasarları

Detaylı

LU , KULLANIM KILAVUZU

LU , KULLANIM KILAVUZU LU-2810-6, 2860-6 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK ÖZELLİKLER... 1 2. KURULUM... 1 3. KAYIŞ KAPAĞININ VE KAYIŞIN MONTAJI... 2 4. KAYIŞ GERGİNLİĞİNİN AYARLANMASI... 3 5. SENKRONIZÖRÜN MONTAJI...

Detaylı

Fark basınç ölçer Paslanmaz çelik versiyon, diyafram elemanlı Model , tamamen kaynaklı yapı

Fark basınç ölçer Paslanmaz çelik versiyon, diyafram elemanlı Model , tamamen kaynaklı yapı Mekanik basınç ölçümü Fark basınç ölçer Paslanmaz çelik versiyon, diyafram elemanlı Model 732.51, tamamen kaynaklı yapı WIKA veri sayfası PM 07.05 Diğer onaylar için 4. sayfaya bakınız Uygulamalar Yüksek

Detaylı

plastik pnömatik aktüatörlü Pnömatik proses vanası, Plastik pnömatik aktüatörlü y-tipi DN 15-50

plastik pnömatik aktüatörlü Pnömatik proses vanası, Plastik pnömatik aktüatörlü y-tipi DN 15-50 plastik pnömatik aktüatörlü Pnömatik proses vanası, Plastik pnömatik aktüatörlü y-tipi DN 15-50 - soket dişli Fig. 350...2 - alın kaynak boyunlu Boru bağlantısı, ISO 4200 e göre Boru bağlantısı, DIN 11850

Detaylı

PRO Xs4 AA Boya Tabancası

PRO Xs4 AA Boya Tabancası Talimatlar / Parça Listesi Manuel Elektrostatik Hava-Destekli PRO Xs4 AA Boya Tabancası 309295TR rev.g 00 psi (0,7 MPa, 7 bar) Maksimum Hava Giriş Basıncı 3000 psi (2 MPa, 20 bar) Maksimum Çalışma Akışkan

Detaylı

Kullanım ve Bakım Talimatları

Kullanım ve Bakım Talimatları Kullanım ve Bakım Talimatları UYARILAR Bu cihazı kullanmadan önce, EN 529 : 2005 in içeriğini okuyun, solunum koruma cihazları ile ilgili gereksinimler ve bu cihazları kullanan kişi üzerindeki potansiyel

Detaylı

Pro Xpc Auto. Otomatik Elektrostatik Havalı Püskürtme Tabancaları İSPATLANMIŞ KALİTE. LİDER TEKNOLOJİ.

Pro Xpc Auto. Otomatik Elektrostatik Havalı Püskürtme Tabancaları İSPATLANMIŞ KALİTE. LİDER TEKNOLOJİ. Pro Xpc Auto Otomatik Elektrostatik Havalı Püskürtme Tabancaları İSPATLANMIŞ KALİTE. LİDER TEKNOLOJİ. Sipariş Bilgileri Yeni Standartları Belirliyor Pro Xpc Auto elektrostatik püskürtme tabancası, mükemmel

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Talaş Nem Ölçüm Cihazı PCE-WT1N

Kullanım Kılavuzu Talaş Nem Ölçüm Cihazı PCE-WT1N PCE Teknik Cihazları Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Küçükçekmece / İstanbul Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr.pce-instruments.com/turkish

Detaylı

Şanzıman, hibrid araç. Sökme UYARI! Sıcak soğutma suyuna dikkat edin. Koruyucu eldiven ve gözlük kullanın.

Şanzıman, hibrid araç. Sökme UYARI! Sıcak soğutma suyuna dikkat edin. Koruyucu eldiven ve gözlük kullanın. UYARI! Sıcak soğutma suyuna dikkat edin. Koruyucu eldiven ve gözlük kullanın. Not: Büyük miktarda soğutma suyunun sızmaması için, motor soğutma sistemi ve otobüs ısıtma sistemi arasındaki muslukları kapatın.

Detaylı

Plakalı Isı Değiştiriciler. FP Serisi. İşletme ve Bakım Klavuzu. Serial Number (Seri Numarası) ...

Plakalı Isı Değiştiriciler. FP Serisi. İşletme ve Bakım Klavuzu. Serial Number (Seri Numarası) ... Plakalı Isı Değiştiriciler FP Serisi İşletme ve Bakım Klavuzu Serial Number (Seri Numarası)... 1 İÇİNDEKİLER : 1.Eşanjörü Oluşturan Parçalar 3 2.Eşanjörün İsimlendirilmesi 4 3.Taşıma Kuralları 5 4. Montaj

Detaylı

Ön Hazne/Arka Hazne (Standart tip)

Ön Hazne/Arka Hazne (Standart tip) (Turkish) DM-MEHB001-01 Bayi El Kitabı YOL MTB Trekking City Touring/ Comfort Bike URBAN SPORT E-BIKE Ön Hazne/Arka Hazne (Standart tip) HB-TX500 FH-TX500 FH-TY500 İÇİNDEKİLER ÖNEMLİ UYARI... 3 GÜVENLİĞİ

Detaylı

HEISSNER SU FİLTRESİ TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER FA2000UV-00. Kullanım ömrü 10 yıldır

HEISSNER SU FİLTRESİ TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER FA2000UV-00. Kullanım ömrü 10 yıldır HEISSNER SU FİLTRESİ TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER FA2000UV-00 Kullanım ömrü 10 yıldır ÜRÜN İLE İLGİLİ TANITICI RESİM ÜRÜNE AİT TANITICI VE TEMEL BİLGİLER Bu ürün, 5 tona kadar olan gölet

Detaylı

KALE KİLİT DIŞ TİCARET A.Ş

KALE KİLİT DIŞ TİCARET A.Ş KALE KİLİT DIŞ TİCARET A.Ş Model: KD-050/50-100 PARMAK İZLİ KİLİT Kullanma Kılavuzu CE İÇİNDEKİLER Ürün Bilgileri 1.1 Ürün modeli ve özellikleri 1.2 Fonksiyonlar 1.3 Kilit parçaları ve özellikleri 1.4

Detaylı

FixGrid100 7/15 Montaj Kılavuzu. Gerekli diğer belgeler. Genel montaj kılavuzu - Montaj ve Projelendirme

FixGrid100 7/15 Montaj Kılavuzu. Gerekli diğer belgeler. Genel montaj kılavuzu - Montaj ve Projelendirme FixGrid100 7/15 Montaj Kılavuzu Ek montaj parçası FixZ-7/15 Profil parçası üst Modül kıskacı (Z-14.4-631) FixZ-7/15 Profil parçası alt KlickTop çapraz bağlantı (Z-14.4-639) Temel profil Koruyucu Paspas

Detaylı

TİMFOG TERMOMEKANİK YÜKSEK BASINÇLI POMPA BAKIM TALİMATI

TİMFOG TERMOMEKANİK YÜKSEK BASINÇLI POMPA BAKIM TALİMATI TİMFOG TERMOMEKANİK YÜKSEK BASINÇLI POMPA BAKIM TALİMATI 1) POMPA KİMLİK KARTI VE ANLAMLARI: A) FİRMA ADI VE ADRESİ B) SERİ NUMARASI BARKODU C) MODELİ D) SERİ NUMARASI E) MAKSİMUM ÇIKIŞ DEBİSİ (L/DK) F)

Detaylı

HİDROLİK VALF. Montaj ve Kullanma Kılavuzu AH-KUT-129 UYARI

HİDROLİK VALF. Montaj ve Kullanma Kılavuzu AH-KUT-129 UYARI HİDROLİK VALF Montaj ve Kullanma Kılavuzu AH-KUT-129 UYARI AKON HIDROLIK tarafından üretilen ürünlerin size en iyi performansı sunması amacıyla valfinizi monte etmeden önce kılavuzun tamamını dikkatle

Detaylı

SB-E-2-970 ISS.02. Teknik Bülten ADVANCE HD HVLP ve Trans Tech Üstten Depolu Astar Tabancası

SB-E-2-970 ISS.02. Teknik Bülten ADVANCE HD HVLP ve Trans Tech Üstten Depolu Astar Tabancası TR SB-E-2-970 ISS.02 Teknik Bülten ADVANCE HD HVLP ve Trans Tech Üstten Depolu Astar Tabancası Ġçindekiler Konu Sayfa EC Uygunluk Beyanı 3 Parça Numaraları 3 Kullanımla Ġlgili Açıklamalar 3 Set içeriği

Detaylı

RANSBURG R70 KULLANIM KILAVUZU

RANSBURG R70 KULLANIM KILAVUZU RANSBURG R70 KULLANIM KILAVUZU 1 10 9 8 6 7 5 1 2 3 4 1 1,2,3 tuşlarıyla ayarladığımız KV değerini bu tuşlara basılı tutarak ayarlanabilir. Daha sonra bu tuşları kısayol olarak kullanabilirsiniz. 2 Kaskad

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU BLW-140PB BEAM DEDEKTÖR TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kullanma kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler

Detaylı

Bakım Kılavuzu DX70 Pompa Paketleri

Bakım Kılavuzu DX70 Pompa Paketleri Bakım Kılavuzu DX70 Pompa Paketleri 773201R1.3 1/16 Ürün Tanımı / Beyanın Konusu: Diyafram Pompalar DX70, DX200, DX2003 Çıplak pompa ve paketler Bu ürün şunlarla birlikte kullanılabilir: Solvent ve su

Detaylı

LED spot lamba. Montaj talimatı 96241FV05X02VIII L N

LED spot lamba. Montaj talimatı 96241FV05X02VIII L N LED spot lamba tr Montaj talimatı 96241FV05X02VIII 2018-04 Değerli Müşterimiz! Yeni spot lambanızın 4 LED spotu esnek şekilde ayarlanabilir, bu sayede istediğiniz noktayı aydınlatabilirsiniz. Sabit entegre

Detaylı

Yüksek Yoğunlukta Soğutucu Dolap Üst Hortum Teçhizatı - ARACTH1

Yüksek Yoğunlukta Soğutucu Dolap Üst Hortum Teçhizatı - ARACTH1 Yüksek Yoğunlukta Soğutucu Dolap Üst Hortum Teçhizatı - ARACTH1 Genel Bakış Yüksek Yoğunlukta Soğutucu Dolap Üst Hortum Teçhizatı (HDCE) (ARAC15000U & ARAC15000T) hava dağıtım ünitesinden su akışını kontrol

Detaylı

Bakım Kılavuzu. DX200 Diyafram Pompa DX200AR DX200ANB DX200AN DX200AM R1.4 1/16

Bakım Kılavuzu. DX200 Diyafram Pompa DX200AR DX200ANB DX200AN DX200AM R1.4 1/16 Bakım Kılavuzu TR DX200 Diyafram Pompa DX200AR DX200ANB DX200AN DX200AM 77-3207-R1.4 1/16 Ürün Tanımı / Beyanın Konusu: Diyafram Pompalar - DX70, DX200, DX200-3 Çıplak pompa ve paketler TR Bu ürün şunlarla

Detaylı

Oturmalı vanalar (PN 16) VFM 2 2 yollu vana, flanşlı

Oturmalı vanalar (PN 16) VFM 2 2 yollu vana, flanşlı Teknik föy Oturmalı vanalar (PN 16) VFM 2 2 yollu vana, flanşlı Açıklama Özellikler: Lineer (%30) / logaritmik (%70) karakteristik Aralık >100:1 Basınç tahliyeli tasarım Isıtma, merkezi ısıtma ve merkezi

Detaylı

Installation instructions, accessories. Çıkartılabilir çekme kancası bağlantısı. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden.

Installation instructions, accessories. Çıkartılabilir çekme kancası bağlantısı. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Installation instructions, accessories Talimat No 31439131 Sürüm 1.4 Parça No. 31439129 Çıkartılabilir çekme kancası bağlantısı Volvo Car Corporation Çıkartılabilir çekme kancası bağlantısı- 31439131 -

Detaylı

Ürün Güvenlik Bilgi Formu Forest G 302

Ürün Güvenlik Bilgi Formu Forest G 302 Sayfa No : 1/5 Bölüm 1. Madde / Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde / Müstahzar Tanıtılması Ürün Adı : Kimyasal Aile CAS No : Karışım : Yok EINECS No : Yok 1.2. Madde / Müstahzarın Kullanımı

Detaylı