KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KURUMSAL GELİŞİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Strateji Geliştirme Şube Müdürlüğü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KURUMSAL GELİŞİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Strateji Geliştirme Şube Müdürlüğü"

Transkript

1

2 KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KURUMSAL GELİŞİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Strateji Geliştirme İLETİŞİM BİLGİLERİ Ömerağa Mah. Şahabettin Bilgisu Cd. Latifbey Sok. No:6 Kat:2 İzmit/KOCAELİ Tel: Faks: E-posta:

3 DEĞERLİ KOCAELİLİLER dönemi stratejik planımız doğrultusunda, hesap verilebilir, şeffaf ve çağdaş belediyecilik kriterlerini ilke edinerek programlar hazırlıyoruz. Yatırım ve Hizmet Programında, 2019 Mali Yılı Performans Programında yer alan hedeflerin detaylandırılmış halini sunmaktayız yılında yaklaşık 2,3 milyar TL lik yatırım ile devam eden ve yıl içinde başlanması planlanan ulaşım, imar, afet yönetimi çevre, sağlık, kültür ve sanat, spor, sosyal projelerle Kocaeli halkının ihtiyaçlarına cevap vermeye devam edeceğiz. Kendi imkanlarımızla Kocaeli mize kazandıracağımız metro projesi çalışmaları başta olmak üzere toplam yatırımın %51 i daha konforlu bir ulaşım için ayrılmıştır. Projelerimizin stratejik alanlarına göre dağılımında kentsel gelişme, 2019 yılı ödeneğinin %75 ini oluşturmaktadır. Kültürel yaşama dair bir değer katma sorumluluğu çerçevesinde şehrimize kazandıracağımız Mannesman Kongre Merkezini bu yıl tamamlamayı hedefliyoruz. Kartepe Zirvesi, 23 Nisan Çocuk Şenliği gibi uluslararası organizasyonlarla Kocaeli ye sosyal ve kültürel bir çehre kazandırmaya bu sene de devam edeceğiz. Toplumun her kesiminden büyük ilgi gören ve her yıl gelişerek geleneksel bir form kazanan kitap fuarının bu sene 11. sini düzenleyeceğiz. Öncü projeleriyle model olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin 2019 Yılı Yatırım ve Hizmet Programının başarıyla sonuçlanmasını ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.

4 İÇİNDEKİLER I. GENEL BİLGİLER... 4 II. YATIRIM VE HİZMET PROGRAMI HAZIRLIK SÜRECİ VE METODOLOJİSİ... 6 III YATIRIM VE HİZMET PROGRAMI Kentsel Gelişme Ulaşım Hizmetleri Çevre ve Yeşil Alan Hizmetleri İmar, Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Afet Yönetimi Hizmetleri Kent ve Toplum Düzeni Hizmetleri Toplumsal Dönüşüm Kültür, Sanat ve Spor Hizmetleri Sağlık Hizmetleri Sosyal Hizmetler Kurumsal Dönüşüm Kurumsal İletişim ve Tanıtım Hizmetleri Kurumsal Yönetim Hizmetleri Mali Yönetim Hizmetleri İnsan Kaynakları Yönetimi Bilgi ve Teknolojik Kaynaklar... 56

5 I. GENEL BİLGİLER MİSYON Katılımcı bir yönetim anlayışıyla, adaletten, verimlilikten ve yaşam kalitesinden ödün vermeden, insanımızı, çevremizi ve toplumsal değerlerimizi ekonomik zenginlikle buluşturan hizmetleri sunmaktır. VİZYON Kocaeli yi, yaşam kalitesiyle imrenilecek, yaşamaktan mutluluk ve gelecek nesillere devretmekten gurur duyulacak, dünyaca tanınan bir körfez şehrine dönüştüren, model bir belediye olmaktır. TEMEL DEĞERLER Büyük dönüşüm ortak aklın yaratıcı gücüyle vücut bulacak! Böylesine iddialı, böylesine büyük bir dönüşümün gerçekleştirilebilmesi için farklı fikirlerin birbirleriyle özgürce etkileşime girdiği ve geleceğin ortak akla dayalı olarak yönetildiği katılımcı ve çoğulcu bir yönetim anlayışının tesis edilmesi gereklidir. Katılımcı yönetim ile tüm yönetim ve hizmet süreçlerine hizmet alanların da dâhil edildiği bir yönetim anlayışı kastedilmektedir. Katılımcı yönetim, bürokratik, hiyerarşik, emredici, ben bilirimci eski yönetim yaklaşımının terk edilerek; ortak aklın yaratıcı gücünün merkezi unsur olarak benimsendiği, bir yönetim anlayışını temsil etmektedir. 4 Çoğulculuk ise, sadece çoğunluğun değil, azınlığın da beklenti ve taleplerinin karşılanması, haklarının korunması gereğine işaret eden bir ilke olup; demokrasinin vazgeçilmez bir bileşenidir. Katılımcı ve çoğulcu yönetim anlayışı, yönetici güçlerin tek hâkim olmaktan çıkarak, yönetilenlerin ya da hizmet alanların kararların alınması, uygulanması ve denetlenmesi süreçlerine dâhil olduğu; iletişim ve etkileşim kanallarının açık tutulduğu; ortak aklın yaratıcı gücüne dayanan bir anlayıştır. Bu noktada, sivil toplum kuruluşlarına büyük önem vermekteyiz. Katılımcı ve çoğulcu yönetim anlayışımızın hayata geçirilmesinde hayati bir önem arz eden sivil toplum kuruluşlarını ve katılımcı yönetim alanındaki faaliyetlerini destekleyeceğiz. İnsanlar yönetimler için değil; yönetimler insanlar için vardır! Tüm idari birimler gibi, yerel nitelikli ortak ihtiyaçların karşılanması amacıyla kurulan belediyeler de insan için vardır. Varlık sebepleri insana hizmet olup; insan olmadan varlıklarının tahayyülü mümkün değildir. İşte bu noktayı önemle vurgulamak için Ertuğrul Gazi'nin Osman Bey'e vasiyetinde yer alan şu son derece manidar ifadeyi temel felsefemiz olarak belirttik: İnsanı yaşat ki devlet yaşasın!

6 Adalet mülkün, verimlilik ise refahın temelidir! 2019 YATIRIM VE HİZMET PROGRAMI Nasıl kullanılacağına karar vereceğimiz kaynaklar, hemşerilerimizin takdiriyle bizlere geçici olarak emanet edilmiştir. Varlık nedenimiz, bu kaynakları keyfi olarak kullanmak değil; hemşerilerimizin beklenti, ihtiyaç ve taleplerini dikkate alarak verimli bir şekilde yönetmektir. Bize emanet edilen kamu kaynaklarını adalete riayet ederek, hiç bir ayrım gözetmeden, gerçek sahipleri için kullanacağız. Bu noktada, kaynakların, ekonomik, etkili ve verimli kullanımı hususuna azami gayret göstermek de bizler için vazgeçilmez bir ilkedir. Şeffaflık ve hesap verebilirlik güvenilirliğin temelidir! Kuşkusuz, bizim adil olduğumuzu ve kaynakları verimli kullandığımızı düşünmemiz tek başına bir anlam ifade etmez. Bu hususta nihai kararı verecek olanlar hemşerilerimizdir. Hemşerilerimizin sağlıklı bir değerlendirme yapabilmeleri için de tüm karar ve uygulamalarımızdan haberdar olmaları gereklidir. Bu nedenle, şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkeleri, tüm karar ve uygulamalarımıza esas teşkil edecek dayanak noktaları olacaktır. Hemşerilerimizin emaneti ehliyetle yönetip yönetmediğimize ilişkin güvenleri ancak bu yolla tahakkuk edecektir. Kriz istemiyorsak, riskleri yönetmeliyiz! Yönetim olarak değiştirmek istediğimiz bir başka anlayış ise, gündelik işlerle uğraşma ve çıkan sorunları aşmaya çalışmadan ibaret olan belediyecilik anlayışının değiştirilmesidir. Zira sorun çıkmasını önlemek, sorun çözmekten daha verimlidir. Dolayısıyla, reaktif değil, proaktif bir yaklaşımın benimsenmesi gereklidir. Bu doğrultuda, Belediyemizde stratejik yönetim anlayışını hakim kılarak, krizleri değil, riskleri yöneteceğiz. Diğer bir ifadeyle, güçlü yönlerimizi ve elimizdeki fırsatları iyi değerlendirerek; alacağımız tedbirlerle zayıf yönlerimizi güçlendirerek; belirleyeceğimiz stratejilerle geleceğin tehdit ve risklerine hazırlıklı olarak, geleceği yönetme azmindeyiz. 5 Gerçek zenginliğimiz! Geleceği yönetme yolunda, ulusların en önemli avantajı iyi eğitim almış genç bir nüfustur. Bu itibarla gençlere yatırım yapılması, yaşamın her karesinde onların önünü açacak koşulların hazırlanması son derece önemlidir. Kuşkusuz, kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla ve hayatın her alanında yerini alan engellisiyle üretken olan bir sosyal çevre de gençlerin başarısı için ilham kaynağı ve onların en büyük destekçisi olacaktır. Bu nedenle toplumun tüm kesimlerine yönelik eğitim, kültür, sanat ve spor faaliyetlerinin desteklenmesi hayati bir öneme sahiptir. Dolayısıyla, bu amaca ulaşmamızı sağlayacak projelerin geliştirilmesi ve hayata geçirilmesine öncelik vereceğiz. İnsanca yaşamak için! Çevremiz, tarihi mirasımız, kültürel ve toplumsal değerlerimiz, bizi biz yapan, kendi kimliğimizle ve insan olmanın onuruyla yaşatan temel unsurlardır. Dolayısıyla, tüm karar ve faaliyetlerimizin kırmızı hatlarını oluşturmaktadırlar.

7 Hizmette kalite, liyakat ve çalışan memnuniyeti ile gelir! 2019 YATIRIM VE HİZMET PROGRAMI Çalışanlarımız ve hizmetleri ortaklaşa sunduğumuz paydaşlarımızla ilişkilerimizde eş dost ve yandaş kayırmacılığını değil, liyakat ve güveni esas alacağız. Hizmet sunumunda destek alacağımız paydaşların seçiminde esas alınacak kriter ehliyettir, güvenilirliktir, rüştünü ispatlamış olmaktır. İnsan kaynakları yönetimine ağırlık verilmesi ve adama göre iş değil, işe göre adam anlayışının hayata geçirilmesi de hizmet kalitesi açısından son derece önemlidir. Çalışanlarımız bizim iş yapan elimiz, dinleyen kulağımız, gören gözümüzdür. Başarı ya da başarısızlık hepimizin ortak ürünü olacaktır. Çalışanlarımız memnun olmadan, hizmet kalitesinin yükseltilmesi; hizmet kalitesi yükseltilmeden de hemşerilerimizin memnun olmaları mümkün değildir. Bu nedenle, çalışanlarımızın mesleki ve sosyal gelişimine yönelik her türlü imkânı sağlayacağız. Değişimi ve geleceği yönetmek için: Bilim ve teknoloji! Değişim, değişmeyen tek gerçektir. Geleceğe hazırlıklı olmak ve geleceği yönetmek için, bilimin rehberliğinden ve teknolojinin imkânlarından yararlanmak gerekmektedir. Değişimin hızına ayak uydurabilmek için, hizmetlerimizin hız, yaygınlık ve kalitesini artıracak, bilimsel bilgi ve yöntemlerden ve en ileri teknolojilerden yararlanacağız. Bu noktada e- belediyecilik uygulamalarına büyük ağırlık verecek ve uygun olan tüm hizmetleri elektronik ortam üzerinden sunarak hemşerilerimizin yaşamını kolaylaştıracağız. Stratejik amaçlar ve hedefler, projeler, performans kriterleri; hizmet yönetimi ve insan kaynakları yönetimi bu bildirgede belirlenmiş olan vizyona ulaşmamızı sağlayacak, ilkelerimize bağlı kalarak misyonumuzu gerçekleştirmeyi mümkün kılacak şekilde tasarlanmıştır. 6 II. YATIRIM VE HİZMET PROGRAMI HAZIRLIK SÜRECİ VE METODOLOJİSİ 2019 Yılı Yatırım-Hizmet Programımız, 5393 sayılı Belediye Kanunu nun 18/a ile 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu nun 7/a maddesi hükümlerine istinaden, Performans Esaslı Bütçe ve Performans Programı çalışmalarına altlık teşkil etmek üzere hazırlanmıştır Yılı Yatırım ve Hizmet Programı nda yer verilen yatırım ve hizmetlerin belirlenmesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin Dönemi Stratejik Planı nda ifade edilen vizyon, misyon ve değerleri ile stratejik amaç ve hedeflerinin gerçekleştirilmesine azami ölçüde katkı sağlanması hedeflenmiştir. Programın hazırlıkları kapsamında 2018 Haziran ayı içerisinde resmi yazı ile Belediyemizin ilgili Dairelerinden, 2019 Mali Yılı Performans Programı nda yer alan faaliyetlerin altında gerçekleştirecekleri yatırım ve hizmet projeleri talep edilmiştir. Yatırım ve Hizmet Programı çalışmalarında; 2019 yılı ödeneği bulunmayan projelere yer verilmemiştir. Hazırlanan Yatırım ve Hizmet Programı ilgili Daireler ile tekrar görüşülerek, 2019 Mali Yılı Performans Programı ve 2019 yılı Bütçe tasarısına uygun olarak hazırlanmış,

8 üst yönetim koordinasyonunda da değerlendirilmiş ve 2019 Yılı Yatırım ve Hizmet Programı Büyükşehir Belediye Meclisimizin onayına sunulmuştur. Türlerine Göre Proje Sayısı ve Ödenek Bilgileri Tablosu Yatırım/Hizmet Türü Proje Sayısı (Adet) Proje Tutarı (TL) 2018 Sonu Kümülatif Harcama* (TL) 2019 Yılı Ödeneği (TL) Ödenek Yüzde (%) Hizmet ,99 Yatırım ,01 Genel Toplam *Tahmini harcama. Türlerine Göre Proje Sayısı ve Ödenek Bilgileri Grafiği Hizmet Yatırım 7 PROJE SAYISI Ö DENEĞİ Yatırım ve Hizmetlerin Stratejik Alanlara Göre Sayısı ve 2019 Yılı Ödeneği

9 Projelerin Hizmet Alanlarına Göre Dağılımı Stratejik Alan/Hizmet Alanı Proje Sayısı (Adet) Proje Tutarı (TL) 2018 Sonu Kümülatif Harcama* (TL) 2019 Yılı Ödeneği (TL) Yüzde (%) Kentsel Gelişme ,71 Ulaşım Hizmetleri ,29 Çevre ve Yeşil Alan Hizmetleri ,62 İmar, Şehircilik ve Kentsel Gelişme ,60 Afet Yönetimi Hizmetleri ,14 Kent ve Toplum Düzeni Hizmetleri ,06 Toplumsal Dönüşüm ,09 Kültür, Sanat ve Spor Hizmetleri ,45 Sağlık Hizmetleri ,59 Sosyal Hizmetler ,05 Kurumsal Dönüşüm ,21 Kurumsal İletişim ve Tanıtım Hizmetleri ,71 Kurumsal Yönetim Hizmetleri ,06 Mali Yönetim Hizmetleri ,00 İnsan Kaynakları Yönetimi ,02 Bilgi ve Teknolojik Kaynaklar ,41 Genel Toplam ,00 *Tahmini harcama. Dairelere Göre Yatırım ve Hizmet Sayıları 8 Zabıta Dairesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Ulaşım Dairesi Toplu Taşıma Dairesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Muhtarlık İşleri Dairesi Mali Hizmetler Dairesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Kurumsal Gelişim Dairesi İtfaiye Dairesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi İmar ve Şehircilik Dairesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Fen İşleri Dairesi Etüt ve Projeler Dairesi Emlak ve İstimlak Dairesi Destek Hizmetleri Dairesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Bilgi İşlem Dairesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Hizmet Yatırım

10 Dairelerin 2019 Yılı Ödeneklerinin Hizmet Alanlarına Göre Dağılımı (TL) Daire Adı Ulaşım Hizmetleri Çevre ve Yeşil Alan Hizmetleri İmar, Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Afet Yönetimi Hizmetleri Kent ve Toplum Düzeni Hizmetleri Kültür, Sanat ve Spor Hizmetleri Sağlık Hizmetleri Sosyal Hizmetler Kurumsal İletişim ve Tanıtım Hizmetleri Kurumsal Yönetim Hizmetleri Mali Yönetim Hizmetleri İnsan Kaynakları Yönetimi Bilgi ve Teknolojik Kaynaklar Toplam Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Bilgi İşlem Dairesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Destek Hizmetleri Dairesi Emlak ve İstimlak Dairesi Etüt ve Projeler Dairesi Fen İşleri Dairesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi İmar ve Şehircilik Dairesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi İtfaiye Dairesi Kurumsal Gelişim Dairesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Mali Hizmetler Dairesi Muhtarlık İşleri Dairesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi

11 Daire Adı Ulaşım Hizmetleri Çevre ve Yeşil Alan Hizmetleri İmar, Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Afet Yönetimi Hizmetleri Kent ve Toplum Düzeni Hizmetleri Kültür, Sanat ve Spor Hizmetleri Sağlık Hizmetleri Sosyal Hizmetler Kurumsal İletişim ve Tanıtım Hizmetleri Kurumsal Yönetim Hizmetleri Mali Yönetim Hizmetleri İnsan Kaynakları Yönetimi Bilgi ve Teknolojik Kaynaklar Toplam Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Toplu Taşıma Dairesi Ulaşım Dairesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Zabıta Dairesi Genel Toplam

12 III YATIRIM VE HİZMET PROGRAMI Kentsel Gelişme Ulaşım Hizmetleri ETÜT VE PROJELER DAİRESİ Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Hizmet 1801KE0101H4501 Güney LRT Ön Projesi Hizmet 1901KE0102H4501 Hizmet 1901KE0102H4502 Hizmet 1901KE0102H4503 Hizmet 1901KE0102H4504 Hizmet 1801KE0801H4501 Hizmet 1801KE0802H4501 Kuzey LRT Uygulama Projesi Kuruçeşme Tramvay Hattı Uygulama Projesi Bölge Hastanesi Tramvay Hattı Uygulama Projesi Stadyum Tramvay Hattı Uygulama Projesi Yol Kavşak Köprü Dolaşım Planı Kavram ve Avan Projeleri Yol Kavşak Köprü Uygulama Projelerinin Yaptırılması Etüt ve Plan Etüt ve Plan Etüt ve Plan Etüt ve Plan Etüt ve Plan Etüt ve Plan Yol Köprü Proje Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli FEN İŞLERİ DAİRESİ Ke/Ph Ke/Ph Yatırım 1801KE1101Y4601 Yatırım 1801KE1101Y4602 Gebze Kızılay Cad. Katlı Otopark Gölcük Değirmendere Katlı Otopark (Ortak Proje) Kontrol İdari İşler Gebze Gölcük

13 TOPLU TAŞIMA DAİRESİ Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Hizmet 1901KE0201H5801 Akıllı Durak Hizmetleri Hizmet 1901KE0202H5801 Durak Faaliyetleri Hizmet 1901KE0301H5801 Hizmet 1901KE0401H5801 Hizmet 1901KE0402H5801 Hizmet 1901KE0403H5801 Hizmet 1901KE0501H5801 Hizmet 1901KE0502H5801 Hizmet 1901KE0503H5801 Hizmet 1901KE0601H5801 Hizmet 1901KE0602H5801 Hizmet 1901KE0603H5801 Hizmet 1901KE0604H5801 Toplu Taşıma Eğitim Hizmetleri Toplu Taşıma Hatlarının Yeniden Belirlenmesi Raylı Sistem İşletilmesi Toplu Taşıma Faaliyetleri Çevre Dostu Otobüs- Bakım, Onarım Çevre Dostu Otobüs- Sigorta Hizmetleri Çevre Dostu Otobüs- Kiralama Hizmetleri Deniz Ulaşım-Bakım, Onarım Deniz Ulaşım- Akaryakıt, Yağ Alımı Deniz Ulaşım-Sigorta Hizmetleri Deniz Ulaşım-Araç Kiralama Kara Ulaşım Kara Ulaşım Kara Ulaşım Toplu Taşıma Planlama Kara Ulaşım Kara Ulaşım Otobüs İşletmesi Otobüs İşletmesi Kara Ulaşım Deniz Ulaşım Deniz Ulaşım Deniz Ulaşım Deniz Ulaşım Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli

14 Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Hizmet 1901KE0605H5801 Deniz Ulaşım-Personel Alımı Hizmet 1901KE0701H5801 UKOME Faaliyetleri Hizmet 1901KE1401H5801 Akıllı Bisiklet Filo İşletmesi Deniz Ulaşım UKOME Kara Ulaşım Kocaeli Kocaeli Kocaeli ULAŞIM DAİRESİ Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Yatırım 1801KE0101Y5901 Hizmet 1801KE0102H5901 Yatırım 1801KE0103Y5901 Yatırım 1801KE0104Y5901 Yatırım 1901KE0104Y5901 Yatırım 1901KE0104Y5902 Yatırım 1901KE0104Y5903 Yatırım 1901KE0901Y5901 Yatırım 1901KE0901Y5902 Gebze-Darıca Hattı Metro Projesi Gebze-Darıca Hattı Metro Projesi- Danışmanlık Tramvay Aracı Alımı (6 Adet) Sekapark-Plajyolu Arası Tramvay Uzatma Hattı Projesi Kuruçeşme Merkez Tramvay Uzatma Hattı Projesi (1 km) Alikahya Stadyum Tramvay Hattı Projesi (4,4 km) Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi (3 km) Şekerpınar Gişeler Gebze Gişeler Arası Tem Yanyollar(1. Etap) Kirazpınar ve Tembolava Köprüleri Yan Yolları Turgut Özal Köprü İkileme Raylı Sistemler Raylı Sistemler Raylı Sistemler Raylı Sistemler Raylı Sistemler Raylı Sistemler Raylı Sistemler Ulaşım Yapıları Kontrol Ulaşım Yapıları Kontrol Gebze İzmit İzmit İzmit İzmit İzmit İzmit Çayırova Gebze

15 Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Yatırım 1901KE0901Y5903 Yatırım 1801KE0901Y5901 Yatırım 1801KE0901Y5902 Yatırım 1801KE0902Y5901 Yatırım 1801KE0902Y5902 Yatırım 1901KE0902Y5901 Yatırım 1901KE0902Y5902 Yatırım 1901KE0902Y5903 Yatırım 1901KE0902Y5904 Yatırım 1901KE0902Y5905 Yatırım 1901KE0902Y5906 Yatırım 1801KE0902Y5903 Ömer Türkçakal Bulvarı Kilez Dere Köprü Yenileme Gölcük İlçesi Yüzbaşılar Köprülü Kavşağı Yapım İşi Karamürsel Kent Meydanı Köprülü Kavşağı Yapım İşi Karamürsel İlçesi Semetler Köprüsü Yapım İşi Çayırova Ve Fatih Tren İstasyonları Bağlantı Yolları Yapım İşi Çayırova Tem Bağlantı Yoluna Paralel Yan Yol (Şifa Geçişi Projesi Devamı) Körfez Çavuşlu Çıraklı Arası Köprü Yenileme Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Maşukiye Giriş Kavşağı Başiskele Kent Meydanı Giriş Kavşağı Mevlana Köprülü Kavşağı Revizyonu (Tramvay Plajyolu Uzatma Hattı Köprü Düzenlemesi) Salim Dervişoğlu Caddesi Ye Sanat Yapıları Yapım İşi Ulaşım Yapıları Kontrol Ulaşım Yapıları Kontrol Ulaşım Yapıları Kontrol Ulaşım Yapıları Kontrol Ulaşım Yapıları Kontrol Ulaşım Yapıları Kontrol Ulaşım Yapıları Kontrol Ulaşım Yapıları Kontrol Ulaşım Yapıları Kontrol Ulaşım Yapıları Kontrol Ulaşım Yapıları Kontrol Ulaşım Yapıları Kontrol İzmit Gölcük Karamürsel Karamürsel Çayırova Çayırova Körfez İzmit Kartepe Başiskele İzmit İzmit

16 Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Yatırım 1801KE0902Y5904 Yatırım 1901KE0903Y5901 Yatırım 1801KE0904Y5901 Yatırım 1801KE0904Y5903 Yatırım 1801KE0904Y5902 Yatırım 1901KE0904Y5903 Yatırım 1901KE0904Y5904 Yatırım 1901KE0904Y5905 Yatırım 1801KE1001Y5901 Yatırım 1801KE1001Y5902 Yatırım 1801KE1001Y5903 Eynerce Kavşağı Yavuz Sultan Selim Caddesi Bağlantısı Yeniköy Seymen Kavşağı Arası Koridor Düzenleme Gebze İlçesi İstanbul Cad. Yaya Üst Geçit Köprüsü Yapım İşi Çetin Emeç Yaya Üst Geçidi Mannesman Yaya Üst Geçidi D130 Karşıkaya (Doğa Koleji Önü)Yaya Üst Geçit Yapım İşi Türgev Yurdu Yaya Üst Geçidi Kullar Karamürsel Caddesi Yaya Üst Geçit Yapım İşi Derince İlçesi Mah. Alt Yapı Çalışmasından Dolayı Bozulan Yolların Üst Yapılarının Yapılması İşi Körfez İlçesi Mah. Alt Yapı Çalışmasından Dolayı Bozulan Yolların Üst Yapılarının Yapılması İşi Gebze Ve Dilovası Köylerinde 2018 Yılı Yol Bakım Onarım Ve Yapım İşi Ulaşım Yapıları Kontrol Ulaşım Yapıları Kontrol Ulaşım Yapıları Kontrol Ulaşım Yapıları Kontrol Ulaşım Yapıları Kontrol Ulaşım Yapıları Kontrol Ulaşım Yapıları Kontrol Ulaşım Yapıları Kontrol Yol Bakım Onarım ve Yapım Yol Bakım Onarım ve Yapım Yol Bakım Onarım ve Yapım Dilovası Başiskele Gebze İzmit İzmit Başiskele İzmit Başiskele Derince Körfez Gebze

17 Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Yatırım 1801KE1001Y5904 Yatırım 1801KE1001Y5905 Yatırım 1801KE1001Y5906 Yatırım 1801KE1001Y5907 Yatırım 1801KE1001Y5908 Yatırım 1801KE1001Y5909 Yatırım 1801KE1001Y5910 Yatırım 1801KE1001Y5911 Yatırım 1801KE1001Y5912 Yatırım 1801KE1001Y5913 Karamürsel İlçesi 2018 Yılı Köy Yolları Yapım İşi Başiskele İlçesi Yol Yapı m İşi (2018) Karamürsel İlçesi 2018 Yılı Yol Yapım İşi Çayırova İlçesinde 2018 Yılı Yol Bakım Onarım Ve Yapım İşi Darıca Ve Dilovası İlçelerinde 2018 Yılı Yol Bakım Onarım Ve Yapım İşi Kartepe İlçesi 2018 Yılı Yol Yapım İşi Gebze İlçesinde (2018 Yılı) Yol Bakım Onarım Ve Yapım İşi İzmit İlçesi (2018) Yol Yapım İşi Kandıra İlçesi Köy Yolları Yapım İşi (2018) İzmit İlçesi Köy Yolları Yapım İşi (2018) Yol Bakım Onarım ve Yapım Yol Bakım Onarım ve Yapım Yol Bakım Onarım ve Yapım Yol Bakım Onarım ve Yapım Yol Bakım Onarım ve Yapım Yol Bakım Onarım ve Yapım Yol Bakım Onarım ve Yapım Yol Bakım Onarım ve Yapım Yol Bakım Onarım ve Yapım Yol Bakım Onarım ve Yapım Karamürsel Başiskele Karamürsel Çayırova Darıca Kartepe Gebze İzmit Kandıra İzmit

18 Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Yatırım 1801KE1001Y5914 Yatırım 1901KE1001Y5901 Yatırım 1901KE1001Y5902 Yatırım 1901KE1002Y5901 Yatırım 1901KE1002Y5902 Yatırım 1901KE1002Y5903 Yatırım 1901KE1002Y5904 Yatırım 1901KE1002Y5905 Yatırım 1901KE1002Y5906 Yatırım 1901KE1002Y5907 Körfez Kıyırlı Ocağında Taş Çıkarılması Konkasör Tesisinde Kırılması Ve Araçlara Yüklenmesi İşi Yukarı Hereke - Çerkeşli Arası Bağlantı Yolu Yapım İşi Kocaeli Geneli Yol Bakım Onarım İşi Muhtelif Yol Projeleri- İzmit Muhtelif Yol Projeleri- Kandıra Muhtelif Yol Projeleri- Derince Muhtelif Yol Projeleri- Körfez Muhtelif Yol Projeleri- Başiskele Muhtelif Yol Projeleri- Kartepe Muhtelif Yol Projeleri- Gölcük Yol Bakım Onarım ve Yapım Yol Bakım Onarım ve Yapım Yol Bakım Onarım ve Yapım Yol Bakım Onarım ve Yapım Yol Bakım Onarım ve Yapım Yol Bakım Onarım ve Yapım Yol Bakım Onarım ve Yapım Yol Bakım Onarım ve Yapım Yol Bakım Onarım ve Yapım Yol Bakım Onarım ve Yapım Körfez Körfez Kocaeli İzmit Kandıra Derince Körfez Başiskele Kartepe Gölcük

19 Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Yatırım 1901KE1002Y5908 Yatırım 1901KE1002Y5909 Yatırım 1901KE1002Y5910 Yatırım 1901KE1003Y5901 Hizmet 1901KE1004H5901 Hizmet 1801KE1005H5901 Yatırım 1801KE1201Y5901 Yatırım 1901KE1201Y5901 Yatırım 1901KE1202Y5901 Muhtelif Yol Projeleri- Gebze Yol Bakım, Onarım İşleri Asfalt Serim ve Yama İşleri Üst Yapı Düzenlemeleri-Mal Alımı Motorin ve Adblue alımı Araç Kiralamalar Sinyalize Kavşak İmalatı Yapım İşi Sinyalizasyon Bakım Onarım İşi Düşey Trafik İşaretleme Yapım, Bakım ve Onarım İşi Yol Bakım Onarım ve Yapım Yol Bakım Onarım ve Yapım Yol Bakım Onarım ve Yapım Yol Bakım Onarım ve Yapım Ulaşım İdare Yol Bakım Onarım ve Yapım Trafik Hizmetleri Trafik Hizmetleri Trafik Hizmetleri Gebze Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Ke/Ph Yatırım 1901KE1202Y5902 Köy Yolları Düşey Trafik İşaretlemeleri Yapım İşi Trafik Hizmetleri Kocaeli Ke/Ph Yatırım 1801KE1203Y5901 Yatay Trafik İşaretlemeleri Yapım İşi Trafik Hizmetleri Kocaeli

20 Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Yatırım 1801KE1204Y5901 Hizmet 1901KE1205H5901 Hizmet 1901KE1206H5901 Muhtelif Yollarda Hasarlı Otokorkulukların Sökülmesi Otokorkuluk Yapım İşi Okullarda Trafik Eğitimi Verilmesi Malzeme Alımı (Sinyalizasyon - Düşey trafik malzemesi) Trafik Hizmetleri Trafik Hizmetleri Trafik Hizmetleri Kocaeli Kocaeli Kocaeli ZABITA DAİRESİ Ke/Ph Hizmet 1901KE1301H6101 Çekici ve Motorize Araç Alımı Trafik Zabıta Kocaeli ULAŞIM HİZMETLERİ *Tahmini harcama. 19

21 Çevre ve Yeşil Alan Hizmetleri ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Yatırım 1902KE0101Y4201 Katı Atık Bertaraf Tesisi Yapımı Hizmet 1902KE0102H4201 Katı Atık Bertaraf Tesisi İşletimi Yatırım 1902KE0103Y4201 Atık Aktarma İstasyonu Yapımı Hizmet 1702KE0104H4201 Yatırım 1902KE0105Y4201 Atık Aktarma İstasyonu İşletimi ve Taşınması Biyogaz Tesisinin İşletilmesi ve Atık Nakli Yatırım 1902KE0106Y4201 Atık Getirme Merkezi Kurulması Hizmet 1902KE0201H4201 Sanayicilerin Bilgilendirilmesi Atık Yönetimi Atık Yönetimi Atık Yönetimi Atık Yönetimi Atık Yönetimi Atık Yönetimi Ruhsat ve Denetim Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli FEN İŞLERİ DAİRESİ Ke/Ph Hizmet 1902KE0501H4601 Enerji Verimliliği ve Tasarruf Çalışmaları Enerji, Aydınlatma ve Mekanik İşler Kocaeli MUHTARLIK İŞLERİ DAİRESİ Yatırım 1902KE0601Y5501 Ortak Kullanım Amaçlı Fırın Yapımı Kırsal Hizmetler Kocaeli

22 Yatırım 1902KE0602Y5501 Hizmet 1902KE0603H5501 Hizmet 1902KE0604H5501 Hizmet 1902KE0604H5502 Hizmet 1902KE0604H5503 Hizmet 1902KE0604H5504 Hizmet 1902KE0604H5505 Hizmet 1902KE0604H5506 Hizmet 1902KE0604H5507 Hizmet 1902KE0604H5508 Tarımsal Sulama Ve Hayvan İçme Suyu-Yalaklı Su Deposu Yapımı Çiftçi Eğitim Ve Yayım Hizmetleri (Broşür, Seminer, Gezi) Tarımsal Destekleme-Bal Süzme Kazanı Alımı Tarımsal Destekleme-% 50 Hibeli Sera Alımı Tarımsal Destekleme-Süt Soğutma Tankı Alımı Yumurta Tavukçuluğu Destekleme Projesi Küçükbaş Hayvancılığı Destekleme Projesi ( Koyun - Keçi ) Büyükbaş Hayvancılığı Destekleme Projesi ( Süt-Besi Sığırı, Manda ) Tarımsal Destekleme-İlkbahar Dönemi Yem Bitkisi Tohumu Alımı Tarımsal Destekleme-Sonbahar Dönemi Yem Bitkisi Tohumu Alımı Hizmet 1902KE0604H5509 Meyve Fidanı Desteklemesi Hizmet 1902KE0604H5510 Organik Üretim Desteklemesi Hizmet 1902KE0604H5511 Hizmet 1902KE0604H5512 Karpuz, Çilek vb. Tohum ve Fide Desteklemesi Kocaeli İli Geneli Sera Naylonu ve Yem Katkı Tarımsal Hizmetler Tarımsal Hizmetler Tarımsal Hizmetler Tarımsal Hizmetler Tarımsal Hizmetler Tarımsal Hizmetler Tarımsal Hizmetler Tarımsal Hizmetler Tarımsal Hizmetler Tarımsal Hizmetler Tarımsal Hizmetler Tarımsal Hizmetler Tarımsal Hizmetler Tarımsal Hizmetler Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli

23 Yatırım 1902KE0604Y5513 Hizmet 1902KE0605H5501 Hizmet 1902KE0605H5502 Hizmet 1902KE0605H5503 Hizmet 1902KE0605H5504 Yatırım 1902KE0605Y5505 Yatırım 1902KE0605Y5506 Yatırım 1902KE0605Y5507 Hizmet 1902KE0605H5508 Hizmet 1902KE0605H5509 Hizmet 1902KE0605H5510 Yatırım 1902KE0606Y5501 Hizmet 1902KE0607H5501 % 50 Hibeli Doğal Salma Yumurta Tavukçuluğu Kümes Yapımı Kırsal Mahallelere Sosyal ve Fiziki Altyapı-Demir Alımı Kırsal Mahallelere Sosyal ve Fiziki Altyapı-Malzeme Alımı Kırsal Mahallelere Sosyal ve Fiziki Altyapı-Seramik Grubu Alımı Kırsal Mahallelere Sosyal ve Fiziki Altyapı-Mal Alımı Kırsal Mahallelere Sosyal ve Fiziki Altyapı-Metal Ürün Alımı Kırsal Mahallelere Sosyal ve Fiziki Altyapı-Diğer Alımlar Kırsal Mahallelere Sosyal ve Fiziki Altyapı-Beton Alımı Kırsal Mahallelere Sosyal ve Fiziki Altyapı-Kereste Ürünleri Alımı Kırsal Mahallelere Sosyal ve Fiziki Altyapı-Kimyevi Ürün Alımı Kırsal Mahallelere Sosyal ve Fiziki Altyapı-Plastik Ürün Alımı Kırsal Mahallelerde Çelik Minare Yapımı Tarla Yollarının Düzenlenmesi-İş Makinesi Kiralama İşi Hizmet 1902KE0608H5501 Araştırma - Geliştirme Çalışmaları Tarımsal Hizmetler Kırsal Hizmetler Kırsal Hizmetler Kırsal Hizmetler Kırsal Hizmetler Kırsal Hizmetler Kırsal Hizmetler Kırsal Hizmetler Kırsal Hizmetler Kırsal Hizmetler Kırsal Hizmetler Kırsal Hizmetler Kırsal Hizmetler Tarımsal Hizmetler Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli

24 Yatırım 1902KE0609Y5501 Hizmet 1902KE0609H5502 Hizmet 1902KE0610H5501 Hizmet 1902KE0611H5501 Tarımsal Üretim Analiz Hizmetleri-1 Tarımsal Üretim Analiz Hizmetleri-2 Ziraat Mühendisliği Teknik Danışmanlık Hizmetleri Koruyucu Veteriner Hekimlik Hizmetleri Tarımsal Hizmetler Tarımsal Hizmetler Tarımsal Hizmetler Tarımsal Hizmetler Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli PARK BAHÇE VE YEŞİL ALANLAR DAİRESİ Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Yatırım 1902KE0301Y5601 Mesire Alanı Yapımı Yatırım 1902KE0302Y5601 Sahil Düzenlemesi Yapımı Yatırım 1902KE0303Y5601 Park Düzenlemeleri Yapımı Yatırım 1902KE0304Y5601 Çevre Düzenlemesi Yapımı Yatırım 1902KE0305Y5601 Spor Tesisleri Yapımı Yatırım 1902KE0306Y5601 Yürüyüş Yolu Yapımı Yatırım 1902KE0307Y5601 Hizmet 1902KE0308H5601 Hizmet 1902KE0309H5601 Kocaeli Geneli Otomatik ve Damlama Sulama Sistemi Yapım İşi Kocaeli Geneli Yol Süpürme ve Sahillerin Temizlenmesi Kocaeli Genelinde Kullanılmak Üzere Sulama Malzemeleri Alımı Yapım Yapım Yapım Yapım Yapım Yapım Bakım Bakım Bakım Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli

25 Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Hizmet 1902KE0310H5601 Hizmet 1902KE0311H5601 Kocaeli Ağaçlandırma Alanları İçin Ağaç Dikimi Hizmet Alımı Renkli Yonga Dolamit ve Cüruf Taşı Taban Örtüsü Alımı Hizmet 1902KE0312H5601 Diri Örtü Temizliği Yapılması Hizmet 1902KE0313H5601 Çevre Düzenlemeleri-Makine Kiralama Hizmet 1902KE0314H5601 İnşaat Malzemesi Alımları Hizmet 1902KE0315H5601 Çevre Düzenlemeleri-Taş Alımları Hizmet 1902KE0316H5601 Tramvay Hattı Çevresi Ferforje Yapım İşi Yatırım 1902KE0317Y5601 Tamirat ve Tadilat Dosyası Yatırım 1902KE0318Y5601 Çevre Düzenlemeleri-Boya Alımı Yatırım 1902KE0319Y5601 Çevre Düzenlemeleri-Metal Ürün Alımı Yatırım 1902KE0320Y5601 Mezarlık Taş Duvar Yapılması Hizmet 1902KE0321H5601 Ormandan Tahsisi Alınan Alanların Kira Bedeli Hizmet 1902KE0322H5601 Muhtelif Türde Bitki Alınması İşi Bakım Bakım Bakım Bakım Yapım Yapım Yapım Yapım Yapım Yapım Yapım Etüt Planlama ve Kesin Hesap İdare Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli

26 Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Ke/Ph Hizmet 1902KE0323H5601 Fidanlık Malzemeleri Alımı Hizmet 1902KE0324H5601 Hizmet 1902KE0325H5601 Hizmet 1902KE0326H5601 Çevre Düzenlemeleri-Araç Bakım, Onarım Kırtasiye ve Büro Malzemesi Alımı İdari Binalar Bakım-Onarım Giderleri Hizmet 1902KE0327H5601 Personel Tüketim Giderleri Hizmet 1902KE0328H5601 Çevre Düzenlemeleri-Araç Giderleri Hizmet 1902KE0329H5601 Yeşil Alanların Sulama Desteği Hizmet 1902KE0401H5601 Çocuk Oyun Grubu ve Spor Aletleri Alımı Yatırım 1902KE0402Y5601 Donatı Elemanları Alımı Yatırım 1902KE0403Y5601 Engelsiz Yaşam Alanları Yatırım 1902KE0404Y5601 Hizmet 1902KE0405H5601 Park ve Rekreasyon Alanları- Kereste Alımı Park ve Rekreasyon Alanları-Metal Malzeme Alımı İdare İdare İdare İdare İdare İdare İdare Yapım Yapım Yapım Yapım Yapım Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli Kocaeli ÇEVRE VE YEŞİL ALAN HİZMETLERİ *Tahmini harcama. 25

27 İmar, Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri EMLAK VE İSTİMLAK DAİRESİ Yatırım 0703KE0501Y4401 Yatırım 1103KE0501Y4401 Yatırım 1903KE0501Y4401 Yatırım 1403KE0501Y4401 Yatırım 1503KE0501Y4401 Yatırım 1503KE0501Y4402 Yatırım 1503KE0501Y4403 Yatırım 1503KE0501Y4404 Yatırım 1603KE0501Y4401 Yatırım 1603KE0501Y4402 Yatırım 1603KE0501Y4403 Yatırım 1603KE0501Y mt.lik Yol () Kullar Yakacık Yol () 20 m.lik Yol () Orhan Mah. 15 m.lik Yol () Yarımca 20 m.lik Yol () Çayırköy Gölkent Köprülü Kavşak () Yeşilova Halide Edip Adıvar Cad. 15 m.lik Yol () Yavuz Sultan-Şifa Mah. Bağlantı Yolu () Hisareyn Yolda Kalan Binalar () Cengiz Topel Caddesi Yol () Fevzi Çakmak Cad. 22 m.lik Yol () Asar Deresi Kavşak Projesi () İzmit Başiskele Başiskele İzmit Körfez İzmit İzmit Çayırova Gölcük Darıca Gölcük Gölcük

28 Yatırım 1503KE0501Y4405 Yatırım 1603KE0501Y4405 Yatırım 1603KE0501Y4406 Yatırım 1603KE0501Y4407 Yatırım 1603KE0501Y4408 Yatırım 1603KE0501Y4409 Yatırım 1703KE0501Y4401 Yatırım 1703KE0501Y4402 Yatırım 1703KE0501Y4403 Yatırım 1703KE0501Y4404 Yatırım 1703KE0501Y4405 Yatırım 1703KE0501Y4406 Yatırım 1803KE0501Y4401 Belen 15 m.lik Yol () Şehit Gaffar OKKAN Cad. () İzmit Park, Rekreasyon ve 15 m.lik Yol () Salim Dervişoğlu Cad. Yol () Arslanbey Kent Merkezi () Çenedere Yol () Dilovası Batı Kavşağı () Durhasan Vatan Caddesi () Derince Liman Yolu Tem Otoyolu Bağlantısı () Anibal Kavşağı D-100 Geçiş Yolu () Selahattin Eyyubi Cad. () Darıca Gebze Metro Hattı () Gündoğdu Mah. Boğazova Cad. Yol () Körfez Darıca İzmit İzmit Kartepe Derince Dilovası İzmit Derince Gebze Başiskele Darıca-Gebze İzmit

29 Yatırım 1703KE0501Y4407 Yatırım 1703KE0501Y4408 Yatırım 1703KE0501Y4409 Yatırım 1703KE0501Y4410 Yatırım 1703KE0501Y4411 Yatırım 1703KE0501Y4412 Yatırım 1803KE0501Y4402 Yatırım 1803KE0501Y4403 Yatırım 1803KE0501Y4404 Yatırım 1803KE0501Y4405 Yatırım 1803KE0501Y4406 Yatırım 1703KE0501Y4413 Yatırım 1203KE0502Y4401 Bahardere Cad. 15 m.lik Yol () Denizevler 20 m.lik Yol () Bahardere Cad. Yol ve B.H.A. Projesi () Şehit Esma Hatun Yüksek Öğrenim Kız Yurdu Giriş () D-130 Yüzbaşılar Kavşağı () Kaşkaldere Kavşak () Karamürsel Kent Merkezi Geçişi () Saraylı 14.5 m.lik Yol () Sekapark - Plajyolu 2. Etap Tramvay () Kullar Sanayi Mah. Petrol Sok. 30 m.lik Yol () Kabaoğlu İmar Yolunda Kalan Ağaçlar () Gölcük Başöğretmen Cad. () Kentsel Park () Gebze Gölcük Gebze İzmit Gölcük Derince Karamürsel Gölcük İzmit İzmit İzmit Gölcük Gebze

30 Yatırım 0803KE0502Y4401 Yatırım 1103KE0502Y4401 Yatırım 1003KE0502Y4401 Yatırım 0903KE0502Y4401 Yatırım 1203KE0502Y4402 Yatırım 1203KE0502Y4403 Yatırım 1203KE0502Y4404 Yatırım 1203KE0502Y4405 Yatırım 1303KE0502Y4401 Yatırım 1303KE0502Y4402 Yatırım 1403KE0502Y4401 Yatırım 1403KE0502Y4402 Yatırım 1103KE0502Y4402 Huzurevi Park () Harikalar Sahili Park () Kaşkaldere Park () Gündoğdu Park () Yuvacık Rekreasyon 1 () Körfez Rekreasyon Sahil () Turgut Park Alanı (Miralay Mümtaz) () Çınarlı Mah. Rekreasyon () İzmit Vadi Park () İzmit Cephanelik Park () Çayırova Teknik Altyapı () Şirintepe Rekreasyon () Demokrasi Park () İzmit Derince Körfez İzmit Başiskele Körfez İzmit Derince İzmit İzmit Çayırova İzmit İzmit

31 Yatırım 1403KE0502Y4403 Yatırım 1403KE0502Y4404 Yatırım 1103KE0502Y4403 Yatırım 1703KE0502Y4401 Yatırım 1703KE0502Y4402 Yatırım 1803KE0502Y4401 Yatırım 1803KE0502Y4402 Yatırım 1103KE0503Y4401 Yatırım 1603KE0503Y4401 Yatırım 1203KE0503Y4401 Yatırım 1303KE0504Y4401 Yatırım 0903KE0504Y4401 Yatırım 1103KE0504Y4401 Çayırova Belediye Hizmet Alanı () Yenimahalle Rekreasyon () Turgut Spor Kompleksi () Dilovası Belediye Hizmet Alanı (Kapalı Pazar Yeri) () İhsaniye Bölge Parkı () Kandıra Yarı Olimpik Havuz () Doğantepe Rekreasyon () Yenimahalle Kentsel Gelişim ve Dönüşüm () Kartepe Kent Merkezi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim () Derince Körfez Kentsel Dönüşüm Alanı () Bağçeşme Mezarlık Alanı () KBB Kent Merkezi Alanı () Hatipköy Mezarlık Alanı () Çayırova İzmit İzmit Dilovası Gölcük Kandıra Başiskele İzmit Kartepe Derince-Körfez İzmit İzmit İzmit

İ L A N KOCAELİ VALİLİĞİNDEN BİLDİRİLMİŞTİR.

İ L A N KOCAELİ VALİLİĞİNDEN BİLDİRİLMİŞTİR. İ L A N KOCAELİ VALİLİĞİNDEN BİLDİRİLMİŞTİR. Temel hak ve özgürlüklerden olan, anayasa ve yasalarla güvence altına alınan toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkının özgür bir ortamda anayasa ve kanunlarla

Detaylı

2009 YATIRIM PROGRAMI GENEL BİLGİLER VE ANALİZLER

2009 YATIRIM PROGRAMI GENEL BİLGİLER VE ANALİZLER 2009 YATIRIM PROGRAMI GENEL BİLGİLER VE ANALİZLER 2009 yılı Yatırım Programı uzun bir hazırlık, rasyonelleştirme ve değerlendirme süreci kapsamındaki çalışmalar sonunda hazırlanmış olup içeriğinde toplam

Detaylı

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2017 ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU Bilindiği üzere, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, kamu kaynaklarının etkili,

Detaylı

2015/2019 STRATEJİK PLAN 4 AMAÇ 38 HEDEF 246 FAALİYET/PROJE/ HİZMET 2018 PERFORMANS PROGRAMI 5 PERFORMANS HEDEFİ 51 FAALİYET/PROJE/ HİZMET

2015/2019 STRATEJİK PLAN 4 AMAÇ 38 HEDEF 246 FAALİYET/PROJE/ HİZMET 2018 PERFORMANS PROGRAMI 5 PERFORMANS HEDEFİ 51 FAALİYET/PROJE/ HİZMET 2015/2019 STRATEJİK PLAN 4 AMAÇ 38 HEDEF 246 FAALİYET/PROJE/ HİZMET 2018 PERFORMANS PROGRAMI 5 PERFORMANS HEDEFİ 51 FAALİYET/PROJE/ HİZMET 1. PERFORMANS HEDEFİ: Kentsel teknik altyapı yapım, bakım onarım

Detaylı

T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2018 Yılı Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısının Tarihli 1. Birleşim Karar Özetleri KARAR NO

T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2018 Yılı Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısının Tarihli 1. Birleşim Karar Özetleri KARAR NO TARİH T.C. KARAR NO 11.05.2018 249 KARARIN KONUSU Gündem No: 1- Hukuk Komisyonuna Üye seçilmesi; Önerge teklif üzerine yapılan açık oylama Yusuf Sami ÇINAR ve Mehmet BAŞARAN bir yıl görev yapmak üzere

Detaylı

GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI PERFORMANS RAPORU. STRATEJİK AMAÇ/ 10-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite

GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI PERFORMANS RAPORU. STRATEJİK AMAÇ/ 10-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 212 YILI PERFORMANS RAPORU STRATEJİK AMAÇ/ 1-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ Park ve Yeşil alanlarda;

Detaylı

Belediyenin gelirleri

Belediyenin gelirleri Belediyenin gelirleri a) Kanunlarla gösterilen belediye vergi, resim, harç ve katılma payları. b) Genel bütçe vergi gelirlerinden ayrılan pay. c) Genel ve özel bütçeli idarelerden yapılacak ödemeler. d)

Detaylı

P1 Gebze-İzmit Hattı

P1 Gebze-İzmit Hattı Kocaeli 2020 Raylı Ulaşım Hattı Projeleri Hakkında Özet Bilgi Dr. Numan Akdoğan* *Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Fizik Bölümü Nanomanyetizma ve Spintronik Araştırma Merkezi P1 Gebze-İzmit Hattı Bu proje

Detaylı

KOCAELİ SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ LOJMAN LİSTESİ

KOCAELİ SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ LOJMAN LİSTESİ KOCAELİ SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ LOJMAN LİSTESİ Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü nün.09.0 tarih ve 9 sayılı Genelgeleri (0/5) gereğince Kocaeli ve İlçe Sağlık Müdürlükleri bünyesindeki lojmanların

Detaylı

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞ...3 I. OCAK-HAZİRAN 2017 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI...4 1. BÜTÇE GİDERLERİ...4 2. BÜTÇE GELİRLERİ...4 3. FİNANSMAN...5

Detaylı

1.1.2015 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU KIRIKKALE BELEDİYESİ TEMMUZ 2015 KIRIKKALE BELEDİYESİ

1.1.2015 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU KIRIKKALE BELEDİYESİ TEMMUZ 2015 KIRIKKALE BELEDİYESİ 1.1.2015 KIRIKKALE BELEDİYESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2015 KIRIKKALE BELEDİYESİ 1 İÇİNDEKİLER SAYFA ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU... 3 I-GENEL BİLGİLER.. 4 1-2015 yılı Ocak-Haziran

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BALIKESİR ÇANAKKALE TR - 22 PLANLAMA BÖLGESİ 1/ ÖLÇEKLİ ÇEVRE DÜZENİ PLANI PAFTA H19 DEĞİŞİKLİK ÖNERİSİ

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BALIKESİR ÇANAKKALE TR - 22 PLANLAMA BÖLGESİ 1/ ÖLÇEKLİ ÇEVRE DÜZENİ PLANI PAFTA H19 DEĞİŞİKLİK ÖNERİSİ BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BALIKESİR ÇANAKKALE TR - 22 PLANLAMA BÖLGESİ 1/100.000 ÖLÇEKLİ ÇEVRE DÜZENİ PLANI PAFTA H19 DEĞİŞİKLİK ÖNERİSİ OCAK-2017 1 İÇİNDEKİLER 1. TALEP... 3 1.1. REKREASYON ALANI

Detaylı

T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI

T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYESİ 2012 YILI DENETİM RAPORU ARALIK/2013 T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI 06100 Balgat / ANKARA Tel: 0 312 295 30 00; Faks: 0 312 295 40 94 e-posta: sayistay@sayistay.gov.tr

Detaylı

2016 Mali Yılı Bütçe Tahmini. Gelir Bütçe Tahmini: 161.450.000,00 Gider Bütçe Tahmini: 207.990.000,00 Finansman: 46.540.000,00

2016 Mali Yılı Bütçe Tahmini. Gelir Bütçe Tahmini: 161.450.000,00 Gider Bütçe Tahmini: 207.990.000,00 Finansman: 46.540.000,00 2016 Mali Yılı Bütçe Tahmini Gelir Bütçe Tahmini: 161.450.000,00 Gider Bütçe Tahmini: 207.990.000,00 Finansman: 46.540.000,00 2016 GELİR BÜTÇESİ TAHMİNİ 1. DÜZEY GELİR BÜTÇESİ 2016 YILI ÖDENEĞİ 2017 YILI

Detaylı

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2016 ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU Bilindiği üzere, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, kamu kaynaklarının etkili,

Detaylı

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2015 ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU Bilindiği üzere, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, kamu kaynaklarının etkili,

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ

SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 YILI SULTANGAZİ BELEDİYESİ MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YAYINA HAZIRLIK T.C. SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 Yılı Mali Durum ve Beklentiler Raporu Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanmıştır.

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI 2018 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI GİRİŞ 2018 yılı Gelir Bütçemiz 16 milyar 250 milyon TL olarak tahmin edilmiş, Finansmanın

Detaylı

PERFORMANS PROGRAMI 2012

PERFORMANS PROGRAMI 2012 PERFORMANS PROGRAMI 2012 -FİZİKİ BELEDİYECİLİK -SOSYAL BELEDİYECİLİK -KÜLTÜREL BELEDİYECİLİK -EKOLOJİK BELEDİYECİLİK PERFORMANS PROGRAMI 2012 BAŞKANIN SUNUŞU 3 I. GENEL BİLGİLER 4 6 7 I-A- MİSYON ve VİZYON

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Karar No: 206/40 Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Konu: Kapalı Kasa Evrak No: 8057 Özet: Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan araçlara kapalı kasa yapılması. "04/04/206 tarihli Meclis

Detaylı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ÇEVRECİ ŞEHİRLERE DOĞRU Kadir DEMİRBOLAT İklim Değişikliği Dairesi Başkanı 7 Temmuz 2012, Gaziantep Çevreci Şehircilik; Yaşam kalitesi yüksek, Çevreye duyarlı, Tarihi ve kültürel

Detaylı

İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı. KOCAELİ İZMİT Kocaeli Fen Lisesi ,737. KOCAELİ İZMİT Muammer Dereli Fen Lisesi ,913

İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı. KOCAELİ İZMİT Kocaeli Fen Lisesi ,737. KOCAELİ İZMİT Muammer Dereli Fen Lisesi ,913 İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı Kocaeli Fen Lisesi 120 489,737 Muammer Dereli Fen Lisesi 120 484,913 Yücel Boru Fen Lisesi 120 477,798 Gölcük Fen Lisesi 150 476,110 Şehit Özcan Kan Fen Lisesi 150 473,245

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ 2016 YILI MART AYI I. BİRLEŞİME AİT MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR NO 08.03.2016 2016/94 KARARIN ÖZETİ GÜNDEM NO 01: insan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı'nm, yeni kadro ihdası ile ilgili

Detaylı

DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TALAS BELEDİYESİ 2016 FAALİYET RAPORU 71-78 1- Faaliyet ve Proje Bilgileri Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 2016 yılı içerisinde 4734 sayılı

Detaylı

2016 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2016 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik

2016 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2016 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik 2016 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2016 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik I II III IV I II III IV Kodu I II III IV Açıklaması 46 07 01 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Detaylı

Partilerin 1 Kasım 2015 Seçim Beyannamelerinde Mahalli İdareler: Adalet ve Kalkınma Partisi

Partilerin 1 Kasım 2015 Seçim Beyannamelerinde Mahalli İdareler: Adalet ve Kalkınma Partisi www.mevzuattakip.com.tr Partilerin 1 Kasım 2015 Seçim Beyannamelerinde Mahalli İdareler: Adalet ve Kalkınma Partisi 1 Kasım 2015 seçimleri için partiler seçim beyannamelerini açıkladılar. Adalet ve Kalkınma

Detaylı

T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2018 Yılı Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısının Tarihli 1. Birleşim Karar Özetleri KARAR NO

T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2018 Yılı Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısının Tarihli 1. Birleşim Karar Özetleri KARAR NO TARİH T.C. KARAR NO 11.10.2018 524 KARARIN KONUSU Gündem No: 1- Plan ve Bütçe Komisyonu nun, Mülkiyeti belediyemize ait İlimiz, İzmit İlçesi, Mehmet Ali Paşa Mahallesi, 1530 ada 1 parsel sayılı taşınmazın

Detaylı

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI ATIK YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KULLANILMIŞ KIZARTMALIK YAĞLARIN YÖNETİMİ KOCAELİ ÖRNEĞİ

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI ATIK YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KULLANILMIŞ KIZARTMALIK YAĞLARIN YÖNETİMİ KOCAELİ ÖRNEĞİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI ATIK YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KULLANILMIŞ KIZARTMALIK YAĞLARIN YÖNETİMİ KOCAELİ ÖRNEĞİ 18.04.2011 KAPSAM ü YETKİ DEVRİ ü HANELERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR ü

Detaylı

Faaliyet ve Proje Bilgileri

Faaliyet ve Proje Bilgileri Faaliyet ve Proje Bilgileri Ulaşım Koordinasyon Şube Müdürlüğü BUTTİM Köprülü Kavşağı Buttim Kavşağı Avan ve Uygulama Projeleri İşi kapsamında proje çalışmaları tamamlanmıştır. Böylece, mevcut kavşaktaki

Detaylı

Cari: 5393 Sayılı. Belediye Kanunu

Cari: 5393 Sayılı. Belediye Kanunu Cari: 5393 Sayılı Belediye Kanunu a) Belediye: Belde sakinlerinin mahallî müşterek nitelikteki ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulan ve karar organı seçmenler tarafından seçilerek oluşturulan, idarî ve

Detaylı

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2012 ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU Bilindiği üzere, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, kamu kaynaklarının etkili,

Detaylı

BOLU KENT VİZYONU HEDEF 2023

BOLU KENT VİZYONU HEDEF 2023 BOLU KENT VİZYONU HEDEF 2023 VİZYONUMUZU OLUŞTURDUK BOLU ÜNİVERSİTE, TURİZM,SPOR VE SAĞLIK KENTİ OLACAK BOLU nun GELECEĞİNİ PLANLADIK Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ile Bolu Belediyesi arasında imzalanan

Detaylı

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2013 ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU Bilindiği üzere, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, kamu kaynaklarının etkili,

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerinin görüşülmeye geçildiği Meclis

Detaylı

T.C. GEBZE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ:

T.C. GEBZE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ: GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev,

Detaylı

2015 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2015 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik

2015 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2015 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik 46 07 01 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2.180.872.025 01 GENEL SEKRETERLİK 1.165.000 01 GENEL KAMU HİZMETLERİ 1.165.000 1 Yasama ve Yürütme Organları,Finansal ve Mali İşler,Dışişleri Hizmetleri 1.165.000

Detaylı

ETÜD PROJE MÜDÜRLÜĞÜ SARF MALZEME DEPOSU. GELİŞİM FAALİYETLERİ Hizmet İçi Eğitim Sürekli İyileştirme

ETÜD PROJE MÜDÜRLÜĞÜ SARF MALZEME DEPOSU. GELİŞİM FAALİYETLERİ Hizmet İçi Eğitim Sürekli İyileştirme ETÜD PROJE MÜDÜRLÜĞÜ DOĞRUDAN TEMİN İŞLEMLERİ 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu/22-a-b-c-d-e Bendleri Avans İşlemleri GELİŞİM FAALİYETLERİ Hizmet İçi Eğitim Sürekli İyileştirme RAPORLAMA ÇALIŞMALARI 3 Aylık

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2014 İÇİNDEKİLER I- OCAK HAZİRAN 2013 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 3 A. Bütçe Giderleri... 3 01. Personel Giderleri...

Detaylı

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2014 ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU Bilindiği üzere, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, kamu kaynaklarının etkili,

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI OCAK-MART DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMEER DAİRE BAŞKANLIĞI GİRİŞ 2017 yılı gelir bütçemiz 13 milyar 900 milyon olarak tahmin edilmiş, Finansmanın Ekonomik

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMEER DAİRE BAŞKANLIĞI GİRİŞ 2017 yılı gelir bütçemiz 13 milyar 900 milyon olarak tahmin edilmiş, Finansmanın Ekonomik

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMEER DAİRE BAŞKANLIĞI GİRİŞ 2017 yılı Gelir Bütçemiz 13 milyar 900 milyon olarak tahmin edilmiş, Finansmanın Ekonomik

Detaylı

2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik.

2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik. 2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik. 2016 da Osmangazi Köprüsü hizmete girdi. 2017 de Akçaray seferlerine başladı. Tramvayımızın yeni hat yatırımları bütün hızıyla

Detaylı

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI İLETİŞİM BİLGİLERİ

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI İLETİŞİM BİLGİLERİ KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI İLETİŞİM BİLGİLERİ Karabaş Mah. Salim Dervişoğlu Cad. No: 80 İzmit/KOCAELİ Tel: +90 262 318 1700-1701 Faks: +90 262 318 1713 E-posta: stratejikyonetim@kocaeli.bel.tr

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 13.11.2015 2015/625 13.11.2015 2015/626 13.11.2015 2015/627 13.11.2015 2015/628 RAPOR/GÜNDEM NO 01: Araştırma Geliştirme ve Dış İlişkiler Müdürlüğünün Doğu Akdeniz Kalkınma

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI 2018 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMEER DAİRE BAŞKANLIĞI GİRİŞ 2018 yılı Gelir Bütçemiz 16 milyar 250 milyon olarak tahmin edilmiş, Finansmanın Ekonomik

Detaylı

Kocaeli TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanları

Kocaeli TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanları On5yirmi5.com Kocaeli TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanları 2015-2016 yılı Kocaeli Teog hangi liselerde boş kontenjan var, e-okul için taban puanları, toplam kontenjları ve TEOG okul türleri işte bu

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Esenler Toplam Yatırım 317.000 Milyon YTL (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-ARALIK DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-ARALIK DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI OCAK-ARALIK DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI MALİ HİZMEER DAİRE BAŞKANLIĞI GİRİŞ 2017 yılı Gelir Bütçemiz 13 milyar 900 milyon olarak tahmin edilmiş, 1 milyar 139 milyon

Detaylı

Açıklama Devreden Ödenek Toplamı Toplamı Gideri Harcama Ödenek Ödenek I II III IV V I II III IV I I II III IV

Açıklama Devreden Ödenek Toplamı Toplamı Gideri Harcama Ödenek Ödenek I II III IV V I II III IV I I II III IV Kurumsal 2014 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 01-01-2014/31-12-2014 TARİHLERİ ARASI BÜTÇE GİDER KESİN HESAP CETVELİ Tarih/Saat: 18-01-2016 13:14 Fonksiyonel Fin. Ekonomik Geçen Bütçe İle Ek Net Bütçe Bütçe

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK-MART DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2016 2012 OCAK-MART DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI YILI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI Mali Hizmetler Daire Başkanlığı GİRİŞ 2016 yılı gelir

Detaylı

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YIL SONU BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

YILI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YIL SONU BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2015 2012 YIL SONU UYGULAMA SONUÇLARI YILI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI Mali Hizmetler Daire Başkanlığı GİRİŞ 2015 yılı gelir bütçemiz

Detaylı

1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI 2 PLANLAMANIN AMAÇ VE KAPSAMI

1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI 2 PLANLAMANIN AMAÇ VE KAPSAMI 1 ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ ÇELTİKÇİ MAHALLESİ VE DEMİRCİLER MAHALLESİ MEVKİİNDE D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ 1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI Planlama alanı

Detaylı

KOCAELİ İLİ ÖZEL ÖĞRENCİ YURT LİSTESİ İZMİT İLÇESİ

KOCAELİ İLİ ÖZEL ÖĞRENCİ YURT LİSTESİ İZMİT İLÇESİ KOCAELİ İLİ ÖZEL ÖĞRENCİ YURT LİSTESİ İZMİT İLÇESİ 1-ZMİT - KOTYD M.ALİPAŞA YÜKSEKÖĞR.ER.YUR. Kodu 41 D 001 Telefon 2623217744 BAŞAK CAD.KURS SK.NO:19 İZMİT Kapasitesi 64 Barınan 2-İZMİT - KOTYD M.ALİPAŞA

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YILI ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2016 YILI KURUMSAL KURUMSAL MALİ DURUM VE MALİ BEKLENTİLER DURUM VE RAPORU BEKLENTİLER RAPORU ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Kurumsal Mali

Detaylı

YIL SONU BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

YIL SONU BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 2016 YIL SONU UYGULAMA SONUÇLARI 2016 Mali Hizmetler Daire Başkanlığı GİRİŞ 2016 yılı gelir bütçemiz 12 milyar 700 milyon olarak tahmin edilmiş, Finansmanın Ekonomik Sınıflandırması Cetveli nde yer aldığı

Detaylı

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİSİ

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİSİ DÖNEM KARAR NO : 55 AĞUSTOS KARAR NO : 1 BİRLEŞİM TARİHİ : 01.08.2013 BİRLEŞİM NO : 1 İl Genel Meclisinin 2013 dönemi, Ağustos toplantısının 01 Ağustos 2013 tarihli, birinci birleşimine ait birinci oturum

Detaylı

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2013 YILI KURUMSAL DURUM VE MALİ BEKLENTİLER RAPORU

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2013 YILI KURUMSAL DURUM VE MALİ BEKLENTİLER RAPORU ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2013 YILI KURUMSAL DURUM VE MALİ BEKLENTİLER RAPORU I- OCAK- HAZİRAN 2013 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 5 A. Bütçe Giderleri... 5 01. Personel Giderleri... 7 02. Sosyal

Detaylı

ŞEHİTKAMİL İLÇESİ 15 TEMMUZ MAHALLESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU

ŞEHİTKAMİL İLÇESİ 15 TEMMUZ MAHALLESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI KENT PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHİTKAMİL İLÇESİ 15 TEMMUZ MAHALLESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU MAYIS

Detaylı

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Silivri Toplam Yatırım 297.000 Milyon YTL (İkiyüz Doksan Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

KURUM Fonksiyon Finans Ekono

KURUM Fonksiyon Finans Ekono KOCAELİ B.ŞEH. BEL. BÜT. 2016 YILI 46 BELEDİYE 1.900.000.000,00 41 KOCAELİ 1.900.000.000,00 01 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 1.900.000.000,00 02 ÖZEL KALEM 5.514.000,00 01 GENEL KAMU HİZMETLERİ 5.514.000,00 1

Detaylı

Yatırımın Yeni Adresi. Bolluca YAKUT EVLERİ. güven inşa eder

Yatırımın Yeni Adresi. Bolluca YAKUT EVLERİ. güven inşa eder Yatırımın Yeni Adresi Bolluca YAKUT EVLERİ güven inşa eder Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ

SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2017 YILI SULTANGAZİ BELEDİYESİ MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2017 Sultangazi YAYINA HAZIRLIK T.C. SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2017 Yılı Mali Durum ve Beklentiler Raporu Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından

Detaylı

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Plan ve Bütçe Komisyonu 16/09/2015 tarihinde saat 14:00 de Şeyh Mahallesi Kurşunlu Caddesi Muğla Büyükşehir Belediyesi 1 Nolu Hizmet Binasında toplandı. Mali Hizmetler Dairesi

Detaylı

8Çevre Tanzimi ve Ağaçlandırma Çalışmaları

8Çevre Tanzimi ve Ağaçlandırma Çalışmaları 8Çevre Tanzimi ve Ağaçlandırma Çalışmaları Bölgemiz çevre tanzimi ve ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 2008 yılı içerisinde toplam 7.500 ağaç, 50.000 adet çalı grubu bitki dikilmiştir. 8.1. Bitkisel

Detaylı

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M KONAK BELEDİYE MECLİSİ 02.05.2016 G Ü N D E M 1-Meclisin açılışı. 2-Mecliste verilecek önergeler. 3-Birimlerden gelen önergeler. 1-(68/16)-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 04.04.2016 tarihli

Detaylı

BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ

BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ İçindekiler SİSTEM DİNAMİKLERİ ALTERNATİF DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ... 2 Aile Yapısı... 2 Çocuk ve Gençlerle ilgili Faaliyetler... 2 Eğitim Kültür...

Detaylı

T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2018 Yılı Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısının Tarihli 1. Birleşim Karar Özetleri KARAR NO

T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2018 Yılı Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısının Tarihli 1. Birleşim Karar Özetleri KARAR NO TARİH T.C. KARAR NO 13.09.2018 474 KARARIN KONUSU Gündem No: 1- Plan ve Bütçe Komisyonu nun, Belediyemiz ile İlim Yayma Cemiyeti Darıca Şubesi arasında, eğitim, sosyal ve kültürel etkinlik faaliyetleri

Detaylı

T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI

T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI MANİSA BELEDİYESİ 2012 YILI DENETİM RAPORU ARALIK 2013 T.C. SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI 06100 Balgat / ANKARA Tel: 0 312 295 30 00; Faks: 0 312 295 40 94 e-posta: sayistay@sayistay.gov.tr

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Maltepe. 310.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Maltepe. 310.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Maltepe Toplam Yatırım 310.000 Milyon YTL (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak MALTEPE

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 03.02.2017 Sayısı 10 Özü İlçemizde Katı Atık Mobil Aktarma İstasyonunun yapılması hususunun görüşülmesi Akçadağ Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, Belediye Meclis Üyeleri Aliseydi TURHAN, A. Turan

Detaylı

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER GİRİŞ.. 3 I-OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI.4-20 Bütçe Giderleri ve Gelirleri.. 4 Gider Gerçekleşme ve Başlangıç Ödeneği Karşılaştırma

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 16.10.2015 2015/571 RAPOR/GÜNDEM NO 01: Araştırma Geliştirme ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğünün Görev ve Çalışma Yönetmeliği teklifi ile ilgili Hukuk 16.10.2015 2015/572

Detaylı

OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

OCAK-EYLÜL DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI OCAK-EYLÜL DÖNEMİ UYGULAMA SONUÇLARI 2016 Mali Hizmetler Daire Başkanlığı GİRİŞ 2016 yılı gelir bütçemiz 12 milyar 700 milyon olarak tahmin edilmiş, Finansmanın Ekonomik Sınıflandırması Cetveli nde yer

Detaylı

TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI

TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI TURGUTLU BELEDİYESİ TC TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2016 2016 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 1 TURGUTLU BELEDİYESİ İÇİNDEKİLER I-Ocak-Haziran

Detaylı

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet...

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... 1 Büyükşehir den Yollara 360 Milyon TL Yatırım Vatandaşlarımızın daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için bugüne kadar 360 Milyon TL yatırımla 2 bin 210

Detaylı

ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN SONUÇ BİLDİRİM FORMU

ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN SONUÇ BİLDİRİM FORMU ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN SONUÇ BİLDİRİM FORMU Yayın Tarihi: 27.04.2007 Revizyon No: Revizyon Tarihi: Formun Başlanğıç Tarihi: Kapsadığı Bitiş Tarihi: Müdürlüğü H E D E F FAALİYET

Detaylı

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ KARŞIYAKA SONUÇ RAPORU

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ KARŞIYAKA SONUÇ RAPORU 1 2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ KARŞIYAKA SONUÇ RAPORU Tarih: 8 Aralık 2010 Yaklaşık Katılımcı Sayısı: 40 Katılımcı listesindeki Sayı: 36 Katılımcı Düzeyi ve Profili: 2 3 4 Dağıtılan

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KONU : 5393 sayılı Belediye Kanununun 18 nci maddesi ile Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 36 ncı maddesine istinaden mütenevvi müdürlüklerden mütenevvi kalemler arasında ödenek aktarılması.

Detaylı

I -GENEL BİLGİLER. Misyon. Vizyon. Değerler

I -GENEL BİLGİLER. Misyon. Vizyon. Değerler I. GENEL BİLGİLER I -GENEL BİLGİLER Misyon Medeniyetlerin buluşma noktası İstanbul a karşı tarihi sorumluluğumuzun gereğini yerine getirerek şehrin yaşam kalitesini artırma, özgün kimliğini pekiştirme

Detaylı

T.C. Bursa Teknik Üniversitesi 2013 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU

T.C. Bursa Teknik Üniversitesi 2013 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU T.C. Bursa Teknik Üniversitesi 2013 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI 2014 İÇİNDEKİLER TABLOSU BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İçindekiler Tablosu...

Detaylı

T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2018 Yılı Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısının Tarihli 1. Birleşim Karar Özetleri KARAR NO

T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2018 Yılı Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısının Tarihli 1. Birleşim Karar Özetleri KARAR NO TARİH T.C. KARAR NO 13.06.2018 314 KARARIN KONUSU Gündem No: 1- Plan ve Bütçe Komisyonu nun, Mülkiyeti Belediyemize ait olan İlimiz, İzmit İlçesi, Gündoğdu Mahallesi, 324 ada 6 parsel sayılı 146,00 m²

Detaylı

TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI

TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI TC TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI 216 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU ARALIK 216 216 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 1 İÇİNDEKİLER I-Ocak-Haziran 216 Dönemi Bütçe Uygulama Sonuçları

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.12.2017 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : A.S.M Yer Tahsisi. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 04/12/2017 tarihli

Detaylı

Açıklama Devreden Ödenek Toplamı Toplamı Gideri Harcama Ödenek Ödenek I II III IV V I II III IV I I II III IV

Açıklama Devreden Ödenek Toplamı Toplamı Gideri Harcama Ödenek Ödenek I II III IV V I II III IV I I II III IV Kurumsal 2012 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 01-01-2012/31-12-2012 TARİHLERİ ARASI BÜTÇE GİDER KESİN HESAP CETVELİ Tarih/Saat: 18-01-2016 13:09 Fonksiyonel Fin. Ekonomik Geçen Bütçe İle Ek Net Bütçe Bütçe

Detaylı

Avcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM.

Avcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Avcılar da Toplam Yatırım 169 Milyon YTL (Yüz Altmış Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 370 Oturum : 1 Konusu : Otopark Yönetmeliği Büyükşehir Belediye Meclisi nin 18.04.2015 tarihli birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ibareli

Detaylı

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU ÖNSÖZ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

Stratejik YönetimY. Necmettin Oktay MEB-TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü Haziran 2006

Stratejik YönetimY. Necmettin Oktay MEB-TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü Haziran 2006 Stratejik YönetimY (Müşteri, Hizmet, Paydaş) Necmettin Oktay MEB-TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü Haziran 2006 1 Vizyon Stratejik YönetimY Müşteri/paydaş Ürün/hizmet Kritik Performans Ölçüleri

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Yazı ĠĢleri ve Kararlar Dairesi BaĢkanlığı-Meclis ve Encümen ġube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Yazı ĠĢleri ve Kararlar Dairesi BaĢkanlığı-Meclis ve Encümen ġube Müdürlüğü KAHRAMANMARAġ BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞINDAN Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu nun 13. maddesi gereğince; 2015 Yılı Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı

Detaylı

ESKİŞEHİR ODUNPAZARI BELEDİYESİ

ESKİŞEHİR ODUNPAZARI BELEDİYESİ T.C. ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ ESKİŞEHİR ODUNPAZARI BELEDİYESİ BÜTÇE UYGULAMA EŞİTLİK RAPORU 2016 ESKİŞEHİR ŞUBAT, 2017 S a y f a 2 İÇİNDEKİLER I. GENEL BİLGİLER... 4

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 04/08/2017-E.62975 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BELMB16T5* Sayı : 21447663-302.01.01/ Konu : ÖSYM Yeni Kayıt İşlemleri MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

Detaylı

HAVRAN İLÇESİ ESELER MAHALLESİ 106 ADA 60 PARSELE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI RAPORU

HAVRAN İLÇESİ ESELER MAHALLESİ 106 ADA 60 PARSELE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI RAPORU HAVRAN İLÇESİ ESELER MAHALLESİ 106 ADA 60 PARSELE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI RAPORU İçerik 1. GEREKÇE ve KAPSAMI... 2 2. KONUM... 3 3. MÜLKİYET DURUMU VE MERİ DURUMU... 4 4. PLAN DEĞİŞİKLİĞİ...

Detaylı

KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI

KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Bütçe Kesin 2016 Hesabı Mali Hizmetler Müdürlüğü İçindekiler İlgili Mevzuat...4 Bütçe Kesin Hesap Özeti...5 Bütçe Gideri Kesin Hesap Cetveli (Ekonomik Kodun 1. Düzeyi)...6

Detaylı

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM KOORDİNASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam Dayanak ve Tanımlar

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM KOORDİNASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam Dayanak ve Tanımlar ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM KOORDİNASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ Meclis Karar Numarası : 2014/029 Meclis Karar Tarihi : 12.06.2014 Yürürlüğe Girdiği Tarih : 19.06.2014 Amaç ve

Detaylı

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIYI ve DOLGU SAHASI, YOL, MEYDAN ve PARK ALANLARI YETKİ, GÖREV VE UYGULAMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIYI ve DOLGU SAHASI, YOL, MEYDAN ve PARK ALANLARI YETKİ, GÖREV VE UYGULAMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIYI ve DOLGU SAHASI, YOL, MEYDAN ve PARK ALANLARI YETKİ, GÖREV VE UYGULAMA YÖNETMELİĞİ Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 - (1) Bu Yönetmeliğin

Detaylı

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği kalitede teslim etmek Taş Dünyası nın taahhüdüdür. Yatırımın

Detaylı

K A R A R. T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-274 12.11.2013 Özü: 2014 yılı performans programı

K A R A R. T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-274 12.11.2013 Özü: 2014 yılı performans programı T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-274 12.11.2013 Özü: 2014 yılı performans programı K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 12.11.2013 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın

Detaylı