Eğitim ve Hizmet Kataloğu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Eğitim ve Hizmet Kataloğu"

Transkript

1 Eğitim ve Hizmet Kataloğu 2019 «Üşenme, Erteleme, Vazgeçme»

2 Faaliyetlerimiz

3 Hakkımızda Misyonumuz Kişilerin ve kuruluşların farkındalıklarını sağlayarak, güçlü ve pozitif yönlerini açığa çıkararak, potansiyellerini fark etmelerini sağlamak ve davranış değişiminde istek uyandırarak hayatlarında olumlu değişimler yaratmak. Bu doğrultuda, kurumların ve bireylerin beklentileri ve ihtiyaçları çerçevesinde eğitim programları dizayn etmek, gerçekleştirmek ve takip çalışmaları ile süreci beslemektir. Vizyonumuz Bireylerin, kurumların ve ülkenin gelişimi için, kişisel ve mesleki konularda olumlu değişimler yaratan çözüm ortağı olmak. Değerlerimiz Dürüstlük ve Güven Çözüm Odaklı Etik Olma Sadelik ve Anlaşılırlık Saygı ve Sevgi Sorumluluk Hoşgörü Yenilikçilik ve Bilimsellik

4 Kuruma Özel Eğitim Tasarlanması Modern işletmelerin doğmasından önce mal ve hizmetlerin üretimi bireysel olarak ve küçük çaplı olarak yapılmaktaydı. Sanayi devrimi ile seri üretime geçilerek ürünlerin arzı artmakla birlikte tüm talepleri karşılayacak düzeye uzun yıllar gelememiştir, bu yıllarda «ne üretirsem satarım» sloganı geçerliydi. Örneğin bir otomobil markası sadece siyah üreterek ürünlerini satıyordu. Günümüzde ise seri üretimin yanında kuruma/kişiye özel ürünlerin üretilmesi tekrar önem kazanmaya başladı. Firmalar bir taraftan seri üretim yaparken diğer taraftan müşteri ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda özel üretim yapabiliyor. Yine otomotiv sektöründen örnek vermek gerekirse, iletişim ve bilgi teknolojilerinin desteği ile konfigüratör yardımı ile oluşturulan özel sipariş müşteri taleplerine göre üretilebilmektedir. Dolayısıyla kurumların eğitim talepleri değerlendirilirken kurumun beklenti ve ihtiyaçları karşılıklı olarak analiz edilerek özel bir eğitim tasarlanması kaçınılmaz bir gerekliliktir. Bu katalogtaki eğitimler bilgi amaçlı olup, talep doğrultusunda kurum ihtiyaçları, eğitimden beklenen çıktılar, hedef kitlenin bilgi, tecrübe ve eğitim seviyesi, eğitim bütçesi, eğitim zamanlaması ve süresi, yapılacak testler, verilecek örnekler, rol oyunları, kurumun bulunduğu sektör vb. değerlendirilerek kuruma özel eğitimler tasarlamaktayız.

5 Eğitim Tasarımı Eğitim İhtiyaçlarının Belirlenmesi Eğitim bitmeyen bir süreçtir ve doğru hedef kitleye doğru eğitimlerin zamanında verilmesi eğitim etkinliği için önemlidir. Belirlenecek eğitimler çalışanların performans sonuçları ve kariyer gelişim planları ile bağlantılı olmalı ve kazanılması gereken yetkinliklerle bağlantılı olmalıdır. Bu amaçla mevcut katalog eğitimleri ile birlikte çalıştığımız iş otaklarımız ile mülakat, gözlem, ön etüt çalışması ile beklenti ve ihtiyaçları doğru tespit ederek eğitimler tasarlıyoruz. Eğitimlerin uygulanmasının ardından izleme, ölçme ve değerlendirme, raporlama hizmetleri sunmayı, onlara rehberlik etmeyi ve tüm bu çalışmaların ardından eğitimlerin sonuçlarını net olarak görebilmeyi hedefliyoruz. Eğitim Yöntemleri Eğitimler yaşayarak öğrenme perspektifi doğrultusunda sınıf içi eğitimi şeklinde katılımcıların aktif katılımlarıyla gerçekleştirilmektedir. Eğitim programlarının hayata geçirilmesi ve etkin bir şekilde uygulanması amacıyla eğitimlerde Rol Oyunları, Beyin Fırtınası, Grup Çalışması, Oyun, Yarışma, Örnek Olay ve Çözümlemeleri, Katılımcı Tecrübeleri ve Yaşanmışlıklar, Soru-Cevap, Test ve Tartışma yöntemleri kullanılmaktadır. Beceri Geliştirme çalışmaları, video izleme ve örnek olaylar üzerinden yapılan çalışmalar ile interaktif bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Temel bilgilerin aktarılmasında anlatım ve sunum ile beraber eğitim, flipchart ile anlatım, fotoğrafvideo-karikatür-piktogram gibi görseller ve anekdot-hikaye gibi içeriklerle desteklenmektedir. Eğitim Etkinliğinin Oluşturulması Eğitim sonunda katılımcılara eğitim dökümanları, uygulanan testler verilmektedir. Ayrıca okuma tavsiyesi, video gönderisi, eğitici web sayfaları ile kendini ilgili konuda daha da geliştirmek isteyenler için seçenekler sunulmaktadır. Bu yöntemler ile amaç, katılımcıların yaratıcılıklarını, verimlilik ve etkililiklerini, girişimciliklerini ve birlikte çalışma becerilerini geliştirmelerinin yanı sıra, iletişim becerileri ile kişilerarası ilişkiler, analiz, problem çözme ve karar verme vb. becerilerinin de kazandırılması ve geliştirilmesine de hizmet etmektir. Ayrıca bu yöntemlerin kullanılmasıyla katılımcılar, kendi bilgi ve deneyimlerini ifade etmeye yönlendirilebildiklerinden dolayı, öğrenmeleri, kendi problemlerine yönelik ve deneyimlerine dayalı olabilmekte ve serbestlik sağlanabilmektedir.

6 Hizmetlerimiz MYK DANIŞMANLIK SEMİNER PROJE SERTİFİKA SINAVI WORKSHOP EĞİTİM KOÇLUK GİZLİ MÜŞTERİ AUDIT BECERİ YARIŞMALARI EĞİTİM KURUMLARI

7 Kişisel Gelişim Eğitimlerimiz Tutkulu, Etkili, Dinlenen Konuşma ve Sunum Eğitimi Birbirimizi Anlama ve Mükemmel İletişim Mesajın İçeriği Doğru Anlama, İfade Zaman, Yaşam ve Önceliklerin Yönetimi Etkili Sunum Becerileri Kişisel İmaj ve Etkili İzlenim Öfke Kontrolu ve Stresle Başa Çıkma Kişisel Gelişim Becerileri Nitelikli Anne Baba Olmak Etklili CV (Özgeçmiş) Hazırlama ve Mülakat Teknikleri

8 Tutkulu, Etkili, Dinlenen Konuşma ve Sunum Amaç Topluluk önünde konuşma ve sunumların; tutkulu, etkili, dinlenen, akıldı kalıcı ve ilham verici bir şekilde tasarlanması ve gerçekleştirilmesi Hedef Kitle Süre Orta ve üst kademe yöneticiler, Eğitmenler, Satış ve Müşteri Temsilcileri, Sunum yapan herkes. 1 gün Katılımcı Sayısı Kişi İçerik İlham verici konuşmanın sırları Dinleyici ile duygusal bağ kurma Hikaye anlatımı, metafor, analoji kullanımı Ses, Söz ve Beden Dili kullanımı Görsel, ilginç ve eğlenceli sunumlar, Resim Üstünlüğü Konunun yeni, açıklayıcı olması Twitter dostu başlık ve 3 kuralı Ağızları açıkta bırakacak anlar yaratma Nasıl anlatalım, özellik-fayda, rakamlar ve kıyaslamalar Mizah kullanımı Yöntemler Bilgi aktarımı, uygulama, videolar, vaka analizleri ve değerlendirmeler, beyin fırtınası, tartışma. Davranışsal kazanımlar ve Yetkinlikler Etkili konuşma, akılda kalıcı sunum yapma, Grubu etkileme, ikna kabiliyeti

9 Birbirimizi Anlama ve Mükemmel İletişim Amaç Kişilerin kendini ve insanları tanıması, doğru iletişim kurma ve doğru davranış geliştirme. Hedef Kitle Tüm çalışanlar Süre 2 gün Katılımcı Sayısı Kişi İçerik İletişim kavramı, türleri, süreci Ne söylediğimizden çok nasıl söylediğimiz Geri bildirim verme ve alma Farkındalık ve kendini tanıma İletişim kanalları Sözlü, sözsüz, yazılı iletişim Aktif dinleme ve soru sorma Beden dili Yöntemler Bilgi aktarımı, grup çalışmaları, soru-cevap, videolar, vaka analizleri ve uygulamalar, beyin fırtınası, testler, tartışma. Davranışsal kazanımlar ve Yetkinlikler İletişim, güven oluşturma, ilişki yönetimi, farklılıkları yönetme, empati kurma, aktif dinleme, kişileri etkileme.

10 Mesajın İçeriği Doğru Anlama, İfade Amaç Hedef Kitle İletişimde ifade etmek istediklerimizi açık ve net söylemek, dinlerken söylenileni söylenmek istenileni anlama. Tüm çalışanlar Süre 1 gün Katılımcı Sayısı Kişi İçerik İletişimin temel faktörleri İletişim türleri Ne söylediğimizden çok nasıl söylediğimiz Mesajın 4 yönü Ne söylüyoruz söylemek istiyoruz? Doğru mu anlıyoruz? Dinleme türleri, Aktif dinleme Olumlu ifade kullanma Sen Ben dili Yöntemler Bilgi aktarımı, soru-cevap, videolar, vaka analizleri ve uygulamalar, uygulamalı grup çalışmaları, testler, role playing ve uygulamalar. Davranışsal kazanımlar ve Yetkinlikler İletişim, güven yaratma, ilişki yönetimi, farklılıkları yönetme, empati kurma, aktif dinleme, esneklik.

11 Zaman, Yaşam ve Önceliklerin Yönetimi Amaç İş ve özel yaşamda zamanın daha etkili ve verimli kullanılması, karşılaşılan problemlerin çözümü ve teknikler. Hedef Kitle Tüm çalışanlar Süre 2 gün Katılımcı Sayısı 8 18 Kişi İçerik Zaman nedir? Neden boşa harcanır? Zaman hırsızları Delegasyon Hedef belirleme ve öncelikler Acil ve önemli işler Pareto analizi Eisenhower prensibi Yöntemler Teorik anlatım, soru-cevap, vaka analizleri ve uygulamalar, testler, beyin fırtınası, tartışma. Davranışsal kazanımlar ve Yetkinlikler Hızlı karar alma, çeviklik, sonuç odaklılık, planlama ve organizasyon, sorumluluğu devretme, kıyaslama, esneklik, hedef belirleme ve zaman ilişkisi kurma, planlama yapma, öncelik belirleme.

12 Etkili Sunum Becerileri Amaç Topluluk karşısında konuşma, sunum yapma, etkileme, etkili ifade etme yeteneklerinin geliştirilmesi, Hedef Kitle Süre Orta ve üst kademe yöneticiler, eğitmenler, sunum yapanlar, satış temsilcileri 2 gün Katılımcı Sayısı 8 18 Kişi İçerik Hazırlık ve Sunumun yapısı Etkili beden dili kullanımı Görünüm, doğru duruş ve oturuş Ses kullanımı ve ifade Alan kullanımı Göz teması, jest ve mimikler El ve kol hareketleri Sunum malzemesi kullanımı Grubu etkileme Yöntemler Bireysel sunumlar, video çekim, teorik anlatım, sorucevap, videolar, sunum analizleri ve uygulamalar, role playing ve uygulamalar. Davranışsal kazanımlar ve Yetkinlikler Kendine güven, psikolojik engelleri aşma, stres yönetimi, ses ve beden dili kullanımı, etkili konuşma, hitabet, etkileme ve ikna, zaman yönetimi, zor kişilerle başa çıkma, etkili mesaj verme, farklılıklara uyum.

13 Kişisel İmaj ve Etkili İzlenim Amaç Bireysel ve kurumsal imaj, imaj oluşturma ve geliştirilme, etkili izlenim bırakma, fark yaratma. Hedef Kitle Süre Tüm çalışanlar, işinde yoğun telefon kullananlar, çağrı merkezi çalışanları 1 gün Katılımcı Sayısı Kişi İçerik İmaj kavramı Bireysel ve Kurumsal imaj Misyon, vizyon ve temel değerler İş etiği İlk izlenim Dış Görünüm ve kişisel bakım Beden dili, tokalaşma, tanışma Topluluğa hitabet Görgü ve nezaket kuralları Yöntemler Bilgi aktarımı ve teorik anlatım, soru-cevap, videolar, görseller, vaka analizleri, tartışma, role playing ve uygulamalar. Davranışsal kazanımlar ve Yetkinlikler İlişki yönetimi, özgüven geliştirme, olumlu imaj oluşturma, iyi görünmek ve davranmak, performansı yükseltme, başarı odaklılık, etik davranış geliştirme.

14 Öfke Kontrolü ve Stresle Başa Çıkma Amaç Hedef Kitle Öfke ve stres duygusunu tanımak, öfkeyi kontrol etmek, stresle başa çıkma ve stresin olumsuz etkilerini kontrol altında tutmak. İş ve sosyal hayatta yaşam kalitesini artırmak. Tüm çalışanlar Süre 1 gün Katılımcı Sayısı 8 18 Kişi İçerik Öfke ve stres duygusunu tanımak Stres kaynakları Stres ve kişilik İşle ilgili stres faktörleri Nefes kontrolu Kendimizi iyi hissetme Yapıcı stres ve iş performansı Öfkeyi kontrol etme Stresle başa çıkma yolları Yöntemler Teorik anlatım, soru-cevap, videolar, vaka analizleri ve uygulamalar, testler, tartışma. Davranışsal kazanımlar ve Yetkinlikler Proaktif davranış ve duygu yönetimi, öfke kontrolu, stres ile başa çıkma,

15 Kişisel Gelişim Becerileri Amaç Hedef Kitle Süre Katılımcıların kendilerini daha iyi tanımalarını, iletişim kalitelerinin yükselmesi, yeteneklerinin farkına varmalarını ve bireysel ve kurumsal katma değerlerini artırmaktır. Kişisel gelişimine ve bireysel kaliteye önem veren tüm çalışanlar 2 gün Katılımcı Sayısı 8 18 Kişi İçerik Kendinin tanıma ve farkındalık Geri bildirim verme ve alma Sözlü ve sözsüz iletişim, beden dili ve kişisel imaj Olumlu düşünme ve olumlu ifade Benlik durumları, sen ben dili Aktif dinleme Zaman yönetimi ve stresle başa çıkma Çatışma yönetimi Motivasyon yönetimi Yöntemler Bilgi aktarımı ve teorik anlatım, grup çalışmaları, sorucevap, videolar, vaka analizleri ve uygulamalar, testler, tartışma, role playing ve uygulamalar. Davranışsal kazanımlar ve Yetkinlikler Etkili iletişim kurma, farkındalık geliştirme, empati kurma, olumlu düşünme ve konuşma, aktif dinleme, zaman yönetimi.

16 Nitelikli Anne Baba Olmak Amaç Anne ve babaların çocukları ile daha iyi iletişim kurabilmesi, nitelikli vakit geçirme, ruhen ve bedenen sağlıklı çocuk büyütme. Hedef Kitle Süre 12 yaşına kadar çocuk sahibi olan anne ve babalar ya da adaylar 1 gün Katılımcı Sayısı 8 25 Kişi İçerik Anne ve Babaların rolü Aile tutumları, demokratik ilişki, empati Dinlemek ve Anlatmak, olumlu davranış geliştirme Sosyal, duygusal ve zihinsel gelişim Okul, arkadaşlar ve anne-baba Bedensel ve cinsel gelişim Çocukla nitelikli zaman geçirmek ve oyun Yaşam zorlukları ve aile Çocuğun sorumluluk kazanması Yöntemler Bilgi aktarımı ve teorik anlatım, soru-cevap, vaka analizleri ve uygulamalar, testler, tartışma, role playing ve uygulamalar. Davranışsal kazanımlar ve Yetkinlikler Çocuk ile etkili iletişim, nitelikli zaman geçirme, empati kurma, aktif dinleme, demokratik tutum gösterme, olumlu düşünme ve davranış geliştirme, rol model olma.

17 Etkili CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Amaç Hedef Kitle Süre İş arayan, işini değiştirmek isteyen ya da iş değişikliğine hazırlıklı olmak isteyenler ile İnsan Kaynakları işe alımlarda görev yapanların etkili özgeçmiş niteliklerini öğrenmeleri ve verimli mülakatları öğrenmeleri Üniversite öğrencileri, iş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, İK işe alım personelleri ve çalışanlar 1 gün Katılımcı Sayısı 8 18 Kişi İçerik Özgeçmiş tanımı, özellikleri ve nitelikleri Özgeçmiş bölümleri, formatı ve ön yazı Özgeçmiş çeşitleri ve sıra dışı özgeçmişler Özgeçmiş için özel ipuçları Sosyal ağlar, ve özgeçmiş Mülakat çeşitleri ve hazırlığı Mülakat soruları İlk izlenim ve görünüm Yöntemler Bilgi aktarımı ve teorik anlatım, soru-cevap, vaka analizleri ve uygulamalar, testler, video gösterim, tartışma, role playing ve uygulamalar. Davranışsal kazanımlar ve Yetkinlikler Kendini tanıma ve ifade, etkili iletişim, sözsüz iletişim ve kişisel imaj, olumlu ifade, aktif dinleme, stres ile başa çıkma

18 Kurumsal Eğitimlerimiz Takım Çalışması ve Ekip Olmak Temel Satış Teknikleri İleri Satış Teknikleri Yönetim Becerileri Şikayet Ele Alma ve Çatışma Yönetimi Eğitimci Eğitimi Telefonda Etkili İletişim İş te Görgü ve Nezaket Müzakere ve İkna Teknikleri Motivasyon Yönetimi Müşteri Deneyimi Raporlama ve Yazışma Teknikleri Toplantı Yönetimi

19 Takım Çalışması ve Ekip Olmak Amaç Ekip halinde çalışanların yüksek motivasyon ile çalışmaları, bilgi ve becerilerini birleştirerek sinerji yaratmaları. Hedef Kitle Ekip halinde çalışanlar Süre 2 gün Katılımcı Sayısı Kişi İçerik İletişim ve empati becerilerini geliştirme Ekip üyelerini benimseme ve anlama Geri bildirim verme ve alma Aktif dinleme ve soru sorma Çatışma yönetimi Motivasyon Takım halinde problem çözme Başarılı takımın özellikleri Yöntemler Teorik anlatım, grup çalışmaları, soru-cevap, videolar, uygulamalı grup çalışmaları, beyin fırtınası, oyunlar, tartışma. Davranışsal kazanımlar ve Yetkinlikler Takım çalışması ve işbirliği, güven verme, ilişki yönetimi, esneklik, ikna kabiliyeti, iletişim ve empati yeteneği, değerleri benimseme, aktif dinleme ve soru sorma, çatışma yönetimi, sinerji yaratma, problem çözme.

20 Temel Satış Teknikleri Amaç Satış ekiplerinin müzakere becerilerini geliştirmek, müşterileriyle iletişimlerini güçlendirmek, müşteri odaklılıkla satış performanslarını arttırmak. Hedef Kitle Satış temsilcileri Süre 2 gün Katılımcı Sayısı 8 16 Kişi İçerik Temel iletişim kavramları Satış temsilcisinin özellikleri Beden dili, imaj, ilk izlenim Etkin soru sorma becerileri, Aktif dinleme Müşteriyi tanıma ve müşteri tipleri İhtiyaç analizi, Satış görüşmesi süreçleri Fiyat teklif yöntemleri Faydaları anlatarak ikna, İkna edici iletişim yöntemleri Yöntemler Bilgi aktarımı, soru-cevap, videolar, vaka analizleri ve uygulamalar, uygulamalı grup çalışmaları, tartışma, beyin fırtınası, role playing ve uygulamalar. Davranışsal kazanımlar ve Yetkinlikler Müşteri odaklı düşünme ve davranma, aktif dinleme ve soru sorma, planlama ve organizasyon, etkileme ve ikna, insan ve davranışlarını tanıma, satış yeteneği.

21 İleri Satış Teknikleri Amaç Hedef Kitle Değişen müşteri profili ve beklentileri doğrultusunda modern satış tekniklerini kullanarak satış aşamalarını etkili gerçekleştirmek ve müşteri bağlılığını arttırarak unutulmaz müşteri deneyimi yaşatmak. Satış temsilcileri, satış yöneticileri, satış ekip liderleri Süre Katılımcı Sayısı 1 gün 8 16 Kişi İçerik Satış arttıran sihirli sözcükler, olumlu ifade Satış görüşmesi aşamaları ve faktörleri Özellik, fayda, ek fayda ve satışta kullanımı Satış sinyalleri ve satış teknikleri Kişisel satış teknikleri ve 360 Satış tekniği Çapraz satış ve yukarı satış Satış taktikleri Genel ve fiyat itirazları ile başa çıkma Satış kapama Müşteri deneyimi ve satışta kuşaklar Sadık müşteri yaratma ve müşteri yaşam boyu değeri Yöntemler Davranışsal kazanımlar ve Yetkinlikler Bilgi aktarımı, soru-cevap, videolar, vaka analizleri ve uygulamalar, uygulamalı grup çalışmaları, tartışma, beyin fırtınası, role playing ve uygulamalar. İhtiyaç analizi, satış süreçlerini etkili gerçekleştirme, ürün hakimiyeti, satış gerçekleştiren teknik ve taktikler, itirazlarla başa çıkma, olumlu deneyim yaşatma

22 Yönetim Becerileri Amaç Yöneticilerin ekip yönetimi, hedef belirleme, liderlik becerilerinin geliştirilmesi, Hedef Kitle Orta ve üst kademe yöneticiler, yönetici adayları Süre 2 gün Katılımcı Sayısı 8 18 Kişi İçerik Hedef koyma ve sonuç alma Koşullara göre liderlik özellikleri kullanımı Ekiplerin motive edilmesi Koçluk becerileri Aktif dinleme ve soru sorma Başarılı ekip dinamikleri Problem çözme Değişen koşullarda değişen yönetim becerileri Yöntemler Teorik anlatım ve bilgi aktarımı, soru-cevap, vaka analizleri ve uygulamalar, testler, tartışma, role playing ve uygulamalar. Davranışsal kazanımlar ve Yetkinlikler Kurumsal farkındalık, vizyon ve değerle liderlik, ikna, esneklik, sorumluluğu devretme, hedeflere ulaşma, yetenek yönetimi, kişileri yönlendirme, delegasyon.

23 Şikayet Ele Alma ve Çatışma Yönetimi Amaç Hizmet sektöründe itiraz ve şikayetlerin karşılanması, memnuniyet arttırılması. Hedef Kitle Süre Hizmet sektörlerinde çalışanlar, şikayet dinleyenler, çağrı merkezi çalışanları 2 gün Katılımcı Sayısı 8 18 Kişi İçerik İtiraz ele alma, dinleme Aktif dinleme ve empati Duyguları anlama, Mesajın dört yönü Olumlu düşünme ve konuşma Doğru iletişimin önündeki engeller Beden dili çözümleme Zor müşteriler ile baş etme Kişilik tipleri ve özellikleri Öfke yönetimi Yöntemler Bilgi aktarımı, soru-cevap, videolar, vaka analizleri ve uygulamalar, tartışma, role playing ve uygulamalar, testler ve uygulamalar. Davranışsal kazanımlar ve Yetkinlikler Proaktif davranış ve duygu yönetimi, iletişim, güven verme, hızlı karar alma ve çeviklik, ilişki yönetimi, ikna kabiliyeti, öz denetim, olumsuz duyguların yönetimi, koşullara uygun karar verme.

24 Eğitimci Eğitimi Amaç Bireylere eğiticilik becerilerini ve eğitim programını planlamadan uygulama ve değerlendirme aşamalarına kadar hazırlama ve sunabilme becerilerini kazandırmak. Hedef Kitle Süre Asıl mesleği eğiticilik olmayanlar, ürün temsilcileri, satış temsilcileri, teknik destek personeli = 4 gün Katılımcı Sayısı 8 12 Kişi İçerik Eğitimin temel kavramları Eğitim ihtiyacının belirlenmesi Eğitim tipleri ve öğrenme kavramı Malzeme, ortam ve program hazırlığı İletişim becerileri, ses tonu ve beden dili Sunum teknikleri ve öğrenme birimleri Zor katılımcılarla başa çıkma Ölçme değerlendirme Proje sunumları ve geri bildirimler Yöntemler Bireysel sunumlar, video çekim, teorik anlatım, sorucevap, videolar, sunum analizleri ve uygulamalar, role playing ve uygulamalar, geri bildirimler, eğitim oyunları. Davranışsal kazanımlar ve Yetkinlikler Etkin eğitim verme, kendine güven, empati kurma, zor kişilerle başa çıkma, stres yönetimi, zaman yönetimi, hızlı karar verme, etkileme ve ikna, rol model olma.

25 Telefonda Etkili İletişim Amaç Günümüzde çok kullandığımız iletişim araçlarından biri olan telefonda sağlıklı iletişimin kavranması. Hedef Kitle Süre Tüm çalışanlar, işinde yoğun telefon kullananlar, çağrı merkezi çalışanları 1 gün Katılımcı Sayısı 8 16 Kişi İçerik İletişim kavramı, türleri, süreci İletişim kanalları Sözlü, sözsüz, yazılı iletişim Aktif dinleme ve soru sorma Ne söylediğimizden çok nasıl söylediğimiz Ne söylüyoruz söylemek istiyoruz? Doğru mu anlıyoruz? Dinleme türleri, telefonda aktif dinleme Telefonda iletişim Yöntemler Bilgi aktarımı, soru-cevap, telefon görüşmeleri, vaka analizleri ve uygulamalar, analiz ve geri bildirim, role playing ve uygulamalar. Davranışsal kazanımlar ve Yetkinlikler Etkili iletişim, sözcükleri etkin kullanma, aktif dinleme, ses tonu kullanım, motive olma ve mutluluk, telefonu etkin kullanma.

26 İş te Görgü ve Nezaket Amaç Hedef Kitle Süre İşyerinde görgü ve nezaket kurallarını doğru şekilde uygulayarak medenice kişisel ve kurumsal ilişkiler oluşturmak, olumlu söz ve davranışlar ile örnek olmak, farkındalık yaratarak sayılan ve sevilen bireyler olmak. Tüm çalışanlar, müşteri ile irtibatta olanlar, telefon ile iletişim kuranlar. 1 gün Katılımcı Sayısı Kişi İçerik Sözlü, sözsüz iletişim Beden dili, aktif dinleme Kişisel ve kurumsal imaj kavramı İlk İzlenim ve görünüm Görgü ve nezaket kuralları İşyerinde davranış Çalışma arkadaşları, ast-üst ilişkileri Etkili ve güzel konuşma Gelecek ve Yaşam Yönetimi Yöntemler Bilgi aktarımı ve teorik anlatım, soru-cevap, videolar, görseller, vaka analizleri, tartışma, role playing ve uygulamalar. Davranışsal kazanımlar ve Yetkinlikler Sağlıklı iletişim kurma, pozitif imaj yaratma, takdir etme ve görme, farkındalık yaratma, olumlu ifade ve beden dili oluşturma, çalışan ilişkilerinin iyileşmesi, iş ve özel yaşamda medeni olmak, sayılan ve sevilen birey olmak

27 Müzakere ve İkna Teknikleri Amaç Müzakere sürecinin adımlarını ve nasıl yönetileceğini belirlemek, Müzakere stratejilerinin belirlenmesini göstermek, ikna becerileri kazandırmak. Hedef Kitle Süre Satış temsilcileri, orta kademe yöneticiler, müşteri temsilcileri, ürün ve teknik destek sorumluları 2 gün Katılımcı Sayısı 8 18 Kişi İçerik Müzakere nedir? Neden müzakere ederiz? İyi müzakerecinin özellikleri Sözlü ve sözsüz iletişim Müzakere sürecine hazırlık Soru sorma teknikleri ve aktif dinleme Kendimizi ve karşımızı analiz etme Strateji geliştirme, etkileme ve ikna İşbirliği ve uzlaşma Filmlerden örnekler ile müzakere analizi Yöntemler Bilgi aktarımı, grup çalışmaları, soru-cevap, film izleme ve videolar, vaka analizleri, tartışma, role playing ve uygulamalar, testler ve uygulamalar. Davranışsal kazanımlar ve Yetkinlikler Müzakere yapma, ilişki yönetimi, güven verme, ikna kabiliyeti, proaktif olma, sorun analizi ve çözme, değerlendirme ve gözlem, strateji geliştirme.

28 Motivasyon Yönetimi Amaç Yönetici pozisyonunda çalışanların hem kendi hem de çalışanların motivasyonlarını yükseltmek için gerekli bilgi ve beceriler konusunda farkındalık oluşturmak. Hedef Kitle Süre Orta ve üst kademe yöneticiler ve yönetici adayları, bölge ve ürün sorumluları, satış temsilcileri 1 gün Katılımcı Sayısı Kişi İçerik Motivasyon teorileri Yöneticilik ve motivasyon Maslow un ihtiyaçlar hiyerarşisi İşyerinde iltifat ve iltifatsızlık İçsel ve dışsal motivasyon araçları Çalışanı motive-demotive eden faktörler Farklı kişilerin motivasyonu Motivasyon seviyesi belirleme Yöntemler Bilgi aktarımı ve teorik anlatım,soru-cevap, testler, tartışma, uygulamalar. Davranışsal kazanımlar ve Yetkinlikler Beklentileri anlama, motivasyon sağlama ve mutluluk, motivasyon kaynaklarını ortaya çıkarma, çalışma memnuniyeti, kurum bağlılığı, aidiyet bilinci, işyeri değerlerini benimseme.

29 Müşteri Deneyimi Amaç Hedef Kitle Süre Özellikle hizmet sektöründe çalışan (doğrudan ya da müşteri ile irtibatta olan) personelin, müşteri beklentilerinin ötesinde hizmet sunarak unutulmaz anlar unutulmaz anlar yaratarak fark yaratmaları Hizmet sektöründe çalışan her kademe çalışan, satış, müşteri ilişkileri, resepsiyon vb. çalışanlar 1 gün Katılımcı Sayısı 8 18 Kişi İçerik Hizmet sektörünün gelişimi ve hizmet tanımı Hizmette mantık, bilinç, duygular ve bilinçaltı Hizmet özellikleri ve müşteri odaklı organizasyon Müşteri Yaşam Boyu Değeri Müşteri Sadakati ve Memnuniyeti Paradigma değişimi ve standartları dışına çıkma Olumlu müşteri algısı oluşturmanın kuralları Mutlu çalışan = Mutlu müşteri Müşteri nasıl «Vay bee» der (Unutulmaz anlar) Yöntemler Bilgi aktarımı ve teorik anlatım, soru-cevap, vaka analizleri ve uygulamalar, testler, videolar, tartışma, role playing ve uygulamalar. Davranışsal kazanımlar ve Yetkinlikler Müşteri odaklı hizmet verme, paradigma değişimi, büyük resmi görme ve amaç birliği, müşteri ile etkin iletişim, Olumlu düşünme, ifade ve bakış açısı kazanma

30 Raporlama ve Yazışma Teknikleri Amaç Hedef Kitle Süre İş hayatında yönetici ve çalışanların, iyi bir yazılı iletişim tekniği kullanarak, yönetim becerileri ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve şekil ve içerik yönünden etkili rapor hazırlama becerilerini geliştirmek. Özel şirket ve kamu kurumu çalışanları, yöneticiler, öğrenciler, asistanlar. 1 gün Katılımcı Sayısı 8 18 Kişi İçerik İletişim ve yazılı iletişim Yazışma ve yazım kuralları Yazışma teknikleri Yazışma türleri Örgütsel yazışma ve iş mektupları Kurumsal Rapor hazırlama ve rapor yazımı Rapor hazırlama süreci Raporun şekil ve içerik yönü Yöntemler Bilgi aktarımı ve teorik anlatım, soru-cevap, vaka analizleri ve uygulamalar, tartışma, gerçek, doğru ve yanlış örneklerin incelenmesi. Davranışsal kazanımlar ve Yetkinlikler Yazı dilini doğru ve etkin kullanma, Kurum imajına uygun iletişim becerisi, Etkin rapor/yazı hazırlama, Kurumsal haberleşme ve raporlama kültürü, Yalın, kısa ve net bilgi alış verişi

31 Toplantı Yönetimi Amaç Hedef Kitle Süre İş hayatının vazgeçilmezi ve yoğun mesai harcanan iş toplantılarının etkili ve verimli bir şekilde organizasyonu, gerçekleştirilmesi, yönetilmesi ve acık, anlaşılır karar alınması ve takibi. Özel şirket ve kamu kurumu çalışanları, yöneticiler, satış temsilcileri 1 gün Katılımcı Sayısı 8 18 Kişi İçerik Toplantı kavramı ve önemi Toplantı hazırlığı ve planlama Toplantı organizasyonu Toplantı ortamları ve donanımları Toplantının yapılması Toplantı yönetimi Toplantı sonrası Yazışma kuralları, teknikleri ve örgütsel yazışma Rapor yazma, süreci ve yazısı Yöntemler Bilgi aktarımı ve teorik anlatım, soru-cevap, vaka analizleri ve uygulamalar, video gösterimi, tartışma, gerçek, doğru ve yanlış örneklerin incelenmesi. Davranışsal kazanımlar ve Yetkinlikler Toplantının sağlıklı bir şekilde planlanması, zamana uyarak katılımcı bir toplantı yapılması, etkili ve verimli gerçekleştirilmesi, yönetilmesi ve görev dağılımı, toplantı sonrası görevlerin gerçekleştirilmesi

32 Konsantre Eğitimlerimiz KONSANTRE EĞİTİMLER Katalog eğitimleri dışında kurum ihtiyaçları doğrultusunda eğitimler de tasarlanmaktadır.

33 Konsantre Eğitimler Günümüz dünyası hız ve ekonomi çağı, teknoloji ile zamanı daha verimli kullanma dönemi. Bu yoğunluk içerisinde eğitimlere ayrılan zamanlar kısalıyor. Bu amaçla seçilmiş özel içeriklerle hazırladığımız 2 ila 3 saatlik yoğunlaştırılmış Konsantre Eğitimler imiz çalışanlar için hap niteliği taşımakta ve farklı çözümler sunmaktadır. Atalarımız ne demiş : Vakit nakittir. Kızım sana söylüyorum, gelinim sen işit : Sözlü iletişimde mesajın dört yönü Kendini bil : Geri bildirimin incelikleri, kendini tanıma, farkındalık, değişim ve gelişim Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır : Olumlu kelime ve ifade, etkili sonuçlar Marifet iltifata tabidir : Motivasyon teorileri, nasıl motive olurum ve motive ederim Bir söyle on dinle : İletişim unutulan yüzü aktif dinleme Olduğun gibi görün, göründüğün gibi ol : İletişimde açıklık, kendini açma İki günün bir olmamalı : Gelişimde 3K yöntemi Müşteri nasıl Vay be der? : Değişen müşteri memnuniyetini karşılanması Ye kürküm ye : Etkili ilk izlenim ve olumlu imaj bırakma Attığın taş ürküttüğün kuşa değmeli : İş planlaması ve verimlilik Ne ekersen onu biçersin : İknanın incelikleri ve karşılıkta bulunma kuralı Hala öğreniyorum : Öğrenme ve öğrenme becerilerini geliştirme TED gibi konuş : Profesyonel konuşma ve sunum Hap yap para kap : Girişimcilik ve asansör sunumu Büyümüş te küçülmüş : İletişim ve benlik durumları Bir varmış, bir yokmuş : Hikaye anlatımı, metafor ve analoji Kim milyoner olmak ister? : İletişim ve iknada soruların gücü Vakit nakittir : Zaman yönetimi, öncelik ve yaşam planlaması En son kaça olur : Satış görüşmesi, Faydayı anlatarak ikna ve fiyat teklif yöntemleri İletişimde önemli olan söylenmeyeni işitmektir : Beden dili Mutluluk içimizde : İş te ve özel hayatta Mutluluk Nesiller arası köprü : Kuşaklar Anne baba olunca anladım : Etkili anne baba olmak Telefon defteriniz kabarık mı? : Networking sırları Kendini yöneten dünyayı yönetir : Değişen dünyada yönetim ve Liderlik becerileri İcat çıkarın! : Yaratıcılık ve inovasyon Hatasız kul olmaz : Öğrenen organizasyonlar Ayıkla pirincin taşını : Problem çözme teknikleri Bir elin nesi var : Takım olma ve ekip çalışması

34 Hizmetlerimiz

35 Sertifika Sınavları Uzun dönem sertifika eğitimlerini bitiren katılımcılar için alanında bir gün süreli yazılı ve uygulamalı sertifika sınavına katılarak başarılı oldukları takdirde sertifika almaya hak kazanırlar. Sınavın yazılı bölümü hariç mesleki bölümleri profesyonel tiyatro sanatçıları ile rol çalışmaları yapılarak gerçekleştirilmektedir. Sınava katılım için ön şart: Tüm eğitim aşamalarına katılmış olmak Sınavın amacı: Katılımcıların kişisel ve mesleki yetkinlikleri test edilir ve işi için sahip gereken özellikler gözlemlenir. olması Sınav akışı: Sınav öncesi bilgilendirme Yazılı sınav Rol play ile sözlü ve uygulamalı sınav Sonuç ve geri bildirim Sertifika teslim töreni Değerlendirme ve başarı kriterleri: Yazılı sınavda en az %60 Sözlü ve uygulamalı sınavda en az %60 almaları durumunda başarılı kabul edilir. İki sınav birbirinden bağımsızdır. Sınavda başarılı olamayanlar başarısız oldukları bölümü telafi sınavı ile tekrarlayabilirler. Her bölüm için 2 şer defa telafi hakkı vardır.

36 Workshop (Atölye / Çalıştay) Workshop, çalışanlar ile belirli sürelerde çeşitli yöntemler kullanılarak yapılan, güncel konularla ilgili çalışanların doğrudan fikirlerine başvurulduğu bir çalışmadır. Çıktıları değerlendirilip iş süreçlerini iyileştirecek yeni uygulamaların hayata geçirilmesine katkı sağlar. Workshop hedefleri: Amaç, sertifikasyon programında verilen bilgilerin pazar koşulları ve güncel gelişmeler doğrultusunda sistematik olarak geliştirilmesidir. Workshop içerikleri: Süreçlerin kalitesini artırmaya yönelik daha etkin iletişim Güncel sorunlara yönelik çözüm önerilerinin geliştirilmesi ve uygulamaya yönelik projelerin oluşturulması Tecrübelerin paylaşımı Sürekli gelişen pazar ve yeni teknolojilerin takip edilmesi Yöntemler: Beyin Fırtınası Açık Fikir Platformları Vaka Analizleri Grup Çalışmaları Sunumlar Oyun Çalışmaları Drama Uygulamaları Yarışmalar Süre ve periyot: Yılda en az bir defa ve 2 gün

37 Koçluk Koçluk, kişinin sahip olduğu potansiyelini ve gücünü, kendi istediği doğrultuda değişim veya gelişim sağlamaya ve eyleme dönüştürmeye yarayan bir araçtır. Bir yönetim stili olarak koçluk: Bayide satış/servis müdürleri, koçluk becerilerini kullanarak çalışanlarının performanslarını önemli ölçüde ve kalıcı bir şekilde arttırabileceklerdir. Müşteri beklentileri ve performans arasında ilişki kurarak, müşteri memnuniyetini nasıl geliştirebileceklerini tanıyacaklardır. Hedefler: Koçluk eğitimi alan ve uygulayan bayi yöneticileri; Müşteri memnuniyetinin nasıl meydana geldiğini ve onu nasıl etkileyebileceğinizi bulacaklar. Satış/servis alanını etkili bir şekilde kontrol etmek için hizmet için kilit verileri kullanmanın faydalarını ve kısıtlamalarını bilecekler. Satış/servis yöneticisi olarak çalışanların performansını nasıl sürdürülebilir bir şekilde artırabileceğini öğrenecekler. Sürekli bir gelişim sürecini nasıl oluşturabileceğini öğrenecekler.

38 Danışmanlık Kurumların değişim ve gelişim faaliyetleri ve hedeflere ulaşmaları yolunda ihtiyaç duydukları desteğin; bağımsız, deneyimli ve ilgili kişilerce yapılması önemlidir. Danışmanlık Aşamaları: Proje büyüklüğü ve kararlaştırılan periyotlar doğrultusunda yapılan ziyaretler ile gerçekleştirilen danışmanlık hizmeti, öncelikle ziyaret, teşhis ve analiz gibi kısımlardan başlar. İyileştirme çalışmaları kapsamında etkin ve kalıcı çözümler üretilip sunulur. Uygun yöntemler ile faaliyet gerçekleştirilir ve sonuçlar değerlendirilir. Danışmanlık Alanlarımız: Eğitim danışmanlığı İş geliştirme Süreç iyileştirme Servis ve Müşteri hizmetleri iyileştirme IK danışmanlığı Eğitim tasarımı Eğitim yönetim sistemleri Okul ve sosyal projeler danışmanlığı Eğitim konseptinin yerelleştirilmesi Eğitim merkezi tasarım Beceri yarışmaları ve motivasyon oluşturma Yeniden yapılanma Pazarlama ve satış geliştirme

39 Gizli Müşteri Neden Gizli Müşteri?: Büyük yatırımları, olağanüstü emekler harcanarak gerçekleştiriliyor. Servisler veya showroomlar en son teknolojik ekipmanlarla donatılıp büyük yatırımlar yapılıyor. Dışarıdan bakıldığında her şey mükemmel görünüyor. Ama hepimiz çok iyi biliyoruz ki, o mükemmelliği devam ettirecek hatta daha iyi hale getirecek tek şey, insan, yani çalışanlar. Acaba çalışanlar kendilerine teslim edilen bu değere nasıl davranıyorlar? Ayrıca çalışanlarınız ve müşterileriniz kurumunuzdan ne derece memnunlar? Mutlaka öğrenmek istersiniz değil mi? Unutmayın en iyi ölçüm yöntemi gerçek deneyimlerdir. Kurumunuz ve çalışanlarınızın gelişimine hizmet edecek kalitatif ve kantitatif her tür araştırma alanında sağlam, hızlı ve güvenilir veriler sağlayıp sonuçları sizin için analiz eder, size ihtiyacınız olan raporları ve sonuçları sunmakla kalmaz, bu sonuçlarla ne yapacağınız konusunda danışman yaklaşımıyla oluşturduğu hareket planları ile değişim ve gelişiminizi garantileriz. Yöntem ve İçerik: Gizli müşteri çalışması, gözlem yapan kişinin gözlemci kimliğini gizleyerek hizmet alması, daha sonra aldığı hizmeti ve hizmet aldığı kişiyi ve/veya satışhizmet noktasını tanımlı kriterler üzerinden değerlendirmesidir. Bayi, servis, showroom, şube, acente, çağrı merkezi vb. çalışanlarının müşterilere yaklaşım ve davranışlarının ve hizmet mekanının düzenlemesinin kurumun hizmet standartları doğrultusunda değerlendirilmesi. Kurumun Hizmet Kültürü unsurlarının sürekli gündemde ve öncelikli tutulması. Davranış değişikliği konusundaki gelişmenin değerlendirilmesi. Bayi / şube / acentelerin bu alandaki performanslarının karşılaştırılması. Ödüllendirme mekanizmalarına temel oluşturulması. Değerlendirme sonuçları doğrultusunda hedefler ve hareket planları oluşturularak sürekli bir gelişim aracı yaratılması.

40 Eğitim Yönetim Sistemi ve E-Öğrenme Eğitim Yönetim Sistemi (LMS) Kurumsal firmaların eğitim faaliyetlerinin en önemli alanlarından biri eğitim faaliyetlerinin işe alımdan başlayarak tüm aşamalarda etkin ve verimli bir şekilde yönetilmesidir. Kurumun ihtiyaçları doğrultusunda kuruma özel hazırlanan yazılımlarımız ile tüm eğitim süreçleri sistematik bir şekilde takip edilmekte, analizleri yapılmakta, raporlanabilmektedir. Ayrıca eğitim faaliyetleri e-öğrenme, VR uygulamaları, oyunlaştırma vb. güncel teknolojilerle desteklenerek etkinliği arttırılmaktadır. E-öğrenme, Oyunlaştırma, Yeni nesil çalışanların iş hayatına dahil olması, bilgisayar, yazılım, iletişim teknolojilerinin gelişmesi vb. nedenler ile günümüzde sınıf içi eğitimlere ilave yöntemlerin uygulanması kaçınılmaz bir gereklilik olmuştur. Bunun yanında kalabalık ve geniş coğrafyada personeli bulunan firmalar için de bazı teknolojik çözüm ihtiyaçları doğmakta. Aynı zamanda uzun sınıf içi eğitimlerin teorik kısımlarını azaltarak uygulama ağırlıklı eğitimler için katılımcıların öncesinde sanal ortamda hazırlanmaları farklı bir alternatif olmakta. Bu kapsamda e-öğrenme uygulamaları ile iş ortaklarımıza farklı çözümler sunmaktayız. Aynı zamanda sanal ve arttırılmış gerçeklik, oyunlaştırma ve eğitim oyunları, mobil çözümler, uzaktan eğitim, eğitim videoları, 3D animasyonlar ile öğrenmede zaman, mekan, süre, katılımcı sayısı gibi sınırlar ortadan kaldırılabilmektedir. Tüm bu uygulamalar yapılırken kurum ile birlikte, kurum için çalışarak kuruma özgü, içerik, yöntem, örnekler, testler, oyunlar, görseller vb. hazırlanmaktadır.

41 Beceri Yarışmaları Beceri yarışmaları, otomotiv satış ve satış sonrasında, belirlenen dallarda ve belli periyotlarda düzenlenen; çalışanların motivasyonunu arttırarak, hizmet kalitesini yükseltmeyi amaçlayan, kuralları belirlenmiş ve katılımcıların eşit şartlarda becerilerini sergiledikleri yarışmalardır. Amaçlar: Çalışan motivasyonunu arttırmak Hizmet kalitesini yükseltmek Doğru iş yapış şeklini vurgulamak Bayileri iyi personeli istihdam etmek/elde tutmak için heyecanlandırmak Eğitim için veriler elde etmek Alanında en iyi personeli belirlemek Yarışma Alanları: Satış Danışmanı Servis Danışmanı Teknisyen Kaporta Boya Yedek Parça Uygulanışı: Yarışma projesinin planlanması, bütçelenmesi, onayı ve hazırlığı Bayi ağına tanıtımı/duyurulması, görsel çalışmalar. Yarışma mekan, içerik, organizasyon hazırlığı Yarışma elemelerinin, yazılı ve uygulama sınavlarının gerçekleştirilmesi Dereceye girenlerin belirlenmesi ve ödül töreni Bayi teşkilatına ve basın yoluyla sektöre duyurulması

42 Mesleki Yeterlilik Belgelendirme (MYK) 5544 sayılı kanun ile ÇSGB tarafından, belirli mesleklerde MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunlu hale getirilmiştir. Zorunlu Olan Meslekler: Belge zorunluluğu getirilen meslekler MYK sayfasında yayınlanmakla birlikte otomotiv içi aşağıdaki gibidir: Otomotiv Mekanikçisi Otomotiv Elektromekanikçisi Otomotiv Montajcısı Otomotiv Sac ve Gövde Kaynakçısı Uygulama ve Ücretlendirme: Sınav ücreti işsizlik fonu tarafından karşılanan yazılı ve performans sınavlarında katılımcılar, başarılı oldukları takdirde belgelerini alacaklardır. Kimler muaf: Ustalık belgesi olanlar ile MEB na bağlı Mesleki ve Teknik okullar ile mesleki ve teknik eğitim veren üniversitelerden mezun olanlar. Süre: tarihi sonrası belgesiz çalışma olmayacak. Aksi takdirde MYK tarafından belirlenen para cezası uygulanacaktır. Hizmetlerimiz: Şirketinizde MYK belgesi alması gereken personelin belirlenerek, sınav organizasyonlarının yapılması ve belgelendirilmeleri alanında danışmanlık yapmaktayız.

43 Eğitim Kurumları Faaliyetleri Her sektörde olduğu gibi, müşteri memnuniyeti ve karlılığın en büyük faktörü kalifiye personeldir. Bu personelin geliştirilmesi her ne kadar şirketler tarafından gerçekleştirilse de, iyi bir okul eğitimi ile sağlam temelleri olan personelin istihdamı son derece önemlidir. Dolayısıyla, insan kaynağını besleyen eğitim kurumları ile ortaklaşa faaliyetler yürütülmesi, personel kalitesini ve dolayısıyla iş kalitesini arttıracaktır. Amaç: İyi okul eğitimi almış personelin istihdam edilmesi Stajyer sağlanması Eğitim alanlarında sinerji yaratılması Çalışanlara eğitim olanakları sağlanması Şirket/Marka tanıtımı, bilinirliğin, imajın ve güvenin artması Sosyal sorumlulukların yerine getirilmesi Faaliyet Alanları: Sektör, şirket ve ürünler hakkında bilgilendirme seminerleri ve etkinlikleri Staj organizasyonu Okullarda personel yetiştirmeye yönelik laboratuvar/sınıf kurulumu Proje çalışmaları ve desteklenmesi Çalışanların eğitim kurumlarında öğrenimleri İhtiyaç olan sertifika, belgelendirme, kurs konularında ortaklaşa çalışma Etkinlik düzenleme, katılım Uluslar arası / Avrupa Birliği projelerine katılım Eğitim Kurumları Üniversiteler ve Meslek Yüksek Okulları Teknik ve Meslek Liseleri Mesleki Eğitim merkezleri

44 Seminer / Konferans / Keynote Seminer (Konferans) : Kalabalıkların doğru motive edildiklerinde coşup hedeflerine odaklandıklarını, takım ruhunu hissedip hissettirdiklerini hepimiz biliriz. Çünkü gruplar birbirlerinin enerjilerinden beslenirler ve daha hızlı öğrenir, daha zor unuturlar. Kalabalık gruplarda yüksek verim alınmak istendiğinde, canlı konferanslar ya da seminerler bazen en etkili ve pratik çözümdür. Şirketinize özel tasarlanacak seminer konuları ile katılımcıların kendi davranış sistemleri ile bağlantı kurarak bu davranışların doğru ve eksik yönlerini ve kendilerine etkilerini fark etmelerini yani yeni davranış modelleri konusunda bilinçlenmelerini sağlıyor, güçlü yönleri ve gelişim alanlarını tespit edip bilgileri tam hedefe yönelik şekilde aktarabiliyoruz. Yetkinlik alanında pek çok farklı konuda, ayrıca özel içerik ve çözüm talepleriniz doğrultusunda konferanslarımız ile size bu alanda da hizmet sunuyoruz.

45 Proje Yönetimi Bazı projeler vardır ki, başından sonuna kadar sizi en az sizin kadar düşünecek ve projeyi sahiplenecek danışmanlara ihtiyaç duyarsınız. Bu çözüm ortaklarının ne istediğinizi tam olarak anlamalarını ve uygulamalarını beklersiniz, bir başka deyişle içinizin rahat etmesini istersiniz. Kurumu daha iyi seviyelere taşıyacak ve başarısını destekleyecek hizmet, kurum, yönetim, satış kültürünün oluşturulması ve geliştirilmesi de bu tarz projelere örnektir. Size uygun ve uygulanabilir standartların sizlerle birlikte belirlenmesi, projeyi hayata geçirecek çalışanlarca alınmasının sağlanması, herkese en doğru şekilde anlatılması ve alışkanlık haline dönüştürülmesi zorlu ancak bir o kadar keyifli bir yolculuktur. Bu kapsamda ihtiyaç olan proje çalışmalarında iş ortağı olarak, hazırlık ve analiz, uygulama, kontrol ve geri bildirim aşamalarında birlikte çalışarak uygulamalar hayata geçirilir.

46 Audit (Denetim ) Hizmetleri Otomotiv markalarının üretimden başlayarak nihai müşteriye kadar uzun süreçleri vardır, ancak bunlardan en önemlilerinden biri müşteri karşısında markayı temsil eden perakende satış ve servis noktalarıdır. Dolayısıyla standartlara uygunluğu açısından bu noktaların periyodik olarak denetlenmesinde fayda vardır. Müşterilerimize değer katmak için otomotiv süreçleri konusunda denetim hizmetleri sunarak, hızla değişen hizmet sektöründe müşterilerimize yüksek standartlarda hizmet sunmak, değişim süreçleri uygulanması konularında destek vermek ve gerçekleştirdiği denetimler sırasında belirlenen kurallar ışığında katma değer yaratmaktır. Tecrübemiz ve esnek yaklaşımımız ile müşterilerimizin gerçek ihtiyaçlarını belirlemek ve karşılamak için çalışıyor, iş ortaklarımıza hizmet alanlarımıza giren tüm konularda destek vermeyi hedefliyoruz. Mevcut sorunlar ve güncel konularla ilgilenmenin yanı sıra, müşterilerimizin başarıları için önem taşıyan fırsat ve riskleri tanımlayarak ve çözüm üreterek iş verimliliğini arttırmayı amaçlamaktayız. Audit süreci görüşme, ihtiyaç analizi ile başlayıp, denetçi tayini ve ziyaretler ile devam eder. Denetim bulguları, puan hesaplamalı güçlü raporlar, özet yönetici raporları ve aksiyon planı ile sonuçlanır. ISO belgemiz ile iç denetimler etkin bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Audit alanlar: Servis süreçleri uygunluk denetimleri Standartlara ve prosedürlere uygunluk Cihaz, ekipman, donanım uygunluğu Kaporta Boya süreçleri, çalışma ortamı, cihaz ekipman durumu Personelin nicelik ve niteliksel analizi Bu hizmet ile amaç, bayi ve servis standartlarını denetleyerek marka imajını korumak, şirket kalite ve prosedürlerinin uygunluğunu üst seviyede tutarak müşteri memnuniyeti sağlamaktır.

47 Etkinlik & Organizasyon Etkinlik, Organizasyon ve Organizasyon Yönetimi alanlarında iş ortaklarımız ile profesyonel olarak ulusal ve uluslararası hizmet vermekteyiz. Toplantı organizasyonları, saha faaliyetleri, fuar hizmetleri, panel, kongre, lansman etkinliklerinde sürecin her aşamasında tek bir kaynaktan müşterilerimizin tüm ihtiyaçları beklentilerin üzerinde karşılanmaktadır. Bunun yanında doğrudan pazarlama çalışmaları ve tanıtım aktiviteleri düzenlenmesi, merchandiser çalışmaları markalara özel hizmetleri, insan kaynağı tedariği, eğitimini ve takibini gerçekleştirmekteyiz. Tüm organizasyon ve faaliyetlerde firmaya özel hizmetler ile fark yaratan, yenilikçi ve çözüm odaklı hizmetler sunmaktayız. Öne çıkan hizmetlerimiz aşağıdaki gibidir : Road showlar Kongre ve seminerler Özel ürün ve hizmet lansmanlar Şirket/kurum toplantı ve çalıştaylar (Workshoplar) Motivasyon toplantıları Fuar stand hizmetleri Proje geliştirme Açılış organizasyonu Merchandiser Market aktiviteleri Pazarlama danışmanlığı

48 Başarılarımız

49 Eğitimlerimizden

50 Bizi Tercih Eden İş Ortaklarımız

51 Osman Kaya 1970 Manisa doğumlu Osman Kaya, İTÜ Makina Fakültesi, Makina Mühendisliği bölümünden 1991 yılında mezun oldu yılında Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yönetim ve Organizasyon bölümünde yüksek lisans yaptı. Halen Maltepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde İşletme Doktorasına devam etmektedir. Dinamik Danışmanlık ve Eğitim şirketinin kurucusu olan Osman Kaya; Eğitim, Yönetim, Organizasyon, Otomotiv, Mesleki Eğitim gibi alanlarda 26 yıl çalışarak deneyim kazandı. Kariyeri boyunca yaklaşık adamgün eğitim ve seminer vererek konusunda en deneyimli eğitim danışmanlarından biri olmuştur. Profesyonel Eğitmen ve Danışman olmadan önce Renault da 3 yıl Yönetici, Hyundai Assan da 2 yıl Eğitim Uzmanı ve son olarak Doğuş Otomotiv de 18 yıl Eğitim Yöneticisi görevlerinde bulundu. Bu firmaların Pedagojik, Didaktik ve Mesleki eğitimlerine katılmış, sertifika ve diplomalar almıştır. Doğuş Otomotiv de Volkswagen markası bünyesinde distribütör ve yetkili satıcı ağı eğitimlerinin oluşturulması ve geliştirilmesi, teknik, davranış ve yönetim eğitimlerinin verilmesi, tüm eğitim faaliyetlerinin organizasyonu ve gerçekleştirilmesi ve sahada iş sonuçları ile ilişkilendirilmesi gibi konularda aktif rol aldı. Osman Kaya, Otomotiv ve Eğitim sektörü başta olmak üzere, çeşitli sektörlerde eğitimler ve seminerler vermiş, eğitim ihtiyaç analizi, geliştirme faaliyetleri, organizasyon ve yönetim faaliyetlerinde bulunmuştur. Yüksek lisans eğitimi sırasında Öğrenen Organizasyonlar konusunda tez hazırlamış, araştırmalar yapmış ve seminerler vermiştir. Çalışma döneminde Mentor luk eğitimlerini tamamlayarak Mentor olarak bir çok Mentee ile çalışmıştır. Eğitim, Yönetim ve Danışmanlık konularında çalışmalarının yanı sıra çalışan eğitimi konularında eğitimler geliştirmiş, vermiş ve vermektedir. Ayrıca Otomotiv hizmet sektörü çalışanları için bir çok meslek eğitimi geliştirme ve gerçekleştirme, gözlem, danışmanlık İç Denetim (ISO Belgesi sahibi) faaliyetleri Osman Kaya nın uzmanlık alanları arasındadır. İTÜ Mezunları Derneği, MMO Üyesi, TEGEP ve IODA Üyesi olan Osman Kaya aynı zamanda; ilkokul öğrencilerine tasarruf bilincini kazandırmayı amaçlayan 3 Kumbara sosyal sorumluluk projesi gönüllü üyesi, eğitmenidir. Osman Kaya, Meltem Kaya ile evli ve Elifsu ile Sude nin babasıdır.

52 /Dinamik Danışmanlık Şarklı Sk. Yavuz Apt. No:20/A Kavacık Beykoz/İstanbul /Dinamik Danışmanlık /dinamik /dinamik

Eğitim Kataloğu 2017

Eğitim Kataloğu 2017 Eğitim Kataloğu 2017 «Üşenme, Erteleme, Vazgeçme» Dinamik Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. Malte Plaza Bağlarbaşı Mh. Atatürk Cd. Sakarya Sk. No:35/602 34844 Maltepe/İstanbul M: +90 532 721 82 09

Detaylı

Eğitim Kataloğu 2017

Eğitim Kataloğu 2017 Eğitim Kataloğu 2017 «Üşenme, Erteleme, Vazgeçme» Dinamik Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. Kavacık Mh. Şarklı Sk. Yavuz Apt. No:20/A 34810 Beykoz/İstanbul Tel.: +90 532 721 82 09 www.dinamikegitim.com.tr,

Detaylı

Eğitim Kataloğu 2018

Eğitim Kataloğu 2018 Eğitim Kataloğu 2018 «Üşenme, Erteleme, Vazgeçme» Dinamik Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. Kavacık Mh. Şarklı Sk. Yavuz Apt. No:20/A 34810 Beykoz/İstanbul Tel.: +90 532 721 82 09 www.dinamikegitim.com.tr,

Detaylı

Eğitim Kataloğu. «Üşenme, Erteleme, Vazgeçme»

Eğitim Kataloğu. «Üşenme, Erteleme, Vazgeçme» Eğitim Kataloğu 2019 «Üşenme, Erteleme, Vazgeçme» Faaliyetlerimiz Hakkımızda Misyonumuz Kişilerin ve kuruluşların farkındalıklarını sağlayarak, güçlü ve pozitif yönlerini açığa çıkararak, potansiyellerini

Detaylı

Office Phone:

Office Phone: www.aimdanismanlik.com Office Phone: 0212 698 00 40 İÇİNDEKİLER 1. NEDEN AIM? 2. İŞ ORTAKLARIMIZ ve ÜYE KURUMLAR 3. DANIŞMANLIK HİZMETLERİMİZ 4. İHTİYAÇLARINIZ, RİSKLERİNİZ ve BEKLENTİLERİNİZ NELER? 5.

Detaylı

Office Phone:

Office Phone: www.aimdanismanlik.com Office Phone: 0212 698 00 40 İÇİNDEKİLER 1. NEDEN AIM? 2. İŞ ORTAKLARIMIZ ve ÜYE KURUMLAR 3. DANIŞMANLIK HİZMETLERİMİZ 4. İHTİYAÇLARINIZ, RİSKLERİNİZ ve BEKLENTİLERİNİZ NELER? 5.

Detaylı

5Element Eğitim ve Danışmanlık EĞİTİM KATALOĞU

5Element Eğitim ve Danışmanlık EĞİTİM KATALOĞU 5Element Eğitim ve Danışmanlık EĞİTİM KATALOĞU 2016 Çatışma Yönetimi: Kişi, Ekip ve Organizasyon Değişimi Koçluk Yaklaşımı ile Yönetmek Eğiticinin Eğitimi: Eğitime ve Kişiye Özel Ekip Yönetimi: Bütünsel

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 Hakkımızda CREALUS, kurulduğu günden bu güne kadar müşterilerine stratejik çözüm ortağı olarak yenilikçi, yaratıcı ve katma değerli eğitim ve

Detaylı

2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU

2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU 2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU KAIZEN EĞİTİM KATALOĞU İÇİNDEKİLER TABLOSU KALİTE YÖNETİM EĞİTİMLERİ... 2 A. Kalite Yönetim Sistemi Programı... 2 A1. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri Bilgilendirme

Detaylı

5-Element Eğitim ve Danışmanlık EĞİTİM KATALOĞU

5-Element Eğitim ve Danışmanlık EĞİTİM KATALOĞU 5-Element Eğitim ve Danışmanlık EĞİTİM KATALOĞU 2017 ÖNSÖZ 5-Element Eğitim ve Danışmanlık olarak, kişisel performans gelişim eğitimlerindeki temel amaç, kurumların taleplerine göre eğitim programlarını

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

Otomotiv Eğitim ve Danışmanlık Kataloğu 2016

Otomotiv Eğitim ve Danışmanlık Kataloğu 2016 Otomotiv Eğitim ve Danışmanlık Kataloğu 2016 «Üşenme, Erteleme, Vazgeçme» Dinamik Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. Malte Plaza Bağlarbaşı Mh. Atatürk Cd. Sakarya Sk. No:35/602 34844 Maltepe/İstanbul

Detaylı

Kurumsallaşma Eğitimi

Kurumsallaşma Eğitimi Eğitimler Kurumsallaşma Eğitimi İÇERİK Aile şirketlerinde kurumsallaşma ihtiyacı Kurumsallaşmanın gerektirdikleri İhtiyaç analizleri Kurumsallaşmanın önündeki engeller Aile firmalarında iletişim Problemler

Detaylı

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU 2016 Kimdir? Türkiye'nin ilk ve tek KPI odaklı Satış, Pazarlama, Yönetim ve Liderlik, İş Dünyasında Hukuk, Koçluk ve Kişisel Gelişim Eğitimleri noktasında, sınıf içi ve online

Detaylı

PAZARLAMA FİNANS KURUMSAL YÖNETİM

PAZARLAMA FİNANS KURUMSAL YÖNETİM KURUMSAL CHECK UP PAZARLAMA FİNANS ÜRETİM KURUMSAL CHECK UP İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİM Kurumsal Check-Up uygulaması ile firmanızın güçlü ve geliştirilmesi gerekli alanlarını, yeteneklerini analiz ederek,

Detaylı

Kurumsal Eğitimlerimiz

Kurumsal Eğitimlerimiz 2017 Kurumsal Eğitimlerimiz İçindekiler YÖNETİCİLİK ve YÖNETİM BECERİLERİ EĞİTİMLERİ... 11 Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi... 11 Finansçı Olmayanlar için Finans Yönetimi Eğitimi... 12 Yönetimde Temel Yaklaşımlar

Detaylı

Eğitimin Amacı: Eğitimin İçeriği: STRES YÖNETİMİ Eğitimin Süresi*:

Eğitimin Amacı: Eğitimin İçeriği: STRES YÖNETİMİ Eğitimin Süresi*: Stres Yönetimi Etkili Zaman Yönetimi İkna Teknikleri Sunum Teknikleri Kriz Yönetimi İletişim Becerileri Sosyal Davranış ve Protokol Müzakere Teknikleri EĞİTİMLER Müşteri Odaklılık İş Süreçlerini İyileştirme

Detaylı

Otomotiv Eğitim ve Danışmanlık Kataloğu 2018

Otomotiv Eğitim ve Danışmanlık Kataloğu 2018 Otomotiv Eğitim ve Danışmanlık Kataloğu 2018 «Üşenme, Erteleme, Vazgeçme» Dinamik Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. Kavacık Mh. Şarklı Sk. Yavuz Apt. No:20/A 34810 Beykoz/İstanbul Tel.: +90 532 721

Detaylı

Eğitim Kataloğumuz 2017

Eğitim Kataloğumuz 2017 Eğitim Kataloğumuz 2017 Etkili İletişim Teknikleri Üst ve orta kademe yöneticiler, işyeri sahipleri, hekimler, memurlar, iletişim sektöründe çalışanlar, şirket sunumlarını yapan görevliler, öğrenciler,

Detaylı

Şirketlerde Liderlik Araştırması Rapor Sunumu 12 Şubat 2015 İnsan Kaynakları Zirvesi. GfK 2015 Şirketlerde Liderlik Araştırması Şubat 2015 1

Şirketlerde Liderlik Araştırması Rapor Sunumu 12 Şubat 2015 İnsan Kaynakları Zirvesi. GfK 2015 Şirketlerde Liderlik Araştırması Şubat 2015 1 Şirketlerde Liderlik Araştırması Rapor Sunumu 12 Şubat 2015 İnsan Kaynakları Zirvesi GfK 2015 Şirketlerde Liderlik Araştırması Şubat 2015 1 İnsan Kaynakları nın ajandasında neler var? Hiyerarşik yapıdan

Detaylı

INDIVIDUAL & ENTERPRISE SERVICES

INDIVIDUAL & ENTERPRISE SERVICES INDIVIDUAL & ENTERPRISE SERVICES EĞİTİM VE GELİŞİM HİZMETİ INDENSE EĞİTİM VE DIŞ KAYNAK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. İNSAN KAYNAKLARI VE İŞ HUKUKU EĞİTİMLERİ 5510 Sayılı Sosyal Güvenlik Kanunu Uygulamaları 6098

Detaylı

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI PDR Bülteni 2017-2018 Sayı: 07 YÖNDER OKULLARI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI Yönder Okulları

Detaylı

YÖNETİM VE LİDERLİK BECERİLERİNİ GELİŞTİRME PROGRAMLARI

YÖNETİM VE LİDERLİK BECERİLERİNİ GELİŞTİRME PROGRAMLARI YÖNETİM VE LİDERLİK BECERİLERİNİ GELİŞTİRME PROGRAMLARI YÖNETİM VE LİDERLİK BECERİLERİNİ GELİŞTİRME PROGRAMLARI 01 02 03 YÖNETİM VE LİDERLİK BECERİLERİNİ GELİŞTİRMEK YÖNETİCİLER İÇİN KOÇLUK BECERİLERİ

Detaylı

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum.

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Değerli Yönetici, GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. "Yaşamboyu Öğrenme" ilkesi çerçevesinde bireylerin, çeşitli sektörlerdeki işletmelerin,

Detaylı

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN 212 Derece Koçluk Akademisine hoş geldiniz! Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! Binlerce kilometrelik seyahatler, küçük bir adımla başlar. -Lao Tzu 1 2.ADIM.ADIM

Detaylı

28.10.2009. 1. Rakamlarla İş Bankası. 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı. 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz

28.10.2009. 1. Rakamlarla İş Bankası. 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı. 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz Yetenek Yönetimi Bölümü 27 Ekim 2009 1. Rakamlarla İş Bankası 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı 3. Yeni İK İş Modeli 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz 5. Yetenek Yönetimi Yaklaşımımız

Detaylı

Perakende sektöründe insan yönetimi profesyonellerine özel. İK Sertifika Programı

Perakende sektöründe insan yönetimi profesyonellerine özel. İK Sertifika Programı Perakende sektöründe insan yönetimi profesyonellerine özel İK Sertifika Programı Perakende sektörüne hız kazandıracak etkin formül: Yetenek Yönetimi ve Stratejik İK Perakende sektöründe yetenek yönetimi,

Detaylı

İnovasyon Yönetimi. Rekabetçi Ürün Geliştirmede Antropoloji ve Antropolojik Pazarlama. Süreç Yönetimi ve İnovasyonu. ! Kurumsal Gelişim Eğitimleri!

İnovasyon Yönetimi. Rekabetçi Ürün Geliştirmede Antropoloji ve Antropolojik Pazarlama. Süreç Yönetimi ve İnovasyonu. ! Kurumsal Gelişim Eğitimleri! Kurumsal Gelişim leri Konusu İçerik Hedef kitle Kazanımlar İnovasyon Yönetimi Rekabetçi Ürün Geliştirmede Antropoloji ve Antropolojik Pazarlama Süreç Yönetimi ve İnovasyonu İnovasyon nedir; neden önemlidir?

Detaylı

KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN ELÇİSİ: KURUMSAL AKADEMİLER. GÜLPERİ TANDAR LC Waikiki Kurumsal Akademi Direktörü Profesyonel Koç

KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN ELÇİSİ: KURUMSAL AKADEMİLER. GÜLPERİ TANDAR LC Waikiki Kurumsal Akademi Direktörü Profesyonel Koç KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN ELÇİSİ: KURUMSAL AKADEMİLER GÜLPERİ TANDAR LC Waikiki Kurumsal Akademi Direktörü Profesyonel Koç 01. Köklü Akademi Olmanın İncelikleri Stratejik Ortaklık Misyonu Kurum Kültürünü Dönüştürme

Detaylı

ÖĞRENME NLP. GELiŞiM. ANALiZ. insan. TAKiP NLP KONFERANS. YETiŞKiN SATIŞ FARKINDALIK. ikna IŞMANLIK. BECERi YÖNETİM. ViZYON KONFERAN.

ÖĞRENME NLP. GELiŞiM. ANALiZ. insan. TAKiP NLP KONFERANS. YETiŞKiN SATIŞ FARKINDALIK. ikna IŞMANLIK. BECERi YÖNETİM. ViZYON KONFERAN. UYUM N N YÖNETİMİ NLP Ri MI N KURUMSAL FARKINDALIK insan ÖĞRENME KONFERANS SATIŞ Merhaba YÖNETİM IŞMANLIK FARKINDALIK izasyon AÇIKLIK OZİTİF ŞÜNCE NLP BECERi GELİŞTİRME STRATEJİ İLETİŞİM EKiP KONTROL DANIŞMANLIK

Detaylı

Değişimi yakalamak ancak ondan daha hızlı olarak mümkün olabilir. www.5elementdanismanlik.com

Değişimi yakalamak ancak ondan daha hızlı olarak mümkün olabilir. www.5elementdanismanlik.com Değişimi yakalamak ancak ondan daha hızlı olarak mümkün olabilir. www.5elementdanismanlik.com Kimiz?...Farkımız ne? 5Element Eğitim ve Danışmanlık Vizyonumuz Türkiye'de kamu ve özel sektörde en çok bilinen

Detaylı

1. Çocukları Tanıma Çocukların fiziksel özelliklerini tanıma Çocukların sosyo-ekonomik özelliklerini tanıma

1. Çocukları Tanıma Çocukların fiziksel özelliklerini tanıma Çocukların sosyo-ekonomik özelliklerini tanıma Milli Eğitim Bakanlığı ve öğretmen yetiştiren yüksek öğretim kurumları temsilcilerinden oluşturulan "Öğretmen Yeterlikleri Komisyonu" 1999 yılında başlattığı çalışmalarını 2002 yılında tamamlayarak öğretmen

Detaylı

15 Nisan 2013 Tarihli Atölye Çalışması Sonuçları

15 Nisan 2013 Tarihli Atölye Çalışması Sonuçları İTÜ II. ULUSAL KARİYER ÇALIŞTAYI 15 Nisan 2013 Tarihli Atölye Çalışması Sonuçları Yakın Dönem Projelerimiz İTÜ I. ULUSAL KARİYER ÇALIŞTAYI 15 Nisan 2013 11 üniversite 13 uzman 4 farklı çalışma konusu İTÜ

Detaylı

SATIŞ & PAZARLAMA İLETİŞİM VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ EĞİTİMİ

SATIŞ & PAZARLAMA İLETİŞİM VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ EĞİTİMİ SATIŞ & PAZARLAMA İLETİŞİM VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ EĞİTİMİ Genel Amaç İş yaşamında başarılı olmak ve rakiplerinden sıyrılarak farklılık yaratarak isteyen kişi ve kuruluşlara yönelik olarak, akademik bilgiler

Detaylı

YÖNETİCİ YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME EĞİTİM PROGRAMI İÇERİĞİ

YÖNETİCİ YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME EĞİTİM PROGRAMI İÇERİĞİ YÖNETİCİ YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME EĞİTİM PROGRAMI İÇERİĞİ 2017 HEDEF KİTLE: Yöneticilik görevine yeni başlayanlar Yönetim pozisyonunda bulunanlar Şirket içi potansiyel yönetici adayları YÖNETİM DAVRANIŞI

Detaylı

Amaç. Octopus Program, InoTec Akademi uzmanlarının on yılı aşan tecrübesi ile hazırladığı, bir uzmanlık seviyesi belirleme ve geliştirme programıdır.

Amaç. Octopus Program, InoTec Akademi uzmanlarının on yılı aşan tecrübesi ile hazırladığı, bir uzmanlık seviyesi belirleme ve geliştirme programıdır. Tanıtım Sunumu 1 Amaç Octopus Program, InoTec Akademi uzmanlarının on yılı aşan tecrübesi ile hazırladığı, bir uzmanlık seviyesi belirleme ve geliştirme programıdır. 1 Amaç Kendine güveniyor musun? Uzmanlık

Detaylı

Sedona. Eğitim Kataloğu

Sedona. Eğitim Kataloğu Eğitim Kataloğu 1. Organizasyonel yapılanma Organizasyonel yapılanma kapsamında yer alan takım yapıları, yönetim anlayışı, yazılım süreçleri gibi kavramlar, yazılım projelerini başarıya taşıyan yapıtaşları

Detaylı

2015 KURUMSAL EĞİTİM PROGRAMI

2015 KURUMSAL EĞİTİM PROGRAMI 2015 KURUMSAL EĞİTİM PROGRAMI "İŞ HAYATINIZI YÖNETİN" EĞİTİM SÜRESİ (GÜN) "Yeni Geleni Geliştirmek" - İş Hayatına Giriş ve Uyum 1 "Teknik Ekibi Geliştirmek" - Service Business (S- Business) 2 "Gerçekleştirme

Detaylı

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM ARS Training, profesyonel iş dünyasında gereksinim duyulan eğitim ve danışmanlık hizmetlerini bütünsel yaklaşımla, duygu ve davranışları temel alarak uygulayan bir eğitim

Detaylı

11UY İş ve Meslek Danışmanı (Seviye 6) (Rev. No:02) Yeterlilik Sınavına Giriş Şartı Olarak Belirlenen Eğitime İlişkin Genel Şartlar

11UY İş ve Meslek Danışmanı (Seviye 6) (Rev. No:02) Yeterlilik Sınavına Giriş Şartı Olarak Belirlenen Eğitime İlişkin Genel Şartlar 11UY0017-6 İş ve Meslek Danışmanı (Seviye 6) (Rev. No:02) Yeterlilik Sınavına Giriş Şartı Olarak Belirlenen Eğitime İlişkin Genel Şartlar Sınav ve Belgelendirme Dairesi Başkanlığı Giriş Ulusal yeterlilikler;

Detaylı

KURUMSAL TELEFON KÜLTÜRÜ GELİŞTİRME PROGRAMLARI

KURUMSAL TELEFON KÜLTÜRÜ GELİŞTİRME PROGRAMLARI KURUMSAL TELEFON KÜLTÜRÜ GELİŞTİRME PROGRAMLARI KURUMSAL TELEFON KÜLTÜRÜ GELİŞTİRME PROGRAMLARI 01 02 03 TELEFONDA TEMEL İLETİŞİM BECERİLERİ TELEFONDA MÜKEMMEL MÜŞTERİ HİZMETİ VERMEK TELEFONDA BAŞARILI

Detaylı

Galip KOKULU - Genel Sekreter Yardımcısı

Galip KOKULU - Genel Sekreter Yardımcısı Galip KOKULU - Genel Sekreter Yardımcısı Yasal Dayanak EBSO, tüzel kişiliğe sahip kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Oda nın yasal dayanağını; 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Detaylı

STK LAR İÇİN. Gönüllülük Kurumsallık Verimlilik Süreklilik

STK LAR İÇİN. Gönüllülük Kurumsallık Verimlilik Süreklilik STK LAR İÇİN Gönüllülük Kurumsallık Verimlilik Süreklilik Başkandan İLKE (İlim Kültür Eğitim Derneği) uzun yıllardır sivil toplum alanında gönüllü çalışmalar yapmakta ve bu tür faaliyetlere destek vermektedir.

Detaylı

EĞİTİM YETKİNLİK İLİŞKİSİ

EĞİTİM YETKİNLİK İLİŞKİSİ SATIŞIN GÜCÜ Müşterilerin ürünleri etkin kullanarak kuruma bağlılığının artması temel amaçtır. Bu süreçte farklı ürünlerin etkin kullanımı için verilen hizmetin ihtiyacı karşılaması ve potansiyel ihtiyaçları

Detaylı

212 Derece Hakkında. Koçluk Modelimiz ve Koçluk İlkelerimiz. Neden 212 Derece? Koçlukta Temel Aldığımız İlkeler

212 Derece Hakkında. Koçluk Modelimiz ve Koçluk İlkelerimiz. Neden 212 Derece? Koçlukta Temel Aldığımız İlkeler Tanıtım Kataloğu Koçluk Modelimiz ve Koçluk İlkelerimiz 212 Derece Hakkında Akademimiz Can Deniz Timur tarafından profesyonel koçluk ve kişisel gelişim programları vermek üzere 2014 yılında Ankara da kuruldu.

Detaylı

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz?

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz? Türkiye nin en popüler iş arama ve işe alma platformları olan yenibiriş.com da 1500, kariyer.net te ise 2000 e yakın İç Kontrol başlıklı ilan bulunmaktadır. İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere

Detaylı

InoTec Akademi Eğitim Listesi

InoTec Akademi Eğitim Listesi InoTec Akademi Eğitim Listesi "Yatırımların en etkilisi insana yapılandır" Geleceğe Hazırlar www.inotecakademi.com.tr Sertifika Programlarımız Sertifika Programlarımız "Geleceği şekillendiren uzmanlar"

Detaylı

BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM?

BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM? BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM? Yetenek Seçimi ve Gelişiminde Teknosa Uygulaması HR Dergi Seçme Yerleştirme Zirvesi 21 Eylül 2012 Asena YALINIZ İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı İçindekiler Teknosa

Detaylı

REHBERLİK NEDİR? Bahsedilen rehberlik tanımlarının ortak yönleri ise:

REHBERLİK NEDİR? Bahsedilen rehberlik tanımlarının ortak yönleri ise: REHBERLİK SÜREÇLERİ REHBERLİK NEDİR? Bireye kendini anlaması, çevredeki olanakları tanıması ve doğru kararlar vererek özünü gerçekleştirebilmesi için yapılan sistematik ve profesyonel yardım sürecidir

Detaylı

Okul Temelli Mesleki Gelişim Nedir?

Okul Temelli Mesleki Gelişim Nedir? Okul Temelli Mesleki Gelişim Nedir? Okul Temelli Mesleki Gelişim (OTMG), okul içinde ve dışında öğretmenlerin mesleki bilgi, beceri, değer ve tutumlarının gelişimini destekleyen, etkili öğrenme ve öğretme

Detaylı

Sedona. Nisan 2013 Eğitim Kataloğu

Sedona. Nisan 2013 Eğitim Kataloğu Nisan 2013 Eğitim Kataloğu 8 Nisan 2013 Sedona, yazılım firmalarına ve büyük çaplı organizasyonların bilişim departmanlarına organizasyonel yapılanma, yöneticilik, takım çalışması ve kalite süreçleri alanlarında

Detaylı

* İnsan Kaynakları alanında çalışmak isteyen tüm Öğrenci ve Yeni Mezunlar,

* İnsan Kaynakları alanında çalışmak isteyen tüm Öğrenci ve Yeni Mezunlar, İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIĞI EĞİTİMİ Rekabetçi ve etkin süreç yönetimi için öncelikli olan entellektüel sermaye olarak kabul edilen insan kaynağı yönetiminde doğru stratejiler oluşturmak günümüz başarılı

Detaylı

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA MART EĞİTİMLERİ ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 10 MARTT

Detaylı

SATINALMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

SATINALMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ SATIŞ EĞİTİMİ Bu eğitimin amacı satış ve satışa dair tüm aşamaların uluslararası kabul görmüş standartlar da, eğitimi alan şirket ve personele kazandırılması amaçlanmıştır.. SATINALMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Detaylı

DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ

DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ MESLEKİ ( OPERASYON YÖNETİMİ ) GELİŞİM EĞİTİMLERİ GENEL YÖNETİM EĞİTİMLERİ İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIĞI

Detaylı

Liderlikte Güncel Eğilimler. Konuşan Değil, Dinleyen Lider. Şeffaf Dünyada Otantik Lider. Bahçevan İlkesi. Anlam Duygusu Veren Liderlik

Liderlikte Güncel Eğilimler. Konuşan Değil, Dinleyen Lider. Şeffaf Dünyada Otantik Lider. Bahçevan İlkesi. Anlam Duygusu Veren Liderlik Video Başlığı Açıklamalar Süresi Yetkinlikler Liderlikte Güncel Eğilimler Konuşan Değil, Dinleyen Lider Son on yıl içinde liderlik ve yöneticilik konusunda dört önemli değişiklik oldu. Bu videoda liderlik

Detaylı

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi 1 / 20

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi 1 / 20 Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi 1 / 20 Notre Dame de Sion Fransız Lisesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi olarak amacımız veli-öğretmen-idare ile işbirliği sağlayarak öğrencilerimizin

Detaylı

ÇORLU MESLEK YÜKSEKOKULU GELENEKSEL EL SANATLARI PROGRAMI FAALİYET RAPORU

ÇORLU MESLEK YÜKSEKOKULU GELENEKSEL EL SANATLARI PROGRAMI FAALİYET RAPORU ÇORLU MESLEK YÜKSEKOKULU GELENEKSEL EL SANATLARI PROGRAMI FAALİYET RAPORU 1. Genel Bilgiler a) Misyon Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, bilim ve teknolojiden yararlanan, evrensel ve toplumsal değerlere

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

YÖNETİCİLER İÇİN LİDERLİK EĞİTİMİ

YÖNETİCİLER İÇİN LİDERLİK EĞİTİMİ SİRKÜLER (G-2014) YÖNETİCİLER İÇİN LİDERLİK EĞİTİMİ Sayın Üyemiz, OAİB bünyesinde Dale Carnegie Training aracılığıyla Yöneticiler için Liderlik eğitimi düzenlenmesi planlanmaktadır. Söz konusu eğitim için

Detaylı

Eğitimde Yeterlilikleri Artırma Projesi

Eğitimde Yeterlilikleri Artırma Projesi PROJE DÖNGÜSÜ SEMİNERİ 07-11.05. 2018 TR4 - DOĞU MARMARA BÖLGESİ 7. MASA ÇALIŞTAYI Eğitimde Yeterlilikleri Artırma Projesi PROJE FİKRİ A EĞİTİM VE ÖĞRETİME ERİŞİM ve TAMAMLAMA 1 Ailelerin eğitim düzeyinin

Detaylı

BİRLİKTE TOPLANTILARI- ÇİMSA

BİRLİKTE TOPLANTILARI- ÇİMSA BİRLİKTE TOPLANTILARI- ÇİMSA 4/20/2017 White Paper / PERYÖN Yayınlar 2017.19 2015-2016 PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri, Fark Yaratan İK Projeleri kategorisinde başarı ödülü alan Çimsa nın, 2017 yılında

Detaylı

KOÇLUK NEDİR? İNCİ TOKATLIOĞLU Profesyonel Koç-Uzman Eğitimci

KOÇLUK NEDİR? İNCİ TOKATLIOĞLU Profesyonel Koç-Uzman Eğitimci KOÇLUK NEDİR? İNCİ TOKATLIOĞLU Profesyonel Koç-Uzman Eğitimci Neden Koçluk? İnsanların günlük koşuşturma içinde hayatlarının bazı yönlerinde dengenin kaçtığını fark edemez. (iş, aile, dostlar ve kendimiz

Detaylı

GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ

GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ HAKKIMDA 1980 yılında T.E.D. Ankara Koleji'nden mezun olduktan sonra İ. Ü. Orman İşletme Mühendisliği'ni 1985 yılında tamamlamıştır. Açık, iki yıl Amerika Birleşik Devletleri'nde

Detaylı

YÖNETİCİLİĞİ GELİŞTİRME PROGRAMLARI

YÖNETİCİLİĞİ GELİŞTİRME PROGRAMLARI YÖNETİCİLİĞİ GELİŞTİRME PROGRAMLARI İçindekiler Koçluk Mini MBA... Motivasyon Toplantı Yönetimi Zaman Yönetimi ve Stratejik Önceliklendirme... Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma Koçluk K im le r k a t ı

Detaylı

AOSB 2017 EĞİTİM PROGRAMI

AOSB 2017 EĞİTİM PROGRAMI Eğitimin Konusu: Takım Ruhu ve Yaratıcı Drama Eğitim Tarihi : 20 Nisan 2017 Eğitim Hedef Kitlesi: İş ve özel hayatında uyumlu ve verimli bir ortam yaratmak isteyen, İşletmelerde takım yöneten ve takım

Detaylı

LİDER VE YÖNETİCİ DEĞERLENDİRME VE GELİŞİM PROGRAMI

LİDER VE YÖNETİCİ DEĞERLENDİRME VE GELİŞİM PROGRAMI LİDER VE YÖNETİCİ DEĞERLENDİRME VE GELİŞİM PROGRAMI PozitifİK tarafından hazırlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. YOURLOGO Günümüzde şirketlerin en büyük ihtiyacı küresel ekonomide rekabet edebilmelerini

Detaylı

Girdiler: Kaynaklar ve İlişkiler Öğrenci niteliğindeki düzey Bu soruyu; ilgili olduğunuz bölüm veya programlara yerleştirilen öğrenci niteliğini

Girdiler: Kaynaklar ve İlişkiler Öğrenci niteliğindeki düzey Bu soruyu; ilgili olduğunuz bölüm veya programlara yerleştirilen öğrenci niteliğini Girdiler: Kaynaklar ve İlişkiler Öğrenci niteliğindeki düzey Bu soruyu; ilgili olduğunuz bölüm veya programlara yerleştirilen öğrenci niteliğini (üniversiteye giriş puanlarını ve yüzdelik dilimlerini)

Detaylı

Otomotiv Eğitim ve Danışmanlık Kataloğu

Otomotiv Eğitim ve Danışmanlık Kataloğu Otomotiv Eğitim ve Danışmanlık Kataloğu 2019 «Üşenme, Erteleme, Vazgeçme» Faaliyetlerimiz Hakkımızda Misyonumuz Kişilerin ve kuruluşların farkındalıklarını sağlayarak, güçlü ve pozitif yönlerini açığa

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı, Yıldız Teknik Üniversitesi Sağlık, Kültür

Detaylı

KARANLIĞIN ALIŞILMADIK DENEYİMİ

KARANLIĞIN ALIŞILMADIK DENEYİMİ KARANLIĞIN ALIŞILMADIK DENEYİMİ DÜNYANIN EN BÜYÜK MARKALARI, GÖRMENİN ÖTESİNE GEÇTİLER. Onlara Katılın, Bugün. GÖRMENİN ÖTESİNDE GELİŞMEK Karanlıkta Diyalog Nedir? Karanlıkta Diyalog atölye çalışmaları

Detaylı

9 201 Finansçı Olmayanlar için Finans Eğitimi Profesyonel Satışın Temel eri Takım Çalışması ve Problem Çözme Teknikleri Kataloğu

9 201 Finansçı Olmayanlar için Finans Eğitimi Profesyonel Satışın Temel eri Takım Çalışması ve Problem Çözme Teknikleri Kataloğu Eğitim Kataloğu 2019 Tüm eğitim detayları için bize brisaakademi@brisa.com.tr adreslerden ulaşabilirsiniz. Eğitimin Amacı: Bu eğitim, direkt finans yönetimi ile ilgili olmasa da finansal okur yazarlığının

Detaylı

Otomotiv Eğitim ve Danışmanlık Kataloğu

Otomotiv Eğitim ve Danışmanlık Kataloğu Otomotiv Eğitim ve Danışmanlık Kataloğu 2019 «Üşenme, Erteleme, Vazgeçme» Faaliyetlerimiz Hakkımızda Misyonumuz Kişilerin ve kuruluşların farkındalıklarını sağlayarak, güçlü ve pozitif yönlerini açığa

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Kalite Geliştirme ve İzleme Birimi

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Kalite Geliştirme ve İzleme Birimi TARİH : / /20 NASIL BİR SİSTEM UYGULANACAK? Performans değerlendirmesinde açık değerlendirme sistemi uygulanacaktır. Bu nedenle önce personel kendisini değerlendirecek, sonrada aşağıda belirtilen şekliyle

Detaylı

MEDYA VE İLETİŞİM YÖNETİMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BÜTÜNLEŞİK PAZARLAMA İLETİŞİMİ YÖNETİMİ YOĞUNLAŞMA ALANI BİLGİ PAKETİ

MEDYA VE İLETİŞİM YÖNETİMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BÜTÜNLEŞİK PAZARLAMA İLETİŞİMİ YÖNETİMİ YOĞUNLAŞMA ALANI BİLGİ PAKETİ MEDYA VE İLETİŞİM YÖNETİMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BÜTÜNLEŞİK PAZARLAMA İLETİŞİMİ YÖNETİMİ YOĞUNLAŞMA ALANI BİLGİ PAKETİ 1. Program Bilgileri Amaçlar: Medya ve İletişim Yönetimi Yüksek Lisans Programına

Detaylı

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2015 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015 Şirket Profili Basın Kiti 2015 Bir Bakışta MCI MCI, stratejik ilişki ve aktivasyon çözümleri sunma hususunda dünya lideri olup toplantı, etkinlik, dernek ve kongre sektörlerinde 1987'den beri yeniliklere

Detaylı

T.C. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ İÇ DENETİM BİRİMİ KALİTE GÜVENCE VE GELİŞTİRME PROGRAMI

T.C. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ İÇ DENETİM BİRİMİ KALİTE GÜVENCE VE GELİŞTİRME PROGRAMI T.C. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ İÇ DENETİM BİRİMİ KALİTE GÜVENCE VE GELİŞTİRME PROGRAMI ANKARA-2017 İÇİNDEKİLER 1. GENEL HÜKÜMLER... 3 2. İÇ DEĞERLENDİRMELER... 3 2.1. SÜREKLİ İZLEME... 3 2.2.

Detaylı

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. Misyon ve Vizyonumuz Müşterilerine en yüksek standartlarda kişisel hizmetler sağlamaya adanmış profesyonel kadro ile küresel bir iş ağı oluşturmaktır. Türkiye nin, yakın gelecekte AB ile üyeliğe varabilecek

Detaylı

Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler

Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler Kazananlar Konferansı 26 Şubat 2015 Seyhun Araz Üretim Müdürü Coca-Cola İçecek Bursa Fabrika Coca-Cola İçecek Coca-Cola Sistemi içinde en büyük 6. şişeleyici Faaliyet

Detaylı

Küme Yönetim Rehberi Notları. Sanayi Geliştirme Merkezi SANGEM

Küme Yönetim Rehberi Notları. Sanayi Geliştirme Merkezi SANGEM Küme Yönetim Rehberi Notları Sanayi Geliştirme Merkezi SANGEM Küme Stratejileri 1) İnovasyonu güçlendirme ve yaygınlaştırma 2) İşbirliğini ve bağlantılı çalışmayı güçlendirme ve yaygınlaştırma 3) Uluslararasılaşmayı

Detaylı

MART NİSAN MAYIS EĞİTİM PROGRAMI. Tel: 0282 726 8888 Fax: 0282 726 8889 Web: www.cerkezkoytso.com.tr Mail: info@cerkezkoytso.org.

MART NİSAN MAYIS EĞİTİM PROGRAMI. Tel: 0282 726 8888 Fax: 0282 726 8889 Web: www.cerkezkoytso.com.tr Mail: info@cerkezkoytso.org. MART NİSAN MAYIS EĞİTİM PROGRAMI Tel: 0282 726 8888 Fax: 0282 726 8889 Web: www.cerkezkoytso.com.tr Mail: info@cerkezkoytso.org.tr Eğitim katılımcı sayısı ve eğitim tarih değişiklikleri Odamız tarafından

Detaylı

Satış Becerileri ve Pazarlama Eğitimi. Doç. Dr. Efe EFEOĞLU Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi İşletme Fakültesi

Satış Becerileri ve Pazarlama Eğitimi. Doç. Dr. Efe EFEOĞLU Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi İşletme Fakültesi Satış Becerileri ve Pazarlama Eğitimi Doç. Dr. Efe EFEOĞLU Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi İşletme Fakültesi Pazarlamanın Değişen Yönü Müşteri İlişkileri Yönetimi Hizmet Kavramı Satış Pazarlama

Detaylı

VARİS YETİŞTİRME PROGRAMI

VARİS YETİŞTİRME PROGRAMI VARİS YETİŞTİRME PROGRAMI. Varis Yetiştirme Programı Program Süresi: 6 Gün Amacı: Aile şirketlerinde; aile sadakatini ve kimliğini güçlendirmek, aile duygularını beslemek, birlik ve beraberliğini geliştirmek,

Detaylı

KALİTE BİRİM SORUMLULARI EĞİTİMİ

KALİTE BİRİM SORUMLULARI EĞİTİMİ KALİTE BİRİM SORUMLULARI EĞİTİMİ 2018/I (05.09.18) Ülkü SU BİLGİN CICP-MHU Stratejik Yönetim ve Planlama Birimi Yöneticisi TANIŞMA.. EĞİTİM PLANI Eğitimin amacı Kalite Yönetim Sistemi o Nedir? o Sistem:

Detaylı

ENETOSH Eğitmenler ve Öğretmenler için İş Güvenliği ve iş Sağlığı Uzmanlık Standartları

ENETOSH Eğitmenler ve Öğretmenler için İş Güvenliği ve iş Sağlığı Uzmanlık Standartları ENETOSH Eğitmenler ve Öğretmenler için İş Güvenliği ve iş Sağlığı Uzmanlık Standartları Uzmanlık Alanı İş Yerinde İş Güvenliği ve İş Sağlığı Seviye: 6 Credit: Beceriler Bilgi 1 İş yerinde iş güvenliği

Detaylı

İÇİNDEKİLER 5 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA 6 SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI 8 SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM HARİTASI

İÇİNDEKİLER 5 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA 6 SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI 8 SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM HARİTASI 5 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA 6 SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI 8 SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM HARİTASI İÇİNDEKİLER 10 MICROSOFT OUTLOOK 2010 TEMEL e-öğrenme EĞİTİMİ 11 MICROSOFT WORD 2010

Detaylı

En İyi Yönetici, En Kötü Yönetici

En İyi Yönetici, En Kötü Yönetici En İyi Yönetici, En Kötü Yönetici Bu çalışma kâğıdını şimdiye kadar çalıştığınız en iyi ve en kötü yöneticilerin özelliklerini değerlendirmek için tek başınıza veya bir grupla birlikte kullanın. Nasıl

Detaylı

- Müşteri odaklı hizmet üretmek ve müşterilerle etkili iletişim kurma yöntemleri konusunda bütünsel bir bakış açısına sahip olacaklar,

- Müşteri odaklı hizmet üretmek ve müşterilerle etkili iletişim kurma yöntemleri konusunda bütünsel bir bakış açısına sahip olacaklar, İşletme ve yöneticilerine koçluk danışmanlık hizmetleri Bu program sonunda katılımcılar; - Hizmet sektörünün ve mağazacılığın özellikleri, hizmette ve müşteriye yaklaşımdaki değişmeler ve geleceğin mağazacılık

Detaylı

İş Hayatında Kişisel ve Takım Gelişimi Eğitimleri Satış Eğitimleri

İş Hayatında Kişisel ve Takım Gelişimi Eğitimleri Satış Eğitimleri Satış Eğitimleri Satış; bir firmanın yaşamını sürdürebilmesi için vazgeçilmez bir gereksinimdir. Ne kadar kaliteli ve ekonomik üretim yapılırsa yapılsın üretilenin alıcısının bulunup, üretilen hakkında

Detaylı

Stajyer Eğitim Programı (SEP)

Stajyer Eğitim Programı (SEP) Stajyer Eğitim Programı (SEP) Güzin Ceyhan içindekiler İstanbul Enstitüsü Hakkında Stajyer Eğitim Programı (SEP) Vizyon ve Misyon Beklentilerimiz Programın Akışı Programın Özellikleri Başvuru Seminerler

Detaylı

Teknoloji Şirketleri için Yönetim & Liderlik MasterClass Oturumları Kurgusu ve İçeriği.

Teknoloji Şirketleri için Yönetim & Liderlik MasterClass Oturumları Kurgusu ve İçeriği. Yayın Tarihi : Eylül 2017 MindMomentum by Selim Geçit Teknoloji Şirketleri için Yönetim & Liderlik MasterClass Oturumları Kurgusu ve İçeriği. i DÖKÜMANIN AMACI Çalışan sayısı arttıkça karmaşıklaşan yönetsel

Detaylı

OPERASYONEL LİDERLİK BECERİLERİMİ GELİŞTİRİYORUM

OPERASYONEL LİDERLİK BECERİLERİMİ GELİŞTİRİYORUM OPERASYONEL LİDERLİK BECERİLERİMİ GELİŞTİRİYORUM Programın İş Sonuçlarına Faydaları: Birinci kademe yöneticilerden, hem takımın bir üyesi hem de takımın yöneticisi olarak, Bir yandan istenen sonuçları

Detaylı

Bu kavramın odağından hareketle Blue Code, iş hayatında çözüm ortağı olduğumuz

Bu kavramın odağından hareketle Blue Code, iş hayatında çözüm ortağı olduğumuz Neden Blue Code? Blue Code tüm dünyada, temel yaşam fonksiyonları risk altındaki bireylere medikal müdahalenin eğitimli ve deneyimli uzmanlar tarafından hızlı ve güvenli bir biçimde en kısa sürede yapılmasını

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel uzmanlık belgesini başarıyla almaya hak kazanmıştır.

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel uzmanlık belgesini başarıyla almaya hak kazanmıştır. GMC FILM EĞİTİM Araç Kaplama, Cam Filmi, Seramik Kaplama eğitiminiz için, bildiğimiz herşeyi sizinle paylaşıyoruz... GMC Film Akademi eğitim uzmanları, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM POLİTİKA BELGESİ

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM POLİTİKA BELGESİ ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM POLİTİKA BELGESİ Ondokuz Mayıs Üniversitesinin eğitim ve öğretimde mükemmellik/nitelik anlayışı; vizyon, misyon ve değerler beyanında açıkça ifade edilmektedir.

Detaylı

Yönetim Sistemleri Eğitimleri

Yönetim Sistemleri Eğitimleri Yönetim Sistemleri Eğitimleri ISO 9001-2008 /2015 EĞİTİMİ Kuruluşlarında kalite yönetim sistemi kuracak, geliştirecek ve/veya uygulayacak katılımcılara kalitenin tanımlarını ve kalite yönetim prensiplerini

Detaylı

Marketing Camp 17 Summer Nedir?

Marketing Camp 17 Summer Nedir? Marketing Camp 17 Summer Nedir? Marketing Camp 17 Summer Türkiye de ilk kez hikayeleştirme, oyunlaştırma ve kullanıcı deneyimi olmak üzere güncel pazarlama disiplinlerini tasarımsal düşünce perspektifiyle

Detaylı

Perakendeye Özel SERTİFİKA PROGRAMLARI

Perakendeye Özel SERTİFİKA PROGRAMLARI Perakendeye Özel SERTİFİKA PROGRAMLARI Göztepe Merdivenköy Mah. Bora Sok. Nida Kule İş Merkezi No:1 K:7 İstanbul Tel: 0216 468 88 18 - Faks: 0216 468 88 01 info@kargem.com.tr www.kargem.com.tr İŞ BİRLİĞİ

Detaylı