TM HAKKINDA. Temizliğin Askerleriyiz...

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TM HAKKINDA. Temizliğin Askerleriyiz..."

Transkript

1 1 TM HAKKINDA Herşey, Temizliğin Askerleriyiz cümlesiyle başladı ve TM-Temizlik Mangası kuruldu. 2 yıl önce kurulan esas konusu hizmet olan firmamızın en büyük değeri çalışanları dır. Gündelik ev temizliklerinden inşaat sonrası temizliklere, sektörel temizlikten personel istihdamına kadar geniş bir hizmet skalası olan Mangamız, her durumda müşterilerinin beklentisini dikkate alarak karşılıklı güven duygusunu oluşturmayı ilke olarak benimsemiş ve bu yolda emin adımlarla ilerlemiştir. Amacımız, müşterilerimize, çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza, topluma ve çevreye kattığımız değeri, kaliteyi ve hizmeti sürekli ve belirgin bir biçimde arttırmaktır. Neden TM? Müşterilerimizin Huzuru = Bizim Huzurumuz. Tüm çalışanlarımız müşterilerimizin beklediği standartları karşılayacak şekilde sıkı bir işe alma ve istihbarat sürecinden geçirilerek TM ailesinin bir üyesi olmaktadırlar. TM çalışanlarının SGK girişleri işe başlamalarıyla beraber yapılır. TM, Müşterilerinin ve personellerinin yasal ve özlük haklarını korur. Çalışanlarımız işveren mali sorumluluk sigortası kapsamındadır. Müşterilerimizin karşılaşabileceği, hırsızlık, eşyalarının maddi zararları ve personelin kişisel sorumluluğu, TM tarafından güvence altındadır.

2 1 NEDEN TM? Yetişmiş İnsan Kaynağı TM çalışanları, kaliteli, güvenilir ve alanında yetkin kişilerden oluşmaktadır. Çalışma alanına özgü İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi başta olmak üzere Temizlik Hizmetleri eğitimine tabi tutulur ve bu periyodik olarak tekrar eder. İnsana ve Doğaya Dost Ürün ve Ekipman TM çalıştığı her mekana ve temizlenecek zemin/materyale uygun, doğru hijyeni sağlayacak ürünler kullanmaktadır. Kullanılan ürün, malzeme ve ekipmanlarımız TSE standartlarına uygun, insan sağlığına zarar vermeyen, çevre dostu ürünlerdir. Yerinde Rastgele Denetim ve İş Kalitesi Memnuniyeti Anketi Tüm personelimizin TM platformundaki işlerine devam edebilmeleri için belirlenen değerlerin sürekliliğini sağlamaları gerektiğinden rastgele ve yerinde ziyaretlerle denetlenmekte ve puan verilmektedir. Ayrıca Hizmet Servis Seviyesi (SLA) standardının doğru seviyede, müşterimize sağlanabilmesi için iş kalitesi memnuniyeti anketi ile hizmetlerimizin kalitesini sürekli ölçümlüyoruz. Bu yöntemle müşterilerimizin memnuniyet seviyelerini kıstas alarak, güven ve yüksek kalite standartlarımızı sağlıyoruz. Düzenli Raporlama ve Yenileme TM, operasyonel boyutta eğitimli ve profesyonel kadrosuyla denetleme ve raporlamada müşterilerine bilgi aktarımını düzenli yapar. Karşılıklı yapılan periyodik toplantılarla iş sürecini analiz ederek devamlı ihtiyaçlar doğrultusunda yenilenmesini ve gelişimini sağlar. TEMİZLİK MANGASI Koza Mah Sk. Tel : 0 (212) Koru2 M1 Blok K: 2 info@temizlikmangasi.com D: 11 Esenyurt- İstanbul Web :

3 2 GENEL TEMİZLİK HİZMETLERİMİZ... Ev Temizliği: Sizin eviniz bizim evimiz ilkesinden yola çıkarak eğitimli ve güleryüzlü personellerimizle tavandan zemine duvardan camlara kadar el değmedik yer kalmayacak şekilde işlerini titizlik ile yerine getirir. Ev temizliği hizmetimizi gündelik, haftalık,15 günde bir veya aylık olarak güler yüzlü ve profesyonel personelimizle vermekteyiz. Ofis Temizliği: Eğitimli ve profesyonel personellerimiz ile evinizdeki temizliği, hijyeni ve güveni ofislerinizde de sizlere sunmak için var güçleri ile çalışırken, ofis çalışanlarınızın üretim performanslarına pozitif etki etmeyi amaç edinmiştir. Site ve Bina temizliği: Günümüzde toplu konutların sayısının artmasıyla beraber bina ve site temizlik hizmetlerinin yapılması ile profesyonel şirketlere olan ihtiyacı artırmıştır. Firmamız çevre düzenlemesi projeleri, bahçe bakımı genel temizlik hizmetleri ile site yönetimlerine profesyonel çözümler sunmaktadır. Villa Temizliği: Firmamız tecrübeli temizlik personeli ile villalarınızda temizlik sırasında gereken titizlik ve özeni gösterir, temizlik esnasında herhangi bir hasarın oluşmaması için özenle dikkat etmekte olup sizlere kaliteli temizlik ve güveni bir arada sunmaktadır. İnşaat Sonrası Temizlik: İnşaat sonrasında kaba ve ince temizlik deneyimli ekiplerimiz tarafından zeminlerde ve camlarda oluşan alçı, harç kalıntıları, boya kaplı yüzeyler, kapı ve dolaplar, toz kir içinde banyo ve lavabolar dezenfekte edilerek temizliği yapılır.

4 2 GENEL TEMİZLİK HİZMETLERİMİZ... Dış Cephe Temizliği: Dış Cephe Temizliği ile plazaların dış cepheleri, pencereleriniz, camekan kapılarınız İş güvenliği yasasına uygun ekip ve ekipmanlarla çalışmaktır titiz ve hijyen ile temizlenir. Ayrıca dış cephesi kompozit veya alikobant kaplı bina,plaza ve iş yerleriniz profosyonel ekiplerimizce temizliği yapılır. Sert zemin Cilalama: Mermer cilası ve zeminlerin bakımı periyodik ve düzenli olarak siz degerli müşterilerimize istekleri doğrultusunda yapılmaktadır. Cilalama yöntemi iki türlüdür. Birincisi mermer, traverten vb. gibi kalsiyum karbonat içeren el deymemiş taşlara uygulanan kristalize cilalama yöntemidir. Kristalize cilalama yöntemi, yapılışı bakımından zor ve uğraş gerektiren bir yöntemdir. Ortalama cila ömrü kullanıma göre değişim göstermektedir ve evlerde 3 yıl, işyerlerinde 1 yıldır. Kristalize cila, makine ve çelik tel yardımı ile yavaş olarak mermere veya çini, paledyan gibi zeminlere uygulanır. İkincisi Expert cila, daha yumuşak marley, muşamba veya parke gibi gevşek malzemeye uygulanır. Halı ve Koltuk Yıkama: Evinize gelerek yüksek vakumlu son teknoloji makinalarımızla halınızdaki bütün küf, mantar, mite, akar, bit ve diğer bakterilerden arındırıyoruz ve %100 hijyen sağlıyoruz. TEMİZLİK MANGASI Koza Mah Sk. Tel : 0 (212) Koru2 M1 Blok K: 2 info@temizlikmangasi.com D: 11 Esenyurt- İstanbul Web :

5 3 SEKTÖREL TEMİZLİK HİZMETLERİMİZ... Yat Temizliği: Gemi ve yat içerisinde bulunan mobilya ve eşyaları deforme etmeyecek güvenilir ekipmanlarla 7 24 hizmetinizdeyiz. Alacağınız hizmetin bitmesini istediğiniz süreye gore ekipler göndererek hızlıca yat temizliği hizmetini tamamlıyoruz. Fabrika Depo Temizliği: Günlük, haftalık, aylık periyotlarla olduğu gibi bir defaya mahsus da olmaktadır. Fabrikalarda bulunan makinelerin, cihazların ve tesisatın eğitimli uzman kadromuzla büyük bir titizlikle temizlenir. Avm Temizliği: Eğitilmiş ve her türlü sağlık güvencesi sağlanmış elemanlarımız, kendilerine tahsis edilen modern makine ekipman ve malzemelerle kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Avm Temizlik Hizmetlerinde inşaat sonrası ve devamında temizlik avm personeli istihdamı sağlayarak müşterilerimize kurumsal çözümler sunmaktayız. Restaurant Temizliği: Günlük, haftalık, aylık periyotlarla olduğu gibi bir defaya mahsus yapılabildiği gibi, Restoran ve Cafélerde ihtiyacınız olan personelin temini konusunda bize ulaşabilir, bordrolama hizmetimizi de talep edebilirsiniz. Hastane Temizliği: Hastane şartlarına uygun olarak eğitilmiş personelimiz ile dezenfekte edebilen ve hastane şartlarına uygun kimyasal temizleyiciler kullanarak hizmet vermekteyiz. Bakteri ve virüsleri önleyecek tek kullanımlık mop ve rengine ve kullanıldığı yere göre bezler ayrı ayrı kullanılmaktadır. Otel ve Residance Temizlikleri: Firmamız otel temizliği ve housekeeping hizmetlerinde tecrübeli personelleriyle siz müşterilerimize çözümler sunmaktadır.

6 3 SEKTÖREL TEMİZLİK HİZMETLERİMİZ... Okul Temizliği: Okul temizlik işleri özellikle profesyonel kadrolarla yapılarak sağlık ve hijyen koşulları ile kullanılan profesyonel ürünlerimizle sorunsuz bir temizlik ihtiyacı karşılanmış olmaktadır. Ayrıca personeli istihdamı sağlayarak müşterilerimize kurumsal çözümler sunmaktayız İbadethane Temizliği: İbadethanelerin temizliği dinin vazgeçilmez temellerinden birisidir. Halılar, çiniler, ve her ebattaki avize ayrıntılı olarak temizlenir. Mermer alanlar profesyonel makinalarla temizlenir ve cilalanir. Hasar Sonrası Temizlik Hizmetlerimiz Yangın Sonrası Temizlik: Yangın sonrası dikkate alınması gereken ve en önemli evrelerden olan ortamdaki is kokusu ve nem kaynaklı küfün tamamen giderilmesidir. Vakumlu ve buharlı temizleme cihazları ile eşyalar temizlenmeli ve iyi bir şekilde kurutulmalıdır. Aynı şekilde vakumlu ve buharlı temizleme cihazları ile mekanın alt yüzeyi, peke ve boruları da dezenfekte edilerek temizlenmelidir. Gelişen teknolojinin sunduğu son model cihazlar ve makineler ile donatılmış profesyonel ekibimizle hizmet sunmaktayız. Su Baskını Sonrası Temizlik: Konusunda deneyimli ve uzman ekibiz tarafından temizliğe başlanmadan önce sel ya da su baskını meydana gelen yaşam alanındaki bütün eşyalar boşaltılır. Eşyalar kuru ve temiz bir alana götürülür. Bu işlemin hızlı bir şekilde yapılması eşyaların geri kullanımı için çok önemlidir. Boşaltılan alanda önce biriken suyun boşaltılması işlemi yapılır. Bu işlem vakumlu makineler ile yapılmaktadır. Nemli kalan bölgelerin kurutulduğundan emin olunulur. Buharlı kurutucular ile duvarların kurutulma işlemi yapılır. Duvarlara monte edilmiş raflar ya da üniteler var ise bunlar sökülerek arklarının da kurutulma işle TEMİZLİK MANGASI Koza Mah Sk. Tel : 0 (212) Koru2 M1 Blok K: 2 info@temizlikmangasi.com D: 11 Esenyurt- İstanbul Web :

7 4 PERSONEL TEMİNİ TM olarak kurumların ihtiyacına uygun kaliteli ve güvenilir temizlik personeli temini konusunda çalışma alanlarımız sınırsızdır. Değişik sektörlerdeki kurumlara yatırım harcaması yaptırmadan, temizlik gereksinimlerini karşılayacak optimum çözümleri sunmaktayız. Personelin çalıştıkları kurumun sektörüne göre iş sağlığı ve güvenliği çerçevesinde eğitilmesi, giydirilmesi, bordrolanması, denetlenmesi, gerekli ekipmanın ve malzemenin sağlanması hizmetlerimiz arasındadır. TM Olarak Nasıl Çalışıyoruz? Kurumlarla yaptığımız ön görüşmeler ve fizibiliteden sonra tesisinize ya da işyerinize uygun personel profili ve çalışma programı çıkartılır. İhtiyaca göre oluşturulacak Temizlik Hizmeti personel kadrosu belirlenir. Kurumunuzun faaliyet alanına özgü İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi başta olmak üzere Temizlik Hizmetleri eğitimi verilir. Bu eğitim çalışma başladıktan sonra da ihtiyaca göre aylık olarak tekrar eder. Çalışacak kadronun oluşturulmasıyla birlikte kurumunuz faaliyet alanına göre gerekli olan temizlik malzemesi, ekipman ve makine parkuru tasarlanır ve oluşturulur. TM olarak kullandığımız malzeme ve ekipman TSE standartlarına uygun, insan sağlığına ve doğaya zarar vermeyen 1.kalite ürünlerdir.

8 4 PERSONEL TEMİNİ Personelimiz dilerseniz firmanız için özel tasarlanmış ya da firmamızın kıyafetlerinden tesisinize uygun olanıyla fotoğraflı yaka kartı ile çalışır. Personellerimizin gölge dosyaları ilgili biriminize teslim edilir. Temizlik Hizmetleri personeli iş başı yapmadan SGK girişleri 1 ( bir ) gün önceden ilgili biriminize teslim edilir. TM olarak hizmet başlangıcından sonra kurumunuzla yapacağımız aylık toplantılarla iş süreci değerlendirilmesi yapılır. Sorumlu müdürlerimiz tarafından zaman gözetmeksizin haftada 4 kezyapılan denetimlerde hazırlanan periyodik denetleme tutanağı tarafınıza sunulur. Neden TM? 1. Müşterilerinin ve personellerinin yasal ve özlük haklarını korur. 2. Temizlik Makineleri, Ekipmanları ve Kimyasal malzemeler seçiminde sektörün lider kuruluşları ile çalışır. 3. Operasyonel boyutta eğitimli ve profesyonel kadrosuyla denetleme ve raporlamada müşterilerine bilgi aktarımını düzenli yapar. 4. Personel seçiminde müşteri beklentileri, tecrübe, eğitim düzeyi, yaş, diksiyon ve görüntü esaslarını uygular. TEMİZLİK MANGASI Koza Mah Sk. Tel : 0 (212) Koru2 M1 Blok K: 2 info@temizlikmangasi.com D: 11 Esenyurt- İstanbul Web :

Yenilikçi Çözüm Ortağınız

Yenilikçi Çözüm Ortağınız Yenilikçi Çözüm Ortağınız www.goldgirisim.com GOLD GİRİŞİM HAKKIMIZDA GOLD ORGANİZASYON TEMİZLİK TEKSTİL PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. olarak; Verdiğimiz hizmetlerde, ilgili sektörlerden pay almanın, rekabet

Detaylı

Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz. www.entegregroup.

Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz. www.entegregroup. Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz Yetkili : Yaşar TÜRKMEN Ofis Tel : 0212 482 11 99 Direkt : 0533 414 50 37

Detaylı

PINAR TEMİZLİK GRUP HİZMET REHBERİMİZ

PINAR TEMİZLİK GRUP HİZMET REHBERİMİZ PINAR TEMİZLİK GRUP HİZMET REHBERİMİZ www.pinartemizlik.com Temizliğin doğru adresi TEMİZLİK HİZMETLERİMİZ TEMİZLİK HİZMETLERİMİZ HİZMET VERDİĞİMİZ ALANLAR Genel temizlik Villa ve sitelerin temizliği İnşaat

Detaylı

Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal

Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal faaliyetleri yapabileceği tesisleri tercih etmektedirler. Bu

Detaylı

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için:

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için: Dersimiz Hijyen! Hakkında Maratem Akademi, endüstriyel temizlik sektörüne her düzeyde eğitim, danışmanlık ve teknik destek hizmetleri sunabilmek amacı ile kurulmuş profesyonel bir hizmet departmanıdır.

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

,, aima Kalite arkıyla www. kurumsal.com

,, aima Kalite arkıyla www. kurumsal.com aima Kalite arkıyla Hakkımızda aima Kalite arkıyla Kurumsal 2010 yılından bu yana müşteri memnuniyetini ve güvenirliğini en üst seviyede tutarak gelişimini büyüyerek sürdürmektedir. İhtisaslaşmanın hizmet

Detaylı

OFS Group A.S. Profesyonel Temizlik Hizmetleri KALİTE HAYATINIZA RENK KATAR

OFS Group A.S. Profesyonel Temizlik Hizmetleri KALİTE HAYATINIZA RENK KATAR Profesyonel Temizlik Hizmetleri KALİTE HAYATINIZA RENK KATAR Profesyonel Temizlik Hizmetleri Hakkımızda Bugün İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi genelinde kurum ve özel kuruluşlara temizlik hizmetleri

Detaylı

YESU Grup PROFESYONEL HİZMET YÖNETİMİ

YESU Grup PROFESYONEL HİZMET YÖNETİMİ YESU Grup PROFESYONEL HİZMET YÖNETİMİ Kurucunun Mesajı Profesyonel çalışma hayatında pek çok şirket ve kurumda yönetici olarak görev yaparken; ne amaç için inşa edilirse edilsin bina ve tesislerde sunulan

Detaylı

GENSER Güvenlik Sistemleri A.Ş yılında %100 yerli sermaye ile kurulmuştur.

GENSER Güvenlik Sistemleri A.Ş yılında %100 yerli sermaye ile kurulmuştur. 1 Değerli müşterilerimiz, GENSER Güvenlik Sistemleri A.Ş. 1995 yılında %100 yerli sermaye ile kurulmuştur. Koruma ve güvenlik hizmetlerinin en iyi şekilde verilmesi için alt yapısını ve kadrosunu 5188

Detaylı

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım...

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Parflex paravan sistemleri; hastaneler, muayenehaneler, sağlık birimleri ve diğer bir çok kullanım alanlarında işinizi kolaylaştırmak için tasarlanmış pratik bir bölme

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU TEMİZLİK VE BAKIM HİZMETLERİ PROSEDÜRÜ

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU TEMİZLİK VE BAKIM HİZMETLERİ PROSEDÜRÜ SAYFA 1 / 5 AMAÇ KAPSAM SORUMLULAR : Hereke MYO nun genel temizlik ve tertip-düzeni için standartları, sorumluları, sorumlulukları ve kontrol esaslarını belirleyerek, sürecin kalitesini arttırmak. : Hereke

Detaylı

GÜVENLİK IPS ÖZEL GÜVENLİK FAALİYET ALANLARI ŞİRKETLER GRUBU

GÜVENLİK IPS ÖZEL GÜVENLİK FAALİYET ALANLARI ŞİRKETLER GRUBU GÜVENLİK ŞİRKETLER GRUBU IPS ÖZEL GÜVENLİK FAALİYET ALANLARI 5188 Sayılı Kanun Kapsamında Elemanlı Özel güvenlik Hizmetleri Koruma ve VIP Koruma Hizmetleri Güvenliğe Yönelik Danışmanlık Hizmetleri Risk

Detaylı

(eviniz yeni sıfır bir ev ise Burayı Tıklayarak Bursa İnşaat temizliği sayfamızı ziyaret e debilirsiniz)

(eviniz yeni sıfır bir ev ise Burayı Tıklayarak Bursa İnşaat temizliği sayfamızı ziyaret e debilirsiniz) KULLANILMIŞ BOŞ EV TEMİZLİĞİ : (malzemeli ekip halinde ) (eviniz yeni sıfır bir ev ise Burayı Tıklayarak Bursa İnşaat temizliği sayfamızı ziyaret e debilirsiniz) Bursa temizlik şirketleri, ilklerinden

Detaylı

Temizlik ve Bakým Cozumleri

Temizlik ve Bakým Cozumleri Temizlik ve Bakým Cozumleri KÜF TEMÝZLEYÝCÝ HÝJYENÝK EV KULLANIMI anýnda etki beyazlatýr aktif klor etkisi KÜF TEMÝZLEYÝCÝ Güçlü ve kalýcý bir þekilde her çeþit küfün giderilmesinde kullanýlýr. Kalýcý

Detaylı

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri 10.. yıl TARİHÇEMİZ Şirketimiz, 2007 yılında Özel Güvenlik Hizmetleri vermek amacı ile Efe Güvenlik Hizmetleri Tic. LTD.ŞTİ. ünvanıyla kurulmuş olup, gelişen ve değişen hizmet sektöründe, müşteri talepleri

Detaylı

DÜŞÜK RİSKLİ ALANLARDA TEMİZLİK TALİMATI

DÜŞÜK RİSKLİ ALANLARDA TEMİZLİK TALİMATI Hazırlayan Kontrol eden Onaylayan Enfeksiyon Kontrol Komitesi Başkanı Kalite Yönetim Direktörü Hastane Yöneticisi 1.AMAÇ Hastane ortamından kaynaklanabilecek enfeksiyonları önlemek, hasta, hasta yakını

Detaylı

DÜŞÜK RİSKLİ ALANLARDA TEMİZLİK TALİMATI

DÜŞÜK RİSKLİ ALANLARDA TEMİZLİK TALİMATI Sayfa No 1 / 5 Hazırlayan İnceleyen Onaylayan Enfeksiyon Kontrol Komitesi Kalite Yönetim Temsilcisi Başhekim 1.AMAÇ Hastane ortamından kaynaklanabilecek enfeksiyonları önlemek, hasta, hasta yakını ve hastane

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ-4 İŞ PLANININ OLUŞTURULMASI. AMAÇ Hastane temizlik hizmetleri departmanında, hastaneye göre genel iş planı oluşturabileceksiniz.

ÖĞRENME FAALİYETİ-4 İŞ PLANININ OLUŞTURULMASI. AMAÇ Hastane temizlik hizmetleri departmanında, hastaneye göre genel iş planı oluşturabileceksiniz. 32 ÖĞRENME FAALİYETİ-4 AMAÇ Hastane temizlik hizmetleri departmanında, hastaneye göre genel iş planı oluşturabileceksiniz. ARAŞTIRMA Hastane temizlik hizmetleri departmanında kullanılan iş planlarını araştırınız.

Detaylı

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak.

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak. 1 HAKKIMIZDA Uzun yıllardan bu yana sektörde hizmet veren firmamız yılların verdiği tecrübe ve güven ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı kendisine ilke edinmiştir. Sektörde birçok firma arasından

Detaylı

AMASYA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ TEMİZLİK PLANI KOD YÖN.PL.07 YAY.TR. OCAK 2013 REV TR. TEMMUZ 2014 REV NO 01 SYF NO 1/4

AMASYA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ TEMİZLİK PLANI KOD YÖN.PL.07 YAY.TR. OCAK 2013 REV TR. TEMMUZ 2014 REV NO 01 SYF NO 1/4 YÜKSEK RİSKLİ ALAN ORTA RİSKLİ ALAN DÜŞÜK RİSKLİ ALAN DİŞ PRETEZ LABORATUARI RÖNTGEN TUVALETLER ENTEGRE KLİNİKLER MERKEZİ STERİLİZASYON ÜNİTESİ BÖLÜM BAZINDA TEMİZLİK UYGULAMALARI İDARİ BİRİMLER HASTA

Detaylı

OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA

OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA EM ETKİN MİKROORGANİZMA KULLANIMI 1 ***KOKU GİDERİMİ Kötü kokular

Detaylı

FİZİKSEL ARŞİV ELEKTRONİK ARŞİV DOKÜMAN YÖNETİMİ EĞİTİM VE DANIŞMANLIK

FİZİKSEL ARŞİV ELEKTRONİK ARŞİV DOKÜMAN YÖNETİMİ EĞİTİM VE DANIŞMANLIK FİZİKSEL ARŞİV ELEKTRONİK ARŞİV DOKÜMAN YÖNETİMİ EĞİTİM VE DANIŞMANLIK 1 2010-2017 www.delfin.com.tr DELFİNHAKKINDA Delfin Hakkında Fiziksel Arşivleme Hizmetleri Dijital Arşivleme Hizmetleri Eğitim ve

Detaylı

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım...

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Parflex paravan sistemleri; hastaneler, muayenehaneler, sağlık birimleri ve diğer bir çok kullanım alanlarında işinizi kolaylaştırmak için tasarlanmış pratik bir bölme

Detaylı

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir.

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. Gerek fonksiyonel ve modern mimari çözümleri, gerekse estetik ve kaliteye vermiş

Detaylı

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi SULTANBEYLİ Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi Katma değeri yüksek bir proje Maltepe, Kurtköy ve Pendik ilçeleriyle çevrili Sultanbeyli, 90 lı yıllarda başladığı gelişimle bugün İstanbul

Detaylı

KURUMSAL TANITIM DOSYASI Mermer, Granit, Traverten, Proje, Tasarım, İmalat. Asiye KURT Koordinatör

KURUMSAL TANITIM DOSYASI Mermer, Granit, Traverten, Proje, Tasarım, İmalat. Asiye KURT Koordinatör KURUMSAL TANITIM DOSYASI Mermer, Granit, Traverten, Proje, Tasarım, İmalat. Asiye KURT Koordinatör INDEX ŞİRKETİMİZ HAKKINDA SHOWRROM, FABRİKA MERKEZİ ve ORGANİZASYON ŞEMASI ŞİRKETİN AMAÇ ve KONULARI İMALATLARIMIZDAN

Detaylı

www.bilimnettasarim.com/ polisaj makinesi 480 0,8 0,27 polisaj 1300 0,33 0,68 polisaj malzemeleri 210 0,39 0,28 cila makinesi 110 0,57 1,24 polisaj

www.bilimnettasarim.com/ polisaj makinesi 480 0,8 0,27 polisaj 1300 0,33 0,68 polisaj malzemeleri 210 0,39 0,28 cila makinesi 110 0,57 1,24 polisaj www.bilimnettasarim.com/ polisaj makinesi 480 0,8 0,27 polisaj 1300 0,33 0,68 polisaj malzemeleri 210 0,39 0,28 cila makinesi 110 0,57 1,24 polisaj motoru 140 0,37 0,21 elektro polisaj 70 0,18 0,36 pasta

Detaylı

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ Altıntepe Mahallesi, Sırmakeş Sokak, No:13/10 Maltepe-İSTANBUL Tel : 0216 518 0280 Fax : 0216 518 5316 Web : www.aktifgd.com e-posta : info@aktifgd.com Aktif

Detaylı

Hakkımızda LAVİSER olarak 2003 yılında; gayrimenkul, dekorasyon, mobilya ve tadilat sektöründe ilk adımı attık. 2014 yılında bünyemize kattığımız Laviser markamızla dekorasyon sektöründe inovatif düşünce

Detaylı

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ Mimari Tasarım Projelendirme İmalat Of is is Mobilyaları Uygulama www.tapso.com Ofis Mağaza Hastane Otel Restaurant Tapso Project Gibi Düşünmek Tapso Project

Detaylı

keşfetmeye hazır mısın?

keşfetmeye hazır mısın? keşfetmeye hazır mısın? Kazım Dirik Mah. 372/16 Sokak No6 Bornova - İZMİR Tel 0232 339 25 55-56 Faks 0232 339 25 57 www.mevaport.com info@mevaport.com w w w. m e v a p o r t. c o m Tarihçemiz Üç kardeşin

Detaylı

Sağlık için temizlik!

Sağlık için temizlik! Sağlık için temizlik! ENDÜSTRİYEL ÇAMAŞIR YIKAMA HİZMETLERİ Endüstriyel Çamaşır Yıkama Hizmeti sektöründe olan tecrübemizin getirdiği birikimle teknolojinin buluştuğu yer olan OXİ LAUNDRY olarak biz; Teknolojik

Detaylı

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 OCAK 2016 31 OCAK 2016 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

2018 FİYAT LİSTESİ.

2018 FİYAT LİSTESİ. 2018 FİYAT LİSTESİ Su Tesisatı Elektrik Tesisatı Doğal Gaz Tesisatı Petek Temizliği İçme Suyu Tesisat Dezenfeksiyonu İç Tasarım Yenileme Mutfak, Banyo, Komple Ev Tadilatı Tadilat & Tamirat & Montaj i 1

Detaylı

ERA AKADEMİ İNSAN KAYNAKLARI Kayışdağı Cad. Uğur Bey Apt. No:98 Kat:3 Daire:8 Ataşehir /İSTANBUL Tel: 0216 577 79 76-77 Faks: 0216 577 79 78

ERA AKADEMİ İNSAN KAYNAKLARI Kayışdağı Cad. Uğur Bey Apt. No:98 Kat:3 Daire:8 Ataşehir /İSTANBUL Tel: 0216 577 79 76-77 Faks: 0216 577 79 78 KADROLU PERSONEL VE DÖNEMSEL İŞGÜCÜ TEMİNİ Günümüz iş dünyasında her konuda olduğu gibi insan kaynakları konusunda da esnek uygulamalara ihtiyaç duyulmaktadır. İnsan kaynakları uygulamalarında benimsenecek

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: 1/2/2012 Resmi Gazete Sayısı: 28191 MİLLİ EMLAK GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 339)

Resmi Gazete Tarihi: 1/2/2012 Resmi Gazete Sayısı: 28191 MİLLİ EMLAK GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 339) Resmi Gazete Tarihi: 1/2/2012 Resmi Gazete Sayısı: 28191 MİLLİ EMLAK GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 339) MADDE 1 26/5/2005 tarihli ve 25826 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Millî Emlâk Genel Tebliği (Sıra No:

Detaylı

BAŞAK GRUP, kurulduğu tarihten itibaren, tüm sektörlerde var olan ihtiyaçlara en iyi ve hızlı şekilde

BAŞAK GRUP, kurulduğu tarihten itibaren, tüm sektörlerde var olan ihtiyaçlara en iyi ve hızlı şekilde İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ TANITIM DOSYASI 2015 BAŞAK GRUP, kurulduğu tarihten itibaren, tüm sektörlerde var olan ihtiyaçlara en iyi ve hızlı şekilde cevap verebilen sayılı kuruluşlardan biridir. İhtiyaç

Detaylı

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi Temizliği unutun, sadece nefes alın Solunum ekipmanları için profesyonel temizlik ve dezenfeksiyon www.meiko.com.tr : Güvenilir temizlik ve dezenfeksiyon

Detaylı

İzin yolu çile yolu olmaktan çıkıyor!

İzin yolu çile yolu olmaktan çıkıyor! İzin yolu çile yolu olmaktan çıkıyor! Araçları ile Türkiye ye gidecek olan vatandaşlarımız yola çıkmadan sigorta ve asistans ihtiyaçlarını karşılayacak, yola huzurla çıkacak. Büyük heyecanla beklediğimiz

Detaylı

ÖZEL GÜVENLİKTE BİLGİSİYLE ÖNCÜ. efa güvenlik. Tel: (+90) Fax: (+90) W: E:

ÖZEL GÜVENLİKTE BİLGİSİYLE ÖNCÜ. efa güvenlik. Tel: (+90) Fax: (+90) W:   E: efa Güvenlik ÖZEL GÜVENLİKTE BİLGİSİYLE ÖNCÜ efa güvenlik Tel: (+90) 212 211 70 09 Fax: (+90) 212 273 09 77 W: www.efaguvenlik.com.tr E: info@efaguvenlik.com.tr KALİTE POLİTİKAMIZ HAKKIMIZDA 2007 yılında

Detaylı

Bütün temizlik. yöntemleri

Bütün temizlik. yöntemleri FAKİR BUHARLI TEMİZLEYİCİLER Bütün temizlik yöntemleri www.facebook.com/fakirevaletleri www.twitter.com/fakirevaletleri www.fakir.com.tr Fakir Steam Mop Buharlı temizliğin en pratik hali! Fakir Steam Mop

Detaylı

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir.

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir. Masvent, gelişen teknolojiye uyum sağlayarak, uzmanlaşmış kadrosu ve modern makina parkuruyla yürüttüğü imalatlarıyla havalandırma sektöründe başarıyla hizmet vermektedir. Firmamız; Klima Santralleri,

Detaylı

ş i r k e t l e r g r u b u Profesyonel bir anlayış ve uzman bir kadroyla önemli bir müşteri kitlesine hizmet veriyoruz. gelişim içinde olan iş dünyasında zamanın ritmini yakalamak, ancak yeni fikirler

Detaylı

HASTANE TEMİZLİĞİ AYŞEGÜL LİKOĞLU ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRESİ VE EĞİTİM HEMŞİRESİ

HASTANE TEMİZLİĞİ AYŞEGÜL LİKOĞLU ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRESİ VE EĞİTİM HEMŞİRESİ HASTANE TEMİZLİĞİ AYŞEGÜL LİKOĞLU ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRESİ VE EĞİTİM HEMŞİRESİ Amaç Hastanede çalışan personeli ve yatan hastaları hastane enfeksiyonları açısından korumak, bilinçlendirmek, Gerekli

Detaylı

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim KURUMSAL MBA Decor; 2005 yılı içerisinde Mustafa Güven ile temelleri atılarak Güven Dekorasyon ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Ticari kariyeri öncesi Tepe HOME başta olmak üzere bir çok kurumsal firmada

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2016 enerjik yatırımlar yenilenebilir verimli kazandıran çözümler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuzdur. Bizi Geleceğe Taşıyan. GEO TARİHÇE ( 5 ) PROJE TAAHHÜT ( 6-7 ) KALİTE

Detaylı

YAVUZ YANGIN GÜVENLİK

YAVUZ YANGIN GÜVENLİK YAVUZ YANGIN GÜVENLİK GÜVENİLİR ORTAĞINIZ İLETİŞİM Batı Bulvarı ATB İş merkezi G Blok No: 175 Macunköy / Yenimahalle /ANKARA Telefon: 0 (312) 397 85 25 Faks 0 ( 312) 397 85 26 E-posta: info@yavuzyangin.com

Detaylı

BERİLEFE YAPI FİRMA TANITIM DOSYASI

BERİLEFE YAPI FİRMA TANITIM DOSYASI BERİLEFE YAPI FİRMA TANITIM DOSYASI A ) BERİLEFE YAPI PROJE MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK FALİYET ALANLARIMIZ Kat Karşılığı Konut Yapılması Çok Katlı Konutların Yapılması Villaların Yapılması Ticari Projelerin

Detaylı

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY

PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY UKM-PROVIDENT GENEL TEMİZLİKTE TEMEL KURALLAR VE ÜRÜN UYGULAMALARI UKM UĞUR KİMYA KİMDİR? 1993 yılında kuruluşu gerçekleşen şirketimiz, 15 yıldır misyonunu iyi bir kimya

Detaylı

3

3 2 3 Ürün ve Hizmetlerimiz Alüminyum pencereler Alüminyum kapılar Alüminyum sürme doğramalar Alüminyum giydirme cepheler Alüminyum çatı ışıklıkları Alüminyum güneş kırıcılar Alüminyum kış bahçeleri Alüminyum

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ-5 AMAÇ

ÖĞRENME FAALİYETİ-5 AMAÇ ÖĞRENME FAALİYETİ-5 39 AMAÇ Hastane temizlik hizmetleri departmanında, hastaneye göre genel iş planı oluşturabileceksiniz. ARAŞTIRMA Hastane temizlik hizmetlerinde günlük işlemleri araştırınız. Örnek günlük

Detaylı

KURUMSAL TANITIM DOSYASI Mermer, Granit, Traverten, Proje, Tasarım, İmalat. Technistone Ege bölge Bayisi

KURUMSAL TANITIM DOSYASI Mermer, Granit, Traverten, Proje, Tasarım, İmalat. Technistone Ege bölge Bayisi KURUMSAL TANITIM DOSYASI Mermer, Granit, Traverten, Proje, Tasarım, İmalat. Technistone Ege bölge Bayisi Asiye KURT Koordinatör Mehmet AVCI Dış Ticaret Müdürü İÇİNDEKİLER ŞİRKETİMİZ HAKKINDA SHOWRROM,

Detaylı

V IP. Professional Security Company

V IP. Professional Security Company V IP Professional Security Company Değerli Müşterimiz; G ünümüz iş dünyasının hızlı temposunda kuruluşlar arasında daha iyiye ulaşma çabası, belirlenen amaçlara ulaşma yolundaki rekabet, sonuçta ulaşılan

Detaylı

Cami Temizliği | Bemay Temizlik

Cami Temizliği | Bemay Temizlik Cami temizliği çok önemlidir çünkü her gün yüzlerce, binlerce insan buraya gelerek ibadet eder. Sürekli kalabalık olması nedeniyle de kalıcı bir temizlik ortamı olmalıdır. Çok kalabalık olması fazla hastalık

Detaylı

Nano Silgi 1 li - 5 li

Nano Silgi 1 li - 5 li Nano Silgi 1 li - 5 li Temizleme tekniğinde dünyada sansasyon yaratan Nano Silgi, şebekemsi yapısı sayesinde en inatçı kir ve lekeleri temizleyebilmektedir. Bina cepheleri, duvarlar ve zeminlerdeki (derz)

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

Kuruluşumuzun amacı, beklentileriniz doğrultusunda kaliteli hizmeti siz değerli müşterilerimize sorunsuz ve en uygun şekilde sunmaktır.

Kuruluşumuzun amacı, beklentileriniz doğrultusunda kaliteli hizmeti siz değerli müşterilerimize sorunsuz ve en uygun şekilde sunmaktır. Değerli Müşterimiz; Günümüz iş dünyasının hızlı temposunda kuruluşlar arasında daha iyiye ulaşma çabası, belirlenen amaçlara ulaşma yolundaki rekabet, sonuçta ulaşılan başarı ve bu başarının değerini belirleyen

Detaylı

MSS GRUP Ölçülebilir Hijyen BİLGİYİ PAYLAŞMAYA HOŞGELDİNİZ. Copyright MSS Grup Ltd Şti. ZİNCİRİN GÜÇLÜ HALKASIYIZ

MSS GRUP Ölçülebilir Hijyen BİLGİYİ PAYLAŞMAYA HOŞGELDİNİZ. Copyright MSS Grup Ltd Şti. ZİNCİRİN GÜÇLÜ HALKASIYIZ MSS GRUP Ölçülebilir Hijyen BİLGİYİ PAYLAŞMAYA HOŞGELDİNİZ MSS Hedef Pazarımız Uluslararası Endüstriyel ve Kurumsal Pazarın Temizleme ve Hijyen Sistemleri Alanında Kimyasal Üretimi, Malzeme Tedariki, Lojistik

Detaylı

ŞAHİN GROUP İNŞAAT YAPI HAFRİYAT GAYRİMENKUL ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ. İnşaat Yapı Hafriyat Gayrimenkul

ŞAHİN GROUP İNŞAAT YAPI HAFRİYAT GAYRİMENKUL ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ. İnşaat Yapı Hafriyat Gayrimenkul ŞAHİN GROUP İNŞAAT YAPI HAFRİYAT GAYRİMENKUL ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ İnşaat Yapı Hafriyat Gayrimenkul HAKKIMIZDA Şahin Group, insanlara daha yaşanılır ortamlar hazırlayan, müşterilerinin ihtiyacına

Detaylı

ATAŞEHİR KOMPLE PLAZA SUNUM DOSYASI. Hazırlayan Nuri İĞMEN REMAX Bento Gayrimenkul Dan. ve Paz. Ltd. Şti. 30 Mart 2015

ATAŞEHİR KOMPLE PLAZA SUNUM DOSYASI. Hazırlayan Nuri İĞMEN REMAX Bento Gayrimenkul Dan. ve Paz. Ltd. Şti. 30 Mart 2015 ATAŞEHİR KOMPLE PLAZA SUNUM DOSYASI Hazırlayan Nuri İĞMEN REMAX Bento Gayrimenkul Dan. ve Paz. Ltd. Şti. 30 Mart 2015 Bölge Dinamikleri 2000 li yılların başına kadar hızlı bir şekilde konut yapılanması

Detaylı

Dünyaca ünlü mimar ZAHA HADİD, H. Aliyev Müzesi projesinde SANDER ürünlerini tercih etti. Bakü Flame Tower projesinde SANDER ürünlerini kullanıyor.

Dünyaca ünlü mimar ZAHA HADİD, H. Aliyev Müzesi projesinde SANDER ürünlerini tercih etti. Bakü Flame Tower projesinde SANDER ürünlerini kullanıyor. Şirket Profilimiz Misyonumuz 2001 yılında İstanbul Şişli de kurulan Sander Ltd. Şti. olarak, 2011 yılı itibariyle kurumsallaşmamızı tamamlamış biçimde, 5000 m 2 lik tesislerimizde, tecrübeli ve eğitimli

Detaylı

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor...

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor... Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor... 0392 444 4000 www.northernlandcyprus.com www.facebook.com/northernlandcyprus info@northernlandcyprus.com

Detaylı

mikrofiber bezler www.anbertem.com

mikrofiber bezler www.anbertem.com mikrofiber bezler www.anbertem.com MİKROFİBER TEKNOLOJİ HARİKASI Mikrof iber Temizlik Bezleri Berceste mikrofiber temizlik bezleri, teknoloji kullanılarak polyester ve poliamid bileşiminden üretilmiştir.

Detaylı

SATIN ALMA KILAVUZU GODMORGON. Banyo mobilyaları

SATIN ALMA KILAVUZU GODMORGON. Banyo mobilyaları SATIN ALMA KILAVUZU Banyo mobilyaları BAKIM Mobilyayı nemli veya yumuşak deterjanlı bezle temizleyin. Sonra kuru ve temiz bir bezle kurulayın. Nemin mobilyaya işlemesini önlemek için su birikintilerinin

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Yrrd. Doç. Dr. Kaya Süer Adem Aköl Sinan Özyavaş Dilek Baytaş Kalite Konseyi Başkanı Kalite Koordinatörü 1/6 1. AMAÇ

Detaylı

Ocak Tanıtım Dosyası

Ocak Tanıtım Dosyası Ocak Tanıtım Dosyası Hakkımızda ÖZGÜRLER GRUP LİMİTED ŞİRKETİ ÖZGÜRLER Grup, 2014 yılında Ankara da kurulmuştur. Yeni bir firma olmasıyla beraber kadromuz uzun yıllar farklı sektörlerde uzmanlaşmış personellerden

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan 3 doğanın içinde yer alan 1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66

Detaylı

Banyo ve Sıhhi Tesisatın Temizlenmesi Niçin Bu Kadar Önemlidir? Sıhhi tesisatın yapısı kir toplamaya çok uygundur. Kirli ellerde ve vücudun ölü

Banyo ve Sıhhi Tesisatın Temizlenmesi Niçin Bu Kadar Önemlidir? Sıhhi tesisatın yapısı kir toplamaya çok uygundur. Kirli ellerde ve vücudun ölü Banyo ve Sıhhi Tesisatın Temizlenmesi Niçin Bu Kadar Önemlidir? Sıhhi tesisatın yapısı kir toplamaya çok uygundur. Kirli ellerde ve vücudun ölü derisinden, saçtan, temizlenen alanlardan(gider ve lavabolarda)

Detaylı

DELFİN ANAHTAR TESLİM

DELFİN ANAHTAR TESLİM Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde ANAHTAR TESLİM çözüm sunmak amacı ile kurulmuştur.

Detaylı

A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.G.D GRUP olarak; Güvenlik Sektöründe Lider Kuruluşlara, Danışmanlık, İnsan Kaynakları Yönetimi ve Çözüm Ortaklığı hizmeti vererek faaliyete

Detaylı

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. 2 Sizlere yakışır bir yaşam alanı sunuyoruz, çünkü sevdiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.

Detaylı

BATARYALAR BATARYALAR KATALOG 2014 KATALOG 2014 OTTOMAN-02 EMPRADOR GOLDEN ROSE LAVABO BATARYASI OTTOMAN-02 EMPRADOR GOLDEN LAVABO BATARYASI

BATARYALAR BATARYALAR KATALOG 2014 KATALOG 2014 OTTOMAN-02 EMPRADOR GOLDEN ROSE LAVABO BATARYASI OTTOMAN-02 EMPRADOR GOLDEN LAVABO BATARYASI OTTOMAN-02 ROSE OTTOMAN-02 OTTOMAN-03 ROSE OTTOMAN-03 ROSE OTTOMAN-04 ROSE ISEO-01 ISEO-01 ISEO-01 ISEO-02 URBINO-01 ROSE ANKASTRE BATARYA ROSE ANKASTRE BATARYA ÇIRAĞAN-02 ROSE URBINO-01 ANKASTRE ÇIRAĞAN-02

Detaylı

DAVLUMBAZ ASPİRATÖR SİSTEMLERİ TEMİZLİĞİ

DAVLUMBAZ ASPİRATÖR SİSTEMLERİ TEMİZLİĞİ DAVLUMBAZ ASPİRATÖR SİSTEMLERİ TEMİZLİĞİ DAVLUMBAZ ASPİRATÖR SİSTEMLERİ TEMİZLİĞİ TEMİZLENECEK SİSTEM DAVLUMBAZLAR YAĞ TUTUCU FİLTRELER EMİŞ AĞIZLARI YATAY VE DİKEY KANALLAR FAN,FAN HÜCRESİ VE KASET FİLTRESİ

Detaylı

Hayalleriniz gerçek olsun...

Hayalleriniz gerçek olsun... www.artysteel.com Hayalleriniz gerçek olsun... HAKKIMIZDA Arty Steel Hakkında Arty Steel Hafif Çelik Yapı Sistemleri, çelik konstrüksiyon yapıların panel sistemini ve projelerinizin anahtar teslim inşaasını

Detaylı

AĞAOĞLU MASLAK 1453 İNŞAAT ALANI

AĞAOĞLU MASLAK 1453 İNŞAAT ALANI MODEL BİNA hakkımızda MODEL İNŞAAT 1993 yılında kurulmuştur. Kuruluş amacı Yurtiçi ve Yurtdışı Müteahhitlik hizmetleridir. Bu hedef doğrultusunda Yurtiçi ve Yurtdışında çok önemli projeler gerçekleştirilmiştir.

Detaylı

Bu teminat poliçe üzerinde yer almas kayd ile geçerli olacakt r.

Bu teminat poliçe üzerinde yer almas kayd ile geçerli olacakt r. Say n Sigortal m z, Anadolu Konut Mini Onar m Hizmeti, konutunuzda poliçenizin geçerli oldu u süre boyunca oluflabilecek, afla da tan mlar ve limitleri verilen küçük ölçekli hasarlar n, yerinde know-how

Detaylı

makina parkları kurarak, kaliteli eğitilmiş personeller ile tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

makina parkları kurarak, kaliteli eğitilmiş personeller ile tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. HAKKIMIZDA Firmamız, "Yeni nesil yalıtım sistemleri" sloganıyla yüksek teknolojiye sahip çözümleri ile sektöründeki öncü firmalardan bir tanesidir. Firmamız, Türkiye'de yalıtım bilincinin gelişmesi ile

Detaylı

VİZYONUMUZ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı iş sağlığı ve güvenliği Türkiye de İş Sağlığı ve Güvenliği Kültürü

VİZYONUMUZ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı iş sağlığı ve güvenliği Türkiye de İş Sağlığı ve Güvenliği Kültürü DEĞERLERİMİZ 2 VİZYONUMUZ Müşterilerimizin beklentilerini ulusal ve uluslararası mevzuat çerçevesinde değerlendiriyoruz. Gelişmiş çağdaş ülkelerdeki uygulamaları irdeleyip mükemmel çözümler sağlayarak,

Detaylı

Hitit Prefabrik Hakkında

Hitit Prefabrik Hakkında İÇERİK Hitit Prefabrik ile ilgili kurumsal bilgiler, ürün ve hizmetler için özet bilgilere bu dokümanda bulabilirsiniz. Detaylı bilgiler için doküman üzerindeki bağlantıları izleyerek web sitemizin ilgili

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır.

Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır. - 1 - Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır. Yurtiçi ve yurtdışı anahtar teslim projelere imza atarak, inşaat ve dekorasyonun yanı sıra

Detaylı

T.C ARDEŞEN KAYMAKAMLIĞI Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI

T.C ARDEŞEN KAYMAKAMLIĞI Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI T.C ARDEŞEN KAYMAKAMLIĞI Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI Güncelleme Tarihi: 01/03/2013 Kurum Adı Kurum Türü Kurum Müdür Yardımcıları K KURUMUN BİNA ve DONANIM BİLGİLERİ KURUM

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ KÖRFEZ SANAYİ SİTESİ 202 BLOK NO: 52 41100 İZMİT/KOCAELİ Tel : 0262 335 54 33 Fax : 0262 335 54 34 Web : www.tufekcimakina.com

Detaylı

Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills

Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills CATERING16:Layout 1 12/15/15 1:02 PM Page 1 Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills CATERING16:Layout 1 12/15/15 1:02 PM Page 2 02 CATERING16:Layout

Detaylı

DAMAR MADENCİLİK A.Ş. Şirketimiz Hakkında

DAMAR MADENCİLİK A.Ş. Şirketimiz Hakkında DAMAR MADENCİLİK A.Ş Şirketimiz Hakkında Hakkımızda Kuruluşundan itibaren şirket odağına "İnsan değerlerini" koyan Damar Madencilik, günümüze kadar iş tecrübesini geliştirerek teknolojiyi yakından takip

Detaylı

HASTANE TEMİZLİK PLANI

HASTANE TEMİZLİK PLANI Sayfa 1 / 7 ZAMANI KURALLARI MALZEMELERİ YÜKSEK YOĞUN BAKIM VE İZOLASYON ODALARI AMELİYATHANE Günde iki defa (her ameliyat öncesi ilgili ameliyat odası temizlenir Tuvalet temizliği günde iki defa yapıldıktan

Detaylı

Sürdürülebilir Turizme Destek için Çözüm Yakınınızda...

Sürdürülebilir Turizme Destek için Çözüm Yakınınızda... laundry Antalya Tesisimiz Manavgat Tesisimiz Muğla Tesisimiz Sürdürülebilir Turizme Destek için Çözüm Yakınınızda... www.mavisafir.com.tr laundry En iyi hijyen En iyi kontrol En iyi servis En leri bizimle

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART 2017 31 MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu tekbir

Detaylı

HASTANE TEMİZLİK PLANI

HASTANE TEMİZLİK PLANI HASTANE PLANI DOK.KODU:AY.PL.01 YAYIN TARİHİ: 01. 06 2016 REVİZYON NO:00 REVİZYON TARİHİ:00 SAYA NO:1/5 1 - DÜŞÜK RİSKLİ ALANLARIN VE DEZENEKSİYON PLANI Zemin MALZEMESİ/EKİPMA N Mop-Otomat- Yüzey Temizleyicisi

Detaylı

OFİSLER İÇİN KONTROL LİSTESİ

OFİSLER İÇİN KONTROL LİSTESİ OFİSLER İÇİN KONTROL LİSTESİ Zemin kayma veya düşmeyi önleyecek şekilde uygun malzeme ile kaplı ve iç zeminler düzenli olarak kontrol ediliyor mu? Zemindeki çökme, erime vb. deformasyonlar giderilmiş Cam

Detaylı

AKÇA PROJESİ KAT HİZMETLERİ ELEMANI EĞİTİM PROGRAMI

AKÇA PROJESİ KAT HİZMETLERİ ELEMANI EĞİTİM PROGRAMI AKÇA PROJESİ KAT HİZMETLERİ ELEMANI EĞİTİM PROGRAMI AY SÜRE (SAAT) KAZANDIRILAN YETERLİKLER KONULAR Öğrenme - Öğretme Yöntem ve Teknikleri Kullanılan Eğitim Teknolojileri Araç ve Gereçler AÇIKLAMA Sosyal

Detaylı

Ve her sey temizlik ile basladı...

Ve her sey temizlik ile basladı... Ve her sey temizlik ile basladı...,, Güvensan, 1992 yılında profesyonel temizlik alanında hizmet vermek ve ürün satışı yapmak amacıyla kurulmuştur. Gelişen teknoloji ve farklılaşan müşteri ihtiyaçları

Detaylı

DÜNYANIN TEMİZLİĞİ INOKSCLEAN 2016 ürün kataloğu 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 Temizlik arabanızda bulunması gerekli malzemelerin eskizsiz olduğunu kontrol edin. Ofise girip, genel durumunu gözlemleyin.

Detaylı

Resepsiyon Hizmetleri

Resepsiyon Hizmetleri Resepsiyon Hizmetleri 2 31 Hoşgeldiniz Çözüm odaklı resepsiyon görevlileriyle çalışmak kurumun pozitif imaj yaratmak adına atabileceği en büyük adımdır. İmaj kapıda başlar ve ilk izlenimin ikinci bir şansı

Detaylı