TC BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : /821/ Konu: Yarışma Duyurusu... MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TC BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 75559182/821/13130884 21.12.2015 Konu: Yarışma Duyurusu... MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM"

Transkript

1 TC BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : /821/ Konu: Yarışma Duyurusu... MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM Muğla Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğünün "Genç Turizmciler Yarışıyor" konulu yarışma hakkındaki 16/12/2015 tarih ve sayılı yazısı ve Ek'leri yazımız Ek'inde gönderilmiştir. Gereğini bilgilerinize rica ederim. Emin GEÇİN İlçe Milli Eğitim Müdürü Ek: 1- Yazı ( 9 Sayfa ) Dağıtım: - Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarına Bodrum HükümetKonağı Kat: BODRUM / MUĞLA Bilgi için irtibat: Memur Eren İLGÜN Telefon : (0 252) (124) Faks : (0 252) e-posta: bodrum48@meb.gov.tr Elektronik Ağ: Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. adresinden8a53-90f2-34b9-b kodu ile teyit edilebilir.

2 T.C. MUĞLA VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : E Konu :Yarışma Duyurusu...İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE İzmir Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Yarışma Duyurusu ile ilgili tarih ve sayılı yazısı ekte gönderilmiştir. Bilgilerinizi ve konunun İlçenizdeki yiyecek içeçek hizmetleri alanı ile konaklama seyahat hizmetleri alanı bulunan okullara duyurulması hususunda gereğini rica ederim. Kadir YILMAZ Müdür a. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ek: Yazı ( 1 Sayfa ) Dağıtım: 12 İlçe Kaymakamlığına Emirbeyazıt Mah. Baki Ünlü Cad. Çamlık Sok. No : MUĞLA Ayrıntılı Bilgi İçin :Hasip TANRIKULU-BİL.İŞL Elektronik Ağ :wwww.mugla@meb.gov.tr Tel: (0 252) e posta meslekiteknikegitim48@meb.gov.tr Fax:(0 252) Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. adresinden ce-3f04-89d5-8cc2 kodu ile teyit edilebilir.

3 T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : E Konu : Yarışma Duyurusu. DAĞITIM İlgi: Çeşme Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 10/12/2015 tarihli ve sayılı yazısı. İlimiz Çeşme ilçesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünce hazırlanan ve Valilik Makamının 10/09/2015 tarihli ve sayılı oluru ile uygun görülen "Genç Turizmciler Yarışıyor" konulu yarışmanın, İlinizde bulunan yiyecek içecek hizmetleri alanı ile konaklama seyahat hizmetleri alanı bulunan okullara duyurulması hususunda; Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim. Vefa BARDAKCI Müdür EK: 1-İlgi yazı ve eki. DAĞITIM: 81 İl Milli Eğitim Müdürlüğüne İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim Hizmetleri Tel: Valilik Konağı C Blok 11.Kat Konak /İZMİR Fax: E-Posta: meslekiteknikegitim35@meb.gov.tr Web: Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. adresinden bb-3b76-86af-30b4 kodu ile teyit edilebilir.

4

5 GENÇ TURİZMCİLER YARIŞIYOR ETKİNLİK PROĞRAMI 12 Nisan 2016 Salı 09:00 Hoş geldin ve Tanışma Çayı 10:00 Yemek yarışması I. Oturum 12:15 Öğle Yemeği (Pansiyon) 13:15 Yemek yarışması II. Oturum 14:00 Yaratıcı Yatak Yapma Yarışmaları 16:30 Çeşme Alaçatı Gezisi - Serbest Etkinlik 19:30 Akşam Yemeği ve Müzik Dinletisi 08:00 Kahvaltı 10:00 Animasyon Gösterisi 10:30 Servis Yarışmaları 12:30 Öğle Yemeği 13:30 Ödül Töreni 14:30 Kokteyl 13 Nisan 2016 Çarşamba 14 Nisan 2016 Perşembe Guinness Rekor Denemesi (Dünyanın en uzun hamburgeri) Yarışmalara katılan misafirlerimiz istekleri halinde rekor denememize katılarak Guinness rekortmeni olabilirler. Başvuru için iletişim bilgileri Telefon No: ( Tamer ÖRS tamerors@gmail.com Müdür Baş Yardımcısı.) Okul Tel: Faks : Lütfen başvuru için faks gönderiniz ve kayıt teyidinizi yapınız. Yarışmalara ilk kayıt yaptıran 15 okul ekipleri alınacaktır. Not: Konaklama ve yeme içme okul imkanları ile karşılanacağı için yarışmalara katılacak idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin isimleri ve sayılarının (bay -bayan) bildirilmesi gerekmektedir.

6 12-13 NİSAN 2016 TARİHİNDE ÇEŞME MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE YAPILACAK OLAN SERVİS & KAT & MUTFAK YARŞMALARINA DAVETLİMİZSİNİZ ÇEŞME 2016

7 T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : /821/ Konu: "Genç Turizmciler Yarışıyor" İsimli Yarışma Düzenlenmesi ÇEŞME İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi :a) 01/09/2015 tarihli ve sayılı yazısı. b) Valilik Makamının 10/09/2015 tarihli ve sayılı Olur' u. İlgi (a) yazınızla yapılması planlanan "Genç Turizmciler Yarışıyor" isimli yarışma düzenlenmesi Valilik Makamının ilgi (b) Olur' u ile uygun görülmektedir. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim. Melih AĞZIBÜYÜK Müdür a. Müdür Yardımcısı EK: 1 Adet Valilik Olur' u İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim Bölümü E.Yasemin EMEK/ERTÜRK Valilik Konağı C Blok 10.Kat Konak /İZMİR Tel: E-Posta: meslekiteknikegitim35@meb.gov.tr Fax: Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. adresinden22d6-a20a-3f51-b6db-daf6 kodu ile teyit edilebilir.

8 T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : /310/ /09/2015 Konu: "Genç Turizmciler Yarışıyor" İsimli Yarışma Düzenlenmesi VALİLİK MAKAMINA İlgi : Çeşme Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 0109/2015 tarihli ve sayılı yazısı. İlimiz Çeşme ilçesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünce, Bakanlığımız İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği kapsamında, öğrencilerin mesleki ilgi ve yeteneklerini geliştirmelerine, kendilerine güven duyabilmelerine, sosyal ilişkilerde anlayışlı ve saygılı olabilmelerine, eğitim gördükleri alanı sevmelerine imkan sağlamak amacıyla: Nisan 2016 tarihlerinde "Yaşayan Osmanlı Mutfağı" konulu yemek "Meyve Kokteyli" konulu servis ve "Yaratıcı Yatak" konulu yatak yapımı yarışmalarının düzenlenmesinin planlandığı ayrıca yarışmaya ülke genelinde il ve ilçelerden öğrencilerin öğretmenleri nezaretinde davet edilmesi ve davetlilerin kontenjan durumuna uygun olan öğrenci pansiyonunda misafir edilmesi, ayrıntıları ek şartnamede belirtilen yarışmaların gerçekleştirilmesi Müdürlüğümüzce uygun görülmektedir. Makamlarınızca da uygun görülmesi halinde olurlarınıza arz ederim. OLUR 10/09/2015 Fatih DAMATLAR Vali a. Vali Yardımcısı Vefa BARDAKCI Müdür İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim Bölümü E.Yasemin EMEK/ERTÜRK Valilik Konağı C Blok 10.Kat Konak /İZMİR Tel: E-Posta: meslekiteknikegitim35@meb.gov.tr Fax: Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. adresindenb8ab dcb-a571-acfd kodu ile teyit edilebilir.

9 Çeşme Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Yaşayan Osmanlı Mutfağı KONULU YEMEK YARIŞMASI YARIŞMANIN YAPILACAĞI YER Çeşme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi YARIŞMANIN YAPILACAĞI TARİH Nisan 2016 YARIŞMANIN KONUSU Yaşayan Osmanlı Mutfağı YARIŞMAYA DAVET EDİLECEK OKUL/ KURUMLAR YARIŞMA EKİPLERİ Yarışma onay alındıktan sonra bünyesinde Yiyecek İçecek Hizmetleri olan okullara mail, internet, web sayfamız, telefon vb. iletişim araçları ile duyurulacak ilk başvuru yapan 15 okul kayıt edilecektir. Yarışmada katılımcı sayımız 15 ekiple sınırlıdır. Her okul iki kişilik ekiple katılacaktır YARIŞMANIN AMACI Mutfak sanatları alanında gençlerin çalışmalarını desteklemek, değerlendirmek, unutulmaya yüz tutmuş Osmanlı Mutfağına ait yemekleri günümüz mutfağıyla harmanlayarak bu yemekleri yaşatmak, öğrencilerin becerilerini geliştirmek, mutfağı sevdirmek, aynı alanda eğitim veren kurumlar arası iletişimi güçlendirmek.

10 Çeşme Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Alkolsüz Meyve Suyu Sunumları KONULU SERVİS YARIŞMASI YARIŞMANIN YAPILACAĞI YER Çeşme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi YARIŞMANIN YAPILACAĞI TARİH Nisan 2016 YARIŞMANIN KONUSU Alkolsüz Meyve Suyu Sunumları YARIŞMAYA DAVET EDİLECEK OKUL/ KURUMLAR YARIŞMA EKİPLERİ Yarışma onay alındıktan sonra bünyesinde Yiyecek İçecek Hizmetleri olan okullara mail, internet, web sayfamız, telefon vb. iletişim araçları ile duyurulacak ilk başvuru yapan 15 okul kayıt edilecektir. Yarışmada katılımcı sayımız 15 ekiple sınırlıdır. Her okul bir kişilik ekiple katılacaktır YARIŞMANIN AMACI Öğrencilerin yetenek, bilgi ve birikimlerini geliştirmek. Öğrencilere eğitim gördükleri alanı sevdirmek. Aynı alanda eğitim veren kurumlar arası iletişimi güçlendirmek

11 Çeşme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi YARATICI YATAK YARIŞMASI YARIŞMANIN YAPILACAĞI YER Çeşme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi YARIŞMANIN YAPILACAĞI TARİH Nisan 2016 YARIŞMANIN KONUSU Yaratıcı Yatak Yapımı YARIŞMAYA DAVET EDİLECEK OKUL/ KURUMLAR YARIŞMA EKİPLERİ Yarışma onay alındıktan sonra bünyesinde Konaklama ve Seyahat Hizmetleri olan okullara mail, internet, web sayfamız, telefon vb. iletişim araçları ile duyurulacak ilk başvuru yapan 15 okul kayıt edilecektir. Yarışmada katılımcı sayımız 15 ekiple sınırlıdır Her okul iki kişilik ekiple katılacaktır YARIŞMANIN AMACI Yaratıcı yatak yarışmasındaki temel hedefimiz, yapmakta olduğumuz işin görsellik açısından farklı bakış açılarını göstererek standartların korunması. Misafir memnuniyetini arttırılması, öğrencilerin yetenek, bilgi ve birikimlerini geliştirmek. Öğrencilere eğitim gördükleri alanı sevdirmek. Aynı alanda eğitim veren kurumlar arası iletişimi güçlendirmek

12 ÇEŞME MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BÜNYESİNDE DÜZENLENECEK OLAN GELENEKSEL II. GENÇ TURİZMCİLER YARIŞIYOR YEMEK YARIŞMASI YÖNERGESİ Amaç : Mutfak sanatları alanında gençlerin çalışmalarını desteklemek, değerlendirmek, unutulmaya yüz tutmuş Osmanlı Mutfağına ait yemekleri günümüz mutfağıyla harmanlayarak bu yemekleri yaşatmak amacıyla Yaşayan Osmanlı Mutfağı adı altında Okulumuz bünyesinde liseler arası gastronomi yarışması düzenlenecektir. Konu : Osmanlı Mutfağı Yemekleri YARIŞMA KURALLARI 1- Yarışmaya Yiyecek- İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri katılabilecektir. 2- Yarışmaya her okul bir ekip ile katılabilecektir 3- Her ekip iki kişiden oluşacaktır. 4- Yarışmaya katılan ekip öğrencileri mutlaka o tarihte kendi okulunda okuyor olmalıdır. 5- Yarışmaya katılacak okul veya kurumlar en geç 01 Nisan 2016 tarihine kadar başvurularını Çeşme Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğüne yapmalıdırlar. 6- Her ekip yarışmaya daha önceden herhangi bir yarışmada ödül almamış bir ana yemek tarifi ile katılabilir. 7- Yemek reçetelerini yarışmaya başlamadan önce detaylı olarak (miktar, gram, bardak ya da kaşık hesabı olabilir.) hazırlanıp jüriye teslim edilmesi gerekmektedir. Yarışma kriterleri ve katılım şartları aşağıda belirtilmiştir: Yarışma Tarihi : 12/04/2016 Yarışma Saati : 10:00-13: Yarışmacılar 90 dk. içerisinde ürünlerini sunuma hazırlamalılardır. Bu Yarışmada Yarışmacılar Biri Jüriye Diğeri Standa Olmak Üzere 2 (İki Ana Yemek Tabağı) Tabak Hazırlayacaktır. 9- Yarışmanın içeriği yemeğin verilen sürede, standartlara uygun olarak yapılmasının ardından hem görsellik hem de yaratıcılık açısından en iyi şekilde süslenmesi 10- Yarışmacılar yarışma alanını bir sonraki yarışmacıya temiz olarak teslim edecektir. Başvuru için iletişim bilgileri Telefon No: ( Tamer ÖRS Müdür Baş Yardımcısı.) tamerors@gmail.com Okul Tel: Faks : Lütfen Başvuru için faks göndererek kayıt teyidini yapınız. Not: Kullanılacak genel ekipmanlar okulumuz tarafından sağlanacaktır. Sunum için kullanılacak tabaklar ve özel araç- gereçler ekipler tarafından getirilecektir. Her okul kullanacağı gıda malzemelerini kendisi temin edecektir.

13 ÇEŞME MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BÜNYESİNDE DÜZENLENECEK OLAN GELENEKSEL II. GENÇ TURİZMCİLER YARIŞIYOR SERVİS YARIŞMASI YÖNERGESİ Amaç: Öğrencilerin yetenek, bilgi ve birikimlerini geliştirmek. Öğrencilere eğitim gördükleri alanı sevdirmek. Aynı alanda eğitim veren kurumlar arası iletişimi güçlendirmek Konu:. Yaratıcı Alkolsüz Meyve Suyu Sunumları YARIŞMA KURALLARI 1. Yarışmaya Yiyecek- İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri katılabilecektir. 2. Yarışmaya her okul bir ekip ile katılabilecektir 3. Yarışma süresi 10 dakikadır. 4. Her ekip bir kişiden oluşacaktır 5. Yarışmaya katılacak okul veya kurumlar en geç 01 Nisan 2016 tarihine kadar başvurularını Çeşme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğüne yapmalıdırlar. Yarışma kriterleri ve katılım şartları aşağıda belirtilmiştir: Yarışma Tarihi : 13/04/2016 Yarışma Saati : 10:30 6. Karışımda kullanılan ürünlerin tamamı asgari 14 cl azami 25 cl li geçemez. 7. Karışımda kullanılan ürün toplamı en fazla 7 ana maddeden oluşur. 8. Evde ve elde hazırlanan karışımlar ve içeceklerin karıştırılarak kullanılmasına veya onay almasına izin verilmez. 9. Karşımda yalnızca taze süt, krema yumurtadan oluşan mandıra ürünleri kullanılabilir. 10. Isıtılmış karışımlara izin verilmez. 11. Yarışmacının orijinal reçetesindeki karışımların yerine kullanacağı başka ürünler kokteyl yapımından önce organizasyon komitesi tarafından onaylanmak zorundadır. 12. Şüpheli karışımlar organizasyon komitesi tarafından onaylandıktan sonra kullanılabilir. 13. Yaratıcı alkolsüz meyve suyu sunumları yapımında kullanılan dekor malzemeleri içinde yanıcı ve yakıcı maddeler (maytap, fişek) kullanılamaz. 14. Garnitür olarak yenilemeyen ürün kullanılamaz. 15. Tüm yarışmacılar hazırlayacakları Kokteyl in reçetesini yarışmadan önce jüri üyelerine teslim edeceklerdir. 16. Dekor için kullanılacak malzemeler hazır olarak getirilebilir. 17. Yarışma alanında herhangi bir malzeme temini yapılmayacaktır. Buz okulumuzca verilecektir 18. Jüri yaratıcı alkolsüz meyve suyu sunumları yapım sırasında zamanlama, malzeme kullanımı, hijyen, tadım, sunum, görsellik, koku üzerine puanlama yapacaktır 19. Yarışmaya katılacak Barmenler 1 adet sunum bardağı, 4 adet şat ve kendi malzemelerini yanlarında getireceklerdir. 20. Yarışmacı 1 adet show bardağı ile sunumu kendisi yapacak ve 4 adet şat ile jüriye tattıracaktır 21. Yarışmacılar yarışma alanını bir sonraki yarışmacıya temiz olarak teslim edecektir. Başvuru için iletişim bilgileri Telefon No: ( Tamer ÖRS Müdür Baş Yardımcısı.) tamerors@gmail.com Not: Kullanılacak genel ekipmanlar okulumuz tarafından sağlanacaktır. Sunum için kullanılacak bardaklar ve özel araç- gereçler ekipler tarafından getirilecektir. Her okul kullanacağı gıda süsleme ve içecek malzemelerini kendisi temin edecektir.

14 ÇEŞME MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BÜNYESİNDE DÜZENLENECEK OLAN GELENEKSEL II. GENÇ TURİZMCİLER YARIŞIYOR YATAK YAPIM YARIŞMASI YÖNERGESİ Amaç: Yaratıcı Yatak yarışmasındaki temel hedefimiz, yapmakta olduğumuz bu görevin ( yatak yapımı ) görsellik açısından farklı bakış açılarını gösterirken standartların belirlenmesi ve korunması açısından yardımcı olmayı amaçlamaktayız. Ayrıca, mesleğimizin gerek görsellik gerekse işlevsellik açısından misafir memnuniyetinin sağlanmasında ne kadar önemli olduğunu gösterebilmek. Konu:. Yaratıcı yatak yapımı YARIŞMA KURALLARI 1- Yarışmaya Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı öğrencileri katılabilecektir 2- Yarışmaya her okul bir ekip ile katılabilecektir. 3- Her ekip iki kişiden oluşacaktır. 4- Yarışmaya katılacak okul veya kurumlar en geç 01 Nisan 2016 tarihine kadar başvurularını Çeşme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğüne yapmalıdırlar. Yarışma kriterleri ve katılım şartları aşağıda belirtilmiştir: Yarışma Tarihi : 12/04/2016 Yarışma Saati : 14:00 5- Yarışmada tek kişilik yatak kullanılacaktır. 6- Yarışmacılar yatak süslemesinde kullanacakları, çiçek, süs taşı ve boncuk gibi materyalleri yanlarında getireceklerdir. Yatak yapımında kullanılacak olan yatak tekstilleri Çeşme Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından sağlanacaktır 7- Yarışmanın içeriği yatağın verilen sürede, standartlara uygun olarak yapılmasının ardından hem görsellik hem de yaratıcılık açısından en iyi şekilde süslenmesidir. Yarışma süreleri a)yatak Takımlarını Hazırlama ve Yatağın Standartlara uygun yapılması b)yatak Süsleme c)yatak Takımlarını Ve Süsleri Toplama : 3 Dakika : 10 Dakika : 3 Dakika Standart yatak yapımında dikkat edilecek hususlar a)köşelerin Zarf Usulü İle Katlanması b)nevresim Paket usulü İle Katlanması:Yorganın her üç tarafı( Ayak tarafı ve yanları ) yatağın kenarlarından altına doğru zarf usulü ile kıvrılacaktır. Baş tarafı yastıktan ayak kısmına doğru ters kıvrılarak yatağın altına kıvrılacaktır. Yatak yapım yarışması değerlendirme kriterlerinde dikkat edilecek hususlar Koordinasyon: Ekip Arkadaşlarının Birbiri İle Uyumlu Çalışması Görünüm: Yatağın Hazırlanıp Süslendikten Sonraki Görselliği Yaratıcılık: Yatağın Süslenmesinde ki beceri. (Süslemede havlu, bornoz, çiçek, süs taşı ve boncuk dışında herhangi başka bir materyal kullanılabilir) Hijyen ve Sanitasyon kurallarına uygunluk: Yarışmacıların kişisel görünüm ve hijyeni ile yatak yapımı esnasında hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun çalışıp çalışmadıkları. Başvuru için iletişim bilgileri Telefon No: ( Tamer ÖRS Müdür Baş Yardımcısı.) tamerors@gmail.com Okul Tel: Faks : Lütfen Başvuru için faks göndererek kayıt teyidini yapınız. Not: Kullanılacak genel ekipmanlar yatak nevresim ve çarşaflar okulumuz tarafından sağlanacaktır. Sunum için kullanılacak malzemeler ekipler tarafından getirilecektir.

15 T.C. ÇEŞME KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : E Konu: Yarışma Duyurusu İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE (Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürlüğü) İlçemiz Çeşme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünce hazırlanan ve Valilik Makamının 10/09/2015 tarihli ve sayılı oluru ile uygun görülen "Genç Turizmciler Yarışıyor" konulu yarışmanın, ülke genelindeki yiyecek içecek hizmetleri alanı ile konaklama seyahat hizmetleri alanı bulunan okullarımıza duyurulması hakkındaki okul müdürlüğünün 03/12/2015 tarihli ve 1058 sayılı yazısı ilişikte sunulmuştur. Bilgilerinize arz ederim. Ahmet Vehbi KOÇ Müdür EK: Yazı ve ekleri Mesleki ve Teknik Eğitim Şubesi, İnönü Mah sok. No 28/A Çeşme - İzmir Ayrıntılı bilgi için: İsmail AKCAALAN Şef Elektronik Ağ: Tel: (0 232) e-posta: cesme35@meb.gov.tr Faks: (0 232) Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. adresinden8d4c-ad09-3c68-bb47-a7f6 kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. adresinden 98e5-096a-39c4-b4cf-d849 kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.  adresinden 98e5-096a-39c4-b4cf-d849 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 98e5-096a-39c4-b4cf-d849 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr

Detaylı

3. TURİZM OLİMPİYATLARI YARIŞMA ŞARTNEMESİ

3. TURİZM OLİMPİYATLARI YARIŞMA ŞARTNEMESİ YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM YARIŞMA KONUSU YARIŞMANIN YAPILACAĞI YER YARIŞMA TARİHİ 19/04/2017 YARIŞMANIN AMACI KATILIM KOŞULLARI YARIŞMA KURALLARI OSMANLI SARAY YEMEKLERİ Mutfak sanatları alanında gençlerin

Detaylı

T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması

T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması... İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ...MÜDÜRLÜĞÜ Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri

Detaylı

1. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası

1. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası 1. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası & 2. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası Kuşadası/Türkiye 1. Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egeotelekipmanlarifuari.com adresinden ulaşabilirsiniz. 2.

Detaylı

T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. ÇOK ACELE Sayı : 74686402-774.01-E.398340 13.01.2016 Konu: Rehberlik Tamamlama Kursu

T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. ÇOK ACELE Sayı : 74686402-774.01-E.398340 13.01.2016 Konu: Rehberlik Tamamlama Kursu T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ÇOK ACELE Sayı : 74686402-774.01-E.398340 13.01.2016 Konu: Rehberlik Tamamlama Kursu KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü) İlgi : Milli Eğitim Bakanlığı

Detaylı

2. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası. 3. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası. 1. Ulusal Liseler Kapalı Kutu Yarışması

2. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası. 3. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası. 1. Ulusal Liseler Kapalı Kutu Yarışması 2. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası & 3. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası & 1. Ulusal Liseler Kapalı Kutu Yarışması Kuşadası/Türkiye 1. Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egeotelekipmanlarifuari.com

Detaylı

T.C. YENİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI YAHYA AKEL FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. YENİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI YAHYA AKEL FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. YENİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI YAHYA AKEL FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ MERSİN-2012 1 MERSİN YAHYA AKEL FEN LİSESİ 2. FEN BİLİMLERİ OLİMPİYATI UYGULAMA KILAVUZU KONU: Mersin geneli İlköğretim okulları 8. sınıflar

Detaylı

T.C. ORDU VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 54490809-481-E.252344 08.01.2016 Konu : Fatih Projesi BT Rehber Öğretmenliği Görevi Düzenlemesi

T.C. ORDU VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 54490809-481-E.252344 08.01.2016 Konu : Fatih Projesi BT Rehber Öğretmenliği Görevi Düzenlemesi T.C. ORDU VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 54490809-481-E.252344 08.01.2016 Konu : Fatih Projesi BT Rehber Öğretmenliği Görevi Düzenlemesi... KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü) İlgi

Detaylı

11. ÇİÇEK FESTİVALİ KORTEJ TASARIM YARIŞMASI KATILIM FORMU

11. ÇİÇEK FESTİVALİ KORTEJ TASARIM YARIŞMASI KATILIM FORMU ORTA ANADOLU SÜS BİTKİLERİ VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: 40657521-TİM.OAİB.21.ARG2.2015/362-7527 Ankara, 21/04/2015 Konu: 11. Çiçek Festivali SİRKÜLER (2015/S) Sayın Üyemiz, Her yıl geleneksel

Detaylı

T.C. KÜTAHYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 52867812/821.05/12605697 08/12/2015 Konu: 2. RESFEBE Yarışması

T.C. KÜTAHYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 52867812/821.05/12605697 08/12/2015 Konu: 2. RESFEBE Yarışması T.C. KÜTAHYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 52867812/821.05/12605697 08/12/2015 Konu: 2. RESFEBE Yarışması MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA (Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü) İlgi : Kütahya

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi 15 Temmuz Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi Osmangazi Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 34 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

T.C. HATAY VALİLİĞİ ... KAYMAKAMLIĞINA

T.C. HATAY VALİLİĞİ ... KAYMAKAMLIĞINA T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 11735510/704.03/4760615 Konu: MEB ADLS Paketleri. 23/10/2014... KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü) Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme

Detaylı

KOLİN HOTEL ÇANAKKALE MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI ÇANAKKALE KOLİN HOTEL 2. MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI

KOLİN HOTEL ÇANAKKALE MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI ÇANAKKALE KOLİN HOTEL 2. MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI KOLİN HOTEL ÇANAKKALE MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI ÇANAKKALE KOLİN HOTEL 2. MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI Kurallar: 1. TÜM BAŞVURULAR: www.kolinhotel.com web adresinden, KOLİN Hotel Halkla İlişkiler Müdürlüğünden,

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 38314872-604-E.6859445 02.07.2015 Konu: 2.EBA Kadraj Fotoğraf Yarışması... İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi : 04/06/2015 tarihli ve 37805372-310-E.5756268

Detaylı

T.C. BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : /704.01/ Konu: Erişim Faaliyeti... OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM

T.C. BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : /704.01/ Konu: Erişim Faaliyeti... OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM T.C. BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 75559182/704.01/7173677 10.07.2015 Konu: Erişim Faaliyeti... OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM İlgi: Muğla Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 09/07/2015

Detaylı

: İl Milli Eğitim Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı.

: İl Milli Eğitim Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı. T.C. HALİLİYE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 33136620/100/5986779 31.05.2016 Konu: Mesleki lar ( Haziran -2016). DAĞITIM YERLERİNE İlgi : İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 30.05.2016 tarih

Detaylı

Tokat Valiliği, Tokat Belediyesi, Tokat Kent Konseyi iş birliği ile gerçekleştirilecek bir etkinliktir.

Tokat Valiliği, Tokat Belediyesi, Tokat Kent Konseyi iş birliği ile gerçekleştirilecek bir etkinliktir. TOKAT VALİLİĞİ TOKAT BELEDİYESİ TOKAT KENT KONSEYİ ANADOLU MEDENİYETLERİ MİRASI ETKİNLİKLERİ TOKAT YÖRESEL YEMEK YARIŞMASI PROTOKOLÜ Anadolu Medeniyetleri Mirası Etkinlikleri, Tokat Mutfağını Türkiye nin

Detaylı

VODAFONE FREEZONE 17. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI

VODAFONE FREEZONE 17. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI 1 VODAFONE FREEZONE 17. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI BAŞVURU FORMU (15 SAYFADAN OLUŞMAKTADIR-LÜTFEN FAKSLAMAYINIZ) 2 Başvuru formu, illere göre farklılık gösteren aşağıda belirtilen tarihlerde,

Detaylı

2!J /04/2013. T.C SİNCAN KAYMAKAMLlGı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü. : 34203882/821~=1- Qe.:.\ Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

2!J /04/2013. T.C SİNCAN KAYMAKAMLlGı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü. : 34203882/821~=1- Qe.:.\ Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim. : 34203882/821~=1- Qe.:.\ Sayı Konu : Web Tasarım Yarışması T.C SİNCAN KAYMAKAMLlGı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü İLGİLİ OKUL MÜDÜRLÜKLERİNE SİNCAN 2!J /04/2013 İlgi :Ankara iı Milli Eğitim Müdürlüğünün

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı: 88013337/821.05/1841473 18/02/2015 Konu: Model Birleşmiş Milletler Konferansı (MUN).VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

Detaylı

İSTANBUL YELKEN KULÜBÜ. AÇIK İSTANBUL LİGİ & TROFESİ 2013 Optimist-Laser-Las Rdl-Las 4.7-420-470-Finn-Pirat YARIŞ İLANI

İSTANBUL YELKEN KULÜBÜ. AÇIK İSTANBUL LİGİ & TROFESİ 2013 Optimist-Laser-Las Rdl-Las 4.7-420-470-Finn-Pirat YARIŞ İLANI İSTANBUL YELKEN KULÜBÜ AÇIK İSTANBUL LİGİ & TROFESİ 2013 - YARIŞ İLANI İstanbul Yelken İl Temsilciliği 2013 yılı Faaliyet Programında yer alan Optimist-Laser-Las Rdl-Las 4.7-420-470-Finn- sınıfları için

Detaylı

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR)

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR) YARIŞMANIN DAYANAĞI T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR) Bu yarışma Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim

Detaylı

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI 2007 AMAÇ Türk denim sektörünün dünya pazarındaki payını arttırmak ve global markalarla rekabet edebilmek genç ve özgür tasarımlarla mümkündür. Ülkemizi

Detaylı

XII. FEN BİLİMLERİ ŞENLİĞİ VE PROJE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

XII. FEN BİLİMLERİ ŞENLİĞİ VE PROJE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ XII. FEN BİLİMLERİ ŞENLİĞİ VE PROJE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM / KURULUŞ YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI TÜRÜ HEDEF KİTLE YARIŞMA TAKVİMİ MEV Koleji Özel Basınköy Okulları Fen Bilimleri

Detaylı

T.C SiNCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü. TÜM RESMi VE ÖZEL ilkokul/ortaokul VE lise MÜDÜRLÜKLERiNE SiNCAN

T.C SiNCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü. TÜM RESMi VE ÖZEL ilkokul/ortaokul VE lise MÜDÜRLÜKLERiNE SiNCAN T.C SiNCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 34203882.821.99/35 'lls '2'3./02/2013 Konu : Türk Dili Dergisi Armağanlı Abone Kampanyası TÜM RESMi VE ÖZEL ilkokul/ortaokul VE lise MÜDÜRLÜKLERiNE

Detaylı

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA Sayı :70868051-880-3298 Konu :2015 yılı 39. Turizm Haftası Etkinlikleri Programı T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) :ew : e. E.6\\EEH s::. tıi:e". ı

Detaylı

5-9 Mart Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI

5-9 Mart Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI VII. BODRUM ULUSLARARASI OPTİMİST YARIŞI ( BIOR ) 5-9 Mart 2019 Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI VII. Bodrum Uluslararası Optimist Yarışı (BIOR) 5-9 Mart 2019 tarihleri arasında B.B.Bodrum Spor Kulübü

Detaylı

İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME

İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME 2016-2017 İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME YARIŞMANIN AMACI VE KONUSU: İTÜ GMK AR-GE Fikirleri Yarışmasının temel amacı Türkiye de eğitim gören tüm gıda mühendisliği lisans

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Yazı İşleri Birimi BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Yazı İşleri Birimi BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 06/12/2018-E.352514 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Yazı İşleri Birimi *BEL56PSFM* Sayı : 38391723-010.99 Konu : Yarışma BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 01/06/2018-E.59033 T.C. Sayı : 50346461-010.99/ Konu : Masal Yarışması VETERİNER FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi : 28/05/2018 tarihli, 460707 sayılı yazı Konya Valiliği İl Kültür Turizm

Detaylı

T.C. SORGUN KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü... MÜDÜRLÜĞÜNE SORGUN

T.C. SORGUN KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü... MÜDÜRLÜĞÜNE SORGUN T.C. SORGUN KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 62220638/774-E.5138454 18.05.2015 Konu: Haziran 2015 Mesleki Çalışmalar Kurul Onayları.... MÜDÜRLÜĞÜNE SORGUN İlgi : DÖGM. nün 04/05/201S tarihli

Detaylı

OKUL ADI: fizy 20. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI. Müdür: Adres: Telefon: Faks: E Posta Adresi: Web Sitesi:

OKUL ADI: fizy 20. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI. Müdür: Adres: Telefon: Faks: E Posta Adresi: Web Sitesi: 1 fizy 20. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI BAŞVURU FORMU (9 SAYFADAN OLUŞMAKTADIR-LÜTFEN FAKSLAMAYINIZ) OKUL BİLGİLERİ İL: İLÇE: OKUL ADI: Müdür: Adres: Telefon: Faks: E Posta Adresi: Web Sitesi:

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Müftülüğü. Sayı : E Konu : Yılı Umre Organizasyonu Görevli Seçimi Talimatı.

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Müftülüğü. Sayı : E Konu : Yılı Umre Organizasyonu Görevli Seçimi Talimatı. T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Müftülüğü Sayı : 10471392-302.99-E.122425 12.09.2018 Konu : 2018-2019 Yılı Umre Organizasyonu Görevli Seçimi Talimatı. BEYKOZ KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Müftülüğü) İlgi : Diyanet İşleri

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü. Sayı : 36077160-405.99-E.452556 14.01.2016 Konu : 3 Boyutlu TasarımYarışması

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü. Sayı : 36077160-405.99-E.452556 14.01.2016 Konu : 3 Boyutlu TasarımYarışması 242 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Sayı : 36077160-405.99-E.452556 14.01.2016 Konu : 3 Boyutlu TasarımYarışması YENİLİK VEEĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü...VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü...VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 88013337/821.05/17237 Konu : 3.Yaratıcı Drama Köprüsü Sempozyumu..VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) İlgi : a)07/03/2012

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 88013337/821.05/1841537 18/02/2015 Konu: 11. Liseler Arası Kısa Film Yarışması..VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

Detaylı

FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Fen ve Teknoloji kulübü olarak 5 MAYIS 2018-Cumartesi tarihinde il düzeyinde ortaokul 8.sınıf öğrencileri arasında GFL 7.Bilim Olimpiyatı düzenlemek istiyoruz. Bu çalışmamıza ait

Detaylı

T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 74686402/405/7468916 23.07.2015 Konu: 2015-2016 Öğretim Yılı Eğitim ve Öğretim Desteği

T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 74686402/405/7468916 23.07.2015 Konu: 2015-2016 Öğretim Yılı Eğitim ve Öğretim Desteği T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 74686402/405/7468916 23.07.2015 Konu: 2015-2016 Öğretim Yılı Eğitim ve Öğretim Desteği KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü) Milli Eğitim Bakanlığı

Detaylı

MALATYA FETHİ GEMUHLUOĞLU FEN LİSESİ LİSELER ARASI GEOMETRİ YARIŞMASI

MALATYA FETHİ GEMUHLUOĞLU FEN LİSESİ LİSELER ARASI GEOMETRİ YARIŞMASI MALATYA FETHİ GEMUHLUOĞLU FEN LİSESİ LİSELER ARASI GEOMETRİ YARIŞMASI 1. YARIŞMANIN ADI: " Fethi Gemuhluoğlu Liseler Arası Geometri Yarışması " 2. YARIŞMANIN AMAÇLARI: Öğrencilere Geometri alanını sevdirmek,

Detaylı

7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 33 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 32 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

Doğası, insanı, kültürü ve diğer yönleri ile Van ili tüm güzellikleri bu yarışmanın konusudur.

Doğası, insanı, kültürü ve diğer yönleri ile Van ili tüm güzellikleri bu yarışmanın konusudur. Foto Maraton ve Yarışmanın Tanımı: Bu foto maraton ve fotoğraf yarışması, Van Fotoğrafçılar Derneği (VANFOD), Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) organizasyonu

Detaylı

T.C. BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 99691855-400-E.6052259 12.06.2015 Konu: İzinsiz Eğitim ve Öğrenci Barındırma Faaliyeti Gösteren Yerler... MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM İ l g i: Muğla Valiliği

Detaylı

OKUL ADI: VODAFONE FREEZONE 19. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI OKUL BİLGİLERİ. Müdür: Adres: Telefon: Faks: E Posta Adresi: Web Sitesi:

OKUL ADI: VODAFONE FREEZONE 19. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI OKUL BİLGİLERİ. Müdür: Adres: Telefon: Faks: E Posta Adresi: Web Sitesi: 1 VODAFONE FREEZONE 19. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI (9 SAYFADAN OLUŞMAKTADIR-LÜTFEN FAKSLAMAYINIZ) BAŞVURU FORMU OKUL BİLGİLERİ İL: İLÇE: OKUL ADI: Müdür: Adres: Telefon: Faks: E Posta Adresi:

Detaylı

T.C. AVRUPAJÜ,RLİ(;İ BAKANL1(;J _... Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlıği ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜ(;ÜNE

T.C. AVRUPAJÜ,RLİ(;İ BAKANL1(;J _... Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlıği ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜ(;ÜNE TASNİF Dlsı...~. T.C. AVRUPAJÜ,RLİ(;İ BAKANL1(;J _... Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlıği Sayı 96393232-772/9573 26/12/2014 Konu Avrupa Koleji Yüksek Lisans Burs Programı ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜ(;ÜNE

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST - OPTIMIST JUNIOR LASER RADIAL - LASER 4.7 26 Ocak - 01 ŞUBAT 2015 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TYF - 27/12/14 Türkiye Yelken Federasyonunun 2015

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Dekanlığı TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Dekanlığı TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 14/04/2017-E.56176 *BELM53E95* T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Dekanlığı Sayı : 23848960-821.99- Konu : Kalkınma Bakanlığı Tanıtım Programı TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜM

Detaylı

Sayı : E /12/2017 Konu : ANA Fikir Teknogirişim Yarışması EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Sayı : E /12/2017 Konu : ANA Fikir Teknogirişim Yarışması EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 27/12/2017-E.65866 T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BELC3PU52* Sayı : 58090943-821.05-E.65866 27/12/2017 Konu : ANA Fikir Teknogirişim Yarışması

Detaylı

T.C. BANAZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 56748813/10.07/9876869 05.10.2015 Konu: Eğitim Öğretim Faaliyetleri ve Güvenlik Tedbirleri

T.C. BANAZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 56748813/10.07/9876869 05.10.2015 Konu: Eğitim Öğretim Faaliyetleri ve Güvenlik Tedbirleri T.C. BANAZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 56748813/10.07/9876869 05.10.2015 Konu: Eğitim Öğretim Faaliyetleri ve Güvenlik Tedbirleri...MÜDÜRLÜĞÜNE BANAZ İlgi : Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğünün

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 000290 28/01/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013 / 41 Sayın Üyemiz, 1. GİK 45.Dönem Toplantısı

Detaylı

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI BİLİŞSEL OYUN ŞENLİĞİ ŞARTNAMESİ

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI BİLİŞSEL OYUN ŞENLİĞİ ŞARTNAMESİ T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI BİLİŞSEL OYUN ŞENLİĞİ ŞARTNAMESİ ŞENLİĞİN DAYANAĞI Bu şenlik Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği kapsamında düzenlenmiştir.

Detaylı

3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME

3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME 3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME AMAC Bu Sene 3.sünü gerçekleştirdiğimiz, «Merter Moda Tasarımcılar Yarışması» Üniversitelerin Moda ve Tekstil bölümünde

Detaylı

UNI SPORTSBOAT CUP YARIŞ İLANI Ekim 2018 Karacasöğüt / Marmaris / Muğla

UNI SPORTSBOAT CUP YARIŞ İLANI Ekim 2018 Karacasöğüt / Marmaris / Muğla UNI SPORTSBOAT CUP YARIŞ İLANI 04 07 Ekim 2018 Karacasöğüt / Marmaris / Muğla Uni Sportsboat Cup Üniversiteler Arası Eş Tekneler (One Desing) Yarışı 04-07 Ekim 2018 tarihleri arasında, Global Sailing Academy

Detaylı

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON Günceleme Tarihi 10 Haziran 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE TAEKWONDO FEDERASYONU BAŞKAN Metin ŞAHİN GENEL SEKRETER Bayram TIRAŞ ADRES: Ulus İşhanı Kat:3 Ulus-Ankara TEL: +90 312 310 8816 FAKS: +90 312 310

Detaylı

Halil~'~~'tEL. M'dür ~ Şub ~(~ıürü. T.C SINCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Halil~'~~'tEL. M'dür ~ Şub ~(~ıürü. T.C SINCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü T.C SINCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bölüm: Temel Eğitim 2- Sayı : 34203882-821.01/ ::> ~,O tl./09/2013 Konu : Afiş,Şiir Kompozisyon Yarışması L~ "-'So TÜM ilkokul VE ORTAOKUL MÜDÜRLÜKLERINE

Detaylı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ VE DEGÜSTASYON KULÜBÜ

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ VE DEGÜSTASYON KULÜBÜ BuGusto BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ VE DEGÜSTASYON KULÜBÜ BuGusto Hakkında Etkinlikler Gastronomi Festivali İletişim BuGusto Hakkında Etkinlikler Gastronomi Festivali İletişim BuGusto Hakkında İlginin

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI 1 ÜNVANI/GÖREVİ SORUMLULUK ALANI ORGANİZASYONDAKİ YERİ VEKİLİ : Şube Müdürü /Kültür Şube İş ve İşlemleri, (Nilüfer ZENGİN) :Kültür Şube Müdürlüğü(Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) :, Yardımcıları,

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/002034 17/06/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/176 Sayın Üyemiz, 1. Irak Agrofood 2013 Fuarı

Detaylı

Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi

Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi YARIŞMA ADI: Meyveler Çiçek Açtı konulu Fotoğraf Yarışması YARIŞMANIN KONUSU: Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi fotoğraf ile anlatabilmek

Detaylı

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR)

T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR) YARIŞMANIN DAYANAĞI T.C. MERAM KAYMAKAMLIĞI ÖZEL GENÇLİK İLKOKULU / ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ZEKÂ OYUNLARI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ (GENÇ ZEKÂLAR YARIŞIYOR) Bu yarışma Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 10/12/2014-80996 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BENNMFR0* Sayı :14065294-311.01.02/ Konu :Özel Burs Programları FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

8. ULUSLARARASI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARASI KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

8. ULUSLARARASI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARASI KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 8. ULUSLARARASI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARASI KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ AMAÇ Türk ve Alman üniversitelerinde sinema eğitimi almakta olan gençlerin, yaratıcılıklarını teşvik ederek öğrenimini gördükleri

Detaylı

Tarih Sayı Konu. İlgi: Dış Ticaret Müsteşarlığından alınan 16.04.2010 tarih veb.02.1.dtm.5.16.01.13/03267

Tarih Sayı Konu. İlgi: Dış Ticaret Müsteşarlığından alınan 16.04.2010 tarih veb.02.1.dtm.5.16.01.13/03267 / r "1 ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASI İms TOBB GENEL SEKRETERLİĞİNE ÇAY MAHALLESİ KÜÇÜK HAMAM SOK. NO:6/A ÇARŞAMBA / SAMSUN TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ J Tarih Sayı Konu ^704/2010 0411-M loî.

Detaylı

ORTA ANADOLU AĞAÇ MAMULLERİ VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ SİRKÜLER (A-2011 / 15 )

ORTA ANADOLU AĞAÇ MAMULLERİ VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ SİRKÜLER (A-2011 / 15 ) OAİB ORTA ANADOLU AĞAÇ MAMULLERİ VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı : TİM.OAİB.GSK.ARGE.2011/01-14222 13 Eylül 2011 Konu : Azerbaycan Sektörel Ticaret Heyeti Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (A-2011 /

Detaylı

VODAFONE FREEZONE 18. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI

VODAFONE FREEZONE 18. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI 1 VODAFONE FREEZONE 18. TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI BAŞVURU FORMU (15 SAYFADAN OLUŞMAKTADIR-LÜTFEN FAKSLAMAYINIZ) 2 Başvuru formu, illere göre farklılık gösteren aşağıda belirtilen tarihlerde,

Detaylı

T.C. AZİZİYE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 30/09/2014 tarih ve 4315698 sayılı yazısı.

T.C. AZİZİYE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 30/09/2014 tarih ve 4315698 sayılı yazısı. T.C. AZİZİYE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı: 97262943-02-05/ ( 3 Konu: Erzurum Avrupa ya Uçuyor Projesi c (O. 201^ MÜDÜRLÜĞÜNE AZİZİYE İlgi: İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 30/09/2014 tarih

Detaylı

İSTEK OKULLARI TÜRKİYE 3. ZEKA OYUNLARI ŞARTNAMESİ

İSTEK OKULLARI TÜRKİYE 3. ZEKA OYUNLARI ŞARTNAMESİ İSTEK OKULLARI TÜRKİYE 3. ZEKA OYUNLARI ŞARTNAMESİ KONU : Türkiye Zeka Oyunları AMAÇ : Öğrencilerin zekâ gelişimine katkıda bulunmak, öğrencilerin analitik düşünme teknikleri ile tanışmalarını ve bu becerilerini

Detaylı

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI: İlçe merkezi ve köylerinde bulunan tarihi ve kültürel varlıkların tanıtımı, korunması, gelecek nesillere aktarılması,

Detaylı

4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI

4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBE VE KÜTAHYA BELEDİYESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI 2018 PROJE PROTOKOLÜ Bu protokol Eğitim- Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şubesi ve Kütahya Belediyesi nin ortaklaşa düzenlediği

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik HUKUK MÜŞAVİRLİĞİNE

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik HUKUK MÜŞAVİRLİĞİNE Tarih ve Sayı: 19/02/2016-66264 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik *BE8V58F5F* Sayı :88469847-010.04- Konu :İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Bale

Detaylı

TÜRKİYE PETROLLERİ A.O. Adıyaman Bölge Müdürlüğü

TÜRKİYE PETROLLERİ A.O. Adıyaman Bölge Müdürlüğü Özel Şartnamesi Konu Madde 1- Ufukta Umutlar konulu Ortaokul ve Lise öğrencileri ile yetişkinler kategorisinde resim, şiir, öykü yarışması, yetişkinler kategorisinde fotoğraf yarışması düzenlenecektir.

Detaylı

MOLDOVA YA GİDİYORUZ

MOLDOVA YA GİDİYORUZ 1962 İKTİSADİ ARAŞTIRMALAR VAKFI MOLDOVA YA GİDİYORUZ TÜRKİYE MOLDOVA EKONOMİK İŞBİRLİĞİNİN 12 EYLÜL 2018 LEOGRAND RADİSSON HOTEL / KİŞİNEV TÜRKİYE MOLDOVA EKONOMİK İŞBİRLİĞİNİN 12 EYLÜL 2018 LEOGRAND

Detaylı

COLLEGE CUP YARIŞ İLANI

COLLEGE CUP YARIŞ İLANI COLLEGE CUP YARIŞ İLANI 26 29 Nisan 2018 Karacasöğüt / Marmaris / Muğla College Cup Liselerarası Yelken Yarışları 26-29 Nisan 2018 tarihleri arasında, Global Sailing Academy ev sahipliğinde Karacasöğüt

Detaylı

8-12 Mart Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI

8-12 Mart Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI V. BODRUM ULUSLARARASI OPTİMİST YARIŞI ( BIOR ) 8-12 Mart 2017 Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI Açık V. Bodrum Uluslararası Optimist Yarışı (BIOR) 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında B.B.Bodrum Spor Kulübü

Detaylı

KÜTAHYA BELEDİYESİ, KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KÜTAHYA BELEDİYESİ, KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KÜTAHYA BELEDİYESİ, KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 2018 Bu şartname Eğitim Bir Sen Kütahya 1 Nolu Şubesi, Kütahya Belediyesi

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 20/04/2015-18891 T.C. Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı *BEKAH4J4* Sayı :37641051/302.04.04/ FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Rektörlük Makamının 17/04/2015 tarih 46148110/302.04.04/18800

Detaylı

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 109b-7e90-32c2-8212-0611 kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 109b-7e90-32c2-8212-0611 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 109b-7e90-32c2-8212-0611 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr

Detaylı

Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE

Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE BİLİŞİM EĞİTİM KÜLTÜR ve ARAŞTIRMA DERNEĞİ www.bekad.org Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016 Konu : Üniversitelere Özel Yök Çalıştayı... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE BEKAD Bilişim Eğitim Kültür

Detaylı

Açılış Töreni. Firmalara katkı miktarındaki yüksekliğe göre stand seçimi sağlanacaktır

Açılış Töreni. Firmalara katkı miktarındaki yüksekliğe göre stand seçimi sağlanacaktır KONGRE DÜZENLEME KURULU Prof. Dr. Necdet Kuyucu Prof. Dr. Ener Çağrı Dinleyici Prof. Dr. Metehan Özen Prof. Dr. Ateş Kara GENEL BİLGİLER Tarih 05-08 Nisan 2015 Konge Dili Yer Türkçe Konge ( Tahmini ) Katılımcı

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 30/09/2014-66548 T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE5UFB07* Sayı :39904088-100/ Konu :Eğitim - Öğretim İşleri (Genel) İVEDİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

ULUSLARARASI AUDI AQUAMASTERS KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI

ULUSLARARASI AUDI AQUAMASTERS KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ULUSLARARASI KISA KULVAR AQUAMASTERS YÜZME ŞAMPİYONASI 18-21 Mayıs 2016 ULUSLARARASI AQUAMASTERS AÇIK SU MARATONU 22 Mayıs 2016 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA,

Detaylı

7. LİSELERARASI DANS YARIŞMASI

7. LİSELERARASI DANS YARIŞMASI 1 7. LİSELERARASI DANS YARIŞMASI İSTANBUL ŞARTNAME A) Okul Adı: İl: İlçe: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 7. LİSELERARASI DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 36 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TYF - 29/12/15 Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI OPTIMIST-LASER STANDART-LASER RADIAL-LASER ŞUBAT 2014 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI OPTIMIST-LASER STANDART-LASER RADIAL-LASER ŞUBAT 2014 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI OPTIMIST-LASER STANDART-LASER RADIAL-LASER 4.7 04-08 ŞUBAT 2014 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonunun 2014 yılı Faaliyet Programında

Detaylı

T.C. SALİHLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

T.C. SALİHLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü T.C. SALİHLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Sayı : 88740263-900-E.14263 06.09.2018 Konu: Zabıta Görevde Yükselme Eğitimi ve Sınavı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü İlgi

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FİZİK ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FİZİK ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 02/04/2015-16247 T.C. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü *BE6LFA88* Sayı :20219791/934.01.07/ Konu :2015-2016 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Yabancı

Detaylı

GENÇLĐK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇ KALEMLER ÖYKÜ YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ

GENÇLĐK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇ KALEMLER ÖYKÜ YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ GENÇLĐK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇ KALEMLER ÖYKÜ YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ YARIŞMANIN ADI: Genç Kalemler Öykü Yarışması GİRİŞ Gençlerin kültür ve sanat bilincini, sadece popüler olandan yola çıkarak değil, kendi

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü. Sayı : 16915068-50.01.04-E.7793330 05.08.2015 Konu :...

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü. Sayı : 16915068-50.01.04-E.7793330 05.08.2015 Konu :... T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Sayı : 16915068-50.01.04-E.7793330 05.08.2015 Konu :... DAĞITIM YERLERİNE İlgi: Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı'nın 31.07.2015 tarihli

Detaylı

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Bridgetti 17 Köprü Yarışması

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Bridgetti 17 Köprü Yarışması MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Bridgetti 17 Köprü Yarışması 1. Yarışmanın Vizyonu ve Amacı Bridgetti 17 köprü yarışması, Manisa Celal Bayar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği

Detaylı

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN TASARIMI Yarışması ŞARTNAME

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN TASARIMI Yarışması ŞARTNAME İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN TASARIMI Yarışması ŞARTNAME Yarışmanın Adı Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 24/01/2019-E.12836 *BENNLCAPA* T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Sayı : 85835788-051.99/ Konu : Toplantı Duyurusu TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Akdeniz Üniversitesi

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 15/03/2017-14463 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BEK43HESP* Sayı :91441517/774.01.03/ Konu :Mevlana Değişim Programı Hareketliliği İlanı JEOLOJİ

Detaylı

Coğrafi Bilgi Sistemleri Öğretmen Eğitimi

Coğrafi Bilgi Sistemleri Öğretmen Eğitimi Coğrafi Bilgi Sistemleri Öğretmen Eğitimi Amerikan Robert lisesi nde 16-21 Haziran 2014 tarihleri arasında Coğrafya Eğitiminde Coğrafi Bilgi Sistemlerinin (CBS) Kullanılması başlıklı bir eğitim programı

Detaylı

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2015 yılı Faaliyet Programı nda yer alan

Detaylı

T.C. İlçe M illi Eğitim M üdürlüğü

T.C. İlçe M illi Eğitim M üdürlüğü F î l1 j g T.C G Ü LN A R K A Y M A K A M LIĞ I İlçe M illi Eğitim M üdürlüğü Sayı: 14249564-1 4 0 / S / ö / 31/12/2013 Konu: İzm ir U ygulam a Oteli ve Ö ğretm en Eğitim M erkezi. M Ü D Ü R LÜ Ğ Ü N E

Detaylı

T.C. ANKARA VALİLİĞİ ANKARA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 1. ZEKA VE AKIL OYUNLARI YARIŞMASI

T.C. ANKARA VALİLİĞİ ANKARA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 1. ZEKA VE AKIL OYUNLARI YARIŞMASI T.C. ANKARA VALİLİĞİ ANKARA İLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 1. ZEKA VE AKIL OYUNLARI YARIŞMASI Yarışmanın Konusu: Yarışmanın Amacı: Yarışmanın Dayanağı: Zeka ve Akıl Oyunları Problem çözme yeteneğine ve zeka

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü.... VALİLİĞİNE (Milli Eğitim Müdürlüğü)

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü.... VALİLİĞİNE (Milli Eğitim Müdürlüğü) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Sayı : 98403766/200/ 8052854 13.08.2015 Konu: İmam Hatip Liselerine Kayıt kabul ve nakil İşlemleri... VALİLİĞİNE (Milli Eğitim Müdürlüğü) İlgi:

Detaylı

T.C. MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü

T.C. MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü T.C. MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÇIRAKLIK VE YAYGIN EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE CANAVAR TEKSTİL SAN.TİC.LTD.ŞTİ. (MAJESTİK) İŞBİRLİĞİNDE HALK

Detaylı