Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır."

Transkript

1 NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST, İŞLETME VE ÇIKÖĞRETİM FKÜLTELERİ GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:... Soyadnz, adnz, numaranz ve salon numaranz yukarya yazmay unutmaynz. GENEL ÇIKLM. YRIYIL. Bu soru kindaki testler şunlardr: Testin d: Soru Says Sayfa No İŞLETME İLKELERİ 02 DVRNIŞ BİLİMLERİ-I 05 ÇĞRI MERKEZİ YÖNETİMİ-I 08 İNGİLİZCE-I LMNC-I 4 FRNSIZC-I 7 2. Bu kik yer alan her bir test için cevaplama süresi 30 dakikadr. 3. Bu test kinda yer alan derslerin içeriklerinde basmdan sonra değişiklik yaplmş olabilir. Testteki sorular ders kibnzda verilen bilgilere göre cevaplaynz. Bir sorunun cevab sonraki düzenlemelerle değişmiş olsa bile, dou olan cevab kipki bilgiye göre işaretleyiniz. 4. Cevaplamaya istediğiniz testin istediğiniz sorusundan başlayabilirsiniz. Yalnz, cevaplarnz cevap kağdnda o test için ayrlmş olan bölümdeki ayn numaral cevap yerine işaretlemeyi unutmaynz. 5. Cevaplarnz koyu siyah ve yumuşak bir kurşun kalemle işaretleyiniz. İşaretinizi cevap yerinin dşna şrmaynz. Tükenmez veya mürekkepli kalem kullanmaynz. 6. Değiştirmek istediğiniz bir cevab yumuşak bir silgi ile, cevap kağdn örselemeden temizce siliniz ve dou cevabnz işaretlemeyi unutmaynz. 7. Cevap kağdnz buruşturmaynz, katlamaynz ve üzerine gereksiz hiç bir işaret koymaynz. 8. Bu kikki her sorunun bir tek dou cevab vardr. Bir soru için birden çok cevap yeri işaretlenmişse o soru yanlş cevaplanmş saylacaktr. 9. Cevaplarnz puanlanrken her dou cevabnza bir puan verilecek, yanlş cevaplarnz dikkate alnmayacaktr. Bu nedenle kikki tüm sorular için sizce dou olan seçeneği işaretleyerek cevapsz soru brakmamanz yararnza olabilir. 0. n sayfalarndaki boş yerleri müsvedde için kullanabilirsiniz. nadolu Üniversitesi çköetim Sistemi 2-3 Güz Dönemi Dönem Sonu Snav nadolu Üniversitesi rafndan hazrlanmş olan bu testlerin her hakk sakldr. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin mamnn veya bir ksmnn nadolu Üniversitesi'nin yazl izni olmadan kopya edilmesi, fotoaflarnn çekilmesi, herhangi bir yolla çoğaltlmas ya da kullanlmas yasaktr. Bu yasağa uymayanlar gerekli cezai sorumluluğu ve testlerin hazrlanmasndaki mali külfeti peşinen kabullenmiş saylr.

2 İŞLETME İLKELERİ. Buzdolab ve çamaşr makinesi gibi evlerde kullanlan ürünler için aşağdakilerden hangisi söylenemez? Tüketim ürünüdür. Dayankl üründür. Somut üründür. Ekonomik üründür. Endüstriyel üründür. şağdakilerden hangisi bir işletmede çalşsn veya çalşmasn, hisse sahibi olsun veya olmasn işletme ürün veya hizmetlerini satn alan/almayan kadn/erkekler işletmeden bir şekilde etkilenir teorisidir? Bireycilik teorisi Faydaclk teorisi Hümanist teorisi Etkilenenler teorisi Haklar teorisi 2- n a i D si S Sis Vizyon ile ilgili hangisi yanlştr? aşağdaki Çalşlacak sektörün ekonomik dalgalanmalardan etkilenme durumunun belirlenmesi süreci hangi araştrma kapsamnda yer alr? ifadelerden İşletmenin gelecekte ne olacağn belirlemeye yönelik bir eylem plandr. İşletmelerin hedefe odaklanmalarn sağlar, çalşanlara yön verir. İşletmenin gelecekte karşlaşabileceği belirsizlik durumunu ordan kaldrr. İşletmenin tüm çalşanlar rafndan paylaşlan değerler ve ork inançlar bütünüdür. İşletmenin geleceğine yön gösteren bir eylem plandr. 6. Teknik araştrma Yasal araştrma Örgütsel araştrma Finansal araştrma Pazar araştrmas şağdakilerden hangisi veri toplama sürecinde yararlanlan İkincil Bilgi Kaynaklar arasnda yer almaz? Valilik, kaymakamlk ve belediyelerin görüş ve yorumlar nket Sanayi ve ticaret odalar yaynlar Finans kuruluşlarnn raporlar Özgün tezler şağdakilerden hangisi işletmelerin ekonomik fonksiyonlarna göre yaplan snflandrmada yer alr? 3. Pazarlama işletmeleri Özel İşletmeler ra tüketicilere mal işletmeler Ticaret işletmeleri Ulusal işletmeler ve hizmet 7. İşletmelerde kuruluş yerinin belirlenmesi süreci hangi araştrma kapsamnda yer alr? üreten 2 Teknik Finansal Ekonomik Yasal Örgütsel İzleyen sayfaya geçiniz.

3 8. hangisi 2. şağdakilerden amaçlarndan biri değildir? şağdakilerden hangisi Ekonomik raştrma sürecinde yer almaz? Talep hmini ve pazar araştrmas Kuruluş yerinin seçimi İşletme kapasitesinin belirlenmesi Nitelikli ve niteliksiz işgücü gereksinimi ve maliyetlerinin belirlenmesi Tahmini gelirlerin belirlenmesi Maliyetlerin düşürülmesi Pazar paynn düşürülmesi Satşlarn arttrlmas Kârlarn arttrlmas Rakiplerin pazara girişinin engellenmesi 2- n a i D si S Sis büyümenin 9. Gibrat n Orant Etkisi Kanunu na göre büyüme nasl bir süreçtir? Rasyonel Planl Stokastik İçsel basklara dayal Deterministik hangisi Uruguay 3. şağdakilerden görüşmelerinin getirdiği en büyük yenilik olarak saylmakdr? Küresel snmann engellenmesi için gerekli düzenlemelerin sağlanmas Ülkelerin yerel işgücünü piyasalarndaki düzenlemelere açklk getirilmesi Gümrük Tarifeleri ve Ticaret Genel nlaşmas nn Dünya Ticaret Örgütü ne dönüştürülmesi Küresel finansal konularda denetimler ve organizasyonlar yaplmas İnsan haklar, çalşma adaleti ve sosyal haklarn iyileştirilmesi için çalşmalar yapmas 0. şağdakilerden hangisi büyümenin yöneticilere kazandrabileceği avanjlardan biri değildir? Daha yüksek ücret Güç Motivasyon Prestij İkramiye. şağdakilerden hangisi büyümeyle ilgili ada modeli nin varsaymlarndan biri değildir? 4. şağdakilerden hangisi Sanayi Devrimi nin sonuçlarndan biri değildir? Büyümenin rasyonel ve bilinçli planlamadan kaynaklanmas İşletmelerin bağmsz varlklar olmalar İşletmelerin stokastik frsatlarn birikmesi sonucu büyümeleri Büyüme frsatlarnn dşsal olmas Büyüme frsatlarnn işletmelere rastgele dağlmalar Sermaye sahipliği ile yöneticiliğin birbirinden ayrlmas Yeni teknolojilere duyulan ihtiyaç Yeni pazarlara duyulan ihtiyaç Yeni üretim kaynaklarna duyulan ihtiyaç Sermaye lebinin azalmas 3 İzleyen sayfaya geçiniz.

4 5. Bir işletmenin sahip olduğu markay, teknolojiyi ve üretim yapma biçimine ait bilgileri bir başka işletmeye kullandrmas kavram aşağdakilerden hangisidir? Lisanslama İhracat İthalat Küresel kaynak kullanm Risk paylaşm Üretim- pazarlama Halkla ilişkiler- muhasebe Finans-muhasebe Pazarlama- halkla ilişkiler İnsan kaynaklar yönetimi- halkla ilişkiler 2- n a i D si S Sis 9. şağdaki seçeneklerden hangisinde işletmenin temel ve yardmc fonksiyonlar eşleştirmesi dou verilmiştir? 6. şağdakilerden hangisi doudan yabanc sermaye yatrmnn nmdr? Bir ülkedeki fon sahibi bir yatrmcnn bir başka ülkedeki bir kişiye ya da kuruluşa sermaye akrmas Ülkeler arasnda gerçekleşen ithalat ve ihracat işlemlerinin toplam Ülkeler arasnda gerçekleşen ithalat işlemlerinin toplam Ülkeler arasnda gerçekleşen ihracat işlemlerinin toplam Bir ülkedeki fon sahibinin bir başka ülkeye fiziki olarak yatrm yapmas 7. Girdiyi çktya çeviren dönüşüm işlemlerine ne ad verilir? İşletme Yönetim Sistem Süreç Geribildirim. şağdakilerden hangisi işletmenin insan kaynaklar yönetimi fonksiyonuna ilişkin faaliyetler arasnda yer almaz? 8. şağdakilerden hangisi halkla ilişkiler sürecinin aşamalarndan biri değildir? Seçme ve yerleştirme raştrma Planlama Uygulama Değerlendirme 4 Çalşanlarn işe alştrlmas ktiflerin yönetimi Ücret ve maaş yönetimi Seçme ve yerleştirme Performans değerleme İzleyen sayfaya geçiniz.

5 DVRNIŞ BİLİMLERİ-I. şağdakilerden hangisi bir sosyal bilim değildir? Psikoloji Jeoloji Felsefe Ekonomi ntropoloji şağdakilerden hangisi küresel olan ile ilgili rtşmalar içinde yer alan Kültürel Sosyoloji Yaklaşm nn temsilcilerinden biridir? Giddens ppadural Friedman Borav Parsons 2- n a i D si S Sis sabiye kavram aşağdaki düşünürlerden hangisine aittir? 3. Durkheim St. Simon Weber İbn-i Haldun Marx 7. Başar Çalşkan olmak Vanseverlik İnsancl olmak Tek eşle evlilik 8. Liberal feminist yaklaşm Sembolik etkileşim kuram Çatşma yaklaşm Fonksiyonalist yaklaşm Marksist kuram Borav Sarbay Giddens ppadural Friedman şağdakilerden hangisi glokalleşme yaran kültürel mekânlardan biri değildir? 5 Küresel Küreselleşme Küreyerellik Glokalleşme Küresellik şağdakilerden hangisi küreselleşmeyi, varlk ile yokluğun kesişmesi, toplumsal olaylar ile toplumsal ilişkilerin belli mesafede yerel bağlamsallklarda karşmas şeklinde ifade etmiştir? ile içindeki davranşlar anlamak için aile üyeleri arasndaki mevcut ilişkilere ve üyelerin bu ilişkileri nasl anlamlandrdna baklmas gerektiğini savunan yaklaşm aşağdakilerden hangisidir? şağdaki kavramlardan hangisi kültür, siyaset ve sivil toplumun tümünün ekonomik yap rafndan belirlendiğini ifade etmektedir? şağdakilerden hangisi toplumsal norm niteliği şr? Etno-mekân Tekno-mekân Finans-mekân Sağlk-mekân Zihinsel mekân İzleyen sayfaya geçiniz.

6 9. Davis-Moore Kuram ile ilgili ifadelerden hangisi doudur? aşağdaki 2. Bir toplumun içinde yaşayan insanlarn, hiyerarşik bir yapda kategorik olarak sralanmas durumu aşağdakilerden hangisi ile ifade edilir? BD deki bakalaşmay tümüyle ordan kaldracak tek yöntem meritokrasidir. Dünya ölçeğindeki eşitsizlik çok uluslu şirketlerin etkinliklerinden kaynaklanmakdr. Eşitlik toplum için işlevselliğe sahiptir. En değerli konumlar, o konumlar dolduracak yeteneğe sahip kişilerin ilgisini çekmek için yeterli kazanç/ödül sunmaldr. Toplumda ödüller eşit olarak dağlmakdr. Toplumsal grup Toplumsal farkllaşma Toplumsal bakalaşma Toplumsal eşitsizlik Toplumsal yap 2- n a i D si S Sis 3. şağdakilerden hangisi Sztompka rafndan yaplan toplumsal değişme snflamas içinde yer almaz? Genetik değişim Nüfus kompozisyonundaki değişim Yapnn değişmesi İşlevlerin değişmesi Çevrenin değişmesi 0. Toplumsal bakalaşma ile ilgili aşağdaki ifadelerden hangisi doudur? Evrensel ve değişmezdir. Toplumun bir özelliğidir. Toplumsal konumlarn kuşaklar boyunca sürekliliği yoktur. İnanç sistemlerinin değil ekonomik koşullarn ürünüdür. Bir eşitlik sistemidir. 4. şağdakilerden hangisi sosyoloji disiplini içinde ele alnan eşitsizlik alanlar arasnda yer almaz?. Bir toplumsal bakalaşma sisteminin tümüyle kişisel özelliklere göre biçimlenmesi aşağdakilerden hangisiyle ifade edilir? Teknoloji kaynakl eşitsizlikler Sosyal snf Toplumsal cinsiyet Etnik köken ve rk farkllklar Yaş temelli eşitsizlikler 5. şağdakilerden hangisi Hoffman rafndan değişme olgusuna yöneltilen sorulardan biridir? Meritokrasi Stü hiyerarşisi Demokrasi Kapilizm ristokrasi 6 Değişmenin yönü Değişmenin bileşenleri Değişmenin hz Değişmenin aşamalar Değişmenin sonucu İzleyen sayfaya geçiniz.

7 6. Toplumsal değişme sürecinde etkili olan yapsal etmenler arasnda aşağdakilerden hangisi yer almaz? Demografi Teknoloji Kültür Eğitim Bireysel farkllklar Fonksiyonalist Kuram Krk camlar Kuram Tip Kuram Etkileşimci Kuramlar Kontrol Kuramlar 2- n a i D si S Sis 9. şağdakilerden hangisi suç ve sapkn davranşlar açklayan sosyolojik kuramlardan biri değildir? 7. şağdakilerden hangisi sapma ile ilgili geliştirilen sosyolojik kuramlarn ork özelliklerinden biri değildir? Suçun bütün toplumlarda rastlanan bir olgu olarak görülmesi Sosyal bakalarn, çkarlar özellikle de ekonomik çkarlarla ilişkili kabul edilmesi Toplumun içindeki gerilimin, zorlanma ve stresle ilgili olduğunun kabul edilmesi Sapmann büyük ölçüde biyolojik ve psikolojik kökenli olarak görülmesi Bu tür davranşlarn modern kent yaşamyla güçlü biçimde ilişkili olduğunun kabul edilmesi 8. Bireysel güdülerden daha çok toplumsal yapnn sapmay üretmesine odaklanan ve sapmay toplumsal fonksiyonu bakmndan yararl ve normal gören kuram aşağdakilerden hangisidir?. Suçu toplum halinde yaşama şartlarna yönelmiş her türlü saldr olarak nmlayan kuramc aşağdakilerden hangisidir? Etkileşimci Kuramlar Fonksiyonalist Kuram Fenomenolojik Kuram Marksist Kuram Psikolojik Kuram 7 Jhering Durkheim Sutherland Taft Dönmezer İzleyen sayfaya geçiniz.

8 ÇĞRI MERKEZİ YÖNETİMİ-I 5. şağdaki ülkelerden hangisi en düşük Kurumsal Gelir Vergisi oran ile global liderler rafndan ça merkezi yatrmnda tercih edilmektedir? BD İrlanda lmanya İngiltere Çin 2- n a i D si S Sis. Ponsiyel müşterilere telefon yolu ile bir ürün veya hizmetle ilgili bilgilendirme ve ntm yaplmas, müşterinin ürün ve hizmetin satşna yönelik yönlendirilmesi şeklindeki ça merkezi faaliyeti aşağdakilerden hangisidir? Tele Satş Kampanya Yönetimi Tele Pazarlama Müşteri Hizmetleri Şikayet Yönetimi 2. Ça merkezlerinde; müşterilerin kullanmak olduğu ürün ve hizmetlerle ilgili rahatszlk duyduğu ve giderilmesini istediği olumsuz durumlar ve mağduriyetlerini bildirdiği, bu doultuda müşteriye gerekli bilgilendirmelerin yapld, konu ile ilgili çözümlerin üretildiği hizmet aşağdakilerden hangisidir? Şikayet Yönetimi Müşteri Hizmetleri Teknik Destek Tele Satş Kampanya Yönetimi 6. Türkiye ça merkezi sektörü son on ylda gelişimini alkl olarak aşağdaki illerden hangisinde gerçekleştirmiştir? Erzurum Eskişehir İzmir Diyarbakr İsnbul 7. 0 yl itibariyle Türkiye de ça merkezi hizmetlerinden yararlanmada aşağdakilerden hangisi diğerlerine göre daha düşük paya sahip sektördür? Topn/Perakende Finans Telekomünikasyon Taşmaclk-Lojistik Otomotiv 3. Private Branch Exchange (PBX) sistemi ile ilgili aşağdaki ifadelerden hangisi yanlştr? Bilgisayar ve telefon ağlarnn bir arada çalşmalarn sağlayan yazlmdr. Şirket içerisinde dahili haberleşmeyi ücretsiz sağlar. Şirketlere özel telefon santralidir. Ça bekletme, ça karşlama, ça dağtma gibi özellikleri vardr. Telekomünikasyon sağlayc firmalarla ses devresi bağlantlarnn kurulmasn sağlar. 4. şağdakilerden hangisi ça masas baznda en yüksek oranlara sahip ilk 0 ülkeden biri değildir? BD Rusya İngiltere Hindisn Brezilya 8. Dünya ça merkezi pazarnn % 29,7 sine sahip olan EME bölgesi aşağdakilerden hangilerini kapsamakdr? Hindisn, Japonya, Yeni Zelanda rjantin, Brezilya, Meksika vrupa, Kuzey merika, frika vrupa, Ordoğu, frika vrupa ve Kuzey merika 8 İzleyen sayfaya geçiniz.

9 9. 2. şağdaki ülkelerden hangisi vrupa Ça Merkezleri Dernekleri Birliği ne (ECCCO) üye değildir? Türkiye Fransa lmanya İrlanda Bulgarisn Son dönemde Türkiye de ça merkezlerinde baz dş kaynak firmalarnn sadece belirli hizmet türlerine odakl hizmetler sunmas dikkat çekmektedir. Bu hizmet dallarndan öne çkanlar aşağdakilerden hangisinde verilmiştir? Teknik destek Kampanya yönetimi ve telepazarlama Şikayet yönetimi Tahsilat ve telesatş Müşteri hizmetleri ve şikayet yönetimi 2- n a i D si S Sis 3. şağdakilerden hangisi Yllk İşletme Plan (OP) çalşmalar sonunda elde edilen başlca üretim planlamas çktlar arasnda yer almaz? Departmanlar aras işgücü transferleri Rakip stratejileri Müşteri temsilcilerinin kullanacağ masa says ihtiyac Ça merkezine gelecek ça mikr Ça başna orlama konuşma süresi 0. I. Firmann sahip olduğu müşteri verilerinin sistemli bir şekilde incelenmesi ve anlamlandrlmas II. Firmann müşterileri ile olan tüm iletişimini kayt altnda turak bu bilgilerin sistemli bir şekilde incelenmesi ve anlamlandrlmas III. Sosyal medyada müşterilerin bireysel ya da toplu olarak paylaşt bilgi, düşünce, görüş, tepki, vb. gibi bilgilerin incelenmesi ve anlamlandrlmas Yukardakilerden hangileri müşteriyi nma ve anlamann başlca admlar arasnda yer alr? Yalnz I Yalnz II Yalnz III I ve II I, II ve III 4. Yln belli aylarnda ça hacminin artmas ya da belirli ça konularndan daha fazla ya da daha az ça gelmesine ne ad verilir? Özel Günlerin Etkisi Kampanya Etkileri Hizmet İçeriği Mevsimsel Trend Müşteri dedi. I. Bilgi paylaşmşvik II. Üyelerine bilgi ve eğitim sağlamak III. vrupa da İletişim Merkezi sektörünün sndartlarn geliştirmek (EN 5838) IV. Rekabeti artrmak Yukardakilerden hangileri Merkezleri Dernekleri hedeflerindendir? I ve II I ve III II ve III I, II ve III I, II, III ve IV vrupa Ça Birliği nin 5. şağdakilerden hangisi işin niteliğine göre iş yükü ve iş gücü hesaplama yöntemlerinden biri değildir? Gelen çay karşlama(inbound) Departmanlar aras işgücü transferi Dş arama (outbound) Çözüm merkezi (backoffice) Veri girişi (da entry) 9 İzleyen sayfaya geçiniz.

10 . şağdakilerden hangisi ça merkezinde kalite uzmanlarnn sorumluluklarndan biridir? Müşteri sorunlarn çözmek Teknik sorunlarn çözülmesini sağlamak Bilgi sndardn ve turlln sağlamak Müşterilere sunulan ürün ve servislerle ilgili bilgi vermek Müşteri hizmeti politikalarn uygulamak 2- n a i D si S Sis 6. şağdakilerden hangisi ça merkezlerinde üretim planlamasna etki eden faktörlerden biri değildir? Teknolojik değişiklikler İş kanununda yaplan değişiklikler Fazla mesai gereksinimi Kampanya ve pazarlama aktiviteleri Stratejik/yönetimsel kararlar 7. şağdakilerden hangisi ça merkezlerinde performans göstergeleri ile bağlantl kavramlardan biri değildir? Teknoloji Hizmet seviyesi Terk edilen çalarn oran Çann orlama konuşma süresi Müşteri memnuniyeti 8. şağdakilerden hangisi bir ça merkezi kurulurken ya da ça merkezi operasyonunun sürekliliği sağlanrken oluşturulan stratejiler kapsamnda değerlendirilmesi gereken unsurlardan biri değildir? Şirketin müşteri hedeflerinin neler olacağ Ulaşlabilirlik Diğer firmalarla nasl rekabet edileceği Operasyonun çalşma süresi Hizmet sunulacak kanallar 9. şağdakilerden hangisi ça merkezinde üretim ve vardiya planlama uzmanlarnn sorumluluklarndan biridir? İş gücü analizini yapmak Kalite izleme süreçlerini yönetmek ve denetlemek Bilgi sndardn ve turlln sağlamak Müşteri sorunlarn çözmek Her ekibin bilgi kalitesini yükseltmek 0 İzleyen sayfaya geçiniz.

11 İNGİLİZCE-I. : B: re you...? No, I m married. 5. : B: How much... jeans? $ dialogue above? dialogue above? şağdakilerden hangisi yukardaki konuşmay dou şekilde mamlar? şağdakilerden hangisi yukardaki konuşmay dou şekilde mamlar? single new one different first are this is that is this is these are those 2- n a i D si S Sis 2. Let s meet at the swimming sentence above? 3. şağdakilerden hangisi yukardaki konuşmay dou şekilde mamlar? park sdium mall place pool There s no sun at the beach today but it s very sentence above? warm cold cool cloudy rainy : B: It s Jo s birthday. I want to buy... for her but I don t know what to get. şağdakilerden hangisi yukardaki cümleyi dou şekilde mamlar? What... these days? I m exercising a lot. 8. gloves sunglasses a briefcase a present a backpack My dad s... is merican. dialogue above? sentence above? şağdakilerden hangisi yukardaki konuşmay dou şekilde mamlar? şağdakilerden hangisi yukardaki cümleyi dou şekilde mamlar? 4. don t have to wear to wear doesn t have to wear has to wear have to wear sentence above? şağdakilerden hangisi yukardaki cümleyi dou şekilde mamlar? Do you wear a suit to work? No, we... suits in the office. dialogue above? şağdakilerden hangisi yukardaki cümleyi dou şekilde mamlar? : B: do you do am I doing you are doing are you doing are we doing language nationality country continent region İzleyen sayfaya geçiniz.

12 9. You can... to Vancouver Island from the city. sentence above? 3. : I had an awful day today. B:... Why? dialogue above? şağdakilerden hangisi yukardaki cümleyi dou şekilde mamlar? travel abroad get a view ke a ferry walk around visit 0. : When we go to Egypt,... we visit the pyramids? B: Yes, of course we can. Why not? dialogue above? şağdakilerden hangisi yukardaki konuşmay dou şekilde mamlar? do can t are don t can. I... a cold yesterday so I didn t want to go out. sentence above? şağdakilerden hangisi yukardaki cümleyi dou şekilde mamlar? took made had got did 2. I went swimming... I went home yesterday. nadolu Üniversitesi çköetim Sistemi 2-3 Güz Dönemi Dönem Sonu Snav sentence above? şağdakilerden hangisi yukardaki cümleyi dou şekilde mamlar? and before when while so şağdakilerden hangisi yukardaki konuşmay dou şekilde mamlar? You did? Finally! You had? Had you? Did you have? 4. It isn t very... at home because the children are really noisy. sentence above? şağdakilerden hangisi yukardaki cümleyi dou şekilde mamlar? exhausted awful bad relaxing boring 5. When I...6, I really liked Tarkan. sentence above? şağdakilerden hangisi yukardaki cümleyi dou şekilde mamlar? were wasn t am was weren t 6. :... did you do on your last vacation? B: We went on a road trip. dialogue above? şağdakilerden hangisi yukardaki konuşmay dou şekilde mamlar? Where When What Who Why 2 İzleyen sayfaya geçiniz.

13 7. I... lots of miskes on my test so I had to do it again. sentence above? şağdakilerden hangisi yukardaki cümleyi dou şekilde mamlar? did had made got said 8. pepper is a.... sentence above? şağdakilerden hangisi yukardaki cümleyi dou şekilde mamlar? dessert fish cheese meat vegeble 9. : What... to eat? B: Some seafood pas please. nadolu Üniversitesi çköetim Sistemi 2-3 Güz Dönemi Dönem Sonu Snav dialogue above? şağdakilerden hangisi yukardaki konuşmay dou şekilde mamlar? you would like would you like do you like you like don t you like. : What s wrong? B: I feel sick. I think I m allergic... seafood. dialogue above? şağdakilerden hangisi yukardaki konuşmay dou şekilde mamlar? on to for with by 3 İzleyen sayfaya geçiniz.

14 . : Guten Tag, ich bin li Ylmaz. B: Guten Tag, ich. yşe Doğan. : Ich komme aus der Türkei. Und Sie? B: Ich komme aus. Irak. Welche Wörter passen in die Lücken im obigen Dialog? Verilen karşlkl konuşmada boş braklan yerlere aşağdakilerden hangisi gelmelidir? bin / dem habe / der sind / die sei / den kann / das 2. Wie schreibt man die Zahl 78? 78 saysnn yazlş aşağdakilerden hangisidir? Hunderchtzig Hunderchtundsiebzig Hundertneunundsiebzig chtundsiebzig Siebenundachtzig 3. Ja, sie hat am Freig Frühdienst. Welche Frage passt zur obigen ntwort? Verilen cevab gerektirecek soru aşağdakilerden hangisidir? Hast du freigs frei? Wann hast du Frühdienst? Hat Manuela am Freig Frühdienst? Wer hat Frühdienst? Habt ihr am Freig frei? 4. hmet Kuru... rzt.... arbeitet auf der nderstion. Welche Wörter passen in die obigen Lücken? LMNC-I nadolu Üniversitesi çköetim Sistemi 2-3 Güz Dönemi Dönem Sonu Snav Cümlede boş braklan yerleri aşağdakilerden hangileri dou şekilde mamlar? sei / Sie sind / Wir war / Ihr ist / Er ein / Du 5. Die Tochter meiner Schwester ist meine... Welches Wort passt in die obige Lücke? Cümlede boş braklan yeri aşağdakilerden hangisi dou şekilde mamlar? Schwager Nichte Neffe Tante Schwester 6. Was bedeutet dakik auf Deutsch? dakik sözcüğünün lmancas aşağdakilerden hangisidir? wütend gleich bald pünktlich immer 7. Meine Mutter geht..0:00 und :00 Uhr einkaufen. Welches Wort paßt in die obige Lücke? Cümlede boş braklan yeri aşağdakilerden hangisi dou şekilde mamlar? für gern zwischen oft manchmal 8. : Hallo, ich bin yfer. Ich wohne unten. B: Hallo, yfer! : Entschuldige. Ich mache Omlett, aber ich habe kein Salz. Hast du vielleicht Salz? B: Klar doch! Bitte sehr! : Vielen Dank! Welcher Satz ergänzt den obigen Dialog? Verilen karşlkl konuşmay aşağdakilerden hangisi mamlar? So ein Mist! Ich bin kurz weg. Ist alles in Ordnung? Was wünschen Sie? Ich habe ein Problem. 4 İzleyen sayfaya geçiniz.

15 9. Wie komme ich nach Hause? Wie lautet der obige Satz auf Türkisch? Verilen cümlenin Türkçe karşl aşağdakilerin hangisidir? Eve ne zaman gidebiliriz? Eve nasl gidebilirim? Evden mi geliyorsun? Eve uamak ister misin? Eviniz nerede? 0. Mein Freund gut kochen. Welches Wort passt in die obige Lücke? Cümlede boş braklan yeri aşağdakilerden hangisi dou şekilde mamlar? kannst können kann könnt könnte. Meine Wohnung ist. Zentrum, in sind viele Geschäfte. Welche Wörter passen in die obigen Lücken? nadolu Üniversitesi çköetim Sistemi 2-3 Güz Dönemi Dönem Sonu Snav Cümlede boş braklan yerleri aşağdakilerden hangileri dou şekilde mamlar? zum / dem Garten auf / halbe Stunde am / viel Natur für / ersten Stock im / der Nähe 2. Wie hat deine Freundin eine Wohnung gefunden? Welche ntwort passt nicht zur obigen Frage? Verilen sorunun cevab aşağdakilerden hangisi olamaz? Sie hat viele nzeigen in der Zeitung gelesen. Sie hat im Internet gesucht. Sie hat Freunde und Bekannte gefragt. Sie hat die Küche aufgeräumt. Sie hat eine nzeige in der Zeitung aufgegeben. 3. Fühlen / heute / ich / miserabel / mich Wie kann man mit den obigen Wortgruppen einen sinnvollen und richtigen Satz bilden? Verilen sözcük gruplaryla kurulabilecek en anlaml ve dou cümle aşağdakilerden hangisidir? Fühle ich heute miserabel mich. Ich fühle mich heute miserabel. Miserabel ich heute fühle mich. Mich ich heute miserabel fühle. Heute ich miserabel mich fühte. 4. Hakan ist krank. Er. noch nicht in die Schule. Welches Wort paßt in die obige Lücke? Cümlede boş braklan yeri aşağdakilerden hangisi dou şekilde mamlar? darfst dürfen dürfte dürftest darf 5. Was bedeutet das Gegenteil von alles? alles sözcüğünün zt anlamls aşağdakilerden hangisidir? ziemlich tol etwas nur nichts 5 İzleyen sayfaya geçiniz.

16 6. Zwölf. sind ein Jahr. Welches Wort passt in die obige Lücke?. Evinizin önünde bir bisiklet sürücüsü düştü. Wie lautet der obige Satz auf Deutsch? Cümlede boş braklan yeri aşağdakilerden hangisi dou şekilde mamlar? Tage Feierge Monate Kalender Neujahr 7. Verkäufer: Kann ich Ihnen helfen? Kunde: Ja, ich suche eine Waschmaschine! Verkäufer: Kunde: Gibt es noch andere Modelle? Verkärfer: Ja, hier bitte, ich zeige sie Ihnen. Kunde: Danke, ich überlege es mir noch! Welcher Satz ergänzt den obigen Dialog? Verilen karşlkl konuşmay aşağdakilerden hangisi mamlar? Ich kann Ihnen diese hier empfehlen! Die nehme ich sofort! Diese Prospekte sind für Sie! Wir können leider nicht helfen! Der ist sehr teuer! 8. Hast du das Handy..? Welches Wort passt in die obige Lücke? Cümlede boş braklan yeri aşağdakilerden hangisi dou şekilde mamlar? eingeladen ausgedruckt überwiesen aufgeladen ungerecht 9. Ich reise gern mit dem Bus,.... nadolu Üniversitesi çköetim Sistemi 2-3 Güz Dönemi Dönem Sonu Snav Welcher Satz ergänzt nicht die Lücke im obigen Satz? Verilen cümleyi aşağdakilerden hangisi mamlamaz? weil ich den ntrag ausfüllen muss. weil es nicht so anstrengend ist. weil ich vieles erleben will. weil ich alles besichtigen möchte. weil es günstig und bequem ist. Verilen cümlenin lmancas aşağdakilerden hangisidir? Vor Ihrem Haus ist ein Fahrradfahrer gestürzt. Ich fahre gern mit dem Fahrrad im Garten unseres Hauses. Er hat sich ein neues Fahrrad gekauft. m Wochenende wollen wir mit dem Fahrrad eine kleine Rundfahrt machen. Du musst mit dem Fahrrad vorsichtig sein. 6 İzleyen sayfaya geçiniz.

17 FRNSIZC-I. «- Il y a d étudiants dans votre classe? - Vingt-cinq étudiants.» 5. Je n aime pas la viande:.! Choisissez le mot/l expression qui convient. Choisissez l expression qui complète la phrase. Cümlede boş braklan yere uygun düşen sözcük ya da ifadeyi bulunuz. Yukardaki cümleyi ifadeyi bulunuz. comment quels combien que quand uygun c est super bon c est très bon ce n est pas bon c est bon c est bien 2- n a i D si S Sis mamlayan 2. demandé / vous / lui / son / avez / adresse I II III IV V VI Trouvez la question qui correspond à la réponse donnée. Yukardaki sözcükleri bir cümle oluşturacak şekilde sraya koyunuz. Yukardaki konuşmada verilen cevaba denk düşen soruyu bulunuz. II, III, V, I, IV, VI II, V, III, I, IV, VI III, II, V, I, IV, VI IV, VI, II, V, III, I IV, VI, III, V, II, I «- h! Tu as mis une nouvelle robe aujourd hui. - Oui. Tu l aimes? Je...» 7. Tu as l heure? Qu est-ce que tu fais demain? Quand est-ce que tu viens? Quelle heure est-il? Tu veux un petit café? Marie et sa mère. une promenade dans le parc. Choisissez la forme qui convient. Choisissez la forme qui convient. Cümlede boş braklan yere uygun düşen eylem biçimini bulunuz. Cümlede boş braklan yere uygun düşen eylem biçimini bulunuz. vais l acheter veux l acheter viens de l acheter l acheis l achète Je n aime pas cet appartement. vant, nous. une très belle maison. 8. fait faisons faites fais font «-Tu voudrais. fromage? - Non, merci. Je n aime pas. fromage.» Choisissez la forme qui convient. Choisissez le mot/l expression qui convient. Cümlede boş braklan yere uygun düşen eylem biçimini bulunuz. Cümlede boş braklan yere uygun düşen sözcük ya da ifadeyi bulunuz. 4. «-. - Non, je n ai pas le temps.» Mettez les mots dans le bon ordre pour faire une phrase venons d habiter habitons allons habiter habitions avons habité 7 le/le du/de du/le du/du le/de İzleyen sayfaya geçiniz.

18 9. Tu sors avec nous tu restes à la maison? 3. «- Comment vous vous appelez? - Stockel. Karl Stockel. - Pardon. Je ne comprends pas... - S-T-O-C-K-E-L.» Choisissez le mot/l expression qui convient. Cümlede boş braklan yere uygun düşen sözcük ya da ifadeyi bulunuz. ou et mais où non Complétez le dialogue avec la réplique qui convient. Yukardaki karşlkl konuşmay mamlayan uygun cümleyi bulunuz. Vous voulez répéter? Vous pouvez épeler? C est votre prénom? Quel est votre nom? Vous êtes allemand? 2- n a i D si S Sis 0. Je suis en train de lire le livre. j ai acheté hier. Choisissez le mot/l expression qui convient. Cümlede boş braklan yere uygun düşen sözcük ya da ifadeyi bulunuz. qui que quel leur lui 4. Mélanie est vendeuse,. Choisissez l expression qui complète la phrase. Yukardaki cümleyi ifadeyi bulunuz.. «- Vous cherchez vos valises? - Oui, je cherche!» Choisissez le mot/l expression qui convient. Cümlede boş braklan yere uygun düşen sözcük ya da ifadeyi bulunuz. mamlayan uygun elle joue du violon. elle fait des études à l université. elle joue dans des films. elle travaille dans un magasin. elle étudie le journalisme. leurs vous leur le les 2. «- Regarde. Ça, c est un Picasso Oui. J adore, moi aussi.» 5. «-. - Pour parler l ilien, bien sûr!» Trouvez la question qui correspond à la réponse donnée. Yukardaki karşlkl konuşmay mamlayan uygun cümleyi bulunuz. Yukardaki konuşmada verilen cevaba denk düşen soruyu bulunuz. Complétez le dialogue avec la réplique qui convient. Comment? Tu n aimes pas? Non mais, c est quoi ce bleau! Qui est Picasso? Je trouve que c est nul. Quel beau bleau! 8 Il a appris l ilien quand il avait 6 ans? Dans quel but elle voyage en Ilie? On va aller voir un film ilien? Tu aimes la cuisine ilienne? Pourquoi elle ne veut pas aller en Ilie? İzleyen sayfaya geçiniz.

19 6. partis / huit / sommes / heures / à / nous I II III IV V VI. Catherine est. mais son mari est. Choisissez le mot/l expression qui convient. Mettez les mots dans le bon ordre pour faire une phrase. Cümlede boş braklan yere uygun düşen sözcük ya da ifadeyi bulunuz. Yukardaki sözcükleri bir cümle oluşturacak şekilde sraya koyunuz. VI, I, III, V, II, IV VI, III, I, V, II, IV VI, V, II, IV, III, I V, II, IV, I, VI, III V, II, IV, III, I, VI française/sénégalais français/sénégalais française/sénégalaise français/sénégalaise françaises/sénégalais 2- n a i D si S Sis 7. Je vais rester à la maison. je suis malade. Choisissez le mot/l expression qui convient. Cümlede boş braklan yere uygun düşen sözcük ya da ifadeyi bulunuz. à cause de pour pourquoi parce que c est 8. Hier, nous sommes allés à une. de peinture. Choisissez le mot/l expression qui convient. Cümlede boş braklan yere uygun düşen sözcük ya da ifadeyi bulunuz. exposition concert match festival fête 9. ujourd hui, il fait beau:.. Choisissez l expression qui complète la phrase. Yukardaki cümleyi ifadeyi bulunuz. mamlayan uygun je peux mettre mon manteau. je porte un panlon et un pull. je m habille chaud et je porte des bottes. je mets un tee-shirt et une jupe. Je prends mon imperméable. 9 TEST BİTTİ.

20 nadolu Üniversitesi çköetim Sistemi 2-3 Güz Dönemi Dönem Sonu Snav BU SYF BOŞ BIRKILMIŞTIR.

21 nadolu Üniversitesi çköetim Sistemi 2-3 Güz Dönemi Dönem Sonu Snav BU SYF BOŞ BIRKILMIŞTIR.

22 nadolu Üniversitesi çköetim Sistemi 2-3 Güz Dönemi Dönem Sonu Snav BU SYF BOŞ BIRKILMIŞTIR.

23 nadolu Üniversitesi çköetim Sistemi 2-3 Güz Dönemi Dönem Sonu Snav BU SYF BOŞ BIRKILMIŞTIR.

24 SINVD UYULCK KURLLR. Snav süresince görevlilerle konuşmak ve soru sormak yasaktr. yn şekilde görevlilerin de öencilerle yakndan ve alçak sesle konuşmalar yasaktr. Yannda veya srasnda kip, not vb. bulunduran, snav srasnda kopya çeken, çekmeye teşebbüs eden, kopya veren ya da kopya çekilmesine yardm edenlerin kimlikleri, Bireysel Snav İpl Tunağna yazlacak ve o oturumdaki snavlar geçersiz saylacaktr. Görevliler snava giren diğer öencileri rahatsz etmemek için kopya çekmeye veya vermeye kalkşanlar uyarmak zorunda değildir. Bu nedenle sorumluluk snav kurallarna uymayan öencilere aittir. Snavda yetki verilmiş görevliler, bu salondaki snavn kurallara uygun biçimde yaplmadn, toplu kopya girişiminde bulunulduğunu raporlarnda bildirdikleri veya üniversite snav merkezince yaplan incelemeler sonucu toplu kopya yapld sapnd kdirde, nadolu Üniversitesinin yetkili organlarnca bu salonda snava giren öencilerin tümünün o oturumdaki snavlar geçersiz saylr. 2. Öenciler snav srasnda görevlilerin her türlü uyarlarna uymak zorundadr. Gerektiğinde görevliler oturduğunuz yerleri değiştirebilir. Snavnzn geçerli saylmas, her şeyden önce snav kurallarna uymanza bağldr. Snav görevlilerinin limatlarna uymayan, snav görevlilerine hakaret eden, fiili saldrda bulunan ve tehdit edenlerle snav huzurunu bozacak kadar yüksek sesle konuşan, snav salonunu terk etmesi yasaklanan zaman içinde terk eden, snav yaplmasn belli bir süre engelleyenlerin kimlikleri Bireysel Snav İpl Tunağna yazlr ve o oturumdaki snavlar geçersiz saylr. 3. Snav srasnda herhangi bir nedenle dşar çkmak yasaktr. Snavn başlamasn izleyen ilk 30 dakika ve snav süresinin son 5 dakikas içinde, snavlarn mamlasalar bile hiçbir öencinin salondan çkmasna izin verilmeyecektir. Snavn başlamasn izleyen ilk 5 dakika geçtikten sonra hiçbir öenci snava alnamaz. 4. Biraz sonra soru kiklar dağtlacaktr. Cevaplamaya geçmeden önce size verilecek soru kinn üzerinde ayrlan yere, adnz, soyadnz, öenci numaranz ve bu salonun numarasn mutlaka yaznz. Snav sonunda soru kiklar toplanacak ve snav merkezinde tek tek incelenecektir. Soru nn bir tek sayfas eksik çksa bile o oturumdaki snavlarnz geçersiz saylr. 5. Size verilen cevap kağd üzerindeki T.C. mlik No, ad ve soyadn size ait olup olmadn mutlaka kontrol ediniz. Cevap kağd size ait değilse görevlileri uyarp size ait cevap kağdn alnz. Daha sonra cevap kağd üzerinde ayrlmş olan yerlere T.C. mlik numaranz ve test grubunuzu mutlaka kodlaynz, adnz soyadnz yaznz ve ilgili yeri imzalaynz. Kendisine ait olmayan cevap kağdn kullanan öencilerin o oturumdaki snavlar geçersiz saylr. 6. Cevap kâğdna yazlacak her türlü yaz, rakam ve yaplacak işaretlemeler için koyu yazan siyah kurşun kalem kullanlacaktr. Tükenmez kalem veya dolmakalem kesinlikle kullanlmayacaktr. Kullanld ktirde cevap kağd optik okuyucuda okutulamadndan öencinin o oturumdaki snav geçersiz saylr. 7. CEVPLRIN TÜMÜ CEVP KĞIDIN İŞRETLENECEKTİR. Soru kiklar üzerine yaplan işaretlemeler kesinlikle değerlendirilmez. Her dersin cevab, o dersin isminin yazl olduğu sütuna işaretlenmelidir. Yanlş sütuna yapacağnz işaretlemeler kesinlikle değerlendirilmez. 8. Soru kinn sayfalarndaki boş yerleri müsvedde yapmak için kullanabilirsiniz. Başka bir kâğd müsvedde olarak kullanmak yasaktr. Bu tür işlemleri yapanlarn o oturumdaki snavlar geçersiz saylr. 9. Öencilerin sorular ve/veya sorulara verdikleri yantlar cevap kağd dşnda herhangi bir yere yazmalar ve bunu snav salonundan dşarya çkarmalar yasaktr. Bu kurala uymayanlarn o oturumdaki snavlar geçersiz saylr. 0. Snav srasnda öencilerin birbirinden kalem, silgi vb. şeyleri istemesi kesinlikle yasaktr. Yasağa uymayanlarn o oturumdaki snavlar geçersiz saylr.. Snav srasnda hesap makinesi kullanlabilir. ncak üzerinde program yaplmasna, saklanmasna ve çalştrlmasna izin veren (EXE, STORE, RUN gibi tuşlar bulunan) hesap makineleri ile da bank vb. özel donanmlar kullanlamaz. Hesap makinesinin snav srasnda ödünç alnmas, verilmesi ve değiştirilmesi yasaktr. Bu tür davranşlarda bulunanlarn o oturumdaki snavlar geçersiz saylr. 2. Öenciler telsiz, cep telefonu, ça cihaz, şnabilir bilgisayar vb. iletişim araçlar ile görüntü kaydetmeye yarayan fotoaf makinesi, kamera vb. araçlar snava gelirken getirmemeleri konusunda snava giriş belgelerinde uyarlmşlardr. Bu cihazlar snav salonunda yanlarnda bulunduran öencilerin, cihazlar kapal olsa bile, o oturumdaki snav geçersiz saylr. 3. Öenciler ruhsatl veya resmi amaçl kullanlsa bile silah ile snav binasna gelmemelidirler. Bu öenciler kesinlikle snava ve binaya alnmaz. Bir şekilde girmişlerse dşar çkartlp o oturumdaki snavlar geçersiz saylr. 4. Klarndan izinli olan er-erbaşlar dşnda resmi kyafetle snava girmek yasaktr. ksine davranan öencilerin o oturumdaki snavlar geçersiz saylr. 5. Biraz sonra dağtlacak olan soru kinda test ile ilgili açklamalar yazldr. Bu açklamalar okumadan ve size "SINV BŞLMIŞTIR" denmeden sorular cevaplamaya başlamaynz. 6. Snavnz bittiğinde, cevap kâğdnz ve soru kinz salon görevlilerine şahsen teslim ediniz. Teslim etmediğiniz evrak nedeniyle o oturumdaki snavlarnz geçersiz saylr. nadolu Üniversitesi çköetim Sistemi 2-3 Güz Dönemi Dönem Sonu Snav SINVINIZD BŞRILR DİLERİZ.

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2104 2013 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :...

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2152 2013 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :...

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST, İŞLETME VE ÇIKÖĞRETİM FKÜLTELERİ 2177 2013 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:...

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 245 203 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :...

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2179 2013 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :...

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST, İŞLETME VE ÇIKÖĞRETİM FKÜLTELERİ SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon numaranızı

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST, İŞLETME VE ÇIKÖĞRETİM FKÜLTELERİ 2106 2013 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:...

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2172 2013 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :...

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ 3722 2014 - GÜZ DÖNEM SONU - 3. OTURUM - Cumartesi 14:00 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :...

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 269 203 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :...

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2155 2013 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :...

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2142 2013 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :...

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2524 2013 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :...

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 5. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 5. YARIYIL ÖĞRENCİNİN NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST, İŞLETME VE ÇIKÖĞRETİM FKÜLTELERİ SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon numaranızı

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. Yaynlanmş eski snav sorular htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme snav hizmetinde öencilerimize sunulmakdr. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST, İŞLETME VE ÇIKÖĞRETİM FKÜLTELERİ 562 3 - GÜZ

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 5. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 5. YARIYIL ÖĞRENCİNİN NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST, İŞLETME VE ÇIKÖĞRETİM FKÜLTELERİ SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon numaranızı

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 5. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 5. YARIYIL ÖĞRENCİNİN NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST, İŞLETME VE ÇIKÖĞRETİM FKÜLTELERİ SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon numaranızı

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 5. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 5. YARIYIL ÖĞRENCİNİN NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST, İŞLETME VE ÇIKÖĞRETİM FKÜLTELERİ SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon numaranızı

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 5. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 5. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

COMPUTER: Mission Berlin. 9 Kasım, sabah saat 10 u 10 geçiyor. Almanya yı kurtarmak için 120 dakikan ve üç canın var. Komisere güvenebilir misin?

COMPUTER: Mission Berlin. 9 Kasım, sabah saat 10 u 10 geçiyor. Almanya yı kurtarmak için 120 dakikan ve üç canın var. Komisere güvenebilir misin? Bölum 03 Kant Sokağı na giderken Anna Kant Sokağı na doğru yola çıkar, ancak yolu bilmediği için adresi sormak zorunda kalır. Siyah kasklı motosikletliler yeniden ortaya çıktığında ve ona ateş ettiklerinde

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Radio D Teil 1. Deutsch lernen und unterrichten Arbeitsmaterialien. Ders 19 Sahtekarlık ortaya çıkar

Radio D Teil 1. Deutsch lernen und unterrichten Arbeitsmaterialien. Ders 19 Sahtekarlık ortaya çıkar Ders 19 Sahtekarlık ortaya çıkar Tarladakı esrarengiz şekilleri çiftçiler yapmış olsalar da, UFOların varlığına inanır. ve köylülerle konuşmak için köy birahanesine giderler. ve buğday tarlalarındaki şekillerle

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ 4370 2014 - GÜZ DÖNEM SONU - 4. OTURUM - Pazar 14:00 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR

Detaylı

BÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

BÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! B KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF ALMANCA 2015 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZİ ORTAK SINAVI 26 KASIM 2015 Saat: 11.20

Detaylı

CÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

CÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! C KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF ALMANCA 2015 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZİ ORTAK SINAVI 26 KASIM 2015 Saat: 11.20

Detaylı

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! A KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF ALMANCA 2015 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZİ ORTAK SINAVI 26 KASIM 2015 Saat: 11.20

Detaylı

Der kleine Hase möchte lesen lernen

Der kleine Hase möchte lesen lernen Der kleine Hase möchte lesen lernen Der kleine Hase kann nicht lesen. Er will es aber lernen. Doch wie lernt man lesen? Er geht zum dicken Bären, der in einem Baum lebt. Der kleine Hase fragt den dicken

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2000 2014 - TEK DERS SINAVI - 1. OTURUM - Pazar 14:00 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ 2179 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2185 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve

Detaylı

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! KİTPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BKNLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF MTEMTİK 016 8. SINIF. DÖNEM MTEMTİK DERSİ MERKEZÎ ORTK SINVI 7 NİSN 016 Saat: 10.10 dı ve Soyadı

Detaylı

Mission Berlin. Deutsch lernen und unterrichten Arbeitsmaterialien. Bölüm 26 Zaman Deneyleri

Mission Berlin. Deutsch lernen und unterrichten Arbeitsmaterialien. Bölüm 26 Zaman Deneyleri Bölüm 26 Zaman Deneyleri Anna şimdiki zamana dönünce Paul ile birlikte zaman makinesini bloke etmeye çalışır. Ama bunun için gerekli şifreyi bilmiyordur. Anna müziği takip eder ve kırmızılı kadın ortaya

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ 2143 2014 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. Yaynlanmş eski snav sorular htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme snav hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadr. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ

Detaylı

FLASHBACK: Die Kantstraße? Mädchen, die ist im Westen, verstehen Sie? Da können Sie jetzt nicht hin.

FLASHBACK: Die Kantstraße? Mädchen, die ist im Westen, verstehen Sie? Da können Sie jetzt nicht hin. Bölüm 16 Eski Tanıdıklar Anna 1961 yılında da silahlı motosikletliler tarafından takip edilir. Bu tehlikeli durumda tanımadığı bir kadın Anna ya yardım eder. Ama kadın bunu neden yapar? Anna ona güvenebilir

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST, İŞLETME VE ÇIKÖĞRETİM FKÜLTELERİ 42 3 - GÜZ DÖNEM SONU -. OTURUM - Cumartesi 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:... Soyadnz,

Detaylı

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! A KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 2015 8. SINIF 2. DÖNEM DERSİ MERKEZİ ORTAK (MAZERET) SINAVI 17 MAYIS 2015 Saat: 11.20 Adı ve

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZÎ ORTAK SINAVI (MAZERET)

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZÎ ORTAK SINAVI (MAZERET) ALMANCA 2016 A SORU SAYISI : 20 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZÎ ORTAK SINAVI (MAZERET) 18 ARALIK 2016 Saat:

Detaylı

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! A KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF ALMANCA 2015 8. SINIF 2. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZİ ORTAK SINAVI 30 NİSAN 2015 Saat: 11.20

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ 4383 2014 - GÜZ DÖNEM SONU - 4. OTURUM - Pazar 14:00 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZÎ ORTAK SINAVI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZÎ ORTAK SINAVI ALMANCA 2016 A SORU SAYISI : 20 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZÎ ORTAK SINAVI 24 KASIM 2016 Saat: 11.20 Adı ve

Detaylı

COMPUTER: Mission Berlin. 9 Kasım, sabah, saat dakikan ve iki canın kaldı. Ayrıca sana yardım

COMPUTER: Mission Berlin. 9 Kasım, sabah, saat dakikan ve iki canın kaldı. Ayrıca sana yardım Bölüm 07 Meçhul Düşman Anna motosikletlilerden kurtulmak için bir variété tiyatrosuna saklanır. Orada Heidrun la karşılaşır ve Komiser Ogur dan RATAVA nın kendisini takip ettiğini öğrenir. Oyuncu Anna

Detaylı

Halkla İlişkiler ve Organizasyon

Halkla İlişkiler ve Organizasyon Halkla İlişkiler ve Organizasyon A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri alanı, küreselleşen dünya içinde kurum ve kuruluşlar için bir ihtiyaç olarak varlığını hissettirmektedir.

Detaylı

Mission Berlin. Deutsch lernen und unterrichten Arbeitsmaterialien. Bölüm 22 Harekete Geç

Mission Berlin. Deutsch lernen und unterrichten Arbeitsmaterialien. Bölüm 22 Harekete Geç Bölüm 22 Harekete Geç Anna 1989 yılınin Berlin ine gönderilir. Orada duvar yıkıldığı için büyük sevinç yaşanıyordur. Anna insan kalabalıklarının arasından geçerek kutuyu almak zorundadır. Bunu başarabilecek

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 5. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 5. YARIYIL ÖĞRENCİNİN NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST, İŞLETME VE ÇIKÖĞRETİM FKÜLTELERİ SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon numaranızı

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2169 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. Yaynlanmş eski snav sorular htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme snav hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadr. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2138 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve

Detaylı

DÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

DÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! D KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF ALMANCA 2015 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZİ ORTAK SINAVI 26 KASIM 2015 Saat: 11.20

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! A KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 2015 8. SINIF 2. DÖNEM DERSİ MERKEZİ ORTAK (MAZERET) SINAVI 17 MAYIS 2015 Saat: 11.20 Adı ve

Detaylı

Kurumsal Sosyal Sorumluluk CSR

Kurumsal Sosyal Sorumluluk CSR Kurumsal Sosyal Sorumluluk CSR Yönetici adayı: Fotokopiciye para kaptırmayan kişi Anadolu Üniversitesi Plan 1) Kurumsal Sosyal Sorumluluk 2) Neden Kurumsal Sosyal Sorumluluk? 3) AB KSS Standartları, SA8000

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Mission Berlin. Deutsch lernen und unterrichten Arbeitsmaterialien. Bölüm 19 Soğuk Savaş ta Aşk

Mission Berlin. Deutsch lernen und unterrichten Arbeitsmaterialien. Bölüm 19 Soğuk Savaş ta Aşk Bölüm 19 Soğuk Savaş ta Aşk Sadece 40 dakika: Anna ve Paul kırmızılı kadından kaçarlar ve Batı Berlin e gelirler. Paul Anna ya aşkını ilan ederek durumu daha da komplike hale getirir. Bu bir şans mıdır,

Detaylı

WICHTIGER HINWEIS: Bitte fertigen Sie keine Kopien dieses Fragebogens an!

WICHTIGER HINWEIS: Bitte fertigen Sie keine Kopien dieses Fragebogens an! Muster-Fragebogen allgemeinbildende Schule Sevgili Veliler, ne düsündügünüz bizim için önemli! Okul içerisindeki çalismalarimizin kalitesini sürekli yükseltmek istiyoruz. Okulumuzun hangi alanlarda basarili

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. Yaynlanmş eski snav sorular htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme snav hizmetinde öencilerimize sunulmakdr. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST, İŞLETME VE ÇIKÖĞRETİM FKÜLTELERİ 280 3 - GÜZ

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2168 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Aşağı Saksonya Eyaleti Başbakanı Stephan Weil Başkanlığındaki Türkiye Ekonomi Heyeti (Ankara, Konya, Istanbul) 4. 9. Mayıs 2014 Kayıt Formu

Aşağı Saksonya Eyaleti Başbakanı Stephan Weil Başkanlığındaki Türkiye Ekonomi Heyeti (Ankara, Konya, Istanbul) 4. 9. Mayıs 2014 Kayıt Formu Anmeldung zur Teilnahme an der Wirtschaftsdelegationsreise unter Leitung von Ministerpräsident Stephan Weil in die Türkei (Ankara, Konya, Istanbul), 4. 9. Mai 2014 Aşağı Saksonya Eyaleti Başbakanı Stephan

Detaylı

Aşağı Saksonya Eyaleti Başbakanı Stephan Weil Başkanlığındaki Türkiye Ekonomi Heyeti (Ankara, Konya, Istanbul) 4. 9. Mayıs 2014 Kayıt Formu

Aşağı Saksonya Eyaleti Başbakanı Stephan Weil Başkanlığındaki Türkiye Ekonomi Heyeti (Ankara, Konya, Istanbul) 4. 9. Mayıs 2014 Kayıt Formu Anmeldung zur Teilnahme an der Wirtschaftsdelegationsreise unter Leitung von Ministerpräsident Stephan Weil in die Türkei (Ankara, Konya, Istanbul), 4. 9. Mai 2014 Aşağı Saksonya Eyaleti Başbakanı Stephan

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

İçindekiler. Çözüm Anahtarı... 102 Sözcük Listesi... 103. Copyright 2002 Max Hueber Verlag. ISBN 3 19 007470 4, 1. Auflage 1.

İçindekiler. Çözüm Anahtarı... 102 Sözcük Listesi... 103. Copyright 2002 Max Hueber Verlag. ISBN 3 19 007470 4, 1. Auflage 1. 1 Guten Tag oder Hallo!... 6 Merhaba! 2 Wer ist der Herr da rechts?... 10 Sağdaki bey kim? 3 Kennen Sie unsere Familie?... 14 Ailemizi tanıyor musunuz? 4 Haben Sie kein Auto?... 21 Arabanız yok mu? 5 Wie

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 4724 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ENGELLİLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON YÖNETMELİĞİ (1) BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ENGELLİLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON YÖNETMELİĞİ (1) BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ENGELLİLER DANIŞMA VE KOORDİNASYON YÖNETMELİĞİ (1) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (Değişik:RG-14/2/2014-28913) (1) Bu Yönetmeliğin amacı; yükseköğrenim

Detaylı

Bu dersimizde Bayan Graf bir eğitim kursuna gitmek istiyor. Bu konuyu bir arkadaşıyla görüşüyor.

Bu dersimizde Bayan Graf bir eğitim kursuna gitmek istiyor. Bu konuyu bir arkadaşıyla görüşüyor. Der Computer-Kurs Bu dersimizde Bayan Graf bir eğitim kursuna gitmek istiyor. Bu konuyu bir arkadaşıyla görüşüyor. 2/5 Frau Graf: Ist das Ihre Zeitung? Könnte ich die kurz haben? Herr Müller: Ja, gern.

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2134 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2160 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve

Detaylı

oynamak - çalmak oturmak ikamet etmek Besuchen ziyaret etmek yüksek öğr. görmek (gidip) almak Schreiben yazmak Kommen gelmek

oynamak - çalmak oturmak ikamet etmek Besuchen ziyaret etmek yüksek öğr. görmek (gidip) almak Schreiben yazmak Kommen gelmek PRÄSENS ŞİMDİKİ VE GENİŞ ZAMAN MANCHE VERBEN BAZI FİİLLER Machen yapmak Spielen oynamak - çalmak Lernen öğrenmek Wohnen oturmak ikamet etmek Besuchen ziyaret etmek Studieren yüksek öğr. görmek Holen (gidip)

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2182 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ 2172 2014 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :... SIR

Detaylı

Radio D Teil 1. Deutsch lernen und unterrichten Arbeitsmaterialien. Ders 26 Ayhan a veda

Radio D Teil 1. Deutsch lernen und unterrichten Arbeitsmaterialien. Ders 26 Ayhan a veda Ders 26 a veda Üzücü bir haber: Türkiye ye taşınacağı için Radio D ye veda eder. Radio D çalışanları a bir sürpriz hazırladıkları halde, veda eğlencesi neşeli geçmez. sabah büroya geldiğinde bir parti

Detaylı

RESMİ ÇÖZÜM ORTAĞI. Resmi Çözüm Ortağı MG GROUP İSTANBUL/ÜSKÜDAR HATAY/İSKENDERUN ADANA/SEYHAN MUĞLA/BODRUM HATAY/ANTAKYA. www.mggroupturkiye.

RESMİ ÇÖZÜM ORTAĞI. Resmi Çözüm Ortağı MG GROUP İSTANBUL/ÜSKÜDAR HATAY/İSKENDERUN ADANA/SEYHAN MUĞLA/BODRUM HATAY/ANTAKYA. www.mggroupturkiye. RESMİ ÇÖZÜM ORTAĞI Resmi Çözüm Ortağı MG GROUP İSTANBUL/ÜSKÜDAR HATAY/İSKENDERUN ADANA/SEYHAN MUĞLA/BODRUM HATAY/ANTAKYA www.mggroupturkiye.com MG GROUP KİMDİR? HAKKIMIZDA MG GROUP Olarak; Gerek iş ahlakımız

Detaylı

COMPUTER: Mission Berlin. 9 Kasım, sabah saat 11 e 20 var. 70 dakikan ve bir canın kaldı. Acele etmen gerekiyor. Seni kim takip ediyor?

COMPUTER: Mission Berlin. 9 Kasım, sabah saat 11 e 20 var. 70 dakikan ve bir canın kaldı. Acele etmen gerekiyor. Seni kim takip ediyor? Bölüm 09 Eksik Đpuçları Anna tiyatrodan kaçar ama kırmızılı kadın onu Paul un dükkanına kadar takip eder. Heidrun un yardımı sayesinde Anna tekrar kaçabilir. Şimdi elinde yapbozun bir parçası vardır, ama

Detaylı

COMPUTER: Mission Berlin. 9 Kasım, sabah saat 11 e 10 var. 60 dakikan ve bir canın kaldı.

COMPUTER: Mission Berlin. 9 Kasım, sabah saat 11 e 10 var. 60 dakikan ve bir canın kaldı. Bölüm 11 Fast Food Anna Paul e yemek sırasında esrarengiz Çözüm bölünmede, müziği takip et! mesajından söz ettiğinde, Paul tehlikeyi sezer ve Anna yı Rahip Kavalier e gönderir. Ama bu iz doğru mudur? Paul

Detaylı

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS. Kıbrıs Sorunu PSIR 464 7-8 3 + 0 3 5

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS. Kıbrıs Sorunu PSIR 464 7-8 3 + 0 3 5 DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS Kıbrıs Sorunu PSIR 464 7-8 3 + 0 3 5 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü İngilizce Lisans Seçmeli Dersin Koordinatörü Dersi Verenler

Detaylı

YEDİNCİ KISIM Kurullar, Komisyonlar ve Ekipler

YEDİNCİ KISIM Kurullar, Komisyonlar ve Ekipler YEDİNCİ KISIM Kurullar, Komisyonlar ve Ekipler Kurul, komisyon ve ekiplerin oluşturulması MADDE 107- (1) Okullarda, eğitim, öğretim ve yönetim etkinliklerinin verimliliğinin sağlanması, okul ve çevre işbirliğinin

Detaylı

COMPUTER: Mission Berlin. 9 Kasım, sabah saat 11.05. Görevini tamamlamak için 65 dakikan var.

COMPUTER: Mission Berlin. 9 Kasım, sabah saat 11.05. Görevini tamamlamak için 65 dakikan var. Bölüm 14 Gelecek Đçin Geçmişe Anna zaman makinesini bulur ve teröristlerin tarihi bir olayı silmek istediklerini öğrenir. Ama hangi olayı? Oyuncu onu 1961 yılına gönderir. Sadece 60 dakikası vardı. Rahibe

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 1. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Faliyet Raporları. Toplu İş Sözleşmesi Çalışanlarımızın özlük haklarını düzenleyen Toplu İş Sözleşmesinin geliştirilerek uygulanmasına devam edilecek.

Faliyet Raporları. Toplu İş Sözleşmesi Çalışanlarımızın özlük haklarını düzenleyen Toplu İş Sözleşmesinin geliştirilerek uygulanmasına devam edilecek. 2010 Mali Yılı Çalışma Programı Faliyet Raporları Personel Çalışanların daha verimli olabilmesi için özellikle halkla ilişkiler konusunda hizmetiçi eğitim çalışması programlanacaktır. Toplu İş Sözleşmesi

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ A 2155 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve

Detaylı

Verimlilik İçin ETKİN BİLGİ YÖNETİMİ. EXCEL de Etkin Kullanım için Kısayollar

Verimlilik İçin ETKİN BİLGİ YÖNETİMİ. EXCEL de Etkin Kullanım için Kısayollar Verimlilik İçin ETKİN BİLGİ YÖNETİMİ EXCEL de Etkin Kullanım için Kısayollar Lütfen Dikkat! Bu kitapta herhangi bir şekilde adı geçen ürün, marka veya şirket isimleri sahiplerine aittir. Kitapta yer alan

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2183 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen

Detaylı

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 5. YARIYIL

aofdersnotlari.net GÜZ ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 5. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT, İŞLETME VE AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı ve salon

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2175 2014 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON

Detaylı

Mission Berlin. Deutsch lernen und unterrichten Arbeitsmaterialien. Bölüm 17 Barikat Đnşası

Mission Berlin. Deutsch lernen und unterrichten Arbeitsmaterialien. Bölüm 17 Barikat Đnşası Bölüm 17 Barikat Đnşası 50 dakika vardır: Oyuncu herşeyi tehlikeye atarak kasiyere güvenmeye karar verir. Radyoda doğu alman askerlerin barikatlarından söz edilir. RATAVA nin silmek istediği olay bu mudur?

Detaylı

TÜRKISCH. NIE MEHR SPRACHLOS! Zeigebilder: praktisch beim Einkaufen Umgangssprache: extra Slang-Kapitel Tipps: Fettnäpfchen vermeiden

TÜRKISCH. NIE MEHR SPRACHLOS! Zeigebilder: praktisch beim Einkaufen Umgangssprache: extra Slang-Kapitel Tipps: Fettnäpfchen vermeiden SPRACHFÜHRER TÜRKISCH NIE MEHR SPRACHLOS! Zeigebilder: praktisch beim Einkaufen Umgangssprache: extra Slang-Kapitel Tipps: Fettnäpfchen vermeiden Mit SPICKZETTEL für den Geldbeutel In Zusammenarbeit mit

Detaylı

VORSCHAU. Önsöz. zur Vollversion

VORSCHAU. Önsöz. zur Vollversion Önsöz Bu kitap, Almanca dersinin yanı sıra gramer açıklamaları ve alıştırmalarına ihtiyaç duyan temel seviyedeki Almanca öğrencileri için hazırlanmıştır. Kitaptaki örnek ve alıştırmalarda kullanılan kelimeler

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ 3370 2014 - GÜZ DÖNEM SONU - 3. OTURUM - Cumartesi 14:00 ÖĞRENCİNİN SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINV SLON NO :...

Detaylı