T.C. TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU II.TAHSİLAT DAİRE BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI SATIŞA ÇIKARILAN; 1. GAYRİMENKULÜN; (SATILDI)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU II.TAHSİLAT DAİRE BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI SATIŞA ÇIKARILAN; 1. GAYRİMENKULÜN; (SATILDI)"

Transkript

1 T.C. TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU II.TAHSİLAT DAİRE BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu nca amme borcundan dolayı hacizli bulunan ve aşağıda tapu kaydı, adresi, imar durumu, hali hazır durumu ve muhammen değerleri belirtilen gayrimenkuller, 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun hükümleri ile 5411 sayılı Bankacılık Kanunu nun Fon a vermiş olduğu yetkiler çerçevesinde açık artırma sureti ile satışa çıkarılmıştır. SATIŞA ÇIKARILAN; 1. GAYRİMENKULÜN; 2. GAYRİMENKULÜN; 3. GAYRİMENKULÜN; Dosya No : 2003/04 TAPU KAYDI : Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Arslanbey Mah./Köyü, 2561 parselde kayıtlı ,67 m2 arsada inşa edilen 10/660 arsa paylı, zemin+1 katlı, 52 bağımsız bölüm numaralı dubleks mesken ADRESİ: Başaran Mah. Beyazıt Sok. Kardelen Villaları 2561 parsel 52 bağımsız bölüm Kartepe/KOCAELİ İMAR DURUMU : Bilirkişi tarafından Kartepe Belediye Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde yapılan araştırmada; Taşınmazın 1/1000 ölçekli Arslanbey Uygulama İmar Planında Emsal:0,45, Hmax=6,50 m. yapılaşma koşullarında konut alanında kaldığı belirlenmiştir. HALİHAZIR DURUMU : Satışa konu taşınmaz, Kocaeli İli, Kartepe İlçesi, Arslanbey, Başaran Mahallesi, Beyazıt Sokak üzerindeki, Kardelen Villaları Sitesindeki, henüz inşa edilmemiş 52 bağımsız bölüm nolu Dubleks Meskendir. Kardelen Villaları Projesi 2557, 2558 ve 2561 nolu parseller üzerinde toplam m2 alan üzerinde 161 adet villadan oluşmaktadır nolu parsel üzerinde yer alan bağımsız bölümler tamamlanmış ve oturum başlamıştır ve 2561 nolu parseller üzerindeki bağımsız bölümlerin ise birçoğu tamamlanmamıştır. 52 nolu bağımsız bölüm, projenin 2. Etabını oluşturan 33 adet ikiz villa tarzında projelendirilmiş toplam 66 bağımsız bölümden oluşan 2561 nolu parselde yer almaktadır ve 2561 nolu parseller üzerinde projelendirilen bağımsız bölümlerin birçoğu henüz imal edilmemiş, bir kısmının temel kazısı yapılmış, bir kısmının temeli atılmış ve su basman seviyesinde bırakılmış, bir kısmının ise kaba inşaatı tamamlanmış, dış cephe kaplaması yapılmış, çatısı örtülmüş ve bu şekilde yarım bırakılmıştır. Site içerisinde oturan bulunmamaktadr. Site içi yollar yapılmamış, site inşaatı yarım bırakılmıştır. Taşınmazın yakın çevresinde Kocaeli Üniversitesi Arslanbey Kampüsü, TOKİ Atakent Konutları, Taçyaprak Villaları bulunmaktadır. MUHAMMEN DEĞERİ: Satışa konu taşınmaza, Satış Komisyonu tarafından TL (YirmisekizbinTürkLirası) değer takdir edilmiştir. Birinci Satış Günü: 04/12/2013 Saat: 14:06-14:08 İkinci Satış Günü : 11/12/2013 Saat: 14:06-14:08 İrtibat Telefonu :

2 4. GAYRİMENKULÜN; 5. GAYRİMENKULÜN; 6. GAYRİMENKULÜN; Dosya No : 2012/7 TAPU KAYDI : Giresun ili, Bulancak ilçesi, Pazarsuyu Köyü, Çerçillioğlu Mevkii 186 parselde kayıtlı 4.065,45 m2 fındık bahçesi ADRESİ : Pazarsuyu Mah. (Köyü), Çerçilioğlu Mevkii, 186 parsel Bulancak/ GİRESUN İMAR DURUMU : Bulancak Belediyesinden alınan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Örneğine göre; taşınmaz için imar uygulaması (parselasyon) henüz yapılmamıştır. Bilirkişi tarafından edinilen bilgiye göre, 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı kapsamındaki uygulama 3194 sayılı İmar Kanununun 15. ve 16. maddelerine göre yapılacaktır. İmar uygulaması kapsamında söz konusu taşınmazın; m2 lik kısmı Sanayi Alanı imar durumu bölümünde kalmakta olup emsal:1,00 ve Hmax:6,50 m, 400 m2 lik kısmı Konut Alanı imar durumu bölümünde kalmakta olup TAKS:0,30 KAKS:0,60, ayrık nizam 2 kat, ön bahçe çekme mesafesi 5m., komşu parsel çekme mesafesi 3m., arka bahçe mesafesi H/2=3,25 m. ve 600 m2 lik kısmı Park Alanı imar durumu bölümünde kalmakta olup bu bölüm için sadece yeşil alan olma imkanı bulunduğu ve belediye tarafından kamulaştırılacağı, taşınmazın geriye kalan m2 lik bölümünün ise 10 m. ve 5 m. genişliğindeki yollara terk edilerek imar uygulamasının tamamlanacağı, imar uygulamasından sonra yapılaşma izni alabileceği, mevcut durumunda imar planına işlenmiş yüksek gerilim hattı, sanayi alanı ve park alanı olarak ayrılan parseller üzerinden geçtiği bilgisi alınmıştır. Ayrıca, yeni yapılan imar düzenlemesi ile Pazarsuyu Köyü, 3 pafta, 186 parsel olan taşınmazın Güzelyalı Mahallesi, G-40-A-09-B-1-C pafta, 865 ada, 10 parsel olduğu ancak Kadastro Müdürlüğü kayıtlarında görülen değişikliğin tapuya tescili yapılmadığından tapuda görülmediği bilgisi edinilmiştir. HALİHAZIR DURUMU : Satışa konu taşınmaz, Bulancak Pazarsuyu Köyü yeni adıyla Güzelyalı Mahallesi sınırları içerisinde yer almakta olup hafif eğimli bir topografik yapıya sahiptir. Tapu kaydında fındık bahçesi olarak belirtilmesine rağmen mevcutta çayır şeklinde olup mahsul zamanlarında harman yeri olarak kullanım görmektedir. Ayrıca, taşınmaz üzerinde mahsul zamanlarında kullanıldığı anlaşılan m2 lik alana sahip baraka tipi betornarme ev vardır. 2 oda, wc+ lavabo şeklindeki bu yapının zemin döşemeleri, kapı ve pencereleri ahşap olup duvar ve tavanları ise kireç badanalıdır. Taşınmaza ulaşım kolaylıkla sağalanabilmekte olup Giresun- Trabzon Sahil yoluna yaklaşık 450 m. mesafede olan taşınmazın etrafında eğitim kurumları, sanayi yapıları ve fındık bahçeleri vardır. Taşınmazın üzerinden yüksek gerilim hattı geçmekte olup tapu kaydında TEK lehine irtifak hakkı vardır. MUHAMMEN DEĞERİ: Satışa konu taşınmaza, Satış Komisyonu tarafından TL (DörtyüzkırkbinTürkLirası) değer takdir edilmiştir. Birinci Satış Günü: 04/12/2013 Saat: 14:15-14:17 İkinci Satış Günü : 11/12/2013 Saat: 14:15-14:17 İrtibat Telefonu :

3 7. GAYRİMENKULÜN; Dosya No : 2012/7 TAPU KAYDI : Giresun ili, Piraziz ilçesi, Maden Mah., Büyük ve Küçük Eğrice Mevkii 303 ada, 54 parselde kayıtlı ,96 m2 fındık bahçesi ADRESİ : Maden Mahallesi, Büyük ve Küçük Eğrice Mevkii, 33 ada 54 parsel Piraziz/ GİRESUN İMAR DURUMU : Piraziz Belediyesinden alınan tarih ve 1361 sayılı yazı ve eki 1/1000 ölçekli onaylı Uygulama İmar Planı Örneğine göre; taşınmaz için imar uygulaması (parselasyon) henüz yapılmadığı, 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı kapsamındaki uygulama 3194 sayılı İmar Kanununun 15. ve 16. maddelerine göre (ifraz- tevhid) yapılacağı, taşınmazın kıyı- kenar çizgisinden etkilenmediği, konu taşınmaz için imar uygulaması kapsamında max. %40 DOP kesintisi yapılacağı, İmar uygulaması kapsamında; söz konusu taşınmazın; m2 lik kısmı Sanayi Alanı Yönetsel İdari Tesisleri+Teşhir lejandına sahip bölümde kaldığı ve Emsal:0,30 olduğu, m2 lik kısmı Üretim +Depolama alanında kaldığı ve Emsal:0,40 olduğu, 12 m.lik imar yollarına terk edilecek alanların m2 olduğu, imar planı sınırları dışındaki m2 lik kısmın ise Plansız alan da kaldığı, belirtilmektedir. HALİHAZIR DURUMU : Satışa konu taşınmaz, çok eğimli bir topoğrafik yapıya sahip olup üzerinde çalılar ve fındık ağaçları bulunmaktadır. Giresun-Ordu Karayolu na cepheli olduğundan ulaşımı kolay olan taşınmaza Giresun-Ordu Karayolu üzerinden Ordu istikametine doğru yaklaşık 25 km. ilerlenilerek ulaşılabilmektedir. Taşınmazın yer aldığı bölge planlı yapılaşmaya sahip olup belediyenin sağladığı altyapı olanaklarından faydalanabilecektir. Alt yapı çalışmalarının kısmen tamamlandığı bölgede yapılaşma oranı %50 nin altında olup taşınmazın yer aldığı bölge sanayi ve depolama alanı olarak tercih edilen bir bölgedir. Taşınmazın yakın çevresinde Pro Gıda Fındık Fabrikası, Piraziz Park Otel, Sanayi Tesisleri, Akaryakıt İstasyonları ve konutlar bulunmakta olup Piraziz İlçe Merkezi ne 3,5 km., Bulancak İlçe Merkezi ne 6 km., Giresun İl Merkezi ne 24 km. ve Ordu İl Merkezi ne 25 km. mesafededir. MUHAMMEN DEĞERİ: Satışa konu taşınmaza, Satış Komisyonu tarafından TL (DörtmilyonİkiyüzbinTürkLirası değer takdir edilmiştir. Birinci Satış Günü: 04/12/2013 Saat: 14:18-14:20 İkinci Satış Günü : 11/12/2013 Saat: 14:18-14:20 İrtibat Telefonu :

4 8. GAYRİMENKULÜN; Dosya No : 2004/19-23 TAPU KAYDI : Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Eskibedir Köyü, Yörükdere Mevkiinde kain, F18-B-14-D-1 pafta, 127 ada, 2 parsel sayılı, ,63 m2 yüzölçümlü (eski; 32 pafta, 1288 parsel sayılı m2) kargir yağ fabrikası ve üç adet kargir fabrika müştemilatı olan tarla ADRESİ: D-100 Karayolu Yörükdere Mevkii Eskibedir köyü 5.Km. Yağsan Yağ Fabrikası Lüleburgaz/ KIRKLARELİ İMAR DURUMU: Bilirkişi tarafından Lüleburgaz Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre; Taşınmazın konumlu olduğu bölge belediye sınırları dışında olup Kırklareli İl Özel İdaresi yetki sınırları içerisinde kaldığı, Kırklareli İl Özel İdaresi imar arşivinde yapılan incelemelerde, Bayındırlık ve İskân Müdürlüğü nce onanan tarihli 1/1000 ölçekli Mevzii İmar Planı na göre parselin Sanayi Alanı nda kaldığı ve Emsal: 0.50 yapılaşma şartlarında olduğu belirlenmiştir. HALİHAZIR DURUMU : Taşınmaz, Eskibedir Köyü, D-100 (İstanbul-Edirne Karayolu) Karayolu üzerindeki yağ fabrikasının sadece rafine bölümü kısıtlı bir kapasite ile çalışmakta olup halihazırda tesis kiracı Yağsan Yağ Üretim Sanayi ve Tic. A.Ş. tarafından kullanılmaktadır. Satışa konu fabrika içerisinde bulunan makinalar satışa dahil olmayıp söz konusu makinalar hariç olarak taşınmaz ihale edilecektir. Kuruluşundan beri tesise bakım yapılmadığı ve tesisteki binaların fiziksel olarak yıprandığı gözlemlenmiştir. Toplam kapalı alanı, yapı kullanma izin belgesine göre m2 olan fabrikada, yerinde yapılan tespitlerde ise tesisin m2 kapalı alana sahip olduğu, ilave yapılan yapılar için yasal izinler alınmadığı anlaşılmıştır. Taşınmazın çevre düzenlemesi tamamlanmış durumda olup peyzajdaki düzenlemelerin ilk günkü özelliklerini kaybettiği, bununla beraber sahanın büyük bölümünün kilitli parke taşı ile kaplandığı, parsel sınırlarının beton direkler arası fens teli çit ile çevrilmek suretiyle belirlendiği tespit edilmiştir. Taşınmazın yakın çevresinde Akaryakıt İstasyonu, Kepirtepe Anadolu Öğretmen Lisesi, Araç Bayileri ile Un fabrikaları yer almaktadır. Taşınmaz, Yenibedir Köyüne 1.4 km., Eskibedir Köyüne 3.9 km., TEM Bağlantı Yoluna 3.1 km., Lüleburgaz İlçe merkezine 5 km. ve TEM Otoyoluna 10 km. mesafede bulunmaktadır. MUHAMMEN DEĞERİ: Satışa konu taşınmaza, Satış Komisyonu tarafından TL (BirmilyondokuzyüzonbeşbinTürkLirası) değer takdir edilmiştir. Birinci Satış Günü: 04/12/2013 Saat: 14:21-14:23 İkinci Satış Günü : 11/12/2013 Saat: 14:21-14:23 İrtibat Telefonu :

5 9-11. GAYRİMENKULLER; 12. GAYRİMENKULÜN; Dosya No : 2002/03 TAPU KAYDI : Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kavaklıdere Mah., 5708 ada, 62 parsel sayılı 672 m 2 kargir apartman ADRESİ : Tunus Cad. No:24 Çankaya/ANKARA İMAR DURUMU : Bilirkişi tarafından Çankaya Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde yapılan incelemede; Taşınmazın Ayrık Nizam 5 katlı Hmax=15,50 m. yapılaşma koşullarına sahip olduğu, tarih ve 133 sayılı Yapı Ruhsatı, tarihli Yapı Kullanma izin Belgesinin bulunduğu belirtilmektedir. HALİHAZIR DURUMU : Satışa konu taşınmaz, 672,00 m2 yüzölçümüne sahip arsa üzerinde yer alan 2 bodrum+zemin+4 normal kattan oluşan 1994 yılında yapılmış olan binadır. Yapı girişi zemin kat seviyesinden ön cepheden Tunus Caddesi ve arka cepheden 2. Bodrum kattan sağlanmaktadır. Yapıda ofis alanları ve müştemilatı mevcuttur. Taşınmazın dış cephesi alüminyum paneller arası cam ve mermer kaplamadır. Taşınmaz 4 cepheli olup onaylı mimari projesine göre toplam brüt m2 büyüklüktedir. Taşınmazın ısıtması projesine göre doğalgaz yakıtlı merkezi sisitem ile sağlanmaktadır.mimari projesine göre binanın 2. bodrum katında sığınak, ısıtma odası, 1. bodrum katında sığınak, teknik merkez, depo ve soyunma odası, zemin katında bina girişi, bilgisayar odası, fotokopi odası ve çay ocağı, normal katlarda çalışma alanlarının bulunduğu, ulaşımın kolay ve alternatifli olduğu, merkezi bir konumda bulunması ve planlı yapılaşmaya sahip olan bölgenin yol, su, elektrik, doğal gaz, kanalizasyon, ulaşım vb. alt yapısı, teknik altyapısı ve sosyal altyapısının tam olduğu belirtilmektedir. MUHAMMEN DEĞERİ : Satışa konu taşınmaza, Satış Komisyonu tarafından TL (YedimilyonTürkLirası) değer takdir edilmiştir. Birinci Satış Günü: 04/12/2013 Saat: 14:33-14:35 İkinci Satış Günü : 11/12/2013 Saat: 14:33-14:35 İrtibat Telefonu :

6 6

7 13. GAYRİMENKULÜN; 14. GAYRİMENKULÜN; 15. GAYRİMENKULÜN; 16. GAYRİMENKULÜN; Dosya No : 2002/03 TAPU KAYDI : İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Köyü, Sudeğirmeni Azmak Mevkii, 193 ada, 4 parsel 3.862,80 m2 tarla. ADRESİ : Alaçatı Mah. 193 ada, 4 parsel Çeşme /İZMİR İMAR DURUMU : Alaçatı Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden alınan tarih ve 1980 sayılı yazıda; 193 Ada 4 Parselin 1/5000 ölçekli Alaçatı Kıyı Kesimi Koruma Revizyon Nazım İmar Planı sınırları içerisinde kaldığı belirtilmiştir. Tespit formunda da, 1/5000 ölçekli Alaçatı Kıyı Kesimi Koruma Revizyon Nazım İmar Planı sınırları içerisinde, Üçüncü Derece Doğal Sit Alanı sınırları içerisinde kaldığı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı onanmadan ve 3194 sayılı imar kanununun 18. maddesi hükümlerine göre uygulaması yapılmadan inşaat yapılamayacağı belirtilmiştir. HALİHAZIR DURUMU : Satışa konu taşınmaz tarla niteliğinde, tek cepheli, köşe konumlu ve beş kenarlı düzgün olmayan çokgen formdadır. Taşınmaz, Alaçatı belde merkezinin yaklaşık 3,5 km güneydoğusunda yer almakta olup, yakın çevresinde boş tarlalar, taş ocağı işletmesi, İzmir-Çeşme Otoyolu ve Port Alaçatı marina bulunmaktadır. Taşınmazın kuzey-doğu-güneydoğu cephesi yola, güneyi dereye, batısı 3742 parsele cephelidir. Hafif eğimli ve engebeli bir topoğrafik yapıya sahiptir. Taşınmaz üzerinde herhangi bir yapı bulunmadığı gibi sınırlarını ayırt edici bir etmen (tel örgü, çit vb.) de bulunmamaktadır. MUHAMMEN DEĞERİ : Satışa konu taşınmaza, Satış Komisyonu tarafından TL (İkiyüzotuzbinTürkLirası) değer takdir edilmiştir. Birinci Satış Günü: 04/12/2013 Saat: 14:45-14:47 7

8 İkinci Satış Günü : 11/12/2013 Saat: 14:45-14:47 İrtibat Telefonu : GAYRİMENKULÜN; Dosya No : 2002/03 TAPU KAYDI : İzmir İli, Çeşme İlçesi, Alaçatı Köyü, Sudeğirmeni Mevkii, 198 ada, 53 parsel 5.192,83 m2 tarla. ADRESİ : Alaçatı Mah. 198 ada, 53 parsel Çeşme /İZMİR İMAR DURUMU : Alaçatı Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden alınan tarih ve 1980 sayılı yazıda; 198 ada 53 parselin Alaçatı Yumru Koyu Turizm Merkezi sınırları içinde kaldığı ve 1/25000 ölçekli nazım imar planı, 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planının bulunmadığı belirtilmiştir. HALİHAZIR DURUMU : Satışa konu taşınmaz tarla niteliğinde, tek cepheli, ara konumlu ve dik yamuk şeklinde geometrik bir şekle, hafif eğimli ve engebeli bir topoğrafik yapıya sahiptir. Taşınmaz, Alaçatı belde merkezinin yaklaşık 3,5 km güneydoğusunda yer almakta olup, yakın çevresinde boş tarlalar, taş ocağı işletmesi, İzmir-Çeşme Otoyolu ve Port Alaçatı marina bulunmaktadır. Parselin Kuzeybatı cephesi yola ve dereye, kuzey cephesi 3733 parsele, doğu cephesi ise 3731 parsele cephelidir. Yola cephesi yaklaşık 90 m. olup halihazırda parselin içinden yol geçmemektedir. Parsel üzerinde herhangi bir yapı ile sınırlarını ayırt edici bir etmen (tel örgü, çit vb.) bulunmamaktadır. MUHAMMEN DEĞERİ : Satışa konu taşınmaza, Satış Komisyonu tarafından TL (YüzseksenbinTürkLirası) değer takdir edilmiştir. Birinci Satış Günü: 04/12/2013 Saat: 14:48-14:50 İkinci Satış Günü : 11/12/2013 Saat: 14:48-14:50 İrtibat Telefonu :

9 18. GAYRİMENKULÜN; 19. GAYRİMENKULÜN; 20. GAYRİMENKULÜN; 21. GAYRİMENKULÜN; 22. GAYRİMENKULÜN; 23. GAYRİMENKULÜN; Dosya No : 2002/02 TAPU KAYDI : Ardahan ili, Merkez ilçesi, Yenimahalle Mah. Nuraşen Mevkii, 2 pafta, 217 ada, 2 parselde kayıtlı 414 m² tek katlı kargir ev ve arsası ADRESİ: Yeni Mahalle Şehit Er Ömer Gökdemir Sok. No:19 Merkez/ARDAHAN İMAR DURUMU : Ardahan Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü taşınmazın Belediye mücavir alanları içerisinde Kentsel Dönüşüm Projesi Alanı nda kaldığını bildirmiştir. HALİHAZIR DURUMU : Taşınmaz üzerinde yer alan yapı ayrık nizam kargir tarzında inşa edilmiş yaklaşık 40 yıllık tek katlı evdir. Parsel düz bir topoğrafik yapıya sahip olup etrafı kısmen duvarla çevrilidir. 2. derece deprem bölgesinde yer almaktadır. Kargir ev brüt yaklaşık 105 m2 kapalı alana sahiptir. Evin dışı ince sıva kaplı olup bakımsız durumdadır. Ulaşım Kars-Ardahan Karayolu üzerinden toplu taşıma araçları ve özel araçlar ile sağlanmaktadır. Yakın çevresinde ayrık nizamda inşaa edilmiş bahçeli ve benzer özelliğe sahip 1-2 katlı, genel olarak ruhsatsız eski kargir evler bulunmaktadır. MUHAMMEN DEĞERİ: Satışa konu taşınmaza, Satış Komisyonu tarafından TL (OtuzbeşbinTürkLirası) değer takdir edilmiştir. Birinci Satış Günü: 04/12/2013 Saat: 15:06-15:08 İkinci Satış Günü : 11/12/2013 Saat: 15:06-15:08 İrtibat Telefonu :

10 24. GAYRİMENKULÜN; SATIŞTAN ÇEKİLMİŞTİR 25. GAYRİMENKULÜN; Dosya No : 2007/46 TAPU KAYDI: Yalova ili, Çiftlikköy ilçesi, Çukurköy köyü, Kurbanlar Mevkii, 101 ada, 45 parselde kayıtlı, ,17 m² alanlı, tarlanın 14026/42080 hissesi ADRESİ : Kurbanlar Mevkii 101 ada 45 parsel Çukurköy- Çiftlikköy/YALOVA İMAR DURUMU: Bilirkişi tarafından Yalova İl Özel İdaresi yetkililerinden, satışa konu taşınmazın bulunduğu Çukurköy Köyü, 101 ada, 45 parsel nolu taşınmazın 1/ ölçekli imar planı notlarında; büyük bir kısmının Tarım Alanı, küçük bir kısmının ise Su Toplama Havzası lejantlarında kaldığı, % 40 a kadar tarımsal yapılara, 250 m² ye kadar bağ evine izin verildiği bilgileri edinilmiştir. HALİHAZIR DURUMU : Satışa konu taşınmaz, çokgen geometrik şekilde olup eğimli topoğrafik yapıya sahiptir ve hali hazırda üzerinde herhangi bir yapı bulunmamaktadır. MUHAMMEN DEĞERİ : Satışa konu taşınmazın 14026/42080 hissesine Satış Komisyonu tarafından TL (İkiyüzonbinTürkLirası) değer takdir edilmiştir. Birinci Satış Günü: 04/12/2013 Saat: 15:12-15:14 İkinci Satış Günü : 11/12/2013 Saat: 15:12-15:14 10

11 İrtibat Telefonu :

12 26. GAYRİMENKULÜN; 27. GAYRİMENKULÜN; Dosya No : 2003/03 TAPU KAYDI : Antalya ili, Kaş ilçesi, Üzümlü Köyü, Kocagöl Mevkii, 968 parselde kayıtlı m2 tarla ADRESİ : Üzümlü Köyü Kocagöl Mevkii 968 parsel Kaş/ANTALYA İMAR DURUMU : Antalya İl Özel İdaresi İmar ve İnşaat Dairesi Başkanlığının tarih 6179 sayılı yazısında...1/ ölçekli Patara Özel Çevre Koruma Bölgesi Çevre Düzeni Planında Sazlık-Bataklık alanı içerisinde kaldığı belirtilmiştir. HALİHAZIR DURUMU : Satışa konu taşınmaz tarla olarak kullanılmamakta olup halihazırda bataklık konumundadır. Üzerinde yapı olmayıp boştur. Yakın çevresinde benzer parseller, tarlalar, seralar, tek veya iki katlı köy evleri bulunmaktadır. Ulaşımı sağlayan kadastral bir yol bulunmamaktadır. MUHAMMEN DEĞERİ: Satışa konu taşınmaza, Satış Komisyonu tarafından TL (OnsekizbinTürkLirası) değer takdir edilmiştir. Birinci Satış Günü: 04/12/2013 Saat: 15:18-15:20 İkinci Satış Günü : 11/12/2013 Saat: 15:18-15:20 İrtibat Telefonu :

13 28. GAYRİMENKULÜN; 29. GAYRİMENKULÜN; 30. GAYRİMENKULÜN; Dosya No : 2007/10-20 TAPU KAYDI : Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Soğukçermik Mah., Y. Sanayi Mevkii, 4613 ada, 13 parselde kayıtlı 400 m2 alanlı bina ADRESİ : Soğukçermik Mah. 44. Sok. Yakutiye/ERZURUM İMAR DURUMU : Bilirkişi tarafından Yakutiye Belediyesi İmar Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre bitişik nizam stili ile 2 kat konut alanı imarlıdır. HALİHAZIR DURUMU : Taşınmaza ulaşmak için Endüstri Caddesi üzerinden kuzey yönünde ilerlenir. 63. sokağa dönülür ve 37. sokağa girilir. 37. sokak üzerinde ilerlenirken batı yönünde ilk sokak olan 44. Sokağa girilir. Taşınmaz 44. Sokağın iç kısmında yer almaktadır. Satışa konu taşınmaz üzerinde ruhsatı olmayan tek katlı ve mesken nitelikli bina mevcuttur. MUHAMMEN DEĞERİ: Satışa konu taşınmaza, Satış Komisyonu tarafından TL (YetmişbinTürkLirası) değer takdir edilmiştir. Birinci Satış Günü: 04/12/2013 Saat: 15:27-15:29 İkinci Satış Günü : 11/12/2013 Saat: 15:27-15:29 İrtibat Telefonu :

14 31. GAYRİMENKULÜN; Dosya No : 2007/10-20 TAPU KAYDI : Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Alipaşa Mah., 7218 ada, 1 parselde kayıtlı 379,46 m2 alanlı meskenin 1635/37945 hissesi ADRESİ : Alipaşa Mah. Şahbender Sok. Yakutiye/ERZURUM İMAR DURUMU : Bilirkişi tarafından Yakutiye Belediyesi İmar Müdürlüğünden alınan bilgiye göre bitişik nizam yapı stili ile 6 kat imarlıdır. HALİHAZIR DURUMU : Taşınmaz, Şahbender sokak güzergahı üzerinde, Gümüşmasat sokak ile Şahbender sokağın birleşim noktasında köşebaşı parsel konumundadır. Parsel üzerinde büyük kısımları imar yolunda kalmakta olan biri zemin katlı diğeri zemin+2 normal katlı yapılar mevcut olup bu yapılar dükkan ve mesken şeklinde kullanılmaktadır. Parselin 15 metrelik imar yoluna cepheli batı cephesi ticari alan, 8 metrelik imar yoluna cepheli doğu cephesi konut alanı olarak imarlıdır. İmar düzenlemesi sonucunda yapılan düzenleme ile bölgedeki hak sahipleri imar parsellerine hisseli malik haline gelmiştir. Parsel üzerindeki yapılara ait herhangi bir ruhsat, iskan belgesi ve projeye ulaşılamamıştır. MUHAMMEN DEĞERİ: Satışa konu taşınmazın 1635/37945 hissesine, Satış Komisyonu tarafından TL (YirmibeşbinTürkLirası) değer takdir edilmiştir. Birinci Satış Günü: 04/12/2013 Saat: 15:30-15:32 İkinci Satış Günü : 11/12/2013 Saat: 15:30-15:32 İrtibat Telefonu :

15 32. GAYRİMENKULÜN; Dosya No : 2007/10-20 TAPU KAYDI : Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Soğukçermik Mah., Dağeteği Mevkii, 2089 parselde kayıtlı 150 m2 alanlı arsanın 1/2 hissesi ADRESİ : Soğukçermik Mah. Dağ Eteği Mevkii 42. Sok. Yakutiye/ERZURUM İMAR DURUMU : Bilirkişi tarafından Yakutiye Belediyesi İmar Müdürlüğünden alınan bilgiye göre bitişik nizam stili ile 2 kat konut alanı imarlıdır. HALİHAZIR DURUMU : Satışa konu taşınmaz yaklaşık dikdörtgen şeklinde, düz bir topoğrafik yapıya sahip boş arsadır. Taşınmaz Yukarı Sanayi Mahallesi 42. sokak üzerinde yer almaktadır. MUHAMMEN DEĞERİ: Satışa konu taşınmazın 1/2 hissesine, Satış Komisyonu tarafından TL (OnbirbinikiyüzelliTürkLirası) değer takdir edilmiştir. Birinci Satış Günü: 04/12/2013 Saat: 15:33-15:35 İkinci Satış Günü : 11/12/2013 Saat: 15:33-15:35 İrtibat Telefonu :

16 33. GAYRİMENKULÜN; 34. GAYRİMENKULÜN; 35. GAYRİMENKULÜN; 36. GAYRİMENKULÜN; ORTAK HÜKÜMLER 1) Artırmaya iştirak edeceklerin satışına katılmak istedikleri her gayrimenkul için, tespit edilen muhammen bedelin % 7.5 tutarında teminat yatırmaları, teminat olarak nakit para verilmesi halinde, Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. İstanbul Avrupa Kurumsal Merkezi Şubesindeki TR numaralı TL hesabına yatırıldığına dair dekontun, nakit para verilmediği taktirde; Bankalar ve/veya Katılım Bankaları tarafından verilen şartsız, kesin ve süresiz nitelikli teminat mektubu veya aynı tutarda Hazine tahvil ve bonoları ve Hükümetçe belli edilen milli esham ve tahvilatın (Bu esham ve tahvilat, teminatın kabul edilmesine en yakın borsa cetvelleri üzerinden % 15 noksanıyla değerlendirilir.) en geç satış günü, satış saatine kadar Satış Komisyonu na teslim etmeleri gerekmektedir. 2) Teminatı yatıran gerçek ve tüzel kişilerin (İhale katılımcısının tüzel kişiyi temsile yetkili olduğunu gösterir belgeyi, vekil olarak katılıyor ise, vekaletnamenin aslını satış saatine kadar Satış Komisyonuna teslim etmesi gerekmektedir.) kimlik tespiti yapıldıktan sonra her bir katılımcıya 1 adet bayrak numarası verilir. 3) Gayrimenkul satışı açık artırma sureti yapılacak olup, birinci satışta, gayrimenkul muhammen değerinin % 75 ini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü baki kalmak kaydıyla, ikinci satış gününde, aynı yerde ve saatte artırmaya çıkarılacaktır. İkinci artırmada, rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Aksi takdirde ihale yapılmaz. 4) Satış peşin para iledir. Alıcıya talebi halinde 15 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Satış bedelinin Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. İstanbul Avrupa Kurumsal Merkezi Şubesindeki TR numaralı TL hesabına yatırıldığına dair dekontun ibraz edilmesi gerekmektedir. İhale her türlü vergi, resim ve harçtan muaftır. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir. 5) Gayrimenkul kendisine ihale olunan kimse, ihale bedelini derhal veya verilen mühlet içinde ödemekle mükelleftir. Aksi takdirde, ihale feshedilir ve gayrimenkul Satış Komisyonu nca 7 gün içinde artırmaya çıkarılır. Bu artırmada alakadarlara herhangi bir tebligat yapılmaz. Yalnız ilanla iktifa olunur. Bu satışta gayrimenkul, rüçhanlı alacaklar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmesi şartıyla en çok artırana ihale edilir. Birinci defa kendisine ihale yapılan kimse iki ihale arasındaki farktan ve diğer zararlardan me sul olup, ihale farkı ve geçen günlerin faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın teminattan mahsubu yapıldıktan sonra bakiye, Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun hükümlerine göre tahsil dairesince tahsil olunur. Faiz % 5 den hesap edilir. 6) Gayrimenkul rehni suretiyle sağlanmış muaccel borçlar alıcıya devredilmez. Satış bedelinden tercihen ödenir. 7) 31/07/2004 tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayınlanan 5228 sayılı Bazı Kanunlarda ve 178 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılması Hakkında Kanuna göre; Bankacılık Kanunu uyarınca; mal ve hakların Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu na teslimi ile bunların Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu tarafından (müzayede mahallinde satışı dahil) teslimi, bu Fonun devraldığı alacakların tahsili amacıyla, bunların teminatını oluşturan mal ve hakların (müzayede mahallinde satışı dahil) teslimi, ve temettü hariç ortaklık haklarıyla yönetim ve denetimleri devralanın şirketlerin aktiflerinin Fon alacaklarının tahsili amacıyla (müzayede mahallerinde yapılan satışlar dahil) teslimi KDV den muaftır. Ancak bu muafiyet işlem bedelinden (Satış bedelinden) Fon a intikal eden (ayrılacak olan) tutarla orantılı olarak uygulanır. KDV muafiyetinin olmadığı kısım ile ilgili olarak doğacak KDV bedelinden İhaleyi Kazanan sorumludur. KDV tahakkuk etmesi halinde 150 m² ye kadar konut vasıflı taşınmazda oran %1, bu miktardan büyük konutlar ile arsa, tarla, dükkan vs. vasıflı taşınmazlar için oran % 18 dir. İhale işlemleri damga vergisi ve tellaliye resminden istisnadır. 8) Gayrimenkul hakkında verilen bilgiler ve her türlü ilan taahhüt niteliğinde olmayıp, genel bilgi niteliğindedir. İhaleye iştirak edenlerin satışa sunulan gayrimenkulleri önceden mevcut haliyle görmüş, incelemiş olduğu kabul edilir. 16

17 Alıcı, Türk Borçlar Kanununun 246 ıncı maddesinin atıfta bulunduğu hükümlerden feragat ettiğini ve Kanunun 280 inci maddesinin uygulanacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. 9) Satış ilanında dizgi ve baskı hatası olması halinde ihale anında yapılan açıklamalar esas alınır. 10) Gayrimenkullerin tapu devir tescil işlemi, satış bedelinin tamamı ödendikten ve ihale kesinleştikten sonra gerçekleştirilecektir. 11) Satışa iştirak edenler şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılırlar. Yukarıda yazılı hususlardan başka malumat almak isteyenler ve şartnameyi incelemek isteyenler, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu II.Tahsilat Daire Başkanlığına, her bir gayrimenkule ait satış ilanında belirtilen dosya numarası ile müracaat edebilirler. 12) İşbu ilanın tapu kaydında adresi bulunmayan ilgililer ile tapu kaydında ad ve adresleri yer alan ancak satış ilanı tebliğ edilemeyen ilgililere de tebliğ yerine kaim olacağı ilan ve tebliğ olunur. Recep BEYAZKILIÇ Satış Komisyonu Başkanı 17

T.C. ANTALYA 3. İCRA DAİRESİ 2006/8109 ESAS TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

T.C. ANTALYA 3. İCRA DAİRESİ 2006/8109 ESAS TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI T.C. ANTALYA 3. İCRA DAİRESİ 2006/8109 ESAS TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri: Antalya

Detaylı

T.C. TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU II.TAHSİLAT DAİRE BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI SATIŞA ÇIKARILAN;

T.C. TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU II.TAHSİLAT DAİRE BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI SATIŞA ÇIKARILAN; T.C. TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU II.TAHSİLAT DAİRE BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu nca amme borcundan dolayı hacizli bulunan ve aşağıda tapu kaydı, adresi, imar

Detaylı

İL: Mersin İLÇE: Tarsus MAH.: Sofular SOKAK: 37 ve 42. Sokaklar

İL: Mersin İLÇE: Tarsus MAH.: Sofular SOKAK: 37 ve 42. Sokaklar İL: Mersin İLÇE: Tarsus MAH.: Sofular SOKAK: 37 ve 42. Sokaklar K İL: Mersin İLÇE: Tarsus MAH.: Sofular SOKAK: 37 ve 42. Sokaklar K BİLGİ FÖYÜ: BULUNDUĞU YER İL İLÇE MAHALLE SOKAK MÜLKİYET : Mersin : Tarsus

Detaylı

TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ

TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ I-GENEL ŞARTLAR MADDE 1. İHALE KONUSU ve ŞEKLİ Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Şirinyalı Mahallesinde bulunan gayrimenkul (Günübirlik Tesis Alanı ) 2886 sayılı Devlet İhale

Detaylı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI TARİH : 22/7/2013 KARAR NO : 2013/119

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI TARİH : 22/7/2013 KARAR NO : 2013/119 24 Temmuz 2013 Sayı : 28717 RESMÎ GAZETE Sayfa : 89 KARAR NO : 2013/119 KONU Kurulumuzca; : TEİAŞ İştirak Hissesi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığının 17/6/2013 tarih ve 5352 sayılı yazısına istinaden,

Detaylı

ÇAMBAŞI (ORDU) YAYLASI TURİZM MERKEZİ

ÇAMBAŞI (ORDU) YAYLASI TURİZM MERKEZİ ÇAMBAŞI (ORDU) YAYLASI TURİZM MERKEZİ İli: Ordu İlçesi: Kabadüz Köy/Mah: Merkez Mevkii: Ordulu Yaylası K 1/25.000 ÖLÇEKLİ ÇAMBAŞI (ORDU) YAYLASI TURİZM MERKEZİ ÇEVRE DÜZENİ PLANI DEĞİŞİKLİĞİ 244 ÇAMBAŞI

Detaylı

T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ PLANIN İSMİ KARESİ İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, 6278 ADA, 1 PARSELE AİT 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ Plan Açıklama

Detaylı

2. Söz konusu koruma amaçlı imar planı üst ölçek plana aykırı hususlar içermektedir.

2. Söz konusu koruma amaçlı imar planı üst ölçek plana aykırı hususlar içermektedir. İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Beykoz I. Bölge, 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Revizyon Nazım İmar Planı ve Beykoz I. Bölge 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Revizyon Uygulama İmar Planı Bakanlık Makamının 30.12.2014

Detaylı

MÜLKİYETİ BELEDİYEMİZE AİT MUHTELİF MAHALLELERDE BULUNAN 29 ADET GAYRİMENKULUN SATIŞIİLE İLGİLİ İDARİ ŞARTNAMEDİR

MÜLKİYETİ BELEDİYEMİZE AİT MUHTELİF MAHALLELERDE BULUNAN 29 ADET GAYRİMENKULUN SATIŞIİLE İLGİLİ İDARİ ŞARTNAMEDİR MÜLKİYETİ BELEDİYEMİZE AİT MUHTELİF MAHALLELERDE BULUNAN 29 ADET GAYRİMENKULUN SATIŞIİLE İLGİLİ İDARİ ŞARTNAMEDİR Madde 1-Mülkiyeti Belediyemize ait olup, Örenşehir, Garipçe, Süksün, Valiihsanaras, Kızılören

Detaylı

TURİZM YATIRIMCILARINA KAMU TAŞINMAZI TAHSİS ŞARTNAMESİ (DENİZLİ)

TURİZM YATIRIMCILARINA KAMU TAŞINMAZI TAHSİS ŞARTNAMESİ (DENİZLİ) T.C KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI TURİZM YATIRIMCILARINA KAMU TAŞINMAZI TAHSİS ŞARTNAMESİ (DENİZLİ) Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü 2016 /1 DENİZLİ TERMAL KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU

GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU İZMİR ŞUBESİ ŞUBESİ EKİZ KİMYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ MENDERES / İZMİR GAYRİMENKUL DEĞERLEME RAPORU SANAYİ TESİSİ (HER TÜRLÜ FABRİKA, AĞIR SANAYİ TESİSİ VB.) VB288977 09-09-205 Sayfa /20 . Özet

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Q ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU BİRİM İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI Tarih:16.07.2014 TALEP SAHİBİ MECLİS TOPLANTISININ TARİHİ VE GÜNDEM MADDESİ TALEP KONUSU

Detaylı

GÜMÜŞHANE İL ÖZEL İDARESİ (İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü) KAMU STANDARTLARI TABLOSU. BAġVURUDA ĠSTENĠLEN BELGELER

GÜMÜŞHANE İL ÖZEL İDARESİ (İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü) KAMU STANDARTLARI TABLOSU. BAġVURUDA ĠSTENĠLEN BELGELER GÜMÜŞHANE İL ÖZEL İDARESİ (İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü) KAMU STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAġA SUNULAN HĠZMETĠN ADI BAġVURUDA ĠSTENĠLEN BELGELER HĠZMETĠN TAMAMLANMA SÜRESĠ(EN GEÇ SÜRE) 1

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Q ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Tarih:22.04.2015 BİRİM İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI TALEP SAHİBİ MECLİS TOPLANTISININ TARİHİ VE GÜNDEM MADDESİ TALEP KONUSU

Detaylı

SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 İşyeri Teslim Tutanağı 2 %20 Seviyesinde; 3 %60 Seviyesinde; SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 2.İş Yeri Teslim Tutanağı 3.Ruhsat Fotokopisi 4.Personel

Detaylı

AYDIN DİDİM KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ

AYDIN DİDİM KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ AYDIN DİDİM KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ K AYDIN DİDİM KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ BİLGİ FÖYÜ: BULUNDUĞU YER AYDIN DİDİM KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ İL İLÇE

Detaylı

TAŞINMAZ KİRA SÖZLEŞMESİ TASARISI

TAŞINMAZ KİRA SÖZLEŞMESİ TASARISI TAŞINMAZ KİRA SÖZLEŞMESİ TASARISI EK-5 I- GENEL ŞARTLAR Sözleşmenin Tarafları MADDE 1- Bu Sözleşme; bir tarafta, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü (bundan sonra Kurum olarak anılacaktır)

Detaylı

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ ADANA KENT SORUNLARI SEMPOZYUMU / 16 2008 BU BİR TMMOB YAYINIDIR TMMOB, bu makaledeki ifadelerden, fikirlerden, toplantıda çıkan sonuçlardan ve basım hatalarından sorumlu değildir. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Detaylı

İL: Muğla İLÇE: Datça KÖY/MAH.: İskele MEVKİİ: Hisarmağara

İL: Muğla İLÇE: Datça KÖY/MAH.: İskele MEVKİİ: Hisarmağara İL: Muğla İLÇE: Datça KÖY/MAH.: İskele MEVKİİ: Hisarmağara K İL: Muğla İLÇE: Datça KÖY/MAH.: İskele MEVKİİ: Hisarmağara K İL: Muğla İLÇE: Datça KÖY/MAH.: İskele MEVKİİ: Hisarmağara K BİLGİ FÖYÜ: BULUNDUĞU

Detaylı

T.C. V 'V * / ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ANTALYA. İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü

T.C. V 'V * / ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ANTALYA. İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü X T.C. V 'V * / ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ANTALYA İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü 1 3? Sayı : 90852262-301.03- Konu: Kepez 2380 ada 3 parsel UİP. &/12/2014 BAŞKANLIK MAKAMINA

Detaylı

Özelge: 4632 sayılı Kanunun Geçici 1. maddesi kapsamında vakıf/sandıklardan bireysel emeklilik sistemine yapılan aktarımlarda vergilendirme hk.

Özelge: 4632 sayılı Kanunun Geçici 1. maddesi kapsamında vakıf/sandıklardan bireysel emeklilik sistemine yapılan aktarımlarda vergilendirme hk. Özelge: 4632 sayılı Kanunun Geçici 1. maddesi kapsamında vakıf/sandıklardan bireysel emeklilik sistemine yapılan aktarımlarda vergilendirme hk. Sayı: 64597866-120[94-2014]-131 Tarih: 28/08/2014 T.C. GELİR

Detaylı

T.C. TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU II.TAHSİLAT DAİRE BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI

T.C. TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU II.TAHSİLAT DAİRE BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI T.C. TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU II.TAHSİLAT DAİRE BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu nca amme borcundan dolayı hacizli bulunan ve aşağıda tapu kaydı, adresi, imar

Detaylı

VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2009/27 TARİH: 16.03.2009

VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2009/27 TARİH: 16.03.2009 VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2009/27 TARİH: 16.03.2009 KONU 5838 Sayılı Kanunun 492 Sayılı Harçlar Kanununda Yaptığı Değişikliklere İlişkin Açıklamaların Yer Aldığı 59 Seri Numaralı Harçlar Kanunu Genel Tebliği

Detaylı

ANKARA DEFTERDARLIĞI MİLLİ EMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/ BİRİMLERİN ADI

ANKARA DEFTERDARLIĞI MİLLİ EMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/ BİRİMLERİN ADI 310135002 310140000 SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ

Detaylı

T.C. RİZE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi GÜNDEM

T.C. RİZE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi GÜNDEM 2013 Temmuz (7) 1-1 08 Temmuz 2013 Pazartesi 10.00 İl Gen. Mec. Sal. 2- Saygı duruşu ve akabinde istiklal marşının okunması. * İDARİ TEKLİFLER 3- Ardeşen ilçesi Yukarıdurak köyü Köy İhtiyar Kurulu kararı

Detaylı

MANİSA İLİ, SELENDİ İLÇESİ, ESKİCAMİ MAHALLESİ, 120 ADA, 1 PARSELE İLİŞKİN UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ ÖNERİSİ

MANİSA İLİ, SELENDİ İLÇESİ, ESKİCAMİ MAHALLESİ, 120 ADA, 1 PARSELE İLİŞKİN UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ ÖNERİSİ MANİSA İLİ, SELENDİ İLÇESİ, ESKİCAMİ MAHALLESİ, 120 ADA, 1 PARSELE İLİŞKİN UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ ÖNERİSİ Planlama Alanının Tanımlanması Ege Bölgesi nin ikinci büyük şehri olan Manisa İli 13.810

Detaylı

OTOPARK YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ KISIM. Genel Hükümler

OTOPARK YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ KISIM. Genel Hükümler OTOPARK YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ KISIM Genel Hükümler Amaç ve Dayanak Madde 1-3194 sayılı İmar Kanununun 37 nci ve 44 üncü maddelerine dayanılarak hazırlanan bu Yönetmeliğin amacı, yerleşme yerlerinde araçların

Detaylı

SATILIK AKARYAKIT İSTASYONLARI. Ankara Satılık Akaryakıt İstasyonu : Ankara karayolu üzerinde satılık akaryakıt istasyonu.

SATILIK AKARYAKIT İSTASYONLARI. Ankara Satılık Akaryakıt İstasyonu : Ankara karayolu üzerinde satılık akaryakıt istasyonu. SATILIK AKARYAKIT İSTASYONLARI Ankara Satılık Akaryakıt İstasyonu : Ankara karayolu üzerinde satılık akaryakıt istasyonu. Alanya Satılık Akaryakıt İstasyonu Arsası : Gazipaşa hava alanına 15 dk, Alanya'ya

Detaylı

03.12.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

03.12.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 03.12.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun listesi

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) NİĞDE BOR 5. ETAP ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ BAŞVURU DUYURUSU

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) NİĞDE BOR 5. ETAP ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ BAŞVURU DUYURUSU T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) NİĞDE BOR 5. ETAP ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ BAŞVURU DUYURUSU BAŞVURU ŞARTLARI: İdaremizce; 304 konutluk Niğde Bor 5.Etap Alt Gelir Grubu kapsamında

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTISI 05/02/2015 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR ARSA MAHALLE PAFTA ADA PARSEL

BELEDİYE MECLİSİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTISI 05/02/2015 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR ARSA MAHALLE PAFTA ADA PARSEL BELEDİYE MECLİSİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTISI 05/02/2015 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 61 Kentsel Tasarım Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği ile ilgili Meclis Hukuk ve Mevzuat

Detaylı

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI ANKARA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI (Mükellef Hizmetleri KDV ve Diğer Vergiler Grup Müdürlüğü)

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI ANKARA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI (Mükellef Hizmetleri KDV ve Diğer Vergiler Grup Müdürlüğü) T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI ANKARA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI (Mükellef Hizmetleri KDV ve Diğer Vergiler Grup Müdürlüğü) Sayı : 90792880-155.15[2013/2901]-889 02/09/2015 Konu : TÜBİTAK tarafından desteklenen

Detaylı

Özelge: Meslek Yüksekokulunun Kurumlar Vergisi Kanunu, Katma Değer Vergisi Kanunu ve Diğer Vergi Kanunları karşısındaki durumu hk.

Özelge: Meslek Yüksekokulunun Kurumlar Vergisi Kanunu, Katma Değer Vergisi Kanunu ve Diğer Vergi Kanunları karşısındaki durumu hk. Özelge: Meslek Yüksekokulunun Kurumlar Vergisi Kanunu, Katma Değer Vergisi Kanunu ve Diğer Vergi Kanunları karşısındaki durumu hk. Sayı: B.07.1.GİB.4.34.17.01-KDV.17-2645 Tarih: 17/08/2012 T.C. GELİR İDARESİ

Detaylı

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Nuh KILAVUZ Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Nuh KILAVUZ Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi Karar No : 28 MÜDERRĠSOĞLU, Adnan YAVAN, Ömer IġIK, Mevlüt NERKĠZ,YaĢar ATAMAL, Bayram KILAVUZ, Tevfik AYYARKIN katıldılar. Üyelerden Remzi RuĢen AYAN, Hüseyin TAġAR ve Sadullah YILDIRIM katılmadılar.

Detaylı

T.C. BİLECİK İL GENEL MECLİSİ Araştırma ve Geliştirme Komisyonu

T.C. BİLECİK İL GENEL MECLİSİ Araştırma ve Geliştirme Komisyonu Rapor No:01 Rapor Tarihi: 10.03.2011 muz İl Genel Meclisimizin 01.03.2011 tarih ve 2011/33 sayılı kararı doğrultusunda 08-09-10 Mart 2011 tarihlerinde toplanmıştır. İdaremiz araç parkında bulunan makine

Detaylı

Şekil 1. Hava Fotoğrafı Kepez İlçesi, Gaziler Köyü (KSS) yapılmak istenilen alan

Şekil 1. Hava Fotoğrafı Kepez İlçesi, Gaziler Köyü (KSS) yapılmak istenilen alan ANTALYA İLİ, KEPEZ İLÇESİ, GAZİLER MAHALLESİ 28254 ADA 459, 460, 461, 462, 463, 464, 465, 466, 467, 468, 469, 470, 471, 472, 473 ve 474 PARSELLERE İLİŞKİN 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLAN RAPORU 1. PLANLAMANIN

Detaylı

TÜRK KIZILAYI GAYRİMENKUL SATIŞ ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI GAYRİMENKUL SATIŞ ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI GAYRİMENKUL SATIŞ ŞARTNAMESİ Tapu Kaydı : İstanbul ili, Bakırköy ilçesi, Şenlik mahallesi, E.Florya Çiftliği Y.Yeşilyurt mevkiinde kain tapunun 292 ada, 47 nolu parsel de kayıtlı 24675 m²

Detaylı

İHALE İLANI DENİZ ALANLARINDA VERİ TOPLAMA İŞİNDE KULLANILMAK ÜZERE DESTEK GEMİSİ HİZMET ALIMI İHALESİ YAPILACAKTIR

İHALE İLANI DENİZ ALANLARINDA VERİ TOPLAMA İŞİNDE KULLANILMAK ÜZERE DESTEK GEMİSİ HİZMET ALIMI İHALESİ YAPILACAKTIR İHALE İLANI DENİZ ALANLARINDA VERİ TOPLAMA İŞİNDE KULLANILMAK ÜZERE DESTEK GEMİSİ HİZMET ALIMI İHALESİ YAPILACAKTIR 1- İş Sahibi İdareye İlişkin Bilgiler 1.1. İş sahibi İdarenin; a) Adı: Türkiye Petrolleri

Detaylı

T.C. TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU II.TAHSİLAT DAİRE BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI

T.C. TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU II.TAHSİLAT DAİRE BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI T.C. TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU II.TAHSİLAT DAİRE BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu nca amme borcundan dolayı hacizli bulunan ve aşağıda tapu kaydı, adresi, imar

Detaylı

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ : Üzerine ihale

Detaylı

SİRKÜLER RAPOR MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ KANUNU GENEL TEBLİĞİ. (Seri No:30) Sirküler Tarihi: 02.05.2008 Sirküler No: 2008/58

SİRKÜLER RAPOR MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ KANUNU GENEL TEBLİĞİ. (Seri No:30) Sirküler Tarihi: 02.05.2008 Sirküler No: 2008/58 SİRKÜLER RAPOR Sirküler Tarihi: 02.05.2008 Sirküler No: 2008/58 MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ KANUNU GENEL TEBLİĞİ (Seri No:30) 02.05.2008 tarih ve 26864 Sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 30 Seri No.lu Motorlu

Detaylı

ELEKTRİK ÜRETİM SANTRALLERİNDE KAPASİTE ARTIRIMI VE LİSANS TADİLİ

ELEKTRİK ÜRETİM SANTRALLERİNDE KAPASİTE ARTIRIMI VE LİSANS TADİLİ Hukuk ve Danışmanlık ELEKTRİK ÜRETİM SANTRALLERİNDE KAPASİTE ARTIRIMI VE LİSANS TADİLİ Türkiye de serbest piyasa ekonomisine geçişle birlikte rekabet ortamında özel hukuk hükümlerine göre faaliyet gösteren,

Detaylı

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU Komisyonlarımıza havale edilen 11.04.2016 tarih ve 45914605/768 sayılı Emlak ve Karşıyaka-Şemikler Mahallesi, 25L-Ib pafta, 26956 ada, 5 parseldeki 176,98 m2 alanın, 8029/176980 (8,03 m2) Belediye hissesinin;

Detaylı

Mali Bülten. No: 2009/18

Mali Bülten. No: 2009/18 11 Şubat 2009 Mali Bülten No: 2009/18 VERGİ Konu : KVK nun 15 nci ve 30 ncu Maddelerinde Yer Alan Tevkifat Uygulmasına Yönelik Düzenlemelerin Yapıldığı 2009/14593 ve 2009/14594 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararlarına

Detaylı

T.C. TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU II.TAHSİLAT DAİRE BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI

T.C. TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU II.TAHSİLAT DAİRE BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI T.C. TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU II.TAHSİLAT DAİRE BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu nca amme borcundan dolayı hacizli bulunan ve aşağıda tapu kaydı, adresi, imar

Detaylı

G Ü N D E M. 2. Geçen birleģime ait tutanak özetinin okunması ve oylanması.

G Ü N D E M. 2. Geçen birleģime ait tutanak özetinin okunması ve oylanması. İL GENEL MECLİSİNİN 2016 YILI MAYIS AYI TOPLANTISI GENEL GÜNDEMİ (Valilik Toplantı Salonu 02.03.04.05/05/2016 tarihleri arası Eynesil İlçesi 06/05/2016) G Ü N D E M 1. Yoklama. 2. Geçen birleģime ait tutanak

Detaylı

T.C. TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU II. TAHSİLAT DAİRE BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI

T.C. TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU II. TAHSİLAT DAİRE BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI T.C. TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU II. TAHSİLAT DAİRE BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu amme alacaklarından dolayı hacizli bulunan; tapu kaydı, adresi, imar ve halihazır

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN HAZİRAN 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN HAZİRAN 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN HAZİRAN 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 06.06.2016 KARAR NO: 104 Belediyemiz 2015 Mali yılı kesin hesabının 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesinin (b) bendi

Detaylı

ÖDEME TALEP FORMU GIDA, TARIM VE HAYVANCLIK İL MÜDÜRLÜĞÜNE İZMİR

ÖDEME TALEP FORMU GIDA, TARIM VE HAYVANCLIK İL MÜDÜRLÜĞÜNE İZMİR ÖDEME TALEP FORMU GIDA, TARIM VE HAYVANCLIK İL MÜDÜRLÜĞÜNE İZMİR Ek listede belirtilen makine ve ekipman alımlarına ilişkin faaliyetleri Hibe Sözleşmesi hükümlerine uygun olarak gerçekleştirdiğimizi; ilgili

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ Madde 1: Bu yönetmeliğin amacı Karşıyaka Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün kuruluş, görev,

Detaylı

ÇUBUK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN KİRA İHALE İLANI

ÇUBUK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN KİRA İHALE İLANI KİRA İHALE İLANI ÇUBUK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN KİRA İHALE İLANI 1- Çubuk İlçesi Mahallelerinde bulunan 28 (Yirmi Sekiz) adet gayrimenkul 3 yıllığına Encümen kararı ile 2886 sayılı D.İ.K. nun 45,46 ve 47

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, 10.01.2014 Sayı: 2014/026 Ref: 4/026

SİRKÜLER İstanbul, 10.01.2014 Sayı: 2014/026 Ref: 4/026 SİRKÜLER İstanbul, 10.01.2014 Sayı: 2014/026 Ref: 4/026 Konu: GELİR VERGİSİ KANUNUNDA YER ALAN BAZI HAD VE TUTARLARIN 2014 YILINDA GEÇERLİ OLACAK YENİ MİKTARLARI AÇIKLANMIŞTIR 30.12.2013 tarih ve Mükerrer

Detaylı

Sirküler no: 056 İstanbul, 25 Haziran 2010

Sirküler no: 056 İstanbul, 25 Haziran 2010 Sirküler no: 056 İstanbul, 25 Haziran 2010 Konu: Maliye Bakanlığı, taşınmaz (gayrimenkul) satışında katma değer vergisi uygulaması ile ilgili açıklamalar yaptı. Özet: 23 Haziran 2010 tarihinde Gelir İdaresi

Detaylı

Kurum :Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kırka Bor İşletme Müdürlüğü

Kurum :Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kırka Bor İşletme Müdürlüğü İhale Şehri: Eskişehir İş Şehri :Eskişehir Kurum :Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kırka Bor İşletme Müdürlüğü İşin Adı/Konusu/Cinsi :Spiral Dikişli Çelik Boru Döşenmesi İşi Yaptırılacaktır İhale

Detaylı

KONU: Gelir Vergisi Kanununda Yer Alan Had ve Tutarların 2013 Yılı Değerleri Belirlendi

KONU: Gelir Vergisi Kanununda Yer Alan Had ve Tutarların 2013 Yılı Değerleri Belirlendi MEVZUAT SİRKÜLERİ SİRKÜLER NO: 09/2013 İstanbul, 02.01.2013 KONU: Gelir Vergisi Kanununda Yer Alan Had ve Tutarların 2013 Yılı Değerleri Belirlendi ÖZET: Gelir Vergisi Kanununun 21, 23/8, 31, 47, 48, mükerrer

Detaylı

287 SERİ NO'LU GELİR VERGİSİ GENEL TEBLİĞİ

287 SERİ NO'LU GELİR VERGİSİ GENEL TEBLİĞİ 287 SERİ NO'LU GELİR VERGİSİ GENEL TEBLİĞİ Resmi Gazete No 29221 Resmi Gazete Tarihi 30/12/2014 Kapsam 31/12/1960 tarihli ve 193 sayılı Gelir Vergisi Kanununun 21, 23/8, 31, 47, 48, mükerrer 80, 82, 86

Detaylı

KAMU İHALE KANUNUNA GÖRE İHALE EDİLEN PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA DAYALI HİZMET ALIMLARI KAPSAMINDA İSTİHDAM EDİLEN İŞÇİLERİN KIDEM TAZMİNATLARININ

KAMU İHALE KANUNUNA GÖRE İHALE EDİLEN PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA DAYALI HİZMET ALIMLARI KAPSAMINDA İSTİHDAM EDİLEN İŞÇİLERİN KIDEM TAZMİNATLARININ 8 Şubat 2015 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 29261 YÖNETMELİK Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından: KAMU İHALE KANUNUNA GÖRE İHALE EDİLEN PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA DAYALI HİZMET ALIMLARI KAPSAMINDA BİRİNCİ

Detaylı

SİRKÜLER NO: POZ-2013 / 94 İST, 21.10.2013. İade dilekçeleri internet vergi dairesi üzerinden verilecek.

SİRKÜLER NO: POZ-2013 / 94 İST, 21.10.2013. İade dilekçeleri internet vergi dairesi üzerinden verilecek. SİRKÜLER NO: POZ-2013 / 94 İST, 21.10.2013 ÖZET: İade dilekçeleri internet vergi dairesi üzerinden verilecek. İADE DİLEKÇELERİNİN İNTERNET VERGİ DAİRESİ ÜZERİNDEN VERİLMESİ ZORUNLULUĞU GETİRİLDİ Nakden

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 17.02/501 Toplantı Tarihi ve No :28/09/2015-128 Karar Tarihi

Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 17.02/501 Toplantı Tarihi ve No :28/09/2015-128 Karar Tarihi Kültür ve Turizm Bakanlığından: ÇANAKKALE KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 17.02/501 Toplantı Tarihi ve No :28/09/2015-128 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No :28/09/2015-2591 ÇANAKKALE 8927/1-1

Detaylı

İlan Bilgileri. İlan Süresi : 14. Yasal Kapsam : 13 b/2

İlan Bilgileri. İlan Süresi : 14. Yasal Kapsam : 13 b/2 İlan Bilgileri İlan Süresi : 14 Yasal Kapsam : 13 b/2 ESKİ ERMENEK EVLERİNİN AHŞAP CEPHE KAPLAMALARI,SOKAK KAPLAMALARI VE PEYZAJ ÇALIŞMASI ERMENEK BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Eski Ermenek evlerinin

Detaylı

Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili Musa ÇAKMAK Oktay BAĞCI Erdoğan KARAKAŞ

Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili Musa ÇAKMAK Oktay BAĞCI Erdoğan KARAKAŞ Karar Tarihi: 01.08.2012 Karar No : 67 Karar Konusu: Komisyona havale edilen yazılar. BELEDİYE MECLİSİ 2. BAŞKAN VEKİLİ: Musa ÇAKMAK ÜYELER: İlhan ŞENER -Hüseyin ALPASLAN -Halil UYANIK -Ertekin ŞAN(Katılmadı)

Detaylı

VAKIF MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (ESKİ UNVANI İLE VAKIF B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. )

VAKIF MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (ESKİ UNVANI İLE VAKIF B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ) (ESKİ UNVANI İLE VAKIF B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ) 1 OCAK - 31 ARALIK 2014 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN

Detaylı

TMSF YE GEÇEN KIYI BANKALARINDAN ELDE EDĐLEN FAĐZ GELĐRLERĐNĐN VERGĐLENDĐRĐLMESĐYLE ĐLGĐLĐ TEBLĐĞ YAYIMLANDI

TMSF YE GEÇEN KIYI BANKALARINDAN ELDE EDĐLEN FAĐZ GELĐRLERĐNĐN VERGĐLENDĐRĐLMESĐYLE ĐLGĐLĐ TEBLĐĞ YAYIMLANDI 01.07.2008/105 TMSF YE GEÇEN KIYI BANKALARINDAN ELDE EDĐLEN FAĐZ GELĐRLERĐNĐN VERGĐLENDĐRĐLMESĐYLE ĐLGĐLĐ TEBLĐĞ YAYIMLANDI ÖZET : TMSF ye geçen bazı kıyı (offshore) bankalarında mevduat hesabı bulunan

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2016/152129 İhalenin adı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2016/152129 İhalenin adı BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2016/152129 İhalenin adı KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM (KKD) MALZEMESİ Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ traar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ traar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ traar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü Sayı : 90852262-301.03-10İS ~ I 3 0 S Konu: Kepez, 27712,27713, 27714 adalar UİP. / vi A wexp0?!)16 A N

Detaylı

T.C. ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI. TÜRKİYE NİN EN TEMİZ KENTİ PROJESİ İLE İLGİLİ USUL ve ESASLAR

T.C. ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI. TÜRKİYE NİN EN TEMİZ KENTİ PROJESİ İLE İLGİLİ USUL ve ESASLAR T.C. ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TÜRKİYE NİN EN TEMİZ KENTİ PROJESİ İLE İLGİLİ USUL ve ESASLAR PROJENİN ADI : Temiz Kentim YarıĢması PROJENİN HEDEFİ : Ġçinde bulunduğumuz yüzyıl; hızlı nüfus artıģı,

Detaylı

SİRKÜLER. 1.5-Adi ortaklığın malları, ortaklığın iştirak halinde mülkiyet konusu varlıklarıdır.

SİRKÜLER. 1.5-Adi ortaklığın malları, ortaklığın iştirak halinde mülkiyet konusu varlıklarıdır. SAYI: 2013/03 KONU: ADİ ORTAKLIK, İŞ ORTAKLIĞI, KONSORSİYUM ANKARA,01.02.2013 SİRKÜLER Gelişen ve büyüyen ekonomilerde şirketler arasındaki ilişkiler de çok boyutlu hale gelmektedir. Bir işin yapılması

Detaylı

Sirküler 2015/009 14 Eylül 2015

Sirküler 2015/009 14 Eylül 2015 Sirküler 2015/009 14 Eylül 2015 Konu: Elektronik Tebligat Uygulaması Zorunluluğu 27 Ağustos 2015 tarih ve 29458 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 456 Sıra No.lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği ile elektronik

Detaylı

T.C. » imar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. » imar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA ^ 3 T.C.. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR» BELEDİYESİ imar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü EXP02016 ANTALYA Sayı : 90852262-301.03- Konu: Muratpaşa 2529 ada 7 parsel UİP. QZ^.(?/2014 BAŞKANLIK

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09 15 1142 Toplantı Tarihi ve No : 21.01.2016-115 Karar Tarihi ve

Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09 15 1142 Toplantı Tarihi ve No : 21.01.2016-115 Karar Tarihi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından: AYDIN KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 09 15 1142 Toplantı Tarihi ve No : 21.01.2016-115 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 21.01.2016-4603 AYDIN Aydın İli,

Detaylı

Yazar Ali Karakuş Pazartesi, 17 Kasım 2008 20:03 - Son Güncelleme Perşembe, 25 Şubat 2010 14:36

Yazar Ali Karakuş Pazartesi, 17 Kasım 2008 20:03 - Son Güncelleme Perşembe, 25 Şubat 2010 14:36 SSK PRİMİ İŞVEREN PAYLARI 5 PUAN DÜŞÜRÜLDÜ - 17.11.2008 SGK Başkanlığı SSK Genel Müdürlüğü Prim Tahsilat Daire Başkanlığı tarafından 13.11.2008 tarihinde yayınlanan 2008-93 sayılı Genelge ile %20 olarak

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.03.2016 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 03 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.03.2016 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 03 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.03.2016 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 03 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KONU : Pazar Yeri (Akşemsettin) TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2016 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2016 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 9 Nisan 2016 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29679 TEBLİĞ Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2016 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA

Detaylı

SĐRKÜLER : 2009-08 24.12.2008 KONU : 2009 Yılında Uygulanacak Hadler ve MSĐ Đndirim Oranı

SĐRKÜLER : 2009-08 24.12.2008 KONU : 2009 Yılında Uygulanacak Hadler ve MSĐ Đndirim Oranı SĐRKÜLER : 2009-08 24.12.2008 KONU : 2009 Yılında Uygulanacak Hadler ve MSĐ Đndirim Oranı 23.12.2008 tarih ve 27089 no.lu Resmi Gazete de yayınlanan 270 seri no.lu Gelir Vergisi Genel Tebliğinde yer alan

Detaylı

DÖNEM TOPLANTI BİRLEŞİM. : M.Kadri AYDINLI. : İbrahim İNCEKUL. : Metin YURDUSEVEN

DÖNEM TOPLANTI BİRLEŞİM. : M.Kadri AYDINLI. : İbrahim İNCEKUL. : Metin YURDUSEVEN MERZİFON BELEDİYE MECLİSİNİN 02 / TEMMUZ / 2013 SALI GÜNÜ SAAT 18.00 DE YAPMIŞ OLDUĞU TEMMUZ / 2013 AYI OLAĞAN BİRLEŞİMİNDEN ÇIKARTILAN KARAR ÖZETİ. =============================================================

Detaylı

2009 2010 Dönemi Piyasa Yapıcılığı Sözleşmesi

2009 2010 Dönemi Piyasa Yapıcılığı Sözleşmesi 2009 2010 Dönemi Piyasa Yapıcılığı Sözleşmesi Sözleşmenin tarafları Madde 1) İşbu Sözleşme, İsmet İnönü Bulvarı No:36, 06510 Emek / Ankara adresinde mukim Hazine Müsteşarlığı (bundan sonra kısaca Müsteşarlık

Detaylı

T.C. V ^ ' / ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Exp ( İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. V ^ ' / ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Exp ( İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA T.C. V ^ ' / ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Exp ( İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü Sayı : 90852262-301.03-13 b C - 2 S S C f 5^/04/2015 Konu: Manavgat 1080, 1442, 1917 parseller

Detaylı

Nakit Sermaye Artırımı Uygulaması (Kurumlar Vergisi Genel Tebliği (Seri No:1) nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Seri No:9))

Nakit Sermaye Artırımı Uygulaması (Kurumlar Vergisi Genel Tebliği (Seri No:1) nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Seri No:9)) Sirküler 2016 / 019 Referansımız: 0259 / 2016/ YMM/ EK Telefon: +90 (212) 29157 10 Fax: +90 (212) 24146 04 E-Mail: info@kutlanpartners.com İstanbul, 08.03.2016 Nakit Sermaye Artırımı Uygulaması (Kurumlar

Detaylı

ANKARA SANAYİ ODASI I. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ELEKTRİK DAĞITIM ŞEBEKESİ YAPIM İŞİ İHALESİ İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞI'NA ANKARA

ANKARA SANAYİ ODASI I. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ELEKTRİK DAĞITIM ŞEBEKESİ YAPIM İŞİ İHALESİ İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞI'NA ANKARA ANKARA SANAYİ ODASI I. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ELEKTRİK DAĞITIM ŞEBEKESİ YAPIM İŞİ İHALESİ İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞI'NA ANKARA 1) Ankara Sanayi Odası I. Organize Sanayi Bölgesi Elektrik Dağıtım Şebekesi

Detaylı

İPOTEK, doğmuş veya ilerde doğması muhtemel bir borç için, bir taşınmaz malın teminat gösterilmesidir.

İPOTEK, doğmuş veya ilerde doğması muhtemel bir borç için, bir taşınmaz malın teminat gösterilmesidir. İPOTEK, doğmuş veya ilerde doğması muhtemel bir borç için, bir taşınmaz malın teminat gösterilmesidir. GEREKLİ BELGELER AÇIKLAMALAR 1-)Kimlik Belgesi Taşınmaz sahibi veya yetkili temsilcilerinin Kimlik

Detaylı

Konut Sektörü Değerlendirme Sunumu Nisan 2012

Konut Sektörü Değerlendirme Sunumu Nisan 2012 Konut Sektörü Değerlendirme Sunumu Nisan 2012 Konut Stoku Yeniden İnşa Edilmesi Gereken, Basit 1,507,009, Tadilata 8% İhtiyaç Duyan, 4,370,327, 23% Tadilata İhtiyacı Olmayan, 12,849,236, 69% 2000 yılında

Detaylı

DEĞERLEME RAPORU. DEĞERLEMEYĠ TALEP EDEN : ĠĢ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.ġ. DEĞERLEMESĠ YAPILAN GAYRĠMENKULÜN ADRESĠ ĠSTEK YAZISI

DEĞERLEME RAPORU. DEĞERLEMEYĠ TALEP EDEN : ĠĢ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.ġ. DEĞERLEMESĠ YAPILAN GAYRĠMENKULÜN ADRESĠ ĠSTEK YAZISI DEĞERLEME RAPORU DEĞERLEMEYĠ TALEP EDEN : ĠĢ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.ġ. DEĞERLEMESĠ YAPILAN GAYRĠMENKULÜN ADRESĠ : Burhaniye Mahallesi, Eski Kısıklı Caddesi, 725 ada, 18 nolu parsel Üsküdar / İSTANBUL

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANTALYA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK YATIRIMLARI

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANTALYA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK YATIRIMLARI T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANTALYA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK YATIRIMLARI 2014 ANTALYA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK YATIRIMLARI 2014 EDİTÖRLER Dr.Ünal HÜLÜR Turgut ALTUN Fatma İPEK Sibel ŞANLI İl Sağlık Müdürü Sağlık

Detaylı

LG BİREYSEL AKILLI TELEFON KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

LG BİREYSEL AKILLI TELEFON KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ LG BİREYSEL AKILLI TELEFON KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. ye; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. ( TURKCELL ) tarafından 01.07.2013 tarihinden itibaren düzenlemekte olan LG Bireysel

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KANUNU

YÜKSEKÖĞRETİM KANUNU YÜKSEKÖĞRETİM KANUNU Kanun Numarası : 2547 Kabul Tarihi : 4/11/1981 Yayımlandığı R. Gazete : Tarih : 6/11/1981 Sayı : 17506 Yayımlandığı Düstur : Tertip : 5 Cilt : 21 Sayfa : 3 * * * Bu Kanunun yürürlükte

Detaylı

ÖZEL İLETİŞİM VERGİSİ GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO: 14) BİRİNCİ BÖLÜM

ÖZEL İLETİŞİM VERGİSİ GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO: 14) BİRİNCİ BÖLÜM Nisan 0 SALI Resmî Gazete Sayı : 97 TEBLİĞ Maliye Bakanlığı (Gelir İdaresi Başkanlığı) ndan: ÖZEL İLETİŞİM VERGİSİ GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO: ) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç MADDE () Bu Tebliğin

Detaylı

ISL107 GENEL MUHASEBE I

ISL107 GENEL MUHASEBE I ISL107 GENEL MUHASEBE I Doç.Dr. Murat YILDIRIM muratyildirim@karabuk.edu.tr 8. HAFTA Menkulkıymetleraşağıdaki amaçlardoğrultusunda edinilebilir. Güvenlik Amacı: işletmeler sahip oldukları nakit mevcutlarının

Detaylı

SİRKÜLER 2009 / 32. 1- İşsizlik Ödeneği Almakta Olan İşsizleri İşe Alan İşverenlere Yönelik Sigorta Primi Desteği

SİRKÜLER 2009 / 32. 1- İşsizlik Ödeneği Almakta Olan İşsizleri İşe Alan İşverenlere Yönelik Sigorta Primi Desteği KONU SİRKÜLER 2009 / 32 Sigorta Primi Desteklerine Yönelik Yeni Düzenlemeler (5921 Sayılı Kanun) Genel Olarak İşsizlikle mücadeleye yönelik bir yasal düzenleme olarak nitelendirilebilecek olan 5921 Sayılı

Detaylı

KALE Danismanlik 0232-4454842 0555-9730689

KALE Danismanlik 0232-4454842 0555-9730689 1 278 SERĐ NO'LU GELĐR VERGĐSĐ GENEL TEBLĐĞĐ Resmi Gazete Sayısı 27800 (6. Mükerrer) Resmi Gazete Tarihi 29/12/2010 Kapsam 193 sayılı Gelir Vergisi Kanununun 21, 23/8, 31, 47, 48, mükerrer 80, 82, 86 ve

Detaylı

ANIT PARK SİTESİ FAALİYET RAPORU

ANIT PARK SİTESİ FAALİYET RAPORU 1. GİRİŞ : İzmir ili, Bayraklı İlçesi, Yamanlar Mah. 7355. Sk. No: 203 adresinde bulunan ve Bayraklı Tapu Sicil Müdürlüğüne kayıtlı taşınmazlar üzerine inşa edilen 8 Blok ve 288 Bağımsız Bölümden ibaret,

Detaylı

YATIRIMLARIN VE ĠSTĠHDAMIN TEġVĠKĠ ĠLE BAZI KANUNLARDA DEĞĠġĠKLĠK YAPILMASI HAKKINDA KANUN

YATIRIMLARIN VE ĠSTĠHDAMIN TEġVĠKĠ ĠLE BAZI KANUNLARDA DEĞĠġĠKLĠK YAPILMASI HAKKINDA KANUN YATIRIMLARIN VE ĠSTĠHDAMIN TEġVĠKĠ ĠLE BAZI KANUNLARDA DEĞĠġĠKLĠK YAPILMASI HAKKINDA KANUN Kanun Numarası : 5084 Kabul Tarihi : 29/1/2004 Yayımlandığı R.Gazete : Tarih :6/2/2004 Sayı :25365 Yayımlandığı

Detaylı

4 Mart 2016 CUMA Resmî Gazete Sayı : 29643 TEBLİĞ Maliye Bakanlığı (Gelir İdaresi Başkanlığı) ndan: KURUMLAR VERGĠSĠ GENEL TEBLĠĞĠ (SERĠ NO: 1) NDE

4 Mart 2016 CUMA Resmî Gazete Sayı : 29643 TEBLİĞ Maliye Bakanlığı (Gelir İdaresi Başkanlığı) ndan: KURUMLAR VERGĠSĠ GENEL TEBLĠĞĠ (SERĠ NO: 1) NDE 4 Mart 2016 CUMA Resmî Gazete Sayı : 29643 TEBLİĞ Maliye Bakanlığı (Gelir İdaresi Başkanlığı) ndan: KURUMLAR VERGĠSĠ GENEL TEBLĠĞĠ (SERĠ NO: 1) NDE DEĞĠġĠKLĠK YAPILMASINA DAĠR TEBLĠĞ (SERĠ NO: 9) MADDE

Detaylı

BOLU ÇĠMENTO SANAYĠĠ A.ġ. ESAS SÖZLEġME DEĞĠġĠKLĠK METNĠ

BOLU ÇĠMENTO SANAYĠĠ A.ġ. ESAS SÖZLEġME DEĞĠġĠKLĠK METNĠ Amaç ve Konusu: ESKĠ METĠN Amaç ve Konusu: YENĠ METĠN Madde 3 Şirketin amacı ve faaliyet konuları şunlardır: A- Türkiye de çimento ve hazır beton üretimi için gerekli tesis ve fabrikaları kurmak, B- Üretilen

Detaylı

GROUPAMA EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK GELİR AMAÇLI KAMU DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU

GROUPAMA EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK GELİR AMAÇLI KAMU DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU KAMU DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU 1 OCAK - 31 ARALIK 2012 DÖNEMİNE AİT VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR KAMU DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM

Detaylı

İSTANBUL ( ). İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI NA GÖNDERİLMEK ÜZERE ANKARA İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI NA. : TMMOB Şehir Plancıları Odası (İstanbul Şubesi)

İSTANBUL ( ). İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI NA GÖNDERİLMEK ÜZERE ANKARA İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI NA. : TMMOB Şehir Plancıları Odası (İstanbul Şubesi) YÜRÜTMEYİ DURDURMA TALEPLİDİR. İSTANBUL ( ). İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI NA GÖNDERİLMEK ÜZERE ANKARA İDARE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI NA DAVACI VEKİLİ DAVALI : TMMOB Şehir Plancıları Odası (İstanbul Şubesi) :

Detaylı

Ara Dönem Faaliyet Raporu MART 2014

Ara Dönem Faaliyet Raporu MART 2014 MART 2014 Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2014 31.03.2014 Bankanın Ticaret Ünvanı : TAIB YatırımBank A.Ş. Genel Müdürlük Adresi : Yüzbaşı Kaya Aldoğan Sokak Aksoy İş Merkezi No. 7 Kat 3 Zincirlikuyu,

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Tarih:23.09.2014

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Tarih:23.09.2014 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Tarih:23.09.2014 BİRİM İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI TALEP SAHİBİ ÖZEL ŞAHIS MECLİS TOPLANTISININ TARİHİ VE GÜNDEM MADDESİ TALEP

Detaylı

Karar N0:3220 14.12.2007 KARAR-

Karar N0:3220 14.12.2007 KARAR- T.C. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ Karar N0:3220 14.12.2007 KARAR- Gölbaşı İlçesi 25 ada 1 parselde 1/5000 ölçekli nazım imar plan tadilatı teklifine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonunun

Detaylı

OMURGA GAYRİMENKUL PORTFÖY YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ 2015 YILI ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU OMURGA GAYRIMENKUL PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş

OMURGA GAYRİMENKUL PORTFÖY YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ 2015 YILI ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU OMURGA GAYRIMENKUL PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş OMURGA GAYRİMENKUL PORTFÖY YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ 1- GENEL BİLGİLER 2015 YILI ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem: 08.04.2015 30.09.2015 Dönemi Ticaret unvanı : OMURGA GAYRİMENKUL PORTFÖY

Detaylı

TİCARET SOSYAL TESİS ALANI YAPI YAKLAŞMA MESAFESİ DEĞİŞİKLİĞİ AMAÇLI 1 / 1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

TİCARET SOSYAL TESİS ALANI YAPI YAKLAŞMA MESAFESİ DEĞİŞİKLİĞİ AMAÇLI 1 / 1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, GÜMÜŞ ÇEŞME MAHALLESİ TİCARET SOSYAL TESİS ALANI YAPI YAKLAŞMA MESAFESİ DEĞİŞİKLİĞİ AMAÇLI 1 / 1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU PAFTA: 21N_IV ADA/

Detaylı