ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ NİSAN 2016 BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ NİSAN 2016 BÜLTENİ"

Transkript

1 ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ NİSAN 2016 BÜLTENİ

2 Ortaokul Carpe Diem Kulübü öğrencilerimiz Kütüphaneler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Manisa İl Halk Kütüphanesinde Karagöz ve Hacivat tiyatro gösterisini izlediler.öğrencilerimiz bu etkinlik sayesinde il kütüphanemizi gezme fırsatını da buldular.

3 Öğrencilerimizin kendi aralarında organize ettikleri ilkokullar arası Hulo Hop Yarışmasında Hayat Erarslan birinci,dilara Diyarfil ikinci oldu.

4 Mart tarihlerinde 7. ve 8. sınıflar arasında düzenlenen Masa Tenisi Turnuvalarında Ayberk Kılgı birinci oldu Mart tarihlerinde 5. ve 6.sınıflar arasında düzenlenen Masa Tenisi Turnuvalarında Zeynel Zeren birinci oldu.

5 Nisan Otizm Farkındalık Gününde,mavi giyerek,otizme dikkat çekerek,farkındalık yarattık.

6 Fatih Anadolu Lisesi'nin 30. kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlediği 1. Matematik Yarışması'na okulumuz 8. sınıf öğrencisi Mesut Melih Akpınar ve 7. sınıf öğrencisi Deniz Utku Arı katıldı. Öğrencimiz Mesut Melih Akpınar tüm soruları eksiksiz cevaplayarak birinci,deniz Utku Arı ise üçüncü olarak 09 Nisan 2016 cumartesi günü yapılacak olan final etabına katılmaya hak kazandılar.

7 Aile katılım etkinliğimizde 3. sınıf öğrencilerimiz velilerimizle birlikte,beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Esra Hozanlı ve Seda İleri eşliğinde,pilates ve yoganın temel hareketlerini uyguladılar.

8 ARTIK KAPAKLARDAN MOZAİK ÇALIŞMAMIZ Eco School & Görsel Sanatlar işbirliği ile dönem başı eylem planı doğrultusunda 'Geri Dönüşümün Önemi' başlığı altında kapak toplama kampanyası başlatmıştık. 4. sınıf öğrencilerimiz okulumuzda belirli noktalarda biriken kapaklarla mozaik çalışmalarını oluşturdular.

9 STEM dersi kapsamında öğrencilerimiz öğle arasında ''Makey Makey'' ile eğlenerek kodlama yaptılar.

10 Eğitim ve Kariyer Danışmanı Ertuğrul Mutlugün ve Yaratıcı Drama Eğitmeni Fatoş Mutlugün öğrencilerimizle "Oyun Atölyesi" programında buluşmaya devam ediyorlar.bu haftaki atölyede öğrencilerimiz "iskele,güverte,sancak" oyununu oynadılar.duygularını ve davranışlarını kontrol etmekle ilgili deneyimlerini arttırdılar.

11 SOKAK OYUNLARI ŞENLİĞİ 23 Nisan Şenlikleri kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğünün 2. sınıflar arasında düzenlemiş olduğu Sokak Oyunları Turnuvası Toki İ.Ö. Okulu ile başladı.okulumuzu 2-B sınıfının temsil ettiği turnuvada Toki İ.Ö.O. ile 'Yağ Satarım Bal Satarım' oyununu oynadık.

12 sınıf öğrencilerimiz Sosyal Bilgiler dersi Ülkemizin Kaynakları ünitesi kapsamında Manisa Organize Sanayi Bölgesi Enerji Santrali,Atık Su Arıtma Tesisi ve Gürle Alabalık Çiftliğine ziyarette bulundular.

13 SOKAK OYUNLARI ŞENLİĞİ 23 Nisan Şenlikleri kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğünün 3. sınıflar arasında düzenlemiş olduğu Sokak Oyunları Turnuvası 'Mendil Kapmaca' oyunu ile devam etti.çağatay İlköğretim Okulu'nu ağırlayan okulumuz 3-C sınıfı turnuvada galip gelen taraf oldu. Centilmence geçen turnuvada eğlenceli sahneler yaşandı.

14 EYLEM GÜNÜNDE FARKINDALIK YARATTIK Eco-school kulübü öğrencilerimiz, Eylem Gününde geri dönüşüme dikkat çektiler.atatürk Kent Parkta pankartlarıyla yürüyüş yapan öğrencilerimiz Manisalıları bilinçlendirdiler.

15 SOKAK OYUNLARI ŞENLİĞİ 23 Nisan Şenlikleri kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğünün 4. sınıflar arasında düzenlemiş olduğu Sokak Oyunları Turnuvası 'Tombik' oyunu ile devam etti.4-a sınıfımız Kemal Pınar İlköğretim Okulunu'nu ağırladı.

16 MART AYI OKUYAN OKULLAR PROJESİ Okuyan Okullar Projesi kapsamında mart ayında en çok kitap okuyan öğrenciler belirlendi. Birinci sınıflarda Efe Özmüş, Kaan Karakuvalık, İpek Urhan; ikinci sınıflarda Elif Çalışkan, Damla Berkan, Duru Çimen; üçüncü sınıflarda Kerem Tuncer, Ecrin Yıldız, Kerim Can Kerey;4. sınıflarda Beril Yeter, Öykü Öz, Rabia Aşkın;5. sınıflarda Hatice Visal Sarıbey, Gizem Çelik, Yağmur Berkan;6. sınıflarda Sinem Şahin, Ada Yankı Çifter, Gülse Altındağ;7. sınıflarda Elif Engindere, Eda Yücedağ, Şimal Geyik;8. sınıflarda Naz Gülova, Cansu Kalkan, Merve Çakır belgelerini aldılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyor; kitap dolu güzel günler diliyoruz.

17 TENİSTE MANİSA İL BİRİNCİLİĞİ Nisan 2016 tarihlerinde Manisa Tenis Dağcılık kulübünde yapılan tenis müsabakaları sonuçlandı. ODTÜ Ülkem Koleji Okul Sporları Küçük Kızlar Tenis Müsabakalarında Manisa il birinciliğini elde etti. ODTÜ Ülkem Koleji nin Bilge Cansın Çakmak, Pelin Savaş, Sinem Şahin ve Selinsu Sezerle yarıştığı müsabakada grup maçlarında Doğa Koleji ve 23 Nisan İlköğretim Okulunu yenerek Bahçeşehir Koleji ile yarı finale kaldı.yarı finalde Bahçeşehir Koleji ni yenen ODTÜ Ülkemliler final maçına 23 Nisan İlköğretim Okulu ile çıktılar.finalde 23 Nisan İlköğretim Okulunu yenen ODTÜ Ülkem Küçük Kızlar takımı eğitim-öğretim yılında Okul Sporları Küçük Kızlar Tenis Müsabakalarında Manisa il birinciliğini kazanarak okullarına kupayla döndüler.

18 ''DÜNYA MÜKEMMEL OLMADIĞI İÇİN SANAT VARDIR'' ANDREY TARKOVSKİ 15 Nisan Dünya Sanat Günü kutlamaları okulumuzda quilling etkinliği ile gerçekleştirildi. Görsel Sanatlar Öğretmenlerimiz Gülçin Ağır ve Özgün Gencer tarafından oluşturulan mini atölyede öğrenciler özgün quilling tasarımlarını oluşturdular. Gün boyu devam eden tasarımlar öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

19 Mart -15 Nisan 2016 tarihleri arasında Okul İçi Etkinlik Programı çerçevesinde yapılan 2. sınıflar 2. Dönem Satranç Birinciliği Turnuvasında: Erkekler Kategorisinde Barış Özgür Akgül birinci, Deniz Özgür Akgül ikinci, Mert Okuyucu üçüncü, kızlar kategorisinde Eda Akgül birinci, Kumsal Ünsal ikinci, İrem Kabasakal üçüncü olmuştur.

20 Nisan 2016 tarihinde Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 30 m Okçuluk Şampiyonası küçükler kategorisinde öğrencimiz Uğur Yorgancıoğlu birinci,20m Klasik Yay Okçuluk Müsabakasında 9-10 yaş kategorisinde öğrencimiz Beril Yeter ikinci, 30m Yıldızlar Makaralı Okçuluk Şampiyonası Erkekler kategorisinde öğrencimiz Rüştü Doğun üçüncü olmuştur.

21 ALKIŞLAR AYŞE BERİL AKTAŞ'A... Amerika da ünlü sunucu Ellen DeGeneres in elçiliğini yaptığı, ünlü giyim markası GAP KIDS tarafından yürütülen Süper Kızlar projesinde, okulumuz öğrencisi Ayşe Beril Aktaş Süper Kız olarak seçildi.

22 MİNİ RESİM YARIŞMASI 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında oluşturulan atölyede ilkokul öğrencilerimiz ''Çocuk Olmak'' konulu resim çalışmalarında bulundular. Görsel Sanatlar Zümremizin hazırlamış olduğu Mini Resim Yarışması yoğun ilgiyle karşılaştı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamalarımız Başladı sınıflarımızın okuduğu şiirin ardından Hazırlık A ve Hazırlık B gruplarımız çocuk şarkılarını seslendirdiler.

24 MUTLUGÜNLERİN OYUN ATÖLYESİ DEVAM EDİYOR Eğitim ve Kariyer Danışmanı Ertuğrul Mutlugün ve Yaratıcı Drama Eğitmeni Fatoş Mutlugün öğrencilerimizle "Oyun Atölyesi" programında buluşmaya devam ediyorlar. Bu haftaki atölyede öğrencilerimiz odaklanma üzerine çalıştılar. Odaklanma doğuştan sahip olduğumuz bir beceridir. Doğru şeye, doğru zamanda ve gereken oranda odaklanmak ise çeşitli egzersizlerle ustalaşmamız gereken bir alandır.

25 4. ULUSLARARASI ÇOCUK VE GENÇLİK BİENALİ 4. Uluslararası Çocuk ve Gençlik Bienali 19 Nisan 2016 salı günü İstanbul Beyoğlu Antrepo 1 ve Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezinde büyük bir coşkuyla açıldı.sergi 19 Nisan - 20 Mayıs tarihleri arasında ziyarete açık olacak. Okulumuz ''Dünya Seni Duyuyoruz'' eseriyle, Antrepo 1 'deki sergide yerini aldı.

26 GARFIELD OKULUMUZDA 23 Nisan Etkinlikleri kapsamında çizgi film kahramanı Garfield 22 Nisan 2016 Cuma günü okulumuzda olacak. Öncesinde anaokulu ve ilkokul öğrencilerimize dağıtılan Garfield kumbaralarında harçlıklarından para biriktiren öğrencilerimiz, Garfield kitaplarını aldılar.

27 KUKLA GÖSTERİSİ 23 Nisan Etkinlikleri kapsamında okulumuzda Gediz Konferans ve Konser Salonumuzda anaokulu ve ilkokul öğrencilerimiz için, Kukla Kulübümüz, hazırladıkları gösteriyi sundular.

28 BURSA BİLİM ŞENLİĞİNDE DE FİNALDEYİZ!!! Bursa Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu ''Bursa Bilim Şenliği'' kapsamında gerçekleştirilen proje yarışmasına, Türkiye'nin her yerinden ve her yaştan katılımcılar projelerini göndererek elemeden geçtiler. Okulumuz öğrencilerinden Eda Kıncı ve Serenay Erinöz,Danışman Öğretmenleri Aslı Okcu ile birlikte ''Alkollü Araba Kullanımına Son''projeleriyle yarışmaya katıldılar; ilk 10 'a kalarak finalist olmaya hak kazandılar.

29 ANAOKULLARIMIZA KUKLA GÖSTERİSİ Mart 2016 tarihlerinde 8. Forum Bornova Kukla Yarışmasında performans gösteren ve en iyi kukla oynatımı ödülünü alan Kukla Kulübümüz Fareli Köyün Kavalcısı oyununu bu kez de anaokullarımız için sergilediler.

30 NİSAN KUTLAMALARIMIZ 23 Nisan Etkinlikleri kapsamında 4. sınıf öğrencilerimiz şiirlerini,2. sınıf öğrencilerimiz özlü sözlerini okudular.3. sınıf öğrencilerimizin dans gösterisinin ardından Bu Dünya Hepimizin konulu şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize belgeleri ve ödülleri verildi.

31 23 NİSAN TÖRENİMİZ COŞKUYLA KUTLANDI

32 GARFIELD'A YOĞUN İLGİ Çocukların sevgilisi Garfield 23 Nisan kutlamaları kapsamında Gediz Konferans ve Konser Salonumuzda anaokulu ve ilkokul öğrencilerimizle buluştu.şarkılar,danslar ve yarışmalar eşliğinde öğrenciler eğlenceli dakikalar geçirdiler.

33 Nisan coşkusu Forum Magnesia AVM'deki standımızda devam etti.

34 ULUSAL MOBİLYA TASARIM YARIŞMASI'NDA DA FİNALDEYİZ Öğrencimiz Ceren Çelebi Orta Anadolu İhracatçılar Birliği'nin düzenlediği 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması'na tasarımıyla 1171 başvuru arasından finale kalan 180 projeden biri olma başarısını gösterdi.

35 ECO-SCHOOL'DAN ELEKTRİK TASARRUFUNA DİKKAT Eco-school öğrencilerimiz tarafından sınıf kapılarına elektrik tasarrufu ile ilgili bilgilendirme yazıları ve resimleri asıldı.elektrik tasarrufunun önemine görsel olarak dikkat çekilmiş olundu.

36 MATEMATİK ÖĞRETMENLERİMİZ KONAK RESİM VE HEYKEL MÜZESİNDE Goethe-Institut, dünyadaki ilk uygulamalı matematik müzesinin bulunduğu yer olan Gießen den seçmiş olduğu, 160 dan fazla parçayı İzmir Konak Resim Heykel Müzesi nde matematik severlerin beğenesine sunarak,matematik severleri denemeye ve düşünmeye davet etti.

37 KANGURU SINAVINDA YİNE %5'LİK DİLİMDEYİZ Uluslararası Kanguru Matematik Sınavında öğrencilerimizden Mesut Melih Akpınar, Şebnem Kurban, Damla Ceren Kaya ve Emre Aşıklar %5'lik dilime girme başarısını gösterdiler.

38 Kültür Merkezi Lale Salonu'nda ilk kez gösterime giren Minions the Musical'ini Anaokulu,1.,2. ve 3. sınıflarımızla birlikte keyifle izledik.

39 DÜNYA DANS GÜNÜ Hedefinin tüm siyasi, kültürel ve etnik engelleri aşarak ortak dil olan dans aracılığıyla insanları bir araya getirmek, bu sanatın evrenselliği içinde eğlenmek olan Dünya Dans Günü'nde okulumuz bahçesinde biraraya gelerek gönlümüzce dans ettik.

01.03.2016 YENİLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR... Kitap okuma seviyesini maksimum düzeyde tutmayı hedefleyen okulumuz;kütüphaneyi de yeniledi.

01.03.2016 YENİLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR... Kitap okuma seviyesini maksimum düzeyde tutmayı hedefleyen okulumuz;kütüphaneyi de yeniledi. 01.03.2016 YENİLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR... Kitap okuma seviyesini maksimum düzeyde tutmayı hedefleyen okulumuz;kütüphaneyi de yeniledi. Öğrencilere kitap okuma sevgisini kazandırmak için hoş ve rahat bir

Detaylı

MAYIS 2016 AYLIK BÜLTENİ

MAYIS 2016 AYLIK BÜLTENİ MAYIS 2016 AYLIK BÜLTENİ 02.05.2016 23 Nisan Şenlikleri kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Sokak Oyunları Turnuvası'na 2-B sınıfımız Yağ Satarım Bal Satarım,3-C sınıfımız Mendil Kapmaca,4-A

Detaylı

OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN

OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN 02.01.2017 Öğrencimiz Alparslan Dinç Palmiye Satranç Turnuvası 13 yaş altı kategorisinde beşinci oldu. 03.01.2017 SERVİS ŞOFÖRLERİMİZE EĞİTİM Trafik Denetleme Şube Müdürü görevlilerinden

Detaylı

01-02 Nisan 2017 TANITIM GÜNLERİNDE ZENTAGLE RESİM SERGİSİ Görsel Sanatlar Zümresi'nin ortaokul öğrencileri ile hazırlamış olduğu birbirini

01-02 Nisan 2017 TANITIM GÜNLERİNDE ZENTAGLE RESİM SERGİSİ Görsel Sanatlar Zümresi'nin ortaokul öğrencileri ile hazırlamış olduğu birbirini 01-02 Nisan 2017 TANITIM GÜNLERİNDE ZENTAGLE RESİM SERGİSİ Görsel Sanatlar Zümresi'nin ortaokul öğrencileri ile hazırlamış olduğu birbirini tekrarlayan desenler kullanılarak odaklanmayı, yaratıcılığı ve

Detaylı

sınıf öğrencileri miz 2. döneme müzik dersinde ritim çalışması yaparak başladılar.

sınıf öğrencileri miz 2. döneme müzik dersinde ritim çalışması yaparak başladılar. ŞUBAT 2016 BÜLTENİ 08.02.2016 1. sınıf öğrencileri miz 2. döneme müzik dersinde ritim çalışması yaparak başladılar. 10.02.2016 Aile katılım etkinliklerine önem veren okulumuz,2. sınıf velileriyle buluştu.velilerimiz

Detaylı

Öğrencimiz Zeynep Acar, Ocak 2017 tarihlerinde Antalya'da yapılan küçük yaş grupları Türkiye Satranç Birinciliği Müsabakalarında 7

Öğrencimiz Zeynep Acar, Ocak 2017 tarihlerinde Antalya'da yapılan küçük yaş grupları Türkiye Satranç Birinciliği Müsabakalarında 7 13.02.2017 Öğrencimiz Zeynep Acar, 23-28 Ocak 2017 tarihlerinde Antalya'da yapılan küçük yaş grupları Türkiye Satranç Birinciliği Müsabakalarında 7 yaş kızlar grubunda 4. olarak Milli Takım Havuzuna girmeye

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL 2018 2019 ACADEMIC CALENDAR AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK

Detaylı

ÜLKEM KOLEJİ ARALIK 2016 AYLIK BÜLTEN

ÜLKEM KOLEJİ ARALIK 2016 AYLIK BÜLTEN ÜLKEM KOLEJİ ARALIK 2016 AYLIK BÜLTEN 01.12.2016 4. SINIFLARIMIZDAN TARİHE YOLCULUK 4. sınıf öğrencilerimiz, Sosyal Bilgiler dersindeki üniteleri 'Kurtuluştan Kuruluşa' konusunu pekiştirme amacıyla Çanakkale

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha MAMMA MIA Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha Her yıl geleneksel olarak bir oyun çıkarmayı hedeflediğimiz kulübümüzde bu sene dünyanın en ünlü müzikali olma özelliği taşıyan MAMMA MIA yı sergiledik.

Detaylı

KIZILAY HAFTASI 29 Ekim - 04 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası için düzenlenen tören 3-E sınıfından İrem Toraman'ın

KIZILAY HAFTASI 29 Ekim - 04 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası için düzenlenen tören 3-E sınıfından İrem Toraman'ın 01.11.2018 KIZILAY HAFTASI 29 Ekim - 04 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası için düzenlenen tören 3-E sınıfından İrem Toraman'ın konuşması ile başladı.kızılay Manisa Şubesi yetkilisi İbrahim

Detaylı

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI.

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. 26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü nün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projesi ODTÜ Ülkem Koleji nde hızla uygulamaya geçti. Öğrencilere temel insanî

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 3 ( 13 Ekim 27 Ekim 2014 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİ Okul sporları kapsamında yer alan basketbol, voleybol, atletizm, tenis, futbol ve yüzme branşlarında verimi arttırabilmek, öğrenci antrenör bağlantısını

Detaylı

ÖĞRENCİLERİ ANITKABİR DE

ÖĞRENCİLERİ ANITKABİR DE TED KAYSERİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ ANITKABİR DE TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 5. Sınıf öğrencileri; Geleneksel Ankara Gezisi ni Okul Müdürü Raci ÜLKE, Müdür Yardımcısı Yonca MARAŞLI ve 5. Sınıf Şube

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 14 ( 30 Mart 12 Nisan 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 01-02 Nisan tarihlerinde, okulumuz atletizm sahasında Liseler Arası Gençler Puanlı Atletizm Yarışmaları yapıldı. Yarışlara okulumuz, kızlar ve erkekler

Detaylı

KASIM 2016 AYLIK BÜLTENİ

KASIM 2016 AYLIK BÜLTENİ KASIM 2016 AYLIK BÜLTENİ 02.11.2016 TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER,ŞEHİT,DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ'NE VEFA ÖRNEĞİ Lise Müdür Yardımcımız Mehmet Kalfaoğlu, Matematik Öğretmenimiz Serenay Şen 10-A sınıfı öğrencilerimizle

Detaylı

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet 1 Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet alanında yüksek insanlık sıfatıyla yer almaktan ilelebet

Detaylı

Bir Dil Bir İnsan!... 1 Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği... 2 II.Dönem Kurs Takvimimiz... 2 Ülkem Maket Yarışması... 2

Bir Dil Bir İnsan!... 1 Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği... 2 II.Dönem Kurs Takvimimiz... 2 Ülkem Maket Yarışması... 2 İçindekiler Bir Dil Bir İnsan!... 1 Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği... 2 II.Dönem Kurs Takvimimiz... 2 Ülkem Maket Yarışması... 2 Meraklısı İçin Öylesine Bir Hikaye- Sait Faik Abasıyanık... 3 Eğitimde

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

26 YILDIR KIRILAMAYAN TÜRKİYE REKORU YİĞİT ASLAN DAN GELDİ

26 YILDIR KIRILAMAYAN TÜRKİYE REKORU YİĞİT ASLAN DAN GELDİ 26 YILDIR KIRILAMAYAN TÜRKİYE REKORU YİĞİT ASLAN DAN GELDİ TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Öğrencimiz Yiğit ASLAN, İtalya nın Milano şehrinde düzenlenen yüzme şampiyonasında 200 metre Serbest te

Detaylı

ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ 2014-2015 ARALIK AYI BÜLTENİ

ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ 2014-2015 ARALIK AYI BÜLTENİ ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ 2014-2015 ARALIK AYI BÜLTENİ Hemşiremiz Nazile Türemiş,1. sınıf öğrencilerimize ''El Temizliği ve Hijyen'' konusunda sunum yaptı. Ankara ODTÜ Geliştirme Vakfı koordinatörlerimiz, Mahmut

Detaylı

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR

KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR 3. SINIFLARIMIZ MENDİL KAPMACA TURNUVASI HEYECANI YAŞIYORLAR Her yıl geleneksel çocuk oyunları kapsamında düzenlemiş olduğumuz 3.sınıflar arası mendil kapmaca turnuvası, bu yıl da mart ayı içinde gerçekleştirildi.

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi nin Soma nın Evlatları Artık Hepimizin Evladı başlığı ile başlatılan Soma ya

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ ENGLISH DAY ETKİNLİĞİMİZ SORGULAMA ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ İLKOKUL ORYANTASYON ÇALIŞMALARIMIZ SİNEMA GÜNLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ

Detaylı

SON MODEL ARABALARI İLE 1-F TRAFİK PARKURUNDA!!!

SON MODEL ARABALARI İLE 1-F TRAFİK PARKURUNDA!!! 01.03.2017 SON MODEL ARABALARI İLE 1-F TRAFİK PARKURUNDA!!! 01.03.2017 8. SINIFLAR MOTİVASYON GEZİSİNDE TEOG sınavı öncesi 8. sınıflarımız müdür yardımcıları ve sınıf öğretmenleri ile birlikte stres attılar.

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ KONFERANSI'NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ KONFERANSI'NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI'NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 18 Nisan 02 Mayıs 2016 ) Sayfa 1 10. SPOR FESTİVALİ Bu sene 10. su yapılacak olan Spor Festivalimiz, 2 Mayıs Pazartesi başlayacak ve üç gün sürecek. 30 okuldan 400 öğrencinin davet edildiği

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 16 Şubat 01 Mart 2015 ) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Küçük basketbol takımımız, Bayrampaşa Sancak Ortaokulu ile oynadığı İstanbul İl Elemeleri Grup Finali ni kaybetti. Yoluna, gelişim

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ VAKIF ÜNİVERSİTESİNİN ADI : T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ FORM-19 A 2014-2015 ÖĞRETİM YILINDA YAPILAN ULUSAL BİLİMSEL TOPLANTILAR VE BUNLARIN SAYISAL DAĞILIMI (KONGRE, SEMPOZYUM, SEMİNER, FORUM, WORKSHOP

Detaylı

1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük

1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük 11.KLASİK BATI MÜZİĞİ İLE ESER SESLENDİRME YARIŞMASINDA DERECE ALAN ÖĞRENCİLER 1- Keman Zeynep KUTAY 1.lik 2- Keman Sina KALKAN 2.lik 3- Begüm KORUKLUOĞLU - Piyano- 3.lük CİMNASTİK *Okulumuz; öğrencilerinden

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 27 Mart -17 Nisan 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 11-12 Nisan günlerinde Atatürk Olimpiyat Stadı nda İstanbul Ortaokullar Arası Puanlı Atletizm Yarışları yapıldı. Yarışmalara katılan öğrencilerimiz,

Detaylı

DANSTA BAŞARI SPORDA BAŞARI...

DANSTA BAŞARI SPORDA BAŞARI... DANSTA BAŞARI 3D sınıfı öğrencimiz Gündüz Yalçıner ODTÜ de düzenlenen Uluslararası METUOPEN-2017 Cumhuriyet kupasında Minikler-1 Klasmanda, Standart ve Latin danslarda 4. olarak madalya almaya hak kazanmıştır.

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 (17 Mart - 30 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM İSTANBUL KÜÇÜKLER PUANLI ATLETİZM YARIŞLARI SONUÇLARI 24-25 MART 2014 ENKA ATLETİZM SAHASI ADI VE SOYADI LEYLA ÖZDOĞURAN LEYLA ÖZDOĞURAN SONUÇ YARIŞTIĞI

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 (12 Mayıs 25 Mayıs 2014) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Küçük basketbol takımımız başarılı maçlar çıkarmaya devam ediyor. Gelişim ligi maçında rakibi Fenerbahçe Ataşehir basketbol takımını

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 19 ŞUBAT 2016

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 19 ŞUBAT 2016 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 19 ŞUBAT 2016 Değerli Velilerimiz Ankara'da yaşanan üzücü olaylardan sonra öğrencilerimizin kampüs dışına yapacakları geziler bir süreliğine iptal edilmiştir. Bir değişiklik durumunda

Detaylı

Türkiye Yarı Finallerindeyiz

Türkiye Yarı Finallerindeyiz Türkiye Yarı Finallerindeyiz Erzincan da düzenlenen Genç A Erkekler Bölge Grup Müsabakaları nda okulumuz Artvin Fen Lisesi ni 68-35, Tokat Anadolu Lisesi ni 49-27, Elazığ Ahmet Kabaklı Anadolu Lisesi ni

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 MART 2016. İDV Özel Bilkent İlkokulu Okul Öncesi Sınıflarına 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için;

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 MART 2016. İDV Özel Bilkent İlkokulu Okul Öncesi Sınıflarına 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için; HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 MART 2016 VELİLERİMİZ İÇİN HATIRLATMALAR Değerli Velilerimiz, İDV Özel Bilkent İlkokulu Okul Öncesi Sınıflarına 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için; Okul Öncesi 1 (5 Yaş ) Grubuna

Detaylı

EKO GERİ DÖNÜŞÜM GEZİSİ

EKO GERİ DÖNÜŞÜM GEZİSİ E-TWİNNİNG PROJEMİZ Okulumuz 9. Sınıf öğrencileri İngilizce öğretmenimiz Firenur Koç eşliğinde Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamında düzenlenen etwinning projesine başlamışlardır. Konusu

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

What Works In English? tanıtım toplantısı. Anasınıfı ve Ana Hazırlık Gruplarında "İngilizce Zeka

What Works In English? tanıtım toplantısı. Anasınıfı ve Ana Hazırlık Gruplarında İngilizce Zeka What Works In English? tanıtım toplantısı 23 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşen What Works In English? tanıtım toplantısına okulumuz İngilizce öğretmenleri katılmıştır. Anasınıfı ve Ana Hazırlık Gruplarında

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 24 Ekim 2016 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2016-2017 eğitim öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı. Özel Lisesi Bülteni

ODTÜ Geliştirme Vakfı. Özel Lisesi Bülteni ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Lisesi Bülteni GENÇ ELEŞTİRMENLER SEMPOZYUMU'NA KATILDIK sayfa 7 de KIZ OKÇULUK TAKIMIMIZ ANKARA 1.Sİ sayfa 10 da İÇİNDEKİLER 12. SINIFLAR GÖSTERİSİ 12. SINIFLAR YEMEĞİ 23 NİSAN

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

YETENEKLİ TEDLİLER SANAT

YETENEKLİ TEDLİLER SANAT YETENEKLİ TEDLİLER SANAT GECESİ İLE İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİLER 04.06.2014 ÇARŞAMBA günü öğrencilerimiz yetenekleriyle bizlere gökkuşağının renklerinden bir demet sundular. Gecemiz TED müzik grubunun canlı

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 13 Mart - 27 Mart 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 15 Mart Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi 18 Mart Atletizm Yarışları yapıldı. Ortaokul ve liseden toplam 15 öğrencimizin

Detaylı

KOCMUN 2014 KONFERANSI NA KATILDIK

KOCMUN 2014 KONFERANSI NA KATILDIK KOCMUN 2014 KATILDIK KONFERANSI NA 9-11 Haziran tarihleri arasında Koç Üniversitesi nde MUN Konferansı düzenlendi. Konferansın amacı, çeşitli ülkelerden ve yaş gruplarından farklı altyapılara sahip öğrencileri

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ Sevgili Velimiz; Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi nin kapılarını ilk kez açtığı gün olan 23 Nisan ı çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve

Detaylı

GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ YARIŞIYOR 29 Nisan 2017 tarihinde ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları 2. Ulusal Geleceğin Mühendisleri Yarışıyor.

GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ YARIŞIYOR 29 Nisan 2017 tarihinde ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları 2. Ulusal Geleceğin Mühendisleri Yarışıyor. 02.05.2017 GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ YARIŞIYOR 29 Nisan 2017 tarihinde ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları 2. Ulusal Geleceğin Mühendisleri Yarışıyor. yarışmasını düzenledi.yarışma Ankara ODTÜ'de gerçekleştirildi.

Detaylı

7. Sınıflar VOC-COM Etkinliği

7. Sınıflar VOC-COM Etkinliği 7. Sınıflar VOC-COM Etkinliği 7. Sınıf öğrencilerimiz 13 Aralık 2015 Çarşamba günü konferans salonunda Voc- Com adlı İngilizce etkinlik yapmışlardır. Gruplar arası İngilizce bilgi yarışması İngilizce şarkılar

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası Başarımız

Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası Başarımız Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası Başarımız Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve TSF Satranç İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Ulusal Egemenlik Satranç Turnuvası 19-20

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SERGİLEDİR

ÖĞRENCİLERİMİZ SERGİLEDİR ÖĞRENCİLERİMİZ ALMANYA ADLI SERGİLEDİR ALMANYA OYUNU 26 Mayıs 2015 tarihinde Lise Almanca Drama Kulübü öğrencileri Başak Serra Can 9B, Muhammed Oğuz Durmazer 9C, Bilge Enç 9D, Betül Demirtaş 9D, Batuhan

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ GEMS ETKİNLİĞİMİZ: KUTUP HAYVANLARI DEĞERLER EĞİTİMİ ETKİNLİĞİMİZ: PAYLAŞMA KİTAP ATÖLYESİ: YAZAR ETKİNLİĞİMİZ GEZİLERİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ YARIM ELMA ETKİNLİĞİ 13.09.2014 Salı günü Erciyes Üniversitesi nin ev sahipliğinde hazırlanan Yarım Elma etkinliğine 1.sınıf öğrencilerimiz ile biz de katıldık. Sosyal sorumluluk çalışmalarını her zaman

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz,

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz, Sevgili Velilerimiz, Bizler çocuklarımızla birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nı okulumuzda coşkuyla kutladık. Onlara vatan, millet sevgisini birliği, bütünlüğü yaşlarının alabildiği ölçüde aktarmaya

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

11 FA Tefik Y. NASUFOV... Eğlenerek Öğrenelim (Animasyon) Alanı..Teşfik Ödülü, Klavye,Mouse,Flash Disk,Katılım Sertifikası

11 FA Tefik Y. NASUFOV... Eğlenerek Öğrenelim (Animasyon) Alanı..Teşfik Ödülü, Klavye,Mouse,Flash Disk,Katılım Sertifikası E-BİKO 2009 ANİMASYON ALANINDA DÜNYA 4.'SÜ OLDUK Bu yıl 5.'sinin gerçekleştirildiği E-BİKO Uluslar Arası Bilişim Olimpiyatına Okulumuz İki Eğlenerek Öğrenelim (Animasyon) Projesi Başvurmuştur. Okulumuzun

Detaylı

30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası!

30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası! MAVİ HALİÇ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ AYLIK E-BÜLTENİ HAZİRAN-ARALIK 2015 SAYI:1 YIL:1 30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası! 30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası Uluslararası Judo Turnuvası 21-22-23

Detaylı

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1 Y A K A M O Z G A Z E T E S İ HAZİRAN 2013 EĞERCİ İLKOKULU / ORTAOKULU YIL: 2 SAYI: 4 OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ Saygıdeğer öğretmenlerimiz, sevgili öğrenciler

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlik ve akademik, açıdan birbirini izleyen

Detaylı

ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ MAYIS 2015 AYLIK BÜLTEN

ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ MAYIS 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEM KOLEJİ MAYIS 2015 AYLIK BÜLTEN Forum Magnesia daki Anaokulu Resim Sergimiz büyük ilgi gördü. 2.sınıf öğrencilerimiz Anneler Günü nedeniyle annelerine bir sürpriz yaptılar. Anneleri için yazdıkları

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 17 Şubat 02 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM ATLETİZM İSTANBUL ŞAMPİYONASI DENEME YARIŞLARI SONUÇLARI ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI LİSE TANITIM VE BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2013 Sene Başı Öğrenci Bilgilendirme Programı YGS - LYS

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 29 Şubat 14 Mart 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 01 Mart Salı günü Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonunda İstanbul En Hızlı Çocuk Yarışları yapıldı. Okulumuzdan yarışmaya katılmaya hak kazanan

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel. İlkokulu Bülteni. 10 de. 8'de DANS YARIŞMASINDAKİ BAŞARILARIMIZ...

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel. İlkokulu Bülteni. 10 de. 8'de DANS YARIŞMASINDAKİ BAŞARILARIMIZ... ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu Bülteni ETUS 2016 (EĞİTİMDE TEKNOLOJİ UYGULAMALARI SEMİNERLERİ) GERÇEKLEŞTİ sayfa 10 de DANS YARIŞMASINDAKİ BAŞARILARIMIZ... sayfa 8'de İÇİNDEKİLER MESLEKLERİ TANIYORUZ

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ ENGLISH DAY ETKİNLİĞİMİZ GEMS ETKİNLİKLERİMİZ UĞURBÖCEKLERİ OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ İLKOKUL ORYANTASYON ÇALIŞMALARIMIZ SİNEMA GÜNLERİMİZ BRANŞ

Detaylı

Vakıf Haftası Etkinlikleri

Vakıf Haftası Etkinlikleri Vakıf Haftası Etkinlikleri Vakıf Haftası Etkinliklerimiz 09. 05. 2014 Cuma günü okulumuz konferans salonunda Vakıflar Bölge Müdürü Sn. Mustafa EMEKÇİ nin de katılımıyla gerçekleşti. Kutlamada öğrencilerimizin

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ OKULLARI Bülten No: 7 ( 04 Ocak 16 Şubat 2014) Sayfa 1 ATLETİZM 22 Ocak Çarşamba günü Ataköy Aslı Çakır Alptekin Kapalı Atletizm Salonunda yapılan İstanbul un En Hızlısı Yarı Final Yarışmalarına katılmaya

Detaylı

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! KALEMLE BAŞLAYAN YOLCULUK (21-25 Ocak 2019) İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! KALEMLE BAŞLAYAN YOLCULUK (21-25 Ocak 2019) İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Velilerimizin Dikkatine!... 1 Kalemle Başlayan Yolculuk (21-25 Ocak 2019)... 1 Avrupa Birliği Erasmus+ Ka2 Programı- Özel Bilkent Ortaokulu ve Jobland Projesi...

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU VE ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÖZEL SAYISI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU VE ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÖZEL SAYISI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU VE ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÖZEL SAYISI 1 Değerli Velilerimiz, Cumhuriyet kültürü; toplumsal temeli olan, aydınlanma felsefesine dayalı,

Detaylı

ÜLKEM KOLEJİ NİSAN 2018 AYLIK BÜLTEN

ÜLKEM KOLEJİ NİSAN 2018 AYLIK BÜLTEN ÜLKEM KOLEJİ NİSAN 2018 AYLIK BÜLTEN 02.04.2018 SATRANÇTA KIZLAR YİNE BİRİNCİ 2017-2018 eğitim - öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan,29 Mart - 01 Nisan 2018 tarihleri arasında Manisa'da

Detaylı

AİLE KATILIM ETKİNLİKLERİMİZ 3-A sınıfımız,öğretmenleri Gülsen Öztürk eşliğinde,velileriyle birlikte saat tasarım etkinliğinde buluştu.

AİLE KATILIM ETKİNLİKLERİMİZ 3-A sınıfımız,öğretmenleri Gülsen Öztürk eşliğinde,velileriyle birlikte saat tasarım etkinliğinde buluştu. 01.06.2016 AİLE KATILIM ETKİNLİKLERİMİZ 3-A sınıfımız,öğretmenleri Gülsen Öztürk eşliğinde,velileriyle birlikte saat tasarım etkinliğinde buluştu. ANAOKULU KEP TÖRENİ 02.06.2016 AİLE KATILIM ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Olumsuz hava koşulları sebebiyle ara vermiş olduğumuz çalışmalarımıza yoğun bir

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ ULUSAL MEDYADA

TED KAYSERİ KOLEJİ ULUSAL MEDYADA TED KAYSERİ KOLEJİ ULUSAL MEDYADA 15 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleştirdiğimiz 13. bilim şenliğine yerel basının yanında ulusal basınımızda ilgi gösterdi.bilim şenliğine gelen TRT ekibi sergide projeleri

Detaylı

e-bülten Haziran 2015 05/06/2015 Aylık Haber Bülteni

e-bülten Haziran 2015 05/06/2015 Aylık Haber Bülteni ÇYDD İZMİR ŞUBESİ Aylık Haber Bülteni SERAMİK SERGİSİ: ELİMİZ ÇAMURA DEĞDİ 28 Mayıs ta ÇYDD İzmir Şubesi Çocuk Kulüpleri olarak, Resim-Heykel Müzelerine Destek Kültür-Sanat-Eğitim Derneği ve İBB Sosyal

Detaylı

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi EKİM KASIM ARALIK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TAKVİMİ TARİH ETKİNLİĞİN ADI YER KATILIMCILAR SORUMLU BİRİM/KİŞİLER 1 26 Eylül 2015 Cumartesi 2 27 Eylül 2015 Pazar 3 28 Eylül 2015 Pazartesi Okul Spor

Detaylı

FARKI BİRLİKTE YARATALIM! BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR SÖYLEŞİLER GEZİLER ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU BÜLTENİ MART 2012, SAYI: 6

FARKI BİRLİKTE YARATALIM! BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR SÖYLEŞİLER GEZİLER ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU BÜLTENİ MART 2012, SAYI: 6 Mart ayında okulumuzda gerçekleştirdiklerimiz FARKI BİRLİKTE YARATALIM! ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU BÜLTENİ MART 2012, SAYI: 6 SÖYLEŞİLER PDR Servisi mizin velilerimize yönelik düzenledikleri

Detaylı

İçindekiler DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ

İçindekiler DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ İçindekiler Dünya Tiyatrolar Gününü Kutluyoruz... 1 Türk Dünyası Şenliği... 2 2. Matematik Öykü ve Şiir Yarışması... 2 Kütüphane Haftası Kahramanlar Geçiti... 3 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Hakkında... 3

Detaylı

OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ

OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ Sevgili Velimiz; Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi nin kapılarını ilk kez açtığı gün olan 23 Nisan ı çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve

Detaylı

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi Öğrencilerimize Muhtarın Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi 10. 04. 2014 Perşembe günü Fevzi Çakmak Mah. muhtarı Sn. Mehmet ÜNLÜ okulumuza davet edildi. 4.sınıf öğrencilerine İnsanlar ve Yönetim ünitesi

Detaylı

ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM

ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM EYLÜL 3.HAFTA 4.HAFTA Senebaşı okul açılış töreni Tüm okul Anadil Bölümü

Detaylı

DEĞİŞİM SANAT AKADEMİSİ BAŞARI LİSTESİ

DEĞİŞİM SANAT AKADEMİSİ BAŞARI LİSTESİ DEĞİŞİM SANAT AKADEMİSİ BAŞARI LİSTESİ MİMAR SİNAN ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ HARUN AÇAN.. İÇ MİMARLIK MERVE AKTAŞ. MODA TASARIM METİN SAİD DEMİRCİ GRAFİK METİN SAİD DEMİRCİ MODA TASARIM ASLI

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI 9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI 9. Sınıf öğrencilerimize kendilerini daha iyi tanıyabilmeleri, verimli ders çalışma tekniklerini uygulayabilmeleri amacıyla Okul Rehber Öğretmenlerimiz

Detaylı

Eğitim-Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni Sayı:2 Haziran 2016

Eğitim-Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni Sayı:2 Haziran 2016 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni Sayı:2 Haziran 2016 1 KÜTÜPHANE ORYANTASYON HAFTASI 3 BİLGİ OKURYAZARLIĞI HAFTASI 4 YAZI TÜRLERİNİ TANIYORUZ 5 BİLİMSEL ARAŞTIRMA BASAMAKLARI DERSİMİZ 6

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT REHBERLİK SERVİSİ SOSYAL ve KÜLTÜREL HAYAT SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT REHBERLİK SERVİSİ SOSYAL ve KÜLTÜREL HAYAT TARİH FAALİYET HAZ. BİRİM MEKAN Eylül Oryantasyon Seminerleri R. Zümresi Kongre Merkezi Eylül

Detaylı

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 1 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 10 KASIM TÖRENİMİZ... 2 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESİM SERGİMİZ... 2 EĞİTİMDE İZLERİMİZ... 3 DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASINI KUTLUYORUZ!......

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı