T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı MüdürlUğii

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı MüdürlUğii"

Transkript

1 T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı MüdürlUğii Sayı : / 17/06/2016 Konu : Teklife Davet Sayın T e l: F aks: Kurumlunuzun ihtiyacı olan (20) kalem TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMI işi için aşağıda yazılı ihtiyaç kalemleri,4734 sayılı kanunun Doğrudan Temin 22/d çerçevesinde satın alınacaktır. İlgilendiğiniz takdirde K.D.V. hariç fiyat teklifinizi en geç tarih ve saat 10:00'a kadar göndermenizi, teklifinizde teslimat süresinin de bildirilmesini arz/rica ederim. DrfVakup İMREN Halk Sağlığı Müdürü Satmalına tarih ve saati Teklif Başvuru Yeri Teslimat Yeri Teklif Türü :00 VAN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ SATINALMA KOMİSYON ODASI VAN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ AYNİYAT BİRİMİ Teklif Birim Fiyat - İşin tamamı EK: 20 Kalem İhtiyaç Listesi Satınalmanın Yapılacağı Birim: Van Halk Sağlığı Müdürlüğü * Teknik şartnameye uygun malzeme vereceğimi taahhüt ederim. * Fiyatlar KDV hariç olarak verilecektir. * Teklif mektubunda silinti ve kazıntı olmayacaktır. * Malzemeler kurumumuz ilgili deposuna en geç yedi iş günü içerisinde teslim edilecektir. * Teklifte belirtilen fiyatların toplamı yazı ve rakamla yazılacaktır. * Teklif mektubunda ad, soyad veya ticaret ünvanı yazılmak üzere yetkili kişilerce imzalanmış olacaktır. * Teklif edilen ürünün varsa markası teklifte belirtilecektir. * Teklif kurumlunuzun standart teklif formu ile doldurulacak, veya ilgili firmanın proforma faturasına yazılacaktır. * İl dışından gönderilen fakslanan tekliflerin aslı posta veya kargo yoluyla peşin ödemeli olarak kurumumuz satmalma birimine gönderilecektir. ABDURRAHM AN GAZİ M AH.BEDİÜZZAM AN CAD.ARAP B A B A 1.SO K A K /V A N HALK SAĞLIĞI M ÜDÜRLÜĞÜ SATINALMA BİRİMİ VAN Telefon: Faks: e-posta: salihcin73@ gmail.com Elektronik ağ:

2 T.Ç. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü İhtiyaç Listesi Sıra No Malın / İşin Adı Miktar Birini Birim Fiyat Tutar 1 Çamaşır Suyu 1 Litrelik 100 ADET 2 Çamaşır Suyu 2,5 Litrelik 100 ADET 3 Çamaşır Suyu 5 Litrelik 300 ADET 4 Tuz Ruhu 2,5 Litrelik 200 ADET 5 YÜZEY TEMİZLEYİCİ 5 LİTRELİK 200 ADET 6 Sıvı Sabun 0,5 Mİ 150 a d e t 7 KOLONYA 100 ADET 8 ODA PARFÜMÜ 100 ADET 9 Oda Parfümü Cihaz için 100 ADET 10 Krem (Yüzey Temizlemel Litrelik 100 ADET 11 Mop Bezi 50 cm 100 ADET 12 PASPAS İPİ 100 ADET 13 Sıvı Sabunluk 50 ADET 14 Çöp Kpvası 70 Litrelik 30 ADET 15 WC KOKU GİDERİCİ 240 ADET 16 Temizlik Bezi 3'lü Paket 500 PAKET 17 Tuvalet Kağıdı 72 li RULO 18 Havlu Kağıt 24 lü RULO 19 Z Peçete 12 li 200 KOLİ 20 Kat Temizleme Arabası 5 ADET EK: Teknik şartname ABDURRAHM AN GAZİ M AH.BEDİÜZZAM AN CAD. ARAP BABA 1. SOKAK /V A N HALK SAĞLIĞI M ÜDÜRLÜĞÜ SATIN ALMA BİRİMİ VAN Telefon: Faks: e-posta: salihcin73@ gmail.com Elektronik ağ:

3 VAN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ TEMİZLİK MALZEMESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Çamaşır Suyu (1, 2,5 ve 5 Litrelik) 1 Ultra yoğun kıvamlı olmalı 2 Kokusu ağır ve rahatsız edici olmamalıdır. 3 Beyaz çamaşırların ağartılmasım sağlamalı. 4 Sabit renkli çamaşırların lekelerini çıkartmalı ve renk değişikliği olmamalıdır. 5 Dezenfektan özelliği olmalıdır. 6 Uygun özellikte aktif maddeler içermelidir 7 Koruyucu madde ingibatör içermelidir. 8 Orijinal ambalajlarda ve içeriğini gösteren etiketi üzerinde olmalı. 9 Teklif edilen malzeme TSE; ISO ve eşdeğer kalite belgelerine sahip olmalıdır. 10 Klor bazlı sıvı organik maddesi içermeli. 11 PH değeri en az 5.5 olmalı. Tuvalet Kağıdı 1. Pakette 24 Rulo olmalı 2. Rulo uzunluğu 18 mt olmalıdır 3.Tuval et kağıdı % 100 selülozik malzemeden üretilmiş olmalı 4. Çitf katlı emici ve yumuşak olmalıdır. 5. Suda kolay çözülebilir olmalı, giderlerde tıkama yapmamalıdır. Wc Koku Giderici 1. Lavabo ve Pisuvarlarda kötü kokuları giderecektir. 2. Hoş kokulu, çabuk erimeyen, toksik ve allerjen olmayan özellikte olmalıdır. Paspas İpi 1. TSEK / TSE belgeli olmalıdır. 2. Dikişleri sağlam, sık püsküllü olmalıdır, püskülü dökülmemeli, tüy bırakmamalıdır. 3. Kirini kolay bırakmamalıdır. 4. Numune üzerinden değerlendirilecektir, en az 1 adet numune verilmelidir. 5.TSE standartlarına uygun olmalıdır. Yüzey Temizleyici Maddesi 1. Genel amaçlı yüzeylerde güvenli temizlik sağlamalıdır. 2. Ferah kokulu ve dezenfektanlı olmalıdır. 3. Zor kirlerin ve yağların sökülmesini sağlamalıdır. 4. Yüzeyleri çizmemeli ve kolay durulanmalıdır. 5. Orijinal ambalajlarda olmalıdır. 6. Teklif edilen malzeme TSE; ISO ve eşdeğer kalite belgelerine sahip olmalıdır. 7. Bakterisit kireç çözücü özelliğe sahip olmalıdır.

4 6 Oda Parfümü Teknik Şartnamesi 1. Kokusu kalıcı olmalıdır. 2. insan sağlığına özellikle ( Astım bronşit vb ) hastalarına zarar vermemelidir. 3. Orijinal ambalajlarda olmalıdır. 4. Teklif edilen malzeme TSE; ISO ve eşdeğer kalite belgelerine sahip olmalıdır. 7 Havlu Kağıt 1. Ürün iki katlı ve emici olmalıdır. 2. Rulo şeklinde ve en az 14 metre uzunluğunda olmalı. 3. Pakette 12 Rulo havlu olmalı. 8 Tem izlik Bezi 1. Kir tutmamalı. 2. Emicilik özelliği yüksek olmalı. 3. Yıkandığı zaman çekme olmamalı. 4. Uzun ömürlü olmalı. 5.Bezler M ikro fiber özellikli ve 40*40 cm olmalı 9 Mop Bezi 1. Temizlikte kullanılacak nemli moplar kullanım alanlarına ve isteğe göre 80 cm boyutunda olmalıdır. 2. İpliği birinci kalite %100 pamuk karışımı iplikten olmalı, min. 100 gr olmalıdır 3. İplikler çekmez bir bez üzerine zincir şeklinde dokunmalıdır 10 Sıvı El Sabunu 1. Sadece sıvı sabun dispenserleri ile kullanılır olmalı, kullanımı hijyenik ve ekonomik olmalıdır. 2. Ürün görünüşü sedefli homojen ve renkli olmalıdır. 3. Noniyonik aktif madde %5, aniyonik aktif madde %5-15 olmalıdır. 4. Ürün dermatolojik yönden cilt ph değerine uyumlu olarak ph değeri 5,5-6,0 Aralığında olmalıdır. 5. Ürün parfüm içermelidir. 6. Ürün yüksek viskoziteye sahip olmalıdır. 7. Ürün, içerisinde oluşabilecek herhangi bir üremeyi engellemek amaçlı koruyucu madde içermelidir. 8. Ürün 0,5 Lt lik PE ambalaj içinde olmalıdır. 9. TSE, ISO ve eşdeğer kalite belgelerine sahip olmalıdır. 10. T.C. Sağlık Bakanlığı üretim veya ithal izin olmalıdır. 11. İçerisinde sabun ile uyuşabilen yumuşatıcı madde içermelidir. İçeriğinde bulunan doğal nemlendirici ile cilde yumuşaklık vermelidir. 12. Her su sertliğinde kullanıma uygun olmalıdır 11 Çöp Kovası 70 Lt Plastik Kapaklı 1.Çöp kovası kapaklı olmalıdır. 2.Çöp Kovası kaliteli plastikten ve mavi olmalıdır. 12 Yağ Çözücü (Krem 1 Lt) 1. Ürünün Sağlık Bakanlığı üretim izni olmalıdır.

5 2. Ürünün kullanıcılar için genel bilgi formu olmalıdır. 3. Anyonik aktif madde %:5-7 arasında olmalıdır. 4. Solvent içermelidir. 5. Fosfonat %:0,5-1,5 arasında olmalıdır. 6. Yağ çözme ve temizleme performansı için uygun alkalinite aralığında olmalıdır. (T.Alkalinite, Na20%;3,6:5,5-6,5 olmalıdır) 7. PH (%1 çözeltide) : olmalıdır. 13 Tuz Ruhu (2,5 Lt) 1.Berrak, tortusuz, hafif sarı, klor kokusu, yoğunluk minimum 1.00 toplam hcl min. 18. yüzeylerde kullanım a uygun olmalı ve tem izlik sonrası kötü koku bırakmamalıdır. 2.Ü rün am balajı 2,5 litrelik bidonlarda olmalıdır. 14 Kat Temizleme Arabası 1. TSEK/ TSE belgeli olacak, ürünün veya orijinal ambalaj/ etiket üzerinde TSEK/ TSE işareti ve numarası basılı olmalıdır. 2. İki kovalı olacak ve kovalar ayrı renkte olmalıdır. 3. K ovalar 25 (+-3) litrelik olmalıdır. 4. K ova tabanında elle kolay boşaltm ak için girinti olmalıdır. 5. Kovalar sağlam kırılmaz AB S plastikten olmalıdır, mekanizma kolay kullanılabilir olmalıdır. 6. Kovaların et kalınlığı en az 1,5 mm olmalıdır 7. M etal yerleri paslanm az özellikte olmalıdır 8. Sıkma mekanizm ası dayanıklı olm alıdır 9. Bilyeli 75 (+-5) mm çapında 360 derece dönebilme özellikli 4 adet tekerlekli olmalıdır. 10. Tekerleklerin zem ine tem as yüzeyi P.V.C.kaplı olmalıdır. 11. Paspas takılan bölüm ün ağzı plastik olmalıdır. 12. Renk İdarece belirlenecektir. 15 Sıvı Sabunluk l.sıvı sabunluk 7x 8x 12 cm ebadında olmalıdır. 2. Sıvı sabunluk şeffaf sert ABS plastik malzem eden yapılmış olmalıdır. 3.Sıvı sabunluk üzerinde plastik kapağı olmalıdır. 4.Sıvı sabunluk duvara güçlü şekilde m onte edilebilir olmalıdır. 16 Kolonya (400 veya 500 CC) 1.Cam şişede orijinal ambalajlarında teslim edilecektir.şişeler ayrıca mukavva kutulu orijinal am balajlarında olmalıdır. 2. Limon çiçeği olmalıdır. 3.Kapaklar açılm am ış ve sabit olmalıdır. 4.İnsan Sağlığı olum suz yönde etkileyecek kim yasal madde içermeyecektir. 5.İçeriğinde D eionize su, etil alkol ve parfüm olm alıdır 6.%80 Etil Alkol olmalıdır.

6 17 Dispanser Z Peçete 1. Ürün Çift Katlı olacaktır. 2. Katlar birbirinden ayrılır nitelikte olacaktır. 3. Ürün %100 Selülozdan imal edilmiş olmalıdır. 4. Ürünün Yaprak boyutu Standart Ölçülerde olacaktır. 5. Ürünün Rulo Özelliği Standart Ölçülerde olacaktır. 6. Ürün 12'li Paketler halinde olacaktır. DİĞER HUSUSULAR Yukarıda teknik özellikleri belirtilen tüm mal ve malzemeler orijinal kutusunda olacaktır. Temizlik ürünlerinin son kullanma tarihleri teslim tarihinden en az 2 (iki) yıl sonra olacaktır. Orijinal kutusunda olmayan (doldurma ürün) mal ve malzemelerin teslimatları kabul edilmeyecektir. Ürünlerin üzerlerinde ürünün kimyasal içeriğinin, üretim tarihinin, üretici bilgilerinin ve ambalaj üzerinde bulunması gereken izin ve onaylara ait tarih ve sayıların olması gerekmektedir. Ürün normal şartlarda piyasada orijinal olarak nasıl satılıyorsa o şekilde idareye teslimatı yapılacaktır. Teklif değerlendirme aşamasında veya ihale sonucunda teslim alınacak malzemelerin muayene ve kabulü aşamasında ürünlerle ilgili Sağlık Bakanlığından alınması gereken izin, onay veya belgeler ile ürünlerin kalite ve standardizasyonunu sağlayan kurumlarca düzenlenen belgeler İdarece istenecektir. Bu hususta İdarenin talepleri verilen süre içerisinde karşılanacaktır. Ayrıca ihale uhdesinde bırakılan ve kendisi ile sözleşme imzalanan Yüklenici tarafından teslim edilen malzemelere ilişkin Muayene ve Kabul Komisyonu gerek gördüğünde malzeme içeriği ile ilgili kimyasal analiz yaptırabilecek ve bu konudaki her türlü m asraf Yüklenici tarafından karşılanacaktır. Yüklenici tarafından teslim edeceği malları İdarenin malzeme deposuna kadar taşımakla yükümlüdür. Teslimatlar hafta sonları ile resmi ve genel tatil günleri haricindeki resmi mesai günlerinde mesai saatleri ( ) içerisinde yapılacaktır. Resmi mesai gün ve saatleri dışında hiçbir şekilde teslimat yapılmayacaktır. İdarenin deposuna teslim işlemi tamamlanıncaya kadar ürünlerde oluşabilecek her türlü hasar ve zarar yükleniciye ait olacaktır. Kargo ile malzeme teslimi kesinlikle kabul edilmeyecektir. M alzeme teslimi bizzat Yüklenici tarafından yapılacaktır. İl K onsolide Görelisi Şube M üdürü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 30/01/2015 Konu : Teklife Davet T e l: Faks : Kurumlunuzun ihtiyacı olan (4) kalem G İY İM (A T K I, B E R E, Ş A P K A V E T İŞÖ RT

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı -.37811563/ 27/06/2016 Konu : Teklife Davet Kurumumuzun ihtiyacı olan (8) kalem Promosyon Malzemesi Alımı işi için aşağıda yazılı ihtiyaç kalemleri,4734

Detaylı

* Bu teknik şartnameyi içeren malzemeler imalatçı firmanın orijinal ürünü. yeni, hiç kullanılmamış ve hasarsız olacaktır.

* Bu teknik şartnameyi içeren malzemeler imalatçı firmanın orijinal ürünü. yeni, hiç kullanılmamış ve hasarsız olacaktır. MALZEMELER VE İSTENEN ÖZELLİKLER: GENEL istekler * Bu teknik şartnameyi içeren malzemeler imalatçı firmanın orijinal ürünü. yeni, hiç kullanılmamış ve hasarsız olacaktır. * Kalite güvence belgeleri ve

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 14/01/2015 Konu : Teklife Davet Sayın :... Tel : Faks: Kurumumuzun ihtiyacı olan (1) kalem MURADİYE TOPLUM SAĞLIĞI MEKEZİNDE JENARATÖR

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 3781 1563/ 20/07/2016 Konu : Teklife Davet Kurumuinuzun ihtiyacı olan (25) kalem KIRASİYE MALZEMESİ ALIMI işi için aşağıda yazılı ihtiyaç kalemleri,4734

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 04/10/2013 Konu : Teklife Davet Kurumumuzun ihtiyacı olan (9) kalem Medikal Malzeme Alımı işi satın alınacaktır.

Detaylı

TEMİZLİK MALZEMESİ LİSTESİ

TEMİZLİK MALZEMESİ LİSTESİ TEMİZLİK MALZEMESİ LİSTESİ 1 30 ADET ÇAMAŞIR SUYU 1'LT LİK 2 50 ADET SIVI BULAŞIK DETERJANI 1,5 LT'LİK 3 20 ADET SIVI BULAŞIK MAKİNASI DETERJANI 2,5 LT'LİK 4 20 ADET SIVI ÇAMAŞIR MAKİNASI DETERJANI 4 LT'LİK

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ il HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Çamaşır suyu 1. ph değeri 12,5-14 arasında, sodyum hipoklorit oranı en az %5 olmalıdır.

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.81 1.563-934/ 08/02/2016 K onu : T eklife D avet K urum um uzun ihtiyacı olan (2) kalem A L Ç IPA N V E PV C İLE B Ö L M E, K A PI Y A PIL M A S I

Detaylı

T.C. VAN V A L İL İĞ İ Van Halk Sağlığı M üdürlüğü

T.C. VAN V A L İL İĞ İ Van Halk Sağlığı M üdürlüğü T.C. VAN V A L İL İĞ İ Van Halk Sağlığı M üdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 1/12/2014 Konu : Teklife Davet Kurum umuzun ihtiyacı olan (6) kalem Demirbaş ve Sarf Malzemesi alımı; işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz

Detaylı

/ DıfVakup İMREN Halk Sağlığı Müdürü

/ DıfVakup İMREN Halk Sağlığı Müdürü T.C. VAN VALİLİĞ İ Van Halk Sağlığı M üdürlüğü Sayı -.37.811.563-934/ 04/02/2016 Konu : Teklife Davet Kurumumuzun ihtiyacı olan (10) kalem Afiş Broşür Kırtasiye ve Karbonmonoksit Cihaz ağızlığı Alımı işi

Detaylı

YIKIM İŞLERİNE AİT İDARİ VE TEKNİK ŞARTNAME

YIKIM İŞLERİNE AİT İDARİ VE TEKNİK ŞARTNAME YIKIM İŞLERİNE AİT İDARİ VE TEKNİK ŞARTNAME 1-İşin Adı ve Yeri: İmar Kanunu 32. Madde Gereğince Ruhsatsız ve Ruhsat Eklerine Aykırı Yapıların Yıkıması İşi -2015-1 1.1-İşin Niteliği, Türü, Miktarı: İzmir

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : 35677068-934.99-30/09/2015 Konu : Teklife Davet

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayı : 35677068-934.99-30/09/2015 Konu : Teklife Davet T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 35677068-934.99-30/09/2015 Konu : Teklife Davet Sayın : Üniversitemiz Taşlıçiftlik Kampüsü Merkezi Yemekhanede kullanılmak

Detaylı

2 3 4 5 6 7 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Kağıt Dispencer Peçete 2.5 Katlı 18x250 Ürün Kodu: Kgt.004 43 Dispencer Peçete 3 Katlı 18x250

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1/1

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 28/02/2019-E.3160 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE6PBA8NS* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Temizlik Malzemesi Alımı Hk. TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ

Detaylı

T.C. VAN V A LİLİĞİ Van H alk Sağlığı M üdürlüğü

T.C. VAN V A LİLİĞİ Van H alk Sağlığı M üdürlüğü T.C. VAN V A LİLİĞİ Van H alk Sağlığı M üdürlüğü Sayı : 37811563/ 26/04/2016 Konu : Teklife Davet Kurumumuzun ihtiyacı olan (22) kalem TBBİ SARP MALZEMESİ ALIMI işi için aşağıda yazılı ihtiyaç kalemleri,4734

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU TEPEKENT YERLEŞKESİ, TURKOBA MAHALLESİ, ERGUVAN SOKAK, NO:26/K TEPEKENT - BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE VERGİ DAİRESİ VERGİ NO: 4426 TEL: (0212) 6 2

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı M üdürlüğü. VAN HALK SAĞLIĞI M ÜDÜRLÜĞÜ AYNİYAT BİRİM İ T eklif Birim Fiyat - İş kalemleri bazında.

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı M üdürlüğü. VAN HALK SAĞLIĞI M ÜDÜRLÜĞÜ AYNİYAT BİRİM İ T eklif Birim Fiyat - İş kalemleri bazında. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı M üdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 10/06/2015 Konu : Teklife Davet Kurumumuzun ihtiyacı olan (5) kalem Verem Savaş Dispanserimizin Röntgen Cihazlarında Kullanmak üzere M icro

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Sayı : 37.811.563-934/ 19/01/2015 Konu : Teklife Davet Sayın :... T e l: F ak s: Kurumumuzun ihtiyacı olan (4) kalem AFİŞ, BROŞÜR VE PLASTİK M ÜHÜR ALIMI işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı nca Satın Alınacak TONER VE KARTUŞ /KIRTASİYE VE TEMİZLİK MALZEMELERİNE Ait

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 30/01/2015 Konu : Teklife Davet Savın Tel : Faks : Kurumlunuzun ihtiyacı olan (1) kalem TANITIM TABELASI işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz

Detaylı

2014 YILI KONİK MASURALI RULMAN TEKNİK ŞARTNAMESİ

2014 YILI KONİK MASURALI RULMAN TEKNİK ŞARTNAMESİ 2014 YILI KONİK MASURALI RULMAN TEKNİK ŞARTNAMESİ 1-AMAÇ: Kurumumuz ihtiyacı olarak yer altı ve yerüstü tesislerimizde çalışan makinalarda kullanılmak üzere muhtelif konik masuralı rulman satın alınacaktır.

Detaylı

S.N. MALZEMENİN ADI MİKTARI ÖLÇÜSÜ 1 Genel temizlik maddesi (20 kg.lık bidon) 7500 Kg 2 Sıvı el sabunu (20 kg.lık bidon) 8000 Kg 3 Çamaşır suyu (1kg)

S.N. MALZEMENİN ADI MİKTARI ÖLÇÜSÜ 1 Genel temizlik maddesi (20 kg.lık bidon) 7500 Kg 2 Sıvı el sabunu (20 kg.lık bidon) 8000 Kg 3 Çamaşır suyu (1kg) S.N. MALZEMENİN ADI MİKTARI ÖLÇÜSÜ 1 Genel temizlik maddesi (20 kg.lık bidon) 7500 Kg 2 Sıvı el sabunu (20 kg.lık bidon) 8000 Kg 3 Çamaşır suyu (1kg) (12 adetlik kolilerde) 9000 Adet 4 Tuvalet, fayans

Detaylı

T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI. Sayı : 26/05/2012 Konu : İhale Ön Teklif Alma

T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI. Sayı : 26/05/2012 Konu : İhale Ön Teklif Alma T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI Sayı : 26/05/2012 Konu : İhale Ön Teklif Alma Üniversitemizin, 2012 yılı ihtiyaçlarından olan 26 Kalem GENEL TEMİZLİK MALZEMELERİ alımı ihale

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI T Ü R K İY E HALK SAĞLIĞI KURUM U Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI T Ü R K İY E HALK SAĞLIĞI KURUM U Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI T Ü R K İY E HALK SAĞLIĞI KURUM U Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.81 1.563-934/ 28/04/2014 Konu : Teklife Davet Tel : Faks : Kurumumuzun ihtiyacı olan (2) kalem Dünya Astım Günü

Detaylı

Hayata Adanmış Tıpçılar Derneği (HAYAT-DER) Ataşehir Mahallesi Mazı Sokak No:3 ELAZIĞ

Hayata Adanmış Tıpçılar Derneği (HAYAT-DER) Ataşehir Mahallesi Mazı Sokak No:3 ELAZIĞ DOĞRUDAN TEMİN İLANI Hayata Adanmış Tıpçılar Derneği Elazığ ili SODES Çekirdekten Çınara, Mutlu Yarınlara Projesi kapsamında Eğitim Malzemesi Materyali ihalesi İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BASKI MATERYALİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BASKI MATERYALİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BASKI MATERYALİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK MATERYALLERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 2. TESLİMAT... 3 3. MUAYENE VE KABUL...

Detaylı

GENEL TEDARİKÇİ (KISA LİSTE) PROSEDÜRÜ

GENEL TEDARİKÇİ (KISA LİSTE) PROSEDÜRÜ 1.AMAÇ VE KAPSAM: Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş bünyesinde yapılan mal/hizmet/yapım işleri ve tüm alımlarında yüklenici ve tedarikçi tespiti ve değerlendirmesini kapsar. Bu prosedür 25.05.2016 tarih 29722

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ İlahiyat Fakültesi Dekanlığı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ İlahiyat Fakültesi Dekanlığı Tarih ve Sayı: 11/04/2016-E.5189 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ İlahiyat Fakültesi Dekanlığı Sayı : 67750841-934.99/ 11/04/2016 Konu : Teklife Davet Sayın : Fakültemizin ihtiyacı olan ekli liste ve teknik

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 24/12/2010 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20108042 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 31/12/2010 TARİHİ,

Detaylı

YÖNETMELİK. Kamu İhale Kurumundan:

YÖNETMELİK. Kamu İhale Kurumundan: 12 Haziran 2015 CUMA Resmî Gazete Sayı : 29384 Kamu İhale Kurumundan: YÖNETMELİK YAPIM İŞLERİ İHALELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 4/3/2009 tarihli ve 27159

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ Daire Başkanlığımız hizmet binası temizlik işlerinde kullanılmak üzere aşağıda belirtilen malzemelerin alımının yapılması

Detaylı

YAPI ĐŞLERĐ ZAYIF AKIM ĐÇ TESĐSATI BĐRĐM FĐYAT VE TARĐFLERĐ

YAPI ĐŞLERĐ ZAYIF AKIM ĐÇ TESĐSATI BĐRĐM FĐYAT VE TARĐFLERĐ T.C. ÇEVRE VE ŞEHĐRCĐLĐK BAKANLIĞI Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı Sayı: 14 YAPI ĐŞLERĐ ZAYIF AKIM ĐÇ TESĐSATI BĐRĐM FĐYAT VE TARĐFLERĐ 2013 GENEL HÜKÜMLER VE AÇIKLAMALAR 1- Birim fiyatlar Çevre ve Şehircilik

Detaylı

DĠCLE ÜNĠVERSĠTESĠ DÜBAP KOORDĠNATÖRLÜĞÜ ÇALIġTAY TÜRÜ BĠLĠMSEL ETKĠNLĠKLERĠ DESTEKLEME PROGRAMI BAġVURU FORMU

DĠCLE ÜNĠVERSĠTESĠ DÜBAP KOORDĠNATÖRLÜĞÜ ÇALIġTAY TÜRÜ BĠLĠMSEL ETKĠNLĠKLERĠ DESTEKLEME PROGRAMI BAġVURU FORMU DĠCLE ÜNĠVERSĠTESĠ DÜBAP KOORDĠNATÖRLÜĞÜ ÇALIġTAY TÜRÜ BĠLĠMSEL ETKĠNLĠKLERĠ DESTEKLEME PROGRAMI BAġVURU FORMU 1. ÇALIġTAY PROJESĠ BĠLGĠLERĠ ÇalıĢtay Ġsmi: Etkinlik Türü : Ulusal Uluslararası ÇalıĢtay

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 02/01/2014 Konu : Teklife Davet Sayın :... T e l: Faks: Kurumumuzun ihtiyacı olan (2) kalem Saray İlçesi

Detaylı

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İDARİ ŞARTNAME WEB SAYFASI YAPIM İŞİ

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İDARİ ŞARTNAME WEB SAYFASI YAPIM İŞİ TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İDARİ ŞARTNAME Doküman No Mİ_F_13 Revizyon No. 00 Rev. Tarihi 00 Yayın Tarihi 03.03.2010 Şartname No Madde 1- İş Sahibi İdareye İlişkin Bilgiler WEB SAYFASI YAPIM İŞİ 1.1. İş sahibi

Detaylı

Birliğimizin "Mutfak Önlüğü ve Aşçı Şapkası" şartnamesi ekte gönderilmiştir.

Birliğimizin Mutfak Önlüğü ve Aşçı Şapkası şartnamesi ekte gönderilmiştir. TRAKYA YAĞLI TOHUMLAR Ticaret Sicil No: TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ Vergi Dairesi :Arda l4l9/4453 BİRLİĞİ Vergi Hesap No:8590050359 Servis:Halk.İl.Eğt.Md. Edirne, 17.03.2009 Sayı : 822/8400 Birliğimizin

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.81 1.563-934/ ' ^ ' 3» 07/05/2014 K onu : Teklife Davet Sayın :... Tel : Faks : K u ru m lunuzu n ihtiyacı olan (10)

Detaylı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ ZORUNLU STAJLAR HAKKINDA GENEL BİLGİLER

AMASYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ ZORUNLU STAJLAR HAKKINDA GENEL BİLGİLER AMASYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ ZORUNLU STAJLAR HAKKINDA GENEL BİLGİLER STAJ TARİHLERİ 18 Temmuz - 26 Ağustos 2016 : 30 iş günü 11 Temmuz - 19 Ağustos 2016 : 30 iş günü 11-29 Temmuz

Detaylı

2015 YILI TEKSTİL ÖRGÜLÜ KONVEYÖR BANDI TEKNİK ŞARTNAMESİ

2015 YILI TEKSTİL ÖRGÜLÜ KONVEYÖR BANDI TEKNİK ŞARTNAMESİ 2015 YILI TEKSTİL ÖRGÜLÜ KONVEYÖR BANDI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- AMAÇ TTK ihtiyacı yer altı kömür işletmelerinde kullanılmak üzere TS EN ISO 22721 standartlarına uygun ve EN 14973 standardı C1 sınıfında aşağıda

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 08/02/2017-E.2238 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKR3HS2C* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Mal alımı hk. İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

K.K.T.C. ELEKTRİKURUMU AĞAÇ DİREK DİKME VE HAT ÇEKME TEKNİK ŞARTNAMESİ

K.K.T.C. ELEKTRİKURUMU AĞAÇ DİREK DİKME VE HAT ÇEKME TEKNİK ŞARTNAMESİ K.K.T.C. ELEKTRİKURUMU AĞAÇ DİREK DİKME VE HAT ÇEKME TEKNİK ŞARTNAMESİ Haziran 2008 İÇİNDEKİLER 1. Direk Çukurunun Hazırlanması 1 2. Lente Çukurunun Hazırlanması 1 3. Direk Dikimi 1 3.1. AG Direk Dikimi

Detaylı

NECDET SEÇKİNÖZ ORTAOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

NECDET SEÇKİNÖZ ORTAOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU NECDET SEÇKİNÖZ ORTAOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI 1 Anasınıfı Kayıt Kabul İSTENEN BELGELER 1- Aday kayıt formu, acil durumlar başvuru formu, sözleşme formu (Okul Öncesi Eğitim

Detaylı

T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğü....VALİLİĞİNE ( Bakanlık İl Müdürlüğü)

T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğü....VALİLİĞİNE ( Bakanlık İl Müdürlüğü) T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Sayı : B.12.0.TUG.0.05.11.00.00-.../.../2006 Konu : Destekleme Primi Ödemeleri Genelge 1...VALİLİĞİNE ( Bakanlık İl Müdürlüğü)

Detaylı

DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI KOVANCILAR EĞĠTĠM VE YARDIMLAġMA DERNEĞĠ

DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI KOVANCILAR EĞĠTĠM VE YARDIMLAġMA DERNEĞĠ DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI Elazığ ili SODES Kovancılar Gençlik Merkezi? Projesi kapsamında kitap alımına ĠliĢkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde 13/9 maddesine göre Doğrudan temin usulü ile alım

Detaylı

ELEKTRİK ELEKTRONİK VE HİZMET İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ORGANİZASYON TEKLİF ŞARTNAMESİ

ELEKTRİK ELEKTRONİK VE HİZMET İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ORGANİZASYON TEKLİF ŞARTNAMESİ ELEKTRİK ELEKTRONİK VE HİZMET İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ORGANİZASYON TEKLİF ŞARTNAMESİ İSTANBUL, 2016 1. TARAFLAR Bu Şartnamede teklif isteyen taraf Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği (TET

Detaylı

A. YAPILACAK ĠġĠN TARĠFĠ :

A. YAPILACAK ĠġĠN TARĠFĠ : E2 ELEKTRİK TESİSATI YAPILMASI İŞİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ ĠġĠN ADI: 2016 Yılı Yılbaşı Aydınlatmaları ve Süslemeleri Mal Alımı İşi A. YAPILACAK ĠġĠN TARĠFĠ : Belediyemiz hizmet binaları ve sokaklarında

Detaylı

EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi

EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Torbanın yüzeyi düz.parlak görünümlü olmalı.pütürlü olmamalıdır.. 2. Kolay yırtılmamalı ve delinmemelidir. 3.. Sızdırmaz ve taşınmaya dayanıklı,kaynak

Detaylı

ELAZIĞ KADIN EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ Doğukent Mah. Semaver Sok. No: 42. Tel: 0 424 2247519 23-009-034

ELAZIĞ KADIN EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ Doğukent Mah. Semaver Sok. No: 42. Tel: 0 424 2247519 23-009-034 DOĞRUDAN TEMĠN ĠLANI ELAZIĞ KADIN EĞITIM VE KÜLTÜR DERNEĞI Elazığ ili SODES Annem de Benim Okulumda Projesi kapsamında Temizlik Materyalleri alımına ilişkin SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde

Detaylı

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz.

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz. FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 14 Malzeme Kodu : JENA076 NEMLI PASPAS SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) 35341 Düzenleme Tarihi : 30/01/2014 NEMLİ PASPAS YEDEĞİ a) Mop pamuklu ipten imal edilmiş

Detaylı

MESS ALTIN ELDİVEN İSG YARIŞMASI BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME PROSEDÜRÜ

MESS ALTIN ELDİVEN İSG YARIŞMASI BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME PROSEDÜRÜ MESS ALTIN ELDİVEN İSG YARIŞMASI BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME PROSEDÜRÜ MESS üyelerinde iş kazaları genellikle organlara göre el parmakları, el bilekleri ve ellerde; iki nesne arasında sıkışma ve bir nesnenin

Detaylı

BAġVURU MEKTUBU..ĠHALE KOMĠSYONU BAġKANLIĞINA.. /.. /... Ġhale Kayıt Numarası 2011/10809 Ġhalenin adı

BAġVURU MEKTUBU..ĠHALE KOMĠSYONU BAġKANLIĞINA.. /.. /... Ġhale Kayıt Numarası 2011/10809 Ġhalenin adı BAġVURU MEKTUBU..ĠHALE KOMĠSYONU BAġKANLIĞINA.. /.. /... Ġhale Kayıt Numarası 2011/10809 Ġhalenin adı 6.000 Ton Taze Soğutulmuş Karkas Sığır Eti Alımı BaĢvuru sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ TEKLİF MEKTUBU BURSA İL ÖZEL İDARESİ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMA KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ TEKLİF MEKTUBU BURSA İL ÖZEL İDARESİ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMA KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA DOĞRUDAN TEMİN USULÜ TEKLİF MEKTUBU./ /2012 BURSA İL ÖZEL İDARESİ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMA KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Teklif Sahibinin; Adı Soyadı / Unvanı :... Açık Tebligat Adresi :...... Bağlı Olduğu Vergi

Detaylı

İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANI 25 TEMMUZ 2015 KİK GENEL TEBLİĞİ VE HİZMET ALIMLARI UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER DURSUN AKTAĞ

İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANI 25 TEMMUZ 2015 KİK GENEL TEBLİĞİ VE HİZMET ALIMLARI UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER DURSUN AKTAĞ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI 25 TEMMUZ 2015 KİK GENEL TEBLİĞİ VE HİZMET ALIMLARI UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER DURSUN AKTAĞ DAİRE BAŞKANI Kamu İhale Kurumu KİK Genel Tebliğinin

Detaylı

KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1-

Detaylı

TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KARACABEY TARIM İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2016 YILI BİÇERDÖĞERLE HASAT İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİDİR.

TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KARACABEY TARIM İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2016 YILI BİÇERDÖĞERLE HASAT İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİDİR. TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KARACABEY TARIM İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2016 YILI BİÇERDÖĞERLE HASAT İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİDİR. A- HASAT I- KONU VE TANIM 1- Bu teknik şartname Karacabey Tarım İşletmesi

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2014 YILI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ.. 3,4 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR.... 4

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU S ayfa No : 1 / 1 Birim : O T E L

Detaylı

T.C. VAN V ALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. VAN V ALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. VAN V ALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 27/11/2014 Konu : Teklife Davet Kurumumuzun ihtiyacı olan (7) kalem İLAÇ VE SARF M A LZEM ESİ ALİM İ; işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 07/08/2013 Konu : Teklife Davet Kurumlunuzun ihtiyacı olan (5) kalem 5 KALEM MEDİKAL MALZEME ALIMI işi

Detaylı

KÇK ÜCRET TALİMATI ELEKTRONİK NÜSHA. BASILMIŞ HALİ KONTROLSÜZ KOPYADIR 1 / 14 SAYFA T 50.01 DÖKÜMAN NO TARİH 14.03.2007 04.01.2016-25 REVİZYON NO

KÇK ÜCRET TALİMATI ELEKTRONİK NÜSHA. BASILMIŞ HALİ KONTROLSÜZ KOPYADIR 1 / 14 SAYFA T 50.01 DÖKÜMAN NO TARİH 14.03.2007 04.01.2016-25 REVİZYON NO 1 / 14 YAYIN İ REV. NO REV. İ AÇIKLAMA 20 13.01.2014 2014 yılı ücretlerinde çimento, uçucukül ve beton belgelendirme fiyatlarına analiz ücretlerinin artışından dolayı %8 lik artış yansıtılmıştır. 21 18.06.2014

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/10/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20156055 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/10/2015 TARİHİ, SAAT 10:00

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 26 (YİRMİALTI) KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 26 (YİRMİALTI) KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 26 (YİRMİALTI) KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME 1. KONU Bu teknik şartname Ondokuz Mayıs Üniversitesi kampüslerinin binaları ve çevre temizliği işi kapsamında

Detaylı

M i m e d 2 0 1 0 ö ğ r e n c i p r o j e l e r i y a r ı ş m a s ı soru ve cevapları

M i m e d 2 0 1 0 ö ğ r e n c i p r o j e l e r i y a r ı ş m a s ı soru ve cevapları M i m e d 2 0 1 0 ö ğ r e n c i p r o j e l e r i y a r ı ş m a s ı soru ve cevapları S1: Erasmus kapsamında yapılan projelerle yarışamaya katılınabilir mi? C1: Erasmus kapsamında gidilen yurtdışı üniversitelerdeki

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İSTANBUL İLİ TAŞRA TEŞKİLATI PERSONELİ İL İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME BAŞVURU VE ATAMA KILAVUZU 2016 Bu Kılavuz 657 Sayılı Devlet

Detaylı

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ : Üzerine ihale

Detaylı

ELDİVEN SATIN ALINACAKTIR TÜRKİYE PETROLLERİ ANONİM ORTAKLIĞI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(TPAO) MAKİNE_İKMAL VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI

ELDİVEN SATIN ALINACAKTIR TÜRKİYE PETROLLERİ ANONİM ORTAKLIĞI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(TPAO) MAKİNE_İKMAL VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI ELDİVEN SATIN ALINACAKTIR TÜRKİYE PETROLLERİ ANONİM ORTAKLIĞI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(TPAO) MAKİNE_İKMAL VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI 22-13IGC-48216 ELDİVEN alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları M0 El Yıkama Ürünü Liquid Hand Wash El temizliği için idealdir. Yumuşak formülü sayesinde cildi tahriş etmeden temizler. Cilt ph

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 0 2 NEMLI MOP CM 7000 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 000 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI( MIKRON) 360000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 16000 6 TOZ BEZI (PEMBE) 30 7 CAMASIR YARDIMCI SIVI

Detaylı

09.02.2015. Yanık Ünitelerinde Dezenfeksiyon. 10.Sınıf Enfeksiyondan Korunma. Yanık Ünitelerinde Dezenfeksiyon. Yanık Ünitelerinde Dezenfeksiyon

09.02.2015. Yanık Ünitelerinde Dezenfeksiyon. 10.Sınıf Enfeksiyondan Korunma. Yanık Ünitelerinde Dezenfeksiyon. Yanık Ünitelerinde Dezenfeksiyon 10.Sınıf Enfeksiyondan Korunma 32.Hafta ( 04 08 / 05 / 2015 ) YANIK ÜNİTELERİNDE DEZENFEKSİYON Slayt No: 56 Hasta yatakları ve örtülerinin temizliğine dikkat edilmeli, Her hastadan sonra hidroterapi cihazında

Detaylı

2015 Yılı Eylül Dönemi İsteğe Bağlı Bakanlık ve Bağlı Kuruluşlar Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası. İlan Metni

2015 Yılı Eylül Dönemi İsteğe Bağlı Bakanlık ve Bağlı Kuruluşlar Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası. İlan Metni 2015 Yılı Eylül Dönemi İsteğe Bağlı Bakanlık ve Bağlı Kuruluşlar Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası İlan Metni Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ne göre

Detaylı

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA)

T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ FİRMALARA) Tarih ve Sayı: 26/12/2018-E.19195 T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BENDB5LRB* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Temizlik malzemesi alımı hk. TEKLİF MEKTUBU (İLGİLİ

Detaylı

TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ

TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ Madde 1 TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ Aşağıda tapu kaydı ve taban fiyatları belirtilen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhriyeti Devleti ne ait taşınmaz mallar,. tarihinde saat 10:00 da Merkezi İhale Komisyonu Toplantı

Detaylı

T.C. VAN V A L İL İĞ İ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. VAN V A L İL İĞ İ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. VAN V A L İL İĞ İ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.81 1.563-934/ 03 07 2014 Konu : Teklife Davet Sayın :... Tel : Faks : Kurumlunuzun ihtiyacı olan (2) kalem Saray İlçesi I 12 Acil Sağlık Hizmetleri

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 8267 29.03.2016 Konu : Ticaret ve Sanayi Müzesi Aydınlatma Malzemeleri Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Ticaret ve Sanayi Müzesi Aydınlatma Malzemeleri

Detaylı

Banka Müşterilerinin YTL ile İlgili Olarak. 3 Ocak 2005 Tarihinde Karşılaşacakları Değişiklikler. (27 Aralık 2004)

Banka Müşterilerinin YTL ile İlgili Olarak. 3 Ocak 2005 Tarihinde Karşılaşacakları Değişiklikler. (27 Aralık 2004) Banka Müşterilerinin YTL ile İlgili Olarak 3 Ocak 2005 Tarihinde Karşılaşacakları Değişiklikler (27 Aralık 2004) Banka müşterilerinin Yeni Türk Lirası na (YTL) geçişten sonra bankalarında karşılaşacakları

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü. Sayı.'37811563/ 10/06/2016

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü. Sayı.'37811563/ 10/06/2016 T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı.'37811563/ 10/06/2016 K onu: Teklife Davet Kurumumuzun ihtiyacı olan (5) kalem GİYİM VE KIRTASİYE ALIMI işi için aşağıda yazılı ihtiyaç kalemleri,4734

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI 1 Ekim 2014

MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI 1 Ekim 2014 MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI 1 Ekim 2014 Turan ÖZYURT İSO Meclis Üyesi MADEN, TAŞ VE TOPRAK ÜRÜNLERİ İMALATI 1. Grup Madencilik, Mermer ve Taş Ocakçılığı 23. Grup Cam ve Cam Mamulleri Sanayii 43.

Detaylı

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Tel: 452 52 52 - Fax: 487 31 27 jhaleno İlgili Birim İşin Adı 2015/ 1293 AMELİYATHANE

Detaylı

T.C. TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Fındık İşleri Dairesi Başkanlığı ...

T.C. TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Fındık İşleri Dairesi Başkanlığı ... T.C. 00980797 TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Fındık İşleri Dairesi Başkanlığı Sayı : 59131235-060.11.03 Konu : Kurumsal Kimlik Çalışmaları T.C. TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Fındık İşleri

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı. Sayın İLGİLİ FİRMALARA

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı. Sayın İLGİLİ FİRMALARA Evrak Tarih ve Sayısı: 14/11/2017-3576 T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı Sayı : 19504153-934.99- Konu : Teklif Mektubu Sayın İLGİLİ FİRMALARA Üniversitemiz Güzel Sanatlar

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü. Sayı : 37811563/ 07/04/2016

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü. Sayı : 37811563/ 07/04/2016 T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37811563/ 07/04/2016 Konu: Teklife Davet Kurumumuzun ihtiyacı olan (9) kalem Bilişim Malzemesi Alımı işi için aşağıda yazılı ihtiyaç kalemleri,4734 sayılı

Detaylı

ARGE TEŞVİKLERİ İLE İLGİLİ DÜZENLEMELER

ARGE TEŞVİKLERİ İLE İLGİLİ DÜZENLEMELER ARGE TEŞVİKLERİ İLE İLGİLİ DÜZENLEMELER 26.02.2016 Tarihli ve 29636 Sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 6676 Sayılı Araştırma Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun ile Bazı Kanun ve Kanun

Detaylı

T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YATAY GEÇİŞ İŞLEMLERİ (EK MADDE-1 E GÖRE) ve BAŞVURULARI Yükseköğretim Kurumlarında Ön lisans ve Lisans

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 07/08/2017-E.12188 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BE6E39VD3* Sayı :32319748-934.01.04/ Konu :Teklif vermeye davet hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

VAN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ 2016/3. EK YERLEŞTİRME İŞLEMİ USUL VE ESASLARI

VAN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ 2016/3. EK YERLEŞTİRME İŞLEMİ USUL VE ESASLARI VAN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ 2016/3. EK YERLEŞTİRME İŞLEMİ USUL VE ESASLARI 5258 Sayılı Aile Hekimliği Kanunu gereği, ilimizde 18 Ekim 2010 tarihinde Aile Hekimliği uygulaması başlamıştır. Herhangi bir sebeple

Detaylı

Kullanım ömrü 7 yıldır. ÜRETİCİ FİRMA

Kullanım ömrü 7 yıldır. ÜRETİCİ FİRMA AEEE Yönetmeliğine uygundur. WEEE Bu cihaz WEEE direktiflerine uygun olarak geri dönüşümü olan parçalardan oluştuğu için çöpe atılmaması gerekmektedir. Kullanım ömrü 7 yıldır. ÜRETİCİ FİRMA İTHALATÇI FİRMA

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü K-Q TSE-ISO- EN 9000 Sayı: B.10.0.TSH.0.10.00.02 Konu :Beyaz Bayrak 48754 17.12.2010.. VALİLİĞİNE (İl Sağlık Müdürlüğü) Okulların temizlik

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 15/02/2017-E.2754 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BELC3R61B* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Tıbbi sarf malzeme alımı hk. TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

YERLEŞTİRME İŞLEMİNDE UYGULANACAK USUL VE ESASLAR

YERLEŞTİRME İŞLEMİNDE UYGULANACAK USUL VE ESASLAR ARTVİN İLİNDE BOŞALAN AİLE HEKİMLİĞİ BİRİMİ İÇİN 16. EK YERLEŞTİRME USUL VE ESASLARI İlimizde yürütülmekte olan Aile Hekimliği Uygulaması kapsamında çeşitli nedenlerle boşalan, Hopa 2 Nolu Aile Sağlığı

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 10 2 NEMLI MOP CM 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 700 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI(1 MIKRON) 180000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 10000 6 TOZ BEZI 4000 METRE 7 EV TIPI OTOMATIK CAMASIR

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU TEPEKENT YERLEŞKESİ, TURKOBA MAHALLESİ, ERGUVAN SOKAK, NO:26/K TEPEKENT - BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE VERGİ DAİRESİ VERGİ NO: 82836 TEL: (022) 8 0-29

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2016/152129 İhalenin adı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2016/152129 İhalenin adı BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2016/152129 İhalenin adı KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM (KKD) MALZEMESİ Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü Sigortalı Tescil ve Hizmet Daire Başkanlığı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü Sigortalı Tescil ve Hizmet Daire Başkanlığı T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü Sigortalı Tescil ve Hizmet Daire Başkanlığı Sayı : B.13.2.SGK.0.10.03.07-469 22/05/2009 Konu : Malul Çocuğu Olan Kadın Sigortalılar.

Detaylı

İlan Bilgileri. İlan Süresi : 14. Yasal Kapsam : 13 b/2

İlan Bilgileri. İlan Süresi : 14. Yasal Kapsam : 13 b/2 İlan Bilgileri İlan Süresi : 14 Yasal Kapsam : 13 b/2 ESKİ ERMENEK EVLERİNİN AHŞAP CEPHE KAPLAMALARI,SOKAK KAPLAMALARI VE PEYZAJ ÇALIŞMASI ERMENEK BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Eski Ermenek evlerinin

Detaylı

CPC BELGELENDİRME MUAYENE DENEY HİZMETLERİ LTD.ŞTİ LOGO VE İŞARET KULLANMA TALİMATI

CPC BELGELENDİRME MUAYENE DENEY HİZMETLERİ LTD.ŞTİ LOGO VE İŞARET KULLANMA TALİMATI YAYIN TARİHİ REV. NO REV. TARİHİ AÇIKLAMA 03.01.2012 01 03.04.2013 Ekler talimattan çıkartıldı Ek doküman olarak oluşturuldu. 03.01.2012 02 14.11.2013 Logo ve işaretlerin deney ve kalibrasyon raporlarında

Detaylı

Kurum :Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kırka Bor İşletme Müdürlüğü

Kurum :Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kırka Bor İşletme Müdürlüğü İhale Şehri: Eskişehir İş Şehri :Eskişehir Kurum :Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kırka Bor İşletme Müdürlüğü İşin Adı/Konusu/Cinsi :Spiral Dikişli Çelik Boru Döşenmesi İşi Yaptırılacaktır İhale

Detaylı

TIBBİ PATOLOJİ MERKEZ LABORATUVARI

TIBBİ PATOLOJİ MERKEZ LABORATUVARI FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 63 Malzeme Kodu : JENL0574 LAM 76X26 SATINALMA BÝLGÝSÝ (ÞARTNAME) (* 37199 Düzenleme Tarihi : 13/06/2014 LAM. SATIN ALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) Doku ve sıvı örneklerinin

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü. Sayı : 37.811.563-934/ 02/09/2013

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü. Sayı : 37.811.563-934/ 02/09/2013 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 02/09/2013 Konu: Teklife Davet Kurumumuzun ihtiyacı olan (2) kalem Saray İlçesi B2 Tipi 112 Acil ve Afetlerde

Detaylı