ıl'rfıijii ııi~ıllllimmt[(ıımmrfıııı S77

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ıl'rfıijii ııi~ıllllimmt[(ıımmrfıııı 00003326S77"

Transkript

1 - EDİRNE VALİLİGİ SAOLIK BAK~'LIGI - EDİRNE tt. SAGLIK MU"'DÜRLÜÖÜ - EDIRı<"E tt. SAGLIKMODÜRLÜÖÜ ECZACILlKBJRiMİ ıl'rfıijii ııi~ıllllimmt[(ıımmrfıııı S77 Sayı Konu / Kayıp ve Sahte Kırmızı Reçeteler 39. BÖLGE EDİRNE ECZACI ODASı BAŞKANLIGINA İstanbul nün tarih ve sayılı, tarih ve sayılı, tarih ve sayılı, Tokat nün tarih ve 2174 sayılı ve Eskişehir nün tarih ve 4540 sayılı yazıları ektedir. Gereğini bilgilerinize rica ederim. Uzm.Dr.Emrah ERTEN İl Sağlık Müdürü EKLER: 1- SAHTE KIRMIZI REÇETE 2- SAHTE REÇETELER 3- SAHTE REÇETELER 4- KAYıP KIRMIZI REÇETELER 5- KAYıP REÇETE Barutluk Mahallesi Arnavutköy Caddesi TOKİ Evleri 1. Kısım EDİRNE Alfa. tılı bilgi için: Nazan Ozkan Bu belge 5070 sayılı elektronik imza kanuna göre güvenli elektronik imza ile imzalanmıstır. Evrakın elektronik. imzalı suretine adresinden Occ2ce c8-a45d-13e8d56t2b85 kodu ile erişebilirsiniz.

2 TOKATVALİLİGİ Sayı : / 't-lt Konu :Kayıp Reçete /2014.~llUY.ı;. VALİLİGİNE n Sağlık Müdürlüğü Gazi Osman Paşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü Ağn Polikliniğinde kullanılmak üzere hastane eczanesinden alınan Seri No: 08- YB , 08- YB , 08- YB ve 08- YB olan 4 adet yeşil reçetenin üçüncü nüshaları kayıptır. Reçetelerin kullanılıp kullanılmadığı tespit edilememiştir. Konu hakkında gerekli du yuruların yapılması ve söz konusu reçetelerin tespiti halinde emniyet birimine ve Müdürlüğümüze bilgi verilmesi hususunda; Gereğini bilgilerinize arz ederim.. i i DAGITIM: 80 İL VALİLİöİNE Dr.Remzi Topçam Caddesi TOKAT Ayrıntılı bilgi için: Özel Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü Telefon:O (128) Fax:O E-posta:tokat@saglık.gov.tr. Elektronik ağ: Bu belge 5070 sayılı elektronik imza kanuna göre güvenli elektronik imza ile imzalanınıstır.

3 ~.C. $-"",ilı~,s i~lılı~ıi ı e h tl $,,.Iı~,t~:ıJörırı9" ıımllğlllfımlli İSTANBULVALİLİGİ BD /04/20, T.(;, Sağlık Bakanlı!'il istanbul SAGU~' MOOÜRLOOO Sayı : / / Konu : Sahte Kırmızı Reçeteler...~D.ılkr.:1.ç, VALİLİGİ 11 Sağlık Müdürlüğü Eskişehir 11 Sağlık Müdürlüğü'nün Ulaş HACIALİOGLU isimli şahsın Refik Deniz KlŞLAL'aait olduğu halde. kendi adına.düzenlenmiş olarak görülen sahte bir rapor eşliğinde Dr.Sıdıka OKSA Y' ın kaşesinin kullanıldığı ve her biri OO-KAseri, no.lu toplam 6 adet kırmızı reçete ile Ritalin 10 mg Tablet almış. olduğu yönünde bilgi verdiği tarihli ve 2155 sayılı yazısını müteakip, İlimiz Maltepe ve Kadıköy ilçelerinde, belirtildiği üzere her biri OO-KAseri, no.lu olan, Dr. Sıdıka OKSAY, ın kaşesinin kullanıldığı ve Cem ve Refik Deniz KlŞLAL adlı şahıslar adına düzenlenmiş olan 4 adet sahte kırmızı reçeteye rastlanmıştır. Takiben İlimiz Kadıköy İlçesinde faaliyet göstermekte olan Özel Bostancı Tıp Merkezi' nin mesul müdürü Dr. Eliezer BİVASı m kurumlarında görev yapan Uzm. Dr. Figen ATALAY tarafından düzenlenmediğini belirttiği iki adet sahte kırmızı reçete ihbarı yapmasının ardından söz konusu reçeteler incelendiğinde Refik Deniz KIŞLAL adına düzenlenmiş oldukları, renkleri itibarı ile Bakanlığımızca bastırılan kırmızı reçetelerden farklı oldukları, ikisinin de 1/3 ifadesi taşıyıp l2-ka seri no.lu reçeteler oldukları ve ayrıca Refik Deniz KlŞLAL adına düzenlenmiş görülen (muayene tarihi ?) sahte bir ilaç kullanım raporunun da kullanılmakta olduğu tespit edilmiştir. Bu durumda Dr.Sıdıka OKSA yı m ve Dr.Figen ATALAY! ın kaşelerinin kullanıldığı, üzerlerinde Ritalin 10 mg. Tablet yazılı ve- mevcut tespitleriniizle- Refik Deniz KIŞLAL, Cem SEZGİN ve Ulaş HACIALİOGLU isimlerine düzenlenmiş kırmızı reçeteleriri karşilanmaması ve bu reçetelerle ve bu şahıslarla ve/veya bu şahıslar olduğunu ifade eden kişilerle karşılaşıiması halinde Emniyet yetkilileri ile irtibata geçilmesi gerektiği Ile ilgili olarak İlimiz dahilinde bilgilendirilmesi gereken tüm kurumlara yazı yazılmış, ayrıca durum Bakalığımıza da iletilmiştir. Konu İle ilgili olarak İliniz dahilindeki tüm sağlık kurnm ve kuruluşlarının bilgilendirilmeleri hususunu arz ederim. sszoıu Eczaneler ve Ecza Depoları İşleri irimi Prof.DrXazım İsmail Gürkan Cad. :9 C aloğlu-eminönü/ Fatih-Istanbul Ayrıntılı bilgi için irtibat: Şerife Taşçı Telefon: Fax: (Oı12) e-po~ta: seriffe 91 ı~hotmailco~, Bu belge 5070 sayılı elektronik imza kanuna göre güvenli elektn:tfti~r:m\~fi~'\wfl:mmıtfffil t1<t~ıtr

4 r.c. s..r.ıjı.: lı/ınijjjjıimi ii İSTANBUL a",l..o#ııi,,,,. V ALİLİGİ, /04/ SağI,k sakantı(lı ISTANsuı. SA~UK MODORLO<>O Sayı : / / Konu : Sahte Reçeteler GO'ı'.-N6... :!. 'r;' VALILIumE İl Sa~lık Müdürlüğü İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, kendilerine bağlı olarak faaliyet göstermekte olan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Hematoloji Uzmanı Dr. Ennan ÖZTÜRK'ün kişisel bilgilerini içeren ve kendisine ait olmayan sahte kaşelerle Hüseyin Faruk ALPAY ve Ayten OTHAN isimli hastalara bilgisi dışında reçete yazıldığı hususunu Müdürlüğümüze bildirmiştir. Söz konusu reçetelerin örnekleri Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nden talep edilmiş olmakla birlikte, henüz tarafımıza ulaşan reçete örneği bulunmamaktadır. Konu hakkında İlimiz dahilinde bilgilendirilmesi gereken tüm kurumlara ve ayrıca Bakanlığımız Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'na bilgi verilmiştir. Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim. (80 İl V aliliğine) Ekler: ı 'V~jt~(:~j~~1!1f~t,}.~!: il Sağlık \Ad. Vali a. Bezaneler ve Ecza Depolar. Işleri Birimi Prof.Dr.Kazım İsmail Gürkan Cad. No;9 Ca~a1o~lu Eminön(l/ Fatih-İstanbul Telefon: 2 12S Fax: (0212) ıo Ayrıntılı bilgi için Irtibat: Şcrife Taşçı e-posta: seriffe 91 J@hotmail.com. k... li. EıektroDik.Aıı:~şıanbulsaglik,gov.tr B U b e Ige 5070 sayı Iı e Iekt ron ik ımza anuna gore guven ı elektronik ımza ıle ımzaanmıstır.

5 İSTANBUL VALİLİGİ, Sayı : / / Konu : Sahte Reçeteler ~n'l Ne... h1"uj..e. ')1'.1 v ALILlu İlimiz Çekmeköy İlçesinde faaliyet göstermekte olan Uğurlu, Nar ve Güneş Eczaneleri tarafından karşılanan, üzerlerinde organ nakli yapıldıktan sonra kullanılan muhtelif ilaçlar yazılı olan ve Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi' nde görevli İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Ali TARIM' ın kaşesinin kullanıldığı toplan 3 adet reçetenin sahte oldukları tespit edilmiş olup, her üç eczanenin sahip ve mesul müdürlerinin verdikleri beyanlar söz konusu reçetelerin Bülent EROL adlı şahıs tarafından eczanelerine getirildiği yönündedir. Üzerlerinde Dr.Mehmet Ali TARIM' ın kaşesinin kullanıldığı ve organ nakilleri sonrası verilen ilaçların yazılı olduğu reçetelerin hekimle irtibata geçilmeden karşılanmaması hususunda tüm serbest eczanelere ivedilikle bilgi verilmesi için 39 İlçe Sağlık Müdürlüğü' ne, İstanbul Eczacı Odası' na ve Sosyal Güvenlik Kurumu İstanbul İl Müdürlüğü' ne gerekli yazılar yazılmış, aynca durum İlimiz Emniyet Müdürlüğü' ne ve Bakanlığımız Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu' na da bildirilmiştir. Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim. (80 İl Valiliğine) Ekler: 3 Eczanelcr ve Ecza Depoları Işleri Şirimi Prof.Dr.Kazım İsmail Gürkan. Cad. No:9 Cağaloğlu-Eminönü' Telefon: Fax: (0212) Fatih-Istanbul Ayrıntılı bilgi için irtibat; Şerif e Taşçı e-posta: seriffe 911@bOt!nail,com Elektl-onik Ae.; Bu belge 5070 sayılı elektronik imza kanuna göre güvenli elektronik imza ıle ımza anrnıstır.

6 ıe. Sa Jık Bakanlıgı ESKİşEHİR VALİLİGİ ' ESKIŞEHIR SAGLlK MÜOÜRLÜGÜ Sayı : (.,/ Konu : Kayıp Kırmızı Reçeteler...EJ~..I.2.N. VALİLİöİ () ilirniz Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin kayıp kırmızı reçeteler hakkındaki tarih ve 4408 sayılı yazılarında; Kurumlarına bağlı Eskişehir Devlet Hastanesinde görevli Uzm. Dr. İlknur AKÇAYIR şahin'e zimmetli 08 KA , 08 KA , 08 KA ve 08 KA seri rıo'lu 4 (dört) adetkırmızı reçetenin kaybolduğu bildirilmiştir. Bahsi geçen yazı, yazımız ekinde sunulmuş olup; konuhakkında İlimiz Emniyet Müdürlüğü, 9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası Başkanlığı ve Bakanlığımız Türkiye ilaç ve Tıbbi Cihaz Kurumuna bilgi verilmiştir. Söz konusu kayıp kırmızı reçetelerle bu tarihten itibaren ilaç almaya gelen şüpheli kişi ve/veya kişilerin tespiti halinde Emniyet Birimine ve Müdürlüğümüze bildirilmesi hususunda; Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim. EK: 1) Yazı Fotokopisi (1 Adet-3 Sayfa) Adres: İstiklal Mah. Şair Fuzuli Cad. No:! ESKİŞEHİR Tel no: (0222) (dahili), lrtibat: H. AVCI BEKAR Bu ~56llrıtIDiy,l:ıztı:ı1Mlft@möliliımatkanunagöre güvenli el%~~qrn~a2iı@9aı~ Panmıstır.

T.C. MALATYA VALİLİGİ İl Sağlık Müdürlüğü. 22. BÖLGE ECZACI ODASı BAŞKANLIGINA MALATYA

T.C. MALATYA VALİLİGİ İl Sağlık Müdürlüğü. 22. BÖLGE ECZACI ODASı BAŞKANLIGINA MALATYA ----------------------------------- rec ~' MAlJıJ'Y.4 h...sa.6t,!~ MOOOI\lOOO T.C. MALATYA VALİLİGİ İl Sağlık Müdürlüğü J I' SAYı : B.10.4.İSM.0.44.00.02/ j '2 ) ~ KONU: Kaybolan Kırmızı Reçeteler. Ve

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı: 88013337/821.05/1841473 18/02/2015 Konu: Model Birleşmiş Milletler Konferansı (MUN).VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 88013337/821.05/1841537 18/02/2015 Konu: 11. Liseler Arası Kısa Film Yarışması..VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 88013337/821.05/1104779 30/01/2015 Konu: Türkiye Geneli Liseler Arası I. Bestami Yazgan Şiir Yarışması..VALİLİĞİNE (İl Milli

Detaylı

KARTAL DR.LÜTFİ KIRDAR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE

KARTAL DR.LÜTFİ KIRDAR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE Evrak Tarih ve Sayısı: 15/04/2016-5512 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul İli Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği *BENU4H7K8* Sayı : 71587699-930 Konu

Detaylı

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ Halk Sağlığı M üdürlüğü

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ Halk Sağlığı M üdürlüğü I.C - ANTALYA HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ - ANTALYA ÇEVRE SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 04.12.2014 17:57-10663847 İti.01 2014. i305743.761 T.C. ANTALYA VALİLİĞİ Halk Sağlığı M üdürlüğü Sayı : 10663847/111.01 Konu

Detaylı

T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü

T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ÇOK ACELE VE GÜNLÜDÜR Sayı : 74686402/410.07/5295045 22.05.2015 Konu: Özel Destek Eğitim Uzman Öğreticiliği Kursu Dördüncü Başvurular... KAYMAKAMLIĞINA (İlçe

Detaylı

T.C. ANKARA VALİLİĞİ SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. ANKARA VALİLİĞİ SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ T.C. ANKARA VALİLİĞİ SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Sayı : B.0.4.ISM.4.06.00.02 - Konu : Sahte Kaşeli Reçete ve ilaç Raporu 0 4.02.20 f*09-38 2 ECZANESİ SAHİP VE MESUL MÜDÜRLÜĞÜNE ANKARA ilgi: Ankara Dışkapı Yıldırım

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMUNA

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMUNA T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Sayı : 31678769-700 Konu : e-nabız Sistemine Geçici Şifre Tanımlanması TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMUNA e-nabız sistemi ile ilgili Genel Müdürlüğümüze

Detaylı

KDZ. EREĞLİ DEVLET HASTANESİ YÖNETİCİLİĞİNE ZONGULDAK

KDZ. EREĞLİ DEVLET HASTANESİ YÖNETİCİLİĞİNE ZONGULDAK T.C. TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Zonguldak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Sayı : 80347494-^003 Konu : (Ebola Virüs Hastalığı) ZONGULDAK İ l İ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİSİ

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: Konu: TİM.OAİB.GSK.TEŞV.2014/1361-8850 2011/1 sayılı Tarım Ürünleri Genelgesi Ankara, 02/05/2014 SİRKÜLER Sayın Üyemiz; İlgi: a) 29/04/2014 tarih

Detaylı

KOOPERATİFÇİLİĞİN 25.YIL BULUŞMASI GECESİ

KOOPERATİFÇİLİĞİN 25.YIL BULUŞMASI GECESİ 08 ARALIK 2012 Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Erdem KIZILTEPE, 11 Bölge Eczacı Odası Başkan ve Yöneticilerinin (8. Bölge Gaziantep Eczacı Odası,14. Bölge Kahramanmaraş Eczacı

Detaylı

SUNUM İÇERİĞİ GİRİŞ AFET YÖNETİM MERKEZİNİN KURULMASI İHBARLAR VE İŞLEYİŞ AFETİN ETKİLERİ SONUÇ VE ÖNERİLER

SUNUM İÇERİĞİ GİRİŞ AFET YÖNETİM MERKEZİNİN KURULMASI İHBARLAR VE İŞLEYİŞ AFETİN ETKİLERİ SONUÇ VE ÖNERİLER 67. TÜRKİYE JEOLOJİ KURULTAYI 1 4-1 8 N İ S A N 2 0 1 4 A N K A R A 9 TEMMUZ 2012 DE SAMSUN DA YAŞANAN BÖLGESEL AFETLERİN YÖNETİMİ Aytek ERSAN, Levent UÇARLI, Emre ÇOŞKUNLU, Yusuf AYSU, Kıvanç ÇALIŞKAN,

Detaylı

T.C. BATTALGAZİ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü MALATYA İLİ BATTALGAZİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU

T.C. BATTALGAZİ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü MALATYA İLİ BATTALGAZİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU MALATYA İLİ BATTALGAZİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BANKA PROMOSYON İHALESİ DAVET MEKTUBU Battalgazi ve ne Bağlı Birimler ile Bağlı Okullardaki Ödeme Yapılan Personel Banka Promosyon İhalesi Banka Promosyonu

Detaylı

T.C. REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü -153656. S ayı: 8 6 5 5 5 3 0 9.1 0 0 /^ 7! 1/06/2014. Konu: Haftalık Yaz Programları

T.C. REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü -153656. S ayı: 8 6 5 5 5 3 0 9.1 0 0 /^ 7! 1/06/2014. Konu: Haftalık Yaz Programları T.C REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü -153656 S ayı: 8 6 5 5 5 3 0 9.1 0 0 /^ 7! 1/06/2014 Konu: Haftalık Yaz Programları ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE REYHANLI Hatay Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün

Detaylı

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü DAĞITIM

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü DAĞITIM Evrak Tarih ve Sayısı: 22/09/2016-15550 *BD6799971312* T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Sayı : 87807600-934.01.03- Konu : Yaklaşık Maliyet DAĞITIM D.Ü. HASTANELERİ BAŞHEKİMLİĞİNE

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu DAĞITIM YERLERİNE

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu DAĞITIM YERLERİNE TC SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Sayı : 88701720/0100702 Konu : 3 Dönem Toplu Sözleşmenin Ek Ödemeye İlişkin Hususları DAĞITIM YERLERİNE 23 Ağustos 2015 tarihli ve 29454 Sayılı Resmi Gazetede

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI. Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Genel Müdürlüğü VALİLİĞİNE GENELGE 2008 / 5

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI. Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Genel Müdürlüğü VALİLİĞİNE GENELGE 2008 / 5 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Genel Müdürlüğü 07 Şubat 2008 Sayı : B100AÇS0120000-010.06.01/650 Konu: Form 102/102A VALİLİĞİNE GENELGE 2008 / 5 Ülkemizde sağlık kuruluşlarından,

Detaylı

ilçesinde bulunan Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği ve Sağlık

ilçesinde bulunan Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği ve Sağlık 5 AĞUSTOS 2010 Genel Sekreterimiz Ecz. Ersun ÖZKAN ve Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Hakan ÇELİK; Ceyhan ilçesinde bulunan Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği ve Sağlık

Detaylı

Farmakovijilans Đrtibat Noktası Sorumlusu ve Görevleri

Farmakovijilans Đrtibat Noktası Sorumlusu ve Görevleri Farmakovijilans Đrtibat Noktası Sorumlusu ve Görevleri 12 Haziran 2009, Kayseri Ecz. Güzin SAĞĐŞ Türkiye Farmakovijilans Merkezi Sağlık Mesleği Mensubu Hekim Eczacı Diş Hekimi Hemşire Mesleki Sorumluluk

Detaylı

T.C. ANKARA VALİLİĞİ İl Sağlık Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE

T.C. ANKARA VALİLİĞİ İl Sağlık Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE T.C. ANKARA VALİLİĞİ İl Sağlık Müdürlüğü Sayı : 72108019/710.01 Konu : e-nabız Kullanımının Teşvik Edilmesi Hk. DAĞITIM YERLERİNE Bakanlığımız, sağlık hizmetlerinden faydalanan hastaların kişisel sağlık

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE ART BOYA MALZEMELERİ KIRTASİYE VE TURİZM DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (LUKAS

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE ART BOYA MALZEMELERİ KIRTASİYE VE TURİZM DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (LUKAS MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE ART BOYA MALZEMELERİ KIRTASİYE VE TURİZM DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (LUKAS PortART TÜRKİYE TEMSİLCİLİĞİ) İŞBİRLİĞİNDE SANATSAL VE HOBİ ALANLARINDA

Detaylı

TUNCELİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2016 YILI MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI

TUNCELİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2016 YILI MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI TUNCELİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2016 YILI MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI Faaliyet No Eğitim Faaliyetinin Adı Katılacak Olanlar Faaliyet Yeri 2016620001 Uyum Eğitimi Semineri İlimiz Merkeze Bağlı Resmi Okul

Detaylı

GİRESUN İLİNDE BOŞALAN AİLE HEKİMLİĞİ POZİSYONLARI İÇİN EK YERLEŞTİRME İŞLEMİ DUYURUSU

GİRESUN İLİNDE BOŞALAN AİLE HEKİMLİĞİ POZİSYONLARI İÇİN EK YERLEŞTİRME İŞLEMİ DUYURUSU Ek Yerleştirme No: 2016-7 GİRESUN İLİNDE BOŞALAN AİLE HEKİMLİĞİ POZİSYONLARI İÇİN EK YERLEŞTİRME İŞLEMİ DUYURUSU İlimiz, 5258 sayılı Aile Hekimliği Uygulaması Hakkında Kanun gereği 14/06/2010 tarihinde

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 18/07/2014-132577 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BEKV1A7P* Sayı :53891476-720- Konu :AB akademik araştırmalar serisi FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Detaylı

ÇAĞDAŞ ECZACILAR DERNEĞİ

ÇAĞDAŞ ECZACILAR DERNEĞİ Tanımlar MADDE 4 (1) Bu Yönetmelikte geçen; a) Bağımsız dükkân: Yapı ruhsatı veya yapı kullanım izni belgesinde dükkân veya işyeri olarak kaydedilmiş mekânı, y) Yerleşim birimi: Merkezi idarenin ilçe kademesinden

Detaylı

28.03.2016 Tarih ve 29667 Sayılı RG de

28.03.2016 Tarih ve 29667 Sayılı RG de 12.04.2014 Tarih ve 28970 Sayılı RG de yayımlanan Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Tanımlar MADDE 4 (1) Bu Yönetmelikte geçen; a) Bağımsız dükkân: Yapı

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.00/588 Y.ŞAŞMAZ Toplantı Tarihi ve No : 22.04.

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.00/588 Y.ŞAŞMAZ Toplantı Tarihi ve No : 22.04. Kültür ve Turizm Bakanlığından: KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 74.00/588 Y.ŞAŞMAZ Toplantı Tarihi ve No : 22.04.2016-185 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 22.04.2016-3029 SAFRANBOLU

Detaylı

T.C. ADANAVALİLİGİ. ıı Sağlık Müdürlüğü Piyasa DAGITIM YERLERİNE

T.C. ADANAVALİLİGİ. ıı Sağlık Müdürlüğü Piyasa DAGITIM YERLERİNE i Sayı Konu T.C. ADANAVALİLİGİ İl Sağlık Müdürlüğü 60247264-50 1.08.06 Gadolinyum İçeren Bazı Ürünlerin Ruhsat Askı Kararannm Ertelenmesi ADANA tt. SAGuKMÜDÜRLUÖü _ADANAECZAcn.IK TIBBı CİHAZ VE BİYOMEDıİKAL

Detaylı

T.C. İl Sağlık Müdürlüğü

T.C. İl Sağlık Müdürlüğü _"'~~~Mt.:~.~.~!....._ SAGLlK MODORLÜÖıJ T.C. KIRKLARELİ valiligi İl Sağlık Müdürlüğü Sayı :48254791 Konu : Genelge 2014/7 ve Genelge 2014/8 \ ~.~ 1..~ ~ t~_j"""_""""""'--~"_l",,"-- ft.s.... ~ A t-j L\

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Sayı : 31678769/700 Konu : Patoloji Veri Seti DAĞITIM YERLERİNE İlgi: Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığının 11.11.2014 tarihli ve 2014.5679.84410

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 60305806/102/3707190 03/09/2014 Konu: 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı Çalışma Takvimi

T.C. ÇANAKKALE VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 60305806/102/3707190 03/09/2014 Konu: 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı Çalışma Takvimi T.C. ÇANAKKALE VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 60305806/102/3707190 03/09/2014 Konu: 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı Çalışma Takvimi VALİLİK MAKAMINA İlgi : Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim

Detaylı

T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞINA

T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 08/06/2015-6335 T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı *BE5NBPPP* Sayı : 13960294-774.99- Konu : Hizmetiçi Eğitim. STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞINA

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü...VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü...VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 88013337/821.05/5552286 20/11/2014 Konu: ODTÜ IEEE Kolu WEB Tasarımı Yarışması..VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

Detaylı

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Genel Evrak Şube Müdürlüğü ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Genel Evrak Şube Müdürlüğü ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 26/02/2015-14633 *BD601177842* T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Genel Evrak Şube Müdürlüğü Sayı : 99884131-824.07- Konu : Resmi Yazışma Kuralları. ZİRAAT FAKÜLTESİ

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRLİĞİ ÇALIŞMALARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRLİĞİ ÇALIŞMALARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRLİĞİ ÇALIŞMALARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı, meslekî ve teknik, sosyal ve

Detaylı

1 HAZİRAN 2012 5 HAZİRAN 2012 7 HAZİRAN 2012

1 HAZİRAN 2012 5 HAZİRAN 2012 7 HAZİRAN 2012 1 HAZİRAN 2012 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Yönetim Kurulumuz ve Denetleme Kurulu Üyemiz Ecz. Ömer Faruk DOĞAN Valilikte Eczanelerin çalışma gün ve saatleri ile ilgili olarak Sağlıktan Sorumlu Sayın

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Sayı : 39339088/480/3511492 22/11/2013 Konu: Ortak Sınavlar GENELGE 2013/33 28 Kasım 2013 Perşembe ve 29 Kasım 2013 Cuma günü

Detaylı

TC. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Zonguldak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği DAĞITIM YERLERİNE

TC. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Zonguldak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği DAĞITIM YERLERİNE * T C Sağlık Bakanlığı TC. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Zonguldak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Sayı : 79914002-903.99 Konu : Yardım Kampanyası DAĞITIM YERLERİNE Zonguldak

Detaylı

ANAMUR BELEDĠYE BAġKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ. KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM

ANAMUR BELEDĠYE BAġKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ. KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM ANAMUR BELEDĠYE BAġKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA ESASLARI YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç: MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı; Plan ve Proje Müdürlüğünün

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 11/07/2016-E.118935 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri *BE5UVZV2* Sayı : 83289901-302.10.03 Konu : Harçsız Pasaport İşlemleri

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu DAĞITIM YERLERİNE

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu DAĞITIM YERLERİNE TC SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Sayı : 13588366/149 Konu : Bulaşıcı Hastalıkların İhbar ve Bildirim Sistemi Genelgesi Uygulaması DAĞITIM YERLERİNE İlgi: 10/06/2015 tarihli ve 23248055/700-719/26391

Detaylı

T.e. il Milll Egitim Miidiirliigii. ... KA YMAKAMLIGINA itve Milli Egitim Miidurliigu ... MUDURLUGUNE

T.e. il Milll Egitim Miidiirliigii. ... KA YMAKAMLIGINA itve Milli Egitim Miidurliigu ... MUDURLUGUNE MU$ valiligi il Milll Egitim Miidiirliigii Sayl : 94414164/13 5/426871 14/0112015 Konu: Hasan DAGDONDEREN'e ait Ustahk Belgesinin iptali... KA YMAKAMLIGINA itve Milli Egitim Miidurliigu... MUDURLUGUNE

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sayı : 23824201/663.02 Konu : YBÜ Denetimi İlgi : a) 31.05.2012 tarihli ve B.10.0.SHG.0.64.00.00/663.02/9115 sayılı Makam Onayı. b) 22.10.2013 tarihli

Detaylı

T.C. TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Fındık İşleri Dairesi Başkanlığı DAĞITIM YERLERİNE

T.C. TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Fındık İşleri Dairesi Başkanlığı DAĞITIM YERLERİNE T.C. TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Fındık İşleri Dairesi Başkanlığı T.C. TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Fındık İşleri Dairesi Başkanlığı - Kurumsal Kimlik Şube Müdürlüğü 01/06/2015 15:31-59131235-060.11.03-E.141847

Detaylı

nl1iırillinım~lllli~11111

nl1iırillinım~lllli~11111 ADANA VALiLidİ İl Sağlık Müdürlüğü ADANA ıısagı.ikmüdülu.üöü- ADANAECZAcn.ı:ıc TIBBİ cthaz VE BİYOMEDİKAL BıRİM! nl1iırillinım~lllli~11111 00073883023 Sayı Konu 60247264-513.99 Yardımcı Eczacı Hk. Evrak

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Sayı : 18977135-900-E.29228 29/05/2017 Konu : YÖKSİS Mezuniyet Bilgisi Kontrolü DAĞITIM YERLERİNE Yükseköğretim Bilgi Sisteminde

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İŞLETME YÖNERGESİ

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İŞLETME YÖNERGESİ T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İŞLETME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönerge nin amacı; Ondokuz

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı. Sayı : /050.99/E /09/2018 Konu :Fakülte Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı. Sayı : /050.99/E /09/2018 Konu :Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Evrak Tarih ve Sayısı: 25/09/2018-E.89915 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE8V5PAV0* Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Sayı :98992738/050.99/E. 89915 25/09/2018 Konu

Detaylı

T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması

T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması... İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ...MÜDÜRLÜĞÜ Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri

Detaylı

İstanbul İli 7. Ek Tercih ve Yerleştirme İşlemleri Öncesi Boş Olan Aile Hekimliği Pozisyonları

İstanbul İli 7. Ek Tercih ve Yerleştirme İşlemleri Öncesi Boş Olan Aile Hekimliği Pozisyonları Pozisyonları 1 ARNAVUTKÖY Boğazköy ASM 34.02.013 6. Ek Tercih ve Yerleştirme İşlemleri Sonunda Boş Kalan Pozisyon 2 ARNAVUTKÖY Arnavutköy 2 Nolu ASM 34.02.017 6. Ek Tercih ve Yerleştirme İşlemleri Sonunda

Detaylı

T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 74686402/405/7468916 23.07.2015 Konu: 2015-2016 Öğretim Yılı Eğitim ve Öğretim Desteği

T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 74686402/405/7468916 23.07.2015 Konu: 2015-2016 Öğretim Yılı Eğitim ve Öğretim Desteği T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 74686402/405/7468916 23.07.2015 Konu: 2015-2016 Öğretim Yılı Eğitim ve Öğretim Desteği KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü) Milli Eğitim Bakanlığı

Detaylı

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ Evrak Tarih ve Sayısı: 21/09/2015-4227 *BD082576953* TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ Sayı : 39.A.00/ Konu : Bactroban %2 Krem adlı ürünün bazı serilerine uygulanan geri çekme işlemi hk Ankara, BÖLGE

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı DAĞITIM YERLERİNE

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı DAĞITIM YERLERİNE T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı Sayı : 23776858/157.05 Konu : Patoloji Veri Seti DAĞITIM YERLERİNE İlgi: 14.11.2014 tarihli ve 67523305-700/2014.5181.5446 sayılı yazı Kanser

Detaylı

SÜREYYAPAŞA GÖĞÜS HASTALIKLARI VE GÖĞÜS CERRAHİSİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE

SÜREYYAPAŞA GÖĞÜS HASTALIKLARI VE GÖĞÜS CERRAHİSİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE Evrak Tarih ve Sayısı: 21/08/2015-1635 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul İli Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği *BE5U4DCZC* Sayı : 71587699-930- Konu:

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KOCAELİ SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ KOCAELİ SAĞLIK SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ HİZMET STANDARTLARI

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KOCAELİ SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ KOCAELİ SAĞLIK SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI 1 Şahıs Fatura Ödemeleri SOSYAL GÜVENLİK KURUMU KOCAELİ SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ KOCAELİ SAĞLIK SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER Protez ve

Detaylı

ANKARA METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ERGÜN GÜLER MÜDÜRLERİ VE PERSONELİ İLE VEDALAŞTI

ANKARA METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ERGÜN GÜLER MÜDÜRLERİ VE PERSONELİ İLE VEDALAŞTI ANKARA METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ERGÜN GÜLER MÜDÜRLERİ VE PERSONELİ İLE VEDALAŞTI Ankara Meteoroloji Bölge Müdürü Ergün GÜLER in İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü olarak atanması dolayısıyla ve

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Sayı : 93778809/405.01/6379473 12/12/2014 Konu: Eğitim ve Öğretim Desteği/ İl ve İlçe Millî Eğitim Müdürlükleri Nakil Hareketliliği Takibi...VALİLİĞİNE (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) İlgi :a) Millî Eğitim

Detaylı

KİLİS ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ PROJE VE YAPIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

KİLİS ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ PROJE VE YAPIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI KİLİS ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ PROJE VE YAPIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) Müdürlüğümüze yapılan Taahhüt,

Detaylı

T.C. GÜLNAR KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. GÜLNAR KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. GÜLNAR KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 48096402-200-E.4612425 Konu: Kayıp Öğrenci Mohammed Ali Haşan 25.04.2016 MÜDÜRLÜĞÜNE GÜLNAR Î1 Milli Eğitim Müdürlüğünün 25/04/2016 tarihli ve

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 260 KARAR 260 - Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan, Ekim ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis toplantısının 21 Ekim 2013 Pazartesi

Detaylı

Şekil 1: Planlama Alanı Genel Konumu

Şekil 1: Planlama Alanı Genel Konumu GAZİANTEP İLİ, ŞEHİTKAMİL İLÇESİ, İNCİLİPINAR MAHALLESİ, 636 ADA 37, 42 VE 44 PARSELLERE İLİŞKİN 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU Kapak dahil 8 sayfa PLANLAMA ALANININ

Detaylı

CEVAP BEKLEYEN YAZILAR CEVAP İDARE. Bolu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği TİTCK. Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği SHGM

CEVAP BEKLEYEN YAZILAR CEVAP İDARE. Bolu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği TİTCK. Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği SHGM SIRA NO GİDEN EVRAK NO GİDEN EVRAKIN TARİHİ İŞİN KONUSU 1 2424 04.06.2013 İlaç Yazım Kuralları Hakında 2 2521 07.06.2013 Fleksibl Ring SUT Fiyatları 3 3122 09.07.2013 4 3122 09.07.2013 5 5451. 1346 23.07.2013

Detaylı

AVUKAT KİMLİKLERİNİN HAVAALANLARINDA DA GEÇERLİ OLDUĞUNA DAİR YAZIŞMALAR

AVUKAT KİMLİKLERİNİN HAVAALANLARINDA DA GEÇERLİ OLDUĞUNA DAİR YAZIŞMALAR 5Resmi Yazışmalar AVUKAT KİMLİKLERİNİN HAVAALANLARINDA DA GEÇERLİ OLDUĞUNA DAİR YAZIŞMALAR Baromuz, havaalanlarında avukat kimlik belgesinin bazı havayolu şirketlerince geçerli kimlik olarak kabul edilmediğinin

Detaylı

Emniyet Genel Müdürlüğü. Sürücü Belgesi ve Şahıslara Yazılan Ceza Sorgulama KULLANIM KILAVUZU

Emniyet Genel Müdürlüğü. Sürücü Belgesi ve Şahıslara Yazılan Ceza Sorgulama KULLANIM KILAVUZU Emniyet Genel Müdürlüğü Sürücü Belgesi ve Şahıslara Yazılan Ceza Sorgulama KULLANIM KILAVUZU 1 Başlamadan Önce... Bu hizmeti kullanarak adınıza kayıtlı sürücü belgesine ve şahsınıza son bir yıl içerisinde

Detaylı

7 HIRSIZLIK OLAYI ZANLISI 2 KİŞİ TUTUKLANDI

7 HIRSIZLIK OLAYI ZANLISI 2 KİŞİ TUTUKLANDI 7 HIRSIZLIK OLAYI ZANLISI 2 KİŞİ TUTUKLANDI Muğla Valiliğinden yapılan açıklama ile Emniyet Müdürlüğü tarafından Selimiye de, Jandarma ekipleri tarafından Turgutreis te düzenlenen operasyonlarda 7 hırsızlık

Detaylı

El koyduğu trafik kazalarında trafik kazası tespit tutanağı düzenlemek,

El koyduğu trafik kazalarında trafik kazası tespit tutanağı düzenlemek, Karayollarında, can ve mal güvenliği yönünden trafik düzenini sağlamak ve trafik güvenliğini ilgilendiren tüm konularda alınacak önlemleri göstermek amacıyla 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu çıkarılmıştır.

Detaylı

T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Dekanlığı ANKARA DIŞKAPI YILDIRIM BEYAZIT S.U.A.M.

T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Dekanlığı ANKARA DIŞKAPI YILDIRIM BEYAZIT S.U.A.M. Evrak Tarih ve Sayısı: 14/08/2017-E.11106 T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Dekanlığı *BENNN7KF* Sayı : 48865165-051.04 Konu : Tıbbi Sorumluluk Sempozyumu ANKARA DIŞKAPI YILDIRIM BEYAZIT

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü EXP02016 ANTALYA / Sayı : 90852262-301.03- O U /02/2015 Konu: Kepez 2445 ada 1 ve 2 parseller ve 27798 ada

Detaylı

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜKLERİ TALEPTE BULUNAN ECZACILARA VE ECZANE ÇALIŞANLARINA DOMUZ GRİBİ AŞISI UYGULAYACAK

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜKLERİ TALEPTE BULUNAN ECZACILARA VE ECZANE ÇALIŞANLARINA DOMUZ GRİBİ AŞISI UYGULAYACAK İL SAĞLIK MÜDÜRLÜKLERİ TALEPTE BULUNAN ECZACILARA VE ECZANE ÇALIŞANLARINA DOMUZ GRİBİ AŞISI UYGULAYACAK 36.A.00.07551 Ankara, 05.11.2009 YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA Bilindiği gibi, Sağlık Bakanlığı tarafından,

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1/1

Detaylı

T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Strateji Geliştirme Başkanlığı

T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Strateji Geliştirme Başkanlığı TC Sayı : B080SGB0060000-310/1246 08/03/2011 GENELGE 2011/15 Ġlgi: a) 2507 2005 tarihli ve 25886 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Kamu İhale Genel Tebliği b) 23012011 tarihli ve 27824 sayılı Resmî Gazete

Detaylı

T.C. BURSA VALİLİĞİ İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. BURSA VALİLİĞİ İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. BURSA VALİLİĞİ İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ Ek-2 HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 2 HİZMETİN ADI Dernek Kuruluşu Dernek Şubesi Kuruluşu BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER Dernek kurucuları tarafından imzalanmış

Detaylı

K A R A R I N Ö Z Ü Turgutlu Çiftçi Malları Koruma Başkanlığının Talebinin Plan-Bütçe Komisyonuna Sevki

K A R A R I N Ö Z Ü Turgutlu Çiftçi Malları Koruma Başkanlığının Talebinin Plan-Bütçe Komisyonuna Sevki Karar No : 56 Konusu : Yetki Verilmesi Hk. Karar Tarihi : 02/06/2015 Saati : 10:28 Evrak No : 1388 Dönemi : Haziran 2015 Geliş Tarihi : 27/05/2015 Toplantı No : 1 Dairesi : Yazi İşleri Müd. Birleşim No

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ SİRKÜLER (G-2018)

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ SİRKÜLER (G-2018) ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.2018/20514-26841 Ankara, 13/12/2018 Konu: NABE Toplantı Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (G-2018) T.C. Ticaret Bakanlığı İhracat Genel

Detaylı

TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIKLI YAŞAM VE HAREKET YILI MART AYI YÜRÜYÜŞÜ FAALİYET RAPORU

TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIKLI YAŞAM VE HAREKET YILI MART AYI YÜRÜYÜŞÜ FAALİYET RAPORU TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIKLI YAŞAM VE HAREKET YILI MART AYI YÜRÜYÜŞÜ FAALİYET RAPORU SÜLEYMANPAŞA TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hayat Programı kapsamında 2014 yılı Sağlıklı

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü ... VALİLİĞİNE GENELGE 2001 / 7

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü ... VALİLİĞİNE GENELGE 2001 / 7 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü SAYI : B100THG0120000/133/ KONU: Hizmet İçi Eğitim... VALİLİĞİNE GENELGE 2001 / 7 04.01.2001/165 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Bakanlığımızca

Detaylı

ÜNİTESİ : Satın Alma Müdürlüğü 19.04.2013

ÜNİTESİ : Satın Alma Müdürlüğü 19.04.2013 ÜNİTESİ : Satın Alma Müdürlüğü 19.04.2013 SAYI : 2013/8976 KONU : PROFESYONEL LİGLER İÇİN KUPA ALIMI İŞİ SON BAŞVURU TARİHİ : 26 Nisan 2013 Cuma Günü Saat 15.00 Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen

Detaylı

Sayı : 2010 / 209 Konu: Belge İptali 13 Eylül 2010

Sayı : 2010 / 209 Konu: Belge İptali 13 Eylül 2010 Sayı : 2010 / 209 Konu: Belge İptali 13 Eylül 2010 Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) kanalıyla Derneğimize gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü nün

Detaylı

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER: Dilekçe, Öğrenim Belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER: Dilekçe, Öğrenim Belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi KAMU HİZMETLERİ STANDARTLARI TABLOSU KARAYAZI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO: HİZMET ADI: BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER: HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ 1 2 3 4 5 6 7 8 Ücretli öğretmen

Detaylı

Sayı : 2010 / 194 Konu : Belge İptali 03 Ağustos 2010

Sayı : 2010 / 194 Konu : Belge İptali 03 Ağustos 2010 Sayı : 2010 / 194 Konu : Belge İptali 03 Ağustos 2010 Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) kanalıyla Derneğimize gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü

Detaylı

GELENEKSEL BİTKİSEL TIBBİ ÜRÜNLER NEDEN ECZANEDE OLMALI?

GELENEKSEL BİTKİSEL TIBBİ ÜRÜNLER NEDEN ECZANEDE OLMALI? GELENEKSEL BİTKİSEL TIBBİ ÜRÜNLER NEDEN ECZANEDE OLMALI? Asıl başlık stili için tıklatın Ecz. Armağan Ener Armağan Eczanesi, İstanbul Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği, Firma İletişim Komisyonu Başkanı

Detaylı

Medikal Malzeme Satış Kılavuzu

Medikal Malzeme Satış Kılavuzu Medikal Malzeme Satış Kılavuzu A Ulusal Bilgi Bankası (UBB) nedir? Tıbbi Cihaz Yönetmeliği direktifleri olan (93/42/EEC) Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihazlar Yönetmeliği (90/385/EEC) ve Vücut

Detaylı

T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI ETÜD PROJE MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI ETÜD PROJE MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI ETÜD PROJE MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönetmeliğin amacı, Norm Kadro ilke

Detaylı

T.C. GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü 2012 YILI ORGANİK HAYVANCILIK İLAVE DESTEKLEME TALİMATI

T.C. GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü 2012 YILI ORGANİK HAYVANCILIK İLAVE DESTEKLEME TALİMATI 2012 YILI ORGANİK HAYVANCILIK İLAVE DESTEKLEME TALİMATI Organik tarım yapan çiftçilerin desteklenmesine yönelik 2012 Yılında Yapılacak Tarımsal Desteklemelere İlişkin 2012/3106 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. KARSU TEKSTİL SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. KARSU TEKSTİL SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KARSU TEKSTİL SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü. Sayı : 16915068-50.01.04-E.7793330 05.08.2015 Konu :...

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü. Sayı : 16915068-50.01.04-E.7793330 05.08.2015 Konu :... T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Sayı : 16915068-50.01.04-E.7793330 05.08.2015 Konu :... DAĞITIM YERLERİNE İlgi: Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı'nın 31.07.2015 tarihli

Detaylı

III-4 HARCAMA YETKİLİLERİ HAKKINDA GENEL TEBLİĞ (SERİ NO: 1)

III-4 HARCAMA YETKİLİLERİ HAKKINDA GENEL TEBLİĞ (SERİ NO: 1) III-4 HARCAMA YETKİLİLERİ HAKKINDA GENEL TEBLİĞ (SERİ NO: 1) Bütçe ve Mali Kontrol lüğü (Seri No: 1) R.G. Tarihi : 31/12/2005 R.G. Sayısı : 26040 (4. Mükerrer) 1. Giriş Bilindiği üzere, 24/12/2003 tarihli

Detaylı

BURSA TABİP ODASI YÖNETİM KURULU KARARLARI

BURSA TABİP ODASI YÖNETİM KURULU KARARLARI BURSA TABİP ODASI YÖNETİM KURULU KARARLARI Oturum Tarihi : 11 Ekim 2012 Oturum No : 22 1. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün 05.10.2012 tarih ve 17550488 sayılı, uzmanı

Detaylı

ARALIK İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

ARALIK İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI ARALIK İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE) 1 A- İLK KEZ MÜRACAAT 2- TC Kimlik Numarası

Detaylı

Kimler 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında değildir?

Kimler 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında değildir? 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamı nedir? Kamu ve özel sektöre ait bütün işlere ve işyerlerine, bu işyerlerinin işverenleri ile işveren vekillerine, çırak ve stajyerler de dâhil olmak üzere

Detaylı

T.C İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı, İnegöl Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü

Detaylı

Günce. Ecz. Meriç KALAYCIO LU. 1 May s 2010-Cumartesi

Günce. Ecz. Meriç KALAYCIO LU. 1 May s 2010-Cumartesi Günce Ecz. Meriç KALAYCIO LU 1 May s 2010-Cumartesi TEB Genel Sekreteri Ecz.Özgür Özel, Çanakkale'de düzenlenen Ege Eczacı Odaları Danışma Kurulu Toplantısı na katıldı. Toplantıda, İTS'ye geçiş, 2010 SUT

Detaylı

e-posta Kapatılmasında Yaşanan Gecikmeler Sayın Üyemiz;

e-posta Kapatılmasında Yaşanan Gecikmeler Sayın Üyemiz; Sayı : 75577333-TİM.EİB.GSK.00.8/5184 İzmir, 10/06/2015 Konu : İhracat Beyannamelerinin e-posta Kapatılmasında Yaşanan Gecikmeler Sayın Üyemiz; Bilindiği üzere, Birliklerimiz Yönetim Kurulu Başkanları

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürlüğü

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürlüğü T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürlüğü *BELCKMCSJ* Sayı : 87671735-051.01-E.24984 25/07/2018 Konu : 8. Ulusal Bitki Besleme ve Gübre Kongresi UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Temel Eğitim Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Temel Eğitim Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Sayı : 43769797-10.07-E.652511 19.01.2016 Konu : 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında Okutulacak Seçmeli Dersler DAĞITIM YERLERİNE İlgi: a) Talim ve

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 24/01/2019-E.12836 *BENNLCAPA* T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı Sayı : 85835788-051.99/ Konu : Toplantı Duyurusu TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Akdeniz Üniversitesi

Detaylı

BURSA ECZACI ODASI B İLDİRİ

BURSA ECZACI ODASI B İLDİRİ BURSA ECZACI ODASI B İLDİRİ SAYI: 1 TARİH: 21.01.2015 / 282 BURSA ECZACI ODASI BAOB Yerleşkesi Odunluk mah. Akademi cd. No: 8 A2 Blok Kat: 3 Nilüfer / Bursa 444 7 236 451 93 55 U.Ü.TIP FAKÜLTESİ ECZACI

Detaylı