ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ORTAOKULU ÖĞRETĠM YILI 7. SINIFLAR EDĠRNE BEYKENT OKULLARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ORTAOKULU ÖĞRETĠM YILI 7. SINIFLAR EDĠRNE BEYKENT OKULLARI"

Transkript

1 ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ORTAOKULU ÖĞRETĠM YILI 7. SINIFLAR

2 GENEL BĠLGĠLENDĠRME Okul kitap ve kırtasiye ihtiyaçları adresinden temin edilebilir. IPAD satıģları okul web sitesindeki bağlantıdan yapılabilir. Ġndirim Kodu: TROY Öğrenci Servisleri Öğrencilerin okuldan alınmaları

3 EĞĠTĠM MODELĠMĠZ Okulumuzda MEB ve Uluslararası Bakalorya Programları uygulanmaktadır.

4 DÜNYA DA IB 151 Ülke 4267 Okul.5 Milyon Öğrenci

5 TÜRKĠYE DE IB 54 Okul PYP: 22 MYP: 35

6 ANAOKULU 1. SINIF 2. SINIF 3. SINIF 4. SINIF 5. SINIF 6. SINIF 7. SINIF 8. SINIF 9. SINIF 10. SINIF 11. SINIF 12. SINIF

7 Okuldaki Günlük AkıĢ DERSLER 1.DERS 2.DERS 3.DERS 4.DERS ÖĞLE ARASI 5.DERS 6.DERS 7.DERS 8.DERS Ders Saatleri

8 ĠLETĠġĠM MOODLE SMS (Yoklama) facebook.com/beykentokullari VELĠ GÖRÜġME GÜNLERĠ VELĠ TOPLANTILARI WEB SĠTEMĠZ ÖĞRENCĠ-VELĠ EL KĠTAPLARI

9 9 K12.NET

10 10

11 11

12 MOODLE MOODLE 12

13 HAFTASONU ÇALIġMALARI 7-A 7-B 1.DERS İNGİLİZCE MATEMATİK 2. DERS TÜRKÇE MATEMATİK 3. DERS FEN BİLİMLERİ İNGİLİZCE 4. DERS SOSYAL BİLGİLER TÜRKÇE 5. DERS MATEMATİK FEN BİLİMLERİ 6. DERS MATEMATİK SOSYAL BİLGİLER

14 OKULĠSTĠK DENEME SINAVLARI ÇarĢ PerĢ. EYLÜL HAZIR BULUNUġLUK SINAVI (ĠNGĠLĠZCE) HAZIR BULUNUġLUK SINAVI (GENEL) EKĠM Salı OKUL ĠSTĠK DENEME SINAVI 1 ARALIK perĢ. OKUL ĠSTĠK DENEME SINAVI 2 OCAK ÇrĢ. OKUL ĠSTĠK DENEME SINAVI 3 MART PerĢ. OKUL ĠSTĠK DENEME SINAVI 4 NĠSAN Salı OKUL ĠSTĠK DENEME SINAVI 5 MAYIS ÇarĢ OKUL ĠSTĠK DENEME SINAVI 6

15 ÜNĠTE DEĞERLENDĠRME SINAVLARI DERS ÜDS SAYISI TÜRKÇE 9 MATEMATĠK 7 FEN BĠLĠMLERĠ 8 SOSYAL BĠLGĠLER 7 ĠNGĠLĠZCE 10

16 REHBERLĠK BĠRĠMĠ BĠREYSEL ALANDA - Kendini tanıma ve kabul, arkadaģ iliģkileri, bireysel danıģmalık, duygusal ve sosyal geliģim, iletiģim beceriler vs. EĞĠTSEL ALANDA - ÇalıĢma alıģkanlıkları, sınav kaygısı, sınav stratejileri, motivasyon, çatıģma, problem çözme vs. MESLEKĠ ALANDA - Ġlgi ve yeteneklerime göre meslekler, okul ve meslek tanıtımları, sahip olacağım mesleğin gerektirdiği nitelikler, tercih danıģmanlığı vs.

17 VELĠYE YÖNELĠK ÇALIġMALAR

18 YAPTIĞIMIZ ÇALIġMALAR Bireyi tanıma çalıģmaları Ders gözlemleri Bireysel görüģmeler Grup çalıģmaları Eğitsel rehberlik çalıģmaları Test ve envanter uygulamaları Veliye yönelik bültenler, seminerler Mesleki rehberlik çalıģmaları

19 TÜRKÇE

20 HEDEFĠMĠZ Dil becerilerinde yön gösterici olmak; öğrenenlerde becerileri hayata geçirmek; yenilikçi, araştırmacı, sorgulayıcı, Türk ve Dünya Edebiyatında kendi bakış açısıyla özel beğenilerini oluşturmasına yardımcı olarak kültürlü bir birey olmasını sağlamak; okuyan, düşünen, düşünce üreten ve düşündüklerini sözlü ve yazılı olarak ifade eden bireyler yetiştirmektir.

21 HAFTALIK DERS SAATĠ 4 DERS SAATĠ= TÜRKÇE DERSĠ 1 DERS SAATĠ= OKUMA SAATĠ olmak üzere haftada toplam 5 DERS SAATĠ öğrencilerimizle birlikte olacağız.

22 KAYNAKLAR MARTI YAYINLARI PRATĠK DEFTER

23 KAYNAKLAR MARTI YAYINLARI SORU BANKASI

24 KAYNAKLAR KORAY VAROL AKADEMĠ SORU BANKASI

25 KAYNAKLAR PARAGRAF ÇÖZME TAKTĠKLERĠ SADIK UYGUN YAYINLARI

26 OKUMA PROGRAMI Okuma programımızın amacı; öğrencilerimize iģlediğimiz temalara uygun kitaplar okutarak edindikleri bilgileri kitaplar yoluyla hayata geçirmelerini sağlamak, Türk ve Dünya edebiyatındaki yazarları ve yazın türlerini onlara tanıtıp onları gerçek bir kitapsever haline getirmektir.

27 EYLÜL

28 EKĠM

29 KASIM

30 ARALIK 1. DÖNEM SÖYLEġĠ KĠTABI

31 YARI YIL TATĠL KĠTABI

32 ġubat

33 MART

34 NĠSAN 2. DÖNEM SÖYLEġĠ KĠTABI

35 MAYIS

36 OKUMA PROGRAMIMIZDAKĠ ETKĠNLĠKLER

37 1) GĠZLĠ FORMÜL HANGĠ ZARFTA? (EYLÜL) (SÖZLÜ SINAV) 2) BĠZĠM EVDE GREV VAR (EKĠM) (YAZILI SINAV) 3) JAGUAR TAġLARI-2 (KASIM) (ÖZETLEME VE AFĠġ ETKĠNLĠĞĠ) 4) ġġmġek HIRSIZI (ARALIK) (SÖYLEġĠ KĠTABI) YARIYIL TATĠLĠ: NARNĠA GÜNLÜKLERĠ (SÖZLÜ SINAV) 1) NUH ARPASUYU EVDEN KAÇIYOR (ġubat) (ÖZETLEME VE AFĠġ ETKĠNLĠĞĠ) 2) ÇALINAN KENT (MART) (YAZILI SINAV) 3) YERALTINA DÜġEN ÇOCUK (NĠSAN) (SÖYLEġĠ KĠTABI) 4) YAġLI ADAM VE DENĠZ (MAYIS) (SÖZLÜ SINAV)

38 KĠTAP SÖYLEġĠLERĠMĠZ

39

40

41 ĠNGĠLĠZCE

42 ĠNGĠLĠZCE *7. sınıflarda Ġngilizce dersi haftada 7 saattir ve sene boyunca 5 ünite iģlenecektir. *Kullanmakta olduğumuz kitaplar MEB kazanımları dahil, öğrencilerimizin tüm ihtiyaçlarını karģılar niteliktedir. * Her bir ünite sonunda, öğrencilerimiz için bir değerlendirme etkinliği yapılmaktadır.

43 ĠNGĠLĠZCE *7. sınıflarda English Plus 4 adlı ders kitabı ve çalıģma kitabı kullanılacaktır. Bu kitaplara ait dijital uygulamalar da ders öğretmeni rehberliğinde sene boyunca kullanılacaktır. Ayrıca sene boyunca öğrencilerimizin okuma ve anlama becerilerini geliģtirmek adına Raz Kids adlı online okuma platformu da kullanılacaktır. *Bu kaynaklara ek olarak, öğrencilerimizi 8. sınıfta girecekleri ortak sınav atmosferine hazırlamak için kullanacağımız Marathon Test Book adlı kitap kullanılacaktır

44 ÖĞRENCĠLERĠMĠZĠN DĠL EDĠNĠMLERĠNĠ ULUSLARARASI GEÇERLĠLĠĞĠ OLAN ÖLÇME-DEĞERLENDĠRME SĠSTEMĠ ĠLE TAKĠP ETMEKTEYĠZ. BU ANLAMDA ÖĞRENCĠLERĠMĠZĠ SEÇTĠĞĠMĠZ KAYNAK ĠLE SINAVA HAZIRLAMAKTAYIZ.

45 ĠNGĠLĠZCE ETKĠNLĠKLERĠMĠZ * OKUL-ĠÇĠ VE ĠL GENELĠNDE DÜZENLEDĠĞĠMĠZ SCRABBLE TURNUVALARIMIZ * ĠNGĠLĠZCE KĠTAP SÖYLEġĠLERĠMĠZ *DRAMA ġovlarimiz *ġarki YARIġMAMIZ *GENEL KÜLTÜR YARIġMALARIMIZ.

46 ALMANCA

47 ALMANCA Hedefimiz Almanca yı sevdirmek, Alman kültürünü tanıtmak ve bu kültüre karşı empati becerisini geliştirmek, dinleme, konuşma, okuma, yazma becerileri kazandırmaya yönelik bir programla öğrencilerimizin en iyi şekilde Almanca öğrenmelerini sağlamaktır.

48 ALMANCA Dersimiz Almanca dersi haftada iki saattir. Haftasonu kulüp çalışmaları ile dersi destekleyici nitelikte çalışmalar yapılacaktır. Derslerimizde sürekli renkli materyaller kullanılmakta ve çeşitli etkinliklere yer vermektedir.

49 ALMANCA Öğrencilerin dil edinimleri dijital araçlarla ve uluslararası geçerliliği olan ölçme-değerlendirme sistemi ile takip etmekteyiz. 7. sınıfın sonunda öğrencilerimizin Avrupa Dil Standartlarına göre A 2.1 seviyesine ulaşması planlanmıştır.

50 ALMANCA Ders Materyali 7. Sınıflarda PRİMA 2.1 Kitabı kullanılacaktır. Ders kitabı A2 düzeyindedir. Defter olarak Mein Deutschheft Almanca- Türkçe sözlük.

51 MATEMATĠK

52 MATEMATĠK Hedefimiz Matematik bölümü; matematiksel temel kavram ve becerilere sahip, sürekli değişen dünyada matematiksel bilgi birikimlerini hayata taşıyıp genel problem çözme stratejilerini uygulayabilen öğrenciler yetiştirmeyi, bu doğrultuda öğrencilerin sadece okulda değil, sosyal çevrelerinde de düşünen, bilgili, sorgulayan ve duyarlı bireyler olmalarını hedeflemektedir.

53 MATEMATĠK HAFTALIK DERS SAATĠ HAFTAĠÇĠ: 6 DERS SAATĠ HAFTASONU: 2 DERS SAATĠ

54 MATEMATĠK KAYNAKLAR 7. Sınıf Matematik Soru Bankası Biltest 7. Sınıf Matematik 20x25 Kazanım Ölçme Testleri Batı Akademi 7.Sınıf Matematik Pratik Defter - Martı Yayınları

55 FEN BİLİMLERİ

56 HEDEFİMİZ Fen Bilimlerinin günlük yaģamla iliģkisini kavrayan Yapılan çalıģmalardan zevk alan, fen bilimlerine karģı olumlu tutum geliģtiren, KarĢılaĢtığı sorunları bilimsel yöntemleri kullanarak çözümleyebilen, Bilimsel olaylar üzerinde inceleme, gözlem ve deney yapma becerisi kazanmıģ, Deney çalıģmalarına aktif olarak katılıp verilen yönergeleri uygulayabilen, deney sonuçlarını değerlendirebilen bireyler yetiģtirmektir.

57 FEN BİLİMLERİ 7.sınıflarda Fen Bilimleri dersi haftada 4 saattir. Ayrıca 7.sınıflarımızda 2 saatlik Seçmeli Bilim Uygulamaları dersi uygulanmaktadır. Ders yapılan deneysel çalışmalar ve dijital uygulamalar ile desteklenecektir. Hangi kaynağın hangi derste kullanılacağı planlanıp öğrencilerle paylaģılmıģtır.

58 DERSĠMĠZE AĠT KAYNAKLAR Farklı Yayıncılık Soru Bankası Bilgi Yolu Soru Bankası Martı Yayıncılık Soru Bankası Akıllı Defter Fenito

59 SOSYAL BĠLGĠLER

60 SOSYAL BĠLGĠLER Sosyal Bilgiler dersi bireyin toplum içerisinde karģılaģacağı sorunlar esnasında kullanması gereken becerileri aģılamayı amaçlayan bir derstir. Amacımız bireyin kendini tanıyan, kendi kültürü, tarihi, coğrafyası hakkında bilgi sahibi olan, dünyada yaģanan geliģmeleri takip edebilen, evrensel değerleri bilen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiģtirmektir.

61 SOSYAL BĠLGĠLER Derslerimizde bu amaca yönelik olarak ülkemiz ve dünyada yaşanan gelişmeler hakkında düzeylerine uygun bir şekilde kısa değerlendirmeler yapılacaktır. Bunun yanında haftalık olarak verilen ödevlerin takibi yapılacak ve görülen aksaklıklar veli ile paylaşılacaktır. 7. sınıf Sosyal Bilgiler konularımız, tarih, coğrafya ve vatandaşlık bilgisini içermektedir.

62 SOSYAL BĠLGĠLER Sosyal Bilgiler dersi 7. Sınıflar düzeyinde yılda 7 ünite olarak iģlenmektedir. Ders saatimiz haftada 3 saattir. Öğrenciler ünite sonlarında değerlendirme sınavı olarak ünitede öğrendikleri ve öğrenme eksikliği olan konular belirlenecektir. Bunun yanında dönemde iki sınav olacaklar ve bu sınavlar onların karne notunu oluģturacaktır.

63 SOSYAL BĠLGĠLER KAYNAKLARIMIZ

64 GÖRSEL SANATLAR

65 GÖRSEL SANATLAR 7.sınıflarda Görsel Sanatlar dersi haftada 2 ders saati olarak iģlenmektedir. Ders içeriğine uygun olarak tabletlerde sanat geliģim defterleri tutulmaktadır.

66 GÖRSEL SANATLAR

67 GÖRSEL SANATLAR 7.Sınıf Üniteler 1.Ünite:Karikatür ÇalıĢması 2.Ünite:Geri DönüĢüm Konulu Görsel ÇalıĢmalar 3.Ünite:Reprodüksiyon (Tuval çalıģması) 4.Ünite:Farklı boya malzemeleri ile görsel etkinlikler

68 GÖRSEL SANATLAR

69 MÜZĠK 7. sınıflarda müzik dersi haftada 1 saat iģlenmektedir. Ders içeriğine uygun olarak tabletlerde sanat geliģim defterleri tutulmaktadır.

70 BiliĢim Teknolojileri

71 HEDEFĠMĠZ Bilişim Teknolojileri ve Yazılım 7. sınıflarda BiliĢim teknolojileri dersi olarak hedefimiz öğrencilerimizin teknolojiyi takip eden, siber ortamlardaki hak ve sorumluluklarını bilen, etkili sunum teknikleri konusunda bilgili, web tasarımı yapabilen ve Microsoft Office uygulamalarında tecrübe sahibi bireyler yetiģtirmektir.

72 Bilişim Teknolojileri BiliĢim Teknolojileri dersi 7. sınıf düzeyinde yılda 4 ünite iģlenmektedir. ĠĢlenen üniteler MEB müfredatı ile paralel bir Ģekilde hazırlanmaktadır. KAYNAKLARIMIZ imovie Microsoft Office ve google Apps Toontastic prezi PowToon

73 TEKNOLOJĠ VE TASARIM 7. sınıflarda Teknoloji ve Tasarım dersi haftada 2 saat işlenmektedir. I.Ünite: DÜZEN KUġAĞI (Birimden Bütüne) II.Ünite: KURGU KUġAĞI (DüĢüncelerimizdeki DeğiĢim ve GeliĢim) III.Ünite: YAPIM KUġAĞI (Üretiyorum)

74 BEDEN EĞİTİMİ

75 HEDEFİMİZ Her öğrencimize yaģam boyu spor yapma alıģkanlığı kazandırmak, rekreasyon olgusunu benimsetmek, hayat boyu dengeli beslenme alıģkanlığını kazandırmak, spor kültürünü benimsetmek, dürüst oyun düģüncesini kazandırmak ve sorunların farkına varan, çözümler üreten, yaratıcı ve hayal gücü geliģmiģ, düģüncelerini kurgulayan ve ifade edebilen, öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, giriģimci, değiģim ve geliģime açık sorumluluk bilinci geliģmiģ bireyler yetiģtirmek en temel varlık sebebimizdir.

76 BEDEN EĞİTİMİ Derslerimiz MEB kazanımları doğrultusunda hazırlanan planlar çerçevesinde yapılmaktadır Haftada 2 ders saati olan beden eğitimi dersi, her hafta dönüşümlü olarak beden eğitimi ve yüzme dersi olarak işlenmektedir. Beden eğitimi dersi ile ilgili sınavlarımızı teorik olarak ve uygulamalı olarak iki aşamada yapmaktayız.

ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ORTAOKULU ÖĞRETĠM YILI 6. SINIFLAR EDĠRNE BEYKENT OKULLARI

ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ORTAOKULU ÖĞRETĠM YILI 6. SINIFLAR EDĠRNE BEYKENT OKULLARI ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ORTAOKULU 2016-2017 ÖĞRETĠM YILI 6. SINIFLAR GENEL BĠLGĠLENDĠRME Okul kitap ve kırtasiye ihtiyaçları www.beykent.okulsepeti.com.tr adresinden temin edilebilir. IPAD satıģları okul web

Detaylı

ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ORTAOKULU ÖĞRETĠM YILI 5. SINIFLAR EDĠRNE BEYKENT OKULLARI

ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ORTAOKULU ÖĞRETĠM YILI 5. SINIFLAR EDĠRNE BEYKENT OKULLARI ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ORTAOKULU 2016-2017 ÖĞRETĠM YILI 5. SINIFLAR GENEL BĠLGĠLENDĠRME Okul kitap ve kırtasiye ihtiyaçları www.beykent.okulsepeti.com.tr adresinden temin edilebilir. IPAD satıģları okul web

Detaylı

ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI 8. SINIFLAR EDĠRNE BEYKENT OKULLARI

ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI 8. SINIFLAR EDĠRNE BEYKENT OKULLARI ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ORTAOKULU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI 8. SINIFLAR TEOG SINAVLARININ TARĠHLERĠ 1.DÖNEM: 23-24Kasım 2016 2.DÖNEM: Nisan 2017 Merkezi sınavlar, her dönem iki okul gününe yayılarak yapılacak

Detaylı

ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ĠLKOKULU ÖĞRETĠM YILI 3. SINIFLAR EDĠRNE BEYKENT OKULLARI

ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ĠLKOKULU ÖĞRETĠM YILI 3. SINIFLAR EDĠRNE BEYKENT OKULLARI ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ĠLKOKULU 2016-2017 ÖĞRETĠM YILI 3. SINIFLAR Okuldaki Günlük AkıĢ DERSLER 1.DERS 2.DERS 3.DERS ÖĞLE ARASI 4.DERS 5.DERS 6.DERS 7.DERS 8.DERS Ders Saatleri 08.50-09.40 09.55-10.35 10.50-11.30

Detaylı

ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ĠLKOKULU ÖĞRETĠM YILI 2. SINIFLAR EDĠRNE BEYKENT OKULLARI

ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ĠLKOKULU ÖĞRETĠM YILI 2. SINIFLAR EDĠRNE BEYKENT OKULLARI ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ĠLKOKULU 2016-2017 ÖĞRETĠM YILI 2. SINIFLAR Okuldaki Günlük AkıĢ DERSLER 1.DERS 2.DERS 3.DERS ÖĞLE ARASI 4.DERS 5.DERS 6.DERS 7.DERS 8.DERS Ders Saatleri 08.50-09.40 09.55-10.35 10.50-11.30

Detaylı

EDĠRNE BEYKENT OKULLARI

EDĠRNE BEYKENT OKULLARI ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ĠLKOKULU 2016-2017 1. SINIFLAR DERSLER HAFTALIK DERS SAATĠ Matematik 5 Türkçe (Kütüphane Okuma Dersi) 9+1 Hayat Bilgisi 4 Etüt (Sınıf Öğretmeni) 1 Ġngilizce (Etüt Oyun ve Fiziki Etk.)

Detaylı

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

1.Sınıf Güz Yarıyılı (1. Yarıyıl) Ders Planı Ders Kodu. 1.Sınıf Bahar Yarıyılı (2. Yarıyıl) Ders Planı. Zorunlu/ Teorik Uygulama Toplam Kredi AKTS

1.Sınıf Güz Yarıyılı (1. Yarıyıl) Ders Planı Ders Kodu. 1.Sınıf Bahar Yarıyılı (2. Yarıyıl) Ders Planı. Zorunlu/ Teorik Uygulama Toplam Kredi AKTS İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 2017-2018 YABANCI DİLLER EĞİTİMİ BÖLÜMÜ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ LİSANS PROGRAMI 4 YILLIK DERS PLANI (Eğitim planı toplamda 170 Kredi ve 240 AKTS

Detaylı

VELi TOPLANTISI 8. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 8. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 8. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

VELi TOPLANTISI 7. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 7. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 7. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

YAYIN KATOLOĞU İÇİNDEKİLER GİRİŞ İSABET AKADEMİ AKILLI TAHTA PROGRAMI. isabet.com.tr - 3

YAYIN KATOLOĞU İÇİNDEKİLER GİRİŞ İSABET AKADEMİ AKILLI TAHTA PROGRAMI. isabet.com.tr - 3 2 - isabet.com.tr YAYIN KATOLOĞU İÇİNDEKİLER GİRİŞ 4. Sınıflar 3. Sınıflar 2. Sınıflar İSABET AKADEMİ AKILLI TAHTA PROGRAMI isabet.com.tr - 3 4 - isabet.com.tr Eğitimde TAM İSABET! DEĞERLİ EĞİTİM YÖNETİCİSİ

Detaylı

VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Hazırlık Atlama Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI ÇERÇEVE ÖĞRETİM PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI ÇERÇEVE ÖĞRETİM PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI ÇERÇEVE ÖĞRETİM PROGRAMI Ankara, 2011 SEKTÖR Çocuk geliģimi ve eğitimi alanında sektörün ihtiyacı, okul öncesinin ve özel eğitimin öneminin anlaģılması

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLK /ORTAOKUL

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLK /ORTAOKUL 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLK /ORTAOKUL FAALİYET RAPORU 2 Gelenekten Geleceğe 4 Eğitim Felsefemiz 7 Faaliyet Raporu 21 Belirli Gün Ve Haftalar 25 Kulüp Çalışmaları 29 Ölçme-Değerlendirme Çalışmaları

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : TÜRK EĞİTİM TARİHİ * Ders No : 0310340055 Teorik : 2 Pratik : 0 Kredi : 2 ECTS : 3 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : TÜRKÇE I: YAZILI ANLATIM Ders No : 0310340004 Teorik : 2 Pratik : 0 Kredi : 2 ECTS : 3 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖZEL BEYKENT ORTAOKULU KİTAP VE KIRTASİYE LİSTESİ

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖZEL BEYKENT ORTAOKULU KİTAP VE KIRTASİYE LİSTESİ 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖZEL BEYKENT ORTAOKULU KİTAP VE 8.SINIF Midgo A4 Sunum Dosyası 20'li TDK Yazım Kılavuzu - Büyük Boy Öğrenciler İçin Zorunlu Değildir Alex Dikişli Plastik Kap.Monte Carlo

Detaylı

İLKÖĞRETİM OKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

İLKÖĞRETİM OKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ İLKÖĞRETİM OKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER SINIFLAR 1 2 3 4 5 6 7 8 Türkçe 11 11 11 6 6 5 5 5 Matematik 4 4 4 4 4 4 4 4 Hayat Bilgisi 4 4 4 Fen ve Teknoloji 3 3 4 4 4 Sosyal Bilgiler 3 3 3 3 T.C.

Detaylı

İlköğretim (İlkokul ve Ortaokul) Programları. Yrd.Doç.Dr.Gülçin TAN ŞİŞMAN

İlköğretim (İlkokul ve Ortaokul) Programları. Yrd.Doç.Dr.Gülçin TAN ŞİŞMAN İlköğretim (İlkokul ve Ortaokul) Programları Yrd.Doç.Dr.Gülçin TAN ŞİŞMAN Yakın Geçmiş... 1990 Eğitimi Geliştirme Projesi Dünya Bankası nın desteği - ÖME 1997 8 Yıllık Kesintisiz Eğitim 2000 Temel Eğitime

Detaylı

Staj II (EE 499) Ders Detayları

Staj II (EE 499) Ders Detayları Staj II (EE 499) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Staj II EE 499 Bahar 0 0 0 0 4 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin Dili Dersin Türü Dersin Seviyesi

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ SOSYAL BİLİMLER VE TÜRKÇE EĞİTİMİ BÖLÜMÜ TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ LİSANS PROGRAMI (I. ÖĞRETİM)

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ SOSYAL BİLİMLER VE TÜRKÇE EĞİTİMİ BÖLÜMÜ TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ LİSANS PROGRAMI (I. ÖĞRETİM) ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ SOSYAL BİLİMLER VE TÜRKÇE EĞİTİMİ BÖLÜMÜ TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ LİSANS PROGRAMI (I. ÖĞRETİM) I.YARIYIL II.YARIYIL 101 Türk Dil Bilgisi I: Ses Bilgisi 2 0 3 3 102 Türk

Detaylı

DERSİN ADI SAATİ TÜRKÇE 6 MATEMATİK 5 FEN BİLİMLERİ 4 SOSYAL BİLGİLER 3 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 2 GÖRSEL SANATLAR 1 MÜZİK 1

DERSİN ADI SAATİ TÜRKÇE 6 MATEMATİK 5 FEN BİLİMLERİ 4 SOSYAL BİLGİLER 3 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 2 GÖRSEL SANATLAR 1 MÜZİK 1 ZORUNLU DERSLER 0.07.01 Sayın Velimiz, Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı nın 5.06.01 tarih ve 69 Sayılı kararı doğrultusunda öğrencilerimizin 01-013 eğitim-öğretim yılında alacağı

Detaylı

TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ

TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ FELSEFESİ,TEMEL İLKELERİ,VİZYONU MEHMET NURİ KAYNAR TÜRKIYE NIN GELECEK VIZYONU TÜRKĠYE NĠN GELECEK VĠZYONU GELECEĞIN MIMARLARı ÖĞRETMENLER Öğretmen, bugünle gelecek arasında

Detaylı

R E H B E R L İ K B Ü L T E N İ - 1

R E H B E R L İ K B Ü L T E N İ - 1 1886 ÖZEL GETRONAGAN ERMENİ LİSESİ R E H B E R L İ K B Ü L T E N İ - 1 2010 2011 Bilgili olduğumuz oranda özgür oluruz. Sokrates 9. S ı n ı f l a r LĠSELĠ OLMAK ve REHBERLĠK SERVĠSĠNĠN TANITIMI Sevgili

Detaylı

Temel Fransızca becerisi kazandırmak. Temel Fransızca konuları

Temel Fransızca becerisi kazandırmak. Temel Fransızca konuları DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Fransızca I BİS 311 5 2+0 2 3 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Fransızca Lisans Yüz Yüze / Seçmeli Dersin Koordinatörü

Detaylı

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 9 Mayıs 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 24 Mart 9 Mayıs 2014 tarihleri arasında işlediğimiz beşinci

Detaylı

2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ

2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ 2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ Sayın Velimiz, 22 Ekim 2012-14 Aralık 2012 tarihleri arasındaki ikinci temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz MEB kazanımlarına

Detaylı

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (9 EYLÜL-25 EKİM 2013) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili

Detaylı

2.DERS MATEMATİK İNGİLİZCE SOSYAL BİL. MATEMATİK GÖRSEL SAN. 3.DERS NATİVE İSPANYOLCA MATEMATİK FEN BİL. TÜRKÇE

2.DERS MATEMATİK İNGİLİZCE SOSYAL BİL. MATEMATİK GÖRSEL SAN. 3.DERS NATİVE İSPANYOLCA MATEMATİK FEN BİL. TÜRKÇE 5-A SINIFI HAFTALIK DERS PROGRAMI 5A PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 1.DERS MATEMATİK İNGİLİZCE SOSYAL BİL. MATEMATİK MÜZİK 2.DERS MATEMATİK İNGİLİZCE SOSYAL BİL. MATEMATİK GÖRSEL SAN. 3.DERS NATİVE

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Yaz Stajı I (ME 399) Ders Detayları

Yaz Stajı I (ME 399) Ders Detayları Yaz Stajı I (ME 399) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Yaz Stajı I ME 399 Güz 0 0 0 0 4 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin Dili Dersin Türü Dersin Seviyesi

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur.

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur. Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 12 Kasım 2018-18

Detaylı

GİRESUN LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSESİ 9. SINIFLAR REHBERLİK PLANI

GİRESUN LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSESİ 9. SINIFLAR REHBERLİK PLANI GİRESUN LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSESİ 9. SINIFLAR REHBERLİK PLANI *lik Planının Hazırlanması ETKĠNLĠK AÇIKLAMA (Kim tarafından iģlenecek?, ĠĢlenirken nelere dikkat edilecek) KULLANILACAK

Detaylı

Siz, almakla olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız.

Siz, almakla olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız. Gençler, Cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz, almakla olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız. Mustafa Kemal ATATÜRK VİZYONUMUZ

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

SPOR YÖNETĠCĠSĠNĠN TANIMI VE NĠTELĠKLERĠ. Doç.Dr.Hakan SUNAY

SPOR YÖNETĠCĠSĠNĠN TANIMI VE NĠTELĠKLERĠ. Doç.Dr.Hakan SUNAY SPOR YÖNETĠCĠSĠNĠN TANIMI VE NĠTELĠKLERĠ Doç.Dr.Hakan SUNAY SPOR YÖNETİCİSİNİN TANIMI Günümüzde; Bir spor yöneticisinin çok yönlü niteliklere sahip olmalıdır Özelliklede, Pratik becerileri teorik bilgilerle

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs Haziran 2013) Sayın Velimiz, 13 Mayıs Haziran 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs Haziran 2013) Sayın Velimiz, 13 Mayıs Haziran 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs 2013 21 Haziran 2013) Sayın Velimiz, 13 Mayıs 2013 21 Haziran 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

2014-2015 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÖZEL ATA ORTAOKULU 7.SINIF TEKNOLOJĠ ve TASARIM DERSĠ YILLIK DERS PLANI

2014-2015 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÖZEL ATA ORTAOKULU 7.SINIF TEKNOLOJĠ ve TASARIM DERSĠ YILLIK DERS PLANI -7 Eylül EYLÜL 1 15-19 Eylül 014-015 ÖĞRETĠM YILI ÖZEL ATA ORTAOKULU 7.SINIF TEKNOLOJĠ ve TASARIM DERSĠ YILLIK DERS PLANI 1. Teknoloji ve Tasarım kavramlarını kavratmak.teknoloji ve Tasarım Dersinin Genel

Detaylı

ARMADA OKULLARI BAŞARININ ANAHTARI

ARMADA OKULLARI BAŞARININ ANAHTARI BAŞARININ ANAHTARI ARMADA OKULLARI Armada okullarında her sınıf seviyesine uygun MEB program standartlarına dikkat edilerek eğitim ve öğretim yöntemleriyle de zenginleştirilmiş uygulamalar ve teknolojik

Detaylı

OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1 FEN BİLİMLERİ LİSESİ GENEL AÇIKLAMALAR Fen Bilimleri Lisesi ni farklı kılan, Fen

Detaylı

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI PROGRAMI DERS İZLENCESİ

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI PROGRAMI DERS İZLENCESİ İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI PROGRAMI DERS İZLENCESİ Kodu: TER101 Adı: Tıbbi Terminoloji Teorik + Uygulama: 2+0 AKTS: 3 Sınıf/Yarıyıl Ders Düzeyi

Detaylı

Seçmeli dersler Seçmeli 14.00

Seçmeli dersler Seçmeli 14.00 Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 1. Yarıyıl Dersleri BIL1051 BİLGİSAYAR I Zorunlu 2 2.00 0 4.00 EBB1003 EĞİTİM BİLİMİNE GİRİŞ Zorunlu 3 0.00 0 4.00 OKU1003 İNSAN ANATOMİSİ VE FİZYOLOJİSİ Zorunlu

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı 1. Yarıyıl Ders İçerikleri Dersin Adı D.S KR. AKTS Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tar-1.

Detaylı

YEĞİTEK. Eğitim Hizmetleri Koordinatörlüğü BRANŞLARA GÖRE EBA İÇERİKLERİ

YEĞİTEK. Eğitim Hizmetleri Koordinatörlüğü BRANŞLARA GÖRE EBA İÇERİKLERİ * EBA haricinde belirtilen web bağlantılarına EBA üzerinden kullanıcı girişi yapılarak erişim sağlanmalıdır. Aksi takdirde materyal erişimlerinde kısıtlamalar bulunmaktadır. *Bu form öğretmenlerle paylaşılacak,

Detaylı

Ders Adı : MÜZİK EĞİTİMİ I Ders No : Teorik : 1 Pratik : 2 Kredi : 2 ECTS : 3. Ders Bilgileri. Ön Koşul Dersleri.

Ders Adı : MÜZİK EĞİTİMİ I Ders No : Teorik : 1 Pratik : 2 Kredi : 2 ECTS : 3. Ders Bilgileri. Ön Koşul Dersleri. Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : MÜZİK EĞİTİMİ I Ders No : 0310340066 Teorik : 1 Pratik : 2 Kredi : 2 ECTS : 3 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili Öğretim

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (22 Ekim-14 Aralık 2012)

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (22 Ekim-14 Aralık 2012) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (22 Ekim-14 Aralık 2012) Sayın Velimiz, 22 Ekim 2012-14 Aralık 2012 tarihleri arasındaki ikinci temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

OKULLARDA GELİŞİMSEL ve ÖNLEYİCİ PDR-3. Prof. Dr. Serap NAZLI Ankara Üniversitesi

OKULLARDA GELİŞİMSEL ve ÖNLEYİCİ PDR-3. Prof. Dr. Serap NAZLI Ankara Üniversitesi OKULLARDA GELİŞİMSEL ve ÖNLEYİCİ PDR-3 Prof. Dr. Serap NAZLI Ankara Üniversitesi KGRP de 5 Ana Müdahale Doğrudan müdahaleler: 1. Psikolojik danıģma 2. Sınıf rehberliği Dolaylı müdahaleler: 3. Konsültasyon

Detaylı

Ders Adı : EĞİTİM BİLİMİNE GİRİŞ Ders No : Teorik : 3 Pratik : 0 Kredi : 3 ECTS : 4. Ders Bilgileri. Ön Koşul Dersleri.

Ders Adı : EĞİTİM BİLİMİNE GİRİŞ Ders No : Teorik : 3 Pratik : 0 Kredi : 3 ECTS : 4. Ders Bilgileri. Ön Koşul Dersleri. Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : EĞİTİM BİLİMİNE GİRİŞ Ders No : 0310340011 Teorik : 3 Pratik : 0 Kredi : 3 ECTS : 4 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 22.10.2011 TOPLANTI PLANI 14:00 Veli Bilgilendirme Semineri Okul Müdürü 14:30 14:45 15:30 Sınıf Öğretmenleri Toplantısı Her sınıf kendi sınıfının dersliğinde

Detaylı

Avusturya Liseliler Vakfı. Özel ALEV Okulları IB DP Aday Okulu. İSTANBUL Bilgilendirme Toplantısı Sunumu

Avusturya Liseliler Vakfı. Özel ALEV Okulları IB DP Aday Okulu. İSTANBUL Bilgilendirme Toplantısı Sunumu Avusturya Liseliler Vakfı İSTANBUL Bilgilendirme Toplantısı Sunumu ALEV Okulları Misyonu Yaşam boyu öğrenme bilinciyle, potansiyellerini en üst düzeyde eyleme dönüştürmeyi ve yetkinliklerini geliştirmeyi

Detaylı

Akademik İngilizce II (ENG102) Ders Detayları

Akademik İngilizce II (ENG102) Ders Detayları Akademik İngilizce II (ENG102) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Uygulama Laboratuar Kredi AKTS Saati Saati Saati Akademik İngilizce II ENG102 Bahar 2 2 0 4 3,5 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin Dili

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Öğrenci Eğitim İhtiyaçları Listesi

Öğrenci Eğitim İhtiyaçları Listesi İSTEK BELDE ORTAOKULU 20172018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN EĞİTİM İHTİYAÇLARI LİSTESİ DIN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BILGISI MEB Türkçe 5.Sınıf MEB Matematik 5.Sınıf MEB Fen Bilimleri 5.Sınıf MEB

Detaylı

ÖZEL PEK ĠLKOKULU EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI 2/A SINIFI OCAK AYI VELĠ BĠLGĠLENDĠRME BÜLTENĠ

ÖZEL PEK ĠLKOKULU EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI 2/A SINIFI OCAK AYI VELĠ BĠLGĠLENDĠRME BÜLTENĠ ÖZEL PEK ĠLKOKULU 2017-2018 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI 2/A SINIFI OCAK AYI VELĠ BĠLGĠLENDĠRME BÜLTENĠ Sayın Velilerim; Bu ay 1. dönemin sonuna geldik. Öncelikle sizlere desteğiniz için teşekkür ederim. Dönem

Detaylı

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık Ġubat 2018)

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık Ġubat 2018) 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2018-09 Ġubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs Haziran 2013 ) bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz MEB

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs Haziran 2013 ) bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz MEB 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs 2013 21 Haziran 2013 ) Sayın Velimiz, 13 Mayıs 2013 21 Haziran 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı

Detaylı

Bir okuldan daha fazlası...

Bir okuldan daha fazlası... Bir okuldan daha fazlası... Fakülte Koleji açılıyor www.fakultekoleji.com ÖĞREN KAVRA DEĞİŞ Kolejimizde eğitim öğretim süreci, akademik başarının yanı sıra öğrencilerin gerçek performanslarını ortaya çıkarmayı

Detaylı

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi 2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi Amacı öğrenmeye ilgi uyandırmak olan anaokulu; bilgi aktaran değil, çocukta var olan

Detaylı

SINIF ÖĞRETMENLİĞİ LİSANS PROGRAMI DERS KATALOĞU ( )

SINIF ÖĞRETMENLİĞİ LİSANS PROGRAMI DERS KATALOĞU ( ) SINIF ÖĞRETMENLİĞİ LİSANS PROGRAMI DERS KATALOĞU (2018 2019) BİRİNCİ YIL KODU 1.Sınıf (I.Yarıyıl) T U K AKTS KODU 1.Sınıf (II.Yarıyıl) T U K AKTS 0303101 İlkokulda Temel Çevre Eğitimi AE 2 0 2 4 AE 3 0

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Türkçe 1: Yazılı Anlatım TRD 101 1 2+0 2 2

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Türkçe 1: Yazılı Anlatım TRD 101 1 2+0 2 2 DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Türkçe 1: Yazılı Anlatım TRD 101 1 2+0 2 2 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Türkçe Lisans Zorunlu / Yüz Yüze

Detaylı

TÜCCAR VE SANAYĠCĠLER DERNEĞĠ ĠLKOKULU 3/A SINIFI HAFTALIK DERS PROGRAMI

TÜCCAR VE SANAYĠCĠLER DERNEĞĠ ĠLKOKULU 3/A SINIFI HAFTALIK DERS PROGRAMI /A SINIFI PROGRAMI. 09.00-09.40 HAYAT BİLGİSİ HAYAT BİLGİSİ HAYAT BİLGİSİ İNGİLİZCE FEN BİLİMLERİ. 09.0-0.0 MATEMATİK İNGİLİZCE. 0.40-.0 4..0--0 MATEMETİK MATEMATİK FEN BİLİMLERİ FEN BİLİMLERİ MATEMATİK..0-.0

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Yazınbilim I BİS

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Yazınbilim I BİS DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Yazınbilim I BİS 303 5 2+0 2 3 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Almanca Lisans Dersin Türü Yüz Yüze / Seçmeli Dersin Koordinatörü

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Fransızca III BİS

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Fransızca III BİS DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Fransızca III BİS407 7 2+0 2 3 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Fransızca Lisans Yüz Yüze / Seçmeli Dersin Koordinatörü

Detaylı

Zirve Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği ABD Ders Ġçerikleri

Zirve Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği ABD Ders Ġçerikleri Zirve Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği ABD Ders Ġçerikleri 5.DÖNEM 6.DÖNEM DERSLER T U K ECTS DERSLER T U K ECTS SNF 301 FEN VE TEK. ÖĞR. 4 0 4 6 SNF 304 TÜRKÇE ÖĞRETIMI 4 0 4 6 SNF 303

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : ANNE BABA EĞİTİMİ Ders No : 0100101 Teorik : 2 Pratik : 0 Kredi : 2 ECTS : 5 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili Öğretim

Detaylı

wıas world Internatıonal American College

wıas world Internatıonal American College wıas world Internatıonal American College Çetin Cad. Nurettin Duman Sk.No.3 Kuzey Ataşehir / İstanbul Tel: 0216 314 0 100-0216 365 0 808 Faks: 0216 314 0 107 www.amerikankoleji.net wıas world Internatıonal

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. İleri Dilbilgisi Çalışmaları II BIS

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. İleri Dilbilgisi Çalışmaları II BIS DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS İleri Dilbilgisi Çalışmaları II BIS302 6 2+0 2 3 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Almanca Lisans Yüz Yüze /

Detaylı

2010-2011 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÜCRETSİZ DAĞITIMA ESAS KİTAP LİSTESİ (Kitap Seçim Modülü'nde okullarca ihtiyaç girilecek)

2010-2011 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÜCRETSİZ DAĞITIMA ESAS KİTAP LİSTESİ (Kitap Seçim Modülü'nde okullarca ihtiyaç girilecek) KODU ADI İLKÖĞRETİM KİTAPLARI 2010-2011 EĞİTİĞRETİM YILI ÜCRETSİZ DAĞITIMA ESAS KİTAP LİSTESİ 100010 Beden Eğitimi Öğretmen Kılavuz Kitabı 1-8 Dersi okutan öğretmen sayısı kadar ihtiyaç bildirilecektir.

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2012)

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2012) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2012) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda 6 PYP disiplinler üstü teması ile ilgili

Detaylı

ÖZEL CONKBAYIRI ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR YEŞİL BAYRAK 2.YIL PROJESİ EYLEM PLANI

ÖZEL CONKBAYIRI ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR YEŞİL BAYRAK 2.YIL PROJESİ EYLEM PLANI EKİM EYLÜL ÖZEL CONKBAYIRI ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR YEŞİL BAYRAK 2.YIL PROJESİ EYLEM PLANI AYLAR ETKİNLİKLER UYGULAMA ÇEVRE OKUR-YAZARLIĞI ANKETĠNĠN UYGULANMASI(yeni gelen öğrencilerimize

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSE

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSE 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSE FAALİYET RAPORU 2 Gelenekten Geleceğe 4 Eğitim Felsefemiz 7 Faaliyet Raporu 25 Belirli Gün Ve Haftalar 29 Kulüp Çalışmaları 33 Ölçme-Değerlendirme Çalışmaları 48 Veli

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Rehberlik MB 403 7 3+0 3 3

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Rehberlik MB 403 7 3+0 3 3 DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Rehberlik MB 403 7 3+0 3 3 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Türkçe Lisans Zorunlu / Yüz Yüze Dersin Koordinatörü

Detaylı

1. ANA DİL ve YABANCI DİL ÖĞRETİMİ 1.A.) ANA DİL TÜRKÇE

1. ANA DİL ve YABANCI DİL ÖĞRETİMİ 1.A.) ANA DİL TÜRKÇE DİL POLİTİKASI Çakır Eğitim Kurumları; öğrencilerinin kendilerini ana dillerinde ve farklı dillerde ifade edebilen, yaşam boyu öğrenen dünya vatandaşı olarak yetiştirmeyi hedeflemektedir. Kurumumuzda,

Detaylı

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 2014-9 Mayıs 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 24 Mart 2014-9 Mayıs 2014 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

BELGESEL FĠLM YAPIM - YÖNETĠM Ders Ġzlence Formu Türkçe Seçmeli Derse Kabul KoĢulları: Devam Zorunluluğu Teorik Uygulama Laboratuar

BELGESEL FĠLM YAPIM - YÖNETĠM Ders Ġzlence Formu Türkçe Seçmeli Derse Kabul KoĢulları: Devam Zorunluluğu Teorik Uygulama Laboratuar Diploma Programı SİNEMA ve TV BÖLÜMÜ Yarıyıl Teorik Uygulama BELGESEL FĠLM YAPIM - YÖNETĠM Ders Ġzlence Formu Laboratuar Kodu: STV 451 Dersin Adı: BELGESEL FİLM YAPIM - YÖNETİM Toplam Saat AKTS Dersin

Detaylı

Bilgisayara ve Bilgi Sistemlerine Giriş (CMPE105) Ders Detayları

Bilgisayara ve Bilgi Sistemlerine Giriş (CMPE105) Ders Detayları Bilgisayara ve Bilgi Sistemlerine Giriş (CMPE105) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Kredi AKTS Saati Bilgisayara ve Bilgi Sistemlerine Giriş CMPE105 Güz 1 2

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Yabancı Dilde Okuma ve Konuşma BIL221 3 4+0 4 4 Ön Koşul Dersleri Yok Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü İngilizce Lisans Zorunlu

Detaylı

BARTIN ÜNĠVERSĠTESĠ ORMAN FAKÜLTESĠ PEYZAJ MĠMARLIĞI DERS TANITIM VE UYGULAMA BĠLGĠLERĠ DERS BĠLGĠLERĠ. Müzik MÜZ 187 I 2+0 2 4

BARTIN ÜNĠVERSĠTESĠ ORMAN FAKÜLTESĠ PEYZAJ MĠMARLIĞI DERS TANITIM VE UYGULAMA BĠLGĠLERĠ DERS BĠLGĠLERĠ. Müzik MÜZ 187 I 2+0 2 4 BARTIN ÜNĠVERSĠTESĠ ORMAN FAKÜLTESĠ PEYZAJ MĠMARLIĞI DERS TANITIM VE UYGULAMA BĠLGĠLERĠ DERS BĠLGĠLERĠ Ders Adı Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS Müzik MÜZ 187 I 2+0 2 4 Ön KoĢul Dersleri Dersin Dili Türkçe

Detaylı

Mobil Uygulama Geliştirmeye Giriş (ISE 407) Ders Detayları

Mobil Uygulama Geliştirmeye Giriş (ISE 407) Ders Detayları Mobil Uygulama Geliştirmeye Giriş (ISE 407) Ders Detayları Ders Adı Ders Dönemi Ders Uygulama Laboratuar Kredi AKTS Kodu Saati Saati Saati Mobil Uygulama Geliştirmeye Giriş ISE 407 Her İkisi 3 0 0 3 5

Detaylı

IB İLK YILLAR PROGRAMI (PYP) NEDİR? F M V Ö Z E L I S P A R T A K U L E I Ş I K İ L K O K U L U

IB İLK YILLAR PROGRAMI (PYP) NEDİR? F M V Ö Z E L I S P A R T A K U L E I Ş I K İ L K O K U L U K A S I M 2 0 1 8 K İ M O L D U Ğ U M U Z T E M A S I B Ü L T E N İ P Y P G Ü N L Ü K L E R İ F M V Ö Z E L I S P A R T A K U L E I Ş I K İ L K O K U L U WHO WE ARE KİM OLDUĞUMUZ IB İLK YILLAR PROGRAMI

Detaylı

T.C. TEKİRDAĞ VALİLİĞİ Merkez Özel Tekirdağ Fatih İlkokulu Müdürlüğü 1. Sınıf / A Şubesi 2012-2013 I. Dönem haftalık ders programı çizelgesi

T.C. TEKİRDAĞ VALİLİĞİ Merkez Özel Tekirdağ Fatih İlkokulu Müdürlüğü 1. Sınıf / A Şubesi 2012-2013 I. Dönem haftalık ders programı çizelgesi Merkez Özel Tekirdağ Fatih İlkokulu Müdürlüğü 1. Sınıf / A Şubesi 2012-2013 I. Dönem haftalık ders programı çizelgesi Gülten BAYLAN OYUN VE FİZİKİ ETKİNLİKLER Gülten BAYLAN OYUN VE FİZİKİ ETKİNLİKLER OYUN

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : MATERYAL GELİŞTİRME Ders No : 0310340081 Teorik : 2 Pratik : 2 Kredi : 3 ECTS : 4 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili Öğretim

Detaylı

Beton Yapıların Dayanıklılığı CE

Beton Yapıların Dayanıklılığı CE DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U+L Saat Kredi AKTS Beton Yapıların Dayanıklılığı CE 422 7-8 3+0+0 3 5 Ön KoĢul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü İngilizce Lisans Kısıtlı Seçmeli Dersin

Detaylı

Frequency Percent Valid Percent

Frequency Percent Valid Percent Türkiye Beşeri ve Ekonomik Coğrafyası Frequency Table Derste edinilen bilgi ve beceriler bireysel fayda sağlar. Frequency Valid kararsızım 5 25,0 25,0 30,0 katılıyorum 9 45,0 45,0 75,0 tamamen katılıyorum

Detaylı

SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU ÇOCUK VE GENÇLİK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI (1.Ö.) DERS DAĞILIM ÇİZELGESİ

SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU ÇOCUK VE GENÇLİK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI (1.Ö.) DERS DAĞILIM ÇİZELGESİ SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU ÇOCUK VE GENÇLİK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI (1.Ö.) DERS DAĞILIM ÇİZELGESİ 1.YARIYIL 2.YARIYIL KOD DERS ADI T P D.S. KR. D.T. AKTS KOD DERS ADI T P D.S. KR. D.T.

Detaylı

IRMAK OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR SERGI ÜNİTESİ. Sergi ünitesinde üzerime düşen görevlerimi kabul ediyorum.

IRMAK OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR SERGI ÜNİTESİ. Sergi ünitesinde üzerime düşen görevlerimi kabul ediyorum. Sergi ünitesinde üzerime düşen görevlerimi kabul ediyorum. Sergimizin amaç ve gereksinimlerini biliyorum. Sergi boyunca grubumla birlikte yeni tecrübeler edinme, öğrenme ve değerlendirme sürecinde aktif

Detaylı

EMİN ALİ TURHAN, KAMİLE ÖZER AYTEKİN,

EMİN ALİ TURHAN, KAMİLE ÖZER AYTEKİN, Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : TÜRKÇE II: SÖZLÜ ANLATIM Ders No : 0310340020 Teorik : 2 Pratik : 0 Kredi : 2 ECTS : 3 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili

Detaylı

Frequency Percent Valid Percent

Frequency Percent Valid Percent Nüfus Coğrafyası Frequency Table Derste edinilen bilgi ve beceriler bireysel fayda sağlar. Frequency Valid Valid katılmıyorum 1 5,0 5,0 5,0 kararsızım 3 15,0 15,0 20,0 katılıyorum 12 60,0 60,0 80,0 Derste

Detaylı

Akademik İngilizce II (ENG102) Ders Detayları

Akademik İngilizce II (ENG102) Ders Detayları Akademik İngilizce II (ENG102) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Uygulama Laboratuar Kredi AKTS Saati Saati Saati Akademik İngilizce II ENG102 Bahar 2 2 0 4 3,5 Ön Koşul Ders(ler)i ENG101 Dersin

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : A.SEÇ.IV: ÖĞRENME/ÖĞRETME SÜR.ÇAĞ.YAK. Ders No : 0310340121 Teorik : 2 Pratik : 0 Kredi : 2 ECTS : 4 Ders Bilgileri Ders

Detaylı

BODRUM MARMARA KOLEJİ İLK YILLAR PROGRAMI

BODRUM MARMARA KOLEJİ İLK YILLAR PROGRAMI BODRUM MARMARA KOLEJİ İLK YILLAR PROGRAMI Bodrum Marmara Koleji Misyon Bildirgesi Bodrum Marmara Koleji olarak misyonumuz; Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, ulusal kimliğiyle gurur duyan, bilgi çağının

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Öğretim Tek. Ve Mat.Tasarımı MB 202 4 2+2 3 4

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Öğretim Tek. Ve Mat.Tasarımı MB 202 4 2+2 3 4 DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Öğretim Tek. Ve Mat.Tasarımı MB 202 4 2+2 3 4 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Türkçe Lisans Zorunlu / Yüz Yüze

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL 2014-17 EKİM 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI NASRETTİN HOCA ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI NASRETTİN HOCA ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI NASRETTİN HOCA ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 Okul Haritası Nasrettin Hoca Anaokulu Müdürlüğü Brifing 2015-2016 - 2 - Yüreğir İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü

Detaylı

DERS BİLGİLERİ. Ölçme ve Değerlendirme MB302 6 3+0 3 3

DERS BİLGİLERİ. Ölçme ve Değerlendirme MB302 6 3+0 3 3 DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS Ölçme ve Değerlendirme MB302 6 3+0 3 3 Ön Koşul Dersleri Bu dersin ön koşulu ya da eş koşulu bulunmamaktadır. Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin

Detaylı

1.1. Öğrenci Profili 1.2. Küresel Vatandaşlık nedir 1.3. Küresel Vatandaşlık Politikasının Hedef Kitlesi Kimdir?

1.1. Öğrenci Profili 1.2. Küresel Vatandaşlık nedir 1.3. Küresel Vatandaşlık Politikasının Hedef Kitlesi Kimdir? İÇİNDEKİLER 1 1. Küresel Vatandaşlık Politikasına Neden İhtiyacımız var 1.1. Öğrenci Profili 1.2. Küresel Vatandaşlık nedir 1.3. Küresel Vatandaşlık Politikasının Hedef Kitlesi Kimdir? 2. Eğitim Kurumu

Detaylı

1. İnsan kaynakları kavramı, önemi ve özellikleri 1,2 1,2

1. İnsan kaynakları kavramı, önemi ve özellikleri 1,2 1,2 DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ İŞL307 5 3+0 3 5 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Türkçe Lisans Yüz Yüze / Zorunlu

Detaylı

TOKİ İLKOKULU/ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI

TOKİ İLKOKULU/ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TOKİ İLKOKULU/ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TOKİ İLKOKULU-ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ OKUL KOMİSYONUDUR ADI SOYADI Hüseyin ÖZCAN

Detaylı