ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ORTAOKULU ÖĞRETĠM YILI 6. SINIFLAR EDĠRNE BEYKENT OKULLARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ORTAOKULU ÖĞRETĠM YILI 6. SINIFLAR EDĠRNE BEYKENT OKULLARI"

Transkript

1 ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ORTAOKULU ÖĞRETĠM YILI 6. SINIFLAR

2 GENEL BĠLGĠLENDĠRME Okul kitap ve kırtasiye ihtiyaçları adresinden temin edilebilir. IPAD satıģları okul web sitesindeki bağlantıdan yapılabilir. Ġndirim Kodu: TROY Öğrenci Servisleri Öğrencilerin okuldan alınmaları

3 EĞĠTĠM MODELĠMĠZ Okulumuzda MEB ve Uluslararası Bakalorya Programları uygulanmaktadır.

4 DÜNYA DA IB 151 Ülke 4267 Okul.5 Milyon Öğrenci

5 TÜRKĠYE DE IB 54 Okul PYP: 22 MYP: 35

6 ANAOKULU 1. SINIF 2. SINIF 3. SINIF 4. SINIF 5. SINIF 6. SINIF 7. SINIF 8. SINIF 9. SINIF 10. SINIF 11. SINIF 12. SINIF

7 Okuldaki Günlük AkıĢ DERSLER 1.DERS 2.DERS 3.DERS 4.DERS ÖĞLE ARASI 5.DERS 6.DERS 7.DERS 8.DERS Ders Saatleri

8 ĠLETĠġĠM MOODLE SMS (Yoklama) facebook.com/beykentokullari VELĠ GÖRÜġME GÜNLERĠ VELĠ TOPLANTILARI WEB SĠTEMĠZ ÖĞRENCĠ-VELĠ EL KĠTAPLARI

9 9 K12.NET

10 10

11 11

12 MOODLE MOODLE 12

13 HAFTASONU ÇALIġMALARI ETÜT DİNLENME ETÜT DİNLENME ETÜT DİNLENME ETÜT DİNLENME ETÜT KULÜP DİNLENME KULÜP DİNLENME İNGİLİZCE DİNLENME İNGİLİZCE 6. SINIFLAR

14 OKULĠSTĠK DENEME SINAVLARI ÇarĢ PerĢ. EYLÜL HAZIR BULUNUġLUK SINAVI (ĠNGĠLĠZCE) HAZIR BULUNUġLUK SINAVI (GENEL) EKĠM Salı OKUL ĠSTĠK DENEME SINAVI 1 ARALIK perĢ. OKUL ĠSTĠK DENEME SINAVI 2 OCAK ÇrĢ. OKUL ĠSTĠK DENEME SINAVI 3 MART PerĢ. OKUL ĠSTĠK DENEME SINAVI 4 NĠSAN Salı OKUL ĠSTĠK DENEME SINAVI 5 MAYIS ÇarĢ OKUL ĠSTĠK DENEME SINAVI 6

15 ÜNĠTE DEĞERLENDĠRME SINAVLARI DERS ÜDS SAYISI TÜRKÇE 8 MATEMATĠK 5 FEN BĠLĠMLERĠ 8 SOSYAL BĠLGĠLER 7 ĠNGĠLĠZCE 9

16 REHBERLĠK BĠRĠMĠ BĠREYSEL ALANDA - Kendini tanıma ve kabul, arkadaģ iliģkileri, bireysel danıģmalık, duygusal ve sosyal geliģim, iletiģim beceriler vs. EĞĠTSEL ALANDA - ÇalıĢma alıģkanlıkları, sınav kaygısı, sınav stratejileri, motivasyon, çatıģma, problem çözme vs. MESLEKĠ ALANDA - Ġlgi ve yeteneklerime göre meslekler, okul ve meslek tanıtımları, sahip olacağım mesleğin gerektirdiği nitelikler, tercih danıģmanlığı vs.

17 VELĠYE YÖNELĠK ÇALIġMALAR

18 YAPTIĞIMIZ ÇALIġMALAR Bireyi tanıma çalıģmaları Ders gözlemleri Bireysel görüģmeler Grup çalıģmaları Eğitsel rehberlik çalıģmaları Test ve envanter uygulamaları Veliye yönelik bültenler, seminerler Mesleki rehberlik çalıģmaları

19 TÜRKÇE

20 HEDEFĠMĠZ Dil becerilerinde yön gösterici olmak; öğrenenlerde becerileri hayata geçirmek; yenilikçi, araştırmacı, sorgulayıcı, Türk ve Dünya Edebiyatında kendi bakış açısıyla özel beğenilerini oluşturmasına yardımcı olarak kültürlü bir birey olmasını sağlamak; okuyan, düşünen, düşünce üreten ve düşündüklerini sözlü ve yazılı olarak ifade eden bireyler yetiştirmektir.

21 HAFTALIK DERS SAATĠ 5 DERS SAATĠ= TÜRKÇE DERSĠ 1 DERS SAATĠ= OKUMA SAATĠ olmak üzere haftada toplam 6 DERS SAATĠ öğrencilerimizle birlikte olacağız.

22 KAYNAKLAR MARTI YAYINLARI PRATĠK DEFTER

23 KAYNAKLAR MARTI YAYINLARI SORU BANKASI

24 KAYNAKLAR KORAY VAROL AKADEMĠ SORU BANKASI

25 OKUMA PROGRAMI Okuma programımızın amacı; öğrencilerimize iģlediğimiz temalara uygun kitaplar okutarak edindikleri bilgileri kitaplar yoluyla hayata geçirmelerini sağlamak, Türk ve Dünya edebiyatındaki yazarları ve yazın türlerini onlara tanıtıp onları gerçek bir kitapsever haline getirmektir.

26 EYLÜL

27 EKĠM

28 KASIM

29 ARALIK 1. DÖNEM SÖYLEġĠ KĠTABI

30 YARI YIL TATĠL KĠTABI

31 ġubat

32 MART 2. DÖNEM SÖYLEġĠ KĠTABI

33 NĠSAN

34 MAYIS

35 YAZ TATĠLĠ KĠTABI

36 OKUMA PROGRAMIMIZDAKĠ ETKĠNLĠKLER

37 1) SAKIZ SARDUNYA (EYLÜL) (SÖZLÜ SINAV) 2) JAGUAR TAġLARI-1 (EKĠM) (YAZILI SINAV) 3) KAFDAĞI NIN ARDINA YOLCULUK (KASIM) (ÖZETLEME VE AFĠġ ETKĠNLĠĞĠ) 4) ÇĠZGĠLĠ PĠJAMALI ÇOCUK (ARALIK) (SÖYLEġĠ KĠTABI) YARIYIL TATĠLĠ: OLDUĞUN YERDE KAL (SÖZLÜ SINAV) YAZ TATĠLĠ: DEDEKTĠF BOL BEL ĠN ĠNANILMAZ SERÜVENLERĠ (SÖZLÜ SINAV) 1) HARĠTADA KAYBOLMAK (ġubat) (ÖZETLEME VE AFĠġ ETKĠNLĠĞĠ) 2) DEFĠNE ADASI (MART) (SÖYLEġĠ KĠTABI) 3) MUTLULUK SOKAĞI (NĠSAN) (YAZILI SINAV) 4) UÇAN SINIF (MAYIS) (SÖZLÜ SINAV)

38 KĠTAP SÖYLEġĠLERĠMĠZ

39

40

41 DRAMA KULÜBÜ

42 DRAMA KULÜBÜ

43 DRAMA KULÜBÜ

44 DĠL EDĠNĠMĠ (ĠNGĠLĠZCE)

45 HEDEFĠMĠZ OKUDUĞUNU ANLAYAN-AKTARABĠLEN, DÜġÜNCELERĠNĠ-HĠKAYESĠNĠ YAZABĠLEN, GÖRSELLERĠ YORUMLAYABĠLEN, DĠNLEDĠĞĠNĠ ALGILAYABĠLEN-CEVAP VEREBĠLEN, DOĞRU VE AKICI KONUġABĠLEN BĠREYLER YETĠġTĠRMEKTĠR.

46 TÜM SEVĠYELERDE YABANCI DĠL KAZANIMLARIMIZI AVRUPA ORTAK DĠL ÇERÇEVESĠ GENEL HEDEFLERĠNĠ BAZ ALARAK OLUġTURMAKTAYIZ. UYGULADIĞIMIZ ĠNGĠLĠZCE PROGRAMI SONUNDA ÖĞRENCĠLERĠMĠZĠ A2-B1 DÜZEYĠNE GETĠRMEYĠ HEDEFLĠYORUZ.

47 ÖĞRENCĠLERĠMĠZĠN DĠL EDĠNĠMLERĠNĠ ULUSLARARASI GEÇERLĠLĠĞĠ OLAN ÖLÇME-DEĞERLENDĠRME SĠSTEMĠ ĠLE TAKĠP ETMEKTEYĠZ. BU ANLAMDA ÖĞRENCĠLERĠMĠZĠ SEÇTĠĞĠMĠZ DOĞRU KAYNAKLARLA SINAVA HAZIRLAMAKTAYIZ. BEYKENT OKULLARI

48 6. SINIF İNGİLİZCE PROGRAMI HAFTADA *6 SAAT GENEL ĠNGĠLĠZCE *1 SAAT OKUMA (RAZ-KIDS) *1 SAAT CAMBRIDGE SINAVINA HAZIRLIK TOPLAM 8 SAAT OLARAK YAPILANDIRILMIġTIR. BEYKENT OKULLARI

49 SINIF ĠÇĠ AKTĠVĠTELERĠMĠZĠN YANI SIRA SENE BOYUNCA BÖLÜM OLARAK PLANLADIĞIMIZ OKUL GENELĠNDEKĠ ÇEġĠTLĠ ETKĠNLĠKLER ĠLE ÖĞRENCĠLERĠMĠZĠN KAZANDIKLARI YABANCI DĠL BECERĠSĠNĠ ETKĠN OLARAK KULLANMALARINA OLANAK SAĞLAMAKTAYIZ. BEYKENT OKULLARI

50 BUNLARDAN BAZILARI: * OKUL-ĠÇĠ VE ĠL GENELĠNDE DÜZENLEDĠĞĠMĠZ SCRABBLE TURNUVALARIMIZ * ĠNGĠLĠZCE KĠTAP SÖYLEġĠLERĠMĠZ *DRAMA ġovlarimiz *ġarki YARIġMAMIZ *FĠLM GÖSTERĠMLERĠMĠZ *GENEL KÜLTÜR YARIġMALARIMIZ. BEYKENT OKULLARI

51 SCRABBLE KULÜBÜ

52 YUNANCA KULÜBÜ

53 FRANSIZCA KULÜBÜ

54 DĠL EDĠNĠMĠ (ALMANCA)

55 Hedefimiz Almanca Bölümü olarak, ilk hedefimiz öğrencilerimize ikinci yabancı dil olarak Almanca yı sevdirmek, Alman kültürünü tanıtmak ve bu kültüre karşı empati becerisini geliştirmektir. İkinci hedefimiz ise, dinleme, konuşma, okuma, yazma becerileri kazandırmaya yönelik bir programla öğrencilerimizin en iyi şekilde Almanca öğrenmelerini amaçlamaktır.

56 Dersimiz Almanca dersi haftada iki saattir. Haftasonu kulüp çalışmaları ile dersi destekleyici nitelikte çalışmalar yapılacaktır. Derslerimizde sürekli renkli materyaller kullanılmakta ve çeşitli etkinliklere yer vermekte.

57 Öğrencilerin dil edinimleri dijital araçlarla ve uluslararası geçerliliği olan ölçme-değerlendirme sistemi ile takip etmekteyiz. 6. sınıfın sonunda öğrencilerimizin Avrupa Dil Standartlarına göre A1.2 seviyesine ulaşması planlanmıştır.

58 ALMANCA DERS KİTAPLARI VE MATERYALLERİ 6. Sınıflarda PRİMA 1.2 Kitabı kullanılacaktır. Ders kitabı A1 düzeyindedir. Mein Deutschheft defteri ve dil öğreniminin vazgeçilmezi olan bir Almanca- Türkçe sözlük yer alacaktır. Ders kitaplarımız, öğrencilerin seviyelerine uygunluğu esas alınarak özenle seçilmiştir.

59 Ders Materyali

60 MATEMATĠK

61 MATEMATİK 6. sınıflarda Matematik dersi haftada 7 saattir. 5 saat ana ders, 2 saat Matematik uygulamaları Ģeklinde olacaktır. Kaynakları nasıl kullanacağımız derste öğrencilerle paylaşılmıştır.

62 Hedefimiz Matematiksel temel kavram ve becerilere sahip, sürekli değişen dünyada matematiksel bilgi birikimlerini hayata taşıyıp genel problem çözme stratejilerini uygulayabilen öğrenciler yetiştirmeyi, bu doğrultuda öğrencilerin sadece okulda değil, sosyal çevrelerinde de düşünen, bilgili, sorgulayan ve duyarlı bireyler olmalarını hedeflemekteyiz.

63 DERS KAYNAKLARIMIZ 6.Sınıf Matematik Pratik Defter - Martı Yayınları 6.Sınıf Matematik Soru Bankası-Biltest

64 FEN BİLİMLERİ Fen Bilimleri dersinin temel hedefi öğrencilere günlük hayatta kullanabileceği bilgi ve beceriler kazandırarak,yaratıcı,akılcı düşünme ve problem çözme becerisine sahip öğrenciler yetiştirmektir.

65 FEN BİLİMLERİ Fen Bilimleri dersi haftada 4 saat olarak işlenecektir. Ders yapılan deneysel çalışmalar ve dijital uygulamalar ile desteklenecektir.

66 DERSİMİZE AİT KAYNAKLAR Farklı Yayıncılık Soru Bankası Martı Yayıncılık Soru Bankası Akıllı Defter Fenito

67 SOSYAL BĠLGĠLER

68 SOSYAL BĠLGĠLER Sosyal Bilgiler dersi bireyin toplum içerisinde karģılaģacağı sorunlar esnasında kullanması gereken becerileri aģılamayı amaçlayan bir derstir. Amacımız bireyin kendini tanıyan, kendi kültürü, tarihi, coğrafyası hakkında bilgi sahibi olan, dünyada yaģanan geliģmeleri takip edebilen, evrensel değerleri bilen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiģtirmektir.

69 SOSYAL BĠLGĠLER Derslerimizde bu amaca yönelik olarak ülkemiz ve dünyada yaşanan gelişmeler hakkında düzeylerine uygun bir şekilde kısa değerlendirmeler yapılacaktır. Bunun yanında haftalık olarak verilen ödevlerin takibi yapılacak ve görülen aksaklıklar veli ile paylaşılacaktır. 6. sınıf Sosyal Bilgiler konularımız, tarih, coğrafya ve vatandaşlık bilgisini içermektedir.

70 SOSYAL BĠLGĠLER Sosyal Bilgiler dersi 6. Sınıflar düzeyinde yılda 7 ünite olarak iģlenmektedir. Ders saatimiz haftada 3 saattir.

71 KAYNAKLARIMIZ

72

73 SINIF ĠÇĠ TABLET ÇALIġMALARIMIZ

74 DERSLERDE ÖĞRENDĠKLERĠMĠZĠ KAHOOT ETKĠNLĠĞĠ ĠLE EĞLENCELĠ HALE GETĠRĠYORUZ.

75 VE ZAFER ANIMIZ :)

76 GÖRSEL SANATLAR)

77 GÖRSEL SANATLAR) 6.sınıflarda MEB kazanımları doğrultusunda hazırlanan ünite planları çerçevesinde konular iģlenmektedir. 6.sınıflarda haftada Görsel Sanatlar dersi 2 ders saati olarak uygulanmaktadır. Ders içeriğine uygun olarak tabletlerde sanat geliģim defterleri tutulmaktadır.

78 SANAT (GÖRSEL SANATLAR)

79 GÖRSEL SANATLAR

80 Esra NEHĠR Görsel Sanatlar Öğretmeni

81

82

83

84

85

86

87 MÜZİK 6. sınıflarda müzik dersi haftada 1 saat iģlenmektedir. Ders içeriğine uygun olarak tabletlerde sanat geliģim defterleri tutulmaktadır.

88 MÜZĠK KULÜBÜ NOTA (SOLFEJ) EĞITIMI

89 KAREOKE ÇALIġMALARI

90 KONSER VE GEZĠLER

91 KORO ÇALIġMALARI

92

93 BĠLĠġĠM TEKNOLOJĠLERĠ VE YAZILIM

94 HEDEFĠMĠZ Bilişim Teknolojileri ve Yazılım BiliĢim teknolojileri ve Yazılım dersi olarak hedefimiz öğrencilerimizin teknolojiyi takip eden, siber ortamlardaki hak ve sorumluluklarını bilen, kodlama becerisine sahip ve dijital ortamda 3d modellemeler yapabilen bireyler yetiģtirmek.

95 KAYNAKLARIMIZ Bilişim Teknolojileri ve Yazılım

96 Popplet Uygulamasında Kavram Haritası Hazırlama Etkinliği

97 Nearpod ve Kahoot Uygulamaları Çalışmaları

98 Book Creator E-kitap Hazırlama Çalışmaları

99 Hüseyin EĞE BiliĢim Teknolojileri Öğretmeni

100

101

102

103 BEDEN EĞİTİMİ

104 HEDEFİMİZ Her öğrencimize yaģam boyu spor yapma alıģkanlığı kazandırmak, rekreasyon olgusunu benimsetmek, hayat boyu dengeli beslenme alıģkanlığını kazandırmak, spor kültürünü benimsetmek, dürüst oyun düģüncesini kazandırmak ve sorunların farkına varan, çözümler üreten, yaratıcı ve hayal gücü geliģmiģ, düģüncelerini kurgulayan ve ifade edebilen, öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, giriģimci, değiģim ve geliģime açık sorumluluk bilinci geliģmiģ bireyler yetiģtirmek en temel varlık sebebimizdir.

105 BEDEN EĞİTİMİ 6. SINIF seviyesinde derslerimiz MEB kazanımları doğrultusunda hazırlanan planlar çerçevesinde yapılmaktadır Haftada 2 ders saati olan beden eğitimi dersi dönüşümlü olarak beden eğitimi ve yüzme dersi olarak işlenmektedir. Beden eğitimi dersi ile ilgili sınavlarımızı teorik olarak ve uygulamalı olarak iki aşamada yapmaktayız.

106 YÜZME KULÜBÜ Yüzme teknik ve taktiklerini kazandırmak. Öğrencinin kendine güven duygusunu geliģtirmek, eğlenerek öğrenmeyi sağlamak Kulübümüzde eğlenirken öğrenmeyi amaçlıyoruz. Eğitsel oyunlar ile beraber yüzmenin inceliklerini öğreneceğiz.

107 MASA TENĠSĠ KULÜBÜ

108 HENTBOL KULÜBÜ

109 DANS KULÜBÜ

110 DANS KULÜBÜ

ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ORTAOKULU ÖĞRETĠM YILI 7. SINIFLAR EDĠRNE BEYKENT OKULLARI

ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ORTAOKULU ÖĞRETĠM YILI 7. SINIFLAR EDĠRNE BEYKENT OKULLARI ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ORTAOKULU 2016-2017 ÖĞRETĠM YILI 7. SINIFLAR GENEL BĠLGĠLENDĠRME Okul kitap ve kırtasiye ihtiyaçları www.beykent.okulsepeti.com.tr adresinden temin edilebilir. IPAD satıģları okul web

Detaylı

ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ORTAOKULU ÖĞRETĠM YILI 5. SINIFLAR EDĠRNE BEYKENT OKULLARI

ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ORTAOKULU ÖĞRETĠM YILI 5. SINIFLAR EDĠRNE BEYKENT OKULLARI ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ORTAOKULU 2016-2017 ÖĞRETĠM YILI 5. SINIFLAR GENEL BĠLGĠLENDĠRME Okul kitap ve kırtasiye ihtiyaçları www.beykent.okulsepeti.com.tr adresinden temin edilebilir. IPAD satıģları okul web

Detaylı

ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI 8. SINIFLAR EDĠRNE BEYKENT OKULLARI

ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI 8. SINIFLAR EDĠRNE BEYKENT OKULLARI ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ORTAOKULU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI 8. SINIFLAR TEOG SINAVLARININ TARĠHLERĠ 1.DÖNEM: 23-24Kasım 2016 2.DÖNEM: Nisan 2017 Merkezi sınavlar, her dönem iki okul gününe yayılarak yapılacak

Detaylı

ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ĠLKOKULU ÖĞRETĠM YILI 3. SINIFLAR EDĠRNE BEYKENT OKULLARI

ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ĠLKOKULU ÖĞRETĠM YILI 3. SINIFLAR EDĠRNE BEYKENT OKULLARI ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ĠLKOKULU 2016-2017 ÖĞRETĠM YILI 3. SINIFLAR Okuldaki Günlük AkıĢ DERSLER 1.DERS 2.DERS 3.DERS ÖĞLE ARASI 4.DERS 5.DERS 6.DERS 7.DERS 8.DERS Ders Saatleri 08.50-09.40 09.55-10.35 10.50-11.30

Detaylı

ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ĠLKOKULU ÖĞRETĠM YILI 2. SINIFLAR EDĠRNE BEYKENT OKULLARI

ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ĠLKOKULU ÖĞRETĠM YILI 2. SINIFLAR EDĠRNE BEYKENT OKULLARI ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ĠLKOKULU 2016-2017 ÖĞRETĠM YILI 2. SINIFLAR Okuldaki Günlük AkıĢ DERSLER 1.DERS 2.DERS 3.DERS ÖĞLE ARASI 4.DERS 5.DERS 6.DERS 7.DERS 8.DERS Ders Saatleri 08.50-09.40 09.55-10.35 10.50-11.30

Detaylı

EDĠRNE BEYKENT OKULLARI

EDĠRNE BEYKENT OKULLARI ÖZEL EDĠRNE BEYKENT ĠLKOKULU 2016-2017 1. SINIFLAR DERSLER HAFTALIK DERS SAATĠ Matematik 5 Türkçe (Kütüphane Okuma Dersi) 9+1 Hayat Bilgisi 4 Etüt (Sınıf Öğretmeni) 1 Ġngilizce (Etüt Oyun ve Fiziki Etk.)

Detaylı

1.Sınıf Güz Yarıyılı (1. Yarıyıl) Ders Planı Ders Kodu. 1.Sınıf Bahar Yarıyılı (2. Yarıyıl) Ders Planı. Zorunlu/ Teorik Uygulama Toplam Kredi AKTS

1.Sınıf Güz Yarıyılı (1. Yarıyıl) Ders Planı Ders Kodu. 1.Sınıf Bahar Yarıyılı (2. Yarıyıl) Ders Planı. Zorunlu/ Teorik Uygulama Toplam Kredi AKTS İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 2017-2018 YABANCI DİLLER EĞİTİMİ BÖLÜMÜ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ LİSANS PROGRAMI 4 YILLIK DERS PLANI (Eğitim planı toplamda 170 Kredi ve 240 AKTS

Detaylı

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

DERSİN ADI SAATİ TÜRKÇE 6 MATEMATİK 5 FEN BİLİMLERİ 4 SOSYAL BİLGİLER 3 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 2 GÖRSEL SANATLAR 1 MÜZİK 1

DERSİN ADI SAATİ TÜRKÇE 6 MATEMATİK 5 FEN BİLİMLERİ 4 SOSYAL BİLGİLER 3 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 2 GÖRSEL SANATLAR 1 MÜZİK 1 ZORUNLU DERSLER 0.07.01 Sayın Velimiz, Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı nın 5.06.01 tarih ve 69 Sayılı kararı doğrultusunda öğrencilerimizin 01-013 eğitim-öğretim yılında alacağı

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ EĞİTİM PLANI Yıl 1 / Yarıyıl 1

BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ EĞİTİM PLANI Yıl 1 / Yarıyıl 1 BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ EĞİTİM PLANI Yıl 1 / Yarıyıl 1 117 in Adı Beden Eğitimi ve Sporun Temelleri in Türü 2 0 0 2 2 3 Zorunlu 173 Ġnsan Anatomisi ve Kinesiyoloji 4 0 0 4 4 4 Zorunlu 174 Genel

Detaylı

Siz, almakla olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız.

Siz, almakla olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız. Gençler, Cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz, almakla olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız. Mustafa Kemal ATATÜRK VİZYONUMUZ

Detaylı

İLKÖĞRETİM OKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

İLKÖĞRETİM OKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ İLKÖĞRETİM OKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER SINIFLAR 1 2 3 4 5 6 7 8 Türkçe 11 11 11 6 6 5 5 5 Matematik 4 4 4 4 4 4 4 4 Hayat Bilgisi 4 4 4 Fen ve Teknoloji 3 3 4 4 4 Sosyal Bilgiler 3 3 3 3 T.C.

Detaylı

ARMADA OKULLARI BAŞARININ ANAHTARI

ARMADA OKULLARI BAŞARININ ANAHTARI BAŞARININ ANAHTARI ARMADA OKULLARI Armada okullarında her sınıf seviyesine uygun MEB program standartlarına dikkat edilerek eğitim ve öğretim yöntemleriyle de zenginleştirilmiş uygulamalar ve teknolojik

Detaylı

R E H B E R L İ K B Ü L T E N İ - 1

R E H B E R L İ K B Ü L T E N İ - 1 1886 ÖZEL GETRONAGAN ERMENİ LİSESİ R E H B E R L İ K B Ü L T E N İ - 1 2010 2011 Bilgili olduğumuz oranda özgür oluruz. Sokrates 9. S ı n ı f l a r LĠSELĠ OLMAK ve REHBERLĠK SERVĠSĠNĠN TANITIMI Sevgili

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur.

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur. Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 12 Kasım 2018-18

Detaylı

VELi TOPLANTISI 8. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 8. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 8. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

VELi TOPLANTISI 7. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 7. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 7. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLK /ORTAOKUL

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLK /ORTAOKUL 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLK /ORTAOKUL FAALİYET RAPORU 2 Gelenekten Geleceğe 4 Eğitim Felsefemiz 7 Faaliyet Raporu 21 Belirli Gün Ve Haftalar 25 Kulüp Çalışmaları 29 Ölçme-Değerlendirme Çalışmaları

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Hazırlık Atlama Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : TÜRK EĞİTİM TARİHİ * Ders No : 0310340055 Teorik : 2 Pratik : 0 Kredi : 2 ECTS : 3 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili

Detaylı

2010-2011 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÜCRETSİZ DAĞITIMA ESAS KİTAP LİSTESİ (Kitap Seçim Modülü'nde okullarca ihtiyaç girilecek)

2010-2011 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÜCRETSİZ DAĞITIMA ESAS KİTAP LİSTESİ (Kitap Seçim Modülü'nde okullarca ihtiyaç girilecek) KODU ADI İLKÖĞRETİM KİTAPLARI 2010-2011 EĞİTİĞRETİM YILI ÜCRETSİZ DAĞITIMA ESAS KİTAP LİSTESİ 100010 Beden Eğitimi Öğretmen Kılavuz Kitabı 1-8 Dersi okutan öğretmen sayısı kadar ihtiyaç bildirilecektir.

Detaylı

OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1 FEN BİLİMLERİ LİSESİ GENEL AÇIKLAMALAR Fen Bilimleri Lisesi ni farklı kılan, Fen

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : TÜRKÇE I: YAZILI ANLATIM Ders No : 0310340004 Teorik : 2 Pratik : 0 Kredi : 2 ECTS : 3 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili

Detaylı

T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI NASRETTİN HOCA ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI NASRETTİN HOCA ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI NASRETTİN HOCA ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 Okul Haritası Nasrettin Hoca Anaokulu Müdürlüğü Brifing 2015-2016 - 2 - Yüreğir İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü

Detaylı

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (9 EYLÜL-25 EKİM 2013) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili

Detaylı

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık Ġubat 2018)

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık Ġubat 2018) 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2018-09 Ġubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ SOSYAL BİLİMLER VE TÜRKÇE EĞİTİMİ BÖLÜMÜ TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ LİSANS PROGRAMI (I. ÖĞRETİM)

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ SOSYAL BİLİMLER VE TÜRKÇE EĞİTİMİ BÖLÜMÜ TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ LİSANS PROGRAMI (I. ÖĞRETİM) ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ SOSYAL BİLİMLER VE TÜRKÇE EĞİTİMİ BÖLÜMÜ TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ LİSANS PROGRAMI (I. ÖĞRETİM) I.YARIYIL II.YARIYIL 101 Türk Dil Bilgisi I: Ses Bilgisi 2 0 3 3 102 Türk

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI ÇERÇEVE ÖĞRETİM PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI ÇERÇEVE ÖĞRETİM PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI ÇERÇEVE ÖĞRETİM PROGRAMI Ankara, 2011 SEKTÖR Çocuk geliģimi ve eğitimi alanında sektörün ihtiyacı, okul öncesinin ve özel eğitimin öneminin anlaģılması

Detaylı

Ders Adı : MÜZİK EĞİTİMİ I Ders No : Teorik : 1 Pratik : 2 Kredi : 2 ECTS : 3. Ders Bilgileri. Ön Koşul Dersleri.

Ders Adı : MÜZİK EĞİTİMİ I Ders No : Teorik : 1 Pratik : 2 Kredi : 2 ECTS : 3. Ders Bilgileri. Ön Koşul Dersleri. Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : MÜZİK EĞİTİMİ I Ders No : 0310340066 Teorik : 1 Pratik : 2 Kredi : 2 ECTS : 3 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili Öğretim

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs Haziran 2013) Sayın Velimiz, 13 Mayıs Haziran 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs Haziran 2013) Sayın Velimiz, 13 Mayıs Haziran 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs 2013 21 Haziran 2013) Sayın Velimiz, 13 Mayıs 2013 21 Haziran 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim- 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

2.DERS MATEMATİK İNGİLİZCE SOSYAL BİL. MATEMATİK GÖRSEL SAN. 3.DERS NATİVE İSPANYOLCA MATEMATİK FEN BİL. TÜRKÇE

2.DERS MATEMATİK İNGİLİZCE SOSYAL BİL. MATEMATİK GÖRSEL SAN. 3.DERS NATİVE İSPANYOLCA MATEMATİK FEN BİL. TÜRKÇE 5-A SINIFI HAFTALIK DERS PROGRAMI 5A PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 1.DERS MATEMATİK İNGİLİZCE SOSYAL BİL. MATEMATİK MÜZİK 2.DERS MATEMATİK İNGİLİZCE SOSYAL BİL. MATEMATİK GÖRSEL SAN. 3.DERS NATİVE

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : MATERYAL GELİŞTİRME Ders No : 0310340081 Teorik : 2 Pratik : 2 Kredi : 3 ECTS : 4 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili Öğretim

Detaylı

SINIF ÖĞRETMENLİĞİ LİSANS PROGRAMI DERS KATALOĞU ( )

SINIF ÖĞRETMENLİĞİ LİSANS PROGRAMI DERS KATALOĞU ( ) SINIF ÖĞRETMENLİĞİ LİSANS PROGRAMI DERS KATALOĞU (2018 2019) BİRİNCİ YIL KODU 1.Sınıf (I.Yarıyıl) T U K AKTS KODU 1.Sınıf (II.Yarıyıl) T U K AKTS 0303101 İlkokulda Temel Çevre Eğitimi AE 2 0 2 4 AE 3 0

Detaylı

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI PROGRAMI DERS İZLENCESİ

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI PROGRAMI DERS İZLENCESİ İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI PROGRAMI DERS İZLENCESİ Kodu: TER101 Adı: Tıbbi Terminoloji Teorik + Uygulama: 2+0 AKTS: 3 Sınıf/Yarıyıl Ders Düzeyi

Detaylı

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 9 Mayıs 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 24 Mart 9 Mayıs 2014 tarihleri arasında işlediğimiz beşinci

Detaylı

TÜRKİYE DE İLK VE ORTAOKULLARDA (İLKÖĞRETİM) OKUTULAN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSLERİNİN TARİHİ (TEMMUZ 2013)

TÜRKİYE DE İLK VE ORTAOKULLARDA (İLKÖĞRETİM) OKUTULAN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSLERİNİN TARİHİ (TEMMUZ 2013) TÜRKİYE DE İLK VE ORTAOKULLARDA (İLKÖĞRETİM) OKUTULAN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ İNİN TARİHİ (TEMMUZ 2013) TÜRKİYE DE İLKOKUL VE ORTAOKULLARDA (İLKÖĞRETİM) OKUTULAN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ İNİN TARİHİ (Bilişim

Detaylı

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu Başarının Önsöz ü 1 2 Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu 1200 m² kullanım alanı, oyun salonları, çalışma sınıfları, sınıfların dışında açık ve kapalı oyun bahçesi, kum havuzu, bilim atölyesi, spor salonu,

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN (28 Ekim 2013-13 Aralık 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

Avusturya Liseliler Vakfı. Özel ALEV Okulları IB DP Aday Okulu. İSTANBUL Bilgilendirme Toplantısı Sunumu

Avusturya Liseliler Vakfı. Özel ALEV Okulları IB DP Aday Okulu. İSTANBUL Bilgilendirme Toplantısı Sunumu Avusturya Liseliler Vakfı İSTANBUL Bilgilendirme Toplantısı Sunumu ALEV Okulları Misyonu Yaşam boyu öğrenme bilinciyle, potansiyellerini en üst düzeyde eyleme dönüştürmeyi ve yetkinliklerini geliştirmeyi

Detaylı

BARTIN ÜNĠVERSĠTESĠ ORMAN FAKÜLTESĠ PEYZAJ MĠMARLIĞI DERS TANITIM VE UYGULAMA BĠLGĠLERĠ DERS BĠLGĠLERĠ. Müzik MÜZ 187 I 2+0 2 4

BARTIN ÜNĠVERSĠTESĠ ORMAN FAKÜLTESĠ PEYZAJ MĠMARLIĞI DERS TANITIM VE UYGULAMA BĠLGĠLERĠ DERS BĠLGĠLERĠ. Müzik MÜZ 187 I 2+0 2 4 BARTIN ÜNĠVERSĠTESĠ ORMAN FAKÜLTESĠ PEYZAJ MĠMARLIĞI DERS TANITIM VE UYGULAMA BĠLGĠLERĠ DERS BĠLGĠLERĠ Ders Adı Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS Müzik MÜZ 187 I 2+0 2 4 Ön KoĢul Dersleri Dersin Dili Türkçe

Detaylı

Frequency Percent Valid Percent

Frequency Percent Valid Percent Türkiye Beşeri ve Ekonomik Coğrafyası Frequency Table Derste edinilen bilgi ve beceriler bireysel fayda sağlar. Frequency Valid kararsızım 5 25,0 25,0 30,0 katılıyorum 9 45,0 45,0 75,0 tamamen katılıyorum

Detaylı

Frequency Percent Valid Percent

Frequency Percent Valid Percent Nüfus Coğrafyası Frequency Table Derste edinilen bilgi ve beceriler bireysel fayda sağlar. Frequency Valid Valid katılmıyorum 1 5,0 5,0 5,0 kararsızım 3 15,0 15,0 20,0 katılıyorum 12 60,0 60,0 80,0 Derste

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : ANNE BABA EĞİTİMİ Ders No : 0100101 Teorik : 2 Pratik : 0 Kredi : 2 ECTS : 5 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili Öğretim

Detaylı

Öğrenci Eğitim İhtiyaçları Listesi

Öğrenci Eğitim İhtiyaçları Listesi İSTEK BELDE ORTAOKULU 20172018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN EĞİTİM İHTİYAÇLARI LİSTESİ DIN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BILGISI MEB Türkçe 5.Sınıf MEB Matematik 5.Sınıf MEB Fen Bilimleri 5.Sınıf MEB

Detaylı

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi 2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi Amacı öğrenmeye ilgi uyandırmak olan anaokulu; bilgi aktaran değil, çocukta var olan

Detaylı

IB İLK YILLAR PROGRAMI (PYP) NEDİR? F M V Ö Z E L I S P A R T A K U L E I Ş I K İ L K O K U L U

IB İLK YILLAR PROGRAMI (PYP) NEDİR? F M V Ö Z E L I S P A R T A K U L E I Ş I K İ L K O K U L U K A S I M 2 0 1 8 K İ M O L D U Ğ U M U Z T E M A S I B Ü L T E N İ P Y P G Ü N L Ü K L E R İ F M V Ö Z E L I S P A R T A K U L E I Ş I K İ L K O K U L U WHO WE ARE KİM OLDUĞUMUZ IB İLK YILLAR PROGRAMI

Detaylı

İçindekiler. Cumhuriyet Bayramı Törenimiz. 2. Toplum Projesi Veli Bilgilendirme Mektubu.. 2. Myp Toplantimiz 3. Eğitimde İzlerimiz.

İçindekiler. Cumhuriyet Bayramı Törenimiz. 2. Toplum Projesi Veli Bilgilendirme Mektubu.. 2. Myp Toplantimiz 3. Eğitimde İzlerimiz. İçindekiler Cumhuriyet Bayramı Törenimiz. 2 Toplum Projesi Veli Bilgilendirme Mektubu.. 2 Myp Toplantimiz 3 Eğitimde İzlerimiz. 4 Pdr Birimi Semineri. 4 Okul Meclisi Seçim Hazırlıkları 5 Kasım Ayı Etkinlik

Detaylı

Frequency Percent Valid Percent

Frequency Percent Valid Percent BİOCOĞRAFYA Frequency Table Derste edinilen bilgi ve beceriler bireysel fayda sağlar. Valid hiç katılmıyorum 1 5,0 5,3 5,3 katılmıyorum 3 15,0 15,8 21,1 kararsızım 2 10,0 10,5 31,6 katılıyorum 10 50,0

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. VELİ TOPLANTISI 22.10.2011 TOPLANTI PLANI 14:00 Veli Bilgilendirme Semineri Okul Müdürü 14:30 14:45 15:30 Sınıf Öğretmenleri Toplantısı Her sınıf kendi sınıfının dersliğinde

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : A.SEÇ.IV: ÖĞRENME/ÖĞRETME SÜR.ÇAĞ.YAK. Ders No : 0310340121 Teorik : 2 Pratik : 0 Kredi : 2 ECTS : 4 Ders Bilgileri Ders

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL 2014-17 EKİM 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

3.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 EYLÜL-19 EKİM 2012)

3.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 EYLÜL-19 EKİM 2012) 3.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 EYLÜL-19 EKİM 2012) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda 6 PYP disiplinler üstü teması ile ilgili

Detaylı

2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ

2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ 2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ Sayın Velimiz, 22 Ekim 2012-14 Aralık 2012 tarihleri arasındaki ikinci temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz MEB kazanımlarına

Detaylı

1. İnsan kaynakları kavramı, önemi ve özellikleri 1,2 1,2

1. İnsan kaynakları kavramı, önemi ve özellikleri 1,2 1,2 DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ İŞL307 5 3+0 3 5 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Türkçe Lisans Yüz Yüze / Zorunlu

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (22 Ekim-14 Aralık 2012)

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (22 Ekim-14 Aralık 2012) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (22 Ekim-14 Aralık 2012) Sayın Velimiz, 22 Ekim 2012-14 Aralık 2012 tarihleri arasındaki ikinci temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

MEB kitaplarının yanında kullanılacak bu kitap ve dijital kaynakların öğrencilerimize;

MEB kitaplarının yanında kullanılacak bu kitap ve dijital kaynakların öğrencilerimize; Sayın Veli, Yeni bir eğitim öğretim yılına başlarken, öğrencilerimizin yıl boyunca öğrenme ortamlarını destekleyecek, ders kitaplarını ve kaynak kitapları sizlerle paylaşmak istedik. Bu kaynakları belirlerken

Detaylı

OYUN VE FİZİKİ ETKİNLİKLER DERSİ (1-4. SINIFLAR) DERSI. Öğretim Programı Tanıtım Sunusu

OYUN VE FİZİKİ ETKİNLİKLER DERSİ (1-4. SINIFLAR) DERSI. Öğretim Programı Tanıtım Sunusu OYUN VE FİZİKİ ETKİNLİKLER DERSİ (1-4. SINIFLAR) DERSI Öğretim Programı Tanıtım Sunusu Sunu Akışı Program Geliştirme Süreci Programın Temel Felsefesi ve Genel Amaçları Programda Temel Beceriler Değerler

Detaylı

Ders Adı : EĞİTİM BİLİMİNE GİRİŞ Ders No : Teorik : 3 Pratik : 0 Kredi : 3 ECTS : 4. Ders Bilgileri. Ön Koşul Dersleri.

Ders Adı : EĞİTİM BİLİMİNE GİRİŞ Ders No : Teorik : 3 Pratik : 0 Kredi : 3 ECTS : 4. Ders Bilgileri. Ön Koşul Dersleri. Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : EĞİTİM BİLİMİNE GİRİŞ Ders No : 0310340011 Teorik : 3 Pratik : 0 Kredi : 3 ECTS : 4 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili

Detaylı

YABANCI DİLLER MESLEKİ İTALYANCA (AYAKKABI) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

YABANCI DİLLER MESLEKİ İTALYANCA (AYAKKABI) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü YABANCI DİLLER MESLEKİ İTALYANCA (AYAKKABI) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2013 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü MÜZİK VE GÖSTERİ SANATLARI ALANI DRAMA KURS PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü MÜZİK VE GÖSTERİ SANATLARI ALANI DRAMA KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü MÜZİK VE GÖSTERİ SANATLARI ALANI DRAMA KURS PROGRAMI Ankara, 2017 İÇİNDEKİLER PROGRAMIN ADI... 1 PROGRAMIN DAYANAĞI... 1 PROGRAMA GİRİŞ KOŞULLARI...

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1. ANA DİL ve YABANCI DİL ÖĞRETİMİ 1.A.) ANA DİL TÜRKÇE

1. ANA DİL ve YABANCI DİL ÖĞRETİMİ 1.A.) ANA DİL TÜRKÇE DİL POLİTİKASI Çakır Eğitim Kurumları; öğrencilerinin kendilerini ana dillerinde ve farklı dillerde ifade edebilen, yaşam boyu öğrenen dünya vatandaşı olarak yetiştirmeyi hedeflemektedir. Kurumumuzda,

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2012)

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2012) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2012) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda 6 PYP disiplinler üstü teması ile ilgili

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSE

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSE 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSE FAALİYET RAPORU 2 Gelenekten Geleceğe 4 Eğitim Felsefemiz 7 Faaliyet Raporu 25 Belirli Gün Ve Haftalar 29 Kulüp Çalışmaları 33 Ölçme-Değerlendirme Çalışmaları 48 Veli

Detaylı

Temel Fransızca becerisi kazandırmak. Temel Fransızca konuları

Temel Fransızca becerisi kazandırmak. Temel Fransızca konuları DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Fransızca I BİS 311 5 2+0 2 3 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Fransızca Lisans Yüz Yüze / Seçmeli Dersin Koordinatörü

Detaylı

Akademik İngilizce II (ENG102) Ders Detayları

Akademik İngilizce II (ENG102) Ders Detayları Akademik İngilizce II (ENG102) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Uygulama Laboratuar Kredi AKTS Saati Saati Saati Akademik İngilizce II ENG102 Bahar 2 2 0 4 3,5 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin Dili

Detaylı

GİRESUN LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSESİ 9. SINIFLAR REHBERLİK PLANI

GİRESUN LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSESİ 9. SINIFLAR REHBERLİK PLANI GİRESUN LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSESİ 9. SINIFLAR REHBERLİK PLANI *lik Planının Hazırlanması ETKĠNLĠK AÇIKLAMA (Kim tarafından iģlenecek?, ĠĢlenirken nelere dikkat edilecek) KULLANILACAK

Detaylı

İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ İMAM HATİP LİSELERİ VE ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ 2014-2015 YILINDA 11. SINIFLARDA UYGULANACAK HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİ ORTAK DERSLER İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER 11. SINIF DİL VE

Detaylı

JALE TEZER BÜYÜMEKTEN BÜYÜMEYE FARK VARDIR! ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ GÜÇLÜ TEMEL ETÜT EGITIM MERKEZI AÇILDI

JALE TEZER BÜYÜMEKTEN BÜYÜMEYE FARK VARDIR! ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ GÜÇLÜ TEMEL ETÜT EGITIM MERKEZI AÇILDI JALE TEZER EĞİTİM KURUMLARI JALE TEZER KOLEJİ TEZER KOLEJİ JALE JALE TEZER ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ OFİS SİSTEMİ (ETÜT) EĞİTİM DANIŞMANLIĞI (KARİYER MERKEZİ) SOSYAL İMKÂNLAR TEOG SINAVINA HAZIRLIK HER

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs Haziran 2013 ) bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz MEB

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs Haziran 2013 ) bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz MEB 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs 2013 21 Haziran 2013 ) Sayın Velimiz, 13 Mayıs 2013 21 Haziran 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı

Detaylı

YAYIN KATOLOĞU İÇİNDEKİLER GİRİŞ İSABET AKADEMİ AKILLI TAHTA PROGRAMI. isabet.com.tr - 3

YAYIN KATOLOĞU İÇİNDEKİLER GİRİŞ İSABET AKADEMİ AKILLI TAHTA PROGRAMI. isabet.com.tr - 3 2 - isabet.com.tr YAYIN KATOLOĞU İÇİNDEKİLER GİRİŞ 4. Sınıflar 3. Sınıflar 2. Sınıflar İSABET AKADEMİ AKILLI TAHTA PROGRAMI isabet.com.tr - 3 4 - isabet.com.tr Eğitimde TAM İSABET! DEĞERLİ EĞİTİM YÖNETİCİSİ

Detaylı

IRMAK OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR SERGI ÜNİTESİ. Sergi ünitesinde üzerime düşen görevlerimi kabul ediyorum.

IRMAK OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR SERGI ÜNİTESİ. Sergi ünitesinde üzerime düşen görevlerimi kabul ediyorum. Sergi ünitesinde üzerime düşen görevlerimi kabul ediyorum. Sergimizin amaç ve gereksinimlerini biliyorum. Sergi boyunca grubumla birlikte yeni tecrübeler edinme, öğrenme ve değerlendirme sürecinde aktif

Detaylı

Bir okuldan daha fazlası...

Bir okuldan daha fazlası... Bir okuldan daha fazlası... Fakülte Koleji açılıyor www.fakultekoleji.com ÖĞREN KAVRA DEĞİŞ Kolejimizde eğitim öğretim süreci, akademik başarının yanı sıra öğrencilerin gerçek performanslarını ortaya çıkarmayı

Detaylı

TÜCCAR VE SANAYĠCĠLER DERNEĞĠ ĠLKOKULU 3/A SINIFI HAFTALIK DERS PROGRAMI

TÜCCAR VE SANAYĠCĠLER DERNEĞĠ ĠLKOKULU 3/A SINIFI HAFTALIK DERS PROGRAMI /A SINIFI PROGRAMI. 09.00-09.40 HAYAT BİLGİSİ HAYAT BİLGİSİ HAYAT BİLGİSİ İNGİLİZCE FEN BİLİMLERİ. 09.0-0.0 MATEMATİK İNGİLİZCE. 0.40-.0 4..0--0 MATEMETİK MATEMATİK FEN BİLİMLERİ FEN BİLİMLERİ MATEMATİK..0-.0

Detaylı

BARTIN ÜNĠVERSĠTESĠ ORMAN FAKÜLTESĠ ORMAN MÜHENDĠSLĠĞĠ DERS TANITIM VE UYGULAMA BĠLGĠLERĠ DERS BĠLGĠLERĠ. Müzik MÜZ 187 I 2+0 2 4

BARTIN ÜNĠVERSĠTESĠ ORMAN FAKÜLTESĠ ORMAN MÜHENDĠSLĠĞĠ DERS TANITIM VE UYGULAMA BĠLGĠLERĠ DERS BĠLGĠLERĠ. Müzik MÜZ 187 I 2+0 2 4 BARTIN ÜNĠVERSĠTESĠ ORMAN FAKÜLTESĠ ORMAN MÜHENDĠSLĠĞĠ DERS TANITIM VE UYGULAMA BĠLGĠLERĠ DERS BĠLGĠLERĠ Ders Adı Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS Müzik MÜZ 187 I 2+0 2 4 Ön KoĢul Dersleri Dersin Dili

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : BEDEN EĞİTİMİ VE OYUN ÖĞRETİMİ Ders No : 0310340065 Teorik : 2 Pratik : 2 Kredi : 3 ECTS : 3 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANADOLU LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

ANADOLU LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ ORTAK DERSLER SEÇMELİ DERSLER ANADOLU LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ 12. SINIF DERSLER 9. 10. 11. SINIF SINIF SINIF DİL VE ANLATIM 2 2 2 2 TÜRK EDEBİYATI 3 3 3 3 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 1 1 1 1 TARİH

Detaylı

YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır

YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır Öğrencinin ilgi alanları, becerileri ve yetenekleri düşünüldüğü zaman kendi öğrenme yöntemlerine göre akademik ve/veya kültürel alanda başarılı olabilir.

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim - 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı 1. Yarıyıl Ders İçerikleri Dersin Adı D.S KR. AKTS Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tar-1.

Detaylı

Akademik İngilizce II (ENG102) Ders Detayları

Akademik İngilizce II (ENG102) Ders Detayları Akademik İngilizce II (ENG102) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Uygulama Laboratuar Kredi AKTS Saati Saati Saati Akademik İngilizce II ENG102 Bahar 2 2 0 4 3,5 Ön Koşul Ders(ler)i ENG101 Dersin

Detaylı

ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA OKUTULACAK DERSLERDE UYGULANACAK ÖĞRETİM PROGRAMLARI

ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA OKUTULACAK DERSLERDE UYGULANACAK ÖĞRETİM PROGRAMLARI AÇIKLAMALAR Haftalık ders çizelgeleri, 2014 2015 eğitim ve öğretim yılında ortaöğretim kurumlarının 9-10. sınıflarından başlamak üzere kademeli olarak uygulanacaktır. Haftalık ders çizelgelerinde ortak

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 )

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BELGESEL FĠLM YAPIM - YÖNETĠM Ders Ġzlence Formu Türkçe Seçmeli Derse Kabul KoĢulları: Devam Zorunluluğu Teorik Uygulama Laboratuar

BELGESEL FĠLM YAPIM - YÖNETĠM Ders Ġzlence Formu Türkçe Seçmeli Derse Kabul KoĢulları: Devam Zorunluluğu Teorik Uygulama Laboratuar Diploma Programı SİNEMA ve TV BÖLÜMÜ Yarıyıl Teorik Uygulama BELGESEL FĠLM YAPIM - YÖNETĠM Ders Ġzlence Formu Laboratuar Kodu: STV 451 Dersin Adı: BELGESEL FİLM YAPIM - YÖNETİM Toplam Saat AKTS Dersin

Detaylı

İlköğretim (İlkokul ve Ortaokul) Programları. Yrd.Doç.Dr.Gülçin TAN ŞİŞMAN

İlköğretim (İlkokul ve Ortaokul) Programları. Yrd.Doç.Dr.Gülçin TAN ŞİŞMAN İlköğretim (İlkokul ve Ortaokul) Programları Yrd.Doç.Dr.Gülçin TAN ŞİŞMAN Yakın Geçmiş... 1990 Eğitimi Geliştirme Projesi Dünya Bankası nın desteği - ÖME 1997 8 Yıllık Kesintisiz Eğitim 2000 Temel Eğitime

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 4 Mayıs 13 Haziran 2018 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 4 Mayıs 13 Haziran 2018 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 4 Mayıs 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

T.C. TEKİRDAĞ VALİLİĞİ Merkez Özel Tekirdağ Fatih İlkokulu Müdürlüğü 1. Sınıf / A Şubesi 2012-2013 I. Dönem haftalık ders programı çizelgesi

T.C. TEKİRDAĞ VALİLİĞİ Merkez Özel Tekirdağ Fatih İlkokulu Müdürlüğü 1. Sınıf / A Şubesi 2012-2013 I. Dönem haftalık ders programı çizelgesi Merkez Özel Tekirdağ Fatih İlkokulu Müdürlüğü 1. Sınıf / A Şubesi 2012-2013 I. Dönem haftalık ders programı çizelgesi Gülten BAYLAN OYUN VE FİZİKİ ETKİNLİKLER Gülten BAYLAN OYUN VE FİZİKİ ETKİNLİKLER OYUN

Detaylı

Seçmeli dersler Seçmeli 14.00

Seçmeli dersler Seçmeli 14.00 Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 1. Yarıyıl Dersleri BIL1051 BİLGİSAYAR I Zorunlu 2 2.00 0 4.00 EBB1003 EĞİTİM BİLİMİNE GİRİŞ Zorunlu 3 0.00 0 4.00 OKU1003 İNSAN ANATOMİSİ VE FİZYOLOJİSİ Zorunlu

Detaylı

Akademik İngilizce II (ENG102) Ders Detayları

Akademik İngilizce II (ENG102) Ders Detayları Akademik İngilizce II (ENG102) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Uygulama Laboratuar Kredi AKTS Saati Saati Saati Akademik İngilizce II ENG102 Bahar 2 2 0 4 3,5 Ön Koşul Ders(ler)i ENG101 Dersin

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

YENİ İLKÖĞRETİM TÜRKÇE PROGRAMININ GETİRDİKLERİ Hasan Basri DURSUN > hbdursun@gmail.com

YENİ İLKÖĞRETİM TÜRKÇE PROGRAMININ GETİRDİKLERİ Hasan Basri DURSUN > hbdursun@gmail.com YENİ İLKÖĞRETİM TÜRKÇE PROGRAMININ GETİRDİKLERİ Hasan Basri DURSUN > hbdursun@gmail.com Bilginin hızla yenilenerek üretildiği çağımızda birey ve toplumun geleceği, bilgiye ulaşma, bilgiyi kullanma ve üretme

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ PROGRAMI ÖĞRETİM PROGRAMI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ PROGRAMI ÖĞRETİM PROGRAMI ADNAN MENDERE ÜNİVERİTEİ BEDEN EĞİTİMİ VE POR YÜKEKOKULU POR YÖNETİCİLİĞİ PROGRAMI ÖĞRETİM PROGRAMI 20.09.2016 AKT Zorunlu AKT eçmeli AKT Bölüm Dışı AKT Toplam 177 (73,8%) 52 (21,7%) 11 (4,6%) 240 [1]

Detaylı