Sistem Farklılıkları. x x. 140 x. 140 x. 140 x. 140 x. 1 x.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sistem Farklılıkları. x 70 + 30 x. 140 x. 140 x. 140 x. 140 x. 1 x. www.platar.com.tr"

Transkript

1

2 Sistem Farklılıkları 30 FARKLI LOKASYON, 140 ŞERİT VE GÜNLÜK YARIM MİLYONDAN FAZLA ARAÇ TESPİTİ PLATAR DİĞER PLAKA TANIMA SİSTEMLERİ x x 140 x 140 x 140 x 140 x 1 x Endüstriyel Bilgisayar Plaka Çözümleme Kamerası Delillendirme Kamerası Işık Kaynağı IR Led Plaka Çözümleme Lisansı

3 Sistem Farklılıkları DİĞER PLAKA TANIMA SİSTEMLERİ 70 x 140 x 140 x 140 x Endüstriyel Bilgisayar Plaka Çözümleme Kamerası Delillendirme Kamerası Işık Kaynağı IR Led Toplam 460 Adet Donanım BU KADAR ÇOK ENSTRÜMANIN KULLANILDIĞI BİR SİSTEMİN SAĞLIKLI İŞLETİLMESİ OLDUKÇA ZORDUR.

4 IR Aydınlatma Kaynağı KAMERALARDA DAHİLİ OLARAK BULUNAN IŞIK KAYNAKLARININ KULLANIM ÖMRÜ EN AZ SAATTİR. HARİCİ OLARAK KULLANILAN IR AYDINLATMA KAYNAKLARININ KULLANIM ÖMRÜ ORTALAMA 8000 SAATİR. GENELLİKLE IR IŞIK KAYNAKLARININ HER YIL DEĞİŞTİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

5 Enerji Tüketimi 2 ŞERİTLİK BİR YOLDAKİ PTS SİSTEMİ ENERJİ TÜKETİMİ SADECE 12 WATT DİĞER SİSTEMLERİN AYNI ORTAMDAKİ ENERJİ TÜKETİMİ PLATAR A GÖRE 36 KAT FAZLADIR.

6 Sistem Farklılıkları PLAKA TANIMA LOKASYONUNA ELEKTRİK VE DATA HATTI ÇEKMEDEN GÜNEŞ ENERJİ PANALLERİ İLE PLAKA TANIMA YAPABİLEN TEK SİSTEM. DİĞER PLAKA TANIMA SİSTEMLERİNDE İSE GÜNEŞ ENERJİ PANALLERİ KULLANARAK PLAKA TANIMA YAPABİLMEK, ENERJİ TÜKETİMLERİ NEDENİYLE MÜMKÜN DEĞİLDİR.

7 Yüksek Hızlarda Plaka Tanıma 240 km/s hızla giden aracın plakasını tanıyabilir. 75 fps 30 fps Max 120~140 km/s hıza kadar tanıma yapabilir.

8 Çözünürlük 5 MP Max 2 MP HER ŞERİT İÇİN BİR ADET KAMERA KULLANILMASI NEDENİYLE ŞERİT ORTASINDAN GEÇEN ARAÇLARIN PLAKALARI TANINAMAMAKTADIR. PLAKA TANIMA DIŞINDA, DİĞER BİRİMLERİN FAYDALANABİLECEĞİ EŞGAL TANIMA GİBİ ARAŞTIRMALARDA KULLANILAMAMAKTADIR.

9 Doğru Plaka Okuma KURULUMU YAPILAN SİSTEMLER VE YAPILAN BAĞIMSIZ TESTLERDE TRAFİKTEN GEÇEN ARAÇLARIN %98 İNİ YAKALANMAKTA TRAFİKTEN GEÇEN ARAÇLARIN %90-95 DAN FAZLASININ DA PLAKASI DOĞRU OLARAK TESPİT ETMEKTEDİR. BİR ÇOK İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE KURULUMU YAPILAN YERDERDEN ALINAN BİLGİLERE GÖRE DOĞRU TANIMA ORANI TRAFİKTEN GEÇEN ARAÇ TOPLAMININ FARKLI MARKA ÜRÜNLERE GÖRE %50 İLE %70 ARASINDA OLDUĞUNU GÖSTERMEKTEDİR.

10 Sistemin İşletilmesi ve Bakımı HİÇ BİR TEKNİK DESTEK İHTİYACI OLMADAN EN AZ 3 YILDIR KURULUM YAPILAN YERLERDE SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR. İŞLETİLMESİ OLDUKÇA KOLAYDIR. SÜREKLİ BAKIM GEREKTİRİR, HER YIL IR IŞIK KAYNAKLARININ DEĞİŞTİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR, HAVA ŞARTLARINA GÖRE ENDÜSTRİYEL BİLGİSAYARLAR SIK SIK ARIZA VERMEKTEDİR. İŞLETİLMESİ OLDUKÇA ZOR VE MASRAFLIDIR.

11 Ürünler PLAKA TANIMA KIRMIZI IŞIK MOBİL Farklı ihtiyaçların karşılanması için aynı marka ürün yelpazesinin olması, sistemin bir bütünlük içinde sorunsuz çalışmasını sağlamaktadır. Tüm ürünler, plaka tanıma için özel olarak geliştirilmiş endüstriyel ürünlerdir. Tüm ürünler, OCR işlemleri dahil harici hiç bir ek donanıma ihtiyaç duymadan çalışabilmektedir.

12 Mobil Plaka Tanıma Sistemi Araç üzerinde çalışabilen tek mobil plaka tanıma sistemidir. Enerji tüketimi düşüktür. Aracın enerji sistemine zarar vermez. Sadece 12 volt enerji ile çalışır. Görüntü kirliliği oluşturmaz. Hareket halindeki aracın sağında ve solunda olan hareketli veya park halindeki araların plakalarını tanır ve merkezi sisteme ulaştırır.

13 Yeni Mobil Plaka Tanıma Sistemi

14 Diğer Mobil Plaka Tanıma Sistemi Mobil plaka tanıma sistemi olarak kullanılan, aracın üstünde adeta gece kondu gibi duran ve görüntü kirliliği oluşturan başka bir sistem. Mobil ortamlarda çalışmak için tasarlanmadığı için kısa zamanda araç aküsünü bitirmektedir. Verimliliği çok düşüktür.

15 Ekstra Özellikler Mükerrer Geçiş Kontrolü Belirli bir süre içinde, aynı plakanın aynı veyadiğer plaka okuma noktalarından geçişinde alarm üretebilmektedir.

16 Ekstra Özellikler Otomatik Hedef Tanımlama Sistemi Güvenlik güçlerinin hedef listesinde olmayan, farklı plaka tanıma noktalarından aynı araçların, belirli bir zaman aralığında geçiş yapmasının tespit edilmesine yönelik önleyici bir sistemdir. Bu özellik sadece platar sisteminde bulunmaktadır.

17 Ekstra Özellikler Ortalama Hız İhlal Tespiti ve Ceza Makbuzu Düzenleme A VE B noktası arasındaki mesafesi sabit olan iki plaka okuma noktası arasında seyir eden taşıt, B noktasındaki plaka okuma noktasından geçtiğinde ortalama hızı bulunarak değerlendirme yapılır.

18 Ekstra Özellikler VMS Mesaj Sistemi ÖZELLİKLE ORTALAMA HIZ İHLAL TESPİT SİSTEMLERİNDE, HIZ KORİDORUNDAN ÇIKAN ARAÇLARIN PLAKA VE HIZ BİLGİLERİNİN SÜRÜCÜLERE ANLIK BİLGİLENDİRMESİNİ YAPMAKTADIR.

19 Ekstra Özellikler Kırmızı Işık İhlal Tespiti ve Ceza Makbuzu Düzenleme Fiziksel Loop Kullanılmadan, Yola Zarar Vermeden, Tek Başına Kırmızı Işık İhlalini Tespit Eden ve Delillendiren Tek Sistem. İhlal öncesi 4 adet, ihlal sonrası 4 adet ve tüm ihlali kapsayan video görüntüsü ile birlikte kırmızı ışık ihlali yapan aracın itiraza fırsat vermeyecek şekilde belgelendirilmesini sağlamaktadır.

20 Ekstra Özellikler Emniyet Kemeri ve Telefonla Konuşma Tespitlerine Ceza Düzenleme Kaydedilen araç görüntülerinin 5 MP gibi yüksek bir çözünürlüğe sahip olması nedeniyle araç içindeki sürücülerin emniyet kemeri kullanmadığı veya telefon ile konuştuğu tespit edilebilmektedir. Kullanıcılar isterlerse tespit edilebilen bu ihlal türleri içinde ceza makbuzu düzenleyebilmektedir.

21 Ekstra Özellikler Ceza Makbuzlarının Merkezi Sisteme Otomatik İşlenmesi Bilgi Teknolojileri Daire Başkanlığının Sunmuş Olduğu ve Maliye Bakanlığı İle Entegre Çalışan Ceza Makbuzu Havuzuna Kullanıcılar Tarafından Local Sistemde Yazılan Tüm Ceza Makbuzları Otomatik İşlenmektedir. Bu Özellik 2013 itibariyle sadece PLATAR tarafından desteklenmektedir.

22 Ekstra Özellikler Ceza Makbuzlarında Otomatik Ek Bilgi Alınması ve Fotoğraf Maskeleme Sakıncalı araç sorgu servisinden, plaka için olumsuz bilgi gelen ve herhangi bir ihlal tespitine dahil olan tüm plakaların otomatik ek bilgi sorguları yapılır ve kullanıcılar anlık alarmlarla bilgilendirilir. Makbuz Düzenleme aşamasında sürücü veya yolcu görüntüleri operatör tarafından maskelenebilir, istenilen bölgeye büyüteç efekti eklenebilir.

23 Ekstra Özellikler Ek Bilgi Sorgusu Bilgi Teknolojileri Daire Başkanlığının sunmuş olduğu araç ek bilgi talep sorguları, aynı aracın ayarlanabilir bir saat içinde herhangi bir plaka tanıma noktasından tekrar geçmesi durumunda yapılmaz. Sorgular belirli bir saate kadar local veri tabanındaki önceki geçişlere ait bilgilerden alınır. Bu sayede ilgili daire başkanlığı sisteminden fazla sorgu yapılmamaktadır.

24 Ekstra Özellikler Alarmların Anında SMS İle Bilgilendirilmesi Lokal veri tabanında tanımlanan plakanın tespitinde sistem, tanımlanan tüm gsm numaralarına anlık bilgilendirme yapabilmektedir. Özellikle Kaçakçılık, İstihbarat, Terör ve Asayiş şubelerinin aktif operasyonlarının tehlikeye atılmaması için local veritabanında tanımlı araç plakaları tespit edildiğinde önleyici hizmet görevi yapan birimlere aracın geçişi hakkındaki alarm bilgileri verilmez ve ilgili gsm numaralarına sms ile bilgilendirme yapılır. Çok önemli olan bu özellik PLATAR sisteminden başka bir plaka tanıma sisteminde bulunmamaktadır. SMS 42XX001 PLAKALI ARAÇ YENİ İSTANBUL CD. MOBİLYACILAR KAMPÜS İST. NOKTASINDAN GEÇTİ. 23:07:16

25 Ekstra Özellikler Arşiv İnceleme ve Raporlama Platar, plaka tanıma ve görüntüleme işlemleri dışında özellikle istihbarat amaçlı araştırma raporlarını bünyesinde barındırmaktadır. Otomatik Hedef Tanıma Sonucu Tespit Edilen Geçişler Belirli Bir Zaman Aralığı İçinde, Hedef Bir Aracın Geçiş Yaptığı Zaman Dilimlerinde Geçiş Yapan Tüm Araçlar Belirli Bir Zaman Aralığı İçinde, Hedef Bir Aracın Geçiş Yaptığı Zaman Dilimlerinde Ortak Geçiş Yapan Araç Plakaları Belirli Bir Zaman Diliminde, Belirtilen Sayıdan Fazla Geçiş Yapan Araçlar Belirtilen Zaman Dilimlerinde, Belirlenen PTS Noktalarından Ortak Geçiş Yapan Araçlar

26 İzleme, Yönetim ve Raporlama WEB TABANLI İZLEME, YÖNETİM VE RAPORLAMA MASAÜSTÜ İZLEME, RAPORLAMA VE MAKBUZ YÖNETİMİ MOBİL İZLEME VE RAPORLAMA Uygulamaların tamamı ücretsizdir. Herhangi bir lisans gerektirmez. Uygulamaların tamamı istenildiği kadar bilgisayar veya mobil telefonlara kurulabilir. Sistemde kullanıcı veya kamera sınırlaması yoktur.

27 Plaka Noktası Tanımlama Harita destekli, tek plaka noktası tanımlama sistemidir. Polnet araç durum sorgularındaki en büyük sorun, plaka tanıma noktası koordinatlarının ve koordinata ait ilçe adının yanlış girilmesidir. Bu durum merkezi sorguların yapılamamasına neden olur. Platar, tanımlanan plaka noktasının koordinatını ve koordinatın ilçe adını otomatik bulur ve kaydeder.

28 Gerçek Zamanlı İzleme Web tabanlı online izleme yeteneğine sahip tek sistemdir. Bilgisayarınıza hiç bir uygulama kurmaya gerek kalmadan gerçek zamanlı izleme yapılabilir. Uygulama, anlık geçiş bilgilerini sunucudan TCP Socket bağlantısı kullanarak, sunucu tarafından yapılan push yöntemi ile alır. Bu işlem ile bilgisayar kaynakları en verimli şekilde kullanılır.

29 Kendi Uygulamanızı mı Geliştirmek İstiyorsunuz? SUNUCUYA FTP ÜZERİNDEN GELEN DOSYALARI TAKİP ETMENİZ YETERLİ JPG DOSYA ADI 06TG422-TUR_PLATAR01_ _ _CTX.jpg Plaka ve Ülke Kodu Bios Adı Geçiş Tarihi Geçiş Zamanı VE FAZLASI S_NETBIOSNAME=PLATAR01 I_SD_SIZE_MB=3840 S_DATE= S_TIME= S_PLATE=06TG422-TUR I_NREAD=9 F_OCRSCORE=060 I_JPEG_QUALITY=75 I_GAIN=211 I_SHUTTER=449 I_STROBO=0 I_SPEED=NA S_CLASS_STRING=CAR S_DIRECTION=APPROACH I_PLATE_MIN_X=569 I_PLATE_MIN_Y=1227 I_PLATE_MAX_X=751 I_PLATE_MAX_Y=1258 S_PLATE_COLOR_STRING=WHITE

30 Çalıntı Araç Yakalanması Araç, Mersin Anamur ilçesinden çalıntı olup TEDES ceza işlem sırasında araç bilgileri ile görüntü kayıtlarının birbiri ile uyuşmaması neticesinde sms tanımlaması yapılarak ekipler tarafından yakalandıktan sonra tahkikat ile aracın Anamur dan çalıntı olduğu anlaşılmıştır.

31 Trafik Kazasına Karışmış Aracın Yakalanması 55K5555-TUR_OZELIDAREG1_ _ K5555-TUR_ADLIYEONUC1_ _ Araç, Teknik Lise Kavaklı Petrol önünde trafik kazasına karışmış olup olay yerinde durmayarak kaçmıştır. Yapılan araştırma neticesi aracın önceki TEDES kameralarında sağ ön far muhafazasının sağlam olduğu trafik kazasından sonra TEDES kameralarında far muhafazasının kırık ve sallanmakta olduğu görülmüştür.

32 Kazalara Etkisi YENİ İSTANBUL CADDESİ 1.HIZ KORİDORU TOPLAM KAZA SAYISI 60 ADANA ÇEVRE YOLU CADDESİ TOPLAM KAZA SAYISI (İLK 2012(İLK 2013(İLK 8 AYLIK) 8 AYLIK) 8 AYLIK) 9 TOPLAM KAZA SAYISI (İLK2012(İLK2013(İLK 8 AYLIK) 8 AYLIK) 8 AYLIK) TOPLAM KAZA SAYISI SİSTEM KURULUMUNDAN SONRA HIZ KORİDORU İÇİ VEYA NORMAL PTS NOKTALARINDAKİ KAZA ORANLARI ORTALAMA %50 AZALMIŞTIR.

33 İletişim İstanbul Ankara Adres Kültür Mah. Nispetiye Cd. E3 Blok Kat: 16 Etiler Akmerkez Ticaret Merkezi Beşiktas İSTANBUL Telefon +90 (212) pbx Faks +90 (212) pbx Adres Ehlibeyt Mah. Ceyhun Atıf Kansu Cd Sk. No:114/42 Balgat Bayraktar Center A Blok Kat: Çankaya ANKARA Telefon +90 (312) pbx Faks +90 (312)

Sistem Farklılıkları. x 70 + 70 x. 140 x. 140 x. 140 x. 140 x. 1 x. www.platar.com.tr

Sistem Farklılıkları. x 70 + 70 x. 140 x. 140 x. 140 x. 140 x. 1 x. www.platar.com.tr Sistem Farklılıkları 30 FARKLI LOKASYON, 140 ŞERİT VE GÜNLÜK YARIM MİLYONDAN FAZLA ARAÇ TESPİTİ PLATAR DİĞER PLAKA TANIMA SİSTEMLERİ x 70 + 70 x 140 x 140 x 140 x 140 x 1 x Endüstriyel Bilgisayar Plaka

Detaylı

Kamera Teknik Donanımı. www.platar.com.tr

Kamera Teknik Donanımı. www.platar.com.tr Kamera Teknik Donanımı Geleneksel Sistemler Geleneksel Sistemler Kullanılan bir Plaka Okuma Noktasında Analog veya IP tabanlı kamera Dış ortamlarda çalışmaya uygun endüstriyel bilgisayar Aydınlatma birimi

Detaylı

PLATAR. fit P ark TEDES OHT KİT PLAKA TANIMA SİSTEMLERİ RADARLI SİSTEMLER TRAFİK ELEKTRONİK DENETLEME SİSTEMİ ORTALAMA HIZ İHLAL TESPİT SİSTEMİ

PLATAR. fit P ark TEDES OHT KİT PLAKA TANIMA SİSTEMLERİ RADARLI SİSTEMLER TRAFİK ELEKTRONİK DENETLEME SİSTEMİ ORTALAMA HIZ İHLAL TESPİT SİSTEMİ TEDES TRAFİK ELEKTRONİK DENETLEME SİSTEMİ OHT ORTALAMA HIZ İHLAL TESPİT SİSTEMİ KİT KIRMIZI IŞIK İHLAL TESPİT SİSTEMİ RADARLI SİSTEMLER OHT+RADAR/KİT+RADAR fit P ark OTOPARK GÜVENLİK VE YÖNETİM SİSTEMİ

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Hız İhlal Tespit Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Hız İhlal Tespit Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Hız İhlal Tespit Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Hız İhlal Tespit Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki hız

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Plaka Tanıma Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki tüm araçların

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Leader in Safe City Technologies Ekin Safe Traffic, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak şehrin tüm trafik sistemlerini

Detaylı

Ekin BIKE PATROL Dünyanın ilk ve tek akıllı devriye bisikleti

Ekin BIKE PATROL Dünyanın ilk ve tek akıllı devriye bisikleti Ekin BIKE PATROL Dünyanın ilk ve tek akıllı devriye bisikleti Leader in Safe City Technologies Hareket halindeyken plaka tanıma ve park ihlal tespiti yapabilen Dünya nın ilk ve tek akıllı devriye bisikleti

Detaylı

Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies

Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi Tamamen Yeni Jenerasyon Leader in Safe City Technologies Dünyanın ilk ve tek akıllı mobil devriye sistemi Ekin Patrol G2, tamamen yenilenen

Detaylı

Elektronik Denetleme Sistemleri

Elektronik Denetleme Sistemleri Elektronik Denetleme Sistemleri Elektronik Denetleme Sistemleri Ülkemizde hızla artan araç sahipliliği ve bunun bir sonucu olarak artış gösteren trafik kazaları, trafik denetiminde elektronik sistemlerin

Detaylı

Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası

Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası Leader in Safe City Technologies Ekin Spotter trafik yönetimi, çevresel analizler ve şehir gözetimi fonksiyonlarıyla çeşitlendirilebilir

Detaylı

Plaka Tanıma. Plaka. Tanıma Sistemi. Sistemi

Plaka Tanıma. Plaka. Tanıma Sistemi. Sistemi Plaka Plaka Tanıma Tanıma Sistemi Sistemi Otus Plaka Tanıma Sistemi (PTS), kontrollü geçiş yapılan noktalarda giriş ve çıkış yapan araçların plakasını okuyarak elde ettiği veriler ile kontrol ve doğrulama

Detaylı

Metcom Güvenlik Teknolojileri A.Ş.

Metcom Güvenlik Teknolojileri A.Ş. H265 Video Coding Plaka Tanıma Sistemi Metcom Güvenlik Teknolojileri A.Ş. 2017 PROGRAM ARAYÜZÜ GENEL ÖZELLİKLER 6ms Plaka tanıma süresi 2Mp H265 60Fps İp tabanlı back focus plaka okuma kamerası Okuma oranı

Detaylı

Ekin MICRO SPOTTER Mobil Plaka Tanıma Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies

Ekin MICRO SPOTTER Mobil Plaka Tanıma Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies Ekin MICRO SPOTTER Mobil Plaka Tanıma Sistemi Tamamen Yeni Jenerasyon Leader in Safe City Technologies Ekin Micro Spotter, görüş alanındaki araçların plakalarını video tabanlı plaka tanıma teknolojisi

Detaylı

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM M2M ÇÖZÜMLERİ Makineler arası iletişim olarak değerlendirebileceğimiz Yöntem M2M çözümleri sayesinde, sahada bulunan her tür makineden dilediğiniz veriler

Detaylı

TAKİP VE GÜVENLİK SİSTEMİ KULLANIMININ SAĞLAYACAĞI FAYDALAR

TAKİP VE GÜVENLİK SİSTEMİ KULLANIMININ SAĞLAYACAĞI FAYDALAR TAKİP VE GÜVENLİK SİSTEMİ KULLANIMININ SAĞLAYACAĞI FAYDALAR ACİL DURUM ALARMI ACİL DURUM ANINDA 7/24 ÇALIŞAN İZLEME MERKEZİMİZİN ARACIN BULUNDUĞU YERE GÜVENLİK GÜÇLERİNİN YÖNLENDİRMESİ İLE ARAÇ VE KULLANICI

Detaylı

VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ

VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. Viero Araç Sayım Sistemi Viero Araç Sayım Sistemi, görüntü tabanlı

Detaylı

VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. VIERO Araç Sayım Sistemi

VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. VIERO Araç Sayım Sistemi ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. VIERO Araç Sayım Sistemi VIERO Araç Sayım Sistemi, görüntü tabanlı olarak,

Detaylı

İNTERNET VE GSM TABANLI İZLEME VE KONTROL UYGULAMALARI

İNTERNET VE GSM TABANLI İZLEME VE KONTROL UYGULAMALARI İNTERNET VE GSM TABANLI UZAKTAN İZLEME VE KONTROL UYGULAMALARI ENERJİ TAKİP P MODÜLLER LLERİ ENERJİ TAKİP P MODÜLLER LLERİ Büyük işletmelerde kullanılan 3 fazlı sistemlerde kullanıcılar aktif gücün yanında

Detaylı

201 ı yılından itibaren bu sistemler otomatik olarak çalışmaktadır. Bu sistemler ücretli. geçiş tarifelerini, çalışma bilgilerini, hat

201 ı yılından itibaren bu sistemler otomatik olarak çalışmaktadır. Bu sistemler ücretli. geçiş tarifelerini, çalışma bilgilerini, hat Trafik yönetimi geliştirilmesi ve yolcu bilgilendirmelerinin zamanında teslim edilmesini sağlayan ; birincil olarak trafiği verimli kontrol etmekte, yönlendirmekte, tıkanıklık yönetimi sağlamakta, sıradışı

Detaylı

(PLAKA TANIMA TAŞIT TANIMA) OTOYOL İHLAL VE OTOPARK SİSTEMLERİ

(PLAKA TANIMA TAŞIT TANIMA) OTOYOL İHLAL VE OTOPARK SİSTEMLERİ (PLAKA TANIMA TAŞIT TANIMA) OTOYOL İHLAL VE OTOPARK SİSTEMLERİ HDH Plaka Tanıma Sistemi HDH Plaka Tanıma Sistemi, kameralardan alınan araç görüntülerinin üzerindeki plaka bölgesinin ayrıştırılarak, plaka

Detaylı

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-SERİSİ Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-Serisi: maksimum esneklik minimum maliyet Yol güvenliği Bugünün etkin çözümleri için ihtiyacı: Çok yönlü kullanım T-Serisi rakipsiz kullanılabilirliği

Detaylı

Fideltus ileri TEKNOLOJi

Fideltus ileri TEKNOLOJi www.pergo.com.tr Fideltus ileri TEKNOLOJi Vizyonumuz İlerleyen teknoloji kullanarak kişi, kurum ve şehir gibi tüm değerlerimizin güvenliğini sağlayan bir firma olarak teknolojiyi herkesin hayatına dahil

Detaylı

Araç Altı Tarama Sistemi

Araç Altı Tarama Sistemi Araç Altı Tarama Sistemi Otus Araç Altı Tarama Sistemi (AATS), güvenlik ihtiyacı olan korunaklı alanların giriş noktasında araçların altının otomatik olarak kontrol edilmesini ve uyarı verilmesini sağlayan

Detaylı

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Leader in Safe City Technologies Güvenli Şehir Teknolojileri Yönetim Sistemi olan Ekin Red Eagle (OS) şehirdeki tüm sistemler ile iletişim

Detaylı

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Leader in Safe City Technologies Güvenli Şehir Teknolojileri Yönetim Sistemi olan Ekin Red Eagle (OS) şehirdeki tüm sistemler ile iletişim

Detaylı

Çözümleri DEĞİŞKEN MESAJ SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri DEĞİŞKEN MESAJ SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri DEĞİŞKEN MESAJ SİSTEMLERİ İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. (DMS) Değişken Mesaj Sistemleri (DMS); trafik amaçlı LED ler kullanılarak grafik tabanlı yazı, şekil ve resim

Detaylı

VISISYS. Akıllı Görüntüleme Sistemleri

VISISYS. Akıllı Görüntüleme Sistemleri VISISYS Akıllı Görüntüleme Sistemleri 2008 Gözlem Teknolojileri: İhtiyaçlarınıza uygun Yürürlükteki Güvenlik yatırımlarını geliştirme Güvenlik İşletim Sistemi Açık Dağıtım Mimarisi Olay güdümlü Sistem

Detaylı

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü.

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü. Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü www.aselsan.com.tr PSAP KAMU GÜVENLİĞİ İÇİN ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMÜ ASELSAN ın Acil Çağrı Merkezi Çözümü, normal yaşantıda ve kriz/afet durumunda vatandaştan

Detaylı

RAINBOW SCADA UZAKTAN İZLEME VE KONTROL SİSTEMİ REV-03 25.12.2014

RAINBOW SCADA UZAKTAN İZLEME VE KONTROL SİSTEMİ REV-03 25.12.2014 RAINBOW SCADA UZAKTAN İZLEME VE KONTROL SİSTEMİ REV-03 25.12.2014 NASIL ÇALIŞIR? KONTROL CİHAZI İNTERNET RAINBOW SCADA SUNUCUSU JENERATÖR WEB TARAYICI AKILLI TELEFON İNTERNET ÜZERİNDEN HABERLEŞME LAN +

Detaylı

CHAOS TM. Dinamik Kavşak Kontrol Sistemi

CHAOS TM. Dinamik Kavşak Kontrol Sistemi CHAOS TM Dinamik Kavşak Kontrol Sistemi CHAOS TM ile... CHAOS TM Dinamik Kavşak Kontrol Sistemi Kavşaklarda ve kavşaklar arasındaki yol kesimlerinde trafik daha akıcı hale gelir, Araçların kavşaklarda

Detaylı

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü.

Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü. Kamu Güvenliği İçin Acil Çağrı Merkezi Çözümü www.aselsan.com.tr KAMU GÜVENLİĞİ İÇİN ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMÜ PSAP KAMU GÜVENLİĞİ İÇİN ACİL ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMÜ ASELSAN ın Acil Çağrı Merkezi Çözümü, normal

Detaylı

PERGO NASIL ÇALIŞIR? GPS uydularından konum bilgisini alır. Belirli hesaplamalardan sonra GPRS bağlantısı ile izleme merkezine gönderir.

PERGO NASIL ÇALIŞIR? GPS uydularından konum bilgisini alır. Belirli hesaplamalardan sonra GPRS bağlantısı ile izleme merkezine gönderir. PERGO NEDİR? PERGO, takıldığı herşeyin (araç, insan, eşya, hayvan) dünya üzerinde nerede olduğunun belirlenmesi, takılan şey ile izleme merkezi arasındaki haberleşmenin gerçekleştirilmesi, araç ve kişi

Detaylı

Çözümleri KONTROL MERKEZİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri KONTROL MERKEZİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri KONTROL MERKEZİ İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Trafik Kontrol Merkezi (TKM) Trafik Kontrol Merkezi; kentlerin her gün artan ulaşım problemlerinin çözümünde önemli bir

Detaylı

MAN DOWN- LONE WORKER-YALNIZ ÇALIŞAN

MAN DOWN- LONE WORKER-YALNIZ ÇALIŞAN 1 REES MÜHENDİSLİK MAN DOWN- LONE WORKER-YALNIZ ÇALIŞAN Modeller D.A.N Shalosh GSM s Ex PLUS 2 REES MÜHENDİSLİK CİHAZ HAKKINDA Yalnız çalışan personel (Lone worker ) cihazları Man down diye de adlandırılan

Detaylı

NUBİS; Numarataj Şube Müdürlüğü tarafından sunulan; Numarataj belgesi verme işlemleri, Keşif işlemleri, Direk Tabela işlemleri, Numarataj plaka

NUBİS; Numarataj Şube Müdürlüğü tarafından sunulan; Numarataj belgesi verme işlemleri, Keşif işlemleri, Direk Tabela işlemleri, Numarataj plaka NUBİS; Numarataj Şube Müdürlüğü tarafından sunulan; Numarataj belgesi verme işlemleri, Keşif işlemleri, Direk Tabela işlemleri, Numarataj plaka işlemleri, Saha ve haritacılık işlemlerinin ; Mekânsal boyutta

Detaylı

Çözümleri İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri İÇERİK YÖNETİM SİSTEMLERİ İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. i-sign İçerik Yönetim Yazılımı İçerik yönetim yazılımı LCD ve LED tabanlı bilgilendirme sistemlerinde ekranlarda

Detaylı

Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti

Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti Social Media Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti!!! ValeApp Vale işletmeleri ve mobil kullanıcılar için geliştirilmiş araç park etme, çağırma ve ödeme süreçlerini hızlı ve güvenli

Detaylı

Merkezi İzleme Sistemi

Merkezi İzleme Sistemi Merkezi İzleme Sistemi Her şey kontrolünüz altında. Retmon Nedir? Retmon DCIM Data Center işleyişlerinin analiz ve yönetimini sağlayan yazılımdır. Farklı bölgelerdeki data center veya sistem odalarını

Detaylı

THE RAINBOW SCADA D-200

THE RAINBOW SCADA D-200 THE RAINBOW SCADA D-200 İNTERNET TABANLI JENERATÖR KONTROL CİHAZI REV-03 25.12.2014 ÇOK FONKSİYONLU AYNI CİHAZIN FONKSİYONLARI : AMF-OTOMATİK TRANSFER PANELİ ATS- TRANSFER CİHAZI REMOTE START- UZAK ÇALIŞTIRMA

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da!

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da! Logsign Hotspot Misafir Ağlar İçin Yeni Nesil Bütünleşik Erişim ve Analitik Çözümü Misafir ağların her geçen gün artan ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yeni nesil mimari ile tasarlanmış olan Logsign

Detaylı

Fuel Automation Systems

Fuel Automation Systems Fuel Automation Systems Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Back Office Yönetim Sistemleri 444 8 129 / www.turksist.com.tr HAKKIMIZDA about us TURKSİST sektöre yeni giriş yapmış

Detaylı

PLAKA TANIMA SİSTEMLERİ MAXIMUM TEKNOLOJİ HİZMETLERİ

PLAKA TANIMA SİSTEMLERİ MAXIMUM TEKNOLOJİ HİZMETLERİ PLAKA TANIMA SİSTEMLERİ MAXIMUM TEKNOLOJİ HİZMETLERİ İçerik Plaka TanımaÇekirdeği Plaka Tanıma Mimari vearayüzleri Referanslar Plaka Tanıma Çekirdeği C / C++ ile yazılmıştır. Windows ve Linux versiyonları

Detaylı

Mobil Takip Sistemleri

Mobil Takip Sistemleri Mobil Takip Sistemleri Trio Filo Yöne,m Sistemi Yazılım Fonksiyonları Üstün teknolojik altyapısı ile rakiplerinden ayrılan bir araç takip yazılımıdır. Tüm internet tarayıcılarında ek kurulum gerektirmeden

Detaylı

GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI

GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI Eyedius Teknoloji; hayatın her alanında güvenliği sağlamak için görüntü anlamlandırma ve yüz tanıma teknolojileri geliştiren, tamamen yerli bir yüksek teknoloji firmasıdır. 2 GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI TÜBİTAK

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1632 MAXLOGIC SUPERVISOR ÇEVRE SİSTEMLER İLE ENTEGRE GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM ML-1632 Supervisor yazılımı; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın ve hata olaylarının

Detaylı

sentry360 2013 Ürün Kataloğu

sentry360 2013 Ürün Kataloğu sentry360 2013 Ürün Kataloğu Hakkında Sentry360 sentry360 Sentry360 uygulama odaklı bir lider geliştiricisi ve üreticisi çok megapiksel güvenlik kameraları ve video yönetim yazılımı ticari ve hükümet pazarlar.

Detaylı

Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti

Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti Social Media Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti!!! ValeApp Vale işletmeleri ve mobil kullanıcılar için geliştirilmiş araç park etme, çağırma ve ödeme süreçlerini hızlı ve güvenli

Detaylı

İKON Aşağıdaki resim. Google da aranacak kelimeler. Man down Felsenmeer GSM S GSM S plus GSM S ex GSM S ex plus D.A.N Shalos Felsenmeer Türkiye

İKON Aşağıdaki resim. Google da aranacak kelimeler. Man down Felsenmeer GSM S GSM S plus GSM S ex GSM S ex plus D.A.N Shalos Felsenmeer Türkiye 1 FELSENMEER AG İKON Aşağıdaki resim LONE Worker- Yalnız çalışan Man down Google da aranacak kelimeler Man down Felsenmeer GSM S GSM S plus GSM S ex GSM S ex plus D.A.N Shalos Felsenmeer Türkiye Personel

Detaylı

ECE-581 E-Devlet ve e-dönüşüm. Türk Hava Kurumu Üniversitesi 17/01/2014

ECE-581 E-Devlet ve e-dönüşüm. Türk Hava Kurumu Üniversitesi 17/01/2014 ECE-581 E-Devlet ve e- 17/01/2014 MOBIL DEVLET SAMET SALIH ILICA sametilica@hotmail.com ECE 581 1 M-Devlet Nedir? M-Devleti Gerektiren Nedenler M-Devletin Yararları M-Devletin Uygulama Alanları ECE 581

Detaylı

CHAOS TM Dinamik Kavşak Kontrol Sistemi

CHAOS TM Dinamik Kavşak Kontrol Sistemi CHAOS TM Dinamik Kavşak Kontrol Sistemi CHAOS, araçların trafik ışıklarında bekleme süresini en aza indirir. Dinamik Kavşak Kontrol Sistemi Dinamik kavşak kontrol sistemi olarak adlandırılan CHAOS TM,

Detaylı

Sistem Temel. Genel Fonksiyonlar. Sistemleri. Tam Adaptif Trafik Kontrol Sistemi ( j\iti'1)

Sistem Temel. Genel Fonksiyonlar. Sistemleri. Tam Adaptif Trafik Kontrol Sistemi ( j\iti'1) Tam Adaptif Trafik Kontrol Sistemi ( j\iti'1) Akıllı Trafik Ağı ve Adaptif Trafik Yönetim Sistemi, hızlı ve güvenli trafik akışını sağlar. /o95 doğruluk oranı ile ölçümler gerçekleştirerek uygun kavşak

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

MAPINFO PRO TEMEL SEVİYE EĞİTİM İÇERİĞİ

MAPINFO PRO TEMEL SEVİYE EĞİTİM İÇERİĞİ MAPINFO PRO TEMEL SEVİYE EĞİTİM İÇERİĞİ Başarsoft Bilgi Teknolojileri A.Ş. Web site: http://www.basarsoft.com.tr Kontak mail: egitim@basarsoft.com.tr Ankara Merkez Adres Ehlibeyt Mah. Ceyhun Atıf Kansu

Detaylı

THE RAINBOW SCADA D-500

THE RAINBOW SCADA D-500 THE RAINBOW SCADA D-500 İNTERNET TABANLI JENERATÖR KONTROL CİHAZI REV-03 25.12.2014 ÇOK FONKSİYONLU AYNI CİHAZIN FONKSİYONLARI : AMF- KESİNTİSİZ GEÇİŞLİ OTOMATİK TRANSFER PANELİ ATS- TRANSFER CİHAZI REMOTE

Detaylı

İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 2 PLAKA TANIMA SİSTEMLERİNİN ÇALIŞMA PRENSİPLERİ... 3 KAMERA KULLANIM FARKLARI... 6

İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 2 PLAKA TANIMA SİSTEMLERİNİN ÇALIŞMA PRENSİPLERİ... 3 KAMERA KULLANIM FARKLARI... 6 İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 2 PLAKA TANIMA SİSTEMLERİNİN ÇALIŞMA PRENSİPLERİ... 3 KAMERA KULLANIM FARKLARI... 6 ÇEKİLEN ARAÇ FOTOĞRAFLARI ARASINDAKİ FARKLAR... 7 4 ŞERİTLİ BİR YOLDA 8 KAMERA YERİNE 2 KAMERA İLE

Detaylı

27.Kuruluş Yılı. Tünel Yönetim Sistemleri

27.Kuruluş Yılı. Tünel Yönetim Sistemleri 27.Kuruluş Yılı Tünel Yönetim Sistemleri Haziran, 2013 / Muhammed ALYÜRÜK ArGe ve BT MÜDÜRÜ Projelerimiz Akıllı Şehir için Akıllı Ulaşım Sistemleri Akıllı Şehir Kavramı Akıllı Taşıma Hizmeti Akıllı Ulaşım

Detaylı

Yaratıcı Sistemler, Akılcı Çözümler. Nubis

Yaratıcı Sistemler, Akılcı Çözümler. Nubis Yaratıcı Sistemler, Akılcı Çözümler Nubis Ürün Hakkında Kısa Bilgi NUBİS; Numarataj Şube Müdürlüğü tarafından sunulan; Numarataj belgesi verme işlemleri, Keşif işlemleri, Saha ve haritacılık işlemlerinin

Detaylı

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut Rut Takibi Rut, saha satışı/ziyareti yapan firmaların, gerek randevu gerekse lojistik sıralamaya göre yapmış olduğu müşteri ziyaret

Detaylı

Serviscell ile, Yaşanan Servis Sorunları Bitiyor!

Serviscell ile, Yaşanan Servis Sorunları Bitiyor! Serviscell ile, Yaşanan Servis Sorunları Bitiyor! YÖNETİM SİSTEMİ Serviscell Sürücü Ekranı Serviscell Veli Mobil Uygulaması Serviscell Okul Yönetim Paneli Mobil uygulamalarımızı App Store ve Google Play

Detaylı

Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri

Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Hakkımızda Smarti Mobile Systems, GRAF&TEK Bilişim Teknolojileri markasıdır. GRAF&TEK; 1993 yılında teknoloji odaklı projeler

Detaylı

AFET VE ACİL DURUMLARDA EMNİYET HAVACILIK

AFET VE ACİL DURUMLARDA EMNİYET HAVACILIK AFET VE ACİL DURUMLARDA EMNİYET HAVACILIK İÇERİK 1- EMNİYET HAVACILIK DAİRE BAŞKANLIĞI 2- HAVA ARAÇLARININ TABİİ AFETLERDEKİ ROLÜ 3- EMNİYET HAVA ARAÇLARININ TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİ POLİS HAVACILIK 1940-

Detaylı

TurkSail - Yelkencilerin Evi - Tekneler Takip Sistemi ile tanışıyor Perşembe, 22 Mayıs 2008 15:19 - Son Güncelleme Perşembe, 19 Haziran 2008 01:03

TurkSail - Yelkencilerin Evi - Tekneler Takip Sistemi ile tanışıyor Perşembe, 22 Mayıs 2008 15:19 - Son Güncelleme Perşembe, 19 Haziran 2008 01:03 Yarış filomuzdaki tekneler şu günlerde bir yenilikle karşı karşıya. Takip Sistemi için gerekli vericiler Sh op&miles Bosphorus Cup a katılacak yatlara takılmaya başlandı bile. TAYK da bu sistemi 7-8 Haziran

Detaylı

SU KALITE SİSTEMİ. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu

SU KALITE SİSTEMİ. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başarsoft Su Kalite Bilgi Dokumanı 10.10.2013 İçindekiler 1. SU KALITE SİSTEMİ... 2 1.1 Sistemin Genel Amaçları:... 3 1.2 Kullanılan Bileşen ve Teknolojiler:... 4 2. UYGULAMALARA

Detaylı

❶ POP-UP Reklam Alanı

❶ POP-UP Reklam Alanı ❶ POP-UP Reklam Alanı Sitenin herhangi bir sayfasına ilk defa giriş yapmış olan her kullanıcıya her gün günde 1 defa gösterilir. Mobil cihazlarla uyumludur. 350px X 500px ebatlarında html veya görsel şeklinde

Detaylı

ORCHESTRA BULUT VERİ MERKEZİ IP SANTRAL SES HİZMETİ

ORCHESTRA BULUT VERİ MERKEZİ IP SANTRAL SES HİZMETİ VERİ MERKEZİ IP SANTRAL SES HİZMETİ Bulut Santral Nedir? Veri Merkezindeki sunucularda barındırılarak şirketlerin santral hizmetini karşılayan sistemlerdir. Bulut santrallerin tek ihtiyacı, kapasitesine

Detaylı

SIRA NO SORUMLU BİRİM FAALİYET SORUMLU DURUM AÇIKLAMA

SIRA NO SORUMLU BİRİM FAALİYET SORUMLU DURUM AÇIKLAMA T.Ü. BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ PLANI FORMU Doküman No: BİDB-F-06 Yürürlük Tarihi: 01.01.2012 Revizyon No: 0 Tarihi: - TRAKYA ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ PLANI FORMU SIRA NO SORUMLU

Detaylı

İÇİNDEKİLER PLATAR WEB UYGULAMASI... 4 1. KURULUM... 4 2. KULLANICI GİRİŞİ... 4 3. ARŞİV... 4 4. ONLINE İZLEME... 4 5. İSTATİSTİK... 6 6. AYARLAR...

İÇİNDEKİLER PLATAR WEB UYGULAMASI... 4 1. KURULUM... 4 2. KULLANICI GİRİŞİ... 4 3. ARŞİV... 4 4. ONLINE İZLEME... 4 5. İSTATİSTİK... 6 6. AYARLAR... Page 1 of 17 İÇİNDEKİLER PLATAR WEB UYGULAMASI... 4 1. KURULUM... 4 2. KULLANICI GİRİŞİ... 4 3. ARŞİV... 4 4. ONLINE İZLEME... 4 Trafik... 5 Kamera... 5 Kameralar... 5 Kara Liste... 5 VIP Liste... 5 FOTOĞRAF

Detaylı

MAN DOWN- LONE WORKER-YALNIZ ÇALIŞAN

MAN DOWN- LONE WORKER-YALNIZ ÇALIŞAN 1 REES MÜHENDİSLİK MAN DOWN- LONE WORKER-YALNIZ ÇALIŞAN Modeller GSM s - GSM s Plus - GSM s Ex - GSM s Ex plus D.A.N Shalos 2 REES MÜHENDİSLİK CİHAZ HAKKINDA Yalnız çalışan personel (Lone worker ) cihazları

Detaylı

2 FELSENMEER AG. Modeller. GSM s - GSM s Plus - GSM s Ex - GSM s Ex plus D.A.N Shalos

2 FELSENMEER AG. Modeller. GSM s - GSM s Plus - GSM s Ex - GSM s Ex plus D.A.N Shalos 2 FELSENMEER AG Modeller GSM s - GSM s Plus - GSM s Ex - GSM s Ex plus D.A.N Shalos 3 FELSENMEER AG CİHAZ HAKKINDA Yalnız çalışan personel (Lone worker ) cihazları Man down diye de adlandırılan cihazlar

Detaylı

EKLER EK 12UY0106-5/A4-1:

EKLER EK 12UY0106-5/A4-1: Yayın Tarihi: 26/12/2012 Rev. :01 EKLER EK 12UY0106-5/A4-1: nin Kazandırılması için Tavsiye Edilen Eğitime İlişkin Bilgiler Bu birimin kazandırılması için aşağıda tanımlanan içeriğe sahip bir eğitim programının

Detaylı

Serviscell Mobil Veli Uygulaması

Serviscell Mobil Veli Uygulaması Serviscell Mobil Veli Uygulaması KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER Önsöz 2 Menü 3 Bildirimler 5 Servis Aracı 8 Ayarlar 9 SAYIN VELİMİZ; Hacettepe Teknokent bünyesinde geliştirilen Serviscell sisteminin öncelikli

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Kerevitaş Neden ve Nasıl Lotus Domino ya Geçti? İbrahim AYSU Kerevitaş Bilgi Teknolojileri Müdürü

Kerevitaş Neden ve Nasıl Lotus Domino ya Geçti? İbrahim AYSU Kerevitaş Bilgi Teknolojileri Müdürü Kerevitaş Neden ve Nasıl Lotus Domino ya Geçti? İbrahim AYSU Kerevitaş Bilgi Teknolojileri Müdürü Kerevitaş Kerevitaş, dondurulmuş gıda ve konserve gıda sektöründe, SuperFresh markasının üretici firması...

Detaylı

Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi

Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi 444 0 262 www.kocsistem.com.tr Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi Nesnelerin İnterneti Çözüm Ailesi KoçSistem Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi Sitelink, uzaktaki kritik lokasyonlarınızı tek noktadan izlemek

Detaylı

ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir?

ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir? ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir? ServisCELL, velilerin belirlediği mesafe doğrultusunda, okul servis aracının geldiğini, veli telefonlarına sesli arama ile haber veren, öğrencilerin

Detaylı

MOBIDI Mobil Ekiplerin Yönetimi ve İzlenmesi

MOBIDI Mobil Ekiplerin Yönetimi ve İzlenmesi MOBIDI Mobil Ekiplerin Yönetimi ve İzlenmesi MOBIDI, saha ekiplerinin akıllı telefonlarında ve tabletlerinde çalışan bir veri toplama ve analiz uygulamasıdır. Veriler; ses, fotoğraf, video ve notlar şeklinde

Detaylı

ARTIK EKİPLERİNİZLE. SINIRLARIN ÖTESİNDE... DAHA KOLAY ve DAHA

ARTIK EKİPLERİNİZLE. SINIRLARIN ÖTESİNDE... DAHA KOLAY ve DAHA ARTIK EKİPLERİNİZLE İ İ İ HABERLEŞME SINIRLARIN ÖTESİNDE... DAHA KOLAY ve DAHA GELİŞMİŞ BİR ŞEKİLDE... Teksernet, geleneksel telsiz sistem ihtiyaçlarını karşılayan ve üzerine eklediği multimedya özellikleri

Detaylı

SİGORTA ŞİRKETLERİ KULLANICI DÖKÜMANI

SİGORTA ŞİRKETLERİ KULLANICI DÖKÜMANI SİGORTA ŞİRKETLERİ KULLANICI DÖKÜMANI Bu döküman ICC Hasar Denetim Sistemi ile çalışan SİGORTA ŞİRKETLERİ ne yönelik hazırlanmış bir ICC Sistem otomasyonu kullanıcı bilgilendirme dökümanıdır. Versiyon.1.1

Detaylı

OBEE (Call Statistic Reporter)

OBEE (Call Statistic Reporter) İşletmelerdeki telefon santralleri üzerinden yapılan tüm telefon görüşmelerini otomatik olarak bilgisayar ortamına aktaran, ücretlendirilmesini (kontör ve /veya görüşme süresi ne göre) yapan ve istendiğinde

Detaylı

MEB Mobil Bilgi Servisi nedir?

MEB Mobil Bilgi Servisi nedir? İçindekiler MEB Mobil Bilgi Servisi nedir?... 1 MEB Mobil Bilgi Servisi nden kimler yararlanabilir?... 2 MEB Mobil Bilgi Servisi ne nasıl üye olabilirim?... 2 MEB Mobil Bilgi Servisi üyeliğimi nasıl iptal

Detaylı

Ortam İzleme Sistemi

Ortam İzleme Sistemi Her şey kontrolünüz altında. Ortam Sistemi Retmon EMS Nedir? Ortam parametrelerini ölçmek, izlemek, kaydetmek ve kontrol altında tutmak için kullanılan veri toplama ve uyarı sistemidir. Veri Toplama Terminali

Detaylı

Ortadoğu ve Avrupa da bir ilk..

Ortadoğu ve Avrupa da bir ilk.. Araç Yönetim Cihazları Ortadoğu ve Avrupa da bir ilk.. Cemalpaşa Mah. Fuzuli Cad. Galeria İş Merkezi No:45 SEYHAN / ADANA +90 322 457 84 38 - info@obdplus.com.tr Araç Yönetim Cihazları Akarsubaşı yazılım

Detaylı

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi Sistemi tartım sistemleri birçok yapının birbirine entegre edilmesiyle oluşur. kalite kriteri sistemleri direkt olarak etkilemektedir. Bu parçaların çoğunun direkt üretimini gerçekleştirebiirnek kurulacak

Detaylı

Mobilişim Ltd. Hakkında...

Mobilişim Ltd. Hakkında... Mobilişim Ltd. Hakkında... Türkiye piyasasında genç, dinamik, ciddi ve lider bir Mobil iletişim firmasıyız. 2004 yılından bu yana sizlerle birlikte gelişiyor ve büyüyoruz. "Amacımız Türkiye'de Mobil iletişimi

Detaylı

Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu

Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu Sahayı Bilerek Yönetin Başarsoft, hayatınıza harita tabanlı çözümler sunar. Saha İş Gücü Yönetim Sistemi Nedir? Kurum ve firmaların, saha işlerini

Detaylı

Endüstriyel Kaynaklı Kirlenmiş Sahaların Yönetimi İçin Bilgi Sistemi Geliştirilmesi

Endüstriyel Kaynaklı Kirlenmiş Sahaların Yönetimi İçin Bilgi Sistemi Geliştirilmesi İ.T.Ü. 11. Endüstriyel Kirlenme Kontrolü Sempozyumu 11-13 Haziran 2008 Endüstriyel Kaynaklı Kirlenmiş Sahaların Yönetimi İçin Bilgi Sistemi Geliştirilmesi Dr. Serkan Girgin, M. Güvener, Ş. Polat, B. Büyüker,

Detaylı

Nr.494, 16.05.2014 Neslihan Sargut nsargut@isravision.com +90 (212 ) 285 9745

Nr.494, 16.05.2014 Neslihan Sargut nsargut@isravision.com +90 (212 ) 285 9745 Kağıt Üretim Hatlarında ve Kağıt Yüzeylerde Kalite Kontrolünde Yeni Bir Standart ISRA VISION ın yeni ürünü PAPER MASTER, özellikle kağıt üreticilerinin üretim verimliliklerini kayıpsız olarak maximize

Detaylı

CHAOS TM Dinamik Kavşak Kontrol Sistemi

CHAOS TM Dinamik Kavşak Kontrol Sistemi CHAOS TM Dinamik Kavşak Kontrol Sistemi Sistemin yerleştirildiği kavşaklarda CHAOS ile araçların trafik ışıklarında bekleme süresini en aza indirgemektedir. Dinamik Kavşak Kontrol Sistemi Dinamik kavşak

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU VELİ KULLANIM KILAVUZU Sayın Velimiz, ServisCELL Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sisteminin amacı, velilerimizin okul servisi ile yaşayabileceği tüm sorunları çözmek, çocuklarımızın güvenliğini sağlamak

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1631 MAXLOGIC SUPERVISOR ENTERPRİSE GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM YAZILIMI Supervisor Enterpise; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın, hata olaylarının ve aynı zamanda

Detaylı

Turbüs ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI. Ulaşım Hizmetleri

Turbüs ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI. Ulaşım Hizmetleri Turbüs ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI Ulaşım Hizmetleri HAKKIMIZDA '' BİR SERVİS ARACINDA NELER OLMALI '' Düşüncesiyle yola çıkarak önce güvenlik, daha sonra kalite ve yenilikçilik anlayışından vazgeçmeden Seçkin

Detaylı

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ HİZMETLERİMİZ KURUMSAL SES HİZMETİ Verimor Telekom un ses hizmetleriyle en basit yapılardan en kompleks yapılara kadar, firmanız için en uygun ses çözümünü alarak şehiriçi, şehirlerarası, gsm ve milletlerarası

Detaylı

SANAL SANTRAL HİZMETİ.

SANAL SANTRAL HİZMETİ. SANAL SANTRAL HİZMETİ 11:29 18/08/12 11:29 18/08/12 BULUT SANTRAL (SANAL SANTRAL) NEDİR? Bulut Santral (Sanal Santral), eski tip fiziksel telefon santrallerinin yerini alan, bulut teknolojisiyle internet

Detaylı

Kantar Otomasyonu Özellikler Kullanım Satış Kamyon Hareketleri Ağırlık Bilgisi... 9

Kantar Otomasyonu Özellikler Kullanım Satış Kamyon Hareketleri Ağırlık Bilgisi... 9 İçindekiler Tablosu Kantar Otomasyonu... 3 1.Özellikler... 3 2.Kullanım... 3 2.1. Satış... 4 2.2. Kamyon Hareketleri... 8 2.2.1. Ağırlık Bilgisi... 9 2.3. Ayarlar... 10 2.3.1. Kullanıcı Tanımlama... 11

Detaylı

TRAFİK GÜVENLİĞİ SORUNU

TRAFİK GÜVENLİĞİ SORUNU TRAFİK GÜVENLİĞİ SORUNU Dünya genelinde 2013 yılında trafik çarpışmalarında hayatını kaybedenler yaklaşık: 1.3 milyon kişi 2013 yılında trafik çarpışmalarında yaralananlar: 50 milyon kişiden fazla Trafik

Detaylı