Fen İşleri Müdürlüğü. Kadıköy Belediyesi nce Yürütülen Engelsiz Erişim Projesi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Fen İşleri Müdürlüğü. Kadıköy Belediyesi nce Yürütülen Engelsiz Erişim Projesi"

Transkript

1 Kadıköy Belediyesi nce Yürütülen

2 Kapsamındaki Faaliyetler Projemiz kapsamında rampalara ve kaldırımlara yerleştirdiğimiz babaların da birer engel oluşları bizi de üzmektedir.

3 Kapsamındaki Faaliyetler Ancak baba kullanmadan kaldırımlara araç parkı önlenememektedir.

4 Kapsamındaki Faaliyetler Caferağa Mahallesi

5 Caferağa Mahallesi Düzenleme yapılan sokaklar Caferağa Mahallesi nde 57 adet cadde ve sokakta engelsiz ve güvenli ulaşım için kaldırımda araç parkı engellenip, yol ve kaldırımlar aynı kota getirilerek düzenlemeler yapıldı.

6 Caferağa Mahallesi, Kadife Sokak Engelsiz ve güvenli ulaşım için kaldırımda araç parkı engellenip, görme engelli izleri yapılarak kaldırım ve yol aynı kota getirildi.

7 Caferağa Mahallesi, Keresteci Aziz Sokak Engelsiz ve güvenli ulaşım için kaldırımda araç parkı engellenip, kaldırım ve yol aynı kota getirildi.

8 Caferağa Mahallesi, Moda Caddesi Moda Caddesi nde portiklerin altında engelli rampaları yapıldı.

9 Kapsamındaki Faaliyetler Caferağa Mahallesi (Toplam 57 cadde ve sokak düzenlendi) Osmanağa Mahallesi

10 Osmanağa Mahallesi Düzenleme yapılan sokaklar Osmanağa Mahallesi nde 34 adet cadde ve sokakta engelsiz ve güvenli ulaşım için kaldırımda araç parkı engellenip, yol ve kaldırımlar aynı kota getirilerek düzenlemeler yapıldı.

11 Osmanağa Mahallesi, Hasırcıbaşı Caddesi Engelsiz ve güvenli ulaşım için kaldırımda araç parkı engellenip, kaldırım ve yol aynı kota getirildi.

12 Osmanağa Mahallesi, İhlas Sokak Engelsiz ve güvenli ulaşım için kaldırımda araç parkı engellenip, kaldırım ve yol aynı kota getirildi.

13 Osmanağa Mahallesi, Halil Ethem Sokak Öncesi Sonrası

14 Osmanağa Mahallesi, Halil Ethem Sokak Öncesi Sonrası

15 Kapsamındaki Faaliyetler Caferağa Mahallesi (Toplam 57 cadde ve sokak düzenlendi) Osmanağa Mahallesi (Toplam 34 cadde ve sokak düzenlendi) Bostancı Mahallesi

16 Bostancı Mahallesi Düzenleme yapılan sokaklar Bostancı Mahallesi nde 27 adet sokağın kaldırımları ve engelli rampaları standartlara uygun olarak belirginleştirilerek düzenlendi.

17 Bostancı Mahallesi 1.Bölge (Mehmet Şevkipaşa- Çamaşırcı Deresi Arası) Kaldırımların iniş ve çıkışlarında olması gereken rampalar uygun eğimle belirginleştirilerek düzenlendi.

18 Bostancı Mahallesi 1.Bölge (Mehmet Şevkipaşa- Çamaşırcı Deresi Arası) Kaldırımların iniş ve çıkışlarında olması gereken rampalar uygun eğimle belirginleştirilerek düzenlendi.

19 Bostancı Mahallesi 2.Bölge (Bağdat Caddesi-Sahil Yolu Arası) Sucukçu Musa Sokak ta kaldırımların iniş ve çıkışları uygun eğimle belirginleştirilerek düzenlendi. Trafik ve araç park şeritleri tanımlandı.

20 Bostancı Mahallesi 2.Bölge (Bağdat Caddesi-Sahil Yolu Arası) Kasadar ve Yazmacı Tahir Sokak ta kaldırımların iniş ve çıkışları uygun eğimle belirginleştirilerek düzenlendi. Trafik ve araç park şeritleri tanımlandı.

21 Kapsamındaki Faaliyetler Caferağa Mahallesi (Toplam 57 cadde ve sokak düzenlendi) Osmanağa Mahallesi (Toplam 34 cadde ve sokak düzenlendi) Bostancı Mahallesi (Toplam 27 sokak düzenlendi) Koşuyolu Mahallesi

22 Koşuyolu Mahallesi Düzenleme yapılan sokaklar Koşuyolu Mahallesi nde 6 adet sokağın kaldırımları, engelli rampaları standartlara uygun olarak belirginleştirilerek düzenlendi.

23 Koşuyolu Mahallesi, Muhittin Üstündağ Caddesi Kaldırımlar ve rampalar uygun eğimle düzenlendi.

24 Koşuyolu Mahallesi, Salih Omurtak Caddesi Kaldırımlar ve rampalar uygun eğimle düzenlendi.

25 Kapsamındaki Faaliyetler Caferağa Mahallesi (Toplam 57 cadde ve sokak düzenlendi) Osmanağa Mahallesi (Toplam 34 cadde ve sokak düzenlendi) Bostancı Mahallesi (Toplam 27 adet sokak) Koşuyolu Mahallesi (Toplam 6 sokak) Rasimpaşa Mahallesi

26 Rasimpaşa Mahallesi Düzenleme yapılan sokaklar Rasimpaşa Mahallesi nde 2003 yılında Halitağa Caddesi yayalaştırılıp, yol ve kaldırım aynı kota getirildi. Ayrıca 5 adet sokağın kaldırımları ile engelli rampaları standartlara uygun olarak düzenlendi.

27 Rasimpaşa Mahallesi, Halitağa Caddesi 2003 yılında Halitağa Caddesi ve çevre sokakları yayalaştırma projesi gerçekleştirildi.

28 Rasimpaşa Mahallesi, Meltem Sokak Kaldırımlar yenilendi, engelli rampaları standartlara uygun olarak düzenlendi. Yayalara engel olan araç parkları engellendi.

29 Kapsamındaki Faaliyetler Caferağa Mahallesi (Toplam 57 cadde ve sokak düzenlendi) Osmanağa Mahallesi (Toplam 34 cadde ve sokak düzenlendi) Bostancı Mahallesi (Toplam 27 sokak düzenlendi) Koşuyolu Mahallesi (Toplam 6 sokak düzenlendi) Rasimpaşa Mahallesi (Halitağa Caddesi ve 5 sokak düzenlendi) Suadiye Mahallesi

30 Suadiye Mahallesi Suadiye Mahallesi nde 30 adet sokağın kaldırımları ve engelli rampaları standartlara uygun olarak belirginleştirilerek düzenlendi. Düzenleme yapılan sokaklar

31 Suadiye Mahallesi, Daryol-Turşucuderesi Sokak Rampalar düzenlendi ve yayalara engel olan geri dönüşüm kutusunun yeri değiştirildi.

32 Suadiye Mahallesi, Küçükağa Hamiyet Yüceses Sokak Kaldırımların iniş ve çıkışlarında bulunan rampalar uygun eğimle yeniden düzenlendi. Araç parkı engellendi.

33 Suadiye Mahallesi, Selim Ragıp Emeç Sokak Kaldırımların iniş ve çıkışları standartlara uygun olarak belirginleştirilerek düzenlenirken yapılan genişletme ile kaldırım kullanılabilir duruma getirildi.

34 Kapsamındaki Faaliyetler Caferağa Mahallesi (Toplam 57 cadde ve sokak düzenlendi) Osmanağa Mahallesi (Toplam 34 cadde ve sokak düzenlendi) Bostancı Mahallesi (Toplam 27 sokak düzenlendi) Koşuyolu Mahallesi (Toplam 6 sokak düzenlendi) Rasimpaşa Mahallesi (Halitağa Caddesi ve 5 sokak düzenlendi) Suadiye Mahallesi (Toplam 27 sokak) Zühtüpaşa Mahallesi

35 Zühtüpaşa Mahallesi Düzenleme yapılan sokaklar Zühtüpaşa Mahallesi nde 8 adet sokağın kaldırımları ve engelli rampaları standartlara uygun olarak belirginleştirilerek düzenlendi.

36 Zühtüpaşa Mahallesi, Münir Nurettin Selçuk Caddesi Kaldırımların iniş ve çıkışları standartlara uygun olarak düzenlendi.

37 Zühtüpaşa Mahallesi, Nişancı Sokak Kaldırımlar standartlara uygun olarak düzenlendi.

38 Kapsamındaki Faaliyetler Caferağa Mahallesi (Toplam 57 cadde ve sokak düzenlendi) Osmanağa Mahallesi (Toplam 34 cadde ve sokak düzenlendi) Bostancı Mahallesi (Toplam 27 sokak düzenlendi) Koşuyolu Mahallesi (Toplam 6 sokak düzenlendi) Rasimpaşa Mahallesi (Halitağa Caddesi ve 5 sokak düzenlendi) Suadiye Mahallesi (Toplam 27 sokak düzenlendi) Zühtüpaşa Mahallesi (Toplam 8 cadde ve sokak düzenlendi) Engelli Vatandaşlarımızın Talepleri Doğrultusunda Yapılan Acil Düzenlemelerden Örnekler

39 Fikirtepe Mahallesi, Mandıra Caddesi Engelli vatandaşımızın talebi doğrultusunda sürekli kullandığı güzergâhta düzenlemeler yapıldı.

40 Caferağa Mahallesi, Halil Ethem Sokak Bina girişinde bulunan merdivenler rampa yapılmasına uygun olmadığından, engelli vatandaşımızın Belediyemize talebi doğrultusunda gerekli tetkik ve izinler sonrasında bina ile kaldırım arasına çelik taşıyıcılı rampa yapılarak, engelli kızımızın yardımsız sokağa çıkışı sağlandı.

41 Suadiye Mahallesi, Pembe Gül Sokak Fen İşleri Müdürlüğü Yüksek bordürlü kaldırım vatandaşımız için bir engel iken uygun düzenleme ile kullanılabilir hale gelmiştir.

42 Yasalarda Engelsiz Erişim Kapsamındaki Faaliyetler Kaldırımlarımızda Yer Alan Engeller

43 Kaldırımlarımızda Yer Alan Engeller Bostancı Mahallesi, Yaş Sokak Cam atık kumbarası

44 Kaldırımlarımızda Yer Alan Engeller Feneryolu Mustafa Sokak Mahallesi, Mazharbey Yüksek Banket Kesintisiz Refüj

45 Kaldırımlarımızda Yer Alan Engeller Minibüs Caddesi İETT Durağı

46 Kaldırımlarımızda Yer Alan Engeller Erenköy Mahallesi, Çobanyıldızı Sokak Tesisat Kutusu

47 Kaldırımlarımızda Yer Alan Engeller Rasimpaşa Mahallesi, Süngertaşı Sokak İmara aykırı bodrum kat girişleri

48 Kaldırımlarımızda Yer Alan Engeller Göztepe Mahallesi, Tepegöz Sokak Bağdat Caddesi Köşesi Servis kutuları, sinyal direği

49 Kaldırımlarımızda Yer Alan Engeller Reklam Panoları

50 Kaldırımlarımızda Yer Alan Engeller Kaldırım Önlerine ve Üstlerine Yapılan Araç Parkları

51 Kaldırımlarımızda Yer Alan Engeller Taşınması Mümkün Olmayan Tescilli Ağaçlar

52 Kaldırımlarımızda Yer Alan Engeller Suadiye Mahallesi, Pembegül Sokak Bağdat Caddesi Servis kutuları, araç parkı, dar kaldırım

SİYASİ PARTİ/BAĞIMSIZ ADAY GÖZLEMCİLERİ. Partinin Adı TÜRKİYE KOMÜNİST KALKINMA PARTİSİ HAREKET PARTİSİ DEMOKRAT PARTİ ADALET VE MİLLİYETÇİ PARTİSİ

SİYASİ PARTİ/BAĞIMSIZ ADAY GÖZLEMCİLERİ. Partinin Adı TÜRKİYE KOMÜNİST KALKINMA PARTİSİ HAREKET PARTİSİ DEMOKRAT PARTİ ADALET VE MİLLİYETÇİ PARTİSİ Partinin Partinin Partinin : 1 SAADET İŞÇİ HAREKET KALKINMA ACIBADEM MAH. 1001 323 254 239 0 239 15 0 3 1 2 106 2 18 8 24 53 3 ACIBADEM MAH. 1002 323 265 242 0 242 23 0 1 1 0 101 2 17 13 31 59 0 ACIBADEM

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ

KADIKÖY BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ KADIKÖY BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ Ambalaj Atıklarının ve Katı Atıkların Yönetimi Bilgilendirme Sunumu ŞUBAT - 2008 1. Ambalaj Atıkların Kaynağında Ayrı Toplanması Çalışma Ortakları TAT

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYESİ BÜNYESİNDE YAPILAN KURS(EĞİTİM)LİSTESİ

KADIKÖY BELEDİYESİ BÜNYESİNDE YAPILAN KURS(EĞİTİM)LİSTESİ 08.10.2018 KADIKÖY BELEDİYESİ BÜNYESİNDE YAPILAN KURS(EĞİTİM)LİSTESİ 1) Çocuklar Ve Yetişkinler İçin Oluşturulan Kış Spor Okulu Eğitimleri Kalamış Spor Merkezi, Koşuyolu Parkı Spor Merkezi, Acıbadem Yüzme

Detaylı

ENGELSİZ ERİŞİM ENGELSİZ ERİŞİM

ENGELSİZ ERİŞİM ENGELSİZ ERİŞİM ENGELSİZ ERİŞİM Dünyada 600 milyon dan fazla insan engelli olarak kabul ediliyor. Ülkemizde ise özel bakıma ve eğitime ihtiyacı olan 8,5 milyon civarında engelli insanımız bulunmaktadır.sadece Zeytinburnu

Detaylı

BİTİRDİĞİMİZ PROJELERİMİZ TEKNİK YAPI TEKNİK YAPILAR SAN. VE TİC. AŞ. 1

BİTİRDİĞİMİZ PROJELERİMİZ TEKNİK YAPI TEKNİK YAPILAR SAN. VE TİC. AŞ. 1 BİTİRDİĞİMİZ PROJELERİMİZ TEKNİK YAPI TEKNİK YAPILAR SAN. VE TİC. AŞ. 1 BİTİRDİĞİMİZ PROJELERİMİZ PROJE Cinsi Konumu İnşaat Alanı Bağımsız Bölüm Adeti Başlama Tarihi Bitiş Tarihi VANİKÖY'DE VİLLA Villa

Detaylı

2015 YILI 4. DÖNEM MÜFTÜLÜĞÜMÜZ VAAZ PROGRAMI

2015 YILI 4. DÖNEM MÜFTÜLÜĞÜMÜZ VAAZ PROGRAMI 2015 YILI 4. DÖNEM MÜFTÜLÜĞÜMÜZ VAAZ PROGRAMI Personel Unvan Vaaz Konusu Tarih Vaaz Verilen İl İlçe Cami NURDAN MENDEŞ Vaiz AMELLER NİYETLERE GÖREDİR 01.10.2015 İstanbul Kadıköy EMİNALİPAŞA C. NURDAN MENDEŞ

Detaylı

T.C. MALTEPE BELEDİYESİ ÖRNEK ERİŞİLEBİLİRLİK UYGULAMASI: ÇAM SOKAK ENGELSİZ ERİŞİM PİLOT BÖLGE PROJESİ

T.C. MALTEPE BELEDİYESİ ÖRNEK ERİŞİLEBİLİRLİK UYGULAMASI: ÇAM SOKAK ENGELSİZ ERİŞİM PİLOT BÖLGE PROJESİ T.C. MALTEPE BELEDİYESİ ÖRNEK ERİŞİLEBİLİRLİK UYGULAMASI: ÇAM SOKAK ENGELSİZ ERİŞİM PİLOT BÖLGE PROJESİ 1. MALTEPE ERİŞİLEBİLİRLİK SORUNLARI Maltepe ilçesi 400.000 den fazla nüfusu ile İstanbul un en büyük

Detaylı

KADIKÖY İLÇESİ CAM KUMBARASI LİSTESİ

KADIKÖY İLÇESİ CAM KUMBARASI LİSTESİ KADIKÖY İLÇESİ CAM KUMBARASI LİSTESİ MAHALLE KUMBARA ADRESİ ADET 19 MAYIS MAH. Bayar Cad. 1 19 MAYIS MAH. Bayar Cad. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 1 19 MAYIS MAH. Bayar Cad. Nihal Ecz. 1 19 MAYIS MAH. Çelik

Detaylı

PENDİK BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

PENDİK BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI PENDİK BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI 1- Müdürlüğümüz tarafından maliyeti 200.000,00 TL olan Özürlüler Koordinasyon Merkezi binası 2008 yılında yapılmış ve faaliyete

Detaylı

UŞAK İLİ İSMETPAŞA CADDESİ ve ÇEVRESİ ERİŞİLEBİLİRLİK SORUNLARI ve ÇÖZÜMLERİ

UŞAK İLİ İSMETPAŞA CADDESİ ve ÇEVRESİ ERİŞİLEBİLİRLİK SORUNLARI ve ÇÖZÜMLERİ Bahçeşehir Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetimi Yüksek Lisans Programı UŞAK İLİ İSMETPAŞA CADDESİ ve ÇEVRESİ ERİŞİLEBİLİRLİK SORUNLARI ve ÇÖZÜMLERİ KSUY 5119 KAMUSAL

Detaylı

T.C. RİZE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Mimari Estetik Komisyonu Toplantı Kararları

T.C. RİZE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Mimari Estetik Komisyonu Toplantı Kararları T.C. RİZE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Mimari Estetik Komisyonu Toplantı Kararları Tarih : 05.11.2015 Karar No : 2015-11-05 Toplantı Yeri : Rize Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYESİ TAK-TASARIM ATÖLYESİ KADIKÖY. 3x3 STRATEJİK TASARIM PROGRAMI FENERYOLU MAHALLESİ

KADIKÖY BELEDİYESİ TAK-TASARIM ATÖLYESİ KADIKÖY. 3x3 STRATEJİK TASARIM PROGRAMI FENERYOLU MAHALLESİ KADIKÖY BELEDİYESİ TAK-TASARIM ATÖLYESİ KADIKÖY 3x3 STRATEJİK TASARIM PROGRAMI FENERYOLU MAHALLESİ E - 5 Y O L U PROJE ALANI KENT İÇİ KONUMU Feneryolu Mahallesi, Kadıköy ilçesinin merkezi konumunda olan,

Detaylı

BİTİRDİĞİMİZ PROJELERİMİZ TEKNİK YAPI TEKNİK YAPILAR SAN. VE TİC. AŞ. 1

BİTİRDİĞİMİZ PROJELERİMİZ TEKNİK YAPI TEKNİK YAPILAR SAN. VE TİC. AŞ. 1 BİTİRDİĞİMİZ PROJELERİMİZ 1 BİTİRDİĞİMİZ PROJELERİMİZ PROJE Cinsi Konumu İnşaat Alanı Bağımsız Bölüm Adeti Başlama Tarihi Bitiş Tarihi VANİKÖY'DE VİLLA Villa Vaniköy - Üsküdar 507,96 m² 1 1980 1982 İBRAHİM

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Kadıköy. 417 Milyon YTL. (Dörtyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Kadıköy. 417 Milyon YTL. (Dörtyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Kadıköy Toplam Yatırım 417 Milyon YTL (Dörtyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

BİTİRDİĞİMİZ PROJELERİMİZ TEKNİK YAPI TEKNİK YAPILAR SAN. VE TİC. AŞ. 1

BİTİRDİĞİMİZ PROJELERİMİZ TEKNİK YAPI TEKNİK YAPILAR SAN. VE TİC. AŞ. 1 BİTİRDİĞİMİZ PROJELERİMİZ TEKNİK YAPI TEKNİK YAPILAR SAN. VE TİC. AŞ. 1 BİTİRDİĞİMİZ PROJELERİMİZ PROJE Cinsi Konumu İnşaat Alanı Bağımsız Bölüm Adeti Başlama Tarihi Bitiş Tarihi VANİKÖY'DE VİLLA Villa

Detaylı

Ek-1. Bisiklet Yolu Yapım ve Tasarımı İle İlgili Şekilller

Ek-1. Bisiklet Yolu Yapım ve Tasarımı İle İlgili Şekilller Ek-1 Bisiklet Yolu Yapım ve Tasarımı İle İlgili Şekilller Şekil 1- Yaya kaldırımında tek şeritli bisiklet yolu Şekil 2a- 1 Şekil 2b- Şekil 2 - Dar yaya kaldırımında tek şeritli bisiklet yolu (daraltılmış)

Detaylı

MUĞLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

MUĞLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ MUĞLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ MUĞLALILAR BİSİKLET YOLLARINI KULLANIYOR,SAĞLIKLI YAŞIYOR MUĞLA MUĞLA MUĞLA MUĞLA SİMGESİ MUĞLA MUĞLA, DENİZDEN 670 M YÜKSEKLİKTE, DAĞLARLA ÇEVRİLİ,

Detaylı

ENGELSİZ TASARIMLAR GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ. Ders: Architecture Desing 5 Konu: Engelsiz Eğitim, Engelsiz Lise Hazırlayan: Pelin Altan

ENGELSİZ TASARIMLAR GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ. Ders: Architecture Desing 5 Konu: Engelsiz Eğitim, Engelsiz Lise Hazırlayan: Pelin Altan GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ MİMARLIK FAKKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ ENGELSİZ TASARIMLAR Ders: Architecture Desing 5 Konu: Engelsiz Eğitim, Engelsiz Lise Hazırlayan: Pelin Altan İÇERİK 1) GİRİŞ 2) KALDIRIMLAR

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

ERİŞİLEBİLİR ESENLER

ERİŞİLEBİLİR ESENLER ERİŞİLEBİLİR ESENLER İçindekiler; 1. Erişilebilirlik ve Erişilebilir Kent Kavramı 2) Esenler İlçesinde Erişilebilirlik (Erişilebilir Esenler) 2.1. Erişilebilir Mahalle (Yavuz Selim Mahallesi) 2.2. Erişilebilir

Detaylı

İKİTELLİ BÖLGESİ ATATÜRK MAHALLESİ 2004-2012YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

İKİTELLİ BÖLGESİ ATATÜRK MAHALLESİ 2004-2012YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER İKİTELLİ BÖLGESİ ATATÜRK MAHALLESİ 2004-2012YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER ATATÜRK PARKI Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler

Detaylı

1. TRAFİK EĞİTİM PARKI İÇERSİNDE ENGELLİLER İÇİN ÖZEL SINIF

1. TRAFİK EĞİTİM PARKI İÇERSİNDE ENGELLİLER İÇİN ÖZEL SINIF İSTANBUL DA ENGELLİLERE YÖNELİK GELİŞTİRİLEN UYGULAMALAR 1. TRAFİK EĞİTİM PARKI İÇERSİNDE ENGELLİLER İÇİN ÖZEL SINIF Topkapı Trafik Eğitim Parkında engelliler için özel tasarlanmış sınıfta her hafta düzenli

Detaylı

TMMOB PEYZAJ MİMARLARI ODASI ANTALYA KENT ANKETİ BASIN RAPORU 25 Mart 2009

TMMOB PEYZAJ MİMARLARI ODASI ANTALYA KENT ANKETİ BASIN RAPORU 25 Mart 2009 TMMOB PEYZAJ MİMARLARI ODASI ANTALYA KENT ANKETİ BASIN RAPORU 25 Mart 2009 Araştırma, Antalya Merkez İlçe sınırları içinde kalan alanda gerçekleştirilmiştir. Araştırmanın amacı, Antalya Merkez İlçesi nde

Detaylı

Kordon Yönetmeliği Yasal Dayanak Madde 1 Amaç Madde 2 Kapsam Madde 3- Tanımlar Madde 4-

Kordon Yönetmeliği Yasal Dayanak Madde 1 Amaç Madde 2 Kapsam Madde 3- Tanımlar Madde 4- Kordon Yönetmeliği Atatürk Caddesinin (Birinci Kordon) Cumhuriyet Meydanı ile Alsancak Limanı Arasında Yapılan Düzenleme ve Bu Alanın Kullanım Esaslarına Ait Yönetmelik Yasal Dayanak Madde 1- Bu Yönetmelik,

Detaylı

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI Türkiye İstatistik Kurumu ve Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye Özürlüler Araştırması sonuçlarına göre, ülkemizde yaklaşık 8,4 milyon

Detaylı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Yaz sezonunun son günlerinde Belediye Fen İşleri Müdürü ile görüşen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni dönemde yapılacak işler ve projelerle

Detaylı

VELİEFENDİ- ZEYTİNBURNU BİSİKLET YOLU

VELİEFENDİ- ZEYTİNBURNU BİSİKLET YOLU VELİEFENDİ- ZEYTİNBURNU BİSİKLET YOLU www.embarqturkiye.org Proje Ekibi: Carsten Wass Nick Price İÇİNDEKİLER 2 4 4 9 16 BİSİKLET YOLLARI İÇİN YOL GÜVENLİĞİ 1: Acil 2: Önemli SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYESİ BÜNYESİNDE YAPILAN KURS(EĞİTİM)LİSTESİ

KADIKÖY BELEDİYESİ BÜNYESİNDE YAPILAN KURS(EĞİTİM)LİSTESİ 08.10.2018 KADIKÖY BELEDİYESİ BÜNYESİNDE YAPILAN KURS(EĞİTİM)LİSTESİ 1) Çocuklar Ve Yetişkinler İçin Oluşturulan Kış Spor Okulu Eğitimleri Kalamış Spor Merkezi, Koşuyolu Parkı Spor Merkezi, Acıbadem Yüzme

Detaylı

Çarşı Bölgesini koruma altına almak amacıyla Kültür Bakanlığı İstanbul İli II Numaralı K.T.V.K. Kurulu nca / 3623 sayılı kararı ile Sit

Çarşı Bölgesini koruma altına almak amacıyla Kültür Bakanlığı İstanbul İli II Numaralı K.T.V.K. Kurulu nca / 3623 sayılı kararı ile Sit KADIKÖY BELEDİYESİ ÇEVRE ve KÜLTÜR DEĞERLERİNİ KORUMA ve TANITMA VAKFI Kadıköy,bugünkü çarşı alanı ile şekillenmeye başlamış, 18.yy da Türkler ve Rumların yaşadığı bölgeye Ermeniler de yerleşmeye başlamıştır.

Detaylı

Proje Adı : Kurum: Proje Yürütücüsü. Proje Asistanı. Proje Niteliği: Rapor Niteliği: Rapor No. ve Dönemi

Proje Adı : Kurum: Proje Yürütücüsü. Proje Asistanı. Proje Niteliği: Rapor Niteliği: Rapor No. ve Dönemi Proje Adı : Kurum: Proje Yürütücüsü: Proje Asistanı: Proje Niteliği: Rapor Niteliği: Rapor No. ve Dönemi Çorum Engel Haritası Hitit Üniversitesi Yrd. Doç. Dr. Nur ŞAT Ar. Gör. Tuğçe GÖVER Araştırma Projesi

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYESİ MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

KADIKÖY BELEDİYESİ MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 0 2014 KADIKÖY BELEDİYESİ MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 0 İÇİNDEKİLER 1. SUNUŞ 2 2. I. 2014 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 2.I.A. BÜTÇE. 3 2.I.A.01. PERSONEL 5 2.I.A.02. SOSYAL

Detaylı

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR Sultangazi de 36 Altın Ay Altyapı ve Üstyapı HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 SULTANGAZİ NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Sultangazi

Detaylı

Hemzemin yaya geçitleri, geçide yaklaşan sürücülerin yayaları yeterli (emniyetli) mesafeden görebilecekleri yerlere yerleştirilmelidir.

Hemzemin yaya geçitleri, geçide yaklaşan sürücülerin yayaları yeterli (emniyetli) mesafeden görebilecekleri yerlere yerleştirilmelidir. Yaya Geçitleri Hemzemin yaya geçitleri, geçide yaklaşan sürücülerin yayaları yeterli (emniyetli) mesafeden görebilecekleri yerlere yerleştirilmelidir. Yaya kaldırımında, kavşak veya yolun yaya geçitlerine

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 06/04/2010

Meclisin tasviplerine arz olunur. 06/04/2010 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 06/04/2010 2010/32 (2010/32: Belediye Meclisinin 01/04/2010 tarih ve 181sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Đl Özel Đdaresi

Detaylı

DEMO : Purchase from Yaşlı www.a-pdf.com Dostu Kent Amasya to remove the watermark

DEMO : Purchase from Yaşlı www.a-pdf.com Dostu Kent Amasya to remove the watermark DEMO : Purchase from Yaşlı www.a-pdf.com Dostu Kent Amasya to remove the watermark Şekil 4.7.9.11.7 Konut girişleri özel durumu olan engelli vatandaşların erişimlerine olanak sağlayacak nitelikte olmayıp

Detaylı

h e l i s y a p i. c o m

h e l i s y a p i. c o m helisyapi.com K A D I K Ö Y B A Ğ D A T C A D D E S İ Bağdat Caddesi İstanbul un Asya kıtasında bulunan; Kadıköy Belediyesi sınırları içerisinde; Kızıltoprak tan başlayarak; Maltepe Belediyesi sınırlarındaki

Detaylı

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞ...3 I. OCAK-HAZİRAN 2017 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI...4 1. BÜTÇE GİDERLERİ...4 2. BÜTÇE GELİRLERİ...4 3. FİNANSMAN...5

Detaylı

PROJENİN AMACI : Saçaklarda oluşan buz sarkıtlarını önlemek

PROJENİN AMACI : Saçaklarda oluşan buz sarkıtlarını önlemek PROJE ADI : Buz Sarkıtları PROJENİN AMACI : Saçaklarda oluşan buz sarkıtlarını önlemek GİRİŞ : Literatür araştırmalarına göre bu projeye benzer bir çalışmaya rastlanmamış. Soğuk bir memleketin kışın yaşadığı

Detaylı

HERKES ĐÇĐN ERĐŞĐLEBĐLĐR ĐSTANBUL BEYLĐKDÜZÜ BELEDĐYE BAŞKANLIĞI

HERKES ĐÇĐN ERĐŞĐLEBĐLĐR ĐSTANBUL BEYLĐKDÜZÜ BELEDĐYE BAŞKANLIĞI BEYLĐKDÜZÜ BELEDĐYE BAŞKANLIĞI ERĐŞĐLEBĐLĐRLĐK VE ÖZÜRLÜLER ĐÇĐN YAPILAN FAALĐYETLER Belediyemiz 2009 Yerel Seçimlerinde üç beldenin birleşmesi ile çalışmalarına ilçe olarak başlamıştır. Đlçemizde yaklaşık

Detaylı

Referans projeler 1/15. Toplu konut projeleri 1 ASLANDAĞ AHŞAP A.Ş. FİRMA PROJE ADI. 550 lüks konut MİKTAR. İstanbul Maslak & 2014 YER - YIL

Referans projeler 1/15. Toplu konut projeleri 1 ASLANDAĞ AHŞAP A.Ş. FİRMA PROJE ADI. 550 lüks konut MİKTAR. İstanbul Maslak & 2014 YER - YIL Referans projeler 1/15 Toplu konut projeleri 1 550 lüks konut İstanbul Maslak & 2014 Ahşap kapı & Vestiyerler 160 lüks konut İstanbul Şişli & 2014 Ahşap kapı & Süpürgelikler 146 lüks konut İstanbul Kemerburgaz

Detaylı

MİMARLAR ODASI İZMİR ŞUBESİ

MİMARLAR ODASI İZMİR ŞUBESİ MİMARLAR ODASI İZMİR ŞUBESİ İZMİR KONAK 1. ETAP (ALSANCAK KAHRAMANLAR BÖLGESİ) 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI HAKKINDA RAPOR 22.07.2013 1 İZMİR KONAK 1. ETAP (ALSANCAK KAHRAMANLAR BÖLGESİ) 1/5000 ÖLÇEKLİ

Detaylı

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014 1. ENGELLİLER PARKI : 2007 yılından; buyana Engellilere Yönelik Psikolojik Destek ve Yaşam Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında; Menteş Mahallesi, Engellilere tahsisli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

17. ÇEVRE ŞÛRASI ÇEVRE ŞÛRASI BAĞCILAR BELEDİYESİ KÜLTÜR YAYINLARI NO:275

17. ÇEVRE ŞÛRASI ÇEVRE ŞÛRASI BAĞCILAR BELEDİYESİ KÜLTÜR YAYINLARI NO:275 275 BAĞCILAR BELEDİYESİ 17. ÇEVRE ŞÛRASI 17. ÇEVRE ŞÛRASI 17. ÇEVRE ŞÛRASI 0212 410 06 00 - www.bagcilar.bel.tr BAĞCILAR BELEDİYESİ KÜLTÜR YAYINLARI NO:275 BAĞCILAR BELEDİYESİ KÜLTÜR YAYINLARI DİZİSİ NO:

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 38 23/09/ /09/2011. Feruz KUTSAL. Zabıta Müdürü

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 38 23/09/ /09/2011. Feruz KUTSAL. Zabıta Müdürü ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 38 23/09/2011-30/09/2011 1. 5326 Sayılı Kabahatler Kanununa göre 18 Kişi Hakkında Trotuarı işgal etmekten,4 Kişi Hakkında Emre Aykırı Davranıştan, 1 Kişi

Detaylı

Mevzuatta Kaygan Zemin

Mevzuatta Kaygan Zemin Mevzuatta Kaygan Zemin 378 sayılı Engelliler Kanunu erişilebilirlik standartlarına uygun olmayan yapılı çevre uygulamalarına idari para cezası verilmesini emrediyor. Kanunun geçici 2 ve 3 maddeleri kamu

Detaylı

T.C. KADIKÖY BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ 2011 YILI FAALİYET RAPORU

T.C. KADIKÖY BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ 2011 YILI FAALİYET RAPORU T.C. KADIKÖY BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ 2011 YILI FAALİYET RAPORU I. ÇEVRE YÖNETİMİ A. Atık Yönetimi Atık Koordinasyon Merkezi a. Ambalaj Atıkları Yönetimi b. Bitkisel Atık Yağların Kaynağında

Detaylı

ÇİÇEK APARTMANI. Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan

ÇİÇEK APARTMANI. Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan ÇİÇEK APARTMANI Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan Bu RESİM de Hayatın Renkleri Bir Arada Sabah yürüyüşü yeşillikler içindeki Göztepe Parkında, Bir ertesi sabah 15 km lik bisiklet turu Caddebostan sahil

Detaylı

T.C. TALAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI Etüt Proje Müdürlüğü ETÜT PROJE MÜDÜRLÜĞÜ 2008 YILI FAALİYET RAPORUDUR.

T.C. TALAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI Etüt Proje Müdürlüğü ETÜT PROJE MÜDÜRLÜĞÜ 2008 YILI FAALİYET RAPORUDUR. T.C. TALAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI Etüt Proje Müdürlüğü ETÜT PROJE MÜDÜRLÜĞÜ 2008 YILI FAALİYET RAPORUDUR. Tol (Yıkık) Kilise ve Jandarma arkasında bulunan Konakla ilgili çalışmalar devam etmiştir. Röleve

Detaylı

Avcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM.

Avcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Avcılar da Toplam Yatırım 169 Milyon YTL (Yüz Altmış Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

01 MART 31 MART 2017 FAALİYET RAPORU

01 MART 31 MART 2017 FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH AUTOPIA AVM 01 MART 31 MART 2017 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, SİTE YÖNETİM ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Gökevler Mahallesi Adnan Kahveci Mahallesi No:

Detaylı

SATILIK / İstanbul-Anadolu / İstanbul-Avrupa / Balıkesir

SATILIK / İstanbul-Anadolu / İstanbul-Avrupa / Balıkesir SATILIK / İstanbulAnadolu / İstanbulAvrupa / Balıkesir Alt Bostancı İstanbulAnadolu / Kadıköy BOSTANCI,SAHİLE İLK PARSELDE KATLI YALI BİNASI KOMPLE SATILIK Tüm Bina REF: 0879 70 Katlı.80.000 TL 0 96 Anadolu

Detaylı

VE ENGELLĠLERE YÖNELĠK YAPILAN FAALĠYETLER

VE ENGELLĠLERE YÖNELĠK YAPILAN FAALĠYETLER BEYKOZ BELEDĠYE BAġKANLIĞI ERĠġĠLEBĠLĠRLĠK VE ENGELLĠLERE YÖNELĠK YAPILAN FAALĠYETLER ERİŞİLEBİLİR BEYKOZ Belediyemiz Aktiviteleri Şubat Ayı Akülü Araç Dağıtımı... 15 Adet Araç İhtiyaç Sahiplerini Buldu.

Detaylı

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar Tarihi : 04/07/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 29

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar Tarihi : 04/07/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 29 T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 04/07/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 29 Belediye Meclisi; Belediye Başkanı Recep ÖZKAN ın yazılı daveti üzerine 28/06/2011 tarihli gündemi

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

SATILIK / İstanbul-Anadolu / İstanbul-Avrupa / Balıkesir

SATILIK / İstanbul-Anadolu / İstanbul-Avrupa / Balıkesir SATILIK / İstanbulAnadolu / İstanbulAvrupa / Balıkesir Acarkent İstanbulAnadolu / Beykoz.0.000 USD ACARKENT TE SATILIK LEBİ DERYA 00 M TAM LÜKS VİLLA Villa REF: 979707 00 00 0 7 Altıntepe İstanbulAnadolu

Detaylı

Beyoğlu İlçesi Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi'ne ait 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı İmar Plan Tadilatları

Beyoğlu İlçesi Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi'ne ait 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı İmar Plan Tadilatları Meclis Kararları Karar Özeti: Karar Tarihi: 16.09.2011 Karar No: 2111 Dosya No: 2111 Karar: Beyoğlu İlçesi Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi'ne ait 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı İmar Plan Tadilatları

Detaylı

İÇİNDEKİLER DÜNYADA, AVRUPA'DA VE TÜRKİYE'DE ENGELLİLİK DURUMU 2. ENGELLİ KULLANICILARIN SINIFLANDIRILMASI... 26 2.1. ZİHİNSEL ENGELLİLER...

İÇİNDEKİLER DÜNYADA, AVRUPA'DA VE TÜRKİYE'DE ENGELLİLİK DURUMU 2. ENGELLİ KULLANICILARIN SINIFLANDIRILMASI... 26 2.1. ZİHİNSEL ENGELLİLER... İÇİNDEKİLER Sayfa İÇİNDEKİLER.......i TABLOLAR LİSTESİ..vi ŞEKİLLER LİSTESİ... vii RESİMLER LİSTESİ. KISALTMALAR DİZİNİ......xx GİRİŞ... 1 BİRİNCİ BÖLÜM ENGELLİLİK TANIMI DÜNYADA, AVRUPA'DA VE TÜRKİYE'DE

Detaylı

2015 FAALİYET RAPORU

2015 FAALİYET RAPORU 05 FAALİYET RAPORU İnsanlar olgunlaşmak için bazı şeylere muhtaçtır. Bir millet ki resim yapmaz, millet ki, heykel yapmaz, millet ki, tekniğin gerektirdiği şeyleri yapmaz; itiraf etmeli ki o milletin ilerleme

Detaylı

İSTANBUL ULAŞIM A.Ş. ERİŞİLEBİLİRLİK UYGULAMALARI RAPORU

İSTANBUL ULAŞIM A.Ş. ERİŞİLEBİLİRLİK UYGULAMALARI RAPORU İSTANBUL ULAŞIM A.Ş. ERİŞİLEBİLİRLİK UYGULAMALARI RAPORU İSTANBUL, 2011 1 İçindekiler 1. M1 (Aksaray-Havalimanı) Metro Hattında 2009-2011 Yılları Arasında Engellilerin Erişimiyle İlgili Düzenlemeler...

Detaylı

BARAKAZI: BINGÖL. www.bingol.bel.tr

BARAKAZI: BINGÖL. www.bingol.bel.tr BARAKAZI: BINGÖL DEKORATIF PANEL 4 METRE GENIŞLETILDI CAZIBE MERKEZI OLACAK ÇITLER MONTE EDILDI Hayvancılığa dayalı bir ekonomiye İNÖNÜ CADDESI NDE KALDIRIM Şehrin en işlek caddele-rinden birisi olan ve

Detaylı

Konya ilimiz Türkiye de en çok bisiklete sahip şehir olmakla beraber dünyanın sayılı bisiklet kentlerinden birisidir. 800 bini geçen bisikletin

Konya ilimiz Türkiye de en çok bisiklete sahip şehir olmakla beraber dünyanın sayılı bisiklet kentlerinden birisidir. 800 bini geçen bisikletin Konya ilimiz Türkiye de en çok bisiklete sahip şehir olmakla beraber dünyanın sayılı bisiklet kentlerinden birisidir. 800 bini geçen bisikletin bulunduğu Konyamızda, neredeyse her haneye birden fazla bisiklet

Detaylı

Sultanahmet - Beşiktaş

Sultanahmet - Beşiktaş Sultanahmet - Beşiktaş S5 S4 S1 S2 S3 S4 S5 Sultanahmet Hipodrom Meydanı Yerebatan sarnıcının önü Gülhane Tramvay istasyonu çevresi Sirkeci Tren istayonu önü Eminönü Kadıköy iskelesi önü S1 S2 S3 http://goo.gl/n8dseh

Detaylı

Bağcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 280.

Bağcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 280. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bağcılar da Toplam Yatırım 280.000 Milyon YTL (İkiyüz Seksen Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

SATILIK / İstanbul-Anadolu-Avrupa / İzmir / Balıkesir

SATILIK / İstanbul-Anadolu-Avrupa / İzmir / Balıkesir 4 SATILIK / İstanbul-Anadolu-Avrupa / İzmir / Balıkesir Alaçatı İzmir / Çeşme 350.000 TL REF : 40134757664516 Brüt m 2 : İnşaat Yılı: - Kat: - Kat sayısı: - 4.850.000 TL Alt BOSTANCI SAHİLE İLK PARSELDE

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 49 09/12/2011-16/12/2011

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 49 09/12/2011-16/12/2011 ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 49 09/12/2011-16/12/2011 1) 5326 Sayılı Kabahatler Kanununa göre 7 Kişi Hakkında Tretuarı işgal etmekten 3 Kişi Hakkında Emre Aykırı Davranıştan, 2 Kişi

Detaylı

Temmuz ile Aralık Arası FAALİYET RAPORU

Temmuz ile Aralık Arası FAALİYET RAPORU 2 0 1 5 Temmuz ile Aralık Arası FAALİYET RAPORU 2016 Yılı Gider Bütçe fişleri, tüm müdürlüklerden toplanarak konsolide edilip İdare Bütçesi hazırlanmıştır. 2016 Yılı Performans Esaslı Analitik Bütçe Taslağı

Detaylı

MAHALLE SOKAK / CADDE ÇALIŞMA KONUSU

MAHALLE SOKAK / CADDE ÇALIŞMA KONUSU ANKARA CADDESİ İLE TERME CADDESİ ASFALT YAMA ÇALIŞMASI 28.02.2013 BAHÇELİEVLER MAHALLESİ 24 ARALIK CADDESİ ASFALT YAMA ÇALIŞMASI 28.02.2013 KINDAM MAHALLESİ ÖKSE GÖLÜ ÇEVRESİ KALDIRIM ÇALIŞMASI 28.02.2013

Detaylı

w w w. m u s. b e l. t r

w w w. m u s. b e l. t r İtfaiye Müdürlüğü MUŞ BELEDİYESİ 12 ADET EV YANGINI 3 ADET İŞYERİ YANGINI 7 ADET ARAÇ YANGINI 7 ADET KAZAN DAİRESİ VE ODUNLUK YANGINI Toplam :29 ADET RESMİ YANGIN MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN TANZİM ETTİĞİ RESMİ TUTANAKLAR

Detaylı

İĞNELER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR. Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452

İĞNELER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR. Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452 Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452 TARİHÇE: Çok eski zamanlardan günümüze iskan göre Büyükkarıştıran ile yol bağlantısı olup, geçiş güzergahında bulunan köy, 19. Yy.dan

Detaylı

DEMO : Purchase from Yaşlı www.a-pdf.com Dostu Kent Amasya to remove the watermark

DEMO : Purchase from Yaşlı www.a-pdf.com Dostu Kent Amasya to remove the watermark DEMO : Purchase from Yaşlı www.a-pdf.com Dostu Kent Amasya to remove the watermark Şekil 4.7.9.6.2 Mahallede yer alan mahalle içi ve mahalleye girişi sağlayan yollar 8-10 m civarında olup, kullanım açısından

Detaylı

2015 YILINDA UYGULANACAK TARİFELER VE HARÇLAR

2015 YILINDA UYGULANACAK TARİFELER VE HARÇLAR 2015 YILINDA UYGULANACAK TARİFELER VE HARÇLAR MADDE-1: BAHÇE ATIĞI TOPLAMA, TAŞIMA BE BERTARAF ÜCRETİ a) Kamyonlardan sefer başına 195,00 TL b) Traktörlerden sefer başına 80,00 TL MADDE-2: MAKİNA KİRALAMA

Detaylı

KONAK BELEDİYE MECLİSİ

KONAK BELEDİYE MECLİSİ DUYURU Belediye Meclisimiz Perşembe günü Saat 18.00 de İzmir Büyükşehir Belediyesinin Konaktaki Belediye Sarayı Bünyesinde bulunan meclis toplantı salonunda aşağıdaki gündemde bulunan konuları görüşmek

Detaylı

2- TANIMLAR. 2.8- Rampa Bir arazinin, bir kara yolunun, bir demir yolu hattının yatay doğrultuya göre yokuş olan bölümü.

2- TANIMLAR. 2.8- Rampa Bir arazinin, bir kara yolunun, bir demir yolu hattının yatay doğrultuya göre yokuş olan bölümü. T.C. KONYAALTI BELEDİYESİ KONYAALTI İLÇESİ SINIRLARINDA YAŞAYAN ENGELLİ VE YAŞLILARIMIZIN HAYATLARININ KOLAYLAŞTIRILMASINA YÖNELİK UYGULANACAK ÇALIŞMA, USUL VE ESASLARINI BELİRLEYEN YÖNETMELİK 1- GENEL

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI MECLİSİ TEŞKİL EDENLER

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI MECLİSİ TEŞKİL EDENLER Karar Tarihi : 01.07.2013 Karar No : 61 Karar Konusu : S.S Yeni Akbel Konut Yapı Kooperatifi ÜYELER: İlhan ŞENER, Hüseyin ALPASLAN, Musa ÇAKMAK, Halil UYANIK(İzinli), Ertekin ŞAN, Oktay BAĞCI, Yünüs GÖRGÜLÜ,

Detaylı

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 TARİHÇE:Ergene nin köylerindendir. Tipik Trakya köy yerleşimi özellikleri göstermektedir. 19. Yy sonu 20. Yy başından itibaren

Detaylı

Su (216) 532 87 07 www.remax-su-ist.com

Su (216) 532 87 07 www.remax-su-ist.com () 5 87 07 www.remaxsuist.com Aziz Mahmut Hüdayi Mah. Halk Cad. No:/ Üsküdar İSTANBUL info@remaxsuist.com Profesyonel bir gayrimenkul danışmanı size zaman ve para kazandırır... RE/MAX ofisi olarak, etik

Detaylı

PARK VE YEŞİL ALANLAR

PARK VE YEŞİL ALANLAR Park Bahçeler Müdürlüğü Park Bahçeler Müdürlüğü; imar planlarında yeşil alan olarak ayrılmış alanları amacına uygun olarak park, mahalle parkı, orta refüj, meydan ve kavşak düzenlemelerini projelendirerek

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 07/09/2009

Meclisin tasviplerine arz olunur. 07/09/2009 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 07/09/2009 2009/112 (2009/112: Belediye Meclisinin 01/09/2009 tarih ve 465 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; 2. Belediye Şehir

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 08/02/2010

Meclisin tasviplerine arz olunur. 08/02/2010 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 08/02/2010 2010/14 (2010/14: Belediye Meclisinin 01/02/2010 tarih ve 84 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Sarıdere Alışveriş

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2009 YILI FAALİYET RAPORU Müdürlüğümüz her gün artan hizmet taleplerini en ekonomik ve en hızlı şekilde karşılamak amacıyla kentin ihtiyacı olan asfalt yol kaplama, istinat duvarı,

Detaylı

SATILIK / İstanbul-Anadolu

SATILIK / İstanbul-Anadolu SATILIK / İstanbulAnadolu Adatepe İstanbulAnadolu / Maltepe ADATEPE DE 3+ KAPANMAZ DENİZ REF: 48553976950 05 3 + 3 3 Katlı 595.000 TL 983 Altayçeşme İstanbulAnadolu / Maltepe YAŞAMKENT SİTESİ NİN EN GÜZEL

Detaylı

ENGELSİZ İŞYERİ KILAVUZU

ENGELSİZ İŞYERİ KILAVUZU ENGELSİZ İŞYERİ KILAVUZU ENGELSİZ İŞYERİ 1 ÇANKAYA BELEDİYESİ ENGELSİZ İŞYERİ KILAVUZU SUNUŞ Dünyanın pek çok ülkesinde marketlerde alış-veriş yapmak, istediği sinema ve tiyatroya gitmek, eğlence yerlerinde

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ VE GÜNÜ : 18 OCAK 2013 CUMA TOPLANTININ BAŞLAMA SAATİ : 14:00 BİRLEŞİM : 5.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ VE GÜNÜ : 18 OCAK 2013 CUMA TOPLANTININ BAŞLAMA SAATİ : 14:00 BİRLEŞİM : 5. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS GÜNDEMİ SEÇİM DÖNEMİ : 6. TOPLANTI YILI : 5. TOPLANTI : OCAK TOPLANTININ TARİHİ VE GÜNÜ : 18 OCAK 2013 CUMA TOPLANTININ BAŞLAMA SAATİ : 14:00 BİRLEŞİM : 5. RAPORLAR:

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYESİ GÖNÜLLÜ MERKEZİ BÜLTENİ

KADIKÖY BELEDİYESİ GÖNÜLLÜ MERKEZİ BÜLTENİ Bülten Tarihi MART 2016 SAYI 7 KADIKÖY BELEDİYESİ GÖNÜLLÜ MERKEZİ BÜLTENİ şişli'de bir apartıman yoksa eğer halin yaman nikel-kübik mobilyalar, duvarda yağlı boyalar iki tane otomobil biri açık, biri değil

Detaylı

ENGEL-SİZ HAYATLAR PROJESİ. Talep Sahibi (Adı-Soyadı) : Melek Bozdoğan, Fikri Yılmaz,Nur Evrim Erol, Besi Oturan

ENGEL-SİZ HAYATLAR PROJESİ. Talep Sahibi (Adı-Soyadı) : Melek Bozdoğan, Fikri Yılmaz,Nur Evrim Erol, Besi Oturan Kısım 1: Projenin Tanımı ve Talebi ENGEL-SİZ HAYATLAR PROJESİ Talep Sahibi (Adı-Soyadı) : Melek Bozdoğan, Fikri Yılmaz,Nur Evrim Erol, Besi Oturan Talep Tarihi: 15 Mart 2010 Projenin Konusu ve Açıklaması:

Detaylı

SATILIK / İstanbul-Anadolu / İstanbul-Avrupa / Balıkesir

SATILIK / İstanbul-Anadolu / İstanbul-Avrupa / Balıkesir SATILIK / İstanbulAnadolu / İstanbulAvrupa / Balıkesir Alt Bostancı İstanbulAnadolu / Kadıköy BOSTANCI, SAHİLE İLK PARSELDE KATLI YALI BİNASI KOMPLE SATILIK Tüm Bina REF: 0879 70 Katlı.80.000 TL 0 9 Anadolu

Detaylı

2010 YILI FALİYET RAPORU. EMLAK ve İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ

2010 YILI FALİYET RAPORU. EMLAK ve İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ 2010 YILI FALİYET RAPORU EMLAK ve İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ İçerik Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Harita Şefliği ve 2010 Faaliyetleri Numarataj Şefliği ve 2010 Faaliyetleri Emlak ve Kamulaştırma Şefliği ve 2010

Detaylı

KOŞUYOLU MAHALLE PLANLAMASI VALİDEBAĞ IŞIKLAR MEYDAN DÜZENLEME PROJESİ STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ

KOŞUYOLU MAHALLE PLANLAMASI VALİDEBAĞ IŞIKLAR MEYDAN DÜZENLEME PROJESİ STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ KOŞUYOLU MAHALLE PLANLAMASI VALİDEBAĞ IŞIKLAR MEYDAN DÜZENLEME PROJESİ STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ YERLEŞİM MEYDAN VE ÇARŞI MEYDAN KOŞUYOLU PARKI KOŞUYOLU YAŞAM PARKI KOŞUYOLU KALP HASTANESİ 1951-1954

Detaylı

BELEDİYE TRAFİK KOMİSYON RAPORLARI Karar Özeti

BELEDİYE TRAFİK KOMİSYON RAPORLARI Karar Özeti Tarihi Sayısı 02/03/2015 2015-10 11 12 13 BELEDİYE TRAFİK KOMİSYON RAPORLARI Karar Özeti edilen; S.S. 30 Nolu Sandıklı Birlik Kooperatif Başkanı Abdullah PINARBAŞI nın 27/02/2015 tarihli dilekçesi ile;

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 06/09/2010

Meclisin tasviplerine arz olunur. 06/09/2010 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 06/09/2010 2010/114 (2010/114: Belediye Meclisinin 01/09/2010 tarih ve 397 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Ataköy Minibüs

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.10.2016 Kararın Nosu : 92 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün 24.10.2016 tarih ve E.11827418 sayılı yazısı ile Belediye Meclisimizin 01.06.2016 tarih ve 67 sayılı kararı ile Halk

Detaylı

Nebi YILMAZ Durmuş Ali ÇETİN Muhammet Ali KESKİN Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Belediye Başkanı

Nebi YILMAZ Durmuş Ali ÇETİN Muhammet Ali KESKİN Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Belediye Başkanı KARAR NO 1 YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TARİH VE NOSU 05.01.2016 DENETİM KOMİSYON ÜYELİĞİ SEÇİMİ Denetim Komisyon Üyeliği Seçimi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. Maddesi gereğince Denetim Komisyonu Üyeliği

Detaylı

İstanbul Anadolu Yakasında Bulunan MEB'e bağlı Özel Yurtlar

İstanbul Anadolu Yakasında Bulunan MEB'e bağlı Özel Yurtlar Gedik Üniversitesi Konukevi Piri Reis Üniversitesi Olarak Gedik Üniversitesi'nin Tuzla Aydınlı Yerleşkesinde Bulunan Konukevi ile Protokolümüz Bulunmaktadır. Tuzla Aydınlı Mah. Dersaadet Cad. No:53/A TUZLA

Detaylı

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU RAPOR NO : 13 KONU : Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Yönetmeliği Belediye Meclisi nin 11.02.2019 tarihli birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Mezarlıklar Dairesi

Detaylı

SAĞLIK BÜLTENİ POLİKLİNİĞİMİZ AÇILDI.

SAĞLIK BÜLTENİ POLİKLİNİĞİMİZ AÇILDI. SAĞLIKBÜLTENİ KadıköyBelediyesiSağlıkİşleriMüdürlüğü Cilt1,Sayı1 POLİKLİNİĞİMİZAÇILDI. SEVGİLİKADIKÖYLÜLER, KadıköyBelediyesivatandaşların sağlığıileilgilibiryenilikdahagerçek leştirdi.eğitimmahallesindebulunan

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 37 16/09/2011-23/09/2011. Feruz KUTSAL. Zabıta Müdürü

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 37 16/09/2011-23/09/2011. Feruz KUTSAL. Zabıta Müdürü ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 37 16/09/2011-23/09/2011 1. 5326 Sayılı Kabahatler Kanununa göre 13 Kişi Hakkında Tretuarı işgal etmekten,2 Kişi Hakkında Emre Aykırı Davranıştan, 3 Kişi

Detaylı

8ÇEVRE TANZİMİ ve AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI

8ÇEVRE TANZİMİ ve AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI 8ÇEVRE TANZİMİ ve AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI 8.1. Ağaçlandırma: Bölgemiz imar planı içerisinde yeşil alan olarak ayrılan yerlerin çevre tanzimi ve ağaçlandırma çalışmaları kapsamında; 2009 yılı içerisinde

Detaylı

Marmaray. İstasyon Yapıları Tasarım Kriterleri. Nisan - 2011

Marmaray. İstasyon Yapıları Tasarım Kriterleri. Nisan - 2011 Marmaray İstasyon Yapıları Tasarım Kriterleri Nisan - 2011 MARMARAY Boğaz Geçişi Banliyö Demiryolu Hattı İSTASYONLAR MARMARAY İstasyonlar Tren Aralıkları Pik saatte tek yönde 75 000 yolcu 2 dakika ile

Detaylı

KENT KONSEYİ GENEL KURUL ÜYELERİ

KENT KONSEYİ GENEL KURUL ÜYELERİ KENT KONSEYİ GENEL KURUL ÜYELERİ 1 M.NÜVİT ŞAHLIOĞLU KASDAV 5322336257 2 ERGİN ARAFAL 19 MAYIS MAHALLESİ MUHTARI 0532 232 80 04 3 NAZAN GÜRKAN MERDİVENKÖY MAHALLESİ MUHTARI 0532 485 68 54 4 TAŞKIN TUNA

Detaylı