Süleyman Ş. AYDIN Abuzer KOCAMAN Yaşar SAMAST Osman KÖSEOĞLU. B.Ş.Bel. Gen.Sek.Yrd. B.Ş. Bel. Fen İşl. Dai. B. V. Koski Tem. Meram Bel. Tem.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Süleyman Ş. AYDIN Abuzer KOCAMAN Yaşar SAMAST Osman KÖSEOĞLU. B.Ş.Bel. Gen.Sek.Yrd. B.Ş. Bel. Fen İşl. Dai. B. V. Koski Tem. Meram Bel. Tem."

Transkript

1 Toplantı Tarih ve No: 24/02/2010 Karar no: 2010/001 Gündem Maddelerinin Görüşülmesine Geçildi; Altyapı Komisyonun Raporu Okundu. Gelen teklifler üzerine ; 2010 yılı taslak programlarda yeni revizeler yapılması ihtimali bulunduğundan yeni programlarında 8.Mart 2010 da Alt Komisyonda tekrar görüşülmesine ve 10.Mart 2010 Çarşamba günü yapılacak Aykome Toplantısında görüşülmesine oybirliği ile karar verildi. BASKAN Süleyman Ş. AYDIN Abuzer KOCAMAN Yaşar SAMAST Osman KÖSEOĞLU B.Ş.Bel. Gen.Sek.Yrd. B.Ş. Bel. Fen İşl. Dai. B. V. Koski Tem. Meram Bel. Tem. Nevzat ŞAHİN Ahu ODABAŞI Mehmet GÖK Mehmet M. USLULAR Karatay Bel. Tem. Gaznet Tem. TCDD Tem. Türk Telekom Tem. Remzi ÖZTOKLU Nurullah OSMANLI Ali ERDOĞAN Mehmet M. İNSU B.Ş. Bel. Tf. Sin Şb. T. B.Ş.Bel. K. Bilgi İş. Şb. Md. Koski Tem. Botaş Tem. Mustafa ARSLAN Ahmet KANATLI A. BÜYÜKADIGÜZEL Mehmet BİRER B.Ş. Bel. Yol. B. Şb. Md. V. Selçuklu B. Tem. Koski Tem. Koski Tem. Fatih AKDOĞAN Mehmet AKKUYU Erol BİRCAN Bayram KAHVECİ T.E.İ.A.Ş. Tem. Medaş Tem. Koski Tem. Koski Tem. A.Hakan ŞENGÜLER T.C. Karayolları Tem.

2 Toplantı Tarih ve No: 10/03/2010 Karar no: 2010/002 TOPLANTI YETER SAYISI SAĞLANDI. İLAVE GÜNDEM TEKLİFİNDE BULUNULMADI. GÜNDEME GEÇİLDİ YILI TASLAK PROGRAMLARI İLE İLGİLİ ALT KOMİSYONUN RAPORU OKUNARAK RAPORUN AYNEN KABULUNE VE TASLAK PROGRAMLARIN 2010 YILI KESİN PROGRAMI OLARAK KABUL EDİLMESİNE OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ. BAŞKAN S.Ş.AYDIN H.S.BÜYÜKKARAKURT YAŞAR SAMAST İSMAİL FAZLIOĞLU M.KÖROĞLU B.Ş.BEL. GEN.SEK.YRD. B.Ş.BEL. FEN İŞL. ŞB.MD. KOSKİ TEMS MERAM BEL.TEM. KARATAY BEL.TEM. AHU ODABAŞI M.A.PANCAR M.MURAT USLULAR REMZİ ÖZTOKLU O.TAŞLICA GAZNET A.Ş. TEİAŞ TEMSİLCİSİ TÜRK TELEKOM TEM. B.Ş.BEL. TRF. SİN. ŞB. MD. TEM. KOSKİ TEM. R.KARAGÖZLER ALİ ERDOĞAN M.MESUT İNSU A.KANATLI MUSTAFA ARSLAN D.S.İ. TEMS. KOSKİ TEM. BOTAŞ TEM SELÇUKLU BEL.TEM B.Ş. BEL.YOL YAP.BAK.MD. MEHMET AKKUYU H.BOYDAK MEDAŞ TEMS. B.Ş.BEL. ZAB.DAİ.BŞK.

3 Toplantı Tarih ve No: 30/06/2010 Karar no: 2010/003 İlave gündem teklifleri alındı: Medaş Genel Müdürlüğü Temsilcisi, kendi kurumlarının 2010 ilave ek program yapılması konusunun yeni ek ödenek gelmesi nedeniyle talebinin gündeme alınması oybirliği ile kabul edildi Türk Telekom A.Ş. nin yeni açılan ve yeniden düzenlene yollarda menhollerin kapaklarının uygun kota getirilmesi konusunda daha önce alınan Aykome Kararlarına işlerlik kazandırılması konusunun görüşülüp gündeme alınması oybirliği ile kabul edildi. Üçüncü ilave gündem maddesi olarak imar planı tadilatlarından dolayı altyapı tesislerinin deplasesi konusunun görüşülmesi ve gündeme alınması oybirliği ile kabul edildi. Üçüncü ilave gündem maddesi olarak; imar planı tadilatlarından dolayı altyapı tesislerinin deplasesi konusunun görüşülmesi ve gündeme alınması oybirliği ile kabul edildi. Gündemin görüşülmesine geçildi. 1.gündem maddesi görüşüldü. Altyapı hizmet yönetmeliğinde de istendiği şekilde kurumların altyapı tesislerinin koordinatlı sayısal verilerini tamamlamaları konusunda 31 ağustos 2010 tarihine kadar süre verilmesi, uygunluk belgesi verilmesi işinin elektronik ortamda yapılması ve tamamlanmış altyapı tesislerinin sayısal verileri gelmeden uygunluk belgesi hazırlanmamasına oybirliği ile karar verildi. 2.gündem maddesi görüşüldü. Bu konuda daha önce belirlenen şartlara ve alınan kararlara kurumların uyması, kullanılacak dolgu malzemeleri konusunda ise araştırmalar yapılması ve gelecek toplantılarda konunun karara bağlanmasına oybirliği ile karar verildi. 3.gündem maddesi görüşüldü. Ayrı bir ek 2010 yılı taslak programı yapılmasına gerek olmadığı, MEDAŞ ın ilave ödenek dolayısıyla yapacağı kazılarda, yeni kaplama olmayan yerlerde Altyapı Hizmetleri Yönetmeliği çerçevesinde izin verilmesine oybirliği ile karar verildi. 4.gündem maddesi görüşüldü. Bu konularda alınan 2009/006 no lu Aykome Kararının uygulanmasına ve ayrı bir karar alınmasına gerek olmadığına oybirliği ile karar verildi. 5.gündem maddesi görüşüldü. İmar planı tadilatlarından altyapı tesislerinin etkilenmesi ve deplaselere sebep olması nedeniyle ayrıca maliyetlere sebep olmasından dolayı Aykome Şube Müdürlüğü nce İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı nın yazı yazılarak imar planı tadilat tekliflerinden mevcut altyapı hatlarının dikkate alınması Altyapı yapan kurumların görüşlerine başvurulması ayrıca mevcut altyapıyı yetersiz hale getirecek imar planın tadilatlarının ilgili altyapı kurumu tarafından gerekli altyapı hizmetinin sağlamadan veya taahhüt etmeden kabul edilmemesi yönünde yazılmasına oybirliği ile karar verildi. BASKAN Süleyman Ş. AYDIN Abuzer KOCAMAN Yaşar SAMAST Osman KÖSEOĞLU B.Ş.Bel. Gen.Sek.Yrd. B.Ş. Bel. Fen İşl. Dai. B. V. Koski Tem. Meram Bel. Tem.

4 Nevzat ŞAHİN Ahu ODABAŞI Mehmet GÖK Mehmet M. USLULAR Karatay Bel. Tem. Gaznet Tem. TCDD Tem. Türk Telekom Tem. Remzi ÖZTOKLU Nurullah OSMANLI Ali ERDOĞAN Mehmet M. İNSU B.Ş. Bel. Tf. Sin Şb. T. B.Ş.Bel. K. Bilgi İş. Şb. Md. Koski Tem. Botaş Tem. Mustafa ARSLAN Ahmet KANATLI A. BÜYÜKADIGÜZEL Mehmet BİRER B.Ş. Bel. Yol. B. Şb. Md. V. Selçuklu B. Tem. Koski Tem. Koski Tem. Fatih AKDOĞAN Mehmet AKKUYU Erol BİRCAN Bayram KAHVECİ T.E.İ.A.Ş. Tem. Medaş Tem. Koski Tem. Koski Tem. A.Hakan ŞENGÜLER T.C. Karayolları Tem.

5 Toplantı Tarih ve No: 25/08/2010 Karar no: 2010/004 Yeterli çoğunluk sağlandı. 1.Gündem maddesinin görüşülmesine geçildi. 1. Gündem maddesi görüşüldü: Kazı yapılan yerlerde tamirat yapılmadan yolun tüm kaplamasının ilgili yol yapım ve bakım birimince yenileneceği yollarda, altyapı kazısı yapan kurumlardan yol kaplama bedellerinin alınmamasına oybirliği ile karar verildi. 2. Gündem maddesi görüşüldü: Altyapı çalışmalarında tranşelerin açılması kapatılması ile kaplama tamiratlarında, Altyapı Hizmetleri Yönetmeliğine ve teknik şartnamelere aykırılıklar olduğunun tespiti halinde çalışmanın durdurulmasına ve çalışmanın durdurulduğu süre içerisinde yol üzerindeki trafik güvenliğinden, emniyet tedbirlerinden diğer altyapı kuruluşlarının hatları ve üçüncü şahıslara gelebilecek zararlardan, çalışması durdurulan altyapı kurumunun sorumlu tutulmasına oybirliği ile karar verildi. BAŞKAN S.Ş.AYDIN H.S.BÜYÜKKARAKURT YAŞAR SAMAST İSMAİL FAZLIOĞLU M.KÖROĞLU B.Ş.BEL. GEN.SEK.YRD. B.Ş.BEL. FEN İŞL. ŞB.MD. KOSKİ TEMS MERAM BEL.TEM. KARATAY BEL.TEM. AHU ODABAŞI M.A.PANCAR M.MURAT USLULAR REMZİ ÖZTOKLU O.TAŞLICA GAZNET A.Ş. TEİAŞ TEMSİLCİSİ TÜRK TELEKOM TEM. B.Ş.BEL. TRF. SİN. ŞB. MD. TEM. KOSKİ TEM. R.KARAGÖZLER ALİ ERDOĞAN M.MESUT İNSU A.KANATLI MUSTAFA ARSLAN D.S.İ. TEMS. KOSKİ TEM. BOTAŞ TEM SELÇUKLU BEL.TEM B.Ş. BEL.YOL YAP.BAK.MD. MEHMET AKKUYU H.BOYDAK MEDAŞ TEMS. B.Ş.BEL. ZAB.DAİ.BŞK.

6 Toplantı Tarih ve No: 29/09/2010 Karar no: 2010/005 Salt Çoğunluk sağlandı toplantı açıldı. Gündeme Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı nın teklifi ile kış döneminde asfalt kazı yasağı uygulanacak tarihlerin belirlenmesi konusu ek gündem maddesi olarak oybirliğiyle kabul edildi. Gündem maddelerine geçildi. 1.Gündem Maddesi Görüşüldü. Kurumların 2011 yılı taslak programları henüz tamamlanmadığından Ekim ayı sonuna kadar tüm kurumların bağımsız taslak programlarını tamamlayıp Aykomebis programına işlemeleri için süre verilmesine oybirliğiyle karar verildi. 2. Gündem Maddesi görüşüldü. 15 Kasım 2010 ile 15 Mart 2011 tarihleri arasında asfalt kaplamalı yollarda kazı yasağı uygulanmasına, kurumların asfalt yollarda kaplama tamiratları dahil 15 Kasım 2010 tarihine kadar çalışmalarını tamamlamalarına ancak parke kaplamalarda,stabilize ve toprak yollarda,aykome nin izni dahilinde kazılara bu tarihler arasında da müsaade edilmesine oybirliğiyle karar verildi. BAŞKAN S.ŞENOL AYDIN H.S.BÜYÜKKARAKURT MUSTAFA ARSLAN İSMAİL FAZILOĞLU NEVZAT ŞAHİN B.Ş.BEL.GEN.SEK.YRD B.Ş.BEL.FEN.İŞL.DAİ.BŞK B.Ş.BEL.YOL.YAP.BAK.ŞB MERAM BEL. TEM. KARATAY BEL.TEM HASAN BOYDAK OSMAN TAŞLICA BAYRAM KAHVECİ M.ERDOĞAN EROL BİRCAN B.Ş.BEL.ZAB.DAİ.BŞK KOSKİ TEM KOSKİ TEM. KOSKİ TEM. KOSKİ TEM. Y. REMZİ ÖZTOKLU AHU ODABAŞI AHMET KANATLI M.ALİ PANCAR M.YILMAZ B.Ş.BEL.TRF.SİN.ŞB GAZNET A.Ş. TEM. SELÇUKLU BEL. TEM TEİAŞ TEM TELEKOM.TEM. KATLMADI

7 R.KARAGÖZLER EMRA SERT MEHMET AKKUYU A.H. ŞENGÜLER M.MESUT İNSU D.S.İ 4.BÖL.TEM. B.Ş.BEL.KENT.BİL.S.SB.MD. MEDAŞ TEM. KARAYOLARI TEM. BOTAŞ TEM. CEYLANİ KILIÇ YAKUP AYDIN RECEP KARAGÖZLER K.CİHAT SARI B.Ş.B..PARK.B.ŞB. MD T.C.D.D. TEM. D.S.İ TEM. MEDAŞ TEM.

8 Toplantı Tarihi: 25/11/2010 Toplantı karar no: 2010/006 Gündemdeki konu görüşüldü. Bir önceki toplantıda 25 kasım 2010 olarak belirlenen asfalt kaplamalı yollardaki kazı yasağı uygulaması başlangıç tarihinin; hava şartlarının iyi olması nedeniyle 15 aralık 2010 tarihi olarak değiştirilmesine, ancak bu tarihe kadar asfalt tamiratına imkan bulunmaması durumunda tamiratların betonla geçici olarak yapılması ve daha sonra asfalt tamiratının ilgili kurumca tekrar yapılmasına ve bu tür kazılarda teminat süresi başlangıç tarihini 15 mart 2011 tarihinden sonraya bırakılmasına oybirliği ile karar verildi. BAŞKAN S.ŞENOL AYDIN H.S.BÜYÜKKARAKURT MEHMET UYSAL İSMAİL FAZILOĞLU NEVZAT ŞAHİN B.Ş.BEL.GEN.SEK.YRD B.Ş.BEL.FEN.İŞL.DAİ.BŞK B.Ş.BEL.YOL.YAP.BAK.ŞB MERAM BEL. TEM. KARATAY BEL.TEM HASAN BOYDAK OSMAN TAŞLICA BAYRAM KAHVECİ M.ERDOĞAN EROL BİRCAN B.Ş.BEL.ZAB.DAİ.BŞK KOSKİ TEM KOSKİ TEM. KOSKİ TEM. KOSKİ TEM. Y. REMZİ ÖZTOKLU ALİM KARATAŞ AHMET KANATLI M.ALİ PANCAR M.YILMAZ B.Ş.BEL.TRF.SİN.ŞB GAZNET A.Ş. TEM. SELÇUKLU BEL. TEM TEİAŞ TEM TELEKOM.TEM. KATLMADI R.KARAGÖZLER EMRA SERT MEHMET AKKUYU A.H. ŞENGÜLER M.MESUT İNSU D.S.İ 4.BÖL.TEM. B.Ş.BEL.KENT.BİL.S.SB.MD. MEDAŞ TEM. KARAYOLARI TEM. BOTAŞ TEM. CEYLANİ KILIÇ YAKUP AYDIN RECEP KARAGÖZLER K.CİHAT SARI B.Ş.B..PARK.B.ŞB. MD T.C.D.D. TEM. D.S.İ TEM. MEDAŞ TEM.

Karar Tarihi: 09-02-2011 Karar no: 001. Gündemin Görüşülmesine geçildi

Karar Tarihi: 09-02-2011 Karar no: 001. Gündemin Görüşülmesine geçildi Karar Tarihi: 09-02-2011 Karar no: 001 Gündemin Görüşülmesine geçildi 1.Gündem Maddesi görüşüldü: 08-02-2011 tarihli Alt Komisyon toplantısında Koski Genel Müdürlüğü nce taslak programa, belediyelerin

Detaylı

1- Yol Bozma,Kazma ve Hasar Ücretleri: Sıra Cinsi Değer Br.Fiyatı (TL/m 2 ) 1 Yağmur rogarı bozma ücreti Adet 393,00 TL 2 Yağmursuyu kanalı

1- Yol Bozma,Kazma ve Hasar Ücretleri: Sıra Cinsi Değer Br.Fiyatı (TL/m 2 ) 1 Yağmur rogarı bozma ücreti Adet 393,00 TL 2 Yağmursuyu kanalı KARAR TARİHİ: 30/01/2013 KARAR NO: 2013/001 Gerekli çoğunluk sağlandı. Toplantıda mevcut gündeme ilave gündem maddesi teklifi olup olmadığı soruldu. İlave gündem teklifinde bulunuldu Kazı kaplama tamiratların

Detaylı

Alt Komisyonun hazırladığı rapor okundu ve ekleri ile birlikte 2012 yılı kesin programı olarak kabul edilmesine oybirliği ile karar verildi.

Alt Komisyonun hazırladığı rapor okundu ve ekleri ile birlikte 2012 yılı kesin programı olarak kabul edilmesine oybirliği ile karar verildi. KARAR TARİHİ: 08/02/2012 KARAR NO: 2012/001 Gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. 1. Gündem Maddesi Görüşüldü. Alt Komisyonun hazırladığı rapor okundu ve ekleri ile birlikte 2012 yılı kesin programı

Detaylı

T.C. KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ALTYAPI KOORDİNASYON MERKEZİ " AYKOME " GENEL KURUL KARARI KARAR NO: 1 Kurul Başkanı B.Ş.Bld.Fen İşl.Dai.Bşk.

T.C. KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ALTYAPI KOORDİNASYON MERKEZİ  AYKOME  GENEL KURUL KARARI KARAR NO: 1 Kurul Başkanı B.Ş.Bld.Fen İşl.Dai.Bşk. LERi I NO: 1 NO: 2015 / 1 A.Nevzat Sönmez Oğuz Yılmaz Ahmet Okutan Osman Acar Erhan Acı Hasan Çelik S. Elif Tuncez M.Akif Yaman Abdullah Mermerkaya 1.Bölge Şefi Fatih Halıcı Mehmet Üçler 2015-2016 kış

Detaylı

T.C. VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI (AYKOME)ALTYAPI KOORDİNASYON MERKEZİ ŞUBAT 2016 KURUL GÜNDEMİ KARARLARI

T.C. VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI (AYKOME)ALTYAPI KOORDİNASYON MERKEZİ ŞUBAT 2016 KURUL GÜNDEMİ KARARLARI TOPLANTI SAATİ : 14;00- TOPLANTI YERİ: UKOME TOPLANTI SALONU TOPLANTI TARİHİ:11/02/2016 1-) Büyük Şehir Belediyesince Katılım sağlayacak birimler; AYKOME ÜST KURULU Yol Yapım Bakım Ve Onarım Daire Başkanı

Detaylı

FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ALTYAPI KOORDİNASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ALTYAPI KOORDİNASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ALTYAPI KOORDİNASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı;

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 23 Mevcut Yaşar KESKİN- Mustafa ÖZDEMİR- Feruze DUMAN-İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

ADANA BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ ALTYAPI KOORDĠNASYON DAĠRE BAġKANLIĞI ÇALIġMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE

ADANA BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ ALTYAPI KOORDĠNASYON DAĠRE BAġKANLIĞI ÇALIġMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE ADANA BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ ALTYAPI KOORDĠNASYON DAĠRE BAġKANLIĞI ÇALIġMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı;

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 57 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR-Yaşar KESKİN- Feruze DUMAN- İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü NDAN Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu nun 13. maddesi gereğince; 2017 Yılı Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı I. Birleşimi 08.08.2017 Salı günü, saat:

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :249 KONUSU: 2. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi r) İlimiz, Menteşe İlçesi, İkizce Mahallesi, Enişdibi Mevkiinde yer

Detaylı

BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Meclis Başkanı. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL-

BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Meclis Başkanı. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Meclis Başkanı. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ -Ayten KESKİN Hüseyin MİNOĞLU-Zeynel

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 01 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR- Mustafa TOKSÖZ - İsmail KAHYA- Doğan SAYDAM- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile

Detaylı

KONUSU: Muğla Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesinin 2014 yılı idare kesin hesabı, taşınır kesin hesabı ve yönetim dönemi cetvelleri

KONUSU: Muğla Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesinin 2014 yılı idare kesin hesabı, taşınır kesin hesabı ve yönetim dönemi cetvelleri Karar No : 155 Karar Tarihi : 14/05/2015 KONUSU: Muğla Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesinin 2014 yılı idare kesin hesabı, taşınır kesin hesabı ve yönetim dönemi cetvelleri Özel Kalem Müdürlüğü

Detaylı

Konya Büyükşehir Belediyesi Altyapı Hizmetleri Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, İstisnalar, Hukuki Dayanak

Konya Büyükşehir Belediyesi Altyapı Hizmetleri Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, İstisnalar, Hukuki Dayanak Konya Büyükşehir Belediyesi Altyapı Hizmetleri Yönetmeliği Kabul Tarihi: 15/02/2013 Kabul Sayısı: 43 Sayılı Belediye Meclis Kararı Yayım Tarihi: 08/03/2013 Tarihli Yeni Haber Gazetesi Amaç BİRİNCİ BÖLÜM

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 05.12.2011 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Yoklama yapıldı hazirun listesi meclis

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI - SAAT : 11.00 KARAR NO 78-79- 80-81- 82-83 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU Erdem Burak BAKIRCI Belediye Başkanı Üye

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No : 482 KONUSU: 2. Plan ve Bütçe Komisyon Raporlarının görüşülmesi. i) Ula ilçe Belediye Başkanlığına ait 2017 yılı bütçesi ve gelir tarife

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 17.05.2016 Kararın Nosu : 63 Belediye Meclisinin 02.05.2016 tarih ve 59 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen Kargınkürü Mahallesi 102 ada 112 ve 113 parsel 1/1000 ölçekli

Detaylı

ANKARA ULAŞIM KOORDİNASYON MERKEZİ UKOME KARARI

ANKARA ULAŞIM KOORDİNASYON MERKEZİ UKOME KARARI İLGİ: a) EGO Genel Müdürlüğünün 28.11.2013 gün ve 55291 sayılı yazısı ve eki Ulaşım Dairesi Başkanlığının 03.12.2013 gün ve 56232 sayılı (icra nedeni ile parka çekildiği hakkındaki dilekçesi) yazıları

Detaylı

Ebru ARICI Genel Müdür RES ÖNLİSANS İZİN SÜREÇLERİ VE KURUMLAR ARASI İLİŞKİLER

Ebru ARICI Genel Müdür RES ÖNLİSANS İZİN SÜREÇLERİ VE KURUMLAR ARASI İLİŞKİLER Ebru ARICI Genel Müdür RES ÖNLİSANS İZİN SÜREÇLERİ VE KURUMLAR ARASI İLİŞKİLER 10.05.2018 tarih ve 7828 sayılı Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Kararı ile Lisans Başvurusunda Sunulması Gereken Bilgi ve

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. DEREPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. 2 Adet Encümen Üyesi seçimi. Kararın Konusu. Karar No 17. Kararın Tarihi 02/04/2015 Ö N E R İ :

T.C. DEREPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. 2 Adet Encümen Üyesi seçimi. Kararın Konusu. Karar No 17. Kararın Tarihi 02/04/2015 Ö N E R İ : Tarihi 17 2 Adet Encümen Üyesi seçimi. Hakkı ERDOĞAN-İsmail DENİZERİ 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33/b Maddesi gereğince belediye meclisinin bir yıl için gizli oyla seçeceği 2 üye, Mali Hizmetler Birim

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ ALT YAPI KOORDĠNASYON MERKEZĠ (AYKOME) UYGULAMA YÖNETMELĠĞĠNDE DEĞĠġĠKLĠK YAPILMASINA DAĠR YÖNETMELĠK

T.C. MUĞLA BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ ALT YAPI KOORDĠNASYON MERKEZĠ (AYKOME) UYGULAMA YÖNETMELĠĞĠNDE DEĞĠġĠKLĠK YAPILMASINA DAĠR YÖNETMELĠK Karar No :82 Karar Tarihi :10/03/2015 KONUSU: Hizmet ve hizmet alanlarının mahalli özellikleri, zaman ve yer şartları ile mahalli imkânlar göz önünde bulundurularak 09.09.2014 tarih ve 142 karar numarasıyla

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ 2016 YILI MART AYI I. BİRLEŞİME AİT MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR NO 08.03.2016 2016/94 KARARIN ÖZETİ GÜNDEM NO 01: insan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı'nm, yeni kadro ihdası ile ilgili

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 03.05.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 18 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 03.05.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 18 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 03.05.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 18 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Yer Tahsisi. (İSMEK Kurs Merkezi.) TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin

Detaylı

Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı

Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Meclis Başkanı ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ -Ayten KESKİN - Hüseyin MİNOĞLU-Zeynel

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI - SAAT : 14.00 KARAR NO 72-73- 74-75- 76-77 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU Erdem Burak BAKIRCI Belediye Başkanı Üye

Detaylı

MEKÂNSAL PLANLAMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RES PLANLAMA SÜRECİ

MEKÂNSAL PLANLAMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ RES PLANLAMA SÜRECİ RES PLANLAMA SÜRECİ YETKİ İSTENİLEN BİLGİ-BELGE YÖNTEM-İZLENECEK YOL PLAN ONAYI Enerji tesislerine ilişkin imar planları; 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu 5393

Detaylı

Sayı : 90852262-301.03- )4 3 U - 3 9 3 - f Konu: Akseki İlçesi 71 ada 22 parsel UİP. BAŞKANLIK MAKAMINA

Sayı : 90852262-301.03- )4 3 U - 3 9 3 - f Konu: Akseki İlçesi 71 ada 22 parsel UİP. BAŞKANLIK MAKAMINA C M H U,,» o _ n = 6 OO 0 S - \ o T.C. \ W + ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EXP020i6 imar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü ANTALYA Sayı : 90852262-301.03- )4 3 U - 3 9 3 - f Konu:

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ALT YAPI KOORDİNASYON MERKEZİ (AYKOME) UYGULAMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ KISIM GENEL HÜKÜMLER

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ALT YAPI KOORDİNASYON MERKEZİ (AYKOME) UYGULAMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ KISIM GENEL HÜKÜMLER MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ALT YAPI KOORDİNASYON MERKEZİ (AYKOME) UYGULAMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ KISIM GENEL HÜKÜMLER BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç: MADDE 1- Bu Yönetmeliğin amacı,

Detaylı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi Çalışma Usul ve Esasları Uygulama Yönetmeliği

Denizli Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi Çalışma Usul ve Esasları Uygulama Yönetmeliği Denizli Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi Çalışma Usul ve Esasları Uygulama Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Denizli

Detaylı

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 58 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Kültür Mahallesi 61 ada 15- T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 58 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Kültür Mahallesi 61 ada 15- T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ Tarihi 07.10.2016 Sayısı 58 Özü İlçemiz Kültür Mahallesi 61 ada 15-16-19-20-21 ve 25 nolu parsellerin bulunduğu alanda yapılacak 1/1000 ölçekli İmar Plan Tadilatı için Malatya Büyükşehir Belediyesine yetki

Detaylı

Karar No :321 Karar Tarihi :10/09/2015

Karar No :321 Karar Tarihi :10/09/2015 Karar No :321 Karar Tarihi :10/09/2015 KONUSU: 3. Ulaşım Komisyonu-İmar ve Bayındırlık Komisyonun Müşterek Raporunun görüşülmesi a) Ulaşım Dairesi Başkanlığınca hazırlanan Muğla Büyükşehir Belediyesi Sınırları

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :371 KONUSU: 1. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi. f) İlimiz Menteşe İlçesi, Çırpı Mahallesi, tapunun 125 Ada, 1 Parselinde

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 06/10/2016 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Emre ŞAHİNCİ T.C. 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Emre ŞAHİNCİ Başkanlığında 06/10/2016 Perşembe

Detaylı

ULAŞIM - İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONLARI MÜŞTEREK RAPORU

ULAŞIM - İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONLARI MÜŞTEREK RAPORU ULAŞIM - İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONLARI MÜŞTEREK RAPORU 20/08/2015 tarihinde saat 13.00 de Şeyh Mahallesi Kurşunlu Caddesi Muğla Büyükşehir Belediyesi 1 No.lu Hizmet Binasında toplanan Komisyonlarımızca;

Detaylı

T.C. Adana Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi Müeyyideler Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar

T.C. Adana Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi Müeyyideler Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar T.C. Adana Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi Müeyyideler Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Adana Büyükşehir Belediyesi ve il mülki sınırları

Detaylı

ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2019 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2019 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2019 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Plan ve Bütçe Komisyonumuz 16/11/2018 tarihinde saat 14:00'da Şeyh Mahallesi Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

Öğr.Gör. Uğur ALTINSARI Selçuk Üniversitesi

Öğr.Gör. Uğur ALTINSARI Selçuk Üniversitesi Öğr.Gör. Uğur ALTINSARI Selçuk Üniversitesi TÜBİTAK ULAKBİM-KONYA 2 Ekim 2007 tarihinde TÜBİTAK ve Konya Büyükşehir Belediyesi arasında Konya Büyükşehir Sınırları içinde elektronik haberleşme amacıyla

Detaylı

Belediye Sosyal İşletme Tesisi için Bütçe İçi İşletme Kurulmasına.

Belediye Sosyal İşletme Tesisi için Bütçe İçi İşletme Kurulmasına. Tarihi 41 Belediye Sosyal İşletme Tesisi için Bütçe İçi İşletme Kurulmasına. Belediye Başkanı Yakup SAMANGÜL Başkanlığında, den; Ahmet Ayhan YILDIZ Hakkı ERDOĞAN-İsmail DENİZERİ 5393 sayılı Belediye Kanunu

Detaylı

UKOME. 1-56 adet dağıtımı yapılan C Plaka Almaya Hak Kazanan İsteklilerin listesi; NAK.İNŞ.MAK.TAAH.VE TİC.LTD.ŞTİ.

UKOME. 1-56 adet dağıtımı yapılan C Plaka Almaya Hak Kazanan İsteklilerin listesi; NAK.İNŞ.MAK.TAAH.VE TİC.LTD.ŞTİ. KARARI: nin 12.10.2012 tarih ve 2012/41 sayılı kararı gereği, 56 adet C plaka dağıtım işlemini gerçekleştirmek üzere ASKİ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu Kazım Karabekir Caddesi No:70 Altındağ/ adresi

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :350 KARAR 350 : İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak Yönetimi Dairesi Başkanlığı Taşınmazlar Şube Müdürlüğü nün 01.08.2016 tarih ve 19606469-756-3882 sayılı yazısı ile; Urla ilçesi Altıntaş

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 08/10/2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ 1.OTURUM

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 08/10/2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ 1.OTURUM ERENLER N 08/10/2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ 1.OTURUM G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Çaykışla Mahallesi Revizyon Uygulama

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 13 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR- Yaşar KESKİN- Feruze DUMAN Mustafa TOKSÖZ - Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile

Detaylı

T.C. YÜREĞİR BELEDİYE MECLİSİNE AİT TUTANAK ÖZETİ

T.C. YÜREĞİR BELEDİYE MECLİSİNE AİT TUTANAK ÖZETİ TOPLANTI TARİHİ : 03.09.2018 TOPLANTI GÜN VE SAAT :PAZARTESİ 16:00'da KATILANLAR : 36 MAZERETLİ : 1 Belediye Meclisinin 03 EYLÜL 2018 PAZARTESİ günü saat 16.00 da olağan olarak yapılan toplantısında Meclis

Detaylı

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ 25.08.2016 Belediye Meclisimiz 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek

Detaylı

MALIN CİNSİ Karışık (Kağıt Karton, Plastik, Kağıt-Karton Plastik Metal Cam

MALIN CİNSİ Karışık (Kağıt Karton, Plastik, Kağıt-Karton Plastik Metal Cam PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU Komisyonumuza havale edilen 31.08.2016 tarih ve 51234714/311.08.01/1348 sayılı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ifadeli Başkanlık önergesi incelendi. 31.12.2014 tarih ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 10.1. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ YÖNERGESİ NİN BAZI MADDELERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASI VE YÖNERGEYE MADDE

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 3.1.ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ II. ÖĞRETİM PROGRAMI 1. SINIF 11532430 NUMARALI

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ MUSKİ GENEL KURULU

T.C. MUĞLA İLİ MUSKİ GENEL KURULU T.C. MUĞLA İLİ MUSKİ GENEL KURULU DÖNEM : 2 KARAR ÖZETİ: Norm Kadro. TOPLANTI : MAYIS BİRLEŞİM : 1 OTURUM : 1 KARAR NO : 7 KARAR TARİHİ : 14.05.2015 TEKLİF EDİLEN EVRAKIN DAİRESİ : İNSAN KAYNAKLARI VE

Detaylı

ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2018 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2018 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2018 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Plan ve Bütçe Komisyonumuz 20/11/2017 tarihinde saat 14:00'te Şeyh Mahallesi Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

Karar No 50 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU

Karar No 50 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU GÜNDEM-2): 2017 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca TEKLİF: 2017 Yılı Bütçe Tasarısı 23/08/2016 tarih 425 karar numarası ile Encümenimizde görüşülmüş olup, hazırlanan Bütçe tasarısının Mahalli İdareler

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :338 KONUSU: 1. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi. ö)ilimiz Milas İlçesi, Ulaş Mahallesi sınırlarında yer alan N19C1-C2

Detaylı

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar Tarihi : 06/06/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 27

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar Tarihi : 06/06/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 27 T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 06/06/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 27 Belediye Meclisi; Belediye Başkanı Recep ÖZKAN ın yazılı daveti üzerine 30/05/2011 tarihli gündemi

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :140 KONUSU: 1. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi k) İlimiz, Marmaris ve Çevresi Turizm Alanı içerisinde kalan ve plan

Detaylı

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları 06.06.2017 Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları KARAR NO 66 TARİH VE NOSU 15.05.2017 / 4212 İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ DEVİR İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ne ait 15.05.2017

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 02 Eylül 2016 Cuma günü saat 18.00 da Belediye Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında Kültür

Detaylı

ANKARA ULAŞIM KOORDİNASYON MERKEZİ UKOME KARARI

ANKARA ULAŞIM KOORDİNASYON MERKEZİ UKOME KARARI EGO Genel Müdürlüğü İdare Encümeni 22.11.2013 Tarih ve 2013/150 Sayılı Kararında aynen; Bütçe ve Mali İşler Dairesi Başkanlığının 21.11.2013 tarih ve 54005 sayılı yazılarında; Kuruluşumuzca ihalesi yapılarak

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları 11.1. ÜNİVERSİTEMİZ ELAZIĞ SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ

Detaylı

REFERANSLAR (Taahhüt Edilen İşler)

REFERANSLAR (Taahhüt Edilen İşler) 1 KONYA BELEDİYESİ SEDİRLER CADDESİ UMUMİ KANALİZASYON İNŞAATI YAPIM 16.05.1969 15.09.1969 2 KONYA BELEDİYESİ ORGANİZE SANAYİİ KANALİZASYON İNŞAATI YAPIM 25.09.1970 27.08.1971 3 KONYA BELEDİYESİ ESKİ SİLLE

Detaylı

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AYKOME ALT YAPI KOORDİNASYON MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. Genel Hükümler. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AYKOME ALT YAPI KOORDİNASYON MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. Genel Hükümler. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AYKOME ALT YAPI KOORDİNASYON MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Genel Hükümler BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1. Amaç Bu Yönetmeliğin amacı; Büyükşehir Belediyesi bünyesinde

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ MECLİS BAŞKANI : Mükerrem TOLLU Belediye Başkanı MECLİS ÜYELERİ Serdar ARSLAN Duran KARA Veli ŞAHMAN Şevk ŞEVK

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2014 YILI TEMMUZ AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2014 YILI TEMMUZ AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2014 YILI TEMMUZ AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI MECLİS KARARI Belediyemiz Meclisi bugün saat 14:00 da Belediye Meclis Toplantı Salonunda 2014

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI OCAK AYI TOPLANTILARI'NIN 3. BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI OCAK AYI TOPLANTILARI'NIN 3. BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI OCAK AYI TOPLANTILARI'NIN 3. BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARAR NO : 2019/14 KARAR TARİHİ : 11/01/2019 KARARIN ÖZÜ: Kartal Çavuşoğlu

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :101 KARAR 101 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Nisan ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis toplantısının 02 Mayıs 2014 Cuma günü

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İlViAR V E BAYINDIRLIK KOM İSYONU RAPORU

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İlViAR V E BAYINDIRLIK KOM İSYONU RAPORU ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İlViAR V E BAYINDIRLIK KOM İSYONU RAPORU Tarih:23.09.2014 BİRİM İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI TALEP SAH İBİ ELMALI BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISININ TARİHİ VE GÜNDEM

Detaylı

Belediye Sosyal İşletme Tesis Kiralama Ücretinin belirlenmesi. K A R A R :

Belediye Sosyal İşletme Tesis Kiralama Ücretinin belirlenmesi. K A R A R : Tarihi 49 Belediye Sosyal İşletme Tesis Kiralama Ücretinin belirlenmesi. Belediye Başkanı Yakup SAMANGÜL Başkanlığında, den; Ahmet Ayhan YILDIZ Hakkı ERDOĞAN-İsmail DENİZERİ Belediyemize ait İlçemiz Sahil

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2019 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2019 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2019 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 5. Toplantı Yılı 2019 Senesi OCAK ayı Meclis

Detaylı

Mahmut ÇELİKCAN Sayim FERSAK Aslıhan YAVUZ Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Belediye Başkanı

Mahmut ÇELİKCAN Sayim FERSAK Aslıhan YAVUZ Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Belediye Başkanı TOPLANTI TARİHİ : 01.08.2018 TOPLANTI GÜN VE SAAT :ÇARŞAMBA 16:00'da KATILANLAR : 37 KATILMAYANLAR : - Belediye Meclisinin 01 AĞUSTOS 2018 ÇARŞAMBA günü saat 16.00 da olağan olarak yapılan toplantısında

Detaylı

TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ AYKOME (ALT YAPI KOORDĠNASYON MERKEZĠ) YÖNETMELĠĞĠ. Genel Hükümler BĠRĠNCĠ KISIM

TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ AYKOME (ALT YAPI KOORDĠNASYON MERKEZĠ) YÖNETMELĠĞĠ. Genel Hükümler BĠRĠNCĠ KISIM TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ AYKOME (ALT YAPI KOORDĠNASYON MERKEZĠ) YÖNETMELĠĞĠ Genel Hükümler BĠRĠNCĠ KISIM BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1. Amaç Bu Yönetmeliğin amacı; Trabzon

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 200 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI Karar tarihi : 04/0/200 Karar sayısı : 200/09 Birleşim : 9 Oturum :.7 : Başkan Değerli arkadaşlar gündemimizin

Detaylı

Karar Tarihi : Karar Numarası :148. Gündemin 3. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve

Karar Tarihi : Karar Numarası :148. Gündemin 3. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Meclis Başkanı. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ -Ayten KESKİN Hüseyin MİNOĞLU-Zeynel

Detaylı

Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor

Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıkları ve İştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla bu yıl onuncusu düzenlenen Birimler arası Spor Şenliği

Detaylı

T.C. VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 18.03.2016 Karar No : 198 Evrakı Gönderen Birim : Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığının 17.03.2016 tarih 108 sayılı teklif yazısı ve eki. Karar Özeti : Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7. DÖNEM 5. TOPLANTI YILI ARALIK AYI TOPLANTILARININ 3. BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7. DÖNEM 5. TOPLANTI YILI ARALIK AYI TOPLANTILARININ 3. BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal, Yakacık, 11752, 11753 Ve 11721 Adalar Arasında Parkta Kalan Yerin Batısındaki Ve Güneyindeki İmar Yolunun Kaldırılarak Park Alanına Alınması, 11753 Ada 442 Parselin Ve 11753 Ada 441,

Detaylı

2015 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 21. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2015 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 21. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar Tarihi : 01.12.2015 Karar No : Konu:2015 Yılı Aralık Ayı Meclis Toplantısı 2015 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 21. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA m T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü / T EXP02016 ANTALYA Sayı : 9 0 8 5 2 2 6 2-3 0 1.0 3 -^ ^ - Konu: Kumluca 46 ada 1 parsel UİP.değ. BAŞKANLIK

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü t.c. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü EXp^ Q16 ANTALYA Sayı : 90852262-301.03-0 9 S. 2 j0 2 3 Konu: Döşemealtı Atatürk Caddesi Yol boyu ticaret

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ T U T A NA K Karar Tarihi : 01.08.2016 Divan Hakan Recep AYKUT, H.Osman ÖVÜÇ, Ömer PINAR, Belediye Meclisi 01.08.2016 Pazartesi günü saat 16.00 da 2016 dönemi 8 inci Toplantı 1 inci oturumunu yapmak üzere

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki. MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki. Çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi. KARAR SAYISI- 2: 2015 Yılı Mart ayı meclis karar özetlerinin

Detaylı

YAKUTİYE İLÇE BELEDİYESİ ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ EVLENDİRME SERVİSİ HİZMET STANDARTLARI 2 GÜN 2 SAAT 2 SAAT HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (ENGEÇ) SIRA NO

YAKUTİYE İLÇE BELEDİYESİ ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ EVLENDİRME SERVİSİ HİZMET STANDARTLARI 2 GÜN 2 SAAT 2 SAAT HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (ENGEÇ) SIRA NO 1 Nikâh işlemleri ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ EVLENDİRME SERVİSİ 1- Nüfus Cüzdanı 2- Nüfus Kayıt Örneği 3-4`er Adet Fotoğraf (Erkek ve Kadın İçin) 4- Sağlık Raporu 2 GÜN SIRA 1 Emlak Vergisi 2 ÇTV MALİ HİZMETLER

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

UKOME ANKARA ULAŞIM KOORDİNASYON MERKEZİ KURUL KARARI

UKOME ANKARA ULAŞIM KOORDİNASYON MERKEZİ KURUL KARARI Genel Kurulunda görüşülmek üzere bildirilen Servis Araçları C plaka artırım ve dağıtımına yönelik Alt Komisyon Raporu: Rapor No: 12 Tarih 10.10.2012 Suat ÇAĞLAR Şub. Md. EGO Ulaşım Dai.Bşk. Hayri ONUR

Detaylı

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 16 Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olup, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü adına tahsisli olan Erzurum ili Palandöken ilçesi Tuzcu Mahallesi Çat Karayolu üzerinde bulunan 1003 Parsel

Detaylı

T.C. DARICA BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1. Cafer T. DEMİRDAŞ, Atilla KARADEMİR,A.Hakan HOCAOĞLU(katılmadı) KARAR

T.C. DARICA BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1. Cafer T. DEMİRDAŞ, Atilla KARADEMİR,A.Hakan HOCAOĞLU(katılmadı) KARAR MECLİS I Karar Tarihi :04/10/2016 Karar Numarası : 46 Gündem No/Sıra : 46-1 KONUSU: PARK İSMİ VERİLMESİ ŞEHİT BÜLET İNAL, MEDET EKİZCİLİ MURAT ALTAY, TURGUT AKTAŞ İlgi:Ahmet AKÇAY a ait 12/ 04/ 2016 tarih

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Kozluk Mahallesi İmar Plan Tadilatına Ait Komisyon

Detaylı

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ TOPLANTI TARİHİ : 05 EKİM 2015 TOPLANTI NUMARASI : 2015/11 TOPLANTI ŞEKLİ : OLAĞAN T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ Onikişubat Belediye Meclisi 2015 yılı 11 inci olağan toplantısı için

Detaylı

Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor

Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıkları ve İştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla bu yıl onuncusu düzenlenen Birimler arası Spor Şenliği

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 MECLİS KARAR KAĞIDI Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Hüseyin MİNOĞLU-Melis 1.Başkanı Vekili. ÜYELER : Barış AYHAN, Rahmi BALFİDAN,

Detaylı

Bu Yönetmelik Büyükşehir Belediye Meclisinin 08/05/2014 tarih ve 2014/022 sayılı kararı ekidir. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AYKOME ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

Bu Yönetmelik Büyükşehir Belediye Meclisinin 08/05/2014 tarih ve 2014/022 sayılı kararı ekidir. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AYKOME ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ Bu Yönetmelik Büyükşehir Belediye Meclisinin 08/05/2014 tarih ve 2014/022 sayılı kararı ekidir. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AYKOME ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ KISIM GENEL HÜKÜMLER BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2015 Yılı Meclis Toplantıları, Gün-Saat ve Yeri ile Aylık Tatilinin Belirlenmesi

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2015 Yılı Meclis Toplantıları, Gün-Saat ve Yeri ile Aylık Tatilinin Belirlenmesi Karar No : 89 Konusu : Meclis günlerinin tesbiti. Evrak No : 2190 Dönemi : Aralık 2014 Geliş Tarihi : 25/11/2014 Toplantı No : 1 Dairesi : Yazi İşleri Müd. Birleşim No : 1 Birimi : Yazi İşleri Müd. Oturum

Detaylı

Meclis Başkan Katip Katip Dr. İbrahim YAMAN Sevcan DURAN Hasan ABDULLAHOĞLU

Meclis Başkan Katip Katip Dr. İbrahim YAMAN Sevcan DURAN Hasan ABDULLAHOĞLU GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 61 : İmar Konularının Görüşülmesi 06.05.2015 tarih ve 58 Sayılı Meclis Kararıyla İmar Komisyonuna havale edilen Mülga Harbiye Belediyesinin 04.12.2008 tarih ve 69/2 sayılı

Detaylı

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AYKOME (Alt Yapı Koordinasyon Merkezi) YÖNETMELİĞİ

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AYKOME (Alt Yapı Koordinasyon Merkezi) YÖNETMELİĞİ TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AYKOME (Alt Yapı Koordinasyon Merkezi) YÖNETMELİĞİ Genel Hükümler BİRİNCİ KISIM BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1. Amaç Bu Yönetmeliğin amacı; Trabzon

Detaylı

İZMİR KENT KONSEYİ 1.OLAĞAN (KURUCU) GENEL KURULU TUTANAĞI

İZMİR KENT KONSEYİ 1.OLAĞAN (KURUCU) GENEL KURULU TUTANAĞI İZMİR KENT KONSEYİ 1.OLAĞAN (KURUCU) GENEL KURULU TUTANAĞI İzmir Kent Konseyi 1.Olağan (Kurucu) Genel Kurulu 8 Haziran 2010 tarihinde saat 9:00-17:00 arasında Kültürpark alanı İsmet İnönü Sanat Merkezi

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı. Karar Tarihi : Karar Numarası : 105

MECLİS KARAR KAĞIDI. Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı. Karar Tarihi : Karar Numarası : 105 MECLİS KARAR KAĞIDI Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Meclis Başkanı. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ -Ayten KESKİN

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 1- GÜNDEM NO 01: Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığının 2014 Mali Yılı Faaliyet Raporu ile ilgili teklifi okunarak 14.04.2015 2015/176 Teklif dairesinden geldiği şekliyle

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 03.02.2017 Sayısı 10 Özü İlçemizde Katı Atık Mobil Aktarma İstasyonunun yapılması hususunun görüşülmesi Akçadağ Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, Belediye Meclis Üyeleri Aliseydi TURHAN, A. Turan

Detaylı