Peugeot 308'in hatlarına baktığınızda tekerlekleri üzerine güvenle oturmuş olduğunu ve bu özellikleriyle yola hükmettiğini keşfedersiniz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Peugeot 308'in hatlarına baktığınızda tekerlekleri üzerine güvenle oturmuş olduğunu ve bu özellikleriyle yola hükmettiğini keşfedersiniz."

Transkript

1

2

3 SOLUK KESEN HATLAR Yeni Peugeot 308'de her şey tam anlamıyla uyum içerisinde. Hem şehir içi hem de uzun yol için tasarlanan aerodinamik gövdesi, kompakt yapısı ve boyutları arasında mükemmel bir oranı oluşturur. Tamamen yenilikçi 308, ön yüzünden başlayarak Peugeot'nun tüm özelliklerini kararlılıkla sergiler: Keskin bakışlı farlar, kaslı, iri bir kaput ve iki ayrı tip ön panjur.

4 ESTETİK PERSPEKTİF

5 Peugeot 308'in hatlarına baktığınızda tekerlekleri üzerine güvenle oturmuş olduğunu ve bu özellikleriyle yola hükmettiğini keşfedersiniz. Kromla bezenmiş tamponlarından başlayarak öne doğru uzanan belirgin hatları 308 in eşsizliğini simgeler. Geniş camlı yüzeyleri ve panoramik arka camı, sürücü ve yolculara yaşam alanı sunma konusunda ne kadar cömert olduğunu vurgular.

6 EN KÜÇÜK AYRINTILARDA DAH UNUTULMAYAN KALİTE Peugeot 308 in çok özel ön paneli, eğimli yapısında, otomatik klimayı, radyoyu ve diğer kumanda düğmelerini barındırır. Malzemesinin kalitesi ve dayanıklılığı ses yalıtım konforuna katkı sağlar. Renkler, araç içi dekoru ile bütünlük sağlayarak ortamı güzelleştirir. Krom çerçeveli göstergeler siyah fon üzerinde kullanıma sunulmuştur. Vites kolunun çevresindeki tamamlayıcı çıtalar ve kapı kollarının özel dekorasyonu Peugeot 308'in stilini vurgular. Sizin ve yolcular n z n konforu için iki bölgeli otomatik klima, sürücü ve ön yolcunun s cakl k ayarlar n hassasl kla ayr ayr yönetirken, ayn zamanda arka k s mda da hava da l m n düzenler.

7

8 HACİM İÇİNDE YERLEŞİM Peugeot 308'in yarı yüksek yapısı araç içinin ferahlığına ve iç mekana ayrıcalık katar. Gövdeyi saracak şekilde tasarlanan ön koltuklar, arkadaki yolcular için rahat bir alan kalmasını sağlar. Eşya gözleri çok sayıdadır ve ulaşılması çok kolaydır. Örneğin; 10 litrenin üzerinde kapasiteye sahip soğutmalı torpido gözü ve 6 CD alabilen ön kol dayanağı. İç aydınlatma, araç içinin konforunu en üst düzeye çıkarır: Ön orta tavan lambası, arka orta tavan lambası, bagaj aydınlatması, pedal aydınlatması, giriş aydınlatmaları. Peugeot 308 bunun yanısıra el çantasını asmak için bir kanca ve gözlük haznesi de sunmaktadır.

9

10 BIRAKIN IŞIK ARACINIZIN İÇİNE GİRSİN! Peugeot, bir Hatchback'i genifl bir cam tavan ile donatan ilk üreticidir: 0.83 m 2 lik, panoramik, karart lm fl atermik cam tavan, günefl enerjisinin geçiflini k s tlar. Böylece inan lmaz bir görüfl ve ayd nlatma sunar. Tavandan içeri giren fl k, arka bölüme kadar uzan r. Yolcular böylelikle, s k flma önleme özelliği olan elektrikli sürgülü bir perde ile yumuflat labilen ve hatta tamamen kapat labilen flafl rt c fl ğ ve genifl bir alan tümüyle hissederler.

11

12 BENZİNLİ VEYA DİZEL YENİ NESİL PEUGEOT PSA grubu motorlar konusunda olduğu gibi çevre kirliliği için ortaya konulan teknikler konusunda da yenilikler üzerine odaklanmış bir politika benimsemiştir. Çok güçlü teknik bilgiyle donatılmış Peugeot motorları, yakıt harcamasında belirgin bir düşüşle birlikte müşterilerin beklentilerine yanıt verecek bir güç sağlar. Çevik ve tutumlu bu motorlar maksimum mutluluğu ve keyfi sunarak kullanım masraflarını minimum seviyeye indirir. HDi / Dizel motor PSA tarafından geliştirilen HDi / dizel motor tasarımı, önemli ölçüde yakıt ekonomisi, düşük motor devirlerinde elde edilen yüksek torkun sağladığı sürüş memnuniyeti ve üst düzey çevre koruması anlamına gelir. BMW grubu ile ortak çalışma sonucu üretilen 1.6 VTi 120 hp BMW Grubu ile PSA nın ortak çalışması sonucu ortaya çıkan bu yeni motor, performans ve sürüş keyfi açısından olduğu kadar yakıt tüketimi ve düşük karbondioksit (CO 2 ) emisyon değerleriyle de otomobil dünyasında yeni bir çağın öncüsü durumundadır. Çok noktalı enjeksiyon sistemi, sürekli değişken supap zamanlaması ve supap açıklığı ayarı (VTi) bu motorun en önemli özellikleri arasındadır. 1.6 VTi 120 hp a: Motor devri b: Güç (kw) c: Tork (Nm) d: Güç eğrisi e: Tork eğrisi Performans Dizel Motorlar Maksimum güç (hp) / devir Maksimum tork (Nm) / devir Maksimum hız (km/s) 1.6 HDi 90 hp 5 ileri manuel vites 90/ / HDi 110 hp 5 ileri manuel vites FAP 110/ / HDi 112 hp Auto6R FAP Euro 5 112/ / Performans Benzinli Motorlar Maksimum güç (hp) / devir Maksimum tork (Nm) / devir Maksimum hız (km/s) 1.6 VTi 120 hp 5 ileri manuel vites 120/ / VTi 120 hp 4 ileri otomatik vites 120/ /

13 PEUGEOT VE ÇEVRE Peugeot uzun yıllardır geleceği düşünerek yenilikçi adımlar atıyor. Bugün, Blue Lion kampanyası kapsamında, Peugeot, gelecek kuşaklara verdiği önemi diğer bir etabı aşarak kanıtlamış bulunuyor. Şimdiden BLUE LION * kampanyası elde edilen somut sonuçları göz önüne çıkartıyor: 2000 yılından bu yana Peugeot markalı dan fazla FAP (Partikül Filtresi) donanımlı araç satılmıştır yılında Peugeot Avrupa daki* 120 gramdan az CO2/km emisyon değerine sahip araç pazarındaki payını %15.4 e çıkartarak liderliğini daha güçlendirmiştir. Böylece Avrupa da satılan 120 gramdan az CO2/km emisyon salınım değeri sunan 6 araçtan biri Peugeot markasına sahip. * Bir araç modelinin, Peugeot markası tarafından yaratılan BLUE LION imzasından faydalanabilmesi için 3 kritere uyması gerekmektedir: 130 g/km ye eşit veya bu sınırın altında CO2 salım oranı, ISO normuna sahip fabrikalarda üretilmiş olması ve aracın %95 i geri dönüşüm amaçlı kullanılabilmesi. HDi FAP HDi teknolojisi çevre kirliliğine karşı çok verimli bir sistem ile beraber çalışmaktadır: Partikül Filtresi (FAP). Kendi kendini temizleyen Partikül Filtresi (FAP) ile dizel motorların yaydığı partiküller veya siyah dumanlar ölçülebilir düzeyde (0.004 g/km) azaltılır.

14 YÜKSEK KORUMA ANLAYIŞI Peugeot 308, EuroNCAP tarafından yapılan erişkin araç yolcuları koruyucu önlem (ADULT OCCUPANT PROTECTION) testlerinde maksimum seviyeye ulaşarak 5 yıldızla onurlandırılmaya hak kazanmıştır yılında kurulan EuroNCAP pazarda bulunan araçların güvenliğini testlerle değerlendirmeye alan ve bağımsız çalışan bir Avrupa kuruluşudur. Kuruluş, testlerden elde edilen sonuçları yıldızlarla kodlandırarak açıklar. ABS AFU ESP KORUYUCU ÖNCEL KLER Tekerleklerin ilk dönüflünden itibaren güvendesiniz. Birkaç virajdan ve bir o kadar frenlemeden sonra, hiçbir fleyin flansa b rak lmad n ve örnek bir sürüfl keyfi yaflad n z hissedeceksiniz. 308'in yol tutuflu bu amaçla optimum hale getirildi: Mac Pherson ön süspansiyon, art r lm fl iz geniflli i, esnek çelik traversli arka süspansiyon. Güçlü ve dayan kl frenleme. Güven verici... Elektro-hidrolik takviyeli direksiyona gelince... Yol üzerinde oldu u kadar park etmede de kendini gösteren kolayl k. Bütün bu özellikler güvenli iniz için... Ancak hepsi bu kadar de il. Optimum denge sa lamak ve her koflulda sürüfl keyfinizi korumak için 308, pek çok fonksiyon içeren komple bir fren sistemi ile donat ld : ABS fren sistemi, frenleme s ras nda tekerleklerinizin kilitlenmesini önleyerek size sürüfl hakimiyeti kazand r yor. Elektronik fren gücü da t m sistemi (REF), özellikle virajl yollarda frenleme esnas nda daha fazla etkinlik için tüm tekerlekleri teker teker kontrol ediyor. Acil fren yard m sistemi (AFU) de gerekli durumlarda devreye girerek fren etkinli ini art r yor. ESP (Electronic Stability Program / Elektronik Denge Program ), bu 3 fonksiyona eklenerek 2 fonksiyon daha sunuyor: Antipatinaj sistemi (ASR), frenler ve motor üzerinde etkili olarak kaygan yol zeminlerinde arac n patinaj yapmas n s n rland r yor. Dinamik Denge Kontrolü (CDS), sürekli olarak direksiyon aç alg lay c s ve savrulma alg lay c s taraf ndan iletilen bilgileri karfl laflt rarak, virajda d fla veya içe savrulma fliddetini alg l yor. Bu sistem, fizik kurallar içerisinde kalmak flart yla, 308'in bafllang ç yörüngesine dönmesini sa l yor.

15 KORUMA S STEMLER 308, yapısı sayesinde darbelerden kaynaklanan enerjinin büyük bir kısmını emerek yolculara zarar gelmesini maksimum seviyede engeller. Önden gelen darbelerde, katlanır direksiyon kolonu direksiyonun aracın içine geçmesini ve motor ve vites kutusunun araç içine yığılmasını önler. Yandan gelen darbelerde ise, sağlam yan takviyelerle güçlendirilmiş hücre içinde koruma altındasınız. Arkadan gelen darbeler karşısında, aracın, araç içinin ve yakıt deposunun bütünlüğünü korumak için çok özel ve dikkatli bir çalışma gerçekleştirilmiştir. Emniyet kemerleri: Ön emniyet kemerleri, piroteknik öngergi sistemleri ve güç sınırlayıcıları ile donatılmıştır. 3 adet arka emniyet kemeri ise güç sınırlayıcılarına sahiptir. Hava yastıkları: Bu koruma, yolculara, 6 hava yastığına kadar ulaşan bir düzenekle tamamlanan bir sistem sunmaktadır: - Basıncı darbenin şiddetine göre ayarlanan sürücü ve ön yolcu için iki ön hava yastığı. - Sürücü ve ön yolcunun göğüs, karın ve basenlerinin korumasına yönelik, koltuk içine yerleştirilmiş iki yan hava yastığı. - Sürücü ve yanda oturan yolcularının başlarını korumaya yönelik iki perde hava yastığı. Çocuklar n korunmas : ISOFIX ba lant noktalar sayesinde, çocuk koltu unu arka ikinci s ra yan koltuklara veya ön yolcu koltu una yerlefltirebilirsiniz. Araçtaki çocukların korunması konusunda 308, EuroNCAP (CHILD OCCUPANT PROTECTION) testlerinden 4 yıldızla onurlandırılmıştır. Ayrıca 308'in ön kısmı darbe esnasında yayaların yaralanmasını en aza indirgeyecek şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede 308, EuroNCAP tarafından yapılan yayaların korunması (PEDESTRIAN PROTECTION) testlerinden 3 yıldız elde etmiştir.

16 AKSESUARLAR Paspas Halı Kapı Eşik Koruması 9623.C2 Arka Cam Perdesi 9659.EH Yan Cam Perdeleri 9659.EG Tavan Bagajı

17 Sis Farı Kiti 9682.R9 Kayak Taşıyıcı Paçal k Ön 9603.Q7 Paçal k Arka 9603.Q9 Çocuk Koltuğu Isofix

18

19 Peugeot 308 in kişiliğini keşfetmeye başladınız. Ayrıca, 308 i gerçek sürüş koşullarında test etmek isterseniz, bir Peugeot bayiinden randevu almanız yeterli. Arzuladığınız 308 hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak, hayal ettiğiniz biçimde oluşturup tercih ettiğiniz opsiyonlarla birlikte fiyatını hesaplamak için sizi ye bekliyoruz. Sitemizde ayrıca, bayi ağımız ile ilgili tüm bilgileri, hizmetlerimizi ve Peugeot markası hakkındaki ayrıntıları bulabileceksiniz.

20 03 / 2010 Bayi Kaşesi Bu broflürdeki bilgi ve görüntüler, broflür bas ld nda geçerli olan teknik özellikleri esas al r. Sunulan ekipmanlar versiyonlara göre standart ya da opsiyoneldir. Broflürde yer alan baz foto raflar, Türkiye ürün gam ndaki araçlar temsil etmeyebilir. Peugeot, ürünün sürekli iyilefltirilmesi politikas çerçevesinde, her an, teknik özelliklerde, ekipmanlarda, opsiyon ve renklerde de iflikliklere gidebilir. Günümüz foto raf tab etme teknikleri, renkleri asl na tamam yla uygun olarak verememektedir. Genel bilgi içeren bu broflür bir sözleflme senedi de ildir. Daha ayr nt l ve ek bilgi için, bayinize baflvurunuz. Bu katalogda yer alan veriler, Peugeot Otomotiv Pazarlama A.fi. nin izni olmadan ço alt lamaz.

VOLKSWAGEN TÜM MODELLER KATALOĞU

VOLKSWAGEN TÜM MODELLER KATALOĞU VOLKSWAGEN TÜM MODELLER KATALOĞU 2 VOLKSWAGEN DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ. İçindekiler Polo sf. 4-7 Yeni Golf sf. 8-11 Jetta sf. 12-15 Passat sf. 16-19 Passat Variant sf. 20-23 Scirocco sf. 24-27 The Beetle

Detaylı

MERAKLA BEKLENEN KADJAR TÜRKİYE DE. YIL: 11 SAYI: 202 15-30 HAZİRAN 2015 F YATI: 3 TL www.otomobilden.com.tr

MERAKLA BEKLENEN KADJAR TÜRKİYE DE. YIL: 11 SAYI: 202 15-30 HAZİRAN 2015 F YATI: 3 TL www.otomobilden.com.tr MERAKLA BEKLENEN KADJAR TÜRKİYE DE s.9 YIL: 11 SAYI: 202 F YATI: 3 TL www.otomobilden.com.tr BAŞKENT OTOMOTİVCİLER DERNEĞİ NDEN FUAR ÇIKARTMASI TÜM GÖZLER ÜSTÜNDE s.4 KARCHER BABALARI UNUTMUYOR 1.5 litre

Detaylı

Basım tarihi: Eylül 2013

Basım tarihi: Eylül 2013 Fiat ın en yeni modellerini, otomobilinizle ilgili en son bilgileri ve güncel haberleri web sitemizde bulabilirsiniz. Dilerseniz tüm sorularınızı, istek ve önerilerinizi bize ulaştırabilir, kısa sürede

Detaylı

Her zorluğun üstesinden gelen. Tork Konvertörlü Forklift sizlerle.

Her zorluğun üstesinden gelen. Tork Konvertörlü Forklift sizlerle. Her zorluğun üstesinden gelen. Tork Konvertörlü Forklift sizlerle. Hidrodinamik tahrikli Dizel ve LPG forkliftler (Tork konvertörü) 1.600 ile 3.500 kg arası taşıma kapasitesi sunar. 1 Neden bir Jungheinrich

Detaylı

Lojistik 2015 Depo lojistiğinde tüm ihtiyaçlarınıza komple çözümler sunuyoruz

Lojistik 2015 Depo lojistiğinde tüm ihtiyaçlarınıza komple çözümler sunuyoruz Lojistik 2015 Depo lojistiğinde tüm ihtiyaçlarınıza komple çözümler sunuyoruz Jungheinrich e hoş geldiniz Ankara Jungheinrich firması malzeme taşıma ekipmanları, depolama ve malzeme akış teknolojisi alanlarında

Detaylı

BiG X 600 / 700 / 850 / 1100 Kendi Yürür Silaj Makinası

BiG X 600 / 700 / 850 / 1100 Kendi Yürür Silaj Makinası BiG X 600 / 700 / 850 / 1100 Kendi Yürür Silaj Makinası www.krone.de BiG X 1100 Dünyanın en güçlü silaj makinası Geniş görüş açılı konforlu kabin Mükemmel operatör konforu için joystick 1,078 hp ye kadar

Detaylı

VOLVO S60 KULLANICI EL KİTABI. Web Edition

VOLVO S60 KULLANICI EL KİTABI. Web Edition VOLVO S60 KULLANICI EL KİTABI Web Edition DEĞERLI VOLVO SAHIBI VOLVO'YU SEÇTIĞINIZ IÇIN TEŞEKKÜRLER! Volvo'nuzu uzun yıllar zevkle kullanacağınızı ümit ediyoruz. Otomobiliniz, sizin ve yolcularınızın

Detaylı

Volvo FH ınızı özelleştirin.

Volvo FH ınızı özelleştirin. TEKNİK ÖZELLİKLER Volvo FH ınızı özelleştirin. Sunduğu sonsuz sayıda olasılık ile Volvo FH serisi araçlar, her türlü taşımacılık işine uygun hale getirilebiliyor. Esnek şasi düzeni ve VBI (Volvo Üstyapı

Detaylı

GARANTİ VE BAKIM KİTABI. 14A_CPE_0220_TU.indd 1 25/02/2014 13:04:35

GARANTİ VE BAKIM KİTABI. 14A_CPE_0220_TU.indd 1 25/02/2014 13:04:35 GARANTİ VE BAKIM KİTABI 14A_CPE_0220_TU.indd 1 25/02/2014 13:04:35 Garanti belgesi Garanti sözleşmesi PEUGEOT garanti sözleşmesinin geçerlilik kazanması için, bu sertifika doldurulmalı ve satış noktasının

Detaylı

Daha temiz motorlar için ileri teknoloji

Daha temiz motorlar için ileri teknoloji Daha temiz motorlar için ileri teknoloji aha az yakıt ve yağ ağ tüketimi CO2 emisyonlarını azaltma Daha az yakıt ve yağ tüketimi C Daha az yakıt ve yağ tüketimi CO2 emisyon Daha temiz ve daha dayanıklı

Detaylı

Scania IAA'da: Scania tüm enerjisini müşteri memnuniyeti ve sürdürülebilirlik üzerine yoğunlaştırıyor

Scania IAA'da: Scania tüm enerjisini müşteri memnuniyeti ve sürdürülebilirlik üzerine yoğunlaştırıyor 1 (6) P14901TR / Örjan Åslund 24 Eylül, 2014 Scania IAA'da: Scania tüm enerjisini müşteri memnuniyeti ve sürdürülebilirlik üzerine yoğunlaştırıyor Basın Bülteni Scania hibrid sisteme sahip Scania Citywide

Detaylı

Üç adımda sahip olmak istediğiniz makineye

Üç adımda sahip olmak istediğiniz makineye Setaltı bulaşık makineleri UC Serisi Üç adımda sahip olmak istediğiniz makineye UC-XL UC-L UC-M UC-S Önsöz Değerli gastronomlar, Son yıllarda gastronomi dünya çapında hızla değişim ve gelişim gösterdi.

Detaylı

STRATEJİK ARAŞTIRMA EYLEM PLANI RAPORU

STRATEJİK ARAŞTIRMA EYLEM PLANI RAPORU Akıllı Ulaşım Sistemleri OTOMOTİV TEKNOLOJİ PLATFORMU STRATEJİK ARAŞTIRMA EYLEM PLANI RAPORU VERSİYON 3.0 (08.2014) i Akıllı Ulaşım Sistemleri İÇİNDEKİLER I. YÖNETİCİ ÖZETİ... 1 II. OTOMOTİV TEKNOLOJİ

Detaylı

Türkiye Genel Distribütörü TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası A.Ş.

Türkiye Genel Distribütörü TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. Ocak 2015 Tüm ürün çizimleri ve özellikleri, dosyanın hazırlandığı tarihlerdeki mevcut bilgilere dayandırılmıștır. Katalogdaki ürünler ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir. TOFAȘ Türk Otomobil Fabrikası

Detaylı

Orta Gerilim AC Sürücüleri Seçim Kılavuzu. PowerFlex 7000 Direct-to-Drive Teknolojisi Hava soğutmalı Sıvı soğutmalı

Orta Gerilim AC Sürücüleri Seçim Kılavuzu. PowerFlex 7000 Direct-to-Drive Teknolojisi Hava soğutmalı Sıvı soğutmalı Orta Gerilim AC Sürücüleri Seçim Kılavuzu PowerFlex 7000 Direct-to-Drive Teknolojisi Hava soğutmalı Sıvı soğutmalı POWERFLEX 7000 ORTA GERILIM AC SÜRÜCÜLERI 200 bg'den 34.000 bg'ye (150 kw'den 25.400 kw'ye)

Detaylı

Global Müşteri Tabanını Genişletme Hedefine Doğru Deere Rekor Sonuçlar Alıyor

Global Müşteri Tabanını Genişletme Hedefine Doğru Deere Rekor Sonuçlar Alıyor BAŞKANDAN MESAJ Global Müşteri Tabanını Genişletme Hedefine Doğru Deere Rekor Sonuçlar Alıyor 2013 yılı John Deere in bugüne kadarki en iyi yılı oldu. Son üç yılda art arda olmak üzere, 10 yıldır sekizinci

Detaylı

Dünyanın en uzun, en geniş ultra lüks mega yatlarının iç ve TERENCE DISDALE: DÜNYANIN EN ULTRA LÜKS MEGA YATLARI ONDAN SORULUYOR.

Dünyanın en uzun, en geniş ultra lüks mega yatlarının iç ve TERENCE DISDALE: DÜNYANIN EN ULTRA LÜKS MEGA YATLARI ONDAN SORULUYOR. yat tasarımı Ç TERENCE DISDALE: DÜNYANIN EN ULTRA LÜKS MEGA YATLARI ONDAN SORULUYOR RÖPORTAJ: ÜMMÜHAN KAZANÇ Dünyanın en uzun, en geniş ultra lüks mega yatlarının iç ve dış tasarımını gerçekleştiren ve

Detaylı

Bu kılavuz aracın ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve araç yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde birlikte verilmelidir.

Bu kılavuz aracın ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve araç yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde birlikte verilmelidir. ON ROAD Bu kılavuz aracın ayrılmaz bir parçası olarak düşünülmeli ve araç yeni bir kullanıcıya satıldığında veya devredildiğinde birlikte verilmelidir. Bu kılavuz ATV150U On Road modelini içermektedir.

Detaylı

GLOBAL. A X 5 0 / B X 5 0 S e r i s i

GLOBAL. A X 5 0 / B X 5 0 S e r i s i DÝZEL ve BENZÝNLÝ A X 5 0 / B X 5 0 S e r i s i FORKLÝFTLER ISO 9001 Quality Management System (for Komatsu Forklift Tochigi Plant) ISO 01 Environmental Management System (for Komatsu Forklift Tochigi

Detaylı

Anahtar ve Elektrikli Ev Aletleri Sanayi A. Ş. Velibaba mah. Ankara cad. No: 188 Dolayoba Pendik 34896 İstanbul Türkiye Telefon: +90 216 307 74 01

Anahtar ve Elektrikli Ev Aletleri Sanayi A. Ş. Velibaba mah. Ankara cad. No: 188 Dolayoba Pendik 34896 İstanbul Türkiye Telefon: +90 216 307 74 01 Anahtar ve Elektrikli Ev Aletleri Sanayi A. Ş. Velibaba mah. Ankara cad. No: 188 Dolayoba Pendik 34896 İstanbul Türkiye Telefon: +90 216 307 74 01 pbx Faks : +90 216 307 74 04 İçindekiler Genel Müdür ün

Detaylı

Faaliyet Raporu. ilerlemenin yolu her zaman ileri bakmak...

Faaliyet Raporu. ilerlemenin yolu her zaman ileri bakmak... Faaliyet Raporu ilerlemenin yolu her zaman ileri bakmak... İçindekiler 3 Vizyon 3 Misyon 4 Otokar Hakkında... 6 1963-2013 Satırbaşları... 8 Otokar ın Rekabet Avantajları 10 Otokar ın Faaliyet Alanları

Detaylı

Artık hepsine birden sahip olabilirsiniz - daha fazla yenilik, güç ve verimlilik.

Artık hepsine birden sahip olabilirsiniz - daha fazla yenilik, güç ve verimlilik. Artık hepsine birden sahip olabilirsiniz - daha fazla yenilik, güç ve verimlilik. 10 MW sınıfında yeni şaşırtıcı Jenbacher gaz motoru ile uzun ömürlü enerji. Daha Az Yakıt Tüketimi ve CO 2 Emisyonu ile

Detaylı

Her işte. ISB e. Avrupa Otomotiv Motorları 140-300PS

Her işte. ISB e. Avrupa Otomotiv Motorları 140-300PS Her işte. ISB e Avrupa Otomotiv Motorları 140-300PS ISB e Cummins ISB e, güvenilirlik konusundaki ününü artırmaya devam ediyor. Cummins ISB e, kamyon, otobüs ve özel iş aracı kullanıcılarına Cummins ten

Detaylı

ilerlemenin yolu her zaman ileri bakmak...

ilerlemenin yolu her zaman ileri bakmak... Sürdürülebilirlik Raporu ilerlemenin yolu her zaman ileri bakmak... İçindekiler 2 Yönetiṁ Kurulu Başkanı ndan Mesaj 4 Vizyon, Misyon, Hedef ve İlkeler 6 Kısaca Otokar 8 Otokar ın Rekabet Avantajları 10

Detaylı

KIŞIN ARAÇ KULLANIMI. Hazırlıklı Olun, Güvende Olun

KIŞIN ARAÇ KULLANIMI. Hazırlıklı Olun, Güvende Olun KIŞIN ARAÇ KULLANIMI Hazırlıklı Olun, Güvende Olun KIŞIN ARAÇ KULLANIMI Hazırlıklı Olun, Güvende Olun! Kış Koşullarına Uyum Sağlanması Kış şartları motorlu araç sürücüleri için zorlayıcı olabilir.kış koşulları

Detaylı

GETINGE wd46 Turbo çok daha hizli bir yikayici dezenfektör

GETINGE wd46 Turbo çok daha hizli bir yikayici dezenfektör GETINGE wd46 turbo çok daha hızlı bir yıkayıcı dezenfektör 2 Getinge WD46 Turbo Getinge WD46 Turbo 3 daha aziyla daha fazlasini yapmaniz için Kaynaklar sınırlı ve sağlık tesislerindeki verimlilik talepleri

Detaylı

Orta gerilim ürünleri. UniGear ZS1 24 kv ye kadar hava izoleli ark-dayan ml, orta gerilim!alt

Orta gerilim ürünleri. UniGear ZS1 24 kv ye kadar hava izoleli ark-dayan ml, orta gerilim!alt Orta gerilim ürünleri UniGear ZS1 24 kv ye kadar hava izoleli ark-dayan ml, orta gerilim!alt "ndeks 1. UniGear ZS1 4 Tan m 8 IEC S # fland rmas 10 Tasar m özellikleri 12 Tam tip testli 14 Güvenlik 18 Vakumlu

Detaylı

Her Yükte. ISL e. Avrupa Otomotiv Motorları 280-400PS

Her Yükte. ISL e. Avrupa Otomotiv Motorları 280-400PS Her Yükte. ISL e Avrupa Otomotiv Motorları 280-400PS ISL e Cummins ISL e, hafif, küçük boyutlu ve yakıtı verimli kullanan 8,9 litrelik bir motor olup yüksek düzeyde esnek güç seçenekleri sunmaktadır. Rakiplerine

Detaylı

BK 9621 NE BK 9621 NE SP

BK 9621 NE BK 9621 NE SP No-Frost BK 9620 NE BK 9621 NE BK 9621 NE SP Lütfen önce bu k lavuzu okuyunuz! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrol ifllemlerinden geçirilmifl olan ürününüzün size en

Detaylı

AZ ENERJ GÜVENL GELECEK

AZ ENERJ GÜVENL GELECEK ISI YALITIMI SANAY C LER DERNE N N 3 AYLIK TEMAT K YAYINIDIR. EYLÜL 2011 Yönetim Kurulu Baflkan Kubilay ULU Genel Koordinatör Meltem YILMAZ Yönetim Adresi XPS ISI YALITIMI SANAY C LER DERNE fierifali Çiftli

Detaylı