TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ"

Transkript

1 TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Ekteki Climamed 2013 Sponsorluk Yönergesi dahilinde; Kongre Partneri / Platin Sponsorluk Bedeli EURO + KDV* Sponsor-A (Altın) Sponsorluk Bedeli EURO + KDV* Sponsor-B (Gümüş) Sponsorluk Bedeli EURO + KDV* olarak ödeyeceğimizi kabul ediyoruz. Firma Adı : Kaşe&İmza : Yetkili İsim :. SPONSOR FİRMA FATURA BİLGİLERİ Firma Adı :... Adresi : Tel :... Fax:... E-posta:... Vergi Dairesi :... Vergi No :... TTMD Yönetim Kurulu ve Kongre Yürütme Kurulu adına, KONGRE faaliyetimize SPONSOR olma talebinizden dolayı çok teşekkür ederiz. Talebiniz TTMD Yönetim Kurulu tarafından incelenmiş ve değerlendirilmiş olup, saygıdeğer firmanızın bu KONGRE için SPONSOR olma talebi kabul edilmiş ve onaylanmıştır. Gürkan ARI TTMD Yönetim Kurulu Başkanı Tarih :.. Kaşe&İmza :.. ÖNEMLİ NOT Bu sözleşmenin geçerli olması için; 1. Sözleşmenin eksiksiz doldurulduktan sonra kaşelenerek imzalanması ve ekli Climamed 2013 Sponsorluk Yönergesinin her sayfasının paraflanması, 2. KDV dahil toplam Sponsorluk bedelinin; a. Üçte biri (1/3) sözleşme tarihinde, b. Üçte biri (1/3) 28 Aralık 2012 tarihine kadar, c. Üçte biri (1/3) 31 Mayıs 2013 tarihine kadar, ödeme günü Merkez Bankası Döviz Satış Kuru üzerinden TL veya EURO olarak TTMD banka hesabına yatırılması gerekmektedir. TTMD her ödemenin hesabına geçmesinden sonra SPONSOR firmaya fatura veya makbuz kesecektir. TTMD TL Banka Hesap No: T.İş Bankası Ankara Akay Şubesi IBAN No: TR TTMD EURO Banka Hesap No: T.İş Bankası Ankara Akay Şubesi IBAN No: TR *) : 31 Temmuz 2012 tarihine kadar yapılan sözleşmelerde %20 indirim uygulanacaktır (13 Ağustos 2012 tarihine uzatılmıştır).

2 CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK YÖNERGESİ CLIMAMED adına TTMD tarafından organize edilen Klima Kongresi (bundan sonra kısaca Climamed 13 olarak belirtilecektir) 3-4 Ekim 2013 tarihinde İstanbul da yapılacaktır. Bu şartname Climamed 13 organizasyonu için gönüllü olarak finansal katkıda bulunacak, SPONSOR KURULUŞLAR (bundan sonra kısaca SPONSOR diye belirtilecektir) ile TTMD arasındaki teknik ve ticari koşulları tanımlamaktadır. I.SPONSOR TTMD'nin düzenlemiş olduğu Climamed 13 organizasyonuna gönüllü olarak finansal destek sağlamak isteyen, tesisat sektöründe faaliyet gösteren, bu şartnamede tarif edilen koşulları yerine getiren, TTMD'ye başvuran ve TTMD'nin onayladığı firmalar SPONSOR olabilirler. Süre SPONSORLUK SÜRESİ, TTMD ile SPONSOR arasında sözleşme imzalanması ile başlar ve kongrenin tamamlanmasıyla sona erer. 1. Sponsor Sınıfları Climamed 13 için; KONGRE PARTNERLERİ, SPONSOR-A ve SPONSOR-B olarak üç çeşit finansal SPONSOR olunabilinir. Sponsorlar ve partnerler ile TTMD bu şartnamede tarif edildiği gibi farklı yükümlülüklere sahiptir. 1.1 Kongre Partnerleri (Platin)** Kongreye ayrıcalıklı katkısı olan en fazla 3 (üç) kuruluş partner/platin olabilir. Minimum katkı ,-Euro+KDV dir. 1.2 Sponsor-A (Altın)** Climamed 13 organizasyonunda en fazla 6 (altı) firma SPONSOR-A olabilir. Bu şartnamede belirtilen koşullara uygun olarak TTMD'ye önce başvuran ve onaylanan firmalar SPONSOR-A olabilir. SPONSOR-A olmak isteyen firmalar TTMD'ye EURO+ KDV ödemeyi kabul ederler. 1.3 Sponsor-B (Gümüş)** SPONSOR-B, 12 firma ile sınırlandırılmıştır. Bu şartnamede belirtilen koşullara uygun olarak TTMD'ye başvuran ve onaylanan firmalar SPONSOR-B olabilir. SPONSOR-B olmak isteyen firmalar TTMD'ye EURO + KDV ödemeyi kabul ederler. **) : Sponsorluklar; Partner, A, B gibi adlandırılacağı gibi Platin, Altın, Gümüş gibi adlandırılabilir. Ancak, 1.1 deki Partner tanımı STK lar için kullanılacaktır, firmalar için Platin tanımı kullanılacaktır.

3 II. KONGRE TANITIM ÇALIŞMALARI 1. Duyurular Kongre tanıtımının ilk çalışmaları DUYURULAR ile yapılacaktır. İngilizce olarak hazırlanan DUYURU broşürleri yurtiçinde ve yurtdışında binlerce adrese postalama yoluyla gönderilecektir. Ayrıca, yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen sektörel fuarlarda dağıtılacaktır. Postalama yolu ile gönderilecek DUYURULAR ın dağıtımı iki periyotta aşağıdaki şekilde gerçekleşecektir. 1. Duyuru, Temmuz 2012 tarihinde, 2. Duyuru Ekim 2012 tarihinde gerçekleşecektir. Bu duyurularda sponsorlar; logoları veya isimleri ile yer alacaktır. 2. Fuar ve Sergiler Yurtdışı ve yurtiçinde düzenlenen sektörel fuarlarda broşür ve posterler ile tanıtım çalışmaları yapılacaktır. 3. Sektörel Yayınlarda Haberler Yurtiçi ve yurtdışındaki yayınlarda Climamed 13 ün çalışmaları, program vb. konuların Haber olarak yayınlanması sağlanacaktır. Haber içeriğinde sponsorlardan da bahsedilecektir. 4. Sektörel Yayınlarda İlanlar Ağustos 2012 den başlamak üzere, Sektörel Dergiler (TTMD, MMO Tesisat Mühendisliği, Tesisat, Termodinamik ve Termo Klima ) de her birinde ve her sayısında ilanlarla tanıtım çalışması yapılacaktır. Ayrıca yurtdışında da REHVA ve ASHRAE Dergileri ile İtalya, Fransa, Portekiz ve İspanya da yayınlanan dergilerde ilan çalışmaları yapılacaktır. Bu ilanlarda sponsorların logoları da yer alacaktır. 5. Poster Climamed 13 ün tanıtımı ile ilgili bilgileri içeren TANITIM POSTERLERİ yaptırılacaktır. Grafik tasarımı TTMD tarafından hazırlanan posterler; TTMD ofisleri, MMO Şube ve Temsilcilikleri, Üniversiteler ve Sektör firmaları ile Fuarlarda ilgili standlara asılacaktır. Poster üzerine Partner ve Sponsor-A firmalarının logoları, Sponsor-B firmalarının da isimleri yazılacaktır. 6. Web Sitesi Climamed 13 için TTMD hem kendi web sitesi ve Türkçe ve İngilizce olarak iki ayrı dilde iletişim sağlayacaktır. WEB SİTESİ sayfalarında, TTMD tarafından belirlenecek ebatlarda, Partner, SPONSOR ve SPONSOR-B firmaların logosu şartnamede belirtilen boyutlarda yayınlanacaktır. 7. Program Climamed 13 programı (bundan sonra kısaca PROGRAM) kongre tarihinden yaklaşık 3 ay önce kesinleştirilir. Broşür şeklinde hazırlanan program, yurtiçi ve yurtdışında binlerce adrese gönderilecektir. Ayrıca web sitesinde yayınlanacaktır. Program basımından önce sözleşme yapmış PARTNER ve SPONSOR-A firmaların logosu ile SPONSOR-B firmaların sadece isimi farklı boyutlarda programa basılacaktır.

4 III. KONGREDE DAĞITILACAK DÖKÜMANLAR 1. Kalem Kongre sırasında katılımcılara üzerinde Climamed 13 yazılı kalem verilecektir. 2. Bloknot Kongre sırasında katılımcılara üzerinde Partner ve A Sponsorların logolarının yer aldığı BLOKNOT verilecektir. 3. Kitap / CD Kongre kapsamında sunulması uygun bulunan bildiriler kongre için hazırlanan bir CD ve / veya KİTAP olarak (bundan sonra kısaca KİTAP /CD), kongre tarihinden yaklaşık 3 ay önce hazırlanır. Kongre sırasında katılımcılara ve kongre sonrasında önemli adreslere dağıtılır. KİTAP /CD'nin basım tarihinden önce sözleşme yapmış PARTNER,SPONSOR-A ve SPONSOR-B firmaların logoları bu KİTAP /CD'ye farklı büyüklükte basılacaktır. 4. Çanta Kongre için tasarımı TTMD tarafından yapılacak, "Kongre Çantası" yaptırılacaktır. Kongre sırasında dağıtılacak kitap /CD, bloknot, kalem ve benzeri malzemeleri içine koyarak kayıt esnasında katılımcılara bu ÇANTA verilecektir. Sadece PARTNER ve SPONSOR-A firmaların logoları kongre için yaptırılacak çantaların TTMD tarafından uygun görülecek yerine, çanta tasarımına uygun büyüklükte bastırılacaktır. IV. KONGRE SALONLARI 1. Giriş Panosu Kayıt masası yakınlarında ve / veya kongre salonları girişinde özel bir veya birkaç SPONSORLAR PANOSU konulur. Pano üzerinde Partner ve SPONSOR-A firmaların logosu ile SPONSOR-B firmalarının logoları (küçük puntolarla) konulur. 2. Sponsor Standları ve Masalar Partner için 20 m2, SPONSOR-A lar için 9 ar m2 lik stand yeri verilecektir. SPONSOR-B lere ise birer masa verilecektir. Sponsorlar bu masalarda katalog ve broşür dağıtabilir.video ile tanıtım yapabileceklerdir. 3. Kongre Salonu Kongrenin yapıldığı salonlardır. Burada TTMD nin özel hazırladığı panolar ile sadece kongre partnerlerinin flamaları yer alır. 4. Kokteyl Salonu TTMD tarafından kongre sırasında düzenlenecek Hoş geldiniz Kokteyli salonlarında sadece PARTNER ve SPONSOR-A firmalarına ait 50 cm en ve 200 cm boyutlarında birer adet KIRLANGIÇ FLAMA asılır.

5 IV. SPONSORLUK BEDELLERİ VE ÖDEME 1. Sponsorluk Bedeli 1.1 Kongre partnerliği : Ayrıcalıklı katkı olarak belirtilmiş olup, minimum Bedeli Euro +KDV dir. 1.2 Sponsor-A : Bedeli Euro + KDV 1.3 Sponsor-B : Bedeli Euro + KDV 2. Özel İndirim 31 Temmuz 2012 tarihine kadar sözleşme yapan kuruluşlara % 20 indirim yapılacaktır. 3. Ödeme Sponsorluk bedeli (KDV hariç) 3 eşit taksitte ; 1. Ödeme : Sözleşme tarihinde 2. Ödeme : Aralık Ödeme : Mayıs 2013 Ödemeler : Sözleşmede belirtilen TTMD nin banka hesabına yapılır. 4. Fatura Her ödemenin yapıldığı tarihte; ödeme tutarı + KDV kadar fatura kesilecektir. Sponsor kuruluş veya firmaların ödemelerini zamanında yapmamaları durumunda sponsorluk avantajları ortadan kalkar. Önceden TTMD hesabına yatırılmış bir bedel varsa geri iade edilmez.

6 SPONSORLARA SAĞLANAN OLANAKLAR Kongre Faaliyeti PARTNER / Platin SPONSOR-A / Altın SPONSOR-B / Gümüş 1. Duyuru LOGO LOGO İSİM (**) 2. Duyuru LOGO LOGO İSİM (**) Program( PDF ve Basılı Broşür) LOGO LOGO İSİM (**) Web Sitesi (Ağu 2012 Eki 2013) LOGO LOGO LOGO (*) Sponsor Listesi (TTMD Dergisi) LOGO LOGO LOGO (*) İlan (TTMD Dergisi) Her sayıda LOGO LOGO LOGO Yurtdışı ilan (Rehva, Ashrae Dergileri ile İtalya, Fransa, Portekiz ve İspanya da yayınlanan sektörel dergiler) İlan (MMO, Tesisat, Termodinamik, Termo Klima) her sayıda. LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO LOGO Poster LOGO LOGO İSİM (**) Bloknot LOGO LOGO - Kitap / CD LOGO LOGO LOGO (*) Ücretsiz Katılımcı 3 kişi 2 kişi 1 kişi Giriş Sponsor Panosu LOGO LOGO LOGO (*) Sponsor Stand veya Masası Stand(18 m2) Stand(9 m2) Masa Kongre Salonu FLAMA - - Kokteyl Salonu FLAMA FLAMA - (*) SPONSOR-B logo ebadı, SPONSOR-A logo ebadının yaklaşık % 50'si olacak. (**) SPONSOR-B firmaların ismi veya markası, TTMD'nin belirleyeceği bir fontta yazılır. (***) SPONSOR firmaların logo veya isimleri BAŞVURU /SÖZLEŞME sırasına göre yazılır. Eğer aynı tarihte birden fazla BAŞVURU /SÖZLEŞME varsa bu firmalar ALFABETİK yazılır. Logo Boyutları : LOGO LOGO LOGO Partner / Platin Sponsor-A / Altın Sponsor B / Gümüş

TTMD ULUSLARARASI YAPIDA TESİSAT TEKNOLOJİSİ SEMPOZYUMU SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

TTMD ULUSLARARASI YAPIDA TESİSAT TEKNOLOJİSİ SEMPOZYUMU SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ TTMD ULUSLARARASI YAPIDA TESİSAT TEKNOLOJİSİ SEMPOZYUMU SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Ekteki TTMD Sempozyum Sponsorluk Yönergesi dâhilinde; Partner (Platin) Sponsorluk Bedeli... 20.000 EURO + KDV* Sponsor-A (Altın)

Detaylı

Bilimin ışığında adalet SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

Bilimin ışığında adalet SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Bilimin ışığında adalet SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ SPONSOR FİRMA FATURA BİLGİLERİ Firma Adı : Adresi : Telefon Numarası : Fax Numarası : Email Adresi : Vergi Dairesi : Vergi Numarası : Platin Sponsorluk Bedeli

Detaylı

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ Sayın Firma Yetkilileri, Biz gücümüzü bize inanmış, bu ülke için bir şeyler yapma arzusu içinde olan sizlerden alıyoruz. 2015 yılı 6-9 Mayıs ayında Diyarbakır da

Detaylı

Sayın Yetkili, SASDER 2. Ulusal Kongresine desteğiniz ve katılımınız bizi mutlu edecektir. Saygılarımızla,

Sayın Yetkili, SASDER 2. Ulusal Kongresine desteğiniz ve katılımınız bizi mutlu edecektir. Saygılarımızla, Sayın Yetkili, Sağlık, Sosyal Güvenlik ve Sigortacılık alanlarında son yıllarda hızlı bir dönüşüm yaşıyoruz. Sektörde yöneticilik yapan bizlerin kurumlarını bu süreçten güçlenerek çıkartabilmesi için sadece

Detaylı

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar,

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, SPONSORLUK DOSYASI Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, Son yıllarda Türk yumurta sektörü gösterdiği gelişim ile dünyada dikkat çekmekte ve dünya yumurta üretimindeki konumunu korumaktadır. Sektörümüz

Detaylı

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar,

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, SPONSORLUK DOSYASI Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, Son yıllarda Türk yumurta sektörü gösterdiği gelişim ile dünyada dikkat çekmekte ve dünya yumurta üretimindeki konumunu korumaktadır. Sektörümüz

Detaylı

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR 100.000 Euro Not: Elmas Sponsorluk tek Düzenlenecek basın toplantılarında ve Açılış Töreninde Sponsor Organizasyon

Detaylı

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak?

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak? Sizleri, PERYÖN Trakya Şubesi tarafından 17 Kasım 2018 tarihlerinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu nda düzenlenecek olan Dün Bugün Gelecek temalı İnsan Yönetimine ve iş hayatına dair

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI Nisan 2017 Antalya TURKEY

SPONSORLUK DOSYASI Nisan 2017 Antalya TURKEY INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ADVANCES IN LAMIACEAE SCIENCE SPONSORLUK DOSYASI 26-29 Nisan 2017 Antalya TURKEY Uluslararası Sempozyum: Lamiaceae (Nanegiller) Bilimindeki Son Gelişmeler Sizleri 26-29 Nisan

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 24-26 Mart 2016 İstanbul Fuar Merkezi 22-23 Mart 2016 SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuar

Detaylı

SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI

SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI Elmas Sponsorluk: 25.000 Euro 1. Kongrede, firmadan 4 kişinin kayıt bedeli (4 tek kişilik oda) sponsorluk paketine dâhil olacaktır. 2. Firmaya sergi alanının

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Kongre Tarihi ve Yeri

GENEL BİLGİLER. Kongre Tarihi ve Yeri GENELBİLGİLER KongreTarihiveYeri KEPAN2011Kongresi30Mart 3Nisan2011tarihleriarasındaMaritimPineBeachOtel Antalya da gerçekleştirilecektir. KongreKurulları Düzenleyen KlinikEnteralParenteralNütrisyonDerneği

Detaylı

SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR

SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR ANA SPONSORLUK Ana sponsorluk sadece bir firmaya verilecek olup, aşağıdaki tüm hizmetler ana sponsora Tüm Basılı materyallerde ANA SPONSOR ibaresi ile yer alacaktır.

Detaylı

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov.

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov. 6 6 5. RİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI SPONSORLUK DOSYASI 14-16 OCAK 2016 WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye www.evf.gov.tr info@evf.gov.tr FORUM HAKKINDA Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ndan üst

Detaylı

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015.

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015. Ön Kapak içi Reklam YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI 3 STANT ALANI ÜCRETİ STANT ALANI STANT ALANI m 50 + KDV den başlayan fiyatlarla * Stant alanı boş olarak teslim edilir. Stant rezervasyonu yaptırmak ve diğer tüm

Detaylı

SPONSORLUK BEDELLERĐ ve SPONSORLUK KOŞULLARI

SPONSORLUK BEDELLERĐ ve SPONSORLUK KOŞULLARI SPONSORLUK BEDELLERĐ ve SPONSORLUK KOŞULLARI Elmas Sponsorluk: 20.000 Euro 1. Kongrede, firmadan 8 kişinin kayıt bedeli (8 tek kişilik oda) sponsorluk paketine dâhil olacaktır. 2. Firmaya sergi alanının

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz. Sayın İlgili; Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz. Kongremizde teknik tekstiller alanındaki ulusal

Detaylı

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI 25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org www.ohsadkurultayi.org SPONSORLUK DOSYASI TÜRKİYE SAĞLIK SEKTÖRÜ YİNE ANTALYA DA BULUŞUYOR! Özel Hastaneler

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

Standlar 2.000 TL ile 30.000 TL arasında değişen fiyatlarda olup konum ve m2 ye göre planlanmıştır. Stand fiyatları ve krokisi ektedir.

Standlar 2.000 TL ile 30.000 TL arasında değişen fiyatlarda olup konum ve m2 ye göre planlanmıştır. Stand fiyatları ve krokisi ektedir. ORGANİZASYONUN PARÇASI OLUN Organizasyonda etkin bir şekilde yer almak, fikirlerinizi bildirmek, katkıda bulunmak ve bizlerle görüşlerinizi paylaşmak için lütfen görüşmeye davet ediniz. Stand Standlar

Detaylı

Neden Sponsor Olmalıyım?

Neden Sponsor Olmalıyım? Neden Sponsor Olmalıyım? Bu etkinlik, uluslararası camiada bir çok ülkede yapılmakta ve çok saygın etkinlikler olarak ses getirmektedir. Benzeri saygınlığa tüm araştırmacıların, araştırma şirketlerinin

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :21. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 23-26 Nisan tarihleri arasında Perissia Otel Kapadokya da gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez Oteli

Detaylı

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :22. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 21-24 Nisan tarihleri arasında Liberty Hotels Lykia Fethiye de gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

Burkon Kongre & Organizasyon Tel: 0224 233 40 00 Fax: 0224 233 80 00 merve.rodoper@burkon.com www.burkon.com

Burkon Kongre & Organizasyon Tel: 0224 233 40 00 Fax: 0224 233 80 00 merve.rodoper@burkon.com www.burkon.com 10. ULUDAĞ PEDİATRİ KIŞ KONGRESİ ÖZET FİYAT LİSTESİ Stand ( 6m2) 3.500 Euro 6 Konuşmacı Karşılığı Stand 3.300 Euro + Ulaşım Baskılı Materyaller Paket 8.000 Euro 2. Duyuru Reklam ( Postalama Ücreti Dâhil)

Detaylı

VI. JEOTERMAL KAYNAKLAR VE DOĞAL MİNERALLİ SULAR SEMPOZYUMU VE SERGİSİ

VI. JEOTERMAL KAYNAKLAR VE DOĞAL MİNERALLİ SULAR SEMPOZYUMU VE SERGİSİ VI. JEOTERMAL KAYNAKLAR VE DOĞAL MİNERALLİ SULAR SEMPOZYUMU VE SERGİSİ Sempozyum Altın Sponsorluğu Sempozyum Gümüş Sponsorluğu Sempozyum Bronz Sponsorluğu SEMPOZYUM YÜRÜTME KURULU 2. Başkan İbrahim AKKUŞ

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 10-12 Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Düzenleme Kurulu. Organizasyon ve İletişim. 12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Başkanı

12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Düzenleme Kurulu. Organizasyon ve İletişim. 12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Başkanı 12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Düzenleme Kurulu Dr. Sırrı ÇAM Dr. Serdar CEYLANER Dr. Tahsin YAKUT Dr. Sırrı ÇAM Dr. İbrahim AKALIN Dr. Mustafa ÖZEN Dr. Yavuz ŞAHİN Dr. Hakan ULUCAN 12. Ulusal Tıbbi

Detaylı

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası Sponsorluk Sözleşmesi Firma Bilgileri Firma Adı Adres İlçe Şehir Web Sitesi Vergi Numarası Posta Kodu Ülke telefon numarası faks numarası Vergi Dairesi Firma Yetkilisi Kadın Erkek Soyad İsim Görevi E-posta

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN

9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN 9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN Sayın İlgili, 12 Ağustos 2017 2002 den bu yana düzenlediğimiz Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu, her geçen yıl büyüyen ilgi ve katılımdan aldığı güçle

Detaylı

Açılış Töreni. Firmalara katkı miktarındaki yüksekliğe göre stand seçimi sağlanacaktır

Açılış Töreni. Firmalara katkı miktarındaki yüksekliğe göre stand seçimi sağlanacaktır KONGRE DÜZENLEME KURULU Prof. Dr. Necdet Kuyucu Prof. Dr. Ener Çağrı Dinleyici Prof. Dr. Metehan Özen Prof. Dr. Ateş Kara GENEL BİLGİLER Tarih 05-08 Nisan 2015 Konge Dili Yer Türkçe Konge ( Tahmini ) Katılımcı

Detaylı

11-12 Aralık 2014 - BURSA. www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI

11-12 Aralık 2014 - BURSA. www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI 11-12 Aralık 2014 - BURSA www.yesilsehirler.org SPONSORLUK DOSYASI 1 Yeşil Şehirler Zirvesi, İtibar Yönetimi Enstitüsü tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayelerinde, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir

Detaylı

Değerli İş Dünyası Temsilcileri,

Değerli İş Dünyası Temsilcileri, SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) 2008 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan bu yana üye sayısını sürekli artırmış ve faaliyetlerinin

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR. MAYIS 06-07-08 CUMA - CUMARTESİ PAZAR Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Mavi Fuarcılık Organizasyonudur. TÜSHAD Sponsorluk Dosyası BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ)

Detaylı

İnşaat Mühendisleri Odası Kurum İçi Eğitim Kitabı (1 Eylül 2015) Teknik Bilimsel ve Mesleki Etkinlikler

İnşaat Mühendisleri Odası Kurum İçi Eğitim Kitabı (1 Eylül 2015) Teknik Bilimsel ve Mesleki Etkinlikler Teknik Bilimsel ve Mesleki Etkinlikler 185 186 TMMOB İMO Kongre, Çalıştay, Kurultay, Sempozyum ve Konferans Düzenleme Yönetmeliği http://www.imo.org.tr/resimler/dosya_ekler/891cce84a6135ed_ek.pdf 23.11.2007

Detaylı

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU Projenin Adı: 2. ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİ, BEACHPARK 2007 Projenin Teması: 1001 gece masalları Projenin konusu: Dünyada

Detaylı

TBD Kamu-BİB. Kamu Bilişim Platformu-17. 15-18 Ekim 2015, Acapulco Resort Hotel Girne-KKTC

TBD Kamu-BİB. Kamu Bilişim Platformu-17. 15-18 Ekim 2015, Acapulco Resort Hotel Girne-KKTC TBD Kamu-BİB Kamu Bilişim Platformu-17 15-18 Ekim 2015, Acapulco Resort Hotel Girne-KKTC Türkiye nin bilişimle yeni tanıştığı 1971 yılında profesyonel ve yarı akademik bir topluluk tarafından büyük bir

Detaylı

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL DİVAN OTEL Gaziantep Aile Hekimleri Derneği miz Gaziantep Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) çalışan birinci basamak aile hekimlerinin karşılaştığı güncel tıbbi ve para medikal konularda bilgilendirilme

Detaylı

Yaka Kartı Toplantı düzeninin sağlanabilmesi için yaka kartlarının tüm bilimsel ve sosyal aktivitelerde yaka kartı takılması rica olunur.

Yaka Kartı Toplantı düzeninin sağlanabilmesi için yaka kartlarının tüm bilimsel ve sosyal aktivitelerde yaka kartı takılması rica olunur. SPONSORLUK DOSYASI GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Ondokuz Mayıs Üniversitesi/ Samsun Toplantı Tarihi 7-9 Ekim 2015 Toplantı Dili Toplantı dili Türkçe dir. Web Sayfası Toplantı resmi sitesi olan www.labaratuvarhayvanlarıbilimikongresi.org

Detaylı

DAVET YAZISI. Sayın Firma Yetkilisi,

DAVET YAZISI. Sayın Firma Yetkilisi, DAVET YAZISI Sayın Firma Yetkilisi, Türk Periodontoloji Derneği 1970 yılından beri kesintisiz olarak düzenlediği kongre ve sempozyumlarla üyelerinin bilimsel seviyesini geliştirmeyi ve güncel konuları

Detaylı

V. FHABESAS HAYVAN BESLEME & SAĞLIĞI SEMPOZYUMU

V. FHABESAS HAYVAN BESLEME & SAĞLIĞI SEMPOZYUMU V. FHABESAS HAYVAN BESLEME & SAĞLIĞI SEMPOZYUMU 08 11 Kasım, 2012 SUENO HOTEL, Antalya TÜRKİYE SPONSORLUK VE SERGİ PROSPEKTÜSÜ Değerli Sponsorlar, Sizlerin katılım ve katkılarıyla beşincisini gerçekleştireceğimiz

Detaylı

7. ONKOLOJİ ECZACILIĞI KONGRESİ SERTİFİKALI WORKSHOPLAR

7. ONKOLOJİ ECZACILIĞI KONGRESİ SERTİFİKALI WORKSHOPLAR 7. ONKOLOJİ ECZACILIĞI KONGRESİ SERTİFİKALI WORKSHOPLAR 16-18 Kasım 2017 Çeşme / İZMİR SPONSORLUK DOSYASI www.oek2017.com STAND SPONSORLUĞU 3 m. x 2 m. = 6 metrekare stand alanı 3000.- EURO 1 stand karşılığında,

Detaylı

II. KIYI VE DENİZ JEOLOJİSİ SEMPOZYUMU IODP-ECORD TOPLANTISI

II. KIYI VE DENİZ JEOLOJİSİ SEMPOZYUMU IODP-ECORD TOPLANTISI II. KIYI VE DENİZ JEOLOJİSİ SEMPOZYUMU IODP-ECORD TOPLANTISI TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü, İstanbul Üniversitesi

Detaylı

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015 Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR HKF FUARCILIK A.Ș. Barbaros Bulvarı 163/2 34349 Beșiktaș/

Detaylı

17-18 EKİM. Sponsorluk Dosyası CUMA - CUMARTESI. Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar TÜSHAD

17-18 EKİM. Sponsorluk Dosyası CUMA - CUMARTESI. Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar TÜSHAD EKİM 17-18 CUMA - CUMARTESI Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Mavi Fuarcılık Organizasyonudur. TÜSHAD Sponsorluk Dosyası BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ

Detaylı

Öğle Yemeği(12:30-14:00)

Öğle Yemeği(12:30-14:00) ZİRVENİN AMACI İş ve İstif Makinaları Kiralama Sektörünü bir araya getirmek Kiralama sektöründe farkındalık yaratmak Kiralama sektörünün gelişimini hızlandırmak Kiralama sektöründeki sorunlara değinmek

Detaylı

Baharın getirdiği güzel anları hep birlikte geçirmek dileğiyle

Baharın getirdiği güzel anları hep birlikte geçirmek dileğiyle Bilişim Sektörünün değerli çalışanları, sektörümüze katkı sağlayan bilişim dostları, Bilindiği üzere Türkiye Bilişim Derneği, Bilişim Sektörünün gelişmesi amacıyla tam 40 yıldır çalışmalarına aralıksız

Detaylı

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1 SPONSORLUK DOSYASI 1 ALTIN SPONSOR 100.000.- Altın Sponsor olacak firmanın tanıtımı kongre boyunca tüm görsel malzemelerde ve panolarda yer alacaktır. Ana salona firmanın adı verilecektir. (Açılışın yapılacağı

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Web Sayfası Kongremiz ile ilgili tüm bilgileri güncel olarak " " web adresinden takip edebilirsiniz.

GENEL BİLGİLER. Web Sayfası Kongremiz ile ilgili tüm bilgileri güncel olarak     web adresinden takip edebilirsiniz. GENEL BİLGİLER Kongre İsmi Sağlık ve Sigorta Yöneticileri Derneği 6. Ulusal Kongresi Kongre Tarihi ve Merkezi 1 4 Kasım 2018 / Susesi Luxury Resort Otel, Belek / Antalya Toplantı Ön Programı 31 Ekim 2018

Detaylı

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 )

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK SPONSORU (25.500 ) ANA SPONSORLAR (21.500 ) SPONSORLAR (17.000 ) ÖĞLE YEMEĞİ EV SAHİPLİĞİ / AKŞAM KOKTEYLİ EV SAHİPLİĞİ/ İKRAM EV SAHİPLİĞİ

Detaylı

TÜRK TORAKS DERNEĞİ ETKİNLİK STANDARTLARI YÖNERGESİ

TÜRK TORAKS DERNEĞİ ETKİNLİK STANDARTLARI YÖNERGESİ TÜRK TORAKS DERNEĞİ ETKİNLİK STANDARTLARI YÖNERGESİ Amaç: Türk Toraks Derneği Şubeleri, İl Temsilcilikleri, Çalışma Grupları ve diğer birimlerin her türlü tıp eğitimi ya da mesleki gelişim etkinlikleri

Detaylı

İbrahim Yazıcı Plaza-1, Ofis No:22 Üçevler 70 Sk. Nilüfer / Bursa

İbrahim Yazıcı Plaza-1, Ofis No:22 Üçevler 70 Sk. Nilüfer / Bursa Sayın Yetkili, 26 Nisan - 28 Nisan 2019 tarihleri arasında, Büyük Abant Oteli / Bolu'da düzenlenecek olan 7. Abant Anestezi Sempozyumu ile ilgili olarak detaylı bilgileri içeren sponsorluk dosyası dikkat

Detaylı

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER SPONSORLUK GENEL BİLGİLER Logo Stant Davetiye Web Katalog ANA SPONSOR 4/4 24m² 100 Evet 2 Sayfa KATILIMCI/ZİYARETÇİ YAKA KARTI SPONSORU 3/4-50 Evet - BASIN SPONSORU 3/4 12m² 50 Evet 1 Sayfa İLETİŞİM SPONSORU

Detaylı

MolBiyoKon2015: 4. Uluslararası Moleküler Biyoloji Kongresi. Tanıtım ve Sponsorluk Dosyası

MolBiyoKon2015: 4. Uluslararası Moleküler Biyoloji Kongresi. Tanıtım ve Sponsorluk Dosyası MolBiyoKon2015: 4. Uluslararası Moleküler Biyoloji Kongresi Tanıtım ve Sponsorluk Dosyası 2015 Sayın Firma Yetkilisi, Sizleri 27 29 Kasım 2015 tarihlerinde Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde gerçekleşecek

Detaylı

MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI

MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE 06-09 NİSAN 2017 MARDİN FUAR ALANI www.mardinfuarlari.com www.zümrütfuarcilik.com.tr Organizasyon

Detaylı

16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA

16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA 16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA Değerli Bilişimciler, Bilişimin kaldıraç etkisinden faydalanarak vatandaşlarımıza daha kaliteli, hızlı, doğru ve güvenli hizmet vermek için çalışan tüm bilişimcilerin

Detaylı

II. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı

II. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı II. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı ELMAS SPONSORLUK Üç (3) Premium Paket Mevcuttur Sponsorluk Paketleri Etkinlik boyunca maksimum sergileme imkanları sağlayan benzersiz bir premium

Detaylı

10. İSTANBUL MODA KONFERANSI EKİM 2017 SPONSORLUK KATEGORİLERİ VE HAKLARI

10. İSTANBUL MODA KONFERANSI EKİM 2017 SPONSORLUK KATEGORİLERİ VE HAKLARI 11-12 EKİM 2017 SPONSORLUK KATEGORİLERİ VE HAKLARI İsim Sponsoru: 90bin 1- Şirketin logosu aşağıda geçen tüm basılı ve dijital görsellede 1. sırada ve tek başına yer alacaktır. Sahnede 2. Günün B2B Alanında

Detaylı

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK...

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK... İÇİNDEKİLER GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK... 4 BRONZ SPONSORLUK... 5 GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE

Detaylı

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara Bilişimle Güçlü Lojistik 25-26 Mayıs 2017 Swissotel Ankara BİLİŞİMLE GÜÇLÜ LOJİSTİK Lojistik, ürün ve hizmetlerin başlangıç noktasından tüketildiği noktaya kadar olan hareketinin planlanması, uygulanması

Detaylı

Değerli Sektör Temsilcileri,

Değerli Sektör Temsilcileri, Değerli Sektör Temsilcileri, Uluslararası Balkan Gıda, Tarım Hayvancılık ve Gastronomi Zirvesi 26-30 Eylül 2017 tarihleri arasında siz değerli sektör temsilcilerinin katılımlarıyla, Balkanlardaki Osmanlı

Detaylı

Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri

Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri Dış Mekan Reklam Alternatifleri Ana Giriş Krom Pano ÖZELLİKLER: Ölçü: 590x295cm Baskı, Uygulama ve Söküm: Firma tarafından yaptırılacaktır. Malzeme: Blackback branda

Detaylı

Kongreyi Mardin Artuklu Üniversitesinde yapacagiz. Detaylı bilgilere www.mezopotamyatipkongresi.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Kongreyi Mardin Artuklu Üniversitesinde yapacagiz. Detaylı bilgilere www.mezopotamyatipkongresi.org adresinden ulaşabilirsiniz. SPONSORLUK DOSYASI Değerli Meslektaşlar, Sizleri 15-17 Mayıs 2014 tarihlerinde Mardin de yapılacak olan VI. Mezopotamya Tıp Kongresine (VI MMC) davet etmek istiyoruz. Gelecek kongremizi uluslararası ve

Detaylı

sı Dosya luk Sponsor

sı Dosya luk Sponsor Sponsorluk Dosyası Sayın İlgili, 5. Uzaktan Algılama ve CBS (UZAL-CBS 2014) sempozyumu ile ilgili sponsorluk aktiviteleri, stant alanı kural ve bilgilerini içeren dosya bilginize sunulmaktadır. 14 17 Ekim

Detaylı

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 SPONSORLUK OLANAKLARI SPONSORLARA SAĞLANACAK ORTAK HİZMETLER Yaka Kartı Sponsoru veya Kayıt Alanı Sponsoru olarak HPKON 2017 Fuarı na katılan

Detaylı

S pons or l uk Al ternatifle r i

S pons or l uk Al ternatifle r i MARBLE BÜYÜMEYE DEVAM EDIYOR... 23-26 MART 2016 Re k l a m v e S pons or l uk Al ternatifle r i m a r b l e. i z f a s. c o m. t r Dış Mekan Reklam Alternatifleri Ana Giriş Kübik Karkas ÖZELİKLER: Ölçü:

Detaylı

SPONSORLUK ALANLARI ve

SPONSORLUK ALANLARI ve SPONSORLUK ALANLARI ve UYGULAMALARI TEKLİF DOSYASI Sabancı Kültür Merkezi KAFUM-KAHRAMANMARAŞ 22, 23, 24 Ekim 2014 www.tekstilzirvesi.com T.C Kahramanmaraş Valiliği T.C. Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Kahramanmaraş

Detaylı

TOK 2016 TANITIM VE ORGANİZASYON DOSYASI

TOK 2016 TANITIM VE ORGANİZASYON DOSYASI TOK 2016 TANITIM VE ORGANİZASYON DOSYASI Sayın Yetkili, 2016 yılında 17.'inci Otomatik Kontrol Ulusal Toplantısı (TOK'2016) Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ev sahipliğinde 29 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında

Detaylı

ANA SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ (1nci Düzey)

ANA SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ (1nci Düzey) ANA SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ (1nci Düzey) Bu sözleşme MUMEYEK Vakfı ile ANA SPONSOR olarak anılacak olan adresinde faaliyet gösteren arasında aşağıda yazılı şartlar dâhilinde akdedilmiştir. 1. Bu kapsamda

Detaylı

BEC2015. 19-21 Kasım 2015 İzmir. Sponsorluk Dosyası

BEC2015. 19-21 Kasım 2015 İzmir. Sponsorluk Dosyası BEC2015 19-21 Kasım 2015 İzmir Sponsorluk Dosyası BÖLÜMÜMÜZ HAKKINDA Ege Üniversitesi, 2000-2001 yılında, devlet üniversiteleri mühendislik fakülteleri içinde Türkiye de ilk kez Biyomühendislik Lisans

Detaylı

Değerli meslektaşlarım,

Değerli meslektaşlarım, Türkiye Deprem Mühendisliği Derneği (TDMD) tarafından 11-13 Ekim 2017 tarihlerinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Dördüncü Uluslararası Deprem Mühendisliği ve Sismoloji

Detaylı

16-17 Nisan 2015 Wyndham Grand Hotel Noktaları Birleştirmek

16-17 Nisan 2015 Wyndham Grand Hotel Noktaları Birleştirmek 1 16-17 Nisan 2015 Wyndham Grand Hotel Noktaları Birleştirmek 2 WYNDHAM GRAND HOTEL WYNDHAM GRAND LEVENT- İSTANBUL 16-17 NİSAN 2015 3 BEDELLİ SPONSORLUKLAR ANA SPONSOR (SATILDI) 50.000 TL 36 m 2 stand

Detaylı

Uluslararası Bal Komisyonu Kongresi 2017

Uluslararası Bal Komisyonu Kongresi 2017 Uluslararası Bal Komisyonu Kongresi 2017 Uluslararası Bal Komisyonu Kongresi 2017 SPONSORLUK DOSYASI 1 İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ 3 GENEL BİLGİLER 4 SPONSORLUK AKTİVİTELERİ 5-7 SPONSORLUK PAKETLERİ 8-9 KAYIT BİLGİLERİ

Detaylı

Sayın İlgili, Saygılarımızla. UZAL-CBS 2012 Düzenleme Kurulu

Sayın İlgili, Saygılarımızla. UZAL-CBS 2012 Düzenleme Kurulu Sponsorluk Dosyası Sayın İlgili, IV. Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri (UZAL-CBS 2012) sempozyumu ile ilgili sponsorluk aktiviteleri, stant alanı kural ve bilgilerini içeren dosya bilginize

Detaylı

JMO REKLAM YÖNETMELİĞİ

JMO REKLAM YÖNETMELİĞİ JMO REKLAM YÖNETMELİĞİ TARAFLAR: Bu şartname Bayındır Sk.No:7/7 Yenişehir/Ankara adresindeki ile Şartnameyi imzalayan KATILIMCI KURULUŞ arasında aşağıda yazılı şartlarla akdedilmiştir. TANIMLAR: Bu şartname

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org SPONSORLUK DOSYASI 1 Aralık 2018 WOW Hotel satinalmazirvesi.org Değerli Yönetici, Sürdürülebilir etik satınalma yaklaşımı çerçevesinde satınalma mesleğini güçlendirme misyonu ile ön plana çıkan TÜSAYDER,

Detaylı

2-3 Aralık 2013, Hilton Convention Center, BURSA SPONSORLUK DOSYASI. Zirve ile ilgili özel kitap basımı ve dokümantasyon servisleri

2-3 Aralık 2013, Hilton Convention Center, BURSA SPONSORLUK DOSYASI. Zirve ile ilgili özel kitap basımı ve dokümantasyon servisleri KATEGORİLER Ana Sponsorluk (35.000 TL) *tek firma ile sınırlıdır. Konuşmacı Sponsorluğu (25.000 TL) *tek firma ile sınırlıdır. Zirve Sponsorluğu (15.000 TL) Zirve Özel Akşam Yemeği (7.000 TL) *tek firma

Detaylı

KAMU BİLİŞİM ZİRVESİ 2016

KAMU BİLİŞİM ZİRVESİ 2016 KAMU BİLİŞİM ZİRVESİ 2016 Bilişim teknolojilerinin en fazla etkilediği kesimlerden biri kuşkusuz kamu kurumlarıdır. Kamu kurumlarının bilişim teknolojilerini yoğun olarak kullanmasıyla birlikte, verilen

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu

SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu Ana Partner Paketi Ana Partnerlik Bedeli : 50.000 TL + KDV Hedeflenen Duyuru Araçları 7-8 Ekim günü Park Aqua da gerçekleşecek Adana Lezzet Festivali

Detaylı

Sayın Yetkili, Süregelen değerli iş birliğinize teşekkür eder, bu değerli etkinliğe azami desteğinizin devamını dileriz.

Sayın Yetkili, Süregelen değerli iş birliğinize teşekkür eder, bu değerli etkinliğe azami desteğinizin devamını dileriz. Sayın Yetkili, 29 Nisan- 1 Mayıs 2016 tarihleri arasında, Büyük Abant Oteli / Bolu'da düzenlenecek olan 4. Abant Anestezi Sempozyumu ile ilgili olarak detaylı bilgileri içeren sponsorluk dosyası dikkat

Detaylı

İnsan Kaynakları Kongresi

İnsan Kaynakları Kongresi İnsan Kaynakları Kongresi Esin Ver Tutku Yarat 14 Mayıs 2015 Ankara Sheraton Oteli İş Birliği Dosyası İnsan Kaynakları Kongresi Türkiye Kalite Derneği-KalDer, iş yaşamındaki profesyonellerin gelişim ve

Detaylı

Sponsorluk Fırsatları

Sponsorluk Fırsatları Sponsorluk Fırsatları Geniş Yelpazeden Oluşan 5 Farklı Paket Seçeneği Ayrıca diğer opsiyonlar için lütfen sponsorluk menusunu inceleyiniz! Satış Maksimize+ Yüksek Görünürlük + Marka Konumlandırma Sponsorlu

Detaylı

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER exclusive GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI SPONSORLUK DOSYASI 6-7-8 MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER ANA SPONSORLUK Fuar ve Konferans kapsamında tek ana sponsor olmak üzere en yukarıda yer

Detaylı

Birincisini 2012 yılında Çeşme de, İkincisini 2015 de Seferihisar da gerçekleştirdiğimiz kongremizin üçüncüsünü bu yıl Çeşme de gerçekleştiriyoruz.

Birincisini 2012 yılında Çeşme de, İkincisini 2015 de Seferihisar da gerçekleştirdiğimiz kongremizin üçüncüsünü bu yıl Çeşme de gerçekleştiriyoruz. Değerli Firma Temsilcileri; Birincisini 2012 yılında Çeşme de, İkincisini 2015 de Seferihisar da gerçekleştirdiğimiz kongremizin üçüncüsünü bu yıl Çeşme de gerçekleştiriyoruz. 1.Uluslararası, 3.Ulusal

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Üretim ve Uygulama Ekipmanları Fuarı www.aseurasia.com Medya Partnerleri Organizatör +90 212 324 0000 sales@artkim.com.tr BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

SPONSORLUK TÜRLERİ VE KALEMLERİ

SPONSORLUK TÜRLERİ VE KALEMLERİ Sayın İlgili; Birliğimizin Kasım 2009 dan beri bağlı üye (affiliate member) statüsünde üyesi bulunduğu ve Mart 2012 den beri de Bağlı Üyeler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüğü Birleşmiş

Detaylı

Gayrimenkul Zirvesi 13

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası 10 Aralık 2013 // Four Seasons The Bosphorus Hotel Sponsorluk Sözleşmesi Firma Bilgileri Firma Adı Adres İlçe Şehir Telefon Numarası Faks Numarası Web Sitesi Vergi Numarası Posta Kodu Ülke

Detaylı

II. ULUSAL ARITMA ÇAMURLARI SEMPOZYUMU AÇS-2009 04-06 Kasım 2009, Dokuz Eylül Üniversitesi, DESEM Konferans Salonu, Alsancak, İzmir DAVET

II. ULUSAL ARITMA ÇAMURLARI SEMPOZYUMU AÇS-2009 04-06 Kasım 2009, Dokuz Eylül Üniversitesi, DESEM Konferans Salonu, Alsancak, İzmir DAVET II. ULUSAL ARITMA ÇAMURLARI SEMPOZYUMU AÇS-2009 04-06 Kasım 2009, Dokuz Eylül Üniversitesi, DESEM Konferans Salonu, Alsancak, İzmir DAVET Sayın Yetkili, Dokuz Eylül Üniversitesi, Çevre Mühendisliği Bölümü

Detaylı

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye'de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına ve gelişimine liderlik eden, bu konuda ülkemizin

Detaylı

14-15 ocak 2012 nıppon hotel ıstanbul. www.estetiktipkonferansi.com. www.estetiktipkonferansi.com

14-15 ocak 2012 nıppon hotel ıstanbul. www.estetiktipkonferansi.com. www.estetiktipkonferansi.com 14-15 ocak 2012 nıppon hotel ıstanbul 1 2 18. Uluslararası Estetik Tıp Konferansı 2012 SPONSORLUK DOSYASI 18. Uluslararası Akdeniz Estetik Tıp Konferansı İSTANBUL 2012 Hoşgeldiniz... 5 Estetik Tıp Derneği

Detaylı

IFWEDDING FASHION İZMİR

IFWEDDING FASHION İZMİR www.fuarizmir.com.tr IFWEDDING FASHION İZMİR TANITIM ALTERNATiFLERi DIŞ MEKAN REKLAM ALTERNATiFLERi A Fotoselli Kapı Giydirme Alınlık Ölçüsü: 380x48 cm Alınlık Yan Ölçüleri: 120x46cm Kapı Ölçüsü: 80x227cm

Detaylı

1-4 EKİM 2016 II. ULUSAL HAYVANCILIK EKONOMİSİ KONGRESİ

1-4 EKİM 2016 II. ULUSAL HAYVANCILIK EKONOMİSİ KONGRESİ 1-4 EKİM 2016 II. ULUSAL HAYVANCILIK EKONOMİSİ KONGRESİ SPICE HOTEL, ANTALYA, TÜRKİYE www.hayvancilikekonomisi.com SPONSORLUK DOSYASI Çok Kıymetli Sektör Temsilcileri, Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz

Detaylı

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 12. İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ Lades Olmam Çünkü MUTLULUK AKLIMDA PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi

Detaylı

TAXIWORLD TURKEY 18-21.02.2016 04-06.02.2016

TAXIWORLD TURKEY 18-21.02.2016 04-06.02.2016 19-21.04.2012 TAXIWORLD TURKEY 04-06.02.2016 18-21.02.2016 2.Kara, Deniz, Hava Taksi Üreticileri ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı 2nd Trade Fair for Road, Sea and Air Taxi Producers and Subindustry Or zer /

Detaylı

w w w.y a l i n z i r v e. o r g. t r

w w w.y a l i n z i r v e. o r g. t r SPONSORLUK 7-8 A r a l ı k 2 0 1 5 D i v a n A s i a İ s t a n b u l Peter WILLATS Daniel JONES Boaz TAMIR Toshio HORIKIRI Ana Sponsorluk (35.000 TL) * tek firma ile sınırlıdır. Konuşmacı Sponsorluğu (25.000

Detaylı

SPONSORL 1 UK DOSYASI

SPONSORL 1 UK DOSYASI SPONSORLUK 1 DOSYASI GENEL BİLGİLER Kongre İsmi Sağlık ve Sigorta Yöneticileri Derneği 4. Ulusal Kongresi Kongre Tarihi ve Merkezi 5 8 Kasım 2015 / Papillon Zeugma Otel, Belek / Antalya Toplantı Ön Programı

Detaylı

DAVET YAZISI. Değerli Meslektaşlarımız,

DAVET YAZISI. Değerli Meslektaşlarımız, DAVET YAZISI Değerli Meslektaşlarımız, Sekizinci Ulusal Larengoloji Kongresi 8-9 Mayıs 2015 tarihleri arasında İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Muhittin Erel Amfisinde yapılacaktır. Larengoloji alanında

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 1

SPONSORLUK DOSYASI 1 SPONSORLUK DOSYASI 1 GENEL BİLGİLER Kongre İsmi Sağlık ve Sigorta Yöneticileri Derneği 5. Ulusal Kongresi Kongre Tarihi ve Merkezi 11 14 Mayıs 2017 / Papillon Zeugma Otel, Belek / Antalya Toplantı Ön Programı

Detaylı

12-15 Kasım 2013 Kuşadası Sponsorluk Dosyası

12-15 Kasım 2013 Kuşadası Sponsorluk Dosyası BEC2013 BIOMED2013 12-15 Kasım 2013 Kuşadası Sponsorluk Dosyası Ege Üniversitesi, 2000-2001 yılında, devlet üniversiteleri mühendislik fakülteleri içinde Türkiye de ilk kez Biyomühendislik Lisans Programı

Detaylı