GETINGE 88 TURBO YARI YARIYA DAHA KISA SÜREDE ÜSTÜN TEMİZLEME VE DEZENFEKSİYON

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GETINGE 88 TURBO YARI YARIYA DAHA KISA SÜREDE ÜSTÜN TEMİZLEME VE DEZENFEKSİYON"

Transkript

1 GETINGE 88 TURBO YARI YARIYA DAHA KISA SÜREDE ÜSTÜN TEMİZLEME VE DEZENFEKSİYON

2 2 Getinge 88 Turbo KISA HAZIRLIK SÜRELERİ DAHA YÜKSEK İŞ HACMİ Getinge nin sterilizasyon ve dezenfeksiyon alanında dünya lideri olmasının basit bir nedeni vardır: Müşterilerimizin günlük hayatta karşılaştığı zorlukları biliyoruz. Ayrıca ürünleri geliştirirken odak noktamız sizin ihtiyaçlarınızdır. Yenilikçi çözümler. Müşterilerimiz tarafından son derece takdir edilen bu yaklaşım (örneğin yeni Getinge 88 Turbo yıkayıcı dezenfektörü geliştirdiğimizde) genellikle kendimizi yeni bölgelere de tanıtmamızı sağlamıştır. Yenilikçi teknoloji ve birçok yeni çözüm ile birlikte benzersiz bir konsepte öncülük etmemizi sağlayan Müşterilerimizin toplam maliyetini daha fazla nasıl düşürebiliriz? sorusudur.

3 Getinge 88 Turbo 3 Yarı yarıya daha kısa sürede tam iş Tüm yıkayıcı dezenfektörlerimiz gibi, Getinge 88 Turbo üstün temizlik, dezenfeksiyon ve kurutma sağlar. Ancak bu cihaz, yıkama sonucunu etkilemeden bu işlemi daha hızlı yapar. Örneğin, tipik bir işlem döngüsünde yeni Getinge 88 Turbo, 15 DIN tepsisini standart bir cihazdakinin yarısı kadar sürede temizleyebilir, dezenfekte edebilir ve kurutabilir. Sağladığı faydalar çok açıktır. Yüksek iş hacmi. Daha az sayıda cihaza ihtiyaç vardır. Daha kısa iş bitirme süreleri. Sağladığı tüm faydalar elde ettiğiniz sonuçları da olumlu yönde etkiler!

4 4 Getinge 88 Turbo EN HIZLI YIKAYICI DEZENFEKTÖR Getinge 88 Turbo, daha kısa sürede temizleyebilme, dezenfekte edebilme ve kurutabilme yönünden benzersizdir. Ancak, daha fazla zaman kazandırır. Ayrıca enerji ve su tasarrufu da sağlar. Kullanımı kolay kontrol paneli Üstün temizleme ve dezenfeksiyon Getinge 88 Turbo nun kesinlikle birinci sınıf temizleme ve dezenfeksiyon performansı çeşitli testlerle doğrulanmış ve belgelerle desteklenmiştir. Doğal olarak ürün ilgili tüm norm ve standartlara uygundur. Önleyici bakım alarmı Mükemmel yük kapasitesi Getinge 88 Turbo, 15 DIN tepsisinin yüklendiği beş kata kadar yıkama rafları ile donatılabilir. Kullanması kolay PACS 3500 kontrol sistemimiz son derece kullanıcı dostudur. Program ayarları doğrudan kontrol paneli üzerinde değiştirilebilir ve bir erişim kodu ile düzenlenir. Temizlenebilir sprey kolları Elektrikli Kabin Açılır kapanır olması bileşenlere erişimi kolaylaştırır 4

5 Getinge 88 Turbo 5 Yaratıcı yeni teknik çözümler için dört patent beklemededir Otomatik cam kapılar işlemler sırasında görsel kontrol incelemesi için Eksiksiz işlem onayı Açıkçası, Getinge 88 Turbo tüm döngü performans verilerini izler ve kaydeder. Örneğin bir yazıcı, tarayıcı veya T-DOC dokümantasyon sistemi ile doğrudan iletişim için üç bağlantı noktası vardır. Opsiyonel olarak entegre barkod tarayıcı ve yazıcı mevcuttur. Yenilikçi çözümler Bir işlem tankı, bir yardımcı tank ve bir tahliye tankı ile birlikte sistem, son derece kısa doldurma ve tahliye süreleri sağlar. Getinge 88 Turbo sonraki safha için ara vermeden hazırlanarak, işlem döngüsü sırasındaki gereksiz bekleme sürelerini ortadan kaldırır. İnce otomatik temizleme filtresi Kolay servis erişimi Elektrikli açılır kapanır kabin bileşenlere erişimi kolaylaştırır. Otomatik tanılama ve önleyici bakım alarmları da servis ve bakımı kolaylaştırır. 5

6 6 Getinge 88 Turbo Ürünün sırrı nedir? ÇOK GÖREVLİ GETINGE 88 TURBO! Ürünün sırrı gördüğünüz kısmında değil, panellerin (kapak plakaları) arkasındaki ÇOK GÖREVLİ performanstadır. Yıkama işlemi diğer Getinge yıkayıcı dezenfektörlerdeki gibidir. İlave özel kimyasallara, mucizeye gerek yoktur. Ancak Getinge 88 Turbo, yeni ve yenilikçi yüksek verimli kurutma ile birlikte, doldurma ve tahliye sürelerinde büyük oranda azalma sağlar. İşte tüm işi ne kadar kolaylaştırdığına dair adımlar 1. Adım Durulama Öncesi Kazan, büyük hızlı açılır membran valf aracılığıyla önceden doldurulmuş işlem tankından alınan soğuk su ile 15 saniye içinde doldurulur. Hız kontrollü sirkülasyon pompası yeniden başlatılır ve üstün temizleme sonuçları için tam hız çalıştırılır. Su, sprey dağıtıcı aracılığıyla, üstteki ve alttaki iki sprey koluna ve yıkama raflarının sprey kollarına ulaşır. Kazan, konik alt taraftaki başka bir büyük hızlı açılır membran valf ile 15 saniye içinde tahliye edilir. Ardından su, binanın atık su sistemine pompalandığı tahliye tankına hızla boşaltılır. 2. Adım Yıkama Önceden doldurulmuş işlem tankından elde edilen soğuk veya sıcak su, tahliye tankının boşaltıldığı aynı anda kazana boşaltılır. Hız kontrollü sirkülasyon pompası yeniden başlatılır ve üstün temizleme sonuçları için tam hız çalıştırılır. Temizleme, yıkama çözeltisi programlanan zaman için ayarlanan sıcaklıkta yürütülene kadar devam eder. Ardından kazan 1. Adımdaki gibi boşaltılır.

7 Getinge 88 Turbo 7 3. Adım: Durulama / Son Durulama / Dezenfeksiyon Durulama safhaları için, önceden doldurulmuş işlem tankından elde edilen sıcak su, tahliye tankının boşaltıldığı aynı anda kazana boşaltılır. Hız kontrollü sirkülasyon pompası, su tüketimini %20 kadar azaltacak şekilde yarı hızda çalışır. Dezenfeksiyon safhasında, yardımcı tanktan gelen 90 C lik temiz su (önceki safha sırasında işlem tankına pompalanan) kazana boşaltılır. Durulama/dezenfeksiyon sıcaklığı ve süresi, bilinen tüm normlara uyması için ayarlanabilir. Kazan daha önce tanımlanan şekilde boşaltılır. 4. Adım: Kurutma Taze ortam havası, elektriksel olarak kurutma sıcaklığına ısıtılmadan önce, havadan havaya ısı dönüştürücü içindeki atık hava ile ön ısıtma işlemine tabi tutulur. Ardından ısıtılmış hava paslanmaz çelik borulara, oradan su dağıtıcı boruya ve sonrasında tüm sprey kollarına aktarılır. Bu konsept, tüm kazanda çok türbülanslı ve etkili kurutma koşulları sayesinde %40 kadar daha kısa kurutma süreleri sağlar. Sistemde, devam eden ön ayarlı hava nemine ulaşıldığında, kurutma işlemini iptal eden isteğe bağlı bir kurutma sensörü de mevcuttur. Bu, kısmi yüklerde çalışıyorken daha kısa kurutma süreleri anlamına da gelir.

8 8 Getinge 88 Turbo Ekonomik ve çevresel seçim En hızlı yıkayıcı dezenfektör, ağır kimyasallar olmadan ve minimum medya tüketimi ile, her zaman yarı yarıya sürede bir döngü gerçekleştirmenizi sağlar. Dolayısıyla daha az sayıda cihaza ihtiyacınız olacak, maliyetlerinizi azaltacaksınız ve çevreye etkiniz daha az olacaktır! Azalmış su tüketimi Getinge 88 Turbo sirkülasyon pompasını durulama safhasında yarı hızda çalıştırdığından, su tüketimi minimumda tutulur. şimdi otomatik kurutma sensörü ile birlikte! Ağır kimyasallara gerek yoktur Getinge nin benzersiz teknolojisi sayesinde, ağır kimyasallar kullanılmadan tam olarak hızlı, kesin temizleme ve sadece termal dezenfeksiyon sonuçları elde edilir Diğer önemli bir faktör ise çevreye etkinin azalmasıdır! Benzersiz enerjiden tasarruf sağlayan kurutma ünitesi Kurutma ünitesi, daha az güç kullanırken, daha hızlı kurutmaya olanak veren bir ısı dönüştürücü sunar. Kurutma havası, tüm sprey kolları ile yük boyunca eşit olarak dağıtılır ve türbülanslı etkili kurutma koşulları oluşturur. Otomatik kurutma sensörü Opsiyonel kurutma sensörü, kurutma havasındaki bağıl nemi ölçer ve eşyaların kuruması için gereken süreyi belirleyip süreci bu doğrultuda ayarlar. Bu, aynı zamanda enerji tüketimini düşürürken, işlem süresini de daha fazla azaltır.

9 Getinge 88 Turbo 9 İSTEDİĞİNİZ GİBİ OTOMATİK Çalışmalar, personel maliyetlerinin bir yıkayıcı dezenfektörün toplam maliyetinin %70 i kadar olduğunu göstermektedir. Otomatik yükleme ve boşaltma sistemleri, bu maliyetleri ve dolayısıyla toplam yıkama ve dezenfeksiyon maliyetini de azaltır. Otomatik yükleyiciler/boşaltıcılar Dezenfektör yükleme veya boşaltma için hazır olduğunda, bu işlemi otomatik olarak gerçekleştirir. Yıkama rafları, her raf için doğru yıkama programını başlatan sensörlere sahiptir. Otomatik yükleme ve boşaltma işlem süresini kısaltan ve kullanıcının diğer görevleri gerçekleştirebilmesini sağlayan kullanışlı bir seçenektir. Getinge AGS (Hava Süzülme Sistemi) Getinge AGS nin prensibi bekletmemektir. Tüm yıkayıcı dezenfektörlere yönelik yıkama rafları tek bir noktada sıralandığı için, yıkama rafları yıkayıcı dezenfektöre ulaşma sıralarına göre yüklenir. Sistem tüm yükleme, program seçimi ve boşaltma işlemlerini otomatik olarak gerçekleştirir.

10 10 Getinge 88 Turbo TÜM İHTİYAÇLARA YÖNELİK AKSESUARLAR Getinge, Getinge 88 Turbo yu tam ihtiyaçlarınıza uygun olacak şekilde özelleştirebileceğiniz çok çeşitli yükleme ekipmanı ve aksesuarı sunar. İşlemek istediğiniz malzeme her ne olursa olsun bir çözümümüz var. Sağ tarafta, mevcut ürün seçeneklerimizi bulabilirsiniz. Tam ürün yelpazesi için, lütfen Yükleme Ekipmanı Kataloğumuza bakın. Loading equipment for getinge 8666/8668 WaSHer-diSinfeCtorS and getinge Cm320 index WaSHer-diSinfeCtor Daha fazla bilgi için, lütfen ayrı olarak verilen Yükleme Ekipmanı Kataloğuna bakın. loading handbook for common hospital instrument sets in a washer-disinfector Aksesuarların kullanımı Aksesuarlarla çalışmaya başlamanıza yardımcı olmak için, en çok kullanılan alet setleriyle çalışmayı ve bunları yüklemeyi gösteren Getinge Yükleme El Kitabı oluşturduk.

11 Getinge 88 Turbo 11 Yıkama rafları Yıkama rafları farklı model numaralarında mevcuttur: esnek OP rafları ile ayrıca MIS aksesuarları, konteynerleri, AN malzemeleri vb. için raflar Taşıma arabaları ve depolama masaları Manuel yüklemeye/boşaltmaya yönelik taşıma arabaları veya yüksekliği ayarlanabilir arabalar ile depolama masaları ve geri gönderme taşıyıcıları da mevcuttur. 1/2 STU konteynerler için raf Kapasite: Kapaklı 6 DIN konteyner (600x300x150 mm) MIS-yıkama rafı U-platform ve MIS-platform ile donatılmış 4 katlı OP-rafı Entegre kurutma için AN-yıkama rafı

12 Getinge Infection Control sağlık sektöründe steril işlemler için çözümler sağlayan dünya lideri bir şirkettir. Firmamız en düşük toplam maliyetle en yüksek kalite ve güvenliği sağlamayı amaçlar. Sorunsuz iş akışı için eksiksiz çözümler sunarak, kontaminasyon riskini azaltırken sağlık hizmetlerindeki verimliliği artırır TR Göteborgstryckeriet We reserve the right to make technical and construction changes. Getinge Türkiye Getinge Sağlık Ürünleri İth İhr. Tic. Ve San. Ltd. Şti. Sahrayıcedid Mah. Halk sok. No:27 Golden Plaza A Blk Kat:7 D: Kozyatağı İstanbul Tel: Fax: getinge.com GETINGE GROUP, sağlık ve yaşam bilimleri alanlarında kalite geliştirme ve maliyet verimliliğine katkıda bulunan ürün ve sistemler için lider bir küresel tedarikçidir. ArjoHuntleigh, GETINGE ve MAQUET adlarıyla üç marka altında faaliyet gösteriyoruz. ArjoHuntleigh hasta hareketliliği ve yara tedavisi çözümlerine odaklanmaktadır. GETINGE sağlık alanında enfeksiyon kontrolü ve yaşam bilimleri alanında kontaminasyonu önleme çözümleri sunar. MAQUET ise cerrahi müdahale, müdahaleli kardiyoloji ve yoğun bakım için çözümler, tedaviler ve ürünler konusunda uzmandır.

GETINGE FD1800 ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEKTÖR

GETINGE FD1800 ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEKTÖR GETINGE FD1800 ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEKTÖR 2 Getinge FD1800 Getinge FD1800 3 HASTANE ENFEKSİYONUNA KARŞI MÜCADELESİ KANITLANMIŞTIR Getinge FD1800 modelinin inanılmaz temizlik ve dezenfeksiyon performansı,

Detaylı

GetInge 46 serisi. *Her zaman yanınızda. Always with you*

GetInge 46 serisi. *Her zaman yanınızda. Always with you* GetInge 46 serisi YIKAYICI DEZENFEKTÖRLER *Her zaman yanınızda Always with you* Kaç tane yeniden kullanılabilir parçayı işlemeniz gerekiyor? Bu parçaların türü nedir? Getinge 46 serisi ihtiyaçlarınıza

Detaylı

ERGONOMİK STERİL MALZEME GETINGE SMART ARABA ÜRÜN YELPAZESİ

ERGONOMİK STERİL MALZEME GETINGE SMART ARABA ÜRÜN YELPAZESİ ERGONOMİK STERİL MALZEME GETINGE SMART ARABA ÜRÜN YELPAZESİ 2 Getinge Smart Araba Konsepti YENİ EKSİKSİZ BİR UYGUNLUK SEVİYESİ GETINGE SMART KONSEPTİ Yükleme ve dağıtım sistemleri, ameliyathaneler ve merkezi

Detaylı

GETINGE wd46 Turbo çok daha hizli bir yikayici dezenfektör

GETINGE wd46 Turbo çok daha hizli bir yikayici dezenfektör GETINGE wd46 turbo çok daha hızlı bir yıkayıcı dezenfektör 2 Getinge WD46 Turbo Getinge WD46 Turbo 3 daha aziyla daha fazlasini yapmaniz için Kaynaklar sınırlı ve sağlık tesislerindeki verimlilik talepleri

Detaylı

GETINGE 46 serisi YIKAYICI DEZENFEKTÖRLER. Her zaman yanınızda

GETINGE 46 serisi YIKAYICI DEZENFEKTÖRLER. Her zaman yanınızda GETINGE 46 serisi YIKAYICI DEZENFEKTÖRLER İÇİN SINIRSIZ ESNEKLİKLE YÜKLEME EKİPMANI Her zaman yanınızda 2 Yükleme Ekipmanı istediğiniz GiBi BirLEŞTiriN GErEKTiĞiNDE DEĞiŞTiriN Alet setleri ve tepsiler

Detaylı

Getinge HS66 Turbo Combi. ürünler için buhar sterilizatörü

Getinge HS66 Turbo Combi. ürünler için buhar sterilizatörü Getinge HS66 Turbo Combi normal ve ısıya duyarlı ürünler için buhar sterilizatörü 2 Getinge HS66 Turbo Combi yeni nesil Sterilizatörlerle ilgili Genel bilgi Getinge HS66 Turbo Combi, enfeksiyon kontrolünde

Detaylı

aynı hedefi paylaşıyoruz AWD 655 Cerrahi Alet Yıkama Dezenfeksiyon Cihazı

aynı hedefi paylaşıyoruz AWD 655 Cerrahi Alet Yıkama Dezenfeksiyon Cihazı aynı hedefi paylaşıyoruz AWD 655 Cerrahi Alet Yıkama Dezenfeksiyon Cihazı AWD 655 AT-OS cerrahi alet yıkama dezenfeksiyon cihazı AT-OS cerrahi alet yıkama dezenfeksiyon cihazı ISO standardı EN-ISO 15883-12,

Detaylı

GETINGE 86-SERİSİ daha akıllı bir yıkayıcı dezenfektör

GETINGE 86-SERİSİ daha akıllı bir yıkayıcı dezenfektör GETINGE 86-SERİSİ daha akıllı bir yıkayıcı dezenfektör Kullanıcı odaklı yelpazemizin bir parçası Akıllı kontrol parmağınızın ucunda Yeni Getinge 86-serisi daha akıllı bir yıkayıcı-dezenfektördür özellikle

Detaylı

GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI

GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI 2 Getinge FD1600 Getinge FD1600 3 HASTANE ENFEKSİYONUYLA MÜCADELE BASİT VE ETKİLİ Çekici modern tasarımı, kolay çalıştırılması ve

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

GETINGE HS66 LTSF STERİLİZATÖR SERİSİ DÜŞÜK SICAKLIKTA BUHAR VE FORMALDEHİD KULLANILARAK DÜŞÜK SICAKLIKTA STERİLİZASYON

GETINGE HS66 LTSF STERİLİZATÖR SERİSİ DÜŞÜK SICAKLIKTA BUHAR VE FORMALDEHİD KULLANILARAK DÜŞÜK SICAKLIKTA STERİLİZASYON GETINGE HS66 LTSF STERİLİZATÖR SERİSİ DÜŞÜK SICAKLIKTA BUHAR VE FORMALDEHİD KULLANILARAK DÜŞÜK SICAKLIKTA STERİLİZASYON STERİLİZE AJANI OLARAK FORMALDEHİD Tüm sterilizasyon prosesleri tehlikeli seviyede

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

I. Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı

I. Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı 3 -Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazları I. II. lll. IV. V. Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı Küçük Kapasiteli Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı

Detaylı

GETINGE HS44 STERİLİZATÖRLERİ KULLANIM NOKTASINDA YÜKSEK KAPASİTE

GETINGE HS44 STERİLİZATÖRLERİ KULLANIM NOKTASINDA YÜKSEK KAPASİTE GETINGE HS44 STERİLİZATÖRLERİ KULLANIM NOKTASINDA YÜKSEK KAPASİTE 2 Getinge HS44 YENİ NESİL STERİLİZATÖRLERLE İLGİLİ GENEL bilgi Yeni Getinge HS44, enfeksiyon kontrolünde dünyanın lider markasının ürettiği,

Detaylı

GETINGE HS66 TURBO ÜSTÜN STERİLİZASYON

GETINGE HS66 TURBO ÜSTÜN STERİLİZASYON GETINGE HS66 TURBO ÜSTÜN STERİLİZASYON 2 Getinge HS66 Turbo yeni nesil sterilizatörlerle ilgili genel bilgi Getinge HS66 Turbo, enfeksiyon kontrolünde dünyanın lider markasının ürettiği, yeni nesil, son

Detaylı

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi Temizliği unutun, sadece nefes alın Solunum ekipmanları için profesyonel temizlik ve dezenfeksiyon www.meiko.com.tr : Güvenilir temizlik ve dezenfeksiyon

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. 1. Taşıması Kolay Esnek itme kolu ile her pozisyona uygundur. Kullanıcı dostudur ve otomobiliniz

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Kazan yıkama makinesi WT830E

Kazan yıkama makinesi WT830E Electrolux bulaşık makineleri yelpazesi etkin bir temizlik, ekonomi ve ergonomi konularında çok yüksek talepleri olan profesyoneller için üretilir. Ürün yelpazesi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip,

Detaylı

Bardak Yıkama Makinesi WT1

Bardak Yıkama Makinesi WT1 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı

GETINGE HS66 STERİLİZATÖRLERİ BUHAR STERİLİZATÖRÜ. Always with you

GETINGE HS66 STERİLİZATÖRLERİ BUHAR STERİLİZATÖRÜ. Always with you GETINGE HS66 STERİLİZATÖRLERİ BUHAR STERİLİZATÖRÜ Always with you 2 Getinge HS66 yeni nesil sterilizatörlerle ilgili genel bilgi Getinge HS66, enfeksiyon kontrolünde dünyanın lider markasının ürettiği,

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

Tepsi yıkama makinesi TW1

Tepsi yıkama makinesi TW1 Electrolux bulaşık makineleri yelpazesi etkin bir temizlik, ekonomi ve ergonomi konularında çok yüksek talepleri olan profesyoneller için üretilir. Ürün yelpazesi bardak yıkama, tezgahaltı ve giyotin tip

Detaylı

T-DOC CYCLE MAKINE VERI KAYITLARI DÖNGÜ PROSESLERINIZI DIJITAL HALE GETIRIN

T-DOC CYCLE MAKINE VERI KAYITLARI DÖNGÜ PROSESLERINIZI DIJITAL HALE GETIRIN T-DOC CYCLE MAKINE VERI KAYITLARI DÖNGÜ PROSESLERINIZI DIJITAL HALE GETIRIN 2 T-DOC Cycle DIJITAL DOKÜMANTASYON DÖNGÜ PARAMETRELERINIZI GERÇEK ZAMANLI OLARAK TAKIP EDIN Steril üretim prosesini belgelemek

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Özellikler: Vakum tüpü ve ısıtma borusunun mükemmel bileşimi.

Özellikler: Vakum tüpü ve ısıtma borusunun mükemmel bileşimi. Özellikler: Vakum tüpü ve ısıtma borusunun mükemmel bileşimi. 1) Daha yüksek ısı verimliliği: Isı borusunun ileri ısı iletme tarzı, mükemmel seçici, emici kaplama ve yüksek vakumlu ısı korunması ile eksiksiz

Detaylı

Her zaman biraz daha fazlası

Her zaman biraz daha fazlası Her zaman biraz daha fazlası YEŞİL Maksimum tasarruf: Düşük su tüketimi (2 lt/çevrim) Çok yüksek verimlilikte durulama (%33 daha düşük işletme maliyeti ve daha az sıcak su kullanımı) ENERJİ TASARRUF cihazı

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Solventli yağ almada en iyi teknoloji

Solventli yağ almada en iyi teknoloji Höckh Metall-Reinigungsanlagen GmbH Solventli yağ almada en iyi teknoloji Sunum: David Bartels / Process Engineering + Head of Laboratory Höckh Metall-Reinigungsanlagen GmbH 75305 Neuenbürg (Germany) www.hoeckh.com

Detaylı

4 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik

4 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

Home Station. Isı İstasyonu Çözümleri

Home Station. Isı İstasyonu Çözümleri Home Station Isı İstasyonu Çözümleri Merkezi ısıtma sistemlerinde, daire ısıtma ve termostatik kontrollü sıcak su için ALNA HOME STATION su ısıtıcısı ve fark basınç kontrolü ile tam bir çözümdür. Özellikler

Detaylı

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Profesyonel temizleme ve teknolojisi TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Tüm ayrıntılarıyla TopClean 60 www.meiko.com.tr TopClean 60 Üstün kalite makine temizliği Giriş yüksekliği (mm) Y 420 Ebatlar

Detaylı

UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol!

UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol! Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol! Yeni bir nesil için konveyörlü bulaşık makineleri INTERNATIONAL www.meiko.com.tr UPster K MEIKO temiz çözümler dünyasına

Detaylı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı KOMPLE ÇÖZÜM Isıtma Soğutma Sıhhi Sıcak Su ÇEVRE DOSTU Dünyanın en yüksek COP=4,5 değerine sahip ekonomik sistemlerdir. Yenilenebilir enerji olan Hava ve Güneşten faydalanma Gaz veya yakıt ile ısıtmaya

Detaylı

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik Beta Mühendislik DENİZ SUYU SU YAPICILARI Enerji Geri kazanımlı KULLANILAN ENERJİNİN %80 nini geri kazandırır. GÜNDE 2.000 lt ye kadar TEMİZ SU üretir. MODÜLER KONFİGÜRASYON, montajı Basit ve çok kolay

Detaylı

Gazlı Kaynatma Kazanları

Gazlı Kaynatma Kazanları Krom Mutfak San. Tic. Ltd. Sti. 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla

Detaylı

-86 Ultra Derin dondurucular Liyofilizatörler (-55 ~ -120 C)

-86 Ultra Derin dondurucular Liyofilizatörler (-55 ~ -120 C) -86 Ultra Derin dondurucular Liyofilizatörler (-55 ~ -120 C) -156 C CRYO Çift kompresör teknolojisi RS232 bağlantır arayüzü 0.1 C hassasiyetinde soğutma Kullanıcı şifresi ile güvenlikli setpoint sistemi

Detaylı

Formomat PL Güvenilir ve Ekonomik.

Formomat PL Güvenilir ve Ekonomik. Formomat PL Güvenilir ve Ekonomik. 55 C, 60 C ve 75 C de LTSF sterilizasyon. Isıya duyarlı aletlerin, uzun lümenlerde dahil mükemmel sterilizasyonu. Avrupa Standardı EN 14180'e uygun, güven veren, ekonomik

Detaylı

Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma

Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma Your reliable partner Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma Vacumat Eco her yönüyle verimli Su kalitesi performansı belirler Su kalitesi soğutma ve ısıtma sistemlerinin performansını belirler.

Detaylı

BOYLERLER. Paslanmaz Çelik Boyler PASLANMAZ ÇELİK BOYLERLER UB INOX SERİSİ UB INOX 80-2 UB INOX 120-2 UB INOX 200-2 UB INOX SOLAR 200-2

BOYLERLER. Paslanmaz Çelik Boyler PASLANMAZ ÇELİK BOYLERLER UB INOX SERİSİ UB INOX 80-2 UB INOX 120-2 UB INOX 200-2 UB INOX SOLAR 200-2 BOYLERLER PASLANMAZ ÇELİK BOYLERLER Paslanmaz Çelik Boyler UB INOX SERİSİ UB INOX 80-2 UB INOX 120-2 UB INOX 200-2 80, 120 ve 200 Litre Kapasiteli Paslanmaz Çelik Boylerler Genel Özellikler İmmergas ın

Detaylı

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI 71AT Serisi Ürün No: 71 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

EN 15154-1 EN 15154-2

EN 15154-1 EN 15154-2 EN 15154-1 EN 15154-2 EN 15154-1 ACİL DUŞ Minimum Su Akışı: 60 lt / dak Yerden yükseklik: 2200 mm ± 100 mm Çekme kolu : Max.1750mm yukarıda Su Isısı: 15-37 o C arasında olmalıdır EN 15154-2 ACİL GÖZ YIKAMA

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

BURAN SOĞUTMA TIP BASINÇLI HAVA KURUTUCU

BURAN SOĞUTMA TIP BASINÇLI HAVA KURUTUCU BURAN SOĞUTMA TIP BASINÇLI HAVA KURUTUCU Kompakt Tasarım Basınçlı havada sadece havayı sıkıştırmaktan fazlası var. Basınçlı hava, gücün bütün endüstriyel ve teknik üretim alanlarında kullanılmasının ve

Detaylı

BULAŞIKHANE. BULAŞIK YIKAMA MAKİNESİ 2000 Tabak / Saat Konveyörlü Yıkama + Durulama 2 hızlı. Bulaşık Yıkama Makineleri Basketler

BULAŞIKHANE. BULAŞIK YIKAMA MAKİNESİ 2000 Tabak / Saat Konveyörlü Yıkama + Durulama 2 hızlı. Bulaşık Yıkama Makineleri Basketler BULAŞIKHANE Bulaşık Yıkama Makineleri Basketler BULAŞIK MAKİNESİ 2000 Tabak / Saat Konveyörlü Yıkama + 2 hızlı Gövde, şase,panel ve ısıtıcı boyler yüksek kaliteli paslanmaz çeliktir. Yıkama tankı otomatik

Detaylı

Dijital buzdolapları lt

Dijital buzdolapları lt Bu sayfada ayrıntılar verilen modeller, performans ve verimlilik konusunda mükemmel standartlar sunan 600 litrelik fan soğutmalı buzdolaplardır. Bu buzdolapların; farklı malzeme seçenekleri (304 AISI,

Detaylı

CIP Sisteminin Avantajları

CIP Sisteminin Avantajları Gıda işletmelerinde spesifik hijyen sorunlarının çözümünde CIP temizleme yöntemi büyük bir öneme sahiptir. Uzun zamandan beri başarı ile uygulanmaktadır. Gıda işletmelerinin otomatik olarak temizlenmesini

Detaylı

Cryo. Bağımsız. Kar ve buzun ağrı azaltma ve şişleri indirme konusundaki etkileri eski zamanlardan beri bilinmektedir.

Cryo. Bağımsız. Kar ve buzun ağrı azaltma ve şişleri indirme konusundaki etkileri eski zamanlardan beri bilinmektedir. TR Cryo Cryo Kriyoterapi Kar ve buzun ağrı azaltma ve şişleri indirme konusundaki etkileri eski zamanlardan beri bilinmektedir. Bağımsız ihtiyaçlarınızı karşılamak için özel olarak hazırlanmış etkili ve

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Kaynatma kazanları - Promix

Kaynatma kazanları - Promix Electrolux elektrikli kaynatma kazanları farklı ihtiyaçlara göre çok değişik özelliklere sahiptir. Bu özellikler yüksek kapasite, yüksek güç, hız ayarlı mikser, motorlu devirme tertibatı, konforlu elektronik

Detaylı

I. Buharlı Sterilizatörler

I. Buharlı Sterilizatörler I. Buharlı Sterilizatörler ERYİĞİT buharlı sterilizatörleri; tekstil malzemelerin, cerrahi ve pansuman aletlerin, plastik ve cam malzemelerin, şişelenmiş sıvıların, sterilizasyonunu gerçekleştirmek amacıyla

Detaylı

YER DESTEK EKİPMANLARI ISLAK HİZMETLER. Dr. Markus Gerlach ve Andreas Bayerlein

YER DESTEK EKİPMANLARI ISLAK HİZMETLER. Dr. Markus Gerlach ve Andreas Bayerlein YER DESTEK EKİPMANLARI ISLAK HİZMETLER Dr. Markus Gerlach ve Andreas Bayerlein Havalimanındaki Günlük Sorunlar Havaalanları herhangi bir ulusal ulaştırma altyapısının önemli bir parçasıdır ve onların gelişimi

Detaylı

Bardak yıkama makinesi WT2

Bardak yıkama makinesi WT2 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı

Otomatik Lam Boyama ve Kapama Cihazı

Otomatik Lam Boyama ve Kapama Cihazı Hayal edin tam esnekliğin yüksek kapasiteye bağlandığını Otomatik Lam Boyama ve Kapama Cihazı Bağlanın, başlayın Şimdi sayfaları çevirmek kadar kolay Tissue-Tek FilmTM Kapama Cihazı Otomasyonun ikinci

Detaylı

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi Soğutma 400 kw a kadar Kapasitesi 50-400kW EC ADYABATİK EC FAN Canovate Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi -IAC Serisi Canovate Veri Merkezi Klima Santrali Çözümleri Canovate IAC serisi İndirekt Adyabatik

Detaylı

Buzdolapları - 550Lt. Electrolux Slim-Line

Buzdolapları - 550Lt. Electrolux Slim-Line Electrolux Slim-Line serisindeki buzdolapları AISI 430 paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Bu buzdolaplarının, çalışma sıcaklığı normal buzdolaplarının ve derin dondurucuların ısı limitlerinin çok üzerindedir;

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

MELAquick 12+ Kompakt. Hızlı. Güçlü. MELAG Medical Technology Product Management Product Presentation Version: April 2011

MELAquick 12+ Kompakt. Hızlı. Güçlü. MELAG Medical Technology Product Management Product Presentation Version: April 2011 Kompakt. Hızlı. Güçlü. MELAG Medical Technology Product Management Product Presentation Version: April 2011 Dental enstrümanların hazırlanmasında karşılanması gereken ihtiyaçlar giderek artmaktadır. Sterilizasyon

Detaylı

TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma

TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma TopLine ürün portföyü www.meiko.com.tr TopLine Kirli temizlik odaları için güvenilir hijyen

Detaylı

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation Analysis & Reports Coldstore east 14.09.2014 to 16.09.2014 Graphical presentation 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabular presentation Alarms Tüm

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

TÜRKİYE NİN İLK ÜRETİCİSİYİZ.

TÜRKİYE NİN İLK ÜRETİCİSİYİZ. ŞARAP STOK VE FERMANTASYON TANKLARIMIZ TÜRKİYE NİN İLK ÜRETİCİSİYİZ. ADFE 10000 lt Fermantasyon Tankları ADFE 5000 lt Fermantasyon Tankları AD 5000 lt Stok Tankları AD 1100 lt Stok Tankları 100 lt vida

Detaylı

Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi ve Kat Kaloriferi

Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi ve Kat Kaloriferi Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi ve Kat Kaloriferi FGB Serisi 28-35 kw UYUMLU Enerji tasarrufunda uzman marka Wolf FGB Serisi ile mekanlarda konfor, yeniden tanımlanıyor Opsiyonel BM-2 Programlama Modülü ve

Detaylı

ISTEC BİNA DIŞI (ESW-CMO) VE BİNA İÇİ (ESW-CMI)

ISTEC BİNA DIŞI (ESW-CMO) VE BİNA İÇİ (ESW-CMI) İŞÇİ SAĞLIĞI TEÇHİZATI www.ist.com.tr info@ist.com.tr TEL: 0312 384 13 00 FAX: 0312 341 73 03 ISTEC BİNA DIŞI (ESW-CMO) VE BİNA İÇİ (ESW-CMI) KABİNLİ İZOLASYONLU ISITMALI ACİL DUŞ SİSTEMLERİ İST Kabinli

Detaylı

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER YENI G SERISI İşin gereğini ve daha fazlasını yerine getirebilmek için yeni nesil G serisinde Atlas Copco'nun güçlü döner vida elemanı ve modelinde gelişmiş bir

Detaylı

Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı!

Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı! Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı! Yeni nesil Ventum gazifikasyon kazanları çok sessiz, verimli ve ekonomik bir sistem olarak tasarlanmıştır. Geniş yanma odası 7 saate kadar ısıtmaya yetecek

Detaylı

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 150 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör

Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör Hastanın yakınındaki ortam havasını nemlendirmek veya aerosol tedavisi uygulamak için Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör doğru çözümdür. Etkin bakteri iltresi Zamanlayıcı içerir

Detaylı

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD TOLON Jensen Ortağı Jensen Distribütörü Fabrika büyütülmesi DÜNYA İÇİN İNOVASYON TOLON, JENSEN markası ile tüm dünyada, yoğun çalışan çamaşırhaneler için pazar lideri olan, en yenilikçi, bağımsız çamaşırhane

Detaylı

3 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik

3 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

Isı İstasyonu Ürün Kataloğu

Isı İstasyonu Ürün Kataloğu Isı İstasyonu Ürün Kataloğu Nisan 2014 1 2 DAF Enerji 2007 yılında çıkan Enerji Verimliği Kanunu sonrasında, MASDAF Grup un yöneticileri tarafından yarım asırlık sektör tecrübesi ile 2009 yılından tamamen

Detaylı

Akıllı buzdolapları-650/1400lt

Akıllı buzdolapları-650/1400lt Electrolux Ağır İş Amaçlı buzdolapları serisinde, pazardaki en sofistike depo tipi buzdolaplarından birini bulabilirsiniz. Bu buzdolaplarının içi-dışı AISI 304 paslanmaz çeliktir; çalışma sıcaklığı normal

Detaylı

ATLAS ISI İSTASYONU ( IST )

ATLAS ISI İSTASYONU ( IST ) ATLAS ISI İSTASYONU ( IST ) MODELLER : - IST-30 ( 30 Kw ) - IST-45 ( 45 Kw ) - IST-60 ( 60 Kw ) - IST-80 ( 85 Kw ) Atlas Sayaç ve Ölçü Aletleri AŞ. 2012 yılında IST model numaralı kat istasyonları üretimine

Detaylı

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 250 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 250 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU www.ayteksogutma.com CT SERİSİ SOĞUTMA CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir.

Detaylı

EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA

EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA Doğadan Gelen Esinti... İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ TERMODİNAMİK İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ Doğadan Gelen Esinti... İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ Çevre Dostu Enerji Tasarruflu Akıllı

Detaylı

Sizlere Dünyanın en iyi ultra soğuk derin dondurucularını sunduk... ...En iyi buzdolaplarını, ilaç ve kan saklama dolaplarını...

Sizlere Dünyanın en iyi ultra soğuk derin dondurucularını sunduk... ...En iyi buzdolaplarını, ilaç ve kan saklama dolaplarını... İ.T.K Bülten Özel Sayı Cilt 1, Sayı 1 14 Eylül 2007 Sizlere Dünyanın en iyi ultra soğuk derin dondurucularını sunduk......en iyi buzdolaplarını, ilaç ve kan saklama dolaplarını......şimdi de her bütçeye

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

Verimli Kümesler İçin Isı Geri Kazanım Cihazı

Verimli Kümesler İçin Isı Geri Kazanım Cihazı VERİMLİ KÜMES SİSTEMLERİ Verimli Kümesler İçin Isı Geri Kazanım Cihazı www.tavsan.com.tr Isı geri kazanım entegreli, yüksek ve dengeli ısıtma sistemi. Dikili tip ve diğer kombinasyonlar ile mükemmel çevreci.

Detaylı

SlimLine Yeni SlimLine Kurutma Makineleri

SlimLine Yeni SlimLine Kurutma Makineleri SlimLine Yeni SlimLine Kurutma Makineleri SlimLine Yeni Format, Büyük Güç Daima Daha İyi Miele kalite demektir. "Daima Daha İyi" sloganı 110 yıldan uzun süredir Miele nin felsefesidir. Bu mükemmel çamaşır

Detaylı

LABORATUAR TİPİ TEPSİLİ KURUTMA SİSTEMİ TK-LAB

LABORATUAR TİPİ TEPSİLİ KURUTMA SİSTEMİ TK-LAB TK-LAB EKSİS ENDÜSTRİYEL KURUTMA SİSTEMLERİ Adres: Yeni Sanayi Sitesi 16. Blok no:29 ISPARTA Tel: 0 246 233 07 90 Web: http://www.kurutma.net E-mail: info@kurutma.net MAKİNE ÜZERİNDE BULUNAN EKİPMANLAR

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Bühler Technologies Yetkili Türkiye Distribütörü AKIŞKAN KONTROLÜ

Bühler Technologies Yetkili Türkiye Distribütörü AKIŞKAN KONTROLÜ Bühler Technologies Yetkili Türkiye Distribütörü AKIŞKAN KONTROLÜ SEVİYE VE SICAKLIK KOMBİNE KONTROLÜ VE ŞALTERLERİ NTM G3/4" 4 ayrı seviye kontakt noktası 3 ayrı seviye kontakt noktası ve Sıcaklık göstergesi

Detaylı

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Gaz ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi PREMIX YOĞUŞMALI KOMBİ ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Yüksek alaşımlı döküm alüminyumdan imal edilmiş, premix ısı eşanjörü ile donatılmış yeni nesil yoğuşmalı

Detaylı

ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME

ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME ORTAMLARINDAN UZAKTAN KONTROL VE GÖRÜNTÜLEME www.machinno.com.tr Çalışma çözeltisi hazırlık haznesinde hazırlanır. Kimyasal madde (sıvı veya toz), zaman kontrollü bir şekilde enjektör mikserine dozlama

Detaylı

Ameliyathanelerde Steril Malzemelerin Otomasyonlu Transfer Çözümü

Ameliyathanelerde Steril Malzemelerin Otomasyonlu Transfer Çözümü Ameliyathanelerde Steril Malzemelerin Otomasyonlu Transfer Çözümü Hastanelerde Steril Malzeme Transferi İçin MultiCar MultiCar çok yönlüdür Steril malzeme konteynlarını taşır Steril malzeme sepetlerini

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

Bardak yıkama makinesi WT2

Bardak yıkama makinesi WT2 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı

HAKKIMIZDA.

HAKKIMIZDA. HAKKIMIZDA Önce vatan anlayışıyla 2011 yılında başladığımız çalışmalara çok yüksek kalite ve hakaniyetli fiyat anlayışımızla yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Özellikle Avrupalıların pazar lideri olduğu

Detaylı

Bu model, diyafram ile bir hücre ile donatılmıştır. Bu kulorimetrik Karl Fischer nem titrasyonları ve Brom Endeksi tayini için uygundur.

Bu model, diyafram ile bir hücre ile donatılmıştır. Bu kulorimetrik Karl Fischer nem titrasyonları ve Brom Endeksi tayini için uygundur. Kulometrik Karl Fischer Titratör MKC-610 Kulometrik Karl Fischer Nem Titratör MKC-610 ideal ASTM D1533, ASTM D4928, ASTM D6304, ASTM E1064 göre, ham yağlar, izolasyon sıvıları, yağlama yağları, katkı maddeleri,

Detaylı

V-Serisi. Tazeliği korur. Sisteme uzaktan erişim imkânı. Artırılmış soğutma kapasitesi. Her araç tipine uygun model seçenekleri

V-Serisi. Tazeliği korur. Sisteme uzaktan erişim imkânı. Artırılmış soğutma kapasitesi. Her araç tipine uygun model seçenekleri Tazeliği korur. V-Serisi Artırılmış soğutma kapasitesi Her araç tipine uygun model seçenekleri Sisteme uzaktan erişim imkânı Kullanım ve bakım kolaylığı Modern ünite tasarımı Yaygın servis ağı ve yedek

Detaylı

Akıllı buzdolapları-650/1400lt

Akıllı buzdolapları-650/1400lt Electrolux Ağır İş Amaçlı buzdolapları serisinde, pazardaki en sofistike depo tipi buzdolaplarından birini bulabilirsiniz. Bu buzdolaplarının içi-dışı AISI 304 paslanmaz çeliktir; çalışma sıcaklığı normal

Detaylı

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım HT 200 LCD li Oda Termostat Kontrolleri HT 200 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas sıcaklık ölçme

Detaylı

Soğ.Pizza Tezg.ve Teşhir Ünit.

Soğ.Pizza Tezg.ve Teşhir Ünit. Bu seri, üstü granit tablalı ve 700 mm derinliğinde 3 model soğutmalı tezgahtan oluşur. Tümünde soğutmalı bir bölüm vardır ve 1780 mm uzunluğundandır. kodlu model iki kapı ve altı çekmeceli; kodlu model

Detaylı

Dijital buzdolapları lt

Dijital buzdolapları lt Bu sayfada ayrıntılar verilen modeller, performans ve verimlilik konusunda mükemmel standartlar sunan 600 litrelik fan soğutmalı buzdolaplardır. Bu buzdolapların; farklı malzeme seçenekleri (304 AISI,

Detaylı