GetInge 46 serisi. *Her zaman yanınızda. Always with you*

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GetInge 46 serisi. *Her zaman yanınızda. Always with you*"

Transkript

1 GetInge 46 serisi YIKAYICI DEZENFEKTÖRLER *Her zaman yanınızda Always with you*

2 Kaç tane yeniden kullanılabilir parçayı işlemeniz gerekiyor? Bu parçaların türü nedir? Getinge 46 serisi ihtiyaçlarınıza tam olarak uyan makineler sağlamaktadır. İlave seçenekler Akış takibi deterjan pompalarından gelen akışı ölçmek ve ayarlanan miktar henüz dağıtılmamışsa prosesi durdurmak için. Yazıcı ayrı veya makineye takılmış biçimde. İlave doz pompaları iki pompa standart olarak verilmektedir ancak bunların yanı sıra Getinge 46-2 ye yalnızca bir tane isteğe bağlı ilave pompa takılabilirken, Getinge 46-5 ve 46-4 e iki ilave pompa takılabilir. Kapak plakaları bariyere yerleştirmek için. Basınç takibi su basıncını kontrol eder. Gider soğutması atılan suyu soğutur. Yumuşak su valfi son durulama suyu için Yumuşak su pompası düşük basınçlı son durulama suyu için Filtre takibi steril filtreyi kontrol eder İletkenlik kontrolü son durulama suyunda, dolayısıyla da dezenfekte edilmiş malzemelerde deterjan artığı kalmadığını doğrulamak için. Akustik sinyal alarm durumunda.

3 Getinge 46 serisi 3 Ne fazla ne de az Yeni Getinge 46 serisi yıkayıcı dezenfektörler, sağlık sektöründeki tüm ihtiyaçlara tam olarak uygundur. İşlemeniz gereken malzeme türüne ve miktarına bağlı olarak iki, dört veya beş katlı raftan birini seçin. Getinge 46 serisi; servisler, tıp merkezleri, cerrahi departmanlar ve merkezi sterilizasyon ünitelerine yönelik makineler içermektedir. Bu yıkayıcı dezenfektörler her türde yeniden kullanılabilir parçayı işleyebilir: karmaşık aletlerden servis malzemelerine kadar. Her türde tubuler alet temizlenebilir, dezenfekte edilebilir ve kurutulabilir. Uygun maliyetli bir seçim İhtiyaçlarınıza uygun aksesuarlara sahip bir yıkayıcı dezenfektör, İlk Günden itibaren uygun maliyetli olacaktır. Getinge 46 serisi her departman için uygun olan modeli sunmaktadır. Getinge 46-2 servisler ve tıp merkezleri için iki katlı yıkama rafı. Yüksek yıkama kapasitesi Getinge 46 serisi yıkayıcı dezenfektörler, küçük dış boyutlarına rağmen geniş yıkama kazanı sunmaktadır. Getinge 46-5 modelinin 5 katlı alet yıkama rafı, Getinge 46-4 ün ise 4 katlı yıkama rafı bulunmaktadır. Her raf ve sprey kolu yerinden çıkarılabilir. Sprey kolu fikstürleri başka aksesuarlarda, örneğin tubuler aletler gibi karmaşık aletlerin temizlenmesinde kullanılabilir. Getinge 46-4 cerrahi departmanlar ve daha küçük merkezi sterilizasyon üniteleri için dört katlı yıkama rafı Yıkayıcı dezenfektör Getinge 46 serisi Yıkama raf seviyesi Kazan yüksekliği Kazan genişliği Kazan derinliği Yükleme başına DIN 1/1 tepsileri* Yükleme başına SPRI II tepsileri* YIKAYICI DEZENFEKTÖR MODELİ mm 590 mm 660 mm 550 mm 550 mm 550 mm 620 mm 620 mm 620 mm * Tepsi büyüklüğü: 485x250x50 mm ** Tepsi büyüklüğü: 340x250x70 mm Getinge 46-5 daha geniş cerrahi alet setleri ve merkezi sterilizasyon üniteleri için beş katlı yıkama rafı.

4

5 Getinge 46 serisi 5 En son teknolojinin keyfini çıkarın Eşsiz Getinge 46 serisi, kullanıcılarımızdan gelen yorumların ve endüstriyel tasarımcılarımızın dikkatli bir şekilde düşünerek ortaya koydukları fikirlerin bir ürünüdür. Hijyenik ve ergonomik çözümler, maksimum kullanıcı güvenliği için yerleşik alarmlar da dahil olmak üzere en son teknolojiyle bir araya getirilmiştir. Tüm standartlara uygun Getinge 46 serisi üstün temizleme ve dezenfeksiyon sunar. Bu yıkayıcı dezenfektörler, ISO EN dahil olmak üzere günümüzün tüm ilgili standartlarına uygundur. Etkili ve ekonomik kurutma Getinge 46 serisindeki yıkayıcı dezenfektörler parçaların içini ve dışını etkili bir biçimde kurutur. Kurutma zamanı ve sıcaklığı kontrol paneli üzerinden her program için önceden ayarlanabilir. İşleve uygun tasarım Yeni Getinge 46 serisinin tasarımı, kullanıcılardan ve servis teknisyenlerinden iyi işleve dair alınan fikirlere dayanmaktadır: CAM KAPI prosesin baştan sona görsel olarak incelenmesini sağlar, tüm Getinge 46 serisi makinelerde standarttır. ERGONOMİK KOL kapının kolay açılmasını ve kapanmasını sağlar. DÜZ YÜZEYLER silinmeleri kolaydır, hijyenik olmayan kir tutucu alan yoktur. DAHA AZ PANEL çıkarılması kolaydır, ön taraftan bakıma uygundur ve temizlenmesi kolaydır. Kontrol sistemi Getinge 46 serisi yıkayıcı dezenfektörlerdeki prosesler PACS 350 kontrol sistemiyle korunmaktadır. Sistemin, her seferinde tatmin edici sonuçlar veren pek çok yerleşik güvenlik fonksiyonu ve takip seçeneği bulunmaktadır. Kullanımı kolay Programı seçmeniz ve start (başlat) tuşuna basmanız yeterlidir! Getinge 46 geri kalan her şeyi halledecektir! Ardından, yıkama ve dezenfeksiyon proseslerinin her aşamasında meydana gelen işlemleri ekranda anlaşılır bir dille yazılan metinler sayesinde takip edebilirsiniz. T-DOC ile bağlantı Getinge yıkayıcı dezenfektörlerde bir seçenek olarak bulunan Getinge T-DOC Döngü Sistemi, doğrudan arayüz oluşturarak en önemli makine verilerini gerçek zamanlı olarak gözden geçirmenize olanak tanır. Getinge T-DOC, makinelerinizden gelen proses bilgilerinin tamamını tek bir yerde saklayabilir. Bu, istediğiniz zaman herhangi bir prosesi grafik yoluyla veya sayısal biçimdeki log değerleri şeklinde inceleyebileceğiniz anlamına gelir. Hızla, güvenle ve basit şekilde!

6 LOADING EQUIPMENT 6 Getinge 46 serisi getinge 46-2 Servisler ve Tıp merkezleri için Getinge 46-2 yıkayıcı dezenfektör, servislerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel olarak geliştirilmiştir. Yeniden sirküle edilen parçaları ve aletleri (tubuler olanlar dahil) iki katlı rafta temizler ve dezenfekte eder. Özel olarak uyarlanmış aksesuarlar (aşağıya bkz.) makinenin kapasitesini en yüksek düzeye çıkartır. Ergonomik kol İki katlı raf Cam kapı Prosesi izlemeyi kolaylaştırır. Hijyende yüksek standart Bakterilerin oluşabileceği katlanmış birleşme noktaları veya cepleri olmayan düz kazan. Basit temizleme Kir toplayacak harici vidalar bulunmamaktadır. Geniş kazan Y590xG550xD620 mm. Bakımı kolay Kolaylıkla çıkarılabilen paneller. Yerleşik saklama Farklı türde deterjanlar için. Küçük dış boyutlar Genişlik sadece 650 mm dezenfeksiyon odasında küçük yer kaplar. Dikkat! Getinge 46-2 nin boyutu eski Getinge 4656 ile aynıdır, dolayısıyla değişimi kolaydır. FOR THE WASHER-DISINFECTORS GETINGE 4656 AND 46-SERIES Geniş aksesuar yelpazesi Getinge 46 serisi için pek çok etkili ve zaman tasarruflu aksesuar bulunmaktadır. Bazıları bu broşürde gösterilmektedir ancak tüm seçenekleri görmek isterseniz lütfen Getinge 46 serisi aksesuar kataloğumuzu sipariş edin. Önceki Getinge 4656 aksesuarlarının yeni Getinge 46 serisiyle de uyumlu olduğuna dikkat edin.

7 Taslar 2 katlı raf Biberonlar L şekilli enjektör çubuğuna sahip alt yıkama rafı

8 LOADING EQUIPMENT 8 Getinge 46 serisi getinge 46-4 cerrahi DEPartmanlar için Getinge 46-4 cerrahi departmanların ve daha küçük merkezi sterilizasyon ünitelerinin ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak geliştirilmiştir. Her türlü malzemeyi dört katlı rafta temizler ve dezenfekte eder. Yerinden çıkarılabilir raf ve sprey kolundan oluşan her yıkama rafı her ihtiyaca göre uyarlanabilir. Tubuler aletler, 80 bağlantıya kadar alabilen MIS yıkama sepetine kolaylıkla yerleştirilebilir. AN yıkama sepeti, maksimum 12 tüpe sahip 4-6 AN seti kapasitesine sahiptir. Ergonomik kol Hijyende yüksek standart Bakterilerin oluşabileceği katlanmış birleşme noktaları veya cepleri olmayan düz kazan. Benzersiz kurutma ünitesi Etkili, hızlı ve enerji tasarruflu Isıtma elemanlarında son derece hızlı ısınma Enerji tasarruflu ısı değiştirici Cam kapı Prosesi izlemeyi kolaylaştırır. Dört katlı raf Basit temizleme Kir toplayacak harici vidalar bulunmamaktadır. Geniş kazan Y590xG550xD620 mm. Küçük dış boyutlar Genişlik sadece 650 mm dezenfeksiyon odasında küçük yer kaplar. Dikkat! Getinge 46-4 ün boyutu eski Getinge 4656 ile aynıdır, dolayısıyla değişimi kolaydır. Bakımı kolay Birkaç vidanın gevşetilmesi gereklidir. Yerleşik saklama Farklı türde deterjanlar için. FOR THE WASHER-DISINFECTORS GETINGE 4656 AND 46-SERIES Geniş aksesuar yelpazesi Getinge 46 serisi için pek çok etkili ve zaman tasarruflu aksesuar bulunmaktadır. Bazıları bu broşürde gösterilmektedir ancak tüm seçenekleri görmek isterseniz lütfen Getinge 46 serisi aksesuar kataloğumuzu sipariş edin. Önceki Getinge 4656 aksesuarlarının yeni Getinge 46 serisiyle de uyumlu olduğuna dikkat edin.

9 4 katlı alet yıkama rafı Evrensel alt yıkama rafı ve temel üst yıkama rafı AN yıkama rafı

10 LOADING EQUIPMENT 10 Getinge 46 serisi getinge 46-5 cerrahi DEPARTMANLAR VE MERKEZİ STERİLİZASYON ÜNİTELERİ için Getinge 46-5 daha geniş cerrahi alet setleri ve merkezi sterilizasyon ünitelerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel olarak geliştirilmiştir. Her türde malzemeyi beş katlı rafta temizler ve dezenfekte eder. Yerinden çıkarılabilir raf ve sprey kolundan oluşan her yıkama rafı farklı ihtiyaçlara göre uyarlanabilir. Tubuler aletler, 80 bağlantı kapasitesine sahip MIS yıkama sepetinde kolaylıkla temizlenebilir. AN yıkama sepeti, maksimum 12 tüplü 4-6 AN seti kapasitesine sahiptir. Benzersiz kurutma ünitesi Etkili, hızlı ve enerji tasarruflu Isıtma elemanlarında son derece hızlı ısınma Enerji tasarruflu ısı değiştirici Ergonomik kol Beş katlı raf Cam kapı Prosesi gözden geçirmeyi kolaylaştırır Hijyende yüksek standart Bakterilerin oluşabileceği katlanmış birleşme noktaları veya cepleri olmayan düz kazan. Temizlemesi kolay Kir toplayacak harici vidalar bulunmamaktadır. Geniş kazan Y660xG550xD620 mm. Küçük dış boyutlar Genişlik sadece 650 mm dezenfeksiyon odasında küçük yer kaplar. Dikkat! Getinge 46-5 in boyutu eski Getinge 4656 ile aynıdır, dolayısıyla değişimi kolaydır. Bakımı kolay Birkaç vidanın gevşetilmesi gereklidir. Yerleşik saklama Farklı türde deterjanlar için. FOR THE WASHER-DISINFECTORS GETINGE 4656 AND 46-SERIES Geniş aksesuar yelpazesi Getinge 46 serisi için pek çok etkili ve zaman tasarruflu aksesuar bulunmaktadır. Bazıları bu broşürde gösterilmektedir ancak tüm seçenekleri görmek isterseniz lütfen Getinge 46 serisi aksesuar kataloğumuzu sipariş edin. Önceki Getinge 4656 aksesuarlarının yeni Getinge 46 serisiyle de uyumlu olduğuna dikkat edin.

11 5 katlı alet yıkama rafı Konteyner yıkama rafı MIS yıkama rafı

12 1485 TR Göteborgstryckeriet Teknik ve yapısal değişiklikler yapma hakkını saklı tutarız. ENFEKSİYON KONTROLÜ İÇİN EKSİKSİZ ÇÖZÜMLER Getinge, sağlık bakımı ve yaşam bilimi sektörlerinde etkili temizleme, dezenfeksiyon ve sterilizasyon için çözümler üreten, alanında dünya lideri bir sağlayıcıdır. Müşterilerimizin daha düşük maliyetle daha iyi bakım hizmeti sunmalarına yardımcı olmak için çaba gösteriyoruz. Bunu, baştan sona düşünülmüş ve özelleştirilmiş çözümler sunarak yapıyoruz. Bu, mimari planlamadan ve eğitimden izlenebilirlik ve desteğe kadar uzanan yolda eksiksiz çözümlerimiz, uzun süreli bağlılığımız ve global varlığımızla müşterilerimizin yanında olduğumuz anlamına gelmektedir. Getinge Her zaman yanınızda. Getinge Sağlık Ürünleriİth İhr. Tic. Ve San. Ltd. Şti. Sahrayıcedid Mah. Halk sok. No:27 Golden Plaza A Blk Kat:6 D: Kozyatağı İstanbul Tel: Fax: GETINGE GROUP sağlık ve yaşam bilimlerinde kalitenin geliştirilmesine ve maliyet tasarrufuna katkıda bulunan ürün ve sistemlerin lider global sağlayıcısıdır. ArjoHuntleigh, GETINGE ve MAQUET adında üç marka altında çalışmaktayız. ArjoHuntleigh hasta hareketliliği ve yara tedavisi çözümlerine odaklanmaktadır. GETINGE, sağlık alanında enfeksiyon kontrolü için ve yaşam bilimlerinde ise kontaminasyonun önlenmesi için çözümler sağlamaktadır. MAQUET cerrahi müdahaleler ve yoğun bakım için çözümler, terapiler ve ürünler üzerinde uzmanlaşmıştır.

GETINGE 46 serisi YIKAYICI DEZENFEKTÖRLER. Her zaman yanınızda

GETINGE 46 serisi YIKAYICI DEZENFEKTÖRLER. Her zaman yanınızda GETINGE 46 serisi YIKAYICI DEZENFEKTÖRLER İÇİN SINIRSIZ ESNEKLİKLE YÜKLEME EKİPMANI Her zaman yanınızda 2 Yükleme Ekipmanı istediğiniz GiBi BirLEŞTiriN GErEKTiĞiNDE DEĞiŞTiriN Alet setleri ve tepsiler

Detaylı

GETINGE wd46 Turbo çok daha hizli bir yikayici dezenfektör

GETINGE wd46 Turbo çok daha hizli bir yikayici dezenfektör GETINGE wd46 turbo çok daha hızlı bir yıkayıcı dezenfektör 2 Getinge WD46 Turbo Getinge WD46 Turbo 3 daha aziyla daha fazlasini yapmaniz için Kaynaklar sınırlı ve sağlık tesislerindeki verimlilik talepleri

Detaylı

GETINGE HS66 LTSF STERİLİZATÖR SERİSİ DÜŞÜK SICAKLIKTA BUHAR VE FORMALDEHİD KULLANILARAK DÜŞÜK SICAKLIKTA STERİLİZASYON

GETINGE HS66 LTSF STERİLİZATÖR SERİSİ DÜŞÜK SICAKLIKTA BUHAR VE FORMALDEHİD KULLANILARAK DÜŞÜK SICAKLIKTA STERİLİZASYON GETINGE HS66 LTSF STERİLİZATÖR SERİSİ DÜŞÜK SICAKLIKTA BUHAR VE FORMALDEHİD KULLANILARAK DÜŞÜK SICAKLIKTA STERİLİZASYON STERİLİZE AJANI OLARAK FORMALDEHİD Tüm sterilizasyon prosesleri tehlikeli seviyede

Detaylı

GETINGE 88 TURBO YARI YARIYA DAHA KISA SÜREDE ÜSTÜN TEMİZLEME VE DEZENFEKSİYON

GETINGE 88 TURBO YARI YARIYA DAHA KISA SÜREDE ÜSTÜN TEMİZLEME VE DEZENFEKSİYON GETINGE 88 TURBO YARI YARIYA DAHA KISA SÜREDE ÜSTÜN TEMİZLEME VE DEZENFEKSİYON 2 Getinge 88 Turbo KISA HAZIRLIK SÜRELERİ DAHA YÜKSEK İŞ HACMİ Getinge nin sterilizasyon ve dezenfeksiyon alanında dünya lideri

Detaylı

GETINGE FD1800 ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEKTÖR

GETINGE FD1800 ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEKTÖR GETINGE FD1800 ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEKTÖR 2 Getinge FD1800 Getinge FD1800 3 HASTANE ENFEKSİYONUNA KARŞI MÜCADELESİ KANITLANMIŞTIR Getinge FD1800 modelinin inanılmaz temizlik ve dezenfeksiyon performansı,

Detaylı

ERGONOMİK STERİL MALZEME GETINGE SMART ARABA ÜRÜN YELPAZESİ

ERGONOMİK STERİL MALZEME GETINGE SMART ARABA ÜRÜN YELPAZESİ ERGONOMİK STERİL MALZEME GETINGE SMART ARABA ÜRÜN YELPAZESİ 2 Getinge Smart Araba Konsepti YENİ EKSİKSİZ BİR UYGUNLUK SEVİYESİ GETINGE SMART KONSEPTİ Yükleme ve dağıtım sistemleri, ameliyathaneler ve merkezi

Detaylı

GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI

GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI 2 Getinge FD1600 Getinge FD1600 3 HASTANE ENFEKSİYONUYLA MÜCADELE BASİT VE ETKİLİ Çekici modern tasarımı, kolay çalıştırılması ve

Detaylı

GETINGE HS44 STERİLİZATÖRLERİ KULLANIM NOKTASINDA YÜKSEK KAPASİTE

GETINGE HS44 STERİLİZATÖRLERİ KULLANIM NOKTASINDA YÜKSEK KAPASİTE GETINGE HS44 STERİLİZATÖRLERİ KULLANIM NOKTASINDA YÜKSEK KAPASİTE 2 Getinge HS44 YENİ NESİL STERİLİZATÖRLERLE İLGİLİ GENEL bilgi Yeni Getinge HS44, enfeksiyon kontrolünde dünyanın lider markasının ürettiği,

Detaylı

T-DOC CYCLE MAKINE VERI KAYITLARI DÖNGÜ PROSESLERINIZI DIJITAL HALE GETIRIN

T-DOC CYCLE MAKINE VERI KAYITLARI DÖNGÜ PROSESLERINIZI DIJITAL HALE GETIRIN T-DOC CYCLE MAKINE VERI KAYITLARI DÖNGÜ PROSESLERINIZI DIJITAL HALE GETIRIN 2 T-DOC Cycle DIJITAL DOKÜMANTASYON DÖNGÜ PARAMETRELERINIZI GERÇEK ZAMANLI OLARAK TAKIP EDIN Steril üretim prosesini belgelemek

Detaylı

GETINGE 86-SERİSİ daha akıllı bir yıkayıcı dezenfektör

GETINGE 86-SERİSİ daha akıllı bir yıkayıcı dezenfektör GETINGE 86-SERİSİ daha akıllı bir yıkayıcı dezenfektör Kullanıcı odaklı yelpazemizin bir parçası Akıllı kontrol parmağınızın ucunda Yeni Getinge 86-serisi daha akıllı bir yıkayıcı-dezenfektördür özellikle

Detaylı

Getinge HS66 Turbo Combi. ürünler için buhar sterilizatörü

Getinge HS66 Turbo Combi. ürünler için buhar sterilizatörü Getinge HS66 Turbo Combi normal ve ısıya duyarlı ürünler için buhar sterilizatörü 2 Getinge HS66 Turbo Combi yeni nesil Sterilizatörlerle ilgili Genel bilgi Getinge HS66 Turbo Combi, enfeksiyon kontrolünde

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

aynı hedefi paylaşıyoruz AWD 655 Cerrahi Alet Yıkama Dezenfeksiyon Cihazı

aynı hedefi paylaşıyoruz AWD 655 Cerrahi Alet Yıkama Dezenfeksiyon Cihazı aynı hedefi paylaşıyoruz AWD 655 Cerrahi Alet Yıkama Dezenfeksiyon Cihazı AWD 655 AT-OS cerrahi alet yıkama dezenfeksiyon cihazı AT-OS cerrahi alet yıkama dezenfeksiyon cihazı ISO standardı EN-ISO 15883-12,

Detaylı

Bardak Yıkama Makinesi WT1

Bardak Yıkama Makinesi WT1 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

GETINGE HS66 STERİLİZATÖRLERİ BUHAR STERİLİZATÖRÜ. Always with you

GETINGE HS66 STERİLİZATÖRLERİ BUHAR STERİLİZATÖRÜ. Always with you GETINGE HS66 STERİLİZATÖRLERİ BUHAR STERİLİZATÖRÜ Always with you 2 Getinge HS66 yeni nesil sterilizatörlerle ilgili genel bilgi Getinge HS66, enfeksiyon kontrolünde dünyanın lider markasının ürettiği,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Profesyonel temizleme ve teknolojisi TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Tüm ayrıntılarıyla TopClean 60 www.meiko.com.tr TopClean 60 Üstün kalite makine temizliği Giriş yüksekliği (mm) Y 420 Ebatlar

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Bardak Yıkama Makineleri - Küçük

Bardak Yıkama Makineleri - Küçük Electrolux Bulaşık Yıkama makineleri, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi arayan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Konveyörlü Fritöz Sebze Yıkama Makinesi SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Soğuksan SYM-300 Sebze yıkama makinesi büyük ölçekli mutfakların taze sebze ve meyve yıkama ihtiyaçlarını karşılamak

Detaylı

Kazan yıkama makinesi WT830E

Kazan yıkama makinesi WT830E Electrolux bulaşık makineleri yelpazesi etkin bir temizlik, ekonomi ve ergonomi konularında çok yüksek talepleri olan profesyoneller için üretilir. Ürün yelpazesi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip,

Detaylı

I. Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı

I. Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı 3 -Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazları I. II. lll. IV. V. Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı Küçük Kapasiteli Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı

Detaylı

Tepsi yıkama makinesi TW1

Tepsi yıkama makinesi TW1 Electrolux bulaşık makineleri yelpazesi etkin bir temizlik, ekonomi ve ergonomi konularında çok yüksek talepleri olan profesyoneller için üretilir. Ürün yelpazesi bardak yıkama, tezgahaltı ve giyotin tip

Detaylı

Buharlı kaynatma kazanı

Buharlı kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; bu yelpazede tek tek ekipmanların

Detaylı

Bardak yıkama makinesi WT2

Bardak yıkama makinesi WT2 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı

OT 150/150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler

OT 150/150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler OT 150/150D Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler İŞLEM DEĞERLENDİRME VE HATA UYARI SİSTEMİ Program çalışması sırasında sterilizasyon şartlarını sorgulayan proses değerlendirme sistemi sayesinde, sterilizasyon

Detaylı

TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma

TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma TopLine ürün portföyü www.meiko.com.tr TopLine Kirli temizlik odaları için güvenilir hijyen

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 53EWH Serisi Ürün No: 53 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

Buharlı dikdörtgen kaynatma kazanı

Buharlı dikdörtgen kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanı

Elektrikli kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; bu yelpazede tek tek ekipmanların

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanı

Elektrikli kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

GETINGE CLEAN DETERJAN ÜRÜN SERİSİ MAKSİMUM PERFORMANS ELDE EDİN ONAYLI

GETINGE CLEAN DETERJAN ÜRÜN SERİSİ MAKSİMUM PERFORMANS ELDE EDİN ONAYLI ren uygun temizleme ve perfo GETINGE CLEAN DETERJAN ÜRÜN SERİSİ MAKSİMUM PERFORMANS ELDE EDİN mans için test edilmiştir. ciso 15883 ONAYLI 2 GETINGE CLEAN GETINGE CLEAN TEMİZLEME SORUNLARINIZA ÇÖZÜM Temiz

Detaylı

Bardak yıkama makinesi WT2

Bardak yıkama makinesi WT2 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı

MEKSİS KAZAN KONTROL PANELLERİ

MEKSİS KAZAN KONTROL PANELLERİ MEKSİS KAZAN KONTROL PANELLERİ 1-ÇİFT TERMOSTATLI KAZAN PANELİ Brülör 1. ve 2. kademeye kumanda eder. Kazan suyu sıcaklığını gösterir. Kazan basıncını gösterir. Ayarlanan limit sıcaklıkta sistemi kitler.

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanı

Elektrikli kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz?

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? İstanbul Genel Müdürlük Emek Mahallesi, Ordu Caddesi No: 49 34785 Sancaktepe - İstanbul Tel: 444 34 26 Eskişehir Fabrika Organize Sanayi Bölgesi 14.

Detaylı

Endüstriyel Yüzey Sertleştirme

Endüstriyel Yüzey Sertleştirme INDUCTION Endüstriyel Yüzey Sertleştirme Makinaları I N D U CTI O N I N D U C T I ON www.homme-induction.com www.homme-induction.com I N D U C T IO N Misyonumuz Vizyonumuz Gelişmeyi ve büyümeyi sürekli

Detaylı

Kitabınızın temiz olduğundan emin misiniz? Kitaplar,

Kitabınızın temiz olduğundan emin misiniz? Kitaplar, Kitabınızın temiz olduğundan emin misiniz? Kitaplar, Ortak kullanımda oldukları için binlerce kullanıcı tarafından dokunulmakta, Raflarda okuyucuları beklerken tozlara maruz kalmakta, Sayfa kenarlarında

Detaylı

NC 150/NC 150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler

NC 150/NC 150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler NC 150/NC 150D Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler NC 150/NC 150D YATIK TİP BUHARLI STERİLİZATÖRLER NC 150/NC 150D Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler, hastanelerin ameliyathanelerinde, üniversitelerin tıp

Detaylı

MELAquick 12+ Kompakt. Hızlı. Güçlü. MELAG Medical Technology Product Management Product Presentation Version: April 2011

MELAquick 12+ Kompakt. Hızlı. Güçlü. MELAG Medical Technology Product Management Product Presentation Version: April 2011 Kompakt. Hızlı. Güçlü. MELAG Medical Technology Product Management Product Presentation Version: April 2011 Dental enstrümanların hazırlanmasında karşılanması gereken ihtiyaçlar giderek artmaktadır. Sterilizasyon

Detaylı

UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol!

UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol! Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol! Yeni bir nesil için konveyörlü bulaşık makineleri INTERNATIONAL www.meiko.com.tr UPster K MEIKO temiz çözümler dünyasına

Detaylı

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi Soğutma 400 kw a kadar Kapasitesi 50-400kW EC ADYABATİK EC FAN Canovate Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi -IAC Serisi Canovate Veri Merkezi Klima Santrali Çözümleri Canovate IAC serisi İndirekt Adyabatik

Detaylı

Akıllı Derin Dondurucular 400/650 litre

Akıllı Derin Dondurucular 400/650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU www.ayteksogutma.com CT SERİSİ SOĞUTMA CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir.

Detaylı

Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı

Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı Konforlu Kullanım Kapak Sıcaklık Ayarı Su Sıcaklık Ayarı Yıkama Ayarları Kötü Koku Emme Kurutma Sıcaklık Ayarı Enerji Koruma Seçenekleri Hijyen Ustası El Değmeden

Detaylı

Kordon tip tepsi konveyörü

Kordon tip tepsi konveyörü Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus

Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus Temiz kullanım sıcak suyu için doğru seçim 1 Neden Modul-plus? Modul Plus, tüm dünyada otel renovasyonları için temiz sıcak su üretiminde ilk tercihtir. Spor tesislerinde,

Detaylı

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü 2 Modüler Tavan Hoparlörü Kullanıcıyı düşünerek tasarlanmıştır Neredeyse tüm tavan koşulları için mükemmel Yenilikçi modüler mimari Kolay kurulum

Detaylı

Soğutmalı tezgah - 160 lt

Soğutmalı tezgah - 160 lt Electrolux 160 litre soğuk tezgah; güvenilir, kompakt ve kullanım kolay soğuk depolamaya ihtiyaç duyan müşteriler için ideal çözümdür. Tüm iç yüzeyler, ticari sınıf darbeye dayanklı Polistren'den üretilmiştir.

Detaylı

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi SOMFY TARAFINDAN AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sessizlik: piyasadaki önceliğiniz Yenilik ve ses kontrolü

Detaylı

SlimLine Yeni SlimLine Kurutma Makineleri

SlimLine Yeni SlimLine Kurutma Makineleri SlimLine Yeni SlimLine Kurutma Makineleri SlimLine Yeni Format, Büyük Güç Daima Daha İyi Miele kalite demektir. "Daima Daha İyi" sloganı 110 yıldan uzun süredir Miele nin felsefesidir. Bu mükemmel çamaşır

Detaylı

Bulaşık makinesi tahrikli kabul tezgahı

Bulaşık makinesi tahrikli kabul tezgahı Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR

Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR Estap sunar: Universal, UniversalLine ve UniversalLine + Ofisler ve sistem odaları için mükemmel çözümler...

Detaylı

KIRAY MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Edirne Cad. No: 96/A Ergene Tekirdağ mail: Tel. Fax

KIRAY MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Edirne Cad. No: 96/A Ergene Tekirdağ mail: Tel. Fax KIRAY MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Edirne Cad. No: 96/A Ergene Tekirdağ mail: satis@kiraymakina.com Tel. Fax. 0 282 673 71 88 Özellikle Avrupalıların pazar lideri olduğu ve ön planda kaldığı ülkemizde yerli

Detaylı

SAKLAMA VE KURUTMA KABİNLERİ. aynı hedefi paylaşıyoruz.

SAKLAMA VE KURUTMA KABİNLERİ. aynı hedefi paylaşıyoruz. aynı hedefi paylaşıyoruz. Atos DC-70 Saklama ve kurutma kabinleri Saklama kabini cerrahi aletlerin, anestezi devrelerinin ve şiltelerin kontrollü sıcak hava ile kurutulmalarına imkan sağlar. Kabinler AISI

Detaylı

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Free Joint DC Inverter Viessmann İle tek dış üniteye 5 adede kadar iç ünite kombinasyonu yapabilir, değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi ile bireysel iklimlendirmenin

Detaylı

Tepsi konveyörü motor & dönüş ünitesi

Tepsi konveyörü motor & dönüş ünitesi Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Sayfa 1 / 5

Sayfa 1 / 5 1 ÖNEMLİ BİLGİLER Kullanmadan önce bu talimatları okuyunuz: İleride de kullanabilmek için bu kullanma kılavuzunu güvenli bir yerde saklayınız. İmalatçı Bilgileri MESPA SAĞLIK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

Su ile soğutma sistemleri

Su ile soğutma sistemleri Su ile soğutma sistemleri Hava/su ısı değiştiriciler Duvara monte...300 500 W...354 Duvara monte...600 1000 W...355 Duvara monte...1250 3000 W...356 Duvara monte...3000 5000 W...357 Duvara monte...7000

Detaylı

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26 2014 www.loobex.com www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları Ateş Ölçerler Bebek Tesizleri Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler Mama Isıtıcılar 1-4 5-14 15-19 20-23 24-26 27-29 buhar makinaları

Detaylı

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX:

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX: Elektriksel ölçüm teknolojisi Yeniden keşfedildi Daha basit ve daha güvenli: ölçüm cihazlarında yeni bir dönem BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY

Detaylı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi

Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi Siz ve hastalar için basıncı hafifletmek Basınç ülserlerinin önlenmesi ve yönetilmesi için tasarlanan Alpha Active 4 basınç dağıtan şilte sistemi, çeşitli bakım ortamları

Detaylı

Hasta Taşıma Sedyesi Sistemi

Hasta Taşıma Sedyesi Sistemi Hasta Taşıma Hasta taşıma işlevi ve ergonomisi alanındaki yoğun araştırmalar sonucunda tasarlanmıştır İsteğe YENI Patient Trolley İsteğe Sedyesi: QA3 versiyon 3.0 Yüksekliği Değiştirilebilen Hasta Sedyesi:

Detaylı

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi Temizliği unutun, sadece nefes alın Solunum ekipmanları için profesyonel temizlik ve dezenfeksiyon www.meiko.com.tr : Güvenilir temizlik ve dezenfeksiyon

Detaylı

Akıllı Buzdolapları 400/650 litre

Akıllı Buzdolapları 400/650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

Elek.kaynatma kazanı - Karıştırıcılı

Elek.kaynatma kazanı - Karıştırıcılı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

FIRINLARI LABORATUVAR LABORATUVAR TESTLERİ KÜL TESTİ ISIL İŞLEM KURUTMA

FIRINLARI LABORATUVAR LABORATUVAR TESTLERİ KÜL TESTİ ISIL İŞLEM KURUTMA FIRINLARI LABORATUVAR LABORATUVAR TESTLERİ KÜL TESTİ ISIL İŞLEM KURUTMA KÜL (MUFLA) FIRINLARI Tetra Isı çeşitli büyüklüklerde, farklı sıcaklık seviyelerine hitap eden ve farklı kullanım özelliklerine sahip

Detaylı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

kabinler Wall Elegant elegant wall kabinler

kabinler Wall Elegant  elegant wall kabinler 6 kabinler Elegant all www.gunko.com.tr 104 105 Elegant all Elegant-all serisi duvar tipi kabinetler, aktif, pasif network ve tüm 19 elektronik cihazlarınız için yüksek kalite, estetik tasarım ve güvenliğin

Detaylı

DSSY-T SERİSİ ENDÜSTRİYEL TİP TERMOSTAT KONTROLLÜ ELEKTRİKLİ TERMOSİFONLAR

DSSY-T SERİSİ ENDÜSTRİYEL TİP TERMOSTAT KONTROLLÜ ELEKTRİKLİ TERMOSİFONLAR DSSY-T SERİSİ ENDÜSTRİYEL TİP TERMOSTAT KONTROLLÜ ELEKTRİKLİ TERMOSİFONLAR GENEL ÖZELLİKLER ÜRÜN TANITIMI KULLANIM ALANLARI ISITMA SÜRESİ BOYUTLAR TEKNİK TABLO ÖRNEK TESİSAT ŞEMASI MODEL & SİPARİŞ NOTASYON

Detaylı

HAKKIMIZDA.

HAKKIMIZDA. HAKKIMIZDA Önce vatan anlayışıyla 2011 yılında başladığımız çalışmalara çok yüksek kalite ve hakaniyetli fiyat anlayışımızla yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Özellikle Avrupalıların pazar lideri olduğu

Detaylı

Gazlı Kaynatma Kazanları

Gazlı Kaynatma Kazanları Krom Mutfak San. Tic. Ltd. Sti. 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay 2 Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Kaliteli genel seslendirme için pratik bir yol Bölge etiketleme ve ayar göstergeleriyle

Detaylı

mtse Serisi Network Kabinleri

mtse Serisi Network Kabinleri mtse Serisi Network Kabinleri Teknoloji Özellikleri ve Fonksiyonları: ANSI/EIAR-310-D, DIN41491: Part1, IEC297-2, DIN41494: Dart7, GB/T3047-92, standartlarına, 19" uluslararası standartlara, metrik sistem

Detaylı

KOMBİ & KAZAN GRUBU FİYAT LİSTESİ. Ocak

KOMBİ & KAZAN GRUBU FİYAT LİSTESİ. Ocak KOMBİ & KAZAN GRUBU FİYAT LİSTESİ Ocak 2018 www.termoteknik.com 1 Termo Teknik Çorlu Üretim Tesisleri 2 Termo Teknik, uluslararası ısı devi Stelrad Radiators Group un Türkiye iştiraki ve Türkiye ile Avrupa

Detaylı

Uzun merdaneli konveyör

Uzun merdaneli konveyör Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Sıcaklık dolaplı benmariler

Sıcaklık dolaplı benmariler Electrolux Self Servis hatları, genel olarak endüstriyel mutfak, özel olarak da servis hatları konusunda geniş deneyimimize dayanılarak geliştirildi. Electrolux self servis çözümleri; mutfak profesyonelierine

Detaylı

Manuel bulaşık kabul tezgahı-önden

Manuel bulaşık kabul tezgahı-önden Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Sayfa 1 / 7

Sayfa 1 / 7 1 ÖNEMLİ BİLGİLER Kullanmadan önce bu talimatları okuyunuz: İleride de kullanabilmek için bu kullanma kılavuzunu güvenli bir yerde saklayınız. İmalatçı Bilgileri MESPA SAĞLIK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

Haziran 2015 www.termoteknik.com

Haziran 2015 www.termoteknik.com RADYATÖR KATALOĞU Haziran 2015 www.termoteknik.com Termo Teknik Çorlu Üretim Tesisleri Termo Teknik, uluslararası ısı devi Stelrad Radiators Group un Türkiye iştiraki ve Türkiye ile Avrupa nın en büyük

Detaylı

Sayfa 1 / 5

Sayfa 1 / 5 1 ÖNEMLİ BİLGİLER Kullanmadan önce bu talimatları okuyunuz: İleride de kullanabilmek için bu kullanma kılavuzunu güvenli bir yerde saklayınız. İmalatçı Bilgileri MESPA SAĞLIK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

RADYATÖR KATALOĞU. www.termoteknik.com

RADYATÖR KATALOĞU. www.termoteknik.com RADYATÖR KATALOĞU www.termoteknik.com Termo Teknik Çorlu Üretim Tesisleri Termo Teknik uluslararası ısı devi Ideal Stelrad Group un Türkiye iştirakidir. 1966 yılında kurulan Termo Teknik, yapılan düzenli

Detaylı

Faaliyet Konularımız:

Faaliyet Konularımız: Komple Sistemler Faaliyet Konularımız: Isı Transfer Bölümü Plakalı Isı Eşanjörleri Lehimli Isı Eşanjörleri Daire İstasyonları Borulu ve Tübüler Eşanjörler Komple Sistemler Basınçlı Kaplar Bölümü Boylerler

Detaylı

Güçlü cerrahi aspiratör cihazı

Güçlü cerrahi aspiratör cihazı Güçlü cerrahi aspiratör cihazı ATMOS Record 55 ATMOS Record 55 DDS DAYANIKLI KULLANIMI KOLAY SESSİZ 2 ATMOS Record 55 Çok yönlü ve güçlü! Yüksek emiş gücü ve güçlü vakumu sayesinde ATMOS Record 55 çok

Detaylı

Paslanmaz çelik. Küçük panolar. Kompakt panolar. Pano sistemleri. Kumanda panelleri. Taşıyıcı kol sistemi

Paslanmaz çelik. Küçük panolar. Kompakt panolar. Pano sistemleri. Kumanda panelleri. Taşıyıcı kol sistemi Küçük panolar Buton delikli panolar...176 Terminal kutuları KL...177 BUS kutular BG...178 Kompakt panolar Kompakt panolar AE...179 Pano sistemleri TS 8 modüler pano sistemleri...182 TS 8 modüler pano sistemleri,

Detaylı

LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili.

LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili. LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili. 2 LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü Kompakt, kalite ve eşsiz kapsama Sektör lideri geniş yayılma açısıyla, gerekli hoparlör sayısını azaltır Yüksek

Detaylı

Elek.kaynatma kazanı - Karıştırıcılı

Elek.kaynatma kazanı - Karıştırıcılı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

kabinler Elegant Pro elegant pro kabinler

kabinler Elegant Pro  elegant pro kabinler 1 kabinler Elegant Pro www.gunko.com.tr 20 21 serisi kabinetler, kaynaklı ve dayanıklı yapısı ile eşsiz bir tasarıma sahip olup, kablo yönetimi, network ve sunucu uygulamaları için etkili ve kalıcı çözümler

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI 55EWH-B Serisi Ürün No: 55 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr

Detaylı

OT SERİSİ. Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler

OT SERİSİ. Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler OT SERİSİ Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler İŞLEM DEĞERLENDİRME VE ARIZA TESPİT SİSTEMİ Program çalışması sırasında sterilizasyon şartlarını sorgulayan proses değerlendirme sistemi sayesinde, sterilizasyon

Detaylı

Klinik mikrobiyoloji uzmanlığında ihmal edilen bir alan : Merkezi sterilizasyon ünitesi (MSÜ) MSÜ'nün mimari yapısı ve donanımı

Klinik mikrobiyoloji uzmanlığında ihmal edilen bir alan : Merkezi sterilizasyon ünitesi (MSÜ) MSÜ'nün mimari yapısı ve donanımı Klinik mikrobiyoloji uzmanlığında ihmal edilen bir alan : Merkezi sterilizasyon ünitesi (MSÜ) MSÜ'nün mimari yapısı ve donanımı Prof.Dr.Faruk AYDIN KTÜ Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji AD. TRABZON MSÜ

Detaylı

Elektrikli dikdörtgen sabit tavalar

Elektrikli dikdörtgen sabit tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı