EUMAGINE Soru Formu 5.2 Versiyon ( )

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EUMAGINE Soru Formu 5.2 Versiyon (25-12-2010)"

Transkript

1 Köy/mahalle kodu Hane Halkı No su (Her sayfaya yazınız) Hane reisinin ismi Seçilen adreste bulunan hane sayısı Görüşme Tarihi (gün-ay-yıl) Görüşme Başlangıç Zamanı (ss-dd) Görüşmeci No su Denetleyici No su Hızlı Bilgi Kontrolünün Tarihi - - : - - Görüşmeciye düzeltmeler için geri gönderildi mi? Evet Hayır EUMAGINE akademik bir araştırma projesidir. Ortakları Antwerp Üniversitesi, Proje Koordinatörü (Belçika), Oxford Üniversitesi Göç, Politika ve Toplum Merkezi ile Uluslararası Göç Enstitüsü (İngiltere), Oslo Barış Araştırma Enstitüsü (Norveç), Koç Üniversitesi (Türkiye), Mohamed V-Agdal Üniversitesi (Fas), Sosyolojik Araştırma Merkezi (Ukrayna) ve Şeyh Anta Diop Üniversitesi dir(senegal). Detaylı bilgi için: EUMAGINE Soru Formu 5.2 Versiyon ( ) Notlar: Bilgi girişi No su Bilgi girişinin tarihi Bilgi girişinin kontrol edildiği tarih Görüşülen kişiye görüşme öncesinde okuyunuz: Merhaba, benim ismim [ ] Koç Üniversitesi için çalışıyorum. Türkiye nin çeşitli bölgelerinde oturanların yaşam koşulları ve başka ülkelerde yaşama veya çalışma hakkındaki düşünce ve tecrübeleri üzerine bir çalışma yapıyoruz. Hanehalkınızda yaş arası birisi var mı? Eğer var ise: Değişik tipteki yazılar değişik türdeki bölümlere işaret eder Görüşülen kişiye okunacak bölümler Görüşmeci talimatları Görüşülen kişiye okunmayacak cevap şıkları KODLARA REFERANS Soruların, cevapların veya talimatların önemli kısımlarının altı çizilidir. Bazı sorulara cevap vererek bize yardımcı olur musunuz? Tüm cevaplarınız gizli tutulacaktır. Bu bölüm hanehalkından konuşulan her yeni kişiyle her seferinde tekrarlanmalıdır.

2 Hane reisine yakınlığı BAKINIZ KOD SAYFASI Cinsiyet (1=Erkek; 2=Kadın) Dün evde miydi? (1=Hayır; 2=Evet) Görüşüiecek kişilerin seçimlerine dahil mi? (1=Hayır; 2=Evet) Medeni Durum BAKINIZ MEDENİ DURUM KODLARI Hane tablosu I Hanehalkı üyeleri hakkında temel bilgiler Size kendiniz ve hanehalkınız hakkında bazı temel sorular sormak istiyorum. Öncelikle son 3 ayın çoğunda burada yaşamış veya buraya yeni taşınmış ancak burada en az 3 ay yaşamayı planlayan tüm kişilerin bir listesini yapacağız. Hane reisinden başlayarak hanehalkınızın tüm üyelerinin isimlerini büyükten küçüğe sayabilir misiniz? HH1 HH2 HH3 HH4 HH5 HH6 HH7 HH8 HH9 HH10 HH11 HH12 HH13 NO isim [isim] in doğum yılı nedir? [İsim] eğer okula gidiyor ya da gitti ise en son kaçıncı sınıfa gitmiş? BAKINIZ ÖĞRENİM KODLARI [İsim] asıl ne işle uğraşmakta dır? 6 yaş ve üstü herkes için bir kod giriniz. BAKINIZ İŞ KODLARI Sadece evli (veya birlikteliği/imam nikahı var) ise sorunuz: Eş (ya da birlikte olunan kişi) en az 3 aydır ya da 3 ay kalma niyetiyle evin dışında mı yaşamaktadır? 0 Hayır 1 Evet, Türkiye nin başka bir yerinde 2 Evet, başka bir ülkede bu kişiyi Göç Tablosuna koyunuz (MG) [İsim] nerede doğmuştur? Eğer başka bir ülke ise, ilk 3 kutuyu kullanınız BAKINIZ KOD SAYFASI Eğer başka yerde doğmuş ise sorunuz [İsim] bugün oturduğu yere ne zaman geldi? [İsim] bugün bulunduğu yer ve doğum yeri haricinde bir yerde 3 aydan fazla yaşadı mı? (Askerlik hizmetini katmayınız) 1 Hayır Bir sonraki kişiye geçiniz. 2 Evet HH Eğer 15 kişiden fazla ise ek bir tablo kullanınız. Hanehalkı No sunu o sayfanın da üzerine yazınız Sayfa 2 EUMAGINE Soru Formu ( )

3 Hane tablosu II Geçmişte bugün ikamet ettikleri yer dışında yaşamış hanehalkı üyeleri hakkında bilgi NO HH14 HH15 HH16 HH17 HH18 HH19 [isim] bugün bu evde mi yaşıyor? 1 Hayır kişiyi hanehalkı tablosundan çıkarın, göçmen tablosuna koyun (MG) 2 Evet [İsim] ilk kez hangi yılda buradan ayrıldı? (Doğumyeri veya ikamet yeri dışında yaşanan ilk dönem için) Gidilen ilk yer neresiydi? (Yurt içi veya yurtdışında olabilir) YER KODLARINA BAKINIZ (Araştırma alanı) na dönmeden önce son oturulan yer neresiydi? (Ülke içi ve dışında olabilir) YER KODLARINA BAKINIZ [İsim] hiç başka bir ülkede en az 3 ay yaşamış mı? Hayır: 0 yazınız Evet: Ülke kodu Eğer HH16 veya HH17 de yabancı bir ülke adı geçti ise veya kişi birden fazla ülkede yaşadı ise en uzun hangi ülkede yaşadığını sorunuz. [isim] başka bir yerde yaşadıktan sonra hangi senede (Araştırma alanı) na geri geldi? Hanehalkı tablosu doğrulaması Bir hanehalkı, aynı çatı altında yaşayan, genelde birlikte yemek yiyen ve geçim ve hayatın diğer gerekleri konusunda ortak düzenlemeleri olan insanlardan oluşur. Hanehalkı tablosunda son 3 ay içinde bu evde yaşamış ya da bu evde 3 ay yaşamayı planlayan tüm kişileri listelediğinize emin olun. Aşağıdakileri dahil ettiğinize emin olun: - Aile üyesi olmasa da aile ile aynı evde yaşayan kişiler (örn. O evde kalan ev hizmetlileri) - 3 aydan daha kısa sürecek yolculuklara çıkmış, aslında bu evde oturan kişiler Aşağıdakileri dahil etmediğinize emin olun: - En az 3 aydır evinden uzakta okuyan, çalışan, yaşayan kişiler - Eve geçici süreliğine gelen misafirler : Hanehalkı görüşmesi için bitiş zamanı (ss:dd) Hanehalkı görüşmesinin yapıldığı hane üyesinin No su. Bireysel görüşme için: Rastgele seçilmiş ilk hanehalkı üyesinin No su Rastgele seçilmiş ikinci hanehalkı üyesinin No su Sayfa 3 EUMAGINE Soru Formu ( )

4 Bireysel Görüşme Bireysel görüşmenin başlangıç tarihi (Gün-Ay-Yıl) : Bireysel görüşmenin başlangıç zamanı (SS:DD) Bireysel görüşmede görüşülen kişinin No su (Hane Tablosu I den kopyalanacak) CF Yakın Aile Üyeleri Aileniz hakkında bazı sorular daha sormak istiyorum. A B CF1 Hane Tablosundan görüşülen kişinin medeni durumunu kontrol ediniz (HH9). Bilgiyi doğrulayıp bu soruları evli (kod 2 ve 3) veya bir birlikteliği olan görüşülen kişilere sorunuz (kod 4). Çok eşlilik durumunda tüm eşler için sorunuz. İlk eşiniz nerede yaşıyor? 1 Aynı evde yaşıyor Hane Tablosundan No sunu kopyalayınız: 2 Başka bir yerde yaşıyor Yer kodunu giriniz:. İkinci eşiniz nerede yaşıyor? 1 Aynı evde yaşıyor Hane Tablosundan No sunu kopyalayınız: 2 Başka bir yerde yaşıyor Yer kodunu giriniz:. CF2 Babanız nerede yaşıyor? 1 Aynı hanede Hane Tablosundan No sunu kopyalayınız: Gidiniz CF4 2 Başka bir yerde Yer kodunu giriniz:. Gidiniz CF4 777Vefat etmiş CF3 Başka bir ülkede 3 aydan fazla yaşadı mı? Ülke kodu giriniz: Eğer birden fazla ülkede yaşadı ise en uzun yaşadığını sorunuz. C D Üçüncü eşiniz nerede yaşıyor? 1 Aynı evde yaşıyor Hane Tablosundan No sunu kopyalayınız: 2 Başka bir yerde yaşıyor Yer kodunu giriniz:. Dördüncü eşiniz nerede yaşıyor? 1 Aynı evde yaşıyor Hane Tablosundan No sunu kopyalayınız: 2 Başka bir yerde yaşıyor Yer kodunu giriniz:. CF4 Anneniz nerede yaşıyor? 1 Aynı hanede Hane Tablosundan No sunu kopyalayınız: Gidiniz CF6 2 Başka bir yerde Yer kodunu giriniz:. Gidiniz CF6 777Vefat etmiş CF5 Başka bir ülkede 3 aydan fazla yaşadı mı? Ülke kodu giriniz: Eğer birden fazla ülkede yaşadı ise en uzun yaşadığını sorunuz. Sayfa 4 EUMAGINE Soru Formu ( )

5 CF6 Sizinle aynı evde oturan çocuklarınız var mı? Hane Tablosundan No larını kopyalayınız: CF7 Sizinle aynı evde oturmayan çocuklarınız var mı? Kaç tane? Aynı evde oturmayan çocukların sayısını giriniz. Sayfa 5 EUMAGINE Soru Formu ( )

6 MG Göçmen Tablosu I Halen başka bir ülkede yaşayan aile üyeleri hakkında bilgi MG1 Son 12 ay içinde en az bir kere bağlantı kurduğunuz, başka bir ülkede yaşayan 16 yaşında ya da daha büyük aile üyeleriniz var mı? Gidiniz sonraki sayfa (Göçmen tablosu II) Aşağıdaki tabloyu tamamlayınız MG2 MG3 MG4 MG5 MG6 MG7 MG8 MG9 NO Görüşülen kişiye yakınlığı YAKINLIK KODLARINA BAKINIZ Cinsiyet 1 Erkek 2 Kadın [İsim] kaç yaşındadır? (15 ve daha küçük yaştaki çocukları dahil etmeyiniz) [İsim] ilk kez hangi yılda başka bir ülkede yaşamaya veya çalışmaya gitti? 777 yurt dışında doğmuş Bugün yaşadığı ülke hangisidir? ÜLKE KODLARINA BAKINIZ Bu kişiyle son 12 ay içinde ne sıklıkla bağlantı kurdunuz (konuştunuz, yazıştınız, cep telefonuyla mesajlaştınız)? Birim yazınız: gün, hafta, ay vs (örn günde iki, haftada bir, ayda bir vs.) Son 12 ay içinde size veya hanehalkının başka bir üyesine ne sıklıkla para yolladı? Sadece parayı sayın, hediye veya eşyaları saymayın. [İsim] son iki senede kaç kez (araştırma alanı) na geldi? 01 da kez da kez kez 02 da kez da kez kez 03 da kez da kez kez 04 da kez da kez kez 05 da kez da kez kez 06 da kez da kez kez 07 da kez da kez kez 08 da kez da kez kez 09 da kez da kez kez 10 da kez da kez kez 11 da kez da kez kez 12 da kez da kez kez 13 da kez da kez kez 14 da kez da kez kez 15 da kez da kez kez Eğer 15 kişiden fazla ise ek bir tablo kullanınız. Hanehalkı No sunu o sayfanın da üzerine yazınız Sayfa 6 EUMAGINE Soru Formu ( )

7 MG Göçmen tablosu II Başka bir ülkede yaşamış aile üyeleri hakkında bilgi MG10 Hanehalkı üyelerinizin haricinde, 16 yaşında ya da daha büyük ve başka bir ülkede en az 3 ay yaşamış olup artık Türkiye de yaşayan aile üyeleriniz var mı? (Yurtdışında doğmuş kişileri dahil etmeyiniz ) Gidiniz sonraki sayfa (Göçmen tablosu III) Aşağıdaki tabloyu doldurunuz. MG11 MG12 MG13 MG14 MG15 MG16 MG17 ID Görüşülen kişiye yakınlığı YAKINLIK KODLARINA BAKINIZ Cinsiyet 1 Erkek 2 Kadın [İsim] kaç yaşındadır? (15 ve daha küçük yaştaki çocukları dahil etmeyiniz) [İsim] ilk kez hangi yılda başka bir ülkede yaşamaya veya çalışmaya gitti? Yurtdışında doğmuş olanlar hariç Gittiği ilk ülke hangisidir? (Sadece uluslararası göçü yazınız) ÜLKE KODLARINA BAKINIZ Türkiye ye dönmeden önce son ikamet ettiği ülke hangisiydi? (Sadece uluslararası göçü yazınız) ÜLKE KODLARINA BAKINIZ [İsim] Türkiye ye hangi yılda geri döndü? Eğer 15 kişiden fazla ise ek bir tablo kullanınız. Hanehalkı No sunu o sayfanın üzerine de yazınız Sayfa 7 EUMAGINE Soru Formu ( )

8 MG Göçmen tablosu III Halen başka bir ülkede yaşayan, aile üyesi olmayan kişiler hakkında bilgi MG18 Aile ve hanehalkı üyeleriniz dışında, 16 yaşında ya da daha büyük olup başka bir ülkede yaşayan, ihtiyacınız olsa yardımınıza koşacak tanıdıklarınız var mı? Gidiniz sonraki sayfa (A Bölümü) Aşağıdaki tabloyu doldurunuz MG19 MG20 MG21 MG22 MG23 MG24 MG25 NO Cinsiyet 1 Erkek 2 Kadın [İsim] kaç yaşındadır? (15 ve daha küçük yaştaki çocukları dahil etmeyiniz) [İsim] ilk kez hangi yılda başka bir ülkede yaşamaya veya çalışmaya gitti? 777 yurtdışında doğmuş ise Bugün yaşadığı ülke hangisidir? ÜLKE KODLARINA BAKINIZ Bu kişiyle son 12 ay içinde ne sıklıkla bağlantı kurdunuz (konuştunuz, yazıştınız, cep telefonuyla mesajlaştınız)? Birim yazınız gün, hafta, ay vs (örn günde iki, haftada bir vs.) Son 12 ay içinde ne sıklıkla size veya hanehalkının başka bir üyesine para yolladı? Sadece parayı sayın, hediye veya eşyaları saymayın. [İsim] son 2 senede kaç kez (araştırma alanı) na geldi? 01 da kez da kez da 02 da kez da kez da 03 da kez da kez da 04 da kez da kez da 05 da kez da kez da 06 da kez da kez da 07 da kez da kez da 08 da kez da kez da 09 da kez da kez da 10 da kez da kez da 11 da kez da kez da 12 da kez da kez da 13 da kez da kez da 14 da kez da kez da 15 da kez da kez da Eğer 15 kişiden fazla ise ek bir tablo kullanınız. Hanehalkı No sunu o sayfanın üzerine de yazınız Sayfa 8 EUMAGINE Soru Formu ( )

9 A A1 A2 A3 A4 Göç İstek ve Niyetleri Bazı insanlar Türkiye den başka bir ülkeye gidip orada yaşamayı veya çalışmayı tercih eder. Diğerleri Türkiye de kalırlar. Eğer şansınız olsaydı, önümüzdeki beş sene içinde yurtdışına yaşamak veya çalışmak için gider miydiniz, yoksa Türkiye de mi kalmayı tercih ederdiniz? 2 Yurtdışına giderim 1 Türkiye de kalırım Gidiniz A4 Hangi ülkeye gitmek isterdiniz? (Cevabı bekleyin, seçenekleri saymayın. Ülke kodu ve ismi yazınız) Eğer görüşülen kişi birkaç ülke sayarsa, bir tanesini seçmesini söyleyin (tercih edilen ülke). Eğer görüşülen kişi bir ülke değil bir bölge belirtirse, örn. Avrupa, körfez ülkeleri; bölge kodunu kullanın. Yalnızca görüşülen kişi bir ülke söyleyemezse bölge kodunu kullanın. Bu ülkeye önümüzdeki 5 sene içerisinde gitmeye çalışacak mısınız? Avrupa kelimesini duyduğunuzda aklınıza hangi ülkeler gelir? Ülke kodu ve ismi yazınız. Eğer görüşülen kişiler ülke yerine şehir veya bölge belirtirlerse mümkün olduğu kadar detaylı, anlaşılır biçimde yazın ve kodu boş bırakın A5 A6 Sizi Avrupa ya gitme konusunda biri hiç teşvik etti mi? Gidiniz A7 O kimdi? Türkiye de mi, Avrupa ya da başka bir yerde mi yaşıyor? Siz seçenekleri belirtmeyin. Birden fazla seçenek mümkün (örn., Türkiye de yaşayan erkek kardeş, Avrupa da yaşayan kızkardeş, Türkiye de yaşayan bir kadın akraba). Görüşülen kişiyi teşvik eden tüm kişileri dahil edin. Türkiye de Avrupa da Yurtdışında Başka Bir Yerde Eşim Kız/Erkek Arkadaşım/Nişanlım Oğlum Kızım Babam Annem Erkek Kardeşim Kız Kardeşim Başka Erkek Akraba Başka Kadın Akraba Akraba Olmayan Erkek Akraba Olmayan Kadın Sayfa 9 EUMAGINE Soru Formu ( )

10 A7 A8 Siz hiç Türkiye de yaşayan birini Avrupa ya gitmeye teşvik ettiniz mi? Gidiniz A9 O kimdi? Siz seçenekleri belirtmeyin. Birden fazla seçenek mümkün (örn., erkek kardeş, kadın akraba). Görüşülen kişinin teşvik ettiği tüm kişileri dahil edin. Eşim Kız/Erkek Arkadaşım/Nişanlım Oğlum Kızım Babam Annem Erkek Kardeşim Kız Kardeşim Başka Erkek Akraba Başka Kadın Akraba Akraba Olmayan Erkek Akraba Olmayan Kadın A9 A10 A11 Eğer Avrupa ya çalışmaya ya da yaşamaya gidecek olsaydınız ailenizin tepkisi ne olurdu? 1. Hiç onaylamaz 2. Onaylamaz 3. Ne onaylar ne onaylamaz 4. Onaylar 5. Kesinlikle onaylar Sizce bu bölgedeki genç erkekler en çok nerede yaşamak ve çalışmak isterler? Tek cevap 1. (Araştırma alanı) nda 2. Türkiye nin başka bir yerinde 3. Avrupa da 4. Avrupa dışında bir ülkede Sizce bu bölgedeki genç kadınlar en çok nerede yaşamak ve çalışmak isterler? Tek cevap 1. (Araştırma alanı) nda 2. Türkiye nin başka bir yerinde 3. Avrupa da 4. Avrupa dışında bir ülkede Sayfa 10 EUMAGINE Soru Formu ( )

11 İnsanlar Avrupa da yaşamak ve çalışmak hakkında farklı fikirlere sahiptir. Size okuyacağım maddelerle ilgili kişisel görüşlerinizi öğrenmek istiyorum. Bu ifadeler hakkındaki kişisel düşüncelerinizi tamamen katılırım, katılırım, ne katılırım ne katılmam, katılmam, kesinlikle katılmam şıklarından sizin cevabınızı yansıtanı seçerek veriniz Cevap şıklarını şıkları okuyunuz Tamamen Katılırım Katılırım Ne katılırım ne katılmam Katılmam A12 Avrupa da yaşayan Türklere kötü muamele ediliyor A13 Avrupa ya yaşamaya veya çalışmaya gitmek kadınlar için iyi bir tecrübe olabilir A14 Avrupa ya yaşamaya veya çalışmaya gitmek erkekler için iyi bir tecrübe olabilir A15 Avrupa ya yaşamaya ve çalışmaya giden Türklerin çoğu zengin olur A16 Avrupa ya yaşamaya ve çalışmaya giden Türklerin çoğu değerli beceriler kazanır A17 Avrupa ya yaşamaya ve çalışmaya gidenlerin çoğu aileleriyle bağlantılarını kaybederler Kesinlikle Katılmam A18 A19 A20 Hiç pasaportunuz oldu mu? Gidiniz A24 Halen geçerli bir pasaportunuz var mı? Son beş yıl içinde, Avrupa da bir ülkeye gitmek için herhangi bir türde vize aldınız mı? (Her tür vize dahildir) A22 A23 Son beş yıl içinde, Avrupa dışında bir ülkeye gitmek için herhangi bir türde vize aldınız mı? (Her tür vize dahildir) Gidiniz A24 Son beş yıl içinde Avrupa dışında bir ülkeye gitmek için vize başvurusunda bulundunuz mu? Gidiniz A22 A21 Son beş yıl içinde Avrupa da bir ülkeye gitmek için vize başvurusunda bulundunuz mu? Sayfa 11 EUMAGINE Soru Formu ( )

12 A24 Görüşülen kişi liseye gitmiş ise sorunuz Son beş yıl içinde, Avrupa da bir üniversiteye veya başka bir eğitim programına başvurdunuz mu? (Değişim programlarını dahil ediniz) 1 Evet 0 Hayır 777 Görüşülen kişi liseye gitmemiş A25 Görüşülen kişi liseye gitmiş ise sorunuz Son beş yıl içinde, Avrupa dışında bir başka ülkede bir üniversiteye veya başka bir eğitim programına başvurdunuz mu? (Değişim programlarını dahil ediniz) 1 Evet 0 Hayır 777 Görüşülen kişi liseye gitmemiş A26 A27 Son beş yıl içinde, Avrupa da iş bulmanıza yardımcı olacak bir ajans, büro veya internet sitesiyle bağlantı kurdunuz mu? Son beş yıl içinde, Avrupa dışında bir ülkede iş bulmanıza yardımcı olacak bir ajans, büro veya internet sitesiyle bağlantı kurdunuz mu? A28 A29 A30 Eğer Türkiye den biri yurtdışına yaşamaya veya çalışmaya gidecek olsa, size göre en iyi ülke hangisidir? (Cevabı bekleyiniz; seçenekleri saymayınız. Ülke kodu ve ismi yazınız) Eğer görüşülen kişi birkaç ülke sayarsa, bir tanesini seçmesini söyleyin (tercih edilen ülke). Eğer görüşülen kişi bir ülke değil bir bölge belirtirse, örn. Avrupa, körfez ülkeleri; bölge kodunu kullanın. Yalnızca görüşülen kişi bir ülke söyleyemezse bölge kodunu kullanın. Eğer birisi size Avrupa da yaşamak veya çalışmak için gerekli olan belgeleri verseydi, ne yapardınız? 1 Burada kalırdım 2 Avrupa ya giderdim Neden? (Görüşülen kişinin cevabını kendi sözleriyle, mümkün olduğu kadar detaylı ve söylendiği gibi yazınız) A31 Eğer Türkiye de kalacak olsanız (Araştırma alanı) da mı kalırdınız yoksa başka bir yere mi taşınırdınız? 0 (Araştırma alanı) nda kalırdım 1 Türkiye de bir köye veya kırsal alana giderdim 2 Türkiye içinde bir ilçe merkezine (kasaba) veya şehre giderdim Sayfa 12 EUMAGINE Soru Formu ( )

13 Algılar Türkiye deki hayatın bazı yönleri hakkında fikrinizi sormak istiyorum. Sizin fikrinize göre; Cevap şıklarını şıkları okuyunuz Çok kötü Kötü P1 Türkiye de kadınların durumu... P2 Türkiye de erkeklerin durumu... P3 Türkiye de okullar... P4 Türkiye de sağlık hizmetleri... P5 Türkiye de yardıma ihtiyacı olan fakir kişilere devlet yardımı Size bazı ifadeler okuyacağım. Bu ifadeler hakkındaki düşüncelerinizi Tamamen katılırım, katılırım, ne katılırım ne katılmam, katılmam, kesinlikle katılmam şıklarından sizin cevabınızı yansıtanı seçerek veriniz Cevap şıklarını şıkları okuyunuz Tamamen Katılırım Katılırım Ne iyi ne kötü Ne katılırım ne katılmam İyi Katılmam P6 Türkiye de çok yolsuzluk var P7 Türkiye de siyasetçiler bu ülkenin insanları için en iyisini yapıyorlar P8 Türkiye de iyi bir iş bulmak kolaydır P9 Türkiye de gece sokakta yürümek tehlikelidir P10 Türkiye de kadınlar erkeklerle aynı fırsatlara sahiptirler P11 Türkiye de insanlar toplum içerisinde ne isterlerse söyleyebilirler P12 (Araştırma alanı) nda siyasetçiler (Araştırma alanı) daki insanlar için en iyisini yapıyorlar P13 Türkiye de devlet insanların konuştuğu değişik dillere saygı gösterir P14 Türkiye de insanlar çok çalışarak yükselebilir Çok iyi Kesinlikle Katılmam Sayfa 13 EUMAGINE Soru Formu ( )

14 I I1 I2 Bireysel Değişkenler Şimdi sizin hakkınızda bazı sorular sormak istiyorum. 7 yaşınızdayken, evde hangi dilde konuşurdunuz? DİL KODLARINA BAKINIZ Eğer görüşülen kişi birden fazla dil sayarsa, en çok konuşulanı sorunuz. Başka bir dil biliyor musunuz? aşağıdaki tabloyu doldurunuz. Gidiniz I3 DİL KODLARINA BAKINIZ I2B Bu dili ne kadar iyi konuşursunuz? Çok az Az Orta iyi Gayet iyi I3 Dünyada insanlar değişik dinlere inanırlar. Sizin dininiz nedir? 1 Müslüman Sünni 2 Müslüman Alevi 3 Müslüman Şii 4 Müslüman Mouride 5 Müslüman Tidjane 6 Müslüman Layene 7 Müslüman Niassene 8 Diğer Müslüman, belirtiniz 9 Rus Ortodoks 10 Ukrayna Ortodoksu 11 Ukrayna Autocephalous Ortodoks Kilisesi 12 Rum Ortodoks 13 Arap Ortodoks 14 Ermeni Ortodoks 15 Diğer Ortodoks, belirtiniz 16 Ermeni Katolik 17 Ukrayna Rum Katolik Kilisesi 18 Roman Katolik 19 Ukrayna Protestan Kilisesi 20 Protestan 21 Diğer Hristiyan, belirtiniz 22 Yahudi 23 Budist 24 İnanmıyor (Ateist) 25 Diğer, belirtiniz Sayfa 14 EUMAGINE Soru Formu ( )

15 Size kadın ve erkeklerin toplumdaki konumları ile ilgili bazı ifadeler okuyacağım. Ancak başkalarının ne düşündüğünü, nasıl yaptığını değil, sizin kişisel görüşlerinizi öğrenmek istiyoruz. Bu ifadeler hakkındaki kişisel düşüncelerinizi Tamamen katılırım, katılırım, ne katılırım ne katılmam, katılmam, kesinlikle katılmam şıklarından sizin cevabınızı yansıtanı seçerek veriniz. Cevap şıklarını Tamamen Katılırım Katılırım Ne katılırım ne katılmam Katılmam I4 Evin erkeğinin evin geçiminden sorumlu olması en iyisidir I5 Eğitim erkek çocuklar için kız çocuklara göre daha önemlidir I6 Eğer genç ve bekar bir kadın ailesinden ayrı yaşıyorsa bunda bir sorun yoktur I7 Çocuklu bir kadın ev dışında çalışmamalıdır I8 Kadınlar koca veya ebeveynlerinin izni olmadan yurtdışına çıkmamalılar Kesinlikle Katılmam I9 Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı mısınız? I12 Başka bir ülkede oturma izniniz var mı? Gidiniz sonraki bölüm (PEU) I10 I11 Başka bir vatandaşlığınız var mı? Gidiniz I12 Hangi ülke veya ülkeler? ÜLKE KODLARINA BAKINIZ I13 Hangi ülke veya ülkeler? ÜLKE KODLARINA BAKINIZ Sayfa 15 EUMAGINE Soru Formu ( )

16 Avrupa nın Algılanışı Şimdi size Avrupa daki hayatla ilgili izlenimleriniz hakkında bazı sorular soracağım. Eğer Avrupa ya hiç gitmemişseniz bile oradaki hayat hakkında hayal ettikleriniz vardır. Sizin düşüncenize göre, Cevap şıklarını Çok kötü Kötü Ne iyi ne kötü İyi PEU1 Avrupa da kadınların durumu... PEU2 Avrupa da erkeklerin durumu... PEU3 Avrupa da okullar... PEU4 Avrupa da sağlık hizmetleri... PEU5 Avrupa da yardıma ihtiyacı olan fakir kişilere devlet yardımı Eğer görüşülen kişi Avrupa hakkında hiçbir şey bilmediğini söylerse, şunları söyleyebilirsiniz: - Avrupa ya gitmemişseniz de önemli değil, yine de fikirleriniz vardır - Konuştuğum çoğu kişi de Avrupa ya gitmemişti, ama Avrupa hakkında fikirleri vardı - Yanlış cevap vermek diye birşey yok, sadece fikrinizi öğrenmek istiyoruz Sadece bu cümleleri kullanınız. Size bazı ifadeler okuyacağım. Bu ifadeler hakkındaki düşüncelerinizi Tamamen katılırım, katılırım, ne katılırım ne katılmam, katılmam, kesinlikle katılmam şıklarından sizin cevabınızı yansıtanı seçerek veriniz Cevap şıklarını şıkları okuyunuz Tamamen Katılırım Katılırım Ne katılırım ne katılmam Katılmam PEU6 Avrupa da çok yolsuzluk var PEU7 Avrupa da siyasetçiler ülkelerindeki insanlar için en iyisini yapıyorlar PEU8 Avrupa da iyi bir iş bulmak kolaydır PEU9 Avrupa da gece sokakta yürümek tehlikelidir PEU10 Avrupa da kadınlar erkeklerle aynı fırsatlara sahiptirler PEU11 Avrupa da insanlar toplum içerisinde ne isterlerse söyleyebilirler PEU13 Avrupa da devlet insanların konuştuğu değişik dillere saygı gösterir PEU14 Avrupa da insanlar çok çalışarak yükselebilir Çok iyi Kesinlikle Katılmam Sayfa 16 EUMAGINE Soru Formu ( )

17 T Ulusötesi sosyal etkinlikler Şimdi size internet üzerinden kurduğunuz bağlantılar hakkında bazı sorular yöneltmek istiyorum. T1 Son 12 ay içinde internet kullandınız mı? Gidiniz sonraki bölüm (L) T2 Kendi e-posta adresiniz var mı? Aşağıdaki hizmetlerden kullandıklarınız var mı? A B Bu programı yurt dışında yaşayan kişilerle konuşmak için kullandınız mı? 0 Hayır 1 Evet 0 Hayır 1 Evet T3 Messenger gibi bir sohbet programı ya da MSN, Skype, ICQ gibi internettten ücretsiz arama programı T4 Facebook, MySpace veya hi5 gibi bir sosyal paylaşım ağı T5 Bir arkadaş bulma sitesi Sayfa 17 EUMAGINE Soru Formu ( )

18 L Hayat Memnuniyeti L1 Her şeyi göz önüne aldığınızda, bugünlerde hayatınızdan ne kadar memnunsunuz? L4 Hanehalkınızın maddi durumunu bu mahalle/köydeki diğer hane halklarıyla karşılaştırdığınızda nasıl görüyorsunuz? Hanehalkınızın maddi durumu... 1 Hiç memnun değilim 2 Memnun değilim 3 Ne memnunum ne değilim 4 Memnunum 5 Çok memnunum 1 Çok daha kötü 2 Daha kötü 3 Aynı 4 Daha iyi 5 Çok daha iyi L2 Bugünkü maddi durumunuzdan ne kadar memnunsunuz? 1 Hiç memnun değilim L6 Ebeveynleriniz sizin yaşınızdayken, sizce yaşam standartları sizinkine kıyasla nasıldı? 2 Memnun değilim 3 Ne memnunum ne değilim 4 Memnunum 5 Çok memnunum 1 Sizin şimdiki durumunuzdan çok daha kötüydü 2 Sizin şimdiki durumunuzdan daha kötüydü 3 Sizin şimdiki durumunuzla aşağı yukarı aynıydı 4 Sizin şimdiki durumunuzdan daha iyiydi 5 Sizin şimdiki durumunuzdan çok daha iyiydi L3 Sağlık durumunuzu genel olarak nasıl tarif edersiniz? 1 Çok iyi 2 İyi 3 Orta 4 Kötü 5 Çok kötü L7 Yaşam standartlarınızın daha iyiye mi, daha kötüye mi gittiğini düşünüyorsunuz? 1 Çok daha kötüye gidiyor 2 Daha kötüye gidiyor 3 Aynı 4 Daha iyiye gidiyor 5 Çok daha iyiye gidiyor Sayfa 18 EUMAGINE Soru Formu ( )

19 W Hanehalkı sosyo-ekonomik durum Şimdi size eviniz ve evinizdeki şeyler hakkında bir kaç soru sormak istiyorum. W1 Bu evde kaç oda var? W21 Bu ev kendi eviniz mi, kira mı, yoksa bedelsiz mi oturuyorsunuz? oda Mutfak ve banyo hariç, ama diğer tüm odaları dahil ediniz. Aşağıdakilerden evinizde bulunan veya hanehalkından birinin sahip oldukları var ise söyleyebilir misiniz? Sadece çalışan aletleri ve makineleri sayın! 0 Hayır 1 Evet W2 Elektrik (şebeke veya güneş paneli) W3 Evde kanalizasyona bağlı modern sifonlu tuvalet W4 Sıcak musluk suyu W5 Evde duş W6 Radyo W7 Televizyon W8 Uydu anteni & uydu alıcısı W9 Video/VCR/ DVD oynatıcısı W10 Telefon (sabit hat veya cep telefonu) W11 Evde bilgisayar W12 Evde internet bağlantısı W13 Buzdolabı W14 Gazlı/elektrikli ocak W15 Bulaşık makinesi W16 Klima W17 Çamaşır makinesi W18 Bisiklet W19 Mopet/motorsiklet W20 Araba / kamyon / kamyonet 1 Kendi evimiz 2 Kira 3 Bedelsiz oturuyoruz (bize ait değil ama kira ödemiyoruz) 4 Bakım onarım giderleri karşılığında oturuyoruz. 5 Başka bir düzenleme W22 Bu hanehalkının başka müstakil ev veya daireleri var mı? Kaç tane ev? Ev Sadece evleri dahil edin, inşaat için arsaları saymayın W23 Hanehalkınızın hiçbir üyesinin tarım arazisi var mı? W24 Hanehalkınızın hiçbir üyesinin hayvanı var mı (evcil hayvan hariç)? Sayfa 19 EUMAGINE Soru Formu ( )

20 En önemli İkinci önemli Üçüncü önem W25 Hanehalkınızdan herhangi birinin Türkiye de kendine ait tarım dışı bir işyeri var mı? W27A Hanehalkınızın en önemli gelir kaynağını lütfen söyleyebilir misiniz? A B C Gidiniz L5 (W26 dan sonraki soruya geçiniz) W26 Ne tür bir işyerine sahipler? Birden fazla cevap mümkün 1 Ormancılık 2 Balıkçılık 3 İmalat (modern, büyük ölçekli üretim) 4 Zanaat (örn. marangoz, terzi, fırıncı) 5 İnşaat işi 6 Küçük dükkan / bakkal 7 Büyük ölçek / modern ticaret (örn., süpermarket, bina gereçleri) 8 Otel / pansiyon 9 Restoran/kahvehane / kafe / bar 10 Taksi / minibüs/dolmuş 11 Ticaret / Ticari nakliyat (kamyon, kamyonet, büyük van tipi minibüsler) 12 Eğitim, sağlık ve sosyal hizmet 13 Araba / motorsiklet tamir dükkanı 14 Diğer Hizmet sektörü (örn. kuaför, seyahat acentası) 15 Diğer, belirtiniz: Aşağıdaki listeyi şıkları okuyunuz ve tabloyu doldurunuz W27B W27C İkinci önemli gelir kaynağınız nedir? Aşağıdaki listeyi şıkları okuyunuz ve tabloyu doldurunuz Üçüncü önemli gelir kaynağınız nedir? Aşağıdaki listeyi şıkları okuyunuz ve tabloyu doldurunuz 1 Maaşlar 2 Tarım 3 Ev veya başka mülklerin kiralanmasından elde edinilen gelir 4 Tarım harici iş geliri 5 Türkiye nin başka yerinde yaşayan kişilerden alınan para 6 Yurtdışında yaşayan kişilerden alınan para 7 Başka kaynaklardan yardım (nakit veya ayni) Eğer sadece bir gelir kaynağı var ise, B ve C için 777 giriniz Bu anketin son sorusuydu. Katılımınız için çok teşekkür ederiz. L5 Mevcut yaşama koşullarınızı nasıl tarif edersiniz? 1 İstediğim herşeyi satın alabiliyorum 2 İstediğim şeylerin çoğunu satın alabiliyorum 3 Sadece ihtiyacım olan şeyleri alabiliyorum 4 İhtiyacım olan herşeyi satın alamıyorum Eklemek istediğiniz bir yorumunuz var mı? Görüşülen kişinin yorumları: : Bireysel görüşmenin bitiş zamanı (ss:dd) Görüşmeci, lütfen sonraki sayfadaki soruları unutma Sayfa 20 EUMAGINE Soru Formu ( )

21 IQ Görüşmeci anketi IQ1 Görüşmede ağırlıklı olarak kullanılan dil neydi? DİL KODLARINA BAKINIZ IQ2 Görüşülen kişi bu dili ne kadar iyi konuşuyordu? 1 Çok az 2 Az 3 Orta 4 İyi 5 Çok iyi IQ3 Başka bir dil kullandınız mı? Gidiniz IQ6 IQ4 Hangi dil? DİL KODLARINA BAKINIZ IQ5 Görüşülen kişi bu dili ne kadar iyi konuşuyordu? 1 Çok az 2 Az 3 Orta 4 İyi 5 Çok iyi IQ7 IQ8 IQ6 Görüşülen kişinin anketteki soruları ne derece anladığını düşünüyorsunuz? 1 Hiç 2 Biraz 3 Orta 4 Çoğunlukla 5 Tamamen Görüşme esnasında başkaları da mevcut muydu? Birden fazla cevap mümkün, görüşülen kişiyle tüm görüşme esnasında yalnızdım., ailenin başka üyeleri de görüşme esnasında mevcuttu. 3 Evet, görüşülen kişinin arkadaşları görüşme esnasında mevcuttu. 4 Evet, görüşülen kişinin komşuları görüşme esnasında mevcuttu. Eğer görüşme esnasında başkaları da mevcutsa, görüşmeye müdahale ettiler mi? Birden fazla cevap mümkün, hiçbirşey söylemediler ve görüşülen kişi tüm sorulara serbestçe cevap verdi. 2 Hayır, hiçbirşey söylemediler ancak görüşülen kişinin sorulara serbestçe cevap veremediği izlenimini edindim. 3 Evet, görüşülen kişi bazen sorulara yanıt vermeden önce onlara fikirlerini sordu. 4 Evet, bazen görüşülen kişinin cevaplarının üzerine yorum yaptılar. Görüşmecinin yorumları: Sayfa 21 EUMAGINE Soru Formu ( )

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ NÜFUS ETÜTLERİ ENSTİTÜSÜ TÜRKİYE DE KADIN VE AİLE ARAŞTIRMASI 2014 HANEHALKI SORU KAĞIDI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ NÜFUS ETÜTLERİ ENSTİTÜSÜ TÜRKİYE DE KADIN VE AİLE ARAŞTIRMASI 2014 HANEHALKI SORU KAĞIDI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ NÜFUS ETÜTLERİ ENSTİTÜSÜ TÜRKİYE DE KADIN VE AİLE ARAŞTIRMASI 2014 HANEHALKI SORU KAĞIDI TANITIM BİLGİLERİ KÜME NO... İL HANE NO... İLÇE 5 BÖLGE... BUCAK 12 BÖLGE... KÖY YERLEŞİM

Detaylı

Tarih:. Yer:. Katılımcı numarası:... Sosyolinguistik Görüşme 1) İsim:.. Cinsiyet: Meslek:.. Doğum tarihiniz:.. Yaşınız:.. Milliyetiniz:.

Tarih:. Yer:. Katılımcı numarası:... Sosyolinguistik Görüşme 1) İsim:.. Cinsiyet: Meslek:.. Doğum tarihiniz:.. Yaşınız:.. Milliyetiniz:. Sosyolinguistik Görüşme 1) İsim:.. Cinsiyet: Meslek:.. Doğum tarihiniz:.. Yaşınız:.. Milliyetiniz:. 2) Nerede doğdunuz? Yer:. Bölge:. Eyalet: Ülke:... 3) Tamamladığınız en yüksek okul derecesi nedir? a.

Detaylı

Sosyolinguistik Görüşme. 1) İsim:.. Cinsiyet: Meslek:.. Doğum Tarihiniz:.. Yaşınız:. Milliyetiniz:.

Sosyolinguistik Görüşme. 1) İsim:.. Cinsiyet: Meslek:.. Doğum Tarihiniz:.. Yaşınız:. Milliyetiniz:. Sosyolinguistik Görüşme 1) İsim:.. Cinsiyet: Meslek:.. Doğum Tarihiniz:.. Yaşınız:. Milliyetiniz:. 2) Nerede doğdunuz? Yer:. Bölge:. Eyalet: Ülke:... 3) İkamet (yaşadığınız) ettiğiniz şehir... yılından

Detaylı

Proje: COMPASS 510858-LLP-1-AT-LEONARDO-LMP. Proje hakkında açıklayıcı bilgiler

Proje: COMPASS 510858-LLP-1-AT-LEONARDO-LMP. Proje hakkında açıklayıcı bilgiler Proje: COMPASS 510858-LLP-1-AT-LEONARDO-LMP Proje hakkında açıklayıcı bilgiler Bu anketin amacı, niteliksel bilgilerin toplanıp, belirli formlarda yardım ve ihtiyacı olan, 15-25 yaş arası göçmen yada farklı

Detaylı

İhtiyaç ve Tutum Analizi Anketi. Sevgili Öğrenciler,

İhtiyaç ve Tutum Analizi Anketi. Sevgili Öğrenciler, İhtiyaç ve Tutum Analizi Anketi Sevgili Öğrenciler, Bu anket MLARG: risk grubundaki gençler için cep telefonu üzerinden İngilizce öğrenme (Proje Numarası: 2009-TR1-LEO05-08674) adında bir Avrupa Birliği

Detaylı

NÜFUS SAYIMI 2011. Sayım Bölümünün kodu:

NÜFUS SAYIMI 2011. Sayım Bölümünün kodu: KIBRIS CUMHURİYETİ İSTATİSİTİK HİZMETİ NÜFUS SAYIMI 0 Soru Dizisinin Seri Numarasını: Belediye/Toplum: Belediye/Toplumun kodu: Kilise Bölgesi: Kilise Bölgesinin kodu: Sayım Bölümünün kodu: Yolunun adı

Detaylı

Alan kodu Tel... telefon yok ZİYARET KAYDI ( Ziyaret = Deneğe/ haneye ulaşmak için yapılan teşebbüslerin her biri) 1 = kişisel ziyaret

Alan kodu Tel... telefon yok ZİYARET KAYDI ( Ziyaret = Deneğe/ haneye ulaşmak için yapılan teşebbüslerin her biri) 1 = kişisel ziyaret (Round, 00/) Örneklem: Kish yöntemiyle adres örneklemi ÖRNEKLEM BİRİMİ: HANE ADRES Respondents name Denek no: (merkezden verilir) Hane kimlik no: (merkezden verilir) SEÇİM TABLOSU Hanedeki 5 veya üzeri

Detaylı

KANADA TASLAK VİZE BAŞVURU FORMU

KANADA TASLAK VİZE BAŞVURU FORMU KANADA TASLAK VİZE BAŞVURU FORMU Bu formdaki cevaplarınız birebir konsolosluk sistemine işlenmektedir. Konsolosluk memuru verilen cevaplar ve sunulan evrakları karşılaştırarak başvurunuzu değerlendirmektedir.

Detaylı

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ : 2014 2015 Μάθημα : Τουρκικά Επίπεδο : Ε1 Διάρκεια : 2 ώρες

Detaylı

EUROSTUDENT ULUSAL ARAŞTIRMASI: TÜRKİYE SONUÇLARI

EUROSTUDENT ULUSAL ARAŞTIRMASI: TÜRKİYE SONUÇLARI EUROSTUDENT ULUSAL ARAŞTIRMASI: TÜRKİYE SONUÇLARI Prof. Dr. Nezih Güven (ODTÜ, Rektör Danışmanı) Doç. Dr. Ayşe Gündüz Hoşgör (ODTÜ,Sosyoloji Blm.) Y. Doç. Dr. Mustafa Şen (ODTÜ, Sosyoloji Bölümü) Bağlantı

Detaylı

Nuhoğlu Vakfı ndan kırtasiye yardımı talep etmenizin nedenlerini kısaca belirtiniz.

Nuhoğlu Vakfı ndan kırtasiye yardımı talep etmenizin nedenlerini kısaca belirtiniz. Nuhoğlu Vakfı ndan kırtasiye yardımı talep etmenizin nedenlerini kısaca belirtiniz. ÖNEMLİ NOTLAR: Kırtasiye yardımı isteğinde bulunacak üyelerin, bu formu eksiksiz olarak doldurup, istenilen belgelerle

Detaylı

TÜBİTAK BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJESİ KONUT KULLANICI ANKETİ

TÜBİTAK BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJESİ KONUT KULLANICI ANKETİ TÜBİTAK BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJESİ KONUT KULLANICI ANKETİ İyi günler, ismim... ARİMA Araştırma dan geliyorum. TÜBİTAK 113K799 Nolu Türkiye de Konut Kalitesinin İyileştirilmesine Yönelik Kullanıcı Davranışlarının

Detaylı

PROJE: WEBWISE PARENTS (WEB UZMANI EBEVEYNLER) EBEVEYNLER İÇİN ANKET

PROJE: WEBWISE PARENTS (WEB UZMANI EBEVEYNLER) EBEVEYNLER İÇİN ANKET PROJE: WEBWISE PARENTS (WEB UZMANI EBEVEYNLER) EBEVEYNLER İÇİN ANKET Yaşınız: Mezuniyet: İlkokul / Lise / Üniversite Baba Anne 1- Kaç çocuğunuz var? Kız(lar). Erkek(ler). 2- Kaç yaşındalar? Kız(lar)...

Detaylı

istasyonkentseldonusum pbx istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum

istasyonkentseldonusum pbx  istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum HANE HALKI ANKETİ +90 342 211 12 00 pbx www.istasyonkentseldonusum.com bilgi@istasyonkentseldonusum.com istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum Kentsel Dönüşüm Ofisi Çakmak

Detaylı

1. Veri Seti Yapısı, Hane, 2012 (Kesit Veri) (GYK12_H)

1. Veri Seti Yapısı, Hane, 2012 (Kesit Veri) (GYK12_H) BULTEN Her hane için verilen numara (Bülten numarası) 5 1...17562 HB010 Anket yılı 4 2012 HB020 Hanehalkının yaşadığı yer 1 1- Kır 2- Kent HB030 İstatistiki Bölge Birimleri Sınıflaması, 1. Düzey 3 Kod-Coğrafi

Detaylı

GİDİŞ AMACINIZ? İNGİLTEREYE GİDİŞ SEBEBİNİZ? : Pasaportta yazdığı Gibi ADINIZ : Pasaportta yazdığı Gibi SOYADINIZ : Evlenmeden Önceki SOYİSMİNİZ :

GİDİŞ AMACINIZ? İNGİLTEREYE GİDİŞ SEBEBİNİZ? : Pasaportta yazdığı Gibi ADINIZ : Pasaportta yazdığı Gibi SOYADINIZ : Evlenmeden Önceki SOYİSMİNİZ : GİDİŞ AMACINIZ? İNGİLTEREYE GİDİŞ SEBEBİNİZ? : Pasaportta yazdığı Gibi ADINIZ : Pasaportta yazdığı Gibi SOYADINIZ : Evlenmeden Önceki SOYİSMİNİZ : EV ADRESİNİZ İLETİŞİM BİLGİLERİNİZ Mahalle : Cadde : Sokak

Detaylı

TÜRKİYE ORTOPEDİK ENGELLİLER FEDERASYONU EĞİTİM BURSU BAŞVURU FORMU

TÜRKİYE ORTOPEDİK ENGELLİLER FEDERASYONU EĞİTİM BURSU BAŞVURU FORMU TÜRKİYE ORTOPEDİK ENGELLİLER FEDERASYONU EĞİTİM BURSU BAŞVURU FORMU * Bu form Üniversiteler ile Lisede okuyacak/okuyan engelilere yönelik olduğundan bu şartı haiz olmayan başvurular dikkate alınmaz. *

Detaylı

(22 Aralık 2012, Cumartesi) GRUP A. 2012-2013 Türkçe Ortak Sınavı Lise Hazırlık Sınıfı

(22 Aralık 2012, Cumartesi) GRUP A. 2012-2013 Türkçe Ortak Sınavı Lise Hazırlık Sınıfı 2012-2013 Türkçe Ortak Sınavı Lise Hazırlık Sınıfı AÇIKLAMALAR 1. Soruların cevaplarını kitapçıkla birlikte verilecek optik forma işaretleyiniz. 2. Cevaplarınızı koyu siyah ve yumuşak bir kurşun kalemle

Detaylı

Uyum Araştırması 2015

Uyum Araştırması 2015 Uyum Araştırması 2015 Araştırmamıza katıldığınız ve değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Çeşitli üniversitelerin desteğiyle başka ülkelerden Türkiye ye göç etmiş kişilerin toplumsal, ekonomik

Detaylı

GYK10111213_H Hane veri setinin kapsamı: Anket uygulanan hanehalklarından ankete cevap verenlerin bilgilerini içermektedir.

GYK10111213_H Hane veri setinin kapsamı: Anket uygulanan hanehalklarından ankete cevap verenlerin bilgilerini içermektedir. Kayıt HKIMLIK Hane kimlik numarası (Hane anahtar değişkeni) 7 Seçenekler HB010 Anket yılı 4 2010-2011-2012-2013 HB050 Hanehalkı tipi 2 5-Tek kişilik hanehalkı 1-64 yaşın altında* *: "1", "2", "3" ve "4"

Detaylı

BURS BAŞVURUSUNA EKLENECEK BELGELER: 1- Ailenizin ikamet ettiği yeri gösteren ikametgah belgesi. 2- TC Nolu nufus kimlik fotokopisi

BURS BAŞVURUSUNA EKLENECEK BELGELER: 1- Ailenizin ikamet ettiği yeri gösteren ikametgah belgesi. 2- TC Nolu nufus kimlik fotokopisi BURS BAŞVURUSUNA EKLENECEK BELGELER: 1- Ailenizin ikamet ettiği yeri gösteren ikametgah belgesi 2- TC Nolu nufus kimlik fotokopisi 3- Gelir Beyanı ile ilgili olarak: a- Aile reisinin (Anne veya Baba yada

Detaylı

ANKET SONUÇLARI. Anket -1 Lise Öğrencileri anketi.

ANKET SONUÇLARI. Anket -1 Lise Öğrencileri anketi. ANKET SONUÇLARI Anket -1 Lise Öğrencileri anketi. Bu anket, çoğunluğu Ankara Kemal Yurtbilir İşitme Engelliler Meslek Lisesi öğrencisi olmak üzere toplam 130 öğrenci üzerinde gerçekleştirilmiştir. Araştırmaya

Detaylı

Seçenekler. 1 1- Ev sahibi 2- Kiracı 3- Lojman 4- Diğer (Herhangi bir kira ödemeyen) 4 1900...2014

Seçenekler. 1 1- Ev sahibi 2- Kiracı 3- Lojman 4- Diğer (Herhangi bir kira ödemeyen) 4 1900...2014 HKIMLIK Hane kimlik numarası (Hane anahtar değişkeni) 7 HB010 Anket yılı 4 2011-2012-2013-2014 HB050 Hanehalkı tipi 2 5-Tek kişilik hanehalkı 1-64 yaşın altında* *: "1", "2", "3" ve "4" kodları FK070 (fert

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ BURS VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞVURU FORMU

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ BURS VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞVURU FORMU KİMLİK BİLGİLERİ T.C. Kimlik No : Adı Soyadı : Baba Adı : Ana Adı : Doğum Yeri : Doğum Tarihi (Gün/Ay/Yıl) : Medeni Hali : İli: İlçesi: Mah/Köy : Cinsiyet : Cilt No : Aile Sıra No : Sıra No : ÖĞRENİM BİLGİLERİ

Detaylı

Türkiye de azınlık olmak Anket Çalışması

Türkiye de azınlık olmak Anket Çalışması Türkiye de azınlık olmak Anket Çalışması Kişilik Bilgileri: D.1 Hangi yaş aralığında bulunduğunuzu işaretleyiniz. K.1 20 nin altında 1 20-29 2 30-39 3 40-49 4 50-59 5 59 un üstü 6 D.2 Cinsiyetiniz? K.2

Detaylı

BİREYSEL EĞİTİM PROGRAMI GÖRÜŞME FORMU

BİREYSEL EĞİTİM PROGRAMI GÖRÜŞME FORMU BİREYSEL EĞİTİM PROGRAMI GÖRÜŞME FORMU Formun Amacı: Bu form çocuğun sağlık durumu, psikomotor gelişimi, özbakım gelişimi, sosyal duygusal gelişimi ve davranışsal özelliklerine ilişkin bireysel gereksinimleri

Detaylı

1. Veri Seti Yapısı, Hane, 2013 (Kesit Veri) (GYK13_H)

1. Veri Seti Yapısı, Hane, 2013 (Kesit Veri) (GYK13_H) BULTEN Her hane için verilen numara (Bülten numarası) 5 1 21813 HB010 Anket yılı 4 2013 HB020 Hanehalkının yaşadığı yer 1 1- Kır 2- Kent HB030 İstatistiki Bölge Birimleri Sınıflaması, 1. Düzey 3 Kod-Coğrafi

Detaylı

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖĞRENCİNİN DURUMUNU İZLEME FORMU AİLE BİLGİLERİ.

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖĞRENCİNİN DURUMUNU İZLEME FORMU AİLE BİLGİLERİ. Sınıfı: Tarih Öğrencinin Adı Soyadı: Okul Numarası: Cinsiyeti Kadın Erkek Mezun Olduğunuz Lise ve İli Öğrencinin İletişim Bilgileri: Adres: Medeni Durumunuz: Danışmanın Adı Soyadı: ÖĞRENCİ İLE İLGİLİ BİLGİLER

Detaylı

TARLABAŞI TOPLUM MERKEZİ ANNEX 6. Çocuk Tablo ve Grafikler 2006/2007 Tarlabaşı Kayıtlar

TARLABAŞI TOPLUM MERKEZİ ANNEX 6. Çocuk Tablo ve Grafikler 2006/2007 Tarlabaşı Kayıtlar TARLABAŞI TOPLUM MERKEZİ ANNEX 6 Çocuk Tablo ve Grafikler 2006/2007 Tarlabaşı Kayıtlar Cinsiyet Frekans % Kadın 126 51,8 Erkek 117 48,2 Toplam 243 100,0 Doğum Yeri Frekans % İstanbul 150 61,7 Doğu-Güneydoğu

Detaylı

The European Social Survey

The European Social Survey ESS document date: 12/07/04 The European Social Survey SUPPLEMENTARY QUESTIONNAIRE F-2-F B (Round 2 2004) DENEK NO: VERSİYON NO: F-2-F B 1 ANKETÖRE: HERKESE SORUNUZ! HF1/HF2 KART A Bu bölümde kısaca bazı

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. M.Cengiz YILDIZ Kenan BÖLÜKBAŞ M. Halis ÖZER Araştırma Yöneticisi Araştırmacı Araştırmacı SORULAR

Yrd.Doç.Dr. M.Cengiz YILDIZ Kenan BÖLÜKBAŞ M. Halis ÖZER Araştırma Yöneticisi Araştırmacı Araştırmacı SORULAR 127 ANKET FORMU ANKET NO: BİRİM: ÖZELLİK: Bu anket formu, Diyarbakır Dicle Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü'nde, TÜBİTAK adına yülütülen bir araştırma için hazırlanmıştır. Çalışma,

Detaylı

1/9. Türkiye E- Ticaret Araştırması Ocak 2010. 13 Ocak 2010, Webrazzi Gündem: E- Ticaret 2010 Crenvo Bilişim Danışmanlık Reklam ve Tic. Ltd. Şti.

1/9. Türkiye E- Ticaret Araştırması Ocak 2010. 13 Ocak 2010, Webrazzi Gündem: E- Ticaret 2010 Crenvo Bilişim Danışmanlık Reklam ve Tic. Ltd. Şti. 1/9 Türkiye E- Ticaret Araştırması Ocak 2010 13 Ocak 2010, Webrazzi Gündem: E- Ticaret 2010 Crenvo Bilişim Danışmanlık Reklam ve Tic. Ltd. Şti. 2/9 Araştırma Hakkında Araştırma verisi 81 ilden 2070 kişinin

Detaylı

Bekar Evli Boşanmış Eşi ölmüş Diğer. İlkokul Ortaokul Lise Yüksekokul Fakülte Yüksek Lisans

Bekar Evli Boşanmış Eşi ölmüş Diğer. İlkokul Ortaokul Lise Yüksekokul Fakülte Yüksek Lisans Form no : Tarih : Bu anket hastalığınızı daha iyi anlayabilmek ve sizlere daha yararlı olabilmek için düzenlenmiştir. Lütfen olabildiğince nesnel (objektif) yanıtlamaya özen gösterin. Ankete kimliğinizi

Detaylı

ORTA HAZIRLIK TÜRKÇE ORTAK SINAVI-1 2015-2016. Açıklamalar GRADE. (20 Aralık 2015, Pazar)

ORTA HAZIRLIK TÜRKÇE ORTAK SINAVI-1 2015-2016. Açıklamalar GRADE. (20 Aralık 2015, Pazar) (20 Aralık 2015, Pazar) GRADE ORTA HAZIRLIK 2015-2016 ORTAK SINAVI-1 Açıklamalar 1. Bu sınav 50 adet çoktan seçmeli sorudan oluşmaktadır. 2. Üç yanlış cevap bir doğru cevabı götürür. 3. Sınavın Süresi

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ BURS VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞVURU FORMU

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ BURS VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞVURU FORMU KİMLİK BİLGİLERİ T.C. Kimlik No : Adı Soyadı : Baba Adı : Ana Adı : Doğum Yeri : Doğum Tarihi (Gün/Ay/Yıl) : Medeni Hali : İli: İlçesi: Mah/Köy : Cinsiyet : Cilt No : Aile Sıra No : Sıra No : ÖĞRENİM BİLGİLERİ

Detaylı

15 YAŞINDAN KÜÇÜK çocuklara düzenli bakıyor musunuz?

15 YAŞINDAN KÜÇÜK çocuklara düzenli bakıyor musunuz? V01 Aşağıdaki sorular, çocukların ve yardıma muhtaç olan büyüklerin bakımıyla ilgilidir. Yardıma muhtaç olan 15 yaşından büyük yakınlarınıza ya da tanıdıklarınıza bakıyor musunuz? Anketör: Meslek icabı

Detaylı

3.6.1.1.1. Toplu Taşıma Aracı Kullanım Sıklığı

3.6.1.1.1. Toplu Taşıma Aracı Kullanım Sıklığı 3.6.1. Ulaşım Tipleri Yaşam Kalitesi Grubu araştırmaları çerçevesinde şehir yönetimi açısından önem taşıyan halkın beğeni ve eğilimleri, kamu hizmetlerinin kullanım özellikleri, ulaşım ilişkileri, gibi

Detaylı

KOLOĞLU HOLDİNG A.Ş. tarafından eğitim- öğretim yılında üniversite öğrencilerine burs verilecektir.

KOLOĞLU HOLDİNG A.Ş. tarafından eğitim- öğretim yılında üniversite öğrencilerine burs verilecektir. KOLOĞLU HOLDİNG A.Ş. tarafından 2018-2019 eğitim- öğretim yılında üniversite öğrencilerine burs verilecektir. Koloğlu Holding Bursu, üniversitelerde öğrenim gören başarılı ve maddi imkanları yetersiz olan

Detaylı

2. En başarılı olduğunuzu düşündüğünüz dersler hangileri? 3. En başarısız olduğunuzu düşündüğünüz dersler hangileri?...

2. En başarılı olduğunuzu düşündüğünüz dersler hangileri? 3. En başarısız olduğunuzu düşündüğünüz dersler hangileri?... ANKET-1 (LİSE) Türk İşaret Dilinde izlemek için tıklayınız. Ad Soyad:. Okul -Sınıfı:. 1. Okul başarınızı nasıl yorumluyorsunuz? Kötü Orta İyi Çok iyi 2. En başarılı olduğunuzu düşündüğünüz dersler hangileri?

Detaylı

T.C. BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖNLİSANS BURS BAŞVURU FORMU / 20..

T.C. BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖNLİSANS BURS BAŞVURU FORMU / 20.. T.C. BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖNLİSANS BURS BAŞVURU FORMU 20... / 20.. Açıklama: Burs başvurusu yapan adayların bu formu doğru ve eksiksiz doldurduktan sonra, ekleriyle birlikte, Biruni Üniversitesi

Detaylı

Anket. Sosyal konut için BAŞVURU. Fragebogen

Anket. Sosyal konut için BAŞVURU. Fragebogen Bilgi notu: Lütfen bütün alanları eksizsiz ve doğru doldurun. Tarih girdişlerinde GG.AA.YYYY formatını kullanın. Formu internet üzerinden indirirseniz, doğrudan ekranda doldurup yazıcıdan çıkartabilirsiniz.

Detaylı

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 08/09/2016-E

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 08/09/2016-E Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 08/09/2016-E.171834 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri *BEKA3NZ7 Z* Sayı : 83289901-304.01 Konu : NEF Vakfı Bursu BİLGİSAYAR

Detaylı

AİLE & YETİŞTİRME KONULU SORU LİSTELERİ

AİLE & YETİŞTİRME KONULU SORU LİSTELERİ VG&O 0-3 A.A. Vermulst, G. Kroes, R.E. De Meyer & J.W. Veerman AİLE & YETİŞTİRME KONULU SORU LİSTELERİ 0 İLA 3 YAŞ ARASINDAKİ ÇOCUKLARIN ANNE-BABALARINA YÖNELİKTİR GENCIN ADI: TEDAVI ŞEKLI: DOLDURMA TARIHI:

Detaylı

Araştırma Notu 16/191

Araştırma Notu 16/191 Araştırma Notu 16/191 7 Mart 2016 REİSİ KADIN OLAN 1,2 MİLYON HANE YOKSUNLUK İÇİNDE YAŞIYOR Gökçe Uysal * ve Mine Durmaz ** Yönetici özeti Gerek toplumsal cinsiyet eşitliği gerekse gelecek nesillerin fırsat

Detaylı

LanguageCert AÜ TÖMER B2 TürkYet (Konuşma) Örnek Sınav 1

LanguageCert AÜ TÖMER B2 TürkYet (Konuşma) Örnek Sınav 1 LanguageCert AÜ TÖMER B2 TürkYet (Konuşma) Örnek Sınav 1 Gözetmen için açıklamalar Sınav süresi : 13 dakika A = Aday G = Gözetmen Birinci Bölüm (3 dakika) KAYIT CİHAZINIZI KONTROL EDİNİZ G: LanguageCert

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ BURS VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞVURU FORMU

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ BURS VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BAŞVURU FORMU KİMLİK BİLGİLERİ T.C. Kimlik No : Adı Soyadı : Baba Adı : Ana Adı : Doğum Yeri : Doğum Tarihi (Gün/Ay/Yıl) : Medeni Hali : İli: İlçesi: Mah/Köy : Cinsiyet : Cilt No : Aile Sıra No : Sıra No : ÖĞRENİM BİLGİLERİ

Detaylı

BURS BAŞVURU FORMU

BURS BAŞVURU FORMU BURS BAŞVURU FORMU 2017-2018 Açıklama: Burs başvurusu yapan adayların bu formu doğru ve eksiksiz doldurduktan sonra, ekleriyle birlikte, Biruni Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü ne 31.07.2017

Detaylı

LanguageCert AÜ TÖMER B1 TürkYet (Konuşma) Örnek Sınav 1

LanguageCert AÜ TÖMER B1 TürkYet (Konuşma) Örnek Sınav 1 LanguageCert AÜ TÖMER B1 TürkYet (Konuşma) Örnek Sınav 1 özetmen için açıklamalar KAYIT CİHAZINIZI KONTROL EDİNİZ Sınav süresi : 12 dakika A = Aday Birinci Bölüm Süre: 3 dakika = özetmen A A :LanguageCert

Detaylı

İNGİLTERE TASLAK VİZE BAŞVURU FORMU

İNGİLTERE TASLAK VİZE BAŞVURU FORMU Randevu Talep Edilen Şehir: o İstanbul o Ankara o İzmir o Gaziantep o Bursa Bu bölüm ATUS tarafından doldurulacaktır Tarih / İsim İNGİLTERE TASLAK VİZE BAŞVURU FORMU Bu formdaki cevaplarınız birebir konsolosluk

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ BİLGİ ANKETİ SORULARINA VERİLEN YANITLARIN DAĞILIMI Eğitim-Öğretim Yılı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ BİLGİ ANKETİ SORULARINA VERİLEN YANITLARIN DAĞILIMI Eğitim-Öğretim Yılı TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ BİLGİ ANKETİ SORULARINA VERİLEN YANITLARIN DAĞILIMI 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Kişisel Bilgiler Medeni haliniz 100,00% 21823 Bekâr 95,59% 20860 Dul 0,22%

Detaylı

YENİ ZELANDA ONLİNE FORMUN DOLDURULMASI İÇİN HAZIRLANMIŞ TASLAK VİZE BİLGİ FORMU

YENİ ZELANDA ONLİNE FORMUN DOLDURULMASI İÇİN HAZIRLANMIŞ TASLAK VİZE BİLGİ FORMU YENİ ZELANDA ONLİNE FORMUN DOLDURULMASI İÇİN HAZIRLANMIŞ TASLAK VİZE BİLGİ FORMU Bu formdaki bilgiler birebir konsolosluğa sunulacak olan forma yazılmaktadır. Konsolosluk memuru bu formdaki bilgilerle

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür ve Sanat Hizmetleri Şube Müdürlüğü EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür ve Sanat Hizmetleri Şube Müdürlüğü EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 25/09/2018-E.269094 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür ve Sanat Hizmetleri Şube Müdürlüğü *BEAC6D95R* Sayı : 42937845-304.01

Detaylı

DANIŞMANLIK TEDBİRİ UYGULAMALARI ÇOCUK TANIMA FORMU

DANIŞMANLIK TEDBİRİ UYGULAMALARI ÇOCUK TANIMA FORMU DANIŞMANLIK TEDBİRİ UYGULAMALARI ÇOCUK TANIMA FORMU ADI- SOYADI T.C. KİMLİK NUMARASI DOSYA NUMARASI İLK GÖRÜŞME TARİHİ Çocukla İlgili Genel Bilgiler Hukuki statüsü Suça Sürüklenen Mağdur Tanık Korunmaya

Detaylı

İMKANLAR. 4710 Vestal Parkway E Vestal, NY 13850 607.217.4574 Fax 607.348.1571 upmetroplex.com

İMKANLAR. 4710 Vestal Parkway E Vestal, NY 13850 607.217.4574 Fax 607.348.1571 upmetroplex.com İMKANLAR DAİRE YENİ aydınlatma armatürü ve banyo muslukları YENİ paslanmaz çelik tertibat YENİ granit tezgah YENİ çamaşır makinesi ve kurutucu YENİ ahşap stili döşeme YENİ halı döşemesi YENİ deri köşe

Detaylı

LanguageCert AÜ TÖMER A1 TürkYet (Konuşma) Örnek Sınav 1

LanguageCert AÜ TÖMER A1 TürkYet (Konuşma) Örnek Sınav 1 LanguageCert AÜ TÖMER A1 TürkYet (Konuşma) Örnek Sınav 1 Gözetmen için açıklamalar Sınav süresi : 6 dakika A = Aday G = Gözetmen Birinci Bölüm (1 dakika 30 saniye) KAYIT CİHAZINIZI KONTROL EDİNİZ G: LanguageCert

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür ve Sanat Hizmetleri Şube Müdürlüğü İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür ve Sanat Hizmetleri Şube Müdürlüğü İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 15/10/2018-E.294823 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür ve Sanat Hizmetleri Şube Müdürlüğü *BE6P66SHK* Sayı : 42937845-304.01

Detaylı

VATANDAŞLIĞINIZ KİMLİK NUMARANIZ

VATANDAŞLIĞINIZ KİMLİK NUMARANIZ AVUSTURALYA BİLGİ FORMU AŞAĞIDA BELİRTİLEN BİLGİLER DS-160 ONLİNE FORMUNUZ İÇİN OLUP EKSİK YADA YANLIŞ BİLGİLER VİZE BAŞVURUNUZUN OLUMSUZ SONUÇLANMASINA YOL AÇABİLİR SOYAD AD ÖNCEKİ SOYADINIZ MEDENİ DURUM

Detaylı

ZA6641. Flash Eurobarometer 419 (Quality of Life in European Cities 2015) Country Questionnaire Turkey

ZA6641. Flash Eurobarometer 419 (Quality of Life in European Cities 2015) Country Questionnaire Turkey ZA66 Flash Eurobaroeter 9 (Quality of Life in European Cities 05) Country Questionnaire Turkey FL9 - Quality of life in European Cities TR D Kaç yaşındasınız? (YAZINIZ - "CEVAP VERMEYİ REDDETTİ" ise '99'

Detaylı

ÇOCUK İHMAL VE İSTİSMARI ÖN GÖRÜŞME FORMU

ÇOCUK İHMAL VE İSTİSMARI ÖN GÖRÜŞME FORMU . Üniversitesi Çocuk Koruma Uygulama ve Araştırma Merkezi Çocuk Koruma Birimi ÇOCUK İHMAL VE İSTİSMARI ÖN GÖRÜŞME FORMU Çocuğun Cinsiyeti: TC Kimlik No: Görüşmecinin Görevi: Görüşme Tarihi: Doğum Yeri

Detaylı

Icabında diğer çocukları buraya ekleyin (Lütfen yaşını ve cinsiyetini de belirtiniz):...

Icabında diğer çocukları buraya ekleyin (Lütfen yaşını ve cinsiyetini de belirtiniz):... Bütün cevaplar kesinlikle gizli ve anonim tutulacaktır! Bu formu kimin doldurduğunu lütfen işaretleyiniz: Anne/Anneanne/Babaanne/Üvey Anne Baba/Dede/Üvey Baba diğer kişiler, yani.. Bölüm A: Çocuğunuz ile

Detaylı

Özel Alman Lisesi Deutsche Schule Istanbul

Özel Alman Lisesi Deutsche Schule Istanbul Özel Alman Lisesi Deutsche Schule Istanbul EK:1 İHTİYAÇ VE BAŞARI BURSU FORMU Formda istenen bilgileri büyük harfle yazınız. ÖĞRENCİ VE AİLESİ HAKKINDA BİLGİLER Fotoğraf 1. Öğrencinin : Adı: Soyadı: Sınıfı:

Detaylı

A1 DÜZEYİ B KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO:

A1 DÜZEYİ B KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO: A1 DÜZEYİ ADI SOYADI: OKUL NO: NOT OKUMA 1. Aşağıdaki metni -(y/n)a, -(n)da, -(n)dan, -(y/n)i ve -(I)yor ekleriyle tamamlayınız. (10 puan) Sevgili Ayşe, Nasılsın? Sana bu mektubu İstanbul dan yazıyorum.

Detaylı

Bölge Uzmanı Nihai Form

Bölge Uzmanı Nihai Form Bölge Uzmanı Nihai Form KİŞİSEL BİLGİLER Ad: AHMET ENES Soyad: BAŞKAYA TC Kimlik No: 65950093052 Uyruk: TÜRK Cinsiyet: Erkek Doğum Yeri: İSTANBUL Doğum Tarihi: 10/04/1995 Telefon: 5346552122 Eposta Adresi:

Detaylı

ÇOCUK İHMAL VE İSTİSMARI ÖN GÖRÜŞME FORMU

ÇOCUK İHMAL VE İSTİSMARI ÖN GÖRÜŞME FORMU . Üniversitesi Çocuk Koruma Uygulama ve Araştırma Merkezi Çocuk Koruma Birimi ÇOCUK İHMAL VE İSTİSMARI ÖN GÖRÜŞME FORMU Çocuğun Cinsiyeti: TC Kimlik No: Görüşmecinin Görevi: Görüşme Tarihi: Doğum Yeri

Detaylı

12. Yıl. Hanehalkı Ekonomik Güven Araştırması

12. Yıl. Hanehalkı Ekonomik Güven Araştırması 27.07.2018 12. Yıl Hanehalkı Ekonomik Güven Araştırması Araştırmaya Genel Bakış Hane Halkı Ekonomik Güven Araştırması Giriş..Sayfa 3 Profil Sayfa 4-7 Araştırma Sonuçları.Sayfa 7-14 Türkiye ekonomisinin

Detaylı

The European Social Survey

The European Social Survey ESS document date: 12/07/04 The European Social Survey SUPPLEMENTARY QUESTIONNAIRE F-2-F A (Round 2 2004) DENEK NO: VERSİYON NO: F-2-F A 1 ANKETÖRE: HERKESE SORUNUZ! HF1/HF2 KART A Bu bölümde kısaca bazı

Detaylı

ADIN YERİNE KULLANILAN SÖZCÜKLER. Bakkaldan. aldın?

ADIN YERİNE KULLANILAN SÖZCÜKLER. Bakkaldan. aldın? 1. Aşağıdaki cümlelerin hangisinde ismin yerini tutan bir sözcük kullanılmıştır? A) Onu bir yerde görmüş gibiyim. B) Bahçede, arkadaşımla birlikte oyun oynadık. C) Güneş gören bitkiler, çabuk büyüyor.

Detaylı

SAKARYA TİCARET BORSASI ÜYE MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI

SAKARYA TİCARET BORSASI ÜYE MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI SAKARYA TİCARET BORSASI ÜYE MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI Faaliyette bulunduğunuz sektör hangisidir? 29,2 3 25,0 kn 21,3 13,9 14,9 15,0 8,4 7,9 4,5 5,0 1.MESLEK GRUBU 2.MESLEK GRUBU 3.MESLEK GRUBU 4.MESLEK GRUBU

Detaylı

ΣΔΛΙΚΔ ΔΝΙΑΙΔ ΓΡΑΠΣΔ ΔΞΔΣΑΔΙ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24 Μαΐοσ 2011 ΣΟ ΔΞΔΣΑΣΙΚΟ ΓΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΣΔΛΔΙΣΑΙ ΑΠΟ 6 (ΔΞΙ) ΔΛΙΓΔ. Τπογραφή καθηγητή:

ΣΔΛΙΚΔ ΔΝΙΑΙΔ ΓΡΑΠΣΔ ΔΞΔΣΑΔΙ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24 Μαΐοσ 2011 ΣΟ ΔΞΔΣΑΣΙΚΟ ΓΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΣΔΛΔΙΣΑΙ ΑΠΟ 6 (ΔΞΙ) ΔΛΙΓΔ. Τπογραφή καθηγητή: ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΠΟΤΡΓΔΙΟ ΠΑΙΓΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ ΓΙΔΤΘΤΝΗ ΜΔΗ ΔΚΠΑΙΓΔΤΗ ΚΡΑΣΙΚΑ ΙΝΣΙΣΟΤΣΑ ΔΠΙΜΟΡΦΩΗ ΣΔΛΙΚΔ ΔΝΙΑΙΔ ΓΡΑΠΣΔ ΔΞΔΣΑΔΙ ΜΑΘΗΜΑ: ΣΟΤΡΚΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟ: A ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24 Μαΐοσ 2011

Detaylı

22 İL. Hane Ziyaretleri 2015 Raporu

22 İL. Hane Ziyaretleri 2015 Raporu 22 İL Hane Ziyaretleri 2015 Raporu 2015 yılı içerisinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde bulunan 22 ilde 22864 kadın evlerinde ziyaret edilerek onlara aileleri, evlilikleri ve çocuklarıyla ilgili

Detaylı

<höchste abgeschlossene Ausbildung K9, K11> i hangi ülkede tamamladınız? (bugünkü devlet sınırları) (Avusturya da değilse, lütfen ülkeyi belirtiniz )

<höchste abgeschlossene Ausbildung K9, K11> i hangi ülkede tamamladınız? (bugünkü devlet sınırları) (Avusturya da değilse, lütfen ülkeyi belirtiniz ) K14 i hangi ülkede tamamladınız? (bugünkü devlet sınırları) (Avusturya da değilse, lütfen ülkeyi belirtiniz ) 1 Avusturya da 2 Avusturya dışında, yani: V0 Şimdi

Detaylı

3. Hangi ülkenin vatandaşlığını taşıyorsunuz? Alman vatandaşlığı: evet Başka bir ülkenin vatandaşlığını taşıyorum:...

3. Hangi ülkenin vatandaşlığını taşıyorsunuz? Alman vatandaşlığı: evet Başka bir ülkenin vatandaşlığını taşıyorum:... Übersetzungshilfe - Anket çevirisi Size anketi doldurmanız için kolaylık sağlamak istiyoruz, bu yüzden size göç ve entegrasyon ile ilgili bu çeviriyi hazırladık. Lütfen cevaplarınızı bu kâğıta yazmayınız,

Detaylı

SİBER G Ü VEN LİK İŞ G Ü CÜ N E Ö N EM V ERİYO RU Z

SİBER G Ü VEN LİK İŞ G Ü CÜ N E Ö N EM V ERİYO RU Z www.barikat.com.tr SİBER G Ü VEN LİK İŞ G Ü CÜ N E Ö N EM V ERİYO RU Z Sibergüvenlikuzmanihtiyacınıkarşılamayıhedefleyenfirmamızbaşarılıvesibergüvenlikalanındaçalışmaya istekligençlerimizineğitimlerinekatkıdabulunmayıhedeflemektedir.

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür ve Sanat Hizmetleri Şube Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür ve Sanat Hizmetleri Şube Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 28/09/2018-E.273753 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür ve Sanat Hizmetleri Şube Müdürlüğü *BE8V647Z0* Sayı : 42937845-304.01

Detaylı

İŞ BAŞV U R U FORMU. (* Doldurulması zorunlu alanlar) Bilgiler. *T.C.Kimlik No: *Adınız: *Soyadınız: *Doğum Yeriniz: *Doğum Tarihiniz: *Uyruğunuz:

İŞ BAŞV U R U FORMU. (* Doldurulması zorunlu alanlar) Bilgiler. *T.C.Kimlik No: *Adınız: *Soyadınız: *Doğum Yeriniz: *Doğum Tarihiniz: *Uyruğunuz: İŞ BAŞV U R U FORMU (* Doldurulması zorunlu alanlar) Bilgiler *T.C.Kimlik No: *Adınız: *Soyadınız: *Doğum Yeriniz: *Doğum Tarihiniz: *Uyruğunuz: *Cinsiyetiniz: *Askerlik Durumunuz: *Medeni Durumunuz: *Sürücü

Detaylı

ELGİNKAN VAKFI BURSU DUYURUSU

ELGİNKAN VAKFI BURSU DUYURUSU ELGİNKAN VAKFI BURSU DUYURUSU SON BAŞVURU TARİHİ : 9 EKİM 2017 PAZARTESİ BAŞVURU KOŞULLARI 1-BAŞKA YERDEN BURS ALMIYOR OLMAK 2-YENİ KAYITLI ÖĞRENCİLER İÇİN 2016 LYS YERLEŞTİRME PUANI SIRALAMASINDA ÖNDE

Detaylı

ZA5617. Flash Eurobarometer 334 (Survey on the Attitudes of Europeans Towards Tourism in 2012) Country Questionnaire Turkey

ZA5617. Flash Eurobarometer 334 (Survey on the Attitudes of Europeans Towards Tourism in 2012) Country Questionnaire Turkey ZA567 Flash Eurobarometer 4 (Survey on the Attitudes of Europeans Towards Tourism in 0) Country Questionnaire Turkey FL4 - European's Attitudes towards Tourism - TR D Kaç yaşındasınız? (YAZINIZ - "CEVAP

Detaylı

Anket formu. 2. Bilgilerini girmek üzere olduğunuz kurum aşağıdaki hangisidir?

Anket formu. 2. Bilgilerini girmek üzere olduğunuz kurum aşağıdaki hangisidir? Anket formu Bu anket formu www.monitor.coop adresinde de doldurulabilir. Eğer anket formunu kağıt üzerinde doldurmayı tercih ederseniz, lütfen doldurulmuş formu şu adrese gönderiniz: Alex Rigotti (Eposta:

Detaylı

AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI

AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI 2016-2017 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI İKİNCİ ÜNİVERSİTE SINAVSIZ KAYIT İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU Başvuru Tarihleri SEÇME SINAVI

Detaylı

(December 22, 2013, Sunday) SECONDARY PREP 2013-2014 TURKISH COMMON EXAM. General Revision Test

(December 22, 2013, Sunday) SECONDARY PREP 2013-2014 TURKISH COMMON EXAM. General Revision Test GRADE (December 22, 2013, Sunday) SECONDARY PREP 2013-2014 TURKISH COMMON EXAM General Revision Test Instructions 1. This exam consists of 50 multiple-choice test questions. 2. Three incorrect answers

Detaylı

KIRKLARELİ İLİ MESLEKİ TEKNİK EĞİTİM MEMNUNİYET ANKETİ NİSAN 2014

KIRKLARELİ İLİ MESLEKİ TEKNİK EĞİTİM MEMNUNİYET ANKETİ NİSAN 2014 KIRKLARELİ İLİ MESLEKİ TEKNİK EĞİTİM MEMNUNİYET ANKETİ NİSAN 2014 Sayın katılımcı, bu araştırma Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilmektedir. Anketi cevaplamak için ayırdığınız

Detaylı

Enhancing Vocational Language Skills and Working Culture Awareness of European Construction Professionals (EVLAC) http://evlac.mku.edu.

Enhancing Vocational Language Skills and Working Culture Awareness of European Construction Professionals (EVLAC) http://evlac.mku.edu. Anket 1: Dil eğitimi ihtiyacı olan kişilere yöneliktir. Sayın ilgili, Bu anket çalışmasının çıktıları Avrupa daki inşaat sektörü çalışanlarının dil becerilerini ve çalışma kültürü bilgilerini arttırmak

Detaylı

Bulgaristan Vizesi Gerekli Evraklar

Bulgaristan Vizesi Gerekli Evraklar Bulgaristan Vizesi Gerekli Evraklar 1. Gerekli Evrak Listesi 2. Dilekçe Örneği 3. Vize Başvuru Formu 1-) BULGARİSTAN VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ Ticari vize 1 adet tam doldurulmuş ve imzalanmış vize

Detaylı

ZA4727. Flash Eurobarometer 194 (Urban Audit Perception Survey) Country Specific Questionnaire Turkey

ZA4727. Flash Eurobarometer 194 (Urban Audit Perception Survey) Country Specific Questionnaire Turkey ZA4727 Flash Eurobarometer 194 (Urban Audit Perception Survey) Country Specific Questionnaire Turkey FLASH 194 URBAN AUDIT IN PREDEFINED COUNTRIES, ASK Q0: Q1 Genel olarak, [CITY] daki verilen hizmetler

Detaylı

Kişisel Geçmiş Formu

Kişisel Geçmiş Formu BİRLEŞMİŞ MİLLETLER KALKINMA PROGRAMI Kişisel Geçmiş Formu LİMATLAR: lütfen her soruyu açık, net ve tam olarak cevaplayınız. Mürekkepli kalemle doldurunuz veya çıktı alınız. Dikkatli bir şekilde okuyunuz

Detaylı

frekans araştırma www.frekans.com.tr

frekans araştırma www.frekans.com.tr frekans araştırma www.frekans.com.tr FARKLI KİMLİKLERE VE YAHUDİLİĞE BAKIŞ ARAŞTIRMASI 2009 Çalışmanın Amacı Çalışma Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Türk Yahudi Cemaati ve Yahudi Kültürünü Tanıtma

Detaylı

Bu sayfa şifre hatırlatma sayfasıdır. Öğrenci numarası ve ön kayıt başvurusu sırasında girdiğiniz e- posta ile şifrenizi isteyebilirsiniz.

Bu sayfa şifre hatırlatma sayfasıdır. Öğrenci numarası ve ön kayıt başvurusu sırasında girdiğiniz e- posta ile şifrenizi isteyebilirsiniz. Sisteme girebilmek için resimde gördüğünüz Öğrenci No ve Şifre girerek Giriş düğmesinin üzerindeki alana girerek giriş tuşuna basınız. Şifrenizi hatırlamıyorsanız resimde görüldüğü gibi Şifrenizi Hatırlamıyorsanız

Detaylı

Dil ve Kültürlerarası Beceriler (LiMErIC)

Dil ve Kültürlerarası Beceriler (LiMErIC) Dil ve Kültürlerarası Beceriler (LiMErIC) Avrupa da sosyal bütünleşme ve sosyal içermenin sürdürülebilir bir biçimde teşvik edilmesinde Erken Çocukluk Eğitimi ve Bakımı hayati öneme sahiptir. Ancak çoğu

Detaylı

Kitap Okuma Alışkanlığı ve Tercihleri Araştırması

Kitap Okuma Alışkanlığı ve Tercihleri Araştırması Kitap Okuma Alışkanlığı ve Tercihleri Araştırması Tüketicilerin kitap okuma alışkanlıklarını ölçmek ve bu alışkanlıkların kazanımında ailelerin ne kadar etkili olduğunu öğrenmek için yapılmıştır 1 Kitap

Detaylı

ÖĞRENCİ ANKETİ İÇİN TEST UYGULAYICISI NOTLARI 08.04.2013 YENİLİK VE EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1

ÖĞRENCİ ANKETİ İÇİN TEST UYGULAYICISI NOTLARI 08.04.2013 YENİLİK VE EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1 ÖĞRENCİ ANKETİ İÇİN TEST UYGULAYICISI NOTLARI 08.04.2013 YENİLİK VE EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1 Soru: Aşağıda yer alan eğitim seviyelerinden hangisini tamamlamayı umuyorsunuz? Not: Bu soruda

Detaylı

Büyükdere Cad. No.16/5 ŞİŞLİ/İSTANBUL Fax: +90 212 2915551 PASAPORT NOSU: ALIŞ TARIHI: BITIS TARIHI: DURUMU:

Büyükdere Cad. No.16/5 ŞİŞLİ/İSTANBUL Fax: +90 212 2915551 PASAPORT NOSU: ALIŞ TARIHI: BITIS TARIHI: DURUMU: Büyükdere Cad. No.16/5 ŞİŞLİ/İSTANBUL Fax: +90 212 2915551 İNGİLTERE KONSOLOSLUĞU İÇİN HAZIRLANMIŞ BİLGİ FORMUDUR. İstenilen vize süresi: Birleşik Krallık'ta ne yapacaksınız? Pasaport veya seyahat belgesinde

Detaylı

TÜRKİYE DE KADIN VE ŞİDDET Bilgi, Algı ve Davranış Araştırması. Kasım, 2014

TÜRKİYE DE KADIN VE ŞİDDET Bilgi, Algı ve Davranış Araştırması. Kasım, 2014 TÜRKİYE DE KADIN VE ŞİDDET Bilgi, Algı ve Davranış Araştırması Kasım, 2014 ANAR, ISO 20252 ve GAB (Güvenilir Araştırma Belgesi) sahibidir ve tüm iş süreçlerinde ISO 20252 ve GAB standartlarına uygun hizmet

Detaylı

Kurumsal Başvuru Formu

Kurumsal Başvuru Formu 1. Alım Satım Platformu MetaTrader 4 Vertex 2. Hesap Kaldıracı 100:1 200:1 400:1 Diğer* * ACM Plc'nin yazılı onayına tâbidir. 3. Alım Satım Hesap Türü Standart Hesap [Yatırılacak minimum tutar 10.000 Amerikan

Detaylı

ÖRNEKLEMEYE GİREN KONUŞULANLAR YURT İÇİ DOĞUMLU İSE BÖLGELERE GÖRE DAĞILIM ÖRNEKLEMEYE GİREN KONUŞULANLAR YURT DIŞI DOĞUMLU İSE ÜLKELERE DAĞILIMI

ÖRNEKLEMEYE GİREN KONUŞULANLAR YURT İÇİ DOĞUMLU İSE BÖLGELERE GÖRE DAĞILIM ÖRNEKLEMEYE GİREN KONUŞULANLAR YURT DIŞI DOĞUMLU İSE ÜLKELERE DAĞILIMI Yazı İçinde Geçen Tablolar Listesi A GRUBU TABLOLARI TABLO: A-1:1 TABLO: A-2:1 TABLO: A-3:1 TABLO: A-4:1 TABLO: A-5:1 TABLO: A-6 TABLO: A-6:1 TABLO: A-7:1 TABLO: A-8:1 TABLO: A-9:1 TABLO: A-10 TABLO: A-11:1

Detaylı

Girişimci İş ve Meslek Bursu Yönetmeliği

Girişimci İş ve Meslek Bursu Yönetmeliği Girişimci İş ve Meslek Bursu Yönetmeliği 7 Kasım 2016 Uluslararası Rotary çatısı altında hizmet idealinde birleşmiş iş ve meslek adamları, dünya çapında dostluk ilişkileri kurmak suretiyle uluslararası

Detaylı

KAYIT DIŞI İSTİHDAM ARAŞTIRMASI 2011

KAYIT DIŞI İSTİHDAM ARAŞTIRMASI 2011 KAYIT DIŞI İSTİHDAM ARAŞTIRMASI 2011 www.macnamar.com Kale Mah. Kaptanağa Sok. Mecit Turan İş Merk. No: 5/86 Samsun Tel : 362 431 91 61 Fax: 362 431 91 61 1. Araştırmanın Kimliği... 1 1.1. Araştırmanın

Detaylı

Quiz KKTC de vatandaşlık hakkı

Quiz KKTC de vatandaşlık hakkı Quiz KKTC de vatandaşlık hakkı Giriş Bu quiz KKTC de yaşayan kişilere yönelik, Kıbrıs adasında vatandaşlıkla ilgili bilgilerini test etmek ve yasalar ile uygulama arasındaki farkları öğrenmek adına düzenlenmiştir.

Detaylı

İşitme İmplantı Ses Kalitesi İndeksi (HISQUI) Subjektif Ses Kalitesinin Belirlenmesine Yönelik Anket. İçin

İşitme İmplantı Ses Kalitesi İndeksi (HISQUI) Subjektif Ses Kalitesinin Belirlenmesine Yönelik Anket. İçin İşitme İmplantı Ses Kalitesi İndeksi (HISQUI) Subjektif Ses Kalitesinin Belirlenmesine Yönelik Anket r e l n i k Yetiş İçin İşitme İmplantı Ses Kalitesi İndeksi (HISQUI) Anketin yapıldığı tarih / / gün/ay/yıl

Detaylı

22 İL Hane Ziyaretleri-2015 Sonuçları. Katılan kişi sayısı: 22864

22 İL Hane Ziyaretleri-2015 Sonuçları. Katılan kişi sayısı: 22864 22 İL Hane Ziyaretleri-2015 Sonuçları Katılan kişi sayısı: 22864 Görüşmenin yapıldığı dil Sayı % Türkçe 19562 85,6 Kürtçe 3252 14,2 Zazaca 15 0,1 Arapça 35 0,2 Rusça 0 0,0 Farsça 0 0,0 Diğer 0 0,0 Toplam

Detaylı

E-demokrasi Projesi Anket Sonuçları

E-demokrasi Projesi Anket Sonuçları E-demokrasi Projesi Anket Sonuçları (Üniversite Gençleri İçin E-Demokrasi Projesi Anket Çalışması ) Sonuçlar Bu sorgudaki kayıt sayısı: 261 Anketteki toplam kayıt: 261 Toplama göre yüzde: 100.00% 1. Cinsiyetiniz?

Detaylı