İÇERİK SUNUM ÖZETİ HALKİDİKİ SITHONIA PORTO CARRAS PORTO CARRAS GRAND RESORT KOMPLEKSİ KONU GAYRİMENKUL YUNANİSTAN DA VATANDAŞLIK KAZANIM SÜRECİ EKİP

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İÇERİK SUNUM ÖZETİ HALKİDİKİ SITHONIA PORTO CARRAS PORTO CARRAS GRAND RESORT KOMPLEKSİ KONU GAYRİMENKUL YUNANİSTAN DA VATANDAŞLIK KAZANIM SÜRECİ EKİP"

Transkript

1 PORTO CARRAS

2 İÇERİK SUNUM ÖZETİ HALKİDİKİ SITHONIA PORTO CARRAS PORTO CARRAS GRAND RESORT KOMPLEKSİ KONU GAYRİMENKUL YUNANİSTAN DA VATANDAŞLIK KAZANIM SÜRECİ EKİP

3 NEDEN YUNANİSTAN Oturum İzni: Yunanistan da 250,000 + masrafları içeren yatırım sonrasında -5 yılda bir yenilenmek kaydıylaoturum izni alınmaktadır. Oturum izni ile Schengen bölgesinde vizesiz seyahat hakkı kullanılabilmektedir. Vatandaşlık Süreci: 7 yıllık oturum sonrasında vatandaşlık başvurusu hakkı kazanılmaktadır. Vatandaşlık alındıktan sonra gayrimenkul elden çıkartılabilmektedir. NEDEN PORTO CARRAS Low Cost oturum izni: Vatandaşlığa dönüşebilecek oturum izni, Shengen bölgelerinde serbest dolaşım imkanı Tesis olanakları: Tesis içerisinde marina, kumarhane, kongre merkezi, 5 yıldızlı oteller, wineyard ve golf sahası gibi pek çok fonksiyon bulunmaktadır. Lokasyon: İzole ve çok büyük bir alanda, çok geniş olanaklara sahip olunmaktadır. Tüm fonksiyonlar A+ işletme tarafından yürütülmektedir. Ulaşım: İstanbul dan kara yoluyla 5,5 saatte yada 55 dakika hava yolu + 1,5 saat kara yolu mesafede ulaşılabilmektedir.

4 HALKİDİKİ Halkidiki, Yunanistan ın kuzeyinde bulunan 3 parmaklı bir ele benzetilen yarımadadır. Selanik e yakınlığı nedeniyle «Selanik in Yazlık Bölgesi» olarak da adlandırılmaktadır. Bu nedenle özellikle hafta sonunda bölge ile Selanik arasında yoğun trafik oluşmaktadır. Selanik Halkidiki arası araçla 1 saat sürmektedir. İstanbul Halkidiki arası araçla 680 km dir. 3 yarımadadan; doğuda bulunanı Athos, ortada bulunanı Sithonia ve batıda bulunanı Kassandra dır. KASSANDRA HALKİDİKİ ATHOS SITHONIA

5 SİTHONIA Yarımadanın %90 ı Sithonia Ormanından oluşmaktadır. Yarımadanın batısında Nikiti Neos Maramas arasında çok sayıda turistik tesis bulunmaktadır. Neos Marmaros bölgede en çok turist çeken yerleşmedir. Porto Carras ta bulunan tesis oldukça ünlüdür ve denizi çok sevilmektedir. Porto Koufo nun manzarası oldukça ünlüdür ve salaş balıkçıları çok rağbet görmektedir. Yarımada nın doğusunda ise Armentis ve Vourvourou çok popüler plajlardır.

6 PORTO CARRAS KONUM Porto Carras Sithonia Yarımadası nın batı kıyısında bulunan tam adı Porto Carras Grand Resort olan ünlü ve büyük bir tatil köyüdür. Selanik e uzaklığı 110 km dir. Porto Carras yunan iş adamı ve armatör Yannis Carras tarafından kurulmuştur. Köyün planlaması mimar Walter Gropius ile beraber yapılmıştır. İnşaatına 1973 yılında başlanmıştır. Tatil Köyü nün kullanımında bulunan Kohi Beach ziyaretçileri tarafından Sithonia nın en güzel plajı olarak tanımlanmaktadır.

7 PORTO CARRAS GRAND RESORT TESİS ÖZELLİKLERİ Tatil Köyü nün bünyesinde iki büyük otel bulunmaktadır. Beş yıldızlı Meliton ve Sithonia otelleri bölgenin en lüks konaklama merkezleridir. Tatil Köyü nde ayrıca bungalovlardan oluşan Village Inn yer almaktadır. Ayrıca Villa Galini ve Villa Kalyva Mare kompleksten yararlanan diğer konaklama tesisleridir. Ancak bu iki tesis özel konut olarak 3 geceliği ortalama 20,000 ya kiralanmaktadır. Kompleks içerisinde spor alanları, tenis, golf ve binicilik kulübü yanı sıra 45,000 zeytin ağacı, 475,000 m² lik bağ alanı bulunmaktadır. Ayrıca, özel marina, spa center, casino restoranlar, barlar ve sinema salonu da kompleks içerisinde bulunmaktadır.

8 PORTO CARRAS GRAND RESORT GENEL GÖRÜNÜM

9 PORTO CARRAS GRAND RESORT KUMSAL VE MARİNA

10 PORTO CARRAS GRAND RESORT MARİNA Porto Carras Kompleksi Marinası, Kuzey Yunanistan ın en büyük özel marinasıdır. 315 tekne kapasitesine sahiptir ve 5,5 metre derinliğindedir metre arasındaki büyüklüğe sahip yatlara giriş imkanı bulunmaktadır. Havaalanına - Selanik e araç ile uzaklık 110 km / tekne ile uzaklık 63 deniz milidir. Neos Marmaras a uzaklık araç ile 2 km / tekne ile 1,5 deniz milidir. Marina nın doluluk oranı %70 tir. Marina da üyelik otellerde konaklama ve kompleks kullanımlarında çeşitli imkanlar sağlamaktadır.

11 PORTO CARRAS GRAND RESORT MARİNA

12 PORTO CARRAS GRAND RESORT MARİNA

13 PORTO CARRAS OTELLERİ SITHONIA 5 yıldızlı bir tesistir. 477 odaya sahiptir. Golf Sahası Manzaralı Çift Kişilik Oda; Deniz Manzaralı Çift Kişilik Oda, Golf Sahası Manzaralı Suit Oda; Kısmi Deniz Manzaralı Suit Oda; Golf Sahası Manzaralı Aile Odası; Deniz Manzaralı Aile Odası; Deluxe ve Executive Suit Odalar; Tek Kişilik Oda; Fiyatlara KDV dahildir. Fiyatlar full pansiyon fiyatlarıdır.

14 PORTO CARRAS OTELLERİ MELITON 5 yıldızlı bir tesistir. 480 odaya sahiptir. Golf Sahası Manzaralı Çift Kişilik Oda; Deniz, Marina Manzaralı Çift Kişilik Oda, Golf Sahası Manzaralı Suit Oda; Deniz, Marina Manzaralı Suit Oda; Golf Sahası Manzaralı Aile Odası; Deniz, Marina Manzaralı Aile Odası; Deluxe ve Executive Suit Odalar; 257 2,054 Tek Kişilik Oda; Fiyatlara KDV dahildir. Fiyatlar full pansiyon fiyatlarıdır.

15 PORTO CARRAS OTELLERİ VILLA GALINI Villa Galini 11 manastır tarzı oda ve özel tasarım 13 suitten oluşmaktadır. En az 3 günlük kiralanabilen butik yapıda ortalama kiralama bedeli 20,000 dur. Fiyatlara KDV dahildir. Fiyatlar full pansiyon fiyatlarıdır.

16 PORTO CARRAS OTELLERİ KALYVA MARE Kalyva Mare 4 villadan oluşan bir tesistir. En az 3 günlük kiralama yapılabilen tesiste bir villanın 3 günlük ortalama kiralama bedeli 3,600 dur. Fiyatlara KDV dahildir. Fiyatlar full pansiyon fiyatlarıdır.

17 PORTO CARRAS OTELLERİ VILLAGE INN 3 yıldızlı bir tesistir. 88 bağımsız odası bulunmaktadır. Özellikle yatçılar ve mürettebat tarafından kullanılmaktadır. Fiyatlarına ulaşılamamıştır.

18 KONU GAYRİMENKUL KONUM Konu gayrimenkul Marina nın yanında ve Village Inn yapılarının hemen yakınında bulunan natamam yapıdır.

19 KONU GAYRİMENKUL YAPI ÖZELLİKLERİ Konu gayrimenkul 1 bodrum kat + 1 zemin kat ve 3 normal kattan oluşan bir bloktur. Toplam inşaat alanı: 4,500 m² dir. Blokta her katta 4 katta toplam 24 daire bulunmaktadır. 4 adet 1+1 (48,90 m²) 16 adet 2+1 (68,20 83,10 m² aralığında) 4 adet 3+1 (105 m²) Toplam satılabilir alan; Kat brütleri üzerinden: 2,600 m² Net daire büyüklükleri üzerinden: 1,839 m² dir.

20 KONU GAYRİMENKUL

21 KONU GAYRİMENKUL KAT PLANI Dairelerin yerleşimi ve planları her katta aynıdır.

22 KONU GAYRİMENKUL DAİRE PLANLARI 1 nolu daire tipi 2 Oda, 1 Salon m² Alanlı 3 nolu daire tipi 3 Oda, 1 Salon 105 m² Alanlı

23 KONU GAYRİMENKUL DAİRE PLANLARI 2 nolu daire tipi 1 Oda, 1 Salon m² Alanlı 5 nolu daire tipi 2 Oda, 1 Salon m² Alanlı

24 KONU GAYRİMENKUL DAİRE PLANLARI 4 nolu daire tipi 2 Oda, 1 Salon m² Alanlı 6 nolu daire tipi 2 Oda, 1 Salon m² Alanlı

25 YUNANİSTAN DA VATANDAŞLIK KAZANIMI YATIRIM MİKTARI Minimum 250,000 tutarında yatırım ile süreç başlatılabilmektedir. Alınan mülk konut veya ticari olabilmektedir. Birden fazla mülkün satın alımıyla 250,000 ya ulaşılması veya ortak mülk edinilmesi de kabul edilmektedir. Mülk alımı ve vize başvurusu sırasında devlet, noter ve avukat ücretleri yaklaşık 15,000 tutmaktadır. Yunanistan da gayrimenkul yatırımı yapılırken dikkat edilmesi gereken hususlardan biri; sınırlarındaki adalarda ve şehirlerde yabancıların gayrimenkul alımlarının sınırlandırılmış ya da özel izne tabi tutulmuş olmalarıdır.

26 YUNANİSTAN DA VATANDAŞLIK KAZANIMI SÜREÇ Başvuru süreci maksimum 40 gün sürmektedir. Başvuru öncesinde gayrimenkulün alınmış ya da yatırımın yapılmış olması gerekmektedir. Minimum kalış şartı aranmayan başvuruda mülk elde tutulduğu sürece ikamet vizesi 5 yılda bir yenilenmektedir. 7 yıllık oturum izni sonrasında vatandaşlığa başvuru hakkı oluşmaktadır. Vatandaşlık alımı sonrasında mülk elden çıkarılabilmektedir. İkamet hakkı aile bireylerini de kapsamaktadır. Eş, 18 yaş altındaki çocuklar ve eğitim gören, bağımlı 18 yaş üstü çocuklar sürece dahil edilmektedir. Yakın zamanda program yatırımcının ve eşinin ebeveynlerini kapsayacak şekilde genişletilmiştir.

27 YUNANİSTAN DA VATANDAŞLIK KAZANIMI AVANTAJ - DEZAVANTAJ Oturma hakkı kazanımı, çalışma hakkını vermemektedir. Ancak yatırımcılar şirket kuruluşu yoluyla kendi işini yapabilmektedirler. Aile üyeleri Yunanistan okullarında eğitim alabilmektedir. Ve Yunanistan daki üniversitelere devam edebilmektedirler. Yatırımcılar oturum izni sonrasında AB Shengen bölgesi içerisinde vizesiz dolaşım hakkına da sahip olmaktadır. Yunanistan da ikamet eden kişiler sadece Yunanistan da elde ettikleri gelir üzerinden vergi öderler. Ülkede gelir vergisi % 22 oranından başlamaktadır. Yunanistan'daki mülklerden elde edilen kira gelirlerine %11'den% 33'e kadar olan vergiler uygulanmaktadır. Bazı giderler brüt gelirden düşülebilmektedir. Sermaye kazançları vergisi (CGT), gayrimenkul satışlarında % 15 oranında ücretlendirilmektedir. Yunan programı, herhangi bir Avrupa ikametgah programının en düşük emlak yatırım seviyesini sunmaktadır. Aynı zamanda uygun aile kurallarına da sahiptir. Ancak, yüksek mülkiyet vergileri, vatandaşlık ve oturum haklarındaki kısıtlamalar diğer ülkelere göre daha az tercih edilme sebebidir.

28 EKİP Yüksek Mimar Ferhat Keten Keten Grup A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Primist Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. nin kurucu ortağıdır. Apostolos N. Apostolidis Selanik merkezli Ergocon Yapı Yönetim Şirketi nin kurucusudur. Avukat Esra Ünal Yunanistan ve Türkiye de hukuk eğitimi almıştır. Atina ve İstanbul barolarına kayıtlı avukattır. Birleşmiş Milletler Daimi Türkiye Temsilciliği yapmış ve Avrupa Konseyi İnsan Hakları ve Hukukun Üstünlüğü Genel Müdürlüğü Ankara Proje Ofisi nde görev almıştır.

KIFISSIA GARDENS. Building the Future. Creative Solutions V1_ HELLAS S.A.

KIFISSIA GARDENS. Building the Future. Creative Solutions V1_ HELLAS S.A. Creative Solutions V1_04.10.2017 KIFISSIA GARDENS Proje Genel Bakış LOKASYON SELANİK İSTANBUL ŞEHİR MERKEZİ HAVALİMANI ATİNA İSTANBUL ATİNA UÇUŞ: 1 S 15 DKK THY PEGASUS AEGEAN AIRLINES OLYMPIC AIR GÜNDE

Detaylı

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ ,0 LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Samos (Yunanistan) 15:30 22:00 Pazar Milos (Yunanistan) 09:00

Detaylı

Misafirperverliği çok seviyoruz!!!

Misafirperverliği çok seviyoruz!!! Misafirperverliği çok seviyoruz!!! Neos Marmaras hakkında birkaç şey; Neos Marmaras Sithonia, Halkidiki de 1922den hemen sonra Proponditanın Marmaras adasından gelen mülteciler tarafından kuruldu. Dragoudelis

Detaylı

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI ÇEŞME KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE GEMİ + 4 GECE OTEL Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Samos (Yunanistan) 15:30 22:00 Pazar

Detaylı

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM GENEL ÖZELLİKLER Ege ve Akdeniz çanağının en güzel koyu Göltürkbükü Cennet Koyu nda iki buçuk kilometre sahil şeridinde Eşsiz güzellikte Akdeniz bitki örtüsü

Detaylı

ORBI Twin Tower. Dünyanın EN BÜYÜK 6. Otel Kompleksi. (6400 otel dairesi)

ORBI Twin Tower. Dünyanın EN BÜYÜK 6. Otel Kompleksi. (6400 otel dairesi) ORBI Twin Tower Dünyanın EN BÜYÜK 6. Otel Kompleksi (6400 otel dairesi) GÜRCİSTAN: KONUMU ve ULAŞIM HAVAYOLU GÜRCİSTAN A SEFERİ BULUNAN HAVAYOLLARINDAN BAZILARI ve KALKIŞ MERKEZLERİ THY EMIRATES QATAR

Detaylı

Yalikavak: Deniz manzaralı taş ev, Yalıkavak marinaya yürüme mesafesinde - eşyalı

Yalikavak: Deniz manzaralı taş ev, Yalıkavak marinaya yürüme mesafesinde - eşyalı Yalikavak: Deniz manzaralı taş ev, Yalıkavak marinaya yürüme mesafesinde - eşyalı Eş ya lı Kat Sayisi: 2 Komisyon vardır: evet Komisyon oranı: 3,54% Mutfak: Mutfak Mobilyası, Açik Yatak Odasi Sayisi: 2

Detaylı

3 Gece/4 Gün Halkidiki Turu (Yunanistan)

3 Gece/4 Gün Halkidiki Turu (Yunanistan) 3 Gece/4 Gün Halkidiki Turu (Yunanistan) Üç yarımadadan oluşan Yunanistan ın kuzey bölgesi Halkidiki nin 3 yarımadası de farklı özellikleriyle öne çıkmış durumda. Biri dini merkezleri ve doğal güzellikleri,

Detaylı

Mutlu Bir Yaşam İçin

Mutlu Bir Yaşam İçin Mutlu Bir Yaşam İçin Akıllı Yatırım Gayrimenkul yatırımcısının ilk kriteri, yaptığı yatırımın ne kadar zamanda kendisine geri döneceğidir. Bundan dolayı ; elini taşın altına daha fazla koyan inşaat firmalarının

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ A1 KATI SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL)

Detaylı

Otel Seçenekleri. Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437

Otel Seçenekleri. Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437 Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437 Taksim Metro İstasyonu'ndan Tarihi Yarımada'ya kolay ulaşım imkanı sağlanmaktadır. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı, İstanbul Kongre Merkezi

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA KONGRE MERKEZİ / İZMİR KAYA KONGRE MERKEZİ ZEMİN KAT SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL) YÜKSEKLİK m ZEMİN

Detaylı

ONE ORTAKÖY KİRALIK OFİS

ONE ORTAKÖY KİRALIK OFİS GENEL ÖZELLİKLER İstanbul un Ortaköy semtinde yamaca konumlandırılan One Ortaköy projesi, ikonik tasarımıyla Mimar Gökhan Avcıoğlu imzasını taşımaktadır. Farklı bir tasarım çizgisi taşıyan One Ortaköy,

Detaylı

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi 300 m uzunluğundaki Mavi Bayrak'lı bir kumsalda kurulu olan Tusan Beach Resort, Ege Denizi'nin ışıltılı sularına

Detaylı

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13 Türkiye'de tatilde seçici ve lüksü tercih edenler için mimarisinden konaklama seçeneklerine kadar ihtişamı yaşatan Elit Oteller de bulunuyor. Bu oteller, 24 saat boyunca yüksek kalitede, kusursuz hizmet

Detaylı

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Kusadasi şehrinde bulunan bu tesis, hem iş hem de tatil seyahati için mükemmel bir yerdir. Otel, 1994 yılında

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC ARTEMİS KONGRE MERKEZİ ARTEMİS KONGRE MERKEZİ 750m 2 550m 2 700m 2 SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL) YÜKSEKLİK

Detaylı

Karadağ da Turizm Alanında Yapılabilecek Yatırımlar. 2/26/2013 Sayfa:1 T.C. Podgorica Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği

Karadağ da Turizm Alanında Yapılabilecek Yatırımlar. 2/26/2013 Sayfa:1 T.C. Podgorica Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği Karadağ da Turizm Alanında Yapılabilecek Yatırımlar 2/26/2013 Sayfa:1 T.C. Podgorica Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği GELİŞTİRME PROJELERİNİN SEKRETERLİĞİ Kalkınma Projeleri Sekreteriği, Karadağ Hükümeti

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 6 S A Y I Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Orange Palace Öz Hotels Doğuş-Bilgili Ortaklığı Doğuş Holding Rubi Hotels Crown

Detaylı

MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR

MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR New York, Londra ve İstanbul a göre çok daha uygun gayrimenkul fiyatları Kiralarda üç kata kadar daha yüksek gelir olanağı sağlaması ABD Doları bazında iyi bir

Detaylı

MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR

MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR New York, Londra ve İstanbul a göre çok daha uygun gayrimenkul fiyatları Kiralarda üç kata kadar daha yüksek gelir olanağı sağlaması ABD Doları bazında iyi bir

Detaylı

LOUIS OLYMPIA ile YUNAN ADALARI MIKANOS KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

LOUIS OLYMPIA ile YUNAN ADALARI MIKANOS KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ LOUIS OLYMPIA ile YUNAN ADALARI MIKANOS KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE GEMİ + 4 GECE OTEL Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Patmos 16:00 21:00 Pazar Girit (Heraklion),

Detaylı

2015 YAZ SEZONU FACTSHEET. : Göynük Mah. Ahu Ünal Aysal Cad. No:14/1 07994 Kemer/ ANTALYA

2015 YAZ SEZONU FACTSHEET. : Göynük Mah. Ahu Ünal Aysal Cad. No:14/1 07994 Kemer/ ANTALYA 2015 YAZ SEZONU FACTSHEET OTEL ADI ADRESİ : KARMIR RESORT & SPA : Göynük Mah. Ahu Ünal Aysal Cad. No:14/1 07994 Kemer/ ANTALYA TELEFON : 444 58 70 FAX : +90 242 815 20 61 WEB ADRESİ E-MAİL KATEGORİ PANSİYON

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 16 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Avantgarde Collection Majesty Hotels Dedeman Hotels Tavros Holding Yılmaz Ulusoy

Detaylı

Göcek`te Kiralık Yazlik Villa, Göcek Kiralık Lüks Yazlık Villa, Portville Super Lüks Ev Villa NYLA

Göcek`te Kiralık Yazlik Villa, Göcek Kiralık Lüks Yazlık Villa, Portville Super Lüks Ev Villa NYLA Göcek`te Kiralık Yazlik Villa, Göcek Kiralık Lüks Yazlık Villa, Portville Super Lüks Ev Villa NYLA Özet Villa ANYA; D Marin Göçeğin hemen yanıbaşında kurulmuş, kanal sistemi sayesinde denizle bağlantısı

Detaylı

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde Maya World Belek AKINLAR MAHALLESI DINLER MERKEZI KARSISI, - - KADRIYE-BELEK / ANTALYA, Belek, Belek Bu club resort, çam ormanları ve çok sayıda doğa gösterileri ile bir turist cenneti ve popüler golf

Detaylı

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI!

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! Efsanevi ve ödüllü servisi ile dünyanın en prestijli otel gruplarından Mandarin Oriental ın Türkiye deki ilk oteli Mandarin

Detaylı

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara.

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara. Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

PROJELERİ ARMANI CASA SUNNY ISLES

PROJELERİ ARMANI CASA SUNNY ISLES PROJELERİ PROJELERİ ARMANI CASA SUNNY ISLES Sunny Isles: Lüks, prestij ve yüksek yaşam olanakları Dünyaca ünlü markaların ve mimarların projelerinin yer aldığı okyanus kıyısında bir bölgedir. Sakin, huzurlu

Detaylı

Batihan Beach Resort & Spa ILICA MEVKII, LONG BEACH, - 09440 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi

Batihan Beach Resort & Spa ILICA MEVKII, LONG BEACH, - 09440 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Batihan Beach Resort & Spa ILICA MEVKII, LONG BEACH, - 09440 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Uzun Plaj üzerinde ideal bir konumda yer alan bu otel, pek çok mağaza, butik, kafe, bar, restoran ve gece kulübüne

Detaylı

İzmir merkezde oturmanın, hava kirliliği, trafik ve doğa ile ilişkisinin olmaması nedeniyle giderek zorlaştığı günleri yaşıyoruz.

İzmir merkezde oturmanın, hava kirliliği, trafik ve doğa ile ilişkisinin olmaması nedeniyle giderek zorlaştığı günleri yaşıyoruz. İ Z M İ R 2 0 1 7 İzmir merkezde oturmanın, hava kirliliği, trafik ve doğa ile ilişkisinin olmaması nedeniyle giderek zorlaştığı günleri yaşıyoruz. 40 yıllık inşaatçılık yaşamımda Batı İş Merkezi, Yenişehir

Detaylı

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI!

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! Efsanevi ve ödüllü servisi ile dünyanın en prestijli otel gruplarından Mandarin Oriental ın Türkiye deki ilk oteli Mandarin

Detaylı

TÜRKİYE DE YAT TURİZMİ MEVZUATINA KEŞİFSEL BİR YAKLAŞIM

TÜRKİYE DE YAT TURİZMİ MEVZUATINA KEŞİFSEL BİR YAKLAŞIM TÜRKİYE DE YAT TURİZMİ MEVZUATINA KEŞİFSEL BİR YAKLAŞIM Murat ÖZBEK Yüksek Lisans Öğrencisi Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Anabilim Dalı Deniz Turizmi

Detaylı

YAPILARDA ELEKTRİK PROJESİ ASGARİ BİRİM ÜCRETLERİ TABLOSU

YAPILARDA ELEKTRİK PROJESİ ASGARİ BİRİM ÜCRETLERİ TABLOSU Rev. 2 YAPILARDA ELEKTRİK PROJESİ ASGARİ BİRİM ÜCRETLERİ TABLOSU Cetvel PH-1 KISIM I : YAPI İÇİ ELEKTRİK PROJELERİ ( TL/ ) 0-199 200-399 400-599 600-799 800-999 1000-1199 1200-1399 1 Kültür ve Kongre Merkezleri

Detaylı

Gündogan: Bodrum - Gündoğan deniz manzaralı sakin ve huzurlu konumda yeni villa

Gündogan: Bodrum - Gündoğan deniz manzaralı sakin ve huzurlu konumda yeni villa Gündogan: Bodrum - Gündoğan deniz manzaralı sakin ve huzurlu konumda yeni villa Kat Sayisi: 3 Komisyon vardır: evet Key Invest - Real Estate Istanbul, Trabzon, Bodrum Komisyon oranı: 3,54% Mutfak: Mutfak

Detaylı

BÜMED GÖCEK PORTVİLLE TATİL VİLLALARI DEVRE-TATİL PROJESİ SUNUMU

BÜMED GÖCEK PORTVİLLE TATİL VİLLALARI DEVRE-TATİL PROJESİ SUNUMU BÜMED GÖCEK PORTVİLLE TATİL VİLLALARI DEVRE-TATİL PROJESİ SUNUMU İkarus efsanesinin geçtiği Fethiye körfezinde sırtını görkemli dağlara ve ulu çam ormanlarına dayayarak oniki adalara kucak açmış,uluslararası

Detaylı

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK, MÜNİH Değerli Katılımcı ve Ziyaretçilerimiz; 1975 yılından bu yana, gerek ülke dahilinde, gerekse dünyanın dört bir yöresinde, yalnızca

Detaylı

Yalikavak: Yüzme havuzlu ve deniz manzaralı yazlık

Yalikavak: Yüzme havuzlu ve deniz manzaralı yazlık Komisyon vardır: evet Komisyon oranı: 3,54% Key Invest - Real Estate Istanbul, Trabzon, Bodrum Yaklaşık Kullanım Alanı: 295 m2 Mutfak: Mutfak Mobilyası, Açik Peksimet mah., Bozdag 9. Sk. C-Blok, No 1 Konacik,

Detaylı

Yalikavak: Yalıkavak marina manzaralı modern villa, özel havuzlu bahçeli

Yalikavak: Yalıkavak marina manzaralı modern villa, özel havuzlu bahçeli Yalikavak: Yalıkavak marina manzaralı modern villa, özel havuzlu bahçeli Komisyon vardır: evet Komisyon oranı: 3,54% Key Invest - Real Estate Istanbul, Trabzon, Bodrum Yaklaşık Kullanım Alanı: 240 m2 Yatak

Detaylı

Turgutreis: Marina manzaralı, özel havuzlu ve büyük bahçeli lüks villa

Turgutreis: Marina manzaralı, özel havuzlu ve büyük bahçeli lüks villa Turgutreis: Marina manzaralı, özel havuzlu ve büyük bahçeli lüks villa Sı fır vil la Komisyon vardır: evet Komisyon oranı: 3,54% Key Invest - Real Estate Istanbul, Trabzon, Bodrum Mutfak: Mutfak Mobilyası

Detaylı

ANKARA DOĞAL ELEKTRĠK ÜRETĠM VE TĠCARET A.ġ. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DENĠZLĠ ĠLĠ, SARAYKÖY ĠLÇESĠ, TURAN MAHALLESĠ 571 ADA 1 PARSEL

ANKARA DOĞAL ELEKTRĠK ÜRETĠM VE TĠCARET A.ġ. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DENĠZLĠ ĠLĠ, SARAYKÖY ĠLÇESĠ, TURAN MAHALLESĠ 571 ADA 1 PARSEL ANKARA DOĞAL ELEKTRĠK ÜRETĠM VE TĠCARET A.ġ. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DENĠZLĠ ĠLĠ, SARAYKÖY ĠLÇESĠ, TURAN MAHALLESĠ 571 ADA 1 PARSEL 1. Genel Özellikler Denizli ili, Sarayköy ilçesi, Turan mahallesi 571 ada 1 parselde

Detaylı

Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ

Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ Katagori : 5 Yıldız Yapım Yılı : 2011 Mesafeler : Şehir merkezi 5km., İzmir 140km., Bodrum 80km. Adres : Altınkum Mah. İnonu Bulvarı

Detaylı

ÖNEMLİ DUYUR AFRODİT SPORTS FARKIYLA SİZE ÖZEL FİZYOTERAPİST TÜM SPORCULARIMIZA ÜCRETSİZ HİZMETİNİZDE DİR

ÖNEMLİ DUYUR AFRODİT SPORTS FARKIYLA SİZE ÖZEL FİZYOTERAPİST TÜM SPORCULARIMIZA ÜCRETSİZ HİZMETİNİZDE DİR ÖNEMLİ DUYUR AFRODİT SPORTS FARKIYLA SİZE ÖZEL FİZYOTERAPİST TÜM SPORCULARIMIZA ÜCRETSİZ HİZMETİNİZDE DİR TÜRKİYE KOÇ SPOR FEST ÜNİVERSİTELER ARASI TÜM MÜSABAKALAR MAYIS AYI - HOTEL 1 Tripolis Hotel Pamukkale

Detaylı

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız 11.07.2016 1 Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız VOYAGE BELEK ve VOYAGE SORGUN 0-12 Yaş 2 Çocuk ücretsizdir. MAXX ROYAL BELEK

Detaylı

AVRUPA DA. Yatırım, Vatandaşlık ve Oturma İzni ÜCRETSİZ. investment

AVRUPA DA. Yatırım, Vatandaşlık ve Oturma İzni ÜCRETSİZ. investment ÜCRETSİZ Profesyonel Danışmanlık AVRUPA DA Yatırım, Vatandaşlık ve Oturma İzni Gayrimenkul Yatırımları - Oturum Başvurusu ve yatırım uzmanları ile toplantı ve birebir danışmanlık organizasyonları Harbiye

Detaylı

GOLDEN KEY BÖRDÜBET. Bördübet Mevkii - Marmaris Tel: (0252) (Pbx) Faks: (0252)

GOLDEN KEY BÖRDÜBET. Bördübet Mevkii - Marmaris Tel: (0252) (Pbx) Faks: (0252) Datça yarımadasının, Gökova körfezine bakan kesiminde, Gökova körfezinin eşsiz koylarından biri olan Bördübet koyunda yer almaktadır. Golden Key Bördübet, titiz anlayışı ve modern standartlarıyla sizlere

Detaylı

Boğaziçi Mezunları Yapı Kooperatifi Çalışmaları ve Boğaziçililer Gayrimenkul Yatırım Grubu Toplantıları II. 12 Ocak 2013, Cumartesi

Boğaziçi Mezunları Yapı Kooperatifi Çalışmaları ve Boğaziçililer Gayrimenkul Yatırım Grubu Toplantıları II. 12 Ocak 2013, Cumartesi Boğaziçi Mezunları Yapı Kooperatifi Çalışmaları ve Boğaziçililer Gayrimenkul Yatırım Grubu Toplantıları II 12 Ocak 2013, Cumartesi Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED) 1985 de kuruldu. Bugün

Detaylı

ÇAMLARIN ARASINDAKİ CENNET

ÇAMLARIN ARASINDAKİ CENNET BAŞTAŞLAR İNŞAAT ÇAMLARIN ARASINDAKİ CENNET - Korineum Golf & Beach Resort a 2 dakika mesafede - Supermarket ve Eczane ye 2 dakika mesafede - Turtle Beach e 2 dakika mesafede - Elexus Otel e 5 dakika mesafede

Detaylı

Alanya / Demirtas: Akdeniz'de harika bir yer engelsiz ve tekerlekli sandalye erişilebilir daireler

Alanya / Demirtas: Akdeniz'de harika bir yer engelsiz ve tekerlekli sandalye erişilebilir daireler Alanya / Demirtas: Akdeniz'de harika bir yer engelsiz ve tekerlekli sandalye erişilebilir daireler Daire sekli: Apartman Kat: 1 Kat Sayisi: 5 Komisyon vardır: hayır Mutfak: Mutfak Mobilyası Banyo: Dus

Detaylı

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir.

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. MAKYOL SANTRAL TANITIM OFİSİ Koza Mahallesi 1665 Sokak No: 5 Esenkent-Esenyurt/İstanbul 444 30 60 www.makyolsantral.com.tr /santralmakyol

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Araştırma ve Tasarım S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Araştırma ve Tasarım S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 3 S A Y I Araştırma ve Tasarım erol KaraBuLuT Hilton Worldwide, 4 yeni otel için anlaşma imzaladı. 2015 2016 2017 24 >12 Grup, 5 yılda

Detaylı

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ!

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! www.omia.com.tr Gayrimenkulde; garantili ve kârlı yatırım projeleri üretir... Omia İnşaat; yatırımcılarına kârlı yatırım fırsatları sunuyor. Kurulduğu tarihten itibaren

Detaylı

Kiralık lüks villa, Kalkanda Toros dağlarının eteğinde, eşsiz Kalkan, deniz ve doğa manzarasına hakim bir noktada konumlanmaktadır.

Kiralık lüks villa, Kalkanda Toros dağlarının eteğinde, eşsiz Kalkan, deniz ve doğa manzarasına hakim bir noktada konumlanmaktadır. Villa Akkaya Özet Kiralık lüks villa, Kalkanda Toros dağlarının eteğinde, eşsiz Kalkan, deniz ve doğa manzarasına hakim bir noktada konumlanmaktadır. Açıklama VİLLA AKKAYA Kalkan Kördere mevkiinde yer

Detaylı

Villa Hayal. Özet. Açıklama

Villa Hayal. Özet. Açıklama Villa Hayal Özet Kiralık villa Kalkan Merkez Kışla Mevkinde, Mavi Bayrak ödüllü Kışla Plajına 200 m mesafede konumlanmıştır. Muhteşem deniz, doğa ve Kalkan manzarasına sahiptir. Açıklama VİLLA HAYAL Kalkan

Detaylı

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız 18.08.2016 1 Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız VOYAGE BELEK ve VOYAGE SORGUN 0-12 Yaş 2 Çocuk ücretsizdir. MAXX ROYAL BELEK

Detaylı

SARAL GAYRİMENKUL'DEN MEYDAN'DA ULTRA LÜX SATILIK OTEL Trabzon / Ortahisar

SARAL GAYRİMENKUL'DEN MEYDAN'DA ULTRA LÜX SATILIK OTEL Trabzon / Ortahisar SARAL GAYRİMENKUL'DEN MEYDAN'DA ULTRA LÜX SATILIK OTEL Trabzon / Ortahisar Satılık - Otel 5,000,000 TL 420 m2 Trabzon / Ortahisar Oda Sayısı : 43 Bina Kat Sayısı : 5 İnşa Yılı : 2015 Krediye Uygun : Evet

Detaylı

ULUSLARARASI FOLKLOR KORO&ORKESTRA FESTİVALİ NEA KALİKRATİA- SELANİK, YUNANİSTAN

ULUSLARARASI FOLKLOR KORO&ORKESTRA FESTİVALİ NEA KALİKRATİA- SELANİK, YUNANİSTAN MEDITERANIAN ORGANIZATION Adres: Balkanska 14, 11000 Beograd PIB: 107929227 Kayıt numarası.20899026 Lisans numarası: 37/2013 Tel: +381114076490 e-mail: mediteranian.folklor.festival@gmail.com www.mediteranian-folklore-festivals.org

Detaylı

Fethiye Göcekte Sahibinden Günlük Kiralık Lüks Yazlık Villa Nyla

Fethiye Göcekte Sahibinden Günlük Kiralık Lüks Yazlık Villa Nyla Fethiye Göcekte Sahibinden Günlük Kiralık Lüks Yazlık Villa Nyla Özet Villamız Göcekin hemen yanıbaşında kurulmuş, kanal sistemi sayesinde denizle bağlantısı sağlanmış, ödüllü projeli Portville sitesi

Detaylı

TSKB GYO 2010 FAALİYET RAPORU 20

TSKB GYO 2010 FAALİYET RAPORU 20 TSKB GYO 2010 FAALİYET RAPORU 20 TSKB GYO nun stratejisi başarıyı yineleyebilir kılmak üzerine kuruludur. Şirket her defasında kendini bir üst seviyeye taşıyacak projeleri hedeflemektedir. YİNELEYEN TSKB

Detaylı

GOLDENKEY CHALET Kartalkaya Hisarönü: Bördübet:

GOLDENKEY CHALET Kartalkaya Hisarönü: Bördübet: GOLDENKEY CHALET Türkiye nin en gözde kayak merkezlerinden biri olan Kartalkaya da açılan Golden Key Chalet, 43 odalı bir butik otel. Golden Key Butik Oteller Gurubu nun devamı olan Golden Key Kartalkaya

Detaylı

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız 04.07.2016 1 Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız VOYAGE BELEK ve VOYAGE SORGUN 0-12 Yaş 2 Çocuk ücretsizdir. MAXX ROYAL BELEK

Detaylı

Kalkan Merkezde yer alan deniz ve doğa manzarasına hakim kiralık lüks villamız Kalkan ın merkezine araçla yaklaşık 5 dakika mesafededir.

Kalkan Merkezde yer alan deniz ve doğa manzarasına hakim kiralık lüks villamız Kalkan ın merkezine araçla yaklaşık 5 dakika mesafededir. Villa Beyaz 1 Özet Kalkan Merkezde yer alan deniz ve doğa manzarasına hakim kiralık lüks villamız Kalkan ın merkezine araçla yaklaşık 5 dakika mesafededir. Açıklama VİLLA BEYAZ -1 Kalkan Merkez Kızıltaş

Detaylı

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız 31.07.2016 1 Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız VOYAGE BELEK ve VOYAGE SORGUN 0-12 Yaş 2 Çocuk ücretsizdir. MAXX ROYAL BELEK

Detaylı

0252 37 8 48 GREENLIFE I HAYAL EDİN. UÇSUZ BUCAKSIZ YEŞİLİ HAYAL EDİN. 22.000 metrekarelik özel bir arazi üzerine kurulu olan Greenlife ta 29 villa ve daireler alanın sadece 4 te birini kaplıyor. Geriye

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

Afişe Fiyat. Afişe Fiyat. Afişe Fiyat. Afişe Fiyat. Afişe Fiyat

Afişe Fiyat. Afişe Fiyat. Afişe Fiyat. Afişe Fiyat. Afişe Fiyat 23.08.2016 1 Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız VOYAGE BELEK ve VOYAGE SORGUN 0-12 Yaş 2 Çocuk ücretsizdir. MAXX ROYAL BELEK

Detaylı

Varyap Yalıkavak Residences. daha güzel. E R H O L U L C H

Varyap Yalıkavak Residences. daha güzel. E R H O L U L C H & T Varyap Yalıkavak Residences daha güzel. S I D N S & R H O B L U L H A B & & T Yalıkavak ta sahile vuran dalga sesleriyle uyanmak, gün batımını Tilkicik Koyu nda begonvil kokusuyla izlemek, size özel

Detaylı

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir.

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir. KATEGORİ: 5 Yıldızlı bir oteldir.( ULTRA ALL INCLUSIVE ) ADRES: Bahçelievler Cad.No 119 Turgutreis / TELEFON : +90 252 /3820000 FAX:+90 252/3820101 WEB SİTESİ:www.lablanchehotel.com E.MAİL: info@lablanchehotel.com

Detaylı

BODRUM. SPACE Kandilli T: +90 (216) 332 99 70

BODRUM. SPACE Kandilli T: +90 (216) 332 99 70 BODRUM Homeros, Bodrum için Ebedi mavilikler ülkesi demiştir. Doğu ve batı limanlarının birleşmesinden meydana gelen yarımada üzerindeki kalesi, iki limanın kıyılarında bulunan bembeyaz evleri, masmavi

Detaylı

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir.

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Flat Seaview 2 Özet Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Açıklama Balkonda güneş doğarken kahvaltı

Detaylı

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel Otel Bilgisi Büyük Abant Oteli Büyük Abant Oteli Abant Gölü Milli Parkı mevkiinde, tertemiz havası ve büyüleyici güzelliği ile misafirlerinin memnuniyetini sağlamaktadır. A'la carte restoranı ve barıyla

Detaylı

En büyük hediyedir hayat.. Maximood Çeşme ayrıcalıklarını hak eden.

En büyük hediyedir hayat.. Maximood Çeşme ayrıcalıklarını hak eden. En büyük hediyedir hayat.. Maximood Çeşme ayrıcalıklarını hak eden. Vazgeçilmez bir aşk.. Vazgeçilmez bir aşktır Çeşme.. Bilenler için yaşadıkça, bilmeyenler için, tanıştığı anda.. Doğanın hayranlık uyandıran

Detaylı

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor.

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor. İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor. Gelişim aksı üzerinde bulunan Seyrek, yeni projelerle sürekli gelişiyor, değişiyor ve değerleniyor. Seyrek te değişime öncülük eden proje Studio City; farklı konut

Detaylı

ORLANDO YATIRIM DEĞERİ YÜKSEK BİR ŞEHİR ekonomik krizinden sonra en güçlü ve en hızlı kendini toparlamış şehirlerden biridir.

ORLANDO YATIRIM DEĞERİ YÜKSEK BİR ŞEHİR ekonomik krizinden sonra en güçlü ve en hızlı kendini toparlamış şehirlerden biridir. ORLANDO DAKİ EVİNİZ ORLANDO YATIRIM DEĞERİ YÜKSEK BİR ŞEHİR 2008 ekonomik krizinden sonra en güçlü ve en hızlı kendini toparlamış şehirlerden biridir. Amerika daki diğer şehirlerden farklı olarak, Orlando

Detaylı

Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side

Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side Uzun bir kumsaldan 500 m uzaklıkta Kumköy'de bulunan otel, tarihi Side kent merkezinden yaklaşık 4 km uzaklıkta. Bu

Detaylı

KAYA KONGRE MERKEZİ / İZMİR

KAYA KONGRE MERKEZİ / İZMİR TECHNIC KAYA KONGRE MERKEZİ / İZMİR KAYA KONGRE MERKEZİ ZEMİN KAT / KAYA CONVENTION CENTER GROUND FLOOR SALONLAR MEETING HALLS ALAN - m 2 AREA - m 2 TİYATRO THEATRE SINIF CLASSROOM U DÜZENİ U SHAPE BANKET

Detaylı

Rekabette. Yönetiminin Rolü. Mülk. Ercüment Alptekin Direktör, Kiralama ve Yönetim 07 Mart 2013

Rekabette. Yönetiminin Rolü. Mülk. Ercüment Alptekin Direktör, Kiralama ve Yönetim 07 Mart 2013 Rekabette Mülk Yönetiminin Rolü Ercüment Alptekin Direktör, Kiralama ve Yönetim 07 Mart 2013 Jones Lang LaSalle Neden Dış Kaynak? 2 Mevcut Durum Ticari gayrimenkul yatırımcıları hızla gelişen pazarda yönetim

Detaylı

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Beylerbeyi'nin eşsiz tarihi dokusu modern yaşamla buluşması Boğaza karşı, her yere yakın Yaşama hazır, hemen teslim Kaliteli yaşam Mahalle kültürü Her aileye göre

Detaylı

MEDENİ YİĞİT Dış Ticaret İnşaat A.Ş.

MEDENİ YİĞİT Dış Ticaret İnşaat A.Ş. MEDENİ YİĞİT Dış Ticaret İnşaat A.Ş. Bodrum genelinde inşaat, hafriyat ve gayrimenkul alanlarında kaliteli ve modern projeler gerçekleştirmektedir. İnşaat sektöründeki değişim ve gelişmeler doğrultusunda,

Detaylı

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ LOUIS OLYMPIA ile YUNAN ADALARI SÜRMELİ OTEL ile CRUISE & STAY 3 GECE GEMİ + 4 GECE OTEL Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi - 13:00 Cumartesi Patmos 16:00 21:00 Pazar Girit (Heraklion), Yunanistan 07:00

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 17 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER NG Hotels Merit Hotels Yılmaz Ulusoy Holding Asya Otelcilik Titanic Hotels Maxx

Detaylı

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir.

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir. LOKASYON Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Inter Continental Hotels Group un bir üyesi olan Crowne Plaza Istanbul-Old City, tarihi yarımadanın merkezinde lüks hizmet veren 5 yıldızlı bir oteldir. Crowne

Detaylı

İhale Tarihi 02 Ekim 2015 saat 14.00 tedir. (Teklifler 01 Ekim 2015 saat 17.00 ye kadar alınmaktadır.)

İhale Tarihi 02 Ekim 2015 saat 14.00 tedir. (Teklifler 01 Ekim 2015 saat 17.00 ye kadar alınmaktadır.) TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU İŞTİRAKLER VE GAYRİMENKULLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI BODRUM İLÇESİ NİN SALİH ADASI NDA TOPLAM 34.265,78 m² YÜZÖLÇÜMLÜ DENİZE CEPHELİ 3 ADET PARSEL ÜZERİNDE TRİPLEKS VİLLA İhale

Detaylı

Gümüslük: Gümüşlükte eşyalı satılık villa - özel havuzlu ve deniz manzaralı

Gümüslük: Gümüşlükte eşyalı satılık villa - özel havuzlu ve deniz manzaralı Gümüslük: Gümüşlükte eşyalı satılık villa - özel havuzlu ve deniz manzaralı Fu ll e şy alı Ev tipi: Villa Kat Sayisi: 3 Komisyon vardır: evet Komisyon oranı: 3, 54 % Mutfak: Mutfak Mobilyası Yatak Odasi

Detaylı

1999 yılındaki deprem sonrası, tüm inşaatlarını ve sistemlerini gözden geçirmiş eksiksiz ve güvenli bir şekilde yapıp teslim etmiştir.

1999 yılındaki deprem sonrası, tüm inşaatlarını ve sistemlerini gözden geçirmiş eksiksiz ve güvenli bir şekilde yapıp teslim etmiştir. 1978 yılında güçlü teknik kadrosu ile faaliyete başlayan ve 2007 yılında kurumsallaşan firmamız 35 yılı aşkın bir süredir Türkiye nin bir çok ilinde çeşitli inşaat, taahhüt projelerimizle müşterilerimizin

Detaylı

Beach Residence 202. Özet. Açıklama. Harita

Beach Residence 202. Özet. Açıklama. Harita Beach Residence 202 Özet Bodrumun en güzel koylarından Ortakent-Yahşide Denize 20 metre konumda olan bu Daireler, Plaja, restoran ve marketlere çok yakın olma özelliğine sahiptir. Açıklama Bodrumun en

Detaylı

Residence Marin. Özet. Açıklama. Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır...

Residence Marin. Özet. Açıklama. Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır... Residence Marin Özet Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır... Açıklama Bodrum'un en güzel ve nezih koylarından Ortakent bölgesinde, Denize sıfır konumu ve 7.000 m2 yeşil alanı ile

Detaylı

Lansmana özel peşin fiyatına 60 ay sıfır faiz Hemen tapu

Lansmana özel peşin fiyatına 60 ay sıfır faiz Hemen tapu RESIDENCE Lansmana özel peşin fiyatına 60 ay sıfır faiz Hemen tapu RESIDENCE Antalya Döşemealtı Yeşilbayır Mahallesinde; denize 19 km, şehir merkezine 10 km, hastaneye 5 km, havaalanına 20 km mesafede

Detaylı

5* MSC ARMONIA İtalya,Hırvatistan,Yunanistan,Türkiye / 9 Gece TÜRKÇE REHBERLİ

5* MSC ARMONIA İtalya,Hırvatistan,Yunanistan,Türkiye / 9 Gece TÜRKÇE REHBERLİ 5* MSC ARMONIA İtalya,Hırvatistan,Yunanistan,Türkiye / 9 Gece TÜRKÇE REHBERLİ GÜN LİMAN VARIŞ HAREKET 1.Gün İzmir,Türkiye --- 19:30 2.Gün Patmos,Yunanistan 08:00 18:00 3.Gün Pire,Atina,Yunanistan 07:00

Detaylı

TURİZM AMAÇLI KAMU EMLAKI

TURİZM AMAÇLI KAMU EMLAKI TURİZM AMAÇLI KAMU EMLAKI KİRA TÜZÜĞÜ ( Sayı 518 9 Eylül 1987 ) TURİZM PLANLAMA DAİRESİ ŞUBAT 1999 LEFKOŞA Sayı: 518 TURİZM ENDÜSTRİSİ TEŞVİK YASASI (16/1987 Sayılı Yasa) 11(1) ve 12(1) maddeler altında

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

SOFYA NIN YENİ YAŞAM STİLİ. İlklerin öncüsü Garanti Koza şimdi de SOFYA da bir ilki gerçekleştiriyor...

SOFYA NIN YENİ YAŞAM STİLİ. İlklerin öncüsü Garanti Koza şimdi de SOFYA da bir ilki gerçekleştiriyor... SOFYA NIN YENİ YAŞAM STİLİ İlklerin öncüsü Garanti Koza şimdi de SOFYA da bir ilki gerçekleştiriyor... Mladost ilçesi Bulgaristan nın başkenti olan Sofya nın güney doğusunda yer almaktadır ve havaalanına

Detaylı

KİRA GARANTİLİ 1nci Sınıf Tatil Köyündeki Mülkünüz

KİRA GARANTİLİ 1nci Sınıf Tatil Köyündeki Mülkünüz EOS PARK EVLERİ KİRA GARANTİLİ 1nci Sınıf Tatil Köyündeki Mülkünüz GİRNE / KIBRIS Yurtdışındaki Eviniz ve Yazlığınız Devam eden barış görüşmelerinde üzerinde uzlaşılan harita. VAZİYET PLANI Google Haritalar

Detaylı

KİRA GARANTİLİ 1nci Sınıf Tatil Köyündeki Mülkünüz

KİRA GARANTİLİ 1nci Sınıf Tatil Köyündeki Mülkünüz EOS PARK EVLERİ KİRA GARANTİLİ 1nci Sınıf Tatil Köyündeki Mülkünüz GİRNE / KIBRIS Yurtdışındaki Eviniz ve Yazlığınız Devam eden barış görüşmelerinde üzerinde uzlaşılan harita. Google Haritalar Üzerindeki

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 8S A Y I. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 8S A Y I. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 8S A Y I Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Delphin Hotels Akfen GYO FRHI Hotels & Resorts Ofton Grup Cle Group Hotels Köşdere

Detaylı

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği kalitede teslim etmek Taş Dünyası nın taahhüdüdür. Yatırımın

Detaylı

DEĞERLEME ÜCRETİ(TL) (KDV HARİÇ) imarsız)

DEĞERLEME ÜCRETİ(TL) (KDV HARİÇ) imarsız) GAYRİMENKUL DEĞERLEME ASGARİ ÜCRET TARİFESİ ÇALIŞMASI ( KIRILIMLAR VE ÖNERİLER) ARSALAR ve TARIM ALANLARI(imarlı veya 1.GRUP BRÜT ALAN(m2) imarsız) Bağ, bahçe, tarla, tarım alanı, arazi, sera, özel orman

Detaylı

ODAKULE BİNASI Üst Hakkı İhalesi Tanıtım Dosyası

ODAKULE BİNASI Üst Hakkı İhalesi Tanıtım Dosyası ODAKULE BİNASI Üst Hakkı İhalesi Tanıtım Dosyası İstanbul Sanayi Odası 22/09/2014 İHALE KONUSU GAYRİMENKUL İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER Kasımpaşa Stadyumu TRT spark Otoparkı Odakule Binası stiklal Caddesi

Detaylı

RAMADA RESORT LARA

RAMADA RESORT LARA Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı