Borda Teknoloji. Sağlık Çözümleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Borda Teknoloji. Sağlık Çözümleri"

Transkript

1 Sağlık Çözümleri

2 Sağlık Çözümleri Demirbaş Kayıt. Özet Sunuma Hızlı Bakış Demirbaş. Demirbaş Sayımı Bakım & Onarım Gerçek Zamanlı Konum Takip Güvenlik Sistemi Çevresel İzleme Sistemi.. Gerçek. Çağrı Sistemi.. si Stok. Demirbaş Raporlama Takip Raporlama....

3 Sağlık Çözümleri, temelli gerçek zamanlı lokasyon sistemleri, demirbaş, stok ve envanter yönetimi alanlarında uzmanlaşan, ürün, çözüm ve sistem entegrasyonu şirketidir. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi cevap verebilecek teknolojiyi geliştirmeyi ve uygulamayı amaçlayan şirketimiz, teknolojisi alanındaki araştırma ve geliştirme faaliyetlerini; İstanbul Teknik Üniversitesi ve Güney Florida Üniversitesi ndeki ofislerinde yapmaktadır., (Radyo Frekans Kimliklendirme) ve Gerçek Zamanlı Konum Belirleme Sistemi (RTLS) odaklı ürünler ve çözümler sunarken, hem yazılım hem de donanım geliştirme kapasitesiyle anahtar teslim çözümler sunar. Demirbaş. Gerçek. Stok Yenilikçi Tecrübeli. Güvenilir

4 Sağlık Çözümleri Demirbaş. Gerçek. Stok.

5 Sağlık Çözümleri, Radyo Frekans Tanımlama için kullanılan bir akronimdir. Sayısız alanda uygulanabilen bu teknoloji, farklı kapasitelerde yıllardır kullanılmaktadır. En basit haliyle, nesneleri tanımlamak için kullanılır. Ancak sensörlerin eklenmesiyle, herhangi bir senaryoda donanım ve birkaç farklı değişkeni ölçebilecek şekilde ayarlanabilir. Günlük hayatımızda çokça kullanılan bu teknolojiye örnek olarak köprü geçiş ücreti ödenen makineler gösterilebilir; teknolojisi sayesinde gişeye yaklaşırken ücret otomatik ödenir. Demirbaş. Gerçek. Stok teknolojisinin kullanım alanları oldukça geniş olmakla birlikte yukarıda bahsi geçen alanlarda çokça kullanılmaktadır..

6 Sağlık Çözümleri Neden herhangi bir fiziksel varlık üzerinde faaliyetlerin ölçülmesini ve takibini sağlar. Bu işlem operasyonel maliyetlerin azalmasını ve verimliliğin artmasını sağlar. Temelli Sistemler kablosuz olarak kimlik bilgisi gönderebilir Pasif etiketlerde bataryaya gerek duyulmaz sistemleri zorlu ve temiz olmayan şartlarda da optik görüşe ihtiyaç duymadan çalışır etiketleri defalarca kullanılabilir Birden fazla etiketi aynı zaman aralığında farklı uygulamalar için okunabilir Aktif ve yarı-pasif taşıyıcılar farklı sensör bilgisine sahip olabilir etiketleri çok çeşitli materyallere entegre edilebilir Demirbaş. Gerçek. Stok.

7 Sağlık Çözümleri

8 Sağlık Çözümleri Demirbaş Çözümü Demirbaş Kayıt Demirbaş Sayım Bakım&Onarım

9 Sağlık Çözümleri Demirbaş Çözümü Nasıl Çalışır Sürecin işleyişi: Demirbaş. Gerçek Etiketleme Kayıt Yönetim Hastanenizdeki her bir demirbaş için bir kimlik numarası oluşturulur. Biyomedikal cihazlarda ve yapıştırma teknolojisinde tecrübe sahibi profesyoneller ilk etiketleme aşamasını tamamlar. İkinci aşamada ise; demirbaşlarınız Lighthouse Yazılımı Demirbaş Modülü ile kaydedilir. Bu sürecin sonunda, işletmeniz sınıflandırılmış bir demirbaş listesine sahip olur. İhtiyaçlarınıza göre; bakım süreçleri, sayım tanımı, durum bazlı uyarı ve alarmlar gibi diğer tanımlamalar gerçekleştirilir. Sistem Bileşenleri Pasif UHF Etiketleri Mobil Okuyucular Portal Okuyucular Lighthouse Yazılım Lighthouse Middleware Lighthouse Mobil El Terminali Yazılımı Lighthouse Mobil Uygulaması. Stok.

10 Sağlık Çözümleri Demirbaş Çözümü Neden İhtiyacınız Var İşletmenizde, demirbaşlar verimsiz kullanılıyorsa maliyetler artıyor demektir. Daha da önemlisi, demirbaşlarınızdan birine ihtiyacınız olduğunda yerlerini bilmek hayati bir konudur., çözümlerini; kurumsal yapınızın tam bir analizini gerçekleştirdikten sonra, ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek esneklikte ve özelleştirilebilir şekilde sunar. imagine Demirbaşlarınızın tüm değişkenleriyle değerlendirmesine ve hangi durumda olduklarına her zaman ulaşabilirsiniz. Nerede bırakılmış olursa olsun, ihtiyaç anında aranan ekipmana hızlı şekilde ulaşılır. Demirbaş. Gerçek. Demirbaşlarınız, gerçek zamanlı sayım ve denetim aracılığıyla organize edilerek kontrol altında tutulur. Demirbaş bakımı ve kalibrasyonu verimli yönetilir. Stok.

11 Sağlık Çözümleri Demirbaş Çözümü Faydaları Kıymetli demirbaşlarınız en verimli şekilde kullanılır Personel verimliliği artırılır Kalibrasyon ve bakım süreçleri tam zamanında yapılır Bakım ve kalibrasyon uyarı alarmları kurgulanarak, teçhizatlar vaktinde ve sağlamken bakım yapılır Geliştirilmiş izleme ve envanter yönetimi ile mevzuatla tam uyumludur Demirbaşlara izinsiz erişimin engellenmesi sayesinde ekipman güvenliği ihlal edilemez Demirbaşlar yetkisiz kişiler tarafından işletmeden çıkarılamaz Geliştirilmiş hasta güvenliği sağlanarak ve daha etkili ekipman kullanılarak yönetmeliğe uyum artırılır Demirbaş sayımına ve rutin operasyonlara ayrılan süre azalır Hata önleme ve ekipman verimliliği artırılır Yanlış konumda tutulan ve kaybolan ekipmanlar azalır Gereksiz satın almalar yaşanmazken ekipman kira giderleri azalır Bekleme süreleri azaltılarak verim artırılır Sıcaklık ve nem gibi çevresel değişkenlerin kontrol altında tutulması ile ekipmanların yaşam süreleri ve güvenlikleri artırılır Demirbaş. Gerçek. Stok.

12 Sağlık Çözümleri Demirbaş Çözümü Demirbaş Çözümü ile işletmenize sunulanlar: Kayıt Demirbaş Kayıt Demirbaş. Gerçek Demirbaş kategorizasyonu, sınıflandırılması ve yönetimi Lighthouse Mobil El Terminalleri ile demirbaş operasyonları yönetimi. Stok.

13 Sağlık Çözümleri Demirbaş Çözümü Sayım Barkod yönetimi gibi geleneksel sayım metotları ihtiyacınızı karşılamaz. Meşakkatli sayım süreçleri, Biyomedikal mühendislerinin ana işlerine odaklanmasını engeller. Demirbaş sayım süreçlerinin zorluğu, günlük operasyonların da aksamasına neden olur; birçok hastane bu sebepten demirbaşlarını envantere kaydetmez. Demirbaş Çözümü ile, demirbaşların yönetimi zahmetsiz ve verimli yapılır. Hastane Personeli; Demirbaş. Gerçek. Stok Rutin demirbaş sayma işlerine çok daha az zaman harcar. Sayım raporlarındaki yüksek doğruluk sayesinde güvenilir bilgi üretebilir. Rutin işlere zaman, enerji ve para harcamak yerine doğru ekipmanı kullanarak tasarruf eder..

14 Sağlık Çözümleri Demirbaş Çözümü Bakım&Onarım ile işletmenize sunulanlar: Demirbaş koruma sözleşmeleri yönetilebilir Takvim üzerinde kalibrasyon ve bakım tanımlanabilir Yaklaşan işlerin takibi takvim üzerinde yapılabilir Bakım&Onarım Demirbaş. Sahadaki arıza bildirimleri yönetilebilir, tamir süreçleri ve demirbaş statüsü takip edilebilir Koruma tarihçesi yönetilebilir Yaklaşan işler için bildirimler alınabilir, bildirimler otomatik olarak. partilere aktarılabilir Personelinizin ve. partilerin bakım performansı değerlendirilebilir. Parti entegrasyonu sağlanarak daha kolay yönetilebilir Gerçek. Stok.

15 Sağlık Çözümleri Gerçek Çözümleri RTLS Güvenlik Çağrı İzleme

16 Sağlık Çözümleri Gerçek Çözümleri Genel Bakış Çözümümüz; mobil ekipmanınızı, hastalarınızı, ziyaretçilerinizi ve personelinizi aynı anda ve gerçek zamanlı olarak izlemenizi sağlayan etkin bir yönetim yaklaşımdır. Elde edilen veriler, sağlık çalışanlarının, hastaların yerini tespit ederek raporlar oluşturmalarını sağlar, anlık bildirimlerle hızlı aksiyon alınmasını sağlar. Lighthouse Gerçek Zamanlı Konum Belirleme Sistemi Platformu yla; işletmeniz -aynı sayıda ekipman ve personelle- işlerini çok daha verimli yönetebilir. Lighthouse Gerçek Zamanlı Konum Belirleme Sistemi Platformu nu mobil ekipmanın yerini saptamak, hasta ve personeli takip etmek, operasyonlarınızla ilgili hayati bilgileri takip etmek, bildirimler almak ve işletmenizin her bir noktasında verimliliği artırmak için kullanılır. Demirbaş. Gerçek. Sistem Bileşenleri Pasif, Yarı-Pasif Etiketler ve Aktif Bileklikler RF Konum Belirleyici ve.parti Okuyucular Lighthouse Yazılım Lighthouse Middleware Lighthouse Mobil Uygulama Stok.

17 Sağlık Çözümleri Gerçek Çözümleri Genel Bakış Tipik bir hastane ortamında takip edilmesi ve konumunun belirlenmesi gerekenler; hasta bakıcılar, hastalar, yeni doğan bebekler,ziyaretçiler ve demirbaşlardır. Personel Hastalar Ve Bebekler Ziyaretçiler Demirbaşlar Demirbaş. Her işletmenin ihtiyacı kendine özeldir., küresel standartlara uygun farklı teknolojilerin kombinasyonunu sunarken, dört çözümden uygun olanı ihtiyacınıza göre konumlandırır. Gerçek. Stok. Gerçek Zamanlı Konum Belirleme Sistemi Güvenlik Sistemi Çağrı Sistemi Çevresel Takip Sistemi

18 Sağlık Çözümleri Gerçek Çözümleri Genel Bakış Pasif (bataryasız) ve Yarı-Pasif (batarya destekli Pasif ), kontrol noktası mantığıyla demirbaşların ve personellerin izlenmesini sağlar. Aktif yüksek tutarlılık sağlayarak oda bazında çözünürlükle; izleme olanağı sağlar. Demirbaş. Gerçek. Stok NFC ile sahada kimliği tanımlanması gereken hastalar, mobil cihazlarla tanımlanır..

19 Sağlık Çözümleri Gerçek Çözümleri RTLS Demirbaş Takip

20 Sağlık Çözümleri Gerçek Sistemi Demirbaş Takip - Nasıl Çalışır Demirbaş Çözümü ile hangi teçhizata sahip olduğunuz ve teçhizatın durumu her zaman bilinir. Gerçek Zamanlı Konum Belirleme Sistemi ile teçhizatın konumu her zaman an be an izlenir. Çözümümüz, iki farklı teknolojiye dayanır: Aktif personel, hastalar, ziyaretçiler ve mobil demirbaşları oda bazında çözünürlükle ve yüksek tutarlılık oranıyla takip eder. Demirbaş. Gerçek Pasif (bataryasız); sabit demirbaşları veya lokasyonun kritik önem taşımadığı demirbaşların takibini sağlar, bu yüzden konum çözünürlüğünün doğruluğuna daha az ihtiyaç duyar. Sistem Bileşenleri Pasif, Yarı-Pasif Etiketler ve Aktif Bileklikler RF Konum Belirleyici Okuyucu ve. Parti Okuyucular Lighthouse Yazılım Lighthouse Middleware Lighthouse Mobil Uygulama. Stok.

21 Sağlık Çözümleri Gerçek Sistemi Demirbaş Takip - Neden İhtiyacınız Var Bir demirbaşı hızlıca bulabiliyorsanız operasyonlarınız verimli bir şekilde ilerler. Çözümümüz; personelin -özellikle hastalarda meydana gelen acil durumlardaaradığı bir ekipmanı anında bulabilmesinin hayati öneme sahip olduğunu net bir şekilde gösterir. İnsan hayatının değeri karşılığında yatırımın geri dönüşü (ROI) hesaplanamaz. Personelinizin rutin konumlandırma işlerine harcadığı zaman ve enerjiyi düşününce, Gerçek Zamanlı Konum Belirleme Sistemi nin elzem olduğu görülebilir. Demirbaş. Gerçek Gerçek Zamanlı Konum Belirleme Sistemimiz, demirbaşlara izinsiz erişime karşı koruma sağlar. Bu özellikle, yetkisi dışında bir alana giren veya yetkisi dışında alandan demirbaş çıkarmaya çalışan bir kişi için alarm üreterek haber verir.. Stok. Çözümümüz, yatırım yaptığınız her bir ekipmanı gerçek zamanlı izleyerek en etkin şekilde kullanabilmenizi sağlar.

22 Sağlık Çözümleri Gerçek Sistemi Demirbaş Takip - Faydaları Kaybolan ve yanlış konumlandırılan ekipman sayısında ciddi bir azalma sağlar İhtiyaç fazlası satın alma ve kira masraflarında ciddi bir düşüş sağlar Arama ve bekleme sürelerini azaltırken, ekipman verimliliğini artırır Demirbaşlarınızın optimumda kullanılmasını sağlar Zamanında kalibrasyon ve bakım yapılarak süreçlerin daha iyi yönetilmesini sağlar İzlenebilirlik ve otomatik envanter yönetimi ile mevzuata yüksek uyum sağlanır Sıcaklık ve nem gibi çevresel değişkenlerin kontrol altında tutulması ile ekipmanların ömrü ve güvenlikleri artırılır Demirbaşlara izinsiz giriş çıkışı engeller Efektif ekipman yönetimi ile hasta güvenliği ve mevzuata uygunluk artırılır Rutin operasyonlara harcanan zamanı azaltır Mobil ekipmanının kontrolünü daha iyi sağlar Demirbaş. Gerçek. Stok.

23 Sağlık Çözümleri Gerçek Çözümleri RTLS Hasta Takip

24 Sağlık Çözümleri Gerçek Sistemi Hasta Takip - Nasıl Çalışır Gerçek Çözümü, Aktif ye dayalı olarak oda bazında yüksek çözünürlüklü lokasyon bilgisi sağlar. Demirbaş Hasta Takibi Ad: Ahmet Yılmaz Konum:. Kat 00 Nolu Oda Son okunma: :0. Gerçek. Stok Sistem Bileşenleri Aktif Hasta Bileklikleri RF Konum Belirleyiciler Okuyucu ve. Parti Okuyucular Lighthouse Yazılım Lighthouse Middleware Lighthouse Mobil Uygulama.

25 Sağlık Çözümleri Gerçek Sistemi Hasta Takip - Neden İhtiyacınız Var Hasta odadan çıkmaya karar verir ve... Merdivenlerden inerken düşer. Demirbaş. Gerçek Bileklik olayı tespit eder ve alarmı tetikler.. Stok Sorumlu hemşire, hastanın kesin yeri konusunda hemen bir bildirim alır Hasta Takip Sistemimiz, düşme tespiti ve konfigüre edilebilir bileklik butonları gibi benzersiz özellikleri sizlere sunuyor. Çözümümüzün desteği ile işletmeniz, bakım kalitesi ve hasta memnuniyeti ile pazarda daha fazla göze çarpacaktır..

26 Sağlık Çözümleri Gerçek Sistemi Hasta Takip - Faydaları Hastaların izlenmesi, kontrolü ve güvenliği artırılır Tedavi olmak için gelen hastaların bekleme süreleri azalır Enfeksiyon ve buna benzer olumsuz durumlar proaktif yönetilir Geliştirilmiş cerrahi planlaması ile operasyon masrafları azaltılır Hastaların, yetkilerinin olmadığı alanlara girmeleri veya tehlikeli alanlara girişleri azalır Demirbaş. Gerçek. Stok.

27 Sağlık Çözümleri Gerçek Çözümleri RTLS Personel Takip

28 Sağlık Çözümleri Gerçek Sistemi Personel Takip - Nasıl Çalışır Çözümümüz, iki farklı teknolojiye dayanır: Aktif ile personelin oda bazında takibi sağlanır. Demirbaş. Gerçek Pasif (bataryasız), lokasyonun kritik önem taşımadığı personelin takibini sağlar, bu yüzden konum çözünürlüğünün doğruluğuna daha az ihtiyaç duyar. Pasif sistem bölge bazında kontrol noktası mantığıyla çalışır. Sistem Bileşenleri Pasif, Yarı-Pasif Etiketler ve Aktif Bileklikler RF konum belirleyici ve.parti Okuyucular Lighthouse Yazılım Lighthouse Middleware Lighthouse Mobil Uygulama. Stok.

29 Sağlık Çözümleri Gerçek Sistemi Personel Takip - Neden İhtiyacınız Var Hastane personelinin konum takibini yapabilmek sayısız fayda sağlar; bir soruyu cevaplamak için, herhangi bir konuda danışmaya veya uzmanlığa ihtiyaç duyduğunuz anda, personelinize anında ulaşabilmek önemlidir. Ek olarak, Personel Takip Sistemi ile işlenen veri, karar verme sürecine de katkıda bulunur. Demirbaş. Gerçek. Stok.

30 Sağlık Çözümleri Gerçek Sistemi Personel Takip - Faydaları Telefonda diğer çalışanları veya ekipmanları aramakla geçen vakit azaltılarak personelin kabiliyetleri artırılır Yüksek verimli iş akışı ve optimize edilmiş iş dağılımı sağlanır Etkin personel kullanımı ile hasta akışı hızlanır Verimli hasta takibi sağlanırken potansiyel enfeksiyonlar engellenir Personel yer tespiti ve personel hareket tarihçesine anlık erişilir İşletme kaynakları optimize edilir Demirbaş. Gerçek. Stok.

31 Sağlık Çözümleri Gerçek Çözümleri Güvenlik Bebek Güvenliği

32 Sağlık Çözümleri Güvenlik Bebek Güvenliği - Nasıl Çalışır Hastaneniz için sunduğumuz çözüm, bebek güvenliği tesisi için Aktif tabanlıdır., oluşabilecek istenmeyen durumlar veya tehlikeli senaryoları tanımlayabilmeniz ve yönetebilmeniz için güvenli bölgeler oluşturur. İstenmeyen bir durum oluştuğunda, alarmlar etkinleştirilir ve bebeklerin korunması sağlanır. Güvenli Bölge Pembe Alarm Demirbaş. Gerçek. Stok Sistem Bileşenleri Aktif Bebek Bileklikleri Hibrid Konum Belirleyiciler Okuyucular Lighthouse Yazılım Lighthouse Middleware.

33 Sağlık Çözümleri Güvenlik Bebek Güvenliği - Neden İhtiyacınız Var Yeni doğan bebeklere gelebilecek herhangi bir zararı hayal bile etmek istemeyiz. Bebek bekleyen çift, doğum için hastane araştırırken; alacakları tedavi kalitesini, hastanenin rahatlığını, annenin ve bebeğin korunmasını göz önüne alarak karar verir. Bu yüzden, annenin ve ailesinin kendilerini emin ellerde hissetmelerini sağlayacak bir sistem tasarladı. Aktif Bebek Bilekliği Demirbaş. Gerçek. Stok. Yenilikçi ve ileri teknoloji Aktif Bebek Bileklikleri, bebek çalınmasını engelleyecek ve yeni doğan ünitenizin yeni sakinlerini koruyacak şekilde tasarlanmıştır.

34 Sağlık Çözümleri Güvenlik Bebek Güvenliği - Faydaları Olası bebek kaçırılmaları durumunda güvenlik personeline bildirim ve alarm gönderilerek suç engellenir Anne ve yeni doğanların tedavi ve güvenlik kalitesini artırır Doğru bebek-anne eşleşmesini sağlar Demirbaş. Gerçek. Stok.

35 Sağlık Çözümleri Gerçek Çözümleri Güvenlik Hasta Güvenliği

36 Sağlık Çözümleri Güvenlik Hasta Güvenliği - Nasıl Çalışır Aktif Demirbaş Çözümümüz, Aktif temellidir. Aktif, hem iki yönlü çağrı/alarmı harekete geçirmek hem de konum takibi için kullanılır. Hastaların acil durum anlarında Bileklik düğmesine basarak hemşirelere bildirim mesajı göndermelerini sağlar. Bazı durumlarda, hastalar alarm düğmesine basamayabilirler. Bunun için, Aktif Hasta Bileklikleri güvenlikle ilgili bir durum tespit ettiğinde alarmı harekete geçirecek benzersiz teknolojiyle donatılmıştır.. Gerçek. Kullanıcıya göre ayarlanabilir alarmlar Lighthouse ile mümkün; örneğin düşme riski olan bir hastaya düşme tespiti alarmı tanıtılarak hasta düştüğü anda İvme Ölçer ile tespit edilir, böylelikle hastaya anında yardım ulaştırılır. Hastalar ve aileleri bir problem olduğunda personelin buna hemen müdahale edeceğini bildikleri için müsterih olurlar. Sistem Bileşenleri Aktif Bileklikleri konum Belirleyicileri Okuyucular Lighthouse Yazılım Lighthouse Middleware Stok.

37 Sağlık Çözümleri Güvenlik Hasta Güvenliği - Neden İhtiyacınız Var Sıradan hasta güvenlik sistemlerinden farklı olarak, çözümümüz ile hastalar yalnızca yataklarının yanındaki acil durum butonuyla değil Aktif Hasta Bilekliklerini kullanarak nerede olurlarsa olsunlar yardım isteyebilirler. Hemşireler kendilerine ulaştırılan bildirim mesajıyla hastanın tam konum bilgisini edinerek hastanın sorun yaşadığı noktaya hızlıca ulaşır. Daha da ötesi, sistemimize ulaşan bildirim hastaya en yakın hemşireye yönlendirilir ve daha hızlı şekilde duruma müdahale edilir. Demirbaş. Gerçek.. Aktif Hasta Bilekliği Stok

38 Sağlık Çözümleri Güvenlik Hasta Güvenliği - Faydaları Hasta ve yakınları daha memnun ve huzurlu hissederler Benzersiz bir müşteri deneyimi sunulur Hemşireler ana işlerine odaklanır ve hasta bakımı daha etkin yapılır Demirbaş. Gerçek. Stok.

39 Sağlık Çözümleri Gerçek Çözümleri Güvenlik Personel Güvenliği

40 Sağlık Çözümleri Güvenlik Personel Güvenliği - Nasıl Çalışır Aktif Demirbaş Çözümümüz, Aktif temellidir. Aktif, hem iki yönlü çağrı/alarmı harekete geçirme hem de konum takibi için kullanılır. Çalışanların acil durum anlarında yaka kartlarındaki butona basarak hastane güvenliğine panik bildirimi göndermeleri sağlanır. Psikiyatri Koğuşundaki bir hastada oluşabilecek herhangi bir sorunu sezinleyen personel yalnızca bir tuşla yardımın yolda olduğunu bilir.. Gerçek. Stok Sistem Bileşenleri Aktif Personel Kartları Konum Belirleyiciler Okuyucular Lighthouse Yazılım Lighthouse Middleware.

41 Sağlık Çözümleri Güvenlik Personel Güvenliği - Neden İhtiyacımız Var Standart personel güvelik sistemlerinden farklı olarak, nın yenilikleriyle; personel, binanın herhangi bir noktasından bildirim gönderebilme olanağına sahiptir. Personelin gönderdiği bildirimle birlikte konum bilgisi de geldiği için personel konumuna hemen yardım yönlendirilir. Sistemimizle, uyarı/alarm en yakındaki güvenlik personeline yönlendirilerek duruma daha kısa sürede müdahale edilir. Beyaz Kod Oda 5 Demirbaş. Gerçek. Stok. Personel güvenliği, acil durumlarda bildirim mesajları göndermekle sınırlı değildir., tamamen konfigüre edilebilir Aktif Personel Kartı ile işletmenizin toplam güvenliğini sağlamlaştırır.

42 Sağlık Çözümleri Güvenlik Personel Güvenliği - Faydaları Aktif Personel Kartı aracılığıyla ulaşan gerçek zamanlı acil bildirimlerle doktorların ve diğer çalışanların güvenlikleri artırılır. Demirbaş. Gerçek. Stok.

43 Sağlık Çözümleri Gerçek Çözümleri Çağrı Hasta Çağrı

44 Sağlık Çözümleri Çağrı Hasta Çağrı - Nasıl Çalışır Çözümümüz, hastanede bekleyen hastaları çağırmak için kullanılır. Tıpkı kalabalık bir restoranda olduğu gibi hastalara giriş yaptıkları esnada Aktif Hasta Bilekliği verilir, böylece hastalar tedavi için çağrılana kadar hastane içerisinde serbestçe dolaşabilirler. Hasta Çağrı Muayene için Çağrı Hasta Çağrı Test Sonuçları için Çağrı Hasta Çağrı Kan Tahlili için Çağrı Demirbaş. Gerçek. Stok. Sistem Bileşenleri Aktif Hasta Bileklikleri okuyucular Lighthouse Yazılım Lighthouse Middleware

45 Sağlık Çözümleri Çağrı Hasta Çağrı - Neden İhtiyacınız Var Kimse beklemeyi sevmez, özellikle rahatsızsanız veya endişeli hissediyorsanız sizin gibi hisseden insanlarla dolu bir odada beklemek daha da çekilmez olabilir. Uzun bekleme süreleri ve bir odada tıkılıp kalmak; hastaların bitap hissetmesine ve müşteri deneyimlerini olumsuz şekilde sonlandırmalarına sebep olur. Aktif Hasta Bilekliği Demirbaş. Gerçek. Stok.

46 Sağlık Çözümleri Çağrı Hasta Çağrı - Faydaları Daha kaliteli bakım sağlanırken hasta memnuniyeti artar. Hastalar, daha az bekler. Acil, muayene odaları ve laboratuarlar arasındaki geçişlerde akış çok daha hızlı sağlanır. Sıra optimizasyonu aracılığıyla muayene odalarından ve teşhis ekipmanlarından sağlanan fayda maksimize edilir. Demirbaş. Gerçek. Stok.

47 Sağlık Çözümleri Gerçek Çözümleri Çağrı Ziyaretçi Çağrı

48 Sağlık Çözümleri Çağrı Ziyaretçi Çağrı - Nasıl Çalışır Çözümümüz, Aktif temelli olup hastaneye gelen ziyaretçileri çağırmak için kullanılır. Ziyaretçilere, hastanede yatan yakınlarını görebilmek için kabul edilene kadar geçen sürede bina içerisinde veya bahçede serbestçe dolaşabilme, lobide rahatlama, kafeteryada kahve içme özgürlüğünü tanır. Ziyaretçi Çağrı İsim: Ahmet Yılmaz Konum: Lobi Ziyaretçi Çağrı İsim: Ersin Sönmez Konum: Hediyelik Eşya Mağazası Demirbaş. Ziyaretçi Çağrı İsim: Mehmet Güler Konum: Kafeterya Gerçek. Stok. Sistem Bileşenleri Aktif Ziyaretçi Çağrı Cihazı Okuyucular Lighthouse Yazılımı Lighthouse Middleware

49 Sağlık Çözümleri Çağrı Ziyaretçi Çağrı - Neden İhtiyacınız Var Kalabalık hastane koridorları veya bekleme salonları arzulanan yerler değildir. Çözümümüzle; ziyaretçiler, ziyaret vakti gelip bildirim alana kadar bekleme özgürlüğüne sahip olurlar. Bu sistem, bekleme alanlarında oluşan yığılmayı azaltır ve müşteri memnuniyetini artırır. Demirbaş. Gerçek Aktif Ziyaretçi Çağrı Cihazı. Stok.

50 Sağlık Çözümleri Çağrı Ziyaretçi Çağrı - Faydaları Ziyaretçilerin ilgi ve memnuniyet düzeyi artırılır Bekleme odalarında harcanan zaman azaltılır Hasta yakınlarına ve arkadaşlarına gerçek zamanlı olarak hastanın durum bilgisi iletilir Demirbaş. Gerçek. Stok.

51 Sağlık Çözümleri Gerçek Çözümleri Çağrı Vale Çağrı

52 Sağlık Çözümleri Çağrı Vale Çağrı - Nasıl Çalışır Aktif temelli çalışan Vale Çağrı Çözümü ile ziyaretçiler hastaneden ayrılırken arabalarını kapının önüne çağırırlar. Araba kapıda hazır olduğunda, vale; ziyaretçilere çağrı göndererek arabalarının hazır olduğunu bildirir. VALE MASASI Demirbaş. Gerçek. Stok Sistem Bileşenleri Aktif Vale Çağrı Cihazları Okuyucular Lighthouse Yazılım Lighthouse Middleware Lighthouse Vale Add-On.

53 Sağlık Çözümleri Çağrı Vale Çağrı - Neden İhtiyacınız Var Ziyaretçilerinizin veya taburcu olan hastalarınızın hastane önünde beklemeleri uygun bir durum değildir, işletmenize gelenler için de hastane önünde sabırsızca bekleyenleri görmek iyi bir intiba bırakmaz. Çözümümüz ile, müşterilerinize araçlarını beklerken lobide rahatlama imkânı sunulur. Böylece, baştan uca müşteri memnuniyeti sağlanarak müşteriler uğurlanır. Demirbaş. Gerçek Aktif Vale Çağrı Cihazı. Stok.

54 Sağlık Çözümleri Çağrı Vale Çağrı - Faydaları Müşteri ilgi ve memnuniyet düzeyi artırılır Hastane girişinde engelleyici bir yoğunluk yaşanmaz Müşterilerin dışarıda bekleme süreleri azalır Demirbaş. Gerçek. Stok.

55 Sağlık Çözümleri Gerçek Çözümleri İzleme Sıcaklık İzleme Nem İzleme

56 Sağlık Çözümleri Çevresel İzleme Sistemi Nasıl Çalışır Çözümümüz ile; nem, sıcaklık ve tireşim tabanlı çevresel değişimler izlenir. Demirbaşlar üzerine iliştirilen Aktif Sensör Cihazı, radyo frekans bağlantısı aracılığıyla sistemle haberleşerek veri transfer eder. MR Odası Aktif Sensör Cihazı Demirbaş Nem. Gerçek. Stok. Sistem Bileşenleri Aktif Sensör Cihazları okuyucular Lighthouse Yazılım Lighthouse Middleware

57 Sağlık Çözümleri Çevresel İzleme Sistemi Neden İhtiyacınız Var Hastane ortamında bulunan bazı sarf malzemelerinin ve ilaçların, hasta sağlığı ve teçhizat ömrü bağlamında mevzuata uygun iklim şartlarında saklanmaları gerekir. Çözümümüz ile; sıcaklık, nem ve titreşim tabanlı değişimleri gerçek zamanlı olarak takip edebilir, olası değişikliklere anında müdahale ederek sarf malzemeleri bozulmaktan ve insan hatasından korunur. Demirbaş. Gerçek. Stok.

58 Sağlık Çözümleri Çevresel İzleme Sistemi Faydaları Buzdolaplarının ve klimaların belirlenen ısı ve nem seviyelerini aşmamalarını ve içindekilerin bozulmamasını sağlar Tıbbi ürünleriniz ve teçhizatların sıcaklık ve nem değerleri takip edilerek mevzuatla uyumluluğu garanti edilir Tüm ilaçları uygun sıcaklık ve nem oranında muhafaza ederek hasta sağlığını iyileştirmek mümkündür Soğutucular bozulduğu anda uyarı alarak hemen müdahale etme imkanı tanınır Oda veya demirbaşın sıcaklık ve nem oranları, üretici firmanın garanti şartlarına uygun şekilde muhafaza edilerek teçhizatın ömrü artırılır Performans ve kalite değeri üst sınıfa taşınır Oda ve kabin sıcaklıklarını gerçek zamanlı olarak izleme ve proaktif önlem alma imkanı sağlar Demirbaş. Gerçek. Stok.

59 Sağlık Çözümleri Stok Çözümü

60 Sağlık Çözümleri Stok Çözümü Nasıl Çalışır Sürecin işleyişi: Demirbaş. Gerçek Etiketleme Kayıt Yönetim Hastanenizde satın alınan ve belli bir değerin üzerinde olan her bir malzeme için bir etiket yapıştırılarak malzeme seri numarası ile eşleştirilir.. Eşleştirilen malzemeler Lighthouse Envanter Modülü aracılığıyla veri tabanına kaydedilerek ilgili raflara yerleştirilir. Depo, ameliyathane ve hasta odası kapılarına Okuma Alanları kurularak; malzemelerin mevcut yeri ve kapı hareketleri kaydedilerek Lighthouse a aktarılır. Kaydedilen envanter bilgisiyle depoda stok sayımı ve envanter işlemleri El Terminalleriyle yapılır. Sistem Bileşenleri Pasif UHF Etiketleri Mobil Okuyucular Portal Okuyucular Lighthouse Yazılım Lighthouse Middleware Lighthouse Mobil El Terminali Yazılımı Lighthouse Mobil Uygulaması. Stok.

61 Sağlık Çözümleri Stok Çözümü Nasıl Çalışır Demirbaş. Gerçek Ürün Kutu Palet Ürün seviyesinde etiketleme her biri ürünün kutusuna etiketlerinin yapıştırılması ile sağlanır. Bu sayede her bir ürünün takibi yapılabilir. Kutu seviyesinde etiketleme içerisinde bir set ürün barındıran kutu/kolinin etiketlenmesi ile yapılır. Bu etiket okunduğunda kutu içindeki tüm ürünlerin listesini çıkarır. Palet seviyesinde etiketleme üzerinde bir set kutunun bulunduğu paletin streç film ile sarılması ve tek bir nesne haline gelmesinden sonra etiketi ile etiketlenmesi ile sağlanır. Palet tagi okunduğunda paletin içindeki tüm kutuların ve kutuların içindeki ürünlerin listesi elde edillir.. Stok.

62 Sağlık Çözümleri Stok Çözümü Neden İhtiyacınız Var Hastanenizde malzemeler verimsiz kullanılıyorsa maliyetler artıyor demektir. Daha da önemlisi, malzemelerin son kullanma tarihleri takip edilemiyor ve planlanan malzeme ile kullanılan malzeme arasındaki fark artıyorsa daha ciddi sorunlar ortaya çıkabilir., çözümlerini; kurumsal yapınızın tam analizini gerçekleştirdikten sonra, ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek esneklikte ve özelleştirilebilir şekilde sunar. Düşünün Manuel süreçler ortadan kaldırılarak malzemeler otomatik izlenir. Mazlemelerin son kullanım tarihlerinin takibi ile yedek malzeme oranını azaltarak tasarruf sağlayabilirsiniz. Meşakkatli ve uzun zaman alan depo sayım süreçleri El Terminalleri ile hızlı ve rahat sürdürülür. Aranan bir malzemeye hızlı erişim hayati faydalar sağlayabilir. Demirbaş. Gerçek. Stok.

63 Sağlık Çözümleri Stok Çözümü Faydaları Kullanılan malzemeler hasta bazında kaydedilerek kayıp kaçak oranları azalır. Doğru hastaya doğru malzemenin kullanıldığından emin olunur. Ana işlerine yoğunlaşan personellerin verimliliği artırılır. Kritik stok seviyelerin takibi etkin bir şekilde yapılır. En yüksek doğrulukta stok envanter bilgisi tutulur. Doğru verilerle hacimli satın alma sağlanarak ürün bazlı maliyetler azaltılır. Demirbaş Malzeme sayımına ve rutin operasyonlara ayrılan süre azalır. Geliştirilmiş izleme ve envanter yönetimi ile mevzuatla tam uyumludur Malzeme stok alanına izinsiz erişimin engellenmesi sayesinde güvenlik ihlali yaşanmaz Yanlış konumda tutulan ve kaybolan malzemeler azalır. Gereksiz satın almaların önüne geçilir. Son kullanma tarihi kritik olan malzemelerde hata riski minimuma indirilir.. Gerçek. Stok.

64 Sağlık Çözümleri Demirbaş Raporlama Takip Raporlama

65 Sağlık Çözümleri Genel Bakış Sistemimiz, işletmeniz için sahadan veri toplar. Toplanan veriler: Kim?, Ne Zaman, Nerede, Nasıl gibi soruları cevaplayacak şekilde aksiyon alınabilir bilgiye dönüştürülür. Kim Ne Ne Zaman Nerede Nasıl Raporlama Safhaları Safha : Veri ve algoritmalara dayalı raporlar sistemimiz tarafından toplanır. Safha : HBYS veya. partilerden edinilen veri ve klinik bilgiye dayalı kapsamlı raporlar sağlanır. Safha :. ve. safhadaki raporların karşılaştırılmasından ortaya çıkarılan akıllı raporlar oluşturulur. --. Safha Raporlarına Örnekler. Safhaya örnek olarak işletmedeki kişi dağılımının (personel, hasta, ziyaretçi) profilleri gösterilebilir.. safhaya örnek olarak ise kişi dağılımının klinik hasta tiplerine (onkoloji hastası, kalp hastası gibi) ayrılması gösterilebilir. Kişi dağılımı raporlarına binaen yeni bir ultrason cihazının alınmasını veya beş yeni hemşirenin işe alınmasını tavsiye eden bir rapor ise. Safhaya örnek olabilir. Demirbaş. Gerçek. Stok.

66 Sağlık Çözümleri Genel Bakış Safha Örnek Rapor Acil departmanı kişi dağılımı 0 Şubat Salı Katlarda Personel Dağılımı 0 Şubat Salı Teçhizatlar/Kişiler Demirbaş Kat Kat B. Gerçek Hasta Kat. Stok Personel. Mobil Ekipmanlar Zaman Kat Zemin Kat

67 Ortopedi Nöroloji Genel Cerrahi Kardiyoloji Nöroloji Genel Cerrahi Kardiyoloji Genel Cerrahi Kardiyoloji Ortopedi Kardiyoloji Nöroloji Genel Cerrahi Ortopedi Ortopedi Nöroloji Sağlık Çözümleri Genel Bakış Safha Örnek Rapor Hasta. Kat Klinik Bazlı Hasta Dağılımı 0 Şubat Salı Yönetici Teknisyen. Kat Profil Bazlı Personel Dağılımı 0 Şubat Salı Demirbaş. Güvenlik Doktor Gerçek. Hasta Bakıcı Stok. Zaman Hemşire

68 Sağlık Çözümleri Genel Bakış Safha Örnek Rapor 0-5 Şubat Öğle yemeği saaatinde hastane yemekhanesindeki personel sayısı Personel 0-5 Şubat Öğle yemeği saaatinde hastane kafeteryasındaki personel sayısı Personel Hastane Yemekhanesi Haftalık Menü Pazartesi Kremalı Mantar Çorbası, İsveç Köftesi, Püre, Elma Salı Çarşamba Kremalı Brokoli Çorbası, Kızarmış Tavuk Göğsü, Sebzeli Pilav, Patates Domates Çorbası, Tavuk Sote, Yumurtalı Salata, Mısır Demirbaş. Gerçek SONUÇ Gün Perşembe Cuma Çalışanların yeme alışkanlıklarına göre, Çarşamba günü menüsündeki yemekleri sık olarak çıkarmamak çalışan memnuniyet endeksini yükseltecektir. Gün Sebze Çorbası, Biftek, Peynirli Salata, Portakal Sebzeli Et Yemeği, Fırında Makarna, Havuç Salata, Sütlaç. Stok.

69 Sağlık Çözümleri Demirbaş Raporlama Çözümümüz ile işlenen gerçek zamanlı veriler; karar verme süreci, gelecek işlerin planlanması ve yönetimi gibi alanları geliştirerek Toplam Hastane Verimini artırır. Demirbaş Karar Verme Planlama Yönetim Bazı bilgiler bir sorunun çözümü için oldukça değerlidir, ancak bilgiye her platformdan erişmek zordur., sahadaki bilgiyi -ait olduğu yere- parmaklarınızın ucuna taşır.. Gerçek. Stok.

70 Sağlık Çözümleri Takip Raporlama Demirbaş raporları, demirbaşların ve ilgili personelin verimliliğini ölçme imkânı sağlar. Üretilen raporlara göre, ana performans göstergeleri ölçülerek işletmenin demirbaş envanterini oluşturan her değişken iyileştirilebilir. Demirbaş. Gerçek. Stok Demirbaş Yönetim Çözümü ile uyumlu şekilde, sayım, transfer, bakım ve kalibrasyon gibi işlemlerden edinilen kapsamlı demirbaş bilgisi; raporlama, karar verme ve planlama süreçleri için etkin bilgi akışı sağlar. Aksiyon alınabilir verilerle; süreçleri ve işleri daha verimli yönetebilirsiniz..

71 Sağlık Çözümleri Demirbaş. Gerçek. Stok.

72

Sağlıkta RFID Akın Altunbaş CEO

Sağlıkta RFID Akın Altunbaş CEO Sağlıkta RFID Akın Altunbaş CEO İçerik 01 02 03 04 05 06 07 08 Giriş Sağlık Sektörü için RFID Teknolojisi Sağlık Sektörü için RFID Çözümleri RFID nin Faydaları Uygulamanın Sorunları ve Engelleri Önerilen

Detaylı

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM M2M ÇÖZÜMLERİ Makineler arası iletişim olarak değerlendirebileceğimiz Yöntem M2M çözümleri sayesinde, sahada bulunan her tür makineden dilediğiniz veriler

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ BİRİMLERDE İLAÇ ve MALZEME YÖNETİM TALİMATI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ BİRİMLERDE İLAÇ ve MALZEME YÖNETİM TALİMATI Sayfa No : 1 / 5 1. AMAÇ Bu talimatın amacı; birimlerde bulunması gereken ilaç ve sarf malzemelerinin; kritik stok düzeylerini ve son kullanım tarihlerini kontrol altında tutulacak şekilde takibini gerçekleştirmek,

Detaylı

Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi

Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi 444 0 262 www.kocsistem.com.tr Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi Nesnelerin İnterneti Çözüm Ailesi KoçSistem Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi Sitelink, uzaktaki kritik lokasyonlarınızı tek noktadan izlemek

Detaylı

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve 30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve kullanımı kolay bir iletişim sistemi olan son Responder versiyonu

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

STOK YÖNETİMİ Adem ÖZTÜRK Performans Yönetimi ve Kalite Geliștirme Daire Bașkanlığı 13-14 / 08 / 2009 - Ankara Stok nedir? SUNUM PLANI Stok Yönetiminin amacı Stok Yönetiminin faydaları Stok Yönetim Sisteminin

Detaylı

STOCKART. Otomatik İlaç ve Tıbbi Malzeme Yönetim Sistemleri.

STOCKART. Otomatik İlaç ve Tıbbi Malzeme Yönetim Sistemleri. STOCKART Otomatik İlaç ve Tıbbi Malzeme Yönetim Sistemleri www.stockart.com.tr STOCKART Yıllara dayanan sektörel deneyimimizle, hastanelerin en büyük maliyet kalemi olan İlaç ve Tıbbi Malzemenin yönetim

Detaylı

1.Kapsamlı bir tatbikat uygulanmasını sağlamak

1.Kapsamlı bir tatbikat uygulanmasını sağlamak DOKÜMAN NO KU.YD.004 İLK YAYIN TARİHİ 01.01.2014 REV. NO - TARİHİ 01.14.09.2015 Sayfa 1 / 7 1 BOYUT KURUMSAL HİZMETLER BÖLÜMLER Kurumsal Yapı Kalite Yönetimi Amaç: Kurumsal Hizmetlerin İşleyişini Sorunsuz

Detaylı

SAĞLIKTA AKTİF İZLEME

SAĞLIKTA AKTİF İZLEME SAĞLIKTA AKTİF İZLEME EKSİK PARÇA! Ekahau, herhangi bir özel donanıma gerek olmaksızın, standart Wi Fi kablosuz LAN ağ lara yer belirleme özelliğini ekliyor. İZLEME NEDEN? - Şu anda nerede? - Personel

Detaylı

Tracking and süreçlerinin. Sterilizasyon. managing. yönetimi

Tracking and süreçlerinin. Sterilizasyon. managing. yönetimi Sterilizasyon Tracking and süreçlerinin managing takibi individual ve medikal aletlerin medical devices yönetimi ŞİRKET PROFİLİ son yıllarda sağlık yazılımı sektörüne adım atmış öncü bir markadır. Lazer

Detaylı

Polytex Tekstil Yönetim Sistemi

Polytex Tekstil Yönetim Sistemi Polytex Tekstil Yönetim Sistemi MEDİKUS MEDİKUS Ltd. Şti. Profesyonel Hastane Çözümleri Cinnah Cad. Farabi Sok. No:30/1, 06690 Ankara, Türkiye Tel. +90 (312) 428 83 40 Faks. +90 (312) 428 83 42 medikus@medikus.com.tr

Detaylı

çeşitli tüm aşamalarda tam izlenebilirlik

çeşitli tüm aşamalarda tam izlenebilirlik SÜREÇ SIX bilişim çözümü, ameliyathanelerde kullanılan örtülerin ve aynı zamanda kurşunlu cerrah önlüklerin teknik kumaşlarına bağlı sterilizasyon süreçlerindeki izlenebilirlik yönetiminin eksiksiz bir

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Plaka Tanıma Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki tüm araçların

Detaylı

aberon PICK-BY-LIGHT aberon PICK CART,

aberon PICK-BY-LIGHT aberon PICK CART, DEPO OTOMASYONU VELTIONoptimum ilaç ve kozmetik ürünleri dağıtıcılarına çok çeşitli seçenekler sunar. Toplama otomasyonuna ilişkin sunduğumuz çözümler, dağıtıcıların ürün akışlarını ve hizmet seviyelerini

Detaylı

EKAHAU RTLS ÇÖZÜMLERİ

EKAHAU RTLS ÇÖZÜMLERİ EKAHAU RTLS ÇÖZÜMLERİ Dünyada WLAN altyapısı üzerinden en gelişmiş Lokasyon Servisleri çözümleri sunan firma EKAHAU dur. CableNet 2009 yılı Eylül ayından beri EKAHAU firmasının Gold Partner ı olarak, geniş

Detaylı

RFID İLE DEMİRBAŞ TAKİP SİSTEMİ RFID (RADIO FREQUENCY IDENTIFICATION) İLE DEMİRBAŞ VE DEĞERLİ EŞYA TAKİBİ

RFID İLE DEMİRBAŞ TAKİP SİSTEMİ RFID (RADIO FREQUENCY IDENTIFICATION) İLE DEMİRBAŞ VE DEĞERLİ EŞYA TAKİBİ RFID İLE DEMİRBAŞ TAKİP SİSTEMİ RFID (RADIO FREQUENCY IDENTIFICATION) İLE DEMİRBAŞ VE DEĞERLİ EŞYA TAKİBİ İÇİNDEKİLER 1. PASİF (UHF) RFID NEDİR, NASIL ÇALIŞIR? 2. RFID DEMİRBAŞ TAKİBİ SİSTEMİNİN AMACI.

Detaylı

BARKOD İHTİYAÇLARINIZA KAPSAMLI ÇÖZÜMLER. +90(216)

BARKOD İHTİYAÇLARINIZA KAPSAMLI ÇÖZÜMLER. +90(216) BARKOD İHTİYAÇLARINIZA KAPSAMLI ÇÖZÜMLER MOBİL BİLGİSAYARLAR El Terminalleri Forklift Terminalleri Giyilebilir Terminaller RFID Terminaller Sabit Terminaller Teknolojik gelişmeler beraberinde mobil veri

Detaylı

Sağlıkta Etkin Veri İletişimi Medical Grade Networks. Zafer Karaca - Satış Yöneticisi

Sağlıkta Etkin Veri İletişimi Medical Grade Networks. Zafer Karaca - Satış Yöneticisi Sağlıkta Etkin Veri İletişimi Medical Grade Networks Zafer Karaca - Satış Yöneticisi Sağlıkta başarı için daha Akıllı OPERASYONEL ETKİNLİĞİN ARTTIRILMASI SAĞLIK HİZMETLERİNİN KİŞİSELLEŞTİRİLMESİ SAĞLIK

Detaylı

Güç Parmaklarınızın Ucunda

Güç Parmaklarınızın Ucunda Güç Parmaklarınızın Ucunda BU YAKIT SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... BU ARIZA TESPİT ETMİŞ... BU BAKIM ZAMANI UYARISI VERMİŞ... BU AKÜ VOLTAJINI BAKMIŞ... BU RADYATÖR SU SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... WEB TABANLI

Detaylı

İnnova Bilişim Çözümleri. www.innova.com.tr

İnnova Bilişim Çözümleri. www.innova.com.tr AMAÇ Kesintisiz ATM hizmetlerini en uygun maliyetlerle sunarak, müşteri memnuniyetini ve kârlılığı artırmak ATM YÖNETİMİNDE KARŞILAŞILAN BAŞLICA SORUNLAR Kesintilerden/arızalardan haberdar olamama Yerinde

Detaylı

YENİ NESİL SAHA PERSONELİ TAKİP SİSTEMİ. - Saha Personelinizle En Etkili İletişimi Kurun -

YENİ NESİL SAHA PERSONELİ TAKİP SİSTEMİ. - Saha Personelinizle En Etkili İletişimi Kurun - YENİ NESİL SAHA PERSONELİ TAKİP SİSTEMİ - Saha Personelinizle En Etkili İletişimi Kurun - Rutty [Yeni Nesil Saha Personeli Takip Sistemi] sizin için tasarlandı. Günümüzde yaşanan yoğun rekabet, hız ve

Detaylı

Revizyonun Açıklaması - Yeni yayınlandı. -

Revizyonun Açıklaması - Yeni yayınlandı. - Yürürlük i: MEDİKAL CİHAZ YÖNETİM PROSEDÜRÜ Revizyon i: Sayfa: 1/6 Revizyonun Açıklaması Madde No - Yeni yayınlandı. - KAPSAM: Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi nde medikal

Detaylı

Gökay Çiçek İş Geliştirme Müdürü

Gökay Çiçek İş Geliştirme Müdürü Gökay Çiçek İş Geliştirme Müdürü gokay.cicek@trinoks.com Demirbaş Yönetimi Nedir? Demirbaş Yönetimi, işletme bünyesindeki sabit kıymetlerin sistematik bir yapıda izlenmesi, analiz edilmesi ve raporlanması

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI

GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI Eyedius Teknoloji; hayatın her alanında güvenliği sağlamak için görüntü anlamlandırma ve yüz tanıma teknolojileri geliştiren, tamamen yerli bir yüksek teknoloji firmasıdır. 2 GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI TÜBİTAK

Detaylı

Shop Floor Automation

Shop Floor Automation Shop Floor Automation Üretim Yönetimi ve Takibi Depo Yönetimi ve Takibi BOM Tanımları ve Kontrolü Üretim Hattı Kontrol ve Yönlendirme Operatör Kontrol ve Yönlendirme İş Emri Yönetimi ve Takibi Otomatik

Detaylı

AMAÇ. Kesintisiz ATM hizmetlerini en uygun maliyetlerle sunarak, müşteri memnuniyetini ve kârlılığı artırmak

AMAÇ. Kesintisiz ATM hizmetlerini en uygun maliyetlerle sunarak, müşteri memnuniyetini ve kârlılığı artırmak AMAÇ Kesintisiz ATM hizmetlerini en uygun maliyetlerle sunarak, müşteri memnuniyetini ve kârlılığı artırmak ATM YÖNETİMİNDE KARŞILAŞILAN BAŞLICA SORUNLAR Kesintilerden/arızalardan haberdar olamama Yerinde

Detaylı

Küçük misafirleriniz. güvende. WIRELESS SOLUTIONS Turizm Çözümleri ÇOCUK TAKİP

Küçük misafirleriniz. güvende. WIRELESS SOLUTIONS Turizm Çözümleri ÇOCUK TAKİP ÇOCUK TAKİP Küçük misafirleriniz güvende W ipelot Çocuk Takip Sistemi, sizin ve misafirlerinizin, tesis içerisindeki çocukları takip etmenize olanak tanır. Aileler tesis içerisinde eğlenen ve dolaşan çocuklarının

Detaylı

T.C ÇANAKKALE ONSEKİZMART ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ AMELİYATHANE HASTA GÜVENLİĞİ

T.C ÇANAKKALE ONSEKİZMART ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ AMELİYATHANE HASTA GÜVENLİĞİ SIRA NO HEDEF YAPILACAK UYGULAMA İŞLEM SORUMLUSU 1.0 KİMLİK TANIMLAMA HATALARINI ÖNLEMEK 1.1 Hastaların doğru Barkotlu kimlik tanımlayıcıda; Bilgi işlem merkezi kimliklendirilmesi Hasta adı soyadı, Hasta

Detaylı

TIRSAN TELEMATiK SiSTEM

TIRSAN TELEMATiK SiSTEM TIRSAN TELEMATiK SiSTEM FİLONUZU GÜVENLE YÖNETİN, KAZANCINIZA KAZANÇ EKLEYİN. Tırsan Telematik, filonuzla taşıdığınız yükü daha hızlı ve güvenle teslim etme imkanı sunar. Vakitten kazanç elde etmenizi

Detaylı

HBYS Nedir? HBYS, sağlık kurumlarında yaşanan sorunları ve kaçakları en aza indirmek, başarı seviyesi, zaman, iş gücü ve tıbbi cihazların verimini en

HBYS Nedir? HBYS, sağlık kurumlarında yaşanan sorunları ve kaçakları en aza indirmek, başarı seviyesi, zaman, iş gücü ve tıbbi cihazların verimini en HBYS Nedir? HBYS, sağlık kurumlarında yaşanan sorunları ve kaçakları en aza indirmek, başarı seviyesi, zaman, iş gücü ve tıbbi cihazların verimini en üst düzeye çıkarmak amacıyla geliştirdiğimiz yazılımlardan

Detaylı

OsCAR Kriz Yönetimi ve Acil Durum Senaryoları Uygulaması

OsCAR Kriz Yönetimi ve Acil Durum Senaryoları Uygulaması OsCAR Kriz Yönetimi ve Acil Durum Senaryoları Uygulaması OpenScape UC Suiti OpenScape Alarm Response OpenScape Alarm Response Kurumsal yapıda alarm, kontrol, bilgi paylaşımı ve koordinasyon sağlar. UC

Detaylı

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G GÜÇLÜ. ENTEGRE. AKILLI. ARETE Varlık Yönetimi Çözümüyle, şirket içinde

Detaylı

Mobil Takip Sistemleri

Mobil Takip Sistemleri Mobil Takip Sistemleri Trio Filo Yöne,m Sistemi Yazılım Fonksiyonları Üstün teknolojik altyapısı ile rakiplerinden ayrılan bir araç takip yazılımıdır. Tüm internet tarayıcılarında ek kurulum gerektirmeden

Detaylı

ECZANE İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ

ECZANE İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ Yürürlük i: 16.07.2012 ECZANE İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ Revizyon i: Sayfa: 1/5 Revizyon Açıklaması - Revize edildi - Yeni eklendi Madde No - 4.6, 4.11-4.9 KAPSAM: Eczane Hazırlayan Ecz. Mevlüde KAVVAS Eczacı Kontrol

Detaylı

2016 YILI SAĞLIKTA KALİTE STANDARTLARI EĞİTİM PLANI

2016 YILI SAĞLIKTA KALİTE STANDARTLARI EĞİTİM PLANI 2016 YILI SAĞLIKTA KALİTE STANDARTLARI EĞİTİM PLANI Eğitim Konusu Eğitimi Veren Birim/Kişi KATILIMCI Eğitim Süresi Eğitim Tarihi Eğitim Yeri Panik Değerler & Panik Değer Bildirimi Laboratuvar Birim Sorumlusu

Detaylı

Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü. FiloTürk. Liderlerin tercihi!

Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü. FiloTürk. Liderlerin tercihi! Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü FiloTürk Liderlerin tercihi! ÜRÜNLER ARAÇ TAK P PAKET Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi'ni 3 farkl hizmet paketi ile sunan FiloTürk, Süresiz ve Koşulsuz Garanti

Detaylı

Hasta Kayıt Birimi 2

Hasta Kayıt Birimi 2 ÖRNEK UYGULAMALAR 1 Hasta Kayıt Birimi 2 Hasta Kayıt Biriminde Yeterli Oturma Grupları 3 Yaşlı ve Engelli Vatandaşların Öncelikli Oturabilmeleri 4 5 Yaşlı ve Engelli Vatandaşların Önceliği İle İlgili Bir

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş

Detaylı

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Kapsül Grup A.Ş. internet üzerinden yayın yapan Kapsül Tv isimli web tv ile çalışma hayatına başlamıştır. Uzmanların videolu anlatımları ile sağlık konusunda halkı bilgilendirmeyi

Detaylı

Türkiye nin lider Şerit ve Tel üreten işletmesi için özel olarak 2014 yılında projelendirilmiş ve geliştirilmiştir.

Türkiye nin lider Şerit ve Tel üreten işletmesi için özel olarak 2014 yılında projelendirilmiş ve geliştirilmiştir. ENTEGRE ŞERİT ÜRETİM YAZILIMI Octopus BS Entegre Şerit Üretim Yazılımı Türkiye nin lider Şerit ve Tel üreten işletmesi için özel olarak 2014 yılında projelendirilmiş ve geliştirilmiştir. Ham döküm girişi

Detaylı

Çağrı Merkezi Nedir?

Çağrı Merkezi Nedir? Çağrı Merkezi Nedir? Call Center (Çağrı Merkezi), kurumların temasta oldukları kişi veya kurumlarla olan iletişimlerini yürüttükleri, yazılım, donanım, insan kaynakları ve iş akışlarından oluşan etkileşim

Detaylı

TLife Warehouse Management System365 Cloud

TLife Warehouse Management System365 Cloud BULUT TABANLI 365 GÜN 7/24 SAAT HER NOKTADAN ERİŞİM İMKANI TLife Warehouse Management System365 Cloud İÇERİK VE AMAÇ Amacımız Firmanız bünyesinde gerek merkez fabrikada gerekse farklı lokasyonlarda bulunan

Detaylı

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3 Elektronik Isı Pay Ölçer Çevrenin Korunması Avantaj ve Özellikleri İklim koruma için enerji tüketiminin ölçümü Kaynakların ve çevrenin korunması Günümüzde; çevremiz, korunmaya

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Leader in Safe City Technologies Ekin Safe Traffic, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak şehrin tüm trafik sistemlerini

Detaylı

KGSM-IO nöbette! Ölçer değerlendirir.raporlar haber verir

KGSM-IO nöbette! Ölçer değerlendirir.raporlar haber verir KUL ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ GSM Tabanlı Kablosuz Ortam İzleme ve Uyarı Sistemi KGSM-IO nöbette! Ölçer değerlendirir.raporlar haber verir İçerik Tanıtım Uygulama Alanları Çalışma Şeması Özellikleri Avantajları

Detaylı

İÜ ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ TIBBİ BİYOKİMYA LABORATUVARI İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ

İÜ ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ TIBBİ BİYOKİMYA LABORATUVARI İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ Sayfa No : 1 / 5 1. Amaç İÜ Onkoloji Enstitüsü Tıbbi Biyokimya Laboratuvarı nda sunulan laboratuvar hizmetlerinin; hizmet verdiği hasta popülasyonu, klinik ve polikliniklerin gereksinimleri doğrultusunda

Detaylı

Sabit Kıymet Yönetimi

Sabit Kıymet Yönetimi Sabit Kıymet Yönetimi www.logitta.com Şirketiniz için Yeni bir Değer yaratın! Logitta Mayıs, 2011 Sabit Kıymet Yönetimi Nedir? Sabit kıymet yönetimi işletme bünyesindeki sabit kıymetlerin sistematik bir

Detaylı

Direct Express Hızlı çözümler

Direct Express Hızlı çözümler Direct Express Hızlı çözümler Sizin için TNT Direkt Ekspres DİREKT: Gönderiler depo ve merkezleri atlayarak doğrudan yurtiçi dağıtım ağlarına gönderilir. EKSPRES:Hızlı, esnek ve güvenilir bir kapıdan kapıya

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

COBIT Bilgi Sistemleri Yönetimi. Şubat 2009

COBIT Bilgi Sistemleri Yönetimi. Şubat 2009 COBIT Bilgi Sistemleri Yönetimi Şubat 2009 Gündem Bilgi Sistemleri Yönetimi Bilgi Sistemleri Süreçleri Bilgi Sistemleri Yönetimi Uygulama Yol Haritası Bilgi Sistemleri (BS) Yönetimi Bilgi Sistemleri Yönetimi,

Detaylı

Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu

Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu Sahayı Bilerek Yönetin Başarsoft, hayatınıza harita tabanlı çözümler sunar. Saha İş Gücü Yönetim Sistemi Nedir? Kurum ve firmaların, saha işlerini

Detaylı

ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ UYGUN OLMAYAN HİZMETİN VE ÜRÜNÜN KONTROLÜ PROSEDÜRÜ

ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ UYGUN OLMAYAN HİZMETİN VE ÜRÜNÜN KONTROLÜ PROSEDÜRÜ Sayfa No : Sayfa 1 / 5 1. Amaç Bu prosedürün amacı Onkoloji Enstitüsü nde sunulan sağlık hizmeti ve sağlık hizmeti sunumunda kullanılan ürünlerin/hizmetlerin uygunsuzluklarını tespit etmek, kontrolünü

Detaylı

2. KAPSAM: Bu prosedür, tıbbi cihazların izlenmesi ve ölçümünün sağlanması için yapılan işlemlere yönelik faaliyetleri kapsar.

2. KAPSAM: Bu prosedür, tıbbi cihazların izlenmesi ve ölçümünün sağlanması için yapılan işlemlere yönelik faaliyetleri kapsar. Sayfa No : 1 /5 1. AMAÇ: Bu prosedürün amacı, Onkoloji Enstitüsü nde bulunan tıbbi cihazların izlenmesi ve ölçümünün sağlanması için İstanbul Üniversitesi Hastaneleri Genel Direktörlüğü Biyomedikal Bölümü

Detaylı

Planla, Tahmin Et, Yönet IBM Perakende Planlama Çözümleri

Planla, Tahmin Et, Yönet IBM Perakende Planlama Çözümleri Planla, Tahmin Et, Yönet IBM Perakende Planlama Çözümleri Ajanda Perakende Sektöründe Planlama IBM Planlama Çözümleri Merchandise Planlama Çeşitlilik Planlama Kurumsal Karneleme Mağaza Bazında Planlama

Detaylı

2008 den günümüze. 130 Firma 1.000 Kullanıcı SmartWM DEPO YÖNETİMİ

2008 den günümüze. 130 Firma 1.000 Kullanıcı SmartWM DEPO YÖNETİMİ Depolarını 2008 den günümüze 130 Firma 1.000 Kullanıcı İle Yönetiyor! SmartWM DEPO YÖNETİMİ Çözüm Ortaklarımız SENTIA BİLİŞİM HİZMETLERİ SAN TİC. LTD.ŞTİ AKTİF PROJE VE DANIŞMANLIK ERBİLİŞİM BİLGİSAYAR

Detaylı

OMOPHORUS Kalite Yönetim Sistemi Yazılımı ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ ULUTEK AR-GE PROJESİ

OMOPHORUS Kalite Yönetim Sistemi Yazılımı ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ ULUTEK AR-GE PROJESİ OMOPHORUS Kalite Yönetim Sistemi Yazılımı ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ ULUTEK AR-GE PROJESİ Kalite Yönetim Sistemi Yazılımı Nedir? Kalite Yönetim Sistemi; gereklerinin yerine getirildiğinin

Detaylı

Onaylı Ar-ge Projeleri Ve Elektronik Sayaçların Optik Port Aracılığı İle Haberleşmeli Sayaçlara Dönüştürülerek Uzaktan Okunmasına Sağlanması Projesi

Onaylı Ar-ge Projeleri Ve Elektronik Sayaçların Optik Port Aracılığı İle Haberleşmeli Sayaçlara Dönüştürülerek Uzaktan Okunmasına Sağlanması Projesi Onaylı Ar-ge Projeleri Ve Elektronik Sayaçların Optik Port Aracılığı İle Haberleşmeli Sayaçlara Dönüştürülerek Uzaktan Okunmasına Sağlanması Projesi 19.12.2017 Ar-ge Projeleri (2014 2015) Profil Katsayıları

Detaylı

DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ

DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ Depo nedir? Depo Hizmeti alan iç ve dış müşteriler için, depo tam zamanlı ve müşteri odaklı çalışan stratejik destek bir birimdir. Depo, katma değer üretilen

Detaylı

DRC. cooling. Hoşgeldiniz

DRC. cooling. Hoşgeldiniz DRC cooling Hoşgeldiniz DRC ELEKTRONİK DRC Elektronik, Soğutma, Isıtma, ve Nemlendirmeli soğutma sistemleri için kontrol çözümlerinde pazar liderliğine aday bir firmadır. Ürünlerimizi, enerji tasarrufu

Detaylı

TRIGON TEKNOLOJİ OTOMASYON SĐSTEMLERĐ POMPA, TANK, ARAÇ, MÜŞTERİ, PERSONEL

TRIGON TEKNOLOJİ OTOMASYON SĐSTEMLERĐ POMPA, TANK, ARAÇ, MÜŞTERİ, PERSONEL TRIGON TEKNOLOJİ OTOMASYON SĐSTEMLERĐ POMPA, TANK, ARAÇ, MÜŞTERİ, PERSONEL 1 TANK OTOMASYON SĐSTEMĐ - Prob tarafından gerçek zamanlı yakıt, su ve sıcaklık derecelerini gösterir. - Tanktan çıkan yakıt miktarını

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No. 11.09.2012 Özel Firma Arıza Bildirim ve Davet Formu prosedür 01 içinde tanımlandı.

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No. 11.09.2012 Özel Firma Arıza Bildirim ve Davet Formu prosedür 01 içinde tanımlandı. REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No 11.09.2012 Özel Firma Arıza Bildirim ve Davet Formu prosedür 01 içinde tanımlandı. Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Yusuf Ertürk, Tesis Yönetimi ve

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Hız İhlal Tespit Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Hız İhlal Tespit Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Hız İhlal Tespit Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Hız İhlal Tespit Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki hız

Detaylı

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN KENDİNİZİ HACH SERVİSİ İLE GÜVENCE ALTINA ALIN Cihazınızın bakım ve onarımını uzman ellere bırakarak hem daha huzurlu olun hem de güvenilirliğinizi arttırın. HACH SERVİS İLE ALDIĞINIZ RİSKLERİNİZİ AZALTIN

Detaylı

SHKS (SAĞLIK HİZMET KALİTE YAPILAN ÇALIŞMALAR

SHKS (SAĞLIK HİZMET KALİTE YAPILAN ÇALIŞMALAR SHKS (SAĞLIK HİZMET KALİTE STANDARTLARI). KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR SAĞLIK HİZMET KALİTE STANDARTLARI KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR. SHKS (Sağlık Hizmet Kalite Standartları) zorunlu dokümanları oluşturuldu.

Detaylı

Şimdi Çok Daha Yetenekli

Şimdi Çok Daha Yetenekli Şimdi Çok Daha Yetenekli Müşterinizi daha yakından tanıyın, müşteri odaklı süreçlerinizle Türkiye nin modern kurumları arasındaki yerinizi alın. Microsoft un Silver Partner seviyesindeki iş ortağı İnnova,

Detaylı

İşletmenin en çok ve an az ziyaret aldığı zamanları belirleme

İşletmenin en çok ve an az ziyaret aldığı zamanları belirleme TEKNOLOJIMIZ En son görüntü işleme teknolojilerini kullanarak, istenilen her noktada, geçen insanları sayar,detaylı sayma raporlarını ofisinize kadar getirir.mağazalarda, alışveriş merkezlerinde,her türlü

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay 2 Kurulumu, Konfigürasyonu, Bakımı ve Kullanımı Kolay bir Yangın Paneli. Bütün dedektör alanları için durum göstergeli LCD ekran Kolay konfigürasyon

Detaylı

BAŞARI HİKAYESİ. AVM Kişi Sayım ve Raporlama Yönetim Paneli

BAŞARI HİKAYESİ. AVM Kişi Sayım ve Raporlama Yönetim Paneli BAŞARI HİKAYESİ AVM Kişi Sayım ve Raporlama Yönetim Paneli Müşteri Corio, dünyanın perakende odaklı en büyük gayrimenkul yatırım şirketlerinden biridir. Alışveriş Merkezleri geliştirme, iyileştirme ve

Detaylı

Kullanım Kılavuzu DEPO AMBAR MODÜLÜ

Kullanım Kılavuzu DEPO AMBAR MODÜLÜ Kullanım Kılavuzu DEPO AMBAR MODÜLÜ Sarus Hastane Bilgi Yönetim Sistemleri tarafından geliştirilmiş olan Depo Ambar Modülü kullanım fonksiyonlarını içermektedir. TEKNORİTMA Koray Tolga DURMUŞ 1.09.2016

Detaylı

Atitek Elektronik LTD. UHF Temelli OGS Sistemleri

Atitek Elektronik LTD. UHF Temelli OGS Sistemleri Nedap OGS Sistemleri Türkiye Genel Distribütörü Atitek Elektronik LTD. UHF Temelli OGS Sistemleri COPYRIGHT Bu doküman ve içindeki bilgiler Atitek Elektronik Sistemleri ve Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti.

Detaylı

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKCONCENTO Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları Kurumsal İş & Operasyonel süreçlerin performans tabanlı otomasyonu ile hizmet verimliliği ve kalitesinde artış sağlanır. sıgnum WINDESK

Detaylı

Mikro e-fatura Uygulaması

Mikro e-fatura Uygulaması Mikro Uygulaması 1 Elektronik Fatura () Uygulaması 397 Sıra No'lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğin yayımı ile birlikte Elektronik Fatura Uygulaması ( Uygulaması) hizmete alınmış bulunmaktadır. Uygulaması;

Detaylı

Erka Ankara Teknoloji Biyomedikal, Tıb elektroniği, elektronik labaratuvar, hastane medikal alt yapı, tıbbı cihaz bakım ve onarımı, elektronik kart

Erka Ankara Teknoloji Biyomedikal, Tıb elektroniği, elektronik labaratuvar, hastane medikal alt yapı, tıbbı cihaz bakım ve onarımı, elektronik kart Erka Ankara Teknoloji Biyomedikal, Tıb elektroniği, elektronik labaratuvar, hastane medikal alt yapı, tıbbı cihaz bakım ve onarımı, elektronik kart tamiratları, yıllık bakım anlaşmaları, yedek parça ve

Detaylı

Openbravo ERP Mobil Depo Çözümleri UNIBRAVO. Çözüm Yetenekleri Kısa Bilgiler. Mobil Depo Çözümleri (WHMS) ile tüm stok işlemlerinizi yönetin

Openbravo ERP Mobil Depo Çözümleri UNIBRAVO. Çözüm Yetenekleri Kısa Bilgiler. Mobil Depo Çözümleri (WHMS) ile tüm stok işlemlerinizi yönetin (WHMS) ile tüm stok işlemlerinizi yönetin Çözüm Yetenekleri Openbravo Kısa Bilgiler Openbravo WMS ve Mobilite Hızlı ve mobil şekilde stok işlemleri yapabilen, gerçek bir stok izlenebilirliği sağlayabilen,

Detaylı

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014 14 Temmuz 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura Gelen e-fatura Dosyalarının Transferi Firmalara tedarikçilerinden veya hizmet aldıkları firmalardan gelen e-faturalar,

Detaylı

Dijital Dönüşüm ile. Değişen Üretim Süreçleri ve Yeni İş Modelleri. Doç. Dr. Alp ÜSTÜNDAĞ 12.04.16

Dijital Dönüşüm ile. Değişen Üretim Süreçleri ve Yeni İş Modelleri. Doç. Dr. Alp ÜSTÜNDAĞ 12.04.16 Dijital Dönüşüm ile Değişen Üretim Süreçleri ve Yeni İş Modelleri Doç. Dr. Alp ÜSTÜNDAĞ 12.04.16 https://www.youtube.com/watch?v=f6gb9uwbzl Endüstri de 4. Devrim ile yeni bir dönem başlıyor 1.0 2.0 3.0

Detaylı

Symaro İlaç endüstrisi için sertifikalı sensörler. En zorlu koşullarda yüksek oranda hassas ölçüm. Answers for infrastructure.

Symaro İlaç endüstrisi için sertifikalı sensörler. En zorlu koşullarda yüksek oranda hassas ölçüm. Answers for infrastructure. Symaro İlaç endüstrisi için sertifikalı sensörler En zorlu koşullarda yüksek oranda hassas ölçüm Answers for infrastructure. En zorlu kalite gerekliliklerini karşılar ve en uygun maliyetli kullanımı sağlar

Detaylı

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut Rut Takibi Rut, saha satışı/ziyareti yapan firmaların, gerek randevu gerekse lojistik sıralamaya göre yapmış olduğu müşteri ziyaret

Detaylı

Üretim Otomasyon Sistemi. Nesnelerin İnterneti Çözüm Ailesi. 444 0 262 www.kocsistem.com.tr

Üretim Otomasyon Sistemi. Nesnelerin İnterneti Çözüm Ailesi. 444 0 262 www.kocsistem.com.tr Üretim Otomasyon Sistemi Nesnelerin İnterneti Çözüm Ailesi 444 0 262 www.kocsistem.com.tr KoçSistem Üretim Otomasyon Sistemi Üretim sistemlerini anlık izlemenizi, Operasyonel verimliliği artırmanızı, Üretim

Detaylı

NAZİLLİ DEVLET HASTANESİ HASTA KİMLİĞİNİN TANIMLANMASI VE DOĞRULANMASI PROSEDÜRÜ İÇİNDEKİLER TABLOSU

NAZİLLİ DEVLET HASTANESİ HASTA KİMLİĞİNİN TANIMLANMASI VE DOĞRULANMASI PROSEDÜRÜ İÇİNDEKİLER TABLOSU Sayfa 1 / 5 İÇİNDEKİLER TABLOSU 1.0 AMAÇ:... 2 2.0 KAPSAM:... 2 3.0 SORUMLULAR:... 2 4.0 TANIMLAR... 2 5.0.UYGULAMA:... 2 5.1 HASTA KİMLİK DOĞRULAMA HANGİ BİRİMLERDE YAPILIR?... 2 5.2 HASTA KİMLİK DOĞRULAMA

Detaylı

Operasyon Yönetim Sistemi. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi

Operasyon Yönetim Sistemi. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi Operasyon Yönetim Sistemi Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi 1.ADIM ÇAĞRI KAYIT YÖNETİMİ ISO 10002 Müşteri Memnuyeti Yönetim Sisteminin Uygulanması Çağrı Kayıt Yönetimi Müşteri talep

Detaylı

CHAOS TM. Dinamik Kavşak Kontrol Sistemi

CHAOS TM. Dinamik Kavşak Kontrol Sistemi CHAOS TM Dinamik Kavşak Kontrol Sistemi CHAOS TM ile... CHAOS TM Dinamik Kavşak Kontrol Sistemi Kavşaklarda ve kavşaklar arasındaki yol kesimlerinde trafik daha akıcı hale gelir, Araçların kavşaklarda

Detaylı

DEMİRBAŞ TAKİP VE YÖNETİM SİSTEMİ. www.ardgrup.com.tr

DEMİRBAŞ TAKİP VE YÖNETİM SİSTEMİ. www.ardgrup.com.tr DEMİRBAŞ TAKİP VE YÖNETİM SİSTEMİ www.ardgrup.com.tr Demirbaş Takip ve Yönetim Sistemi Demirbaş listelerinin kâğıt üzerinde arşivlenmesi ile verilerin güncelliği ve güvenilirliğinde tutarsızlıklar ortaya

Detaylı

Sağlıkta Maliyet. B.Burcu TANER Mayıs.2015

Sağlıkta Maliyet. B.Burcu TANER Mayıs.2015 Sağlıkta Maliyet B.Burcu TANER Mayıs.2015 14 Mayıs 2015 tarihinde Acıbadem Üniversitesi nde yapılan ASG XV. Hemşirelik Haftası Etkinliklerinde sunulmuştur. Hedef Daha geniş kitleler için daha iyi sağlık

Detaylı

EK-5 MEMNUNİYET ANKETLERİ UYGULAMA REHBERİ. Hastane (Kamu, Üniversite ve Özel)

EK-5 MEMNUNİYET ANKETLERİ UYGULAMA REHBERİ. Hastane (Kamu, Üniversite ve Özel) EK-5 MEMNUNİYET ANKETLERİ UYGULAMA REHBERİ Anket Uygulama Yöntemi Kurumlar, yüzyüze, internet, telefon, posta yolu gibi yöntemler ile anket uygulayabilirler. Anket Uygulanmayacak Kişiler 16 yaşından küçükler

Detaylı

Modelleme ve Simülasyon ile Karar Alma ve Doğrulama

Modelleme ve Simülasyon ile Karar Alma ve Doğrulama Modelleme ve Simülasyon ile Karar Alma ve Doğrulama Örnek Fiili Uygulamalar (Banka, Üretim, Müze) Copyright 2009, Results Kurumsal Verimlilik Çözümleri. All rights reserved. Bu dokümanın tüm hakları saklıdır.

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

www.innova.com.tr İnnova dan, tamamen ölçülebilir, KPI ve SLA anlaşmaları ile garanti altına alınmış yönetilebilir SAP hizmet modeli

www.innova.com.tr İnnova dan, tamamen ölçülebilir, KPI ve SLA anlaşmaları ile garanti altına alınmış yönetilebilir SAP hizmet modeli İnnova dan, tamamen ölçülebilir, KPI ve SLA anlaşmaları ile garanti altına alınmış yönetilebilir SAP hizmet modeli Etkin Kaynak Yönetimi Kolay İş Planlaması Verim ve Karlılık ITIL v3 Standartlarında Hizmetler

Detaylı

DASSAULT SYSTEMES GEMİ TASARIMI VE ÜRETİMİ ÇÖZÜMLERİ ERTUĞRUL ATAK 17/04/2013

DASSAULT SYSTEMES GEMİ TASARIMI VE ÜRETİMİ ÇÖZÜMLERİ ERTUĞRUL ATAK 17/04/2013 DASSAULT SYSTEMES GEMİ TASARIMI VE ÜRETİMİ ÇÖZÜMLERİ ERTUĞRUL ATAK 17/04/2013 Çelik konstruksiyon ve kompozit tekne tasarım ve üretimi Tüm tasarım birimlerinin ortak ve güncel veri üzerinde eş zamanlı

Detaylı

Odyometri Laboratuvar Testleri Solunum Fonksiyon Testi Göz Tetkikleri Akciğer Grafisi. İSG ve Mobil Sağlık Hizmeti Yazılımı.

Odyometri Laboratuvar Testleri Solunum Fonksiyon Testi Göz Tetkikleri Akciğer Grafisi. İSG ve Mobil Sağlık Hizmeti Yazılımı. Ya z ı l ı m A. Ş İSG ve Mobil Sağlık Hizmeti Yazılımı Mobil Sağlık Tarama Hizmeti veren rmalar ve sağlık kuruluşları için özel olarak hazırlanmış bir yazılım çözümüdür. Odyometri Laboratuvar Testleri

Detaylı

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation Analysis & Reports Coldstore east 14.09.2014 to 16.09.2014 Graphical presentation 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabular presentation Alarms Tüm

Detaylı

BİYOKİMYA LABORATUVARI İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ

BİYOKİMYA LABORATUVARI İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ Dok No:BİY.PR.01 Yayın Tarihi:HAZİRAN 2013 Rev.Tar/No:-/0 Sayfa No: 1 / 8 1.0 AMAÇ: Biyokimya Laboratuvarının ulusal ve uluslararası standartlara, kanun ve yönetmeliklere uygun olarak, düzenli, hızlı ve

Detaylı