BARKOD OKUYUCU EL TERMİNALİ KULLANIM KILAVUZU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BARKOD OKUYUCU EL TERMİNALİ KULLANIM KILAVUZU"

Transkript

1 BARKOD OKUYUCU EL TERMİNALİ KULLANIM KILAVUZU 2015

2 Alıcı Şarj/Batarya Gösterge Işığı Mikro USB Girişi Dokunmatik Ekran Lazer Tarama Tuşu Yukarı/Aşağı Tuşu Açma/Kapama Tuş Takımı Mikrofon Stylus Kalemi (Dokunmatik Ekran Kalemi)

3 EL TERMİNALİNİN AÇILMASI MC45 el terminalini açmak için Açma/Kapama tuşuna basınız. El terminalinin dokunmatik ekranında işlem yapmak için sadece stylus kalemi (dokunmatik ekran kalemi) kullanılmalıdır.

4 AÇILIŞ EKRANI Açılış ekranındaki DataWedge özelliğinin Yeşil Tik işaretli Ready yazılı olduğun emin olun. Eğer, DataWedge özelliği Sarı Ünlem işaretli Stopped yazılı ise üzerine tıklayarak Ready konumuna getirin. Stopped konumunda lazer barkod okuyucu çalışmayacaktır. El terminali açılınca karşınıza çıkan ana ekranın sol alt köşesindeki Windows Başlat Logosunu tıklayın.

5 BAŞLANGIÇ EKRANI Açılan başlangıç menüsünü aşağı kaydırarak File Explorer Dosyasını bulup tıklayın.

6 FİLE EXPLORER EKRANI Açılan File Explorer menüsünden MyaHandStore tıklayarak ana menüyü açınız. ANA MENÜ EKRANI Ana ekranda Mal Kabul, Ürün Sevk, Fiyat Gör, Etiketleme ve Sayım Sipariş işlemleri bulunmaktadır.

7 MAL KABULÜ Ana Menü Ekranı Mal kabul işlemleri için Ana Menüden Mal Kabulü butonunu tıklayınız. Dosya Numarası Girme Ekranı Faturada veya irsaliyede yazılı olan Belge Numarası girilir ve ONAYLA butonuna basılır.

8 ÜRÜN OKUTMA EKRANI Lazer Tarama Tuşuna basılarak ürünün barkodu okutulur, ardından miktarı girilir ve Ekle butonuna basılır. Bu işlem ürün sırası ile devam ettirilir. Okutulan ürünleri görebilmek ve üzerinde değişiklik yapabilmek için Okunanları Listele tıklanır.

9 DOSYA İÇERİĞİ EKRANI Bu ekranda, okutulan ürün satırı seçilerek tamamen silinebilir veya miktar BKSP tuşuyla silinerek değiştirilebilir. Ürün okutma ekranına geri dönmek için Kapat butonuna basılır. Barkod okutma işlemi bittikten sonra Sol Alt Taraftaki Mavi tuş ile Sağ Üst Köşede Bulunan Mavi OK tuşuna aynı anda basılarak ana menüye dönülür. OK tuşunun sağ tarafı Telefon Kapatma tuşu olarak tanımlandığı için OK tuşuna basarken tuşun sol tarafına bastığınızdan emin olunuz. Mal kabulü için oluşturulan dosyanın MyaSoft a aktarılması için el terminali kasiyere teslim edilir.

10 SAYIM SİPARİŞ Sayım ve sipariş işlemleri için Ana Menüden Sayım Sipariş butonunu tıklayınız. Sayım veya sipariş için bir Dosya No girerek ONAYLA butonuna basılır.

11 ÜRÜN OKUTMA EKRANI Lazer Tarama Tuşuna basılarak ürünün barkodu okutulur, ardından miktarı girilir ve Ekle butonuna basılır. Bu işlem ürün sırası ile devam ettirilir. Okutulan ürünleri görebilmek ve üzerinde değişiklik yapabilmek için Okunanları Listele tıklanır.

12 DOSYA İÇERİĞİ EKRANI Bu ekranda, okutulan ürün satırı seçilerek tamamen silinebilir veya miktar BKSP tuşuyla silinerek değiştirilebilir. Ürün okutma ekranına geri dönmek için Kapat butonuna basılır. Barkod okutma işlemi bittikten sonra Sol Alt Taraftaki Mavi tuş ile Sağ Üst Köşede Bulunan Mavi OK tuşuna aynı anda basılarak ana menüye dönülür. OK tuşunun sağ tarafı Telefon Kapatma tuşu olarak tanımlandığı için OK tuşuna basarken tuşun sol tarafına bastığınızdan emin olunuz. Sayım Siparişi için oluşturulan dosyanın Myasoft a aktarılması için el terminali kasiyere teslim edilir.

13 ÜRÜN SEVK Ürün sevk işlemleri için Ana Menüden Ürün Sevk butonunu tıklayınız. Ürün sevki yapmak için bir dosya Dosya Numarası girilir ve ONAYLA butonuna basılır.

14 ÜRÜN OKUTMA EKRANI Lazer Tarama Tuşuna basılarak ürünün barkodu okutulur, ardından miktarı girilir ve Ekle butonuna basılır. Bu işlem ürün sırası ile devam ettirilir. Okutulan ürünleri görebilmek ve üzerinde değişiklik yapabilmek için Okunanları Listele tıklanır.

15 DOSYA İÇERİĞİ EKRANI Bu ekranda, okutulan ürün satırı seçilerek tamamen silinebilir veya miktar BKSP tuşuyla silinerek değiştirilebilir. Ürün okutma ekranına ekranına geri dönmek için Kapat butonuna basılır. Barkod okutma işlemi bittikten sonra Sol Alt Taraftaki Mavi tuş ile Sağ Üst Köşede Bulunan Mavi OK tuşuna aynı anda basılarak ana menüye dönülür. OK tuşunun sağ tarafı Telefon Kapatma tuşu olarak tanımlandığı için OK tuşuna basarken tuşun sol tarafına bastığınızdan emin olunuz. Ürün sevki için oluşturulan dosyanın Myasoft a aktarılması için el terminali kasiyere teslim edilir.

16 MYAHANDSERVER ın CİHAZDA BULUNAMAMASI DURUMUNDA YAPILMASI GEREKENLER 1 Asıl olması gereken ana ekran görüntüsüdür. 2 Kullanıcı yanlışlıkla bastığında değişen ekran görüntüsüdür. Ekranda Applicatıon tuşuna basılır. 3 Myasoft Seçilir.

17 4 Myahandstore dosyası seçilir. 5 Myahandstore seçilir. Asıl olması gereken ana ekran görüntüsüne geçilir. 6 İstenilen işlem gerçekleştirilmek üzere ilgili klasör seçilir.

18 MYAHANDSERVER İLE VERİTABANINDAN EL TERMİNALLERİNE BİLGİ AKTARIMI CİHAZ GÜNCELLEME (Cihaz güncellenirken myahand kapalı olmalıdır.) Bağlantının başarılı olup olmadığı ekrandan takip edilir. Aktarılacak Stok Bilgisi tablosu altından; Veritabanı alanından ilgili veritabanı seçilir. Burada; Tümü, Değişenler, Ara seçenekleri arasından istenilen seçim yapılır. Stok Oku butonuna tıklanır. Onaylama ekranında Evet butonuna tıklanarak işlem onaylanır. Not: Tümü; Tüm ürün kartları, Değişenler; seçilen iki tarih arası üzerinde değişiklik yapılan ürün kartları, Ara; Açıklaması girilen ürün kartı okutulabilir.

19 Lokasyon kısıtlamayı ve pasif ürünlerin kutucukları işaretlenmeli. Stok Oku butonuna tıklandıktan sonra veritabanından okunan ürünler listelenir. sqlce seçilir. Dosya Oluştur butonuna tıklanır. Bilgi ekranından dosyanın oluşturulduğu görülür. Not: El terminallerine bilgi aktarabilmek için öncelikle listelenen stok bilgilerinin tutulacağı bir dosya oluşturulmalıdır. Dosya oluşturma işleminden sonra Mobil Cihaza Aktar butonuna tıklamadan önce el terminalindeki MobilMen exe uygulamasından çıkış yapılmalıdır. Bilgi ekranından aktarım işleminin tamamlandığı görülebilir.

20 I.MAL KABULÜ Mal Kabul menüsüne tıklanır. Dosya Numarası alanına irsaliye bilgisini içeren veya depo görevlisinin belirlemiş olduğu dosya numarası girilir. Onayla butonuna tıklanır. Açılan Mal Kabulü ekranında; Barkod alanından irsaliyeye konu olmuş ürünlerin barkodları girilir veya mobil cihazdan okutulur. Miktar alanından da ürün miktarları girilir. Ekle butonuna tıklanır. Bu ekranda Okunanları Listele butonuna tıklanarak da mal kabul dosyasının içeriği görüntülenebilir. Dosya İçeriği ekranında Değiştir butonuna tıklanarak daha önce yanlış girilmiş miktar bilgisi var ise değiştirilebilir veya sil tuşu ile okutulan ürün dosyadan tamamen silinebilir.

21 Myasoft a giriş yapılır. Erişim ağacından Depo Yönetimi, Mal Kabul, İrsaliyeler işlem adımları takip edilir. Açılan ekranda ilgili irsaliye türü seçildikten sonra Ekle butonuna tıklanır. X İrsaliyesi ekranında ilgili cari hesap seçildikten sonra El Terminali(Offline) butonuna tıklanır. El Terminalindeki Dosyaları Göster butonuna tıklanır. Ön ekli dosyalar arasından ilgili dosya seçilir. Kopyalanan Dosyalar tablosu altından da aynı ilgili dosya seçildikten sonra El Terminalinden Seçilen Dosyaları PC YE Aktar butonuna tıklanır. Ardından Seçilen Dosyaları İrsaliyeye Aktar butonuna tıklanır. Böylece mobil cihazdan Myasoft a mal kabul dosyası aktarılmış olur.

22 BARKOD OKUYUCU EKRANINDA NOKTA OLUŞTURMA Değerli yönetici, daha önceden rakamlar arasına konulan virgül sembolü nokta olarak değiştirilmiştir. Aşağıda konu ile ilgili ekran görüntü aşamaları yer almaktadır. Bugün itibariyle gerekli düzenlemelerin yapılması rica olunur. 1 Cihaz aktif konumda olmalıdır. Ekranda işareti bulunmalıdır. Ekranın sol alt köşesinde yer alan butona tıklanır. Bir sonraki sayfaya geçiş yapılır. 2 Ekranın ortasında yer alan Settings butonuna tıklanır. 3 Ekranın sağ alt köşesinde yer alan System butonuna tıklanır.

23 4 Bir sonraki ekranda Regıonal Settıngs butonuna tıklanır. 5 6 Ekran, Turkısh olarak önünüze gelecektir. 2.Turkısh yazısının olduğu yerde kenarda yer alan tuşa tıklanır. Bölümler açılır. 7 8 Açılan bölümlerden Englısh (Unıted States) seçilir ve Ok tuşuna basılır. Ekrana 8. Aşamada yer alan görüntü gelir ve ok tuşuna basılarak ekran kapatılır. Bu tuşa basılarak ana ekrana geri dönülür.

24 Dikkat: Nokta (daha önce virgül kullanılıyordu.) istenilirse ekrandaki noktadan, istenilirse tuş takımındaki nokta kullanılarak yapılır.

25 I.SAYIM SİPARİŞ Myasoft a giriş yapılır. Erişim ağacından; Depo Yönetimi- Sayım-Sayım Operasyonları işlem adımları takip edilir. Açılan Sayım Operasyonları ekranında ilgili lokasyon seçimi yapıldıktan sonra, operasyon numarası girilir ve Kaydet butonuna tıklanır. Kaydedilen sayım operayonu üzerinde SağTıkla-F9-Belgeler işlem adımları takip edilir. Açılan Sayım Belgesi ekranında belge numarası girilir ve El Terminali (Online) butonuna tıklanır. El Terminalindeki Dosyaları Göster butonuna tıklanır. Kopyalanan Dosyalar tablosu altından da aynı ilgili dosya seçildikten sonra El Terminalinden Seçilen Dosyaları PC YE Aktar butonuna tıklanır. Ardından Seçilen Dosyaları Aktar butonuna tıklanır. Böylece mobil cihazdan Myasoft a sayım dosyası aktarılmış olur.

26 Seçilen Dosyaları Aktar butonuna tıklandıktan sonra dosya SM ön ekli dosya içeriği sayım belgesi ekranına aktarılır. Kaydet butonuna tıklanır. İlk sayım belgesi içeri alındıktan sonra, Sayım Belgeleri ekranında SağTıkla/F9 -Ekle işlem adımları takip edilerek birden çok SM-ön ekli dosya içeri alınabilir.

27 Cihaz İle İlgili Genel Bilgiler: 1. Cihazda donma yaşanıyorsa; tamamen cihaz kapatılıp (power off) yeniden açılmalıdır. 2. Barkod tanımsız ise, el terminali güncellenmemiştir. Cihaz barkodu okumuyorsa, barkod el ile manuel olarak girilmelidir. 3. Mal kabulünde; şube ürünleri sisteme girdiğinde gelen ürün ile tutarsızlık var ise mal kabulü yapılmamalı, depoya bilgi verilmelidir. 4. Et ile ilgili her şey (Profil, hazır döner, yemeklik et vb.) depoya iade edilirken mamül depo seçilmeli iadesi, mutlaka Mamul Depoya kesilmelidir. (Not: Gönderilen profillerin üzerine şube adı yazılmalıdır.) 5. Tüm ürün iadeleri irsaliye ile kesilip, Myasofttan işlenmesi gerekmektedir. Aksi takdirde ürün şube stoğunda gözükmektedir. 6. Cihazda mal kabul ve sayım işlemlerinde oluşturulan dosyalar, her gün kapanışta silinmelidir. Tüm Eğitimcilere Hayırlı İşler Dileriz.

Bu talimatın amacı barkod okuyucu kullanımı ile ilgili bilgi vermek ve kullanım alanlarını belirlemektir.

Bu talimatın amacı barkod okuyucu kullanımı ile ilgili bilgi vermek ve kullanım alanlarını belirlemektir. 1. AMAÇ Bu talimatın amacı barkod okuyucu kullanımı ile ilgili bilgi vermek ve kullanım alanlarını belirlemektir. 2. KAPSAM Bu talimat depo ve şubelerde yapılan mal kabul, ürün sevki ve sayım süreçlerini

Detaylı

Konu : 2017 Yılına, Yılsonu Devir İşlemleri

Konu : 2017 Yılına, Yılsonu Devir İşlemleri Bilgi Konu : 2017 Yılına, Yılsonu Devir İşlemleri Presto Plus da iki farklı tip devir yapılabilir. İhtiyaca göre bu iki devir programından birisi tercih edilerek devir işlemi yapılmalıdır. Devir işlemlerinden

Detaylı

Web Labaratuar Modulu

Web Labaratuar Modulu Web Labaratuar Modulu http://212.156.99.42:777/mlis Linkini web tarayıcıların(google Chrome tercih sebebi) adres satırına linki yazıp Enter butonu tıklanır. Kullanıcı ekranı karşımıza gelir. Karşımıza

Detaylı

PALET TEYİT EKRANI EĞİTİM NOTU

PALET TEYİT EKRANI EĞİTİM NOTU PALET TEYİT EKRANI EĞİTİM NOTU 1. Adım: Oturumu aç Butonunun üzerini tıklayın. 2. Adım: Kullanıcı adı ve parolanızı ilgili kutucuklara yazın ve Enter tuşuna basın. 3. Adım: 1 Kullanıcı adı ve şifrenizi

Detaylı

İçindekiler Hitit Sayım Cihazı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu... 2 Sayım Cihazı Kurulum İşlemleri... 2 Hitit Kurulum işlemleri...

İçindekiler Hitit Sayım Cihazı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu... 2 Sayım Cihazı Kurulum İşlemleri... 2 Hitit Kurulum işlemleri... 1 İçindekiler Hitit Sayım Cihazı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu... 2 Sayım Cihazı Kurulum İşlemleri... 2 Hitit Kurulum işlemleri... 5 Cihazdan Sayım İşlemleri... 8 Sayım Dosyasının Hitit e Okutulması...

Detaylı

HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu (Netsis Modülü)

HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu (Netsis Modülü) HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu () 24.10.2011 İÇİNDEKİLER 1. Kurulum... 1 2. Uygulamayı çalıştırma... 1 3. Ayarlar... 3 3.1. Netsis Bağlantı Ayarları... 4 3.2. Şube Eşleştirme... 5

Detaylı

ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3

ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3 İçindekiler Tablosu ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3 1. Özellikler.. 3 2. Kullanım...4 2.1. Elektra Fatura Aktarım Modülü.5 2.2. Mahsup Fişi Modülü.7 2.3. Bavel Fatura XML Modülü.9 2 ELEKTRA LOGO AKTARIM

Detaylı

GO3 Kullanım Dökümanı

GO3 Kullanım Dökümanı Ürün Bölüm GO3 Kullanım Dökümanı GO3 kısayolu tıklanarak programa giriş penceresi açılır. Çarpı işaretine basılarak giriş ekranından çıkılabilir. Kullanıcı kodu, şifresi,firma seçimi yapıldıktan sonra

Detaylı

SAP ÜRETİM TEYİT EKRANI EĞİTİM NOTU

SAP ÜRETİM TEYİT EKRANI EĞİTİM NOTU SAP ÜRETİM TEYİT EKRANI EĞİTİM NOTU 1. Adım: Oturumu aç Butonunun üzerini tıklayın. 2. Adım: Kullanıcı adı ve parolanızı ilgili kutucuklara yazın ve Enter tuşuna basın. 3. Adım: 1 Kullanıcı adı ve şifrenizi

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr KULLANIM KILAVUZU Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr RESERVE ONLİNE REZERVASYON YAZILIMI KULLANIM KİTABI...3 ADMİN PANELİ... 3 Admin Panel Giriş (Login)... 3 Yönetim Paneli... 3 OTEL

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı Versiyon : 2 Tarih : 28.09.2017 1 1 SİPARİŞ PORTALİ... 3 2. SEVK BEKLEYEN SİPARİŞLER... 4 2.1. Sevk Bekleyen Siparişin Revize Edilmesi...

Detaylı

Telif Hakkı. KL-Retail El Terminali programı Kalem Yazılım ın tescilli ticari markasıdır. İletişim:

Telif Hakkı. KL-Retail El Terminali programı Kalem Yazılım ın tescilli ticari markasıdır. İletişim: Telif Hakkı Copyright 2007-2013 KALEM YAZILIM Tüm hakları saklıdır. Bu kullanım kılavuzu ve içerisinde açıklanan yazılım, lisans kapsamında sunulmuş olup, sadece söz konusu lisans koşullarına göre kullanılabilir

Detaylı

Kantar Otomasyonu Özellikler Kullanım Satış Kamyon Hareketleri Ağırlık Bilgisi... 9

Kantar Otomasyonu Özellikler Kullanım Satış Kamyon Hareketleri Ağırlık Bilgisi... 9 İçindekiler Tablosu Kantar Otomasyonu... 3 1.Özellikler... 3 2.Kullanım... 3 2.1. Satış... 4 2.2. Kamyon Hareketleri... 8 2.2.1. Ağırlık Bilgisi... 9 2.3. Ayarlar... 10 2.3.1. Kullanıcı Tanımlama... 11

Detaylı

TAPU VE KADASTRO BİLGİ SİSTEMİ

TAPU VE KADASTRO BİLGİ SİSTEMİ TAPU VE KADASTRO BİLGİ SİSTEMİ MEKÂNSAL GAYRİMENKUL SİSTEMİ (MEGSİS) BAŞVURU, E-ÖDEME VE FEN KAYIT İŞLEMLERİ DOKÜMANI Sürüm: 0.1 Revizyon Bilgileri Revizyon No: Revizyon Tarihi Revizyonu Yapan Revizyon

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KILAVUZU

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KILAVUZU ARMONİ PAZARLAMA PLASTİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ BİLGİ TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KILAVUZU A- TERMİNAL SİPARİŞ SİSTEMİ B- TERMİNAL ELEKTRONİK POSTA GÖNDERME VE ALMA C- TERMİNAL APN BAĞLANTISI SİPARİŞ SİSTEMİ

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu 1. Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Online İşlemler sisteminde, Basılı Evrak Stok Takip Sisteminin kullanımını anlatmak amacı ile hazırlanmıştır. Bu sistem ile; - Basılı Evrak

Detaylı

HAL KAYIT SİSTEMİ HAL HAKEM HEYETİ İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU

HAL KAYIT SİSTEMİ HAL HAKEM HEYETİ İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU HAL KAYIT SİSTEMİ HAL HAKEM HEYETİ İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU Ekim 2015 İçindekiler 1. HAL KAYIT SİSTEMİ NE GİRİŞ... 2 2. HAL HAKEM HEYETİ BAŞVURU OLUŞTURMA SÜRECİ... 2 2.1. BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BİLGİLERİN

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI. SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI. SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı Versiyon : 1 Tarih : 27.11.2016 İçindekiler 1. Sipariş Portali... 1 2. Sevk Bekleyen Siparişler... 2 2.1. Sevk Bekleyen Siparişin Revize

Detaylı

Ürün kalemlerinin satırında sipariş aşaması sevk durumuna getirilir.

Ürün kalemlerinin satırında sipariş aşaması sevk durumuna getirilir. EPLATFORM FATURA KESİM İŞLEMLERİ Sipariş formu satış tarafından iletilir Workcube de sipariş numarasına göre sipariş bulunur Siparişin içerisine girilir, süreç kısmında süreç faturalandı seçilir. o İrsaliye

Detaylı

1.DERS KATALOG Ders kataloğu ekranında yeni ders tanımlamaları yapılabilir ve Seçmeli havuz dersleri oluşturulabilmektedir.

1.DERS KATALOG Ders kataloğu ekranında yeni ders tanımlamaları yapılabilir ve Seçmeli havuz dersleri oluşturulabilmektedir. İçindekiler DERS KATALOĞU... 2 1.DERS KATALOG... 2 1.1.Ders... 3 1.1.1.Derse ait dil seçenekleri nasıl ve hangi bölümden girilmektedir?... 4 1.2.Dersin Okutulduğu Öğretim Planları... 8 1.3.Dersin İçerikleri...

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı Tarih: 01.12.2010 Mobilteg Saha Satış Otomasyonu Terminal Kullanım Kılavuzu (V.2x) Aşağıda bilgilerini bulacağınız Saha Satış Otomasyonu El Terminali tarafı kullanım bilgileri o günkü sürüme göre hazırlanmıştır.

Detaylı

1. Portala Giriş. 2. Portalın Kullanımı Genel

1. Portala Giriş. 2. Portalın Kullanımı Genel 1. Portala Giriş Masraf beyanı portalına girmek için http://www.agmasraf.com adresine girilir. Sistem sizi tanıyarak girişi gerçekleştirir, şifre sorması durumunda Kullanıcı adı kısmına; sicil numarası,

Detaylı

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe İspat D-8) Kullanma Kılavuzu v4

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe İspat D-8) Kullanma Kılavuzu v4 Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan MENŞE İSPAT D-8 Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi, onaylanması

Detaylı

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri A.TR) Kullanma Kılavuzu

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri A.TR) Kullanma Kılavuzu Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan A.TR Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi, onaylanması ve

Detaylı

Kullanım Kılavuzu DEPO AMBAR MODÜLÜ

Kullanım Kılavuzu DEPO AMBAR MODÜLÜ Kullanım Kılavuzu DEPO AMBAR MODÜLÜ Sarus Hastane Bilgi Yönetim Sistemleri tarafından geliştirilmiş olan Depo Ambar Modülü kullanım fonksiyonlarını içermektedir. TEKNORİTMA Koray Tolga DURMUŞ 1.09.2016

Detaylı

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe Şahadetnamesi) Kullanma Kılavuzu v5

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe Şahadetnamesi) Kullanma Kılavuzu v5 Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan MENŞE ŞAHADETNAMESİ Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi,

Detaylı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı BİLNEX YAZILIM Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı Hazırlayan Sinan Karagöz BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARINDA SERİ NUMARASI TAKİBİ İŞLEMLERİ Bilnex Yazılım Programlarında bir ürün için tek bir stok kartı

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007. www.tetramuh.com.tr 1

Kullanım Kılavuzu. G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007. www.tetramuh.com.tr 1 Kullanım Kılavuzu G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007 www.tetramuh.com.tr 1 MobetraPlus saha satış uygulamasına giriş nasıl yapılır? Cihaz açıldıktan sonra ana ekranda

Detaylı

ARLAB ARaştırma LABoratuvar Projesi Kullanım Kılavuzu

ARLAB ARaştırma LABoratuvar Projesi Kullanım Kılavuzu 2014 ARLAB ARaştırma LABoratuvar Projesi Kullanım Kılavuzu İ.Ü. KURUMSAL OTOMASYON PROJESİ 1. GİRİŞ... 2 1.1 AMAÇ... 2 2. KULLANICI OLUŞTURMA VE SİSTEME GİRİŞ... 2 3. BİLGİ İŞLEMLERİ... 4 3.1 LABORATUVAR

Detaylı

MAC İşletim Sistemine Sahip Makineler İçin Elektronik İmza Kurulumu

MAC İşletim Sistemine Sahip Makineler İçin Elektronik İmza Kurulumu MAC İşletim Sistemine Sahip Makineler İçin Elektronik İmza Kurulumu MAC İşletim Sistemine Sahip Makineler İçin Elektronik İmza Kurulumu nda, aşağıdaki adımlar sırası ile takip edilmelidir. 1 - MAC İçin

Detaylı

DÖNER SERMAYE MALİ YÖNETİM SİSTEMİ

DÖNER SERMAYE MALİ YÖNETİM SİSTEMİ I. BÜTÇE MODÜLÜ Yetki ve Yetkililer DÖNER SERMAYE MALİ YÖNETİM SİSTEMİ oluşur. Bütçe modülü, işletme veri giriş yetkisi, işletme bütçe onay yetkisi ve merkez bütçe onay yetkilerinden ve yetkililerinden

Detaylı

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014 14 Temmuz 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura Gelen e-fatura Dosyalarının Transferi Firmalara tedarikçilerinden veya hizmet aldıkları firmalardan gelen e-faturalar,

Detaylı

Öztiryakiler B2B Kullanıcı Klavuzu

Öztiryakiler B2B Kullanıcı Klavuzu Bu doküman Öztiryakiler şirketi için hazırlanmış B2B sayfalarının kullanım bilgilerini detaylı olarak anlatır. Öztiryakiler B2B Kullanıcı Klavuzu Soner Baştaş İçindekiler Doküman Geçmişi... 2 B2B ye Erişim...

Detaylı

Asist Satış Yönetim Sistemi. Muhasebe Hesap Tanımları Sihirbazı

Asist Satış Yönetim Sistemi. Muhasebe Hesap Tanımları Sihirbazı Muhasebe Hesap Tanımları Sihirbazı 1. Muhasebe Hesap Tanımları Asistte muhasebe kullanımını kolaylaştırmak amacıyla, Servisler/Servis Çalıştır/Muhasebe bölümüne Muhasebe Hesap Tanımları servisi eklenmiştir.

Detaylı

AYBEL YAZILIM E-REÇETE PROGRAMI

AYBEL YAZILIM E-REÇETE PROGRAMI AYBEL YAZILIM E-REÇETE PROGRAMI İŞYERİ HEKİMLERİNİN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER E-REÇETE YAZABİLMELERİ İÇİN - E-imza sahibi olmak, Elektronik imza (e-imza) usb dongle cihazınızın bilgisayarınıza tanıtılması

Detaylı

SARUS HBYS. Stok ve Yönetimsel Modüller Eczane. Yalçın Karaç ENTEGRE ENFORMASYON SİSTEMLERİ A.Ş.

SARUS HBYS. Stok ve Yönetimsel Modüller Eczane. Yalçın Karaç ENTEGRE ENFORMASYON SİSTEMLERİ A.Ş. SARUS HBYS Stok ve Yönetimsel Modüller Eczane Yalçın Karaç ENTEGRE ENFORMASYON SİSTEMLERİ A.Ş. WWW.EES.COM.TR ECZANE Sarus Giriş Sayfasından Eczane Modülü seçilir. Açılan Kullanıcı Adı ve Şifre ekranına

Detaylı

MÜŞTERİ EVRAK GİRİŞ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU

MÜŞTERİ EVRAK GİRİŞ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU MÜŞTERİ EVRAK GİRİŞ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU İçindekiler Giriş Müşteri Evrak Giriş Sistemi Adres Bilgileri... 3 Müşteri Evrak Giriş Sistemi Kullanıcı Ekranları Kullanıcı Girişi... 4 Müşteri Bilgileri...

Detaylı

TEBEOS KULLANICILARIMIZIN DİKKATİNE

TEBEOS KULLANICILARIMIZIN DİKKATİNE Konu : 6.8.2.6 Versiyon Güncellemesi Hakkında Tarih : 22.04.2014 Sayı :00014/22022014 TEBEOS KULLANICILARIMIZIN DİKKATİNE Sayın Meslektaşlarımızdan gelen öneriler doğrultusunda düzenlenmiş TEBEOS Programınızın

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri EURO-MED) Kullanma Kılavuzu v6

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri EURO-MED) Kullanma Kılavuzu v6 Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan EUROMED Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi, onaylanması

Detaylı

SYTP ÜYELİK İŞLEMLERİ

SYTP ÜYELİK İŞLEMLERİ 1-)Kullanıcı,tarayıcının adres çubuğuna, bağlı bulunduğu ilin sytp linkini yazdığı zaman karşısına ilk olarak sağ taraftaki gibi bir ekran gelir. 2-)Sisteme üye olacak olan eczane kullanıcısı sağ taraftaki

Detaylı

Telefon Defteri Modülü Kullanım Kılavuzu

Telefon Defteri Modülü Kullanım Kılavuzu Telefon Defteri Modülü Kullanım Kılavuzu YETKİ VE KAYIT İŞLEMİ Kayıt yapacak kullanıcıya yetki verilmesi Kayıt yapacak kullanıcı yetkilendirilirken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, kullanıcının

Detaylı

MYLOGO ÜYELİK VE KUR İŞLEMLERİ

MYLOGO ÜYELİK VE KUR İŞLEMLERİ Bölüm MYLOGO ÜYELİK VE KUR İŞLEMLERİ MYLOGO HESAP AÇMA İŞLEMİ www.mylogo.com.tr sayfasına ulaşılarak ana sayfada bulunan kullanıcı bilgileri girişinin yapıldığı menünün altında "Yeni Hesap" butonu ile

Detaylı

meware GuardWare 3G Kullanım Kılavuzu

meware GuardWare 3G Kullanım Kılavuzu meware GuardWare3G meware GuardWare 3G Kullanım Kılavuzu MeWare ( Meyer Yazılım ) Bir MEYER A.Ş kuruluşudur. KURULUM Meware Guardware 3G programının çalışması için öncelikle bilgisayarınızda - Windows

Detaylı

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca MMP (Mali Müşavir Paketi) bilgileri ile Luca Üye girişinden sisteme giriş yapıldıktan sonra Luca Net Kobi Ticari Giriş butonuna basarak programa giriş

Detaylı

Argox Yazıcılar İçin Bartender Programı Üzerinden Etiket Tasarımı Yardım Dosyası

Argox Yazıcılar İçin Bartender Programı Üzerinden Etiket Tasarımı Yardım Dosyası Argox Yazıcılar İçin Bartender Programı Üzerinden Etiket Tasarımı Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 18.08.2017 Copyright 2017 AKINSOFT 1 - Çalışma Şekli Hakkında Kısa Bilgi AKINSOFT WOLVOX

Detaylı

Zirve e-fatura Portal Paketi V. 1.0.xx

Zirve e-fatura Portal Paketi V. 1.0.xx Zirve e-fatura Portal Paketi V. 1.0.xx Zirve Yazılım paket programlarından, e-fatura gönderim ve alım işlemlerinin yapılabilmesi için iki farklı e-fatura paketi mevcuttur. 1- Zirve e-fatura Entegratör

Detaylı

OYS OLAY YÖNETİM SİSTEMİ. Kullanım Kılavuzu. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu

OYS OLAY YÖNETİM SİSTEMİ. Kullanım Kılavuzu. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu OYS OLAY YÖNETİM SİSTEMİ Kullanım Kılavuzu Türkiye Halk Sağlığı Kurumu OLAY YÖNETİM SİSTEMİ Sisteme Giriş http://oys.thsk.gov.tr/oys Sisteme ilk defa giriş yapılıyorsa size verilen kullanıcı adını girdikten

Detaylı

PERSONEL BANKA IBAN BİLGİSİ DEĞİŞİKLİĞİ UYGULAMA KILAVUZU

PERSONEL BANKA IBAN BİLGİSİ DEĞİŞİKLİĞİ UYGULAMA KILAVUZU PERSONEL BANKA IBAN BİLGİSİ DEĞİŞİKLİĞİ UYGULAMA KILAVUZU ŞUBAT - 2014 PERSONEL ÖDEMELERİ UYGULAMA GELİŞTİRME VE DESTEK ŞUBESİ 1 İçindekiler GİRİŞ......3 1. HARCAMA BİRİMLERİNCE YAPILACAK İŞLEMLER..3 1.1.

Detaylı

HYS KANITLAYICI BELGE KILAVUZU. TEMMUZ-2014 Uygulama Geliştirme ve Destek Şubesi

HYS KANITLAYICI BELGE KILAVUZU. TEMMUZ-2014 Uygulama Geliştirme ve Destek Şubesi HYS KANITLAYICI BELGE KILAVUZU TEMMUZ-2014 Uygulama Geliştirme ve Destek Şubesi İçindekiler Tablosu GİRİŞ...2 I. BÖLÜM...3 HARCAMA BİRİMİ TARAFINDAN YAPILACAK İŞLEMLER...3 A. Kanıtlayıcı Belge Ekleme...3

Detaylı

MİCRODESTEK E-SMM UYGULAMASI TANITIM DOKÜMANI

MİCRODESTEK E-SMM UYGULAMASI TANITIM DOKÜMANI MİCRODESTEK E-SMM UYGULAMASI TANITIM DOKÜMANI İçindekiler Yeni Kullanıcı Tanımlama... 2 Giriş... 4 Ana Ekran (E-SMM Hazırlama)... 6 Müvekkil Tanımlama ve Düzenleme... 7 E-SMM Hazırlama... 9 E-SMM Listesi...

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI Versiyon: 2 Tarih: 28.09.2017 1 İçindekiler 1. Sisteme Giriş... 3 2. Geri Bildirim Süreci... 4 2.1. Geri bildirim oluşturma... 6 3. Denetim Talebi...

Detaylı

KBS VEKALET - İKİNCİ GÖREV AYLIĞI İŞLEMLERİ UYGULAMA KILAVUZLARI

KBS VEKALET - İKİNCİ GÖREV AYLIĞI İŞLEMLERİ UYGULAMA KILAVUZLARI KBS VEKALET - İKİNCİ GÖREV AYLIĞI İŞLEMLERİ UYGULAMA KILAVUZLARI Personel Yazılım ve Uygulama Dairesi KASIM -2014 I - VEKALET AYLIĞI FİHRİST 1. Bölüm : Vekalet İşlemleri Bilgi Girişi 1.1. Vekalet Bilgi

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ İHALE VE TEDARİK MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ İHALE VE TEDARİK MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU BİLGİ TEKNOLOJİLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ İHALE VE TEDARİK MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU 2016 1 İÇİNDEKİLER SATINALMA TALEP GİRİŞİ... 3 TALEPTEN TEKLİF OLUŞTURMA... 11 TALEPTEN SİPARİŞ OLUŞTURMA... 16 2 SATINALMA TALEP

Detaylı

NOT : Kuruluma başlamadan önce bilgisayarınızda 32 ve 64 bit Java Programı yüklü olmalıdır. Java Kurulum Dökümanı

NOT : Kuruluma başlamadan önce bilgisayarınızda 32 ve 64 bit Java Programı yüklü olmalıdır. Java Kurulum Dökümanı Nitelikli Elektronik Sertifikamı (E-İmza) Aldım, Ne Yapmalıyım? Kamu Sertifikasyon Merkezi'nden almış olduğunuz sertifikanızı kullanabilmeniz için gerekli adımları aşağıdaki sıra ile gerçekleştiriniz.

Detaylı

EDOWEB (EK DERS OTOMASYONU) Mutemet İşlemleri BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2018

EDOWEB (EK DERS OTOMASYONU) Mutemet İşlemleri BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2018 EDOWEB (EK DERS OTOMASYONU) Mutemet İşlemleri BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2018 1 Sisteme İlk Giriş ve Şifre Belirleme Kullanıcılar sisteme ilk kez giriş yapacakları zaman giriş ekranındaki «Şifremi Unuttum»

Detaylı

T. C. KAMU İHALE KURUMU

T. C. KAMU İHALE KURUMU T. C. KAMU İHALE KURUMU Elektronik İhale Dairesi ELEKTRONİK KAMU ALIMLARI PLATFORMU Doğrudan Temin Kullanım Kılavuzu Sürüm No: 1.0 Yayın Tarihi: 01.01.2016 444 0 545 2014 Kamu İhale Kurumu Tüm hakları

Detaylı

MESS BULUT SİSTEMİ ÜYE PORTALI KULLANIM KILAVUZU

MESS BULUT SİSTEMİ ÜYE PORTALI KULLANIM KILAVUZU MESS BULUT SİSTEMİ ÜYE PORTALI KULLANIM KILAVUZU MESS Bulut Sistemi Üye şirketlerimizden anket yoluyla toplanmakta olan bilgilerin online bulut sistemi üzerinden hatasız, düzenli, kontrol edilebilir ve

Detaylı

1. MEVITAS MERKEZİ ELEKTRONİK VERİ İLETİM TOPLAMA ANALİZ SİSTEMİ GENEL İLKELERİ

1. MEVITAS MERKEZİ ELEKTRONİK VERİ İLETİM TOPLAMA ANALİZ SİSTEMİ GENEL İLKELERİ MEVİTAS İŞLEMLERİ İÇERİK MEVITAS İŞLEMLERİ... 1 1. MEVITAS Merkezi Elektronik Veri İletim Toplama Analiz Sistemi Genel İlkeleri... 1 2. MEVITAS YETKİLENDİRME İşlem Akışı... 2 A. MV20 MEVİTAS Yetkilendirme

Detaylı

Kod Listeleri Genel Yapısı

Kod Listeleri Genel Yapısı Fiş listelerinde anlatıldığı gibi pull down menüden fiş menü tercihleri veya görsel menüden Yeni, Değiştir, İzle, Sil, Kopyala butonları kullanılırsa fiş giriş ekranı açılır. Fiş giriş ekranları kullanıldığı

Detaylı

T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI

T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdürlüğü E-Devlet Hizmetleri İşletme-TMGDK-TMGD İşlemleri Yardım Kılavuzu Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı

Detaylı

EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU

EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU İçindekiler Tablosu EDI AKTARIM UYGULAMASI... 2 1. EDI B2B Aktarımı... 2 2. Migros B2B Aktarım... 7 3. Metro E-İrsaliye Oluşturma... 9 1 EDI AKTARIM UYGULAMASI EDI

Detaylı

1.DERS AÇMA İŞLEMLERİ

1.DERS AÇMA İŞLEMLERİ İçindekiler 1.DERS AÇMA İŞLEMLERİ... 2 1.1.YENİ DERS AÇMA NASIL YAPILIR?... 3 2.ÖĞRENCİ DERS YÖNETİMİ EKRANINDA ÖĞRENCİNİN ÜZERİNE DERS NASIL EKLENİR?... 9 2.1.YENİ DERS EKLEME... 11 1.DERS AÇMA İŞLEMLERİ

Detaylı

AŞI TAKİP SİSTEMİ (ATS) KULLANMA REHBERİ

AŞI TAKİP SİSTEMİ (ATS) KULLANMA REHBERİ AŞI TAKİP SİSTEMİ (ATS) KULLANMA REHBERİ A. Stok Kabul İşlemi Stok işlemleri butonu seçilir, altta çıkan butonlardan stok hareketleri butonu tıklanır. Sonra altında gelen stok kabul butonu seçilir. Sol

Detaylı

AKINSOFT Barkod 4. AKINSOFT Barkod 4 Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT Barkod 4. AKINSOFT Barkod 4 Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Barkod 4 Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Barkod 4 programı, her türlü barkod etiketi, raf etiketi ya da reyon etiketi

Detaylı

Toplu Şirket Oluşturma : Bu bölümden V7/EFW versiyonundaki şirketler, toplu olarak ETA:SQL/ETA.V8:SQL versiyonlarında oluşturulması sağlanır.

Toplu Şirket Oluşturma : Bu bölümden V7/EFW versiyonundaki şirketler, toplu olarak ETA:SQL/ETA.V8:SQL versiyonlarında oluşturulması sağlanır. 5 Haziran 2007 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Genel TOPLU TRANSFER ĐŞLEMLERĐ Toplu transfer işlemleri üç alt bölümde incelenecektir. Toplu Şirket Oluşturma : Bu bölümden

Detaylı

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Uygulamaya giriş yapabilmek için https://iskop.istanbul.edu.tr/ adresine girilir. Proje Takip Platformu adlı bölümden Proje Takip Platformu linkine tıklanır. Açılan

Detaylı

B2B Portal - Eğitim Dökümanı

B2B Portal - Eğitim Dökümanı B2B Portal - Eğitim Dökümanı Giriş Ekranı; http://www.sirius.info.tr/ ya da http://b2b.sirius.info.tr/ adresinden, verilen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılır. Şifre Değiştirme; Şifre değişiklik işlemleri

Detaylı

Fiyat Farkı Faturası

Fiyat Farkı Faturası Fiyat Farkı Faturası Ürün Grubu [X] Redcode Enterprise [X] Redcode Standart [X] Entegre.NET Kategori [X] Yeni Fonksiyon Versiyon Önkoşulu Uygulama 5.0.10 (Onaylı sürüm) Fiyat Farkı Faturası, kaydedilmiş

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Elektronik İmza... 3 Tanım... 3 Mevzuat... 3 Giriş... 3 Akıllı Akis Kart Alındıktan Sonra İzlenecek Adımlar... 4 2. Adım:...

İÇİNDEKİLER. Elektronik İmza... 3 Tanım... 3 Mevzuat... 3 Giriş... 3 Akıllı Akis Kart Alındıktan Sonra İzlenecek Adımlar... 4 2. Adım:... ELEKTRONİK İMZA 1 İÇİNDEKİLER Elektronik İmza... 3 Tanım... 3 Mevzuat... 3 Giriş... 3 Akıllı Akis Kart Alındıktan Sonra İzlenecek Adımlar... 4 1. Adım:... 4 2. Adım:... 4 Sürücü Yükleme Nasıl Yapılır?...

Detaylı

İÇİNDEKİLER 1. E-DEVLET SİSTEMİNE GİRİŞ... 2 2. KULLANICI İŞLEM MENÜSÜ... 6

İÇİNDEKİLER 1. E-DEVLET SİSTEMİNE GİRİŞ... 2 2. KULLANICI İŞLEM MENÜSÜ... 6 İÇİNDEKİLER. E-DEVLET SİSTEMİNE GİRİŞ.... KULLANICI İŞLEM MENÜSÜ... 6.. YENİ DÖNEM AÇMA... 6.. EĞİTİM DÖNEMLERİ LİSTELE... 7.3. DÖNEME DERS EKLEME/SİLME... 8.4. DERS LİSTELEME... 9.5. DÖNEME KURSİYER EKLEME/SİLME...

Detaylı

5 Haziran Kıymetli ETA Dostu Bayimiz,

5 Haziran Kıymetli ETA Dostu Bayimiz, 5 Haziran 2007 Kıymetli ETA Dostu Bayimiz, Sizlere, müşterilerimize sunduğunuz Eğitim ve Destek kalitesini arttırmanıza katkıda bulunmak ve teknik çalışmalarınıza destek olmak üzere hazırladığımız Teknik

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ (EBYS)

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ (EBYS) ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ (EBYS) AGENT KULLANIM DOKÜMANI HİZMETE ÖZEL 1/21 Rev. 1 İÇİNDEKİLER 1 İÇİNDEKİLER 2 1.1. AYARLAR... 3 1.2. YENİLE... 7 1.3. BİLDİRİM VE GÖREVLER... 9 1.4. ENVİSİON ANA

Detaylı

İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşlemleri YÖNETİCİ MODÜLÜ Bölüm - 01

İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşlemleri YÖNETİCİ MODÜLÜ Bölüm - 01 0 İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşlemleri YÖNETİCİ MODÜLÜ Bölüm - 0 9 0 İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşlemleri Kullanıcı Girişi 2 3. Güvenlik Kodu örn;5622 alt tarafta bulunan kutuya yazılır.

Detaylı

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü 1 1. SELÇUK/AS/NEVZAT/DİLEK Ecza Depoları E-Fatura Aktarımı.. 3 2. HEDEF Ecza Deposu E-Fatura Aktarımı..

Detaylı

Kets DocPlace LOGO Entegrasyonu

Kets DocPlace LOGO Entegrasyonu Kets DocPlace LOGO Entegrasyonu Kets DocPlace Kurulumu Öncesinde Yapılması Gereken İşlemler Windows 7, Windows 8, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012 veya daha yeni işletim sistemlerinde Programlar

Detaylı

Sihirbaz Kullanarak Sorgu Oluştur : Sihirbaz sorguyu hazırlayan kişiye sorular sorar ve yanıtlarına göre sorgu oluşturur.

Sihirbaz Kullanarak Sorgu Oluştur : Sihirbaz sorguyu hazırlayan kişiye sorular sorar ve yanıtlarına göre sorgu oluşturur. BÖLÜM17 3. SORGULAR Access Veritabanında sorgu; tablolara yazılan bilgilerin hepsinin veya istenilen (belirlenen) şarta uyanlarının bulunmasıdır. Örneğin Tıp Fakültesinde okuyan öğrenciler gibi. Sorguları

Detaylı

Barkomatik. Stok Yönetimi. Ürün Yönetimi. Kullanım Kılavuzu

Barkomatik. Stok Yönetimi. Ürün Yönetimi. Kullanım Kılavuzu Barkomatik Stok Yönetimi Ürün Yönetimi Kullanım Kılavuzu A- Ürün Menü İşlemleri... 4 1- Ürün Ekleme... 4 2- Ürün Silme... 6 3- Ürün Değiştirme... 6 4- Azalanlar... 7 5- Hareketler... 7 7- Barkod Yazdırma...

Detaylı

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ. 1 - GİRİŞ 1 2 - PORTAL / ANA SAYFA 1 2.1 Sisteme Giriş Yapılması 2 İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.! SİSTEM YÖNETİMİ 1 - GİRİŞ Bu doküman içerisinde, hizmete sunulan Sistem Yönetiminin

Detaylı

TC. SİNOP ÜNİVERSİTESİ TARAYICI TARAMA VERİLERİNİ TEMİZLEME VE SERTİFİKA KULLANIM YÖNERGESİ

TC. SİNOP ÜNİVERSİTESİ TARAYICI TARAMA VERİLERİNİ TEMİZLEME VE SERTİFİKA KULLANIM YÖNERGESİ TC. SİNOP ÜNİVERSİTESİ TARAYICI TARAMA VERİLERİNİ TEMİZLEME VE SERTİFİKA KULLANIM YÖNERGESİ 1. Google Chrome Tarama Verilerini Temizleme Google Chrome menü butonu Ayarlar sekmesine tıklanır.(görüntü 1)

Detaylı

6 Ocak 2014. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : E-Fatura

6 Ocak 2014. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : E-Fatura 6 Ocak 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura Özel Entegratör ile e-fatura Uygulaması e-fatura uygulama yöntemlerinden biriside; firmaların özel entegratörler vasıtası

Detaylı

MEDULA Sistemi E-Fatura Gönderme

MEDULA Sistemi E-Fatura Gönderme Versiyon : 1.00 Yayınlama Tarihi : 16.09.2007 23:00 Sayfa Aralığı : 1-19 MEDULA Sistemi E-Fatura Gönderme MEDULA Sistemi ile E-Fatura gönderme işleminde ilk adım gönderilecek faturaların GSS** icmallerinin

Detaylı

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU Kampüs Kart, Kampüs araç giriş-çıkışlarında, kantinler ve yemekhane gibi ödeme ve kontrol noktalarında ihtiyaçların karşılanmasına yönelik hem kimlik kartı, hem de temassız

Detaylı

MÜŞTERİ PORTALI EĞİTİM DOKÜMANI

MÜŞTERİ PORTALI EĞİTİM DOKÜMANI MÜŞTERİ PORTALI EĞİTİM DOKÜMANI Yazar : Mehmet Kemal ASLAN Oluşturulma Tarihi : 25.08.2014 Son Değişiklik : 23.09.2014 Kontrol Numarası : Sürüm : 1 İÇİNDEKİLER SİSTEME GİRİŞ... 3 ORGANİZASYON SEÇİMİ...

Detaylı

www.elektrikogretmenleri.com

www.elektrikogretmenleri.com FIREWORKS (MENU OLUŞ TURMA) 1 Önce Başlat menüsü Programlar Adobe Web Premium CS3 Adobe Fireworks CS3 kısayol simgesi ile Fireworks programı açılır. 2 Fireworks programı açıldığında Karşımıza gelen Yeni

Detaylı

13 Mayıs 2009. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : Genel

13 Mayıs 2009. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : Genel 13 Mayıs 2009 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Genel DİNAMİK EXCEL BAĞLANTISI Kendi raporlarınızı oluşturmak son derece kolay. Açık veritabanı platformuna sahip programınız

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Ürün : Tiger Enterprise/ Tiger Plus/ Go Plus/Go Bölüm : Kurulum İşlemleri

DESTEK DOKÜMANI. Ürün : Tiger Enterprise/ Tiger Plus/ Go Plus/Go Bölüm : Kurulum İşlemleri LOGO PROGRAM KURULUMU VE AYARLARI Logo programlarının yüklemesi için kullanılacak,setup dosyaları ftp://download.logo.com.tr/ adresinden indirilerek yapılır. Örneğin Kobi ürünleri için; ftp://download.logo.com.tr/windows/kobi/guncel/go_plus/klasöründen

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI. Tedarikçi Teklif Oluşturma Kılavuzu. Sisteme Giriş Teklif Oluşturma Teklif Düzenleme

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI. Tedarikçi Teklif Oluşturma Kılavuzu. Sisteme Giriş Teklif Oluşturma Teklif Düzenleme ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI Tedarikçi Teklif Oluşturma Kılavuzu Sisteme Giriş Teklif Oluşturma Teklif Düzenleme Versiyon: 2 Tarih: 24.07.2017 İÇİNDEKİLER ASELSAN Tedarikçi Portalı na Giriş... 2 Teklif Oluşturulması...

Detaylı

TÜMOSAN Tedarikçi Portalı Kullanım Kılavuzu TÜMOSAN TEDARİKÇİ PORTALI. Kullanım Kılavuzu

TÜMOSAN Tedarikçi Portalı Kullanım Kılavuzu TÜMOSAN TEDARİKÇİ PORTALI. Kullanım Kılavuzu TÜMOSAN TEDARİKÇİ PORTALI Kullanım Kılavuzu 1 İçindekiler 1. Giriş ve Genel Özellikler... 3 1.1. Giriş Ekranı... 3 1.2. Genel Özellikler... 5 2. Satın Alma Menüsü... 6 2.1. Talep İşlemleri... 6 2.2. Talep

Detaylı

DERS AÇMA İŞLEMLERİ DERS AÇMA EKRAN KULLANIMI Ders Bilgileri Yeni ders açma işlemi nasıl yapılır?

DERS AÇMA İŞLEMLERİ DERS AÇMA EKRAN KULLANIMI Ders Bilgileri Yeni ders açma işlemi nasıl yapılır? DERS AÇMA İŞLEMLERİ... 2 1.DERS AÇMA EKRAN KULLANIMI... 3 1.1.Ders Bilgileri... 5 1.1.1.Yeni ders açma işlemi nasıl yapılır?... 6 1.2.Ders Öğrenci Listeleri... 13 DERS AÇMA İŞLEMLERİ Ders açma işlemleri

Detaylı

ÇANKRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

ÇANKRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ÇANKRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI KABLOSUZ EDUROAM AYARLARI MS WINDOWS 7 İŞLETİM SİSTEMİ AYARLARI 1 (VARSA) MEVCUT EDUROAM PROFİLİNİN SİLİNMESİ Eğer daha önce EDUROAM ağına bağlanmayı

Detaylı

MÜLKİ İDARE AMİRLERİ ATAMA MODÜLÜ

MÜLKİ İDARE AMİRLERİ ATAMA MODÜLÜ MÜLKİ İDARE AMİRLERİ ATAMA MODÜLÜ (PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ - MÜKİ İDARE AMİRLERİ ATAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ) KULLANICI KLAVUZU Temmuz 2011 Havva Yıldırım İçindekiler 1 Amaç 4 2 Giriş 4 3 Arama ve İşlemler 6

Detaylı

NOT: 1 hasta gün içerisinde en çok 3 polikliniğe muayene olabilir. ÖZEL HASTA GİRİŞİ

NOT: 1 hasta gün içerisinde en çok 3 polikliniğe muayene olabilir. ÖZEL HASTA GİRİŞİ HASTA ARAMA 1- Hastanın adı soyadı tam veya bir kısmı yazılır. 2- Hasta adı tam yazılarak arattırılmak istenirse tam seçeneği veya kısmi seçeneği seçilerek ad ve soyadın bir kısmı yazılır aramayı başlat

Detaylı

POWER POINT SUNU PROGRAMI

POWER POINT SUNU PROGRAMI POWER POINT SUNU PROGRAMI Power Point bir Sunu (Slayt) programıdır. MS-Office uygulamasıdır ve Office CD sinden yüklenir. Programı çalıştırabilmek için; Başlat/Programlar/Microsoft Office/Microsoft Office

Detaylı

TEKİR TİCARİ OTOMASYON KULLANICI KILAVUZU. Sürüm 1.0

TEKİR TİCARİ OTOMASYON KULLANICI KILAVUZU. Sürüm 1.0 TEKİR TİCARİ OTOMASYON KULLANICI KILAVUZU Sürüm 1.0 1 Yazarlar Ayten Gülen Bilge Altay Hakan Uygun Lisans Bu Doküman GNU FDL ile lisanslanmıştır. 2 İçindekiler Giriş...6 Başlangıç...6 Genel Yapı...6 MENÜLER...7

Detaylı

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN WEB ARAYÜZÜ KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler 1. ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ HESABI OLUŞTURMA... 3 1.1. E-DEVLET İLE İŞLEM YETKİLİSİ KAYDI OLUŞTURMA...

Detaylı

KAYSERİ SÜNGER SİPARİŞ PORTALI

KAYSERİ SÜNGER SİPARİŞ PORTALI 1 KAYSERİ SÜNGER SİPARİŞ PORTALI EĞİTİM DÖKÜMANI V3.0 2 siparis.kayserisunger.com adresine girildiğinde ya da http://www.kayserisunger.com sitesi üzerinde yer alan Bayi Girişi butonu yardımıyla yukarıda

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI Versiyon: 1 Tarih: 27.11.2016 İçindekiler 1. Sisteme Giriş... 3 2. Geri Bildirim Süreci... 4 3. Denetim Talebi... 14 4. Kontrol Partisi... 21 5. Görev

Detaylı

Chronos Çalışan Kullanım Kılavuzu

Chronos Çalışan Kullanım Kılavuzu Chronos Çalışan Kullanım Kılavuzu Döküman Bilgisi Hazırlayan: Beste Öztamur Ünvan: Proje Yön Döküman versiyonu: 2.2 Versiyon Geçmişi Ver. No. Ver. Tarihi Revize Eden Açıklama 1.0 15.11.2013 Beste Öztamur

Detaylı

Ürün Ekleme Kitapçığı

Ürün Ekleme Kitapçığı Ürün Ekleme Kitapçığı İÇİNDEKİLER 1. ÜRÜN EKLEME 3 1.1.KULLANICI GİRİŞİ 3 2.Ürün Menüleri 5 2.1.Genel 5 2.2.Veri 5 2.3. Bağlantılar 8 2.4. Özellik 8 2.5. Seçenek 9 2.7. İndirim 10 2.8. Kampanya 11 2.9.

Detaylı

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ZORUNLU ALICILAR İÇİN WEB ARAYÜZÜ KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler 1. HESAPLARIN AÇILMASI VE AKTİVASYON İŞLEMİ... 3 2. UETS HESABI OTURUM AÇMA... 3 2.1. E-İMZA İLE UETS

Detaylı