Allianz Sigorta A.Þ. Acente Bilgi Sistemi Kullaným Klavuzu (V.2) TARIH:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Allianz Sigorta A.Þ. Acente Bilgi Sistemi Kullaným Klavuzu (V.2) TARIH:"

Transkript

1 Allianz Sigorta A.Þ. Acente Bilgi Sistemi Kullaným Klavuzu (V.2) TARIH:

2 İÇİNDEKİLER 1. SİSTEME GİRİŞ 3 2. ANA SAYFA 4 3. MENÜ 6 4. ÜRETİM BİLGİLERİ 7 5. HEDEF/GERÇEKLEŞME ARTIŞ SEYAHAT ÖDÜL PUANI BİLGİLERİ ACENTE TEŞVİK SİSTEMİ BİLGİLERİ ÖZEL İŞLEMLER VE ÇARPRAZ SATIŞ ARACI GÜVENLİK SİSTEMDEN ÇIKIŞ YARDIM MASASI ERİŞİM BİLGİLERİ 18

3 1. SİSTEME GİRİŞ Acente Bilgi Sistemi uygulamasına adresinden kullanıcı adı ve şifrenizi girdikten sonra [Giriş] butonunu tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Şifrenizi unutmanız durumunda Allianz Yardim Masasi aracılığı ile yeni şifrenizin mail adresinize gönderilmesini sağlayabilirsiniz. Güvenlik nedeni ile şifre değiştirme işlemleri uygulama üzerinden yapılmamaktadır.

4 2. ANA SAYFA Login ekranından sonra gelen ilk ekran ana sayfadır. Ana sayfa uygulama üzerindeki diğer tüm sayfalarda olduğu gibi, şablon olarak solda Ana Menü ve alt menüler, Seyahat Ödül Puanı ile ilgili genel bilgi, Kullanıcı İşlemleri, üstte Acente kullanıcısına ait bilgiler ve ortada ise ana sayfaya özgü içerikten oluşmaktadır. Ekranda Üretim Bilgileri başlığı ile verilen bölümde ilk tablo, acentenin yıl içinde yapmış olduğu Cari (*) ve Kümülatif(**) üretim ve hasar miktarlarının, Elementer, Hayat ve Toplam olarak dağılımlarını göstermektedir. Sıralama kümülatif prim miktarına göre acentenin bölgesi, satış kanalı ve şirket bazındaki sırasını göstermektedir. (*) Bir gün öncesi itibari ile son açık ay (**) Bir gün öncesi itibari ile son açık ay dahil yıl toplamı Üretim Bilgileri başlığı altındaki ikinci tablo ise, poliçelerinizin, Yenileme oranı (*), Yeni İş Oranı(**), İptal Oranı(***) bilgilerini, Cari (Bir gün öncesi itibari ile son açık ay) ve kümülatif (Son kapalı ay itibari ile yıl toplamı) olarak alt ürün(kasko Paket,Trafik,Sivil,Ticari,Sağlık) bazında listelemektedir. (*) Bir önceki sene o dönemde üretilip ilgili dönemde tecdit listesine gelip poliçeleşen poliçe adedi / Bir önceki sene o dönemde üretilip ilgili dönemde tecdit listesine gelen poliçe adedi (**) İlgili dönemde üretilen yeni iş adedi / ilgili dönemde toplam üretilen poliçe adedi (***)İlgili dönemde iptal edilen poliçe adedi / ilgili dönemde toplam üretilen poliçe adedi Ekranın sağında Hedef / Gerçekleşme başlığı altında gösterilen grafikler, acentenin Elementer, Hayat ve Toplam bazda üretim hedefi ve bu hedefe göre gerçekleştirdiği üretimin oranını göstermektedir. Altında bulunan tablo ise aynı bilgileri rakamsal olarak ifade etmektedir. Tabloda ayrıca, Hedef/Gerçekleşme oranları A:Acente, S:Segment, B:Bölge, SK:Satış Kanalı bazında ayrı ayrı gösterilmektedir.

5 Hedef/Gerçekleşme nin hemen altında bulunan Artış başlığı ile, acentenin bir önceki seneye göre üretim artış miktarı Elementer, Hayat ve Toplam bazında grafiksel ve veri tablosu olarak gösterilmektedir. Hedef/Gerçekleşme ve Artış başlıkları ile verilen bilgiler başlangıçta Cari aya (*) göre hesaplanan bilgilerdir. Aynı sütünda sol alt köşede Cari/Kümülatif tab geçişi ile veriler hem Cari hem de Kümülatif (**) olarak listelenebilir. (*) Bir gün öncesi itibari ile son açık ay (**) Son kapalı ay itibari ile yıl toplamı Hedef/Gerçekleşme ve Artış da bulunan segment bilgisi, Acentenin bir öncekı yıl sonu toplam prim üretiminin aşagıda belirtilen segment aralıklarından hangisine girdiği bulunarak hesaplanır. SEGMENT ALT DEĞER ÜST DEĞER ÜSTÜ

6 3. MENÜ Uygulama Menüsü temel olarak üç ana başlıktan oluşmaktadır. Bunlar,Üretim Bilgileri, Hedef Gerçekleşme, Kazançlar dır. Herbir başlık tıklanarak alt menülere erişim sağlanabilir. Alt menüler ise mouse ile üzerine gelindiğinde sağa doğru açılan, sırasıyla 3. ve 4. seviye başlıklardan oluşmaktadır. Diziliş bakımında Üretim Bilgileri, 1. seviyede şirket bilgisi (Hayat, Elementer ve Toplam), 2. seviyede branş bilgisi (Yangın, Oto, Oto Dışı..vs) 3. seviyede ise alt branş bilgisinden (Ferdi Kaza, Hırsızlık,Sorumluluk...vs) oluşmaktadır. Herbir menü başlığı ilgili seviyeye ait detay bilgilerinin görülebileceği ekranlara yönlenmektedir. Hedef/Gerçekleşme menüsü de diziliş bakımından Üretim Bilgileri ile benzerdir. Tek farkı alt branş bazında hedef olmaması nedeniyle branş seviyesinden sonra üçüncü bir seviye bulunmamasıdır. Kazançlar Menüsü altında, Seyahat Ödül Puan Detayı başlığı ile, acenteye ait seyahat ödül puan detaylarının görüntülendiği sayfaya erişim sağlanmaktadır. Not: Menü ile erişilen sayfaların detayları 4., 5. ve 6. bölümlerde verilecektir.

7 4. ÜRETİM BİLGİLERİ 4.1. Üretim Bilgileri (Toplam) Üretim Bilgileri için Hayat + Elementer toplam verilerin listelendiği ekrandır. Üretim Bilgileri başlığı altında bulunan tüm menülere ait sayfalar yukarıdaki şablonda oluşturulmuştur. Bu şablonda, solda, bulunulan ay ile bir önceki yılın aynı ayı aralığındaki verilerin, Prim Tutarı, Hasar, Kazanılan Prim, Hasar Yüzdesi başlıkları ile listelendiği tablo bulunmaktadır. Sağda, acente prim üretiminin Hayat ve Elementer olarak dağılımı grafiksel olarak gösterilmektedir. Allta bulunan grafik ise prim tutarının ay bazlı kümülatif dağılımının gösterildiği grafik bulunmaktadır. Tabloda hasar yüzdesi 70 in üstünde olan aylar kırmızı ile belirtilir. Not: Ekrandaki veriler geriye dönük bir yıllık toplam alınarak hesaplanmıştır. Solda bulunan üretim dağılımı grafiğinin hemen üstünde verilerin, Endüstriyel, Bireysel ve Tümü olarak görüntülenebileceği geçiş linkleri mevcuttur. Herhangibir seçim yapılmadığı sürece veriler tümü olarak gösterilecektir. Ekranda, menüden veya soldaki grafik aracılığı ile Hayat veya Elementer için üretim bilgilerine erişilebilir. Menüden Elementer detayına erişim için Üretim Bilgileri->Elementer, Hayat detayına erişim için Üretim Bilgileri->Hayat adımları kullanılabilir. Grafikten erişim için ise detayına ulaşılmak istenilen şirkete ait, açıklama yazısı, grafikteki alanı veya yüzde değeri bölümlerinden herhanigi biri tıklanabilir. (Bu işlemler, üretim bilgilerine ait aynı şablondaki tüm sayfalar için geçerlidir.)

8 Uygulamaya ait tüm sayfalarda sağ üst köşede, o anda kullanıcının hangi sayfada olduğunu gösterir bir navigasyon dizimi vardır (yukarıdaki ekran için ANASAYFA->ÜRETİM BİLGİLERİ). En son link koyu olarak gösterilmiş olup bulunulan sayfayı ifade eder, bir önceki linkler ise bir üst seviyeye erişimi sağlar. Bu tüm uygulama için geçerlidir. Önemli not : Linkler tıklandığı esnada solda beliren yükleniyor ifadesi kaybolana kadar beklenmelidir Üretim Bilgileri (Şirket Bazlı) Üretim Bilgileri toplam ekranından sonra bir alt detay olarak acentenin seçilen şirket bazında üretim bilgilerinin gösterildiği ekran görüntülenmektedir. Örnek olarak yukarıdaki ekranda Elementer bazda üretim bilgileri listelenmiştir. Soldaki grafik ise ilgili şirkete ait branş bazında üretim dağılımını göstermektedir. Her bir branş için üretim detaylarına yine menü veya grafik kullanarak erişilebilir.

9 4.3. Üretim Bilgileri (Branş Bazlı) Şirkete ait üretim bilgilerinin gösterildiği ekranda seçilen branşa göre yukarıdaki ekran gelmektedir. Genel şablon aynı olmakla birlikte, bu ekranda branş bazlı üretim bilgileri gösterilmektedir. Soldaki grafikte branşa ait üretimin alt branş bazında dağılımı bulunmaktadır.

10 4.4. Üretim Bilgileri (Alt Branş Bazlı) Branş bilgilerinin gösterildiği ekranda alt branşlardan her hangi biri seçilerek alt branş bazlı üretim bilgilerinin görüntülendiği yukarıdaki ekrana erişilebilir. Ekranda soldaki grafikte alt branş a ait üretim miktarlarının ürün bazında dağılımı gösterilmektedir. Bu ekranda ürünlerden her hangi biri seçilerek o ürüne ait üretim bilgilerinin görüntülendiği bir sonraki adıma geçilebilir. Bu ekranda ek olarak Poliçe Sayısı da bulunmaktadır. Poliçe Sayısı, Prim tutarı gibi, son bir yıllık toplam poliçe adedinden oluşmaktadır.

11 4.5. Üretim Bilgileri (Ürün Bazlı) Üretim Bilgileri ana menüsündeki son ekran, ürün bazlı üretim bilgilerinin görüntülendiği yukarıdaki ekrandır.

12 5. HEDEF/GERÇEKLEŞME ARTIŞ 5.1. Hedef/Gerçekleşme Artış (Toplam) Hedef/Gerçekleşme ve Artış için toplam verilerin görüntülendiği ekrandır.menüde Hedef/Gerçekleşme başlığı altında bulunan tüm sayfalar yukarıdaki şekilde oluşturulmuştur. Bu sayfada üstte Hedef/Gerçekleşme ye ait grafik ve veriler, allta ise Artış a ait grafik ve veriler bulunmaktadır. Ekranda bilgiler Elementer, Hayat ve Toplam olarak, grafiksel ve oransal olarak gösterilmektedir. Hedef/Gerçekleşme başlığının paralelinde, Cari Ay / Kümülatif Ay ve Endüstriyel/Bireysel/Tümü geçiş linkleri bulunmaktadır. Bu linkler aracılığı ile veriler Kümülatif veya Cari olarak, Endüstriyel, Bireysel veya Tümü bazda görüntülenebilir. Üretim Bilgileri ekranlarında olduğu gibi bu ekranda da, branş ve alt branş bazlı detaylara menü veya grafikle, ilgili alan kullanılarak erişilebilir. Cari/Kümülatif ve Endüstriyel/Bireysel/Toplam seçimi değiştirilmediği sürece alt detay a inildikce seçilmiş olan değer ile devam edecektir.

13 5.1.2 Hedef/Gerçekleşme Artış (Şirket Bazlı) Hedef/Gerçekleşme toplam bilgilerinin görüntülendiği ekranda seçilen şirkete göre (Şekilde örnek olarak Elementer seçilmiştir) yukarıdaki ekran gelmektedir. Ekranda şirkete ait branşların hedef/gerçekleşme ve artış verilerinin branş bazlı dağılım grafikleri ve acente, segment, bölge ve satış kanalı bakımından oranları görüntülenmektedir. Hedef/Gerçekleşme ve Artış grafiklerinde, Hedef/Gerçekleşme yüzdesi, 100 e eşit ve 100 den büyük olan barlar yeşil, 80 den büyük veya 80 e eşit, 100 den küçük olan barlar sarı, 80 den küçük olan barlar ise kırmızı olarak gösterilmiştir.

14 5.2. Hedef/Gerçekleşme Artış (Branş Bazlı) Seçilen branşa ait Hedef/Gerçeleşme ve Artış bilgilerinin alt branş detayında görüntülendiği ekrandır. Bu ekran Hedef/Gerçekleşme menüsünde son seviye ekrandır.

15 6. SEYAHAT ÖDÜL PUANI BİLGİLERİ Menüden Kazançlar->Seyahat Ödül Puan Detayı adımları ile erişilen ekrandır. Ekranda Acente nin branş bazlı cari ve kümülatif üretim miktarları, Hedef/Gerçekleşme oranları ay bazlı ve yıl sonu olarak görüntülenmektedir. Üretim miktarlarına göre skorlar da yine aylık ve yıl sonu olarak hesaplanmakta ve altta toplam olarak gösterilmektedir. Ekranda üste bulunan uyarı skor hesaplamanın hangi kritere göre yapıldığını açıklamaktadır.

16 7. ACENTE TEŞVİK SİSTEMİ BİLGİLERİ Menüden Kazançlar->Acente Teşvik Sistemi adımları ile erişilen ekrandır. Ekranın üst kısmında ön koşul olarak kullanılan değerler bulunmaktadır. Bu bölümün sol tarafında Acente nin Hedef/Gerçekleşme oranları yer almaktadır. Sağında ise Acente nin Hayat partajı olup olmamasına göre Hayat&Bes yeni iş performansı, veya Ev Paket yeni iş performansı bulunmaktadır. Otomotiv acenteleri için ise bu kısım boştur. Ek Komisyon Oranı bölümünde Acente nin hayat dışı bireysel Hedef/Gerçekleşme oranı, Hasar/Prim oranı ve bu iki orandan faydalanılarak bulunan Ek Komisyon Matrisi değeri bulunur. Ek Komisyon bölümünde Teşvik Komisyonu hesabı yeralmaktadır. Teşvik Komisyonu Takip bölümünde ise Acente nin yıl bazında Hesaplanan, Hakedilen ve Ödenmiş/Ödenecek Komisyon rakamları görülmektedir. Yıl ve ay bazında seçim yapılarak üst kısımda ilgili dönemin ön koşul ve diğer rakamları izlenebilir.

17 8. ÖZEL İŞLEMLER VE ÇARPRAZ SATIŞ ARACI Özel işlemler bölümüne herhangi bir sayfada sol alt köşedeki Özel işlemler linki tıklanarak erişilebilir. Bu bölümde çarpraz satış aracı hariç diğer işlemler daha önce adresinden yapmış olduğunuz acente özel işlemleridir. Özel İşlemler halen kurumsal web sitemizde yer alan Özel İşlemler sayfası içindeki Acente Özel İşlemleri inkinden eriştiğiniz aşağıdaki işlemleri içermektedir. Listenen işlemlerde herhangi bir değişiklik yapılmamış, Acente Bilgi Bankası nın sizlerin tüm ihtiyaçlarınızı giderecek bir platform haline getirme amacımız doğrultusunda, sadece erişim yolu değiştirilmiştir. Kısa bir süre içerisinde kurumsal web sitemizden bu işlemlere erişim kaldırılacaktır. - Allianz Hayat/BES İşlemleri, - ACEK-Acente Entegrasyon Kutusu, - Allianz'dan Duyurular, - Allianz'dan Mektup:), Kesintisiz Eğitim, - Merhaba Allianz e-eğitim programı, - Opus Eğitim Dokümanları, - KoçAilem bayi programına üyelik Çarpraz Satış Aracı Çapraz Satış Aracı ile mevcut potföyünüz içerisinde yer alan müşterilerinizin -sigortalı veya sigorta ettiren olarak- sahip olduğu sizin seçeceğiniz en fazla 1 ürünü baz alarak, bu müşterilerinize yine sizin seçeceğiniz en fazla 5 ürünün satılabilirliğini sorgulayacak ve oluşan müşteri listesini pdf uzantılı bir dosya olarak kendi bilgisayarınıza kaydedebilecek veya basabileceksiniz. Sistem, vatandaşlık numarasından hareketle unsurları birleştirerek, müşterimizin sahip olduğu OPUS ve MAGIC sistemlerimizdeki partajınızdan üretilmiş tüm poliçe bilgilerini tarayarak anlık ve gerçek zamanlı olarak listeyi oluşturmaktadır.

18 Örneğin, Çapraz Satış Aracınızı açtıktan sonra, önünüze gelen ekranda Varolan Ürün listesinden Sağlık Bireysel Sağlık seçip ardından Satılabilir Ürünler listesinden Yangın Sivil, Oto Kasko Paket ve Bireysel Emeklilik seçerek Rapor Oluştur düğmesine bastığınızda bir müşteri listesi hazırlanır. Bu liste herhangi bir bireysel sağlık ürünü (sigortalı veya sigorta ettiren) sahibi olan müşterilerinize Sivil, Kasko Paket ve BES ürünlerimizin satılabilirliğini gösterecektir. Esnek olarak tasarlanmış Çapraz Satış Aracı sayesinde portföyünüzdeki tüm çapraz satış fırsatlarını tespit ederek mevcut müşterilerimizin potansiyellerinin tam olarak değerlendirilmesini umuyoruz. Bu aracın etkin kullanımı konusunda satış örgütümüz her zamanki gibi yanınızda olacaktır. 9. GÜVENLİK Uygulama genel erişime kapalı olup, sadece kullanıcı adı ve şifresi Allianz Sigorta A.Ş. tarafından iletilmiş acentelere giriş imkanı sunmaktadır. Şifre tanımlama, değiştirme ve kullanıcı bilgileri ile ilgili hiçbir işlem, güvenlik sebebi ile uygulama üzerinden yapılmamaktadır. Bu tür işlemler Allianz Yardım Masası aracılığı ile gerçekleştirilebilir. Uygulama acente bazlı çalıştığı için, hiçbir acente diğer bir acentenin bilgilerine erişemez. Bu portalde verilen bilgiler mutabakat için kullanılamaz. Yapılacak mutabakatlarda Allianz Sigorta A.Ş ve/veya Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş kayıtları esas alınacaktır. 10. SİSTEMDEN ÇIKIŞ Sistemden güvenli bir şekilde çıkmak için, uygulamada herhangibir ekranda sol alt köşede bulunan [Güvenli Çıkış] butonunu tıklayınız. Bu işlem sayesinde oturumunuz güvenli bir biçimde sonlandırılacaktır. 11. YARDIM MASASI ERİŞİM BİLGİLERİ Program ve/veya bağlantı ile ilgili sorunlarınızı; telefon, faks veya yolu ile, Allianz Bilgi Sistemleri Yardım Masasına bildirmenizi rica ederiz. Sorunlarınız için açılacak çağrılar, çağrı kayıt sistemi içinde takip edilecektir. İRTİBAT BİLGİLERİ: Telefon Faks

HDI SİGORTA ELMA KULLANIM KILAVUZU

HDI SİGORTA ELMA KULLANIM KILAVUZU HDI SİGORTA ELMA KULLANIM KILAVUZU Yönetim Bilgi Sistemleri ELMA RAPORLAMA PORTALI KULLANIM KILAVUZU 1. Yeni programımıza erişmek için http://elma.hdisigorta.com.tr linkine tıklayınız. 2. Kullanıcı adı

Detaylı

Broker, Acente, Banka Online Sigortacılık Portali

Broker, Acente, Banka Online Sigortacılık Portali Broker, Acente, Banka Online Sigortacılık Portali www.neosinerji.com.tr / www.babonline.com.tr TEKNİK DESTEK e-mail: acentedestek@mapfregenelsigorta.com tel: 212 334 90 90 MAPFRE GENEL SİGORTA SİSTEME

Detaylı

DUYURU 2017 / AZS-061

DUYURU 2017 / AZS-061 DUYURU 2017 / AZS-061 Tarih : 03.03.2017 Konu : Allianz Lig - Şampiyon Kulüpler Ligi ve Süper Lig 2017 Mart Ayı Fikstürü Değerli Acentemiz, Mart ayında, Şampiyon Kulüpler Ligi, Süper Lig ve Süper Lig Exclusive

Detaylı

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 1. Özellikler.3 2. Kullanım..3 2.1. Ana Sayfa..5 2.2. Talep Modülü.7 2.3. Takibim Modülü 9 2.4. Takipte Modülü..11 2.5. Silinen Talepler Modülü...11

Detaylı

Yardım Masası Ekran Kullanım Kılavuzu

Yardım Masası Ekran Kullanım Kılavuzu 1 Yardım Masası Ekran Kullanım Kılavuzu 1. Giriş Ekranı Yardım Masası uygulamasına, http://yardimmasasi.anadolusigorta.com.tr linki üzerinden, Self Servis kullanıcı adı ve tek şifre ile giriş yapılmaktadır.

Detaylı

Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir.

Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir. Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir. Akademik Bilgi Sistemi ne http://mf.nigde.edu.tr/akbis adresinden

Detaylı

Müşteri Yönetimi Tahsilat Bilgileri Ekranı Kullanım Kılavuzu

Müşteri Yönetimi Tahsilat Bilgileri Ekranı Kullanım Kılavuzu - SAMBA Uygulaması - Müşteri Yönetimi Ekranı Kullanım Kılavuzu Türkçe İstanbul, 17.05.2011 - SAMBA Uygulaması - Doküman Değişim Takibi Tarih Versiyon Değişikliği Yapan Değişiklik Tanımı 17.05.2011 1 Melissa

Detaylı

INTERNET SİTESİ KULLANIM KILAVUZU

INTERNET SİTESİ KULLANIM KILAVUZU 2013 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA 2. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ INTERNET SİTESİ KULLANIM KILAVUZU Bilgi İşlem Birimi Ankara 2. Bölge Genel Sekreterliği 01.02.2013 İÇİNDEKİLER

Detaylı

İletişim Tarihçesi Ekranı Kullanım Kılavuzu

İletişim Tarihçesi Ekranı Kullanım Kılavuzu - SAMBA Uygulaması - İletişim Tarihçesi Ekranı Kullanım Kılavuzu Türkçe İstanbul, 01.06.2011 Doküman Değişim Takibi Tarih Versiyon Değişikliği Yapan Değişiklik Tanımı 19.10.2010 1 Melissa Gökhan Belge

Detaylı

Port-ALL Kullan m K lavuzu

Port-ALL Kullan m K lavuzu Port-ALL Kullan m K lavuzu V1. 27.07.2009 1 / 29 İçindekiler: 1) Kullanıcı Girişi 2) Ayakta Tedavi Sigortal Bulma ve Kimlik Kontrolü Hasta Bilgi Formu Bas Poliçe Seçimi ve Teminat Görme Branş Seçme Doktor

Detaylı

2.1. APPSTORE dan Qlikview Uygulamasını İndirmek

2.1. APPSTORE dan Qlikview Uygulamasını İndirmek 1. UYGULAMAYA GİRİŞ Uygulamaya giriş için, http://kokpit.sbm.org.tr adresine giriş yapılır. Burada kullanıcının karşısına gelen kullanıcı girişi ekranından, kullanıcı adı ve şifre bilgisi girilerek uygulamaya

Detaylı

İçerik Yönetim Paneline Hoşgeldiniz. Bu bölümde sisteme içerik yükleyebilirsiniz. İçerikleri düzenleyebilirsiniz, silebilirsiniz.

İçerik Yönetim Paneline Hoşgeldiniz. Bu bölümde sisteme içerik yükleyebilirsiniz. İçerikleri düzenleyebilirsiniz, silebilirsiniz. İçerik Yönetim Paneline Hoşgeldiniz. Yönetim paneli aşağıdaki modüllerden oluşmaktadır. 1- İçerik Yönetimi 2- Bağlantı Yönetimi 3- Sayfa Yönetimi 4- Mail Bildirimleri 5- Kullanıcı Yönetimi 6- Müftü Bey

Detaylı

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi ne aittir. "Uzaktan

Detaylı

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI Logo Turkcell Akıllı Faks Entegrasyonu Logo Turkcell Akıllı Faks entegrasyonu ile, faks cihazına ihtiyaç duymadan, GO Plus, GO 3, Tiger Plus ve Tiger

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü 03.05.2012 DUYURU ÖZEL SAĞLIK HİZMET SUNUCULARINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRİCİ WEB SİTESİ HAKKINDA DUYURU Genel sağlık sigortası

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) RİZE BAROSU

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) RİZE BAROSU RİZE BAROSU Adalet Sarayı Kat : 2 Merkez / Rize Telefon : (0464) 217 24 80 Faks : (0464) 217 24 04 Internet : www.rizebarosu.org.tr E-mail : info@rizebarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu

Detaylı

Değerli Acentelerimiz, 2016 yılında başlayacak olan ayrıcalıklarla dolu MAPFRE GENEL SİGORTA Okyanus Kulübünü siz değerli acentelerimize tanıtmaktan

Değerli Acentelerimiz, 2016 yılında başlayacak olan ayrıcalıklarla dolu MAPFRE GENEL SİGORTA Okyanus Kulübünü siz değerli acentelerimize tanıtmaktan Değerli Acentelerimiz, 2016 yılında başlayacak olan ayrıcalıklarla dolu MAPFRE GENEL SİGORTA Okyanus Kulübünü siz değerli acentelerimize tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. Okyanus Kulübümüzde, acentelerimizi

Detaylı

KULLANICI PORTALI KOLAY KULLANIM KLAVUZU

KULLANICI PORTALI KOLAY KULLANIM KLAVUZU KULLANICI PORTALI KOLAY KULLANIM KLAVUZU Bu klavuz kamudasinav.com'a yeni kayıt olmuş kullanıcıları sitenin genel kullanım özellikleri ve kullanım kuralları ile ilgili bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır.

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) ANTALYA BAROSU Meltem Mah. 3822 Sok. Baro Han 2.KAT MERKEZ / ANTALYA Tel : 0 242 238 61 55 Faks : 0 242 237 10 73 İnternet:http://www.antalyabarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

Detaylı

ELEKTRONİK PROVİZYON SİSTEMİ (E-PRO) KULLANIM KLAVUZU

ELEKTRONİK PROVİZYON SİSTEMİ (E-PRO) KULLANIM KLAVUZU ELEKTRONİK PROVİZYON SİSTEMİ (E-PRO) KULLANIM KLAVUZU Sürüm 1.0 Ocak 2011 İÇİNDEKİLER 1. Sisteme Giriş Ve Program Kullanımı 2. Provizyon Süreci 3. Paket Oluşturma ve Fatura Gönderim Süreçleri 1 1. Sisteme

Detaylı

Neosinerji Bulut Server Bağlantısı. NeoConnect Kullanım Kılavuzu

Neosinerji Bulut Server Bağlantısı. NeoConnect Kullanım Kılavuzu Neosinerji Bulut Server Bağlantısı NeoConnect Kullanım Kılavuzu www.neosinerji.com.tr / www.neoonline.com.tr TEKNİK DESTEK e-mail: bilgi@neosinerji.com.tr tel: 212 325 68 00 NeoConnect ile İşiniz Artık

Detaylı

Öztiryakiler B2B Kullanıcı Klavuzu

Öztiryakiler B2B Kullanıcı Klavuzu Bu doküman Öztiryakiler şirketi için hazırlanmış B2B sayfalarının kullanım bilgilerini detaylı olarak anlatır. Öztiryakiler B2B Kullanıcı Klavuzu Soner Baştaş İçindekiler Doküman Geçmişi... 2 B2B ye Erişim...

Detaylı

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) 1. Sisteme Giriş İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu Sisteme giriş yapılabilmesi OSGB/Firma yetkilisi tarafından sisteme kaydınızın yapılması

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) ISPARTA BAROSU FATİH MH. YENİ ADLİYE SARAYI KAT:3 MERKEZ/ISPARTA Telefon : 02462285410-11 Fax : 02462285412 Internet : http://www.ispartabarosu.org.tr E-mail : ispartabarosu@gmail.com CMK Asistan Atama

Detaylı

TODAB PORTAL SİSTEMİ İÇİN KULLANICI KILAVUZU

TODAB PORTAL SİSTEMİ İÇİN KULLANICI KILAVUZU i Tohum Dağıtıcıları Alt Birliği TODAB PORTAL SİSTEMİ İÇİN KULLANICI KILAVUZU ŞUBAT 2016 ii İÇİNDEKİLER Sayfa 1 GİRİŞ... 1 2 Üyelik Kaydı... 2 3 Beyanlar... 17 3.1 Beyan İlanı... 17 3.2 Beyan Listesi...

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

MARM ASSISTANCE YOL YARDIM SİSTEMİ

MARM ASSISTANCE YOL YARDIM SİSTEMİ MARM ASSISTANCE YOL YARDIM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU Nisan 2013 MARM ASSISTANCE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ Yenişehir Mh. Mustafa Akyol Sk. Grup Center İş Mrkz. No:9/158 34912 Kurtköy Pendik/İSTANBUL Tel

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

DUYURU 2014 / AZS-056

DUYURU 2014 / AZS-056 DUYURU 2014 / AZS-056 Tarih : 11/03/2015 Konu : Yeni Aznet ZKTMS ve ZKFK Ekranları Değerli Acentemiz, Zorunlu Karayolu Taşımacılık Mali Sorumluluk (ZKTMS) ve Zorunlu Koltuk Ferdi Kaza (ZKFK) üretim ekranımızı

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) ANKARA BAROSU ADLİYE SARAYI KAT:5 SIHHİYE/ANKARA Telefon : 4167200 Fax : 3092237 Internet : www.ankarabarosu.org.tr E-mail : ankarabarosu@ankarabarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu

Detaylı

Allianz ım Mobil Uygulaması

Allianz ım Mobil Uygulaması Allianz ım Mobil Uygulaması 1 Allanz ım Giriş Ekranı Allianz ım uygulamasını telefonunuza indirip, T.C.K.N ve parola oluşturup sisteme giriş sağlayabilirsiniz. Şifrenizi unutursanız, Şifremi Unuttum butonuna

Detaylı

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ 1. Giriş OparWeb için http://b2b.opar.com MMWeb için http://b2b.magnetimarelliturkiye.com Yukarıdaki web adreslerinden sisteme ulaşılarak kullanıcı adı ve şifre ile

Detaylı

TALEP YÖNETİMİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI

TALEP YÖNETİMİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI TALEP YÖNETİMİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI Kasım 2013 Sürüm 1.4.0 Tegsoft Talep Yönetimi Modülü Kullanıcı Eğitim Dokümanı Sayfa 2 / 6 İçindekiler 1. Genel Bilgi... 3 2. Tegsoft Sistemine Giriş...

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) MERSİN BAROSU ADLİYE SARAYI KAT:2 MERKEZ/MERSİN Telefon : 03242313127 Fax : 03242382959 Internet : www.mersinbarosu.org.tr E-mail : info@mersinbarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu

Detaylı

MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS) E-İMZA KULLANIMI VE AKTİVASYON İŞLEMLERİ İÇ TİCARET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS) E-İMZA KULLANIMI VE AKTİVASYON İŞLEMLERİ İÇ TİCARET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS) E-İMZA KULLANIMI VE AKTİVASYON İŞLEMLERİ Mersis Uygulaması üzerinden firmaların ticari işlemlerini gerçekleştirilmesi güvenli elektronik imza ile aşağıdaki adımlarda

Detaylı

Tek Müşteri Resmi(360)-Hasar Bilgileri Ekranı Kullanım Kılavuzu

Tek Müşteri Resmi(360)-Hasar Bilgileri Ekranı Kullanım Kılavuzu - SAMBA Uygulaması - Tek Müşteri Resmi(360)-Hasar Bilgileri Ekranı Kullanım Kılavuzu Türkçe İstanbul, 10.04.2012 Doküman Değişim Takibi Tarih Versiyon Değişikliği Yapan Değişiklik Tanımı 16.05.2011 1 Melissa

Detaylı

Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi Öğretim Elemanı - Sınav Sonuç Giriş İşlemleri

Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi Öğretim Elemanı - Sınav Sonuç Giriş İşlemleri Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi Öğretim Elemanı - Sınav Sonuç Giriş İşlemleri Öğrenci İşleri Bilgi Sisteminde, Öğretim Elemanı yetkisi kapsamında aşağıdaki ekran (Ekran 1) açılır. Bu belgede genel kullanım

Detaylı

NETRON EĞĐTĐM YÖNETĐM PORTALI KULLANIM KILAVUZU

NETRON EĞĐTĐM YÖNETĐM PORTALI KULLANIM KILAVUZU NETRON EĞĐTĐM YÖNETĐM PORTALI KULLANIM KILAVUZU Page 1 of 20 Contents 1.1. GENEL ĐŞLEMLER...3 1.1.1. Eğitimlerim...3 1.1.2. Duyurular...3 1.1.3 Eğitim Takvimi...3 1.1. 4. Başvuruya Açık Eğitimler...3 1.2.

Detaylı

T.C GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ

T.C GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ T.C GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ WEB TEMELLİ ÖĞRENME VE İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ Learning Management System (LMS) KULLANIM KLAVUZU OCAK-2017 TOKAT i İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... i 1. GENEL BİLGİLER... 1 2. EĞİTİMCİ

Detaylı

Öğrenci Kullanım Kılavuzu

Öğrenci Kullanım Kılavuzu Öğrenci Kullanım Kılavuzu Web tabanlı ALMS adresinizden sisteminize web tarayıcınızla (Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla, Safari vb.) giriş yapınız. Açılan sayfada gerekli alanlara kullanıcı adı

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 Elektronik Belge Yönetim Sistemi ile ilgili her türlü teknik destek için Bilgi İşlem Daire

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) Adalet Sarayı Zemin Kat ANTAKYA/HATAY Telefon : 0326 215 18 77 Fax : 0326 214 30 96 http:\\www.hataybarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) İçindekiler Baronet Giriş 3 CMK İşlemleri

Detaylı

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta Yönetimi E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta yönetimi rehberi ile kolayca yeni bir e-posta adresi oluşturabilir, silebilir veya mevcut e-posta sitelerinizi yönetebilirsiniz. Kılavuz

Detaylı

e-mutabakat hesabı için adresimizden kayıt olabilirsiniz.

e-mutabakat hesabı için   adresimizden kayıt olabilirsiniz. BSBA e-mutabakat Gönderim Uygulaması e-mutabakat hesabı için https://www.emikro.com.tr/ adresimizden kayıt olabilirsiniz. Üst bölümde yer alan E-Mutabakat butonuna tıklayınız. Kayıt ekranında yer alan

Detaylı

HATTAT TARIM. Müşteri HATTAT TARIM 2013

HATTAT TARIM. Müşteri HATTAT TARIM 2013 203 HATTAT TARIM Müşteri Bayi/Müşteri Portali Customer Web Gate: İnternet üzerinden Satınalma işlemi yapabilir, Teslimatlarınıza, Muhasebesel kayıtlarınıza,satınalma Raporlarınıza, (Anket-Duyuru-Uyarı)

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) ESKİŞEHİR BAROSU

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) ESKİŞEHİR BAROSU ESKİŞEHİR BAROSU Adliye Sarayı Kat:3 No:346 ESKİŞEHİR Telefon : (0222) 240 14 00 Fax : (0222) 240 71 70 Internet : www.eskisehirbarosu.org.tr E-mail : info@eskisehirbarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi

Detaylı

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu 2016 Bahar Dönemi İşveren ve İşveren Vekili için İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri e-sertifika Programı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma

Detaylı

TÜRKİYE NOTERLER BİRLİĞİ

TÜRKİYE NOTERLER BİRLİĞİ Openvpn Kurulum Kılavuzu Değişiklik Numarası: 1.1 11/04/2013 1 / 8 İÇİNDEKİLER * 1 AMAÇ VE KAPSAM... 4 2 KURULUM ADIMLARI... 4 2.1 Türkiye Noterler Birliği Web Sayfasında Oturum Açma... 4 2.2 Vpn Kurulumu

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) MANİSA BAROSU

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) MANİSA BAROSU MANİSA BAROSU Uncubozköy Mah. Adalet Sarayı A Blok Kat: 2 MANİSA Tel : 444 45 25 Faks : 0 236 236 06 11 Internet : http://www.manisabarosu.org.tr E-mail : info@manisabarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi

Detaylı

Kayıt Ol menüsüne tıklayınız.

Kayıt Ol menüsüne tıklayınız. Özel Yetenek Sınavı Sistemi Kılavuzu Yeni Online Başvuru Sistemini kullanarak hatasız bir şekilde başvuru yapabilmeniz için aşağıda adımları izleyiniz. 1. Adım : Tarayıcınızın adres kısmına ozelyetenekbasvuru.uludag.edu.tr

Detaylı

efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu

efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu 1 efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu 2015 2 İÇİNDEKİLER 1 GİRİŞ...3 2 UYGULAMAYA ERİŞİM...4 3 YETKİLENDİRME...5 3.1 Kullanıcı Rol Tanımları... 5 Firma Finansman Kullanıcı Rolü... 5 efinans

Detaylı

NAZAR BONCUĞU SAĞLIK SİGORTASI

NAZAR BONCUĞU SAĞLIK SİGORTASI NAZAR BONCUĞU SAĞLIK SİGORTASI KULLANIM KILAVUZU (VERSİYON 2.) 1 İÇİNDEKİLER 1. UYGULAMAYA GİRİŞ a) Acente Girişi 2. SİGORTALILAR & SİGORTA ETTİREN EKRANI a) Sağlık Beyanı b) Sigortalı Bilgileri Giriş

Detaylı

SBM ONLINE KULLANIM KILAVUZU

SBM ONLINE KULLANIM KILAVUZU SBM ONLINE KULLANIM KILAVUZU SBM ONLINE KULLANIM KILAVUZU 1. UYGULAMA HAKKINDA SBM Online, halihazırda kullandığınız Kullanıcı Yönetim Sistemi uygulamasının yeni özellikler ile birlikte revize edilmiş

Detaylı

İlgili linki kullanarak portal üzerinden ulaşılan Mersis uygulamasına vatandaşlar giriş yaptıklarında aşağıdaki ekran ile karşılaşacaklardır.

İlgili linki kullanarak portal üzerinden ulaşılan Mersis uygulamasına vatandaşlar giriş yaptıklarında aşağıdaki ekran ile karşılaşacaklardır. 1 Mersis Uygulaması üzerinden firmaların ticari işlemlerini gerçekleştirilmesi güvenli elektronik imza ile aşağıdaki adımlarda gösterildiği şekilde gerçekleştirilmektedir. İlgili linki kullanarak portal

Detaylı

Öğrenci Kullanım Kılavuzu

Öğrenci Kullanım Kılavuzu Öğrenci Kullanım Kılavuzu Web tabanlı ALMS adresinizden sisteminize web tarayıcınızla (Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla, Safari vb.) giriş yapınız. Açılan sayfada gerekli alanlara TC kimlik numaranızı

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) MARDİN BAROSU 13 Mart mah. İl müftülüğü arkası 48. Sok. No:8 Yenişehir/MARDİN Telefon : 04822136043 Fax : 04822121876 Internet : www.mardinbarosu.org.tr E-mail : info@mardinbarosu.org.tr CMK Asistan Atama

Detaylı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı Bayi siparişlerinin giriş ve ekstre takibini yapmak üzere geliştirdiğimiz web sitemiz bayi.obaperdesan.com.tr nin kullanımı bu dokumanda açıklanmıştır. Siteye

Detaylı

Trakya Üniversitesi Personel Web Sayfası Düzenleme Kılavuzu

Trakya Üniversitesi Personel Web Sayfası Düzenleme Kılavuzu Trakya Üniversitesi Personel Web Sayfası Düzenleme Kılavuzu Trakya Üniversitesi Web Anasayfası nda Kullanıcı Girişi tıklanır. Karşınıza Tek Noktadan Erişim sağlamak için giriş yapacağınız ekran gelir.

Detaylı

efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu

efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 3 2. UYGULAMAYA ERİŞİM... 4 3. YETKİLENDİRME / KULANICI ROL TANIMLARI... 4 3.1 Kullanıcı Rol Tanımları... 5 3.1.1. Firma Finansman

Detaylı

Atatürk Üniversitesi Merkezi Kütüphane Kitap Katalog Tarama Programı Kullanım Kılavuzu

Atatürk Üniversitesi Merkezi Kütüphane Kitap Katalog Tarama Programı Kullanım Kılavuzu Atatürk Üniversitesi Merkezi Kütüphane Kitap Katalog Tarama Programı Kullanım Kılavuzu Katalog Tarama Taramalarınızı katalog tarama ekranından ya da açacağınız özel oturumunuzdan gerçekleştirebilirsiniz.

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php linkini

Detaylı

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU Kampüs Kart, Kampüs araç giriş-çıkışlarında, kantinler ve yemekhane gibi ödeme ve kontrol noktalarında ihtiyaçların karşılanmasına yönelik hem kimlik kartı, hem de temassız

Detaylı

İçindekiler Tablosu Nakit Akış Programı...3

İçindekiler Tablosu Nakit Akış Programı...3 İçindekiler Tablosu Nakit Akış Programı...3 1.Özellikler..3 2.Kullanım 4 2.1. Nakit Akış Programı Ana Tablo İçeriği..4 2.2. Üst Menü İçeriği..6 2.2.1. Ayarlar Menü.....6 2.2.2. Yönetim Menü...8 2.3. Alt

Detaylı

Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi

Detaylı

İKİNCİ EL MOTORLU KARA TAŞITI TİCARETİ BİLGİ SİSTEMİ (İETTS) UYGULAMA KULLANICISI YARDIM REHBERİ

İKİNCİ EL MOTORLU KARA TAŞITI TİCARETİ BİLGİ SİSTEMİ (İETTS) UYGULAMA KULLANICISI YARDIM REHBERİ İKİNCİ EL MOTORLU KARA TAŞITI TİCARETİ BİLGİ SİSTEMİ (İETTS) UYGULAMA KULLANICISI YARDIM REHBERİ KAYIT VE GİRİŞ İŞLEMLERİ 1.1. YENİ ÜYELİK: Yeni bir kullanıcının sisteme kayıt olma aşamaları aşağıda belirtilmiştir:

Detaylı

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

VET ON KULLANIM KLAVUZU

VET ON KULLANIM KLAVUZU VET ON KULLANIM KLAVUZU TEMEL KULLANIM BİLGİLERİ Sürüm: Ön İzleme.1 Not: Ön İzleme sürümü için oluşturulmuş dokümandır. Release sürüm notlarını içermez. Zaman içerisinde klavuz içerisinde yer alan bilgiler

Detaylı

MESS BULUT SİSTEMİ ÜYE PORTALI KULLANIM KILAVUZU

MESS BULUT SİSTEMİ ÜYE PORTALI KULLANIM KILAVUZU MESS BULUT SİSTEMİ ÜYE PORTALI KULLANIM KILAVUZU MESS Bulut Sistemi Üye şirketlerimizden anket yoluyla toplanmakta olan bilgilerin online bulut sistemi üzerinden hatasız, düzenli, kontrol edilebilir ve

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Sistemi Genel Bilgi... 2 Giriş İşlemleri... 2 Sınav Seçme... 4 Bina Bilgileri... 5 Bina Ekleme...

Detaylı

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.!

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.! ADAY BAŞVURU SÜRECİ 1 1.ÖSYM ÖN KAYIT BAŞVURU BİLGİLERİNİN ADIM ADIM GİRİLMESİ 2 1.1.KİMLİK BİLGİLERİ 3 1.2.AİLE BİLGİLERİ 4 1.3. İŞ BİLGİLERİ 6 1.4. ADRES BİLGİLERİ 7 1.5. İLETİŞİM BİLGİLERİ 8 1.6.EĞİTİM

Detaylı

DESTEK SAYFASI KULLANIM KILAVUZU

DESTEK SAYFASI KULLANIM KILAVUZU DESTEK SAYFASI KULLANIM KILAVUZU Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı kontrolünde hizmet vermekte olan destek web sayfamızın kısa ve verimli bir şekilde kullanılması amacıyla hazırlamış olduğumuz

Detaylı

MENÜ AYARLAMA 1. MENÜ AYARLAMA. [X] Fusion@6. [X] Fusion@6 Standard. [X] Entegre@6. [X] Yeni Fonksiyon

MENÜ AYARLAMA 1. MENÜ AYARLAMA. [X] Fusion@6. [X] Fusion@6 Standard. [X] Entegre@6. [X] Yeni Fonksiyon MENÜ AYARLAMA Ürün Grubu [X] Fusion@6 [X] Fusion@6 Standard [X] Entegre@6 Kategori Versiyon Önkoşulu [X] Yeni Fonksiyon @6 Uygulama Fusion@6 serisi ürünlerde ürün ana menüsü çeşitli temalarla görsel olarak

Detaylı

HCT BİLİŞİM İADE KULLANIM KILAVUZU

HCT BİLİŞİM İADE KULLANIM KILAVUZU HCT BİLİŞİM İADE KULLANIM KILAVUZU İçindekiler BÖLÜM 1...2 1.1 Giriş Sistemi...2 BÖLÜM 2...3 2.1 Anasayfa...3 2.2 Hesabım...3 2.3 Yönetim...4 2.3.1 Kullanıcılar...4 2.3.2 Kullanıcı Rolleri...5 2.4 İade...6

Detaylı

T.C. ETİ MADEN İŞLETMELERİ TEKLİF MODÜLÜ FİRMA KULLANIM KILAVUZU

T.C. ETİ MADEN İŞLETMELERİ TEKLİF MODÜLÜ FİRMA KULLANIM KILAVUZU T.C. ETİ MADEN İŞLETMELERİ TEKLİF MODÜLÜ FİRMA KULLANIM KILAVUZU Eylül 2012 Ankara Sayfa No:1/8 1.TEKLİF MODÜLÜ Kurumun herhangi bir ihale sürecinde firmalardan elektronik ortamda teklif isteyebilmesi

Detaylı

Kod Listeleri Genel Yapısı

Kod Listeleri Genel Yapısı Fiş listelerinde anlatıldığı gibi pull down menüden fiş menü tercihleri veya görsel menüden Yeni, Değiştir, İzle, Sil, Kopyala butonları kullanılırsa fiş giriş ekranı açılır. Fiş giriş ekranları kullanıldığı

Detaylı

ÜYE FİRMA İŞLEMLERİ 1

ÜYE FİRMA İŞLEMLERİ 1 1 Hazırlayan Tarih İmza Özge Bakülüer Gözden Geçiren Tarih İmza Devrim Erdönmez Onaylayan Tarih İmza İDARE 2 Revizyon Takip Tablosu Güncel Revizyon Yayımlanma Tarihi Açıklama 1.0 İlk revizyon 3 İÇİNDEKİLER

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara başvuru yapma sürecini anlatan bir

Detaylı

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu OPERATÖR SERVİSLERİ Kullanıcı Kılavuzu Versiyon Tarih Yazan Tanım 1.0 01-08-2013 Burcu Kayacık Yalman Turkcell Servisleri 2.0 08-10-2014 Burak Şanlı Vodafone Servisleri 2.1 17-10-2014 Gül GÖNLÜBEYAZ Düzenlemeler

Detaylı

MORAL DESTEK HASTALIK SİGORTASI

MORAL DESTEK HASTALIK SİGORTASI MORAL DESTEK HASTALIK SİGORTASI KULLANIM KILAVUZU (VERSİYON 2.) 1 İÇİNDEKİLER 1. UYGULAMAYA GİRİŞ a) Acente Girişi b) Sağlık Beyanı 2. SİGORTALILAR & SİGORTA ETTİREN EKRANI a) Sigortalı Bilgileri Giriş

Detaylı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı İçindekiler 1. Giriş Ekranı 2. Genel Görünüm 3. Dosyalar 4. Firmalar 5. Aktivasyon 1 6. Aktivasyon 2 1. Giriş Ekranı Redcrm sistemine giriş için kullanılacak linkler

Detaylı

MKYS BİYOMEDİKAL CİHAZ ANDROID MOBİL UYGULAMA STOK TAKİP VE ANALİZ DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI

MKYS BİYOMEDİKAL CİHAZ ANDROID MOBİL UYGULAMA STOK TAKİP VE ANALİZ DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI MKYS BİYOMEDİKAL CİHAZ ANDROID MOBİL UYGULAMA STOK TAKİP VE ANALİZ DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI KASIM 2016 İçindekiler UYGULAMA AMACI... 2 YETKİLENDİRME... 2 GİRİŞ EKRANI... 3 KAYAN MENÜ VE ANA

Detaylı

Hazırlayan Tarih İmza Özge Bakülüer. Gözden Geçiren Tarih İmza Devrim Erdönmez. Onaylayan Tarih İmza İDARE TEMEL İŞLEVLER

Hazırlayan Tarih İmza Özge Bakülüer. Gözden Geçiren Tarih İmza Devrim Erdönmez. Onaylayan Tarih İmza İDARE TEMEL İŞLEVLER Hazırlayan Tarih İmza Özge Bakülüer Gözden Geçiren Tarih İmza Devrim Erdönmez Onaylayan Tarih İmza İDARE Sayfa No:2/11 Revizyon Takip Tablosu Güncel Revizyon Yayımlanma Tarihi Açıklama 1.0 İlk revizyon

Detaylı

DUYURU 2013 / AZS-035. Tarih : 26 Şubat 2013 Konu : AZnet Güvenlik Ekranları & AZnet Statik Ip No Girişi Dağıtım : Acenteler

DUYURU 2013 / AZS-035. Tarih : 26 Şubat 2013 Konu : AZnet Güvenlik Ekranları & AZnet Statik Ip No Girişi Dağıtım : Acenteler DUYURU 2013 / AZS-035 Tarih : 26 Şubat 2013 Konu : AZnet Güvenlik Ekranları & AZnet Statik Ip No Girişi Dağıtım : Acenteler Değerli Acentemiz, AZnet portalı üzerinden poliçe üretimlerinizin güvenliliğini

Detaylı

OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI

OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI BÖLÜMLER 1. Anasayfa 2. Hesabım 2.1. Portföy 2.2. İşlem Hacim Detay Raporu 2.3. Aylık Hacim Raporu 2.4. Hesap Ekstresi 2.5. Hisse Hareketleri 2.6. Günlük İşlem

Detaylı

Bİ REYSEL EMEKLİ Lİ K (OTOMATİ K KATİLİM) Sİ STEMİ NE İ Lİ ŞKİ N UYGULAMA KLAVUZU

Bİ REYSEL EMEKLİ Lİ K (OTOMATİ K KATİLİM) Sİ STEMİ NE İ Lİ ŞKİ N UYGULAMA KLAVUZU Bİ REYSEL EMEKLİ Lİ K (OTOMATİ K KATİLİM) Sİ STEMİ NE İ Lİ ŞKİ N UYGULAMA KLAVUZU Muhasebat Genel Müdürlüğü Personel Yazılım ve Uygulama Dairesi Bu doküman KPHYS üzerinden maaşları hesaplanarak ödeme yapılan

Detaylı

Öğretim Üyesi Kullanıcı Kılavuzu ] EÜTF SoruBank Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi. sürüm

Öğretim Üyesi Kullanıcı Kılavuzu ] EÜTF SoruBank  Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi. sürüm Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi EÜTF SoruBank www.sorubank.med.ege.edu.tr Öğretim Üyesi Kullanıcı Kılavuzu ] sürüm 2.0-2012 Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi www.med.ege.edu.tr Giriş Sayın hocalarım ve değerli

Detaylı

WEB SİTESİ YÖNETİM PANELİ KULLANMA YÖNERGESİ

WEB SİTESİ YÖNETİM PANELİ KULLANMA YÖNERGESİ WEB SİTESİ YÖNETİM PANELİ KULLANMA YÖNERGESİ Web Sitesi Yönetim Paneli, Üniversitemiz web sitesinde, birimlerimize ait web sitelerindeki içerikler üzerinde ekleme, silme, değiştirme gibi güncelleme işlemlerini,

Detaylı

Hoşgeldiniz DİBBYS. Yeni Özellikler ve Faydaları

Hoşgeldiniz DİBBYS. Yeni Özellikler ve Faydaları Hoşgeldiniz DİBBYS Yeni Özellikler ve Faydaları DİBBYS Nedir? DİBBYS, daha önce Diyanet İşleri Başkanlığınca geliştirilen IKYS,EHYS,RTBYS,DHYS,MIKKYAS,Ortak Yetki uygulamalarının tek sistem haline getirilmesiyle

Detaylı

MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT

MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT e-mutabakat, kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik bir uygulama

Detaylı

E-BELEDİYECİLİK İŞLEMLERİ YARDIM DÖKÜMÜ AnaSayfa. A-Genel

E-BELEDİYECİLİK İŞLEMLERİ YARDIM DÖKÜMÜ AnaSayfa. A-Genel E-belediye sistemimizi kullanırken internet sitemiz ile olan tüm etkileşim 128 bit SSL şifreleme sistemi ile korunmaktadır. Kredi kartı ile yapılan ödemelerde kart bilgileri sistemimiz üzerinde tutulmamakta,

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) İZMİR BAROSU

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) İZMİR BAROSU İZMİR BAROSU 1456 Sokak, No: 14, Alsancak / İZMİR Tel: 0 (232) 463 00 14 Faks: 0 (232) 463 66 74 Internet : www.izmirbarosu.org.tr E- Mail: info@izmirbarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu

Detaylı

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi:Giriş ekranınd dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılaraksisteme giriş yapılır. Sistem Ekranı: 4 2 Klasörler Dosyalar

Detaylı

TradeAll TR Mobil Uygulaması Kullanım Kılavuzu

TradeAll TR Mobil Uygulaması Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1- na Giriş 2- Açılış Ekranı 3- Menü Adımları 4-Portföy Ekranı 5-Zincir Emir 6-Alarm Hazırlama 7-Ayarlar 1- TradeAll TR Mobil Uygulamasına Giriş TradeAll TR mobil uygulamasına giriş yapmak

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI YATIRIMCI-GEZGİN ÜYE ÜYELİK KILAVUZU

KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI YATIRIMCI-GEZGİN ÜYE ÜYELİK KILAVUZU KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI YATIRIMCI-GEZGİN ÜYE ÜYELİK KILAVUZU İÇİNDEKİLER ÜYELİK... 3 YATIRIMCI ÜYE... 4 e-devlet Şifresi ile Üyelik Kaydı... 4 T.C. Kimlik Numarası ve MKK Şifresi

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU AYDIN İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU AYDIN İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU AYDIN İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Elektronik - Sağlık Personeli Bilgi Sistemi 12.11.2015 2 E-SPEBİS NEDİR? Elektronik Sağlık Personeli

Detaylı

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.!

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.! ADAY BAŞVURU SÜRECİ 1 1.ÖSYM ÖN KAYIT BAŞVURU BİLGİLERİNİN ADIM ADIM GİRİLMESİ 2 1.1.KİMLİK BİLGİLERİ 3 1.2.AİLE BİLGİLERİ 4 1.3. İŞ BİLGİLERİ 6 1.4. ADRES BİLGİLERİ 7 1.5. İLETİŞİM BİLGİLERİ 8 1.6.EĞİTİM

Detaylı

BIP (Bayi İletişim Portalı) Kullanıcı Dökümanı

BIP (Bayi İletişim Portalı) Kullanıcı Dökümanı BIP (Bayi İletişim Portalı) Kullanıcı Dökümanı BIP, BSH Ev Aletleri bayilerinin kullanımı için hazırlanan; mevcut uygulamalara tek ekrandan giriş yapmalarını sağlamak; sıkça kontrol ettikleri Stok Durumu,

Detaylı

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz Sınavlar Genel Bilgi

Detaylı

Web Hizmeti Bağlantıları

Web Hizmeti Bağlantıları Web Hizmeti Bağlantıları Web hizmeti için bağlantılar, Sistem Yönetmeni program bölümünde Yönetim menüsü altında yer alan Web Hizmeti Bağlantıları seçeneği ile kaydedilir. WEB Sayfası Tasarımları WEB sayfasında

Detaylı

IOSİS SOS BAYIPUAN BAYI KULLANICI KILAVUZU

IOSİS SOS BAYIPUAN BAYI KULLANICI KILAVUZU IOSİS SOS BAYIPUAN BAYI KULLANICI KILAVUZU Revizyon numarası: 0 Revizyon tarihi: 03.04.2013 Sistek Bilgisayar Yazılım ve Danışmanlık San. Tic. Ltd. Şti. REVİZYON TAKİBİ Revizyon No Tarih Açıklama veya

Detaylı