KİMLER KATILMALI? NEDEN KATILMALI?

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KİMLER KATILMALI? NEDEN KATILMALI?"

Transkript

1 BÜMED Jovis Eğitim Salonu 7, 13, 14 Kasım 2015

2 KİMLER KATILMALI? İnsan Kaynakları alanında en az 3 yıl deneyim sahibi olmuş, iş hayatının yönetim araçları ile insan kaynaklarının süreçlerini eşleştirmek, birbirleri arasındaki ilişkiyi daha net kurarak işe doğrudan etki eden insan kaynakları uzmanlığını kurumuna kazandırmak isteyen uzmanlar, insan kaynakları ara kademe liderleri, yönetici adayları ve halihazırda mevcut İK yapıları içerisinde "Account Manager" olarak görev yapan İnsan Kaynakları sorumluları. NEDEN KATILMALI? Günümüzde kurumların fark yaratabileceği unsur olarak insan öne çıkmış durumda. CEO ajandalarında her geçen gün daha da öne çıkan insan ve insan kaynakları yönetim süreçlerinin iş işe ilişkisinin çok net kurgulanması ve iş stratejilerinden beslenmesinden öte iş stratejilerini besleyen bir konuma gelmesi kritik fark yaratıcı unsur. Bunun için genel müdürün gün-demini, satış liderinin kriterlerini, CFO nun hassasiyetlerini yani özet-le tüm iş haritasını çok iyi okuyabilen, onların diliyle konuşabilen ve ilgili insan kaynakları süreçlerini de bu dille kurgulayıp güncelleyebilen insan kaynakları liderlerine ihtiyaç her geçen gün daha da artıyor. Vitrin de duran İK dan iş in için-de olan İK ya geçişin tek yolu kol-ları sıvayıp iş konuşmaktan geçiyor. HRBP İşin İçindeki İnsan Kaynakla-rı Gelişim Programı da bu nedenle insan kaynaklarının işe yaklaştırılmasında en kritik rol olan iş ortağı İKcıları geliştirmek üzere kurgulan-dı. Finansal dilin geliştirildiği bir gün, bağlılık, işbirliği ve tutundur-manın iş sonuçlarına olan ilişkisinin somutlaştırıldığı ve tartışıldığı ikinci gün ve bir iç danışman olarak insan kaynakları liderlerinin nasıl organi-zasyon içi ve dışı ilişkilerin gelişti-rilmesinde, çatışma yönetiminde, gelişim planlamasında etkin rol alabileceğini çalıştığımız bir üçün-cü gün ile program zenginleştirildi.

3 EĞİTMENLER Önder Şenol, CFO İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme M ü h e n d i s l i ğ i Bölümü nden mezun oldu; ardından İstanbul Teknik Üniversitesi nde İşletme Mühendisliği alanında master eğitimini tamamladı. Kariyerine yılları arasında Karon Menkul&ICE A.Ş. de araştırma görevlisi olarak çalıştı. Şenol, sonrasında 15 yıl boyunca Turkcell Grup ta Planlama ve Raporlama, Strateji ve İş Geliştirme, Yatırımcı İlişkileri, Yatırım&İştirakler, İrancell Projesi gibi farklı bölümlerde yönetici pozisyonlarda yer aldı yılları ara-sında Turkcell Superonline da CFO pozisyonunu yürütmekteydi. Turkcell Superonline ın, Harvard Profesörleri tarafından kurulan Palladium şirketi tarafından verilen, Strateji Yönetim Oscar ı olarak da bilinen Hall Of Fame ödülünü alma sürecinde aktif sorumluluk aldı. Şirket, 2013 yılında toplam 15 firmaya verilen bu ödülün Türkiye den tek temsilcisi oldu. Global Telecoms Business dergisi tarafından dünyada 2014 yılında takip edilmesi gereken en iyi 50 CFO arasındaki yerini alan Şenol, Eylül 2014 tarihinde DeFacto Finans tan ve Strateji den So-rumlu Üstdüzey Yöneticilik (CFO) yeni görevine başladı. Ayrıca 2014 yılından bu yana Türkiye nin İnsan Kaynakları Yönetimi alanındaki en büyük STK sı olan PERYÖN ün Genel Başkan Yardımcılığı görevini de yürütmektedir.

4 Yiğit Oğuz Duman, Yönetim Danışmanı Yiğit Oğuz Duman, Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Koç Üniversitesi nde İşletme Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Kariyerine 1995 te dış ticaret, otomotiv, metal ve gıda gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Kibar Holding A.Ş. de başla-dı. Duman, grupta değişim yönetimi, insan kaynakları yönetimi, endüstriyel ilişkiler, kalite güvence uygulamaları ve iş hukuku gibi ana konu başlık-larında aktif sorumluluklar aldı. Aynı zamanda, Assan Alüminyum da İnsan Kaynakları Müdürlüğü ve Kibar Holding de İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörlüğü görevlerinde de bulundu yılında Turkcell Superonline bünyesine katılan Duman, İnsan Kaynakları, Satınalma İdari İşler ve Müşteri Deneyimi Yönetimi ana başlıklarında görev alarak İş Destek Genel Müdür Yardımcılığı ve Müşteri Deneyimi Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı rollerini üstlendi. Duman, 1995 yılında üyesi olduğu Türkiye nin İnsan Kaynakları Yönetimi alanındaki en büyük STK sı olan insan Yönetimi Derneği nin (PERYÖN) 2001 yılından itibaren Yönetim Kurulları nda çeşitli yöneticilik görevlerini üstlendi ve yılları arasında PERYÖN Genel Başkanlığı görevini yürüttü. Yigit Oğuz Duman Ekim 2011 de TAV Havalimanları Holding te İnsan Kaynakları Direktörü olarak göreve başlamış, Kasım 2013 te İş Destek Başkan Yardımcısı olarak atanmıştır Eylül ayında TAV daki görevinden ayrılarak DUMAN Yönetim Danışmanlık Şirketi ni kurmuştur. Sayın Yiğit Oğuz Duman, üstdüzey yönetici işe alım danışmanlığı yanısıra şirketlere Liderlik Gelişimi, Değişim Yönetimi ve Kurumsal İnsan Kaynakları süreçlerinde danışmanlık vermeye ve çalıştaylar yönetmeye devam ediyor. Liderlik konulu keynote konuşmalar yapıyor.

5 Dr. Çağlayan Aktaş, İnsan Kaynakları Direktörü Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi nden mezun olduktan sonra İstanbul Tıp Fakültesini bitirdi.1 yıl Alman Hastanesi nde çalıştı Yılları arasında Viyana Tıp Fakültesi nde çalıştıktan sonra İstanbul a dönüp 3 yıl Özel bir hastanede uzman doktor olarak çalıştı yılları arasında Novartis Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Grup Müdürlüğü yaptı. Psikoloji yüksek lisansı ve Psikoterapi, Seks terapisi, Koçluk, Psikodrama Grup Koçluğu eğitimlerini tamamladı. Yurt içi ve yurt-dışında; Liderlik, Yönetim Becerileri, Koçluk, Değişim Psikolojisi ve Yönetimi eğitimleri verdi ve koçluk yaptı. Birçok üniversitede seminerler verdi. Nisan 2013 ten itibaren Digitürk te İnsan Kaynakları Organizasyonel Gelişimi Müdürü olarak görev yapmakta olan Aktaş, aynı zamanda TEGEP kurucu yönetim kurulu üyesidir. Halen, RA-TEM Akademi ve Türkiye İnsan Yönetimi Derneği, PERYÖN de Yönetim Kurulu üyesi olarak da görev almaktadır.

6 1. GÜN Finansal ve analitik düşünme yeteneğini güçlendirme Finansı ve yapılan iş modelini anlamak artık organizasyonlardaki hemen hemen herkes için çok önemli hale geldi. Bu konu özellikle şirketin organizasyonuna yön vermekten sorumlu olan bugünün İK liderleri için daha çok önem arz ediyor. Bu stratejik rolü icra edebilmek için, İK liderlerinin finansal kararları anlayabilecek ve hatta iştirak edebilecek bilgi ve güvene ihtiyaçları vardır. Eğitimin bu bölümü, özellikle finans eğitimi almamış fakat kurumların finansal yönetiminde kullanılan genel dil ve konseptlere aşina olan İK profesyonelleri için idealdir. Finansal Zekanın Geliştirilmesi Temel Bilgiler: Kurumsal Finansmana genel bakış Şirket stratejisi: Nihai hedef? Kurum Stratejisinin oluşturulması Değer yaratmak? Kim için? Tartışma: Değer yaratma iş ortağı olan İK yöneticilerinin katkıları neler olabilir? Finansal-okuryazarlığın geliştirilmesi Giriş: Muhasebe ve Finansal Analiz metodları Kurumsal Yapı En önemli 3 finansal tablo arasındaki ilişkileri anlama: Kar Zarar tablosuna bakış Bilançoya bakış Nakit kraldır : Nakit Akış Tablosu Finansal Analiz teknikleri Finansal Rasyo Analizlerinin Kullanımı

7 Vaka Çalışması: Bir finansal tablonun analiz edilmesi ve risk ile fırsatların altının çizilmesi Analitiğin anlamlandırılması ve stratejilerin hayata geçirilmesi Strateji ile Aksiyonların birbirine bağlanması. Değer Bazlı Yönetim İş Performans ölçüm ve yönetimi: Doğru anahtar göstergelerin (KPI) seçilmesi Stratejik Haritaların oluşturulması Kurum Karnesi Grup çalışması: Kurum Karnesinin dizayn edilmesi 2. GÜN Değişim Yönetimi ve Etkin Kurum içi Danışmanlık Yetkinliklerinin Geliştirilmesi Programın ikinci günü HRBP lerin sahip olması gereken en önemli yetkinlik ve deneyim setlerine odaklanıyor. Bu anlamda da işi dizayn etmenin ötesinde işin içinde tam kapasiteyle yapan lar arasında varolma ve işi yönetmek için gerekli olanlara odaklanılıyor. İnsan Kaynaklarının bugününde çalışanlar ve yöneticiler için daha iyi yönetim adı altında reçeteler yazmak yeterli bir aktifik içermiyor. Asıl önemli olan günümüz organizasyonlarında bu yazılan reçetelerin diğer partiler tarafından ruhen ve zihnen satın alınmasını sağlamak ve değişimi etkilemek. Yoksa yapılan tüm muhteşem süreç dizaynları vitrinlerde durmaya ve insan kaynaklarının bazı zorlamaları olarak tozlanmaya bırakılıyor. Bu nedenle bu ikinci günde İnsan Kaynaklarının bir iç danışman ve uygulayıcı yetkinliğine yönelik;

8 Uygulamaya Geçme ve Değişimi Yönetme İK Süreçleri ile işlerin ilişki matrisini kurmak Organizasyonel ihtiyaçlara göre önceliklendirmelerin yapılması Değişim ve dönüşüm için hazırlık ve iletişim Değişimin iki boyutu Vaka Çalışması Etkileme Becerileri İletişim dili Kurumsal Stratejilerden İnsan Kaynakları Taktiklerine Dönüşüm Uygulamanın takibi için performans göstergeleri Motivasyon Vaka Çalışması HRBP rolünün gelişim yolculuğu Workshop - İnsan Kaynakları iş ortaklarının gelecek dizaynı 3. GÜN Liderlikte İnsan Psikolojisini Anlama, Çalışan Bağlılığı, İK ve Organizasyon Dönüşümü Gördüğümüz sonuçlar ve davranışlar buz dağının üst kısmıdır. Buz dağının altı olan insan psikolojisini anlamak,insan Kaynakları ve İnsan Yönetiminde her geçen gün daha çok değer kazanıyor. Yapılan çalışmalar geleceğin İK yönetiminde 3 ana konunun ön plana çıktığını ve odak alanları olması gerektiğini gösteriyor:

9 Liderlik İK ve kurumun liderleri, çalışanların karar mekanizmalarını anlayabilirlerse insanları çok daha rahat ikna edebilirler.karar mekanizmalarının Nöropsikolojik boyutunun gittikçe ortaya çıkması bize liderlikte yeni boyutlar yaratmaya başladı. Bu bölümde İK olarak bundan nasıl faydalanabilirizi konuşacağız. Çalışanı elde tutma ve bağlılık Rekabetin gittikçe daha da zor hale geldiği günümüzde özellikle yüksek performanslı çalışanları elde tutma,bağlılık yaratma ve İK olarak kurum kültürünün önemli bir boyutu olan çatışmaları daha efektif yönetmek için kullanabileceğimiz psikolojik araçlara odaklanacağız. İK ve Organizasyon dönüşümü Kurumların da insanlar gibi bir yaşam döngüsü vardır. Bu değişimi düzgün yönetemediğimiz taktirde kaçınılmaz son bellidir ve günümüzde ortalama şirket yaşam süreleri 16 yıl civarındadır. Değişim insanlarda ciddi kaygı yaratarak sonuçları negatif etkileyebileceği gibi değişim psikolojisini iyi anlayarak yönettiğimizde kaygının yerini kurumlarda heyecan alır. Bu oturumda İK nın nasıl değişimde katalizör olarak kurumlarda heyecan yaratacağını konuşacağız.

10 KAYIT DETAYLARI Erken Kayıt* Kayıt Tek Kayıt TL + KDV TL + KDV 2-5 Kayıt TL +KDV TL + KDV 6+ Kayıt TL +KDV TL + KDV * Erken Kayıt dönemi 1 Ekim 2015 tarihine kadardır. KAYIT VE DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN İLETİŞİM BİLGİLERİ ayca@yoduman.com

NEDEN KATILMALI KİMLER KATILMALI

NEDEN KATILMALI KİMLER KATILMALI BÜMED Jovis Salonu 21,27,28 Kasım 2015 KİMLER KATILMALI İnsan Kaynakları alanında en az 2 yıl deneyim sahibi olmuş, iş hayatının yönetim araçları ile insan kaynaklarının süreçlerini eşleştirmek, birbirleri

Detaylı

KİMLER KATILMALI? NEDEN KATILMALI?

KİMLER KATILMALI? NEDEN KATILMALI? KİMLER KATILMALI? İnsan Kaynakları alanında en az 3 yıl deneyim sahibi olmuş, iş hayatının yönetim araçları ile insan kaynaklarının süreçlerini eşleştirmek, birbirleri arasındaki ilişkiyi daha net kurarak

Detaylı

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA MART EĞİTİMLERİ ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 10 MARTT

Detaylı

INDIVIDUAL & ENTERPRISE SERVICES

INDIVIDUAL & ENTERPRISE SERVICES INDIVIDUAL & ENTERPRISE SERVICES EĞİTİM VE GELİŞİM HİZMETİ INDENSE EĞİTİM VE DIŞ KAYNAK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. İNSAN KAYNAKLARI VE İŞ HUKUKU EĞİTİMLERİ 5510 Sayılı Sosyal Güvenlik Kanunu Uygulamaları 6098

Detaylı

Kurumsal Eğitimlerimiz

Kurumsal Eğitimlerimiz 2017 Kurumsal Eğitimlerimiz İçindekiler YÖNETİCİLİK ve YÖNETİM BECERİLERİ EĞİTİMLERİ... 11 Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi... 11 Finansçı Olmayanlar için Finans Yönetimi Eğitimi... 12 Yönetimde Temel Yaklaşımlar

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU 2016 Kimdir? Türkiye'nin ilk ve tek KPI odaklı Satış, Pazarlama, Yönetim ve Liderlik, İş Dünyasında Hukuk, Koçluk ve Kişisel Gelişim Eğitimleri noktasında, sınıf içi ve online

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 22-23 Haziran 2010, İstanbul 25-26 Haziran 2010, Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey Holdinglerden kobilere pek çok firma kurumsal akademi kurma yarışı içinde. Peki nedir bu şirketleri kurumsal kimliği içerisinde çalışanlarının ayrı bir eğitim sürecinden geçmesini zorunlu kılan? Son yıllarda

Detaylı

AOSB 2017 EĞİTİM PROGRAMI. Eğitimin Konusu : Yetenek Yönetimi (Çalışanı Elde Tutma) Eğitim Tarihi : 16 Mayıs 2017 Eğitim Hedef Kitlesi :

AOSB 2017 EĞİTİM PROGRAMI. Eğitimin Konusu : Yetenek Yönetimi (Çalışanı Elde Tutma) Eğitim Tarihi : 16 Mayıs 2017 Eğitim Hedef Kitlesi : Eğitimin Konusu : Yetenek Yönetimi (Çalışanı Elde Tutma) Eğitim Tarihi : 16 Mayıs 2017 Eğitim Hedef Kitlesi : Mevcutta ekip yöneten veya gelecekte ekip yönetimi rollerine hazırlanan çalışanlar Mevcut rolünde

Detaylı

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI MART EĞİTİMLERİ STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 30 MARTT 2010 SSal lıı STRATEJİK SATINALMA Hedef Katılımcılar Satınalma ve

Detaylı

Ben İş Geliştirmeciyim

Ben İş Geliştirmeciyim ÇEKİLİN! Ben İş Geliştirmeciyim rofesyonelgirişimci Kim demiş ki profesyonellerden girişimci olmaz diye sadece NASIL? a değil artık NE? ye de karar verme zamanı İşveren ile yönetici arasındaki ilişkiye

Detaylı

KURUMSAL PERFORMANS YÖNETİMİ UZMANLIK PROGRAMI

KURUMSAL PERFORMANS YÖNETİMİ UZMANLIK PROGRAMI KURUMSAL PERFORMANS YÖNETİMİ UZMANLIK PROGRAMI KURUMSAL PERFORMANS YÖNETİMİ UZMANLIK PROGRAMI Amacı Bu seminer, katılımcılara kurumsal performansı yönetmek ve iyileştirmek için kullanılan teknikler hakkında

Detaylı

VARİS YETİŞTİRME PROGRAMI

VARİS YETİŞTİRME PROGRAMI VARİS YETİŞTİRME PROGRAMI. Varis Yetiştirme Programı Program Süresi: 6 Gün Amacı: Aile şirketlerinde; aile sadakatini ve kimliğini güçlendirmek, aile duygularını beslemek, birlik ve beraberliğini geliştirmek,

Detaylı

PAZARLAMA FİNANS KURUMSAL YÖNETİM

PAZARLAMA FİNANS KURUMSAL YÖNETİM KURUMSAL CHECK UP PAZARLAMA FİNANS ÜRETİM KURUMSAL CHECK UP İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİM Kurumsal Check-Up uygulaması ile firmanızın güçlü ve geliştirilmesi gerekli alanlarını, yeteneklerini analiz ederek,

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 İşveren Markası ve İK Pazarlaması İlişkisi: İşveren Markası, İK Pazarlaması Nedir? Nasıl Kullanılır? İrem Önal - Saha Satış İK Müdürü - PepsiCo Türkiye 10:15-11:00 Tutarlı Bir İşveren Marka

Detaylı

www.novusens.com 2012, Novusens

www.novusens.com 2012, Novusens www.novusens.com İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK ENSTİTÜSÜ Vizyon... Ulusal ve uluslararası paydaşları ile sürdürülebilir büyüme ve rekabeti amaçlayan, ekonomiye ve toplumsal kalkınmaya katma değer yaratacak

Detaylı

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 Hakkımızda CREALUS, kurulduğu günden bu güne kadar müşterilerine stratejik çözüm ortağı olarak yenilikçi, yaratıcı ve katma değerli eğitim ve

Detaylı

TaN Yönetim Danışmanlığı

TaN Yönetim Danışmanlığı Hakkımızda TaN, 2014 yılında farklı alanlarda deneyimli profesyoneller tarafından kurulmuş bir danışmanlık şirketidir. TaN Yönetim Danışmanlığı, verdiği hizmetlerle kurumlarda fark ve değer yaratmayı ilke

Detaylı

2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU

2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU 2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU KAIZEN EĞİTİM KATALOĞU İÇİNDEKİLER TABLOSU KALİTE YÖNETİM EĞİTİMLERİ... 2 A. Kalite Yönetim Sistemi Programı... 2 A1. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri Bilgilendirme

Detaylı

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Bu program Avrupa Birliği, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Kadın İşletmelerine Finansman

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 5-6 Ağustos 2010, Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel Yönetim Kurulu Programı

Detaylı

Teknoloji Şirketleri için Yönetim & Liderlik MasterClass Oturumları Kurgusu ve İçeriği.

Teknoloji Şirketleri için Yönetim & Liderlik MasterClass Oturumları Kurgusu ve İçeriği. Yayın Tarihi : Eylül 2017 MindMomentum by Selim Geçit Teknoloji Şirketleri için Yönetim & Liderlik MasterClass Oturumları Kurgusu ve İçeriği. i DÖKÜMANIN AMACI Çalışan sayısı arttıkça karmaşıklaşan yönetsel

Detaylı

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI Approved Centre İstanbul Business School programları dünyanın önde gelen yetkilendirme kuruluşu PEARSON tarafından akredite edilmiştir. Aldığınız dersleri

Detaylı

DSK nın Ortaya Çıkışı ve Gelişimi

DSK nın Ortaya Çıkışı ve Gelişimi Balanced Scorecard DSK nın Ortaya Çıkışı ve Gelişimi Bu yöntemin ortaya çıkışı 1990 yılında Nolan Norton Enstitüsü sponsorluğunda gerçekleştirilen, bir yıl süren ve birçok şirketi kapsayan Measuring performance

Detaylı

OLMA YÖNETİCİ HALLERİ BİRE-BİR KOÇLUK SEANSLARI DESTEKLİ ATÖLYE ÇALISMALARI

OLMA YÖNETİCİ HALLERİ BİRE-BİR KOÇLUK SEANSLARI DESTEKLİ ATÖLYE ÇALISMALARI HALLERİ BİRE-BİR KOÇLUK SEANSLARI DESTEKLİ ATÖLYE ÇALISMALARI Daha önce hiç sahip olmadığın bir şeye sahip olmak istiyorsan daha önce hiç yapmadığın bir şey yapmalısın. N. Peseschkian İş hayatında, Yönetme

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 3-4 Aralik 2010, ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel Yönetim Kurulu Programı

Detaylı

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2015 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı. Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell

Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı. Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell İstanbul Teknik Üniversitesi, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü'nden 1992 yılında mezun oldu. Çalışma hayatına Elkotek

Detaylı

5Element Eğitim ve Danışmanlık EĞİTİM KATALOĞU

5Element Eğitim ve Danışmanlık EĞİTİM KATALOĞU 5Element Eğitim ve Danışmanlık EĞİTİM KATALOĞU 2016 Çatışma Yönetimi: Kişi, Ekip ve Organizasyon Değişimi Koçluk Yaklaşımı ile Yönetmek Eğiticinin Eğitimi: Eğitime ve Kişiye Özel Ekip Yönetimi: Bütünsel

Detaylı

İK Akademi (Y)etkin İK Eğitim Programı

İK Akademi (Y)etkin İK Eğitim Programı www.okul.pwc.com.tr İK Akademi (Y)etkin İK Eğitim Programı Danışmanlık birikiminden ve güncel araştırmalardan beslenen uygulama bazlı eğitim içeriği ile İK fonksiyonunuzu güçlendirin! Ekim - Aralık 2016

Detaylı

B i z K i m i z. Şirketleri, ihtiyaç duyulan ve organizasyonda değer yaratan, katkı sağlayan stratejiyi kuran pozisyonlarla. buluştururuz.

B i z K i m i z. Şirketleri, ihtiyaç duyulan ve organizasyonda değer yaratan, katkı sağlayan stratejiyi kuran pozisyonlarla. buluştururuz. B i z K i m i z Şirketleri, ihtiyaç duyulan ve organizasyonda değer yaratan, katkı sağlayan stratejiyi kuran pozisyonlarla buluştururuz. Yönetici kadrolarına ve ihtiyaca göre diğer kadrolara koçluk hizmeti

Detaylı

InoTec Akademi Eğitim Listesi

InoTec Akademi Eğitim Listesi InoTec Akademi Eğitim Listesi "Yatırımların en etkilisi insana yapılandır" Geleceğe Hazırlar www.inotecakademi.com.tr Sertifika Programlarımız Sertifika Programlarımız "Geleceği şekillendiren uzmanlar"

Detaylı

MinMBA Stratejik Hastane Yönetimi. e ent. www.minmba.com. Günümüzün Sağlık Yöneticileri için Stratejik Araçlar. ess S

MinMBA Stratejik Hastane Yönetimi. e ent. www.minmba.com. Günümüzün Sağlık Yöneticileri için Stratejik Araçlar. ess S MinMBA Stratejik Hastane Yönetimi Günümüzün Sağlık Yöneticileri için Stratejik Araçlar : e ent ess S 16-17 Mart 2013 www.minmba.com MinMBA: Stratejik Sağlık Yönetimi Format: Toplam 2 gün, 4 adet 4 saatlik

Detaylı

EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş.

EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş. EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş. a) Şirketin ortaklık yapısını yansıtan toplam pay sayısı ve oy hakkı, şirketin sermayesinde imtiyazlı pay bulunuyorsa her bir imtiyazlı pay grubunu temsil eden pay sayısı

Detaylı

Eğitimin Konusu: İşyerinde Etik ve Aidiyet Eğitim Tarihi : 18 Ekim 2017 Eğitim Hedef Kitlesi: Eğitimin Amacı: Eğitimin Alt Başlıkları:

Eğitimin Konusu: İşyerinde Etik ve Aidiyet Eğitim Tarihi : 18 Ekim 2017 Eğitim Hedef Kitlesi: Eğitimin Amacı: Eğitimin Alt Başlıkları: Eğitimin Konusu: İşyerinde Etik ve Aidiyet Eğitim Tarihi : 18 Ekim 2017 Eğitim Hedef Kitlesi: Yönetici ve Çalışanlar Eğitimin Amacı: Araştırmalar şunu gösteriyor ki, organizasyonun değerleri ile benzer

Detaylı

İK YÖNETiMi VE YÖNETiCi ANKETi 2016 SONUÇ RAPORU

İK YÖNETiMi VE YÖNETiCi ANKETi 2016 SONUÇ RAPORU İK YÖNETiMi VE YÖNETiCi ANKETi 2016 SONUÇ RAPORU Değerli Yöneticiler, Great Place to Work Enstitüsü olarak 25 yılı aşkın süredir sahip olduğumuz, güvene dayalı kurum kültürlerinin oluşturulması ve stratejik

Detaylı

Köpek eğitmenle liderlik eğitimi

Köpek eğitmenle liderlik eğitimi Köpek eğitmenle liderlik eğitimi Amaç Sakin ve özgüvenli kişiler olarak özellikle kriz durumlarının yönetilmesi Patron değil her durumda lider olmayi seçen bireyler Vücut dilini her ortamda okumak ve kullanmak

Detaylı

TEMMUZ 2017 BÜLTEN. Koçluk, Eğitim, Danışmanlık. Tel: +90(216)

TEMMUZ 2017 BÜLTEN. Koçluk, Eğitim, Danışmanlık.  Tel: +90(216) TEMMUZ 2017 BÜLTEN Koçluk, Eğitim, Danışmanlık Tel: +90(216) 337 01 64 E-mail: info@houseofhuman.com www.houseofhuman.com ileri sayfa Kurumsal Eğitimler...04 ICF Onaylı Profesyonel Koçluk Eğitimleri...1

Detaylı

A DAN Z YE FİNANS EĞİTİM SETİ - CD ---- FİYATI : 94 TL + KDV ----

A DAN Z YE FİNANS EĞİTİM SETİ - CD ---- FİYATI : 94 TL + KDV ---- A DAN Z YE FİNANS EĞİTİM SETİ - CD ---- FİYATI : 94 TL + KDV ---- Neden Finans Eğitimi? Günümüzün iş dünyasında, tüm yönetici ve çalışanlardan finansal verileri göz önünde bulundurarak hızlı ve doğru karar

Detaylı

BİLGİ İşletme 2013-2014

BİLGİ İşletme 2013-2014 BİLGİ İşletme 2013-2014 Sosyal Medya Uzmanı Yeni işletme dünyasından birkaç örnek Etik Ticaret Yöneticisi Yeşil Pazarlama Danışmanı Sürdürülebilir Proje Uzmanı Veri bilimcisi Uluslararası Raporlama Uzmanı

Detaylı

T.C. İSTANBUL KALKINMA AJANSI

T.C. İSTANBUL KALKINMA AJANSI T.C. İSTANBUL KALKINMA AJANSI Bölgesel Yenilik Stratejisi Çalışmaları; Kamu Kurumlarında Yenilik Anketi İstanbul Bölgesel Yenilik Stratejisi Kamu Kurumlarında Yenilik Anketi Önemli Not: Bu anketten elde

Detaylı

Yöneticiler için Eğitimleri

Yöneticiler için Eğitimleri Yöneticiler için Eğitimleri Yöneticilik Ve Yönetim Becerilerini Geliştirme İleri Yönetim Teknikleri Hedef Odaklı Yönetim Ve iletişim Yöneticilik Eğitimi Yönetimde Liderlik Ve Motivasyon Yönetim Becerileri

Detaylı

Dr. Bertan Kaya, CIA. Control Solutions International

Dr. Bertan Kaya, CIA. Control Solutions International Dr. Bertan Kaya, CIA Control Solutions International 1. Bölüm: İç Denetimin Yönetim Performansına Etkisi, Rol ve Sorumlulukları ile Kullandığı Araçlar İç Denetim İç denetim, bir kurumun faaliyetlerini

Detaylı

Şirketlerde Liderlik Araştırması Rapor Sunumu 12 Şubat 2015 İnsan Kaynakları Zirvesi. GfK 2015 Şirketlerde Liderlik Araştırması Şubat 2015 1

Şirketlerde Liderlik Araştırması Rapor Sunumu 12 Şubat 2015 İnsan Kaynakları Zirvesi. GfK 2015 Şirketlerde Liderlik Araştırması Şubat 2015 1 Şirketlerde Liderlik Araştırması Rapor Sunumu 12 Şubat 2015 İnsan Kaynakları Zirvesi GfK 2015 Şirketlerde Liderlik Araştırması Şubat 2015 1 İnsan Kaynakları nın ajandasında neler var? Hiyerarşik yapıdan

Detaylı

İK Akademi (Y)etkin İK Eğitim Programı

İK Akademi (Y)etkin İK Eğitim Programı www.okul.pwc.com.tr İK Akademi (Y)etkin İK Eğitim Programı Danışmanlık birikimi ve güncel araştırmalarla desteklenen uygulama bazlı eğitim içeriği ile İK fonksiyonunuzu güçlendirin! Nisan-Mayıs 2017 İçerik

Detaylı

ULUSLARARASI FİNANS UZMANI

ULUSLARARASI FİNANS UZMANI TANIM Bankalar ve diğer mali kuruluşlar ile işletmelerin uluslar arası finansal hareketlerini planlama, uygulama ve kontrol işlemlerini yapma bilgi ve becerisine sahip kişidir. A-GÖREVLER Uluslararası

Detaylı

ENDÜSTRİYEL SATINALMA VE TEDARİK YÖNETİMİ - METİN A. KANSU 26 MAYIS 2010 ÇARŞAMBA

ENDÜSTRİYEL SATINALMA VE TEDARİK YÖNETİMİ - METİN A. KANSU 26 MAYIS 2010 ÇARŞAMBA MAYIS EĞİTİMLERİ İŞLETMELERDE STRES ÖNLEME YÖNETİMİ- FERDİN HOYİ 12 MAYIS 2010 ÇARŞAMBA STRATEJİK SATINALMA - METİN A. KANSU 25 MAYIS 2010 SALI ENDÜSTRİYEL SATINALMA VE TEDARİK YÖNETİMİ - METİN A. KANSU

Detaylı

ÖĞRENME NLP. GELiŞiM. ANALiZ. insan. TAKiP NLP KONFERANS. YETiŞKiN SATIŞ FARKINDALIK. ikna IŞMANLIK. BECERi YÖNETİM. ViZYON KONFERAN.

ÖĞRENME NLP. GELiŞiM. ANALiZ. insan. TAKiP NLP KONFERANS. YETiŞKiN SATIŞ FARKINDALIK. ikna IŞMANLIK. BECERi YÖNETİM. ViZYON KONFERAN. UYUM N N YÖNETİMİ NLP Ri MI N KURUMSAL FARKINDALIK insan ÖĞRENME KONFERANS SATIŞ Merhaba YÖNETİM IŞMANLIK FARKINDALIK izasyon AÇIKLIK OZİTİF ŞÜNCE NLP BECERi GELİŞTİRME STRATEJİ İLETİŞİM EKiP KONTROL DANIŞMANLIK

Detaylı

KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN ELÇİSİ: KURUMSAL AKADEMİLER. GÜLPERİ TANDAR LC Waikiki Kurumsal Akademi Direktörü Profesyonel Koç

KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN ELÇİSİ: KURUMSAL AKADEMİLER. GÜLPERİ TANDAR LC Waikiki Kurumsal Akademi Direktörü Profesyonel Koç KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN ELÇİSİ: KURUMSAL AKADEMİLER GÜLPERİ TANDAR LC Waikiki Kurumsal Akademi Direktörü Profesyonel Koç 01. Köklü Akademi Olmanın İncelikleri Stratejik Ortaklık Misyonu Kurum Kültürünü Dönüştürme

Detaylı

STK LAR İÇİN. Gönüllülük Kurumsallık Verimlilik Süreklilik

STK LAR İÇİN. Gönüllülük Kurumsallık Verimlilik Süreklilik STK LAR İÇİN Gönüllülük Kurumsallık Verimlilik Süreklilik Başkandan İLKE (İlim Kültür Eğitim Derneği) uzun yıllardır sivil toplum alanında gönüllü çalışmalar yapmakta ve bu tür faaliyetlere destek vermektedir.

Detaylı

Değişimi yakalamak ancak ondan daha hızlı olarak mümkün olabilir. www.5elementdanismanlik.com

Değişimi yakalamak ancak ondan daha hızlı olarak mümkün olabilir. www.5elementdanismanlik.com Değişimi yakalamak ancak ondan daha hızlı olarak mümkün olabilir. www.5elementdanismanlik.com Kimiz?...Farkımız ne? 5Element Eğitim ve Danışmanlık Vizyonumuz Türkiye'de kamu ve özel sektörde en çok bilinen

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun, Kurumsal Yönetim Tebliğinin (II-17.1) sayılı Tebliğinin 1.3.1 maddesi uyarınca yapılması gereken ek açıklamalar aşağıda bilginize

Detaylı

İK YÖNETİMİ NASIL ALGILANIYOR?

İK YÖNETİMİ NASIL ALGILANIYOR? İK YÖNETİMİ NASIL ALGILANIYOR? Amaç ve Kapsam Richard Bach, Algı, kendimizin ya da başkalarının zihninde oluşan, bilgilenme, yargılama, ilişkiler gibi etkileşimlerle biçimlenen bir imgedir der. Kişisel

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Personel Seçme, Yerleştirme ve Mülakat Teknikleri Eğitimi 24 Ekim 2015 Eğitmen: Ebru Deniz Tekman Eğitimin Amacı KKTC de faaliyet gösteren şirketlerin ihtiyaçlarına

Detaylı

DENETİM KOÇLUĞU EĞİTİM SERİSİ

DENETİM KOÇLUĞU EĞİTİM SERİSİ DENETİM KOÇLUĞU EĞİTİM SERİSİ Sayın İlgili: İç denetim teknik bir uzmanlık alanı olmanın ötesinde çok temel bir yönetim aracıdır. Yönetim sürecinin temel bir unsuru olan kontrol ve izleme rolü iç denetim

Detaylı

OKYANUS İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİMLERİ İŞ ANALİZLERİ VE İŞ TANIMLARININ HAZIRLANMASI

OKYANUS İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİMLERİ İŞ ANALİZLERİ VE İŞ TANIMLARININ HAZIRLANMASI OKYANUS Okyanus İnsan Kaynakları Eğitimleri İş Analizleri, İş Tanımları Mülakat Teknikleri Yetkinlik Yönetimi Performans Yönetimi Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi İnsan Kaynaklarına Geçiş İŞ ANALİZLERİ

Detaylı

Executive House Workshop

Executive House Workshop Yönetici Kulübü Çalıştayı Çalıştayı Tasarlayan: H. Handan Öztürk H. Handan Öztürk firma ismi KANKALİTE den esinlenerek bu çalıştayı siz değerli yöneticiler için tasarlamıştır. KAN = Takviye & Beslenme

Detaylı

5-Element Eğitim ve Danışmanlık EĞİTİM KATALOĞU

5-Element Eğitim ve Danışmanlık EĞİTİM KATALOĞU 5-Element Eğitim ve Danışmanlık EĞİTİM KATALOĞU 2017 ÖNSÖZ 5-Element Eğitim ve Danışmanlık olarak, kişisel performans gelişim eğitimlerindeki temel amaç, kurumların taleplerine göre eğitim programlarını

Detaylı

11. Çözüm Ortaklığı Platformu Riskin erken saptanması ve iç denetim 10 Aralık 2012

11. Çözüm Ortaklığı Platformu Riskin erken saptanması ve iç denetim 10 Aralık 2012 www.pwc.com.tr 11. Çözüm Ortaklığı Platformu Riskin erken saptanması ve iç denetim 10 Aralık 2012 İçerik 1. Kurumsal yönetim odağıyla risk yönetimi ve iç denetim 2. Düzenlemeler sizden ne bekliyor? 3.

Detaylı

izmirmba: Farklı düşün!

izmirmba: Farklı düşün! İZMİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İŞLETME YÜKSEK LİSANS PROGRAMI izmirmba: Farklı düşün! şirketlerin işini iyi bilen yöneticilere ihtiyacı artıyor. Oysa hem büyük şirketler hem de kobiler beklentilerini

Detaylı

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum.

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Değerli Yönetici, GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. "Yaşamboyu Öğrenme" ilkesi çerçevesinde bireylerin, çeşitli sektörlerdeki işletmelerin,

Detaylı

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz?

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz? Türkiye nin en popüler iş arama ve işe alma platformları olan yenibiriş.com da 1500, kariyer.net te ise 2000 e yakın İç Kontrol başlıklı ilan bulunmaktadır. İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere

Detaylı

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 14 NİSAN 2010 ÇARŞAMBA STRATEJİK SATINALMA - METİN A. KANSU 27 NİSAN 2010 SALI

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 14 NİSAN 2010 ÇARŞAMBA STRATEJİK SATINALMA - METİN A. KANSU 27 NİSAN 2010 SALI NİSAN EĞİTİMLERİ ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 14 NİSAN ÇARŞAMBA STRATEJİK SATINALMA - METİN A. KANSU 27 NİSAN SALI İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 28 NİSAN ÇARŞAMBA SATINALMA SÜRECİNDE ÜRÜN

Detaylı

Danışmanlık ve Dışgöz Hizmetleri

Danışmanlık ve Dışgöz Hizmetleri Danışmanlık ve Dışgöz Hizmetleri ZEYNEP ATASOY KİMDİR? Zeynep Atasoy 1970 İzmir doğumlu Zeynep Atasoy, profesyonel hayatına 1992 yılında Unilever Algida firmasında başladı. Satış Temsilcisi, Özel Satış

Detaylı

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN 212 Derece Koçluk Akademisine hoş geldiniz! Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! Binlerce kilometrelik seyahatler, küçük bir adımla başlar. -Lao Tzu 1 2.ADIM.ADIM

Detaylı

GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ

GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ HAKKIMDA 1980 yılında T.E.D. Ankara Koleji'nden mezun olduktan sonra İ. Ü. Orman İşletme Mühendisliği'ni 1985 yılında tamamlamıştır. Açık, iki yıl Amerika Birleşik Devletleri'nde

Detaylı

Biymed. Eğitim ve Danışmanlık

Biymed. Eğitim ve Danışmanlık Biymed Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim, 2006 yılından beri uzman kadrosu ile eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlar. BiYMED Eğitim, müşterilerine hizmet almak istedikleri

Detaylı

Yıl 2020: Yönetim ve Liderlik Murat Demiroğlu 7 Aralık 2010

Yıl 2020: Yönetim ve Liderlik Murat Demiroğlu 7 Aralık 2010 www.pwc.com/tr IX. Çözüm OrtaklığıPlatformu Yıl 2020: Yönetim ve Liderlik Murat Demiroğlu 7 Aralık 2010 Yıl 2020: Çalışma Hayatının Geleceği Managing tomorrow s people: The future of work in 2020 2020

Detaylı

LİDERLİKTE KOÇLUK BECERİLERİ EĞİTİMİ

LİDERLİKTE KOÇLUK BECERİLERİ EĞİTİMİ Eğitimin Amacı: Lider tarafınızı koçluk ile keşfetmek, en gelişmiş ve etkin liderlik becerilerini geliştirmek, yaratıcı liderlik ile fark yaratmak, yönetici ve lider kavramının farklarını anlamak ve durumsallık

Detaylı

Sedona. Eğitim Kataloğu

Sedona. Eğitim Kataloğu Eğitim Kataloğu 1. Organizasyonel yapılanma Organizasyonel yapılanma kapsamında yer alan takım yapıları, yönetim anlayışı, yazılım süreçleri gibi kavramlar, yazılım projelerini başarıya taşıyan yapıtaşları

Detaylı

Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı

Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı Tarih: 27 Ekim - 25 Kasım 2018 Yer: Balmumcu - Point Hotel Süre: 5 Haftasonu

Detaylı

BORUSAN TEKNOLOJİ GELİŞTİRME VE ARGE A.Ş. BORUSAN GRUBU PROJE YÖNETİM SİSTEMATİĞİ

BORUSAN TEKNOLOJİ GELİŞTİRME VE ARGE A.Ş. BORUSAN GRUBU PROJE YÖNETİM SİSTEMATİĞİ BORUSAN TEKNOLOJİ GELİŞTİRME VE ARGE A.Ş. BORUSAN GRUBU PROJE YÖNETİM SİSTEMATİĞİ Irmak KOÇKAN ERSOLMAZ 08.11.2018 1 BORUSAN HOLDİNG 08.11.2018 2 BORUSAN GRUBU 08.11.2018 3 BORUSAN GRUBU ÇELİK LOJİSTİK

Detaylı

Sedona. Nisan 2013 Eğitim Kataloğu

Sedona. Nisan 2013 Eğitim Kataloğu Nisan 2013 Eğitim Kataloğu 8 Nisan 2013 Sedona, yazılım firmalarına ve büyük çaplı organizasyonların bilişim departmanlarına organizasyonel yapılanma, yöneticilik, takım çalışması ve kalite süreçleri alanlarında

Detaylı

28.10.2009. 1. Rakamlarla İş Bankası. 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı. 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz

28.10.2009. 1. Rakamlarla İş Bankası. 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı. 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz Yetenek Yönetimi Bölümü 27 Ekim 2009 1. Rakamlarla İş Bankası 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı 3. Yeni İK İş Modeli 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz 5. Yetenek Yönetimi Yaklaşımımız

Detaylı

Yüz Okuma Yoluyla Gerçekleri Anlama

Yüz Okuma Yoluyla Gerçekleri Anlama BANU GÖKÇÜL 24-25 Kasım 2012 Cumartesi / Pazar Eğitim Programının Amacı Yüz Okuma Yoluyla Bu eğitim, bugüne değin oluşmuş bazı yanlış zihin haritalarının değiştirilmesi ve zenginleştirilmesini sağlayacak

Detaylı

DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ

DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ MESLEKİ ( OPERASYON YÖNETİMİ ) GELİŞİM EĞİTİMLERİ GENEL YÖNETİM EĞİTİMLERİ İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIĞI

Detaylı

27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA

27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA 6102 Sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu Kapsamında 27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi 9.00-9.30 Kayıt 6102 Sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu Kapsamında Ankara

Detaylı

VİRTUS Serbest Yatırım Fonu. İş Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Kısa Vadeli Tahvil ve Bono Fonu

VİRTUS Serbest Yatırım Fonu. İş Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Kısa Vadeli Tahvil ve Bono Fonu VİRTUS Serbest Yatırım Fonu İş Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Kısa Vadeli Tahvil ve Bono Fonu Bosphorus Capital Bosphorus Capital Portföy Yönetimi A.Ş. Türk finans piyasalarında aktif varlık yönetimine

Detaylı

UKS EĞİTİM LİSTESİ 1 PREZİ EĞİTİMİ 2 2 AİLE ŞİRKETLERİ YÖNETİMİ VE KURUMSALLAŞMA EĞİTİMİ 3 3 ÇATIŞMA YÖNETİMİ 2

UKS EĞİTİM LİSTESİ 1 PREZİ EĞİTİMİ 2 2 AİLE ŞİRKETLERİ YÖNETİMİ VE KURUMSALLAŞMA EĞİTİMİ 3 3 ÇATIŞMA YÖNETİMİ 2 I-GENEL YÖNETİM EĞİTİM PROGRAMI 1 PREZİ EĞİTİMİ 2 2 AİLE ŞİRKETLERİ YÖNETİMİ VE KURUMSALLAŞMA EĞİTİMİ 3 3 ÇATIŞMA YÖNETİMİ 2 4 ETKİN TAKIM KURMA, YÖNETME VE TAKIMDAŞLIK EĞİTİMİ 3 5 İŞ GELİŞTİRME EĞİTİMİ

Detaylı

İnovasyon Yönetimi. Rekabetçi Ürün Geliştirmede Antropoloji ve Antropolojik Pazarlama. Süreç Yönetimi ve İnovasyonu. ! Kurumsal Gelişim Eğitimleri!

İnovasyon Yönetimi. Rekabetçi Ürün Geliştirmede Antropoloji ve Antropolojik Pazarlama. Süreç Yönetimi ve İnovasyonu. ! Kurumsal Gelişim Eğitimleri! Kurumsal Gelişim leri Konusu İçerik Hedef kitle Kazanımlar İnovasyon Yönetimi Rekabetçi Ürün Geliştirmede Antropoloji ve Antropolojik Pazarlama Süreç Yönetimi ve İnovasyonu İnovasyon nedir; neden önemlidir?

Detaylı

SALES & MARKETING SOLUTIONS

SALES & MARKETING SOLUTIONS SALES & MARKETING SOLUTIONS AMACIMIZ Gayrimenkul projelerinin; müşteri tatminini sağlama nihai hedefine uygun olarak profesyonelce geliştirilmesi, amaçlanan müşteri kitlesiyle buluşabilmesi için doğru

Detaylı

YÖNETİCİ YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME EĞİTİM PROGRAMI İÇERİĞİ

YÖNETİCİ YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME EĞİTİM PROGRAMI İÇERİĞİ YÖNETİCİ YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME EĞİTİM PROGRAMI İÇERİĞİ 2017 HEDEF KİTLE: Yöneticilik görevine yeni başlayanlar Yönetim pozisyonunda bulunanlar Şirket içi potansiyel yönetici adayları YÖNETİM DAVRANIŞI

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:30 Borçlar Kanunu, İş Kanunu İlişkisi Yeni Borçlar Kanunu Çalışma Hayatında Neleri Değiştirecek? 10:30-10:45 10:45-12:30 Cinsel Ve Psikolojik Taciz (Mobbing) Cinsel Taciz (Ab Normları Ve Türkiye)

Detaylı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Tarık Volkan Cengen 93 1976 yılında İstanbul da doğdu. 1986-1993 yılları arasında İstanbul Lisesi nde okudu. 1998 yılında İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü nden makina mühendisi

Detaylı

Ali AKDAĞ. .Tekstüre İplikçiliği.Makine Dinamiği.Proje Danışmanı.Bitirme Ödevi Danışmanı.Proje Dersi Danışmanı

Ali AKDAĞ. .Tekstüre İplikçiliği.Makine Dinamiği.Proje Danışmanı.Bitirme Ödevi Danışmanı.Proje Dersi Danışmanı Ali AKDAĞ İŞ TECRÜBESİ 2013 Eylül - Halen İşveren ve adresi İş alanı ve sektör Görev ve sorumlulukları Çukurova Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Ders Görevi.Yapay Lifler.Tekstüre İplikçiliği.Makine Dinamiği.Proje

Detaylı

İK Akademi (Y)etkin İK Yaz Dönemi Eğitim Programı

İK Akademi (Y)etkin İK Yaz Dönemi Eğitim Programı www.okul.pwc.com.tr İK Akademi (Y)etkin İK Yaz Dönemi Eğitim Programı İzmir Danışmanlık birikimi ve güncel araştırmalarla desteklenen uygulama bazlı eğitim içeriği ile İK fonksiyonunuzu güçlendirin! Haziran

Detaylı

Ebru ÖZKURT TOPCU. Uzman Klinik Psikolog. Aile ve Çift Terapisti

Ebru ÖZKURT TOPCU. Uzman Klinik Psikolog. Aile ve Çift Terapisti Ebru ÖZKURT TOPCU Uzman Klinik Psikolog Aile ve Çift Terapisti 2009 yılında Maltepe Üniversitesi Psikoloji bölümünden başarısı dolayısıyla Onur Öğrencisi olarak mezun olmuştur. Üsküdar Üniversitesi nde

Detaylı

KOBİ lerde sürdürülebilirliği ve büyümeyi yönetmek Kurumsallaşma & Kurumsal Yönetim

KOBİ lerde sürdürülebilirliği ve büyümeyi yönetmek Kurumsallaşma & Kurumsal Yönetim KOBİ lerde sürdürülebilirliği ve büyümeyi yönetmek Kurumsallaşma & Kurumsal Yönetim Ali Kamil Uzun, CPA, CFE, MA Deloitte Türkiye Yönetim Kurulu Danışmanı Ekim 2011 1 KOBİ lerde sürdürülebilirliği ve büyümeyi

Detaylı

Yeni bir fikir veya gelişmekte olan bir araştırmayı, hem akademisyenlerin hem de iş dünyası duayenlerinin katkılarıyla okurlara sunar.

Yeni bir fikir veya gelişmekte olan bir araştırmayı, hem akademisyenlerin hem de iş dünyası duayenlerinin katkılarıyla okurlara sunar. MEDIAKIT Dünyanın en prestijli iş ve yönetim dergisi Harvard Business Review 95 yıldır yönetime yön veriyor, yol gösteriyor ve iş dünyasının temel sorunlarına pratik ve reel çözümler sunuyor. İş dünyasını

Detaylı

YÖNETİCİLİĞİ GELİŞTİRME PROGRAMLARI

YÖNETİCİLİĞİ GELİŞTİRME PROGRAMLARI YÖNETİCİLİĞİ GELİŞTİRME PROGRAMLARI İçindekiler Koçluk Mini MBA... Motivasyon Toplantı Yönetimi Zaman Yönetimi ve Stratejik Önceliklendirme... Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma Koçluk K im le r k a t ı

Detaylı

VİRTUS Serbest Yatırım Fonu. Finans Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Değişken Fon

VİRTUS Serbest Yatırım Fonu. Finans Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Değişken Fon VİRTUS Serbest Yatırım Fonu Finans Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Değişken Fon Bosphorus Capital Bosphorus Capital Portföy Yönetimi A.Ş. Türk finans piyasalarında aktif varlık yönetimine odaklı Türkiye

Detaylı

Borç Yapılandırma Hizmetleri

Borç Yapılandırma Hizmetleri www.pwc.com.tr Borç Yapılandırma Hizmetleri Hedeflerinize uygun olarak, stratejiden uygulamaya kadar tamamen entegre borç yapılandırma hizmetleri Hüsnü Dinçsoy Danışmanlık Hizmetleri Lideri PwC Türkiye

Detaylı

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ LİDERLİK VE GİRİŞİMCİLİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ LİDERLİK VE GİRİŞİMCİLİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Sayfa No 1 / 7 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; KTO Karatay Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak kurulan KTO Karatay Üniversitesi Liderlik ve Girişimcilik

Detaylı

AOSB 2017 EĞİTİM PROGRAMI

AOSB 2017 EĞİTİM PROGRAMI Eğitimin Konusu: Takım Ruhu ve Yaratıcı Drama Eğitim Tarihi : 20 Nisan 2017 Eğitim Hedef Kitlesi: İş ve özel hayatında uyumlu ve verimli bir ortam yaratmak isteyen, İşletmelerde takım yöneten ve takım

Detaylı

YEREL YÖNETİMLERDE STRATEJİK PLAN ve UYGULAMA ÖRNEKLİ PERFORMANS ESASLI BÜTÇE. Dr. Ali İhsan ÖZEROĞLU Hatice KÖSE

YEREL YÖNETİMLERDE STRATEJİK PLAN ve UYGULAMA ÖRNEKLİ PERFORMANS ESASLI BÜTÇE. Dr. Ali İhsan ÖZEROĞLU Hatice KÖSE YEREL YÖNETİMLERDE STRATEJİK PLAN ve UYGULAMA ÖRNEKLİ PERFORMANS ESASLI BÜTÇE Dr. Ali İhsan ÖZEROĞLU Hatice KÖSE İstanbul, 2014 İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... 13 YEREL YÖNETİMLER EVRENSEL BİLDİRGESİ... 15 GİRİŞ...

Detaylı

* İnsan Kaynakları alanında çalışmak isteyen tüm Öğrenci ve Yeni Mezunlar,

* İnsan Kaynakları alanında çalışmak isteyen tüm Öğrenci ve Yeni Mezunlar, İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIĞI EĞİTİMİ Rekabetçi ve etkin süreç yönetimi için öncelikli olan entellektüel sermaye olarak kabul edilen insan kaynağı yönetiminde doğru stratejiler oluşturmak günümüz başarılı

Detaylı