Genel Sözleşme Koşulları

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Genel Sözleşme Koşulları"

Transkript

1 Aşağıda belirtilen genel sözleşme koşulları, Tchibo Açık Artırma Portalı üzerinden yapılan tüm Tchibo ürünlerinin siparişleri için geçerli olup çiçek, seyahat, enerji, bana özel kahve ve işbirlikleri için kupon ve fırsatlar ile perakende ticaret yapan iş ortaklarımızın ticari siparişleri için geçerli değildir. Bu ürünler için ilgili sipariş adımları esnasında onaylamanız gereken ayrı genel sözleşme koşulları bulunmaktadır. Tchibo Türkiye işbu Genel Sözleşme Koşullarını ve Tchibo Açık Artırma Portalında yer alan her tür bilgi ve içeriği kullanıcılara herhangi bir ihbarda veya bildirimde bulunmaksızın dilediği zaman değiştirme hakkına sahiptir. Bu değişiklikler Tchibo Açık Artırma Portalında yayınlanacak ve yayınlandığı tarihten itibaren geçerli olacaktır. Kullanıcılar Genel Sözleşme Koşullarını ve yapılan her değişikliği Tchibo Açık Artırma Portalını kullanmakla kabul etmiş olmaktadırlar. I. Tchibo Açık Artırma Sözleşmesinin kurulması Bu portaldaki sözleşmeler yalnızca Türkçe dilinde yapılabilir. Teklif sürecini orada istenilen bilgileri girdikten sonra 5. Adıma geçip " teklif ver" butonuna bastığınızda Tchibo Türkiye şirketine bağlayıcı bir teklif göndermiş olursunuz. Siparişinizi gönderdikten sonra size siparişinizi aldığımızı teyit eden ve detaylarını belirten bir e- posta göndeririz (teklif alındı onayı). Bu alındı onayı teklifinizin kabul edildiği anlamına gelmez, yalnızca verdiğiniz teklifin tarafımızca alındığına dair sizi bilgilendirme amaçlıdır. Sözleşme tarafınızca sipariş edilen malların teslim edilmesiyle meydana gelir. Sözleşme tarafının kimliği Başka şekilde belirtilmedikçe sözleşme Tchibo Türkiye şirketi ile imzalanır. TCHIBO KAHVE MAMULLERI DAGITIM VE PAZARLAMA TIC. LTD. STI Adres: My Office Binası Barbaros Mah. Lale Sk. No: 1-7 /Ataşehir / İstanbul

2 Teklif aşamaları ve sözleşme süreci 1. "Fiyat teklifinizi sunun" butonu ile teklif sitesine girebilirsiniz. 2. Lütfen bir sonraki adımda, "bilgileriniz" kısmına, kişisel bilgilerinizi girin. Ardından istediğiniz ürünün özelliklerini ve ödeme şeklinizi seçin. Lütfen son olarak teklif ettiğiniz fiyatı girin. "Teklif ver" butonuna basarak teklifinizi gönderin. Tchibo tarafından kabul ya da red cevabı alana kadar bu teklif sizin için bağlayıcıdır. 3. Bir sonraki adımda teklifin alındığına dair onay size e-posta yoluyla gönderilir. Ancak bu, siparişin kabul edildiği anlamına gelmez. 4. Açık Artırmanın bittiği gün teklifinizin, kabul edilip edilmediği ve böylelikle sözleşmenin gerçekleşip gerçekleşmediği Tchibo tarafından e-posta vasıtasıyla size aktarılır. Her durumda sözleşme sonucuna ilişkin bilgileri Tchibo tarafından e-posta vasıtasıyla alırsınız. 5. Teklifiniz kabul edildiği takdirde, tarafımızdan kazandığınızı ve sizlerle iletişime geçeceğimizi bildiren bir e-posta alırsınız 6. Çağrı merkezimiz, teklif esnasında vermiş olduğunuz telefon numarasından sizlere ulaşacak ve sipariş oluşturma işlemlerini gerçekleştirecektir. 7. Kazandığınıza dair mail aldığınız gün de dahil olmak üzere 7 gün içerisinde, siparişten vazgeçmeniz, size ulaşamamamız veya sizden kaynaklanacak ödeme sorunlarından dolayı siparişinizin tamamlanmaması durumunda hakkınızı kaybeder ve fırsattan yararlanamazsınız. Sözleşme metninin kaydedilmesi Sipariş bilgileriniz şirketimiz bünyesinde kaydedilir. Arzu ettiğiniz takdirde "sipariş onayını" kendiniz yazdırabilirsiniz. Siparişi gönderdikten sonra bu ekranınızda görüntülenir. İşbu genel sözleşme koşulları da sipariş onayınızla birlikte size gönderilir.

3 E-posta adresinizi tarafımıza bildirmişseniz ek olarak siparişinizin tüm önemli bilgilerini de, yine aynı şekilde e-posta vasıtasıyla size göndeririz. Cayma hakkına dair bilgilendirme Cayma hakkı İşbu sözleşmeden gerekçe bildirmeden on dört gün içerisinde cayma hakkına sahipsiniz. Cayma hakkı süresi, sizin ya da tarafınızca belirlenen üçüncü bir şahsın malı teslim almasından ya da toplu siparişlerde en son malın teslim alınmasından sonra on dört gündür. Cayma hakkını kullanmak için bizimle, yani Tchibo Türkiye şirketi ile Örn: veya telefon vasıtasıyla (ücretsiz) irtibata geçerek, açık anlaşılır bir açıklama ile (örn. e-posta ile), işbu sözleşmeden caydığınıza dair verdiğiniz kararı bildirin. Cayma hakkı süresini korumak için cayma hakkını kullanma beyanını, cayma hakkı süresi dolmadan göndermeniz yeterli olacaktır. Cayma hakkını kullanmanın sonuçları Sözleşmeden cayma hakkınızı kullandığınız takdirde sizden teslimat masrafları dahil olmak üzere aldığımız tüm ödemeler iade edilecektir. Aksine bir anlaşma bulunmadığı sürece bu geri ödeme esnasında ödeme işlemi için daha önce kullanmış olduğunuz ödeme aracını kullanırız; her halükarda bu iade nedeniyle size herhangi bir ücret fatura edilmeyecektir. Geri ödemeyi malları geri aldığımız güne kadar reddedebiliriz.

4 İşbu sözleşmeden cayma hakkınızı kullandığınızı tarafımıza bildirdiğiniz tarih itibariyle malları tarafımıza en geç on dört gün içerisinde geri göndermeniz veya teslim etmeniz gerekir Malların iadesinin masrafları bize aittir. İade anına kadar malın kullanımı ürünün özelliklerinin ve işlevlerinin kontrolü amacı ile sınırlıdır. Bu sınırı aşan kullanımda bulunulması halinde malda gerçekleşen değer kaybını karşılamanız gerekir. İade hakkı 1.) Tchibo size, yasal cayma hakkı yanında, bir de ürün teslimatından itibaren toplamda 90 gün olan bir iade hakkı tanımaktadır. Bu iade hakkıyla, 14 günlük cayma hakkının sona ermesinden sonra dahi, sipariş ettiğiniz malları teslim aldıktan sonraki 90 günlük süre içerisinde aşağıda belirtilen adrese iade ederek sözleşmeyi feshedebilirsiniz. Zamanında göndermiş olma süreyi korumuş olmak için yeterlidir. İade hakkının kullanılabilme şartı, sipariş edilen ürünün cayma hakkı kullanılamayacak ürünlerden olmaması, malların kullanılmadan ve tarafınızca hasar verilmeden orijinal ambalajında geri gönderilmiş olmasıdır. Malların iadesinin masrafları bize aittir. Lütfen ürünleri iade etmek için numaralı Çağrı Merkezimiz ile iletişime geçin veya Yurtiçi Kargo yu adresinize çağırarak Tchibo siparişinizi iade etmek istediğinizi belirtin ve ücretsiz bir şekilde tarafımıza gönderimini sağlayın. İade için siparişiniz ile birlikte iletilen faturanızın arkasında yazılı olan talimatları da uygulayabilirsiniz.

5 2.) İade hakkı kullanıldığında, aksine bir anlaşma bulunmadığı sürece geri ödeme için başlangıçta alışverişte kullanılan ödeme araçları kullanılır. 3.) Yasal cayma hakkınız ve yasal garanti haklarınız sözleşme ile sağlanan iade hakkından etkilenmez ve bundan bağımsız olarak devam eder. Yasal cayma hakkının süresi dolana kadar yalnızca o çerçevede belirtilen yasal koşullar geçerlidir. Cayma Hakkı Kullanılamayacak Ürünler Aşağıda belirtilen sözleşmelerde ve ürünlerde cayma hakkı kullanılamaz: 1.) Fiyatı finansal piyasalardaki dalgalanmalara bağlı olarak değişen ve satıcı veya sağlayıcının kontrolünde olmayan mal veya hizmetlere ilişkin sözleşmeler. 2.) Tüketicinin istekleri veya kişisel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan mallara ilişkin sözleşmeler. 3.) Niteliği itibariyle geri gönderilmeye elverişli olmayan ve çabuk bozulma tehlikesi olan veya son kullanma tarihi geçebilecek malların teslimine ilişkin sözleşmeler. 4.) Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olan mallardan; iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayanların teslimine ilişkin sözleşmeler. Tüketicilerin hijyenik açıdan korunması gerekçesiyle alt iç çamaşır ürünlerinin iade edilebilmesi için kullanılmamış olması gerekmektedir. 5.) Tesliminden sonra başka ürünlerle karışan ve doğası gereği ayrıştırılması mümkün olmayan mallara ilişkin sözleşmeler. 6.) Malın tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olması halinde maddi ortamda sunulan kitap, dijital içerik ve bilgisayar sarf malzemelerine ilişkin sözleşmeler.

6 7.) Abonelik sözleşmesi kapsamında sağlananlar dışında, gazete ve dergi gibi süreli yayınların teslimine ilişkin sözleşmeler. 8.)Belirli bir tarihte veya dönemde yapılması gereken, konaklama, eşya taşıma, araba kiralama, yiyecek-içecek tedariki ve eğlence veya dinlenme amacıyla yapılan boş zamanın değerlendirilmesine ilişkin sözleşmeler. 9.) Elektronik ortamda anında ifa edilen hizmetler veya tüketiciye anında teslim edilen gayrimaddi mallara ilişkin sözleşmeler. 10.) Cayma hakkı süresi sona ermeden önce, tüketicinin onayı ile ifasına başlanan hizmetlere ilişkin sözleşmeler. 11.)Tek kullanımlık ürünler İade için size yardımcı olabilecek tüm belgeleri faturanızın arkasında görebilirsiniz İade hakkınızla ilgili sorularınız varsa lütfen çağrı merkezimize başvurun. E-posta: Telefon:

7 Fiyatlar ve teslimat Tüm fiyatlar TL cinsinden olup KDV dahildir ve kargo ücretinin de ekleneceği dikkate alınmalıdır. Daima sipariş anındaki fiyat geçerlidir. Sevkiyatlar Türkiye den sipariş veren kişilere yapılır. Lütfen Türkiye haricindeki bir ülkeye ait bir adres girmeyiniz. İlgili sipariş işlemi esnasında sizi teslimat süresi hakkında bilgilendiririz. Şayet orada verilen teslimat süresine uymak mümkün değilse veya sipariş ettiğiniz ürünler mevcut değilse bu konuda e-posta vasıtasıyla bilgilendirilirsiniz. Sipariş edilen ürünlerin elimizde mevcut olmaması durumunda gerçekleştirmiş olduğunuz ödemeler derhal tarafınıza iade edilir. Kargo ücreti Tchibo.com.tr sitesinde Türkiye içi bir teslimat adresine gönderilen ürünler için 4,95 TL tutarında bir peşin kargo ücreti ödersiniz. 100 TL ve üzeri tutarda kabul edilen bir teklif durumunda kargo ücreti ödemezsiniz. Garanti Yükümlülüğü Satın alınan üründe 2 yıllık yasal garanti süresi içerisinde ortaya çıkan ayıplar hakkında yasal haklar geçerlidir. Garanti süresi malların teslim alınmasıyla başlar. Tchibo garantisi Tchibo GmbH, Überseering 18, Hamburg (TCM) bir garanti sembolü ile işaretlediği elektrikli, elektronik ve optik cihazlar ile teknik-mekanik donanım cihazlarında satın alma tarihinden itibaren 3 yıllık bir garanti üstlenir, Cafissimo makinelerinde ise satın alma tarihinden itibaren bu 36 (otuz altı) aydır. Garanti süresi içinde malzeme ve üretim kaynaklı bütün kusurlar tarafımızca ücretsiz olarak giderilir. Garantinin sağlanmasının şartı ise, Tchibo ya da Tchibo tarafından yetkilendirilmiş olan bir satış ortağının vermiş olduğu bir satın alma belgesinin ibraz edilmesidir. Üründe sorunlar ortaya çıkacak olursa, ürünlerle size teslim edilmiş olan servis fişini doldurun. Bu fişi faturanın bir kopyası ve uygun bir biçimde paketlenmiş ürünle

8 birlikte kullanım kılavuzunda belirtilen Tchibo Teknik Servisi ne gönderin. Kullanma talimatına uygun olmayan kullanımdan kaynaklanan hasarlar garanti kapsamının dışındadır. Diğer tüm ürünlerde lütfen her bir ürün için verilmiş olan garanti sürelerini dikkate alın. Yasal haklarınız size sağlanan garanti nedeniyle sınırlanmaz. Garantinin kapsamadığı onarımlar da aynı şekilde Tchibo Teknik Servisi tarafından servis ücreti karşılığında gerçekleştirilir. II. Kişisel Verilerin Korunması Kullanıcıların Tchibo Açık Artırma Portalı çerçevesinde paylaştığı kullanıcı bilgileri Tchibo Türkiye tarafından amacına uygun olarak kullanılacaktır. Tchibo Türkiye kullanıcı bilgilerini işleyebilir, kullanabilir, hizmetin ifası için gerekli olduğu ölçüde paylaşabilir, veritabanı üzerinde muhafaza edebilir, tanıtım ve bilgilendirme amaçlı iletişim faaliyetlerinde, pazarlama faaliyetlerinde ve istatistikî analizler yapmak amacıyla kullanabilir. Tchibo Türkiye kullanıcının IP adresi, Tchibo Açık Artırma Portalinin ziyaret edilen bölümlerini, tarih ve saat gibi bilgileri de istatistiki değerlendirme ve kişiye yönelik hizmetler ve teklifler sunma gibi amaçlarla kullanabilir. Kişisel Verilerin işlenmesi ve kullanılması ile ilgili ayrıntılı bilgi: III. Hukuk seçimi İşbu Genel Sözleşme Koşullarının uygulanmasında, yorumlanmasında ve dahilinde doğacak hukuki ilişkilerin yönetiminde yabancılık unsuru bulunması durumunda Türk Hukuku uygulanacaktır. İşbu Genel Sözleşme Koşullarından dolayı doğabilecek her türlü ihtilafın hallinde ilgili Tüketici Mahkemeleri ve Tüketici Hakem Heyetleri yetkilidir.

9 IV. MÜCBİR SEBEPLER Hukuken mücbir sebep sayılan tüm durumlarda, geç ifa etme, eksik ifa etme veya ifa etmeme hallerinde Tchibo Türkiyenin herhangi bir tazminat yükümlülüğü doğmayacaktır. Mücbir sebep, Tchibo Türkiye ve/veya yüklenicilerinin makul kontrolü haricinde ve gerekli özeni göstermesine rağmen önleyemediği olaylar olarak yorumlanacaktır.

10 Satıcının kimliği Tchibo Türkiye Tel.: My Office Binası Barbaros Mah. Lale Sk. No: 1-7 /Ataşehir / İstanbul Mersis no: Yönetim: Thomas Linemayr (başkan), Holger Bellmann, Senay Kücük Tansu, Yves Müller, Ines von Jagemann, Carsten Wehrmann, Denetim kurulu başkanı: Michael Herz İletişim: Siparişinze ait soru ve şikayetleriniz için 365 gün, 7 gün 24 saat bize ulaşılabilirsiniz. E-posta ile: servis@tchibo.com.tr Çağrı Merkezi numarası: Genel Hüküm ve Koşullar Genel hüküm ve koşullar için bkz. content.de/newmedia/document/5ba396ab1dc9df26/tchibo-agb.pdf

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU ÖN BİLGİLENDİRME FORMU İşbu Satış Sözleşmesi Ön Bilgi Formu nun konusu, SATICI' nın, ALICI' ya satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen ürün/ürünlerin satışı ve teslimi ile ilgili

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ünvanı : Adresi : MERSİS No : Telefon : FAX : E-posta : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-mail : MADDE 2 - KONU İşbu sözleşmenin konusu, ALICI'

Detaylı

Teslim Şartları: Teslimat Adresi: Teslim Edilecek Kişi(ler):

Teslim Şartları: Teslimat Adresi: Teslim Edilecek Kişi(ler): İlan edilen fiyatlar ve vaatler güncelleme yapılana ve değiştirilene kadar geçerlidir. Süreli olarak ilan edilen fiyatlar ise belirtilen süre sonuna kadar geçerlidir. Kargo hariç toplam ürün bedeli: Kargo

Detaylı

Mesafeli Satış Sözleşmesi

Mesafeli Satış Sözleşmesi www.lifedetoks.com Mesafeli Satış Sözleşmesi MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ticari Ünvanı : Adresi : Telefon : Satıcı Mersis No : Satıcı E-Posta Adresi : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-Posta: MADDE

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - KONU İşbu Mesafeli Satış Sözleşmesi nin ( Sözleşme ) konusu, Satıcı nın, Alıcı ya (Tüketici ye) satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen ürünün

Detaylı

Miktar Ürün Cinsi Birim Fiyatı Fiyat

Miktar Ürün Cinsi Birim Fiyatı Fiyat SATIŞ SÖZLEŞMESİ FORMU Satış Tarihi: / / HERBALIFE INTERNATIONAL ÜRÜNLERİ TİCARET LTD. ŞTİ. ÜYE HİZMETLERİ DEPARTMANI (Pazartesi-Cuma 08.30-17.30) Tel: (0216) 542 75 90 Fax: (0216) 330 25 87 (0216) 330

Detaylı

Ünvanı : MEGA GRUP BİLİŞİM AĞ PAZARLAMA VE İNTERNET HİZMETLERİ TİC. LTD. ŞTİ.

Ünvanı : MEGA GRUP BİLİŞİM AĞ PAZARLAMA VE İNTERNET HİZMETLERİ TİC. LTD. ŞTİ. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ SATICI: Ünvanı : MEGA GRUP BİLİŞİM AĞ PAZARLAMA VE İNTERNET HİZMETLERİ TİC. LTD. ŞTİ. Adresi : Dünya Ticaret Merkezi, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, No:12, B1 Blok Kat:4

Detaylı

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ:

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ: MADDE 1 - SÖZLEŞMENİN TARAFLARI SATICI: MISIR ÇARŞISI BAHARAT İTH. İHR. LTD. ŞTİ. Adresi: Selanik cad. 14/C Kızılay-ANKARA ALICI: Müşteri MADDE 2 - SÖZLEŞMENİN KONUSU: İş bu sözleşmenin konusu, Alıcının

Detaylı

4. SİPARİŞ VEREN BİLGİLERİ(Bundan sonra SİPARİŞ VEREN olarak anılacaktır.)

4. SİPARİŞ VEREN BİLGİLERİ(Bundan sonra SİPARİŞ VEREN olarak anılacaktır.) ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1.KONU İşbu Satış Sözleşmesi Ön Bilgi Formu nun konusu, SATICI' nın, SİPARİŞ VEREN/ALICI' ya satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen ürün/ürünlerin satışı

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR 1.1 SATICI. İşbu sözleşmede satıcı bilgileri mevcuttur. 1.2 ALICI

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR 1.1 SATICI. İşbu sözleşmede satıcı bilgileri mevcuttur. 1.2 ALICI İşbu mesafeli satış sözleşmesi, imzalandığı tarihten itibaren 3 (üç) yıl boyunca şirketimiz tarafından elektronik ortamda saklanacaktır. İşbu sözleşme onaylandıktan sonra sözleşme metni tarafınıza ait

Detaylı

TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN. Kanun Numarası : Kabul Tarihi : 7/11/2013. Yayımlandığı R.Gazete : Tarih: 28/11/2013 Sayı : 28835

TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN. Kanun Numarası : Kabul Tarihi : 7/11/2013. Yayımlandığı R.Gazete : Tarih: 28/11/2013 Sayı : 28835 TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN Kanun Numarası : 6502 Kabul Tarihi : 7/11/2013 Yayımlandığı R.Gazete : Tarih: 28/11/2013 Sayı : 28835 Yayımlandığı Düstur : Tertip : 5 Cilt : 54 Tanımlar Kalıcı veri

Detaylı

TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ticari Ünvanı : Adresi : Telefon : Satıcı Mersis No : Satıcı E-Posta Adresi : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-Posta: MADDE 2-SÖZLEŞMENİN

Detaylı

İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren

İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren MADDE 1: TARAFLAR 1.1.SATICI: Ünvanı : caddeonline.com Mail: info@caddeonline.com 1.2 ALICI: İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren kişidir. ALICI nın, üye olurken

Detaylı

SATICI: EVDENOFİSİM a ait internet sitesi üzerinden bir mal veya hizmeti sağlayabileceğini,ilanda bulunarak taahhüt eden gerçek ya da tüzel kişiyi,

SATICI: EVDENOFİSİM a ait internet sitesi üzerinden bir mal veya hizmeti sağlayabileceğini,ilanda bulunarak taahhüt eden gerçek ya da tüzel kişiyi, MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ: SATICI: EVDENOFİSİM a ait internet sitesi üzerinden bir mal veya hizmeti sağlayabileceğini,ilanda bulunarak taahhüt eden gerçek ya da tüzel kişiyi, ALICI: EVDENOFİSİM a ait internet

Detaylı

SATICI (

SATICI ( SATIS SÖZLESMESI FORMU (İŞYERİ DIŞINDA SATIŞ YETKİ BELGESİ: İzin ve Tarih No: 12.05.2017/34-2 55) HERBALIFE INTERNATIONAL ÜRÜNLERI TICARET LTD. STI. Adres : Büyükhanlı Plaza, Küçükbakkalköy Mah. Defne

Detaylı

Mesafeli Satış Sözleşmesi

Mesafeli Satış Sözleşmesi Mesafeli Satış Sözleşmesi İş bu, Mesafeli Satış Sözleşmesi, Aşağıda bilgileri bulunan Alıcı ve Satıcı arasında belirtilen şartlar çerçevesinde düzenlenmiştir. 1. Satıcı Bilgileri ( Sözleşme içerisinde

Detaylı

ALICI VE SATICILAR GAV (Güvenli Alışveriş) işlemlerinde aşağıdaki hükmü peşinen kabul etmiş sayılır.

ALICI VE SATICILAR GAV (Güvenli Alışveriş) işlemlerinde aşağıdaki hükmü peşinen kabul etmiş sayılır. TÜKETİCİ HAKLARI TESLİMAT- CAYMA İPTAL İADE KOŞULLARI TESLİMAT-TAŞIMA; ALICI VE SATICILAR GAV (Güvenli Alışveriş) işlemlerinde aşağıdaki hükmü peşinen kabul etmiş sayılır. Kelepirgidiyor.com üzerindeki

Detaylı

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com.

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1 - SATICI Ünvanı Naturak Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi (b2b.naturak.com.tr) Adresi Karacaoğlan Mah. 6166 Sk. No24/F Işıkkent-Bornova / İZMİR

Detaylı

Sipariş numarası: sipariş onaylandıktan sonra mail atılırken doldurulacak MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

Sipariş numarası: sipariş onaylandıktan sonra mail atılırken doldurulacak MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ Sipariş numarası: sipariş onaylandıktan sonra mail atılırken doldurulacak MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR 1. ALICI BİLGİLERİ: BU KISIM SİPARİŞ FORMUNDAN ÇEKİLECEK Adı:

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ. Aykimtaş Anadolu Yapı Kimyasalları İnş. San. Tic. A.Ş. Adresi:

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ. Aykimtaş Anadolu Yapı Kimyasalları İnş. San. Tic. A.Ş. Adresi: MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR 1.1.Satıcı: Ticari Ünvanı: Aykimtaş Anadolu Yapı Kimyasalları İnş. San. Tic. A.Ş. Adresi: Çiğdem Mah. 1564. Cad. No:10 Kat:1 ANKARA Fax: 0 312 278 56 90 92 E-mail:

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu Sözleşme aşağıdaki taraflar arasında aşağıda belirtilen hüküm ve şartlar çerçevesinde imzalanmıştır. A. ALICI ; (sözleşmede bundan sonra "ALICI" olarak anılacaktır)

Detaylı

Satış Sözleşmesi SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI:

Satış Sözleşmesi SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı: Sürekli Eğitim ve Kalite Derneği İktisadi İşletmesi Adresi: Bosna Hersek Mahallesi Kamer Sokak Feriz Sitesi 8/4 Selçuklu/ KONYA Telefon: 332 241

Detaylı

(ÖN BİLGİLENDİRME FORMU) 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği Gereğince Ön Bilgilendirme Formu

(ÖN BİLGİLENDİRME FORMU) 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği Gereğince Ön Bilgilendirme Formu (ÖN BİLGİLENDİRME FORMU) 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği Gereğince Ön Bilgilendirme Formu Satıcının isim ve unvanı, açık adresi, telefon ve diğer iletişim

Detaylı

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. SATICIYA İLİŞKİN BİLGİLER Ticari Unvan: Adres: ÖN BİLGİLENDİRME FORMU Teknokta Eğitim Dan. Org. San ve Tic. Ltd. Şti. Ahi Evran Caddesi, Nazmi Akbacı İş Merkezi no: 175, Maslak, 34398 Sarıyer, İstanbul

Detaylı

Cayma Hakkı ve İade Süreç Bilgileri

Cayma Hakkı ve İade Süreç Bilgileri Cayma Hakkı ve İade Süreç Bilgileri Cayma hakkı nedir? 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ( Kanun ) gereğince, alıcıların teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde cayma haklarını kullanarak

Detaylı

Otomatik kol saati. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 83372HB55XV

Otomatik kol saati. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 83372HB55XV Otomatik kol saati tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 83372HB55XV 2015-05 Değerli Müşterimiz! Otomatik saat, kolunuzdayken otomatik olarak kurulan mekanik bir kol saatidir.

Detaylı

3.1 Ürünün/lerin türü, cinsi, miktarı, modeli, rengi, satış bedeli, teslimat bilgileri aşağıdaki gibidir. Şöyle ki; Adet Peşin Fiyatı Vadeli Fiyatı

3.1 Ürünün/lerin türü, cinsi, miktarı, modeli, rengi, satış bedeli, teslimat bilgileri aşağıdaki gibidir. Şöyle ki; Adet Peşin Fiyatı Vadeli Fiyatı Mesafeli Satış Sözleşmesi Enka STORE MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1. ALICI Adı/Soyadı/Unvanı : Adresi : Telefon : Eposta adresi : 1.2. SATICI Unvanı : Adresi : Telefon : Faks :

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Resmi Gazete Tarihi: 06.03.2011 Resmi Gazete Sayısı: 27866 Amaç MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; mesafeli sözleşmelere

Detaylı

İade talebi onaylandıktan sonra ürün bedeli, kredi kartınız veya banka kartınız üzerinden iade edilecektir.

İade talebi onaylandıktan sonra ürün bedeli, kredi kartınız veya banka kartınız üzerinden iade edilecektir. İade veya değişim sürecini başlatabilmek için; Sipariş sayfasından ürünün yanındaki İade Et butonuna basıp formu doldurarak talebinizi iletirsiniz. postalardaki Sipariş Detayı linkinden İade Et butonuna

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

MESAFELİ SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM 27 Kasım 2014 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 29188 YÖNETMELİK Gümrük ve Ticaret Bakanlığından: MESAFELİ SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin

Detaylı

YÖNETMELİK. MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, mesafeli sözleşmelere ilişkin uygulama usul ve esaslarını düzenlemektir.

YÖNETMELİK. MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, mesafeli sözleşmelere ilişkin uygulama usul ve esaslarını düzenlemektir. 27 Kasım 2014 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 29188 Gümrük ve Ticaret Bakanlığından: YÖNETMELİK MESAFELİ SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. TANIMLAR KİRAYA VEREN: Ticaret Unvanı: Mobicar Araç Paylaşım Hizmetleri A.Ş. Adresi: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu

Detaylı

Alışveriş yapmadan önce iki kere düşünün

Alışveriş yapmadan önce iki kere düşünün Alışveriş yapmadan önce iki kere düşünün -Alışverişinizin ekonomik ve ihtiyaca yönelik olduğundan emin olun! -Fiş, fatura veya sözleşmenizin bir örneğini mutlaka alın ve saklayın! -Sözleşmeleri mutlaka

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ Aşağıdaki Mesafeli Satış Sözleşmesi, www.qportre.com sitemizdeki talep etmiş oldugunuz hizmete ilişkin satış sözleşmesi olup, internet üzerinden yapılan satışlarda düzenlenmesi yasal mecburiyettir. İş

Detaylı

Bu internet sitesini (Kısaca "PORTAL" olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz.

Bu internet sitesini (Kısaca PORTAL olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz. Bu internet sitesini (Kısaca "PORTAL" olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz. Bu koşulları kabul etmediğiniz taktirde "PORTAL"ı kullanmaktan vazgeçiniz. TANIMLAR PORTAL

Detaylı

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama SİTE KULLANIMI Üye Girişi Anasayfa Sepete Ürün Ekleme Sepeti Onaylama Sipariş Adımları Fatura Bilgisi Teslimat Bilgisi Teslimat Yönetimi Ödeme Seçeneği Sipariş Onaylama Üyelik Bilgileri Düzenlemeleri Hesap

Detaylı

Turkcell İletişim Merkezleri (TİM)

Turkcell İletişim Merkezleri (TİM) Turkcell İletişim Merkezleri (TİM) -Turkcell iletişim merkezlerinin yapmış olduğu işlemler; -Turkcell in göndermiş olduğu ürünlerin satışı,temlik li satışı, iadesi, şube gönderimi işlemlerini ve cep telefonu

Detaylı

Otomatik kol saati. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 88147HB66XVI

Otomatik kol saati. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 88147HB66XVI Otomatik kol saati tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88147HB66XVI 2016-07 Değerli Müşterimiz! Otomatik saat, kolunuza takılıyken otomatik olarak kurulan mekanik bir

Detaylı

FİNANSAL HİZMETLERE İLİŞKİN MESAFELİ SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİ YAYIMLANDI

FİNANSAL HİZMETLERE İLİŞKİN MESAFELİ SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİ YAYIMLANDI FİNANSAL HİZMETLERE İLİŞKİN MESAFELİ SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİ YAYIMLANDI Finansal Hizmetlere İlişkin Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği, 31.01.2015 tarihli ve 29253 sayılı Resmi Gazete de yayımlanmıştır.

Detaylı

SĐRKÜLER Đstanbul, 10.03.2011 Sayı: 2011/63 Ref: 4/63

SĐRKÜLER Đstanbul, 10.03.2011 Sayı: 2011/63 Ref: 4/63 SĐRKÜLER Đstanbul, 10.03.2011 Sayı: 2011/63 Ref: 4/63 Konu: MESAFELĐ SÖZLEŞMELERE DAĐR YÖNETMELĐK YAYINLANMIŞTIR 06.03.2011 tarih ve 27866 sayılı Resmi Gazete de Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmelik yayınlanmıştır.

Detaylı

Kullanıcı : Site yi ziyaret eden ancak henüz Üye olmamış gerçek veya tüzel kişi.

Kullanıcı : Site yi ziyaret eden ancak henüz Üye olmamış gerçek veya tüzel kişi. Bu sözleşme www.keysop.com tarafından sunulan tüm hizmetlerden faydalanmanız için gerekli kuralları içermektedir. Site ye Üye olarak, Üyelik Sözleşmesini okuduğunuzu, içeriğini anladığınızı ve hükümlerini

Detaylı

:Ehlibeyt Mah.1242.Cad.No:36/14 Balgat/Ankara

:Ehlibeyt Mah.1242.Cad.No:36/14 Balgat/Ankara LUNAR & SOL MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1. ALICI Adı/Soyadı/Unvanı : Adresi : Telefon : Eposta adresi : 1.2. SATICI Unvanı Adresi :Lunar & Sol :Ehlibeyt Mah.1242.Cad.No:36/14 Balgat/Ankara

Detaylı

e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ

e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ A. SÖZLEŞMENİN KONUSU İşbu sözleşme e-icrapro UYAP entegrasyon yazılımı ürününün satışı, kurulumu ile tarafların karşılıklı yükümlülüklerini düzenlemektedir. B. TARAFLAR 1. ZİRVE

Detaylı

Çalar saat. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 93023FV04X00VIII

Çalar saat. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 93023FV04X00VIII Çalar saat tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93023FV04X00VIII 2017-10 350 948 Değerli Müşterimiz! Spor dizaynlı yeni çalar saatiniz ses çıkar - mayan saniyesi ile sessizdir.

Detaylı

Otomatik kol saati. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 88628FV05X06VI

Otomatik kol saati. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 88628FV05X06VI Otomatik kol saati tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88628FV05X06VI 2016-07 Değerli Müşterimiz! Gövdesi altın kaplamalı yeni otomatik kol saatiniz klasik tasarımı ile

Detaylı

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ MADDE 1: SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1: Hizmet sağlayan, bundan böyle sözleşmede NETİNTERNET olarak anılacaktır. Ünvan : Netinternet Bilgisayar Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

E-TİCARET ve MESAFELİ SÖZLEŞMELER

E-TİCARET ve MESAFELİ SÖZLEŞMELER E-TİCARET ve MESAFELİ SÖZLEŞMELER E-Ticaret Şirketleri E-Ticaret projelerinde ilk olarak kurulacak olan şirketin türünü belirlemek önem arz etmektedir. E-Ticaret şirketlerinin sermaye şirketi, yani limited

Detaylı

İşbu Sözleşme aşağıdaki taraflar arasında aşağıda belirtilen hüküm ve şartlar çerçevesinde

İşbu Sözleşme aşağıdaki taraflar arasında aşağıda belirtilen hüküm ve şartlar çerçevesinde MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu Sözleşme aşağıdaki taraflar arasında aşağıda belirtilen hüküm ve şartlar çerçevesinde imzalanmıştır. A. ALICI ; (sözleşmede bundan sonra "ALICI" olarak anılacaktır)

Detaylı

ASİA PREFABRİK MÜHENDİSLİK, İNŞAAT, GIDA, TURİZM, İTHALAT, İHRACAT, SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. Ankara Asfaltı 27. Km. Ansızca Kemalpaşa İzmir

ASİA PREFABRİK MÜHENDİSLİK, İNŞAAT, GIDA, TURİZM, İTHALAT, İHRACAT, SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. Ankara Asfaltı 27. Km. Ansızca Kemalpaşa İzmir MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1.1. Tarih : 8.7.2016 15:32:22 Alıcı : Adres : Fatura Adresi : Telefon : 90 1.2. Satıcı ASİA PREFABRİK MÜHENDİSLİK, İNŞAAT, GIDA, TURİZM, İTHALAT, İHRACAT, SANAYİ

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı: HOMEND ELEKTRİKLİ CİHAZLAR SAN. VE TİC. A.Ş

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı: HOMEND ELEKTRİKLİ CİHAZLAR SAN. VE TİC. A.Ş MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı: HOMEND ELEKTRİKLİ CİHAZLAR SAN. VE TİC. A.Ş Adresi: MERKEZ MAH. ERSEVEN SOK. NO:8 KAĞITHANE / İSTANBUL Telefon: 0850 222 32 45 Fax: 0212

Detaylı

TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ. Kredi Tipi

TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ. Kredi Tipi Başvuru Bilgileri Başvuru No Ad TCKN İletişim Bilgileri Ev Adresi İş Adresi Cep Telefonu İş Telefonu Ev Telefonu İletişim Telefonu İletişim Adresi İletişim Eposta Adresi KEP Adresi TÜKETİCİ KREDİSİ EK

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1-

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1- MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1- Hidayet Kitabevi - Hidayet Odabaş Vergi Dairesi: Çankaya Vergi No: 6330383711 SATICI : Adresi : Meşrutiyet Mah. Karanfil Sk. Birlik İş Merkezi 5/15 Kızılay-Çankaya/ANKARA

Detaylı

Satıcı Bilgileri : TECH MİND SAĞLIK VE GIDA ÜRÜNLERİ PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ

Satıcı Bilgileri : TECH MİND SAĞLIK VE GIDA ÜRÜNLERİ PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ İşbu sözleşmenin konusu, ALICI nın SATICI (TECH MİND SAĞLIK VE GIDA ÜRÜNLERİ PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ) ne ait http://xtpasize.com, internet sitesinden elektronik ortamda siparişini

Detaylı

TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP VE BİLGİLENDİRME FORMU : KATILIM FONU (TL/YABANCI PARA) Asgari Tutar

TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP VE BİLGİLENDİRME FORMU : KATILIM FONU (TL/YABANCI PARA) Asgari Tutar TÜRKİYE EMLAK KATILIM BANKASI A.Ş. Mersis No: 0879 0015 2770 0040 Ticaret Sicil No: 241701-0 ÜRÜNÜN ADI / TANIMI TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP VE BİLGİLENDİRME FORMU : KATILIM FONU (TL/YABANCI PARA)

Detaylı

ALICI BİLGİLERİ Teslim edilecek kişi Teslimat Adresi

ALICI BİLGİLERİ Teslim edilecek kişi Teslimat Adresi MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu Sözleşme aşağıdaki taraflar arasında aşağıda belirtilen hüküm ve şartlar çerçevesinde imzalanmıştır. A. ALICI ; (sözleşmede bundan sonra "ALICI" olarak anılacaktır)

Detaylı

1. Portala Giriş. 2. Portalın Kullanımı Genel

1. Portala Giriş. 2. Portalın Kullanımı Genel 1. Portala Giriş Masraf beyanı portalına girmek için http://www.agmasraf.com adresine girilir. Sistem sizi tanıyarak girişi gerçekleştirir, şifre sorması durumunda Kullanıcı adı kısmına; sicil numarası,

Detaylı

Kol saati. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 69407AB3X3III

Kol saati. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 69407AB3X3III Kol saati Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 69407AB3X3III Değerli Müşterimiz! Yeni renkli saatiniz size gerçek yaz hissi sunar. Saatinizi güle güle kullanın. Tchibo Ekibiniz

Detaylı

(Resmi Gazetenin 10 Nisan 2012 tarih ve 28260 sayılı nüshasında yayımlanmıştır)

(Resmi Gazetenin 10 Nisan 2012 tarih ve 28260 sayılı nüshasında yayımlanmıştır) Türkiye Bankalar Birliği'nden: TÜRKİYE BANKALAR BİRLİĞİ RİSK MERKEZİ ÜYELERİNİN MÜŞTERİLERİNİN RİSK MERKEZİ NEZDİNDEKİ BİLGİLERİNİN KENDİLERİNE YA DA ONAY VERMELERİ KOŞULUYLA BELİRLEDİKLERİ GERÇEK VEYA

Detaylı

UYARI. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1. Dayanak

UYARI. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1. Dayanak UYARI İlgili yasa gereği lütfen aşağıdaki sözleşme metnimizi 16 punto ve koyu fontta print ederek okuyunuz. Ayrıca; internet sitemize üye olan ve alış veriş yapan her müşteri, tarafımızdan düzenlenmiş

Detaylı

KUZEY KIBRIS TURKCELL PAKET / TARİFE TAAHHÜTNAMESİ

KUZEY KIBRIS TURKCELL PAKET / TARİFE TAAHHÜTNAMESİ KUZEY KIBRIS TURKCELL PAKET / TAAHHÜTNAMESİ İşbu Taahhütname, Kıbrıs Mobile Telekomünikasyon Ltd. den (bundan böyle KKTCELL olarak anılacaktır) EK-1 de belirtilen paket/tarifeden bireysel ve/veya kurumsal

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1- KONU: İşbu sözleşmenin konusu, ALICI nın SATICI ya ait http://www.hilti.com.tr internet sitesinden elektronik ortamda siparişini yaptığı satış ücreti belirtilen ürünün/ürünlerin

Detaylı

SATICI: İSTASYON MAH LONDRA ASFALTI NO :21 KEŞAN EDİRNE Adresine Mukim.YARAMAN GIDA TURİZM SANAYİ VE TİCARE T ANONİM ŞİRKETİ

SATICI: İSTASYON MAH LONDRA ASFALTI NO :21 KEŞAN EDİRNE Adresine Mukim.YARAMAN GIDA TURİZM SANAYİ VE TİCARE T ANONİM ŞİRKETİ İşbu sözleşme 13.06.2003 tarih ve 25137 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Mesafeli Sözleşmeler Uygulama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik gereği internet üzerinden gerçekleştiren satışlar için sözleşme

Detaylı

İCRAPRO İCRA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ

İCRAPRO İCRA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ İCRAPRO İCRA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ SÖZLEŞMENİN KONUSU İşbu sözleşme İcraPro Bireysel icra takip yazılımı ürününün satışı, kurulumu ile tarafların karşılıklı yükümlülüklerini düzenlemektedir.

Detaylı

Kronometreli kol saati

Kronometreli kol saati Kronometreli kol saati tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93078AB5X6VII 2017-05 Değerli Müşterimiz! Yeni kronometreli kol saatiniz birçok fonksiyon sunar ve değişik tasarımıyla

Detaylı

Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!*

Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!* Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!* Merhaba, Kırmızı Solucan ve Gübresi Ticareti yapan bir firma olarak kazancınızı arttırmak ve daha çok müşteriye erişmek istiyorsanız, Türkiye

Detaylı

Çalar saat. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 85820HB43XVI /

Çalar saat. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 85820HB43XVI / Çalar saat Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 85820HB43XVI 2015-12 327 778 / 327 779 Değerli Müşterimiz! Bu renkli çalar saat, çocuğunuzu uykusunda rahatsız etmeyecek kadar

Detaylı

ÖDEME HİZMETLERİ ÇERÇEVE SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİLENDİRME FORMU

ÖDEME HİZMETLERİ ÇERÇEVE SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİLENDİRME FORMU ÖDEME HİZMETLERİ ÇERÇEVE SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİLENDİRME FORMU 1. Ödeme Hizmetleri Çerçeve Sözleşme Öncesi Bilgi Formu ilgili mevzuat kapsamında, Bankamızın sunduğu yatırım hizmetleri ve yan hizmetler hakkında

Detaylı

27.Mayıs.2014

27.Mayıs.2014 Kanunum: Ön ödemeli Konut satışları için Bakanlıktan izin alma zorunluluğuna ilişkin uygulama kaldırılıyor. Daha önce verilmiş Kampanyalı satış izin belgeleri 28/5/2014 tarihi itibariyle geçersiz hale

Detaylı

İÇİNDEKİLER SUNUŞ 3 I.BÖLÜM

İÇİNDEKİLER SUNUŞ 3 I.BÖLÜM İÇİNDEKİLER SUNUŞ 3 I.BÖLÜM 101 SORUDA TÜKETİCİ MEVZUATI 11 Soru 1: Tüketicinin Korunması Hakkında Kanuna (TKHK) göre mal nedir? 13 Soru 2: Konut ve tatil amaçlı taşınmaz mal satımından kaynaklanan uyuşmazlıkların

Detaylı

Otomatik kol saati. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 93075AB3X3VII

Otomatik kol saati. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 93075AB3X3VII 60 55 55 60 05 05 Otomatik kol saati 45 45 50 50 40 40 10 10 20 20 15 15 35 35 30 30 25 25 tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93075AB3X3VII 2017-05 Değerli Müşterimiz!

Detaylı

Alıcı nın ĠADE Halinde Malı Satıcı ya Göndereceği Kargo Şirketi: Sürat Kargo

Alıcı nın ĠADE Halinde Malı Satıcı ya Göndereceği Kargo Şirketi: Sürat Kargo MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR SATICI Ticari Ünvanı: Şeyda Akçalı İç Mimarlık ve Danışmanlık Adresi: Adalet Mah. Manas Bulv. Folkart Towers A Kule No:47/B Kat:28 D:2809 Bayraklı İZMİR Telefon

Detaylı

IMIEKAYDI.COM SATIŞ SÖZLEŞMESİ

IMIEKAYDI.COM SATIŞ SÖZLEŞMESİ IMIEKAYDI.COM SATIŞ SÖZLEŞMESİ İşbu sözleşmenin konusu, ALICI nın SATICI ya ait http://www.imeikaydi.com internet sitesinden elektronik ortamda satışını yaptığı aşağıda nitelikleri ve satış ücreti belirtilen

Detaylı

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ (KULLANICI MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI SÖZLEŞMESİ"), KASABA BİLGİ TEKNOLOJİLERİ TİC A.Ş. ("MOBİKASABA")

Detaylı

Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI

Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Firmamız,çeşitli amaçlarla kişisel veriler toplayabilir. Aşağıda, toplanan kişisel verilerin nasıl ve ne şekilde toplandığı, bu verilerin nasıl ve ne

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR 1.1 SATICI. Ünvanı : Enstitü Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR 1.1 SATICI. Ünvanı : Enstitü Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. Tarafınızla yapılan mesafeli satış sözleşmesi, sözleşme kurulduğu tarihten itibaren 3 (üç) yıl boyunca şirketimiz tarafımızca elektronik ortamda saklanacaktır. İşbu sözleşme kurulduktan sonra sözleşme

Detaylı

ANDROPAY GÜVENLİ ÖDEME HİZMETİ:

ANDROPAY GÜVENLİ ÖDEME HİZMETİ: MADDE 1. TARAFLAR İşbu sözleşme ve ekinden oluşan işbu ANDROPAY Kullanıcı Sözleşmesi (bundan böyle "KULLANICI SÖZLEŞMESİ" olarak anılacaktır.), Andropay Ödeme Hizmetleri (bundan sonra "Andropay" olarak

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ. 36/B Mimar Mehmet Vahip Caddesi, Lefkoşa Telefon: Faks:

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ. 36/B Mimar Mehmet Vahip Caddesi, Lefkoşa Telefon: Faks: MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR: SATICI Ünvanı: Denizler Bilişim Hizmetleri Ltd. Vergi Numarası: MŞ17098 Adresi: 36/B Mimar Mehmet Vahip Caddesi, Lefkoşa Telefon: +90 392 2255260 Faks: +90

Detaylı

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ANALİZİ TALEP EDENİN Adı, Soyadı: Kurum/Kuruluş/Üniversite, Fakülte, Bölüm: Tel: E-posta: Analiz İsmi ve Miktarı/Adedi: FATURA BİLGİLERİ Verilen Hizmetin Ödemesinin Yapılacağı Kaynak: Bireysel Diğer Üniversite

Detaylı

Mükellef OKS BES Firması ile sözleşme imzalar ( OKS BES + Mükellef )

Mükellef OKS BES Firması ile sözleşme imzalar ( OKS BES + Mükellef ) DES Kullanım Klavuzu Mükellef OKS BES Firması ile sözleşme imzalar ( OKS BES + Mükellef ) OKS BES Firması gelen sözleşme ile ilgili kendi iç iş süreçlerini tamamlar. ( OKS BES ) OKS BES Firması entegrasyona

Detaylı

ÜYE SÖZLEŞMESİ Üyenin üyelik kapsamında hazırlamış olduğu profilinin tarafından kabul edilmesi aşağıdaki şartlara bağlıdır:

ÜYE SÖZLEŞMESİ Üyenin üyelik kapsamında hazırlamış olduğu profilinin   tarafından kabul edilmesi aşağıdaki şartlara bağlıdır: ÜYE SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu sözleşme, www.duobul.net (Site) ile üye (Üye) olan kişi arasında düzenlenmiş, elektronik ortamda üye tarafından onaylanması anında akdedilmiş ve karşılıklı olarak yürürlülüğe

Detaylı

Öncelikle PTT ye göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Öncelikle PTT ye göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Sayın İzmir YMMO; Öncelikle PTT ye göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. 1840 yılından bu yana yürütmekte olduğumuz faaliyetlerimizi sürekli ihtiyaçlar ve zamanın gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu Sözleşme aşağıdaki taraflar arasında aşağıda belirtilen hüküm ve şartlar çerçevesinde imzalanmıştır. A. ALICI ; (sözleşmede bundan sonra "ALICI" olarak anılacaktır)

Detaylı

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar Bir taraftan, GÜLLÜBAĞLAR MAH. ANKARA CAD. MUAZZAM SOK. NO:2/1 DÜKKAN NO:4 PENDİK /İSTANBUL adresinde mukim DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ.

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ Madde 1- Taraflar 1.1. Satıcı Adı: NOY MÜH.YAZILIM REKL. VE EVCIL HAYVAN MALZ.TIC.LTD.STI.-ilkakvaryumum.com Adresi: Fatih Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi, Barbaros 2 Sokak, Gül

Detaylı

PLAYSTATION KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

PLAYSTATION KİRALAMA SÖZLEŞMESİ PLAYSTATION KİRALAMA SÖZLEŞMESİ BU SÖZLEŞME MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE GÜVENLİĞİ ESAS ALINARAK 4822 SAYILI KANUNLA DEĞİŞİK 4077 SAYILI TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN KAPSAMINDA TÜKETİCİNİN MENFAATİ GÖZETİLEREK

Detaylı

BİREYSEL TEK SATIŞ SÖZLEŞMESİ CAYMA HAKKI TAAHHÜDÜ

BİREYSEL TEK SATIŞ SÖZLEŞMESİ CAYMA HAKKI TAAHHÜDÜ BİREYSEL TEK SATIŞ SÖZLEŞMESİ CAYMA HAKKI TAAHHÜDÜ Bu sözleşmenin kurulduğu veya malın teslim alındığı tarihten itibaren on dört gün içerisinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin veya cezai şart ödenmeksizin

Detaylı

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ:

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ: MADDE 1 - SÖZLEŞMENİN TARAFLARI SATICI Email ALICI : Engin Yazılım ve Bilgisayar-Engin Dündar : info@enzep.com : Müşteri MADDE 2 - SÖZLEŞMENİN KONUSU: İş bu sözleşmenin konusu, Alıcının Satıcıya ait www.enzep.com

Detaylı

Ek 2 yıl destek, HP Sınırlı Garantisi nin sona ermesinin ardından başlar ve HP nin adresinde bulabileceğiniz standart hüküm ve koşullarına tabidir.

Ek 2 yıl destek, HP Sınırlı Garantisi nin sona ermesinin ardından başlar ve HP nin adresinde bulabileceğiniz standart hüküm ve koşullarına tabidir. HP OfficeJet/OfficeJet Pro yazıcılar için garanti süresinin 3. yıla uzatılması Bu hüküm ve koşullar, geçmişteki benzer kampanyalara bağlı olmaksızın, önceki versiyonları geçersiz kılar ve onların yerini

Detaylı

Sunulan hizmet için uygulanacak tarifeler konusunda açık, detaylı ve güncel bilgilere erişebilme hakkı,

Sunulan hizmet için uygulanacak tarifeler konusunda açık, detaylı ve güncel bilgilere erişebilme hakkı, SABİT TELEFON HİZMETLERİ: Abonelik: Abonelik sözleşmesi yapabilme hakkınız bulunmaktadır. Abonelik sözleşmesi yaparken aşağıdaki hususlara dikkat etmeniz yararınıza olacaktır: Sözleşme hükümlerini okumalı,

Detaylı

Yönetmelik hükümleri, katılım bankaları yönünden kar payı dikkate alınarak uygulanacaktır.

Yönetmelik hükümleri, katılım bankaları yönünden kar payı dikkate alınarak uygulanacaktır. 16.01.2015 ERTÜRK YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE BAĞIMSIZ DENETİM A.Ş. SİRKÜLER 2015/16 KONU: Taksitle Satış Sözleşmeleri Hakkında Yönetmelik Taksitle satış sözleşmelerine ilişkin uygulama usul ve esaslarını

Detaylı

Kronometreli kol saati

Kronometreli kol saati Kronometreli kol saati tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 94907HB22XVIII 2017-10 İçindekiler 3 Genel bakış 4 Saati ve tarihi ayarlama 6 Kronometre fonksiyonu 14 Takimetre

Detaylı

YÖNETMELİK. MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, taksitle satış sözleşmelerine ilişkin uygulama usul ve esaslarını düzenlemektir.

YÖNETMELİK. MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, taksitle satış sözleşmelerine ilişkin uygulama usul ve esaslarını düzenlemektir. 14 Ocak 2015 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29236 Gümrük ve Ticaret Bakanlığından: YÖNETMELİK TAKSİTLE SATIŞ SÖZLEŞMELERİ HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1

Detaylı

DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ

DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ A- TARAFLAR : 1-ZİRVE BİLGİSAYAR TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ ( Hacettepe Üniversitesi İvedik OSB Teknokenti 1368. Cadde No : 61 Kat : 3 Ofis No : 15 İvedik / ANKARA)

Detaylı

http://www.kocakbaklava.com.tr/c/mesafeli-sozlesmeler-uyg... 30.12.2015

http://www.kocakbaklava.com.tr/c/mesafeli-sozlesmeler-uyg... 30.12.2015 Mesafeli Sözleşmeler Uygulama Esasları Hakkında Yönetmelik Sayfa 1 / 3 Müşteri Hizmetleri 0342 321 05 19 Anasayfa % ' Ürünler 1 Ürün Sepette Kurumsal Hoşgeldin, Ali Kılıç Çıkış Yap Kargo Takibi Haberler

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 2015 EK LİSTE

FİYAT LİSTESİ 2015 EK LİSTE FİYAT LİSTESİ 2015 EK LİSTE Genel Şartlar Bu fiyat listesi Şubat 2015 te yayınlanan fiyat listesi temel alınarak hazırlanmıştır. Ürün kodları yanında verilen sayfa sayısı Şubat 2015 fiyat listesinde ürünün

Detaylı

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. AYAZMA EMLAK KONUTLARI KURA BAŞVURU BİLGİLENDİRME FORMU 1) Satıcı: Adres: Atatürk Mah Çitlenbik Cad. No:4 Ataşehir / İSTANBUL İletişim: Tel:02165791515 Faks

Detaylı

: AKŞEMSETTİN MAH. 3. SOKAK NO: 28 SULTANBEYLİ / İSTANBUL

: AKŞEMSETTİN MAH. 3. SOKAK NO: 28 SULTANBEYLİ / İSTANBUL SATIŞ SÖZLEŞMESİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı :BAYBARS AKU A.S Adresi : AKŞEMSETTİN MAH. 3. SOKAK NO: 28 SULTANBEYLİ / İSTANBUL Telefon : 0216-661 56 58 Fax : 0216-242 67 38 1.2-

Detaylı

e UYGULAMALAR İnci ŞALCI Serbest Muhasebeci Mali Müşavir İSMMMO Eğitim Müdürü

e UYGULAMALAR İnci ŞALCI Serbest Muhasebeci Mali Müşavir İSMMMO Eğitim Müdürü e UYGULAMALAR İnci ŞALCI Serbest Muhasebeci Mali Müşavir İSMMMO Eğitim Müdürü 2 2. e- Fatura : 3 2. e-fatura : 2.1. e-fatura nedir? : E-Fatura, Kâğıt fatura ile aynı hukuki niteliklere sahiptir. Dolayısıyla

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Hizmet Veren : ABP Ölçü ve Kontrol Sistemleri İth. Paz. Tur. Tic. Ltd. Şti. Hizmet Alan : 2. HİZMET SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme Eskişehir Yolu 17. Km Çamlık Park

Detaylı