BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz"

Transkript

1

2 Türkiye ninvizyonu

3 BİZ AKINSOFT uz BİZ AKINSOFT uz Kurulduğumuz günden bu yana profesyonel iş anlayışımız, genç, dinamik kadromuz, insanlığa verdiğimiz değer, hedeflerimiz, inandığımız ilkelerden asla taviz vermeyen yapımız ve dünya çapında yaptığımız çalışmalarla her platformda yer almayı başardık. Daha kurulduğumuz gün 28 yıllık vizyonlarımızı belirledik ve 2010 vizyonunu başarıyla tamamlayan firmamız, 2015 vizyonunu hayata geçirmek için çalışmalarına hız verdi. İnsanlık için en iyi hizmeti vereceğimizden eminiz ve kalitemizden faydalanacak, başarısını AKINSOFT yazılımları ile arttıracak olan müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutuyoruz. AKINSOFT; - 12 Nisan 1995 te kurulan, - Şirketleştiği 4 Aralık 1996 tarihini Dünya Bilişimciler Günü olarak dünyaya armağan eden, - Kendi öz sermayesi ile yapılanan, (hiçbir sermaye desteği almayan) - Kendi bünyesinde sağladığı disiplin, hedeflediği amaç ve inandığı ilkelerinden asla taviz vermeyen yapısı ile yaptığı çalışmalar neticesinde dünyada hızla yayılan, - Kurulduğu ilk günden bugüne müşteri portföyünü ve çalışan sayısını artırarak sektörünün 1 numaralı şirketi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen, te başladığı bu yolda bugün; 21 ülkede ( ) 2000 i aşkın Çözüm Ortağı ile müşterilerine en iyi hizmeti götüren büyük bir aile yapısına sahip olan, - Türkiye nin en geniş program arşivine ev sahipliği yapan, - ERP Çözümleri, Muhasebe Programları, Ticari Programlar, Sektörel Programlar, Web Programları ve Mobil Programlar olmak üzere 120 yi aşkın yazılımın ( ) yer aldığı program arşivi ile birçok sektöre hitap edebilecek yapıdaki yazılımları bünyesinde barındırarak, müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunan, Vizyonu nu tamamlayan, İlinde kategorisinde vergi rekortmeni olmak, 300 kişi istihdam edecek potansiyele ulaşmak, Dış ticaretin temellerini atmak, Türkiye de yazılımın öncüsü olmak plazasını İstanbul da alarak AKINSOFT İstanbul u kuran, - Robotik teknolojiler alanında Ar-Ge çalışmalarını başlatan, - UyduKent kurmayı hedefleyen, te yapay zeka yazılımları ile çalışan robotik teknolojilerin seri üretimine başlayacak olan, hedefleri daima büyük bir şirkettir yılında belirlenen vizyonlarımız arasında olan fakat dengeler bozulmasın diye gizli tuttuğumuz 2023 vizyonumuzu, 2015 yılında Robot Fabrikalarımızın açılışında tüm kamuoyuna açıklayacağız... Biz, Çözüm Ortaklarımızın, çalışanımızın, son kullanıcılarımızın kısaca AKINSOFT ailesinin gücüne inanıyoruz.

4 MOBİL MOBİL ÇÖZÜMLER ÇÖZÜMLER Mobil Satış Plasiyerlerinizin sıcak ve soğuk satışlarını yürütmelerine olanak sağlayan AKINSOFT un yıllardır tercih edilen ve içeriği itibariyle memnuniyet sağlayan yazılımlarından WOLVOX Mobil Satış vazgeçilmeziniz olacak. Windows CE işletim sistemine sahip el terminallerinde kullanabileceğiniz Mobil Satış Programı, sahada çalışan plasiyerlerinizin iş yüklerini hafifletiyor.

5 Neler Yapabileceksiniz? Cari İşlemleri Sahada çalışan personelleriniz için yapılması gereken en önemli işlem doğru bir cari takibidir. Anlık olarak yapabildiğiniz işlem sayısı arttıkça müşterilerinizin memnuniyet oranı da artacaktır. WOLVOX Mobil Satış Programı sağladığı avantajlarla hem plasiyerlerinize hem de müşterilerinize kolay kullanım avantajlarını bir arada sunarken, sonsuz memnuniyet sağlıyor. WOLVOX ERP Programındaki carilerinizden faydalanabileceğiniz gibi yeni müşterileriniz için yeni cari kartı oluşturabilme imkanı. Kayıtlı olan carilerinizin iletişim, hesap bakiyeleri ve bir takım özel bilgilerine erişebilme imkanı. Carilerinize stok kartlarında belirttiğiniz fiyatların içerisinden satış yapabilme imkanı. Kredi limiti belirterek, kaydedilen limit üstüne açık hesap satışı engelleme imkanı. Farklı döviz birimine göre cari takibi. Cariye özel iskonto oranı ve vade belirtebilme. Cari kartın üzerinden seri bir şekilde bakiye görüntüleme, hareket girişi, satış faturası, iade faturası, sipariş, giden ve gelen irsaliye düzenleme. Müşteri listesi alarak, seri bir şekilde cari karta ulaşabilme. Cari hareket girişi yapıp, tahsilat ve ödemeleri kaydederek, tahsilat makbuzu yazdırabilme. Cari hareket raporu alarak, müşteri hareketleriyle ilgili bilgi sahibi olabilme. Tahsilat raporu alarak, cari bakiyelerini kolay bir şekilde kapatabilme. Cari kartlara özel plasiyer tanımlaması yaparak, plasiyerlerinizin yalnızca kendi carilerine işlem yapmaları imkanı.

6 Stok ve Depo İşlemleri Ya satmak istediğiniz stok deponuzda yoksa! WOLVOX Mobil Satış Programı ile olmayan stoğunuzu satma sorununuz ortadan kalkıyor. Aracınıza gitmeden aracınızdaki ürün miktarlarını kontrol edebilir, ürünlerin fiyatları konusunda bilgiler verebilirsiniz. WOLVOX ERP Programında kayıtlı olan stoklarınızı aktararak satış yapabilir, sipariş alabilir veya irsaliye düzenleyebilirsiniz. Kayıtlı olmayan stoklarınızı el terminali üzerinden kaydedebilirsiniz. Stok fiyat kontrolü yaparak, müşterilerinizi bilgilendirebilirsiniz. Ürünün cariye en son satılan fiyatını kontrol ederek, aynı fiyatın aktarılmasını sağlayabilirsiniz. Depo durum raporları sayesinde aracınızda bulunan toplam ürün miktarlarını kontrol edebilirsiniz. Depo transfer işlemleri sayesinde iki farklı araç arası veya araca ilk ürün yüklerken gerçek depodan araç depoya ürün transferi işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Plasiyerlere depo yetkisi vererek, sadece kendi depolarındaki stokları görüntülemelerini sağlayabilirsiniz. Varsayılan depo seçerek yapılan işlemlerin depo seçmediğiniz sürece aynı depodan yürümesini sağlayabilirsiniz. Stok kartına tanımladığınız ilk 4 fiyatın mobil cihazınıza aktarılarak, diğer fiyat seçeneklerinden de faydalanılmasını sağlayabilirsiniz. Stok sayım ekranı sayesinde deponuzdaki stok miktarının sayımını gerçekleştirebilir, WOLVOX ERP Programına aktarımını yaparak, gerçek stok miktarları ile programdaki miktarları eşitleyebilirsiniz. Asortili stoklarınızın asorti detaylarını kullanarak, işlem yapılabilmesini sağlayabilirsiniz.

7 Plasiyer ve Rota İşlemleri Hangi plasiyeriniz hangi müşterinizi ziyaret etmeli? Neresi nereye daha yakındır? En doğru yol güzergahı nasıl olmalı? Tüm bu sorularınızın yanıtını WOLVOX ERP Programından oluşturacağınız rota grupları ile kolaylıkla belirleyebilirsiniz. Plasiyerlerinize belli rotalar vererek, planlamanızın sağlıklı yürümesini sağlayabilirsiniz. Programı kullanacak tüm plasiyerlerinize yetki kısıtlaması yaparak, sadece belirttiğiniz işlemleri yapmalarına izin verebilirsiniz. Plasiyerlerin kayıtları görme ve düzenleme yetkilerini ayrı ayrı belirleyebilirsiniz. Plasiyerlerin göreceği cari ve depoları belirleyerek, sadece kendi carilerine işlem yapmalarını sağlayabilirsiniz. Plasiyerlerinize prim oranı belirleyerek, yaptıkları satış veya tahsilatlardan prim almalarını sağlayabilirsiniz. Cari kartlarınıza rota grubu girerek, plasiyerlerinizin bu rota grubuna göre hareket etmelerini sağlayabilirsiniz. Barkod sistemi kullanılarak işlem yapılacak müşteri otomatik olarak seçilebilir ve yanlış müşteriye işlem yapma olasılığı ortadan kalkar.

8 Çek/Senet İşlemleri Müşterilerinizden aldığınız çek/senetlerin girişini yaparak, bakiyelerine işlenmesini sağlayabilirsiniz. Çek/senetle ilgili vade, evrak no, asıl borçlu, banka gibi detayları kaydederek, çıktısını alabilirsiniz. Dövizli çek girişi yapabilirsiniz. Çek/senet listesinden faydalanarak, kaydettiğiniz çek/senetler hakkında dökümler alabilirsiniz.

9 Fatura İşlemleri Müşterilerinize yaptığınız sıcak satışlarınız için fatura düzenleyerek, müşteri işlemlerini anında tamamlayabilirsiniz. Aynı zamanda tahsilat işlemlerini de gerçekleştirerek, ikinci kez ziyareti engelleyebilir, aracınızdan anlık satışın keyfini çıkarabilirsiniz. Alış, satış ve iade faturalarınızı düzenleyebilirsiniz. Fatura üzerinde cari ile ilgili detaylara erişip, üzerinde düzenlemeler yapabilirsiniz. İşlemlerin hangi depolara yansıyacağını belirleyebilir, depo değişikliği yapabilirsiniz. Dövizli fatura oluşturabilirsiniz. Fatura üzerinde iskonto uygulayabilir, cariye özel fiyat seçebilirsiniz. Kapalı fatura düzenleyerek, satışı gerçekleştirdiğiniz anda tahsilatı da yapabilirsiniz. Bluetooth üzerinden bağlantı kuracağınız araç yazıcıları sayesinde fatura ve tahsilat makbuzu çıktısı alabilirsiniz. Fatura listesi alarak, düzenlediğiniz faturaların detayları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

10 Sipariş/İrsaliye İşlemleri Deponuzda olmayan ürünler için sipariş alabilir, anlık olarak merkeze gönderip siz daha iş yerinize dönmeden ürünlerin hazır olmasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda anlık olarak düzenlemeniz gereken irsaliyeleri de oluşturup çıktılarını alarak, yolda karşılaşacağınız risklere karşı önlemler alabilirsiniz. Müşterilerinizden aldığınız siparişleri, giden ve gelen irsaliyeleri kaydedebilirsiniz. Bluetooth üzerinden bağlantı kuracağınız araç yazıcıları sayesinde sipariş ve irsaliye çıktısı alabilirsiniz. Sipariş ve irsaliye üzerinde cari ile ilgili detaylara erişip, düzenlemeler yapabilirsiniz. İşlemlerin hangi depolara yansıyacağını belirleyerek, depo değişikliği yapabilirsiniz. Dövizli sipariş ve irsaliye oluşturabilirsiniz. Sipariş ve irsaliye listesi alarak, düzenlediğiniz evraklarla ilgili bilgileri kontrol edebilir, kayıtları tekrar açarak, üzerlerinde düzenlemeler yapabilirsiniz.

11 Restaurant PDA (Windows, Android, IOS) WOLVOX Restaurant Programına ilave olarak alacağınız Restaurant PDA Modülü sayesinde PDA cihazından, Android, IOS tablet veya telefondan masa açabilir, sipariş verebilir, ürün miktarlarını değiştirebilir, açıklama ekleyebilirsiniz. Garson girişlerinin şifre ile korunmasını sağlayabilme imkanı. PDA veya Android işletim sistemli cihazlarınızdan yaptığınız işlemlerin anlık olarak masaüstü programınızda görünmesini sağlama imkanı. (Online kullanım) Garsonlarınız için ürün iptal yetkisini kaldırabilme imkanı. Alınan siparişleri mutfak yazıcısına ya da mutfak ekranına gönderebilme imkanı. Yetki verdiğiniz garsonlarınızın hesap kapatmalarını sağlayabilme imkanı. Tablet menü özelliği sayesinde restaurantınıza gelen müşterilerinizin seçimlerini Android veya IOS işletim sistemli cihazlardan yapmalarını sağlayabilme imkanı.

12 WOLVOX Reporter (Android, IOS) Mobil olarak WOLVOX ERP çözümüne bağlanıp, finansal durumunu anlık olarak görmek isteyen tüm firma yetkilileri, şirketlerinde olmadıklarında cep telefonu veya tabletlerinden kontrolü sağlayabilecek. WOLVOX ERP Programında kayıtlı olan şirketlerinizden ve çalışma yıllarından dilediğinize bağlanabilme imkanı. Vadesi gelmiş çek ve senetlerinizi görüntüleyerek analiz alabilme imkanı. Fatura dökümleri alarak, gün içerisinde yapılan satışlar ve alışlar konusunda bilgi sahibi olabilme ve analizini anında görebilme imkanı. Kasanıza giren ve kasanızdan çıkan nakdi görüntüleyerek, anında analiz alabilme imkanı. Carilerinizden yaptığınız tahsilatlar ve ödemeleri görüntüleyerek, analiz alabilme imkanı. Günlük, haftalık, aylık, 3 aylık, 6 aylık, yıllık veya belirlediğiniz tarih aralığında analiz alabilme. Gün sonu raporu sayesinde gün içerisinde yapılan tüm işlemlerin özetine erişebilme imkanı.

13 AKINSOFT Cari Takip (Android) Cari kayıt, cari hareket, bakiyeler listesi ve hareket raporları almanızı sağlayan AKINSOFT Cari Takip Modülü, android işletim sistemli tablet veya cep telefonunuzdan müşteri ziyaretleriniz sırasında anlık olarak işlem yapabilme kolaylığını sunuyor. Cari (kişi) kayıt Kişi listesi Cari hareket girişi Cari hareket raporu Bakiyeler listesi Kişi grup tanımları

14 AKINSOFT SosyalNet Kendine ait sosyal platform uygulaması isteyen tüm işletmelerin yararlanabileceği SosyalNet Programı, Facebook ile entegreli çalışması özelliği sayesinde tüm paylaşımlarınızı uygulama üzerinden görüntüleyebilmenizi sağlıyor. AKINSOFT SosyalNet size özel bir sosyal uygulamadır, sizin adınızla yayınlanır. Uygulamayı tüm şirket, kurum, kuruluş, gruplar, üniversiteler, şahıslar kullanabilir. Uygulama resmi Facebook sayfanıza entegre olarak çalışır. Yeni bir duyuru veya etkinlik yayınlamak için sadece Facebook üzerinden paylaşmanız yeterlidir. Facebook üzerinden yaptığınız paylaşımlar uygulama içerisinde gösterilir. Böylece duyuru, paylaşım ve etkinlikleriniz diğer paylaşımlar arasında kaybolmaz. Uygulamanızı indiren kişilere anlık mesaj (push notification) gönderebilirsiniz. Facebook sayfanızdaki albüm ve videolar uygulama içerisinde görüntülenir. Uygulama ile kullanıcılarınız harita üzerinden sizi kolayca bulabilir, size telefon açabilir veya mail gönderebilir. Uygulama üzerinde bulunmasını istediğiniz ek linkler uygulamaya eklenebilir (Örnek: Rezervasyon sayfanızın linki) Hem Android hem de IOS yazılımlarını destekler. Size özel ve sizin adınızla yayınlanan uygulama prestij kazandırır.

15 AKINSOFT KeyBox Password Manager (IOS) Site üyelikleri, abonelikler ve banka bilgilerini tek şifre ile birleştirmek isteyen tüm kullanıcılar için idealdir. KeyBox tüm şifrelerinizi güvenli bir şekilde saklar. Tüm şifrelerinize sadece bir ana şifre ile erişirsiniz. Programa klavye kullanarak, yalnızca sayı girerek veya desen çizerek giriş yapabilirsiniz. Kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve kullanımı kolaydır. Ana ekrana sık kullandığınız şifrelerin kısayollarını ekleyebilirsiniz. Gelişmiş bir şifreleme yöntemi olan AES şifreleme sistemini kullanır. Şifrelerinizi ve diğer bilgileri kopyalayıp, istediğiniz uygulamaya yapıştırabilirsiniz. Mail adresi vererek, şifrelerinizin yedeklerini alabilirsiniz. Kapsamlı şifre üretici ile dilediğiniz şekilde ve uzunlukta rastgele şifreler üretebilirsiniz. Belli bir süre kullanılmadığında arka planda kendini otomatik olarak kilitler. AKINSOFT KeyBox Password Manager (Android) KeyBox tüm şifrelerinizi güvenli bir şekilde saklar. Tüm şifrelerinize sadece bir ana şifre ile erişirsiniz. Kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve kullanımı kolaydır. Gelişmiş bir şifreleme yöntemi olan AES şifreleme sistemini kullanır. Şifrelerinizi ve diğer bilgileri kopyalayıp, istediğiniz uygulamaya yapıştırabilirsiniz.

16 AKINSOFT Toplu SMS Pro (IOS) Toplu SMS gönderimi yapmak isteyen herkes için geliştirilmiş AKINSOFT Toplu SMS Pro Programı sayesinde, toplu sms grup kayıtları oluşturabilir, web sms modülü ve sim sms modülü özelliklerinden faydalanabilirsiniz. AKINSOFT Eofis Client (Android) Eofis network admin modülüne mobil cihazlardan bağlanmak isteyenler için geliştirilen AKINSOFT Eofis Client Programından, bağlı kullanıcılar listesi alabilir, toplu ekran izleyebilir, tek bir kişinin ekranını cep telefonunuz veya tabletinizden izleyebilirsiniz. AKINSOFT Kim Ne Demiş (Android, IOS) Felsefe, sanat, bilim, din, siyaset dünyasından ünlü kişilerin söyledikleri tarihe geçmiş sözler kütüphanesi. Sözleri ister kategori ve yazarlara göre listeleyebilir, isterseniz de rasgele sözleri tarayabilirsiniz. İstediğiniz sözü anında Facebook veya Twitter da yayınlayabilirsiniz. Yeni sözleri güncelleme özelliği ile sürekli güncel içeriklere erişebilirsiniz. Sözlere arka plan resmi ekleyerek, Facebook da paylaşım yapabilirsiniz.

17 AKINSOFT Günlük Döviz Kurları (Android) Merkez Bankası nın günlük açıkladığı döviz kurları artık cebinizde. Arşiv tarama özelliği ile geçmiş tarihlerin kurlarına da göz atma imkanı sağlar. İstenilen dövizlerin efektif kurlarını da gösterebilmektedir. AKINSOFT Hafıza Oyunu (Android) Mükemmel bir hafıza oyunu. Seviyenizi seçin ve oyuna başlayın. Kartları minimum sürede ve denemeyle eşleştirin. Oyun üç seviyeye ve 4 kart tipine sahiptir. İçerdiği kartlar : Hayvanlar, bayraklar, trafik işaretleri ve karışık resimler. AKINSOFT QRCode Reader (Android) AKINSOFT Kare Barkod Okuyucu internet sitelerindeki veya basılı materyallerdeki QR kodlarını tarayarak, kodlanmış internet sitelerine gitmenizi sağlar.

18

19

20 PR-WPD

MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ

MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ MOBİL SATIŞ Plasiyerlerinizin sıcak ve soğuk satışlarını yürütmelerine olanak sağlayan AKINSOFT un uzun yıllardan beridir tercih edilen ve içeriği itibariyle memnuniyet sağlayan yazılımlarından

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz Türkiye ninvizyonu BİZ AKINSOFT uz Kurulduğumuz günden bu yana profesyonel iş anlayışımız, genç, dinamik kadromuz, insanlığa verdiğimiz değer, hedeflerimiz, inandığımız ilkelerden asla taviz vermeyen yapımız

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz Türkiye ninvizyonu BİZ AKINSOFT uz Kurulduğumuz günden bu yana profesyonel iş anlayışımız, genç, dinamik kadromuz, insanlığa verdiğimiz değer, hedeflerimiz, inandığımız ilkelerden asla taviz vermeyen yapımız

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz Türkiye ninvizyonu BİZ AKINSOFT uz Kurulduğumuz günden bu yana profesyonel iş anlayışımız, genç, dinamik kadromuz, insanlığa verdiğimiz değer, hedeflerimiz, inandığımız ilkelerden asla taviz vermeyen yapımız

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu.

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu. Türkiye ninvizyonu MİSYONUMUZ Müşterilerine en iyi hizmeti ve desteği sunmak adına, ülkemizde ve tüm dünyada AKINSOFT Çözüm Ortağı Ağını kurmak ve tüm sektörlere yüksek teknoloji ulaştırmaktır. AKINSOFT;

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz Türkiye ninvizyonu BİZ AKINSOFT uz Kurulduğumuz günden sonra profesyonel iş anlayışımız, genç, dinamik kadromuz, insanlığa verdiğimiz değer, hedeflerimiz, inandığımız ilkelerden asla taviz vermeyen yapımız

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT olarak biz de varız demektir.

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT olarak biz de varız demektir. Türkiye ninvizyonu BİZ AKINSOFT uz MİSYONUMUZ Müşterilerine en iyi hizmeti ve desteği sunmak adına, ülkemizde ve tüm dünyada AKINSOFT Çözüm Ortağı Ağını kurmak ve tüm sektörlere yüksek teknoloji ulaştırmaktır.

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz Türkiye ninvizyonu BİZ AKINSOFT uz Kurulduğumuz günden bu yana profesyonel iş anlayışımız, genç, dinamik kadromuz, insanlığa verdiğimiz değer, hedeflerimiz, inandığımız ilkelerden asla taviz vermeyen yapımız

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış programı sayesinde, aktif saha çalışmalarında pazarlamacılarınız;

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Mobil Server Yardım Dosyası

AKINSOFT WOLVOX Mobil Server Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 1- ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ WOLVOX Mobil Satış programı ile tam entegrasyonlu

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu.

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu. Türkiye ninvizyonu MİSYONUMUZ Müşterilerine en iyi hizmeti ve desteği sunmak adına, ülkemizde ve tüm dünyada AKINSOFT Çözüm Ortağı Ağını kurmak ve tüm sektörlere yüksek teknoloji ulaştırmaktır. AKINSOFT;

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz Türkiye ninvizyonu BİZ AKINSOFT uz Kurulduğumuz günden bu yana profesyonel iş anlayışımız, genç, dinamik kadromuz, insanlığa verdiğimiz değer, hedeflerimiz, inandığımız ilkelerden asla taviz vermeyen yapımız

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz Türkiye ninvizyonu BİZ AKINSOFT uz Kurulduğumuz günden bu yana profesyonel iş anlayışımız, genç, dinamik kadromuz, insanlığa verdiğimiz değer, hedeflerimiz, inandığımız ilkelerden asla taviz vermeyen yapımız

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz Türkiye ninvizyonu BİZ AKINSOFT uz Kurulduğumuz günden bu yana profesyonel iş anlayışımız, genç, dinamik kadromuz, insanlığa verdiğimiz değer, hedeflerimiz, inandığımız ilkelerden asla taviz vermeyen yapımız

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu.

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu. Türkiye ninvizyonu MİSYONUMUZ Müşterilerine en iyi hizmeti ve desteği sunmak adına, ülkemizde ve tüm dünyada AKINSOFT Çözüm Ortağı Ağını kurmak ve tüm sektörlere yüksek teknoloji ulaştırmaktır. AKINSOFT;

Detaylı

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi 1 MİKTOP SADELEŞTİRİLMİŞ TİCARİ OTOMASYON PAKETİ MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi, firmanızın tüm ticari işlemlerini kusursuz bir biçimde yürütmeniz

Detaylı

AKINSOFT OfficeMessenger

AKINSOFT OfficeMessenger AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 20.01.2011 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Yerel ağlarda (ofis veya ev) veya internet üzerinden (E-Ofis programı entegrasyonu sayesinde)

Detaylı

AKINSOFT Tarı Medika. Yardım Dosyası

AKINSOFT Tarı Medika. Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 05.08.2014 1 1- PROGRAM HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı zirai tarım ilaçları satan firmalara hitap etmektedir. Zirai ilaç kayıtları, formülasyon,

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

AKINSOFT E-Ticaret. Yardım Dosyası. Copyright 2011 AKINSOFT. Sayfa 1. Doküman Versiyon : 1.02.02 Tarih : 10.10.2012

AKINSOFT E-Ticaret. Yardım Dosyası. Copyright 2011 AKINSOFT. Sayfa 1. Doküman Versiyon : 1.02.02 Tarih : 10.10.2012 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.02 Tarih : 10.10.2012 Sayfa 1 Copyright 2011 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı sayesinde internet sitenizden ürünlerinizi tanıtabilir,

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın!

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen GO 3 ile iş süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetirken verimliliğinizi de artırabilirsiniz. GO 3 rol bazlı kişiselleştirilebilir

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz BİZ AKINSOFT uz Kurulduğumuz günden bu yana profesyonel iş anlayışımız, genç, dinamik kadromuz, insanlığa verdiğimiz değer, hedeflerimiz, inandığımız ilkelerden asla taviz vermeyen yapımız ve dünya çapında

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

ETA:Online Uygulamaları

ETA:Online Uygulamaları ETA:Online Uygulamaları Firmanız Her Zaman Cebinizde ETA:CR Online Cep Rapor Uygulaması ETA:CR Plus Online Cep Rapor Uygulaması ETA:Online Sipariş Uygulaması ETA:Online El Terminali Uygulaması ETA:CR Online

Detaylı

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya * RestPro ve RestPro logosu Evren Yazılım Ltd. Şti nin

Detaylı

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat Bayileriniz kendi müşterilerine yaptıkları satışların tutarını sizin online tahsilat sisteminizden size ödeyecekler ve bayilerinizin satış ciroları direkt olarak

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu.

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu. Türkiye ninvizyonu MİSYONUMUZ Müşterilerine en iyi hizmeti ve desteği sunmak adına, ülkemizde ve tüm dünyada AKINSOFT Çözüm Ortağı Ağını kurmak ve tüm sektörlere yüksek teknoloji ulaştırmaktır. AKINSOFT;

Detaylı

AKINSOFT Franchise Server 2 Yardım Dokümanı

AKINSOFT Franchise Server 2 Yardım Dokümanı AKINSOFT Franchise Server 2 Yardım Dokümanı Doküman Versiyon: 01.02.02 Tarih: 03.03.2015 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ Franchise Server 2 programı; Franchising veren veya bağımsız birimlerinin satış

Detaylı

RESTORAN Sistemi AKINSOFT BÖLGE BAYİ

RESTORAN Sistemi AKINSOFT BÖLGE BAYİ RESTORAN Sistemi WOLVOX Restaurant Programı, Restaurant, kafe, bar, otel, spa ve bilardo salonlarında adisyonları takip etmek için kullanabilirsiniz R T S B İ L G İ S A Y A R L E V E N T - İ S T A N B

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

AKINSOFT Çiftçi Koruma Yardım Dokümanı

AKINSOFT Çiftçi Koruma Yardım Dokümanı AKINSOFT Çiftçi Koruma Yardım Dokümanı Doküman Versiyon: 01.02.02 Tarih: 07.03.2015 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ Belediye ve Koruma Başkanlıklarına hitap eden Çiftçi Koruma programı sayesinde üye

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı Tarih: 01.12.2010 Mobilteg Saha Satış Otomasyonu Terminal Kullanım Kılavuzu (V.2x) Aşağıda bilgilerini bulacağınız Saha Satış Otomasyonu El Terminali tarafı kullanım bilgileri o günkü sürüme göre hazırlanmıştır.

Detaylı

www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53

www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53 www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53 VENDOR Araçta Muhasebe Sistemleri, araçta sıcak ve soğuk satış yapma imkanını saglayıcı çözümler sunan, plasiyer root takibatı yaparak iş kolaylığı, hız ve

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

AKINSOFT Ticaret Odası. Yardım Dosyası

AKINSOFT Ticaret Odası. Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 13.06.2014 1 İçindekiler: 1. KAYITLAR...... 3 1.1. Rehber Kayıt... 3 1.2. Firma Kayıt... 5 1.3. Rehber/Firma Listesi... 6 2. TİCARET ODASI...

Detaylı

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz.

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz. Sigorta Programı Winpol Police, Cari,Kasa,Banka, Çek,Senet,Ödeme Planı,Fatura, Stok, Sms, İnsan Kaynakları, Kur Takibi, Personel, Uyarı Modüllerinden Oluşur. Police Modülü, Cari Mödül, Kasa Modülü, Banka

Detaylı

AKINSOFT Wolvox ERP AKINSOFT İSTANBUL BÖLGE BAYİİ-444 1 465

AKINSOFT Wolvox ERP AKINSOFT İSTANBUL BÖLGE BAYİİ-444 1 465 AKINSOFT Wolvox ERP AKINSOFT İSTANBUL BÖLGE BAYİİ-444 1 465 AKINSOFT Wolvox ERP AKINSOFT Wolvox; içerdiği muhasebe & finans yönetim sistemi ile ön muhasebe ve genel muhasebe sistemi kullanan bütün işletmelere

Detaylı

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI

İŞLETMEPRO İŞLETME PORTALI İŞLETME PORTALI Muhasebe yazılımından daha fazlası... İş süreçlerinizin entegrasyonu ile bir adım öndesiniz... Yazılım Danısmanlık Hizmetleri İÇİNDEKİLER İşletme Portalı Nedir?... 2 Modüler Yapı... 3 İşletmelere

Detaylı

Kurumsal & Biz Kimiz?

Kurumsal & Biz Kimiz? Kurumsal & Biz Kimiz? Hakkımızda TEKNOLOJİNİN SUNDUĞU OLANAKLARI MÜŞTERİLERİNİN İŞ VERİMLERİNİ ARTIRMALARINA HİZMET EDECEK BİÇİMDE YORUMLAYAN OPAK AİLESİ HER SEKTÖR VE ÖLÇEKTEN ŞİRKETE ÇÖZÜM SUNUYOR. Şirketleri

Detaylı

İçindekiler; Biz Kimiz? Sistemimiz nasıl çalışır? Eduke eğitim sistemi yazılımı. Eduke neden farklı?

İçindekiler; Biz Kimiz? Sistemimiz nasıl çalışır? Eduke eğitim sistemi yazılımı. Eduke neden farklı? İçindekiler; Biz Kimiz? Sistemimiz nasıl çalışır? Eduke eğitim sistemi yazılımı Eduke neden farklı? imtechnology,bilişim hizmetleri kendi alanlarında uzman olan ve yazılım piyasasında uzun süre aktif olarak

Detaylı

TekSoft Ajanda Pro yazılımınızı bilgisayarınıza kurmak son derece kolaydır. Tek yapmanız gereken indirdiğiniz kurulum programını çalıştırmaktır.

TekSoft Ajanda Pro yazılımınızı bilgisayarınıza kurmak son derece kolaydır. Tek yapmanız gereken indirdiğiniz kurulum programını çalıştırmaktır. Ajanda Kurulumu TekSoft Ajanda Pro yazılımınızı bilgisayarınıza kurmak son derece kolaydır. Tek yapmanız gereken indirdiğiniz kurulum programını çalıştırmaktır. Kurulum programı çalışınca aşağıdakine benzer

Detaylı

Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU

Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU Bu dokümanda Aktif24 Software Solutions a ait E- Ticaret Sistemi teknik ayrıntılarla detaylı olarak anlatılmıştır. Aktif24 Software Solutions İçindekiler E-Ticaret

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT olarak biz de varız demektir.

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT olarak biz de varız demektir. Türkiye ninvizyonu BİZ AKINSOFT uz MİSYONUMUZ Müşterilerine en iyi hizmeti ve desteği sunmak adına, ülkemizde ve tüm dünyada AKINSOFT Çözüm Ortağı Ağını kurmak ve tüm sektörlere yüksek teknoloji ulaştırmaktır.

Detaylı

1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ

1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ İÇİNDEKİLER 1.ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ........................ 3 2.ÜRÜNLER....................................................... 3 2.1. Ürün Kaydı Oluşturma........................................

Detaylı

GİRİŞ KULLANIM KILAVUZU

GİRİŞ KULLANIM KILAVUZU İçindekiler GİRİŞ... 2 KULLANIM KILAVUZU... 3 Kullanıcı Arayüzü;... 3 Full sürümde yer alan modüller;... 4 Finans Modülü... 5 Yeni Cari hesap nasıl eklenir?... 5 Cari Hesap Fişi Nasıl Oluşturulur?... 8

Detaylı

w w w. e - t o p l u s m s. c o m

w w w. e - t o p l u s m s. c o m TANITIM KİTİ w w w. e - t o p l u s m s. c o m İÇİNDEKİLER Sayfa Başlığı Sayfa Numarası Ana Sayfa 2 Ana Sayfa» Numara Sepeti 3 Rehber» Kayıtlı Gruplar 4 Rehber» Kayıtlı Gruplar 5 Rehber» Excel İle Numara

Detaylı

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Müşterilerine daha iyi hizmet vermek ve kurumsallaşmak isteyen tüm kuaförlere hitap eden programı

Detaylı

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Açma alt başlığının altında bulunan Cari/Kıymetli Maden Hesabı Açma, Tasarruf Hesabı Açma veya Katılma Hesabı Açma seçeneklerinden

Detaylı

WOLVOX Veri Transfer. AKINSOFT WOLVOX Veri Transfer Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01

WOLVOX Veri Transfer. AKINSOFT WOLVOX Veri Transfer Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 19.11.2014 1 1.ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA BİLGİ AKINSOFT Veri Transferi hali hazırda kullanmakta olduğunuz 3. parti yazılımlardan veri almak ve bu

Detaylı

RPMNET WOLVOX REPORTER

RPMNET WOLVOX REPORTER RPMNET WOLVOX REPORTER TANITIM : EFAR YAZILIM LTD.STI Tarafından Geliştirilen EFAR Wolvox Reporter AKINSOFT Wolvox Kullanıcılarının Android İşletim Sistemi Yüklü Cep Telefonlarından Online Olarak Kullandıkları

Detaylı

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız?

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart uygulaması; kişi veya firmaların sisteme üye olarak sevdiklerine, dostlarına, çözüm ortaklarına, personeline fidan bağışını e-kart olarak

Detaylı

Wolvox Web Entegrasyon. AKINSOFT Wolvox Web Entegrasyon Yardım Dosyası

Wolvox Web Entegrasyon. AKINSOFT Wolvox Web Entegrasyon Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 07.05.01 Tarih : 11.05.2016 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ AKINSOFT WOLVOX Web Entegrasyonu programı WOLVOX ERP programından stok XML gönderimi, AKINSOFT E-Ticaret

Detaylı

GENEL BAKIŞ MOBILTECH

GENEL BAKIŞ MOBILTECH GENEL BAKIŞ MOBİL ÇÖZÜMÜMÜZ ile sağlanacak kazanımları sıralarsak; İşletme maliyetlerinizi azaltır, Daha verimli ve güncel bilgilerle çalışmasını sağlar, Anlık olarak merkezden hatasız bilgi alımını sağlar,

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Beyanname

AKINSOFT WOLVOX Beyanname AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 08.08.2012 Sayfa 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ programı, ticari işletmelerin periyodik sürelerde resmi olarak vergi dairelerine vermesi

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Satışınızı artırmak ve masraflarınızı

Detaylı

ONLINE MUHASEBE PROGRAMI

ONLINE MUHASEBE PROGRAMI ONLINE MUHASEBE PROGRAMI Pc, Tablet, Telefon veya Web de Aynı Anda Online Çalışan Muhasebe Programı Stok, Cari, Fatura, İrsaliye, Sipariş, Kasa, Banka, Çek, Senet, İş Emri-Servis, Kurlar, Raporlar. Online

Detaylı

Ticari Yazılım (ERP-MRP)

Ticari Yazılım (ERP-MRP) Ticari Yazılım (ERP-MRP) DARA ticari yazılım her sektörde faaliyet gösteren işletmelerin pazarlama, sipariş, üretim, satın alma, muhasebe & finans, insan kaynakları gibi temel işlemlerini yapabilmelerini

Detaylı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Meryem Yavaş Boyut Ltd. Şti Temmuz 2008 Özet : Bu doküman, Selçuk Ecza Deposu web depo uygulaması hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Web depo uygulamasının

Detaylı

Her Şey Kontrol Altında

Her Şey Kontrol Altında Her Şey Kontrol Altında Genresman Restaurant Manager General Software, Genresman markasıyla, 2001 yılından bu güne değin, sadece konuk ağırlama sektöründe hizmet vermektedir. Genresman, sektörün öncü kuruluşlarının

Detaylı

TIGER BAYİ YÖNETİM SİSTEMİ...3

TIGER BAYİ YÖNETİM SİSTEMİ...3 İçindekiler Tablosu TIGER BAYİ YÖNETİM SİSTEMİ...3 1. Özellikler.. 3 2. Kullanım...4 2.1. Ana Ekran Mali Durum Modülü...6 2.1.1. Vadesi Gelmeyen Çekler...8 2.1.2. Vadesi Gelmeyen Senetler...8 2.1.3. Teslim

Detaylı

Programa ilk girişte, öndeğer masaüstü seçimi yapabileceğiniz bir ekran karşınıza gelir. Program tarafından 6 adet öndeğer masa üstü önerilir:

Programa ilk girişte, öndeğer masaüstü seçimi yapabileceğiniz bir ekran karşınıza gelir. Program tarafından 6 adet öndeğer masa üstü önerilir: LOGO GO 3 Kullanım Öndeğer Masaüstü Seçimi Programa ilk girişte, öndeğer masaüstü seçimi yapabileceğiniz bir ekran karşınıza gelir. Program tarafından 6 adet öndeğer masa üstü önerilir: Genel Satış Uzmanı

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz

BİZ AKINSOFT uz. BİZ AKINSOFT uz Türkiye ninvizyonu BİZ AKINSOFT uz Kurulduğumuz günden bu yana profesyonel iş anlayışımız, genç, dinamik kadromuz, insanlığa verdiğimiz değer, hedeflerimiz, inandığımız ilkelerden asla taviz vermeyen yapımız

Detaylı

Kasa Cari Stok. Fatura Çek/Senet Banka. İrsaliye Sipariş Fatura

Kasa Cari Stok. Fatura Çek/Senet Banka. İrsaliye Sipariş Fatura Kasa Cari Stok Fatura Çek/Senet Banka İrsaliye Sipariş Fatura Depo Sayım Seri No. Barkod Kredi Kartı Mail Order Yönetici Taşören Hızlı Üretim Kasa 1. Serbest Kasa Girişi 2. Cari Hesaptan Nakit Tahsilat

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu.

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu. Türkiye ninvizyonu MİSYONUMUZ Müşterilerine en iyi hizmeti ve desteği sunmak adına, ülkemizde ve tüm dünyada AKINSOFT Çözüm Ortağı Ağını kurmak ve tüm sektörlere yüksek teknoloji ulaştırmaktır. AKINSOFT;

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu.

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu. Türkiye ninvizyonu MİSYONUMUZ Müşterilerine en iyi hizmeti ve desteği sunmak adına, ülkemizde ve tüm dünyada AKINSOFT Çözüm Ortağı Ağını kurmak ve tüm sektörlere yüksek teknoloji ulaştırmaktır. AKINSOFT;

Detaylı

Hızlı Sipariş Sistemleri

Hızlı Sipariş Sistemleri Hızlı Sipariş Sistemleri Smart Order TAG Nedir? Smart Order TAG, akıllı ve temazsız sipariş alma sistemidir. Sistem İşletmenizin ağ ı üzerinde çalışmaktadır. Harici bir uygulama ile çalışmaz, web tabanlıdır.

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

Global Menkul Değerler. Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu

Global Menkul Değerler. Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu Global Menkul Değerler Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu İÇERİK 1. Yeni Sanal Şube Hakkında... 4 2. Ekranlar... 4 2.1. Ana sayfa... 4 2.1.1. Varlıklarım... 5 2.1.2. Favoriler... 6 2.1.3. BIST 100-Artanlar-Azalanlar...

Detaylı

Mobil satış ve dağıtım sistemini kullanmanız için on neden:

Mobil satış ve dağıtım sistemini kullanmanız için on neden: Mobil Satış Dağıtım Sistemi Mobil satış ve dağıtım sistemini kullanmanız için on neden: Sıcak satış yapabilir, sipariş alabilirsiniz Satış anında fatura kesebilirsiniz. Doğru ve hızlı tahsilat (nakit,

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Kullanıcı dostu kontrol panelli dünya standartlarında web tasarım uygulaması.

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu.

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu. Türkiye ninvizyonu MİSYONUMUZ Müşterilerine en iyi hizmeti ve desteği sunmak adına, ülkemizde ve tüm dünyada AKINSOFT Çözüm Ortağı Ağını kurmak ve tüm sektörlere yüksek teknoloji ulaştırmaktır. AKINSOFT;

Detaylı

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız.

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 1. Üyelik 1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 2. Belirtmiş olduğunuz e-mail adresine YazBee tarafından gönderilen onay mailini onaylayınız. Doğrudan

Detaylı

Güvenilir ve dinamik yapısıyla her zaman yanınızda

Güvenilir ve dinamik yapısıyla her zaman yanınızda Güvenilir ve dinamik yapısıyla her zaman yanınızda Modüller STOK YÖNETİMİ DEPO YÖNETİMİ CARI HESAP YÖNETİMİ KASA YÖNETİMİ BANKA YÖNETİMİ SATIŞ PAZARLAMA SATINALMA E-TİCARET SİSTEMİ ve YÖNETİMİ MOBİL SATIŞ

Detaylı

MİSYONUMUZ Barsoft Barkod Çözümleri, Perakende sektöründe yaklaşık 15 yıllık bir deneyimin ardından, yine sektördeki deneyimli personeli ile 7 yıl önce kurulan bir yazılım firmasıdır. Amacımız barkodun

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi kanalı üzerinden Otomatik Katılım kapsamındaki sözleşmeniz için katkı payı tutarı kesinti oranınızı değiştirebilirsiniz. 1 2 Ziraat Emeklilik web sitesinde

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT olarak biz de varız demektir.

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT olarak biz de varız demektir. BİZ AKINSOFT uz MİSYONUMUZ Müşterilerine en iyi hizmeti ve desteği sunmak adına, ülkemizde ve tüm dünyada AKINSOFT Çözüm Ortağı Ağını kurmak ve tüm sektörlere yüksek teknoloji ulaştırmaktır. VİZYONUMUZ

Detaylı

Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu!

Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu! Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu! Firmanıza özel karşılama ekranı oluşturabilir, farklı kimlik doğrulama yöntemlerini kolaylıkla belirleyebilirsiniz. İnternet erişimlerini kayıt

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu.

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu. MİSYONUMUZ Müşterilerine en iyi hizmeti ve desteği sunmak adına, ülkemizde ve tüm dünyada AKINSOFT Çözüm Ortağı Ağını kurmak ve tüm sektörlere yüksek teknoloji ulaştırmaktır. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste,

Detaylı

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu.

BİZ AKINSOFT uz. AKINSOFT; 15 m2 lik ofiste, Harddiski olmayan bilgisayarla, Hiç bir sermaye desteği almadan, 1995 Yılında Kuruldu. Türkiye ninvizyonu MİSYONUMUZ Müşterilerine en iyi hizmeti ve desteği sunmak adına, ülkemizde ve tüm dünyada AKINSOFT Çözüm Ortağı Ağını kurmak ve tüm sektörlere yüksek teknoloji ulaştırmaktır. AKINSOFT;

Detaylı

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Her doktorun ihtiyacı olan doktor web sitesi, hasta ve doktor arasındaki

Detaylı

YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI

YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI Yorka Ticari Starter Yazılımı, Temel ön muhasebe ve cari ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlanmış bir versiyondur. 5 Ana modülden oluşmaktadır: Cari Hesaplar Stok

Detaylı

AKINSOFT Tahsilex. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT Tahsilex. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA GENEL BİLGİ AKINSOFT programı, fatura tahsilatı yapan tüm işletmelere hitap etmektedir. Program içerisinde

Detaylı

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU 1. ANASAYFA...3 2. MÜŞTERİLER...4 3. REZERVASYON...8 4. TAHSİLAT...11 5. ODA...14 6. EKSTRA...15 7. GİDERLER...19 8. BİLDİRİM...22 9. RAPOR...23 10. FATURA...28

Detaylı

MeliPOS RESTORAN OTOMASYON YAZILIMI www.melipos.com

MeliPOS RESTORAN OTOMASYON YAZILIMI www.melipos.com Genel Özellikler (Tüm MeliPOS Sürümlerinde bulunan Ortak Özellikler) Her çeşit restoran işletmesi için kullanıma uygundur. MS Windows XP, 7 ve 8 İşletim Sistemlerinin tüm 32 ve 64 bit sürümlerinde çalışır.

Detaylı

VERİ SİHİRBAZI. İşletmenizin Sihirli Değneği. VERİ SİHİRBAZI ile verilerinizi detaylı olarak inceleyebilir,

VERİ SİHİRBAZI. İşletmenizin Sihirli Değneği. VERİ SİHİRBAZI ile verilerinizi detaylı olarak inceleyebilir, VERİ SİHİRBAZI ile verilerinizi detaylı olarak inceleyebilir, işletmeniz için alacağınız kararların sürecini hızlandırabilirsiniz. VERİ SİHİRBAZI İşletmenizin Sihirli Değneği MİKROMAKS İÇİNDEKİLER Veri

Detaylı