Global Menkul Değerler. Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Global Menkul Değerler. Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu"

Transkript

1 Global Menkul Değerler Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu

2 İÇERİK 1. Yeni Sanal Şube Hakkında Ekranlar Ana sayfa Varlıklarım Favoriler BIST 100-Artanlar-Azalanlar Portföy Hesabım Portföy İşlem Hacmi Detay Rapor Aylık Hacim Raporu İşlem Limiti Detay Raporu Vergi Özet Raporu Hesap Ekstresi Hisse Nakit Hareketleri Hisse İşlemleri Hisse Alış/Satış Hisse Emir İzleme Hisse Virman Halka Arz Talep Girişi ve Halka Arz İşlem Listesi VİOP İşlemleri VİOP Alış/Satış VİOP Emir İzleme VİOP Teminat Yatırma Risk Simülasyonu Türev Piyasalar Kar Zarar Raporu Türev Araçlar Alış/Satış Teyit Formu Nakit İşlemleri Hesaba EFT Hesaba Hızlı EFT Alt Hesaplarım Arası Transfer Nakit İşlem Listesi Fon İşlemleri Fon Alış/Satış Fon Alış/Satış İşlem Listesi Çocuğumun Geleceği Fonu... 26

3 2.7. Sabit Getirili Kesin Alış/Satış Kesin Alış/Satış İşlem Listesi Kullanıcı Ayarları... 29

4 1. Yeni Sanal Şube Hakkında Değerli müşterimiz, internet teknolojilerinde yaşanan hızlı gelişmeler, mevcut sanal şubemizin yenilenmesi gereksinimini doğurmuştur. Bu sebeple yeni sanal şubemiz ile sizlerin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilen, güncel tasarım trendlerine göre hazırlanmış bir arayüze sahip, hem masaüstü hem de mobil tarayıcılardan rahatlıkla işlem yapılabilmenize olanak sağlayacak bir sanal şube yaratmak amacıyla yola çıktık. Yeni sanal şubemizi beğeneceğinizi umuyor ve sizlere bu yeni deneyiminizde yol göstermesi için ekranlarımız hakkında bilgi vermek istiyoruz. 2. Ekranlar 2.1. Ana sayfa

5 Ana sayfada bulunan detaylı ve özet portföy bilgileriniz gibi rakamları da bulabileceğiniz widgetları sürükle-bırak yöntemi ile şekilde sıralayabilirsiniz. Sayfanın sağ-alt bölümünde bulunan Ana sayfayı kişiselleştir linkinden de tek ya da çift satır görünümüne geçebilirsiniz Varlıklarım Varlıklarım widgetı nda grafik ve detay olmak üzere iki şekilde tüm varlıklarınızın özetini görüntüleyebilirsiniz.

6 Favoriler Favoriler widget ında takip etmek istediğiniz hisseleri listenize ekleyebilir, silebilir ya da sıralamasını değiştirebilirsiniz. Fiyatları anlık ya da gecikmeli olarak izleyebileceğiniz bu widget aracılığı ile listenizdeki bir hisse senedi ya da VİOP enstrümanlarınıza ait detay analizlerini görüntüleyebilir, dilerseniz tek bir tuş yardımı ile hızlı emir menüsünü çağırarak emir alış ve satış işlemi gerçekleştirebilirsiniz BIST 100-Artanlar-Azalanlar

7 Bu widget ile tüm BIST 100 hisse senetlerini, 10 adet en çok artan ve en çok azalan hisse senetlerini görüntüleyebilirsiniz. Dilerseniz tek bir tuş yardımı ile hızlı emir menüsünü çağırarak emir alış ve satış işlemi gerçekleştirebilirsiniz Portföy Portföy widgetı aracılığı ile seçmiş olduğunuz hesabınıza ait hisse senedi, VİOP pozisyonları ve teminatları, fonlar, dövizler ve diğer tüm enstrümanlarınızı görebilir, dilerseniz hızlı emir menüsünü tek bir tuşla çağırarak hisse senedi ya da VİOP alış satışı gerçekleştirebilirsiniz.

8 2.2. Hesabım Portföy Portföy ekranından ister tüm hesaplarınızı içeren portföyünüze ait isterseniz de yalnızca belli bir hesabınıza ait portföy bilgilerinizi görüntüleyebilirsiniz. Hisse senedi, VİOP pozisyonları ve VİOP teminatları, yabancı paralar ve diğer tüm finansal enstrümanlara ait bilgileri anlık olarak bu ekrandan izleyebilirsiniz.

9 İşlem Hacmi Detay Rapor Bu ekrandan belirttiğiniz tarih aralığı içerisinde yapmış olduğunuz hesap hareketlerini hacimsel bazda görüntüleyebilirsiniz Aylık Hacim Raporu Aylık Hacim Raporu ekranında portföyünüzdeki hisse senedi ve vadeli işlemlerinizin hacim raporlarını aylık bazda görüntüleyebilirsiniz.

10 İşlem Limiti Detay Raporu Bu ekranda sanal şube üzerinden yapabileceğiniz işlemlerde size özel olarak tanımlanan işlem limiti oranlarınızı görüntüleyebilir ve işlem kararlarınızı bu bilgilere istinaden alabilirsiniz.

11 Vergi Özet Raporu Bu ekran üzerinden yatırım hareketleriniz sonucunda elde etmiş olduğunuz kar ve zarar durumuna göre devlet tarafından tahakkuk ettirilen vergi tutarlarınızı, belirttiğiniz tarih aralıkları için görüntüleyebilirsiniz Hesap Ekstresi

12 Hesap ekstresi ekranında nakit, teminat ve VİOP hareketlerine dair ekstrelerinize ulaşabilirsiniz. Ayrıca sayfada görüntülediğiniz raporların çıktılarını da PDF dosya formatı şeklinde alabilirisiniz Hisse Nakit Hareketleri Hisse Nakit Hareketleri ekranında seçmiş olduğunuz hesap için iki tarih arasındaki hisse nakit hareketlerinizi görüntüleyebilirsiniz. Bu ekranda komisyon tutarlarınızı da görüntülenmektedir.

13 2.3. Hisse İşlemleri Hisse Alış/Satış Bu ekranda üzerinden hisse alış/satışa dair tüm işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ekranın alt bölümünde bulunan Şartlı Emir, Zincir Emir, Süreli Emir ve Kar Al/Zarar Kes özelliklerini seçerek hisse alış/satış emirlerinizi verebilirsiniz. Ayrıca Park et özelliğini kullanarak daha sonra borsaya iletmek için emirlerinizi hazırlayıp park edebilir ve Emir İzleme ekranından işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

14 Hisse Emir İzleme Bu ekranda borsaya iletilmek üzere vermiş olduğunuz hisse emirlerinizi görüntüleyebilirsiniz. Detaylarınızı hisse isimleri, alış ve satışa göre işlem tipleri, emirlerinizin verildiği tarih gibi seçenekler ile filtreleyebilirsiniz. Ayrıca bekleyen, gerçekleşen ve iptal edilen emirlere göre de filtreleme imkanına bu ekran aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Yine bu ekranda bulabileceğiniz zincir emir, şartlı emir ve süreli emir sekmeleri üzerinden mevcut emirlerinizi görüntüleyebilir, güncelleme yapabilir ve dilerseniz yeni emirler verebilirsiniz.

15 Hisse Virman Bu ekranda mevcut hesaplarınız arasında sahip olduğunuz hisselerin transferini gerçekleştirebilirsiniz Halka Arz Talep Girişi ve Halka Arz İşlem Listesi

16 Halka Arz Talep Girişi ekranı ile piyasada bulunan halka arz edilmiş senetlerini görebilir, talepte bulunabilir ve yeni halka arz taleplerinizi iletebilirsiniz. Halka Arz İşlem Listesi ekranı ile de mevcut halka arz taleplerinizi görüntüleyebilirsiniz.

17 2.4. VİOP İşlemleri VİOP Alış/Satış Bu ekran aracılığı ile Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasalarındaki alış/satış işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ekranın sağ bölümünde bulunan VİOP Teminatları widget ından teminat bilgilerinizi ve hemen altındaki ekrandan da seçmiş olduğunuz işlem detaylarına göre anlık olarak oluşan Risk Sonuçlarınızı görüntüleyebilirsiniz.

18 VİOP Emir İzleme VİOP Emir İzleme ekranı aracılığı ile vermiş olduğunuz VİOP Alış ve Satış emirlerinizi takip edebilir, dilerseniz güncelleme yapabilirsiniz VİOP Teminat Yatırma Bu ekran yardımı ile VİOP alış/satış emirlerinizin gerçekleşmesi için gereken teminatlarınızı yatırabilirsiniz ya da çekebilirsiniz.

19 Risk Simülasyonu Risk simülasyonu ekranı, almak istediğiniz VİOP pozisyonlarınızın gerçekleşmesi için ne kadarlık bir teminat yatırmanız gerektiği bilgisini veren ve bu doğrultuda karar aşamasında size destek olan özel olarak hazırlanmış bir algoritmadır.

20 Türev Piyasalar Kar Zarar Raporu Türev piyasalarında almış olduğunuz pozisyonlara ve neticelerine göre oluşan kar ve zarar durumunuzu bu rapor üzerinden kontrol edebilirsiniz.

21 Türev Araçlar Alış/Satış Teyit Formu Türev piyasalarda yapılan işlemlerin raporunu veren bir rapordur.

22 2.5. Nakit İşlemleri Hesaba EFT Para transferi yapmak için kullanabileceğiniz ekrandır. Transfer yapacağınız kişinin IBAN numarasını ya da IBAN numarasını bilmiyorsanız hesap numarasını yazarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

23 Hesaba Hızlı EFT Hızlı EFT ekranı sayesinde transfer edilecek hesaba dair bilgileri tekrar tekrar yazmanıza gerek kalmadan kaydetmiş olduğunuz IBAN numaralarını tek bir tuş ile çağırarak EFT işleminizi gerçekleştirebilirsiniz Alt Hesaplarım Arası Transfer Aynı tipteki hesaplarınız arasında nakit transferi yapmak için kullanabileceğiniz ekrandır.

24 Nakit İşlem Listesi Bu ekran aracılığı ile hesaplarınıza göre belirlediğiniz tarih aralıklarında yapmış olduğunuz EFT/Havale ve Nakit İşlemlerinizin listesini çekebilirsiniz.

25 2.6. Fon İşlemleri Fon Alış/Satış Bu ekranı kullanarak portföyünüzdeki mevcut fonlarınızı görüntüleyebilir, yenilerini ekleyebilir, satabilir ya da istediğiniz başka fonların alış/satış işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

26 Fon Alış/Satış İşlem Listesi Yapmış olduğunuz tüm fon alış/satış işlemlerini belirttiğiniz tarih aralıklarında görüntüleyebileceğiniz ekrandır Çocuğumun Geleceği Fonu

27 Bu ekran aracılığı ile belirlediğiniz bir tutarın kredi kartınızı kullanarak her ay kartınızdan kesilmesini sağlayabilir fonlarınızın düzenli olarak birikmesini sağlayabilirsiniz Sabit Getirili Kesin Alış/Satış Bu ekranı kullanarak portföyünüzdeki mevcut sabit getirili menkul kıymetleri görüntüleyebilir, yenilerini ekleyebilir, satabilir ya da istediğiniz başka sabit getirili menkul kıymetlerin alış/satış işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

28 Kesin Alış/Satış İşlem Listesi Bu ekran ile gerçekleştirdiğiniz sabit getirili menkul kıymetleri seçtiğiniz ettiğiniz tarih aralıklarına göre görüntüleyebilirsiniz.

29 2.8. Kullanıcı Ayarları Kullanıcı Ayarları ekranı ile kişisel bilgilerinizi görüntüleyebilir (Güncellemek için müşteri temsilciniz ile görüşmeniz gerekmektedir) ve tercih ettiğiniz oturum süresini değiştirebilirsiniz. Ayrıca yine bu ekran aracılığı ile parola ve şifrenizi de güncelleyebilirsiniz.

OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI

OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI BÖLÜMLER 1. Anasayfa 2. Hesabım 2.1. Portföy 2.2. İşlem Hacim Detay Raporu 2.3. Aylık Hacim Raporu 2.4. Hesap Ekstresi 2.5. Hisse Hareketleri 2.6. Günlük İşlem

Detaylı

Osmanlı Yatırım da 3 ü 1 arada Matriks Trader

Osmanlı Yatırım da 3 ü 1 arada Matriks Trader Osmanlı Yatırım da 3 ü 1 arada Matriks Trader Osmanlı Yatırım Matriks Trader Tek şifre ile tüm piyasalara erişim 3 ü 1 arada izleme ve işlem yapma imkanı Ücretsiz kullanım ve anlık veri imkanı Gerçek portföy

Detaylı

Osmanlı Yatırım da 3 ü 1 arada Matriks Trader

Osmanlı Yatırım da 3 ü 1 arada Matriks Trader Osmanlı Yatırım da 3 ü 1 arada Matriks Trader Osmanlı Yatırım Matriks Trader Tek şifre ile tüm piyasalara erişim 3 ü 1 arada izleme ve işlem yapma imkanı Ücretsiz kullanım ve anlık veri imkanı Gerçek portföy

Detaylı

BorsaOnline. ebroker Kullanım Kılavuzu

BorsaOnline. ebroker Kullanım Kılavuzu BorsaOnline ebroker Kullanım Kılavuzu 1 BorsaOnline 1. BorsaOnline 2. Portföy 3. Hisse Senedi Emir Girişi 4. VİOP Emir Girişi 5. Bekleyen İşlemler 6. Gerçekleşen İşlemler 7. İptal Edilen İşlemler 8. Emir

Detaylı

PLATFORMLAR OSMANLI AKTİF TRADER

PLATFORMLAR OSMANLI AKTİF TRADER PLATFORMLAR OSMANLI AKTİF TRADER OSMANLI AKTİF TRADER Osmanlı Aktif Trader; Osmanlı Menkul e-şube üzerinden açabileceğiniz, Piyasayı online izleyebileceğiniz, E-şube ile aynı komisyon oranlarında, hisse

Detaylı

OSMANLI AKTİF TRADER. Osmanlı Aktif Trader;

OSMANLI AKTİF TRADER. Osmanlı Aktif Trader; OSMANLI AKTİF TRADER Osmanlı Aktif Trader; Osmanlı Menkul e-şube üzerinden açabileceğiniz, Piyasayı online izleyebileceğiniz, E-şube ile aynı komisyon oranlarında, hisse senedi, Viop, varant, opsiyon piyasalarında

Detaylı

OSMANLI AKTİF TRADER. Osmanlı Aktif Trader;

OSMANLI AKTİF TRADER. Osmanlı Aktif Trader; OSMANLI AKTİF TRADER Osmanlı Aktif Trader; Osmanlı Menkul e-şube üzerinden açabileceğiniz, Ücretsiz olarak piyasayı online izleyebileceğiniz, E-şube ile aynı komisyon oranlarında, hisse senedi, viop, varant,

Detaylı

TradeAll TR Mobil Uygulaması Kullanım Kılavuzu

TradeAll TR Mobil Uygulaması Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1- na Giriş 2- Açılış Ekranı 3- Menü Adımları 4-Portföy Ekranı 5-Zincir Emir 6-Alarm Hazırlama 7-Ayarlar 1- TradeAll TR Mobil Uygulamasına Giriş TradeAll TR mobil uygulamasına giriş yapmak

Detaylı

TURKISH YATIRIM İNTERNET ŞUBESİ AÇILIŞ SAYFASI

TURKISH YATIRIM İNTERNET ŞUBESİ AÇILIŞ SAYFASI TURKISH YATIRIM İNTERNET ŞUBESİ DAHA HIZLI ve DAHA KOLAY İnternet şubede her sayfada sayaç bulunmaktadır. Böylelikle müşterilerimiz, şube üzerinde herhangi bir alanı tıkladığında sayaç sıfırlanacak; 20

Detaylı

TradeAll TR Tablet&Web Uygulaması Kullanım Kılavuzu

TradeAll TR Tablet&Web Uygulaması Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1- Uygulamaya Giriş 2- Açılış Ekranı 3- Menü Adımları 4- Portföy Ekranı 5- Zincir Emir 6- Teknik Analiz 7- Ayarlar 1. Uygulamaya Giriş TradeAll TR Tablet Uygulamasına Giriş TradeAll TR tablet

Detaylı

İNTEGRAL MENKUL DEĞERLER HİSSE/VİOP E-ŞUBE İŞLEMLERİ

İNTEGRAL MENKUL DEĞERLER HİSSE/VİOP E-ŞUBE İŞLEMLERİ İNTEGRAL MENKUL DEĞERLER HİSSE/VİOP E-ŞUBE İŞLEMLERİ www.integralmenkul.com.tr adresinden GiRiŞ sekmesinden e-şubeye giriş yapılır Açılan pencereden BİST ya da VİOP seçilir E-şube giriş ekranı: Uzaktan

Detaylı

YATIRIM PORTALI E - Ş UBE

YATIRIM PORTALI E - Ş UBE YATIRIM PORTALI E - Ş UBE NEDEN OSMANLI MENKUL E-ŞUBE? Kolay hesap açma sürecimiz, Uygun komisyon oranlarımız, Ürün çeşitliliğimiz, Fonksiyon çeşitliliğimiz, Ürün bazında raporlama sistemimiz, Canlı destek

Detaylı

OSMANLI MENKUL DEĞERLER A.Ş. YATIRIM PORTALI / E-ŞUBE

OSMANLI MENKUL DEĞERLER A.Ş. YATIRIM PORTALI / E-ŞUBE OSMANLI MENKUL DEĞERLER A.Ş. YATIRIM PORTALI / E-ŞUBE Neden Osmanlı Menkul E-şube Kolay hesap açma sürecimiz, Uygun komisyon oranlarımız, Ürün çeşitliliğimiz, Fonksiyon çeşitliliğimiz, Ürün bazında raporlama

Detaylı

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Açma alt başlığının altında bulunan Cari/Kıymetli Maden Hesabı Açma, Tasarruf Hesabı Açma veya Katılma Hesabı Açma seçeneklerinden

Detaylı

II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim?

II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim? ASYAMOBİL ASYAMOBİL I. AsyaMobil Nedir? II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim? III. AsyaMobil in Yenilikleri Nelerdir? IV. Mobil Şifreci mi Nasıl Aktive Edebilirim? V. AsyaMobil Şube ye Nasıl Giriş Yapabilirim?

Detaylı

OYAK YATIRIM FX Meta İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu

OYAK YATIRIM FX Meta İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu İçindekiler: FX Meta İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu 1- Demo Hesap Açılışı 2- Genel Görünüm 3- Alım-Satım İşlemleri 4- Stop-Limit İşlemleri 5- Pozisyon Kapatma 6- Grafiklerin Kullanımı 7- Göstergeler

Detaylı

BORSACEPTE ANDROID UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU

BORSACEPTE ANDROID UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU BORSACEPTE ANDROID UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU BorsaCepte ile portföyünüze mobil erişiminizin olduğu her yerden 7 gün 24 saat ulaşıp gerçek zamanlı olarak işlem yapabilir; hisse senedi ve VOB verilerini,

Detaylı

A1FX MT4 İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu

A1FX MT4 İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu A1FX MT4 İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu İçindekiler: 1- Demo Hesap Açılışı (Gerçek Hesap Girişi) 2- Genel Görünüm 3- Alım-Satım İşlemleri 4- Stop-Limit İşlemleri 5- Pozisyon Kapatma 6- Grafiklerin Kullanımı

Detaylı

WEBFXPLUS. 1. Webfxplus, IMKB, VOB, Serbest Piyasa ve Yurtdışı Piyasaları olmak üzere çok geniş kapsamda piyasa verileri görüntülemenize imkân sunar.

WEBFXPLUS. 1. Webfxplus, IMKB, VOB, Serbest Piyasa ve Yurtdışı Piyasaları olmak üzere çok geniş kapsamda piyasa verileri görüntülemenize imkân sunar. WEBFXPLUS GENEL ÖZELLİKLER 1. Webfxplus, IMKB, VOB, Serbest Piyasa ve Yurtdışı Piyasaları olmak üzere çok geniş kapsamda piyasa verileri görüntülemenize imkân sunar. 2. Webfxplus sınırlandırılmamış, kişiselleştirilebilen

Detaylı

ŞEKER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş İNTERNET ŞUBESİ KULLANIM KILAVUZU. İnternet Şubesine Giriş İşlemleri

ŞEKER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş İNTERNET ŞUBESİ KULLANIM KILAVUZU. İnternet Şubesine Giriş İşlemleri ŞEKER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş İNTERNET ŞUBESİ KULLANIM KILAVUZU İnternet Şubesine Giriş İşlemleri İnternet şubesine girişte güvenlik gereği tek kullanımlık SMS sistemine geçilmiştir. Parola alanına

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

HDI SİGORTA ELMA KULLANIM KILAVUZU

HDI SİGORTA ELMA KULLANIM KILAVUZU HDI SİGORTA ELMA KULLANIM KILAVUZU Yönetim Bilgi Sistemleri ELMA RAPORLAMA PORTALI KULLANIM KILAVUZU 1. Yeni programımıza erişmek için http://elma.hdisigorta.com.tr linkine tıklayınız. 2. Kullanıcı adı

Detaylı

VOB E-ŞUBE GİRİŞ İŞLEMLERİ İNTEGRAL MENKUL DEĞERLER

VOB E-ŞUBE GİRİŞ İŞLEMLERİ İNTEGRAL MENKUL DEĞERLER VOB E-ŞUBE GİRİŞ İŞLEMLERİ 1 İnternet Explorer web tarayıcısı kullanılarak www.integralmenkul.com.tr adresinden GİRİŞ sekmesinden giriş yapılır 2 Açılan pencerelerden, VOB seçilir. 3 E- Şube kullanımı

Detaylı

Garanti Yatırım FX Trader Java İşlem Platformu

Garanti Yatırım FX Trader Java İşlem Platformu Garanti Yatırım FX Trader Java İşlem Platformu Döküman İçeriği 2.13 Garanti FX Trader Java... 3 2.13.1 FX Ana Menü... 3 2.13.2 FX Fiyat İzleme ve Emir Ekranları:... 3 2.13.3 FX Teminat İzleme Alanı:...

Detaylı

BİST E-ŞUBE GİRİŞ İŞLEMLERİ İNTEGRAL MENKUL

BİST E-ŞUBE GİRİŞ İŞLEMLERİ İNTEGRAL MENKUL BİST E-ŞUBE GİRİŞ İŞLEMLERİ 1 İnternet Explorer web tarayıcısı kullanılarak www.integralmenkul.com.tr adresinden GİRİŞ sekmesinden giriş yapılır 2 Açılan Pencerelerden, BİST Seçilir. 3 E- Şube kullanımı

Detaylı

MATRİKS E-BROKER ELEKTRONİK İŞLEM PLATFORMU MATRİKS TRADER VE JAVA MATRİKS ENTEGRASYONLARI

MATRİKS E-BROKER ELEKTRONİK İŞLEM PLATFORMU MATRİKS TRADER VE JAVA MATRİKS ENTEGRASYONLARI MATRİKS E-BROKER ELEKTRONİK İŞLEM PLATFORMU MATRİKS TRADER VE JAVA MATRİKS ENTEGRASYONLARI İMKB ve VOB Emir İletim ve Yönetim Platformu MATRİKS E-BROKER ELEKTRONİK İŞLEM PLATFORMU NEDİR? E-Broker programı,

Detaylı

Odeabank İnternet Şubesi parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz.

Odeabank İnternet Şubesi parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz. Tüm kanallarda aynı menü içeriği ve sıralaması Tüm kanallarda birbiri ile uyumlu, yenilikçi işlem akışı Tüm kanallarda birbiri ile uyumlu tasarım Kişiselleştirme: Yeni iki ara yüzden dilediğini seçebilme

Detaylı

Tera Menkul FX Platformu Kullanıcı Kılavuzu

Tera Menkul FX Platformu Kullanıcı Kılavuzu Tera Menkul FX Platformu Kullanıcı Kılavuzu MetaTrader4 Kullanım Rehberi GENEL GÖRÜNÜM Metatrader temel olarak 3 bölümden oluşur. Bunlar sırasıyla Piyasa Gözlem Ekranı, Grafik Ekranı ve Terminal Ekranıdır.

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ (Öğrenciler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Uzaktan eğitim öğrenme yönetim sistemine web ortamından

Detaylı

Ata Foreks Trader Kullanım Kılavuzu

Ata Foreks Trader Kullanım Kılavuzu Ata Foreks Trader Kullanım Kılavuzu Page 1 of 13 İçindekiler 1.) Ata Foreks Trader Programının Kurulumu ve Platforma Giriş... 3 1.1.) Ata Foreks Trader Programının Kurulması...3 1.2.) Ata Foreks Trader

Detaylı

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması www.akillibiletim.com Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi uygulamasının tasarım ve geliştirme sürecinde göz önünde bulundurulan en önemli husus, uygulamanın herkes

Detaylı

Açılan pencerede tarafınıza iletilen kullanıcı adı ve şifre ile oturum açabilirsiniz.

Açılan pencerede tarafınıza iletilen kullanıcı adı ve şifre ile oturum açabilirsiniz. Masa üstündeki ikon üzerine tıklayarak Tradexpress`i çalıştırabilirsiniz. Açılan pencerede tarafınıza iletilen kullanıcı adı ve şifre ile oturum açabilirsiniz. Oturum açmadan önce şifre değiştir kutucuğuna

Detaylı

PİYASA İZLEME EKRANI, EBROKER UYGULAMASI İLE EMİR İLETİMİ

PİYASA İZLEME EKRANI, EBROKER UYGULAMASI İLE EMİR İLETİMİ PİYASA İZLEME EKRANI, EBROKER UYGULAMASI İLE EMİR İLETİMİ 1. Artık alım satım işlemlerinizi gerçekleştirmeye hazırsınız. Sizlere ücretsiz olarak sunduğumuz piyasa izleme ekranına ulaşmak için İnternet

Detaylı

FX Matriks İşlem Platformu

FX Matriks İşlem Platformu FX Matriks İşlem Platformu 25/8/2014 Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş. İçerik Matriks FX İşlemleri... 2 1 FX Ana Menü... 2 2 FX Fiyat izleme ve emir ekranları:... 2 3 FX Teminat İzleme Alanı:... 3

Detaylı

Allianz ım Mobil Uygulaması

Allianz ım Mobil Uygulaması Allianz ım Mobil Uygulaması 1 Allanz ım Giriş Ekranı Allianz ım uygulamasını telefonunuza indirip, T.C.K.N ve parola oluşturup sisteme giriş sağlayabilirsiniz. Şifrenizi unutursanız, Şifremi Unuttum butonuna

Detaylı

ŞEKER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş İNTERNET ŞUBESİ KULLANIM KILAVUZU

ŞEKER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş İNTERNET ŞUBESİ KULLANIM KILAVUZU ŞEKER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş İNTERNET ŞUBESİ KULLANIM KILAVUZU Değerli internet şube müşterimiz, internet şubemize giriş yaptığınızda otomatik olarak hesabınıza ait portföy durumunun görüntülendiği

Detaylı

Odeabank Mobil Şube kullanıcı adı ve parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz.

Odeabank Mobil Şube kullanıcı adı ve parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz. www.odeabank.com.tr Odeabank Mobil Şube kullanıcı adı ve parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz. Ayrıca Odeabank kartınız ile giriş yaparak mobil uygulamamızdan veya İnternet Şubesi

Detaylı

(OKS)

(OKS) Otomatik BES Şube ile firmanıza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, firmanız ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Otomatik

Detaylı

Odeabank Mobil Şube kullanıcı bilgileriniz, İnternet Şubesi ile aynıdır. Parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz.

Odeabank Mobil Şube kullanıcı bilgileriniz, İnternet Şubesi ile aynıdır. Parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz. Tüm kanallarda aynı menü içeriği ve sıralaması Tüm kanallarda birbiri ile uyumlu, yenilikçi işlem akışı Tüm kanallarda birbiri ile uyumlu tasarım ios ve Android platformlarına uyum Telefon ve tablet için

Detaylı

B2B KULLANIM TALİMATI

B2B KULLANIM TALİMATI 1. AMAÇ ADO Grup şirketleri bayilerinin pazarlama ya da satış uygulamalarını yürüttüğü B2B sisteminin kullanım esaslarının belirlenmesi. 2. UYGULAMA ESASLARI 2.1. LOGİN İŞLEMLERİ 2.1.1. B2B sistemimize

Detaylı

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - iphone. Sinem Yiğit

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - iphone. Sinem Yiğit Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü Kullanıcı Kılavuzu TradeMaster FX - iphone Ürün : TradeMaster FX - iphone Hazırlayan: Sinem Yiğit Değişiklik tarihi: 07.02.2012 Versiyon: 1,0

Detaylı

EL KİTABI

EL KİTABI www.bptasitmatikonline.com EL KİTABI İÇİNDEKİLER 1. SİSTEME GİRİŞ... 3 2. MÜŞTERİ BİLGİLERİ... 4 3. FİLO BİLGİLERİ... 5 4. DEPARTMAN BİLGİLERİ... 6 4.1. Departman Ekleme/Güncelleme... 6 4.2. Departmanlara

Detaylı

İNTERNET ŞUBESİ KULLANIM KILAVUZU

İNTERNET ŞUBESİ KULLANIM KILAVUZU İNTERNET ŞUBESİ KULLANIM KILAVUZU İnternet Şubesi: ICBC Turkey İnternet Şubesi Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki dilde hizmet vermektedir. İnternet Şubesine web sitemiz (www.icbc.com.tr) üzerinden giriş

Detaylı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Meryem Yavaş Boyut Ltd. Şti Temmuz 2008 Özet : Bu doküman, Selçuk Ecza Deposu web depo uygulaması hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Web depo uygulamasının

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FİORİ KULLANIM KILAVUZU (Lisans Öğrencisi) v1.1 (02.08.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 04.04.2018 v1.1 02.08.2018

Detaylı

HCT BİLİŞİM ORDINO REPORT KULLANIM KILAVUZU

HCT BİLİŞİM ORDINO REPORT KULLANIM KILAVUZU HCT BİLİŞİM ORDINO REPORT KULLANIM KILAVUZU İçindekiler BÖLÜM 1...2 1.1 Açıklama...2 BÖLÜM 2...4 2.1 Giriş Ekranı...4 BÖLÜM 3...5 3.1 Giriş...5 3.2 Raporlar...5 3.2.1 İşlem Sonuç Raporu...5 3.2.2 Emir

Detaylı

YATIRIM PORTALI E-ŞUBE

YATIRIM PORTALI E-ŞUBE YATIRIM PORTALI E-ŞUBE OSMANLI MENKUL E-ŞUBE Yenilenen tasarımı, ürün çeşitliliği ve fonksiyonları ile e-şubemizi çok seveceksiniz. 4 NEDEN OSMANLI MENKUL E-ŞUBE? Yatırım ürünü çeşitliliği, Hisse, Vadeli,

Detaylı

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız?

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart uygulaması; kişi veya firmaların sisteme üye olarak sevdiklerine, dostlarına, çözüm ortaklarına, personeline fidan bağışını e-kart olarak

Detaylı

İşlem Listesi. Para Transferleri. Başka Bankaya Transfer[EFT] Hesaba EFT Kredi Kartına EFT İsme EFT IBAN ile EFT EFT Sorgulama EFT İptal

İşlem Listesi. Para Transferleri. Başka Bankaya Transfer[EFT] Hesaba EFT Kredi Kartına EFT İsme EFT IBAN ile EFT EFT Sorgulama EFT İptal İşlem Listesi Para Transferleri Başka Bankaya Transfer[EFT] Hesaba EFT Kredi Kartına EFT İsme EFT IBAN ile EFT EFT Sorgulama EFT İptal Havale Hesaplarınız Arası Havale Başka Hesaba Havale İsme Havale Havale

Detaylı

MetaTrader 4 ios. Kullanım Kılavuzu

MetaTrader 4 ios. Kullanım Kılavuzu İçerik İçerik 01 Kurulumu 02 Mevcut Hesaba Giriş (Demo / Real) 03 Çalışma Alanı Fiyatlar Grafik İşlem Tarihçe Ayarlar 04 Emir Girişi Pozisyon Açma Pozisyon Kapama 01 Kurulumu Kurulumu B urganfx setup dosyasını

Detaylı

SAXOTRADER PLATFORMU İLE DÜNYA BORSALARINDA HİSSE SENEDİ İŞLEMİ

SAXOTRADER PLATFORMU İLE DÜNYA BORSALARINDA HİSSE SENEDİ İŞLEMİ SAXOTRADER PLATFORMU İLE DÜNYA BORSALARINDA HİSSE SENEDİ İŞLEMİ Saxo Capital Markets Menkul Değerler A.Ş. Dereboyu Caddesi Meydan Sokak Beybi Giz Plaza K:30 Maslak-İstanbul Tel: 0 212 705 58 00 / 705 58

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

Hiperkitap Kullanım Kılavuzu

Hiperkitap Kullanım Kılavuzu Hiperkitap Kullanım Kılavuzu Ana sayfa açıldığında istediğiniz dili sağ tarafta olduğu gibi seçebilirsiniz. Arama çubuğundan istediğiniz yayın için arama yapabilirsiniz. Çıkan sonuç listesinden kitabın

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürüm 1.0 Aralık 2015

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürüm 1.0 Aralık 2015 y Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürüm 1.0 Aralık 2015 Bulut Depolama, genel bir terimle "dosya barındırma" hizmeti sunan bir yazılım sistemidir. Bu hizmet sayesinde önemli dosyalarınızı yedekleyebilir veya

Detaylı

YASAL BİLGİLER. Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin sunduğu hizmetlere ve risk bildirim formlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

YASAL BİLGİLER. Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin sunduğu hizmetlere ve risk bildirim formlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. YASAL BİLGİLER Burada yer alan bilgiler, Sermaye Piyasası Kurulu nun III-39.1 sayılı Yatırım Kuruluşlarının Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Tebliği nin 28. maddesi hükümleri gereği açıklanmaktadır.

Detaylı

MTP KULLANIM KLAVUZU

MTP KULLANIM KLAVUZU MTP KULLANIM KLAVUZU İçindekiler MTP KULLANIM KLAVUZU İçindekiler... 1 ANA MENÜ... 2 Firma Ve Müşteri Bilgilerini Güncelleme... 3 Maliyet Hesaplamaları... 4 AYARLAR... 6 TEKLİF HAZIRLAMA... 6 Teklif Ekranı...

Detaylı

Polisan Bayi Portalı Kullanıcı Dokümanı. http://bayiportal.polisan.com.tr/

Polisan Bayi Portalı Kullanıcı Dokümanı. http://bayiportal.polisan.com.tr/ http://bayiportal.polisan.com.tr/ Polisan Bayi/Müşteri Portali: İnternet üzerinden Satınalma işlemi yapabilir, Teslimatlarınıza, Muhasebesel kayıtlarınıza, Satınalma Raporlarınıza, (Anket-Duyuru-Uyarı)

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ KILAVUZU v1.1 (26.10.2018) st.bau.edu.tr 1 Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 06.04.2018 Gökçe Begüm AVCI v1.1 26.10.2018

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ (Eğitmenler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Uzaktan eğitim öğrenme yönetim sistemine web ortamından

Detaylı

AKBANK VOBFX-FOREKS KULLANIMI Ana Menülerin Ayarlanması Emir İletimi Portföy Takibi Ana Menülerin Ayarlanması Foreks programı default olarak bazı penceler ile beraber gelir, ancak bu klavuzda boş geldiği

Detaylı

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - Ipad. Sinem Yiğit

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - Ipad. Sinem Yiğit Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü Kullanıcı Kılavuzu TradeMaster FX - Ipad Ürün : TradeMaster FX - Ipad Hazırlayan: Sinem Yiğit Değişiklik tarihi: 07.02.2012 Versiyon: 1,0 Özet:

Detaylı

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Müşterilerine daha iyi hizmet vermek ve kurumsallaşmak isteyen tüm kuaförlere hitap eden programı

Detaylı

YASAL BİLGİLER. 6362 Sayılı SPKN. Uyarınca Sunmaya Yetkili Olduğumuz Hizmetler

YASAL BİLGİLER. 6362 Sayılı SPKN. Uyarınca Sunmaya Yetkili Olduğumuz Hizmetler YASAL BİLGİLER Burada yer alan bilgiler, Sermaye Piyasası Kurulu nun III-39.1 sayılı Yatırım Kuruluşlarının Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Tebliği nin 28. maddesi hükümleri gereği açıklanmaktadır.

Detaylı

ideal Portföy Modülü Kullanımı

ideal Portföy Modülü Kullanımı ideal Portföy Modülü Kullanımı v2.80 1- ideal Araç Çubuğundaki sepet şeklindeki ikona ( ) basılarak veya ana menüden tıklanarak Portföy Penceresi açılır. Ekrana aşağıdaki pencere açılır 2- Hesap eklemek

Detaylı

w w w. e - t o p l u s m s. c o m

w w w. e - t o p l u s m s. c o m TANITIM KİTİ w w w. e - t o p l u s m s. c o m İÇİNDEKİLER Sayfa Başlığı Sayfa Numarası Ana Sayfa 2 Ana Sayfa» Numara Sepeti 3 Rehber» Kayıtlı Gruplar 4 Rehber» Kayıtlı Gruplar 5 Rehber» Excel İle Numara

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu 1. Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Online İşlemler sisteminde, Basılı Evrak Stok Takip Sisteminin kullanımını anlatmak amacı ile hazırlanmıştır. Bu sistem ile; - Basılı Evrak

Detaylı

MOBİL UYGULAMA KULLANICI KILAVUZU

MOBİL UYGULAMA KULLANICI KILAVUZU MOBİL UYGULAMA KULLANICI KILAVUZU Kale Alarm uygulamasını telefonunuza yükledikten sonra Kale Alarm size bildirim gönderebilmek için izin isteyecektir. Uyarı, ses ve işaret bildirimi almak istiyorsanız

Detaylı

1.Adım: TradeAll masaüstü uygulamasını indirmek için, TradeAll web sitesine girip TradeAll Platformları butonuna tıklayın.

1.Adım: TradeAll masaüstü uygulamasını indirmek için, TradeAll web sitesine girip TradeAll Platformları butonuna tıklayın. KURULUM YÜKLEME VE SİSTEM GİRİŞ TradeAll ile Forex, Futures, CFD, Hisse Senedi ve EFT gibi tüm yatırım işlemlerinizi tek bir platform üzerinden hızlı, güvenli ve kesintisiz olarak gerçekleştirmek mümkün!

Detaylı

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM)

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) http://portal.artuklu.edu.tr Adres: MYO Yerleşkesi, MAUZEM, İstasyon/MARDİN Tel (Santral) : +90 482 213 40 02, Dâhili:

Detaylı

Kalite Sistem Laboratuarları Extranet Uygulaması El Kitabı. Versiyon 1.0

Kalite Sistem Laboratuarları Extranet Uygulaması El Kitabı. Versiyon 1.0 Kalite Sistem Laboratuarları Extranet Uygulaması El Kitabı Versiyon 1.0 2009 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1 Giriş... 4 2 Sisteme Giriş... 5 3 Şifre Hatırlatma... 6 4 Ana sayfa... 7 5 Tekliflerim... 8 6

Detaylı

Genel Bakış. gobaba.com TÜRKÇE

Genel Bakış. gobaba.com TÜRKÇE Genel Bakış gobaba.com TÜRKÇE TEMEL MÜŞTERİ GEÇİŞLERİ ÜYE OL GİRİŞ YAP DOĞRULAMA PARA YATIRMA PARA ÇEKME ALIM SATIM BORSA KULLANICI DENEYİMİ Cüzdanlar'a tıklayarak varlıklarınızı görebilir, para yatırabilirsiniz.

Detaylı

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - WebTrader. Sinem Yiğit

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - WebTrader. Sinem Yiğit Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü Kullanıcı Kılavuzu TradeMaster FX - WebTrader Ürün : TradeMaster FX - WebTrader Hazırlayan: Sinem Yiğit Değişiklik tarihi: 07.02.2012 Versiyon:

Detaylı

ARAŞTIRMA Finnet2000Plus

ARAŞTIRMA Finnet2000Plus ARAŞTIRMA Finnet2000Plus OSMANLI YATIRIM ARAŞTIRMA PLATFORMU Nedir? Finnet in özel olarak geliştirdiği hisse senetleri detay bilgileri, uzman analizleri, güncel bilanço ve haberler, teknik analiz ve piyasa

Detaylı

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş.

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 1. KURUMSAL İŞLEMLER

Detaylı

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ BAŞARI DESTEK PORTALINA GİRİŞ BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ http://destek.basariticaret.com/ adresine girdiğinizde Şekil 1 deki ekran gelmekte ve kullanıcı kodu ve şifre bölümlerini doldurmanız gerekmektedir.

Detaylı

DynEd kullanıcı bilgilerini güncelleme işlemleri

DynEd kullanıcı bilgilerini güncelleme işlemleri DynEd kullanıcı bilgilerini güncelleme işlemleri Bu dokümanın amacı; DynEd Dil Eğitim Uygulamasını MEB Okullarındaki idarecilerin, öğretmenlerin ve öğrencilerin kullanmalarını sağlamaktır. Dokümanda DynEd

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI

İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI Ana Sayfa Ana Sayfada yer alan sekmelerden Alıcı Başvurusu Yapılan Firmaları Eksik Kalan Bildirimlerinizi ve Alıcı Analiz ve Prim Borcunuzu izleyebilirsiniz. ANA SAYFA Poliçe

Detaylı

FXnet Kullanıcı Kılavuzu Mobil Platform

FXnet Kullanıcı Kılavuzu Mobil Platform FXnet Kullanıcı Kılavuzu Mobil Platform 1-Hızlı Başlangıç PrimeTrade in kullanıcı dostu FXNet platformuna gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Mobil İşlem Platformumuzu tanımak için, lütfen biraz vakit

Detaylı

Mengerler Araç Karşılaştırma Programı 2016

Mengerler Araç Karşılaştırma Programı 2016 Mengerler Araç Karşılaştırma Programı 2016 GİRİŞ SAYFASI Sisteme kayıt olduktan sonra şifrenizi unutursanız "Şifremi Unuttum" butonundan şifrenize ulaşabilirsiniz. "Şifre hatırlatma - Şifre değiştirme"

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB İçindekiler MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA... 3 MEB Yeni E-posta Sistemi Kullanım Detayları;... 4 MEBBİS ile Giriş... 5 E-posta Şifresi İle Giriş... 6 Şifre Hatırlatma Ekranında Karşılaşılan

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FİORİ KULLANIM KILAVUZU (Yüksek Lisans Öğrencisi) v1.1 (02.08.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 04.04.2018

Detaylı

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi KNet Veli Yardım Kılavuzu KNet e Erişim KNet Erişim Bilgilerini Güncelleme KNet te Öğrenci Bilgilerini Görüntüleme KNet Ekran Ara Yüzünü Özelleştirme KNet te

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

A. SİSTEME GİRİŞ. 3 B. BAYİ BİLGİLERİMİ GÜNCELLE. 3 C. KULLANICI İŞLEMLERİ. 6 1. 6 2. 7 D. ÜRÜNLER. 8 1. 8 2. 9 3. 9 4. & 11 E. SİPARİŞ. 12 1. 12 2.

A. SİSTEME GİRİŞ. 3 B. BAYİ BİLGİLERİMİ GÜNCELLE. 3 C. KULLANICI İŞLEMLERİ. 6 1. 6 2. 7 D. ÜRÜNLER. 8 1. 8 2. 9 3. 9 4. & 11 E. SİPARİŞ. 12 1. 12 2. Sayfa 1 / 34 A. SİSTEME GİRİŞ... 3 B. BAYİ BİLGİLERİMİ GÜNCELLE... 3 C. KULLANICI İŞLEMLERİ... 6 1. Yeni Kullanıcı... 6 2. Kullanıcı Yetki İşlemleri... 7 D. ÜRÜNLER... 8 1. Satıştaki Ürünler... 8 2. Gelecek

Detaylı

e-mutabakat Ekstre Gönderimi

e-mutabakat Ekstre Gönderimi e-mutabakat Ekstre Gönderimi Kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin, bs-ba formlarının, elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik

Detaylı

1 Ders İşlemleri. 1.1 Slotlar

1 Ders İşlemleri. 1.1 Slotlar Öğrenci Kılavuzu İÇİNDEKİLER 1 Ders İşlemleri... 3 1.1 Slotlar... 3 1.2 Genel Ders Programı... 4 1.3 Ders Seçme... 4 1.4 Hazırlık Yaz Okulu Derse Yazılma... 6 2 Belgeler... 6 2.1 Transkript... 6 2.2 Karne...

Detaylı

FXBOX METATRADER4 KULLANIM KILAVUZU. Mart 2012

FXBOX METATRADER4 KULLANIM KILAVUZU. Mart 2012 FXBOX METATRADER4 KULLANIM KILAVUZU Mart 2012 İçerik Tablosu 1. Oturum Açma, Kapatma ve Şifre Değiştirme 2. Çalışma Alanı 3. İşlem Yapma 4. Emir Türleri 5. Hesap Bilgileri 6. Grafik 1. Oturum Açma, Kapatma

Detaylı

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi:Giriş ekranınd dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılaraksisteme giriş yapılır. Sistem Ekranı: 4 2 Klasörler Dosyalar

Detaylı

fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim?

fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay 1. fastpay 2. fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? 3. fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt Olurum? 4. fastpay i Size Kim Önerdi? 5. fastpay e Nasıl Para Yüklenir? 6. fastpay Uygulamasına Nasıl

Detaylı

Mobil KULLANIM KILAVUZU

Mobil KULLANIM KILAVUZU Mobil KULLANIM KILAVUZU App Store / Google Play Store App Store veya Google Play Store dan Paritem uygulamasını cep telefonunuza indirmeniz yeterlidir. Ana Sayfa Uygulamayı indirdikten sonra Ana sayfa

Detaylı

Kurumsal Satış Temsilcisi Eğitim Dökümanı

Kurumsal Satış Temsilcisi Eğitim Dökümanı Kurumsal Satış Temsilcisi Eğitim Dökümanı İçindekiler 1. Giriş Ekranı 2. Genel Görünüm 3. Dosyalar 4. Takvim 5. Firmalar 6. Randevular 7. Mobil Kullanım 1. Giriş Ekranı RedCRM sistemine giriş için kullanılacak

Detaylı

Records Manager (DynEd in İnternet Kayıt Yöneticisi Yönetici Girişi) DynEd Courseware (DynEd Eğitim Yazılımları Öğrenci Girişi )

Records Manager (DynEd in İnternet Kayıt Yöneticisi Yönetici Girişi) DynEd Courseware (DynEd Eğitim Yazılımları Öğrenci Girişi ) Okul Sorumlusu olarak giriş için : Records Manager (DynEd in İnternet Kayıt Yöneticisi Yönetici Girişi) Oturum Açma Kimliği : Okul Kurum Kodu Şifre : MEBBİS üzerinden almış olduğunuz Okul şifresi Kayıt

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - Android. Sinem Yiğit

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - Android. Sinem Yiğit Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü Kullanıcı Kılavuzu TradeMaster FX - Android Ürün : TradeMaster FX - Android Hazırlayan: Sinem Yiğit Değişiklik tarihi: 07.02.2012 Versiyon:

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU Serviscell Mobil Uygulaması VELİ KULLANIM KILAVUZU İÇINDEKILER Giriş Ekranı... 4 Şifre Al... 5 Giriş... 6 Şifremi Unuttum... 7 Menü... 8 Bildirimler... 9 Öğrencim Gelmeyecek...12 Öğrenciler...13 Evim...14

Detaylı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı İçindekiler 1. Giriş Ekranı 2. Genel Görünüm 3. Dosyalar 4. Firmalar 5. Aktivasyon 1 6. Aktivasyon 2 1. Giriş Ekranı Redcrm sistemine giriş için kullanılacak linkler

Detaylı