ATİB Plochingen Faaliyet Raporu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ATİB Plochingen. 2008-2009 Faaliyet Raporu"

Transkript

1 ATİB Plochingen Faaliyet Raporu

2

3 Mart: Tarihinde yönetim kurulu seçimi yapılmıştır.

4 Her Cuma günleri 8 ile 12 yaş gurubu 15 çocuğumuza Türkçe ana dil dersi. Her Cuma günleri 14 ile 20 yaş gurubu gençlere Türkçe Tarih ve Kültür Dersleri Türkçe öğretmeni tarafından 16 Mart 2006 başlatılmış ve halen devam etmektedir.

5 25 den fazla kız Coçuğumuza Bayan Hoca hanım tarafından Cumartesi Pazar ve ayrıca tatil günleri her gün din Ahlak ve Kur-an dersleri verilmektedir. Her Perşembe günleri yetişkin bayanlara ve genç kızlarımıza yine Bayan hoca hanım tarafından sohbet verilmektedir. 30 den fazla Erkek öğrencimize erkek Hoca tarafından her Cumartesi Pazar ve ayrıca tatil günleri her gün din Ahlak ve Kur-an dersleri verilmektedir. Pazar günleri yatsi namazından sonra yine erkek hocamizdan yetişkin genclere din ahlak, ilmihal dersleri verilmekte.

6 Her Perşembe günü Cemaatimiz ve Hoca tarafından okunan Hatim ve Yasin Duasi yapilmakta. Yetişkinlere guruplar halinde bende Kuran öğrenıyorum kampanaysı hala davam ediyor. Pazar günleri oğle namazından sonra sohpet verilmekte. Çoksayıda Plochingen ve çevresinde ölen müslüman kardeşlerimizin cenazeleri bu cemıyetten ebedi mekanları uğurlandık. Geride kalanların yanlarında bulunduk.

7 15 Mart İki gurup öğrencilerimiz ötöbusle Dortmunda bılgı yarışması için gıdıldı ve 6. olduk.

8 21 Mart Albsadt bölge toplantısına katıldık. 23 Mart Mevlit kandilini camimizde kutladık. 21 Mart Plochingen Gartenschau dakı bahçe düzenlemesine çocuklara doğayı sevdirmek ve entegrasyon projesine 7-14 yaş gurubu 20 çoçukla katıldık. 5 Nisan Plochingen belediyesinin düzenlediği çevre temizliğine katıldık.

9 22 Nisan Çanakkale ve Mehmet Akif Ersoy anma gününü Stadthallede kutladık.

10 21 Nisan Plochingen belediyesin yaşlılar için ne yapabiliriz adı altında başlatığı projeye davet üzere katıldık. Kendi görüşümuzu anlatık. 25 Nisan Eskı belediye reisi Beck ın veda törenine katıldık. 6 Mayıs Yenı belediye başkanı Bus göreve başlama törenine heyetle katıkdık.

11 11 Mayis: Köln de Atib 18. Kurultaya bir otobüs ile katildik.

12 17 Mayıs Geçlerimize Erpfingen de yatılı kamp organize edildi.

13 17 Mayıs: Göppingen kadın kollarının düzenlediği kermese Hanımlarımız katıldı. 25 Mayıs: Geleneksel Herrenberg yayla şenliğine katıldık.

14 26 Mayıs: Jugendzentrumda Plochingende yapılacak olan Marquartfest Spielstraße için ön görüşlere katıldık. 28 Mayıs: Yeni yönetım kurulunu Noter aracılığiyle Esslingen mahkemesine bildirildi. 28 Mayıs AKPV Plochingen Marquartfest in nasıl yapılacağı hakkında görüşmeler yapıldı.

15 31 Mayıs: Gençlere yatılı kamp Helmeshausen de gerçekleştirildi. 7 Hazıran: Fetih gecesini Cemiyetimizde kutladık.

16 11-13 Temmuz: Cadde şenliğine (Marquartfest) Standımızda döner, Türk mutfağından yemek çeşitleri sunarak cemiyetimize gelir oluşturuldu.

17 Marquartfest 2008

18 16 Ağustos: Regaib Kandilini camimizde kutladık.

19 1 Eylül: Ramazan başlangıcı, Bütün Ramazan boyu Cemiyetimizde İftar yemeği verildi. Ramazan boyunca kampanyalar başlatıldı. Ramazan sonunda elde edilen gelirlerin büyük bölümü bankaya yatırdık.

20 Ramazan 2008

21 10 Eylül: Okula başlayacak öğrencilere için Bedi-İ Besmele proğramı düzenlendi. Çocuklara hediyeler takdım edildi.

22 Bedi-i besmele

23 19 Eylül : Almanlara iftar yemeği verildi, Belediye Başkanı ve Alman dostlarımız bizlerle beraber oldular.

24 Almanlara iftar

25 26 Eylül: Kadir Gecesini kutladık. 30 Eylül: Çoçuklarımızla Ramazan Bayramını kutladık.

26 3 Ekim: ATİB Kurucu başkanımız Musa Sedar Çelebi cemiyetimizi ziyaret ettiler. 4 Ekim: Diyanet Esslingen caminin açık kapı gününe bir heyetle katıldık. 5 Ekim: Evangelische Kindergarten açılışına Papaz Hengelin daveti üzere yönetim kurulu olarak katıldık. 30 Ekim: SPD Badenwürttenberg in düzenlediği `am Ball blieben` sporun entegrasyondaki nederece önemli olduğu hakında toplantıya katıldık.

27

28 8 Kasım: Belediyenin düzenlediği Familie 2020 de nasil olacak diye panele cemiyetimizi temsilen katıldık. Oluşan gurubda cemiyetimizi temsil ettik. 12 Kasım: Marquartfestin nasil geçtiği konuşmak için AKPV daveti üzere toplantiya katıldık.

29 16 Kasım: Haçilarimiz için haç yemeğini Saray düğün solonunda Plochingen ve çevresinden giden haçilarimiz için organize yaptık.

30 Haç yemeği 2008

31 21 Kasım: Esslingen St Georgiyen Gymnasium Öğrencileri Öğretmenleleriyle cemiyetimizi ziyaret ettiler. 3 Aralık: Belediyenin başlattiği 2020 Plochingen projesinde bulunduğumuz Gruppe E nin toplantısına katıldık. 8 Aralık: Kurban bayramını kutladık. 12 Aralık: Yeni belediye başkanının göreve başlamasından dolayı cemiyetimizi temsilen bi heyetle nezaket ziyaretinde bulunduk.

32 13 Aralık: Kurban Bayram şenliği çoçuklarimizla ve aileleriyle beraber cemiyetimizde kurban bayramını kutladık.

33 14 Aralık: Plochingen ve Kornwestheim birlikte "Ahmet Yesevi'den Bugüne Yolumuzu Aydınlatanlar" adlı proğramı Kornwestheim Galerie Versammlungssaal'inda yapıldı.

34 25 Aralık: Avrupadakı aile yapımız paneli: Türkiyeden gelen değerli hocalarla cemiyetimizde yapıldı.

35 27 Aralık: ATIB 1. Amatör Filim Festivalina Mainz de katıldık. Gençlerimiz üçüncü oldu. Ötobus organize edilerek gitmek isteyenlere imkan sağladık.

36 31 Aralı: Hacilarimizin dönüşünü Karşıladık.

37 Hac 2008 Havaalanı

38 28-31 Aralık: Cemiyetimizde şuanda bulunduğumuz yerde Gecler ve çocuklara Playstaion Turnuvasi duzenlendi Genç kardeşlerimizin boş vakıtlerini camide geçirmeleri sağlandı.

39

40 11 Ocak: Aşure mizi camizde kaynatıp camaata ve alman komşularımıza dağıttık. 14 Ocak: Belediyenin Denkwerkstadt toplantisina katıldık.

41 19 Ocak: Plochingen Verbund Plochindeki yaşlılarla ilgili toplantiya katıldık. 28 Ocak: AKPV toplantısına katıldı. 6 Şubat: Esslingen ve cevresindeki cemiyetlerle beraber yapmakta olduğumuz kutlu doğum paneli için Ditib Esslingende toplantıya katıldık.

42 10 Şubat: Volksbank in daveti üzere düzenledikleri Workshop paneline katıldık. 14 Şubat: ATIB BW Gençlik kolları bölge toplantısına ev sahipliği yaptik.

43 20Şubat: ATIB Gençlik kollari istişare toplantısı cemiyetimizde yapıldı. 3 Mart: Hastahanede ibadet yeri açilmasi için yetkililerle görüşmeler yapıldı. 6 Mart: Esslingen ve çevresi cemiyetlerla yapılacak kutlu doğum panelı için yine toplantıya katıldık.

44 6 Mart: ATIB Kura-ni kerim yarısmasına Ötobusle çoçuklarimiz ve aileleriyle beraber gittik.

45 8 Mart: Genel başkan Selahattın Saygın ve Mehmet Çubukcu beyin katıldıkları bölge kahvaltısını yapıldı.

46 21 Mart: çevre temizliğine cemiyet olarak katıldık. 21 Mart: Anadoluyututanlar programını Kornwestheim gençleriyle Plochingen stadthallede birlikte gerçekleştirildi,.bize spomsorluk yapan değerli iş adamlarımıza hediyeler verildi.

47 25 Mart: Netzwerk Esslingen toplantısını cemiyetimiz ev sahipliği yaptı.

48 28 Mart: Teşkilat içi eğitim için Albstadt da katıldik. 4 Nisan: Esslingen ve çevresi cemiyet lerin ortaklaşa düzenlediğimiz kutlu doğum panelını yüksek katılımla gerçekleştirdik.

49 18 Nisan: Hanım kardeşlerimiz cemiyetimize gelir getirmek amacıyla stadt halede lkbaharşenlik adli program yapıldı. 25 Nisan: Teşkilatimizin düzenlediği Peygamber sevgisi adlı programa Alpstadt ta otobusle giderek katıldık.

50 26 Nisan: Nizami alem Uhingen teşkılatın Merhum rahmetli Muhsin Yazicioglu adına düzenledigi mevlit programına katıldık.

51 16-17 Mayıs: Geliri ve katılımı yüksek olan kermes yaptık.

52 Kermes

53 Kermes

54 Kermes

55 Kermes

56 Kermes

57 Kermes

58 13 Haziran: Yaylaşenliği Herrenberg

59 31 Mayis: ATİB Plochingen Gençlik Kolları FETİH GÜNÜ isimli programını cemiyetimizde gerçekleştirdi.

60 31 Mayis VFB STUTTGART ve Alman Futbol Milli Takımı oyuncusu Serdar TAŞCI, ATİB Plochingen Derneğimizde gençlerimizle biraraya geldi.

61 4 Temmuz: ATİB Kornwestheim'ın geleneksel olarak düzenlendiği Futbol Turnuvasi'na ATİB Plochingen'in gençleri katıldı. 5. Olduk.

62 10-12 Temmuz: Marquatfest: Standımızı SPD Milletvekili Karin Roth ve çok sayıda Alman dostlarimiz ziyaret ettiler.

63 Marquartfest

64 Marquartfest

65 18 Temmuz: Mevlit kandılını kutladık.

66 30 Temmuz: Plochingen hastahanesindeki mescidimiz açıldı. 5 Temmuz: Berat Kandılı Camimizde kutladık. 21 Ağustoz: Ramazan başlangiç, ATIB Genel başkan yardimcisi Yakup Tufan bizlerle beraber oldu.

67 15 Eylül: Kadir gecesi Genel başkan Selahattin Saygin bizlerle oldular,o mübarek güne yakişir sohpet yaptılar. Yine ayni gün Hastahnedeki mescidin resmi açilişini gerçekleştirdik.

68 Mescit

69 18 Eylül: Her sene ramazanda olduğu gibi yine Almanlara ve işadanlariniza iftar yemeği verildi.

70 Ramazan 2009

71 20 Eylül: Ramazan bayramı

72 Ramazan Bayramı 2009

73 21 Eylül: SPD milletvekili Karin Roth camiimizde konuşma yaptı. Ardından milletvekil hanımefendiyi eşlik eden Renate Sinn ve camimizdeki cemat ilen sorulu cevaplı sohbet gerçekleşti.

74 27 Eylül: "Bed-i Besmele" (Besmele ile Başlama) töreni düzenlendi.

75

76 9 Ekim: Intergrationzentrum Plochingen Frau Wüsch tarafindan camimizde Alman okul sistemi hakında öğrenci ve velilerle bilgilendirme paneli yapıldı. 24 Ekim: Türk Konsolosu ve Eisslingen belediyesinin düzenlediği Türk aile gününe yönetim kurulu temsilen katıldık. 25 Ekim: AOK Plochingen den Herr Fischer Alman sağlık sistemi hakında bilgilendirme panelı yapıldı.

77 31 Ekim: Gençlik kurultayına ötobusle gıttık. 1Kasım Hacilarimiza vede yemeği saray düğün salonunda büyük katılımla gerçekleşti

78 Hac veda yemeği

79 25 Kasım: Belediye fen işleri müdürü Her Sättele ilen Plochingen de Müslüman mezarliği için görüşme yapıldı, görüşmelerimiz devam ediyor. Inşallah buda gerçekleşir. 25 Kasım: AKPV genel kuruluna katıldık.

80 27 Kasım Kurban Bayramı. 29 Kasım: Bayram şenliği

81 10 Aralık: Jugendhaus da Frau Roth katıldığı intergration paneline katıldık. 15 Aralık: Gymnasium 8. sinif öğrencileri ve öğretmen Dip. Päd Herr Michel camimizi ziyaret ettiler.

82 19 Aralık: Plochingen ve Göppingen birlikte "Yolumuzu Aydınlatanlar 2" adlı proğramı cemiyetimizde yaptık.

83 25 Aralık: Temel taşimiz aile yapımız panel

84 Aile paneli

85 26 Aralık: ATIB 2. Amatör filim festivalina ötobüsle gitik. Beşinci olduk.

86 29 Aralık: Aşure gününü Am Fischbrunnen de çadir kurup aşure Plochingen ve çevresinde ki vatandaşlara dağıtıldı.

87 Aşure

88 31 Aralık: Yilbaşi gecesine bize yakışır sekilde camimizde değerlendirdik, Gençler ve aileleri ile beraber burda bulunduk.

89

90 16 Ocak:Ülkü şölenini Plochingen Stadt hallede yapıldı.

91

92 17 Ocak: Camiimizde ders alan Hatimeden cacuklarımıza belge verilip hatim duasi yapıldı.

93 31Ocak: Genel merkez den misafirlerimizle kahvaltı yapıldı.

94 28 Subat Esslingen gazetesi camimizde raportaj yapti.

95 20 Mart Geleneksel plochingen AKPV Düzenlediği çevre temizli ğine katıldık.

96 Bitiş Esslingerstraße Plochingen Tel: Fax: Konto Nr.: BLZ:

10. YIL ALMANAĞI SEVGİLİ DOSTLAR. Mavi Haliç Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Adına Sahibi: Necmettin ÜÇYILDIZ

10. YIL ALMANAĞI SEVGİLİ DOSTLAR. Mavi Haliç Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Adına Sahibi: Necmettin ÜÇYILDIZ 10. YIL ALMANAĞI 10. YIL ALMANAĞI Mavi Haliç Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Adına Sahibi: Necmettin ÜÇYILDIZ SEVGİLİ DOSTLAR 10. Yıl/2 Genel Yayın Yönetmeni: Abdullah Serenlİ Editörler: Rabia Gökmen M.

Detaylı

Biliniz ki, kalpler ancak Allah ı anmakla mutmain olur! Üniversiteliler Ortadoğu daki değişimleri tartıştı IGMG. HAKKI ÇİFTÇİ ile

Biliniz ki, kalpler ancak Allah ı anmakla mutmain olur! Üniversiteliler Ortadoğu daki değişimleri tartıştı IGMG. HAKKI ÇİFTÇİ ile Gemeinschaft. Community. Communauté. İslam Toplumu Millî Görüş» www.igmg.de 28 Aralık 2012 Sayı 7 Camilerimiz BÖLGELERİMİZDEN HASENE Türk Kültür ve İbadet Derneği nden Fatih e Aşağı Saksonya Uyum Bakanı

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (01.01.2014 31.12.2014)

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (01.01.2014 31.12.2014) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (01.01.2014 31.12.2014) A) YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI VE ODA SEKRETERLİĞİ İŞLEMLERİ Yönetim Kurulumuz 01.01.2014 31.12.2014 tarihleri arasında haftalık olağan toplantılarını

Detaylı

75. YIL 75. YIL 75. YIL MAHALLESİ MAHALLESİ MAHALLESİ ŞEHİR HAYATI MAHALLE DE BAŞLAR. Sizden Aldığımız Güçle Sultangazi için Çalışıyoruz

75. YIL 75. YIL 75. YIL MAHALLESİ MAHALLESİ MAHALLESİ ŞEHİR HAYATI MAHALLE DE BAŞLAR. Sizden Aldığımız Güçle Sultangazi için Çalışıyoruz BAŞKANDAN ŞEHİR HAYATI MAHALLE DE BAŞLAR Değerli hemşehrilerim! Mahalle kültürü geniş bir aile gibidir. Eğer bir mahallenin çocuğuysan, seni koruyacak, düştüğünde kaldıracak komşuların vardır. Kan bağına

Detaylı

Bu İş Çocuk Oyuncağı Değil!

Bu İş Çocuk Oyuncağı Değil! Bülten Sayı: 2013/3 Hayata Destek, acil yardımdan kalkınmaya kadar geniş bir yelpazede projeler yürüten uluslararası bir insani yardım kuruluşudur. Bu İş Çocuk Oyuncağı Değil! Bu İş Çocuk Oyuncağı Değil!,

Detaylı

şahin: Pendik in yapısı kültür ve sanatla değişecek

şahin: Pendik in yapısı kültür ve sanatla değişecek MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ YAYIN ORGANIDIR TEMMUZ 2015 - SAYI: 48 - ÜCRETSİZDİR www.marmara.gov.tr şahin: Pendik in yapısı kültür ve sanatla değişecek Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin bir doktor...

Detaylı

Bir telefon kadar yakınız

Bir telefon kadar yakınız Alanya Devlet Üniversitesi "hayırlı olsun" SENATO ONAYLADI Vakıf üniversitesi bulunan Alanya'ya devlet üniversitesi yolu da açıldı. Akdeniz Üniversitesi'ne bağlı 4 fakülte ve bir meslek yüksek okuluna

Detaylı

ebülten Bülend Engin: ÇTSO olarak ilklere imza atan oda olduk ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI ORTAK KOMİTE VE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

ebülten Bülend Engin: ÇTSO olarak ilklere imza atan oda olduk ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI ORTAK KOMİTE VE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI ETKİNLİKLER... 1 DUYURULAR... 8 İHALELER.... 10 FUARLAR... 11 DIŞ TİCARET TALEPLERİ. İŞBİRLİĞİ TEKLİFLERİ. MEVZUAT... 11 ORTAK KOMİTE VE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI Bülend Engin: ÇTSO olarak ilklere imza

Detaylı

Binlerce Ümraniyeli Birlik ve Beraberlik Sofralarında Buluştu

Binlerce Ümraniyeli Birlik ve Beraberlik Sofralarında Buluştu ağustos 2013 sayı 41 Binlerce Ümraniyeli Birlik ve Beraberlik Sofralarında Buluştu Her Türlü Darbe Gayrimeşrudur sf. 06 Hedef: Her Yere Metro! sf. 08 Ramazan Bu Yıl da Bir Başka Yaşandı sf. 14 İstanbul

Detaylı

Sevgili Başkanlarım, çok değerli Rotary Ailem,

Sevgili Başkanlarım, çok değerli Rotary Ailem, SAYI: 07 OCAK 2015 GUVERNÖR MEKTUBU Sevgili Başkanlarım, çok değerli Rotary Ailem, Yeni bir yılın başında sizlere seslenmekten büyük bir mutluluk duyuyorum Hepinize sağlığı bol, keyfi bol, bereketi bol,

Detaylı

PROJE ÖZETİ. Saygılarımla İbrahim Armağan Aydeğer 100. Yılda Çanakkale ye Gidiyoruz Projesi Koordinatörü

PROJE ÖZETİ. Saygılarımla İbrahim Armağan Aydeğer 100. Yılda Çanakkale ye Gidiyoruz Projesi Koordinatörü PROJE ÖZETİ 100. Yılda Atalarımıza Çanakkale ye Gidiyoruz, Çanakkale ye Şehitlerimizi Anmaya Gidiyoruz projemiz yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın milli birlik ve beraberlik bağlarını kuvvetlendirerek

Detaylı

ÖZEL TUNÇSİPER OKULLARI

ÖZEL TUNÇSİPER OKULLARI ÖZEL TUNÇSİPER OKULLARI İçindekiler Ortak Alan 1-11 A 12-47 naokulu Ortak Alan 48-53 54-89 İlköğretim Ortak Alan 90-95 96-131 Lise Ortak Alan 132-133 Temmuz 2012 / Sayı 6 Yılda bir kez yayımlanır. İmtiyaz

Detaylı

Her Alanda Değer Üreten Bursagaz, Ekonomiye de Değer Katıyor

Her Alanda Değer Üreten Bursagaz, Ekonomiye de Değer Katıyor ARALIK 2013 SAYI: 31 Her Alanda Değer Üreten Bursagaz, Ekonomiye de Değer Katıyor Bursagaz Çalışanları Geleneksel Bowling Turnuvası nda Stres Attı Bursagaz Doğalgazcıları Buluşturdu Bursagaz Basın Dostluk

Detaylı

Milletim kendi başkanını, kendi cumhurbaşkanını seçecek

Milletim kendi başkanını, kendi cumhurbaşkanını seçecek AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ Milletim kendi başkanını, kendi cumhurbaşkanını seçecek Başbakanımız Erdoğan, 30 Mart yerel seçimleri dolayısı ile gidemediği Konya ziyareti

Detaylı

Türkiye nin en çok yardım yapan sivil toplum kuruluşu olduk

Türkiye nin en çok yardım yapan sivil toplum kuruluşu olduk HABER BüLTENi 115 Kültür Cumhurbaşkanlığı özel ödülü İslam Ansiklopedisi ne Gündem Vakfımız Filipinler de yaraları sardı Türkiye nin en çok yardım yapan sivil toplum kuruluşu olduk BAŞKANDAN Prof. Dr.

Detaylı

Hizmetler ilçelere de yayılıyor

Hizmetler ilçelere de yayılıyor 1Syf_Layout 1 4/27/15 7:43 PM Page 1 https://www.facebook.com/akdenizmanset07 MHP li Yaşar dan suç duyurusu MHP den Antalya Milletvekili aday adayı olan ancak listeye giremeyen Aksu Belediye ve Büyükşehir

Detaylı

"Çok önemli imtihanlardan geçtik"

Çok önemli imtihanlardan geçtik AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2014 SAYI : 223 14-21 OCAK 2014 "Çok önemli imtihanlardan geçtik" Bir dizi resmi temaslarda bulunmak üzere Japonya'ya giden Başbakanımız

Detaylı

Promosyonlar çalışanlara dağıtılıyor. Önergelerimiz ve raporumuz Şûraya damgasını vurdu. Avea ya Sus! dedik

Promosyonlar çalışanlara dağıtılıyor. Önergelerimiz ve raporumuz Şûraya damgasını vurdu. Avea ya Sus! dedik M E M U R - S E N K O N F E D E R A S Y O N U EGITIM-BIR-SEN E Ğ İ T İ M C İ L E R B İ R L İ Ğ İ S E N D İ K A S I H A B E R B Ü L T E N İ S A Y I : 3 5 Y I L : 6 A R A L I K 2 0 0 6 Avea ya Sus! dedik

Detaylı

Mektuba, manşete değil millete bakarız

Mektuba, manşete değil millete bakarız İSTANBUL DA RAMAZAN HEYECANI SÜRÜYOR 2 de AK Parti İSTANBUL İL BAŞKANIMIZ AZİZ BABUŞCU nun yazısı 03 te Kadın Kollarımız geleneksel iftar sofrasını kurdu 6 da İl Gençlik Kolları Geleneksel Vefa İftarı

Detaylı

ISSN 1307-6124 www.milasmedya.com

ISSN 1307-6124 www.milasmedya.com ISSN 1307-6124 www.milasmedya.com Yıl: 65 Sayı: 10346 21.11.2014 Cuma Fiyatı: 75 Krş. (KDV Dahil) Kurucusu: Turgut Dizdar 430 gündür sayfa 2 de direnişe devam Yeniköy, Kemerköy, Yatağan Santrali nin özelleştirilmemesi

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI İŞ KADINLARI KONSEYİ

İZMİR TİCARET ODASI İŞ KADINLARI KONSEYİ İZMİR TİCARET ODASI İŞ KADINLARI KONSEYİ EKREM DEMİRTAŞ İZMİR TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI İZMİR TİCARET ODASI İŞ KADINLARI KONSEYİ BAŞKANI 21.01.2011 TARİHLİ İŞ KADINLARI KONSEYİNİN İLK TOPLANTISI

Detaylı

5. Allmende Olağan Genel Kurulu Çalışma Raporu 6 Nisan 2008 12 Nisan 2009

5. Allmende Olağan Genel Kurulu Çalışma Raporu 6 Nisan 2008 12 Nisan 2009 5. Allmende Olağan Genel Kurulu Çalışma Raporu 6 Nisan 2008 12 Nisan 2009 Değerli Allmende Üyeleri, Bu raporla, geçtiğimiz bir yıl içerisinde Allmende olarak yaptığımız çalışmaların bir çizelgesini çıkarmak

Detaylı

ANKARA İLİ ÖĞRETMENLER İÇİN MÜZE İLE EĞİTİM REHBERİ ( İLKOKUL )

ANKARA İLİ ÖĞRETMENLER İÇİN MÜZE İLE EĞİTİM REHBERİ ( İLKOKUL ) ANKARA İLİ ÖĞRETMENLER İÇİN MÜZE İLE EĞİTİM REHBERİ ( İLKOKUL ) GEZ GÖR ÖĞREN PROJESİ 1 ANKARA İLİ ÖĞRETMENLER İÇİN MÜZE İLE EĞİTİM REHBERİ ( İLKOKUL ) Bu çalışma Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Detaylı

Yabancı öğrencilerin en çok tercih ettiği üniversite olduk

Yabancı öğrencilerin en çok tercih ettiği üniversite olduk www.ahaber.anadolu.edu.tr ANADOLU ÜNİVERSİTESİ HAFTALIK İLETİŞİM GAZETESİ SAYI: 570 10-16 OCAK 2011 Yabancı öğrencilerin en çok tercih ettiği üniversite olduk Rektör Davut Aydın Rektör Prof. Dr. Aydın

Detaylı

lüyorum. Ebeveynlerinizi seniz düşersiniz. i belki de hiçbir şeyi Bu hayat mağduri- kalmayacak vaziyet-

lüyorum. Ebeveynlerinizi seniz düşersiniz. i belki de hiçbir şeyi Bu hayat mağduri- kalmayacak vaziyet- 01-15 ARALIK 2014 \\ www.212haber.com // Yıl:4 Sayı: 66 Fiyatı: 1 HAYATI OGRETIYORLAR BUGÜNLERDE farklı bir İLKELERİNİZDEN TAVİZ VERMEYİN projeye imza atan Darülaceze, Hayat Okulu ile çınarlarından biri

Detaylı

vatan Bu toprakları Yurdun dört bir yanından Mehmetçik çocukları Kültür Gezisi nde buluştu. Mehmetçik Vakfı tanıtım reklamında şehit kızı

vatan Bu toprakları Yurdun dört bir yanından Mehmetçik çocukları Kültür Gezisi nde buluştu. Mehmetçik Vakfı tanıtım reklamında şehit kızı ISSN: 2146-037X YIL: 15 SAYI: 31 EYLÜL 2014 vatan Bu toprakları yapan kahraman atalarının izinde Yurdun dört bir yanından Mehmetçik çocukları Kültür Gezisi nde buluştu. Bu toprakları vatan yapan kahraman

Detaylı

2014 / 2015 SAYI: 22 Haftanın Bazı Başlıkları

2014 / 2015 SAYI: 22 Haftanın Bazı Başlıkları 2014 / 2015 SAYI: 22 Haftanın Bazı Başlıkları Psikolojik Sorunlarla Baş Eden Kişilere Destek Olma Rehberi 23 Nisan'ı Coşkuyla Kutladık TED Bursa Koleji nde IB Diploma Sevinci Fransa ve İsviçre de Eğlence

Detaylı

Bir tart flma ve Gazeteci Alev Çukurkavakl n n önerisi. Çankaya Köflkü MÜZE OLSUN. olsun! CHP, kavgas z-gürültüsüz kotard

Bir tart flma ve Gazeteci Alev Çukurkavakl n n önerisi. Çankaya Köflkü MÜZE OLSUN. olsun! CHP, kavgas z-gürültüsüz kotard ISSN 1308-7622 D NLENEMEYECEK! Cumhurbaflkan Erdo an' n kullan laca n aç klad yerleflkede dinlemelere karfl özel önlemler al nd HABER 12. SAYFADA 6 Eylül 2014 Cumartesi www.yedigüngazetesi.com.tr Fiyat

Detaylı