Çorum Detay Halı Fabrikası.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Çorum Detay Halı Fabrikası. https://www.corumdetayhali.com"

Transkript

1 Çorum Detay Halı Fabrikası Çorum Detay Halı Yıkama Fabrikası 2007 yılında kurulmuştur.otomasyon ve temizlik sistemlerimiz ile Çorumda tekiz. Doğa dostuyuz Avrupa ve TSE standartlarını çoktan benimsemişiz. Tesislerimizde tamamen otomatik sistemler ile temizlik yapılırken halılarnıza zarar vermeyiz. Kesinlikle fırça türevi ürünler veya basınçlı su sistemleri ile halıların yıpranmasına izin vermiyoruz. İşimizi en güzel ve kaliteli şekilde yapıyoruz, %100 müşteri memnuniyetini hedefliyoruz. Diğer firmalar gibi değiliz. Kaliteli temizlik garantisi veriyoruz. Ve halılarınıza koltuklarınıza eşyalarınıza gelebilecek en ufak bir zararı karşılamayı taahhüt ediyoruz. İşimizi sizleri ve doğayı seviyoruz ve koruyoruz. Güler yüzlü eğitimli servislerimiz ile sizlere evinizde ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyoruz. Çorum un en geniş servis ağı ile size 1 telefon kadar yakınız. Geniş servis ağımız bu işler için üretilmiş makinalarımız ile en hızlı en güvenli ve en hesaplı şekilde sizlere hizmet verebilecek kurumsal bir firmayız. Değerli halılarınızın zaman içindeki yıpranmalarını sizin için onarabiliyoruz. Biyolojik ürünlerle doğaya ve sizin sağlığınız için en uygun temizlik sistemi sadece biyolojik ürünleri kullanır. Ürünlerimiz dermatolojik olarak kanserojen madde içermez. Cilde temasında alerjik reaksiyon göstermez. Sistemimiz çevre dostudur doğaya zarar vermez. Tesislerimizde Avrupa standartları nedeni ile hiçbir şekilde doğaya zarar veremez. Hizmetlerimiz Halı Yıkama Çorumda Halı yıkamada uzman bir ekip ile Makine, El dokuma, Çin, İpek halılarınız ve kilimleriniz evinizden ücretsiz servisimiz ile alınarak fabrikamızda memnuniyet garantisi altında yıkanmaktadır. Yılların verdiği tecrübe ve hizmet politikamız doğrultusunda en iyi ve en kaliteli hizmeti, en uygun fiyatlarla sizlere sunmaktayız.

2 Çorum Detay Halı Yıkama halılarınızın maddi ve manevi değerlerine Detay Halı Yıkama Fabrikası olarak öncelikle saygı duymaktadır. Bununla birlikte en kaliteli hizmeti siz değerli müşterilerimize sunmaktadır. Elinizde bulunan halıların cinsine göre sınıflandırma yapmaktayız. Halının cinsine göre farklı yıkama metodu uygulamaktayız. Her halı cinsinin kendine ait özellikleri bulunmaktadır. Bu değerli halıların değerinin yitirtilmemesi için en ince ayrıntısına kadar incelenir ve yıkama işlemine alınır. Makine, Shaggy, Isparta, Bünyan, Hereke, Ladik, İran, Afgan, Yörük, Hint, Nepal, Çin, İpek, Antika halılarınız ve kilimleriniz mikroplardan, kirden ve lekelerden arındırılarak, aldığınız ilk günkü yeniliğe ve parlaklığa kavuşturulur. Halılarınız evinizden ücretsiz servisimiz ile alınırken kaç adet halı alındığına dair, personelimiz imzalı müşteri fişi takdim edilir. Daha sonra halılarınız teker teker numaralandırılır, etiketlendirilir ve her halı cinsine göre kayıt altına alınır. Fabrikamıza ulaşan halılarınız kirli halı bölmesine alınarak yıkama aşamasına başlanır. Halı yıkamanın temel aşamaları toz alma, yıkama, durulama, sıkma, kurutma, kalite kontrol ve paketlemedir. Bu aşamalar halının cinsine göre ufak farklılıklar gösterebilir. Detay Halı Yıkama Fabrikamızda halılarınız yıkama işleminin hemen ardından kurutmaya alınırlar. Halılar yıkamadan sonra hemen kurumaya alınmalı, nemli şekilde fazla bekletilmemelidir.nemli şekilde bekletilen halılarda bakteri oluşur ve sağlık açısından bu çok sakıncalıdır. Detay Halı Yıkama tesisimizde halıların kurutulması için özel alanlar bulunmaktadır. Halıların hemen kurumaya alınmasının sebebi, uzun süre ıslak veya nemli şekilde bekletilen halıların kokuşmaya başlamasındandır. Kış mevsimlerinde uygun olmayan hava şartlarında halı kurutma işlemleri, özel olarak hazırlanan halı kurutma odalarında yapılırlar. Bu halı kurutma odaları brülörle sıcak hava üflenmek sureti ile ısıtılırlar. Halı Tamiri Çorum Detay Halı Yıkama Fabrikası olarak halı kenarı overloğu halılarınızın mevcut renklerine uyum sağlayacak en uygun renk iplerle yapılır.halılarınızın saçları yaprandıysa, çabuk kirlenmesinden şikayetçi iseniz veya veya saçaklardan memnun değilseniz saçkları isteğiniz doğrultusunda kesilip yerine halı kenarı overloğu yapılır. Eğer Halılarınızı küçültmek isterseniz istediğiniz ölçülerde kesip overlok işlemi uygulamaktayız.bu sayede ölçülerde yepyeni halılara sahip olmanızı sağlamaktayız.overlok işlemleri içi kaliteli ipler kullanılmaktadır.

3 Çorum Detay Halı Fabrikası olarak halılarınızın onarımı ve çıkmayan ağır leke ve boya karışımlarından dolayı kullanamaz halde olan halılarınız ile ilgili tüm sorunları çözüyoruz. Siz değerli müşterilerimizin el emeği göz nuru olan halılarınızı eski halinde görmek ve daha fazla kullanmak için tamir yapıyoruz. Halı tamiri çok zaman alan ve çok zahmetli bir iştir. Halı tamiri işlemine başlamadan önce tamir yapılacak el halının mutlaka halıların yıkama işleminin yapılması gerekmektedir. Halıların yıkanma sebebi halılardaki renklerin tam olarak ortaya çıkmasındandır. Daha sonra halının hasarı incelenir. Anadoluda el dokuması halı oldukça meşhurdur.her yörenin halısı farklıdır.halıyı tamir etmek için halıyı tanımak gerekir sabır gereklidir. Halı tamiri yapmak için önce halının hangi yöreye ait olduğunu bilmek gerekir. Halı nerenin dokuması? Çorum halısı eğer Çorum halısı ise neresinden dokunmuş, düğüm tekniği nasıl, ip bükümü nasıl, Türk halısıysa yine aynı Ladik mi, Milas mı, Doğu halısı mı, Anadolu halısı mı, olduğu belirlenir. Bu işlemler belirlendikten sonra o yörenin ipleri ve dokuma teknikleri belirlenerek boyaması yapılır. Çünkü bir Denizli halısına Siirt halı malzemesi kullanılmaz. Bu halının karakterine aykırıdır, halı tamiri yapılırken halıdaki orijinal malzeme ile şimdi kullandığımız malzeme karakterlerinin aynı olması gerekir. Bunlar çok ince ve önemli ayrıntılar olarak tamir kalitesini belirler. Bir tamirin kalitesi ince ayrıntılarda gizlidir. Perde Yıkama Çorum Detay Halı Yıkama olarak perdelerinizi özel kimyasal ile temizlemekteyiz. Stor perde temizliğinizi itina ile yapıyoruz.perdelerinizi evinizden ücretsiz alıyoruz.temizliğini yaptıktan sonra teslimini yapıyoruz. Perde temizliği aslında çok dikkat edilmesi gereken bir konudur.sağlıklı bir yaşam için perde temizliği önem arz etmektedir. Stor Perde Yıkama Perde yıkama düşünüldüğünde ilk akla gelen tül perde temizliği olsa da son zamanlarda sıklıkla kullanılmaya başlanan ve tül perdeden farklı yıkama tekniği

4 gereken stor perde yıkama ve zebra perde yıkama da Çorum Detay Halı Yıkama ile profesyonelce gerçekleştirilmektedir. Stor perde temizlemeve zebra perde temizleme hizmetlerinden ekonomik fiyatlar, kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışı ile yararlanabilirsiniz. Çorum Detay Halı güvencesi perdelerinizi gönül rahatlığı ile yıkatabilirsiniz. Battiye Yıkama Çorum Detay Halı Yıkama olarak evlerimizde kullanmakta olduğunuz battaniyeler aslında vücudumuzun sık sık temas ettiği ev tekstili ürünlerdir.siz değerli müşterilerimiz battaniye temizliğine yeterince önem veriyor musunuz? Evdeki battaniyelerinizin nerede nasıl yıkandığına dikkat ediyor musunuz.? Çorum Detay Halı Yıkama Fabrikasında battaniyeleriniz için adresinize gelerek servis elemanlarımız tarafından alınır.battaniye ye müdehale etmeden önce ön yıkama,ana yıkama,son yıkama,durulama ve sıkma işlemlerinden geçmektedir. Daha sonra ürününüz kurutma odalarında kurutulduktan sonra paketlenerek evinize teslim edilir. Battaniye Yıkama 1.Kısım: Ön Yıkama; Otomatik Battaniye Yıkama makinemizde ön yıkama dediğimiz işlem otomatik olarak 150 litre su alır yorgan veya battaniyeleri yaklaşık 20 dakika deterjansız yıkar ve kaba kirleri alır ve suyu boşaltır. 2. Kısım : Ana Yıkama; bu aşamada makinemiz 150 litre suyu çeker ve suyun ısı derecesini programda seçtiğimiz ürüne göre ısıtır ve deterjanı otomatik olarak alır yıkamaya başlar yaklaşık bu işlem 45 dakika devam eder ve sonrasında suyu boşaltır. 3. Kısım : Durulama; yorgan veya battaniyeler durulama aşamasında deterjan veya köpük kalmaması amacı ile yaklaşık 25 dakika durulama işlemi devam eder. 4. Kısım : Sıkma; sıkma işlemi bütün ürünlerin yıkama sonrası olmazsa olmazıdır. Evlerimizde yıkanan çamaşırlar dahi son aşamada sıkılır yorgan ve battaniyelerde tıpkı evlerimizde kulandığımız çamaşır makineleri gibi son aşamada sıkma işlemi yapar ve %90 oranında suyunu atar %10 nem kalır. Sonrasında kapalı kurutma odalarında kurutulur.

5 Yorgan Yıkama Çorum Detay Halı Yıkama olarak evlerimizde kullanmakta olduğunuz yorganlar aslında vücudumuzun sık sık temas ettiği ev tekstili ürünlerdir. Siz değerli müşterilerimiz yorganın temizliğine yeterince önem veriyor musunuz? Evdeki yorganlarınızın nerede nasıl yıkandığına dikkat ediyor musunuz.? Çorum Detay Halı Yıkama Fabrikasında yorganlarınız için adresinize gelerek servis elemanlarımız tarafından alınır.yorganlarınıza müdahale etmeden önce ön yıkama,ana yıkama,son yıkama,durulama ve sıkma işlemlerinden geçmektedir. Daha sonra ürününüz kurutma odalarında kurutulduktan sonra paketlenerek evinize teslim edilir. Yün Yorgan Yıkama Yün yorgan yıkamadan yorgandaki lekelerin ve kirlerin temizlenmesi ne kadar önemli ise bakteriyel temizliklerinin yapılması da o kadar önemlidir. Yorgan yıkama işi halı yıkama işi gibi değildir.yorgan yıkamada özel cihazlar kullanılmaktadır. Yorgan Yıkama Aşamaları: Yorgan Yıkama makinemizin dokunmatik panelinde ürüne uygun program seçilir ve start düğmesine basılır. 1.Kısım : Ön Yıkama; Otomatik Yorgan Yıkama makinemizde ön yıkama dediğimiz işlem otomatik olarak 150 litre su alır yorgan veya battaniyeleri yaklaşık 20 dakika deterjansız yıkar ve kaba kirleri alır ve suyu boşaltır. 2. Kısım: Ana Yıkama; bu aşamada makinemiz 150 litre suyu çeker ve suyun ısı derecesini programda seçtiğimiz ürüne göre ısıtır ve deterjanı otomatik olarak alır yıkamaya başlar yaklaşık bu işlem 45 dakika devam eder ve sonrasında suyu boşaltır.

6 3. Kısım : Durulama; yorgan veya battaniyeler durulama aşamasında deterjan veya köpük kalmaması amacı ile yaklaşık 25 dakika durulama işlemi devam eder. 4. Kısım : Sıkma; sıkma işlemi bütün ürünlerin yıkama sonrası olmazsa olmazıdır. Evlerimizde yıkanan çamaşırlar dahi son aşamada sıkılır yorgan ve battaniyelerde tıpkı evlerimizde kulandığımız çamaşır makineleri gibi son aşamada sıkma işlemi yapar ve %90 oranında suyunu atar %10 nem kalır. Sonrasında kapalı kurutma odalarında kurutulur. Koltuk Yıkama Çorum Detay Halı Fabrikası olarak koltuklarınızı detaylı bir şekilde yıkamaktayız.koltuk yıkama bizim işimiz.evlerinizdeki veya işyerlerinizdeki koltuklar sürekli kullanımdan dolayı kirlenmektedir.bizim diğer bir işimizde koltuk yıkamadır.koltuk yıkama işi kullanıma göre yılda bir kez yapılmalıdır.yıkatılmayan koltuklardaki lekeler kalıcı olabilmekte ve koltuğa zarar verebilmektedir. Koltuk Temizleme işleminde önemli olan kumaşın temizlenmesi değil, kumaşın altındaki süngerin temizlenmesidir.kumaşı süngerin aynası olarak düşünebiliriz.yüzeysel temizlik ilk saatlerde temizlenmiş gibi görünebilir, fakat bir süre sonra süngerdeki kir kumaş yüzeyine çıkacaktır.işte bu sebepten dolayı firmamız fırçalama sistemi ile çalışmaktadır.tüm işlerimiz garantilidir. Yıkama işlemi bittikten sonra eğer koltuklarınız yada yataklarınızda kusma,kokma gibi sorunlar ortaya çıkarsa, ücretsiz geri hizmet sağlayıp tekrardan yıkama veya para iadesi sağlıyoruz. Koltuk Yıkama Aşamaları 1. Islatma Aşaması Islatma aşamasında antibakteriyel ve oksijen bazlı deterjan karışımını koyduğumuz püskürtme aracımız ile kumaşın ıslanmasını sağlarız.islatma işlemi bittikten sonra 5 dakika bekleriz bunun sebebi kirler ve lekeler yumuşar.koltuk ve yatak yıkama için bu

7 ürünleri kullanmamızın sebebi yıkamadan sonra aylar geçse bile kumaşın antibakteriyel kalması ve bakterilerle savaşmasıdır. 2. Fırçalama Aşaması En önemli aşamadır.koltuk kumaşında en ufak bir kir en ufak bir koku kalmayana kadar fırçalanır.bu sayede koltuklarınız yada yataklarınızdaki kirler kumaştan ayrılır.fırçalama işlemi işin içine eklendiğinde daha çok emek harcanır bu yüzden bir çok firma bu sistemden uzak durur.koltuk yıkama sektöründe fırçalama sistemini kullanmayan firmalara itibar etmeyin. 3. Vakumlama Aşaması Bu Aşama da çok önemlidir.eğer su iyi çekilmez ise koku ve kusma yapabilir.kokudan sonra bakteri oluşur ve buda hoş bir durum değildir.bu aşamada koltuk kumaşının 5 cm altına kadar inen temiz suyu kirli su olarak makinemizin kazanına çekeriz.bu sayede kirlerden arınmış olur ve bu sistem koltuk temizlenene kadar devam eder.koltuğun temizlendiğini ise vakum makinesinin ucundaki apartın içinden geçen suyun renginden anlamaktayız.eğer suyun rengi siyah veya kahverengi ise hala daha kumaşta kir var demektir ve yıkama işlemine devam edilir.

mikrofiber bezler www.anbertem.com

mikrofiber bezler www.anbertem.com mikrofiber bezler www.anbertem.com MİKROFİBER TEKNOLOJİ HARİKASI Mikrof iber Temizlik Bezleri Berceste mikrofiber temizlik bezleri, teknoloji kullanılarak polyester ve poliamid bileşiminden üretilmiştir.

Detaylı

TEKSTİL ÜRÜNLERİ ANTİBAKTERİYEL HİJYEN UYGULAMASI

TEKSTİL ÜRÜNLERİ ANTİBAKTERİYEL HİJYEN UYGULAMASI TEKSTİL ÜRÜNLERİ ANTİBAKTERİYEL HİJYEN UYGULAMASI Oh hijyende ile TEKSTİL ÜRÜNLERİNE ANTİBAKTERİYEL UYGULAMA TEKSTİLDE HİJYENİN ÖNEMİ Kullanıcıyı korumak; Patojen (hastalık yapıcı) veya kötü koku oluşturan

Detaylı

TEKSTİL ENDÜSTRİSİNDE LEKE ÇIKARMA HAZIRLAYAN: BETÜL KURTULMUŞ

TEKSTİL ENDÜSTRİSİNDE LEKE ÇIKARMA HAZIRLAYAN: BETÜL KURTULMUŞ TEKSTİL ENDÜSTRİSİNDE LEKE ÇIKARMA HAZIRLAYAN: BETÜL KURTULMUŞ TEKSTİL ENDÜSTRİSİNDE LEKE NEDİR? Bir tekstil yüzeyinde türlü nedenlerle oluşan kısmi renk değişiklikleri ve kirlenmelere leke denilmektedir.

Detaylı

AÇIK ALAN TASARIMI RELAZZO TERAS SİSTEMİ - GÜNLÜK KULLANIM İÇİN TAVSİYELER. www.rehau.com/relazzo Otomotiv Endüstri

AÇIK ALAN TASARIMI RELAZZO TERAS SİSTEMİ - GÜNLÜK KULLANIM İÇİN TAVSİYELER. www.rehau.com/relazzo Otomotiv Endüstri AÇIK ALAN TASARIMI RELAZZO TERAS SİSTEMİ - GÜNLÜK KULLANIM İÇİN TAVSİYELER www.rehau.com/relazzo Yapı Otomotiv Endüstri Değerli müşterilerimiz! Ürünümüzü tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz! Takip

Detaylı

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO 9001-2008 COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize markamızın arkasında Limit İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ. vardır

Detaylı

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için:

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için: Dersimiz Hijyen! Hakkında Maratem Akademi, endüstriyel temizlik sektörüne her düzeyde eğitim, danışmanlık ve teknik destek hizmetleri sunabilmek amacı ile kurulmuş profesyonel bir hizmet departmanıdır.

Detaylı

Sağlık için temizlik!

Sağlık için temizlik! Sağlık için temizlik! ENDÜSTRİYEL ÇAMAŞIR YIKAMA HİZMETLERİ Endüstriyel Çamaşır Yıkama Hizmeti sektöründe olan tecrübemizin getirdiği birikimle teknolojinin buluştuğu yer olan OXİ LAUNDRY olarak biz; Teknolojik

Detaylı

PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY

PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY UKM-PROVIDENT ÇAMAŞIR HİJYENİ VE ÜRÜN UYGULAMALARI UKM UĞUR KİMYA KİMDİR? 1993 yılında kuruluşu uluşugerçekleşen şirketimiz, iz, 11 yıldır misyonunu u iyi bir kimya firması

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 109 Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SERACARE Çimento Sökücü SERACARE Leke Çıkartıcı SERACARE Derz Temizleyici SERACARE Yüzey Koruyucu 110 Kalekim Yüzey Temizlik

Detaylı

Toyota Araç Bakım Ürünleri

Toyota Araç Bakım Ürünleri TOYOTA PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş. Cumhuriyet Mah. E-5 Yan Yol No: 11 Yakacık 34876 Kartal - İSTANBUL Toyota İletişim Merkezi (0212) 354 0 354 www.toyota.com.tr Toyota Araç Bakım Ürünleri Aracınıza bakım yapmak

Detaylı

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria HAKKIMIZDA GRIA Endüstriyel Mutfak Ekipmanları, müşteri memnuniyeti ilkesi kabul ederek, genç ve tecrübeli kadrosuyla endüstriyel mutfak sektöründe hizmet vermektedir.

Detaylı

Ýlave Program Paketleri:

Ýlave Program Paketleri: Ýlave Program Paketleri: Bebek Eco Ev EvXL Hijyen & Çocuklar Medic Spor & Saðlýk tr-tr M.-Nr. 09 495 120 Ýçindekiler Program-Paketleri...3 Program Seçimi...4 Sýkma....5 Program Tablosu...6 Program Akýþý....10

Detaylı

Paslanmaz Çelik Çatal Bıçak Setleri. Zarafetin sofradaki yansıması... Kullanım Kılavuzu ve Garanti Belgesi

Paslanmaz Çelik Çatal Bıçak Setleri. Zarafetin sofradaki yansıması... Kullanım Kılavuzu ve Garanti Belgesi Paslanmaz Çelik Çatal Bıçak Setleri Zarafetin sofradaki yansıması... Kullanım Kılavuzu ve Garanti Belgesi Seçkin sofraların eşsiz kalitesi... Bernardo çatal bıçak setleri yıllar boyunca ilk günkü ışıltısını

Detaylı

Cami Temizliği | Bemay Temizlik

Cami Temizliği | Bemay Temizlik Cami temizliği çok önemlidir çünkü her gün yüzlerce, binlerce insan buraya gelerek ibadet eder. Sürekli kalabalık olması nedeniyle de kalıcı bir temizlik ortamı olmalıdır. Çok kalabalık olması fazla hastalık

Detaylı

Çamaşır Hijyeni Ürünleri

Çamaşır Hijyeni Ürünleri Çamaşır Hijyeni Ürünleri M664 Fosfatsız Komple Yıkama Çamaşır Deterjanı M665 Fosfatsız Ana Yıkama Çamaşır Deterjanı Özel aktif madde kombinasyonu ile fosfata ihtiyaç duymadan yüksek performans sağlar.

Detaylı

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA Temizligin Aydınlatan Gücü ( KİMYA Firma Profili HAKKIMIZDA 1998 yılında, çamaşır suyu ve tuzruhu üretimiyle Eskişehir Baksan Sanayi Sitesinde imalat hayatına başlayan SİRAÇ ailesi üretim ve çalışma ağını

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 91 Yapıştırıcılar Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SeraCare Çimento Sökücü SeraCare Leke Çıkartıcı SeraCare Yüzey Koruyucu 92 Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım

Detaylı

HASTANE TEMİZLİĞİ AYŞEGÜL LİKOĞLU ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRESİ VE EĞİTİM HEMŞİRESİ

HASTANE TEMİZLİĞİ AYŞEGÜL LİKOĞLU ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRESİ VE EĞİTİM HEMŞİRESİ HASTANE TEMİZLİĞİ AYŞEGÜL LİKOĞLU ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRESİ VE EĞİTİM HEMŞİRESİ Amaç Hastanede çalışan personeli ve yatan hastaları hastane enfeksiyonları açısından korumak, bilinçlendirmek, Gerekli

Detaylı

DÜNYANIN TEMİZLİĞİ INOKSCLEAN 2016 ürün kataloğu 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 Temizlik arabanızda bulunması gerekli malzemelerin eskizsiz olduğunu kontrol edin. Ofise girip, genel durumunu gözlemleyin.

Detaylı

1. Saç bakımı için kullanılan araç gereçleri tanır. 2. Saç bakımı işleminin basamaklarını ifade eder.

1. Saç bakımı için kullanılan araç gereçleri tanır. 2. Saç bakımı işleminin basamaklarını ifade eder. İŞİN / MODÜLÜN ADI: A1) Kişisel Bakım Yapma A101)Saç bakımını yapar. ORTAM (Araç gereç, donanım ve koşullar) Şampuan, saç bakım kremi, havlu, tarak, kurutma makinesi Saç bakımını hijyen kurallarına uygun

Detaylı

DÜŞÜK RİSKLİ ALANLARDA TEMİZLİK TALİMATI

DÜŞÜK RİSKLİ ALANLARDA TEMİZLİK TALİMATI Hazırlayan Kontrol eden Onaylayan Enfeksiyon Kontrol Komitesi Başkanı Kalite Yönetim Direktörü Hastane Yöneticisi 1.AMAÇ Hastane ortamından kaynaklanabilecek enfeksiyonları önlemek, hasta, hasta yakını

Detaylı

DÜŞÜK RİSKLİ ALANLARDA TEMİZLİK TALİMATI

DÜŞÜK RİSKLİ ALANLARDA TEMİZLİK TALİMATI Sayfa No 1 / 5 Hazırlayan İnceleyen Onaylayan Enfeksiyon Kontrol Komitesi Kalite Yönetim Temsilcisi Başhekim 1.AMAÇ Hastane ortamından kaynaklanabilecek enfeksiyonları önlemek, hasta, hasta yakını ve hastane

Detaylı

w w w. m e k a n i k s i s t e m. c o m. t r

w w w. m e k a n i k s i s t e m. c o m. t r TÜLDİKEY PERDE En yeni üre mimiz olan tül dikey perde sistemleri, tek parça geniş ve yüksek olçüler için kullanıma uygun olan, iki kontrollü ve mekanizmalı olan bir perde türüdür. Pvc veya kumaş dikey

Detaylı

Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi

Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi www.kugufethiye.com Kuğu Çamaşır Yıkama Fabrikası Tatil köyleri ve Otel tekstillerinin yıkama hizmetini modern çamaşırhanesinde

Detaylı

FRANCHISE VEREN Ruşen Makina

FRANCHISE VEREN Ruşen Makina KONSEPT TANIMI FRANCHISE VEREN Ruşen Makina DryTürk kurucusu Ruşen Makina, 984 yılından beri endüstriyel çamaşırhane ve kuru temizleme alanında çalışıyor Dünyanın önde gelen birçok markasının Türkiye mümessili

Detaylı

MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD.

MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.# Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu Mod. BO 0289B Deterjan Kompartmanı# Program Düğmesi Elektronik # Gösterge# 2 1 7 A. Ön Yıkama Bölümü B. Ana Yıkama Bölümü C. Yumuşatıcı

Detaylı

ANKASTRE MONTAJ KILAVUZU

ANKASTRE MONTAJ KILAVUZU ANKASTRE MONTAJ KILAVUZU 54,8 cm 59,7 cm 82 cm 81,6 cm 60 cm 58 cm 1,4 cm 15,3 cm 5,9 cm 2807110174/021009.1246 2 DOLAP KAPAĞI SOL TARAFA AÇILACAKSA 35 3 4 ø10 Havșa delme DOLAP KAPAĞI SAĞ TARAFA AÇILACAKSA

Detaylı

Cleanvac, Vetta, Surena

Cleanvac, Vetta, Surena Dünya İçin Türkiye de Üretiyoruz... Cleanvac, Vetta, Surena markalı temizlik makinaları, kompresörler, sokak süpürme araçları, golf arabaları, forklift gibi bir çok endüstriyel ekipman ile işletmelerin

Detaylı

YÜKSEK RİSKLİ ALANLAR ORTA RİSKLİ ALANLAR DÜŞÜK RİSKLİ ALANLAR

YÜKSEK RİSKLİ ALANLAR ORTA RİSKLİ ALANLAR DÜŞÜK RİSKLİ ALANLAR T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ÖZEL KARAMAN MÜMİNE HATUN HASTANESİ HASTANE TEMİZLİK PLANI DÖK.KODU: YÖN.PLN.024 YAYIN TARİHİ: 11,11,2011 REVİZE NO:67 REVİZE TARİHİ: 02/06/2014 SAYFA:1/1 1-RİSKLER YÜKSEK RİSKLİ

Detaylı

Zemini çilalama ve parlatma konumuna getirir.

Zemini çilalama ve parlatma konumuna getirir. Total Beton sertleştirici, Reaktif nano- ve mikrometrik silis solüsyonu ile beton sertleştirir, beton yüzeyinin görünüş ve dayanıklılık ve mukavemet gücünü artırmak için kullanılır. Yüzey sertliğini, sürtünme

Detaylı

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI BULAŞIK DALI

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI BULAŞIK DALI YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI BULAŞIK DALI Modülün Adı Modülün Amacı Modülün Süresi : A1- Kişisel Bakım Yapma : Kişisel bakımını tekniğine uygun olarak yapabilme. : Hedef kitleye göre ortalama öğrenme

Detaylı

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi Temizliği unutun, sadece nefes alın Solunum ekipmanları için profesyonel temizlik ve dezenfeksiyon www.meiko.com.tr : Güvenilir temizlik ve dezenfeksiyon

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

HASTANE TEMİZLİĞİNDE ENFEKSİYON KONTROL KURULU STANDARTLARI. Hastanelerde makine ile ıslak temizlik yöntemleri tercih edilmelidir,

HASTANE TEMİZLİĞİNDE ENFEKSİYON KONTROL KURULU STANDARTLARI. Hastanelerde makine ile ıslak temizlik yöntemleri tercih edilmelidir, HASTANE TEMİZLİĞİNDE ENFEKSİYON KONTROL KURULU STANDARTLARI Genel Temizlik Standartları Hastanelerde makine ile ıslak temizlik yöntemleri tercih edilmelidir, Hastanelerde kritik bölgeler dışındaki ünitelerde,

Detaylı

GÜNLÜK HĠJYEN ALIġKANLIKLARI

GÜNLÜK HĠJYEN ALIġKANLIKLARI GÜNLÜK HĠJYEN ALIġKANLIKLARI HĠJYEN NEDĠR? Bir sağlık bilimi olup,temel ilgi alanı sağlığın korunması ve sürdürülmesidi r. KĠġĠSEL HĠJYEN Kişilerin kendi sağlığını korudukları ve devam ettirdikleri öz

Detaylı

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ...

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... SET DEMOSET 9 Parça 125 TL ORGA DAMLA 24 Parça 115 TL 500 Gr. ORGA'DAMLA ORGA'HALI MATİK ORGA GENEL TEMİZLİK 1000 Gr. ORGA'JEL ORGA'HALI I ORGA YAĞ ATIK KAN TEM. 1000 Gr. ORGA'SIVI

Detaylı

Kaynak: Forum Media Yayıncılık; İş Sağlığı ve Güvenliği için Eğitim Seti

Kaynak: Forum Media Yayıncılık; İş Sağlığı ve Güvenliği için Eğitim Seti Kaynak: Forum Media Yayıncılık; İş Sağlığı ve Güvenliği için Eğitim Seti Ruhen, bedenen ve sosyal bakımdan tam bir iyilik halidir. Sağlığa zarar verecek ortamlardan korunmak için yapılacak uygulamalar

Detaylı

İSTANBUL'UN TÜM SEMTLERİNE PROFESYONEL HALI YIKAMA TEMİZLEME HİZMETİ

İSTANBUL'UN TÜM SEMTLERİNE PROFESYONEL HALI YIKAMA TEMİZLEME HİZMETİ Kartal Halı Yıkama Asos Halı Yıkama Hizmeti Halı Yıkama Temizleme Hizmeti Sipariş Hattı: 0216 420 22 11 İSTANBUL'UN TÜM SEMTLERİNE PROFESYONEL HALI YIKAMA TEMİZLEME HİZMETİ Firmamız teknik altyapısı ve

Detaylı

YIKAMA ÜNİTESİ KULLANMA KILAVUZU

YIKAMA ÜNİTESİ KULLANMA KILAVUZU S-140 POLİMER SİSTEM KAŞE MAKİNASI BAKIM VE KULLANMA KILAVUZU S-140 YIKAMA ÜNİTESİ KULLANMA KILAVUZU STAMPLINE S-140, mikro işlemci kontrollü polimer sistem yıkama makinesini seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ il HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Çamaşır suyu 1. ph değeri 12,5-14 arasında, sodyum hipoklorit oranı en az %5 olmalıdır.

Detaylı

www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI

www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI Makine ve Kimya Kompleksi TEMİZLİK KAZANÇ Saruhan şirketler grubu olarak faaliyette bulunduğumuz sektörlerde uluslararası standartlarda ürünler geliştirerek üretimimizi

Detaylı

Sürdürülebilir Turizme Destek için Çözüm Yakınınızda...

Sürdürülebilir Turizme Destek için Çözüm Yakınınızda... laundry Antalya Tesisimiz Manavgat Tesisimiz Muğla Tesisimiz Sürdürülebilir Turizme Destek için Çözüm Yakınınızda... www.mavisafir.com.tr laundry En iyi hijyen En iyi kontrol En iyi servis En leri bizimle

Detaylı

TAHLİYE VE POMPA HORTUMLARI

TAHLİYE VE POMPA HORTUMLARI Kampa Havalandırma ve Sulama Sistemleri Ltd. Şti. olarak 2007 yılından bu yana Pompalar, Hidroforlar, Dalgıç Pompalar, Sirkülasyon Pompaları, Fanlar, Sanayi Tipi Vantilatörler, Blower/Vakum Pompası gibi

Detaylı

DETERJAN VE DEZENFEKTANLAR. Fırat ÖZEL, Gıda Mühendisi 2006

DETERJAN VE DEZENFEKTANLAR. Fırat ÖZEL, Gıda Mühendisi 2006 DETERJAN VE DEZENFEKTANLAR Fırat ÖZEL, Gıda Mühendisi 2006 ÖNEMLİ! Gıdaları insanların sağlıklarını çok ciddi şekilde etkiler. Bu nedenle, gıda üreten kişilerin temizlik kurallarına uyması çok önemlidir.

Detaylı

Her kumaşın kendine özgü bir ütüleme tekniği vardır Fitilli kadife ve kadife: Kalın bir örtüyü ütü masasına yerleştirin. Giysinin içini dışına

Her kumaşın kendine özgü bir ütüleme tekniği vardır Fitilli kadife ve kadife: Kalın bir örtüyü ütü masasına yerleştirin. Giysinin içini dışına Her kumaşın kendine özgü bir ütüleme tekniği vardır Fitilli kadife ve kadife: Kalın bir örtüyü ütü masasına yerleştirin. Giysinin içini dışına getirin ve ütüleyin. Zor ütülenen bölgeler için dikey buhar

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 1. Hazne kapağı 2. Hazne 3. Üst kapak 4. Filtre 5. Cam sürahi Bu kahve makinesini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ-4 İŞ PLANININ OLUŞTURULMASI. AMAÇ Hastane temizlik hizmetleri departmanında, hastaneye göre genel iş planı oluşturabileceksiniz.

ÖĞRENME FAALİYETİ-4 İŞ PLANININ OLUŞTURULMASI. AMAÇ Hastane temizlik hizmetleri departmanında, hastaneye göre genel iş planı oluşturabileceksiniz. 32 ÖĞRENME FAALİYETİ-4 AMAÇ Hastane temizlik hizmetleri departmanında, hastaneye göre genel iş planı oluşturabileceksiniz. ARAŞTIRMA Hastane temizlik hizmetleri departmanında kullanılan iş planlarını araştırınız.

Detaylı

Mutfak Hijyeni Ürünleri

Mutfak Hijyeni Ürünleri Mutfak Hijyeni Ürünleri M301 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Bol köpüklü elde bulaşık yıkama deterjanıdır. M301 konsantre bir üründür, çok az miktarı bile bulaşıkların

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 TR F E G D B C A 3 TÜRKÇE 11-13 4 HAIR DRYER HD 3700 Güvenlik Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak

Detaylı

www.bilimnettasarim.com/ polisaj makinesi 480 0,8 0,27 polisaj 1300 0,33 0,68 polisaj malzemeleri 210 0,39 0,28 cila makinesi 110 0,57 1,24 polisaj

www.bilimnettasarim.com/ polisaj makinesi 480 0,8 0,27 polisaj 1300 0,33 0,68 polisaj malzemeleri 210 0,39 0,28 cila makinesi 110 0,57 1,24 polisaj www.bilimnettasarim.com/ polisaj makinesi 480 0,8 0,27 polisaj 1300 0,33 0,68 polisaj malzemeleri 210 0,39 0,28 cila makinesi 110 0,57 1,24 polisaj motoru 140 0,37 0,21 elektro polisaj 70 0,18 0,36 pasta

Detaylı

AL-100. Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü

AL-100. Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü AL-100 Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü ////////////////////////////////////////////////////// Sanayide kullanılan makinelerin çalışma koşullarından dolayı yüzeylerinde oluşan yağ ve kir artıklarının

Detaylı

ZİRAAT MİNİ ONARIM. Ziraat Mini Onarım Hizmeti RS SERVİS tarafından verilmektedir. Ziraat Sigorta, Ziraat Finans Grubu Üyesidir.

ZİRAAT MİNİ ONARIM. Ziraat Mini Onarım Hizmeti RS SERVİS tarafından verilmektedir. Ziraat Sigorta, Ziraat Finans Grubu Üyesidir. ZİRAAT MİNİ ONARIM Ziraat Mini Onarım Hizmeti RS SERVİS tarafından verilmektedir. Ziraat Sigorta, Ziraat Finans Grubu Üyesidir. Ziraat Mini Onarım Nedir? Ziraat Mini Onarım hizmeti; kasko poliçeniz kapsamındaki

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU TEMİZLİK VE BAKIM HİZMETLERİ PROSEDÜRÜ

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU TEMİZLİK VE BAKIM HİZMETLERİ PROSEDÜRÜ SAYFA 1 / 5 AMAÇ KAPSAM SORUMLULAR : Hereke MYO nun genel temizlik ve tertip-düzeni için standartları, sorumluları, sorumlulukları ve kontrol esaslarını belirleyerek, sürecin kalitesini arttırmak. : Hereke

Detaylı

Bütün temizlik. yöntemleri

Bütün temizlik. yöntemleri FAKİR BUHARLI TEMİZLEYİCİLER Bütün temizlik yöntemleri www.facebook.com/fakirevaletleri www.twitter.com/fakirevaletleri www.fakir.com.tr Fakir Steam Mop Buharlı temizliğin en pratik hali! Fakir Steam Mop

Detaylı

h e r ş e y z a m a n ı n d a

h e r ş e y z a m a n ı n d a h e r ş e y z a m a n ı n d a ÖNSÖZ; 2005 Yılında bir damla olarak çıktığımız lezzet yolculuğunda ; çalışanlarımızın emekleri, tedarikçilerimizin destekleri ve müşterilerimizin memnuniyeti sayesinde zamanla

Detaylı

BULAŞIK MAKİNESİ Temiz Yıkamama Nedenleri? Cihaz Üzerinde Yapılan Değişiklikler.

BULAŞIK MAKİNESİ Temiz Yıkamama Nedenleri? Cihaz Üzerinde Yapılan Değişiklikler. BULAŞIK MAKİNESİ Temiz Yıkamama Nedenleri? Cihaz Üzerinde Yapılan Değişiklikler. 3/20/2015 1 TOZ DETERJAN Sadece Bulaşık makinelerinde kullanılmak için tasarlanmış deterjandır. İdeal çözülme sıcaklığı

Detaylı

HASTANE TEMİZLİĞİNDE RİSK SINIFLAMASI

HASTANE TEMİZLİĞİNDE RİSK SINIFLAMASI SAYFA NO 1/9 HASTANE TEMİZLİĞİNDE RİSK SINIFLAMASI YÜKSEK RİSKLİ ALANLAR ORTA RİSKLİ ALANLAR DÜŞÜK RİSKLİ ALANLAR 1. AMELİYATHANELER 1. ACİL SERVİS 1. İDARİ BİRİMLER (ayniyat, satın alma,muhasebe, maaş

Detaylı

DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN

DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN Tasarım, bilgi ve tecrübe gerektirir. PVC Gergi Tavan Sistemleri Bamax Gergi Tavan Sistemleri girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan vizyon sahibi ruhuyla 2005 yılında

Detaylı

ÇAMAŞIR MAKiNELERi. Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf!

ÇAMAŞIR MAKiNELERi. Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf! Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf! 22 ÖZELLiKLER A+ Sınıfı A sınıfından %13 daha tasarruflu. -%20 A+++ -%20 Sınıfı A+++ sınıfından %20 daha tasarruflu. A+++ Sınıfı A sınıfından %33 daha

Detaylı

ÇAMAŞIR MAKiNELERi. Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf!

ÇAMAŞIR MAKiNELERi. Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf! Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf! 20 ÖZELLiKLER A+ Sınıfı A sınıfından %13 daha tasarruflu. -%20 A+++ -%20 Sınıfı A+++ sınıfından %20 daha tasarruflu. A+++ Sınıfı A sınıfından %33 daha

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 10 2 NEMLI MOP CM 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 700 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI(1 MIKRON) 180000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 10000 6 TOZ BEZI 4000 METRE 7 EV TIPI OTOMATIK CAMASIR

Detaylı

SAĞLIK. Sağlığa zarar verecek ortamlardan korunmak için yapılacak uygulamalar ve alınan önlemlerin tümüne denir.

SAĞLIK. Sağlığa zarar verecek ortamlardan korunmak için yapılacak uygulamalar ve alınan önlemlerin tümüne denir. KİŞİSEL TEMİZLİK SAĞLIK Sağlığa zarar verecek ortamlardan korunmak için yapılacak uygulamalar ve alınan önlemlerin tümüne denir. KİŞİSEL TEMİZLİK Her insan kendi temizliğinden kendisi sorumludur, Bakımlı

Detaylı

SORUMLULAR: İdari birim sorumlusu, sorumlu hemşireler, temizlik şirketi sorumlusu, temizlik personeli ve temizlik komitesi

SORUMLULAR: İdari birim sorumlusu, sorumlu hemşireler, temizlik şirketi sorumlusu, temizlik personeli ve temizlik komitesi Doküman No:ENF.TL.58 Yayın Tarihi: 20.09.2011 Revizyon Tarihi: 01.04.2013 Revizyon No: 01 Sayfa: 1 / 5 AMAÇ: Hastane ortamından kaynaklanabilecek enfeksiyonları önlemek servisteki hasta ve çalışanlara

Detaylı

V-Brunc serisi.pdf :03 VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 M BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI KULLANIM KILAVUZU CMY GARANTİ 2 YIL

V-Brunc serisi.pdf :03 VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 M BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI KULLANIM KILAVUZU CMY GARANTİ 2 YIL V-Brunc serisi.pdf 2 15.02.2011 10:03 VESTEL C V-BRUNCH SERİSİ 1000 M Y CM MY BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI CY CMY K KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Cihazınızın elektrik bağlantısını

Detaylı

Neden Buharlı Oto Yıkama? ESKİ OTO YIKAMA TEKNİKLERİ BUHARLAŞTI

Neden Buharlı Oto Yıkama? ESKİ OTO YIKAMA TEKNİKLERİ BUHARLAŞTI Neden Buharlı Oto Yıkama? ESKİ OTO YIKAMA TEKNİKLERİ BUHARLAŞTI Güneşin zararlı UV ışınları, yoldan gelen zift, toz zerrecikleri, asit yağmurları, tuz,hava kirliliği, uçan haşaratlar ve ağaç reçineleri

Detaylı

Bina hizmetlerindeki profesyonel sistem yıkamalar bugün artık temizlik, bakım ve dezenfeksiyondan daha fazlasını sunuyor...

Bina hizmetlerindeki profesyonel sistem yıkamalar bugün artık temizlik, bakım ve dezenfeksiyondan daha fazlasını sunuyor... Bina hizmetlerindeki profesyonel sistem yıkamalar bugün artık temizlik, bakım ve dezenfeksiyondan daha fazlasını sunuyor... Teklif. Tüm eşyalarınız için geçerli olan: Yıkama sistemi her bir özel beklentiye

Detaylı

Banyo ve Sıhhi Tesisatın Temizlenmesi Niçin Bu Kadar Önemlidir? Sıhhi tesisatın yapısı kir toplamaya çok uygundur. Kirli ellerde ve vücudun ölü

Banyo ve Sıhhi Tesisatın Temizlenmesi Niçin Bu Kadar Önemlidir? Sıhhi tesisatın yapısı kir toplamaya çok uygundur. Kirli ellerde ve vücudun ölü Banyo ve Sıhhi Tesisatın Temizlenmesi Niçin Bu Kadar Önemlidir? Sıhhi tesisatın yapısı kir toplamaya çok uygundur. Kirli ellerde ve vücudun ölü derisinden, saçtan, temizlenen alanlardan(gider ve lavabolarda)

Detaylı

www.merkezyikama.com KURUMSAL TANITIM DOSYASI

www.merkezyikama.com KURUMSAL TANITIM DOSYASI KURUMSAL TANITIM DOSYASI İ Ç E R İ K 05 06 07 10 MERKEZ ENDÜSTRİYEL ÇAMAŞIR YIKAMA DÜNÜMÜZ, BÜGÜNÜMÜZ, YARINIMIZ HİZMETLERİMİZ LOJİSTİK ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ REFERANSLARIMIZ SERTİFİKALARIMIZ BİL-WASH 11

Detaylı

DRY. Professionel Laundry Services PROFESYONEL ÇAMAŞIRHANE HİZMETLERİ TANITIM KİTAPÇIĞI YENİ NESİL ÇEVREYE SAYGILI, AKILLI TEMİZLEME...

DRY. Professionel Laundry Services PROFESYONEL ÇAMAŞIRHANE HİZMETLERİ TANITIM KİTAPÇIĞI YENİ NESİL ÇEVREYE SAYGILI, AKILLI TEMİZLEME... Professionel Laundry Services PROFESYONEL ÇAMAŞIRHANE HİZMETLERİ TANITIM KİTAPÇIĞI YENİ NESİL ÇEVREYE SAYGILI, AKILLI TEMİZLEME... AB standartlarına uygun Hijyenik Çamaşır Yıkama Hizmeti sunan, Elazığ

Detaylı

REDA LOW TEMP. EVAPORATOR FOR WHEY CONCENTRATION. REDA EVAPORATOR Düşük ısıda Peynir Altı Suyu Konsantrasyonu için

REDA LOW TEMP. EVAPORATOR FOR WHEY CONCENTRATION. REDA EVAPORATOR Düşük ısıda Peynir Altı Suyu Konsantrasyonu için 1 REDA LOW TEMP. EVAPORATOR FOR WHEY CONCENTRATION REDA EVAPORATOR Düşük ısıda Peynir Altı Suyu Konsantrasyonu için Mod.CS5000-3E Peyniraltısuyu Konsantrasyonu için REDA Evaporatör ( 5.000l/h su uçurma

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İLGİLİ FİRMALARA

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İLGİLİ FİRMALARA Evrak Tarih ve Sayısı: 29/09/2017-2994 T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Sayı : 13474560-934.03.11- Konu : Piyasa Fiyat Araştırması İLGİLİ FİRMALARA Üniversitemiz

Detaylı

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE 19 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: FERAHLIK

Detaylı

FLY ELEGANT COMFORT BASE

FLY ELEGANT COMFORT BASE FLY ELEGANT COMFORT BASE Y I L G A R A N T İ Y E A R W A R R A N T Y LINEER SÜZGEÇ 2017 Fiyat Kataloğu Duş kanallarında en ince tasarımı ile Artemis Lineer Süzgeç; banyo yıkanma alanlarının zarafetini

Detaylı

Ýlave Program-Paketleri:

Ýlave Program-Paketleri: Ýlave Program-Paketleri: Spor & Saðlýk Ev Hijyen & Çocuklar Bebek tr-tr M.-Nr. 07 742 240 Ýçindekiler Program Seçimi...3 Yeni Program Seçimi...3 Sýkma....4 Program Tablosu...5 Ekstralar...9 Program Akýþý....10

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ-5 AMAÇ

ÖĞRENME FAALİYETİ-5 AMAÇ ÖĞRENME FAALİYETİ-5 39 AMAÇ Hastane temizlik hizmetleri departmanında, hastaneye göre genel iş planı oluşturabileceksiniz. ARAŞTIRMA Hastane temizlik hizmetlerinde günlük işlemleri araştırınız. Örnek günlük

Detaylı

DURABLE TEMİZLİK VE BAKIM

DURABLE TEMİZLİK VE BAKIM DURABLE TEMİZLİK VE BAKIM LG Hausys floors Durable ürünleri özel üretim teknikleri kullanılarak imal edilmiştir. Kullanılan UV etkili PUR teknolojisi ürünün bakımında yenilikçi avantajlar yaratmaktadır.

Detaylı

HASTANE TEMİZLİK PLANI

HASTANE TEMİZLİK PLANI Sayfa No 9/1 Hazırlayan İnceleyen Onaylayan Enfeksiyon Kontrol Kalite Yönetim Direktörü Başhekim 1.RİSK DÜZEYLERİ YÜKSEK RİSKLİ ALANLAR AMELİYATHANELER STERİLİZASYON ÜNİTESİ (steril destek alanları) YOĞUN

Detaylı

HAIR DRYER IONIC HD 6862

HAIR DRYER IONIC HD 6862 HAIR DRYER IONIC HD 6862 TR G F E D B C A 3 TÜRKÇE 12-15 4 GÜVENLIK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Detaylı

PINAR TEMİZLİK GRUP HİZMET REHBERİMİZ

PINAR TEMİZLİK GRUP HİZMET REHBERİMİZ PINAR TEMİZLİK GRUP HİZMET REHBERİMİZ www.pinartemizlik.com Temizliğin doğru adresi TEMİZLİK HİZMETLERİMİZ TEMİZLİK HİZMETLERİMİZ HİZMET VERDİĞİMİZ ALANLAR Genel temizlik Villa ve sitelerin temizliği İnşaat

Detaylı

İnsan Odaklı Yönetim

İnsan Odaklı Yönetim İnsan Odaklı Yönetim Çağımızın hem teknolojik hem de sosyal alanda bizlere getirdiği yenilikler Toplu Yaşam Alanlarının profesyonel yönetimini ihtiyaç haline getirmiştir. Bu ihtiyacın farkındalığı ile

Detaylı

2018 FİYAT LİSTESİ.

2018 FİYAT LİSTESİ. 2018 FİYAT LİSTESİ Su Tesisatı Elektrik Tesisatı Doğal Gaz Tesisatı Petek Temizliği İçme Suyu Tesisat Dezenfeksiyonu İç Tasarım Yenileme Mutfak, Banyo, Komple Ev Tadilatı Tadilat & Tamirat & Montaj i 1

Detaylı

Bir solvent olarak perkloretilen kuru temizlemenin yakın geleceği adına önemli bir rol oynayacağı bilinen bir gerçektir.

Bir solvent olarak perkloretilen kuru temizlemenin yakın geleceği adına önemli bir rol oynayacağı bilinen bir gerçektir. Tanıtım Çoğu zaman kuru temizlemede solvent olarak kullanılan perkloretilenin geleceği sorgulanmıştır. Öyle görünüyor ki diğer çeşit solvent türevleri perkloretilenin yerine geçecek ve piyasalardaki değişen

Detaylı

TESTLER. Haslık Testleri. Fiziksel Testler. Boyutsal Değişim Testleri. Ekolojik Testler. Elyaf Analizi Testleri

TESTLER. Haslık Testleri. Fiziksel Testler. Boyutsal Değişim Testleri. Ekolojik Testler. Elyaf Analizi Testleri TESTLER Haslık Testleri Fiziksel Testler Boyutsal Değişim Testleri Ekolojik Testler Elyaf Analizi Testleri Laboratuvar Eğitimi Zafer Güngör 2011 1 Haslık Testleri Laboratuvar Eğitimi Zafer Güngör 2011

Detaylı

Hotpoint. hotpoint.com.tr

Hotpoint. hotpoint.com.tr Hotpoint hotpoint.com.tr HOTPOİNT YENİ NESİL BUZDOLABI HIGH DEFINITION SOĞUTMA FONKSİYONEL DİZAYN STİL HIGH DEFINITION SOĞUTMA Maksimum besin tazeliğini sağlama Bakteri ve kötü kokuları önleme ve dolap

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 0 2 NEMLI MOP CM 7000 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 000 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI( MIKRON) 360000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 16000 6 TOZ BEZI (PEMBE) 30 7 CAMASIR YARDIMCI SIVI

Detaylı

ARKOM Kombinize Değer Katar

ARKOM Kombinize Değer Katar Kombinize Değer Katar içinizi ısıtan öneriler! %30 a varan Değerli müşterilerimiz; Doğalgazı daha verimli, daha tasarruflu ve daha güvenli kullanmaya yönelik öneri ve uyarılarımızı dikkate alınız. Sağlıklı,

Detaylı

Çamaşır Makinesi Kullanımı;

Çamaşır Makinesi Kullanımı; Çamaşır Makinesi Kullanımı; Makinenin günlük temizliği yapılarak, makina ile ilgili notlar (arıza, program sonu, içindeki tekstil) okunduktan sonra ana şalter- 1 -konumuna getirilir. Su vanaları ve buhar

Detaylı

Prefabrik Elemanların Tanıtımı

Prefabrik Elemanların Tanıtımı HAKKIMIZDA 40 yılı aşkın süredir prefabrik fabrika inşaatı ile ilgili sektörlerde çalışan Yönetim Kurulu Başkanımız İnşaat Mühendisi Süleyman BABAOĞLU, Türkiye de ve özellikle da sektörün gelişmesinde,

Detaylı

BETON SERTLEŞTİRİCİ TEKNİK ÜRÜN BİLGİLERİ

BETON SERTLEŞTİRİCİ TEKNİK ÜRÜN BİLGİLERİ BETON SERTLEŞTİRİCİ TOTAL BS Beton gözenekli bir malzemedir, genelde bu gözenekler su ile doludur, ayrıca betonun bünyesinde serbest kireç bulunur, bünyedeki bu serbest kireç betona dönüşmemiştir. Prensip

Detaylı

SAYIN :.Satınalma Yetkilisi

SAYIN :.Satınalma Yetkilisi SAYIN :.Satınalma Yetkilisi Referans No : 788/245/*4854/978/4787/44/828-245/8887844 \.../ /201.. Talep etmiş Olduğunuz 10 Yıl Garantili YOĞUN SPOR VE YAYA TARAFİĞİ KULLANIM AKREDİTASYONLU TEST RAPORLARI

Detaylı

Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal

Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal faaliyetleri yapabileceği tesisleri tercih etmektedirler. Bu

Detaylı

www.abccevre.com ABECE GRUP ÇEVRE VE İŞGÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ A.Ş. TANITIM SUNUMU

www.abccevre.com ABECE GRUP ÇEVRE VE İŞGÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ A.Ş. TANITIM SUNUMU ABECE GRUP ÇEVRE VE İŞGÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ A.Ş. TANITIM SUNUMU ABECE GRUP ÇEVRE DAN. A.Ş ABECE GRUP; Çevre ve iş güvenliği sektörlerinde gelişmeleri takip eden, teknolojik gelişmeler ile birlikte

Detaylı

Beklentinizin ötesindeki teknoloji tasarımla buluştu. Siemens avantgarde. siemens-home.bsh-group.com/tr. Gelecek evinizde. Siemens Ev Aletleri

Beklentinizin ötesindeki teknoloji tasarımla buluştu. Siemens avantgarde. siemens-home.bsh-group.com/tr. Gelecek evinizde. Siemens Ev Aletleri Beklentinizin ötesindeki teknoloji tasarımla buluştu. Siemens avantgarde. siemens-home.bsh-group.com/tr Gelecek evinizde. Siemens Ev Aletleri Zamanın ötesinde bir tasarım. avantgarde çamaşır makinesinin

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

HASTANE YER VE YÜZEYLERİN TEMİZLİĞİ PLANI

HASTANE YER VE YÜZEYLERİN TEMİZLİĞİ PLANI Sayfa No: 10/1 Hazırlayan İnceleyen Onaylayan Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Kalite Yönetim Direktörü Başhekim 1.RİSKLER YÜKSEK RİSKLİ ALANLAR ORTA RİSKLİ ALANLAR DÜŞÜK RİSKLİ ALANLAR ACİL SERVİS KLİNİKLER

Detaylı