Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "www.biobellinda.com.tr"

Transkript

1

2 Her birimizin hayatta hayal ettiği, ulaşmayı arzuladığı ve bizi mutlu edeceğine inandığı hedeflerimiz vardır. Bazen bizi bu hedeflere ulaştıracak yolu bulmakta zorlanırız. BioBellinda Marketing Organizasyon a katılmakla hedeflerinize giden bu yolda ilk adımı atmış bulunuyorsunuz. Binlerce insana hayat standardını yükseltme imkanı sunan BİOBELLİNDA AİLESİNE HOŞGELDİNİZ BioBellinda Marketing Organizasyon un maddi imkânlar sunan bir iş olmanın yanı sıra yaşam biçiminize, ÇEVRE ve YAŞAM bilincinize, sosyal ve kültürel donanımınıza sağladığı katkıları görmeye ve hissetmeye başladıkça ne kadar doğru bir tercihte bulunduğunuzu anlayacaksınız. Başarıya ulaşmanızı sağlayan bu yolda üç mucize şifre vardır. Bu şifreleri kullananlar hedeflerine daima başarıyla ulaşmışlardır. Bunlar; BAŞARMA İSTEĞİ, KARARLILIK ve AZİMDİR. Biz de sizin ulaşmayı arzuladığınız büyük hedefleriniz olduğuna inanıyor ve bu başarı yolculuğunda birlikte olmayı ümit ediyoruz. Planlı, disiplinli, istekli, kararlı ve azimli olduğunuzda başarı merdivenini hızla tırmandığınızı göreceksiniz. BioBellinda ailesi, siz başarı merdivenini hızla tırmanırken doğayla dost, çevre koruma konusunda duyarlı ve sağlığımıza zarar vermeyen içerikteki temizlik ve kozmetik ürünleri ile sizi destekliyor olacak. Girmiş olduğunuz bu yolda sahip olduğumuz değerleri koruyarak, ailenize sağladığınız refah, sağlık ve mutluluk dolu hayatınıza etrafınızdaki kişilerinde dâhil olması temennisi ile hayırlı bol kazançlar. Başarı Yolculuğunuza Başlarken Liderlik Yapmanız Gereken İlk Kişi Kendinizsiniz!

3 BioBellinda Marketing Organizasyonun satış sistemi olarak benimsediği bu sistem kazandır-kazan ilkesini temel alan, ülkemiz şartlarına ve toplum yapımıza uygun kazançlı bir sistemdir. Hiçbir ayrım yapmadan, her üyemizin girişimci ruhuna destek veriyor ve kişisel gelişimlerini her daim destekliyoruz. Her şeyden önce yaptığımız her işte, her zaman şeffaflık ve dürüstlüğün maddi kazançtan da öte manevi bir tatmin sağlayacağı inancındayız. Kurumumuzun dünü, bugünü, çalışanları, kurucuları ve sistemi ile her konuda şeffaflık ve dürüstlük en temel ilkemiz olmuştur. Başarının ve gücün birlik ve beraberlikle mümkün olabileceğini unutmadan insani değerlere sahip çık arak üyelerimizle ve tüm personelimizle en doğru iletişimi kurmak ve doğru bilgiyi doğru kişilerle paylaşarak her zaman dürüst,adil ve tutarlı davranmak temel ilkemizdir. Kurumumuzun kendi ile bağdaştırdığı ve sloganımız haline gelen Dinamik yapı Adil paylaşım esası kurum kimliğimizde bizi tanımlamaktadır. Bu sistemin sağladığı temel kazanç ve faydaları şöyle özetleyebiliriz; 1. Minimum risk ve minimum maliyetle kendi işinizi kurmuş olursunuz. 2. Kendi işinizin sahibi olmanın yanı sıra esnek çalışma saatleri ile mesainizi kendiniz belirlersiniz. 3. Gösterdiğiniz çabaya göre kendi kazanç limitinizi kendiniz belirlersiniz. Ekonomik özgürlüğünüzü elde etmenin yanında sosyal çevre ve yeni arkadaşlıklar edinilmeside kişilerin hem maddi hem manevi kazanç elde etmesini sağlar. 4. BioBellinda Marketing Organizasyon sisteminin tercih edilmesindeki en önemli etken; ürünlerin üretim aşamasından çıkarak el değiştirmeden direkt tüketiciyle buluşmasıdır. 5. Adil paylaşım sistemi ile 5 ayrı kazanç sağlarsınız; Gelenekçi değil, yenilikçi yapıya sahip olan şirketimiz sürekli değişim ve ilerleme anlayışına sahip AR-GE çalışmaları ile markalarımızı ve kurumumuzu rakiplerin ötesine geçirecek fırsatları her daim kollamak, değerlendirmek ve performansımızı sürekli iyileştirmek amacını benimsemektedir. Bonus primler, Ekibinizle birlikte yaptığınız grup performansınızdan elde edeceğiniz kazanç Süreklilik primi ile kesintisiz kazanç.

4 SİSTEM NASIL ÇALIŞIR? Marketing Organizasyon SİSTEM NASIL ÇALIŞIR? TEBRİKLER ÜYE OLUP BİOBELLİNDA AİLESİNE KATILDINIZ 1- tarafından sisteme kaydedilir. İlk üyesini kaydeden kişi ekibini kurmaya başlamış demektir. Ancak bir gruba sahip olabilmesi için kendisine bağlı en az iki yatay ücretli üye kaydetmiş olmalıdır. 2- İlk üyelik setlerinde puan ve prim üyenin k aydını yapan menajere aittir. Yeni üyenin sonraki siparişlerinde puan ve prim üyenin kendisine işlenecektir. 3- Üye olmak isteyen adayımız şirket tarafından istenilen bilgileri menajer yada şirkete bildirerek ön kaydını gerçekleştirmiş olur. Ön kaydı alınan üyemiz kaydının onaylanabilmesi için evraklarını (nüfus cüzdan fotokopisi ve üye bilgi formu) şirkete gönderir ve üyelik bedelini belirtilen hesap numaralarına yatırır. Böylece BioBellinda ailesine katılmış olur.

5 NASIL SİPARİŞ VERİLİR? BioBellinda Marketing Organizasyon a ait tüm ofislerimizden ürün temin edebilirsiniz. İSTANBUL: ANKARA: GRUP NASIL KURULUR? AKTİFLİK ŞARTI NEDİR? Örnek Mahallesi 35. Cadde No:31 Ataşehir / İstanbul Maltepe Mah. Şehit Daniş Tunalıgil Sk. Seferoğlu İş Hanı No:11 D:13 Çankaya / Ankara SAKARYA: Pabuçcular Mah. Adnan Menderes Cad. Mehmet Hamdi Güler İş merkezi No:22 D:18 Adapazarı / Sakarya / TÜRKİYE BioBellinda Pazarlama iletişim merkezi, müşteri hizmetlerimizi arayarak sipariş verebilirsiniz. (Tel: pbx - Ücretsiz Danışma Hattı: ) b sitemizden üye numaranızı ve şifrenizi kullanarak sipariş Siparişlerinizi en az 11 adet veya 42 puan değerinde ürünle verebilirsiniz. Bu adet ve tutarın altında verilen siparişlerin kargo bedeli üyeye aittir. 1. Grup kurmanın ilk adımı, işinizi, ürünlerinizi en yakınlarınızdan başlayarak tanıdığınız herkesle paylaşmaktır, ikinci aşama ise yeni üyeler yaparak ekibinizi oluşturmaktır. 2. Kaydettiğiniz üyelerle bilgi paylaşımı ve motivasyon anlamında iletişim halinde olmanız, gelirinizin devamlılığı açısından en önemli noktadır. 3. Grubunu kurmak isteyen her kişi tanıtım toplantıları düzenleyerek ürün ve sistem hakkında grubuna eğitim verir ve işini geliştirir. Aktiflik şartı her ay tekrar edilen 42 pd. minimum sipariş tutarıdır. Bu işlem üyenin prim kazanabilmesi ve üyeliğini aktif hale getirebilmesi için gereklidir. 1. BioBellinda 42 puan değeri 147 dir. Bu tutar üye alış yani kdv siz tutar baz alınarak hesaplanmıştır. Yeni üyelik seti (sadece temizlik ürünleri ile hazırlanmış pakettir) ile üye yapan 2. Bir üyenin grup performans priminden hak kazanabilmesi için kendisine bağlı minimum 2 yatay üyesi ve o ay içerisinde 42 puanlık ürün siparişini gerçekleştirmiş olması gerekir. 2 yatay üyesi olmaksızın kişisel 200 pd. ve üzeri puana sahip olan menajer, kişisel puanının %3 ünü prim olarak hak eder. PTT Posta Çeki Hesap No: TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. İstanbul Örnek Mahallesi Şubesi Şube Kodu: 861 Hesap No : IBAN: TR TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI A.Ş. İstanbul Çamlıca Şubesi Şube Kodu: 147 Hesap No : IBAN: TR TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI T.A.O. İstanbul Örnek Mahallesi Şubesi Şube Kodu: 607 Hesap No : IBAN: TR TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. İstanbul Örnek Mahallesi Şubesi Şube Kodu: 1264 Hesap No : IBAN: TR ÖDEMELER NASIL YAPILIR? 1. BioBellinda Marketing Organizasyon da verilen siparişin son ödeme tarihi o ayın son haftasıdır. Bu doğrultuda bakıldığında ayın ilk günlerinde sipariş vermek ödeme vadesi açısından daha uzun bir süre tanımaktadır. 2. BioBellinda Marketing Organizasyon da verilen sipariş onaylandığı anda sisteme borçlanmış olursunuz ve bu siparişiniz hesap ekstrenize işlemiş olur. Ekstre dönemleri ayın 1 ila i arasındadır.

6 1- BioBellinda Marketing Organizasyon a nasıl üye olunur? Şartları nelerdir? BioBellinda Marketing Organizasyon a bir menajer adına üye olunur. Öncelikle kişinin ön kaydı alınır (İsim, Soyisim, T.C. Kimlik No, Adres). Ön kaydı alınan üyemiz kaydın şirkete gönderir, üyelik ücretini hesap numaralarımızdan birine yatırarak üyeliğini onaylatmış olur. 4- BioBellinda Marketing Organizasyon da her ay 42 puan aktiflik şartını yerine getirmek zorunlu mudur? BioBellinda Marketing Organizasyon da her ay 42 puan yapmak zorunlu değildir. Ancak kişi o ayki priminden yararlanmak isterse, 42 puan aktiflik şartını yerine getirmesi gerekmektedir. 2- BioBellinda Marketing Organizasyon un yeni üyelik seti içinde hangi ürünler bulunur? 1 adet Genel Temizlik, 1 adet Yağ & Kir Temizleyici, 1 adet Ultra Konsantre Çamaşır Beyazlatıcı, 1 adet Wc & Banyo Temizleyici, 1 adet Oda Parfümü, 1 adet Püskürtme Aparatı, 1adet Sıvı Çözelti Aparatı, 1 adet Eko Paket içermektedir. 5- BioBellinda Marketing Organizasyon da primden yararlanabilmek için en az kaç üyemiz olması gerekir? BioBellinda Marketing Organizasyon da primden yararlanabilmek için yatay olarak en az 2 üyeniz olması gerekmektedir. 3- Doğrudan satış sisteminin diğer satış sistemlerine göre avantajları nelerdir? Network pazarlama olarak da adlandırılan doğrudan satış sisteminin en büyük avantajı kişilerin kendi işlerinin sahibi olmasıdır. Bunun yanı sıra kendi kazanç limitlerini kendilerinin belirlemesidir. Ayrıca geleneksel satış faaliyetlerinde ürün üreticiden tüketiciye ulaşana kadar birçok evreden geçmek zorundadır. Üretilen bir ürünün fiyatı araya ana bayilerin, toptancıların ve marketlerin girmesiyle birkaç katına çıkarken, reklam gibi bir unsurun da eklenmesiyle daha da katlanarak artar. Kısacası eski dağıtım sistemleri tüketici dışındakilerin lehine işlerken doğrudan satış sistemi tüketicilerin lehine işler. 6- Tüm ürünler için genel olarak nasıl bir kullanma metodu izlemeliyiz? BioBellinda temizlik ürünlerimizi daha iyi sonuç alabilmek için sıcak su ile farklı deterjanların kalıntılarının bulunmadığı temiz sünger ve mikrofiber temizlik bezleri ile kullanmalısınız. Kullanım talimatı ve ölçülendirmeye dikkat etmelisiniz. 7- BioBellinda Marketing Organizasyon hangi belgelere sahiptir? belgelerine sahiptir.

7 08- BioBellinda Marketing Organizasyon da nasıl sipariş verilir? Ücretsiz Danışma Hattı: İnternet Şubesi kişisel sayfasından sipariş verilebilir. 09- BioBellinda Marketing Organizasyon da kargo ücreti var mı? BioBellinda Marketing Organizasyon da vermiş olduğunuz siparişler en az 11 adet yada 42 puan değerinde ise kargo bedeli yoktur. Sadece üyelerimiz 11 adet altında ya da 42 puan altında sipariş verirse kargo bedeli üyeye aittir BioBellinda Marketing Organizasyon dan gelen ürünleriniz eksik ve hasarlı ise getiren kargoyla kolinizi içerisindeki ürünlerin tamamı ile şirketimize geri göndermeniz ve müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirmeniz gerekmektedir. Bunun sonucunda ise en geç 3 iş günü içerisinde koliniz istediğiniz şekilde tekrar elinize ulaşacaktır. 10- BioBellinda Marketing Organizasyon da ürün değişikliği ve iade yapılıyor mu? BioBellinda Marketing Organizasyon da Garantisinde belirtilen şartlar dahilinde yapılmaktadır BioBellinda Marketing Organizasyon un sipariş limiti nedir? BioBellinda Marketing Organizasyon un 49 pd. olup, üye sipariş tutarını ödedikten sonra tekrar sipariş verme hakkına sahiptir. 12- BioBellinda Marketing Organizasyon a sipariş verilen ürünler kaç gün içerisinde teslim edilir? BioBellinda Marketing Organizasyon da sipariş verilen ürünler, en geç 3 iş günü içerisinde üyelerimize teslim edilmektedir. 17- Prim ödemeleri hesabınıza nasıl yatırılır? Kazanılan brüt puan üzerinden yasal kesintiler (stopaj vergisi) uygulanır. Kalan puanlarınız 3,5 ile çarpılarak hesabınıza yatırılır. (1 pd. 3,5 dir)

8 TUBA MERVE AHMET FİRDEVS Tuba nın BioBellinda sisteminden kazancı kendi alış ve satış arasındaki karının yanı sıra; TUBA MERVE TUBA AHMET TEN TUBA FİRDEVS TEN 536,82 x 3,5 = 1.878,87 1 PUAN 3,5 dir.

9 BioBellinda Marketing Organizasyon ailesine katıldığınız anda sizin için tüm fırsatlar kazanca dönüşür. Ücretli üye olduğunuz ay içerisinde, ücretli 4 yatay üye ve 42 puan değerinde ürün almak şartıyla 15 puan değerinde hediye paketi sizin olacaktır. olmanız gerekir. 3 pd x 4 =12 pd 12 x 3,5 =42 Yapılan yeni yatay üye ile 3 pd. set primi kazanırsınız. olmanız gerekir. kazanırlar. 65 i

10 BİR MENAJERİN LİDER OLMA YOLUNDA EN ÇOK DİKKAT ETMESİ GEREKEN KONU BİOBELLİNDA BAŞARI YOLUNDA BÜYÜK ADIMI ATTINIZ, TEBRİKLER! DİSİPLİNLİ KİŞİLERİ TANIMLAYAN 3 ŞEY VARDIR: 1. Kendileri için kısa ve uzun vadeli hedefler belirlemişlerdir. 2. Bu hedeflere ulaşmak için planları vardır. 3. Bu hedeflere ulaşmak için çalışmalarını sağlayan motivasyonları vardır. Liderler istedikleri başarıya ulaşmak için bedel ödemeye hazırdırlar. İlerlemenin bir bedel karşılığında gerçekleşeceğini çok iyi bilirler. Potansiyel bir kişi ile görüştüğünüzde, bu bedeli ödemeye istekli olup olmadığına dikkat edin. BAŞARI ARAYAN POTANSİYEL BİR LİDER YOLDA GİDERKEN İKİ İŞARET GÖRÜR İlkinde kalın harflerle BAŞARIYA GİDEN YOL yazmaktadır. Yolun daha aşağısında ise başka bir işaret vardır; GEÇİŞ ÜCRETLERİ İÇİN DURMAYA HAZIR OLUN. İstekli olan için hiçbir şey zor değildir,isteksiz olan için hiçbir şey kolay değildir. Siz, bitirmek için başladınız, başarı yolculuğunda büyük yol kat ederek yakut oldunuz sizi kutluyoruz. BioBellinda Marketing Organizasyona katılmakla ilk adımı atmıştınız. Şimdi ise yakut olarak ikinci adımı atmış bulunuyorsunuz. Binlerce kişi hayat standardını BioBellinda Marketing Organizasyonla yükseltmek için çalışırken, siz hayatınıza kesintisiz kazanç kapılarını açmak üzeresiniz. BioBellinda Marketing Organizasyon, hayalleriniz hayallerimizdir diyerek yepyeni bir çalışma planı ile sizlere yeni hedefler sunuyor. Sağlıklı bir ÇEVRE ve YAŞAM için hayatınızın vazgeçilmezi temizlik ve kozmetik ürünlerimiz geleceğinize sahip çıkan ürünleriniz oldu. Başarının vazgeçilmezi, CESARET, SABIR VE HAREKETE GEÇMEKTİR. Siz tüm çalışmalarınızda bu üç maddeyi hiç unutmadan yolunuza devam ettiniz. Şimdi ise grup lideri olarak ekibinize çalışmalarınızı kopyalamaları için destek olmalı ve grubunuzdaki yakutların sayısını çoğaltmak için çalışmaya devam etmelisiniz. Çok çalışmak başarıyı garantilemez, ama şansını arttırır. Bu çalışma planı ile sizinle birlikte düşlediğiniz geleceği, sağlıklı bir YAŞAMI ve ÇEVRECİ bir dünyayı kuracağız. Sistemimiz herkes için ideal, adil ve ulaşılabilirdir. Sizler de bu yolda kararlı olun, tüm hedeflerinizi belirleyin ve hedeflerinize ulaşmak için bütün inancınızla çalışın. Bir hedefe varılması, başka bir hedefin başlangıç noktasıdır

11 BİOBELLİNDA SÜREKLİLİK PRİMİ SÜREKLİLİK PRİMİ TABLOSU Başlangıçlarımıza dikkat edelim, sonuçlar kendiliğinden gelir. BioBellinda Marketing Organizasyon sisteminde dör t ayrı gelir imk anı vardır. Sizler hangi gelir kısmıyla çalışacağınızı kendiniz belirlersiniz. Bu gelir imkanları BioBellinda sisteminde dört önemli noktayı ifade eder. PUAN %5 10,000 10, %2 TEKNİK A noktası; işe başladığınız kısımdır. B noktası; ekonomik özgürlüğe sahip olduğunuz süreçtir. C noktası; kazancınızı arttırıp, süreklilik kazandığınız dönemdir. D noktası; kesintisiz kazanç sağlayacağınızın garantisidir. CİRODAN PAY ÜNVAN KAZANILAN PUAN KAZANILAN TL 3, D NOK TASI 7 YAKUT ve Üzeri 8750 Süreklilik primi tablosu neyi ifade eder? A NOK TASI %3 B NOK TASI %24 C NOK TASI 1 ve 6 YAKUT Arası Bir hedef bir insan için yeterince önemliyse, başlangıçta her ne kadar imkansız gibi görünse de o kişi onu başarmak için bir yolunu bulur. 18 Yatayınızdan çıkan 1. yakut size 1 PD kazandırır. Sonrasında ise yakut dalınız dışında kalan yatay grup puanınızın puana kadar olan kısmından %5, pd üzeri için ise cironuzdan +%2 pay kazanmanızı sağlar. Ayrıca grubunuzdan çıkan her yakutunuz için ekstra 500 PD YAKUT BEDELİ kazanırsınız. Bu şekilde 1. yakutla beraber menajer süreklilik primine dahil olmuş olur. Rüzgara yön veremeyiz, ama yelkenlerimizi ona göre ayarlarız. 19

12 KISA BİR ÖRNEKLE GRUBUNUZDA ÇIKAN 1. YAKUT İÇİN KAZANACAĞINIZ SÜREKLİLİK PRİMİNİ GÖSTERELİM PERFORMANS PRİMİNİZİN YANINDA SÜREKLİLİK PRİMİNİZİ ÇOĞALTMAK DA SİZİN ELİNİZDE BioBellinda sisteminin sizlere sunduğu süreklilik primi ile tek ciro ile çift kazanç sağlayacaksınız. Bu çalışmayla, yakut sayınız çoğaldıkça puanlarınız azalsa da daha fazla kazanca sahip olabilirsiniz. Yakut dalınız dışındaki yatay grup puanınız PD. 2 Yakut dalınız dışındaki yatay grup puanınız 8200 PD. 3, ,5 3,5 Performans priminiz dışında kazandığınız tutardır. 3, Performans priminiz dışında kazandığınız tutardır. Gitmeye değer hiçbir yere kestirme yollar yoktur. Fazla ileriye bakmak bir hatadır. Bir anda, sadece zincirin bir halkasıyla ilgilenebilirsin

13 PERFORMANS PRİMİNİZİN YANINDA SÜREKLİLİK PRİMİNİZİ ÇOĞALTMAK DA SİZİN ELİNİZDE PERFORMANS PRİMİNİZİN YANINDA SÜREKLİLİK PRİMİNİZİ ÇOĞALTMAK DA SİZİN ELİNİZDE Şema 2: Şema 3: EFŞAN YAKUT EFSUN YAKUT 3, ,5 3, ,5 Performans priminiz dışında kazandığınız tutardır. Performans priminiz dışında kazandığınız tutardır

14 PERFORMANS PRİMİNİZİN YANINDA SÜREKLİLİK PRİMİNİZİ ÇOĞALTMAK DA SİZİN ELİNİZDE PERFORMANS PRİMİNİZİN YANINDA SÜREKLİLİK PRİMİNİZİ ÇOĞALTMAK DA SİZİN ELİNİZDE Şema 4: Şema 5: EFRUZ YAKUT EFSER YAKUT 1. YAKUT DAL 2. YAKUT DAL 3. YAKUT DAL 4. YAKUT DAL 5. YAKUT DAL 6. YAKUT DAL 3,5 3, ,5 3, ,5 Performans priminiz dışında kazandığınız tutardır. Performans priminiz dışında kazandığınız tutardır

15 ÜRÜN TATMİN GARANTİSİ BioBellinda Marketing Organizasyon süreklilik primi, grubunuz üzerinde bu şekilde işler. Sınırsız yakuta sahip olup çıkarttığınız her yakut için 500 puan kazanırsınız. Tüm bu çalışmalarda koşulsuz, şartsız, puan doldurma kaygısına kapılmadan hatta yakutunuz dışında hiç grup puanınız olmazsa bile yakut bedeli puanınızı alarak kendinize süreklilik primiyle kesintisiz kazanç kapılarını açmış olursunuz. BioBellinda Marketing Organizasyon sizinle çalışmaya başladığı günden bugüne kadar hiçbir çalışmayı ve emeği göz ardı etmemiştir. Sizlere hiç gerçekleşmeyecek bir hayalden ziyade ulaşılabilir bir sistem sunmuştur. İlk üyelik seti dışında, istediğiniz siparişlerinizde gelen ürünlerden memnun kalınmadıysa, siparişin verildiği o ayın sonuna kadar değişim imkanı sağlanmaktadır. Ürün belirtilen kullanım alanı dışında kullanıldıysa, yanlış uygulama sonucu karşılaşılan olumsuz durumlar söz konusu olduysa ürünler garanti kapsamı dışında kalır. 1. İADE ÜRÜNLER HANGİ ŞARTLARDA KABUL EDİLİR? edilirse, ürünle ilgili araştırma yapılır. Eğer üretimle ilgili bir sıkıntı varsa kişiye bilgisi verilir. Ürünün telafisi yapılarak tekrar gönderilir. 2. HANGİ ÜRÜNLERDE DEĞİŞİKLİK SÖZ KONUSUDUR? Kişi kullanma talimatına uygun kullandığı halde, üründen memnun kalmadıysa farklı bir ürünle ürün satamadığı için değişiklik yapmak istiyorsa ürün değişimindeki kargo bedeli üyeye aittir. BioBellinda nın sistemiyle önünüz daima açık, ufkunuz aydınlık, kazancınız sürekli ve bereketli olacaktır. YAKUT Liderimiz yatayından çıkarttığı yakut üyesi ile grubunu sağlamlaştırırken, kazancını süreklilik primi dediğimiz yöntemle ciddi boyutta artırıyor ve en önemlisi size bir ihtimal yerine her ihtimalle prim kazandırarak hem performans primi hem de süreklilik primi ile destek veriyor. Tüm çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. 3. GEÇMİŞ AYLARA AİT ÜRÜN DEĞİŞİMİ VAR MIDIR? Geçmiş aylara ait ürün değişimi yapılamamaktadır. Ürün değişikliği en geç 1 aylık süre içerisinde yapılır. 4. BEĞENİLMEYEN ÜRÜNLERDE PARA İADESİ VAR MIDIR? Hiçbir ürünümüzde para iadesi yoktur. 5. HASARLI VE EKSİK KOLİ TESLİMATI ALINDIĞINDA TELAFİSİ YAPILMAKTA MIDIR? Kargo firması tarafından teslim edilmek üzere getirilen kolileri almadan önce mutlaka kontrol etmeniz gerekmektedir. Eğer koli darbe almış, hasarlı yada ürün eksik ise gelen kargo görevlisine iade edilmelidir

16 Yeni İşinizin AVANTAJLARIN I Bir Kez Daha ÖZETLİYORUZ 1. Özel Bilgiye ve Eğitime Gerek Yok Her kişinin şansı aynıdır. Diploma istenmiyor. 2. Düşük Harcamalar Diğer serbest çalışmalara nazaran bu işteki harcamalar çok düşüktür. Çünkü işin büyük kısmını yani; ürün oluşumu, depolama, nakliye, kırtasiye, bilgilendirme vs. faaliyetleri BioBellinda üstlenmektedir. 3. Çalışma Özgürlüğü ve Girişimcilik nasıl ve ne kadar, ne zaman çalışacaksınız, ne kadar başarılı olacaksınız hepsi size bağlıdır. Çünkü söz konusu bütün şart ve imkânları kendiniz belirliyorsunuz. 4. En iyi ekip çalışması için önemli şartlardan birisi, kendi seçtiğiniz kişilerden bir grup kurmanız. Böyle bir ekip çok iyi sonuç verecektir. Unutmamak lazım ki bu ekibin başı siz olacaksınız. 5. Kesintisiz kazanç. Tabii ki oda size bağlı. 6. Ailenizin İşi Olacak BioBellinda Marketing Organizasyonu tüm aile, akraba ve çevrenize ileterek onların da bu kazanca ortak olmasına vesile olabilirsiniz. Böylelikle hem bugün, hem de gelecek için çalışıyorsunuz. 7. Bilgilendirme ve Motivasyon BioBellinda Marketing Organizasyon her seviyedeki üyesine bilgi ve donanım sağlamak için yaptığı toplantı, eğitim ve seminerlerle destek oluyor. 8. Yeni Temaslar ve Tanıdıklar BioBellinda Marketing Organizasyon yaşadığınız bugüne anlam katmak ve kendinizi kişisel ilişkiler konusunda ileri taşımanız adına bir kapı aralıyor. Tanımadığınız insanlarla ortak bir noktada buluşmanızı sağlıyor. Yeni kişilikler, hayatlar ve tecrübelerle edinilmiş bilgilerin paylaşılması imkânı sunuyor. Dünyaya başkasının gözüyle bakabilme farklılığını yaşatıyor. İÇSEL DİSİPLİN : Büyük liderler, hiç şüphesiz içsel disipline sahiptirler. Ne yazık ki toplumumuzdaki kişiler içsel disiplin yerine ani hazların peşinden koşmaktadır. Örneğin; hızlı kahvaltılar, hızlı yemekler, hareketli filmler, banka ATM lerinden hızlı nakit ödemeler gibi çabuk çabuk hemen istiyoruz. Ama söz konusu liderlik yani başarı istiyorsak Başarı Bir Anda Gelmez. İçsel disipline sahip değilsek yani aceleci yaklaşımımız varsa bu içimizdeki his bize acele et diye fısıldar bu da sabırlı olamayacağınız, sıkı çalışıp karşılığını ödemek için gerekenleri yapamayacağınız ve her şeyi hemen şimdi istemeniz anlamına gelir. Bu tutum ise kişiyi büyük bir hızla geri çeker. Potansiyel bir liderde aramanız gereken iki özellik vardır. İlki, DUYGULARDIR. Etkili liderler, duygusal tepkilerin kendi tercihleri olduğunu bilirler. Başkalarının hareketlerinin kendi duygusal tepkilerini belirlemesine izin vermeyen kişi, çok güçlü bir özgürlük deneyimi yaşar. Bu duygunun detayında, yürekten inanmış olmak yatar, kimse ama hiç kimse o kişinin motivasyonunu düşüremez. Motivasyonu muhafaza etmeyi beceren kişi ise asla yenilgi yaşamaz. İkincisi ise ZAMANLA ilgilidir. Dünyada yaşayan herkese, bir gün içerisinde aynı dakika miktarı verilmiştir. Ama bu dakikalarını ne kadar etkili kullanacağını kişinin içsel disiplini belirler. Disiplinli insanlar daima gelişirler, düzelmeye çalışırlar ve zaman kullanımını maksimum hale getirirler. Kişi buna birden bire sahip olmaz, ufak tefek yaptığı programları çoğalttığında daha programlı olur

17 BİOBELLİNDA ÜYESİNDE BULUNMASI GEREKEN ÖZELLİKLER Başarmanın Yolu Nedir? Diye Soranlara 1.Teknik olarak kendini yeterli seviyeye getirmeli * Tanıtımını yaptığınız ürünü önce sizler kullanmalısınız ki ürünün kalitesine ve kullanım alanlarındaki başarısına önce siz inanın. Unutmayın ki inanmadığınız ya da özelliklerini bilmediğiniz bir ürünü satabilmeniz imkânsızdır. * Menajerlerinizden, sizler için hazırlanan döküman ve eğitimlerden, sistemle ilgili eksiksiz bilgi almaya çalışın ki üye adaylarınız olduğunda sorulan sorular karşısında kendinizden emin cevap verebilin, üyeleriniz de size bir menajer olarak güvenebilsin ve sizin bilgilerinizden faydalanabilsin. Unutmayın ki siz menajer olarak üstünüze düşen eğitim ve bilgiyi üyelerinize vermezseniz belki de çok geniş bir çevreye sahip üyenizi kısa süre sonra kaybedebilirsiniz ya da üye adaylarınız bilgi eksikliğiniz nedeniyle size değil daha fazla yardım alabilecekleri bir başka menajere kayıt olmak isteyebilirler. 2.Tarzıyla İnsanları Etkileyebilmeli Öncelikle kişisel iş planı yaparak hedeflerinizi ve ihtiyaçlarınızı tespit etmelisiniz. Bu doğrultuda işinize ayıracağınız zaman ve enerji sizlerin bu işte başarı ve kazancını belirleyen en önemli unsur olacaktır. Bunun yanı sıra kişisel başarıdan çok grup başarısının sizleri hedeflerinize taşıyacağını unutmamalı ve eğitimlerin yanında kişisel desteğinizle de üyelerinizin motivasyonunu sağlamalısınız. Hedeflere ulaşmak için kendinize mutlaka bir tarih belirleyip bu tarihe bağlı kalmaya çalışmalısınız. Bunun yanı sıra sistemi ve tüm ürünlerin özelliklerini çok iyi bilmelisiniz. Sizin inanmadığınız bir şeye kimse inanmayacağı gibi sizin kullanmadığınız bir ürünü çok iyi olduğunu söyleseniz bile kimse almak istemeyecektir. * Bir BioBellinda üyesi girdiği ortamda kendinden emin, samimi ve dürüst olmalıdır. Bu kişilikte olan insanlar girilen her ortamda kendilerini fark ettirirler ve çevrelerindeki insanların saygı, hayranlık ve beğenisini kazanırlar. * Beden dilinizi doğru kullanmayı öğrenin. Yapılan pek çok araştırmaya göre beden diliniz düşünceleriniz hakkında ipuçları vermektedir. Şirketimiz tarafından ilerleyen günlerde yapılacak seminerlere katılarak veya bununla ilgili kitapları okuyarak iş hayatına uygularsanız faydasını göreceksiniz. * Telaşsız, açık ve anlaşılır konuşun ki ortam içerisinde dinlenebilirliğiniz artsın ve liderlik vasfınızın bir kısmını gösterebilmiş olun. * En önemlisi işinizi severek yaptığınızı etrafınıza hissettirin. 3. İş Ahlakına Önem Vermeli * Ailemizden birçok üyemiz daha önce çalışma hayatında bulunmamış ev hanımlarıdır. Siz bu işi yaparak artık profesyonel olarak iş hayatına adım atmış bulunuyorsunuz. İş hayatında başarılı olmanın, sevilmenin ve sayılmanın temel noktası iş ahlakıyla çalışmaktan geçer. Bu çok geniş bir kavramdır. Giyiminiz, kuşamınız, oturuşunuz ve insani ilişkilerinizin kalitesi gibi faktörler bunu belirler

18 Marketing Organizasyon sistemi ile Türkiye nin markası BioBellinda, temel iş fırsatı ile ilk günden kazanç elde etmeye ve kişisel hayallerine kavuşmak için çalışmak isteyenlere eşsiz bir fırsat sunuyor.. yüzdelik dilimlerle kazanç sağlıyor. Çevre ve insan dostu ürün gamıyla, doğal ve konsantre ürün portföyü sahibi BioBellinda, Siz de ailemize katılın, BioBellinda fırsatlarından yararlanın. 32

SIKÇA SORULAN SORULAR

SIKÇA SORULAN SORULAR SIKÇA SORULAN SORULAR Sıkça Sorulan Sorular 1- BioBellinda Marketing Organizasyon a nasıl Üye olunur? Şartları nelerdir? BioBellinda Marketing Organizasyon a menajeriniz aracılığıyla ön kaydınız yapılarak

Detaylı

Hiçbir ayrım yapmadan, her üyemizin girişimci ruhuna destek veriyor ve kişisel gelişimlerini her daim destekliyoruz.

Hiçbir ayrım yapmadan, her üyemizin girişimci ruhuna destek veriyor ve kişisel gelişimlerini her daim destekliyoruz. İÇİNDEKİLER Değerlerimiz... 1 Doğrudan satış sistemi nedir?... 2 BioBellinda Marketing Organizasyon sistemi ile kazanç nasıl sağlanır?... 2 BioBellinda sistemine nasıl üye olunur?... 3 Grup nasıl kurulur?...

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Hunca Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Devamlı artan ve eklenen maliyetler Hunca Life Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Satış masraflarında

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Satış İlkesi Hunca 30,- Hunca 30,- Fırsat! Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci Devamlı artan ve eklenen maliyetler Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci

Detaylı

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Yüzyılın Fırsatı Sürekli kazanç imkanı Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Ücretsiz Üyelik = %25 Bireysel Kazanç = %25 Sermayesiz Ticaret = %25 Lisanslı Kazanç %40 - %80 Sürekli kazanç imkanı

Detaylı

Arayış içinde misiniz?

Arayış içinde misiniz? Arayış içinde misiniz? İşe Başlama Zamanınızı nasıl kullanacağınıza karar verebiliyor musunuz? Hak ettiğinizi kazanıyor musunuz? Evden çalışmak ister miydiniz? İstediğiniz iş-özel yaşam dengesine sahip

Detaylı

Dile Gift ten ne dilersen!

Dile Gift ten ne dilersen! Dile Gift ten ne dilersen! Multinet in kurumsal firmaların çalışanlarına ve iş ortaklarına yapacakları teşvik ve yardım harcamalarına yönelik geliştirdiği ürünü Gift, firmanıza vergi avantajı ve karlılık

Detaylı

SİZE SUNACAĞIMIZ ÇOK İYİ BİR ÇÖZÜMÜMÜZ VAR!

SİZE SUNACAĞIMIZ ÇOK İYİ BİR ÇÖZÜMÜMÜZ VAR! Geleceğinizin güvence altında olduğunu düşünüyor musunuz? Kendinize ve sevdiklerinizle yeterince zaman ayırabiliyor musunuz? Etikete bakmadan alışveriş yapabiliyor musunuz? Daha kaliteli bir yaşam tarzı

Detaylı

HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR

HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR Rota Ticaret Sistemi Nedir? İnsanların alışveriş yaparken aralarındaki gerçek güvene dayalı olarak yapılan özgün bir ticaret sistemidir. Mantığı basittir Panarota online

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Günümüzün karmaşık iş dünyasında yönününüzü kaybetmeyin!

Günümüzün karmaşık iş dünyasında yönününüzü kaybetmeyin! YAKLAŞIMIMIZ Kuter, yıllardır dünyanın her tarafında şirketlere, özellikle yeni iş kurulumu, iş geliştirme, kurumsallaşma ve aile anayasaları alanlarında güç veren ve her aşamalarında onlara gerekli tüm

Detaylı

BENİM BAŞARI HİKAYEM. 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi olmak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr

BENİM BAŞARI HİKAYEM. 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi olmak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr BENİM BAŞARI HİKAYEM 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi mak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr AVON KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. TEKFEN KAĞITHANE OFİSPARK A BLOK

Detaylı

Kanada'da Konaklama. Konaklama ile ilgili alternatıfler sd yurt dışı egitimde. Sizlere istediğiniz yerde konaklama sunuyoruz. Aile yanı konaklama

Kanada'da Konaklama. Konaklama ile ilgili alternatıfler sd yurt dışı egitimde. Sizlere istediğiniz yerde konaklama sunuyoruz. Aile yanı konaklama Kanada'da Konaklama Konaklama ile ilgili alternatıfler sd yurt dışı egitimde Sizlere istediğiniz yerde konaklama sunuyoruz Aile yanı konaklama Kaliteli ve sorumluluk sahibi dil okullarında tüm aileler,

Detaylı

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Bu sunum dosyasını sadece www.mobrabus.com adresinden indirdiyseniz güncel ve doğru olarak kabul edin. Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Elbette Mo Brabus size hiçbir kesin gelir garantisi veremez,

Detaylı

Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması. kazanç programı

Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması. kazanç programı masburo.com Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması kazanç programı kazanç programı maximas nedir?????? maximas, bayilerin MAS ürünlerini satın alırken puan kazanmalarını ve kazandıkları

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Aysın Reisoğlu Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek İstediğiniz Her

Detaylı

KARİYER VE kazanç plani

KARİYER VE kazanç plani KARİYER VE kazanç plani AYRICALIKLARLA DOLU HUNCALIFE DÜNYASININ BİR PARÇASI OLUN, HEM SİZ HEM AİLENİZ İÇİN EŞSİZ FIRSATLARDAN YARARLANIN NEDEN HUNCALIFE? ISO 9001:2008 HELAL SERTİFİKASI GMP BELGESİ (GOOD

Detaylı

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz MARPAR Ev Gereçleri San.ve Tic. Ltd. Şti. 2001-2009 tarihleri arasında ulusal ve uluslararası alanda bilinen markaların Karadeniz ve Doğu Anadolu

Detaylı

Direktör Eğitimi Aday Sonuçlandırma. emlak.ilkon.com

Direktör Eğitimi Aday Sonuçlandırma. emlak.ilkon.com Direktör Eğitimi Aday Sonuçlandırma emlak.ilkon.com NEDEN TEMSİLCİ OLUNUR? Temsilciler ILKON'dan sadece komisyonun tamamını kazandırması,ofissiz emlakçılığa imkan sağlaması veya asistan vermesi avukat

Detaylı

Sayfaları çevirin ve daha fazla kazanmanın yollarını keşfedin!

Sayfaları çevirin ve daha fazla kazanmanın yollarını keşfedin! Hızlı Başlangıç! Hazır Ürün Paketleri Nasıl kazanacaksınız? Hızlı Başlangıç indirimine, hazır paketlerden ve / veya kendi seçiminizden oluşan ürünlerle sahip olabilirsiniz. Hızlı Başlangıç! En İyi Zinde

Detaylı

LİSE REHBERLİK SERVİSİ

LİSE REHBERLİK SERVİSİ LİSE REHBERLİK SERVİSİ Verimli Ders Çalışma Ders çalışma konusunda bir çoğunuz da çeşitli şikayetler vardır. Bir kısmınız ders çalışmaya başlamakta güçlük çekerken Bir kısmınız çalışma esnasında derse

Detaylı

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su Nos Kazanç Planı Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke su Eğitim Bonusları Eğitim Seminerleri Hediye Ürünler Seyahat Ödülleri Başlamak

Detaylı

BÜYÜYÜN BÜYÜMEYE PROGRAMI PY 2012/2013

BÜYÜYÜN BÜYÜMEYE PROGRAMI PY 2012/2013 BÜYÜYÜN ve Kazanın PY 2012 / 2013 : Büyüme Yılı! Büyümeye Odaklanın YENİ PERFORMANS YILI İÇİN HEDEFİNİZ BÜYÜME OLMALI Amway Serbest Girişimcileri (ASG ler) olarak bu inanılmaz fırsatı değerlendirmek için

Detaylı

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Bu sunum dosyasını sadece www.mobrabus.com adresinden indirdiyseniz güncel ve doğru olarak kabul edin. Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Elbette Mo Brabus size hiçbir kesin gelirgarantisi veremez,

Detaylı

takes you to the next level

takes you to the next level The future starts right here, right now. Yeni Nesil Ofis Hizmetleri sunan Archerson'a Hoşgeldiniz. Co-working Sanal Ofis Hazır Ofis Toplantı Odası Etkinliklerimizle Kadıköy'deyiz. Kadıköy de tarihi bir

Detaylı

ISO 9001:2000 KYS nedir, ne yapılacaktır?

ISO 9001:2000 KYS nedir, ne yapılacaktır? ISO 9001:2000 KYS nedir, ne yapılacaktır? 1 Giriş Kurumumuz ISO 9001 Standardı na uyum sağlanması, Ülkeler arası sınırların ortadan kalkmakta olduğu günümüz dünyasında eğitimde rekabet gücümüzün artmasını

Detaylı

Üyeleri tarafından Üyeler için. Hoş Geldiniz. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved

Üyeleri tarafından Üyeler için. Hoş Geldiniz. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved ya Üyeleri tarafından Üyeler için Hoş Geldiniz JUUBEO nedir? By the members - For the members JUUBEO nedir? Klasında Dünyanın İlk Global COOP u Aylık dağıtım proğramı Avrupa merkezli bir şirket Ödül ve

Detaylı

Kurumsal & Biz Kimiz?

Kurumsal & Biz Kimiz? Kurumsal & Biz Kimiz? Hakkımızda TEKNOLOJİNİN SUNDUĞU OLANAKLARI MÜŞTERİLERİNİN İŞ VERİMLERİNİ ARTIRMALARINA HİZMET EDECEK BİÇİMDE YORUMLAYAN OPAK AİLESİ HER SEKTÖR VE ÖLÇEKTEN ŞİRKETE ÇÖZÜM SUNUYOR. Şirketleri

Detaylı

HAYAT AVON LA, AVON BİRLİKTE GÜZEL

HAYAT AVON LA, AVON BİRLİKTE GÜZEL HAYAT AVON LA, AVON BİRLİKTE GÜZEL Hayat Avon la, Avon Birlikte Güzel! Biz bir aileyiz! Çünkü mutlu anlarımızı, zor zamanlarımızı birlikte paylaşır; başarılarımızı birlikte kutlarız. Tıpkı bir aile gibi

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar Bir taraftan, GÜLLÜBAĞLAR MAH. ANKARA CAD. MUAZZAM SOK. NO:2/1 DÜKKAN NO:4 PENDİK /İSTANBUL adresinde mukim DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ.

Detaylı

Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek in Konuşma Metni

Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek in Konuşma Metni GSO-TOBB-TEPAV Girişimcilik Merkezinin Açılışı Kredi Garanti Fonu Gaziantep Şubesi nin Açılışı Proje Değerlendirme ve Eğitim Merkezi nin Açılışı Dünya Bankası Gaziantep Bilgi Merkezi Açılışı 23 Temmuz

Detaylı

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda.

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda. VerdeTaks dünya çapında vergi iadeleri hizmeti veren yeni kurulmuş bir şirkettir. Şirketimiz finansal, müşteri hizmetleri, pazarlama ve satış alanlarında 14 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Uzmanlarımızın

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne. Bringo, iletişim özgürlüğünü kısıtlayan ne varsa onun tam

HAKKIMIZDA. Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne. Bringo, iletişim özgürlüğünü kısıtlayan ne varsa onun tam br ngo ÖZGÜR KAMU br ngo ÖZGÜR KAMU HAKKIMIZDA Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne kavuştu. Fatura korkusu ve mesafe sınırı olmadan dünyanın bir ucundan başka bir

Detaylı

GENEL SATIŞ ŞARTLARIMIZ SATIŞ ŞARTLARI SİPARİŞ ŞARTLARI TESLİMAT ŞARTLARI

GENEL SATIŞ ŞARTLARIMIZ SATIŞ ŞARTLARI SİPARİŞ ŞARTLARI TESLİMAT ŞARTLARI 2016 FİYAT LİSTESİ GENEL SATIŞ ŞARTLARIMIZ Fiyatlar 31.12.2015 tarihine kadar geçerlidir. Maliyetler Dolar kuruna göre yapılmıştır. Dolar kuru 3.20 TL. yi geçtiği takdirde fiyat değişikliği yapılacaktır.

Detaylı

KURUMSAL ACENTE / BAYİLİK SUNUMU

KURUMSAL ACENTE / BAYİLİK SUNUMU KURUMSAL ACENTE / BAYİLİK SUNUMU Genel Tanımlar Mobil Telekom Tanıtım Ticari Şirket Bilgileri Kargo Gönderim Bilgileri Ticari Banka Hesapları Kurumsal Kimlik Çalışmaları Çözüm Ortakları İş Takibi ve Personel

Detaylı

KONAKLAMA IŞLETMELERİNDE STRATEJİK YÖNETİM. Pazarlama Yönetmeni ve Eğitmen

KONAKLAMA IŞLETMELERİNDE STRATEJİK YÖNETİM. Pazarlama Yönetmeni ve Eğitmen KONAKLAMA IŞLETMELERİNDE STRATEJİK YÖNETİM SEVGİ ÖÇVER Pazarlama Yönetmeni ve Eğitmen 1 Stratejik yönetim, uzun vadeli planlamalar ve kararlar ile konaklama isletmelerinin en üst düzeyde etkin ve verimli

Detaylı

NASIL BAŞLANIR? www.hepsipropada.com

NASIL BAŞLANIR? www.hepsipropada.com NASIL BAŞLANIR? YENİ ÜYE DEĞERLENDİRME FORMU YENİ ÜYE DEĞERLENDİRME FORMU EKSPRES ÇABUK YAKUT Başlangıç Tarihi:../../ Bitiş Tarihi :../../ EKSPRES ÇABUK YAKUT Eğitim Bilgileri İlk Kitap 15 Gün içinde X2

Detaylı

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM 1. Herbalife Başvurunuzu Tamamlayın Herbalife Üye Paketi (HMP) Üye Başvuru Formu Kullanılacak Ürünler Basılı Malzeme & DVD %25 Başlangıç İndirimi* 2. Ürün Broşürünü İnceleyin Herbalife

Detaylı

E.G.O. Grubu Kurumsal İlkeleri

E.G.O. Grubu Kurumsal İlkeleri E.G.O. Grubu Kurumsal İlkeleri 1. Müşterimizin hizmetindeyiz! 2. Yenilikçi bir kültüre sahibiz ve gelecek için fikirlerimiz var 3. EGO nun en değerli varlığı biz çalışanlarıyız 4. Tüm iş faaliyetlerimizde

Detaylı

GİRİŞİMCİLİK. Nedir? Nasıl Girişimci olunur?

GİRİŞİMCİLİK. Nedir? Nasıl Girişimci olunur? GİRİŞİMCİLİK Nedir? Nasıl Girişimci olunur? 1 GİRİŞİMCİ KİMDİR? GİRİŞİMCİ; Başkalarının baktığı ama göremediği fırsatları görüp, bunları bir iş fikrine dönüştürebilen, risk almaya yatkın olan kişidir 2

Detaylı

Faktoring Nedir? Faktoring Hizmetleri

Faktoring Nedir? Faktoring Hizmetleri Faktoring Faktoring Nedir? Faktoring, garanti, tahsilat ve finansman hizmetlerinin bir arada sunulduğu tek finansal üründür. Firmaların mal ve hizmet satışlarından doğan yurtiçi ve yurtdışı kısa vadeli

Detaylı

Bu gelir ay boyunca yapılan ürün kampanyalarıyla çok daha yüksek yüzdelere çıkabilir.

Bu gelir ay boyunca yapılan ürün kampanyalarıyla çok daha yüksek yüzdelere çıkabilir. PETRA KAZANÇ PLANI 1. Şahsi Satış Kazancı 2. Yeni Temsilcilik (Sponsorluk )Primi 3. Grup Primi 4. lük primi 5. Hedef Ciro Primi 6. Şampiyonlar Buluşması Yurtiçi Tatili 7. Petra World Club Yurtdışı Gezisi

Detaylı

LEO Başlangıç, İş ve VIP Paketi Sıkça Sorulan Sorular

LEO Başlangıç, İş ve VIP Paketi Sıkça Sorulan Sorular LEO Başlangıç, İş ve VIP Paketi Sıkça Sorulan Sorular 1. Paketlerin içinde neler var? Seçtiğiniz aboneliğe özel yüzlerce LEO CoreLine Girişimcilik eğitimine sınırsız* erişim ve ayrıca Business veya VIP

Detaylı

Giriş Bölüm 1. Giriş

Giriş Bölüm 1. Giriş GİRİŞİMCİLİK Bölüm 1. Giriş scebi@ktu.edu.tr http://scebi.ktu.edu.tr Giriş İşletme Kurma Düşüncesi ÖN ARAŞTIRMA Ekonomik Teknik Mali Yasal Araştırma Araştırma Araştırma Araştırma Ön Proje Yatırım Kararı

Detaylı

ş i r k e t l e r g r u b u Profesyonel bir anlayış ve uzman bir kadroyla önemli bir müşteri kitlesine hizmet veriyoruz. gelişim içinde olan iş dünyasında zamanın ritmini yakalamak, ancak yeni fikirler

Detaylı

Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz

Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz Sorularla Birinci Kart Birinci Kart Nedir? Neden üye olmalıyım? Birinci Karta üyelik işlemleri nasıl gerçekleşir? Birinci Karttan Akü satışı nasıl

Detaylı

ELEKTRİKTE YENİ AKIM!

ELEKTRİKTE YENİ AKIM! ELEKTRİKTE YENİ AKIM! Enerji sektörünün güçlü oyuncularından İpragaz, gücü ve güvencesiyle elektrik piyasasında da önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor. Türkiye ye güven ve enerji veriyoruz İpragaz, 1961

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

Gürc r an n B ange g r

Gürc r an n B ange g r Gürcan Banger Hareket Noktası Kendi işini kurmaya karar vermede başlıca etkenler şunlardır: 1. İşini kaybetmek, 2. İşsizlik döneminin uzun sürmesine tepki, 3. Bir iş fırsatının belirlenmesi, 4. Daha çok

Detaylı

Geleceğiniz için bu broşürü aç n...

Geleceğiniz için bu broşürü aç n... Z I N D E YA ú A M EV GÜ=(//ù. 6ù=ù1 ùúù1ù= Geleceğiniz için bu broşürü aç n... Geleceğiniz Bugün bir hedef belirlemek, yar ndan emin olmak demektir. Daha fazla gelir elde ettiğiniz, kendinize ait bir

Detaylı

DARA PLUS PARAKENDE MODULU

DARA PLUS PARAKENDE MODULU DARA PLUS PARAKENDE MODULU PARAKENDE SATIŞ MÜŞTERİ BİLGİLERİ GİRİŞ VE DEĞİŞİKLİK Peşin satış adında bir tane cari hesap oluşturulur kod 1 adı peşin soyadı satış olan. Yeni bir müşteri açmak için : yeni

Detaylı

NN Hayat ve Emeklilik Özel Emeklilik Planı

NN Hayat ve Emeklilik Özel Emeklilik Planı NN Hayat ve Emeklilik Özel Emeklilik Planı Ozel Emeklilik Plani A4_R1.indd 1 29.01.2015 13:35 ÖN KAPAK İÇİ Ozel Emeklilik Plani A4_R1.indd 2 29.01.2015 13:35 Hayalinizdeki emeklilik için BES BES geleceğiniz

Detaylı

Yıldızını Bul Ödüllendir

Yıldızını Bul Ödüllendir Yıldızını Bul Ödüllendir Global ölçekte çalışan, takdir ve ödüllendirme platformu BIGGSTARS Biggstars, çalışan takdir ve sosyal ödüllendirme uygulamasında, şirket çalışanları kurum değerleri çerçevesinde

Detaylı

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Sektörünüze layık bir hizmet! İhtiyaçlarınıza göre hizmetlerini şekillendirir, size özel çözümleri, sizin tercihlerinize göre sunarız.

Detaylı

Açılış. Tüccarpos Uygulaması Kullanım Kılavuzu. Üye olmasanız bile görüntüleyebileceğiniz ekrandır. Tüccarpos tan haberler, duyurular vb.

Açılış. Tüccarpos Uygulaması Kullanım Kılavuzu. Üye olmasanız bile görüntüleyebileceğiniz ekrandır. Tüccarpos tan haberler, duyurular vb. Açılış Tüccarpos iletişim/tanıtım sayfası Üye olmasanız bile görüntüleyebileceğiniz ekrandır. Tüccarpos tan haberler, duyurular vb. Ana menü ekranında Tüccarpos logosuna tıklayarak da bu ekrana ulaşırsınız.

Detaylı

Cayma Hakkı ve İade Süreç Bilgileri

Cayma Hakkı ve İade Süreç Bilgileri Cayma Hakkı ve İade Süreç Bilgileri Cayma hakkı nedir? 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ( Kanun ) gereğince, alıcıların teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde cayma haklarını kullanarak

Detaylı

FABERLIC ORTAK ŞİRKETİ PAZARLAMA PLANI

FABERLIC ORTAK ŞİRKETİ PAZARLAMA PLANI FABERLIC ORTAK ŞİRKETİ PAZARLAMA PLANI Başarılı bir iş kurmanız, kazanç boyutunu hesaplamanız, işinizin şirket tarafından tanınması ve yüksek seviyelere ulaşması için size yardımcı olacak Birleşik Faberlic

Detaylı

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri Ürün Sitesi www.eticaretkiti.com Ürün Fiyatları 1797 TL - 2397 TL - 3497 TL Satış Başına Kazanç %20 Satış Oranı Satış Ortaklığı Başvuru Satış Artıran Etkenler

Detaylı

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/ LOVE EAT E-RESTAURANT KETTE START HERE SUNUM Taner Çolak / İÇERİK İş Fikri 1 Misyon. 2 Vizyon.. 2 Nedir. 3 Konsept.. 4 Ürün Hizmet Tanıtım. 5 Ülke Profili 6 Yer Şeçimi. 7 Paket Servis Şehir Bilgi... 8

Detaylı

NASIL KOMİSYONLU SATIŞ YAPABİLİRİM?

NASIL KOMİSYONLU SATIŞ YAPABİLİRİM? Merhaba Sitemize HOŞGELDİNİZ Bu sayfamızda Komisyonlu satış ile ilgili aklınıza takılabilecek tüm sorulara cevap bulabilirsiniz. Yoğunluktan ötürü mesajlara sürekli bakmadığımız için bu bilgilendirme Dokümanının

Detaylı

We set the standards Bill GATES. Tankut ASLANTAŞ Endüstri Mühendisi / Yönetim Danışmanı

We set the standards Bill GATES. Tankut ASLANTAŞ Endüstri Mühendisi / Yönetim Danışmanı We set the standards Bill GATES Tankut ASLANTAŞ Endüstri Mühendisi / Yönetim Danışmanı Franchising Hakkında Franchising Nedir? Franchising Türleri Neden Franchise? Neden İhtiyaç? Franchising sistemi, bir

Detaylı

BES İNİZE VE GELECEĞİNİZE BESBELLİ DESTEK!

BES İNİZE VE GELECEĞİNİZE BESBELLİ DESTEK! BES İNİZE VE GELECEĞİNİZE BESBELLİ DESTEK! BESBELLİ DESTEK HAYAT SİGORTASI AVANTAJLARINIZ I. Hedeflediğiniz Birikimleriniz Güvence Altında BESBELLİ DESTEK Hayat Sigortası ile sigortalının vefat riskine

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

ARAMIZA HOŞGELDİNİZ. Bajaj ve Kuralkan nın en güçlü olduğu noktalardan biriside satış sonrası hizmetlerin en önemli halkası olan servistir.

ARAMIZA HOŞGELDİNİZ. Bajaj ve Kuralkan nın en güçlü olduğu noktalardan biriside satış sonrası hizmetlerin en önemli halkası olan servistir. ARAMIZA HOŞGELDİNİZ Öncelikle servisliğiniz hayırlı ve bol kazançlı olmasını dileriz. Sizler ile servislik olarak başlayan bu çalışmamızı bir ortaklık olarak görüyor ve gelişmesini arzu ediyoruz. Bajaj

Detaylı

BÖLÜM 2. Bilişim Sistemleri, İş Süreçleri ve İşbirliği. Doç. Dr. Serkan ADA

BÖLÜM 2. Bilişim Sistemleri, İş Süreçleri ve İşbirliği. Doç. Dr. Serkan ADA BÖLÜM 2 Bilişim Sistemleri, İş Süreçleri ve İşbirliği Doç. Dr. Serkan ADA İş Süreçleri - 1 İş süreçleri, bir ürün yada hizmet üretmek için gerekli olan faaliyetlerin bir derlemesidir. İşletme performansı

Detaylı

G.M.K. Bulvarı No: 71 Maltepe / Ankara

G.M.K. Bulvarı No: 71 Maltepe / Ankara 2016/2 DÖNEM SERBEST MUHASEBESİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAVI FİNANSAL MUHASEBE SORULARI 28 Ağustos 2016 Cumartesi Soru: X A.Ş. nin 2015/3. Geçici vergi dönemi hesaplarının bakiyeleri aşağıdaki gibidir. HESAPLAR

Detaylı

%25 DEVLET KATKISI. 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr

%25 DEVLET KATKISI. 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr %25 DEVLET KATKISI 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr BES Nedir? Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), aktif çalışma hayatınız süresince yaptığınız tasarrufların uzun vadeli yatırıma yönlendirilmesini sağlayan,

Detaylı

MENTORLUK. Dr. Riza KADILAR / Özlem Balkan M E N T İ B U L U Ş M A S I

MENTORLUK. Dr. Riza KADILAR / Özlem Balkan M E N T İ B U L U Ş M A S I MENTORLUK MENTORLUK için Yetenek ve tecrübeden faydalanılarak kurulan öğrenme ortaklığı Bilgili ve deneyimli bir kişinin, bilge liğini başka bir kişinin kendi bilgeliğini geliştirmesi için onun hizmetine

Detaylı

NEDEN İPRAGAZ ELEKTRİK?

NEDEN İPRAGAZ ELEKTRİK? NEDEN İPRAGAZ ELEKTRİK? İPRAGAZ ELEKTRİK ÇÜNKÜ... Bağımsız bir enerji şirketi seçerken en önemli unsur güvendir. İpragaz Elektrik, 50 yılı aşkın süredir Türkiye ye hizmet veren İpragaz ın gücü ve güvencesindedir.

Detaylı

ŞİRKET TANITIM DOSYASI

ŞİRKET TANITIM DOSYASI ŞİRKET TANITIM DOSYASI Serçeönü Mah.Ahmet Paşa Cad. Uğur Plaza Kat:1 No:5 Kocasinan / KAYSERİ Tel & Fax: 0352 220 0 155 e-mail: bilgi@uzgrup.com HİZMETLERİMİZ GAYRİMENKUL ALIŞ, SATIŞ ve KİRALAMADA PROFESYONEL

Detaylı

Başarıya Bağlılık Taahhüdü

Başarıya Bağlılık Taahhüdü Başarıya Bağlılık Taahhüdü İyi İş uygulamaları Lider olan BENİMLE başlar. QuestNet TM Bağımsız Temsilcisi olarak QNet ile olan görüşmelerimde dürüst ve adil olacak; tüm profesyonel etkinliklerimi, kendi

Detaylı

KASA HESABI. Alacak + - B A

KASA HESABI. Alacak + - B A KASA VE BANKA İŞLEMLERİ Kasa İşlemleri Mali karakterli işlemler, işletmenin kasasındaki para varlıklarında artış veya azalışa neden olur. Bu artış veya azalışlar aktif karakterli bir hesap olan 100 Kasa

Detaylı

FARKLI Türkiye. Satış platformu. özgür, katılımcı ve toplum tabanlı web sitesi

FARKLI Türkiye. Satış platformu. özgür, katılımcı ve toplum tabanlı web sitesi Satış platformu özgür, katılımcı ve toplum tabanlı web sitesi Gözlemler Nasıl bir dünyada yaşıyoruz? 3 REKLAM Zorlama bir iletişim yöntemi! Toplu iletişim! Azalan, direktif ve manipülatif! Aşağıya doğru

Detaylı

Şirket Sunumu

Şirket Sunumu Şirket Sunumu 2017 www.marcela.com.tr İçerik Marcela kimdir? Vizyonumuz ve misyonumuz Organizasyon yapısı Üretimimiz Çalışma ilkelerimiz Göstergeler 2 Marcela kimdir? Marcela, tekstil sektöründe yaklaşık

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Cihan Çolak Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek İstediğiniz Her Şey

Detaylı

BÜTÜNSEL LİDERLİK INTEGRAL LEADERSHIP Kişisel Bütünlük olmadan Şirket Bütünlüğü olmaz ve Zafer Kazanılamaz 3-4 IYUL 2015 BAKÜ MARRIOT ABSHARON HOTEL

BÜTÜNSEL LİDERLİK INTEGRAL LEADERSHIP Kişisel Bütünlük olmadan Şirket Bütünlüğü olmaz ve Zafer Kazanılamaz 3-4 IYUL 2015 BAKÜ MARRIOT ABSHARON HOTEL BÜTÜNSEL LİDERLİK INTEGRAL LEADERSHIP Kişisel Bütünlük olmadan Şirket Bütünlüğü olmaz ve Zafer Kazanılamaz 3-4 IYUL 2015 BAKÜ MARRIOT ABSHARON HOTEL 1 BÜTÜNSEL LİDERLİK INTEGRAL LEADERSHIP Hem patronların

Detaylı

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi CEO - Yönetim Raporlama Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen CEO-Yönetim Raporlama Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz

Detaylı

www.rehberlikservisi.org

www.rehberlikservisi.org www.rehberlikservisi.org 1 BAŞLARKEN Çocuklarımız bizim için ne kadar önemli? TEOG öncesinde onlar için neler yapıyoruz? Gelecekleri için planlarınız var mı? Çocuklarınızı yeterince anlıyor musunuz? Neden

Detaylı

29.04.2013. Tanışalım, Kaynaşalım GİRİŞİMCİLİK. Arzu Akalın GİRİŞİM GİRİŞİMCİLİK GİRİŞİM? GİRİŞİM NEDİR?

29.04.2013. Tanışalım, Kaynaşalım GİRİŞİMCİLİK. Arzu Akalın GİRİŞİM GİRİŞİMCİLİK GİRİŞİM? GİRİŞİM NEDİR? Tanışalım, Kaynaşalım CİLİK Arzu Akalın CİLİK? NEDİR? İŞ 1 GİR GİRİŞ GİRİŞMEK GİRİŞMEK GİDİŞMEK İŞ, GİR, GİRİŞ, GİRİŞMEK GİDİŞMEK 2 CİLİK NEDİR? GERÇEK CİLİK NEDİR? SEZMEK, GÖRMEK EYLEME GEÇMEK GERÇEK

Detaylı

Tanıtım Dokümanı 2016

Tanıtım Dokümanı 2016 Tanıtım Dokümanı 2016 Nedir? Klasik santrallerin üstlendiği görevlerin tamamını başarıyla gerçekleştiren ve klasik santrallerden daha fazla işleve sahip olan, bulut sunucularına kurulan sanal (yazılımsal)

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

GİRİŞİMCİNİN GÜNDEMİ

GİRİŞİMCİNİN GÜNDEMİ GİRİŞİMCİNİN GÜNDEMİ Girişimcinin Gündemi GİRİŞİMCİLER VE KOBİ LER AÇISINDAN MARKA VE ÖNEMİ Günal ÖNCE Günümüzde markalara, Amerikan Pazarlama Birliği nin tanımladığının yanı sıra sadece sahip oldukları

Detaylı

Bağdat Caddesi Aksan Apt. No:326 D:14 Caddebostan Kadıköy/İSTANBUL

Bağdat Caddesi Aksan Apt. No:326 D:14 Caddebostan Kadıköy/İSTANBUL Bağdat Caddesi Aksan Apt. No:326 D:14 Caddebostan Kadıköy/İSTANBUL Şirket Ünvanı : Mert Group İnşaat, Elektronik Ve Enerji San. Tic. Ltd. Şti. Adres : Bağdat Caddesi Aksan Apt. No:326 D:14 Caddebostan

Detaylı

Benzersiz İstanbul u keşfetmek, Farklı ve verimli bir konferansa katılıp, Unutulmaz bir networking organizasyonu yaşamaya

Benzersiz İstanbul u keşfetmek, Farklı ve verimli bir konferansa katılıp, Unutulmaz bir networking organizasyonu yaşamaya Benzersiz İstanbul u keşfetmek, Farklı ve verimli bir konferansa katılıp, Unutulmaz bir networking organizasyonu yaşamaya Uluslararası Yönetim Asistanları Birliği Türkiye, ilk Ulusal Lansman ve Konferans

Detaylı

BİLGİ İşletme 2013-2014

BİLGİ İşletme 2013-2014 BİLGİ İşletme 2013-2014 Sosyal Medya Uzmanı Yeni işletme dünyasından birkaç örnek Etik Ticaret Yöneticisi Yeşil Pazarlama Danışmanı Sürdürülebilir Proje Uzmanı Veri bilimcisi Uluslararası Raporlama Uzmanı

Detaylı

Kazandıran platforma hoş geldiniz

Kazandıran platforma hoş geldiniz Kazandıran platforma hoş geldiniz Devrim Yaratan bir Auction Sistemi, adil bir Bonus Planı - Üyeler tarafından Üyeler için geliştirildi Kooperatifler Kooperatifler, üyelerin iş sahibi olduğu şirketler

Detaylı

Lions un Evrensel Hedefleri nin dayandığı en temel kavramlardan birisi Lions un Evrensel Vizyonu dur.

Lions un Evrensel Hedefleri nin dayandığı en temel kavramlardan birisi Lions un Evrensel Vizyonu dur. Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği Hizmet Kavramı 1 Dayanak Lions un Evrensel Hedefleri nin dayandığı en temel kavramlardan birisi Lions un Evrensel Vizyonu dur. İşte bu vizyon Lions un hizmetlerinin

Detaylı

iddaa da Sistem ile Kazanmanın Yolları May 2015

iddaa da Sistem ile Kazanmanın Yolları May 2015 iddaa da Sistem ile Kazanmanın Yolları May 2015 Sistem ne işe yarar? 1.Kazanma şansını artırır! 2.Daha yüksek ikramiye kazandırır! 3.Banko ile ödenen kupon bedelini azaltır! Nasıl Çalışır? Tahminde bulunduğunuz

Detaylı

D.E.Ü. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü ÜCRET GRUBU. Ücret Sistemleri ve Verimlilik. Prof.Dr. Mustafa Yaşar TINAR

D.E.Ü. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü ÜCRET GRUBU. Ücret Sistemleri ve Verimlilik. Prof.Dr. Mustafa Yaşar TINAR D.E.Ü. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü ÜCRET GRUBU Ücret Sistemleri ve Verimlilik Prof.Dr. Mustafa Yaşar TINAR Fatma ASLAN 2008463012 H.Özlem ANDİÇ 2008463006 Burcu DOYURAN..2008463041

Detaylı

Doctor Reishi Sağlıklı Kahvenizi Hem satın alırken hem de tavsiye ettiğinizde Kazanmak ister misiniz.?

Doctor Reishi Sağlıklı Kahvenizi Hem satın alırken hem de tavsiye ettiğinizde Kazanmak ister misiniz.? Doctor Reishi Sağlıklı Kahvenizi Hem satın alırken hem de tavsiye ettiğinizde Kazanmak ister misiniz.? POTANSİYEL MÜŞTERİLER DERNEK VE LOKALLER, SPOR SALONLARI,ORGANİZASYONLAR, CAFE VE BÜFELER,OKULLAR

Detaylı

MOBİL YEMEK KARTI VE YEMEK SİPARİŞİ.

MOBİL YEMEK KARTI VE YEMEK SİPARİŞİ. MOBİL YEMEK KARTI VE YEMEK SİPARİŞİ Ortak Mutfak, iş derneklerinin, kendilerine ait bir markayla, yemek kartı ve yemek siparişi işine hemen başlamalarını sağlayan bir hizmettir. Bu dokümanda,bir İŞ DERNEĞİ

Detaylı

Fırsatlar Pazarlama Planı

Fırsatlar Pazarlama Planı Pazarlama Planı Pazarlama Planı Amacımız ortaklarımız için uyumlu, güvenilir ve ulaşılabilir bir pazarlama planı geliştirmekti. Hepimiz birer ağ uzmanı olduğumuzdan, gerçek bir lider olmak için çok çalışmak

Detaylı

MOBİLYA SATIŞ ELEMANI

MOBİLYA SATIŞ ELEMANI TANIM Mobilya satışı yapan işletmelerde ürün ile müşteri arasındaki ilişkiyi sağlayarak satışı gerçekleştiren kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN - Müşteriyi karşılar, - Müşteriye ürünlerin

Detaylı

LEO Kazanç Planı 8 Mart 2014

LEO Kazanç Planı 8 Mart 2014 LEO Kazanç Planı 8 Mart 2014 1 İçindekiler Tablosu Giriş...3 Pazarlama Planı Kavramı ve Bilmeniz Gerekenler... 4 Ödeme Dönemi... 4 Bağlılık Puan Sistemi... 6 Sıfırlanma...7 Aktiflik...7 Üyelik Statüsü...7

Detaylı

BU ENERJİ BİZDE VAR!

BU ENERJİ BİZDE VAR! BU ENERJİ BİZDE VAR! BU ENERJİ BİZDE VAR! KAZANCI HOLDİNG BU ENERJİ BİZDE VAR! 80 Lİ YILLARDA JENERATÖR ÜRETİMİNE, 90 LI YILLARDA ENERJİ SANTRALLERİ KURULUMUNA VE ELEKTRİK ÜRETİMİNE BAŞLANDI. 2000 LERDE

Detaylı

YETERLİLİK SINAVI HAZIRLIK KURSLARI

YETERLİLİK SINAVI HAZIRLIK KURSLARI 2019 / 2. DÖNEM ŞUBESİ M A L İ M Ü Ş A V İ R L İ K YETERLİLİK SINAVI HAZIRLIK KURSLARI YENİLENEN KURSLARIMIZIN AVANTAJLARINDAN YARARLANIN Hedeflerinize bizimle ulaşın KURS YERLERİ l Şişli (Gayrettepe,

Detaylı

İNSAN MÜHENDİSLİĞİ 1

İNSAN MÜHENDİSLİĞİ 1 İNSAN MÜHENDİSLİĞİ 1 Prof.Dr.Coşkun Can Aktan İnsan mühendisliği, insanı yönetme sanatıdır. Bir başka ifadeyle insan mühendisliği, insanı yönetme sanatı ve insan kalitesi ni arttırmaya yönelik tüm çaba

Detaylı

Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz.

Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz. Tanıtım Kataloğu Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz. www.janrmedya.com 05 07 09 11 13 15 17

Detaylı

TEKNOPARK lar HÜSEYİN KARSLIOĞLU YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİR

TEKNOPARK lar HÜSEYİN KARSLIOĞLU YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİR TEKNOPARK lar HÜSEYİN KARSLIOĞLU YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİR Hakkımızda Hedefi olmayan bir gemiye, hiçbir rüzgar yardım edemez! Hedefinizi doğru sonuca götürmeniz için Sistem Global yanınızda! Metodumuz Müşterimizi

Detaylı