Danışmanlık Hizmetlerimiz

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Danışmanlık Hizmetlerimiz"

Transkript

1 Danışmanlık Hizmetlerimiz Merhaba, Uyku Meleği Danışmanlık hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Aşağıda uyku eğitimlerimizi bulabilirsiniz. Linkleri tıklayarak istediğiniz eğitimin detaylı bilgisini alabilirsiniz. Hamileyim Yeni anneyim. (0-2,5 ay) Bebeğim daha çok ufak (2,5-6 ay) Bebeğim büyüyor (6ay 2,5 yaş) Kitabı Okudum. Sorularım Var. Ben Sizinle Birlikte Mutlu Sona Ulaşmak İstiyorum. Koca adam oldu ama... (2,5 6 yaş) Kitabı Okudum. Sorularım Var. Ben Sizinle Birlikte Mutlu Sona Ulaşmak İstiyorum. Almak istediğiniz hizmete karar verdikten sonra birlikte görüşme zamanı belirliyor olacağız. Görüşmelerimizi İstanbul Erenköy deki ofisimizde yüzyüze yaptığımız gibi, İstanbul dışından olan danışanlarımızla Skype üzerinden gerçekleştirmekteyiz. Bize talebinizi iletirken tercih ettiğiniz Uyku Meleği Koç unun ismini de belirtmeniz gerekmektedir. Uyku Meleği Koçları hakkında detayı bilgilere aşağıdaki linkleri tıklarayak ulaşabilirsiniz. Seride Samurkaş Kimdir? Gülüm Ardahan Kimdir?

2 Hamileyim Uyku Meleği İstanbul ofisinde ya da Skype üzerinden 45 dakikalık görüşme gerçekleştiriyoruz. Bebek uykusu konusunda bilmeniz gerekenleri Yeni doğan bebeğin nasıl uyutulması gerektiğini Sağlıklı bir uyku düzenini için uygulanması gereken fiziksel ortam şartlarını Uyku düzenini nasıl oluşturacağınızı Seride Samurkaş 250TL Tebrikler! Anne olacak ve dünyanın en güzel duygularından birini tatacaksınız. Mutlulukla ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı dileriz. Uyku, beslenmeden sonra bebeğin hayatındaki en önemli ikinci ihtiyaçtır. Bu konuda yapmanız gerekenleri şimdiden öğrenmeniz ilerleyen aylarda sağlıklı bir uyku düzenine sahip olmanızı sağlayacaktır. İlk haftalarda önemli olan bebeklerin nasıl uyutulduğundan çok, doğru ortam, doğru zaman ve sürede uyumalarıdır. Hamileyim görüşmesinde uykuyla ilgili bilmeniz gereken doğruları, bebek odasını düzenlerken dikkat etmeniz gerekenleri, nasıl uyku düzeni oluşturabileceğinizi ve doğumdan itibaren nasıl uyutmanız gerektiğini konuşuyor olacağız. Böylece doğum sonrasında anneliğe alışmanın yanında bir de uyku sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalmayacaksınız.

3 Yeni Anneyim (0-2,5ay) Uyku Meleği İstanbul ofisinde ya da Skype üzerinden 45 dakikalık görüşme gerçekleştiriyoruz. Bebek uykusu konusunda bilmeniz gerekenleri Sağlıklı bir uyku düzeni için uygulanması gereken fiziksel ortam şartlarını Uyku düzenini nasıl oluşturacağınızı Bebeğinize kendi başına uyumayı kolay öğretmek için yapılması gereken ön hazırlıkları Seride Samurkaş 250TL Tebrik ederiz! Çiçeği burnunda bir annesiniz Bebeğinizi kucağınıza aldığınız bu ilk günlerde, en zorlandığınız konulardan birinin uyku düzeni olduğunu düşünüyoruz. Uyku, beslenmeden sonra bebeğin hayatındaki en önemli ikinci ihtiyaçtır. Bu konuda yapmanız gerekenleri öğrenmek için halen yolun çok başındasınız. Şimdi alacağınız önlemlerle ilerde uykusuz gecelerle karşılaşmayacağınızı söyleyebiliriz. İlk 10 haftada önemli olan bebeklerin nasıl uyutulduğundan çok, doğru ortam, doğru zaman ve sürede uyumalarıdır. Yeni anneyim görüşmesinde uykuyla ilgili bilmeniz gereken doğruları, bebek odasında yapmanız gereken düzen değişiklikleri, nasıl uyku düzeni oluşturabileceğinizi ve kendi başına uyuma eğitimi verinceye kadar doğru uyutma tekniklerinin neler olduğunu konuşuyor olacağız.

4 Bebeğim Daha Çok Ufak (2,5-6ay) Uyku Meleği İstanbul ofisinde ya da Skype üzerinden 60 dakikalık görüşme gerçekleştiriyoruz. 10 sayfalık Danışan Bilgi Formu nda verdiğiniz bilgilerin bebeğinizin yaşına uygun olarak detaylı analizini yapıyoruz. Bebeğinizin 3 günlük güncesini inceliyoruz. Bebeğinize özel uygulama planı oluştruyoruz. Dört haftalık süreç boyunca toplam 6 görüşmrden oluşan takip görüşmelerinde bulunuyoruz. Temel uyku prensiplerini Sağlıklı bir uyku düzenini için uygulanması gereken fiziksel ortam şartlarını Uyku eğitimi için uygulama planınızın nasıl olması gerektiğini ve nasıl uygulayacağınızı Bebeğinizin güncesinin nasıl olması gerektiğini Takip görüşmelerinde uygulamada ne konularda yanlış yaptığınızı ve nasıl düzeltebileceğinizi konuşuyoruz. Seride Samurkaş 650 TL Çocuğunuzun sağlıklı gelişimi ve ailecek daha kaliteli bir yaşam için çocuğunuza uyku eğitimi vermekle en doğru kararı aldığınızı söylemek isteriz. Görüşme öncesinde dolduracağınız 10 sayfalık Danışan Bilgi Formu ve 3 günlük günceyi inceliyor, yapılması gerekenleri görüşme öncesinde tespit ediyoruz. Bebeğim daha çok ufak görüşmesinde Danışan Bilgi Formu nda verdiğiniz cevapları daha detaylandırmak için sorular soruyor ve çocuğunuzun güncesini inceleyerek size hem uyku düzeninizin nasıl oluşturulacağınızı, hem de bebeğinize yatağında uyumayı nasıl öğreteceğinizi anlatıyoruz. Bu bilgi aktarımı sırasında birlikte uygulamaya alabileceğiniz size ve bebeğinize özel bir plan oluşturuyoruz. Amacımız, bu yaş bebeklerde sıfır ağlama ile kendi yatağında uyumayı öğretmektir. Bu yaştaki bebeklerde uygulama sırasında çok fazla soru oluşabildiğinden danışmanlık ve takip görüşmeleri bir bütün olarak verilmektedir. Takip görüşmeleri dört haftalık program boyunca ortalama 20 dakikalık 6 telefon görüşmesinden oluşmaktadır.

5 Bebeğim büyüyor (6ay 2,5 yaş) Bu yaştaki bebekler için iki hizmet seçeneğimiz bulunmaktadır. Kitabı Okudum. Sorularım Var. Ben Sizinle Birlikte Mutlu Sona Ulaşmak İstiyorum. Kitabı Okudum. Sorularım Var. Uyku Meleği İstanbul ofisinde ya da Skype üzerinden 60 dakikalık görüşme gerçekleştiriyoruz. Bebeğinizin 3 günlük güncesini inceliyoruz. Güncenizde gördüğümüz yanlışları aktarıyoruz. İyi Uykular Tatlı Rüyalar El Kitabı nı okuduktan kendi oluşturduğunuz uygulama planında veya uygulamaya geçmeden önce oluşan sorularınızın cevaplandırıyoruz. Seride Samurkaş 250TL Gülüm Ardahan 150TL Biliyoruz ki herşeyi en doğru şekilde yapmaya çalışıyorsunuz ve emin olun İyi Uykular Tatlı Rüyalar Kitabı nı okuyarak uyku eğitiminde başarılı olmak için çok doğru bir iş yaptınız. İyi Uykular Tatlı Rüyalar El Kitabı nı okudunuz ama uygulamaya geçmeden aklınıza takılan sorular var veya uygulamaya geçtiniz ama olması gerektiği gibi ilerleyemiyorsunuz ve bir uyku koçuna danışmak istiyorsanız Kitabı Okudum. Sorularım Var görüşmesinde cevabını aradığınız bütün soruları cevaplıyoruz. Görüşmeden önce gönderdiğiniz 3 günlük günceyi inceliyor ve sorularınızı size özel cevaplıyor olacağız. Eğitiminizi kendiniz planladığınız için bu görüşmeden sonra takip görüşmelerinden yararlanamıyorsunuz. Takip görüşmelerinden yararlanmak için mutlaka danışmanlık almanız gerekmektedir.

6 Bebeğim büyüyor (6ay 2,5 yaş) Ben Sizinle Birilkte Mutlu Sona Ulaşmak İstiyorum. Uyku Meleği İstanbul ofisinde ya da Skype üzerinden 60 dakikalık görüşme gerçekleştiriyoruz. 10 sayfalık Danışan Bilgi Formu nda verdiğiniz bilgilerin bebeğinizin yaşına uygun olarak detaylı analizini yapıyoruz. Bebeğinizin 3 günlük güncesini inceliyoruz. Bebeğinize özel uygulama planı oluştruyoruz. Takip görüşmeleri tercih etmeniz durumunda görüşmeden sonraki 3 hafta süresince geçerli olan, 3 günlük güncenizin önceden incelendiği takip görüşmeleri (*) gerçekleştiriyoruz. Temel uyku prensiplerini Sağlıklı bir uyku düzenini için uygulanması gereken fiziksel ortam şartlarını Uyku eğitimi için uygulama planınızın nasıl olması gerektiğini ve nasıl uygulayacağınızı Bebeğinizin güncesinin nasıl olması gerektiğini Takip görüşmelerinde uygulamada ne konularda yanlış yaptığınızı ve nasıl düzeltebileceğinizi konuşuyoruz. Danışmanlık Danışmanlık&Koçluk(**) Seride Samurkaş 400 TL 600TL Gülüm Ardahan 250 TL 400TL (*) Her takip görüşme paketinde toplam 3 haftada kullanilacak 4 görüşme bulunmaktadır. (**) Ek takip görüşme paketi alınabilmekte olup ücretini görüşme sırasında öğrenebilirsiniz.

7 Bebeğim büyüyor (6ay 2,5 yaş) Ben Sizinle Birilkte Mutlu Sona Ulaşmak İstiyorum. Çocuğunuzun sağlıklı gelişimi ve ailecek daha kaliteli bir yaşam için çocuğunuza uyku eğitimi vermekle en doğru kararı aldığınızı söylemek isteriz. İster İyi Uykular Tatlı Rüyalar El Kitabı nı okumuş olun, ister okumadan bilgi alıyor olun görüşme öncesinde doldurduğunuz Danışan bilgi formunu ve 3 günlük güncenizi görüşme öncesinde inceleniyor ve sorunlarınız tespit ediyoruz. Görüşme sırasında doldurmuş olduğunuz formda verdiğiniz cevapları daha detaylandırmak için sorular sorabiliyor ve çocuğunuzun güncesi üzerinden size hem uyku düzeninizin nasıl oluşturulacağını, hem de çocuğunuza kendi başına uyumayı nasıl öğreteceğinizi anlatıyoruz. Bu bilgi aktarımı sırasında birlikte uygulamaya alabileceğiniz bir plan oluşturuyoruz. Amacımız her çocuk içinmümkün olan en az ağlamalı planı çıkarmak oluyor. Bu görüşmeden sonra oluşturduğumuz planı kendiniz uyguluyor oluyorsunuz. Uygulama sırasında sorularınızın oluşabileceğini düşünüyorsanız takip görüşmelerinden yararlanmayı tercih edebilirsiniz. Takip görüşmelerini danışmanlıkla birlikte almanız durumunda paket ücret geçerli olmaktadır. Takip görüşmelerini daha sonra da talep edebilirsiniz. Bu durumda bizimle bağlantıya geçerek ücret konusunda bilgi alabilirsiniz. Toplam 4 takip görüşmesini danışmanlık görüşmesinin akabinde 3 haftalık süre içinde istediğiniz zaman telefonla yapıyorsunuz. Takip görüşmelerinde yanlış yapılan uygulamalara zamanında müdahale etmek şansına sahip olduğumuz için danışmanlıkla birlikte takip görüşmelerinden de yararlanan ailelerin mutlu sona ulaşma oranı şu ana kadar 100% dür. Her takip görüşme paketi 4 telefon görüşmesini içermektedir ve istenildiği kadar alınabilir.

8 Koca Adam Oldu Ama (2,5 6 yaş) Bu yaştaki bebekler için iki hizmet seçeneğimiz bulunmaktadır. Kitabı Okudum. Sorularım Var. Ben Sizinle Birlikte Mutlu Sona Ulaşmak İstiyorum. Kitabı Okudum. Sorularım Var. Uyku Meleği İstanbul ofisinde ya da Skype üzerinden 60 dakikalık görüşme gerçekleştiriyoruz. Bebeğinizin 3 günlük güncesini inceliyoruz. Güncenizde gördüğümüz yanlışları aktarıyoruz. İyi Uykular Tatlı Rüyalar El Kitabı nı okuduktan kendi oluşturduğunuz uygulama planında veya uygulamaya geçmeden önce oluşan sorularınızın cevaplandırıyoruz. Seride Samurkaş 250TL Gülüm Ardahan 150TL Biliyoruz ki herşeyi en doğru şekilde yapmaya çalışıyorsunuz ve emin olun İyi Uykular Tatlı Rüyalar Kitabı nı okuyarak uyku eğitiminde başarılı olmak için çok doğru bir iş yaptınız. İyi Uykular Tatlı Rüyalar El Kitabı nı okudunuz ama uygulamaya geçmeden aklınıza takılan sorular var veya uygulamaya geçtiniz ama olması gerektiği gibi ilerleyemiyorsunuz ve bir uyku koçuna danışmak istiyorsanız Kitabı Okudum. Sorularım Var görüşmesinde cevabını aradığınız bütün soruları cevaplıyoruz. Görüşmeden önce gönderdiğiniz 3 günlük günceyi inceliyor ve sorularınızı size özel cevaplıyor olacağız. Eğitiminizi kendiniz planladığınız için bu görüşmeden sonra takip görüşmelerinden yararlanamıyorsunuz. Takip görüşmelerinden yararlanmak için mutlaka danışmanlık almanız gerekmektedir.

9 Koca Adam Oldu Ama (2,5 6 yaş) Ben Sizinle Birilkte Mutlu Sona Ulaşmak İstiyorum. Uyku Meleği İstanbul ofisinde ya da Skype üzerinden 60 dakikalık görüşme gerçekleştiriyoruz. 10 sayfalık Danışan Bilgi Formu nda verdiğiniz bilgilerin bebeğinizin yaşına uygun olarak detaylı analizini yapıyoruz. Bebeğinizin 3 günlük güncesini inceliyoruz. Bebeğinize özel uygulama planı oluştruyoruz. Takip görüşmeleri tercih etmeniz durumunda görüşmeden sonraki 3 hafta süresince geçerli olan, 3 günlük güncenizin önceden incelendiği takip görüşmeleri (*) gerçekleştiriyoruz. Temel uyku prensiplerini Sağlıklı bir uyku düzenini için uygulanması gereken fiziksel ortam şartlarını Uyku eğitimi için uygulama planınızın nasıl olması gerektiğini ve nasıl uygulayacağınızı Bebeğinizin güncesinin nasıl olması gerektiğini Takip görüşmelerinde uygulamada ne konularda yanlış yaptığınızı ve nasıl düzeltebileceğinizi konuşuyoruz. Danışmanlık Danışmanlık&Koçluk(**) Seride Samurkaş 400 TL 600TL Gülüm Ardahan 250 TL 400TL (*) Her takip görüşme paketinde toplam 3 haftada kullanilacak 4 görüşme bulunmaktadır. (**) Ek takip görüşme paketi alınabilmekte olup ücretini görüşme sırasında öğrenebilirsiniz.

10 Koca Adam Oldu Ama (2,5 6 yaş) Ben Sizinle Birilkte Mutlu Sona Ulaşmak İstiyorum. Ben Sizinle Birilkte Mutlu Sona Ulaşmak İstiyorum. Çocuğunuzun sağlıklı gelişimi ve ailecek daha kaliteli bir yaşam için çocuğunuza uyku eğitimi vermekle en doğru kararı aldığınızı söylemek isteriz. İster İyi Uykular Tatlı Rüyalar El Kitabı nı okumuş olun, ister okumadan bilgi alıyor olun görüşme öncesinde doldurduğunuz Danışan bilgi formunu ve 3 günlük güncenizi görüşme öncesinde inceleniyor ve sorunlarınız tespit ediyoruz. Görüşme sırasında doldurmuş olduğunuz formda verdiğiniz cevapları daha detaylandırmak için sorular sorabiliyor ve çocuğunuzun güncesi üzerinden size hem uyku düzeninizin nasıl oluşturulacağını, hem de çocuğunuza kendi başına uyumayı nasıl öğreteceğinizi anlatıyoruz. Bu bilgi aktarımı sırasında birlikte uygulamaya alabileceğiniz bir plan oluşturuyoruz. Amacımız her çocuk içinmümkün olan en az ağlamalı planı çıkarmak oluyor. Bu görüşmeden sonra oluşturduğumuz planı kendiniz uyguluyor oluyorsunuz. Uygulama sırasında sorularınızın oluşabileceğini düşünüyorsanız takip görüşmelerinden yararlanmayı tercih edebilirsiniz. Takip görüşmelerini danışmanlıkla birlikte almanız durumunda paket ücret geçerli olmaktadır. Takip görüşmelerini daha sonra da talep edebilirsiniz. Bu durumda bizimle bağlantıya geçerek ücret konusunda bilgi alabilirsiniz. Toplam 4 takip görüşmesini danışmanlık görüşmesinin akabinde 3 haftalık süre içinde istediğiniz zaman telefonla yapıyorsunuz. Takip görüşmelerinde yanlış yapılan uygulamalara zamanında müdahale etmek şansına sahip olduğumuz için danışmanlıkla birlikte takip görüşmelerinden de yararlanan ailelerin mutlu sona ulaşma oranı şu ana kadar 100% dür. Her takip görüşme paketi 4 telefon görüşmesini içermektedir ve istenildiği kadar alınabilir.

Siz de başarabilirsiniz!

Siz de başarabilirsiniz! Siz de başarabilirsiniz! Bebeğinizin uyku alışkanlıklarını değiştirmek kolay olmasa da, eğer bu konuda gerçekten kararlıysanız ve çıktığınız bu yolda sabır ve tutarlılıkla ilerlerseniz, O na yatağında

Detaylı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. İmar Barışı Kayıt Başvurusu ve Sorgulaması KULLANIM KILAVUZU

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. İmar Barışı Kayıt Başvurusu ve Sorgulaması KULLANIM KILAVUZU Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İmar Barışı Kayıt Başvurusu ve Sorgulaması KULLANIM KILAVUZU 1 Başlamadan Önce... Bu hizmeti kullanarak, imar kurallarına aykırı yapılarınız için kayıt başvurusunda bulunabilir

Detaylı

Royal Visio Görme bozukluğu olanlar ve körler için uzmanlık merkezi

Royal Visio Görme bozukluğu olanlar ve körler için uzmanlık merkezi Royal Visio Görme bozukluğu olanlar ve körler için uzmanlık merkezi Geniş imkânlar Hollanda da binlerce insan, görme bozukluğu olarak adlandırılan kalıcı hâldeki kısmi veya tam görme kayıpları ile mücadele

Detaylı

Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun.

Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun. Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun. Nasıl Çalışır? Herhangi bir yere giderken yolda acıktınız ve yemek yemeniz gerekiyor. Yemek bütçenizi 20 TL olarak belirlediniz ancak

Detaylı

...eğitim gören engelli gençlere destek Tanıtım Rehberi www.q4s.eu (www.engelsizegitim.com)

...eğitim gören engelli gençlere destek Tanıtım Rehberi www.q4s.eu (www.engelsizegitim.com) ...eğitim gören engelli gençlere destek Tanıtım Rehberi www.q4s.eu (www.engelsizegitim.com) Q4S Projesi nedir? Bu proje 16 yaş üzerinde engeli olan ve kaynaştırma eğitimi alan gençlere yönelik bir web

Detaylı

2KiloMavi de. Misafir Yazarlık. Eylül 2012. 2kilomavi.wordpress.com

2KiloMavi de. Misafir Yazarlık. Eylül 2012. 2kilomavi.wordpress.com de Misafir Yazarlık Eylül 2012 de Misafir Yazarlık Nedir? Misafir yazarlık, de yazar olmayan takipçilerimizin yazdıkları herhangi bir yazılarının de yayınlanması anlamına gelir. Kendi bloğunuz olsun ya

Detaylı

AGÜ. Mentorluk Programı Uygulama Kılavuzu

AGÜ. Mentorluk Programı Uygulama Kılavuzu AGÜ Mentorluk Programı Uygulama Kılavuzu 2016 I. Programın Amacı: AGÜ Mentorluk Programı yeni öğretim üyelerinin üniversiteye uyumuna ve kariyer gelişimine destek olmayı amaçlar. Bu program, AGÜ ye yeni

Detaylı

İstanbul Bilgi Üniversitesi ne Hoş Geldiniz! Öğrenci İşleri

İstanbul Bilgi Üniversitesi ne Hoş Geldiniz! Öğrenci İşleri İstanbul Bilgi Üniversitesi ne Hoş Geldiniz! Öğrenci İşleri Adım Adım Lisans ve Önlisans Öğrencileri İçin Ders Kaydı 3 Adım adım bilmeniz gerekenler; Ders kayıtları için RANDEVU Ders kayıtları için ANAHTAR

Detaylı

Çocuklar İçin Koruyucu Aile Rehberi. Biz Gönüllüyüz Ya Siz?

Çocuklar İçin Koruyucu Aile Rehberi. Biz Gönüllüyüz Ya Siz? Çocuklar İçin Koruyucu Aile Rehberi Biz Gönüllüyüz Ya Siz? ÇOCUKLAR İÇİN KORUYUCU AİLE REHBERİ Sevgili arkadaşlarım; bu kitapta koruyucu aile hakkında bilgiler bulunmaktadır. Bu kitap, biz çocukların

Detaylı

AUTODESK PORTALI İÇİN AKADEMİK HESAP OLUŞTURULMASI

AUTODESK PORTALI İÇİN AKADEMİK HESAP OLUŞTURULMASI AUTODESK ACADEMIC RESOURCE CENTER (ARC) İÇİN - Adım adım AutoDesk ürünleri indirme ve lisanslama rehberi Eğitim amaçlı olarak öğrenci laboratuvarlarındaki bilgisayarlara kurmak için, AutoDesk ürünlerinin

Detaylı

(22 Aralık 2012, Cumartesi) GRUP A. 2012-2013 Türkçe Ortak Sınavı Lise Hazırlık Sınıfı

(22 Aralık 2012, Cumartesi) GRUP A. 2012-2013 Türkçe Ortak Sınavı Lise Hazırlık Sınıfı 2012-2013 Türkçe Ortak Sınavı Lise Hazırlık Sınıfı AÇIKLAMALAR 1. Soruların cevaplarını kitapçıkla birlikte verilecek optik forma işaretleyiniz. 2. Cevaplarınızı koyu siyah ve yumuşak bir kurşun kalemle

Detaylı

AÇIK ÖĞRETİM SİSTEMİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SEÇME SINAVINA ONLİNE BAŞVURU REHBERİ

AÇIK ÖĞRETİM SİSTEMİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SEÇME SINAVINA ONLİNE BAŞVURU REHBERİ AÇIK ÖĞRETİM SİSTEMİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI 2017-2018 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SEÇME SINAVINA ONLİNE BAŞVURU REHBERİ Başvuru Tarihleri 14 Nisan 26 Mayıs 2017 Üniversitemizin Açıköğretim Sistemine bağlı Batı

Detaylı

İnsanı Okumayı Bilir. R. ŞAFAK KEKLİK

İnsanı Okumayı Bilir. R. ŞAFAK KEKLİK L o g o İnsanı Okumayı Bilir. R. ŞAFAK KEKLİK Ahmet Beyin, Yönetim Koçu Şafak Beyle görüşmesi üzerinden bir hafta geçmişti. Cuma görüşme için Ahmet Bey Şafak Beyin Ofisine gitti. R.Şafak KEKLİK Hoş geldin

Detaylı

ADO ALÜMİNYUM SİSTEMLERİ AD55 T YALITIMLI DOĞRAMA SİSTEMİ

ADO ALÜMİNYUM SİSTEMLERİ AD55 T YALITIMLI DOĞRAMA SİSTEMİ ADO ALÜMİNYUM SİSTEMLERİ AD55 T YALITIMLI DOĞRAMA SİSTEMİ Ado Grup un yeni üyesi Ado Alüminyum! Ado Grup olarak şimdi de dört dörtlük alüminyum üretiyoruz. Ado Alüminyum fabrikamızın temelleri 2013 yılının

Detaylı

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından Değerli Üyemiz; 6012 sayılı Yeni Türk Ticaret Kanununa göre, bütün şirketlerin bir web sitesi olmalıdır ve mali belgelerini bu web sitesinde paylaşmaları gerekmektedir. Dolayısıyla, şeffaflık ilkelerine

Detaylı

Çocukları biliyoruz. ve ana babaları anlıyoruz

Çocukları biliyoruz. ve ana babaları anlıyoruz Çocukları biliyoruz ve ana babaları anlıyoruz Çocuğunuzu en iyi siz kendiniz tanırsınız Biz, çocuk sağlığı konusunda uzmanız Ana baba olmak büyük ve tamamen değişik bir deneyimdir. Çocuğunuzun size ihtiyacı

Detaylı

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda.

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda. VerdeTaks dünya çapında vergi iadeleri hizmeti veren yeni kurulmuş bir şirkettir. Şirketimiz finansal, müşteri hizmetleri, pazarlama ve satış alanlarında 14 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Uzmanlarımızın

Detaylı

AÇIK ÖĞRETİM SİSTEMİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SEÇME SINAVINA ONLİNE BAŞVURU REHBERİ

AÇIK ÖĞRETİM SİSTEMİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SEÇME SINAVINA ONLİNE BAŞVURU REHBERİ AÇIK ÖĞRETİM SİSTEMİ BATI AVRUPA PROGRAMLARI 2018-2019 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SEÇME SINAVINA ONLİNE BAŞVURU REHBERİ Başvuru Tarihleri 15 Mart 15 Mayıs 2018 Batı Avrupa Programları Seçme Sınavı online başvuru

Detaylı

Alfa Erkek Ve Kadınları Baştan Çıkarmanın Tüm Sırları

Alfa Erkek Ve Kadınları Baştan Çıkarmanın Tüm Sırları Alfa Erkek Ve Kadınları Baştan Çıkarmanın Tüm Sırları Bu e kitap sizin Alfa erkek ve kadınları büyüleyici bir şekilde etkilemek konusunda bilmeniz gereken her bilgiyle sizi donatacak ve yep yeni biri olmanızı

Detaylı

PROJENİN BAŞINDAKİ VE ŞUANDAKİ SİMULTANE UYGULAMALAR, BAKIM UYGULAMALRI VE SOSYAL İLİŞKİLER YÖNETİMİ

PROJENİN BAŞINDAKİ VE ŞUANDAKİ SİMULTANE UYGULAMALAR, BAKIM UYGULAMALRI VE SOSYAL İLİŞKİLER YÖNETİMİ PROJENİN BAŞINDAKİ VE ŞUANDAKİ SİMULTANE UYGULAMALAR, BAKIM UYGULAMALRI VE SOSYAL İLİŞKİLER YÖNETİMİ 1. Kestirmeler haricinde 0-2 yaş arasında ki çocuklar uyumak için kendi yataklarını kullanıyorlar. Kurum

Detaylı

İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmet Fiyat Teklifi

İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmet Fiyat Teklifi CAMİŞ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. Hazırlanma Tarihi 06/12/2018 Geçerlilik Tarihi 06/01/2019 NEDEN ÖZDEN OSGB? Bizimle çalışmadan önce bizim hakkımızda bazı detayları öğrenmek isteyeceğinizi düşündük. Sıkıcı metinler

Detaylı

4. SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Öğretim Yılı

4. SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Öğretim Yılı 4. SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Benliğin doğasını sorgulama; inançlar ve değerler; kişisel, fiziksel, zihinsel, sosyal ve ruhsal sağlık;

Detaylı

SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU

SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU 2013 Sayın Velimiz, Öncelikle Serviscell sistemini kullanmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Serviscell, okul servisinin, öğrencinin bekleme noktasına yaklaştığını

Detaylı

a. Koç, hedeflere ulaşmak, problemleri çözmek, öğrenmek ve geliştirmek için yardım etmeye çalışan ortaktır.

a. Koç, hedeflere ulaşmak, problemleri çözmek, öğrenmek ve geliştirmek için yardım etmeye çalışan ortaktır. 1 Koç ile ilgili verilmiş olan bilgilerden hangisi yanlıştır? a. Koç, hedeflere ulaşmak, problemleri çözmek, öğrenmek ve geliştirmek için yardım etmeye çalışan ortaktır. b. Koç; ilgili yasal süreçler,

Detaylı

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Yükseköğretim Mezun Belgesi Sorgulama KULLANIM KILAVUZU

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Yükseköğretim Mezun Belgesi Sorgulama KULLANIM KILAVUZU Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı KULLANIM KILAVUZU 1 Başlamadan Önce... Bu hizmeti kullanarak üniversite mezuniyet bilgilerinizi görüntüleyebilir ve barkodlu belge oluşturabilirsiniz. Eğer mezuniyet bilgilerinizde

Detaylı

Koçluk Sürecini Amaçlara ve Sonuçlara Göre Yönetir. R. ŞAFAK KEKLİK

Koçluk Sürecini Amaçlara ve Sonuçlara Göre Yönetir. R. ŞAFAK KEKLİK L o g o Koçluk Sürecini Amaçlara ve Sonuçlara Göre Yönetir. R. ŞAFAK KEKLİK Değişim İhtiyacını Ortaya Çıkarma Farkındalık Karar Problem Çözümü Eylem Destek ve Güçlendirme 2 Farkındalık: Bu aşamada merakı

Detaylı

KLUBSİS KULLANIM KILAVUZU

KLUBSİS KULLANIM KILAVUZU KLUBSİS KULLANIM KILAVUZU KLUBSİS, üniversitemize internet üzerinden Yüksek Lisans ve Doktora başvurularını yapabilmeniz için tasarlanmıştır. Başvuru dönemlerinde açılacak programlara yönelik başvurularınızı

Detaylı

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖĞRENCİNİN DURUMUNU İZLEME FORMU AİLE BİLGİLERİ.

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖĞRENCİNİN DURUMUNU İZLEME FORMU AİLE BİLGİLERİ. Sınıfı: Tarih Öğrencinin Adı Soyadı: Okul Numarası: Cinsiyeti Kadın Erkek Mezun Olduğunuz Lise ve İli Öğrencinin İletişim Bilgileri: Adres: Medeni Durumunuz: Danışmanın Adı Soyadı: ÖĞRENCİ İLE İLGİLİ BİLGİLER

Detaylı

Samsun Çocuk Hizmetleri İ l Koordinasyon Sekretarya Birimi

Samsun Çocuk Hizmetleri İ l Koordinasyon Sekretarya Birimi Samsun Çocuk Hizmetleri İ l Koordinasyon Sekretarya Birimi Veri Giriş Sistemi Klavuzu Amaç Veri Giriş Sistemi, koruyucu ve destekleyici tedbir kararlarının takibinde ve uygulamasında ilgili kurumları daha

Detaylı

ADO ALÜMİNYUM SİSTEMLERİ AD50 F CEPHE SİSTEMİ

ADO ALÜMİNYUM SİSTEMLERİ AD50 F CEPHE SİSTEMİ ADO ALÜMİNYUM SİSTEMLERİ AD50 F CEPHE SİSTEMİ Ado Grup un yeni üyesi Ado Alüminyum! Ado Grup olarak şimdi de dört dörtlük alüminyum üretiyoruz. Ado Alüminyum fabrikamızın temelleri 2013 yılının Ekim ayında

Detaylı

Ön yargılar, eski yanlış bilgiler yıkılıyor. Yeni bir anlayış geliyor. Kendinizi ifade edebileceğiniz yeni yaratıcı alanlar geliyor.

Ön yargılar, eski yanlış bilgiler yıkılıyor. Yeni bir anlayış geliyor. Kendinizi ifade edebileceğiniz yeni yaratıcı alanlar geliyor. 2015'e çok az kaldı. Peki 2015'te başımıza neler gelecek? Astrolog Neşe Erden'in yeni kitabından sizin için kısa kısa her burç için 2015 yılının özetini çıkardık. Koç Burcu Ön yargılar, eski yanlış bilgiler

Detaylı

Ebeveynler için bilgi

Ebeveynler için bilgi Ebeveynler için bilgi Sevgili Ebeveynler, Burada yer alan bilgilerle sizleri, Oldenburglu çocuklar için sunulan bakım hizmetleri ve bu hizmetlerin kuralları hakkında genel olarak bilgilendirmek istiyoruz.

Detaylı

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir?

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Hayatımızın en değerli varlığıdır anneler. O halde onlara verdiğimiz hediyelerinde manevi bir değeri olmalıdır. Anneler için hediyenin maddi değeri değil

Detaylı

İster sanal sunucularınız kapalı olsun isterseniz açık olsun farketmez taşıma işlemini yine kesinti olmadan gerçekleştirebilirsiniz.

İster sanal sunucularınız kapalı olsun isterseniz açık olsun farketmez taşıma işlemini yine kesinti olmadan gerçekleştirebilirsiniz. Virtualization VMware vsphere Live Migration İşlemleri VMware vsphere VMotion sayesinde fiziksel sunucularınız arasında sanal sunucularını çok basit, hızlı, güvenli ve kesintisiz bir şekilde taşıyabilirsiniz.

Detaylı

İzmir Escort Modeller

İzmir Escort Modeller İzmir Escort Modeller http://izmir.escortpoker.com/ İzmir'in en güzel ve en güvenilir izmir escort sitesine hoş geldiniz. İzmir escort fırsatlarını incelemek isterseniz, işe öncelikle ihtiyaçlarınıza yönelik

Detaylı

ADO ALÜMİNYUM SİSTEMLERİ AD55 YALITIMSIZ DOĞRAMA SİSTEMİ

ADO ALÜMİNYUM SİSTEMLERİ AD55 YALITIMSIZ DOĞRAMA SİSTEMİ ADO ALÜMİNYUM SİSTEMLERİ AD55 YALITIMSIZ DOĞRAMA SİSTEMİ Ado Grup un yeni üyesi Ado Alüminyum! Ado Grup olarak şimdi de dört dörtlük alüminyum üretiyoruz. Ado Alüminyum fabrikamızın temelleri 2013 yılının

Detaylı

2011$ Çocuklu'Yaşam'Merkezi'' İlkiz&Özcan&Sönmez&

2011$ Çocuklu'Yaşam'Merkezi'' İlkiz&Özcan&Sönmez& Çocuklu'Yaşam'Merkezi'' İlkiz&Özcan&Sönmez& 2011$ Sahip&olduğunuz&ebeveynlik&değerlerinize&uygun,&size&özgü& koçluk& alın,& hayalini& kurduğunuz& mutlu& aile& hayatının& tadına&çıkarın&&& $ ÇOCUKLU$YAŞAM$MERKEZİ$

Detaylı

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım.

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım. Projeniz için Artegra yı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen bu formun içerisinde projenizle ilgili olan kısımları doldurun, bu projenizi daha iyi anlamamıza yardımcı olacaktır. İyi sonuçlar elde etmek

Detaylı

http://www.microsoft.com/visualstudio/eng/downloads

http://www.microsoft.com/visualstudio/eng/downloads Visual Studio 2012'nin kurulumunu, Visual Studio'nun kullanımını ve Windows Store'da basit bir proje hazırlanmasını anlatacağım. Hepsinden önce Visual Studio ortamından biraz bahsedelim. Visual Studio

Detaylı

Eğitim Takvimi. 2015 Sonbahar Dönemi. CTI ın çığır açan Co-Active Koçluk Programı. İngilizce ve Türkçe Dil Seçenekleri

Eğitim Takvimi. 2015 Sonbahar Dönemi. CTI ın çığır açan Co-Active Koçluk Programı. İngilizce ve Türkçe Dil Seçenekleri CTI ın çığır açan Co-Active Koçluk Programı 2015 Sonbahar Dönemi Eğitim Takvimi İngilizce ve Türkçe Dil Seçenekleri Elemental - Value, CTI Co-Active Koçluk programlarının Türkiye temsilcisidir. NEDEN CTI?

Detaylı

TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU

TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU Tüvtürk araç muayene istasyonları 'nda yaşanan yoğunluklardan dolayı beklemeden kaynaklı zaman kayıplarını minumuma indirme çalışmalarından biri olan tüv araç muayene randevu

Detaylı

TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU

TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU Tüvtürk araç muayene istasyonları 'nda yaşanan yoğunluklardan dolayı beklemeden kaynaklı zaman kayıplarını minumuma indirme çalışmalarından biri olan tüv araç muayene randevu

Detaylı

AYDES PROJESİ AFETZEDE ADRES DEFTERİ EĞİTİM DOKÜMANI

AYDES PROJESİ AFETZEDE ADRES DEFTERİ EĞİTİM DOKÜMANI AYDES PROJESİ AFETZEDE ADRES DEFTERİ İÇINDEKILER 1. DOKÜMAN SÜRÜMLERİ... 4 2. AFETZEDE ADRES DEFTERİ ÖZELLİKLERİ... 4 2.1 Afetzede Bilgileri Giriş... 4 2.1.1 Afetzede Bilgisi Tanımlama... 4 2.1.2 Afetzede

Detaylı

DERS KAYIT PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI

DERS KAYIT PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI DERS KAYIT PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI Güncelleme Tarihi: 06.09.2015 İçindekiler DERS KAYIT PROGRAMI ÖĞRENCİ MODÜLÜ... 1 1. ÖĞRENCİ DERS KAYIT İŞLEMLERİ... 1 1.1 Ana

Detaylı

idealonline Elektronik veri tabanı tanıtımı www.idealonline.com.tr

idealonline Elektronik veri tabanı tanıtımı www.idealonline.com.tr idealonline Elektronik veri tabanı tanıtımı www.idealonline.com.tr İdealonline Sosyal bilimler ve fen bilimleri alanlarında Türkçe dergilerden ve kitaplardan oluşan elektronik veritabanı platformu İdealonline

Detaylı

Benimle Evlenir misin?

Benimle Evlenir misin? Benimle Evlenir misin? Bodrum sokakları ilginç bir evlenme teklifine daha sahne oldu. Bodrumlu genç kaptan Ali Özbaylan 9 yıl önce tanıştığı kız arkadaşı Tuba Cihat a, Milta Marina da bulunan bir kafede

Detaylı

İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmet Fiyat Teklifi

İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmet Fiyat Teklifi HAPPY MOON'S Hazırlanma Tarihi 03/03/2017 Geçerlilik Tarihi 03/04/2017 NEDEN ÖZDEN OSGB? Bizimle çalışmadan önce bizim hakkımızda bazı detayları öğrenmek isteyeceğinizi düşündük. Sıkıcı metinler yerine

Detaylı

Büro Taşımacılığı, İşyeri, Ofis Taşıma Nasıl Yapılır

Büro Taşımacılığı, İşyeri, Ofis Taşıma Nasıl Yapılır Antalya Ofis Taşıma Taşımacılık, nakliyat büyük ve kapsamı geniş olanbir sektör haline gelmiştir. Antalya Ofis taşıma evden eve taşımacılık, benzer nakliyathizmetleri birbiri için aynı konumda baz alınabilir.

Detaylı

Okul ve öğretmenine karşı sorumluluklarını bilir.

Okul ve öğretmenine karşı sorumluluklarını bilir. 40 Dakika Örnek olay, soru cevap, yaparak yaşayarak öğrenme Okul ve öğretmenine karşı sorumluluklarını bilir. Öğrencilere sınıfta uyulması gereken kurallar ve onlardan beklenilen davranışların neler olabileceği

Detaylı

Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı

Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı Kurumsallaşma Koçluğu Programı ile Türk aile şirketlerinde sürdürülebilirliği nesiller boyunca sağlamayı hedefliyoruz. 3 aşamadan oluşan Kurumsallaşma

Detaylı

ÖĞRENCİNİN HAK VE SORUMLULUKLARI

ÖĞRENCİNİN HAK VE SORUMLULUKLARI Okul - veli iş birliği, öğrenci başarısını artıran önemli etmenlerden biridir. Güvenli ve düzenli bir okul ortamının sağlanmasında velilerin rolü büyüktür. Veli katılımının öncelikli amacı, okulun eğitim

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. DÖNEM YAZ OKULU EĞİTİM PROGRAMI

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. DÖNEM YAZ OKULU EĞİTİM PROGRAMI 23 TEMMUZ PAZARTESİ 24 TEMMUZ SALI 25 TEMMUZ ÇARŞAMBA 26 TEMMUZ PERŞEMBE 27 TEMMUZ CUMA *Deniz mavisi, çimen yeşili Hayatımızda renklerin yerini araştırıyoruz. Renk tonlarının ne olduğunu öğreniyoruz.

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Sayın Bologna Birim Sorumlusu, HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM PROGRAMLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU Bu kılavuz Üniversitemizde Bologna Sürecine uyum çalışmaları kapsamında hazırlanan Program

Detaylı

İKÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Oryantasyon Programı 19.Eylül.2011 Araş.Gör.Edip SEÇKİN

İKÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Oryantasyon Programı 19.Eylül.2011 Araş.Gör.Edip SEÇKİN Nokta Sistemine ilk defa giriş yaparken kullanıcı adı: Öğrenci No ŞİFRE: kultur Sisteme ilk girdiğinizde anket ve duyurular penceresi açılır. Bu pencerede listelenen duyuruları takip etmeniz gerekir. Kişisel

Detaylı

3 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, özelliklerim, görünümümdeki değişiklikler nelerdir?

3 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, özelliklerim, görünümümdeki değişiklikler nelerdir? 3 YAŞ AYIN TEMASI Cinsiyetim, adım, özelliklerim, görünümümdeki değişiklikler nelerdir? Vücudumuzun bölümleri ve iç organlarımız nelerdir? Ne işe yarar? İskelet sistemi nedir? Ne işe yarar? Aile ve aileyi

Detaylı

Exclusive Language Solutions. GNR Eğitim ve Danışmanlık

Exclusive Language Solutions. GNR Eğitim ve Danışmanlık Exclusive Language Solutions GNR Eğitim ve Danışmanlık GNR: Great Natural Repeating Doğal Tekrar Yöntemi ile Yönlendirilmiş Zeka GNR Eğitim ve Danışmanlık, 10 yılı aşan bir süreçte yapılan araştırma ve

Detaylı

Kadın sağlığı konusunda küçük bir rehber

Kadın sağlığı konusunda küçük bir rehber Kadın sağlığı konusunda küçük bir rehber Skåne deki Temel Bakımda bulunan Ebe muayenehaneleri (Barnmorskemottagningarna) NEREYE BAŞ- VURABILIRIM? IKIZLERIM OLUR MU? BENİM İÇİN UYGUN MU? NORMAL MI? KAÇA

Detaylı

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Rakiplerinizden bir adım önde olun Profiliniz ile dikkat çekin Performansınızı ölçün İçerik Oturumunuzu açın

Detaylı

MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI

MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GELİRLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ e-beyanname www.izmir.bel.tr Elektronik Beyan (e-beyan) verebilmeniz için yapmanız gerekenler aşağıda sırası ile anlatılmaktadır. 1. ADIM e-beyanname

Detaylı

SB Performans Yönetimi ve Kalite Geliştirme Daire Başkanlığı

SB Performans Yönetimi ve Kalite Geliştirme Daire Başkanlığı Hoşgeldiniz Yener GÜL Uluslararası Kalite Yönetim Sistemleri Uzmanı 1 Bu Eğitimde Neleri Gözden Geçireceğiz? Ambulans hizmetleri ile ilgili kontrol formlarını ve ilgili kayıtları, Ambulansın ve tıbbi malzemelerin

Detaylı

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA Google Docs yani Google Dokümanlar hizmeti bir süre önce Google Drive adlı bulut depolama hizmetinin içerisine alındı ve çok daha gelişerek yoluna devam etti. Google

Detaylı

Erasmus+ Personel Hareketliliği Başvuru Kılavuzu Akademik Yılı

Erasmus+ Personel Hareketliliği Başvuru Kılavuzu Akademik Yılı Erasmus+ Personel Hareketliliği Başvuru Kılavuzu 2017-2018 Akademik Yılı Başvurunuzu www.eu.yildiz.edu.tr adresimizden Başvuru-Application kısmından yapabilirsiniz. Sisteme Eğitim Alma ve Ders Verme olarak

Detaylı

Erken Müdahale Birimi

Erken Müdahale Birimi Resolving legal issues before they get serious Turkish Aile Hukuku Erken Müdahale Birimi Yasal sorunları ciddi hale gelmeden çözmek Biz kimiz? Aile Hukuku Erken Müdahale Birimi (EIU) uzman bir aile ve

Detaylı

MANGAHIGH.COM. tanıtım kitapçığı ALKEV İLKÖĞRETİM OKULU MATEMATİK BÖLÜMÜ

MANGAHIGH.COM. tanıtım kitapçığı ALKEV İLKÖĞRETİM OKULU MATEMATİK BÖLÜMÜ MANGAHIGH.COM tanıtım kitapçığı ALKEV İLKÖĞRETİM OKULU MATEMATİK BÖLÜMÜ Değerli Velimiz, İnsanoğlunu diğer varlıklardan üstün kılan en önemli özelliklerden biri soyutlama becerisidir. Bu becerinin en saf

Detaylı

Kızlarla Telefon Ve Mesajlaşma Teknikleri

Kızlarla Telefon Ve Mesajlaşma Teknikleri Kızlarla Telefon Ve Mesajlaşma Teknikleri Kızlarla Telefon ve Mesajlaşma teknikleri Şu ana kadar hiç bir yerde bulamayacağınız bir kaynak olarak karşınıza çıkıyor İçinde bir kız ile etkin bir şekilde nasıl

Detaylı

Deniz Kantarcıoğlu Anaokulu Rehber Öğretmeni. «Okula Uyum»

Deniz Kantarcıoğlu Anaokulu Rehber Öğretmeni. «Okula Uyum» Deniz Kantarcıoğlu Anaokulu Rehber Öğretmeni «Okula Uyum» Hayatımızda yeni bir sayfa daha açılıyor. Bu başlangıç hem çocuğunuzun hem de sizlerin hayatında yepyeni bir dönemin başlangıcı... Çocuklar, okula

Detaylı

İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GİRİŞİMCİLİK BÖLÜMÜ

İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GİRİŞİMCİLİK BÖLÜMÜ İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ NEDEN GİRİŞİMCİLİK? Girişimcilik geleceğin mesleği olacak Gelişmekte olan ekonomilerde mevcut işletmelerde çalışmak kadar kendi işini kurmak da önemli olmaya başlıyor

Detaylı

MOBİL UYGULAMA KULLANICI KILAVUZU

MOBİL UYGULAMA KULLANICI KILAVUZU MOBİL UYGULAMA KULLANICI KILAVUZU Kale Alarm uygulamasını telefonunuza yükledikten sonra Kale Alarm size bildirim gönderebilmek için izin isteyecektir. Uyarı, ses ve işaret bildirimi almak istiyorsanız

Detaylı

SAKARYA TİCARET BORSASI ÜYE MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI

SAKARYA TİCARET BORSASI ÜYE MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI SAKARYA TİCARET BORSASI ÜYE MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI Faaliyette bulunduğunuz sektör hangisidir? 29,2 3 25,0 kn 21,3 13,9 14,9 15,0 8,4 7,9 4,5 5,0 1.MESLEK GRUBU 2.MESLEK GRUBU 3.MESLEK GRUBU 4.MESLEK GRUBU

Detaylı

Tablet ön kontrol ve teslim tutanağını nasıl dolduracağım?

Tablet ön kontrol ve teslim tutanağını nasıl dolduracağım? Tablet ön kontrol ve teslim tutanağını nasıl dolduracağım? Sırasıyla aşağıdaki işlemleri yapmanız gerekmektedir Açıklama ekranı Kurum bilgilerini kontrol etme Okula gönderilen tablet sayısını kontrol etme

Detaylı

Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız? Bugüne kadar hangi okullarda okudunuz?

Bize kısaca kendinizi tanıtır mısınız? Bugüne kadar hangi okullarda okudunuz? İlk kitabı KAPAN AĞZI Eylül'de raflarda yer alacak olan, üniversite öğrencisi Muhammed Şimşek büyük hedefleri olan bir yazar!' Söyle söylüyor hedefini: : "Ben yazacağım kitapların çok beğenileceğine ve

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007. www.tetramuh.com.tr 1

Kullanım Kılavuzu. G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007. www.tetramuh.com.tr 1 Kullanım Kılavuzu G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007 www.tetramuh.com.tr 1 MobetraPlus saha satış uygulamasına giriş nasıl yapılır? Cihaz açıldıktan sonra ana ekranda

Detaylı

Hareketlilik Koçu DE/12/LLP-LdV/TOI/147 515. Yaşam Çarkı. C3: Dijital yeterlilikler C4: Öğrenmeyi Öğrenmek

Hareketlilik Koçu DE/12/LLP-LdV/TOI/147 515. Yaşam Çarkı. C3: Dijital yeterlilikler C4: Öğrenmeyi Öğrenmek Hareketlilik Koçu Yaşam Çarkı Eğitmen talimatları Bireysel çalışma Yaşam Çarkı Ana hatları, yapısı ve tanımı Bu çalışmadaki saptanabilir beceri ve yeterlilikler Saptanabilir Öğrenim Çıktıları Bu alıştırmanın

Detaylı

BİLGİ ye Hoşgeldiniz,

BİLGİ ye Hoşgeldiniz, BİLGİ ye Hoşgeldiniz, BİLGİ Online Kayıt işlemimizden faydalanarak, yerleşmiş olduğunuz programa kaydınızı yaptırabilir ve Kayıt Tamamlandı Belgesi nin çıktısını alabilirsiniz. Online Kayıt işleminizi

Detaylı

ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Μάθηµα : ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ II ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ

ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Μάθηµα : ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ II ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Μάθηµα : ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ II ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΛΟΓΟ (70005Γ) DİNLEME İSTEKLER (9) Metinleri dinleyelim

Detaylı

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM 1. Herbalife Başvurunuzu Tamamlayın Herbalife Üye Paketi (HMP) Üye Başvuru Formu Kullanılacak Ürünler Basılı Malzeme & DVD %25 Başlangıç İndirimi* 2. Ürün Broşürünü İnceleyin Herbalife

Detaylı

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ.

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Yeni nesil dijital liderlik ajansı İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Dijital yolculukta, 48 milyon sabit internet kullanıcısı, 45.3 milyon mobil internet kullanıcısı 8 milyon aktif

Detaylı

Kullanım Kılavuzu KLİNİK PORTAL MODÜLÜ

Kullanım Kılavuzu KLİNİK PORTAL MODÜLÜ Kullanım Kılavuzu KLİNİK PORTAL MODÜLÜ Sarus Hastane Bilgi Yönetim Sistemleri tarafından geliştirilmiş olan KAYIT KABUL kullanım fonksiyonlarını içermektedir. TEKNORİTMA UMUR ERDALOĞLU 1.09.2016 İçindekiler

Detaylı

> > ADAM - Yalnız... Şeyi anlamadım : ADAMIN ismi Ahmet değil ama biz şimdilik

> > ADAM - Yalnız... Şeyi anlamadım : ADAMIN ismi Ahmet değil ama biz şimdilik KISKANÇLIK KRİZİ > > ADAM - Kiminle konuşuyordun? > > KADIN - Tanımazsın. > > ADAM - Tanısam sormam zaten. > > KADIN - Tanımadığın birini neden soruyorsun? > > ADAM - Tanımak için. > > KADIN - Peki...

Detaylı

TOROS ÇİFTÇİ UYGULAMASI

TOROS ÇİFTÇİ UYGULAMASI TOROS ÇİFTÇİ UYGULAMASI Toros çiftçi uygulamasına hoş geldiniz. Toros Çiftçi uygulamasını bilgisayar cep telefonu ve tabletten takip edebilirsiniz. Tarlanı Kaydet Zaten Üyeyim Tablet ve cep telefonunuza

Detaylı

Şef Makbul Ev Yemekleri'nin sahibi Pelin Tüzün Quality of magazine'e konuk oldu

Şef Makbul Ev Yemekleri'nin sahibi Pelin Tüzün Quality of magazine'e konuk oldu Şef Makbul Ev Yemekleri'nin sahibi Pelin Tüzün Quality of magazine'e konuk oldu Hayallere inanmam, insan çok çalışırsa başarır Pelin Tüzün, Bebek te üç ay önce hizmete giren Şef makbul Ev Yemekleri nin

Detaylı

İŞ KAZASI BİLDİRİM FORMU KULLANIM KILAVUZU

İŞ KAZASI BİLDİRİM FORMU KULLANIM KILAVUZU İŞ KAZASI BİLDİRİM FORMU KULLANIM KILAVUZU İş Kazası Bildirim Formu'nun amacı nedir? Sendikamıza bağlı işyerlerinde yaşanan kazaların istatistiğini tutarak, diğer iş kolları ve örgütlülüğün olmadığı işyerleri

Detaylı

Hişşt.. Fotoğraf Faruk Akbaş

Hişşt.. Fotoğraf Faruk Akbaş psychoforte 500mg ocak 2010 Hişşt.. Fotoğraf Faruk Akbaş RENKLİBİR YIL GEÇİRMENİZİ DİLİYORUZ 2009 yılında yaşamında sorun yaşayan yüzlerce kişiye, aileye, çocuğa psikolojik destek verdik. Binlerce hikaye

Detaylı

Sağlıklı ve Uzun Yaşamak için

Sağlıklı ve Uzun Yaşamak için Sağlıklı ve Uzun Yaşamak için Merhaba İnsan Genom Projesi Tüm çağların en özel günü ifadesi ile 26 Haziran 2000 tarihinde ABD Başkanı Bill Clinton tarafından dünyaya ilan edildi. Aradan geçen 18 yıl içinde

Detaylı

5 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, fiziksel özelliklerim nelerdir? Vücudumuzun bölümleri ve iç organlarımız nelerdir? Ne işe yarar?

5 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, fiziksel özelliklerim nelerdir? Vücudumuzun bölümleri ve iç organlarımız nelerdir? Ne işe yarar? 5 YAŞ AYIN TEMASI Cinsiyetim, adım, fiziksel özelliklerim nelerdir? Vücudumuzun bölümleri ve iç organlarımız nelerdir? Ne işe yarar? İskelet sistemi nedir? Ne işe yarar? Aile nedir? Aileyi oluşturan bireylerin

Detaylı

Express İthalat sistemi. Gönderen için kullanım kılavuzu

Express İthalat sistemi. Gönderen için kullanım kılavuzu Express İthalat sistemi Gönderen için kullanım kılavuzu TNT Express İthalat sistemi Bu sistem, ithalat gönderilerinin organize edilmesi için hazırlanmıș, kullanımı kolay online bir programdır. TNT Express

Detaylı

Bölüm A. NEW YORK EYALETİ SAĞLIK DAİRESİ AIDS Enstitüsü HIV Testi için Bilgilendirilmiş Onay

Bölüm A. NEW YORK EYALETİ SAĞLIK DAİRESİ AIDS Enstitüsü HIV Testi için Bilgilendirilmiş Onay NEW YORK EYALETİ SAĞLIK DAİRESİ AIDS Enstitüsü HIV Testi için Bilgilendirilmiş Onay HIV testi isteğe bağlıdır. Size sağlık hizmeti veren personeli bilgilendirerek herhangi bir tarihte onayınızı geri alabilirsiniz.

Detaylı

Dünyanın en çok tercih edilen koçluk okulu CTI ın Co-Active Koçluk Programı 2018 Eğitim Takvimi

Dünyanın en çok tercih edilen koçluk okulu CTI ın Co-Active Koçluk Programı 2018 Eğitim Takvimi Dünyanın en çok tercih edilen koçluk okulu CTI ın Co-Active Koçluk Programı 2018 Eğitim Takvimi Elemental - Value, CTI Co-Active Koçluk programlarının Türkiye temsilcisidir. NEDEN CTI? NEDEN Co-Active?

Detaylı

A1 DÜZEYİ B KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO:

A1 DÜZEYİ B KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO: A1 DÜZEYİ ADI SOYADI: OKUL NO: NOT OKUMA 1. Aşağıdaki metni -(y/n)a, -(n)da, -(n)dan, -(y/n)i ve -(I)yor ekleriyle tamamlayınız. (10 puan) Sevgili Ayşe, Nasılsın? Sana bu mektubu İstanbul dan yazıyorum.

Detaylı

Bir dil bir insan. Daha Fazla Kişiyle Bağlantıya Geçin

Bir dil bir insan. Daha Fazla Kişiyle Bağlantıya Geçin Bir dil bir insan. Muhtemelen bu atasözünü daha önceden duydunuz. Anladığım kadarıyla bu yabancı bir dili öğrenmenin sizi iki kat daha değerli kılacağı anlamına geliyor. Peki gerçekten NEDEN ikinci bir

Detaylı

ONLINE DERSLER. Ortak Dersler nedir?

ONLINE DERSLER. Ortak Dersler nedir? ONLINE DERSLER Ortak Dersler nedir? Üniversitemizde eğitim-öğretim kapsamında, örgün eğitim olarak verilen temel derslerle birlikte, bazı ortak dersler Online Eğitim olarak verilmektedir. Ortak dersleri

Detaylı

İntörn Mühendislik Yelpazesini Genişleteceğiz

İntörn Mühendislik Yelpazesini Genişleteceğiz İntörn Mühendislik Yelpazesini Genişleteceğiz KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük, intörn mühendisliğin Türkiye de ilk kez Kahramanmaraş ta başladığını belirterek, Gelecek yıllarda da diğer mühendislik fakültelerinin

Detaylı

Sevgili dostlar. 53 yıldan sonra avukatlığı bırakmak zorunda kaldım. Sizlere son bir anımı sunuyorum. Sevgiler, saygılar.

Sevgili dostlar. 53 yıldan sonra avukatlığı bırakmak zorunda kaldım. Sizlere son bir anımı sunuyorum. Sevgiler, saygılar. MESLEĞE VEDA From: Güney Dinç Sent: Wednesday, April 16, 2014 1:56 PM To: Subject: [ÇEHAV] Mesleğe Veda Sevgili dostlar. 53 yıldan sonra avukatlığı bırakmak zorunda kaldım. Sizlere son bir anımı sunuyorum.

Detaylı

DESTEK SAYFASI KULLANIM KILAVUZU

DESTEK SAYFASI KULLANIM KILAVUZU DESTEK SAYFASI KULLANIM KILAVUZU Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı kontrolünde hizmet vermekte olan destek web sayfamızın kısa ve verimli bir şekilde kullanılması amacıyla hazırlamış olduğumuz

Detaylı

SON BASAMAK: II.TEOG

SON BASAMAK: II.TEOG SON BASAMAK: II.TEOG TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI NEDİR? (TEOG) Ortaokuldan liseye geçiş için yapılan sınavdır. Ortak sınavlardır ve 6 tane dersi kapsar. Yanlışlar doğru sayısını etkilemez.

Detaylı

Her birini özenle seçtiğimiz çiçeklere ek olarak mağazamızda İtalya'dan getirdiğimiz kullanışlı ve dekoratif hediyelik eşyaları da bulacaksınız.

Her birini özenle seçtiğimiz çiçeklere ek olarak mağazamızda İtalya'dan getirdiğimiz kullanışlı ve dekoratif hediyelik eşyaları da bulacaksınız. La Maison des Fleurs, 2009 yılında çiçekçilikte farklı bir anlayış ve kaliteyi uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturma fikriyle Kuruçeşme'de kuruldu. Yurt dışında iç mimarlık ve Event Management konusunda

Detaylı

Windows 7 Format Atma ve Kurulumu (Resimli Anlatım)

Windows 7 Format Atma ve Kurulumu (Resimli Anlatım) www.anasayfa.xyz Kasım 1, 2015 Windows 7 Format Atma ve Kurulumu (Resimli Anlatım) by www.anasayfa.xyz Bu yazımda windows 7 format atma işlemini detaylı bir şekilde anlatacağım. Ben format işlemini tüm

Detaylı

Vision Link Programında Filo Durumu Raporu Nasıl Oluşturulur?

Vision Link Programında Filo Durumu Raporu Nasıl Oluşturulur? Filonuzdaki makinalarınızın güncel durumuna ve genel görünümüne ulaşmanız artık çok kolay. Filo Durumu Raporuyla filonuzdaki makinalarınızın aşağıdaki bilgilerini görüntüleyebilirsiniz; - Makine Seri Numarası,

Detaylı

ÇOCUKLARA EŞİT FIRSAT: ANNE ÇOCUK EĞİTİM PROGRAMI

ÇOCUKLARA EŞİT FIRSAT: ANNE ÇOCUK EĞİTİM PROGRAMI ÇOCUKLARA EŞİT FIRSAT: ANNE ÇOCUK EĞİTİM PROGRAMI AÇEP in Özellikleri Ev merkezli okul öncesi ve Aile Eğitimi programı Kurumsal okul öncesi eğitime maliyet etkin bir alternatif Çocukların bütüncül gelişimini

Detaylı