ELSISAN MORDOVYA CUMHURİYETİ NİN BOSB ZİYARETİ BOSB UN ENERJİ VERİMLİLİĞİ KARNESİ YENİ YAŞIMIZI KUTLADIK ULU CAMİİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ELSISAN MORDOVYA CUMHURİYETİ NİN BOSB ZİYARETİ BOSB UN ENERJİ VERİMLİLİĞİ KARNESİ YENİ YAŞIMIZI KUTLADIK ULU CAMİİ"

Transkript

1 ELSISAN AYLIK KURUMSAL İLETİŞİM BÜLTENİ ELSİSAN MAKİNE SANAYİ TİCARET A.Ş. ARALIK 2014 BOSB UN ENERJİ VERİMLİLİĞİ KARNESİ Bursa Organize Sanayi Bölgesi nin enerji verimliliği karnesi açıklandı. SAYFA 8 ULU CAMİİ Bu ay panaroma sayfamızda Bursa Ulu Camii yi konu alıyoruz. SAYFA 8 MORDOVYA CUMHURİYETİ NİN BOSB ZİYARETİ Ekonomi Bakanı Vladimir Mazov Başkanlığındaki heyet, Bursa Organize Sanayi Bölgesi ne (BOSB) ziyaret etti.sayfa7 YENİ YAŞIMIZI KUTLADIK İkincisi düzenlenen BTÜ Şenliklerine Elsisan desteği.sayfa 5 ÜRÜN HABERLERİ KÖŞE YAZISI FUARLAR YAŞ BOYA TESİSİ OFİSLER VE ERGONOMİ OTOMOTİV KÜMESİ ZİYARETİ ELS MAKİNE RUSYA DA Plastik ve aluminyum boyama tesisi hakkında. sayfa.2 Teknik Müdürümüz Hilmi Gürgün den ofis ver ergonomi üzerine bir köşe yazısı. sayfa.3 Otomotiv kümesi Rusya nın başkenti Moskova da düzenlenen fuara katıldı. sayfa.4 ELS Makine St. Petersburg da kiralama ve inşaat sektörü ile buluştu. sayfa.6

2 2 ÜRÜN HABERLERİ YAŞ BOYA TESİSİ ÜRÜN HABERLERİ Gebze de kurmakta olduğumuz plastik ve alüminyum parça boyama tesisinin son aşamalarına geldik. Önümüzdeki haftalarda deneme üretimlerine başlamayı planlıyoruz. Tesis tasarımı ve imalatı sırasında sürekli müşteri firmamızın öneri ve tecrübelerinden istifade ederken Elsisan ın tecrübeli, konusunda uzman mühendis kadrosunda son teknoloji kaliteli ürünler kullanarak tasarımını ve üretimini gerçekleştirmiştir. Boya tesisi sırasıyla temizleme kabini, (antistatik tabanca ve bar ile) çift su perdeli astar boya kabini, flash-off son kat kabini, flash-of ve fırından oluşmaktadır. Kabinler ve diğer ünitelerin pozitif basınçları ve taze hava ihtiyaçları tesis üzerine yerleştirilen klima santralleri ile sağlanmıştır. Tüm tesis yangın güvenliği açısından komple yangın panelleri ile çevrelenmiş tüm yangın güvenlikleri alınmıştır. Boya tesisinin bulunduğu bölüm fabrika ortamından tamamıyla izole edilmiştir. Tesise ait elektrik panosu tamamen PLC kontrollü ve operatör panellidir bu sayede tüm hareketli aksan kontrol edilmekte birlikte hava akışları, filtre kirlilikleri, nem değerleri sürekli kontrol edilmekte ve kayıt altına alınmaktadır.

3 3 KÖŞE YAZISI KÖŞE YAZISI OFİSLER VE ERGONOMİ Hilmi Gürgün Teknik Müdür A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Ofisler, bir işletmeyi veya bir hizmeti yönetmek üzere organizasyonel faaliyetlerin yapıldığı alanlardır. Ergonomi, maksimum iş güvenliği ve verimlilik sağlamak amacıyla, insanların anatomik ve bilişsel özelliklerinin, çalıştıkları çevre ve sistemlerin incelenmesine ve bu ögeler arasında beklenen uyumun sağlanmasına yönelik çalışmaların bütünü olarak adlandırılabilir. Bir diğer tanımıyla ergonomi, çalışan kişinin işi, iş aletleri ve iş çevresiyle olan ilişkilerini araştırır. Modern ofisler basit önlemlerle engellenebilecek potansiyel tehlikeler ile doludur. Ergonominin amacı sakatlanma veya yaralanma riskini en aza indirerek insan vücudundan en yüksek verimi almaktır. Çalışma ortamı ve alışkanlıkları ile basit ayarlamalar yapmayı öğrenmek kişinin rahatını ve verimliliğini büyük ölçüde arttıracaktır. Ofislerde iş sağlığı ve güvenliği ancak ergonominin risk faktörleri göz önünde bulundurulduğunda sağlanabilir. Ofislerdeki iş kazalarının inşaat, metal ve maden sektöründeki kazalara oranla daha düşük olması bu alana olan ilgiyi azaltmaktadır. Ancak iş kazalarının küçük veya büyük olması değil insan sağlığının esas alınması gerektiği için, ofisler de iş sağlığı ve güvenliği için alınan önlemler detaylı şekilde incelenmelidir. Son yıllarda ofislerde meydana gelen meslek hastalıklarının artması bu konunun önemini ortaya çıkarmaktadır. Ergonominin amacı; * Çalışanların etkinliğini arttırmak, * Gereksiz ve aşırı zorlamalardan kaçınmak, * Çalışmanın yöntemli bir şekilde düzenlenmesini sağlamak, * Lüzumsuz aktiviteleri önlemektir.

4 4 OTOMOTİV KÜMESİ NDEN RUSYA ÇIKARTMASI Bursa Organize Sanayi bölgesinde Faaliyetlerini sürdüren Otomotiv Kümesi Rusya nın başkenti Moskova da düzenlenen MIMS Automechanika Moskow fuarına katıldılar. Ekonomi Bakanlığı nın 2010/8 tebliğine göre URGE Desteği kapsamında BOSB Otomotiv Kümesi nin Rusya programına 8 firmadan 14 şirket temsilcisi ile birlikte BOSB Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Elsisan Makine Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Abdullah Bayrak katılmışlardır. İkili iş görüşmeleri gerçekleştiren firma temsilcileri, Rusya pazarı konusunda da bilgi alışverişinde bulundular.

5 5 ICON TECHNOLOGIES FİRMASINDAN ZİYARET Icon Technologies LTD. firmasından misafirlerimiz tarihinde firmamızı ziyaret ederek, yeni projeler hakkında görüşmüşlerdir. Firmamıza yapmış oldukları bu ziyaretten dolayı Icon firmasına teşekkür ediyor, ilerde daha birçok projeler için de görüşmeyi ümit ediyoruz. YENİ YAŞIMIZI KUTLADIK Elsisan Makine olarak kuruluşumuzun 34. Yılını ve A.Ş. olarak iş hayatına devam etmesinin 1.senesini tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte şirketimizde ufak bir organizasyon yaparak kutladık. Elsisan Ailesi olarak birlikte nice başarılara imza atmamız temennisiyle nice senelerimize diyoruz. Firmamız Teknik Müdürü Sayın Hilmi Gürgün ün Eşi Arzu Hanım 11 Ağustos 2014 Pazartesi günü Mevsim adını verdikleri bir kız bebek dünyaya getirmiştir. Elsisan Ailesi olarak kendilerini kutluyor ve evlatlarıyla birlikte sağlıklı bir ömür diliyoruz

6 6 ELS MAKİNE RUS RENTAL DA ELS Makine olarak, 24 Ekim de St. Petersburg da düzenlenen 5.Rus Rental Konferansı na katıldık. Kiralama ve İnşaat sektörünün mercek altına alındığı konferansın sponsorlarından olan ELS Makine, kongre süresince fuayede yer alan tanıtım masasında yeni iş ortakları ile görüşmeler sağladılar. Rus kiralama sektörü için yılın en önemli olayı olarak kabul edilen konferans, dünyanın farklı ülkelerinden uzman ve analistleri bir araya getirdi. Konferansta ayrıca, pazarın mevcut durumu ve Pazar geliştirme stratejileri ele alındı.

7 7 MORDOVYA CUMHURİYETİ NİN BOSB ZİYARETİ Rusya Federasyonu na bağlı Mordovya Cumhuriyeti Ekonomi Bakanı Vladimir Mazov Başkanlığındaki heyet, Bursa Organize Sanayi Bölgesi ne (BOSB) ziyaret gerçekleştirmişlerdir. BOSB Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Vladimir Mazov BOSB nin tecrübelerinden faydalanmak ve işbirliği olanaklarını değerlendirmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirttiler.

8 8 BOSB UN ENERJİ VERİMLİLİĞİ KARNESİ Bursa Organize Sanayi Bölgesi nin enerji verimliliği karnesi açıklandı. 16 tekstil ve otomotiv firmasında yürütülen etütlere göre yapılacak iyileştirmelerle yılda 5,7 milyon TL tasarruf sağlanabilecek. Toplantının açılışında konuşan Bursa OSB Yönetim Kurulu Üyesi ve firmamız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Abdullah Bayrak, bu yıl kuruluşunun 52. yılını kutlayan Bursa OSB nin hep ilklerin ve yeniliklerin öncüsü olduğunu belirtirken, sanayicisinin yanında olmayı kendine ilke edinen örnek bir bölge olduğunu söyledi. Sanayicilerin temel ihtiyaçları olan elektrik, su, doğalgaz ve altyapı hizmetlerinin yanında, BOSB un sanayicisini 2023 e taşıyabilmek için de çalışmalar yürüttüğünü kaydeden Bayrak, Bu çalışmalardan biri de Bursa OSB de bulunan otomotiv ve tekstil sektörlerindeki firmaların rekabet desteği ve ihracatlarının artırılması amacıyla 2012 yılında Ekonomi Bakanlığı mızın desteği ile kümelenme çalışmaları başlattık. Kümelenmeye katılan şirketlerin; iş yapmada mükemmelliği hedef alan, yönetim ve çalışma şekillerini sürekli iyileştirmeyi amaçlayan, yalın üretim tekniklerini uygulamalarını sağlayan, enerji verimliliğini uygulayan, AR-GE, ÜR-GE ve inovasyon yapma yeteneklerine sahip olan, rakip firmaları tanıyarak pazara çıkan firmalar olmalarını hedeflemek dedi. Yapılan bu çalışmaların Ekonomi Bakanlığı tarafından 16 Ekim 2014 tarihinde İyi uygulama örneği seçilerek taçlandırıldığı bilgisini veren Bayrak, enerji verimliliğinde de Tekstil Kümesi nde 6, Otomotiv Kümesi nde de 10 firmada enerji verimliliği etütleri gerçekleştirildiğini hatırlattı. Ancak yapılan etütlerin kâğıt üzerinde kalmayarak uygulanmasının, ülke ekonomisi için hayati önem taşıdığını vurgulayan Abdullah Bayrak, Bu enerji etütleri hayata geçirilirse ortalama yüzde 22 enerji verimliliği ve yılda 5,7 milyon TL tasarruf sağlanabilecek. Ayrıca bu yatırım sayesinde ton karbondioksit emisyonlarında azalma gerçekleşecek ve küresel ısınmada önleyici olacağız diye konuştu. Abdullah Bayrak son olarak, Bursa OSB nin küme firmaları ve diğer işletmelerin hedeflerine ulaşabilmeleri adına projeler üretmeye devam edeceği mesajını verdi.

9 9 BURSA PANAROMA BURSA PANAROMA ULU CAMİİ Bursa Ulu Camii, aslen zaviye olarak yapılan, sonradan cami olarak kullanılmaya başlanmış olmasına rağmen çok ayaklı cami şemasının en klasik ve anıtsal örneği sayılır. I. Bayezid tarafından yılları arasında yaptırılmıştır. Dikdörtgen planlı cami yaklaşık toplam 5000 metrekare boyutlarında olup 20 kubbe ile örtülüdür. Sekizgen kasnaklara oturan kubbeler mihrap duvarına dik beş sıra halinde dizilmiştir. Kasnaklar mihrap ekseni üzerindekiler en yüksek olmak üzere yanlara doğru gidildikçe her sırada daha alçak düzenlenmiştir. Düzgün kesme taşlarla inşa edilmiş kalın beden duvarlarının masif etkisini hafifletmek için cephelerde her kubbe sırası hizasına gelmek üzere sağır sivri kemerler yapılmıştır. Her kemerin içinde iki sıra halinde ikişer pencere yer alır. Bunların gerek biçimleri gerek boyutları her cephede farklıdır. Son cemaat yeri bulunmayan yapının kuzey cephesinde köşelerde sonradan yapılan iki minare vardır. Minarelerin ikisi de beden duvarına oturmaz, yerden başlar. Batı köşesindeki minare I. Bayezid tarafından yaptırılmıştır. Sekizgen biçimli kürsüsü bütünüyle mermerden, gövdesi tuğladandır. I. Mehmet in yaptırdığı söylenen doğu köşesindeki kare kürsülü minare, caminin beden duvarından da 1 m kadar ayrıktır. Şerefeler her iki minarede de aynı olup tuğlalı mukarnaslarla bezelidir. Kurşun kaplı külahlar 1889 daki yangında ortadan kalkınca, bugünkü boğumlu taş külahlar yapılmıştır.türk islam dünyasının en eski camilerinden birisi ulu camiidir. Minberin giriş kapısının üzerindeki kitabede altın yaldızla Osmanlıca olarak, Yıldırım Beyazıt Han tarafından hicri 804 (miladı 1399) yılında yaptırılmıştır ibaresi yer alıyor. Bursa kent merkezinde, Atatürk Caddesi üzerindedir.

10 10 SAĞLIK KÖŞESİ SAĞLIK KÖŞESİ SAĞLIK KÖŞESİ BÖĞÜRTLEN Böğürtlen, gülgiller (Rosaceae) Rubus cinsini oluşturan familyasındandır. Fundalıklarda, çalılıklarda, bahçe çitlerinde, yol kenarlarında yetişir. Böğürtlenlerde çiçeklenme genellikle Mayıs ayında başlayıp Ağustos ayına kadar devam etmektedir. Haziraneylül ayları arasında, beyazımsı veya pembemsi renkli çiçekler açan, yüksek boylu, çok senelik, dikenli ve çalı görünümünde bir bitki. Gövdeleri silindir şekilli, içi dolu, odunlu ve dikenli dallar, önce dik, sonra aşağı doğru kıvrılır. Yapraklar saplı, kenarları dişli, alt yüzeyleri tüylüdür. Meyve; birçok kısmı, meyvelerin biraraya gelmesiyle meydana gelmiş küre biçiminde bir birleşik meyvedir. Rengi önce yeşil, sonra kırmızı ve daha sonra olgunlukta siyahımtraktır gram yaprak bir litre suda çay gibi haşlanarak gargara yapılırsa; ağız, dil, diş etlerine ve bademcik iltihaplarına faydalıdır Tansiyonu düşürür. Basura iyi gelir. İdrar söktürür. Ayaklardaki şişkinlikleri indirir. Böğürtlenin doku ve damar büzücü etkisi vardır: Bu etkisiyle diyareyi keser, peklik verir. Papatya çayının faydaları arasında bağırsak gazlarını azalması da sayılabilir. Bunun için süt ile birlikte içilmelidir. 07 Kökü kaynatılıp, suyu içilecek olursa kandaki şeker miktarını düşürür. Mesanedeki kumları döker.

11 11 MİZAH KÖŞESİ MİZAH KÖŞESİ MİZAH KÖŞESİ

12 12 ELSİSAN ELSİSAN VE ULAŞIM ELSİSAN 1979 yılında YI-BA Mühendislik olarak kurulmuş olan firmamız 1986 yılın- da boya ile tanışır ve Elsisan Boya Cihaz ve Tesisleri İmalat Tic. Ltd. Şti. ünvanını alarak boya tesisleri projelendirme ve imalatına başlar. Dünya konjoktüründeki yeri giderek güçlenen firmamız; kapasitesindeki artış, ser- mayesindeki büyüme ve değişim, dünya pazarından aldığı payın büyüklüğü ile orantılı olarak; gelişen koşulların yüklediği sorumluluk ile birlikte 25 Ekim 2013 tarihi itibari ile Elsisan Makine San. Tic. A.Ş. ünvanını alarak yoluna anonim şirket olarak devam etme kararı almıştır. Şuan Bursa Organize Sanayi Bölgesindeki m² kapalı alana sahip tesislerinde üretim yapan firmamız, tek yüklenici olarak, anahtar teslim endüstriyel boya tesisleri kurmaktadır. Elsisan, tecrübeli ve dinamik mühendis kadrosuyla, konusunda uzman ekibiyle yurtiçi ve yurtdışında yüzlerce projeye imza atmış olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. ULAŞIM Elsisan Makine Sanayi Ticaret A.Ş. BOSB Organize Sanayi Bölgesi Lacivert Cd. No.11 Nilüfer/Bursa/Türkiye youtube.com/elsisanmakine twitter.com/elsisanmakine Tel: (pbx) Fab Gsm:

13

ELSISAN BTÜ ŞENLİKLERİNE ELSİSAN DAN KATKI İZNİK SURLARI ELSİSAN MAKİNE SANAYİ TİCARET A.Ş. AĞUSTOS 2014 AYLIK KURUMSAL İLETİŞİM BÜLTENİ

ELSISAN BTÜ ŞENLİKLERİNE ELSİSAN DAN KATKI İZNİK SURLARI ELSİSAN MAKİNE SANAYİ TİCARET A.Ş. AĞUSTOS 2014 AYLIK KURUMSAL İLETİŞİM BÜLTENİ ELSISAN AYLIK KURUMSAL İLETİŞİM BÜLTENİ ELSİSAN MAKİNE SANAYİ TİCARET A.Ş. AĞUSTOS 2014 İZNİK SURLARI Bu ay panaroma sayfamızda tarihi iznik surlarını konu alıyoruz. SAYFA 8 BTÜ ŞENLİKLERİNE ELSİSAN DAN

Detaylı

Üç Şerefeli Camii. Ahmet Usal - Edirne Vergi Dairesi Başkanlığı

Üç Şerefeli Camii. Ahmet Usal - Edirne Vergi Dairesi Başkanlığı Üç Şerefeli Camii Ahmet Usal - Edirne Vergi Dairesi Başkanlığı Aralık 25, 2006 2 İçindekiler 0.1 Üç Şerefeli Cami......................... 4 0.1.1 Osmanlı Mimarisinde Çığır Açan İlklerin Buluştuğu Cami............................

Detaylı

ELSISAN HAKKIMIZDA OSB TOPLANTISI SAĞLIK KÖŞESİ DOĞRU NEFES YAŞ BOYA KABİNİ ORHAN GAZİ ARGE TEŞVİĞİ AYLIK KURUMSAL İLETİŞİM BÜLTENİ EYLÜL 2013

ELSISAN HAKKIMIZDA OSB TOPLANTISI SAĞLIK KÖŞESİ DOĞRU NEFES YAŞ BOYA KABİNİ ORHAN GAZİ ARGE TEŞVİĞİ AYLIK KURUMSAL İLETİŞİM BÜLTENİ EYLÜL 2013 ELSISAN AYLIK KURUMSAL İLETİŞİM BÜLTENİ ELSİSAN BOYA CİHAZ VE TESİSLERİ İMALAT TİC. LTD. ŞTİ. EYLÜL 2013 HAKKIMIZDA Elsisan ailemize katılan yeni arkadaşlarımıza hoş geldin diyor, yeni iş hayatlarında

Detaylı

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ.

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI ŞİRKET PROFİLİ FAALİYET ALANLARI ÇALIŞILAN FİRMALAR TAMAMLANAN İŞLER C E R R A H İ N Ş A A T ŞİRKET PROFİLİ Cerrah İnşaat İletişim Gıda San. Tic. Ltd. Sti. Şener

Detaylı

16.01.2015 CANPOLAT ÇAKAL ENERJİ YÖNETİCİSİ

16.01.2015 CANPOLAT ÇAKAL ENERJİ YÖNETİCİSİ 16.01.2015 CANPOLAT ÇAKAL ENERJİ YÖNETİCİSİ BURSA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ Türkiye deki ilk OSB YIL 1961 YIL 2014 BURSA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 1961 yılı: 1.8 milyon m 2 2015 yılı: 6.9 milyon m 2 Sanayi

Detaylı

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN BIHE 21.ULUSLARARASI AZERBAYCAN SAĞLIK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 BIHE 21.ULUSLARARASI

Detaylı

15 18 HAZİRAN 2015 FRANKFURT - ALMANYA

15 18 HAZİRAN 2015 FRANKFURT - ALMANYA ACHEMA 2015 ULUSLARARASI KİMYA VE İŞLEME SANAYİ FUARI ZİYARET RAPORU 15 18 HAZİRAN 2015 FRANKFURT - ALMANYA Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 ACHEMA 2015 ULUSLARARASI KİMYA

Detaylı

PROGRAMLA İLGİLİ GENEL BİLGİLER

PROGRAMLA İLGİLİ GENEL BİLGİLER PROGRAMLA İLGİLİ GENEL BİLGİLER Ofis, bir işletmeyi veya bir hizmeti yönetmek üzere organizasyonel faaliyetlerin yapıldığı alandır. Ergonomi, maksimum iş güvenliği ve verimlilik sağlamak amacıyla, insanların

Detaylı

Şişecam, Yenişehir de dünya genelinde tek lokasyonda kurulu en büyük Cam Kompleksi nin yeni yatırımlarını açtı.

Şişecam, Yenişehir de dünya genelinde tek lokasyonda kurulu en büyük Cam Kompleksi nin yeni yatırımlarını açtı. Basın Bülteni Şişecam, Yenişehir de dünya genelinde tek lokasyonda kurulu en büyük Cam Kompleksi nin yeni yatırımlarını açtı. Şişecam, Yenişehir Cam Kompleksi nde yer alan Anadolu Cam Fabrikası 4. Cam

Detaylı

ELSISAN ELS MAKİNE WIN FUARI İSG TOPLANTISI APOLYON.COM AÇILIŞ GECESİ SOĞANLI BOTANİK PARKI ELSİSAN MAKİNE SANAYİ TİCARET A.Ş.

ELSISAN ELS MAKİNE WIN FUARI İSG TOPLANTISI APOLYON.COM AÇILIŞ GECESİ SOĞANLI BOTANİK PARKI ELSİSAN MAKİNE SANAYİ TİCARET A.Ş. ELSISAN AYLIK KURUMSAL İLETİŞİM BÜLTENİ ELSİSAN MAKİNE SANAYİ TİCARET A.Ş. MART 2014 ELS MAKİNE WIN FUARI Grup şirketlerimizden ELS Makine Win fuarındaydı. SAYFA 4 İSG TOPLANTISI Elsisan aylık İSG kurul

Detaylı

... Ağustos 2009, İstanbul - MİKRON S, IFS ile DAHA DİNAMİK. Ekmeğini taştan çıkartan Mikron S, IFS in ERP Uygulamaları nı tercih etti

... Ağustos 2009, İstanbul - MİKRON S, IFS ile DAHA DİNAMİK. Ekmeğini taştan çıkartan Mikron S, IFS in ERP Uygulamaları nı tercih etti MİKRON S, IFS ile DAHA DİNAMİK Mikron S, ERP (Kurumsal Kaynak Planlaması) alanında etkin ve entegre bir iş organizasyonu sağlayan ve iş süreçlerindeki verimliliği artıran IFS Uygulamaları nı tercih etti.

Detaylı

ELSISAN HÜRRİYET GAZETESİ İLE SÖYLEŞİ İLK YARDIM KONFERANSI OYLAT MAĞARASI ELSİSAN MAKİNE SANAYİ TİCARET A.Ş. NİSAN 2014

ELSISAN HÜRRİYET GAZETESİ İLE SÖYLEŞİ İLK YARDIM KONFERANSI OYLAT MAĞARASI ELSİSAN MAKİNE SANAYİ TİCARET A.Ş. NİSAN 2014 ELSISAN AYLIK KURUMSAL İLETİŞİM BÜLTENİ ELSİSAN MAKİNE SANAYİ TİCARET A.Ş. NİSAN 2014 HÜRRİYET GAZETESİ İLE SÖYLEŞİ Hürriyet Bursa Gazetesinde Neslihan Çelik Alkoçlar ın köşesine konuk olduk. SAYFA 6 OYLAT

Detaylı

- 61 - Muhteşem Pullu

- 61 - Muhteşem Pullu Asaf Bey Çıkmazı Kabaltısı Sancak Mahallesindedir. Örtüsü sivri tonozludur. Sivri kemerle güneye ve ahşap-beton sundurmalı sivri kemerle kuzeye açılır. Üzerinde kesme ve moloz taşlardan yapılmış bir ev

Detaylı

AKSA JENERİK MAYIS - HAZİRAN / 2014 AKSA JENERATÖR BAĞCILAR OFİSİ AÇILDI ANKOMAK 2014 FUARI AKSA JENERATÖR SAN. A.Ş. RESMİ HABER BÜLTENİ

AKSA JENERİK MAYIS - HAZİRAN / 2014 AKSA JENERATÖR BAĞCILAR OFİSİ AÇILDI ANKOMAK 2014 FUARI AKSA JENERATÖR SAN. A.Ş. RESMİ HABER BÜLTENİ AKSA JENERİK MAYIS - HAZİRAN / 2014 AKSA JENERATÖR SAN. A.Ş. RESMİ HABER BÜLTENİ AKSA JENERATÖR BAĞCILAR OFİSİ AÇILDI ANKOMAK 2014 FUARI KAMPANYA TÜRK LİRASI FİYAT, TÜRK LİRASI VADE! 1 PEŞİN 6 TAKSİT SEÇENEĞİYLE

Detaylı

37. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 11 MART 2015

37. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 11 MART 2015 37. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 11 MART 2015 PAYDAŞLARLA İLİŞKİLER RESMİ KURUMLARLA İLİŞKİLER Kamu, Üniversite ve Sanayi İşbirliği Çalıştayı Ar-Ge Merkezleri Performans Değerlendirmesi ve Teknoloji

Detaylı

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. WORLD FOOD MOSCOW 2013 MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ

Detaylı

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Tarafından Hazırlanacak) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI İRAN STH İŞ GEZİSİ RAPOR ŞABLONU: GİRİŞ:

Detaylı

ELSISAN BOSİAD DAN BURSA VALİSİNE ZİYARET YERLİ ÜRETİCİ OLMANIN AVANTAJLARI ZEYTİNBAĞI - TİRİLYE ELSİSAN MAKİNE SANAYİ TİCARET A.Ş.

ELSISAN BOSİAD DAN BURSA VALİSİNE ZİYARET YERLİ ÜRETİCİ OLMANIN AVANTAJLARI ZEYTİNBAĞI - TİRİLYE ELSİSAN MAKİNE SANAYİ TİCARET A.Ş. ELSISAN AYLIK KURUMSAL İLETİŞİM BÜLTENİ ELSİSAN MAKİNE SANAYİ TİCARET A.Ş. ŞUBAT 2015 BOSİAD DAN BURSA VALİSİNE ZİYARET BOSİAD ın İlker ORAL başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu ilk ziyaretini Vali Münir

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI IDS 2015 KÖLN ULUSLARARASI DİŞÇİLİK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI IDS 2015 KÖLN ULUSLARARASI DİŞÇİLİK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU İZMİR TİCARET ODASI IDS 2015 KÖLN ULUSLARARASI DİŞÇİLİK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayan: Görkem Şavluğ Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü 10-14 MART 2015 IDS KÖLN 2015 ULUSLARARASI

Detaylı

8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu

8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu 8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu 29-30 Mayıs 2016, Kudüs, Ramallah, Nablus Türkiye-Filistin İş Forumu Ramallah Toplantısı 1 29-30 Mayıs 2016, Kudüs, Ramallah, Nablus Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

İNOVASYON HAFTASINA MUHTEŞEM İLGİ

İNOVASYON HAFTASINA MUHTEŞEM İLGİ İNOVASYON HAFTASINA MUHTEŞEM İLGİ Bu yıl 2.'si düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası Etkinlikleri muhteşem bir açılışa tanıklık etti. Geçen yıl 3 gün süren etkinliklere 15 binden fazla katılımcı ilgi gösterirken,

Detaylı

İhracat Genel Müdürlüğü KOBĠ ve Kümelenme Destekleri Daire BaĢkanlığı. Hatice ġafak ERGÜN Uzman

İhracat Genel Müdürlüğü KOBĠ ve Kümelenme Destekleri Daire BaĢkanlığı. Hatice ġafak ERGÜN Uzman İhracat Genel Müdürlüğü KOBĠ ve Kümelenme Destekleri Daire BaĢkanlığı Hatice ġafak ERGÜN Uzman ULUSLARARASI REKABETÇĠLĠĞE GĠDEN YOLDA KÜMELENME SAMSUN KONFERANSI 7 Aralık 2012 / Samsun Devam ediyoruz...

Detaylı

Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi 2 2 EYLÜL 2011, BAŞKENT OSB

Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi 2 2 EYLÜL 2011, BAŞKENT OSB Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi DENIZ BAYHAN 2 2 EYLÜL 2011, BAŞKENT OSB Uluslararası Rekabetçi Olmak Uluslararası rekabetçi endüstriler, rekabetçi üstünlük yaratmak ve sürdürülebilir

Detaylı

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ . -224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ MUHTELIF KONULARDA 25 EĞİTİM DÜZENLENDİ.493 SANAYİCİMİZ

Detaylı

ENDONEZYA MALEZYA TİCARET HEYETİ (27 Mayıs 1 Haziran 2012)

ENDONEZYA MALEZYA TİCARET HEYETİ (27 Mayıs 1 Haziran 2012) ENDONEZYA MALEZYA TİCARET HEYETİ (27 Mayıs 1 Haziran 2012) Ülkemiz ile Endonezya ve Malezya arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesi amacıyla 27 Mayıs - Haziran 2012 tarihleri arasında Ekonomi Bakanlığı

Detaylı

ADANA SEYHAN - ULU CAMİ MEDRESESİ ULU CAMİ MEDRESESİ

ADANA SEYHAN - ULU CAMİ MEDRESESİ ULU CAMİ MEDRESESİ ULU CAMİ MEDRESESİ Ulu Cami Medresesi, kuzey-batı köşesine sokulmuş olan Küçük Mescit ve onun bitişiğindeki muhdes bir yapı sebebiyle düzgün bir plân şeması ve âbidevi bir görünüş arz etmez. Bununla beraber

Detaylı

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI Övgü PINAR-Nurel KILIÇ Yapı fuarları; mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan yöneticiler, mimarlar, mühendisler,

Detaylı

Türk tekstil sektörünün en büyük üreticisi Kahramanmaraş, Milano da düzenlenen ITMA Fuarında 106 kişilik bir heyetle Türkiye yi temsil ediyor.

Türk tekstil sektörünün en büyük üreticisi Kahramanmaraş, Milano da düzenlenen ITMA Fuarında 106 kişilik bir heyetle Türkiye yi temsil ediyor. 106 İŞADAMI ITMA da Türk tekstil sektörünün en büyük üreticisi Kahramanmaraş, Milano da düzenlenen ITMA Fuarında 106 kişilik bir heyetle Türkiye yi temsil ediyor. Türkiye de yapılan tekstil yatırımlarının

Detaylı

ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ

ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ dan, Röportaj Konumuz Olan 2014 Yılı Değerlendirmeleri ve 2015 Yılı Hedefleriyle İlgili Bilgiler Aldık. Firmanız

Detaylı

HİZMET SEKTÖRÜ REKABET GÜCÜNÜN ARTIRILMASI PROJESİ (HİSER) 23 AĞUSTOS 2017 İSTANBUL

HİZMET SEKTÖRÜ REKABET GÜCÜNÜN ARTIRILMASI PROJESİ (HİSER) 23 AĞUSTOS 2017 İSTANBUL HİZMET SEKTÖRÜ REKABET GÜCÜNÜN ARTIRILMASI PROJESİ (HİSER) 23 AĞUSTOS 2017 İSTANBUL 1 HİSER DESTEĞİ Ekonomi Bakanlığı Serbest Bölgeler Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler Genel Müdürlüğü 2 MEVZUAT 2015/8 sayılı

Detaylı

İHLAS EV ALETLERİ FABRİKASINDA YALIN ÜRETİM VE KAİZEN UYGULAMALARI

İHLAS EV ALETLERİ FABRİKASINDA YALIN ÜRETİM VE KAİZEN UYGULAMALARI İstanbul, 2012 İHLAS EV ALETLERİ FABRİKASINDA YALIN ÜRETİM VE KAİZEN UYGULAMALARI 14 yıldır farklı ülkelerde ve farklı sektörlerde birçok firmada Yalın Üretim ve Kaizen Uygulamaları yapmış bir uzman olarak,

Detaylı

ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017

ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017 ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017 Giriş Tarihçe Çevre Politikası Çevresel Etkiler Atık Yönetimi Veriler Eğitimler ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017 Ulus Metal çevre ile ilgili faaliyetlerini web sayfası aracılığıyla,

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİMİZ: Adres : Çakmak Mh. Tavukçuyolu Cd. Saatçi Sk. No : 22/4 Tepeüstü / Ümraniye - İstanbul Tel : (0216) 540 87 00-01 Fax : (0216) 540 87 23 Web: www.itsgrup.com.tr

Detaylı

SULTAN IZZETTIN KEYKAVUS TÜRBESİ, 1217, SİVAS

SULTAN IZZETTIN KEYKAVUS TÜRBESİ, 1217, SİVAS SELÇUKLU MİMARİSİ Selçuklular Orta Asya dan Anadolu ve Ön Asya ya yolculuklarında Afganistan, İran, Irak, Suriye topraklarındaki kültürlerden ve mimari yapılardan etkilenmiş, İslam dinini kabul ederek

Detaylı

Enerji Verimliliği Forum ve Fuarına Enervis Çıkartma Yaptı

Enerji Verimliliği Forum ve Fuarına Enervis Çıkartma Yaptı ENERJİ GÜNDEMİ SAYI 12 OCAK 2015 02 Yeşil Sanayi Zirvesi ne Enervis in Enerji Verimliliği Projesi Damga Vurdu 03 Enerji Verimliliği Forum ve Fuarına Enervis Çıkartma Yaptı 04 Almanya da Güneş Elektriği

Detaylı

MİDES FUAR ALANI ZİYARETİ

MİDES FUAR ALANI ZİYARETİ ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI MİDEST FUAR ve İŞ GEZİSİ ORGANİZASYONU 04-07 KASIM 2014 MİDEST 2014 FUARI Değişik iş kolları yan sanayilerine yönelik olarak 21.000 m2 alanda kurulu, iki bine yakın firmanın

Detaylı

BÝZ... yürüttüğü kalite anlayışını, çeşitli kurum ve kuruluşların ihtiyaçlarına uygun çözümler üretmektedir.

BÝZ... yürüttüğü kalite anlayışını, çeşitli kurum ve kuruluşların ihtiyaçlarına uygun çözümler üretmektedir. Çözüm ortaðýnýz BÝZ... 2012 yılında İstanbul da kurulan İVME MÜHENDİSLİK, enerji sektöründe Mühendislik, Süpervizörlük, Sistem Kurulumu, Endüstriyel doğalgaz mekanik tesisat alanlarında faaliyet gösteren

Detaylı

OTOMATİK ROBOTLU YÜKLEME / STOKLAMA / BOŞALTMA SİSTEMLERİ

OTOMATİK ROBOTLU YÜKLEME / STOKLAMA / BOŞALTMA SİSTEMLERİ OTOMATİK ROBOTLU YÜKLEME / STOKLAMA / BOŞALTMA SİSTEMLERİ Firma Tanıtımı DİMAK DİREN MAKİNA AR-GE Yarım asırlık köklü geçmişi ve sahip olduğu bilgi birikimi ile ülkemiz ekonomisine katkıda bulunan Dimes

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ (UR-GE)

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ (UR-GE) 1 T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ (UR-GE) Türkiye, artan dış ticaret hacmi ve ekonomik performansı ile dünya ekonomisinde önemli bir aktör haline gelmiştir.

Detaylı

T.C EKONOMİ BAKANLIĞI. İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı

T.C EKONOMİ BAKANLIĞI. İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı T.C EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı 2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİ VİZYONUMUZ Proje yaklaşımını ve kümelenme yaklaşımını

Detaylı

Kıymetli Sanayici Dostlarım, Değerli İMES Ailesi,

Kıymetli Sanayici Dostlarım, Değerli İMES Ailesi, Kıymetli Sanayici Dostlarım, Değerli İMES Ailesi, Türk Sanayisi nin önemli kilometre taşlarından biri olan İMES te, hedeflerimiz, stratejilerimiz ve projelerimizle hem İMES i daha iyi noktalara taşıma

Detaylı

www.gunisigigrup.net

www.gunisigigrup.net DEVLET MALZEME OFİSİ ÜRÜN KATALOĞU 2015 EĞİTİM ARAÇLARI&OFİS MOBİLYALARI www.gunisigigrup.net HAKKIMIZDA Geleceğimizin hayal gücü, mobilyalarımızla yeşeriyor. www.gunisigigrup.net YENİLİKÇİ&PROFESYONEL

Detaylı

En Ucuz Enerji, Tasarruf Edilen Ve Verimli Kullanılan Enerjidir.

En Ucuz Enerji, Tasarruf Edilen Ve Verimli Kullanılan Enerjidir. 2011 Dünya alarm veriyor Fosil kaynaklarının tükenmesi, alternatif kaynakların henüz ekonomik olmaması nedeniyle, kullanılan enerjinin tamamının faydaya dönüştürülmesi ile daha temiz çevre sağlanabilecektir.

Detaylı

STRATEJİK PLAN (2015-2018) 2015 YILI FAALİYET PLANI

STRATEJİK PLAN (2015-2018) 2015 YILI FAALİYET PLANI STRATEJİK PLA (2015-2018) 2015 YILI FAALİYET PLAI Faaliyet OCAK ŞUBAT MART İSA MAYIS Zaman ve Stres Yönetimi Eğitimi Müşteri/ ve İletişim Teknikleri Office ve oda programları eğitimi Performans değerlendirme

Detaylı

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş.

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. MÜKEMMEL KALİTE 1 Firma Profili KuruluşYılı : 2008 Yeri : Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi BURSA Firma Türü : Anonim Şirket Ciro : 4.000.000 Euro / Yıl Toplam Alan : 5.000

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ. Konu:14.YÜZYIL BEYLİKLER DÖNEMİ MİMARİSİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ. Konu:14.YÜZYIL BEYLİKLER DÖNEMİ MİMARİSİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ Konu:14.YÜZYIL BEYLİKLER DÖNEMİ MİMARİSİ İran üzerinden geçerek Batı Anadolu'ya yerleşen Türk boyların dan bir bölümü 13. yüzyıl sonlarında

Detaylı

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ Ülkemizde kurumsallaşmış bazı fuar ve sergilere Şubemizce her yıl düzenli olarak katılım ve destek sağlanmaktadır. Fuarların yanısıra, Şubemiz tarafından organize edilen teknik

Detaylı

www.geka.org.tr BÖLGESEL YENİLİK ve KALKINMA AJANSI DESTEKLERİ

www.geka.org.tr BÖLGESEL YENİLİK ve KALKINMA AJANSI DESTEKLERİ www.geka.org.tr BÖLGESEL YENİLİK ve KALKINMA AJANSI DESTEKLERİ Öncelikler ve İhtisaslaşma Organizasyon ve Eşgüdüm Yaşam Kalitesinin Artırılması Sürdürülebilir Kalkınma Bilgi Toplumuna Dönüşüm Rekabet Gücünün

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

STRATEJİK PLAN (2015-2018) HEDEF-FAALİYET-MALİYET TABLOSU

STRATEJİK PLAN (2015-2018) HEDEF-FAALİYET-MALİYET TABLOSU STRATEJİK PLAN (215-218) HEDEF-FAALİYET-MALİYET TABLOSU Kurumsal Kaynakların Geliştirilmesi Zaman ve Stres Yönetimi eğitimi Etkinlik Katılımcı 25 25 25 25 1.2 1.2 1.4 1.4 Liderlik eğitimi Etkinlik Katılımcı

Detaylı

Tarih: 04.02.2014 Sayı: 1705

Tarih: 04.02.2014 Sayı: 1705 Tarih: 04.02.2014 Sayı: 1705 Konu: Samsun Mobilya Sektörünün İhracat Kapasitesinin Artırılması Projesi & Samsun Sağlık Ekipmanları Sektörünün İhracat Kapasitesinin Artırılması Projesi İçin Ortak Tanıtım,

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

Türk İnşaat Firmalarının Yurtdışı Projelerde İşçi Sağlığı, İş Güvenliği ve Çevre Uygulamalarına Bakışı - Rusya Federasyonu Örneği

Türk İnşaat Firmalarının Yurtdışı Projelerde İşçi Sağlığı, İş Güvenliği ve Çevre Uygulamalarına Bakışı - Rusya Federasyonu Örneği 3. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Sempozyumu 21-23 Ekim 2011, Çanakkale Türk İnşaat Firmalarının Yurtdışı Projelerde İşçi Sağlığı, İş Güvenliği ve Çevre Uygulamalarına Bakışı - Rusya Federasyonu Örneği Aslı

Detaylı

Sektörün Beklenen Projesi 5 Litre Kombo Rotary Şişirme Dolum Kapatma Makinesi şişe/saat

Sektörün Beklenen Projesi 5 Litre Kombo Rotary Şişirme Dolum Kapatma Makinesi şişe/saat Sayı: 3 Sektörün Beklenen Projesi 5 Litre Kombo Rotary Şişirme Dolum Kapatma Makinesi 5.000 şişe/saat Anahtar tesl m projem z Bademl Su Tes s nde sevk yat aşamasındayız. Kalabak Su 16.000 ş şe/saat komple

Detaylı

OYAK RENAULT ERGONOMİ UYGULAMALARI. DRH / 1740 Département Conditions et Santé de Travail 1

OYAK RENAULT ERGONOMİ UYGULAMALARI. DRH / 1740 Département Conditions et Santé de Travail 1 OYAK RENAULT ERGONOMİ UYGULAMALARI 1 ERGONOMİ ÇALIŞANLARIMIZIN SAĞLIĞINI KORUMAK İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR 2 İÇERİK 01 02 03 04 ERGONOMİ GENEL KAVRAMLAR OYAK RENAULT DA ERGONOMİ ORGANİZASYONU VE KULLANILAN ÖLÇÜM

Detaylı

Sebigas: Kaynaklarınızı enerjiye çeviriyor

Sebigas: Kaynaklarınızı enerjiye çeviriyor Sebigas: Kaynaklarınızı enerjiye çeviriyor Sebigas ve Maccaferri Endüstriyel Grubu Maccaferri Endüstriyel Grubu yüzyılı aşkın bir süredir aktif olup enerji alanı dahil birçok farklı endüstriyel sektörde

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE KULÜBÜ YEŞİL SEKTÖR TANITIM DOSYASI HAKKIMIZDA Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Kulübü (YTÜÇEV); sürdürülebilir gelişim sürecinde sanayi, sosyal yaşam ve çevre boyutlarının

Detaylı

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu 28-29 Kasım 2014 - Bursa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve

Detaylı

anka mimarlık insaat hizmetleri tanıtım kataloğu 2016 ANKA MIMARLIK - KONFERANS SALONU PORTFOLYO İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

anka mimarlık insaat hizmetleri tanıtım kataloğu 2016 ANKA MIMARLIK - KONFERANS SALONU PORTFOLYO İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi anka mimarlık insaat hizmetleri tanıtım kataloğu 2016 ANKA MIMARLIK - KONFERANS SALONU PORTFOLYO İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi HAKKIMIZDA OKÇULAR TEKKESI Anka Mimarlık Her zaman güven

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

geleceği inşaa ediyoruz

geleceği inşaa ediyoruz geleceği inşaa ediyoruz geleceğin güvenli yapıları ERTAN YAPI ile yükseliyor.. HAKKIMIZDA Ertan Yapı; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek amacıyla

Detaylı

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

Kronoloji den sonra üretimimizde kullandığımız ultrasonik sisteme sahip makinaları kendi bünyemizde üretmeye başladık.

Kronoloji den sonra üretimimizde kullandığımız ultrasonik sisteme sahip makinaları kendi bünyemizde üretmeye başladık. Kronoloji 1983 Netpak Ambalaj plastik ambalaj üretmek üzere Kayseri de kurulmuştur. 1998 Doğaya dost tekrar kullanılabilir reklam çantaları üretimi başlamıştır. 2003 Kayseri den İstanbul a taşınarak ülke

Detaylı

ENERJİ VERİMLİLİĞİNDE CAM

ENERJİ VERİMLİLİĞİNDE CAM ENERJİ VERİMLİLİĞİNDE CAM Türkiye İMSAD Sektörel Gelişim Toplantıları-Adana 3 Eylül 2015 Şişecam Düzcam Cam Ev Eşyası Cam Ambalaj Kimyasallar Şişecam Düzcam Düzcam üretiminde 50 yıllık tecrübe 1981 den

Detaylı

Enerji Verimliliği ve İklim Değişikliği

Enerji Verimliliği ve İklim Değişikliği Enerji Verimliliği ve İklim Değişikliği Her geçen gün artan ve kentleşen küresel nüfus ve değişen tüketim alışkanlıkları, beraberinde getirdiği enerji ihtiyacı artışı ile birlikte iklim ve gezegenimiz

Detaylı

GENUS: Convolvulus (gündüz güzeli, gündüz sefası)

GENUS: Convolvulus (gündüz güzeli, gündüz sefası) BİTKİ TANIMA III FAM: CONVOLVULACEAE Dik sarılıcı otsu veya çalılardır. 1000 kadar türü vardır. Yapraklar sarmal dizilişlidir. Basit veya ender olarak tüysüdür. Taç yapraklar birleşmiş hunu biçimlidir.

Detaylı

ARALIK 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

ARALIK 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ ARALIK 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI 2017 YILI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İHRACAT EKONOMİK BÜYÜME 2017 YILI ÜYE SAYIMIZ ; 86 SI ASKIDA,1970 İ FAAL OLMAK ÜZERE 2056

Detaylı

ELSISAN ELS MAKİNE İNTERMAT FUARI YENİ YIL 2014 ATATÜRK VE BURSA ELSİSAN MAKİNE SANAYİ TİCARET A.Ş. OCAK 2014 AYLIK KURUMSAL İLETİŞİM BÜLTENİ

ELSISAN ELS MAKİNE İNTERMAT FUARI YENİ YIL 2014 ATATÜRK VE BURSA ELSİSAN MAKİNE SANAYİ TİCARET A.Ş. OCAK 2014 AYLIK KURUMSAL İLETİŞİM BÜLTENİ ELSISAN AYLIK KURUMSAL İLETİŞİM BÜLTENİ ELSİSAN MAKİNE SANAYİ TİCARET A.Ş. OCAK 2014 ELS MAKİNE İNTERMAT FUARI Grup şirketlerimizden ELS Makine 14-16 Ocak tarihleri arasında Abu Dabi İntermat fuarında.

Detaylı

DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR.

DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR. DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR www.insayyapi.com Herşey hayal etmekle başlar... Geleceğimize kalıcı eserler bırakmak adına tüm gücümüzle çalışıyoruz. Değer katan yapılar inşa eder... İnsay Yapı Grubumuzun

Detaylı

Ergonominin Amacı ve Goodyear Ergonomi Ekip Çalışmaları. Goodyear İzmit İş Güvenliği ve Çevre Bölümü

Ergonominin Amacı ve Goodyear Ergonomi Ekip Çalışmaları. Goodyear İzmit İş Güvenliği ve Çevre Bölümü Ergonominin Amacı ve Goodyear Ergonomi Ekip Çalışmaları Gönül YÜZBEY İş Güvenliği i ve Çevre MüdürüM ŞİRKET HAKKINDA 1898 de A.B.D nin Ohio eyaletinin Akron kentinde kuruldu. İsmini, vulkanizasyon işlemini

Detaylı

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI. İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı. Hatice Şafak BOZKIR İG Uzmanı

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI. İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı. Hatice Şafak BOZKIR İG Uzmanı T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Hatice Şafak BOZKIR İG Uzmanı ? UR-GE Tebliği nin Çıkış Noktası UR-GE Tebliği nin Vizyonu ve Yapıtaşları UR-GE

Detaylı

2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİ

2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİ 2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİ Ocak 2014 T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI 1 VİZYONUMUZ Proje yaklaşımını ve kümelenme yaklaşımını esas alan yerel dinamiklerin harekete geçirilmesine

Detaylı

www.hizmethimmakina.com Pervaz Yapıştırma ve Kenar Bantlama Makinaları Ürün Kataloğu

www.hizmethimmakina.com Pervaz Yapıştırma ve Kenar Bantlama Makinaları Ürün Kataloğu www.hizmethimmakina.com Pervaz Yapıştırma ve Kenar Bantlama Makinaları Ürün Kataloğu 1994 yılında faaliyete başlayan Hizmet Him Makina San. Tic. Ltd. Şti üretime başladığı günden itibaren kenar bantlama

Detaylı

11 16 OCAK 2013 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER

11 16 OCAK 2013 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 11 16 OCAK 2013 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER Aykut TERZİOĞLU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı

Detaylı

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz.

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz. Hakkımızda. Kuzey Dizayn market Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. olarak 2011 Kasımında başladığımız AR-GE,Proje ve Fizibilite çalışmalarımızı 2012 başında hayata geçirerek tam kapasite son model makine

Detaylı

21. ULUSLARARASI MOBİLYA ENDÜSTRİSİ FUARI MEBEL 2009

21. ULUSLARARASI MOBİLYA ENDÜSTRİSİ FUARI MEBEL 2009 21. ULUSLARARASI MOBİLYA ENDÜSTRİSİ FUARI MEBEL 2009 Rusya nın en büyük Mobilya Fuarı 23 27 Kasım 2009 tarihinde Moskova nın en büyük fuar alanı olan Expocenter da yapılacak. Sözkonusu fuar 21 yıldan bu

Detaylı

İdealBülten. BOSB Tekstil Kümesi Ara Dönem Paylaşım Toplantısı Düzenlendi

İdealBülten. BOSB Tekstil Kümesi Ara Dönem Paylaşım Toplantısı Düzenlendi BOSB ekstil Kümesi Ara Dönem Paylaşım oplantısı Düzenlendi Bursa Organize Sanayi Bölgesi (BOSB) Müdürlüğü tarafından Bursa Organize Sanayi Bölgesinde bulunan tekstil firmalarının rekabetçiliklerinin ve

Detaylı

TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kurumsal; TRS İleri Tasarım ve İmalat Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti., Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesinde tamamı kapalı olan 800m² alana

Detaylı

ENERJİ ÜRETİMİNDE ESCO MODELİ KONFERANS VE ÇALIŞTAYI 1 Nisan 2016, Conrad Bosphorus Hotel, Istanbul

ENERJİ ÜRETİMİNDE ESCO MODELİ KONFERANS VE ÇALIŞTAYI 1 Nisan 2016, Conrad Bosphorus Hotel, Istanbul Organize edenler Tasarlayan Destekleye n Uygulayan ENERJİ ÜRETİMİNDE ESCO MODELİ KONFERANS VE ÇALIŞTAYI 1 Nisan 2016, Conrad Bosphorus Hotel, Istanbul Ana sponsor Altın sponsorlar Gümüş sponsor TÜRKİYE

Detaylı

KATALOG 2014 www.egekonteyner.net www.egekabin.net

KATALOG 2014 www.egekonteyner.net www.egekabin.net KATALOG 2014 GÜVENİN, SAĞLAMLIĞIN VE KALİTENİN BULUŞTUĞU NOKTA... MİSYON Firmamız müşterilerimizin talepleri doğrultusunda projelendirme, dizayn ve yenilikçi ürünler sunmayı amaçlamaktadır. Gelişmekte

Detaylı

Hakkımızda. www.haus.com.tr

Hakkımızda. www.haus.com.tr Hakkımızda 1954 yılında Aydın da kurulan HAKKI USTA, faaliyetlerine çeşitli tipteki su motoru ile preslerin tamiratı ve yenilemesiyle başlamıştır. 1962 yılında, bölgesinde ilk zeytinyağı presinin üretimini

Detaylı

TTGV İnovasyon Esaslı Rekabetçilik Analizi Modeli. Mayıs 2015

TTGV İnovasyon Esaslı Rekabetçilik Analizi Modeli. Mayıs 2015 TTGV İnovasyon Esaslı Rekabetçilik Analizi Modeli Mayıs 2015 Uluslararası Rekabetçi Olmak Uluslararası rekabetçi endüstriler, rekabetçi üstünlük yaratmak ve sürdürülebilir kılmak için firmalarının yeterli

Detaylı

GENÇ PUPA. e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ KASIM SAYI 12

GENÇ PUPA. e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ KASIM SAYI 12 GENÇ PUPA e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ KASIM SAYI 12 1 1 KASIM 2016 KOSGEB Kocaeli OSB Müdürü Hakan DEMİRCİ den Dinliyoruz Girişimcilik Destek Programı, Ar-ge, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek

Detaylı

qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq

qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq İZMİR TİCARET ODASI UR-GE KUYUMCULUK PROJESİ ST.PETERSBURG JUNWEX FUAR ZİYARETİ VE SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ORGANİZASYONU RAPORU 5-8 ŞUBAT 2014 PROJE KOORDİNATÖRÜ: PINAR

Detaylı

2011 MİLANO ULUSLAR ARASI MOBİLYA FUAR RAPORU Salone Internazionale del Mobile

2011 MİLANO ULUSLAR ARASI MOBİLYA FUAR RAPORU Salone Internazionale del Mobile 2011 MİLANO ULUSLAR ARASI MOBİLYA FUAR RAPORU 2011 Salone Internazionale del Mobile 13-17 Nisan tarihleri arasında İtalya nın Milano kentinde düzenlenen 42. (S. Internazionela Del Mobile) Milano Uluslararası

Detaylı

ELSISAN YATAY BANTLI TİP KEMOSİL UYGULAMA MAKİNASI AYLIK KURUMSAL İLETİŞİM BÜLTENİ EKİM 2013 ELSİSAN BOYA CİHAZ VE TESİSLERİ İMALAT TİC. LTD. ŞTİ.

ELSISAN YATAY BANTLI TİP KEMOSİL UYGULAMA MAKİNASI AYLIK KURUMSAL İLETİŞİM BÜLTENİ EKİM 2013 ELSİSAN BOYA CİHAZ VE TESİSLERİ İMALAT TİC. LTD. ŞTİ. ELSISAN AYLIK KURUMSAL İLETİŞİM BÜLTENİ ELSİSAN BOYA CİHAZ VE TESİSLERİ İMALAT TİC. LTD. ŞTİ. EKİM 2013 YATAY BANTLI TİP KEMOSİL UYGULAMA MAKİNASI Düz saçlara komple kemosil uygulayabilen makinemizin tekniksel

Detaylı

ENERJİ GÜNDEMİ SAYI 57 MART Enervis, 10. Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı'nın iki farklı etkinliğinde konuşmacı olarak yer alıyor

ENERJİ GÜNDEMİ SAYI 57 MART Enervis, 10. Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı'nın iki farklı etkinliğinde konuşmacı olarak yer alıyor SAYI 57 MART 2019 ENERJİ GÜNDEMİ 2 4 Enervis 6. İstanbul Karbon Zirvesi nde Mart Ayında Elektrik Üretimi ve Tüketimi Azaldı 5 6 Enerji depolama maliyetleri hızla düşüyor Küresel Karbondioksit Emisyonu

Detaylı

BOYAMA TESİSLERİ. 30 yılı aşkın süredir yaşadığımız ve çalıştığımız çevrenin sağlığına önem veriyoruz.

BOYAMA TESİSLERİ. 30 yılı aşkın süredir yaşadığımız ve çalıştığımız çevrenin sağlığına önem veriyoruz. 30 yılı aşkın süredir yaşadığımız ve çalıştığımız çevrenin sağlığına önem veriyoruz. Company Presentation Ahşap ve metalik materyallerin kuru, su perdeli olarak odalarda basınçlı boyama tesisleri ile ilgili

Detaylı

ANKARA KALKINMA AJANSI. www.ankaraka.org.tr

ANKARA KALKINMA AJANSI. www.ankaraka.org.tr ANKARA KALKINMA AJANSI www.ankaraka.org.tr TÜRKİYE'NİN En Genç Kalkınma Ajansı Ankara Kalkınma Ajansı bölge içi gelişmişlik farklarını azaltmak, bölgenin rekabet gücünü artırmak ve gelişimini hızlandırmak

Detaylı

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI 01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI ALIŞVERİŞ GÜNLERİ YAKINDA BAŞLIYOR SAYFA 1 EĞİTİM İÇİN AKSARAY'A GELDİLER SAYFA 2 ATSO SENDİKA ZİYARETLERİ SAYFA 3 ATSO'DAN ALMANYA'YA ÇIKARMA SAYFA 4 KOÇAŞ AYKAŞ'I

Detaylı

Basın Bülteni Release

Basın Bülteni Release Basın Bülteni Release 27.02.2013 BASF, 2012 yılında satışlarını ve operasyon gelirlerini arttırdı Elena Papayorgioğlu Tel.: 0216 570 35 76 Faks: 0216 570 35 79 E-mail: elena.papayorgioglu@basf.com 2012

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.09.2017-26.10.2017) Oda Meclisimizin 26 Ekim 2017 tarih ve 56 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 29.09.2017-26.10.2017

Detaylı

6. Uluslararası Sosyal Güvenlik Sempozyumu İzmir de Başladı

6. Uluslararası Sosyal Güvenlik Sempozyumu İzmir de Başladı 6. Uluslararası Sosyal Güvenlik Sempozyumu İzmir de Başladı Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) ve Uluslararası Sosyal Güvenlik Teşkilatı(ISSA) işbirliği ile Stratejik İnsan Kaynakları Politikaları ve İyi Yönetişim

Detaylı

DAMAR MADENCİLİK A.Ş. Şirketimiz Hakkında

DAMAR MADENCİLİK A.Ş. Şirketimiz Hakkında DAMAR MADENCİLİK A.Ş Şirketimiz Hakkında Hakkımızda Kuruluşundan itibaren şirket odağına "İnsan değerlerini" koyan Damar Madencilik, günümüze kadar iş tecrübesini geliştirerek teknolojiyi yakından takip

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi KALSİYUM SİLİKAT Yüksek mukavemetli,

Detaylı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi İŞ İLANI - 1 TARİH: 10.07.2011 FİRMA ADI: ARTIBEL KALİTE SİSTEM BELGELENDİRME VE EĞİTİM HİZ. İÇ VE DIŞ LTD. ŞTİ FİRMANIN ÇALIŞMA ALANI: BELGELENDİRME, SERTİFİKASYON, EĞİTİM, ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ DENEYİM:

Detaylı