Google Site Araması Kuruluşunuz İçin Google Web Sitesi Araması

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Google Site Araması Kuruluşunuz İçin Google Web Sitesi Araması"

Transkript

1 Google Site Araması Veri Sayfası Google Site Araması Kuruluşunuz İçin Google Web Sitesi Araması Google Site Araması Daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edin: Elde Edecekleriniz Google Alaka Düzeyi Tam olarak özelleştirilebilir seçenekler Web ve resim araması Eş anlamlı eşleştirme Otomatik tamamlama Gelişmiş dizine ekleme 80 adet desteklenen dil Esnek ücret yapısı Reklamsız E-posta ile teknik destek (Enterprise sürümü için ek olarak Telefon ve Çağrı Cihazı ile destek) Google Site Araması web siteleri için yüksek oranda özelleştirilebilir Google benzeri site araması çözümü oluşturmak isteyen işletmeler için özel olarak tasarlanmıştır. Donanım veya yazılım gerektirmeyen bir SaaS çözümü olan Google Site Araması: Google'ın sektörde önde gelen alaka düzeyi ve güçlü arama deneyimini sitenize taşır Kolayca dağıtılır ve yönetilir Arama sonuçlarının görünümü ve özellikleri için birden fazla özelleştirilebilir seçenek sağlar Arama sorgusunun boyutuna dayalı esnek bir ücret yapısı sunar Google Site Araması'nın, belirttiğiniz web sitesi veya web siteleri için ayrı bir dizin oluşturduğunu belirtmek isteriz. Web sitenizin Google.com'daki sıralamasını etkilemez. Şirketinizin elde edeceği avantajlar Artırılmış bağlılık Müşterilerimizin büyük çoğunluğu, Google Site Araması'nın kurulumundan sonra web sitesi metriklerinde aşağıdakileri de kapsayan gelişmeler olduğunu bildirmiştir: Daha yüksek dönüşüm oranları Arama kullanımında artış Azaltılmış hemen çıkma oranı Google Site Araması, arama deneyimini web sitenize sorunsuzca entegre etmenize olanak tanıyan güçlü özelleştirme seçenekleri içerir.

2 Gelişmiş müşteri memnuniyeti Müşteriler evrensel olarak Google benzeri bir arama deneyimi talep etmektedir. Google Site Araması da talep edilen bu deneyimi, müşterinin kullandığı herhangi bir cihazda sunabilmektedir. Kolayca yönetilir Google Site Araması'na kaydolma işlemi ve bu ürünün yönetimi çevrimiçi bir konsol yoluyla gerçekleştirilir. Google Site Araması'nın dizine eklemesini istediğiniz siteleri siz sağlarsınız ve bu sayfalar saatler içinde dizine eklenir. Görünüm ve tarzdan, hangi arama sonuçlarını nasıl sunduğunuza kadar, arama deneyiminin özelleştirilmesine ilişkin farklı yollar belirtme esnekliğiniz de vardır. Bu işlevlerin birçoğu teknik bilgisi olmayan çalışanlar tarafından gerçekleştirilebilir ancak daha sofistike özelleştirme seçenekleri mevcuttur. "Google Site Araması'nı, arama çözümüne ihtiyaç duyan başka şirketlere kesinlikle öneririm. Uygulanması ve bakımı gayet kolay. Rahatlıkla özelleştirilebildiği için arama sonuçları daha da alakalı hale geliyor. Her şeyin de ötesinde, kullanıcılar ürünü nasıl kullanacaklarını hemen bildikleri için herhangi bir öğrenme eğrisi söz konusu değil." Jennifer Dyni, Yeni Teknolojiler Müdürü, TechSmith Güçlü bir değer sunan Google Site Araması bir SaaS çözümüdür. Ek bir donanıma veya yazılıma yatırım yapmanız gerekmez; BT yönetiminiz asla "yama" uygulamak zorunda değildir. Düşük bir yıllık ücretle, Google arama deneyimini geliştirmek için sürekli olarak çalışan 1000'i aşkın Google mühendisinin hizmetlerini satın almış olursunuz. Bu iyileştirmeler, anında Google Site Araması'nın yeni bir sürümünün oluşturulması için kullanılır. Web siteniz tarafından sunulan yüksek düzeyde alakalı arama sonuçları ziyaretçilerinize oldukça tanıdık gelecektir. Dolayısıyla da ziyaretçileriniz aradıklarını hızla ve kolayca bulabilecektir.

3 Google Site Araması Ayrıntıları Özellik Google Alaka Düzeyi Özelleştirilebilir Ayrıntılar Google Site Araması, Google'ın sektörde önde gelen alaka düzeyi algoritmasını içerir. Binlerce Google mühendisi, Google.com'da günde bir milyarı aşan arama sorgusundan gelen verilerden yararlanarak, arama deneyimini her açıdan geliştirmek için sürekli olarak çalışmaktadır. Her yıl algoritmada, genellikle eş anlamlı araması gibi zor arama özelliklerini geliştiren 500'den fazla güncelleme yapılmaktadır. Google Site Araması üç görünüm özelleştirmesi düzeyi sunar: Basit - Konsolda dilediğiniz düzeni seçerek sayfanızı oluşturmak için Google'ın hazır şablonlarını kullanın. Orta - Barındırdığınız sayfalarda arama kutusunun ve arama sonuçlarının oluşturulmasını kolaylaştırmak için sitenize CSS tabanlı Javascript kodu yerleştirin. Gelişmiş - Ham XML feed'i elde etmek ve arama sonuçlarını dilediğiniz biçimde oluşturmak için XML API'sını kullanın. Bu seçeneği kullanarak, sonuçların görünme şeklini tam olarak kontrol edebilir ve özelleştirebilirsiniz. En alakalı sonuçlara ağırlık verme Tarihe ağırlık verme Özelliğe göre sıralama İstek üzerine dizine ekleme Gelişmiş dizin kapsamı Belirli arama sonucu sayfalarının görüntülenmesini istediğinizde kısıtlamalar uygulamaya koymak için kullanıcı arayüzü kodu da kullanabilirsiniz. Örneğin, sunulan arama sonuçlarına, bölgesel faktörlere bağlı olarak kısıtlama getirmek isteyebilirsiniz. Site ziyaretçilerinin aradıklarını hızla bulmasını sağlamak için, web sitenizin belirli bölümlerindeki en alakalı arama sonuçlarını hedefleyin. Arama sıralamasını, dokümanların yaşına bağlı olarak belirleyin. Örneğin, güncel bir ürün veri sayfasının eski bir sürümün üstünde görüntülenmesini sağlayabilirsiniz. Varsayılan kategorilere göre sıralama yapmak yönünde tercihte bulunabilirsiniz: Tarih ve Alaka Düzeyi. İsterseniz yeni sıralama ölçütü düzenleri için uyarlanmış özellikler ekleyebilirsiniz; örneğin, fiyat, yazar veya başlık. Acil güncellemeler söz konusu olduğunda, 24 saat içinde dizine eklenmesi ve Google Site Araması'na dahil edilmesi için web sitenizden belirli bir sayıda sayfa seçebilirsiniz. Google Site Araması ile, sitenizin dizine eklenmesi işlemi üzerinde gelişmiş güç sahibi olursunuz. Site haritasının yüklenmesi, Google'ın bulamadığı ek sayfaların arama sonuçlarına dahil edilmesini sağlar.

4 Resim küçük resimleri Ayrıntılandırma Eş anlamlılar Otomatik tamamlama Tanıtılan bağlantılar Reklam verme Google marka bilinci oluşturma Mobil destek Birden çok site araması seçeneği Yoğun olarak resim içeren siteler için, arama sonuçlarınızın bir parçası olarak resim küçük resimleri görüntüleyebilirsiniz. Sayfa Haritaları'nı kullanarak, arama sonuçlarında hangi resimlerin görünmesini istediğinizi de belirtebilirsiniz. Site tabanlı kategorizasyon uygulayıp, bu kategoriler için sekmeler veya bağlantılar oluşturarak arama sonuçlarınızı hassaslaştırabilirsiniz. Örneğin, web sitenizde haber, topluluk ve yardım bölümü varsa site ziyaretçileri, aradıkları bilgi için en uygun bölümün sekmesini/bağlantısını tıklayarak arama sonuçlarını daraltabilir. Ziyaretçilerin, birden fazla sorgu gerçekleştirmek zorunda kalmadan dokümanları bulmalarını sağlayın. Örneğin, "PC" araması bilgisayarlarla ilgili sonuçlar getirir. Otomatik tamamlama, bir site ziyaretçisi sorgusunu yazdığı sırada, popüler arama terimi seçeneklerinin dinamik olarak oluşturulduğu bir menü sunan Google özelliğidir. Örneğin, site ziyaretçisinin aradığı bilgiyi hızla bulmasına yardımcı olunması için, "New York p" yazıldığında arama terimi seçenekleri olarak New York parkları ve New York postaneleri görünebilir. Google Site Araması, Google.com'daki sponsorlu bağlantılara benzer şekilde, arama sonuçları sayfasının üst kısmında belirli sonuçları öne çıkarma seçeneği sunar. Bu özellik, iş hedefleriniz için önemli olan içeriği sitenizde tanıtabilmenizi sağlar. Arama sonuçlarınızı tamamen reklamsız yapabilir veya Google'ın Arama için AdSense programı yoluyla reklam görüntüleyerek şirketiniz için ek gelir elde etme seçeneğini kullanmayı tercih edebilirsiniz. Google Site Araması, Google marka bilinci oluşturmayı gerektirmez. Ancak, arama için Google markasından yararlanmak isterseniz sitenize bir "Google tarafından desteklenir" etiketi yerleştirme seçeneğiniz de vardır. Kendi kullanıcı arayüzü kodunuz yoluyla cihazda kolay kullanılabilen arama sonuçlarını nasıl oluşturacağınızı kontrol edebilir veya Google Site Araması konsolu yoluyla arama motorunuz için bir mobil düzen seçebilirsiniz. Google Özel Arama Motoru gibi farklı arama motorlarına sahip birden fazla web siteniz olabilir. Google Site Araması, yalnızca bir ana Google Site Araması hesabına sahip olmakla birlikte, her bir site için birer "iş grubu" oluşturarak arama motorlarını ayrı ayrı çalıştırma seçeneği sunar.

5 Birden çok dil desteği Google Site Araması, 80 dili destekler. Arama sonuçları sayfanızın, sonuçları belirli bir dile göre veya site ziyaretçisinin tarayıcısıyla ilişkili dile göre getirmesini belirtebilirsiniz. Birden çok bölgede bulunan ve birden çok dilde içeriğe sahip siteleriniz varsa arama sonuçlarını, belirli bir bölgede tercih edilen dille kısıtlayabilirsiniz. Desteklenen diller arasında şunlar yer alır: Bulgarca, Çince (Basitleştirilmiş), Çince (Geleneksel), Hırvatça, Çekçe, Danca, Felemenkçe, İngilizce, Fince, Fransızca, Almanca, Yunanca, Macarca, İtalyanca, Japonca, Korece, Norveççe, Lehçe, Portekizce, Rusça, Slovakça, İspanyolca, İsveççe, Türkçe Fiyatlandırma Google Site Araması, sitenizin her yıl aldığı arama motoru sorgusu sayısına göre, size esnek fiyatlandırma seçenekleri sunan çeşitli abonelik planları halinde mevcuttur. Tüm seçeneklerde e-posta ile teknik destek vardır. Ayrıca, kuruluş düzeyindeki (3 milyondan fazla sorgu) Google Site Araması, üretim kesintilerine yönelik Çağrı Cihazı ve Telefon ile destek alır. Arama Sorgusu Sınırı En iyi kullanım yeri: Fiyatlandırma Blog'lar, kişisel siteler 100 ABD doları Küçük ölçekli işletmeler 250 ABD doları Yüksek oranda trafiğe sahip 750 ABD doları küçük ve orta ölçekli işletmeler Orta ölçekli işletmeler 2000 ABD doları 1 milyondan fazla Büyük ölçekli işletmeler Bize ulaşın Sorgu limitleri ve fiyatlandırma, yıllık rakamlara dayalıdır 2013 Google Inc. Tüm hakları saklıdır. Google ve Google logosu Google Inc. şirketinin ticari markalarıdır. Diğer tüm şirket ve ürün adları, ilişkili oldukları ilgili şirketlerin ticari markaları olabilir. CS121911

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Türkiye de İnternet Kullanımı Potansiyel Müşterileriniz Artık Size İnternet Üzerinden Ulaşıyor Amacınız işletmenizin daha fazla ulaşılır olmasını

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Uygulaması

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Uygulaması BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Uygulaması BEYOND Touch UYGULAMASI BEYOND: Two Souls, DUAL SHOCK kontrol cihazınızı ios ya da Android mobil veya tablet cihazı ile değiştirmenizi sağlar. Yine de sıradan

Detaylı

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Değineceğimiz konular Mobil ağa geçiş Mikro anlar önemlidir Mikro anlarla dolu bir dünyada başarılı olma Müşteri Eşleştirme Tanımadığınız kullanıcıları hedefleme

Detaylı

INTERNET NEDİR? INTERNET İN TARİHÇESİ WEB SAYFALARININ UZANTILARI

INTERNET NEDİR? INTERNET İN TARİHÇESİ WEB SAYFALARININ UZANTILARI INTERNET NEDİR? Dünya çapında yaygın olan ve sürekli büyüyen bir iletişim ağıdır. Üretilen bilgiyi saklama, paylaşma ve ona kolayca ulaşma istekleri sonrasında ortaya çıkmış olan bir teknelojidir. Bilgilere

Detaylı

Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. edildiğinde veya telefonla arandığınızda ödeme yapın. MURATOLMEZ.COM

Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. edildiğinde veya telefonla arandığınızda ödeme yapın. MURATOLMEZ.COM Google Arama Ağı Reklamı. Tam olarak sunduğunuz ürün veya hizmetleri Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. Siz de yalnızca reklamınıztıklanıp web siteniz ziyaret edildiğinde veya telefonla

Detaylı

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM Google Görüntülü Ağı. Görüntülü ü cılıkneden ede Önemlidir? Program. Neden çevrimiçi reklamcılık? Müşteri Satın Alma Döngüsü Neden? Doğru hedefleme seçeneklerini belirleme i i denetleme Çevrimiçi reklamcılık

Detaylı

Metin Editörleri YRD. DOÇ. DR. ENGİN CEMAL MENGÜÇ. ALINTI:

Metin Editörleri YRD. DOÇ. DR. ENGİN CEMAL MENGÜÇ. ALINTI: 1 Metin Editörleri YRD. DOÇ. DR. ENGİN CEMAL MENGÜÇ ALINTI: https://webmaster.kitchen Metin Editörleri 2 Bir web sitesi geliştirmek istiyorsanız, bir HTML düzenleyicisine ihtiyacınız olacaktır. Elbette

Detaylı

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın.

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın. Genel Bakış Microsoft Dynamics CRM Verimliliğinizi artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Pazarlama: Pazarlama Etkinliğinizi Maksimuma Çıkarın Microsoft Dynamics CRM ile kuruluşunuzun pazarlama verimliliğini

Detaylı

ODTÜ BLOG SERVĐSĐ ve BLOG HAZIRLAMA

ODTÜ BLOG SERVĐSĐ ve BLOG HAZIRLAMA Instructional Technology Support Office ODTÜ BLOG SERVĐSĐ ve BLOG HAZIRLAMA Orta Doğu Teknik Üniversitesi Middle East Technical University Đletişim Bilgileri: Web adresi: http://its.metu.edu.tr Adres:

Detaylı

ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin

ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin GENEL BĐLGĐLERĐMĐZ 2008 den 2011 e kadar sosyal paylaşım siteleri üzerinden takipçilerine hizmet veren Etkin Ankara, 2011 Ekim ayında etkinankara.com sitesi üzerinden

Detaylı

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde 22.500 genç takipçisi ve aylık ortalama 40.000 yeni ziyaretçisi ile yayınına devam etmektedir.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde 22.500 genç takipçisi ve aylık ortalama 40.000 yeni ziyaretçisi ile yayınına devam etmektedir. GENEL BĐLGĐLERĐMĐZ 2008 den 2011 e kadar sosyal paylaşım siteleri üzerinden takipçilerine hizmet veren Etkin Ankara, 2011 Ekim ayında etkinankara.com sitesi üzerinden faaliyete geçmiş ve Ekim 2011 Ağustos

Detaylı

SEO ALANLARINA YAZILMASI GEREKENLER

SEO ALANLARINA YAZILMASI GEREKENLER SEO ALANLARINA YAZILMASI GEREKENLER SEO (Search Engine Optimization) yani arama motorları için optimizasyon demektir. Adından da anlışılacağı üzere, E-ticaret sitenizin arama motorlarında yükselmesi ve

Detaylı

Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6

Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6 Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6 Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 Fiery Server ile ilişkili görevleri gerçekleştirmek için Fiery uygulamalarını

Detaylı

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir.

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Google Scripts Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Yeni eklenen paremetrelere Neticaret Sistemi Yönetimi Paneli > Tanımlar bölümü altında

Detaylı

PARTS BULLETIN. Date: Issue No: Page: 1 (5) Pioneer Radyoları

PARTS BULLETIN. Date: Issue No: Page: 1 (5) Pioneer Radyoları Date: 2011-06-22 Issue No: 11-029 Page: 1 (5) Pioneer Radyoları Geçerlilik başlangıcı: 2011-06-22 Arkaplan: Müşterilerimizin çoğu A-siparişi ve FFU'dan Scania Radyolarından başka Radyolar talep ediyor.

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

EKİM, 2017 ABB Connect Tüm Fonksiyonlar

EKİM, 2017 ABB Connect Tüm Fonksiyonlar EKİM, 2017 ABB Connect Tüm Fonksiyonlar Hoşgeldin sayfası/ Otomatik ülke algılama Yeni tasarlanmış başlangıç sayfası, cihazın ayarlarına dayalı otomatik ülke algılama özelliğine sahiptir. October 10, 2017

Detaylı

Tercüme çeviri hizmeti verdiğimiz konular

Tercüme çeviri hizmeti verdiğimiz konular Şirketimiz Yılların Verdiği deneyim ile, dünyadaki tüm resmi dillerde ve her konuda, profesyonel tercüme hizmeti vermektedir. Uluslararası kalitede bireysel ve kurumsal tercüme hizmeti alabileceğiniz şirketimiz

Detaylı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı 1 Google Ads Ads, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Ads ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. support.ebsco.com

Kullanıcı Kılavuzu. support.ebsco.com Kullanıcı Kılavuzu support.ebsco.com EBSCOhost lider bilgi sağlayıcılarından derlenmiş çeşitli tam metin ve popüler veri tabanları sunan güçlü bir danışma aracıdır. Bu kullanıcı kılavuzunda, EBSCOhost

Detaylı

AMACSEO TEMASI KULLANIM KILAVUZU. AmacSeo temasının Amacdizayn.com tarafından hazırlanmış kullanım kılavuzudur. 1

AMACSEO TEMASI KULLANIM KILAVUZU. AmacSeo temasının Amacdizayn.com tarafından hazırlanmış kullanım kılavuzudur. 1 AMACSEO TEMASI KULLANIM KILAVUZU AmacSeo temasının Amacdizayn.com tarafından hazırlanmış kullanım kılavuzudur. 1 TEMANIN ÖZELLİKLERİ - Wordpress 3.1.1 sürümü için hazırlanmıştır. - Basit kontrol paneli

Detaylı

Yeni ticaret yolları. Nasıl çalışıyor Avantajlarımız Başarıya doğru üç adım Neler sunuyoruz Neden ALL BİZ?

Yeni ticaret yolları. Nasıl çalışıyor Avantajlarımız Başarıya doğru üç adım Neler sunuyoruz Neden ALL BİZ? Yeni ticaret yolları Nasıl çalışıyor Avantajlarımız Başarıya doğru üç adım Neler sunuyoruz Neden ALL BİZ? Yeni ticaret yolları!? Pazarlama yöntemlerinizin etkili olduğunu mu düşünüyorsunuz! Pazarlamanın

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Güvenli erişim, paylaşım ve dosya depolama sayesinde her yerde daha fazlasını yapın. Office 365 aboneliğinizde oturum açın ve uygulama başlatıcıdan SharePoint'i seçin. Arama Siteler,

Detaylı

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords?

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords? 1 Google Adwords Adwords, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Adwords ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde reklamlarınızı yayınlayabilirsiniz.

Detaylı

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6.

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6. E-Ticaret Tüke ciden Tüke ciye E-Ticaret Türkiye nin ilk ve tek c2c e caret yazılımı ile yüksek nitelikli c2c e caret siteleri oluştur. Sana uygun e caret pake ile şimdi e-pazaryerini kur. Sa n almak için

Detaylı

EXPEDIA İLE ÇALIŞMAK FİYATLARIN VE MÜSAİTLİĞİN YÖNETİMİ

EXPEDIA İLE ÇALIŞMAK FİYATLARIN VE MÜSAİTLİĞİN YÖNETİMİ EXPEDIA İLE ÇALIŞMAK FİYATLARIN VE MÜSAİTLİĞİN YÖNETİMİ GİRİŞ Bu kılavuzda, fiyat ve müsaitlik bilgilerinizi güncel tutmanız için Expedia PartnerCentral'da bulunan önemli özelliklerden bazılarını ele alınacaktır.

Detaylı

Google ile Yeniden Pazarlama.

Google ile Yeniden Pazarlama. Google ile Yeniden Pazarlama. Zaten işinize ilgi gösteren müşterileri hdfl hedefleyin. Yeniden Pazarlama nedir? Yeniden Pazarlama, websitenizi ziyaret eden ancak satın almaya da kaydolma gibi istenen bir

Detaylı

ÜSKÜDAR ÜNVERSİTESİ EBYS KULLANIM KILAVUZU

ÜSKÜDAR ÜNVERSİTESİ EBYS KULLANIM KILAVUZU ÜSKÜDAR ÜNVERSİTESİ EBYS KULLANIM KILAVUZU 1. Sisteme Giriş Üsküdar EBYS sistemine giriş için, kullanıcı ismi ve şifre gereklidir. Kullanıcı İsmi: Bu alana, EBYS kullanıcı isminizi giriniz. Bu alan, eğer

Detaylı

Altan ÇOLAK Hoşgeldiniz

Altan ÇOLAK Hoşgeldiniz Altan ÇOLAK Hoşgeldiniz E-Ticaretinizden edineceğiniz dönüşümlerinizi etkileyebilecek 12 Madde ve Adwords de işinizi kolaylaştıracak yenilikler. E-ticaret Sitelerinde Dönüşümü Arttırabilen Bazı Tavsiyeler

Detaylı

Site İçi SEO. İçindekiler

Site İçi SEO. İçindekiler İçindekiler HIZLI BIR SITE İÇI SEO DENETIMI KONTROL LISTESI... 3 BU E-KITAP KIMLERE HITAP EDIYOR?... 4 YENI BAŞLAYAN SEO UZMANLARI... 4 İÇERIK PAZARLAMACILARI / TEKNIK BILGI BIRIKIMI OLMAYAN ÇEVRIMIÇI

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 1

Yrd. Doç. Dr. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 1 Yrd. Doç. Dr. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 1 Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 2 Kullanıcıların site içeriğini belirlemede rol oynadığı, Dinamik, Teknik bilgi gerektirmeyen, Çok yönlü etkileşim sağlayan,

Detaylı

Marka farkındalığını artırın. YouTube'da Tanıtılan Videolar YouTube'da Tanıtılan Videolar.

Marka farkındalığını artırın. YouTube'da Tanıtılan Videolar YouTube'da Tanıtılan Videolar. YouTube'da Tanıtılan Videolar. Video Öğelerinizdenğ Yararlanma. Neden pazarlama karmanıza video eklemelisiniz? li i i Çünkü tarihteki en hızlı büyüyen y ortamdır. YouTube'un Boyutu ve Kapsamı. #1 Çevrimiçi

Detaylı

EĞİTMEN KULLANIM KILAVUZU

EĞİTMEN KULLANIM KILAVUZU EĞİTMEN KULLANIM KILAVUZU ALMS kullanıcılarının talepleri yönünde geliştirilecek ve istedikleri şekilde değişiklikler yapabilecekleri dinamik bir yapıda tasarlandı. Bu değişiklikleri yapma yetkisi sistem

Detaylı

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme seçenekleri. Hedefleme seçeneğiniz. Google Görüntülü Reklam Ağı Nedir? (GDN), reklamlarınızı yerleştirebileceğiniz reklam alanlarına sahip web sitesi ağıdır, ilgi

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

Dijital Dönüşüm Adımları

Dijital Dönüşüm Adımları Dijital Dönüşüm Adımları Başlarken 1 GÖRSEL YENİLİKLER Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfının dijital dünyasının görsel olarak yenilenme süreci 2 ALTYAPI & KULLANIM Yenilenen ve aktif kullanıma geçen modellerin

Detaylı

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2015 Electronics For Imaging, Inc. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 16 Kasım 2015 İçindekiler 3 İçindekiler Fiery Driver Configurator...5

Detaylı

1 MİCROSOFT FRONTPAGE 2003 E GİRİŞ

1 MİCROSOFT FRONTPAGE 2003 E GİRİŞ 1 MİCROSOFT FRONTPAGE 2003 E GİRİŞ 6 1.1 Frontpage 2003 ün açılması Frontpage 2003 ü çalıştırabilmek için Başlat/Programlar/ Microsoft Office Microsoft Office Frontpage 2003 yolu izlenir. FrontPage 2003,

Detaylı

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans Bilgiyi Keşfedin! LOGO MIND INSIGHT (powered by Qlik) İŞ ANALİTİĞİ ÜRÜNÜ, HERKESİN SEZGİLERİ İLE ARAŞTIRMA VE KEŞİF YAPMASINI SAĞLAYAN ÇOK ÇEŞİTLİ ESNEK VE İNTERAKTİF GÖRSELLER OLUŞTURABİLECEĞİ YENİ NESİL

Detaylı

ProQuest DISSERTATIONS AND THESIS FULL TEXT

ProQuest DISSERTATIONS AND THESIS FULL TEXT ProQuest DISSERTTIONS ND THESIS FULL TEXT Kullanım Kılavuzu Kapsam Kendi alanındaki tek veritabanı olan bu veritabanı Mühendislik, Tıp Bilimleri, Fizik, Psikoloji, Eğitim, Edebiyat, Felsefe, Sosyal Bilimler,

Detaylı

1 MİCROSOFT FRONTPAGE 2003 E GİRİŞ

1 MİCROSOFT FRONTPAGE 2003 E GİRİŞ 1 MİCROSOFT FRONTPAGE 2003 E GİRİŞ 6 1.1 Frontpage 2003 ün açılması Frontpage 2003 ü çalıştırabilmek için Başlat/Programlar/ Microsoft Office Microsoft Office Frontpage 2003 yolu izlenir. FrontPage 2003,

Detaylı

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın.

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın. SATIŞ Microsoft Dynamics CRM Satış verimliliğini artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Çalışanlarınız: Satışa Daha Fazla Zaman Ayırsın Satış ekibinize doğal ve kolay anlaşılabilir bir CRM çözümü verin;

Detaylı

Buddypress kurulum ve kullanım konusunda en detaylı kılavuz

Buddypress kurulum ve kullanım konusunda en detaylı kılavuz Buddypress kurulum ve kullanım konusunda en detaylı kılavuz Buddypress kurulum ve kullanım konusunda hazırladığım bu kılavuz sayesinde hiçbir zorluk yaşamadan, hem buddypress kurulum hem kullanım hem de

Detaylı

AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR

AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR VALLEY ICON AKILLI PANEL AILESI Hayat daha da kolaylaşıyor Sulama teknolojisi lideri Valley, yeni ICON serisi akıllı panelleri ile günümüzde kullanılabilecek en akıllı

Detaylı

WordPress ile Web Sayfası Tasarımı

WordPress ile Web Sayfası Tasarımı WordPress ile Web Sayfası Tasarımı WordPress nedir? WordPress, dünyada en çok kullanılan blog sistemlerinden biridir, açık kaynaklı ve ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.wordpress açık kaynaklı bir yazılım

Detaylı

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Rakiplerinizden bir adım önde olun Profiliniz ile dikkat çekin Performansınızı ölçün İçerik Oturumunuzu açın

Detaylı

Açılıs Sayfası. Deneyimi

Açılıs Sayfası. Deneyimi Açılıs Sayfası. Deneyimi Açılıs Sayfası Nedir?. Bir kullanıcının sitenize giriş sağladığı sayfaya verilen isimdir. İniş Sayfası (Landing Page) olarak da adlandırılır. Neden Önemlidir? Tıklama oranı yüksek

Detaylı

KOMPASS KULLANIM KILAVUZU

KOMPASS KULLANIM KILAVUZU KOMPASS KULLANIM KILAVUZU 2018 1 Kompass Nedir? Kompass, firmaların ürün ve hizmetlerini ön plana çıkararak, uluslararası ticarette yeni pazarlara açılmalarına destek olan ve firmalara tüm dünyada bilinirliklerini

Detaylı

OTOMATİK SEO ÜST SIRALARA YÜKSELİN

OTOMATİK SEO ÜST SIRALARA YÜKSELİN OTOMATİK SEO ÜST SIRALARA YÜKSELİN Otomatik SEO hizmetimiz sayesinde belirleyeceğiniz SINIRSIZ anahtar kelime için AYLIK çalışmalar yaparak, en yüksek potansiyele sahip olan kelimelerde sizi üst sıralara

Detaylı

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL B2C E-Ticaret İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret B2c e caret modeli son kullanıcıya direk ürün sa şı yapabilmeni sağlayan e caret türüdür. Yüksek kapasiteli b2c e caret yazılımları ile kaliteli ve sorunsuz

Detaylı

İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir?

İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir? İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir? Yazar Peter Lewis Yayınlanan Ağustos 2016 Konular Hareketli Perakende Tüketim maddeleri İşaretçi teknolojisi, cihazları daha faydalı hale

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1. Adım Windows Server 2012'yi Yükleme Bilgisayarınız Windows Server 2012 yüklenmiş olarak teslim edildiyse, 1. Adım'ı atlayabilirsiniz. Yükleme Yönergeleri Yükleme yönergeleri,

Detaylı

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Her doktorun ihtiyacı olan doktor web sitesi, hasta ve doktor arasındaki

Detaylı

BİLGİSAYARDA OFİS PROGRAMLARI NESNE İŞLEMLERİ

BİLGİSAYARDA OFİS PROGRAMLARI NESNE İŞLEMLERİ BİLGİSAYARDA OFİS PROGRAMLARI NESNE İŞLEMLERİ Büro Yönetimi Öğretmeni Fatma GEZ RESİM EKLEME RESİM EKLEME Kelime işlemci programı, hazırlamış olduğumuz belgenin istenilen yerine resim ekleme özelliğine

Detaylı

Türkiye gelişiyor... dünya değişiyor... ticaret online dünyada büyüyor... değişime ayak uydurun... yeniliğe açık olun...

Türkiye gelişiyor... dünya değişiyor... ticaret online dünyada büyüyor... değişime ayak uydurun... yeniliğe açık olun... Türkiye gelişiyor... dünya değişiyor... ticaret online dünyada büyüyor... değişime ayak uydurun... yeniliğe açık olun... farklı uzmanlıkları keşfedin... dünyaya bağlanın... Sektörel etkileşimin kalbi olan

Detaylı

Arama motoru: kuş gribinin etkileri

Arama motoru: kuş gribinin etkileri Arama motoru: Bünyesinde milyonlarca internet sayfasına ve adresine (URL) dair ipuçları ve bu sayfaların barındırdığı anahtar kelimelere sahip olan, aradığımız konuda kolayca bilgi sahibi olmak için kullandığımız

Detaylı

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz.

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Ana Görünüm OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Otel Bilgileri Otel resmi iletişim, konum, kapasite bilgileri ve varsayılan dil, iç pazar para birimi

Detaylı

Ne İş Yapar E-Ticaret Yazılımı E-Ticaret Danışmanlığı Dijital Pazarlama Reklam Danışmanlığı Harici Sistemler ile Entegrasyon NebimV3 Entegrasyonu AMP

Ne İş Yapar E-Ticaret Yazılımı E-Ticaret Danışmanlığı Dijital Pazarlama Reklam Danışmanlığı Harici Sistemler ile Entegrasyon NebimV3 Entegrasyonu AMP 1 Ne İş Yapar E-Ticaret Yazılımı E-Ticaret Danışmanlığı Dijital Pazarlama Reklam Danışmanlığı Harici Sistemler ile Entegrasyon NebimV3 Entegrasyonu AMP Mobil Yazılım Hızlı Mobil Sayfalar Günümüzde mobil

Detaylı

2-Hafta Temel İşlemler

2-Hafta Temel İşlemler 2-Hafta Temel İşlemler * Html Komutlarının Yapısı * Açıklamalar * Htm Sayfasının Oluşturulması * Temel Html Komutları * Html Sayfalarının Düzenlenmesi * Html Sayfalarının İncelenmesi Html Komutlarının

Detaylı

Web tabanlı altyapı sayesinde her cihazdan erişilebilir ve düzenlenebilir dokümanlar oluşturulup anında paylaşılabilir.

Web tabanlı altyapı sayesinde her cihazdan erişilebilir ve düzenlenebilir dokümanlar oluşturulup anında paylaşılabilir. Eğitimde Google Doküman Uygulamaları 1.1 Google Uygulamalarına Giriş Google Doküman uygulamaları, hem öğretmenler, hem öğrenciler, hem de veliler için birçok farklı özellik sağlar. Kelime işleme, elektronik

Detaylı

e-fatura Forum Sitesi Kullanım Kılavuzu Aralık 2013

e-fatura Forum Sitesi Kullanım Kılavuzu Aralık 2013 e-fatura Forum Sitesi Kullanım Kılavuzu Aralık 2013 ANKARA Versiyon : 1.0 1/24 GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI Uygulama ve Veri Yönetimi Daire Başkanlığı (I) Versiyon : 1.0 2/24 Versiyon Yayım Tarihi Eklenen/Silinen/Değişen

Detaylı

Şeffaf İnsan Kaynakları. Aktif personel. Etkin yönetici

Şeffaf İnsan Kaynakları. Aktif personel. Etkin yönetici Şeffaf İnsan Kaynakları Aktif personel Etkin yönetici HR-WEB ile Fark Yaratacak uygulamalar! HR-WEB İnsan Kaynakları ve Bordro Yönetimi çözümümüz, uzun yıllar boyunca edindiğimiz tecrübelerimiz ve iş dünyasının

Detaylı

CFH NetStation. 1 P a g e

CFH NetStation. 1 P a g e CFH NetStation 1 P a g e Özellikle r Veri İçeriği CFH ClearVision'dan işlem yapılabilir oranlar Müşteri tarafından seçilen kurum içi ve kurum dışı web sayfaları Küresel kur bilgileri (opsiyonel) Para Piyasası

Detaylı

İçerik Turu. Britannica School'u kullanmaya başlamak için kılavuzunuz.

İçerik Turu. Britannica School'u kullanmaya başlamak için kılavuzunuz. İçerik Turu Britannica School'u kullanmaya başlamak için kılavuzunuz. www.school.eb.co.uk Giriş Sayfası Bu sayfada herhangi bir düzeyde arama yapabilirsiniz. Düzeylerin her birinde kendi liste kutusu bulunur,

Detaylı

AKINSOFT OfficeMessenger

AKINSOFT OfficeMessenger AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 20.01.2011 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Yerel ağlarda (ofis veya ev) veya internet üzerinden (E-Ofis programı entegrasyonu sayesinde)

Detaylı

Google da Etkin Arama Yöntemleri. Eğitim Teknolojileri Destek Birimi

Google da Etkin Arama Yöntemleri. Eğitim Teknolojileri Destek Birimi Google da Etkin Arama Yöntemleri Eğitim Teknolojileri Destek Birimi Püf Noktalar İnternet te arama yaparken bazı noktalara dikkat etmeniz gerekmektedir. Arama kelimelerinin sonunda ekler varsa bu ekler

Detaylı

Hızlı Sipariş Sistemleri

Hızlı Sipariş Sistemleri Hızlı Sipariş Sistemleri Smart Order TAG Nedir? Smart Order TAG, akıllı ve temazsız sipariş alma sistemidir. Sistem İşletmenizin ağ ı üzerinde çalışmaktadır. Harici bir uygulama ile çalışmaz, web tabanlıdır.

Detaylı

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu Yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Firma profilinizle alıcıları cezp edin, performansınızı ölçün. Index Oturumunuzu açın

Detaylı

İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU Hazırlayanlar Mahmut ÖZDEMİR Sezgin SERPEN Büşra TUNCER Yönetim Paneli Kullanımı Sistemin yönetim

Detaylı

Yazılım Destek Hizmeti

Yazılım Destek Hizmeti Veri sayfası Yazılım Destek Hizmeti HP Care Hizmetleri kapsamında Care Pack ve Sözleşmeli Hizmetler Hizmetin sağladığı avantajlar Sorun çözme amacıyla HP teknik kaynaklarına Yazılım güncellemelerini ayrı

Detaylı

EndNote Web Hızlı Başvuru kartı

EndNote Web Hızlı Başvuru kartı EndNote Web Hızlı Başvuru kartı THOMSON SCIENTIFIC Web öğrencilere ve araştırmacılara çalışmalarını yazarken yardımcı olacak şekilde tasarlanmış Web tabanlı bir servistir. ISI Web of Knowledge, EndNote,

Detaylı

LMS PC aracı ACS420. LMS parametre ayarlarının yapılması için PC yazılımı. Kurlum ve çalıştırma talimatları

LMS PC aracı ACS420. LMS parametre ayarlarının yapılması için PC yazılımı. Kurlum ve çalıştırma talimatları LMS PC aracı ACS420 LMS parametre ayarlarının yapılması için PC yazılımı Kurlum ve çalıştırma talimatları 1 İçindekiler 1. ACS420 programının kurulumu.. 3 2. OCI430 ara yüzün sürücü kurulumu.. 7 OCI430

Detaylı

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma Yayınlanan Temmuz 2016 Konular Hareketli Arama Tüketicilerin aklına takılan soruları yanıtlamanın en kolay yolu bazen gerçek

Detaylı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı İçindekiler 1. Giriş Ekranı 2. Genel Görünüm 3. Dosyalar 4. Firmalar 5. Aktivasyon 1 6. Aktivasyon 2 1. Giriş Ekranı Redcrm sistemine giriş için kullanılacak linkler

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Kullanıcı dostu kontrol panelli dünya standartlarında web tasarım uygulaması.

Detaylı

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ HASHTAG KULLANMA REHBERİ 1 Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? #HASHTAG Hangimiz günlük olarak kullandığımız sosyal medya platformlarında

Detaylı

Yeni AdWords Arayüzü ile Çalışmaya Başlama Kampanya Yönetimindeki Değişikliklere İlişkin Kılavuz

Yeni AdWords Arayüzü ile Çalışmaya Başlama Kampanya Yönetimindeki Değişikliklere İlişkin Kılavuz Yeni AdWords Arayüzü ile Çalışmaya Başlama Kampanya Yönetimindeki Değişikliklere İlişkin Kılavuz Giriş ve Genel Bakış AdWords sizin sayenizde büyüdü. 2005 yılından beri, reklamverenlerimizin AdWords'ü

Detaylı

İçindekiler 1. ConnectProf a Geçiş Entegrasyon Adımları... 3 a. Paket Seçimi... 3 b. Link Ekleme ve Analiz... 4 c. Analiz Sonucu ve Alan

İçindekiler 1. ConnectProf a Geçiş Entegrasyon Adımları... 3 a. Paket Seçimi... 3 b. Link Ekleme ve Analiz... 4 c. Analiz Sonucu ve Alan 1 İçindekiler 1. ConnectProf a Geçiş... 3 2. Entegrasyon Adımları... 3 a. Paket Seçimi... 3 b. Link Ekleme ve Analiz... 4 c. Analiz Sonucu ve Alan Kontrolü... 4 d. Hedef Seçimi... 5 e. API Hesabı Seçimi...

Detaylı

Yakında Geliyor. Yeni Deneyim. Daha iyi sonuçlar.

Yakında Geliyor. Yeni Deneyim. Daha iyi sonuçlar. Yakında Geliyor 2019 SDL Trados Studio 2019 Yakında Geliyor! Dünyanın en oturmuş BDÇ aracı olan SDL Trados Studio 2019 ile yepyeni bir deneyim yaşayacaksınız. 30 yılı aşkın bir süredir profesyonel çevirmenlere

Detaylı

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Her zaman, her yerde 7/24 uzaktan erişim ve kontrol Sınırlı bant genişliği mobil cihazlarda HD video yayınlamayı

Detaylı

ASSAM YÖNERGESİNE EK-T ASSAM WEB SİTESİ YÖNERGESİNE LAHİKA-2 WEB SİTESİ MAKALE EKLEME KILAVUZU 8.4.2014. www.assam.org.tr ASSAM

ASSAM YÖNERGESİNE EK-T ASSAM WEB SİTESİ YÖNERGESİNE LAHİKA-2 WEB SİTESİ MAKALE EKLEME KILAVUZU 8.4.2014. www.assam.org.tr ASSAM YÖNERGESİNE EK-T ASSAM WEB SİTESİ YÖNERGESİNE LAHİKA-2 WEB SİTESİ MAKALE EKLEME KILAVUZU 8.4.2014 ASSAM İçindekiler Önsöz... 3 ASSAM Web Sitesinde Makale Yayınlamak... 4 ASSAM Web Sitesine Nasıl Girerim?...

Detaylı

Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç. www.innova.com.tr

Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç. www.innova.com.tr Çalışanları ihtiyaç duyduğu bilgiye en hızlı ulaştıran araç - Önceki müşteri tekliflerine nasıl ulaşabilirim? - Servisim kaçta nereden kalkıyor? - Bilgisayarım bozuldu kim onarabilir? - Bu dosyanın çıktısını

Detaylı

Gelişmiş Arama, Yönlendirmeli Kullanım Kılavuzu. support.ebsco.com

Gelişmiş Arama, Yönlendirmeli Kullanım Kılavuzu. support.ebsco.com Gelişmiş Arama, Yönlendirmeli Kullanım Kılavuzu support.ebsco.com Önemli Gelişmiş Arama ekran özelliklerini, sınırlayıcı ve genişleticileri, Aramalarınızı Kaydetme özelliğini, Arama ve Dergi Hatırlatma

Detaylı

Sizin başarınız için çalışıyorlar

Sizin başarınız için çalışıyorlar Sizin başarınız için çalışıyorlar NAVmobile ve AXmobile çalışanlarınıza ve ortaklarınıza daha erişimli yaparak iş verilerinizin gücünü arttıran çözümlerdir. NAVmobile ve AXmobile firmanın İşletme kaynaklarını

Detaylı

Turgut Özal Üniversitesi WEB Sitesi Kullanım Kılavuzu

Turgut Özal Üniversitesi WEB Sitesi Kullanım Kılavuzu Turgut Özal Üniversitesi WEB Sitesi Kullanım Kılavuzu Temmuz 2012 Turgut Özal Üniversitesi web sitesi yönetim paneline aşağıdaki link yardımıyla ulaşabiliriz. http://www.turgutozal.edu.tr/webmin/ Karşımıza

Detaylı

Milestone Learning and Performance

Milestone Learning and Performance Milestone Learning and Performance Milestone Learning Portal (Milestone Öğrenme Portalı) nasıl kullanılır Ana sayfa özeti Milestone Kimliğinizle oturum açmak için bu bağlantıları kullanın. Yeni bir Milestone

Detaylı

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA Google Docs yani Google Dokümanlar hizmeti bir süre önce Google Drive adlı bulut depolama hizmetinin içerisine alındı ve çok daha gelişerek yoluna devam etti. Google

Detaylı

Vega Ayarları. Vega Programının kurulu olduğu veritabanı ve web servisi için bağlantı ayarlarının yapıldığı menüdür.

Vega Ayarları. Vega Programının kurulu olduğu veritabanı ve web servisi için bağlantı ayarlarının yapıldığı menüdür. Vega Ayarları Vega muhasebe sistemini kullanan müşterilemizin, muhasebe sistemleri ile E Ticaret sitesi arasındaki entegrasyon parametrelerini tanımladıkları menüdür. Bu menü altındaki alt menüler kullanılarak

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

AKINSOFT OtoPark. Yardım Dosyası

AKINSOFT OtoPark. Yardım Dosyası Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.02 Tarih : 23.07.2012 1 1. ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ programı bütün kapalı ve açık otoparklar için geliştirdiği, araçların giriş-çıkış işlemleri, plaka tanıma

Detaylı

5. Video Uygulamaları

5. Video Uygulamaları 5. Video Uygulamaları Herhangi bir program gereksinimi duymadan çevrimiçi olarak videolar üretmek için kullanılan uygulamalardır. Seminerin bu kısmında, kısa ve anime edilmiş videolar oluşturmayı sağlayan

Detaylı

Compendex Üzerinde Temel Arama

Compendex Üzerinde Temel Arama Engineering Village 2 Compendex Üzerinde Temel Arama Keşiften Yeniliğe Engineering Village 2 Hakkında www.engineeringvillage2.org Mühendislik topluluğunun bilgi ihtiyaçlarını karşılayan üstün webtasarımlı

Detaylı

Flow Kullanım Klavuzu Mart 2014

Flow Kullanım Klavuzu Mart 2014 Flow Kullanım Klavuzu Mart 2014 İçindekiler Flow nedir? Bir Flow hesabı oluşturmak Oturum açmak Flow Hesabınız Genel Görünüm Flow Hesabınız Kullanım + Add (ekle butonu) Bibliography (Künye/Atıf butonu)

Detaylı

İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ BĠLGĠ ĠġLEM DAĠRE BAġKANLIĞI İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU Hazırlayanlar Mahmut ÖZDEMĠR Sezgin SERPEN Yönetim Paneli Kullanımı Sistemin yönetim paneline giriģ

Detaylı

Çevrimiçi Yardım Kılavuzu - SSS V1.2

Çevrimiçi Yardım Kılavuzu - SSS V1.2 Çevrimiçi Yardım Kılavuzu - SSS V1.2 S: Haritayı kullanarak nasıl uçuş bulabilirim? Bir arama başlatmak için harita üzerinde bir noktaya Ardından uçuş bilgilerini görüntülemek için ekrandaki menüden tercih

Detaylı

WOLVOX Veri Transfer. AKINSOFT WOLVOX Veri Transfer Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01

WOLVOX Veri Transfer. AKINSOFT WOLVOX Veri Transfer Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 19.11.2014 1 1.ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA BİLGİ AKINSOFT Veri Transferi hali hazırda kullanmakta olduğunuz 3. parti yazılımlardan veri almak ve bu

Detaylı