Araya Geldi. "Evlilikte İletişim ve. Yaşam Becerileri" Eğitimi. Yıl: 2014 Ay: 6 Sayı: 6. TOKAT ENGELLİ VERİ TABANINI KURDUK sayfa:11

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Araya Geldi. "Evlilikte İletişim ve. Yaşam Becerileri" Eğitimi. Yıl: 2014 Ay: 6 Sayı: 6. TOKAT ENGELLİ VERİ TABANINI KURDUK sayfa:11"

Transkript

1 Yıl: 2014 Ay: 6 Sayı: 6 KÜLTÜR KÖPRÜSÜ MUHTEŞEM FİNALİ İZLEYENLERİ MEST ETTİ TOKAT ENGELLİ VERİ TABANINI KURDUK sayfa:11 Araya Geldi 10 ENGELLİ VATANDAŞMIZA AKÜLÜ ARAÇ TÖRENİ sayfa:7 ÇOCUKLARIMIZLA T.B.M.M. BAŞKANIMIZ SAYIN CEMİL ÇİÇEK' İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİK "Evlilikte İletişim ve Yaşam Becerileri" Eğitimi Kültür Köprüsü Projesi finali, değerli sanatçımız Şükriye Tutkun un katılımıyla 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayında muhteşem bir organizasyonla gerçekleşti. Kültür Köprüsü Projesi, İl Müdürlüğümüz tarafından hazırlanıp Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzce onaylanan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı faaliyet gösteren kuruluşlarımızda koruma ve bakım altında bulunan yaş grubundaki çocuklarımız arasında kardeşliği sağlamak, kaynaşmayı tesis etmek, zengin bir kültüre sahip olan ülkemizin kültürünü, değerlerimizi çocuklarımıza aktarmak, yöresel kültür özelliklerimizin ve kültür çeşitliliğimizin çocuklarımız arasında karşılıklı paylaşımında bulunmak amacıyla hazırlanmıştır. 7 bölgede 44 ilin katıldığı Kültür Köprüsü Projesinin bölge elemleri Nisan illerinde gerçekleşmiş ve bu bölgelerde şiir ve türkü dallarında 1. olan illerimiz, Tokat'ta yapılacak finallere katılmaya hak kazanmıştır. 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı'nda gerçekleşen final izleyenleri mest etti. Tokat Valimiz Cevdet CAN, Reşadiye Kaymakamımız Turgay GÜLENÇ, Milletvekillerimiz Av. Zeyid ASLAN, Dilek YÜKSEL, İl Genel Meclis Başkanı Adem DİZER, İl Milli Eğitim Müdürü Levent YAZICI ve bizlerden desteklerini esirgemeyen değerli sanatçımız Şükriye TUTKUN ve çok sayıda davetli katıldı.

2 Noter huzurunda yapılan ve İlk olarak şiir dalında performansların sergilendiği gecede. Sokak Çocuğu şiiriyle Artvin den katılan Tuğçe UÇAR birinci, Bir Adın Kalmalı şiiriyle Antalya dan Seda Ünlü ikinci ve Sana Bana Vatanıma ve Ülkemin İnsanına Dair şiiriyle Erzurum dan Havva GÜRBÜZ üçüncü oldu. Değerli sanatçımız Şükriye TUTKUN' un jüri başkanlığı yaptığı, türkülerin seslendirildiği ikinci bölümde, Urfalıyam Ezelden türküsüyle Şanlıurfa dan Mehmet Burak AKYÜZ birinci. Bahçada Yeşil Çınar türküsüyle Tokat'tan Çiğdem KESKİN ikinci, Eskişehir den Ayşenur CAN Ayletme Beni türküsü ile üçüncü oldu. Jüri üyelerinin değerlendirmelerini yaptığı sırada sahne alan Şükriye TUTKUN, söylediği türkülerle salonda bulunan davetlilerimizi mest etti. Sayın Valimiz tarafından sanatçımıza plaket ve yöresel ürünlerin bulunduğu hediye takdimi yapıldı. Şükriye TUTKUN, İl Müdürümüz Cem GÜL'ü sahneye davet ederek birlikte söylediği Mihriban türküsü ile izleyenlere renkli dakikalar yaşattı. Dereceye giren yarışmalarımıza ödüllerinin takdim edildiği gecede, ayrıca Tokat Yetiştirme Yurdu'nda kalan ve büyük bir azim gösteren Sulusaray Belediye Başkanlığı görevine gelen Halil DEMİRKOL' a teşekkür plaketi verildi. Program bütün finalistlerin ve protokolün katılımıyla söylenen Benim Memleketim şarkısıyla sona erdi.

3 KÜLTÜR KÖPRÜSÜ FİNALİSTLERİMİZ ŞEHİRLERİNİ STANDLARI İLE TANITTI Kültür Köprüsü Projesi bölge elemeleri sonucunda birinci olan illerimiz, finallerin yapılacağı Tokat'ımızda Cumhuriyet Meydanında stantlar açarak kendi illerini tanıttı. Bölge Elemelerinde şiir ve türkü dallarında birinci olan Antalya, Artvin, Balıkesir, Bursa, Çorum, Yozgat, Eskişehir, Erzurum, Gaziantep, Isparta, İstanbul, Şanlıurfa ve ev sahibi Tokat, Cumhuriyet Meydanında Stantlar açarak kendi kültürlerini tanıttılar. Sayın Vali Yardımcımız Bülent KARACAN, Sayın Tokat Milletvekilimiz Reşat DOĞRU, İl Müdürümüz Cem GÜL, Bakanlık temsilcimiz Ergin BALCI ve il protokolümüz açılış kurdelasını keserek stantları ziyarete açtı. Stantları gezen il protokolüne yöresel ürünlerin bulunduğu hediyeler verildi. İllerin tanıtımını çok beğendiğini söyleyen Vali Yardımcımız; Kültür Köprüsü projesinin tam olarak adına uygun bir şekilde gerçekleşmiş olduğunu ifade etti. Gün boyu ziyarete açık olan stant alanında Tokat türküleri eşliğinde halk oyunları oynandı. Niksar Sevgi Evleri ve Kız Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü tarafından hazırlanan Tokat standı ziyaretçilerden tam not aldı. Stantta ziyaretçilere el baskısı yaptırılarak, bat ve bakla dolması ikram edildi. Kurulan stantlar sergilenirken, Kültür Turizm İl Müdür Yard. Ve Şube Müdürlerinden oluşan jüri üyelerimiz stantları değerlendirdi. Çok sayıda ziyaretçinin katıldığı stant yarışmasında renkli anlar yaşandı. İllerini yöresel kıyafetleriyle tanıtan çocuklarımız, stantlarına ikram edilen Osmanlı Şerbet ini çok beğendiklerini ifade ettiler. Yöresel ürünlerin sergilendiği yarışmada Tokat birinci, Balıkesir ikinci, Bursa ise üçüncü oldu.

4 KÜLTÜR KÖPRÜSÜ FİNALİSTLERİMİZ TOKAT'IMIZI TANIYOR Kültür Köprüsü Projesi bölge elemelerinde şiir ve türkü dallarında 1. olan illerimizin temsilcileri finaller için Âlimler konağı, Fazıllar yurdu, Şairler yatağı Tokat'ımıza gelerek Yüzyıllara damga vuran şehrimizin tarihi mekânlarını gezdiler Cuma günü ilimize gelen finalistlerimiz, öncelikle Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğümüzü ziyaret etti. Öğle yemeğinde Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde ağırladığımız İl temsilcilerimizin de katılımıyla stant, şiir ve türkü dallarında yapılacak olan yarışmaların kuralarını çekti. Rehberlerimizin eşliğinde Tokat Müzesi, Sulusokak'ta bulunan Deveciler Hanı, Ulu Camii, Sulusokak'ın tarihi alanlarını ve Mevlevihane'yi gezdiler. Tokat Yetiştirme Yurdunu ziyaret eden misafirlerimiz, Danişmendliler Beyliğinin Başkenti Niksar'a hareket ederek Niksar Ulu Cami, Melik Gazi Türbesi ve Anadolu'nun en büyük kalesi Niksar Kalesini, Anadolu'nun ilk Medresesi olan Yağıbasan Medresesini ziyaret ettiler. Yağıbasan Medresesinde Tokat ımızın yöresel yemeklerini tadan finalistlerimiz, Kültür Köprüsü Projesinin geleneksel hale gelmesi gerektiğini dile getirerek, Tokat'ta olmaktan mutlu olduklarını dile getirdiler. Buram buram tarih kokan Tokat ımızda sizleri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten İl Müdürümüz Cem GÜL; "Sanattan Kardeşliğe Uzanan Kültür Köprüsü; kaybedeni olamayan bir proje. Kültürümüzü tanımak tanıtmak asıl amacımız. İlimizden çıkıp tüm Türkiye ye yayılan bu köprü inşallah güzellikleri de beraberinde getirir." Dedi.

5 Çocuklarımızla T.B.M.M. Başkanımız Sayın Cemil ÇİÇEK' i Makamında Ziyaret Ettik Koruma ve Bakım altında kalan çocuklarımız Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Cemil ÇİÇEK' i makamında ziyaret etti. Bakanlığımız Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk Evlerinde kalan, Eğitim-Öğretim yılı sonunda başarılı 15 çocuğumuz Sivas, Nevşehir, Kayseri ve Konya'yı gezdikten sonra Ankara'da öncelikle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürümüz Temindar AYTEKİN 'i ardından ise Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil ÇİÇEK 'i ziyaret etti. Çocuklarımızla bir süre sohbet eden Başkan ÇİÇEK, öncelikle çocuklarımıza karnelerini sordu ve başarılarının devamını diledi. Çocuklarımıza hediyeler dağıtan Başkanımız Cemil ÇİÇEK, çocuklarımızla tek tek ilgilendi İl Müdürümüzün hediyelerini kabul eden Meclis Başkanımız, çocuklarımızla hatıra fotoğrafı çekindi.

6 ÇOCUKLARIMIZ TBMM Yİ GEZDİLER Türkiye Büyük Millet Meclisini adım adım her yerini gezen çocuklarımız Genel Kurulun yapıldığı salonu gezerek fotoğraf çekindi. Programımızın devamında, Tokat Milletvekillerimiz Dilek YÜKSEL ve Av. Zeyid ASLAN çocuklarımızı meclis bahçesinde misafir ederek, sohbet etti. Sohbet sonrasında çocuklarımız ile birlikte yemek yiyen Vekillerimiz, çocuklarımızın bu güzel ziyaretlerinden çok memnun kaldıklarını dile getirirken, kendilerine kapılarının her zaman açık olduğunu sözlerine ekledi. Çocuklarımızın yoğun ilgisi ile mutluluklarını gizleyemeyen sayın vekillerimiz çocuklarımızla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra çocuklarımızı yolcu etti. Çocuklarımız Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanlığı köşküne çıkarak pembe köşkü gezen çocuklarımız Ankara'da unutamayacakları bir gün yaşadıklarını emeği geçen herkese çok teşekkür ettiklerini dile getirdi.

7 Valimiz Sayın Mustafa TAŞKESEN, ilimiz ve ilçelerimizde bulunan 10 adet engellimize akülü tekerlekli sandalye hediye etti. İl Müdürlüğümüz giriş katında yapılan akülü tekerlekli sandalye dağıtım törenine Valimiz Sayın Mustafa TAŞKESEN, Jandarma Bölge Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hacı İLBAŞ, G.O. P. Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN ve İl Müdürümüz Cem GÜL katıldı. Engellilerimizle tek tek sohbet eden Valimiz, verilen akülü tekerlekli sandalyeler ile hayatlarını bir nebze olsun kolaylaştırabilirsek ne mutlu bizlere diyerek engellilerimizin sandalyelerini teslim etti. Akülü tekerlekli sandalyelerine kavuşan engellilerimiz Valimiz Sayın Mustafa TAŞKESEN'e teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar dilediler. Programımız çekilen hatıra fotoğrafı ile sonlandırıldı.

8 ŞİMDİ OKUMA VAKTİ PROJEMİZ ÖDÜL TÖRENİ İLE SONLANDIRILDI İl Müdürlüğümüz tarafından kuruluşlarımızda kalan çocuklarımızın dikkatlerini kitaba çekmek ve Okuma alışkanlığı kazandırabilmek amacıyla hazırlanmış olan "Şimdi Okuma Vakti" isimli projemizin hediye törenini Sayın Valimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi. 24 Mayıs 2014 tarihinde çocuklarımızın okudukları kitaplardan oldukları sınav neticesinde dereceye giren öğrencilerimiz hediyelerini Valimiz Sayın Mustafa TAŞKESEN' den aldılar. Çocuklarımızla kısa süreli sohbet eden TAŞKESEN, sizler bizim geleceğimizsiniz. Bu anlamlı proje ile bizler sizlerin daha aydınlık bir geleceğe kavuşmanız adına adımlar attık. Sizler de bu adımları karşılıksız bırakmayarak destek verdiniz. Allah hayırlı ömürler nasip etsin diyerek çocuklarımıza hediyelerini verdi. Çocuklarımızın hediyelerini alırken gözlerinden heyecan ve gurur okunuyordu. Yarışmada İkinci olan çocuklarımızın hediyelerini Jandarma Bölge Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hacı İLBAŞ, üçüncü olan çocuklarımızın hediyelerini ise G.O. P. Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN verdiler.

9 BERAT GECESİNDE ELLER SOMA İÇİN DUAYA AÇILDI İl Müdürlüğümüze bağlı Niksar Sevgi Evleri Kız Yetiştirme Yurdu Müdürlüğünde kalan kızlarımız Soma'da vefat eden 301 şehidimiz için indirmiş oldukları Hatmi Şerif'in duasını İl Müdürümüz Cem GÜL' ün de katıldığı programla yaptılar. Rahmetin sağanak sağanak yağdığı Berat Kandil programında, koruma ve bakım altında kalan çocuklarımızın Kuran ı Kerim tilaveti okuması ile program başladı. Berat Kandilinin öneminden bahseden Niksar Sevgi Evleri Müdür Yardımcısı Nurettin BAŞARA; " Şaban ayının 14. gününü 15. gününe bağlayan gecesi Berat gecesi olarak eda edilmektedir. Berat gecesinde, o senede olacak şeyler, ameller, ömürler, ölüm sebepleri, yükselmeler, alçalmalar, yani her şey Levh-i mahfuzda yazılır. Resulullah Efendimiz bu gece, çok ibadet ve dua ederdi." dedi. Programda konuşan İl Müdürümüz kızlarımıza indirdikleri Hatmi Şerif'ten, kuruluşa da bu güzel geceyi tertip ettikleri için teşekkür etti. Konuşmasının devamında GÜL; "Sizler çok güzel bir vefa örneği gösterdiniz; Soma Şehitlerimiz için okumuş olduğunuz Hatim-i Şerif ile. Bugün Berat Kandili. Dua kapılarının sonuna kadar açık olduğu bir akşam. Bugün ellerimizi kaldırıp bol bol dua edelim. Mevlana derki; Dua edecek güzel bir gönlün yoksa güzel yürekli insanlardan dua iste. Dualarda hatırlanmak dileğiyle hepinizin kandilini tebrik ederim. Bu gece, beraberinde güzellikler getirmesi temennisiyle hepinize bu anlamlı davranışınızdan dolayı idareci ve personelimize teşekkür ederim. "

10 İL MÜDÜRÜMÜZ CEM GÜL' DEN TAYİNİ ÇIKAN SAYIN VALİMİZ MUSTAFA TAŞKESEN' E ANLAMLI HEDİYE Valiler kararnamesi ile Mardin Valisi olarak tayini çıkan Sayın Valimiz Mustafa TAŞKESEN onuruna veda yemeği düzenlendi. İşeri Petrol de düzenlenen yemeğe, Vali Mustafa TAŞKESEN başta olmak üzere Tokat Milletvekilleri Av. Zeyid ASLAN, Dr. Şükrü AYALAN, Dilek Yüksel, Dr. Reşat DOĞRU, Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU' nun yanı sıra kurum müdürleri de katıldı. Veda yemeğine katılan İl Müdürümüz Cem GÜL, öncelikle İl Müdürlüğümüz olarak yapmış olduğumuz faaliyetlere vermiş olduğu desteklerden dolayı Sayın Valimize teşekkür ederken, Sayın Valimiz Mustafa TAŞKESEN'e İl Müdürlüğümüz etkinliklerinde çekilen Sayın Valimizin yaklaşık 800 fotoğrafının birleşimiyle( il müdürlüğümüzün programına katıldığı fotoğraflar) hazırlanmış portreyi takdim etti ve başarılarının devamını diledi. İl Müdürümüze teşekkürlerini sunan Sayın Valimiz Mustafa TAŞKESEN, 'Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Türkiye de yapılmayan uygulamaları yapmaya çalıştık. Hiç bir yerde örneği olmayan Kimsesizler Mezarlığını düzenledik. Üstün Zekâlılar, Küskün Zekâlılar Olmasın projesi ile üstün yetenekli çocuklardan nasıl verim alabiliriz onun çalışmasını yaptık. Samimiyet Projesi ismi altında bütün ilimizdeki yetimleri belirledik. Onlara maddi- manevi destek olmak anlamında, sürdürülebilir bir proje hazırladık. İnşallah arkadaşlar onları devam ettirecek. Yine dar gelirli vatandaşlarımızla ilgili Gönül Çeşmesi Marketi oluşturduk. O anlamda da hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Hepsi oraya katkı yaptılar. Türkiye de bir ilk olan bir çalışmamız var. Yurtlarda kalan çocuklarımızı Kültür Köprüsü adı altında buraya toplayıp, çeşitli etkinlikler yapacağız. Ama o çalışmayı ben göremeyeceğim.' diyerek üzüntülerini dile getirdi ve sözlerine son verdi.

11 SAYIN BETÜL TAŞKESEN HANIMEFENDİDEN KURULUŞLARIMIZA VEDA ZİYARETİ Mardin Valiliğine ataması yapılan Valimiz Sayın Mustafa TAŞKESEN' in eşi Sayın Betül TAŞKESEN Hanımefendi kuruluşlarımıza veda ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Hanımefendiye İl Müdürümüz Cem GÜL eşlik etti. Öncelikle Huzurevi Müdürlüğümüzü ziyaret eden Hanımefendi yaşlarımızla bir araya gelerek sohbet ettiler. Duygulu ve bir o kadar neşeli geçen ziyarette yaşlılarımız Hanımefendi Betül TAŞKESEN' e yoğun ilgi gösterdiler. Yaşlılarımızın ellerini tek tek öpen Hanımefendi onlardan helallik isteyip kuruluş ziyaretini sonlandırdılar. Daha sonra Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evimizi ziyaret eden Sayın Betül TAŞKESEN Hanımefendiye çocuklarımız kendi elleriyle yaptıkları ikramları sundu. Her ikramın tek tek tadına bakan Hanımefendi kızlarımıza yaptıkları güzel ikramlardan dolayı teşekkür etti. Çocuklarımızla tek tek ilgilenen Hanımefendi, onların okul durumları hakkında bilgi aldı. Çocuklarımız Hanımefendiye sürpriz yaparak bu zamana kadar hep yanlarında oldukları ve onları destekledikleri için teşekkür olarak çiçek taktim ettiler. Ziyaret çocuklarımız ile birlikte çekilen toplu fotoğraf ile sonlandırıldı.

12 1. BAHAR ŞENLİĞİMİZİ NİKSAR ÇAMİÇİ YAYLASINDA GERÇEKLEŞTİRDİK 1.sini gerçekleştirdiğimiz dostluk, kardeşlik ve kaynaşmanın hedeflendiği Bahar Şenliğimizi İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarımızda çalışan personellerimiz ile kuruluşlularımızdan hizmet alanların katılımıyla Niksar Çam içi Yaylasında gerçekleştirdik. Tüm mesaisini birlikte geçiren personellerimizin birbiriyle tanışması ve kaynaşması adına düzenlediğimiz Bahar Şenliğimizin ilkini Niksar Çam içi Yaylasında gerçekleştirdik. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı piknikte, halaylar çekilip oyunlar oynandı. Bunun ilk olduğunu ancak son olmadığını dile getiren İl Müdürümüz Cem GÜL; 'Öncelikle pikniğimize katılan herkese, özellikle bizlere ev sahipliği yapan Niksar Sevgi Evleri idarecilerine ve personellerine teşekkür ediyorum. Yıllardır birlikte çalışan personelimizin yanı sıra yeni başlayan arkadaşlarımızın çalışma arkadaşları ile tanışıp kaynaşmaları, motivasyonlarını arttırmak, kuruluşlarımızda hizmet alanlara farklı bir an yaşatmak amacıyla düzenlendik bu etkinliği. Bizler toplumun dezavantajlı gruplarına hizmet veren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın üyeleriyiz. Bu noktada personelimizin de motivasyonunu artırmak içinde güzel bir organizasyon oldu. Halaylar çektik, oyunlar oynadık ve en güzeli çalışma saatleri içinde iletişime geçemediğimiz veya hatır soramadığımız arkadaşlarımızla teker teker sohbet ettik. Bu organizasyonun bu sene ilkini düzenledik ama geleneksel hale getirerek her sene düzenlemek istiyoruz.' diyerek sözlerine son verdi. Mutlulukları gözlerinden okunan personellimiz İl Müdürümüze teşekkür ederek, bu organizasyonun geleneksel hale gelmesini talep ettiler. Etkinliğimiz, personellerimiz arasında oynanan oyunlarla devam etti.

13 TOKAT ENGELLİ VERİ TABANINI OLUŞTURDUK İl Müdürlüğümüz tarafından Tokat ilinde bulunan engellilerimize ait istatistiki verinin çıkartılabilmesi, engel gruplarına göre hizmet modellerinin şekillenmesi ve engellilerimize yönelik yapacağımız çalışmalar yön verebilmesi için Tokat İli Engelli Veri Tabanı oluşturulmasında sona geldik. İl Müdürümüz Cem GÜL; "İl Müdürlüğümüz olarak İlimizde yaklaşık 5354 kişi Engelli Evde Bakım Hizmetimizden faydalanmaktadır. Bu sayı İl Müdürlüğümüzün ve İl Müdürlüğümüze ulaşan engelli vatandaşlarımızın sayısıdır. Bugün itibari ile Tokat genelinde bulunan engellilerimizin istatistiki verisi bulunmamaktadır. Engellilerimize yönelik olarak daha spesifik hizmet verebilmek için engelli veri tabanı oluşturulmasının önemi yadsınamaz. Konuyla ilgili İl Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan adresinden ulaşılabilecek. Tokat iline ait engelli veri tabanı çalışmaları son aşamadadır. Yayım hayatına giren site ile Tokat ili ve ilçelerinde bulunan engellilerimizin istatistiki verilerine ulaşılabileceği gibi, mernis sistemi ile bütünleşik çalışacak olan engelli veri tabanı sürekli güncel tutacaktır. Tokat Engelli Veri tabanı Programımızda bu engelli kaydımız bulunmaktadır. İlçelerimizde ne kadar engelli var, engel grubu, oranı, adresine kadar ayrıntılı bilgiler yer almaktadır. Gerek şahsi gerekse de toplu olarak döküm alabilmekteyiz. Proje ilimizde kalıcı bir proje. Hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz. Eksiklerimiz var. Yoğun bir şekilde eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Tokat Engelli Envanteri Veri tabanının tüm tokat halkımız için hayırlı olmasını dilerim."

14 100 M. YÜZME YARIŞMASINDA TÜRKİYE 3. OLDUK Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü 4. Türkiye Yüzme Şampiyonası bu yıl Kocaeli'nde gerçekleştirildi. 27 ilden 158 çocuğun katıldığı turnuvada, ilimizi temsilen yarışmaya katılan Tokat Yetiştirme Yurdu Müdürlüğünde koruma ve bakım altında kalan Saim ÇÖL, 100 mt yarışmasında Türkiye 3. olarak ilimizi madalya kürsüsüne taşıdı. Beden Eğitimi Öğretmenleri Rafet ALKAÇ ve Zafer KARKACIER ile İl Müdürümüz Cem GÜL'ü ziyaret eden Saim ÇÖL, " Aslında 100 metre yarışmasında çok iyi değildim benden daha iyi takım arkadaşlarım vardı. Ama bu yarışmaya benim katılmam gerekti arkadaşlarımın adına yarıştım ve bu madalyayı onlar adına aldım. İlimizi yarışma sonrasında madalya kürsüsüne davet ettiklerinde çok heyecanlandım ama gurur vericiydi. Hocalarıma ve takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum bana inandılar ve çok destek verdiler." diyerek sözlerini noktaladı. Saim ÇÖL'e başarısından dolayı hediyesini takdim eden Cem GÜL," Senin başarın tüm Tokat'ın başarısıdır. Biliyoruz kısıtlı imkânlarla antrenman yapıp bu başarıyı elde ettin. İnşallah bir sonra ki yarışmalarda daha iyi başarılar bekliyoruz takımımızdan " diyerek Saim ÇÖL ün başarısını hediyelerle ödüllendirdi.

15 "EVLİLİK ÖNCESİ EĞİTİM" SEMİNERLERİNE KATKI SAĞLAYAN MÜFTÜLÜK PERSONELİNE TEŞEKKÜR BELGESİ VERDİK İl Müdürümüz Cem GÜL, Turhal Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan törende Evlilik Öncesi Eğitimlerinde emeği geçen müftülük ve sağlık personeline Teşekkür Belgesi takdim etti. Turhal Kaymakamı Y. Fatih KADİROĞLU, İlçe Müftüsü Mehmet AKPINAR, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hasan Tahsin YILDIRIM, Sosyal Hizmet merkezi çalışanları ve müftülük çalışanlarının katıldığı programda İl Müdürümüz Cem GÜL, "Öncelikle Gönül Elçileri Projesi 1. aşaması olan Koruyucu Aile de bizlere her türlü desteği veren Sn. Kaymakamımız Y. Fatih Kadıoğlu na, Sosyal Hizmet Merkezi müdürlüğü idareci ve çalışanlarına çok teşekkür ederim. Turhal'da 18 çocuğumuzu koruyucu aile yanına yerleştirirken tüm titizliğinizle çalıştığınızı bugün görebiliyoruz. Biliyorsunuz ki Gönül Elçileri Projesi 2. aşaması Kadın ve Güçlenme ye geçtik. Ancak çocuklarımızı Koruyucu Aile yanına yerleştirmeyi bırakmadık. Bu çalışmamız hala devam ediyor. Gönül Elçileri Kadın ve Güçlenme de de her hangi bir nedenden dolayı eğitimini yarım bırakan kadınları eğitim hayatına tekrar döndürüyoruz. Geçtiğimiz eğitim öğretim yılında 910 kadını milli eğitim müdürlüğümüzün desteğiyle kaydettik. 2. aşamada da Turhal olarak elinizden gelen herşeyi yaptığınız için çok teşekkür ederim. Bakanlığımızın diğer bir çalışması olan Evlilik Öncesi Eğitimlerde bizlere destek veren Sayın Müftümüz Mehmet AKPINAR ve müftülük çalışanlarımıza ayrıca teşekkür ederim " diyerek sözlerine son verdi. İl Müdürümüz Cem GÜL, Gönül Elçileri Projesinde vermiş olduğu desteklerde dolayı Sn Kaymakamımıza ve Evlilik öncesi eğitimlerde bizlere desteğini esirgemeyen Kuran Kursu Öğreticilerine hediyesini sunarken, Sayın Müftümüze hediyelerini ise Turhal Sosyal Hizmet Merkezi Müdürümüz takdim etti.

16 ÇOCUKLARIMIZIN KARNE SEVİNCİNİ HEDİYELERİMİZLE PAYLAŞTIK İl Müdürlüğümüze bağlı olarak faaliyet gösteren kuruluşlarımızda koruma ve bakım altında kalan çocuklarımız İl Müdürümüzü makamında ziyaret ederek, karne heyecanlarını paylaştılar. Çocukları ziyarette Niksar Sevgi Evleri Müdürü Adnan TANRIVERDİ, Yetiştirme Yurdu Müdür Yrd. Abdurrahman TAŞ, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Duran ÖZLÜ ve sorumlu öğretmenleri yalnız bırakmadı. Takdir-Teşekkür ve Onur Belgesi almaya hak kazanan 48 öğrenciyi makamında ağırlayan İl Müdürümüz Cem GÜL, "Ülkemizin geleceği olan çocukları her şeyin önünde tutuyoruz. Bu sene Çocuklarımız, başarılarına başarı katıyor. Bunun en somut örneklerinden biri karneleri. İlk dönemin sonunda 33 çocuğumuz bu belgeleri almaya hak kazanmıştı. Bu dönemin sonunda ise 48 çocuğumuz belge aldı. Sizleri tebrik ediyorum. Her zaman yanınızdayız." dedi. Sıcak sohbetlerin yaşandığı ziyarette İl Müdürümüz GÜL ve İl Müdür Yardımcımız Hülya ÖZDEMİR, başarılı karnelerinden dolayı çocuklarımızı tek tek tebrik etti. Okumanın başarı üzerindeki etkisine de değinen İl Müdürümüz, kitap okumanın zihni geliştirdiğini, muhakeme yeteneğini arttırdığını ifade ederek, eğitim hayatları boyunca karşılaşacakları sınavlarda okumanın etkisini göreceklerini söyledi. Daha sonra çocuklarımıza karne hediyelerini veren GÜL, tek tek onları öperek teşekkür etti.

17 OLAĞAN KURULUŞ MÜDÜRLERİ HAZİRAN AYI TOPLANTISINI ÇOCUK EVLERİ KOORDİNASYON MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ'NDE GERÇEKLEŞTİRDİK İl Müdürümüz Cem GÜL başkanlığında, İl Müdür Yardımcımız Hülya ÖZDEMİR ve Kuruluş Müdürlerimizin katılımıyla Olağan Kuruluş Müdürleri toplantısı Cuma günü saat 14.00'de Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantı açılış konuşmalarını yapan İl Müdürümüz Cem GÜL, "Öncelikle katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Haziran ayının da sonuna geldik. Güzel ve hareketli bir ay geçirdik. Biliyorsunuz ki 11 ayın sultanı ramazan ayının ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Geçtiğimiz ay itibariyle kuruluşlarımızda kalan 45 çocuğumuz Kuranı Kerim okumayı öğrendi. İnşallah bu sayı bu mübarek ayda katlanarak artacaktır. Ramazan ayı içerisinde hatim indiren her çocuğumuza tablet hediye edeceğiz ve hatim duasını yapacağız. İlimizde Engelli envanterini oluşturduk tokatevt.gov.tr adresinden verilerimize ulaşabileceğiz Mernis sistemine bağlı bir sistem. Bu konu ile ilgili çalışacak arkadaşımıza şifresini verip veri giriş-çıkışı yapabilecek. Bugün itibari ile ilimizde engelli bilgisine ulaştık. Geçtiğimiz hafta cumartesi günü İlimizden tarafından hazırlanıp bakanlığımızca kabul edilen Sanattan Kardeşliğe uzanan köprü Kültür Köprüsünün finalini ilimizde gerçekleştirdik. Öncelikle ilimize gelen finalist illerimizi Tokat'ın ve Niksar'ın tarihi mekânlarını ziyaret ettikten sonra Anadolu nun ilk Medresesi olan Yağıbasan Medresesinde Tokat Mutfağını tattılar. Sonrasında ise çam kokuları içinde Çamiçi Yaylasında eğlendiler. Muhteşem bir organizasyon oldu. Stant yarışmasında bizleri temsilen standı hazırlayan ve tanıtımını yapan Niksar Sevgi Evlerine teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir stant kurmuşlardı. İlimiz standı en iyi hazırlanmış ve en kapsamlı stant seçildi ve yarışmanın bu alanında 1. oldu. Yine finallerimize katılan illerimizi misafir eden Kuruluşlarımıza minnetlerimi sunuyorum. Kocaeli nde yapılan yüzme yarışmasına katılan Yetiştirme Yurdu yüzme takımımızdan bizleri gururlandıracak bir derece geldi. Takımımız öğrencilerinden Saim ÇÖL, 100 metre de Türkiye 3.sü oldu. Önceki gün kendisini ve antrenörlerini tebrik ettik burada da kuruluş müdürümüzü tebrik ediyoruz ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu ay yapmış olduğumuz personellerimizin kaynaşmalarını sağlamak ve iş stresini üzerlerinden atmak amacıyla ilk defa düzenlenen Bahar Şenliğimiz için tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz. Personelimize yönelik yapmış olduğumuz bu etkinliğimizin çok güzel olduğunu ve geleneksel hale getirmemizi isteyenler oldu. İnşallah bu sene birincisini yaptığımız bu etkinliğin devamı gelecektir." diyerek İl Müdürlüğümüzde yapılan faaliyetlerden kısaca bahsetti.

18

'Hayatı paylaşmak için engel yoktur' O nun huzurunda herkes eşittir

'Hayatı paylaşmak için engel yoktur' O nun huzurunda herkes eşittir İl Müdürlüğümüz ve İl Müftülüğümüz birlikteliğinde açtığımız Görme Engelli Kuranı Kerim Kursu sonunda Sayın Valimiz Cevdet CAN, kursiyerlerimize kabartmalı Kur'anı Kerim hediye etti. Valimiz Cevdet CAN,

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Temmuz 15, 2015-4:50:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, salonda bulunanlara, "Bayrama ulaşmadan önce bir bayramı daha sizlerle yapabilmek için bu atama merasimi gerçekleştirme

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

MAHÇİÇEK TEN ENGELLİLERE MÜJDE

MAHÇİÇEK TEN ENGELLİLERE MÜJDE MAHÇİÇEK TEN ENGELLİLERE MÜJDE Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen programda, engelli vatandaşlar için hayata geçirmeyi planladıkları bakım

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

Valimizin Katılımlarıyla Samimi-Yet Ailelerimizle Tanışma Yemeğinde Bir Araya Geldik

Valimizin Katılımlarıyla Samimi-Yet Ailelerimizle Tanışma Yemeğinde Bir Araya Geldik Yıl: 2014 Ay: 4 Sayı: 4 Valimizin Katılımlarıyla Samimi-Yet Ailelerimizle Tanışma Yemeğinde Bir Araya Geldik Yaşlılara Saygı Haftası'' Münasebetiyle Sayın Valimiz Yaşlılarımızla Yemekte Bir Araya Geldi

Detaylı

Kimsenin Kaybolmasına izin vermeyiz. Çünkü BiZ BÜYÜK BiR AiLEYiZ.

Kimsenin Kaybolmasına izin vermeyiz. Çünkü BiZ BÜYÜK BiR AiLEYiZ. Kimsenin Kaybolmasına izin vermeyiz. Çünkü BiZ BÜYÜK BiR AiLEYiZ. 1 Dünyada, çok yönlü alanlarda yaşanan hızlı değişimlere rağmen toplumsal yaşamın en temel kurumu olan aile, önemini ve varlığını sürdürmeye

Detaylı

http://www.tv100.com.tr/guclu-sanayi-guclu-balikesir/12798/ SANAYİCİLER GÖNEN DE BİR ARAYA GELDİ Hem Türkiye hem de Balıkesir in 2023 hedeflerini gerçekleştirmesi için yoğun çaba sarfeden Balıkesir sanayicisi

Detaylı

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1 Y A K A M O Z G A Z E T E S İ HAZİRAN 2013 EĞERCİ İLKOKULU / ORTAOKULU YIL: 2 SAYI: 4 OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ Saygıdeğer öğretmenlerimiz, sevgili öğrenciler

Detaylı

http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/is-dunyasi-bso-iftarinda-bulustu-balikesir-1730409/ Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur un ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde

Detaylı

KOSOVA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ PROJESİ

KOSOVA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ PROJESİ KOSOVA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ PROJESİ Kosova Kardeşlik Köprüsü Projesi kapsamında Salihli ye gelen Kosova heyeti ilk ziyaretini İlçe Kaymakamımız Sayın Ertan PEYNİRCİOĞLU na yaptı. Prizren Millî Eğitim Müdür

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı Sabancı Öğretmenevi, Akşam Sanat Okulu Salonu'nda gerçekleşen Öğretmenler Günü, Saygı duruşu ve İstiklal Marş'ımızın okunması ile başladı. 1 / 7 Emekli

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI

ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI www.cankiri.diyanet.gov.tr 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI ADI SOYADI UNVANI TARİH Lokman ARSLAN Yabancı Diller ve Lehçelerde Yayınlar Daire Başkanı Davut KAYA Din İşleri Yüksek Kurulu

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN 2014 yılını artık geride bırakıyor; yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Öncelikle, 2015 yılının, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi Kadir Gecesi Geceniz Mübarek Olsun 13 Temmuz 2015 Ramazan Bayramının, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar. 17-19 Temmuz 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın

Detaylı

Samim-Yet Projesi kapsamında 17 samimi-yet annemize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim merkezi Müdürlüğü ortaklığında açmış olduğumuz

Samim-Yet Projesi kapsamında 17 samimi-yet annemize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim merkezi Müdürlüğü ortaklığında açmış olduğumuz Samim-Yet Projesi kapsamında 17 samimi-yet annemize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim merkezi Müdürlüğü ortaklığında açmış olduğumuz "Hasta ve Yaşlı Refakatçisi" Kursu neticesi sertifika

Detaylı

Araya Geldi EN HAYIRLI HİZMETİMİZİ YAŞ PASTAYLA KUTLADIK

Araya Geldi EN HAYIRLI HİZMETİMİZİ YAŞ PASTAYLA KUTLADIK Yıl: 2014 Ay: 5 Sayı: 5 EN HAYIRLI HİZMETİMİZİ YAŞ PASTAYLA KUTLADIK AİLE HAFTASI ETKİNLİĞİMİZİ MUHTEŞEM BİR PROGRAMLA GERÇEKLEŞTİRDİK "AİLEM İÇİN" FARKINDALIK ÇADIRI KURDUK Araya Geldi YARIM ASIRDIR EVLİİ

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI AĞUSTOS 2017 Bülten 4 AĞUSTOS 2017 BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI Burdur 1 inci, 2 inci Organize Sanayi Bölgesi ve Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi

Detaylı

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR 2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR Elazığ İl Müftülüğü Aile İrşat ve Dinî Rehberlik Bürosu görevlilerinden İl

Detaylı

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Nisan 20, 2017-11:17:00 Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, 26 ülkeden, "39. TRT Uluslararası 23 Nisan

Detaylı

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayan "Çanakkale Tanıtım Günleri"nde Gelibolu standı ilgi odağı oldu. Kazan başına

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni olmasını diler; ülkemizin ve İslam Aleminin mübarek gecesini tebrik ederiz" dediler. 01/06/2015 KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu

Detaylı

GÖRME ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA KUR'AN-I KERİM KURSU AÇTIK

GÖRME ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA KUR'AN-I KERİM KURSU AÇTIK Yıl: 2014 Ay: 7 Sayı: 7 GÖRME ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA KUR'AN-I KERİM KURSU AÇTIK Açtık. Valimiz Sayın Cevdet CAN İl Müdürlüğümüzü Ziyaret Etti. Sayın Valimiz Cevdet CAN'ın Katılımıyla SAMİMİ- YET Ailelerimizle

Detaylı

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İKÇÜ ile Putra Üniversitesi arasında 'Mevlana Değişim Programı' İzmir Kâtip Çelebi

Detaylı

T.C. ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ RAMAZAN BULUŞMALARI

T.C. ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ RAMAZAN BULUŞMALARI T.C. RAMAZAN BULUŞMALARI (Atama I Daire Başkanı Dursun Ali ÇOŞKUN ve Kastamonu Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet AÇIK ın Çankırı Ziyaretleri) 31 Mayıs- 02 Haziran 2018 www.cankiri.diyanet.gov.tr 31 MAYIS 2018

Detaylı

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ YARIM ELMA ETKİNLİĞİ 13.09.2014 Salı günü Erciyes Üniversitesi nin ev sahipliğinde hazırlanan Yarım Elma etkinliğine 1.sınıf öğrencilerimiz ile biz de katıldık. Sosyal sorumluluk çalışmalarını her zaman

Detaylı

SEDAŞ a Vali den Teşekkür BİZ ANADOLUYUZ PROJESİNE SEDAŞ TAN DESTEK

SEDAŞ a Vali den Teşekkür BİZ ANADOLUYUZ PROJESİNE SEDAŞ TAN DESTEK SEDAŞ a Vali den Teşekkür BİZ ANADOLUYUZ PROJESİNE SEDAŞ TAN DESTEK Biz Anadoluyuz Projesi kapsamında Sakarya ili, Erzincan dan gelen öğrencileri ağırlarken, organizasyona destek veren SEDAŞ a Valilikten

Detaylı

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ Geleceğe ışık tutan, Başöğretmen Atatürk ün emanetine sahip çıkıp, eserinin üzerine imza atan, bilgiyi öğretmekten

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ.

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. Osmaniye de yaşayan Kahramanmaraş lılar tarafından kurulan Osmaniye Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği nin

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12. TOBB İLKOKULU SAYI 3 Mart 2015 Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.tr TOBB ilkokulu Hanımefendilerden Anlamlı Ziyaret Sayın Valimizin eşi Hanife YAZICI ve beraberinde

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİHİZMETLERİ : 1- İlçemiz Temaşalık Mahallesi İlçe Jandarma binası yanı Çamdibi Mahallesi yolu

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi 277-378-232-260-303-236-237-331-

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı Her yıl matematikçileri, matematik eğitimcilerini, eğitim uygulamasını yapan öğretmen ve öğrencileri, ayrıca kamuda

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

SGK Mutfağına Gıda Güvenliği ve Yönetimi Kalite Belgesi

SGK Mutfağına Gıda Güvenliği ve Yönetimi Kalite Belgesi SGK Mutfağına Gıda Güvenliği ve Yönetimi Kalite Belgesi SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI FATİH ACAR: - ŞUANDA TÜRKİYE DE ÖRNEK ALINMASI GEREKEN BİR KURUM VARSA BU SOSYAL GÜVENLİK KURUMUDUR - BU BELGEYİ ALMAMIZA

Detaylı

Sivas ı Turizm Profesyonelleriyle Buluşturuyoruz. 06-09 Kasım 2014 TÜRSAB İstanbul Bölgesi Acentaları Sivas Tanıtım Gezisi

Sivas ı Turizm Profesyonelleriyle Buluşturuyoruz. 06-09 Kasım 2014 TÜRSAB İstanbul Bölgesi Acentaları Sivas Tanıtım Gezisi Sivas ı Turizm Profesyonelleriyle Buluşturuyoruz 06-09 Kasım 2014 TÜRSAB İstanbul Bölgesi Acentaları Sivas Tanıtım Gezisi İlimizin turizm potansiyelinin tanıtılması, öne çıkarılması ve turizm gelirlerinden

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK Edremit Ticaret Odası, Coğrafi İşaret çalışmaları kapsamında, Uluslararası Coğrafi İşaretler Ağı'na (OriGIn) üye oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

YURTAYDER İFTAR YEMEĞİ VERDİ

YURTAYDER İFTAR YEMEĞİ VERDİ YURTAYDER İFTAR YEMEĞİ VERDİ ÇAĞRI OKULLARININ SPONSURLUĞUNDA "YURT AY DER" GENEL MERKEZİ ÖZEL ÇAĞRI OKULUNDA DÜZENLEDİĞİ İFTAR YEMEĞİ NE KATILIM YOĞUN OLDU. Başkent-Ankara Haberi - 28 Temmuz 2013 Pazar

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı

BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ

BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ DR.FATMA YAZICI YI KIRIKHAN DA AĞIRLADI BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ DR.FATMA YAZICI VE TUZLA BELEDİYESİNDEN GELEN KONUKLARINI

Detaylı

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI Türkiye İstatistik Kurumu ve Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye Özürlüler Araştırması sonuçlarına göre, ülkemizde yaklaşık 8,4 milyon

Detaylı

Gülağaç SGM Açıldı -SOSYAL GÜVENLİK KURUMU OLARAK AÇMAYI PLANLADIĞIMIZ 583 MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN 475 İNCİSİNİ AÇIYORUZ

Gülağaç SGM Açıldı -SOSYAL GÜVENLİK KURUMU OLARAK AÇMAYI PLANLADIĞIMIZ 583 MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN 475 İNCİSİNİ AÇIYORUZ Gülağaç SGM Açıldı SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -SOSYAL GÜVENLİK KURUMU OLARAK AÇMAYI PLANLADIĞIMIZ 583 MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN 475 İNCİSİNİ AÇIYORUZ -FİNANSAL KRİZLERİN KURUMLARIN

Detaylı

Ben Olsaydım Projesi Ödül Töreni

Ben Olsaydım Projesi Ödül Töreni Ben Olsaydım Projesi Ödül Töreni SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -SGK OLARAK TÜRKİYE DEKİ BÜYÜK DÖNÜŞÜMÜN PARÇASIYIZ, BU NEDENLE ÇALIŞMALARIMIZI HİÇ DURMADAN SÜRDÜRMEK MECBURİYETİNDEYİZ

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha MAMMA MIA Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha Her yıl geleneksel olarak bir oyun çıkarmayı hedeflediğimiz kulübümüzde bu sene dünyanın en ünlü müzikali olma özelliği taşıyan MAMMA MIA yı sergiledik.

Detaylı

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI GELENEKSEL MÜNAZARA TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI Sosyal etkinliklerine devam eden okulumuz, 27 03.2015 Cuma günü konferans salonunda, edebiyat öğretmenimiz Gülgün KALPAKÇI rehberliğinde 10. Sınıflar arası

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti

Başbakan Yıldırım, Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti Başbakan Yıldırım, Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti Ekim 01, 2016-1:20:00 Başbakan Binali Yıldırım, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Seyranbağları Huzurevi

Detaylı

OKULUMUZDAN ZİYARETLER

OKULUMUZDAN ZİYARETLER OKULUMUZDAN HABERLER YAHYALI BELEDİYESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADIK Okulumuz sosyal, kültürel sportif ve bilimsel işbirliği gerçekleştirmek amacı ile duyarlılığından ve ilgilerinden ötürü Yahyalı

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gazete msjı, sms ve anons metni hazırlandı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Türk Kadınlar Birliği tarafından

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Cumartesi, 03 Ağustos :00 - Son Güncelleme Cumartesi, 03 Ağustos :05

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Cumartesi, 03 Ağustos :00 - Son Güncelleme Cumartesi, 03 Ağustos :05 Ordu Muhtarlar Derneği nin organizasyonu, İl Özel İdaresi nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde Vali Kenan ÇİFTÇİ, muhtarlarla bir araya geldi. İl Özel İdaresi sosyal tesislerinde düzenlenen iftar

Detaylı

MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım,

MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım, MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım, İş Dünyası, STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 26.05.2015 23.06.2015 ALANYA TANITIMINI GENİŞ BİR ÇATI ALTINDA TOPLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK-19.06.2015 ALANYA İÇİN ÖNÜMÜZDEKİ TANITIM DÖNEMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ VE ALTAV

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİVE ÇOÇUK OYUN PARKLARI YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemiz YeniMahalle 80.Sokak yolu çevre düzenlemesi

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 18.04.2017 30.05.2017 19. DÜNYA RUS MEDYA TEMSİLCİLERİ KONFERANSINA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK-24-25 NİSAN 2017 HER YIL FARKLI BİR ÜLKEDE GERÇEKLEŞTİRİLEN DÜNYA RUS MEDYA TEMSİLCİLERİ

Detaylı

Sivas Kongresinin Ruhunu Gündeme Taşıyoruz

Sivas Kongresinin Ruhunu Gündeme Taşıyoruz Sivas Kongresinin Ruhunu Gündeme Taşıyoruz 01-07 Eylül 2014 4 Eylül Kültür ve Sanat Festivali Valiliğimiz ve destek veren diğer kurumların katkısıyla her yıl İlimizde büyük bir coşkuyla kutlanan 4 Eylül

Detaylı

Engelli Kardeşlerimize Doğum Günü

Engelli Kardeşlerimize Doğum Günü Yıl: 2014 Ay: 4 Sayı: 4 Engelli Kardeşlerimize Doğum Günü Emeklilerimize Vefa Gecesi Aramıza Hoş Geldin Evlilikte iletişim ve yaşam becerileri Eğitimi Çocuklarımızın Eğitim Durum Değerlendirme Toplantısı

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

berekettir Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı nda Ramazan Özel Etkinlikleri ve Mahalle İftarları ile

berekettir Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı nda Ramazan Özel Etkinlikleri ve Mahalle İftarları ile GAZİOSMANPAŞA DA BU RAMAZAN ÇOK ÖZEL Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı nda Ramazan Özel Etkinlikleri ve Mahalle İftarları ile Ramazan ın coşkusunu, heyecanını ve sevincini birlikte yaşayalım. Ramazan

Detaylı

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015 6 Mart 2015 Resmi Kurum Ziyaretleri 6 Mart 2015 günü, JCI olarak, JCI Türkiye Başkanımız Ahmet Erhan Tanyeri ile birlikte Vali Vekili Sn. Vedat Müftüoğlu nu ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sn. Atilla

Detaylı

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için başlatılan toplu konut projesinin temeli, Sağlık Bakanı

Detaylı

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ Kutlu Doğum Haftası Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(s.a.v) i hatırlama, anlama ve anlatma amacı ile düzenlediğimiz

Detaylı

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti Kurban Bayramında Didim Protokolü bayramlaştı sayfa 3 Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz Yıl : 1 Sayı : 47 10/Eylül/2016 DIDIM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

GÜL-AY Basın-Meslek İlkelerine Uyar. Yazı ve ilanlar imza sahiplerine aittir. Köşe yazılarına ücret ödenmez. Makalelerinden kendileri sorumludur.

GÜL-AY Basın-Meslek İlkelerine Uyar. Yazı ve ilanlar imza sahiplerine aittir. Köşe yazılarına ücret ödenmez. Makalelerinden kendileri sorumludur. 06 EKİM 2014 REKLAM HABERLER Gül-Ay - Sayfa 3 06 EKİM 2014 Gül-Ay - Sayfa 5 HABERLER Erdemli de üzüm festivali yapıldı Erdemli'ye bağlı Üzümlü köyünde Üzüm festivali yapıldı. Erdemli Belediyesi tarafından

Detaylı

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ AK PARTİ TBMM GRUP BAŞKANLIĞI MİLLETVEK EYLÜL 2016 FAALİYET RAPORLARI Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ TBMM 24. 25. ve 26. Dönem Manisa Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi 15 Temmuz Darbe Girişimi

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

TOBB TERÖR TOPLANTISI

TOBB TERÖR TOPLANTISI Temmuz 2015 e-bülten TOBB TERÖR TOPLANTISI Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin (TOBB) de aralarında olduğu toplumun farklı kesimlerini temsil eden STK lar teröre karşı tek ses oldu. Başbakan Ahmet Davutoğlu

Detaylı

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Veysel AYHAN ın oturum başkanlığını yaptığı ve SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Veysel AYHAN ın oturum başkanlığını yaptığı ve SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda Sütçüler Yöresinde Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Üretim ve Pazarlama Olanakları Paneli Gerçekleştirildi. Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu

Detaylı

TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU 3. OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURUL VE MALİ GENEL KURULYÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU 3. OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURUL VE MALİ GENEL KURULYÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU 3. OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURUL VE MALİ GENEL KURULYÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Kick Boks ailesinin değerli üyeleri ve kıymetli misafirler, Türkiye Kick Boks Federasyonu son

Detaylı