Akademik Personel Görev Tanımı ve Sorumlulukları

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Akademik Personel Görev Tanımı ve Sorumlulukları"

Transkript

1 Akademik Personel Görev Tanımı ve Sorumlulukları Dekan tüm faaliyetlerin etkenlik ve verimlilik ilkelerine uygun bir şekilde yürütülmesi amacıyla çalışmaları yapmak, planlamak, yönlendirmek, koordine etmek ve denetlemek Sayılı Yüksek Öğretim Kanununda verilen görevleri yapar. Fakülte kurullarına başkanlık eder ve kurul kararlarının uygulanmasını sağlar. Fakülte birimleri arasında eşgüdümü sağlayarak fakülte birimleri arasında düzenli çalışmayı sağlar. Fakültenin misyon ve vizyonunu belirler; bunu, fakültenin tüm çalışanları ile paylaşır, gerçekleşmesi için çalışanları motive eder. Her yıl fakültenin analitik bütçesinin gerekçeleri ile birlikte hazırlanmasını sağlar. Taşınırların etkili, ekonomik, verimli ve hukuka uygun olarak edinilmesini ve kullanılmasını; kontrollerinin yapılmasını, taşınır kayıt ve kontrol yetkilisi vasıtasıyla kayıtlarının saydam bir şekilde tutulmasını ve hazırlanan Yönetim Hesabının verilmesini sağlar. Fakültenin kadro ihtiyaçlarını hazırlatır ve Rektörlük makamına sunar. Fakültenin birimleri üzerinde genel gözetim ve denetim görevini yapar. Fakültede bilgisayar ve çıktı ortamında bilgi sisteminin oluşmasını sağlar. Bilgi sistemi için gerekli olan anketlerin hazırlanmasını ve uygulanmasını sağlar. Fakültede eğitim-öğretimin düzenli bir şekilde sürdürülmesini sağlar. Eğitim-öğretim ve araştırmalarla ilgili politikalar ve stratejiler geliştirir. Fakültenin idari ve akademik personeli için ihtiyaç duyulan alanlarda kurs, seminer ve konferans gibi etkinlikler düzenleyerek fakültenin sürekli öğrenen bir organizasyon haline gelmesi için çalışır. Fakülte değerlendirme ve kalite geliştirme çalışmalarının düzenli bir biçimde yürütülmesini sağlar. Fakültenin eğitim-öğretim sistemiyle ilgili sorunları tespit eder, çözüme kavuşturur, gerektiğinde üst makamlara iletir. Eğitim-öğretimde yükselen değerleri takip eder ve fakülte bazında uygulanmasını sağlar. Fakültede araştırma projelerinin düzenli olarak hazırlanmasını ve sürdürülmesini sağlar. Fakültedeki programların akredite edilmesi için gerekli çalışmaların yapılmasını sağlar. Fakültenin stratejik planının hazırlanmasını sağlar. Fakültenin fiziki donanımı ile insan kaynaklarının etkili ve verimli olarak kullanılmasını sağlar. Fakülte yerleşkesinde gerekli güvenlik tedbirlerinin alınmasını sağlar. Fakülteyi üst düzeyde temsil eder. Her öğretim yılı sonunda fakültenin genel durumunun işleyişi hakkında Rektöre rapor verir. Rektörün alanı ile ilgili vereceği diğer görevleri yapar.

2 Görev ve sorumluluk alanındaki faaliyetlerin mevcut iç kontrol sisteminin tanım ve talimatlarına uygun olarak yürütülmesini sağlar. Tasarruf ilkelerine uygun hareket eder. Bağlı personelin işlerini daha verimli, etken ve daha kaliteli yapmalarını sağlayacak beceri ve deneyimi kazanmaları için sürekli gelişme ve iyileştirme fırsatlarını yakalayabilmelerine olanak tanır. Dekan Yardımcısı tüm faaliyetlerin etkenlik ve verimlilik ilkelerine uygun bir şekilde yürütülmesi amacıyla çalışmalarında Dekana yardımcı olmak, Dekana, görev başında olmadığı zamanlarda vekâlet etmek ve Dekan adına işleri yürütmek. Fakülte değerlendirme ve kalite geliştirme çalışmalarını yürütür. Değerlendirme ve kalite geliştirme çalışmaları için standartların belirlenmesini sağlar. Değerlendirme ve kalite geliştirme çalışmaları için kurulların oluşturulmasını ve çalışmalarını sağlar. Değerlendirme ve kalite geliştirme çalışmalarının yıllık raporlarını hazırlar ve Dekanlığa sunar. Fakültede yürütülen programların çıktı yeterliliklerinin belirlenmesini sağlar. Fakültenin öz değerlendirme raporunu hazırlar. Fakültenin stratejik planını hazırlar. Belirlenen standartların kalitesinin geliştirilmesini sağlar. Fakültemizdeki programların akredite edilmesi için gerekli çalışmaları yapar. Fakültemizdeki programların akredite edilmesi için gelen Akreditasyon ziyaret ekibinin programını hazırlar ve yürütür. Öğretim elemanlarına Öğretim Süreci Değerlendirme Anketleri nin uygulanmasını sağlar. Öğrencilerin fakülteyi değerlendirme anketlerini hazırlar ve uygulanmasını sağlar. Eğitim-öğretim ve araştırmalarla ilgili politikalar ve stratejiler geliştirir. Öğrenci konseyi ve temsilciliği için gerekli olan seçimleri yapar. Dilek ve öneri kutularının düzenli olarak açılmasını ve değerlendirmesini yapar. Her eğitim-öğretim yılı sonunda yapılacak olan Akademik Genel Kurul sunularını hazırlar. Fakültede öğretim üyeleri tarafından yürütülen projeleri takip eder. Fakülte kütüphanesinin zenginleştirilmesini ve düzenli bir biçimde hizmet sunmasını sağlar. Fakültemizdeki özel yetenek sınavlarının yapılmasını sağlar. Fakültemizde yapılacak olan özel yetenek sınavlarının kılavuzlarının hazırlanmasını sağlar.

3 Fakültemizde yapılacak olan özel yetenek sınavları için bilgisayar programlarının yapılmasını sağlar. Özel yetenek sınav jüri üyelerinin programını hazırlar ve yürütür. Derslik kapı programları ile öğretim elemanı kapı programlarının hazırlanmasını sağlar. Öğretim elemanlarının derslerini düzenli olarak yapmalarını sağlar. Ders ücret formlarının düzenlenmesini sağlar ve kontrol eder. Dekanın görev alanı ile ilgili vereceği diğer işleri yapar. Dekana, görev başında olmadığı zamanlarda vekâlet eder. Bölüm Başkanı tüm faaliyetlerin etkenlik ve verimlilik ilkelerine uygun bir şekilde yürütülmesi amacıyla idari ve akademik işleri Bölüm içerisinde yapar. Bölüm kurullarına başkanlık eder. Bölümün ihtiyaçlarını Dekanlık Makamına yazılı olarak rapor eder. Dekanlık ile Bölüm arasındaki her türlü yazışmanın sağlıklı bir şekilde yapılmasını sağlar. Bölüme bağlı Anabilim Dalları arasında eşgüdümü sağlar. Bölümün ders dağılımının öğretim elemanları arasında dengeli bir şekilde yapılmasını sağlar. Bölümde eğitim-öğretimin düzenli bir şekilde sürdürülmesini sağlar. Ek ders ve sınav ücret çizelgelerinin zamanında ve doğru bir biçimde hazırlanmasını sağlar. Bölümün eğitim-öğretimle ilgili sorunlarını tespit eder, Dekanlığa iletir. Bölümün değerlendirme ve kalite geliştirme çalışmalarını yürütür, raporları Dekanlığa sunar. Fakülte Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Birimi ile eşgüdümlü çalışarak Bölüme bağlı programların akredite edilme çalışmalarını yürütür. Eğitim-öğretimin ve bilimsel araştırmaların verimli ve etkili bir şekilde gerçekleşmesi amacına yönelik olarak Bölümdeki öğretim elemanları arasında bir iletişim ortamının oluşmasına çalışır. Fakülte Akademik Genel Kurulu için Bölüm ile ilgili gerekli bilgileri sağlar. Her dönem başında ders kayıtlarının düzenli bir biçimde yapılmasını sağlar. Bölüm öğrencilerinin eğitim-öğretim sorunları ile yakından ilgilenir. Bölümündeki öğrenci-öğretim elemanı ilişkilerinin, eğitim-öğretimin amaçları doğrultusunda düzenli ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlar. Ders kayıtlarının düzenli bir biçimde yapılabilmesi için danışmanlarla toplantılar yapar. Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ile yönergelerin ruhuna uygun bir şekilde uygulanmasını sağlar. Öğretim elemanlarının derslerini düzenli olarak yapmalarını sağlar.

4 Anabilim Dalı Başkanı tüm faaliyetlerin etkenlik ve verimlilik ilkelerine uygun bir şekilde yürütülmesi amacıyla Anabilim Dalı ile ilgili işleri yapar. Anabilim Dalı Kuruluna başkanlık eder ve kurul kararlarını yürütür. Anabilim Dalında öğretim elemanları arasında eşgüdümü sağlar. Anabilim Dalının ders dağılımlarını öğretim elemanları arasında dengeli ve makul bir şekilde yapar. Bölüm Başkanlığı ile kendi Anabilim Dalı arasındaki her türlü yazışmanın sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlar. Ek ders ve sınav ücret çizelgelerinin zamanında ve doğru bir biçimde hazırlanmasını sağlar. Anabilim Dalında genel gözetim ve denetim görevini yapar. Anabilim Dalında eğitim-öğretimin düzenli bir şekilde sürdürülmesini sağlar. Anabilim Dalının eğitim-öğretimle ilgili sorunlarını tespit eder, Bölüm Başkanlığına iletir. Anabilim Dalındaki öğrenci-öğretim elemanı ilişkilerinin, eğitim-öğretimin amaçları doğrultusunda, düzenli ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlar. Eğitim-öğretimin ve bilimsel araştırmaların verimli ve etkili bir şekilde gerçekleşmesi amacına yönelik olarak Anabilim Dalındaki öğretim elemanları arasında uygun bir iletişim ortamının oluşmasına çalışır. Anabilim Dalında araştırma projelerinin düzenli olarak hazırlanmasını ve sürdürülmesini sağlar. Anabilim Dalı değerlendirme ve kalite geliştirme çalışmalarını yürütür. Anabilim Dalının çıktı yeterliliklerinin belirlenmesini sağlar. Anabilim Dalının öz değerlendirme raporunu hazırlar. Anabilim Dalının stratejik planını hazırlar. Anabilim dalının akredite edilmesi için gerekli çalışmaları yapar. Anabilim dalının değerlendirme ve kalite geliştirme çalışmalarının yıllık raporlarını hazırlar ve Bölüm Başkanlığına sunar. Fakülte Akademik Genel Kurulu için Anabilim Dalı ile ilgili gerekli bilgileri sağlar. Her eğitim-öğretim yarıyılında Anabilim Dalının seminer programlarını hazırlar ve Bölüm Başkanlığına sunar. Her dönem başında ders kayıtlarının düzenli bir biçimde yapılmasını sağlar Ders kayıtlarının düzenli bir biçimde yapılabilmesi için danışmanlarla toplantılar yapar. Danışmanlık yönergesinin uygulanmasını sağlar. Ders notlarının düzenli bir biçimde otomasyon sistemine girilmesini sağlar. Derslik kapı programları ile öğretim elemanı kapı programlarının hazırlanmasını sağlar.

5 Öğretim elemanlarının hazırlayacakları ders öğretim programlarının internet ortamında ilan edilmesini ve öğrencilere duyurulmasını sağlar. Öğretim elemanlarının derslerini düzenli olarak yapmalarını sağlar. ERASMUS programlarının planlanmasını ve yürütülmesini sağlar. Anabilim dalında European Credits Transfer System (ECTS- AKTS) dikkate alınarak diploma ekinin hazırlanmasını sağlar. Dekanlığın görev alanı ile ilgili vereceği diğer işleri yapar. Öğretim Üyesi tüm faaliyetlerin etkenlik ve verimlilik ilkelerine uygun bir şekilde yürütülmesi amacıyla çalışmaları yapmak. Mevcut potansiyelinin tümünü kullanarak fakülte ve bulunduğu bölümün amaç ve hedeflerine ulaşmaya çalışır. Fakültenin kalite sistemi bünyesinde kendi sorumluluğunda belirtilen faaliyetleri yerine getirir. Sorumlusu olduğu dersler ve laboratuvarlar için fakülte Dekanının talep ettiği bilgileri ve dokümanları verir. Her yarıyıl sonunda sorumlusu olduğu dersler için öğrenciler tarafından doldurulan ders değerlendirme formu sonuçlarına göre iyileştirme çalışmaları yapar. Yüksek Öğretim Kanunu ve Yönetmeliklerinde belirtilen diğer görevleri yapar. Danışmanlık ve derslerini Yükseköğretim mevzuatı ve çağdaş/gelişmiş ülke idealine sadakatle bağlı olarak en iyi şekilde yerine getirir. Kendini sürekli geliştirir; yabancı dil ve akademik bilgi seviyesi ile entelektüel donanımını geliştirme; ders dışı üniversite etkinlikleri düzenleme ve düzenlenen faaliyetlere katkı sağlama; sosyal sorumluluk projeleri yapma, topluma önder ve öğrencilerine yararlı olma çabası içinde olur. Dekan ve Bölüm Başkanı nın verdiği görevleri yapar. Öğretim Görevlisi Fakültenin vizyonu ve misyonu doğrultusunda eğitim ve öğretimi gerçekleştirmek için gerekli tüm faaliyetlerinin etkenlik ve verimlilik ilkelerine uygun bir şekilde yürütülmesi amacıyla çalışmalar yapmak. Mevcut potansiyelinin tümünü kullanarak Fakülte ve bulunduğu Bölümün amaç ve hedeflerine ulaşmaya çalışır. Fakülte kalite sistemi bünyesinde kendi sorumluluğunda belirtilen faaliyetleri yerine getirir. Sorumlusu olduğu dersler ve laboratuvarlar için Fakülte Dekanının talep ettiği bilgileri ve dokümanları verir.

6 Her yarıyıl sonunda sorumlusu olduğu dersler için öğrenciler tarafından doldurulan ders değerlendirme formu sonuçlarına göre iyileştirme çalışmaları yapar. Yüksek Öğretim Kanunu ve Yönetmeliklerinde belirtilen diğer görevleri yapar. Danışmanlık ve derslerini Yükseköğretim mevzuatı ve çağdaş/gelişmiş ülke idealine sadakatle bağlı olarak en iyi şekilde yerine getirir. Kendini sürekli geliştirir; yabancı dil ve akademik bilgi seviyesi ile entelektüel donanımını geliştirme; ders dışı üniversite etkinlikleri düzenleme ve düzenlenen faaliyetlere katkı sağlama; sosyal sorumluluk projeleri yapma, topluma önder ve öğrencilerine yararlı olma çabası içinde olur. Dekan ve Bölüm Başkanının verdiği görevleri yapar. Araştırma Görevlisi tüm faaliyetlerin etkenlik ve verimlilik ilkelerine uygun bir şekilde yürütülmesi amacıyla çalışmalar yapmak. Mevcut potansiyelinin tümünü kullanarak fakültenin ve bulunduğu bölümün amaç ve hedeflerine ulaşmaya çalışır. Fakültenin sistemi bünyesinde kendi sorumluluğunda belirtilen faaliyetleri yerine getirir. Sorumlusu olduğu laboratuvarlar için fakülte Dekanının talep ettiği bilgileri ve dokümanları verir. Sınavlarda gözetmenlik görevi yapar. Yüksek Öğretim Kanunu ve Yönetmeliklerinde belirtilen diğer görevleri yapar. Danışmanlık görevini Yükseköğretim mevzuatı ve çağdaş/gelişmiş ülke idealine sadakatle bağlı olarak en iyi şekilde yerine getirir. Kendini sürekli geliştirir; yabancı dil ve akademik bilgi seviyesi ile entelektüel donanımını geliştirme; ders dışı üniversite etkinlikleri düzenleme ve düzenlenen faaliyetlere katkı sağlama; sosyal sorumluluk projeleri yapma, topluma önder ve öğrencilerine yararlı olma çabası içinde olur. Dekan ve Bölüm Başkanının verdiği görevleri yapar.

7 İdari Personelin Görev Tanımı ve Sorumlulukları Fakülte Sekreteri Şef tüm faaliyetlerin etkenlik ve verimlilik ilkelerine uygun bir şekilde yürütülmesi amacıyla Dekanın onayından sonra uygulanmak kaydıyla idari ve mali işlerin organizasyonunu yapmak, gerekli iş ve işlemleri maiyetindeki personel ile birlikte yürütmek. Fakültede çalışan idari, teknik ve yardımcı hizmetler personeli arasında iş bölümünü sağlar, gerekli denetim-gözetimi yapar. Akademik ve idari personel ile ilgili mevzuatı bilir, değişiklikleri takip eder. Fakülte yerleşkesinde gerekli güvenlik tedbirlerini alır. Fiziki altyapı iyileştirmelerine yönelik projeler hazırlar. Resmi açılışlar, törenler ve öğrenci etkinlikleri ile ilgili hazırlıkları yapar ve sonuçlandırır. Fakültede eğitim-öğretim etkinlikleri ile sınavların (ÖSYM, AÖF vb.) güvenli bir biçimde yapılabilmesi için gerekli hazırlıkları yapar. Kurum/kuruluş ve şahıslardan Dekanlığa gelen yazıların cevaplandırılması için gerekli işlemleri yapar. Fakülte kurullarının gündemlerini hazırlatır; alınan kararların yazdırılmasını, ilgililere dağıtılmasını ve arşivlenmesini sağlar. Akademik ve idari personelin özlük hakları işlemlerinin yürütülmesini sağlar. Bilgi edinme yasası çerçevesinde basit bilgi istemi niteliğini taşıyan yazılara cevap verir. Fakülte öğrenci işlerinin düzenli bir biçimde yürütülmesini sağlar. İdari personelin birinci sicil amiri olarak sicil raporlarını doldurur. İdari personelin izinlerini fakültedeki işleyişi aksatmayacak biçimde düzenler. Dekanın imzasına sunulacak yazıları parafe eder. Fakülte için gerekli olan her türlü mal ve malzeme alımlarında taşınır kayıt kontrol yetkilisi ve ayniyat saymanı ile eşgüdümlü çalışır. Dekanlığın görev alanı ile ilgili vereceği diğer işleri yapar. fakültedeki gerekli tüm faaliyetlerin etkenlik, verimlilik ilkelerine ve görevi kapsamındaki mevzuata uygun bir şekilde yürütülmesi amacıyla bulunduğu birimin görevlerini yapar. Bulunduğu birimde gelen her türlü evrakın imza karşılığı alınmasını, kayıt edilmesini ve ilgilisine iletilmesini sağlamak, Amirin talepleri doğrultusunda incelenen evrakın ilgili alt birimlere gereğinin yapılması için dağıtımını sağlamak, Bulunduğu birimin amiri tarafından yazılması talep edilen yazıların kurallara uygun olarak kısa sürede yazılmasını sağlamak,

8 Bulunduğu birimine gelen ve dosyalanması gereken evrakı, kayıt işleminden sonra sınıflandırarak konularına göre dosyalanmasını, bulunduğu birimden havale edilerek çıkan evrakın kayıt edilerek dağıtımının yapılmasını sağlamak, Giden evrakların birer suretlerinin ilgili dosyalarda muhafazasını sağlamak, Bulunduğu birimin personelinin özlük hakları ile ilgili konuların takip edilmesini, izin ve rapor gidiş-dönüş tarihlerinin Personel Daire Başkanlığına yazıyla bildirilmesini sağlamak, Yılsonu itibariyle saklanması, yok edilmesi ve arşive gönderilmesi gereken evrakın belirlenerek söz konusu işlemlerin yerine getirilmesini sağlamak, Birimin gereksinimi olan her türlü kırtasiye malzemelerinin alınmasını, faks, fotokopi makinesi, bilgisayar vb. demirbaşın korunması ve bakımlarının yapılmasını, bunlara ait kayıtların tutulmasını sağlamak, Personele ait yıllık izin listelerinin yapılmasını ve onaya sunulmasını sağlamak, üst makamlardan birime gelen emir, talimat ve yönerge vb. duyuruları personele imza karşılığı tebliğ ederek dosyalanmasını sağlamak, Birim çalışanlarının ödenek, tazminat, masraf, yolluk ve diğer mali haklar ve izin işlemlerinin ilgili birimler ile eşgüdüm içerisinde yürütülmesini sağlamak, Gelen, giden yazıları, şikayetlerle ilgili bilgileri ve saklanması gerekli diğer belgelerin dosyalanmasını sağlamak, Bulunduğu birimin amirlerinin vereceği benzeri görevleri yapmak. Bilgisayar İşletmeni Artvin Çoruh üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak fakültenin gerekli tüm faaliyetlerinin etkenlik ve verimlilik ilkelerine uygun bir şekilde mevzuata uygun olarak büro işlemlerini yürütür. Gerekli sistem yardımıyla bilgisayarı çalıştırmak, Girdi ve çıktıları sistem gereklerine uygun olarak yapmak, Sistem arızalarını tanımlamak, girdi ve çıktıların bütünlüğünü ve doğruluğunu koruyacak biçimde düzeltici işlem yapmak, Bilgisayarda yapılan işleri belirtilen zamanlamaya göre yapmak, sistem yazılımı yapmak ve belirli zamanda yapılması gereken işleri yoğunluğuna göre bilgisayar ortamında optimumda tutmak, Sistem yazılımı ve uygulama programlarından gelen konsol mesajlarını anlayarak gereken işlemleri yapmak, Amirlerince verilen her türlü yazışmayı elektronik ortamda yazmak, Göreviyle ilgili programları kullanarak bilgisayara (data, grafik, resim, şekil, harita vb.) her türlü veriyi yüklemek, Kendisine verilen görevleri diğer personelle iş birliği içinde yürütmek, kendisine verilen bilgisayar ve diğer donanımı çalışır tutmak ve bunun için gerekli tedbirleri almak, Amirlerince verilecek benzeri nitelikteki görevleri yapmak.

9 Kütüphaneci Modern kütüphanecilik kurallarına göre kitapların katalog ve tasnifini yapmak, Süreli yayınları otomasyona işleyerek, eksik sayıları vaktinde ilgiliye bildirmek ve cilt birliği sağlananları cilde hazırlamak, Okuyucuların belli bir konuya yönelik çalışmalarında veya kütüphanedeki çalışmaları sırasında karşılaştıkları problemleri kütüphane kaynaklarından yararlanmak suretiyle cevaplamak ya da onlara kaynak göstererek çözüm getirmek, Süreli yayınları düzenli olarak zamanında kütüphaneye gelmesini sağlamak, katalog ve tasnif işlemlerinin doğruluğunu kontrol etmek ve karşılaşılan güçlüklere çözüm yolu getirmek, Derleme, bağış, devir ve resmî kurumlardan gelen kitap ve diğer yayınların gerekli işlemlerini yürütmek, Kitap ve süreli yayınların kütüphaneye girişinden okuyucu hizmetine sunulmasına kadar yapılacak işlemleri denetleyerek, sağlıklı bir biçimde okuyucu hizmetine sunulmasını sağlamak, Kütüphaneye bağlı bölüm ve servislerin teknik çalışmalarına yardımcı olmak, Kütüphaneden yararlanmalarında okuyuculara yol göstermek, Kullanıcı eğitimi, Veri tabanları seçim ve kullanımı, kütüphaneler arası ödünç verme hizmetlerini yapar, Görevin gerektirdiği konularda şube müdürlükleri ile koordineyi sağlar, Diğer personelin işbaşında yetiştirilmesini sağlamak üzere işlerin yapılış yöntemlerini ve diğer faaliyetlerle ilişkilerini açıklar, Demirbaş eşyanın korunmasından, Daire Başkanı, Şube Müdürü ve Şef in vereceği benzeri görevleri yapar.

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YÜKSEKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YÜKSEKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YÜKSEKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI Doküman No: KOS-2.3.1.1 Yürürlük Tarihi: 01.01.2014 Revizyon No/Tarih: GÖREV BİLGİLERİ Sorumlusu

Detaylı

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ Dekan Görevin Bağlı Bulunduğu Rektör Yardımcısı, Rektör Prof.Dr.İbrahim KÜRTÜL 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanununda verilen görevleri yapmak. Fakülte kurullarına

Detaylı

Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi. Adı Soyadı : Üst Yönetici/Yöneticileri : Rektör. Astları :

Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi. Adı Soyadı : Üst Yönetici/Yöneticileri : Rektör. Astları : T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU İÇ KONTROL SİSTEMİ GÖREV TANIMLARI Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi Bölümü : Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ORGANİZASYONEL BİLGİLER Adı Soyadı

Detaylı

İLGİLİ MEVZUAT 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ve 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu

İLGİLİ MEVZUAT 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ve 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu T.C. (Dekanlık) ALT BİRİM - DEKAN Amasya Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; fakültenin vizyonu, misyonu doğrultusunda eğitim ve öğretimi gerçekleştirmek için

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ 1. İŞLETME MÜDÜRÜ KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Selçuk Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü İşletme

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ HADİM MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ HADİM MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ HADİM MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Selçuk Üniversitesi Birim HADİM MYO Müdürlüğü Görevi Müdür/Harcama Yetkilisi Üst Yönetici/Yöneticileri Selçuk Üniversitesi

Detaylı

2547 Sayılı Kanunun 16 ıncı maddesinde belirtilen hususlara ilaveten Dekan ın görev, yetki ve sorumlulukları şunlardır:

2547 Sayılı Kanunun 16 ıncı maddesinde belirtilen hususlara ilaveten Dekan ın görev, yetki ve sorumlulukları şunlardır: ORGANİZASYON BİLGİLERİ Dekanlık Rektör/YÖK Başkanı Dekan 2547 Sayılı Kanunun 16 ıncı maddesinde belirtilen hususlara ilaveten Dekan ın görev, yetki ve sorumlulukları şunlardır: 1. Fakülte kurullarına başkanlık

Detaylı

--- GÖREV TANIMI YAZISI

--- GÖREV TANIMI YAZISI İŞ ÜNVANI : Yazı İşleri Sorumlusu EN YAKIN YÖNETİCİLERİ : Fakülte Sekreteri ALTINDAKİ İŞ UNVANLARI : --- ÜNVANI: Memur ÇALIŞTIĞI BÖLÜM: Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanlığı BAĞLI OLDUĞU KİŞİ / KURUL :

Detaylı

Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi. Adı Soyadı : Üst Yönetici/Yöneticileri : Rektör. Astları :

Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi. Adı Soyadı : Üst Yönetici/Yöneticileri : Rektör. Astları : T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU İÇ KONTROL SİSTEMİ GÖREV TANIMLARI Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi Bölümü : Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ORGANİZASYONEL BİLGİLER Adı Soyadı

Detaylı

GÖREV TANIM FORMU : SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ALT BİRİMİ :ENSTİTÜ MÜDÜRÜ. : Yrd.Doç.Dr. Levent KÜÇÜK BAĞLI OLDUĞU MAKAM : REKTÖRLÜK MAKAMI

GÖREV TANIM FORMU : SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ALT BİRİMİ :ENSTİTÜ MÜDÜRÜ. : Yrd.Doç.Dr. Levent KÜÇÜK BAĞLI OLDUĞU MAKAM : REKTÖRLÜK MAKAMI ALT : ENSTİTÜ MÜDÜRÜ :ENSTİTÜ MÜDÜRÜ : Yrd.Doç.Dr. Levent KÜÇÜK BAĞLI OLDUĞU MAKAM : REKTÖRLÜK MAKAMI YETKİ GÖREV VE SORUMLULUKLARI Ardahan Üniversitesi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak;

Detaylı

BAĞLI OLDUĞU KIŞI / KURUL

BAĞLI OLDUĞU KIŞI / KURUL ve Kont İşl., Şoför,Tekniker,Teknisyen, Teknisyen Yardımcısı, Hizmetli) ÜNVANI: Fakülte Sekreteri ÇALIŞTIĞI BÖLÜM: Fen Fakültesi Dekanlığı BAĞLI OLDUĞU KIŞI / KURUL : Dekan KENDISINE BAĞLI KADROLAR : ve

Detaylı

Doküman No: Yayın Tarihi: Revizyon No: Revizyon Tarihi: Görev Bölüm Başkanı Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Birol AKGÜN

Doküman No: Yayın Tarihi: Revizyon No: Revizyon Tarihi: Görev Bölüm Başkanı Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Birol AKGÜN Birim Adı: Görev Adı: Sorumluluk Alanı: Görev Tanımı: Alt Birim: Görev/İş Unvanı: Birim Yetkilisi: Görev Devri: Sorumlu Personel: Bölümleri üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak;

Detaylı

MÜDÜR T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

MÜDÜR T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu MÜDÜR Müdür Görevin Bağlı Bulunduğu Genel Sekreter Yardımcısı - Genel Sekreter - Rektör Yardımcısı - Rektör Yrd. Doç. Dr. Namık BİLİCİ 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu nda verilen görevleri yapmak. Yüksekokul

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ Revizyon No Tarihi

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ Revizyon No Tarihi GÖREVİN ADI : DEKAN 1. GÖREVİN KISA TANIMI Kocaeli Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; fakültenin vizyonu, misyonu doğrultusunda eğitim ve öğretimi gerçekleştirmek

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÖREV FORMU Üst Yönetici / Yöneticileri : Enstitü ü Rektör tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; Enstitünün vizyonu ve misyonu doğrultusunda eğitim ve öğretim hizmetlerinin yürütülmesi amacıyla

Detaylı

EFLANİ MESLEK YÜKSEKOKULU

EFLANİ MESLEK YÜKSEKOKULU EFLANİ MESLEK YÜKSEKOKULU Görevin Bağlı Bulunduğu Müdürlük Meslek Yüksekokulu Müdürü Rektör Yardımcısı- Rektör Doç. Dr. Hüseyin Avni KIRMACI 1-2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanununda verilen görevleri yapar.

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU. Çumra Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğretim Üyesi/Görevlisi. Araştırma Görevlisi

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU. Çumra Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğretim Üyesi/Görevlisi. Araştırma Görevlisi Üniversite Logosu T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU Fakülte Logosu KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Selçuk Üniversitesi Çumra Uygulamalı

Detaylı

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöç qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöç qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöç qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöç

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöç qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöç qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöç qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöç İÇ KONTROL STANDARTLARINAUYUM EYLEM PLANI KAPSAMINDAYAPILAN İŞ VE İŞLEMLER RAPORU SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMLARI 01.08.2018 x GÖREV TANIMI BİRİMİ GÖREV ADI Fakülte Dekanı GÖREV AMACI İLGİLİ

Detaylı

SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ Müdür Görevin Bağlı Bulunduğu Rektör Yardımcısı, Rektör Yrd.Doç.Dr.Eyüp ALTINÖZ 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanununda verilen görevleri yapmak. Yüksekokul kurullarına başkanlık eder ve kurul kararlarının

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ CİHANBEYLİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. CMYO Müdürlüğü Yüksekokulu Müdürü. Yüksekokul Personeli

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ CİHANBEYLİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. CMYO Müdürlüğü Yüksekokulu Müdürü. Yüksekokul Personeli T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ CİHANBEYLİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Selçuk Üniversitesi CMYO Müdürlüğü Yüksekokulu Müdürü Selçuk Üniversitesi

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ PINARHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU İÇ KONTROL SİSTEMİ GÖREV TANIMLARI. Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ PINARHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU İÇ KONTROL SİSTEMİ GÖREV TANIMLARI. Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ PINARHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU İÇ KONTROL SİSTEMİ GÖREV TANIMLARI Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi Bölümü : Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ORGANİZASYONEL BİLGİLER Adı Soyadı

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEYŞEHİR ALİ AKKANAT UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Uygulamalı Bilimler Y.O Müdürlüğü Müdür/Harcama Yetkilisi

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEYŞEHİR ALİ AKKANAT UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Uygulamalı Bilimler Y.O Müdürlüğü Müdür/Harcama Yetkilisi T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEYŞEHİR ALİ AKKANAT UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Selçuk Üniversitesi Uygulamalı Bilimler

Detaylı

T.C. ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü AD SOYAD T.C. KADRO GÖREVLERİ * UNVANI Görevin Kısa Tanımı Üniversite üst yönetimi tarafından belirlenen vizyon, misyon, amaçlar ve hedeflere uygun olarak; Enstitü nün eğitim-öğretim, araştırma ve topluma

Detaylı

4.2. Görev Tanımları Yüksekokul Müdürü Görev Tanımı

4.2. Görev Tanımları Yüksekokul Müdürü Görev Tanımı 4.2. Görev Tanımları 4.2.1. Yüksekokul Müdürü Görev Tanımı GÖREVİN KISA TANIMI. Adı Soyadı : Ahmet ŞENGÖNÜL Görevi : Meslek Yüksek Okulu Müdürü Üst Yönetici/Yöneticileri : Rektör Astları : Akademik ve

Detaylı

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ GEMLİK ASIM KOCABIYIK MESLEK YÜKSEKOKULU BİRİM GÖREV TANIMLARI

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ GEMLİK ASIM KOCABIYIK MESLEK YÜKSEKOKULU BİRİM GÖREV TANIMLARI BİRİM: T.C. Meslek Yüksekokulu Müdürü Rektörlük Uludağ Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; Meslek Yüksekokulunun vizyonu, misyonu doğrultusunda eğitim ve öğretimi

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SAFİYE ÇIKRIKÇIOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ GÖREV TANIMI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SAFİYE ÇIKRIKÇIOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ GÖREV TANIMI 1 - GÖREVLİNİN ADI : 2 - GÖREVİN ADI : Meslek Yüksekokulu Müdürü YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ GÖREV TANIMI 3 - GÖREVİN KAPSAMI : Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu 4- GÖREVİN KISA TANIMI : Erciyes Üniversitesi

Detaylı

Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları

Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları GÖREV TANIMLARI KURUM BİLGİLERİ Astları Dekan / Harcama Yetkilisi Rektörü Fakülte Akademik ve İdari Personeli 26.12.2007 tarihli ve 26738 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu İç Kontrol Standartları üst

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÜNEYSINIR MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Güneysınır Meslek Yüksekokulu Meslek Yüksekokulu Müdürü

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÜNEYSINIR MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Güneysınır Meslek Yüksekokulu Meslek Yüksekokulu Müdürü T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÜNEYSINIR MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Selçuk Üniversitesi Güneysınır Meslek Yüksekokulu Meslek Yüksekokulu

Detaylı

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Yabancı Diller Yüksekokulunda Görevli İdari ve Akademik Personellerin görevleri aşağıdaki şekilde hüküm altına alınmıştır. 1) İç kontrol sisteminin kurulması, standartlarının

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI. Edebiyat Fakültesi Dekanlığı Dekan/Harcama Yetkilisi

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI. Edebiyat Fakültesi Dekanlığı Dekan/Harcama Yetkilisi T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanlığı Dekan/Harcama Yetkilisi Selçuk

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Selçuk Üniversitesi Birim Mimarlık Fakültesi Dekanlığı Görevi Dekan/Harcama Yetkilisi Üst Yönetici/Yöneticileri Selçuk Üniversitesi

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEYŞEHİR ALİ AKKANAT İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEYŞEHİR ALİ AKKANAT İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEYŞEHİR ALİ AKKANAT İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat İşl. Fak. Dekanlığı

Detaylı

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ. Taşova Meslek Yüksekokulu GÖREV TANIMI

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ. Taşova Meslek Yüksekokulu GÖREV TANIMI T.C. BİRİMİ: GÖREV ADI: Yüksekokul Müdürü GÖREV AMACI: Amasya Üniversitesi nin misyon, vizyon, amaç ve ilkeleri ile Amasya Taşova Meslek Yüksekokulunun misyon ve vizyonu doğrultusunda, ilgili mevzuat çerçevesinde,

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ AKŞEHİR İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI. AKŞEHİR İİBF Dekanlığı Dekan/Harcama Yetkilisi

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ AKŞEHİR İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI. AKŞEHİR İİBF Dekanlığı Dekan/Harcama Yetkilisi Dekan/Harcama Yetkilisi Rektörü Fakülte Personeli n Tanımı üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; fakültenin vizyonu, misyonu doğrultusunda eğitim ve öğretimi gerçekleştirmek

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü GÖREV TANIMI FORMU

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü GÖREV TANIMI FORMU Adı Soyadı : Fiili Görev Unvanı : Enstitü ü Üst Yönetici / Yöneticileri : Rektör Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; Enstitünün vizyonu ve misyonu doğrultusunda

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü GÖREV TANIMI FORMU

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü GÖREV TANIMI FORMU Adı Soyadı : Fiili Görev Unvanı : Enstitü ü Bölümü/Birimi : Üst Yönetici / Yöneticileri : Rektör Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; Enstitünün vizyonu ve

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI A. SORUMLULUKLAR

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI A. SORUMLULUKLAR Birim : Astları : Dekan Rektör Fakültenin tüm akademik ve idari personeli A. SORUMLULUKLAR 1. Fakülte kurullarına başkanlık etmek, fakülte kurullarının kararlarını uygulamak ve fakülte birimleri arasında

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI. Ziraat Fakültesi Dekanlığı Dekan/Harcama Yetkilisi

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI. Ziraat Fakültesi Dekanlığı Dekan/Harcama Yetkilisi ZİRAAT FAKÜLTESİ LIĞI Üst Dekan/Harcama Yetkilisi Rektörü Fakülte Personeli n Tanımı üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; fakültenin vizyonu, misyonu doğrultusunda eğitim ve

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İÇ KONTROL SİSTEMİ GÖREV TANIMLARI. Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi. Bölümü : Enstitü Müdürlüğü

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İÇ KONTROL SİSTEMİ GÖREV TANIMLARI. Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi. Bölümü : Enstitü Müdürlüğü T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İÇ KONTROL SİSTEMİ GÖREV TANIMLARI Doküman No: Yürürlük Tarihi: Revizyon Tarih/No: Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi Bölümü : Enstitü Müdürlüğü Adı

Detaylı

EK-3 ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI FORMU

EK-3 ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI FORMU GÖREV TANIMI FORMU BAĞLI BİRİMİ : Dekanlık : Dekan ADI SOYADI : Prof.Dr.Abdulrezak ALTUN 1. Dekan, Aşağıda yazılı olan bütün bu görevleri kanunlara ve yönetmeliklere uygun olarak yerine getirirken, Rektöre

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ İÇİNDEKİLER ORGANİZASYON YAPISI... 1 İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ 2 İŞ ÜNVANI: DEKAN... 3 İş Tanımı:... 3 Görev ve Sorumlulukları:...

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ AKŞEHİR KADİR YALLAGÖZ SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Akşehir Kadir YALLAGÖZ SYO Müdürlüğü Müdür/Harcama Yetkilisi

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ AKŞEHİR KADİR YALLAGÖZ SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Akşehir Kadir YALLAGÖZ SYO Müdürlüğü Müdür/Harcama Yetkilisi Üst Yönetici/Yöneticileri Müdür/Harcama Yetkilisi Rektörü Yüksekokul Personeli Bu görev tanımı formu; 26.12.2007 tarihli ve 26738 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu İç Kontrol Standartları Tebliği ile

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEYŞEHİR ALİ AKKANAT MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEYŞEHİR ALİ AKKANAT MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEYŞEHİR ALİ AKKANAT MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Selçuk Üniversitesi Birim Beyşehir A.A.MYO Müdürlüğü Görevi Müdür/Harcama Yetkilisi Üst Yönetici/Yöneticileri

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İÇ KONTROL SİSTEMİ GÖREV TANIMLARI. Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi. Bölümü : Enstitü Müdürlüğü

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İÇ KONTROL SİSTEMİ GÖREV TANIMLARI. Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi. Bölümü : Enstitü Müdürlüğü T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İÇ KONTROL SİSTEMİ GÖREV TANIMLARI Doküman No: Yürürlük Tarihi: Revizyon Tarih/No: Ünitesi : Kırklareli Üniversitesi Bölümü : Enstitü Müdürlüğü Adı

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ GÖREV TANIMLARI. Dekan

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ GÖREV TANIMLARI. Dekan YERİNE BAKACAK PERSONEL Dekan Rektör Dekan Yardımcıları, Bölüm Başkanlıkları, Öğretim üyeleri, Fakülte Sekreteri, Bölüm Sekreteri ve Dekanlık Bürosu Dekan Yardımcıları/ Bölüm Başkanları/ Öğretim üyeleri

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEYŞEHİR ALİ AKKANAT MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEYŞEHİR ALİ AKKANAT MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEYŞEHİR ALİ AKKANAT MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Selçuk Üniversitesi Beyşehir A.A.MYO Müdürlüğü Müdür/Harcama

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÖREV TANIMLARI

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÖREV TANIMLARI OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÖREV TANIMLARI 1 İÇİNDEKİLER 1. Müdürlüğü... 3 1.1. Enstitü Sekreterliği... 5 1.2. Enstitü Kurulu... 7 1.3. Enstitü Yönetim Kurulu... 8 1.4. Mali

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ. İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi. İç Kontrol Sistemi Organizasyon El Kitabı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ. İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi. İç Kontrol Sistemi Organizasyon El Kitabı 4.2.Görev Tanımları 4.2.1.Dekan Görev Tanımı İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ GÖREV FORMU Yönetici/Yöneticileri Astları Prof. Dr. Mahmut KARTAL İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Rektör Akademik

Detaylı

Birim Görev Tanımları. 1- İlahiyat Fakültesi Dekanlığı

Birim Görev Tanımları. 1- İlahiyat Fakültesi Dekanlığı Birim Görev Tanımları 1- Fakülte Sekreterliği Fakülte Taşınır Kayıt ve Kontrol Fakülte Yazı İşleri Fakülte Tahakkuk İşleri Bölüm Başkanlıkları üst yönetim tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak;

Detaylı

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Doküman No : MHN-GT-001 DEKAN Prof. Dr. Ahmet TÜRK Fakültenin ve birimlerinin temsilcisi olan dekan, rektörün önereceği, üniversite içinden veya dışından üç profesör arasından Yükseköğretim Kurulunca üç

Detaylı

ERÜ İLAHİYAT FAKÜLTESİ İŞ TANIMI, GÖREV, YETKİ ve SORUMLULUKLARI

ERÜ İLAHİYAT FAKÜLTESİ İŞ TANIMI, GÖREV, YETKİ ve SORUMLULUKLARI ERÜ İLAHİYAT FAKÜLTESİ İŞ TANIMI, GÖREV, YETKİ ve SORUMLULUKLARI ÜNVANI: DEKAN Fakültenin ve birimlerinin temsilcisi olan Dekan, Üniversite Rektörü nün önereceği, üniversite içinden veya dışından üç profesör

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ Şubat /2017 1 İÇİNDEKİLER ORGANİ)ASYON YAPISI İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ İŞ ÜNVANI: MÜDÜR İş Taıı: Görev ve Sorululukları:

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ. Görev Tanımları ve Görev Dağılımları

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ. Görev Tanımları ve Görev Dağılımları OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Görev Tanımları ve Görev Dağılımları 1. Alt Fakülte Sekreterliği Fakülte Özlük İşleri Fakülte Taşınır Kayıt ve Kontrol Fakülte Yazı

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ İÇİNDEKİLER ORGANİZASYON YAPISI... 1 İŞ TANIMLARI VE GEREKLERİ... 2 İŞ ÜNVANI: DEKAN... 3 İş Tanımı:... 3 Görev ve Sorumlulukları:...

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU Astları : : Rektör : Fakültedeki tüm öğretim üye ve elemanları ile tüm idari personel Fakülte ve birimlerinin sorumlusudur. kendisine çalışmalarında yardımcı olmak üzere Fakültenin kadrolu öğretim üyeleri

Detaylı

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Diyarbakır Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Diyarbakır Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü 3.4 GÖREV TANIMLARI 3.4.1 YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ GÖREV TANIMI GÖREVİN ADI : Meslek Yüksek Okulu Müdürü GÖREVİN KAPSAMI : Meslek Yüksekokulu GÖREVİN KISA TANIMI Dicle Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİ ASTLARI GENEL SEKRETERLİĞİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ GENEL SEKRETER YARDIMCISI, GENEL SEKRETER, REKTÖR YARDIMCILARI VE REKTÖR PERSONELLERİ Selçuk Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve

Detaylı

BATMAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ ORGANİZASYON YAPISI

BATMAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ ORGANİZASYON YAPISI BATMAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ ORGANİZASYON YAPISI 2016 ÖNSÖZ 4 Organizasyon Şeması 5 Dekanı İş Tanımı 6-7-8 Görev ve Sorumlulukları Yetkileri Dekan Yardımcısı İş Tanımı 9-10-11 Görev

Detaylı

İŞ ÜNVANI: DEKAN GÖREV VE SORUMLULUKLARI:

İŞ ÜNVANI: DEKAN GÖREV VE SORUMLULUKLARI: İŞ ÜNVANI: DEKAN İŞ TANIMI: Fakültenin ve birimlerinin temsilcisi olan dekan, rektörün önereceği, üniversite içinden veya dışından üç profesör arasından Yükseköğretim Kurulunca üç yıl süre ile seçilir

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI Hazırlayan: Binali KOÇ, C.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü 58140 SİVAS. Adı Soyadı : Ünitesi : İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Görevi : Üst Yönetici/Yöneticileri : Rektör Astları : Şube Müdürü, Ayniyat

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ ADI SOYADI: Prof. Dr. Hidayet OĞUZ KADRO UNVANI: Dekan GÖREVİN KISA TANIMI: Necmettin Erbakan

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Temel İş ve Sorumluluklar

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Temel İş ve Sorumluluklar Astları n Amacı : MÜDÜRLÜK : Müdür : Rektör : Enstitünün tüm akademik ve idari personeli : Enstitüde yürütülen her türlü işlemlerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlamak. Enstitü misyon ve vizyonunu

Detaylı

YÜKSEKOKUL SEKRETERİ VEKÂLET EDECEK GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI:

YÜKSEKOKUL SEKRETERİ VEKÂLET EDECEK GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI: YÜKSEKOKUL SEKRETERİ Doküman No SİÜ.GT-122 Sayfa 1/2 : Yüksekokul Müdürüne bağlı görev yapar. : Şef Yüksekokulun idari yapısının kurulması, yönetilmesi ve denetlenmesini sağlamak, kurullara katılmak, bütçeyi

Detaylı

MÜDÜR T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

MÜDÜR T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu MÜDÜR Müdür Görevin Bağlı Bulunduğu Genel Sekreter Yardımcısı - Genel Sekreter - Rektör Yardımcısı - Rektör Yrd. Doç. Dr. Namık BİLİCİ Görev ve Sorumlulukları 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu nda verilen

Detaylı

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Yabancı Diller Yüksekokulunda Görevli İdari ve Akademik Personellerin görevleri aşağıdaki şekilde hüküm altına alınmıştır. 1) İç kontrol sisteminin kurulması, standartlarının

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ ADI SOYADI : Prof. Dr. Mehmet AKGÜL KADRO UNVANI : Dekan ve öğretimi gerçekleştirmek için gerekli

Detaylı

Doküman No: Yayın Tarihi: Revizyon No: Revizyon Tarihi: Görev Dekan Dekan Yardımcısı Öğr. Gör. Abdulqadir Adem MOHAMMED

Doküman No: Yayın Tarihi: Revizyon No: Revizyon Tarihi: Görev Dekan Dekan Yardımcısı Öğr. Gör. Abdulqadir Adem MOHAMMED Birim Adı: Görev Adı: Sorumluluk Alanı: Görev Tanımı: Alt Birim: Görev/İş Unvanı: Birim Yetkilisi: Görev Devri: Sorumlu Personel: Öğretim Görevlisi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Ziraat Fakültesi Dekanlığı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Ziraat Fakültesi Dekanlığı ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Ziraat Fakültesi Dekanlığı GÖREVİN ADI GÖREVİN KAPSAMI : Dekan : Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi 1. GÖREV VE SORUMLULUKLAR 1. Fakülte kurullarına

Detaylı

İŞ/GÖREV TANITIM FORMU DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROFESÖR (DEKAN) REKTÖR

İŞ/GÖREV TANITIM FORMU DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROFESÖR (DEKAN) REKTÖR ÖĞRETİM ÜYESİ PROFESÖR (DEKAN) REKTÖR Üniversitesinin amaç ve ilkelere uygun olarak; Fakültenin vizyonu, misyonu doğrultusunda eğitim ve öğretimi gerçekleştirmek için gerekli tüm faaliyetlerinin etkenlik

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ KADINHANI FAİK İÇİL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Kadınhanı Faik İçil Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Müdür/Harcama Yetkilisi

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ KADINHANI FAİK İÇİL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Kadınhanı Faik İçil Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Müdür/Harcama Yetkilisi T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ KADINHANI FAİK İÇİL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Selçuk Üniversitesi Kadınhanı Faik İçil Meslek Yüksekokulu

Detaylı

ADI SOYADI GÖREVİ. Müdür ASTLARI

ADI SOYADI GÖREVİ. Müdür ASTLARI MÜDÜR Dr.Öğr.Üyesi Fehmi TURGUT Rektör Yardımcısı ASTLARI Yüksekokulun tüm akademik ve idari birimleri T.C. Karadeniz Teknik Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç, ilke ve talimatlara uygun

Detaylı

İŞ/GÖREV TANIM FORMU. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Öğretim Hizmetleri Sınıfı Enstitü Müdürü Rektör KURUM BİRİM SINIFI

İŞ/GÖREV TANIM FORMU. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Öğretim Hizmetleri Sınıfı Enstitü Müdürü Rektör KURUM BİRİM SINIFI İŞ/GÖREV TANIM FORMU KURUM Eğitim Öğretim Hizmetleri Sınıfı Enstitü Müdürü Rektör İş/Görev Kısa Tanımı: Düzce Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; Enstitünün vizyonu,

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ DEVELİ HÜSEYİN ŞAHİN MESLEK YÜKSEKOKULU

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ DEVELİ HÜSEYİN ŞAHİN MESLEK YÜKSEKOKULU YETKİ, GÖREV VE SORUMLULUKLAR ERCİYES ÜNİVERSİTESİ DEVELİ HÜSEYİN ŞAHİN MESLEK YÜKSEKOKULU 2016 Tlf: 90 352 621 9899-90 352 621 9091 Fax:+90 352 621 9515 http://dmyo.erciyes.edu.tr 38400 Develi/ Kayseri/Türkiye

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ. Personel Görev Tanımları ve Görev Dağılımları

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ. Personel Görev Tanımları ve Görev Dağılımları OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Personel Görev Tanımları ve Görev Dağılımları 1. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı (Prof. Dr. Zeynep TÜRK) İktisadi ve İdari

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ORGANİZASYON YAPISI

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ORGANİZASYON YAPISI İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ORGANİZASYON YAPISI İÇİNDEKİLER İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ... 1 EĞİTİM FAKÜLTESİ... 1 ORGANİZASYON YAPISı... 1 ÖNSÖZ... 7 İŞ ÜNVANI: DEKAN... 11 İş Tanımı:... 11 Görev ve Sorumlulukları:...

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMI FORMU FAKÜLTE DEKANI SORUMLULUKLARI

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMI FORMU FAKÜLTE DEKANI SORUMLULUKLARI SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMI FORMU FAKÜLTE DEKANI SORUMLULUKLARI 1- Fakültenin ve birimlerinin temsilcisi olan Fakülte Dekanı Rektör tarafından 3 yıl süre ile atanır. Fakülte Dekanı kendisine

Detaylı

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Yabancı Diller Yüksekokulunda Görevli İdari ve Akademik Personellerin görevleri aşağıdaki şekilde hüküm altına alınmıştır. 1) İç kontrol sisteminin kurulması, standartlarının

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ . Adı Soyadı : Görevi : Üst Yönetici/Yöneticileri : Rektör Astları : Enstitü Anabilim Dalı Akademik ve İdari Personel Cumhuriyet Üniversitesi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; Enstitünün

Detaylı

EK:2 T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU. TOBB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu. Meslek Yüksekokulu Müdürü. Görevin Bağlı Bulunduğu Unvan

EK:2 T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU. TOBB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu. Meslek Yüksekokulu Müdürü. Görevin Bağlı Bulunduğu Unvan Müdürlük Meslek Yüksekokulu Müdürü Rektör Dr.Öğr.Üyesi Mehmet BOY 1-Yüksekokul Kurullarına başkanlık etmek, Yüksekokul Kurullarının kararlarını uygulamak ve birimler arasında düzenli çalışmayı sağlamak.

Detaylı

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Bingöl Üniversitesi Bölümü

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Bingöl Üniversitesi Bölümü Bölümü ORGANİZASYONEL Görevi BİLGİLER Üst Rektör FBE Akademik ve İdari Personeli 26/12/2007 tarihli ve 26738 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu İç Kontrol Standartları Tebliği ile kamu idarelerinde

Detaylı

Akademik ve idari hizmetlere ilişkin olarak BAUN birimleriyle yapılan yazışmaların hazırlanmasını ve Dekan onayına sunulmasına sağlamak,

Akademik ve idari hizmetlere ilişkin olarak BAUN birimleriyle yapılan yazışmaların hazırlanmasını ve Dekan onayına sunulmasına sağlamak, Prof.Dr. Ziya İLHAN Dekan :0266 6136692 Dahili: 101 Prof. Dr. Musa KARAMAN Dekan Yard. : 0266 6136692 Dahili: 104 Yard. Doç. Dr. Muharrem EROL Dekan Yard. : 0266 6136692 Dahili: 105 Fakülte Sekreterliği

Detaylı

Stratejik planı hazırlamak ve uygulanabilirliğini kontrol etmek,

Stratejik planı hazırlamak ve uygulanabilirliğini kontrol etmek, ( ) Enstitü kurullarına başkanlık etmek, enstitü kurullarının kararlarını uygulamak ve enstitü birimleri arasında düzenli çalışmayı sağlamak, Her öğretim yılı sonunda ve istendiğinde enstitü genel durumu

Detaylı

İTFAİYE BAKIM ONARIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ I. KISIM GENEL ESASLAR

İTFAİYE BAKIM ONARIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ I. KISIM GENEL ESASLAR İTFAİYE BAKIM ONARIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ I. KISIM GENEL ESASLAR Amaç Madde 1 Belediye İtfaiye Yönetmeliği kapsamında İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı her türlü araç, makine ve ekipmanın bakım onarımını planlamak,

Detaylı

T.C AMASYA ÜNİVERSİTESİ TAŞOVA MESLEK YÜKSEKOKULU GÖREV TANIMLARI

T.C AMASYA ÜNİVERSİTESİ TAŞOVA MESLEK YÜKSEKOKULU GÖREV TANIMLARI BİRİMİ: Taşova Meslek Yüksekokulu GÖREV ADI: Yüksekokul Müdürü T.C GÖREV AMACI: Amasya Üniversitesi nin misyon, vizyon, amaç ve ilkeleri ile Amasya Taşova Meslek Yüksekokulunun misyon ve vizyonu doğrultusunda,

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ AKŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. AKŞEHİR MYO Müdürlüğü Müdür/Harcama Yetkilisi. Yüksekokul Personeli

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ AKŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. AKŞEHİR MYO Müdürlüğü Müdür/Harcama Yetkilisi. Yüksekokul Personeli T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ AKŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Selçuk Üniversitesi AKŞEHİR MYO Müdürlüğü Müdür/Harcama Yetkilisi

Detaylı

Fakülte Sekreteri. İdari Birim Personeli

Fakülte Sekreteri. İdari Birim Personeli Sayfa 1 / 5 Birim Adı Alt Birim Adı Görev Unvanı Fakülte Sekreterliği Personel İşleri Şube Müdürü ve Memuru Görevin Bağlı Olduğu Unvan Astlar Vekâlet/Görev Devri - İdari Birim Personeli Görev Alanı İzmir

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ KADINHANI FAİK İÇİL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI MÜDÜR. Meslek Yüksekokulu Personeli

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ KADINHANI FAİK İÇİL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI MÜDÜR. Meslek Yüksekokulu Personeli Doküman No KMYO/GT01 Müdür/Harcama Yetkilisi Rektörü Meslek Yüksekokulu Personeli n Tanımı üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; Meslek Yüksekokulunun vizyonu, misyonu doğrultusunda

Detaylı

TC GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Temel İş ve Sorumluluklar

TC GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI FORMU. Temel İş ve Sorumluluklar TC Astları n Amacı : MÜDÜRLÜK : Müdür : Rektör : Enstitünün tüm akademik ve idari personeli : Enstitüde yürütülen her türlü işlemlerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlamak Enstitü misyon ve vizyonunu

Detaylı

EK:2 T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU. Safranbolu Turizm Fakültesi. Fakülte Dekanı. Görevin Bağlı Bulunduğu Unvan

EK:2 T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU. Safranbolu Turizm Fakültesi. Fakülte Dekanı. Görevin Bağlı Bulunduğu Unvan Görevin Bağlı Bulunduğu Dekanlık Fakülte Dekanı Rektör Prof. Dr. Levent AYTEMİZ Fakülte kurullarına başkanlık etmek, Fakülte Kurullarının kararlarını uygulamak ve Fakülte birimleri arasında düzenli çalışmayı

Detaylı

İŞ/GÖREV TANITIM FORMU DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİ PROFESÖR (DEKAN) REKTÖR

İŞ/GÖREV TANITIM FORMU DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİ PROFESÖR (DEKAN) REKTÖR ÖĞRETİM ÜYELERİ PROFESÖR (DEKAN) REKTÖR Düzce Üniversitesinin amaç ve ilkelere uygun olarak; Fen Edebiyat Fakültesinin vizyonu, misyonu doğrultusunda eğitim ve öğretimi gerçekleştirmek için gerekli tüm

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ SARAYÖNÜ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ SARAYÖNÜ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Üniversite Logosu T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ SARAYÖNÜ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Yüksekokul Logosu KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Selçuk Üniversitesi Birim Sarayönü MYO Müdürlüğü Görevi Müdür/Harcama Yetkilisi

Detaylı

İşin Adı: KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI. İşin Kodu: İşi Yapan İşgörenin Bağlı Bulunduğu İlk Yönetici: Genel Sekreter Tarih:

İşin Adı: KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI. İşin Kodu: İşi Yapan İşgörenin Bağlı Bulunduğu İlk Yönetici: Genel Sekreter Tarih: Daire Başkanı: Ali AYGÜN İşi Yapan İşgörenin Bağlı Bulunduğu İlk Yönetici: Genel Sekreter Tarih: 13.07.2015 1. Kütüphane hizmetlerinin aksamadan yürütülmesi için çalışan elemanlar arasında iş bölümü yapmak

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ KARAPINAR AYDOĞANLAR MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları

T.C. SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ KARAPINAR AYDOĞANLAR MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Üst Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Müdür/Harcama Yetkilisi Rektörü Yüksekokul Personeli üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; yüksekokulun vizyonu, misyonu doğrultusunda eğitim

Detaylı

BİRİM GÖREV TANIMLARI

BİRİM GÖREV TANIMLARI BAĞLI OLDUĞU GÖREVİN KISA TANIMI: Keles Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Yüksekokul Müdürü Üniversite Rektörü tarafından atanmış Yüksekokul Müdürü birimin en üst idare amiridir.

Detaylı

YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ve 2547 Sayılı YÖK da belirtilen niteliklere sahip olmak.

YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ve 2547 Sayılı YÖK da belirtilen niteliklere sahip olmak. YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ Doküman No SİÜ.GT-120 Sayfa 1 VEKALET EDECEK : Rektöre bağlı görev yapar : Müdür Yardımcısı Yüksekokul Kurullarına başkanlık etmek, ilgili kurulların karar ve birimler arasında düzenli

Detaylı

İÇ KONTROL SİSTEMİ BİRİM GÖREV TANIMLARI T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ BİRİM GÖREV TANIMLARI

İÇ KONTROL SİSTEMİ BİRİM GÖREV TANIMLARI T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ BİRİM GÖREV TANIMLARI İÇ KONTROL SİSTEMİ T.C. BAĞLI OLDUĞU Rektörlük Meslek Yüksekokulu Müdürü Uludağ Üniversitesi üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; Meslek Yüksekokulunun özgörevi ve uzgörüsü

Detaylı

657 Sayılı Kanunda ve 2547 Sayılı Kanunda belirtilen niteliklere haiz olmak

657 Sayılı Kanunda ve 2547 Sayılı Kanunda belirtilen niteliklere haiz olmak İŞİN ADI : DEKAN İŞ KODU: 44915592.1 Tanımı Yapan: 2547 Sayılı Kanun REKTÖR 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 16 maddesi ile tanımlanır. Atanması: Fakültenin ve birimlerinin temsilcisi olan dekan, rektörün

Detaylı

S.Ü. SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜSKEKOKULU GÖREV DAĞILIMLARI

S.Ü. SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜSKEKOKULU GÖREV DAĞILIMLARI Üst Birim Birim KURUM BİLGİLERİ Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Meslek Yüksekokulu Müdürü / Harcama Yetkilisi Selçuk Üniversitesi

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ KADINHANI FAİK İÇİL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ KADINHANI FAİK İÇİL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ MESLEK YÜKSEKOKULU LÜĞÜ Müdür/Harcama Yetkilisi Rektörü Meslek Yüksekokulu Personeli n Tanımı üst yönetimi tarafından belirlenen amaç ve ilkelere uygun olarak; Meslek Yüksekokulunun vizyonu, misyonu doğrultusunda

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları KURUM BİLGİLERİ Üst Birim Birim Görevi Üst Yönetici/Yöneticileri Astları Selçuk Üniversitesi TBMYO MYO Müdürü Selçuk Üniversitesi Rektörü Yüksekokulu Sekreteri ve Müdür Yardımcıları ve Personeller Bu görev

Detaylı