Opcode Yazılım. Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Opcode Yazılım. Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir."

Transkript

1

2 Opcode Yazılım Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir. Şirketin çalışma alanları arasında; Nükleer tıp sektörüne yönelik otomasyon yazılımları, Mobil bankacılık uygulamaları, Gömülü cihaz yazılımları, İşletme yönetim yazılımları bulunmaktadır. Şirket, geliştirdiği tüm yazılımları Nebula Platform u üzerinden inşaa eder. Nebula Platformu; Türkiye nin en güçlü, OSGI mimarisine sahip otomasyon yazılım platformudur. Bu platform, esnek yapısı sayesinde sürekli büyüyebilen yazılımlar hazırlanmasına imkan sunar. Böylece müşteriler, kendi ihtiyaçlarına göre yazılım talep edebilirler. Copyright (c) Opcode Yazılım Opcode Yazılım, bildirimde bulunmadan ürünlerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

3 Hızlı, kolay, sorunsuz Oldukça basit kullanıcı arayüzü sayesinde, personelleriniz kolaylıkla DIAS ı kullanabilirler. DIAS, size her konuda seçenek imkanı sunar. İster el terminali kullanın, ister cep telefonu Sipariş Takip Kendinden yazıcılı Android li POS cihazlarımız sayesinde, fazladan yazıcı satın almanıza gerek yok. Sisteme istediğiniz gibi personel, yemek ve masa ekleyip, çıkartabilirsiniz. Bu işlemleri yapabilmek için hiçbir teknik destek almaya ihtiyacınız yok. Garsonlarınız, siparişleri hızlı ve kolay bir şekilde alabilirler. Bu işlemi mümkün olduğu kadar hızlı yapabilmek için el terminali mobil uygulamasında, yazı ile arama, ses ile sipariş verebilme ve menüden sipariş verebilme gibi özellikler ekledik. Ayrıca, yemek listesinin en üst sırasında, işletmenizde en çok tercih edilen ürünler yer almaktadır. * Bahsedilen özelliklerin kullanımında kaleme ihtiyaç duyulmaz. ** Sesli sipariş yeteneği, menüdeki yemeklerin, adetleri ile birlikte otomatik seçilmesi ve garson onayından sonra gönderilmesi prensibiyle çalışır.

4 Daha hızlısı yok Hızlı sipariş vermenin, işletmeniz için çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle DIAS platformuna ses ile sipariş girebilme özelliğini ekledik. Ses ile Sipariş Girebilme Siparişleri menüde tek tek bulmakla zaman kaybetmeyin. DIAS a sipariş vermek istediğiniz yemeği ve adedini söyleyin, o siparişi sizin için oluştursun. Siz sadece gönderin. * Ses ile sipariş girebilme özelliği gürültülü ortamlarda bile sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.

5 Yemeklerinizi hızlı servis edin Yemek Hazırlandı Mutfakta hazırlanan yemeklerden, garsonlarınız nasıl haberdar oluyor? Müşteriye geç ulaştırılan siparişler, işletmenizin kalitesini düşürmüyor mu? Daha kaliteli bir hizmet sunmak, işletmenizin gücüne güç katacak. Bildirimi Garsonlarınız siparişleri oluştursun ve müşterilerinizle ilgilenmeye devam etsin. Aşçılar, hazırlanan yemeği seçerek, garsonlara yemek hazırlandı bildirimi gönderebilirler. Yemek hazırlandı bildirimi, yalnızca siparişi oluşturan garsonun el terminaline gelir. Böylece garson, siparişin hazır olduğundan anında haberdar olur ve müşterilere, yemeği sıcak bir şekilde servis edebilir.

6 Karlılığınızı arttırın DIAS, hangi malzemeden ne kadar ihtiyacınız olduğunu tespit eder. Eğer azalan bir malzeme varsa sizi uyarır. İstediğiniz zaman aralığındaki maliyet analizini, grafiksel olarak görebilirsiniz. Böylece, gerçekten ne kadar kâr elde ettiğinizi, değerlendirme şansınız olur. Maliyet - Analiz Yemek hazırlanmasında kullanılan malzemelerin, verimlilik ve zayi oranlarını size sunar. Böylece doğru miktarda malzeme alımı konusunda sizi yönlendirir. Seçeceğiniz bir yemeği, mevcut malzemelerle ne kadar süre üretebileceğinizi DIAS a sorun * Menüdeki tüm yemeklerin, günlük ortalama tüketim istatistiğine dayanarak, bilgilendirme yapılır.

7 Telsize gerek duymadan haberleşin Bas - Konuş İşletmelerde en çok karşılaşılan sorunlardan bir tanesi, çalışanlar arasındaki iletişim eksikliğidir. İşletme içi haberleşmeyi sağlamak amacıyla birçok işletme, telsiz sistemleri tercih etmek zorunda kalmıştır. Ancak telsiz kullanımı maliyetli bir tercihtir. Ayrıca yapılan konuşmalar, konuyla ilgisi olmayan personeli de meşgul eder. İşte tüm bu nedenlerden dolayı,dias a bas-konuş özelliği ekledik. Böylece sizleri hem telsiz alımınızdan kaynaklanan maliyetlerden kurtardık, hem de işletme içi iletişimin kesintisiz olmasını sağladık. * Bas-konuş özelliği, bluetooth kulaklıklı mikrofon gerektirir.

8 İşletmenizin gidişatını takip edin İşletmeniz ile ilgili her türlü raporu DIAS size sunar. Böylece işletmenizin güçlü ve zayıf yönlerini anında tespit edebilirisiniz. DIAS ın sunduğu raporlardan bazıları şunlardır; Ödeme tiplerine göre raporlama (Nakit, kredi kartı, multinet vb.) Detaylı Raporlama Personellere göre raporlama Yemeklere göre raporlama Mutfaklara göre raporlama (Dünya mutfağı, Türk Mutfağı, Pastahane vb.) Mutfak bölümlerine göre raporlama (Kebap,Pide, Nargile,İçecek vb.) Katlara (Alanlara) göre raporlama Masalara göre raporlama Saatlere göre raporlama

9 İşletmeniz, sizinle iletişime geçsin Sizin belirlediğiniz aralıklarda, istediğiniz raporlar mailinize gelsin. Böylece işletmenizle ilgili bilgilere, işletmenizin dışından da erişin. Mail ile Bilgilendirme Mail ile bilgilendirme özelliği, özellikle çok ortaklı işletmeler için oldukça kullanışlıdır. Ortakların hepsi, işletmenin durumunu, işletme dışından da takip edebilirler * Mail ile bilgilendirme özelliği için, sisteme istediğiniz sayıda mail ekleyebilirsiniz.

10 İşletmeniz elinizin altında Uzaktayken de kontrolü kaybetmeyin. DIAS mobil uygulaması ile işletmeniz 7/24 elinizin altında. İster anlık olarak, müşteri yoğunluğunu görün, isterseniz deponuzdaki malzeme miktarını sorgulayın. Mobil Uygulama DIAS mobil uygulaması, işletmenizle alakalı, elde etmek istediğiniz bütün bilgileri sunar. Size sadece bu farkı yaşamak kalır.

11 Personellerinizin devam kontrolünü sağlayın Çalışanlarınızın işletmenize geliş - gidiş saatlerini kontrol altında tutmak ister misiniz? Personel Devam DIAS ile personel devam kontrolünü yapabilmeniz için gerekli olan tek şey, personellerinizin cep telefonu. Kontrol Personelleriniz işletmenize geldiği anda, DIAS, onları tespit eder. Günlük raporlarda da, hangi personelin, hangi gün, hangi saatlerde, işletmenizde bulunduğu bilgisini size sunar. * Tercih eden müşterilerimiz için, parmak izi okuma, yüz tanıma, kartlı geçiş vb. sistemlerimiz de bulunmaktadır.

12 Batı Mah. 19 Mayıs Cad. No:50/15 Kırdar İş Merkezi Pendik / İSTANBUL Demo uygulamamızı indirin. (0216)

İşletmeniz kontrolünüz altında. İnternet bağlantısı olan her yerden ulaşabilirsiniz... Restaurant Cafe - Bar - Kantin Otomasyon Çözümleri

İşletmeniz kontrolünüz altında. İnternet bağlantısı olan her yerden ulaşabilirsiniz... Restaurant Cafe - Bar - Kantin Otomasyon Çözümleri Restaurant Cafe - Bar - Kantin Otomasyon Çözümleri İşletmeniz kontrolünüz altında İşletmenize günlük gelen müşteri istatistiğine Masa hesaplarınıza Hesap ve sipariş hareketlerinize Stok durumunuza Kasa

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

GENEL BAKIŞ MOBILTECH

GENEL BAKIŞ MOBILTECH GENEL BAKIŞ MOBİL ÇÖZÜMÜMÜZ ile sağlanacak kazanımları sıralarsak; İşletme maliyetlerinizi azaltır, Daha verimli ve güncel bilgilerle çalışmasını sağlar, Anlık olarak merkezden hatasız bilgi alımını sağlar,

Detaylı

Hızlı Sipariş Sistemleri

Hızlı Sipariş Sistemleri Hızlı Sipariş Sistemleri Smart Order TAG Nedir? Smart Order TAG, akıllı ve temazsız sipariş alma sistemidir. Sistem İşletmenizin ağ ı üzerinde çalışmaktadır. Harici bir uygulama ile çalışmaz, web tabanlıdır.

Detaylı

Winka Kurumsal. İş Yönetimi

Winka Kurumsal. İş Yönetimi İş Yönetimi Kurumsal ya da kurumsal olmak isteyen firmaların tüm iş süreçlerini kontrol altına almak için gelişmiş çözümler sunar. Grafiksel analiz raporları, Winka Kokpit ve diğer kurumsal çözümlerle

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

Paket Sipariş Takip Sistemi (Program + Caller-ID + Termal Fiş Yazıcı)

Paket Sipariş Takip Sistemi (Program + Caller-ID + Termal Fiş Yazıcı) Müşterilerinize sürekli isim ve adres sormaktan artık vazgeçin...! MeliPOS Paket Sipariş Takip Sistemi sayesinde müşterilerinizi bilgisayarınıza kolayca kayıt edebilir, siparişlerini alabilir, yazdırabilir,

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi

Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi Yeme içme sektörü için yeni nesil Satış Noktası Yönetim Çözümleri Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi %100 YERLİ www.posmaks.com POSMAKS Nedir? POSMAKS, her ölçekteki

Detaylı

GELECEĞİN POS SİSTEMİNİ BU GÜNDEN KULLANIN BULUTADİSYON BULUT TEKNOLOJİSİ KULLANAN TEK POS SİSTEMİDİR

GELECEĞİN POS SİSTEMİNİ BU GÜNDEN KULLANIN BULUTADİSYON BULUT TEKNOLOJİSİ KULLANAN TEK POS SİSTEMİDİR GELECEĞİN POS SİSTEMİNİ BU GÜNDEN KULLANIN BULUTADİSYON BULUT TEKNOLOJİSİ KULLANAN TEK POS SİSTEMİDİR BULUT TEKNOLOJİSİ KULLANAN TEK POS SİSTEMİDİR HADİ İNDİR ŞU UYGULAMAYI YADA BOŞVER BULUTADİSYON KULLANALIM.

Detaylı

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya * RestPro ve RestPro logosu Evren Yazılım Ltd. Şti nin

Detaylı

ŞEFİM ADİSYON SİSTEMİ SATIŞ EKRANI-MASA SATIŞ

ŞEFİM ADİSYON SİSTEMİ SATIŞ EKRANI-MASA SATIŞ ŞEFİM ADİSYON SİSTEMİ SATIŞ EKRANI-MASA SATIŞ Masa satış modülü işletmenizde masaya oturup garsonlarınız tarafından servis alarak hizmet verildiğinde kullanılan modülümüzdür. Bu modülümüz için sarı işaretli

Detaylı

Piconn CHEF Cafe ve Restoran Otomasyonu

Piconn CHEF Cafe ve Restoran Otomasyonu Piconn CHEF Cafe ve Restoran Otomasyonu Piconn CHEF Modülleri MASA ADİSYONU SELF SERVİS PAKET SERVİS Masa Adisyonunda ilgili garson masaya gelerek masa başında müşteri siparişlerini alır. Restoran katları,

Detaylı

SANAL SANTRAL HİZMETİ.

SANAL SANTRAL HİZMETİ. SANAL SANTRAL HİZMETİ 11:29 18/08/12 11:29 18/08/12 BULUT SANTRAL (SANAL SANTRAL) NEDİR? Bulut Santral (Sanal Santral), eski tip fiziksel telefon santrallerinin yerini alan, bulut teknolojisiyle internet

Detaylı

Böylece sistem tedarik zincirinin tümüyle şeffaf hale gelmesini sağlar.

Böylece sistem tedarik zincirinin tümüyle şeffaf hale gelmesini sağlar. Tag2Sense lojistik izleme platformu depo ve lojistik sürecini izleyerek, herhangi bir kargonun, paketin veya paletin A noktasından B noktasına ulaşıncaya kadar başından geçen, ürüne zarar verebilecek tüm

Detaylı

İşinizi Yönetmenin En Kolay Yolu!

İşinizi Yönetmenin En Kolay Yolu! İşinizi Yönetmenin En Kolay Yolu! Netoloji Hakkında Operasyonel faaliyetlerini İstanbul Ataşehir, Ar-Ge faaliyetlerini Ankara Üniversitesi Teknopark ta yürüten Netoloji, tüm Türkiye de yetkin iş ortakları

Detaylı

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Ağustos 2018 Yaşar Bilgi İşlem A.Ş. 1983 yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Yazılımları ve Dijital Teknolojiler dir

Detaylı

RESTORAN Sistemi AKINSOFT BÖLGE BAYİ

RESTORAN Sistemi AKINSOFT BÖLGE BAYİ RESTORAN Sistemi WOLVOX Restaurant Programı, Restaurant, kafe, bar, otel, spa ve bilardo salonlarında adisyonları takip etmek için kullanabilirsiniz R T S B İ L G İ S A Y A R L E V E N T - İ S T A N B

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

2006 Wakiza Yazılım Teknolojileri

2006 Wakiza Yazılım Teknolojileri BĐLGĐ BROŞÜRÜ 2006 Wakiza Yazılım Teknolojileri 846 Sok. No:51/311 35240 Konak - Đzmir / TÜRKĐYE Telefon: +90 232 441 77 34 Fax: +90 232 441 73 47 info@wakiza.com www.wakiza.com 1. AtlasPOS Sistemi Nedir?

Detaylı

ayrı ayrı veya birlikte yapılabilir.

ayrı ayrı veya birlikte yapılabilir. e-dönüşüm Ürünlerimiz IDECON e-mutabakat IDECON e-beyanname IDECON e-bankacılık IDECON e-irsaliye IDECON e-fatura IDECON e-defter IDECON e-arşiv IDECON e-mutabakat, B Formu ve Cari hesap mutabakatlarını

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

MeliPOS RESTORAN OTOMASYON YAZILIMI www.melipos.com

MeliPOS RESTORAN OTOMASYON YAZILIMI www.melipos.com Genel Özellikler (Tüm MeliPOS Sürümlerinde bulunan Ortak Özellikler) Her çeşit restoran işletmesi için kullanıma uygundur. MS Windows XP, 7 ve 8 İşletim Sistemlerinin tüm 32 ve 64 bit sürümlerinde çalışır.

Detaylı

Android için X PAD. İlk ve en gelişmiş. Designed and developed by: X PAD

Android için X PAD. İlk ve en gelişmiş. Designed and developed by: X PAD Android için X PAD Designed and developed by: X PAD Android için X PAD Android için X PAD, mobil cihazlarda en gelişmiş ve teknolojik olarak en ileri platforma dayalı yeni bir çalışma yolu sunuyor. Geniş

Detaylı

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR.

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR. Market Modülü Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresiye Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion ays AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

VEGA. Hazır Giyim Mağazacılığı Programı YAZILIM. Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi. Müşteriye özel Club Kart uygulanması

VEGA. Hazır Giyim Mağazacılığı Programı YAZILIM. Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi. Müşteriye özel Club Kart uygulanması Hazır Giyim Mağazacılığı Programı Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi Müşteriye özel Club Kart uygulanması Satışlarda Manyetik Kart yada RFID Kart kullanımı CRM uygulamalarında sınırsız seçenek

Detaylı

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Ekim 2018 Yaşar Bilgi İşlem A.Ş. 1983 yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Yazılımları ve Dijital Teknolojiler dir SAP

Detaylı

Kurumsal & Biz Kimiz?

Kurumsal & Biz Kimiz? Kurumsal & Biz Kimiz? Hakkımızda TEKNOLOJİNİN SUNDUĞU OLANAKLARI MÜŞTERİLERİNİN İŞ VERİMLERİNİ ARTIRMALARINA HİZMET EDECEK BİÇİMDE YORUMLAYAN OPAK AİLESİ HER SEKTÖR VE ÖLÇEKTEN ŞİRKETE ÇÖZÜM SUNUYOR. Şirketleri

Detaylı

RPMNET WOLVOX REPORTER

RPMNET WOLVOX REPORTER RPMNET WOLVOX REPORTER TANITIM : EFAR YAZILIM LTD.STI Tarafından Geliştirilen EFAR Wolvox Reporter AKINSOFT Wolvox Kullanıcılarının Android İşletim Sistemi Yüklü Cep Telefonlarından Online Olarak Kullandıkları

Detaylı

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın!

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen GO 3 ile iş süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetirken verimliliğinizi de artırabilirsiniz. GO 3 rol bazlı kişiselleştirilebilir

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G VERİMLİ. GÖRÜNÜR. GÜVENİLİR. ARETE Bayi Yönetim Çözümüyle, satış terminallerinden

Detaylı

Şimdi Çok Daha Yetenekli

Şimdi Çok Daha Yetenekli Şimdi Çok Daha Yetenekli Müşterinizi daha yakından tanıyın, müşteri odaklı süreçlerinizle Türkiye nin modern kurumları arasındaki yerinizi alın. Microsoft un Silver Partner seviyesindeki iş ortağı İnnova,

Detaylı

SATIŞ EKRANININ KULLANIMI:

SATIŞ EKRANININ KULLANIMI: , Teperes KULLANIM PROGRAMI ÇALIŞTIRMAK: Programı çalıştırmak için masa üstündeki, Teperes Sale simgesine çift tıklayınız. Açılan pencerede işlem yapılacak P.O.S u ( point tof sale) seçiniz ve satış görünümüne

Detaylı

Sanbot. Qihan Technology

Sanbot. Qihan Technology Sanbot Qihan Technology Q-Link Hakkında Sanbot Sistemi Q-Link Q-Link'in Temel Özellikleri Bildirimler Akıllı yaşam - Hatırlatmalar, Trumpet, Güvenli Ev, 3. Taraf Uygulamalar, v b. Etkileşim - Akıllı ses,

Detaylı

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız?

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart uygulaması; kişi veya firmaların sisteme üye olarak sevdiklerine, dostlarına, çözüm ortaklarına, personeline fidan bağışını e-kart olarak

Detaylı

ŞEFİM ADİSYON SİSTEMİ SATIŞ EKRANI-MASA SATIŞ

ŞEFİM ADİSYON SİSTEMİ SATIŞ EKRANI-MASA SATIŞ ŞEFİM ADİSYON SİSTEMİ SATIŞ EKRANI-MASA SATIŞ Masa satış modülü işletmenizde masaya oturup garsonlarınız tarafından servis alarak hizmet verildiğinde kullanılan modülümüzdür. Bu modülümüz için sarı işaretli

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

İntegral Analiz Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu V1.0.1

İntegral Analiz Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu V1.0.1 İntegral Analiz Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu V1.0.1 İçindekiler 1.Uygulama Hakkında 3 2.Uygulamaya Giriş 3 2.1. Analiz Üye Girişi 3 2.2. Misafir Girişi 4 2.3. Şifre Değişikliği 4 3.Menü Panelleri 3.1.

Detaylı

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi XMail Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi Yüksek Kapasiteli ve Profesyonel Özellikler Sunan XMail Mail Hosting Servisi ile Kurumsal Kimliğinizi Yansıtın Hosting Hesabına Eklenen XMail Hesapları

Detaylı

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat Bayileriniz kendi müşterilerine yaptıkları satışların tutarını sizin online tahsilat sisteminizden size ödeyecekler ve bayilerinizin satış ciroları direkt olarak

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler. Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım

LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler. Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım LOGO İş Zekası çözümü ile kurumsal raporlama ve analizler Cem Yılmaz Genel Müdür LOGOBI Yazılım Hakkımızda LOGOBI Yazılım A.Ş. iş zekası alanında faaliyet gösteren, Türkiye de sahip olduğu yüzlerce müşterinin

Detaylı

Akıllı Akü den el terminaline veri aktarımı aşağıda belirtilen basamaklar takip edilerek gerçekleştirilir:

Akıllı Akü den el terminaline veri aktarımı aşağıda belirtilen basamaklar takip edilerek gerçekleştirilir: Akıllı Akü Prestij El terminaline ait görsel resimdeki gibidir ; II. GENEL HUSUSLAR Akıllı Akü den el terminaline veri aktarımı aşağıda belirtilen basamaklar takip edilerek gerçekleştirilir: 1. Veri aktarımını

Detaylı

Oyder Toplu Sms Gönderimi MART 2014

Oyder Toplu Sms Gönderimi MART 2014 Oyder Toplu Sms Gönderimi MART 2014 OTOMOTİV SEKTÖRÜ Satışlarınızı ve karlılığınızı arttıracak kampanyaları hedef kitlenize toplu SMS ile duyurabilirsiniz, Müşterilerinizi özel günlerini, doğum günlerinin,

Detaylı

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu Yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Firma profilinizle alıcıları cezp edin, performansınızı ölçün. Index Oturumunuzu açın

Detaylı

Đşletmenizi ve şikayetlerinizi dinleyip, çözümlerimizi isletmeniz bünyesine en uygun şekilde özelleştiriyoruz

Đşletmenizi ve şikayetlerinizi dinleyip, çözümlerimizi isletmeniz bünyesine en uygun şekilde özelleştiriyoruz Biz Kimiz? Gün geçtikçe gelişmekte ve hizmet kalitesini yükseltmekte olan Konuk Ağırlama Sektörü (Restaurant, Otel, Cafe, Bar, Tatil Koyu, Beach Club, Sosyal Klüp için tasarlanmış yazılım ve Donanım çözümlerini

Detaylı

İnnova Bilişim Çözümleri. www.innova.com.tr

İnnova Bilişim Çözümleri. www.innova.com.tr AMAÇ Kesintisiz ATM hizmetlerini en uygun maliyetlerle sunarak, müşteri memnuniyetini ve kârlılığı artırmak ATM YÖNETİMİNDE KARŞILAŞILAN BAŞLICA SORUNLAR Kesintilerden/arızalardan haberdar olamama Yerinde

Detaylı

AMAÇ. Kesintisiz ATM hizmetlerini en uygun maliyetlerle sunarak, müşteri memnuniyetini ve kârlılığı artırmak

AMAÇ. Kesintisiz ATM hizmetlerini en uygun maliyetlerle sunarak, müşteri memnuniyetini ve kârlılığı artırmak AMAÇ Kesintisiz ATM hizmetlerini en uygun maliyetlerle sunarak, müşteri memnuniyetini ve kârlılığı artırmak ATM YÖNETİMİNDE KARŞILAŞILAN BAŞLICA SORUNLAR Kesintilerden/arızalardan haberdar olamama Yerinde

Detaylı

Yıldızını Bul Ödüllendir

Yıldızını Bul Ödüllendir Yıldızını Bul Ödüllendir Global ölçekte çalışan, takdir ve ödüllendirme platformu BIGGSTARS Biggstars, çalışan takdir ve sosyal ödüllendirme uygulamasında, şirket çalışanları kurum değerleri çerçevesinde

Detaylı

tvkur yeni nesil web tabanlı yayın masasıdır. Televizyon kanalı mantığı ile çalışır ve herhangi bir donanım ihtiyacı gerektirmez.

tvkur yeni nesil web tabanlı yayın masasıdır. Televizyon kanalı mantığı ile çalışır ve herhangi bir donanım ihtiyacı gerektirmez. Nedir? tvkur yeni nesil web tabanlı yayın masasıdır. Televizyon kanalı mantığı ile çalışır ve herhangi bir donanım ihtiyacı gerektirmez. Yapmanız gereken tek şey, videolarınızı hazırlamak, tvkur panelinden

Detaylı

AG DANIŞMANLIK HAKKINDA

AG DANIŞMANLIK HAKKINDA AG DANIŞMANLIK HAKKINDA AG DANIŞMANLIK; Bilişim sektörü üreticileri ve iş ortaklarına, yurtiçi ve yurtdışında danışmanlık, kurulum, eğitim, bilişim güvenliği ve dış kaynak sağlama(outsource) alanlarında,

Detaylı

ÜRETİCİLERE VE BÜYÜK İŞLETMELERE MİKRO YAZILIM DAN KURUMSAL YAZILIM: MiKRO FLY EN BÜYÜK OLMAK İÇİN UÇ!

ÜRETİCİLERE VE BÜYÜK İŞLETMELERE MİKRO YAZILIM DAN KURUMSAL YAZILIM: MiKRO FLY EN BÜYÜK OLMAK İÇİN UÇ! ÜRETİCİLERE VE BÜYÜK İŞLETMELERE MİKRO YAZILIM DAN KURUMSAL YAZILIM: MiKRO FLY EN BÜYÜK OLMAK İÇİN UÇ! Büyümek isteyen her şirkete lazım. mikro.com.tr Büyük bir işletmeye sahipseniz ama en büyük olmak

Detaylı

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

Bu sunum PozitifİK tarafından hazırlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. Ölçme - Değerlendirme Araştırma - Raporlama

Bu sunum PozitifİK tarafından hazırlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. Ölçme - Değerlendirme Araştırma - Raporlama Bu sunum PozitifİK tarafından hazırlanmıştır. Tüm hakları saklıdır. Ölçme - Değerlendirme Araştırma - Raporlama "İnsana yatırımın başarılı olmak için en temel adım olduğu bilinciyle yola çıktık. Yola çıktığımız

Detaylı

Hiperkitap Kullanım Kılavuzu

Hiperkitap Kullanım Kılavuzu Hiperkitap Kullanım Kılavuzu Ana sayfa açıldığında istediğiniz dili sağ tarafta olduğu gibi seçebilirsiniz. Arama çubuğundan istediğiniz yayın için arama yapabilirsiniz. Çıkan sonuç listesinden kitabın

Detaylı

Edenred global. 42ülke çalışan müşteri 1,4 milyon üye kuruluş 17,1 milyar ciro 40milyon kullanıcı

Edenred global. 42ülke çalışan müşteri 1,4 milyon üye kuruluş 17,1 milyar ciro 40milyon kullanıcı Edenred Edenred Global Edenred global 42ülke 6 000 çalışan 640 000 müşteri 1,4 milyon üye kuruluş 17,1 milyar ciro 40milyon kullanıcı Edenred in yer aldığı 42 ülke Ciro dağılımı : Gelişmekte olan ülkeler

Detaylı

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Bir adım önde olma şansınızı arttırın, firma profilinizle alıcıları cezbedin ve performansınızı

Detaylı

Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: Bilist Hakkında

Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: Bilist Hakkında Bilist Hakkında Bilist Hakkında Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: 1 1TÇ yazılım ürünlerini satmak ve tam desteği sağlamak; - Satış - Eğitim/Destek - Yazılım geliştirme

Detaylı

daha kolay! MicroDestek +90 232 465 14 99 İş ve Dava Takibi KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur.

daha kolay! MicroDestek +90 232 465 14 99 İş ve Dava Takibi KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur. twitter.com/microdestek facebook.com/microdestek İş ve Dava Takibi daha kolay! KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur. Tek bir programla ofisinizin tüm işlemlerini

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

MOBİL YEMEK KARTI VE YEMEK SİPARİŞİ.

MOBİL YEMEK KARTI VE YEMEK SİPARİŞİ. MOBİL YEMEK KARTI VE YEMEK SİPARİŞİ Ortak Mutfak, iş derneklerinin, kendilerine ait bir markayla, yemek kartı ve yemek siparişi işine hemen başlamalarını sağlayan bir hizmettir. Bu dokümanda,bir İŞ DERNEĞİ

Detaylı

Operasyon Yönetim Sistemi. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi

Operasyon Yönetim Sistemi. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi Operasyon Yönetim Sistemi Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi 1.ADIM ÇAĞRI KAYIT YÖNETİMİ ISO 10002 Müşteri Memnuyeti Yönetim Sisteminin Uygulanması Çağrı Kayıt Yönetimi Müşteri talep

Detaylı

Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum

Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum 2 7/24 Doktorum Hizmeti nedir? Bireysel Sağlık Müşterilerimize YENİ ve ÜCRETSİZ bir hizmet daha sunuyoruz: 7/24 Doktorum! Ne zamandan itibaren? 10 Ağustos 2017 Hangi

Detaylı

FATURASOFT ANA SAYFA

FATURASOFT ANA SAYFA Faturasoft Tahsilât Programı; Elektrik, Su, Doğalgaz, Telefon, Cep Telefonu (Turkcell,Vodafone,Avea), Adsl (Smile, Superonline, Kablonet, TTNET),Digiturk, Kablolu Tv Ödemeleri, Eft, Havale, İsme/Hesaba

Detaylı

Mevcut Yazılım Değerlendirme Rehberi Kullandığınız yazılım ne kadar verimli?

Mevcut Yazılım Değerlendirme Rehberi Kullandığınız yazılım ne kadar verimli? Mevcut Yazılım Değerlendirme Rehberi Kullandığınız yazılım ne kadar verimli? İçindekiler 3 GİRİŞ 4 MALİYET SİSTEM GEREKSİNİMİ 6 ÜRETİM ve PLANLAMA SİSTEM GEREKSİNİMİ 8 GÜVENLİK GEREKSİNİMLERİ 9 ÜLKE KOŞULLARINA

Detaylı

Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun.

Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun. Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun. Nasıl Çalışır? Herhangi bir yere giderken yolda acıktınız ve yemek yemeniz gerekiyor. Yemek bütçenizi 20 TL olarak belirlediniz ancak

Detaylı

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması Çeyrek yüzyıldır işimiz, hayatı kolaylaştıran çözümler sunmak! LOGO, KOBİ lere ve Ar-Ge ye yaptığı büyük yatırımlarla büyüyor. Yazılımlarımızla Türkiye ekonomisine

Detaylı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet ; Kolay kurulumu ve kullanımıyla ön plana çıkan, teknolojik alt yapısıyla işletmelere pratik çözümler sunan ve büyük avantajlar sağlayan tam bir

Detaylı

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ Kapınızı akıllı bir çözüme dönüştürün. akıllı kilitleme çözümü, kapı kilidinizi akıllı telefonunuzdan, tablet bilgisayarınızdan ve çok sayıda geçiş kontrol cihazından kontrol etmenize

Detaylı

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz.

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. Mehmet Can HANAYLI Sanal ortamda hukuksal kurallara uyarak e-ticaret yapabileceksiniz. E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. E-Ticarette

Detaylı

Otomasyonlu Hayat İçin İnşaat

Otomasyonlu Hayat İçin İnşaat Otomasyonlu Hayat İçin İnşaat Otomasyon ile Rüya Evi İnşaa Etmek Her proje, müşterilerinizin rüyalarını gerçeğe dönüştürebilmek için benzersiz bir fırsattır. Müşterileriniz, detaylı tasarımlar ve özelliklerle

Detaylı

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ Mobil pazarlama nedir? Mobil pazarlama, tüke4cide sa7n alma isteği yaratma amacıyla, mobil mecra üzerinden ve/ veya mobil ürünler kullanılarak yapılan faaliyetler olarak tanımlanmaktadır. Bir başka ifadeyle;

Detaylı

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKCONCENTO Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları Kurumsal İş & Operasyonel süreçlerin performans tabanlı otomasyonu ile hizmet verimliliği ve kalitesinde artış sağlanır. sıgnum WINDESK

Detaylı

Saha servis uygulamaları için esnek uygulama geliştirme platformu :

Saha servis uygulamaları için esnek uygulama geliştirme platformu : Saha servis uygulamaları için esnek uygulama geliştirme platformu : Global ekonominin, rekabetçi baskısının piyasalarda her geçen gün daha yoğun hissedildiği günümüzde, Mobil Bilişim Uygulamaları toplam

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

Tüm İhtiyaçlarınızı Karşılayabilecek Restoran POS Sistemiyle Tanışın. İşletmenizi Bulutlara Uçurur

Tüm İhtiyaçlarınızı Karşılayabilecek Restoran POS Sistemiyle Tanışın. İşletmenizi Bulutlara Uçurur Tüm İhtiyaçlarınızı Karşılayabilecek Restoran POS Sistemiyle Tanışın Simpra, bulut tabanlı POS sistemiyle tanışın. Size bulut tabanlı sistemin esnekliği ve avantajlarını sunmakla kalmaz; sizi altyapı yatırımlarından

Detaylı

ayrı ayrı veya birlikte yapılabilir.

ayrı ayrı veya birlikte yapılabilir. e-dönüşüm Ürünlerimiz IDECON e-mutabakat IDECON e-beyanname IDECON e-bankacılık IDECON e-irsaliye IDECON e-fatura IDECON Seyahat Avans Masraf Takip IDECON Gayri Menkul Yönetimi IDECON e-defter IDECON e-arşiv

Detaylı

Devletin Kısayolu e-devlet Kapısı

Devletin Kısayolu e-devlet Kapısı Devletin Kısayolu e-devlet Kapısı e-devlet Nedir? Vatandaş açısından bakıldığında; Devlet in vatandaşa sunduğu hizmetlerden elektronik ortamdan faydalanabilme imkanı anlamına geliyor. Vatandaşlar daha

Detaylı

Sizin başarınız için çalışıyorlar

Sizin başarınız için çalışıyorlar Sizin başarınız için çalışıyorlar NAVmobile ve AXmobile çalışanlarınıza ve ortaklarınıza daha erişimli yaparak iş verilerinizin gücünü arttıran çözümlerdir. NAVmobile ve AXmobile firmanın İşletme kaynaklarını

Detaylı

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yazılım Danışmanlık Ltd. Şti. Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yönetim Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Akosis, sektörel olarak farklılık gösteren dinamikler ve iş

Detaylı

entbus pro web tabanlı enerji izleme yazılımı

entbus pro web tabanlı enerji izleme yazılımı W Ağustos 2013 entbus pro web tabanlı enerji izleme yazılımı entbus pro kompanzasyon ve enerji kalitesini analiz etmeyi sağlayan bir Enerji Yönetimi yazılımıdır. İşletmelerde yer alan enerji ölçüm cihazlarını

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

NETKOD HAL OTOMASYONU. Ver. V1.8.8.12.91 Doc ver. 0.1

NETKOD HAL OTOMASYONU. Ver. V1.8.8.12.91 Doc ver. 0.1 HAL OTOMASYONU Ver. V1.8.8.12.91 Doc ver. 0.1 Program İçeriği 1 Hal Programı Giriş Ekranı...5 2 Hal Programı Ana Ekran ve Üst menü...6 3 Üst Menü...7 3.1 STOK...7 3.1.1 STOK KART KAYITLARI...8 3.1.2 STOK

Detaylı

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

Sempa NEON G4 Depo Otomasyonu 2.400 10 800 2 1.100 Stok Lokasyon Modülü 1.200 6 480 2 1.100 Mobil Teslimat Modülü 1.200 8 880 2 1.

Sempa NEON G4 Depo Otomasyonu 2.400 10 800 2 1.100 Stok Lokasyon Modülü 1.200 6 480 2 1.100 Mobil Teslimat Modülü 1.200 8 880 2 1. Depo Eğitim Şehirdışı Sempa NEON G4 Depo Otomasyonu Lisans (TL) Saat Fiyatı Gün Fiyatı Sempa NEON G4 Depo Otomasyonu 2.400 10 800 2 1.100 Stok Lokasyon Modülü 1.200 6 480 2 1.100 Mobil Teslimat Modülü

Detaylı

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri Sanal Santral A.Ş. Çözümleri o Sanal Santral o Çağrı Merkezi Hizmetleri o Ses & Faks o Numara Taşıma & Numara Tahsis o Toplu SMS o Pi Plaformu (Programlanabilir IVR) o Yazılım Entegrasyonları & API Desteği

Detaylı