dinamo Yan-Sanayi dinamo Yan-Sanayi Otomotiv ve Beyaz Eşya Yan Sanayi Firmalarının ERP & E-Business Yazılımı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "dinamo Yan-Sanayi dinamo Yan-Sanayi Otomotiv ve Beyaz Eşya Yan Sanayi Firmalarının ERP & E-Business Yazılımı"

Transkript

1 Ana Sanayi Yan Sanayi Entegrasyonu dinamo Yan-Sanayi Otomotiv ve Beyaz Eşya Yan Sanayi Firmalarının ERP & E-Business Yazılımı

2 dinamo Yan-Sanayi ERP & E-Business Yazılımı ve Açık Çek Uygulaması Yönetici Özeti Sizinle Aynı Lisanı Konuşuyoruz dinamo Yan-Sanayi, bir ERP yazılımında olması gereken uygulamalara ilaveten OTOMOTİV ve BEYAZ EŞYA Yan Sanayi firmalarının ihtiyaçlarını kapsayan, aynı zamanda Ana Sanayi ile entegrasyonlarını sağlayan bir yazılım ürünü. Bunun yanında dinamo Yan-Sanayi, 2003 yılından itibaren sizlerle beraber geliştirilmekte olduğu için fiyatı, ödeme koşulları ve servis imkanları da tam size göre. Açık Çek ve Gelişen İşbirliği OTOMOTİV ve BEYAZ EŞYA Yan Sanayi firmalarının işi çok, ERP uygulamaları ve Ana Sanayi firmaları ile entegrasyon için ayıracakları zaman ve kaynakları da kısıtlı. Bunun çözümü diyalog Açık Çek. dinamo Yan-Sanayi hem sizlerin ihtiyaçlarını hem de Ana Sanayilerin taleplerini birleştiren, bu çerçevede her gün geliştirilen bir yazılım ürünü; siz ne fiyatını düşünüyorsunuz ne de kim yapacak diye araştırmak zorunda kalıyorsunuz... Sadece haber veriyorsunuz, biz çözüyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz gibi. diyalog gerçekten böyle mi çalışıyor diye merak ediyor olabilirsiniz, yapmanız gereken kullanıcılarımız ile konuşmak... Nasıl olsa bir çoğunu en az bizim kadar tanıyorsunuz (*). Sizi de aramızda görme dileğiyle. diyalog

3 Ana Sanayi Yan Sanayi Öngörü / Sipariş / Plan Aktarımı FORD OTOSAN (FOSN) TOFAŞ TDD, ARÇELİK OYAK RENAULT TOYOTA MERCEDES ISUZU BSH Ana Sanayi Yan Sanayi Öngörü / Sipariş / Plan Aktarımı Çapraz Kod Değişimi Öngörü Kıyaslama Planlama Özeti Detaylı Analiz, MRP Formatında Gösterim Üretim Öngörülerinin Hesaplanması Üretim Emirlerinin Açılması Bildiğiniz gibi her Ana Sanayi kendisine has bir yöntemle kısa veya uzun vadeli sipariş öngörülerini yayınlar, haberli veya habersiz değiştirir. dinamo Yan-Sanayi yazılımı, bu yayınları okuyabilir ve kendi içine çekebilir, bu sayede kullanıcı her seferinde onlarca satır bilgiyi işlemek zorunda kalmaz. dinamo Yan-Sanayi içinde şu anda iki ayrı Ana Sanayi bağlantı programı bulunmaktadır. 1 FOSN Entegrasyonu : FORD OTOSAN firmasının FOSN ağına bağlanarak Günlük Haftalık Aylık öngörü dosyalarını tek seferde alıp birleştiren program. Bu program sizin şifreleriniz ile FOSN ağına bağlanır ve On-Line çalışır. 2 Ana Sanayi : TOFAŞ, RENAULT, ARÇELİK, Türk Demir Döküm, TOYOTA, MERCEDES, ISUZU, BSH firmalarının yayınladığı dosyaları doğrudan açarak Günlük Haftalık Aylık planları okuyan program. Bu program Ana Sanayi sisteminden elde edilen veya size gönderilmiş dosyaları açıp okuyarak çalışır. Her Ana Sanayi için onun formatını tanıyan uygulamalar dinamo Yan-Sanayi yazılımı içinde mevcuttur. Not : Kullanıcılarımızın ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda elektronik bir format içinde yayın yapan bütün Ana Sanayiler için bu uygulamalar genişletilebilir, bu çalışmalar Açık Çek kapsamında olduğu için herhangi bir kullanıcımıza özel bir maddi yük yaratmaz. Her iki programın ortak özellikleri Firma içi kod sisteminiz Ana Sanayinin kodlarından farklı ise elde ettiği verileri otomatik olarak sizin kod sisteminize çevirir. dinamo Yan-Sanayi içinde yer alan stoklarınız ile daha önceden açılmış iş emirlerini dikkate alarak yeni açılması gereken iş emirlerini veya tarih değişikliklerini önerir, analiz edebilmenizi sağlar ve onayladığınız iş emirlerinin açılışını yapar. İki öngörü setini kıyaslayarak, yeni artmış -azalmış veya iptal edilmiş olanları tek tuşla görebilmenizi sağlar.

4 Ana Sanayi Sipariş ve Öngörülerindeki Değişimlerin İzlenmesi Ana Sanayi Yan Sanayi entegrasyonu içinde yer alan karşılaştırma ekranı bir Ana Sanayinin iki farklı Sipariş ve Öngörü dosyasının kıyaslanması, bu sayede yeni sipariş, artan, azalan veya iptal edilenlerin bir bakışta görülebilmesini sağlar. Ana Sanayi Yan Sanayi Çapraz Kodlaması Ana Sanayi Yan Sanayi ÇAPRAZ KOD TABLOSU Ana Sanayi tarafından gönderilen sipariş (manuel / elektronik) Çapraz KOD Değişimi Firma KODLARI Cinsinden Dökümanlar Bu uygulama yeteneği sayesinde çalıştığınız Ana Sanayi Firmalarından bağımsız olarak stoklarınızı (referanslarınızı, ürünlerinizi...) istediğiniz gibi kodlayabilir ve isimlendirebilirsiniz. Ana Sanayi den gelen sipariş veya öngörü planları dinamo Yan-Sanayi içinde otomatik olarak sizin kodlarınıza dönüşür. Ana Sanayi için hazırlanacak bütün evrak ve raporlarda Ana Sanayi nin kendisine ait olan kod ve isim otomatik olarak yer alır. İrsaliye, fatura ve etiketleriniz tamamen Ana Sanayi nin standartlarına göre dizayn edilebilir. Bir stok kodunuz (referansınız...) birden fazla Ana Sanayi / Ana Üretici tarafından farklı kod ve isimler ile isteniyor veya kullanılıyor olabilir (özellikle aftermarket ürünleriniz var ise). Bu tür durumda çapraz kodlama planlama sisteminizi yalınlaştırmanıza büyük katkı sağlayacaktır.

5 TNT Yükleme Formu Entegrasyonu (FORD OTOSAN uygulaması) FOSN den alınmış plan TNT Yükleme Formu dinamo - TNT Entegrasyonu Sevkiyat Listesi, İrsaliye Farkların Gönderilip Gönderilmeyeceği dinamo Yan-Sanayi içinde istenilen her tür, büyüklük veya kapsamda etiket üretebilmek mümkündür. Ana Sanayi tarafından istenen etiketler sistem içinden üretilebilir, etiketlerin basımı sevk listesi veya irsaliye gibi bir evrak içinden gerçekleştirilebilir. (Bu sayede zaten yapılması gereken bir işlem sonucu etiketler elde edilmiş olur, 2 farklı programa bilgi girişine gerek kalmaz). ASN / Elektronik İrsaliye Gönderimi dinamo Yan-Sanayi içinde hazırladığınız irsaliyenizi bir tuşla ASN/Elektronik İrsaliye bilgisi olarak gönderebilirsiniz. dinamo Yan-Sanayi içinde bir Ana Sanayinin farklı sevk adreslerine irsaliyeler tanzim edebilirsiniz. Sistem Kutu / Palet tür ve adetlerini hesaplayarak irsaliyenize otomatik olarak ekleyebilir. İrsaliyenizin yazımı bittikten 1-2 dakika içinde ASN Gönderimi tamamlanmış olacaktır. İrsaliye ve ASN bilginiz tamamen aynı olacağı ve bilginin iki kez girilme durumu olmadığı için hata yapmış olma ihtimaliniz minimuma inmiş olacaktır. Bu uygulama şu anda FORD OTOSAN sistemi ile On-Line, TOFAŞ sistemi ile dosya hazırlama ve gönderimi şeklinde çalışmaktadır. Diğer tüm Ana Sanayi uygulamalarında olduğu gibi gönderimler Ana Sanayi tarafından nasıl isteniyor ise o şekilde yapılmaktadır.

6 Kutu / Kasa ve Ürün Etiketleri (Sevkiyat veya İç Kullanım) dinamo Yan-Sanayi içinde istenilen her tür, büyüklük veya kapsamda etiket üretebilmek mümkündür. Ana Sanayi tarafından istenen etiketler sistem içinden üretilebilir, etiketlerin basımı sevk listesi veya irsaliye gibi bir evrak içinden gerçekleştirilebilir. (Bu sayede zaten yapılması gereken bir işlem sonucu etiketler elde edilmiş olur, 2 farklı programa bilgi girişine gerek kalmaz). dinamo Yan-Sanayi içinde her uygulama içinde birden fazla çeşitte etiket formatı kullanılabilir. Örneğin üretim deklarasyonu aşamasında iç veya dış kullanım amaçlı, farklı tasarımlara sahip etiketler aynı yazıcıdan arka arkaya temin edilebilir. Ford Otosan Kutu / Kasa Etiketi Sağ tarafta gördüğünüz ilk etiket Ford Otosan, ikincisi ise TOFAŞ ın Kutu / Kasa etiketleridir (dinamo Yan-Sanayi içinde sınırsız sayıda Ana Sanayi etiketi tanımlanabilir). Bu etiketler program içinden, sevkiyat miktarına göre gereken sayı ve ebatta doğrudan basılabilmektedir. Üçüncü etiket ise mamul alanında stoklanacak bir kasanın üzerinde yer alması için tasarlanmış tanıtıcı bir uygulamadır. TOFAŞ Sevkiyat Etiketi Etiket basımında Laser veya Endüstriyel yazıcılar kullanılabilir. Ürün Kasa Etiketi (İç Kullanım)

7 Fiyat Farkı Faturası Otomasyonu Yeni Fiyat Listesi Önceden Tanzim Edilmiş Faturalar Fiyat Farkı Fatura Hesaplaması Fiyat Farkı Faturası (Faturaları) Liste veya sözleşme değişikliklerinizde, tanzim edilmiş olan her faturanıza bir fatura veya bir tarih aralığındaki tüm faturalarınız için tek fatura gibi farklı seçenekler sayesinde 1-2 dakika içinde Fiyat Farkı Faturalarınız hazırlanmış olacaktır. Bu uygulama bütün Ana Sanayi ler için kullanılabilir. Hesap Ekstresi Gönderimi (Ford Otosan Mutabakat Uygulaması) Ford Otosan Mutabakat gönderimi dinamo Yan-Sanayi içinden doğrudan yapılabilmektedir. Bu uygulamayı gerçekleştirmek için herhangi bir bilgi girişi veya kopyalama ihtiyacı olmadığı için sizin sisteminizde görünen bilgi doğrudan Ford Otosan sistemine gönderilmiş olacaktır. Elektronik Fatura Gönderimi (TOFAŞ Uygulaması) Bir TOFAŞ uygulaması olan Elektronik Fatura Gönderimi sayesinde bilgi tekrarı yapmadan, bir veya daha fazla fatura içeriğini TOFAŞ sistemine gönderebilirsiniz. Bu uygulamada seçilen fatura(lar) TOFAŞ tarafından tarif edilmiş dosya formatına çevrilerek önceden belirlenen bir adrese gönderilirler. DID (dinamo ID Uygulaması) ve Tek Kod / Çok Marka Fiyatlaması Bir ürününüzü farklı Marka/Model araçlar için farklı referans, farklı kutu ve etiket, hatta farklı fiyat ile satıyor olabilirsiniz. D.I.D uygulaması ile üretirken tek kod / tek ürün ağacı / tek mühendislik çalışması ama satarken birden fazla ürün gibi davranabilirsiniz, hem de hiç sorunsuz olarak.

8 Üretimin İzlenmesi Yayınlama ve Bilgi Toplama Üretimin izlenebilmesi ve operatörlerin kolayca bilgi işleyebilmeleri için dinamo Yan-Sanayi içinde özel yöntemler mevcuttur. Her operasyon iş emri formunda BARKOD işareti ile beraber yer alabilir, aşağıda bunun bir örneğini görüyorsunuz. Üretim operatörü bu BARKOD u okutarak hangi iş emrinin hangi operasyonunda ve hangi iş merkezinde olduğunu tek bir adımda dinamo ya söylemiş olur. Üretim ve duruş bilgileri (planlı ve plansız duruşlar), üretilen sağlam miktar, sakat veya hurda değerleri, operasyonun gerçekleşmesi ile ilgili notlar farklı ekran dizaynları ile sisteme aktarılabilir. Bu sayede hem üretim izlenmiş olur hem de OEE veri tabanı oluşur. Üretimden bilgi toplarken el terminalleri de kullanabilirsiniz. Üretimden bilgi toplamak için dizayn edilmiş bir İş Emri formu.

9 Saç Siparişlerinin Takibi (EDÇSM ve/veya BORÇELİK ile çalışanlar için) Rulo veya Tabaka Saç kullanarak üretim yapanların kullanabileceği bu uygulama satınalma siparişinizin alt detaylarını aşama aşama takip edebilir. Bu uygulama dinamo Yan-Sanayi içinde yer alan satınalma uygulaması ile entegre çalışmaktadır. Bir siparişin hazır edimleri tedarikçiden öğrenildikçe sisteme kaydedilir. Tedarikçinin sevk etmesini istediğiniz ruloları işaretleyerek istek listesini doğrudan elde edebilir veya tedarikçiye elektronik olarak gönderebilirsiniz. Malzemelerin yola çıkışlarını ve teslim alınışlarını ayrı statüler ile izleyebilirsiniz. Teslim alınanları seçtiğinizde isterseniz otomatik stok giriş kaydı üretebilirsiniz. Müşteriye Özel Ürün Ağacı (Konfigüre Ürünler) Aftermarket piyasasında bir ürününüzü çok az farklar (renk, kutu, ambalaj şekli gibi...) ile farklı Ana Üreticilerin araçları için satıyor olabilirsiniz. Bu durumda her Ana Üretici için yeni bir kod açma yolunu seçerseniz çok fazla sayıda ürün ağacı düzenlemeniz de kaçınılmaz olacaktır. Sorun, bu ürün ağaçlarının açılması değil ancak daha sonraki değişikliklerin (ürün ağacı bakımı) sisteme hatasız olarak aktarılmasıdır. dinamo Yan-Sanayi, konfigüre ürün ağacı tekniğinde ulaştığı nokta sayesinde tek ürün ağacı içinde onlarca farklı müşterinizin beklentilerini karşılayabilir. İş emri, stok, sipariş ve maliyet sistemleri konfigüre tekniğine göre çalışabildikleri için ihtiyaçlarınızı zorlanmadan karşılayabilirsiniz, sistem kendi kendisini denetleyebilecek şekilde tasarlanmış ve yıllardır bu şekilde çalışmaktadır. Konfigürasyon veya tercihlerden doğan açıklama / tanım değişiklikleri sistem tarafından otomatik olarak evraklara yansıtılabilir.

10 6 Aylık Ana Sanayi Planlarına Eşlenik 6 Aylık Kapasite ve Malzeme Planlama Mevcut Siparişler Ana Sanayi Öngörümleri Firma İçi Öngörümler Kapasite Planı ve Grafikleri Malzeme ve Satınalma Planı Uzun Vadeli Planlama İş Emri Açılışı, Tedarikçi Bilgilendirme DOCK To DOCK Analizi Uzun Vadeli Planlama uygulaması sistem içinde hiç kayıt üretmeden çalışabilir (senaryo gibi). Bu uygulama içinde Mevcut Siparişler, Ana Sanayi veya Firma İçİ Öngörümleri istenildiği gibi (seçtikleriniz) değerlendirilir. Öngörüm ve siparişlerinizin zaman dağılımına uygun olarak hem malzeme (satınalma planı) hem de iş merkezlerinizin yük dağılımı (kapasite planı) kolayca elde edilir. İstenirse bu sonuçlara uygun olarak tedarikçi bilgilendirme (basılı form veya elektronik dosyalar şeklinde), satınalma siparişi ve iş emirlerinin topluca açılışı sağlanabilir. DOCK To DOCK Analizi (Hammadde ve Mamul) DOCK To DOCK analizi, yaptığınız planın içinde kullanılacak malzemelerin hangisinin kaç gün boyunca stoklarınızdan karşılanacağını gösterir (turuncu renkli sütunlar). Yan tarafta yer alan mavi renkli sütunlarda ise hem stoğunuz hem de mevcut satınalma siparişlerinizle beraber hangi malzemeyi hangi tarihe kadar problemsiz kullanabileceğinizi görebilirsiniz.

11 dinamo Yan-Sanayi Kapasite Yönetimi Çalışma Parametreleri Operasyon Bildirimleri, SCADA Sistemi Ana İmalat Planı (MPS) Alternatif Rota, Çalışma Takvimi Değişikliği, Yönetim Kararları Kapasite Yönetimi (CRP) İş Listeleri, Yük Grafikleri, Kapasite Kullanımı ve Boşluklar dinamo Yan-Sanayi ile tezgah veya iş merkezlerinin üzerindeki yükü, bu yükün zaman eksenindeki dağılımını ve bu yükü oluşturan üretim ve operasyon emirlerini çok verimli olarak yönetebilirsiniz. Açılan her iş emri kendi rotasındaki iş merkezleri üzerinde yük oluştururken, operasyon bildirimleri yapıldıkça da toplam yük ve iş listesi sürekli olarak güncellenir. Bu sayede sisteme ne zaman bakarsanız bakın güncel sonuçlara ulaşmış olursunuz. Sistemin içinde bulunan sonsuz kapasite planlama size darboğazlarınızı ve bunları aşabilmek için ip uçlarını sağlar; bu sayede problemleri zamanından çok önce teşhis edebileceksiniz. İş Merkezi Kapasite Yük Grafiği dinamo Finite Scheduling uygulaması ise bu çalışmalarınıza bambaşka bir boyut kazandıracak yetenekte. Alternatif tezgahların otomatik seçimi, ileri veya geriye doğru yükleme yaklaşımları, darboğaz planlaması gibi farklı algoritmaları kullanarak planlarınızı giderek daha hassas bir seviyeye yükseltecek. Finite Scheduling Sonlu Kapasite Planlama İş Çizelgesi

12 On Line Tezgah İş Listeleri Tezgah İş listesi o tezgahta yapılacak işin miktar, iş emri no, süre, en geç bitiş tarihi, hangi müşteri için olduğunu gösterir. Bu listeyi elde etmek için tezgah kartını ekrana çağırmak yeterlidir. Tezgahlarınızın Üzerindeki Yükü Her An Görebilirsiniz dinamo Yan-Sanayi kapasite sistemi on-line çalışır, açılan her iş emri grafiklerde yerini alırken tamamlanan her operasyon yük tablosunu o anda ter eder. Tezgahlarınızın üzerindeki yükü analiz edebilmek için karışık yollara gerek yoktur, sağ tarafta gördüğünüz grafik her tezgahın üzerindeki yükü hem saat hem de gün olarak gösteren bir örnektir. Duruş Analizleri Size Problemlerinizi Gösterecek OEE sisteminizi besleyecek bilgileri (operatörlerinizin üretim / duruş kayıtlarını) sisteminize aktarıyor iseniz duruş analizleriniz hazır demektir. dinamo Yan-Sanayi içinde duruş sebeplerini istediğiniz detayda tanımlayabilirsiniz, daha sonra her duruş sebebinin kaç kez oluştuğunu, ne kadar zaman kaybedildiğini hem rapor hem de grafik olarak elde edebilirsiniz. Duruş sebepleri en büyük kayıptan en aza doğru raporlanabilir, Pareto grfaiği hazırlanabilir.

13 Parça Tanıtım Kartı / Etiketi Bir operasyonu tamamlayan operatör sağ taraftaki gibi bir Kart veya Etiketi hazırladığında tesis içinde gezinen yarımamüller tamamen adreslenmiş olur. Parçanın bir sonraki işlem yeri, kalite kontrol işlemi için not alanı, resim, miktar gibi bilgiler bu kartın üzerinde yer alabilir. Bu sayede zaten manuel olarak yapılan bir işlemi otomasyon içine alarak ek iş yükü yaratmadan üretimden bilgi toplama hedefinizi gerçekleştirmiş olursunuz. Her operasyon noktasında hem yapılan üretimi hem de bir sonraki operasyon noktasını belirleyici etiketler üretebilirsiniz. Planlanan ve Gerçekleşen Operasyon Süreleri Adım Adım İzlenebilir Planlanan neydi, ne oldu, ne kadar sağlam, ne kadar hurda / fire oluştu, kimler o operasyonda ne zaman çalıştı, hangi duruşlar oldu, ne kadar sürdü... Bu bilgileri hem ekranlarınızda izleyebilir hem de çeşit çeşit analizlerde kullanabilirsiniz. Planlanan ve gerçekleşen, sisteminizin devamlı olarak izlediği ve sizin düzeltici faaliyetlerinize ışık tutacak değerler. Bunları ister raporlarınızda ister ekranlarınızda izleyerek işletmenizin verimliliğini etkileyecek kararlara daha kısa zamanda ulaşabileceksiniz. Binlerce Rakkamın Yerine Overall Equipment Efficiency (OEE) Analizleri Üretim alanından toplanan operasyon bilgilerinin diğer bir sonucu da OEE analizidir. OEE, etkin çalışma süresi, üretim hızı ve sağlam / bozuk değerlerini bir arada incelediği için en kısa yoldan ne tarafa doğru gidildiğini söyleyebilir. OEE değerleri her üretim emrinin her operasyonu için hesaplanmasının yanısıra uzun dönem averajları ile Tezgah, Ürün, Operasyon analizlerine çok önemli bir değer katar Hedef OEE değerinden farklı bir sonuç elde edildiğinde sapma yüzdesi hem rakamsal hem de grafik olarak görüntülenir.

14 dinamo Yan-Sanayi Malzeme İhtiyaç Planlaması (MRP) ve Stok Yönetimi Mevcut Stoklar Operasyon Durum Bilgisi Açık Satınalma Emirleri Satınalma Sistemi Satınalma Önerileri Malzeme İhtiyaç Planlaması (MRP) Satış Siparişleri Rezervasyon Bilgisi Üretim Planı İhtiyaçları Ana İmalat Planı (MPS) Tarih Değişikliği İptal Yeni Sipariş Tarih Değişikliği İptal Yeni Üretim Emri Üretim Önerileri Ne, Ne Zaman, Ne Kadar gerekiyor sorusunun doğru cevabı size para kazandırır. Daha az ve doğru stok sadece daha az para değildir; aynı zamanda daha az depolama alanı, daha az yıpranan / bozulan malzeme, daha az takip / taşıma faaliyeti, daha az duraksayan imalat anlamına da gelir. İhtiyaçların doğru analizi daha az yaşlanan stok, daha az kayıp demektir. Stoğunuzun yaşı, nelerden dolayı kaynaklandığını bir bakışta göreceğiniz ekran ve raporların yanı sıra nerede kullanılıyor bilgisine çabucak ulaşmak yönetiminizi kolaylaştıracaktır. Stok yaşlandırma bilgisine doğrudan erişebilirsiniz Depo içi yönetimde ise parti / seri etiketlemesi, depo içi yerleştirme imkanları, imalat veya sevkiyat için hazırlanacak malzemelerin adres bilgileri eşliğinde toplanabilmesi, rezervasyon imkanları, sayım kolaylıkları dinamo Yan-Sanayi yazılımının işinize çok yarayacak diğer özellikleri. Barcode teknolojisini kullanmak istediğinizde bize danışabilirsiniz.

15 Satınalma, MRP Sisteminizin Bir Parçasıdır Hem firma içi yapılan talepler hem de MRP ve Uzun Vadeli Planlama modüllerinden gelen önerilere göre satınalma siparişleri açılabilir. Firma İçi Talepler MRP Sistemi ve UVP Öneriler sistemi güvenlik stoğu, parti büyüklüğü, belli sayıda günü karşıla, sadece net ihtiyacı karşıla gibi farklı parametreler ile çalışmaktadır. Öneriler sistemi tedarikçilerinizin tercih edilen, onaylı, onay bekleyen, red edilmiş gibi statülerini de dikkate alabilir. Bu sayede firmanızın satınalma politikalarına uygun siparişleri otomatik olarak üretebilirsiniz. Satınalma Talebi Satınalma Siparişi MRP Satınalma Önerileri Giriş Kalite Kontrol Raporu, Depo Kabul Etiketleri ve Diğer Formlar Giriş Kontrol Raporu, Giriş Etiketi veya Satınalma Sipariş Formu, Teklif İsteme Mektubu gibi form ve etiketler istenilen formatta hazırlanabilir. Tedarikçilere gönderilmesi gereken formlar elektronik veya kağıt formatında gönderilebilir. Üretilen tüm formlar matbaa kalitesinde olduğu için tekrar elden geçmesi veya düzenlenmesi gerekmez, bu sayede çok büyük zaman kazançları elde edilmektedir.

16 Maliyetiniz Kontrol Altına Girecek Satınalma İadeler Fason İşlemler Malzeme Kullanımı Üretim Masraf Dağıtımı Fire Dağıtımı Operasyon Süreleri Fiili Maliyet (FIFO LIFO AO) (YTL ve YPB) Satış Analizleri Envanter Analizleri Üretim Analizleri Teklif Analizleri Satınalma Analizleri Muhasebe dinamo Yan-Sanayi içinde Fiili Maliyet (actual cost), bir envanter kaleminin üretilmesi ve / veya satınalınması için gerçekten harcanan kaynakların (satınalma masrafları, hammadde, zaman) çeşitli dağıtım anahtarına göre şarj edilmesi sonucu ortaya çıkar. Fiili maliyet, satış, müşteri ve ürün karlılığı gibi analizlerde kullanılabilir. Ürün Maliyetlerinizi ve Teklif Fiyatınızı Detaylı Analiz Edebilirsiniz Üst kısımdaki ekran ürünlerin hesaplanmış maliyetini alt kısımdaki görüntüde ise malzeme ve operasyon detayını görmektesiniz. dinamo Yan-Sanayi içinde çeşitli maliyet senaryolarını çalışabileceğiniz, aynı zamanda malzeme ve kapasite analizleri de yapabileceğiniz bir program var. Bu sayede her ürünün malzeme ve operasyonlarının maliyete olan katkısını, farklı varsayımlar ile üretilen teklif fiyatının karlılık sonuçlarını izleyebileceksiniz.

17 dinamo Yan-Sanayi ERP Yazılımı Entegrasyon Şeması dinamo Yan-Sanayi Genel Özellikler dinamo Yan-Sanayi, 1994 yılından itibaren sadece üretim yapan firmalar ile çalışan diyalog yazılım tarafından geliştirilmiştir, OTOMOTİV ve BEYAZ EŞYA Yan Sanayisi için hazırlanmış bir ERP & E-Business yazılımıdır. Ana Sanayi Yan Sanayi entegrasyonunu Ana Sanayilerin öngördükleri veya tanımladıkları şekilde sağlar. Değişen veya yeni Ana Sanayi uygulamaları sisteme sürekli olarak eklenmektedir, bu tip yazılımlar veya çalışmalar ayrıca ücretlendirilmez. dinamo Yan-Sanayi, Yan Sanayi ve Ana Sanayi istek ve önerileri doğrultusunda sürekli geliştirilmektedir ve Q1 süreçlerini doğrudan destekler, geçiş ve ilerleme çalışmalarınızı kolaylaştırır. Ekonomik ve mantıklı olduğu kanıtlanmış fiyat, ödeme ve servis koşullarına sahiptir dinamo Yan-Sanayi bölüm bölüm satın alınabilir, uygulamaya alınabilir Ve en önemlisi, sizinle aynı dili konuşup aynı problemlerin çözümü için çalışır

18 Otomotiv ve Beyaz Eşya Yan Sanayi Uygulamaları FORD OTOSAN (Ford Otosan Supplier Network), TOFAŞ, OYAK-RENAULT, TOYOTA, Türk Demir Döküm ve ARÇELİK, BSH Öngörü/Sipariş dosyalarının aktarımı Ana Sanayi Yan Sanayi Çapraz Kodları Dock To Dock Analizi Kutu / Kasa ve Ürün Etiketleri ASN (Automatic Shipment Notice) ve Elektronik İrsaliye Gönderimi (FORD OTOSAN, TOFAŞ, OYAK RENAULT) Fiyat Farkı Faturası, Ford Otosan Mutabakat, TOFAŞ Elektronik Fatura Gönderimi Müşteriye Özel Ürün Ağacı Saç Sipariş Takibi (EDÇSM BORÇELİK) 6 Aylık Ana Sanayi Planlarına Eşlenik 6 Aylık Kapasite ve Malzeme Planlama OEE Analizleri dinamo ERP Modülleri Muhasebe Yönetimi, Enflasyon Muhasebesi Sabit Kıymetler Bordro Çok Dövizli Finans Yönetimi Nakit Akış ve EFT Otomasyonu (Garanti, TEB, KoçBank) Maliyet Muhasebesi / Maliyetlendirme Stok, Depo ve Lokasyon Yönetimi Ürün Konfigüratörü ve Süper Ürün Ağacı Uygulaması Teklif / Satış ve Dağıtım Yönetimi, Satış Analizleri Satınalma Talep ve Sipariş Yönetimi Dış Ticaret Yönetimi (İthalat ve İhracat) Üretim Planlama, Malzeme ve Kapasite Yönetimi (MPS, MRP, CRP) İmalat Alanı Yönetimi, İş Emri, Operatör, Üretim Merkezi Kayıtları Üretim Alanı Veri Toplama Uygulaması Mühendislik Tanımları / İş Emri Entegrasyonu Fason İmalat Takibi Kalite Yönetimi, Süreçlerin Analizi, Giriş ve Üretim Kalite Değerleri Sonlu Kapasite Planlama Finite Scheduling / İş Emri Sistemi ile Entegrasyon İnsan Kaynakları Yönetimi Planlı ve Plansız Bakım Yönetimi Kalibrasyon Yönetimi dinamo Yan-Sanayi diyalog kim? diyalog 1994 yılından başlayarak kesintisiz olarak sanayi şirketleri ile çalışan, üretim yapanlar için yazılım geliştiren bir şirket yılında OTOMOTİV Yan Sanayi firmaları ile başladığımız çalışmaya daha sonra BEYAZ EŞYA Yan Sanayi firmalarıda katıldı. Bu nedenle daha önce dinamo OTOMOTİV olarak duyurduğumuz ürünümüzün ismini dinamo Yan-Sanayi olarak değiştirdik ve kapsamını genişlettik. Ne kadar sürede devreye girebilir Programın kullanım eğitimi çok hızlı gerçekleşir çünkü kullanımı oldukça kolaydır. Ancak kodlama ve iş akışınızın gözden geçirilmesi veya gereken bilgiyi bir araya getirmeniz zaman alabilir. Bu süre firmadan firmaya değişse de 1-6 ay arası gibi düşünebilirsiniz. Ne tür bir donanım gerekli dinamo Yan-Sanayi Windows NT, 2000, 2003 Server ortamlarına kurulabilir. Windows 2000, XP kullanıcıları tarafından da kullanılabilir. Bunun yanında her tür yazıcıyı da kullanabilirsiniz. Programlama ortamı dinamo Yan-Sanayi Microsoft C kullanılarak hazırlanmıştır. Form / Rapor / Makro bölümlerinde ise diyalog dışındaki programcı ve kullanıcılarımızın da kolaylıkla kullanabileceği Microsoft Visual Basic Script tekniği izlenmiştir. Bu sayede sisteme kolaylıkla form, etiket veya kendinize özgü makrolar ekleyebilirsiniz. Servis, fiyat, ödeme imkanları, kuruluş hizmetleri, yeni Ana Sanayi uygulamaları, geçiş çalışmaları gibi aklınıza gelen her konuda bizi arayınız... unutmayın kullanabileceğiniz bir Açık Çekiniz var. Büyükdere Caddesi 1. İmar İş Hanı No : 48 Kat : 4 Mecidiyeköy - İstanbul (212) diyalog@diyalog.com

Plansız veya Planlı Bakım Emirleri Tek Bir Yönetim Ekranında

Plansız veya Planlı Bakım Emirleri Tek Bir Yönetim Ekranında 1 Plansız veya Planlı Bakım Emirleri Tek Bir Yönetim Ekranında NONSTOP Planlı Bakım içinde hem Plansız yapılan işlemler hem de 3 Farklı Yaklaşım ile Planlı yapılan eylemler yer almaktadır. Bütün emirler

Detaylı

Kablo Üretim Çizelgeleme Paketi. dinamo Kablo GANT. dinamo KABLO Kablo Üretim Planlama/Çizelgeleme Paketi Bilgi Dosyası

Kablo Üretim Çizelgeleme Paketi. dinamo Kablo GANT. dinamo KABLO Kablo Üretim Planlama/Çizelgeleme Paketi Bilgi Dosyası dinamo Kablo GANT dinamo KABLO Kablo Üretim Planlama/Çizelgeleme Paketi Bilgi Dosyası KABLO Üretim Planlama ve Maliyetlendirme Yazılımı dinamo Kablo GANT Kimin İçin? dinamo Kablo GANT, kablo üretimi yapan,

Detaylı

Üretim yapan firmalar için bir test

Üretim yapan firmalar için bir test Üretim yapan firmalar için bir test ERP Yazılımınız size ne kadar hizmet ediyor veya siz onu ne kadar etkin kullanıyorsunuz? Hazırlayan Cengiz Pak, cengiz@cengizpak.com.tr Tarih Haziran 2010 Aslında bilgisayar

Detaylı

Planlı veya Plansız Bakım Emirleri Tek Ekrandan Yönetiliyor

Planlı veya Plansız Bakım Emirleri Tek Ekrandan Yönetiliyor 1 Planlı veya Plansız Bakım Emirleri Tek Ekrandan Yönetiliyor NONSTOP Bakım Yönetimi içinde hem Plansız yapılan işlemler hem de 3 farklı yaklaşım ile Planlı yapılan eylemler yer almaktadır. Bütün emirler

Detaylı

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

Gıda Sektöründe Bir Değişim Hikayesi

Gıda Sektöründe Bir Değişim Hikayesi Gıda Sektöründe Bir Değişim Hikayesi İçerik Likom Yazılım Gusto Kurumsal Kaynak Planlama Yazılımı Gıda Sektörüne Yönelik Uygulamalar Uyarlama Adımları Referanslar 2 Likom Yazılım, 24 yıldır büyük ölçekli

Detaylı

HER ŞEY ŞİMDİ BAŞLIYOR!

HER ŞEY ŞİMDİ BAŞLIYOR! MikroFly da Ana Paketin İçerdiği Modüller Stok/ürün yönetimi Hizmet ve masraf yönetimi Satınalma ve tedarikçi yönetimi Satış ve müşteri yönetimi Finans yönetimi Bütçe yönetimi Genel ve sabit kıymetler

Detaylı

dinamo KALIP Kalıp Üretim Planlama ve Maliyetlendirme Yazılımı dinamo KALIP dinamo KALIP Bilgi Dosyası

dinamo KALIP Kalıp Üretim Planlama ve Maliyetlendirme Yazılımı dinamo KALIP dinamo KALIP Bilgi Dosyası dinamo KALIP dinamo KALIP Kalıp Kalıp Üretim Üretim Planlama ve Maliyetlendirme Yazılımı Yazılımı Bilgi Dosyası dinamo KALIP Yazılımı Nedir? dinamo KALIP, kalıp üretimi yapan işletmelerin; - imalat aşamalarını

Detaylı

GENEL BAKIŞ MOBILTECH

GENEL BAKIŞ MOBILTECH GENEL BAKIŞ MOBİL ÇÖZÜMÜMÜZ ile sağlanacak kazanımları sıralarsak; İşletme maliyetlerinizi azaltır, Daha verimli ve güncel bilgilerle çalışmasını sağlar, Anlık olarak merkezden hatasız bilgi alımını sağlar,

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi 1 MİKTOP SADELEŞTİRİLMİŞ TİCARİ OTOMASYON PAKETİ MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi, firmanızın tüm ticari işlemlerini kusursuz bir biçimde yürütmeniz

Detaylı

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. HESAPÇI Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi 1 HESAPÇI KÜÇÜK İŞLETMELER İÇİN TİCARİ OTOMASYON PAKETİ ARTIK SİZİN DE BİR OTOMASYONA İHTİYACINIZ VAR. Ekonomik, pratik, becerikli. tam sizin için.,

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Satışınızı artırmak ve masraflarınızı

Detaylı

YORKA DÖKÜMHANE OTOMASYONU

YORKA DÖKÜMHANE OTOMASYONU YORKA DÖKÜMHANE OTOMASYONU Yorka Bilgisayar Yazılım Dan.Hiz.San.Tic.LTD.ŞTİ. Fakülte Cad. No:24 DENİZLİ 0(258) 211 66 33 211 66 43 FAX:0(258) 211 66 20 http://www.yorkayazilim.com e-mail:yorka@yorkayazilim.com

Detaylı

KOBİLERE MİKRO YAZILIM DAN TİCARİ YAZILIM: MiKRO JUMP YÜKSELMEK için SIÇRA!

KOBİLERE MİKRO YAZILIM DAN TİCARİ YAZILIM: MiKRO JUMP YÜKSELMEK için SIÇRA! KOBİLERE MİKRO YAZILIM DAN TİCARİ YAZILIM: MiKRO JUMP YÜKSELMEK için SIÇRA! Büyümek isteyen her şirkete lazım. mikro.com.tr Sektör bağımsız çalışıyorsanız, birden fazla lokasyonda ya da sektörde faaliyet

Detaylı

1 KARAR DESTEK SİSTEMİ

1 KARAR DESTEK SİSTEMİ 1 KARAR DESTEK SİSTEMİ Günümüzde işletmeler için, bilginin en doğru ve en hızlı şekilde harmanlanıp analiz edilebilmesi, gelişim sürecinin en önemli yapı taşlarını oluşturmaktadır. İster kendi işletmeniz,

Detaylı

Shop Floor Automation

Shop Floor Automation Shop Floor Automation Üretim Yönetimi ve Takibi Depo Yönetimi ve Takibi BOM Tanımları ve Kontrolü Üretim Hattı Kontrol ve Yönlendirme Operatör Kontrol ve Yönlendirme İş Emri Yönetimi ve Takibi Otomatik

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

8.0.2 Versiyonu Sanayi Uygulamaları Yenilikleri. İş Emrinde Kalem Desteği

8.0.2 Versiyonu Sanayi Uygulamaları Yenilikleri. İş Emrinde Kalem Desteği 8.0.2 Versiyonu Sanayi Uygulamaları Yenilikleri Amaç ve Fayda Netsis Sanayi Modülleri ile ilgili aşağıdaki yenilikler kullanıma sunulmuştur. İş Emrinde Kalem Desteği Müşteri Siparişi Önceliklendirme MRP

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

Tanıtım Kataloğu SMARTUYS. Tekstil İşletmeleri için Üretim Yönetim Sistemi

Tanıtım Kataloğu SMARTUYS. Tekstil İşletmeleri için Üretim Yönetim Sistemi Tanıtım Kataloğu SMARTUYS Tekstil İşletmeleri için Üretim Yönetim Sistemi GİRİŞ SMART projesi SERKON Makina nın yıllardır profesyonel çözümler ürettiği Tekstil makinaları alanı dışında yazılım sektörüne

Detaylı

Logo Tiger Satış Ve Dağıtım. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız.

Logo Tiger Satış Ve Dağıtım. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Logo Tiger Satış Ve Dağıtım Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Ürün İçeriği Satış ve Dağıtım Satış ve Dağıtım Parametreleri Verilen Hizmet Kartları Verilen Hizmet Bilgileri Verilen Hizmet Muhasebe

Detaylı

2008 den günümüze. 130 Firma 1.000 Kullanıcı SmartWM DEPO YÖNETİMİ

2008 den günümüze. 130 Firma 1.000 Kullanıcı SmartWM DEPO YÖNETİMİ Depolarını 2008 den günümüze 130 Firma 1.000 Kullanıcı İle Yönetiyor! SmartWM DEPO YÖNETİMİ Çözüm Ortaklarımız SENTIA BİLİŞİM HİZMETLERİ SAN TİC. LTD.ŞTİ AKTİF PROJE VE DANIŞMANLIK ERBİLİŞİM BİLGİSAYAR

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

YENİ NESİL FİYAT LİSTESİ

YENİ NESİL FİYAT LİSTESİ YENİ NESİL FİYAT LİSTESİ 16 EYLÜL 2016 31 MART 2017 SAYI : 103 YENİ NESİL ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ Ürünler Grup 1 Stok, Cari, Fatura, Senet Çek, İrsaliye, Form Ba Bs Grup 2 Stok, Cari, Fatura, Senet Çek,

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı

A Class MRP-II Performans Ölçekleri

A Class MRP-II Performans Ölçekleri diyalog / eğitim yayınları A Class MRP-II Performans Ölçekleri İş Planı Satış Planı Üretim Planı Ana İmalat Planı Malzeme Planı Kapasite Planı Ürün Ağaçları Envanter Yönetimi Üretim Rotası Satınalma Planı

Detaylı

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu Agency-1 Golf Otomasyonu 5N 1K Ne? Neden? Ne zaman? Nerede? Kim? Ne? Agency-1 Golf Otomasyonu Golf Organizasyonu yapan işletmelerin sektörel ihtiyaçlarını karşılamak için üretilmiş bir yazılımdır. Bilinen

Detaylı

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması Çeyrek yüzyıldır işimiz, hayatı kolaylaştıran çözümler sunmak! LOGO, KOBİ lere ve Ar-Ge ye yaptığı büyük yatırımlarla büyüyor. Yazılımlarımızla Türkiye ekonomisine

Detaylı

İÇERİK OTO-MOBILE. Standart Süreç OTO-MOBILE. Avantajlar. Sistem Görünümü. Sistem Bilgisi. Yazılım / Donanım Gereksinimi

İÇERİK OTO-MOBILE. Standart Süreç OTO-MOBILE. Avantajlar. Sistem Görünümü. Sistem Bilgisi. Yazılım / Donanım Gereksinimi 03.05.2011 1 İÇERİK OTO-MOBILE Standart Süreç OTO-MOBILE Avantajlar Sistem Görünümü Sistem Bilgisi Yazılım / Donanım Gereksinimi 2 3 Tamir/Bakım Talebi Müşteri Araç Kontrolü Servis İş Emri Servis Parça

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

YENİ NESİL FİYAT LİSTESİ

YENİ NESİL FİYAT LİSTESİ YENİ NESİL FİYAT LİSTESİ MAYIS 2013 SAYI : 96 Revizyon2 YENĐ NESĐL ÜRÜNLERĐ FĐYAT LĐSTESĐ Ürünler Pro SQL Grup 1 Stok, Cari, Fatura, Senet Çek, Đrsaliye, Form Ba Bs Grup 2 Stok, Cari, Fatura, Senet Çek,

Detaylı

HAKKIMIZDA.

HAKKIMIZDA. HAKKIMIZDA 25 yıllık perakende lojistiği deneyimimiz boyunca birçok ulusal, uluslararası mağaza zincirlerinin ve özellikle de yerel zincir ana distribütörlerinin ve otomotiv sektörünün lojistik operasyonlarında

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı Tarih: 01.12.2010 Mobilteg Saha Satış Otomasyonu Terminal Kullanım Kılavuzu (V.2x) Aşağıda bilgilerini bulacağınız Saha Satış Otomasyonu El Terminali tarafı kullanım bilgileri o günkü sürüme göre hazırlanmıştır.

Detaylı

Gökay Çiçek İş Geliştirme Müdürü

Gökay Çiçek İş Geliştirme Müdürü Gökay Çiçek İş Geliştirme Müdürü gokay.cicek@trinoks.com Demirbaş Yönetimi Nedir? Demirbaş Yönetimi, işletme bünyesindeki sabit kıymetlerin sistematik bir yapıda izlenmesi, analiz edilmesi ve raporlanması

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için)

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım

Detaylı

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com SentezLIVE İş Çözümleri Platformu sentez.com Malzeme Finans Malzeme Genel Özellikler Esnek Parametrik Geliştirilebilir Güvenilir Erişilebilir Entegre Finans Parametrik İşinizin gerektirdiği şekilde özelleştirilebilen

Detaylı

ERP(Enterprise Resource Planning)

ERP(Enterprise Resource Planning) ERP(Enterprise Resource Planning) 2 EDM ERP: Bir işletmenin, satıştan muhasebeye, üretimden insan kaynaklarına, envanterden CRM'e tüm fonksiyonlarını kapsayan entegre bilgi sistemleridir. 3 EDM ERP Nedir?

Detaylı

Özellikler: Bilinen şudur ki, Ses Teknolojileri en iyi toplama işleminde performans

Özellikler: Bilinen şudur ki, Ses Teknolojileri en iyi toplama işleminde performans Özellikler: Bilinen şudur ki, Ses Teknolojileri en iyi toplama işleminde performans gösterir. Fakat ses teknolojileri depo yönetiminin her aşamasında kullanılabilir. MAL KABUL Gelen Malın kabulü Etiketleme

Detaylı

TLife Warehouse Management System365 Cloud

TLife Warehouse Management System365 Cloud BULUT TABANLI 365 GÜN 7/24 SAAT HER NOKTADAN ERİŞİM İMKANI TLife Warehouse Management System365 Cloud İÇERİK VE AMAÇ Amacımız Firmanız bünyesinde gerek merkez fabrikada gerekse farklı lokasyonlarda bulunan

Detaylı

Mobil satış ve dağıtım sistemini kullanmanız için on neden:

Mobil satış ve dağıtım sistemini kullanmanız için on neden: Mobil Satış Dağıtım Sistemi Mobil satış ve dağıtım sistemini kullanmanız için on neden: Sıcak satış yapabilir, sipariş alabilirsiniz Satış anında fatura kesebilirsiniz. Doğru ve hızlı tahsilat (nakit,

Detaylı

işinizi net görün Tekliften genel muhasebeye tüm iş süreçlerinizdeki en önemli asistanınız.

işinizi net görün Tekliften genel muhasebeye tüm iş süreçlerinizdeki en önemli asistanınız. işinizi net görün Tekliften genel muhasebeye tüm iş süreçlerinizdeki en önemli asistanınız. Netx ile işletmenizin tüm iş yönetimini bilgisayar ortamında rahatlıkla takip edebilir esnek raporlama teknikleriyle

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

İki Problem Tek Çözüm. Gelişmiş Servis Otomasyonu Profesyonel Ticari Entegre

İki Problem Tek Çözüm. Gelişmiş Servis Otomasyonu Profesyonel Ticari Entegre TM Ataşehir deki 1 İki Problem Tek Çözüm Gelişmiş Servis Otomasyonu Profesyonel Ticari Entegre Ne öneriyoruz? Müşterilerinize daha kaliteli ve hatasız hizmet sunmak ve farklılık yaratmak, aynı zamanda

Detaylı

Wintex Konfekiyon Yönetimi Sistemi

Wintex Konfekiyon Yönetimi Sistemi Wintex Konfekiyon Yönetimi Sistemi ÖN MALİYET Siparişin üretiminden önceki verilerle hesaplanan ilk maliyetidir. Wintex ön maliyet modülü tüm maliyet etkenlerinin doğru ve hızlı girilebilmesine olanak

Detaylı

CARİ HESAP ANALİSTİ. Seçilmiş olan cariyi burada görebilirsiniz.

CARİ HESAP ANALİSTİ. Seçilmiş olan cariyi burada görebilirsiniz. CARİ HESAP ANALİSTİ Seçmiş olduğunuz cari hesabın firma için önem derecesini ve kapasitesini tespit edebileceğiniz bir analiz çalışmasıdır. Bu form sayesinde bir müşteri temsilcisi ilgili cari hesabı hiç

Detaylı

1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013

1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013 1 Barkomatik Barkod Otomasyon Sistemi 2009-2013 BarkomatikPOS Barkomatik Mucizesi olarak bilinen bilgisayarsız sistemlerimizin kolay ve hızlı kullanım özeliği olan yazılımlarına paralel olarak hazırlanan

Detaylı

BİLGİ SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.

BİLGİ SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. BİLGİ SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. www.kaledata.com kaledata@kaledata.com 1 IBpro AMBAR VE SEVKİYAT YÖNETİMİ TANITIMI 2 NEDEN AMBAR OTOMASYONUNA İHTİYACIMIZ VAR? Ambarın planlanması ve yerleştirme alanlarının

Detaylı

Logo Tiger Satın Alma. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız.

Logo Tiger Satın Alma. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Logo Tiger Satın Alma Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Satınalma Bölümünde Alınan sipariş kartları, Ürün alımlarında uygulanacak indirim,harcama ve promosyonları Ürünü satış fiyatları, Alış koşulları

Detaylı

SATIŞ VE DAĞITIM İŞLEMLERİ

SATIŞ VE DAĞITIM İŞLEMLERİ Satış Fatura Özet Raporu SATIŞ VE DAĞITIM İŞLEMLERİ Herhangi bir cari hesaba düzenlenmiş fatura toplamları alınabildiği gibi belirli bir grup için düzenlenmiş fatura toplamları da alınabilmektedir. Amaç

Detaylı

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü NovaFortis Yazılım Danışmanlık E-dönüşüm adaptörü E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ E-dönüşüm adaptörü e-fatura, e-arşiv fatura, e-defter ve e-ihracat süreçlerini yönetmek üzere tasarlanmış bir masaüstü uygulamasıdır.

Detaylı

ACD TEZGAH İZLEME YAZILIMI

ACD TEZGAH İZLEME YAZILIMI ACD TEZGAH İZLEME YAZILIMI ACD Tezgah İzleme yazılımı altı ana modülden oluşmaktadır. Bu modüller; Yedekleme, Yönetim Paneli, Verimlilik İzleme, Üretim Tanımlamaları, Üretim İzleme, Üretim Raporları 1.

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya * RestPro ve RestPro logosu Evren Yazılım Ltd. Şti nin

Detaylı

e-mutabakat Ekstre Gönderimi

e-mutabakat Ekstre Gönderimi e-mutabakat Ekstre Gönderimi Kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin, bs-ba formlarının, elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik

Detaylı

İhtiyacınızıBelirleyin, Size Çözüm Sunalım. Lastik Servis Satış. Finans. Dış Ticaret. Lastik Otel Fatura. Lastik Kaplama Cari CRM

İhtiyacınızıBelirleyin, Size Çözüm Sunalım. Lastik Servis Satış. Finans. Dış Ticaret. Lastik Otel Fatura. Lastik Kaplama Cari CRM İhtiyacınızıBelirleyin, Size Çözüm Sunalım Satınalma Finans Lastik Servis Satış Dış Ticaret Lastik Otel Fatura CRM Lastik Kaplama Cari E-Fatura B2B (Bayii Yönetimi) Muhasebe E-Defter B2C( Müşteri Yönetimi)

Detaylı

TIGER ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ 23 Eylül 2010 tarihinden itibaren geçerlidir.

TIGER ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ 23 Eylül 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. TIGER ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ 23 Eylül 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Son güncelleme: 19 Ocak 12 Winner Merkez ve Zincir Mağaza......2 Winner Ticari ı......4 Opsiyon Fiyatlar...... Winner Üretm Yönetmi......6 Winner Tedarik Yönetmi......7

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

Freedom ERP Barkod Otomasyonu Uygulama Örnekleri

Freedom ERP Barkod Otomasyonu Uygulama Örnekleri Freedom ERP Freedom ERP Barkod Otomasyonu Uygulama Örnekleri Freedom ERP Barkod Otomasyonu Uygulama Örnekleri Temel Teknoloji Barkod Otomasyonu ve Kurumsallaşma İlişkisi Kurumsal olmak nedir? Aşağıda okuyacağınız

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

TIGER PLUS FİYAT LİSTESİ 4 Ağustos 2011 tarihinden itibaren geçerlidir.

TIGER PLUS FİYAT LİSTESİ 4 Ağustos 2011 tarihinden itibaren geçerlidir. TIGER PLUS FİYAT LİSTESİ 4 Ağustos 2011 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

TIGER PLUS FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir.

TIGER PLUS FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. TIGER PLUS FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

Tarihli Mikro R/J/F/ Müşavir 02a Sürümü

Tarihli Mikro R/J/F/ Müşavir 02a Sürümü 30.07.2018 Tarihli Mikro R/J/F/ Müavir 02a Sürümü Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler Stok Tanıtım Kartına Birime Göre Fiyat Tanımlama Özellii Eklenmitir Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler

Detaylı

Proforma Maliyet Müþterinizin vermiþ olduðu sipariþ için fire, kar ve komisyon oranlarý belirterek proforma maliyet hazýrlayabilirsiniz. Sipariþ Müþteri sipariþ bilgilerini detaylý olarak girebilirsiniz.

Detaylı

EN KOLAY İŞ UYGULAMASI!

EN KOLAY İŞ UYGULAMASI! Pratik, Hızlı, Uyumlu... EN KOLAY İŞ UYGULAMASI! Türkiye de 170.000 firma ve 1.300.000 in üzerinde kullanıcı için verimlilik çözümleri üreten Türkiye nin en büyük bağımsız yazılım firması LOGO dan KOBİ

Detaylı

JUMP ÜRÜN AİLESİ MÜŞTERİ SATIŞI FİYAT LİSTESİ

JUMP ÜRÜN AİLESİ MÜŞTERİ SATIŞI FİYAT LİSTESİ JUMP ÜRÜN AİLESİ MÜŞTERİ SATIŞI FİYAT LİSTESİ 22 Haziran 2018 tarihinden itibaren geçerlidir. GENEL AÇIKLAMALAR 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri MİKRO Yazılım

Detaylı

ÜRETİCİLERE VE BÜYÜK İŞLETMELERE MİKRO YAZILIM DAN KURUMSAL YAZILIM: MiKRO FLY EN BÜYÜK OLMAK İÇİN UÇ!

ÜRETİCİLERE VE BÜYÜK İŞLETMELERE MİKRO YAZILIM DAN KURUMSAL YAZILIM: MiKRO FLY EN BÜYÜK OLMAK İÇİN UÇ! ÜRETİCİLERE VE BÜYÜK İŞLETMELERE MİKRO YAZILIM DAN KURUMSAL YAZILIM: MiKRO FLY EN BÜYÜK OLMAK İÇİN UÇ! Büyümek isteyen her şirkete lazım. mikro.com.tr Büyük bir işletmeye sahipseniz ama en büyük olmak

Detaylı

Programa ilk girişte, öndeğer masaüstü seçimi yapabileceğiniz bir ekran karşınıza gelir. Program tarafından 6 adet öndeğer masa üstü önerilir:

Programa ilk girişte, öndeğer masaüstü seçimi yapabileceğiniz bir ekran karşınıza gelir. Program tarafından 6 adet öndeğer masa üstü önerilir: LOGO GO 3 Kullanım Öndeğer Masaüstü Seçimi Programa ilk girişte, öndeğer masaüstü seçimi yapabileceğiniz bir ekran karşınıza gelir. Program tarafından 6 adet öndeğer masa üstü önerilir: Genel Satış Uzmanı

Detaylı

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ Bay-t Entegre PRO serisinin yeni modülü Dokunmatik Hızlı Satış, perakende satış yapan tüm işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak dokunmatik ekranlara

Detaylı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı BİLNEX YAZILIM Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı Hazırlayan Sinan Karagöz BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARINDA SERİ NUMARASI TAKİBİ İŞLEMLERİ Bilnex Yazılım Programlarında bir ürün için tek bir stok kartı

Detaylı

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KISA TANITIM DOKÜMANI PROGRAMDA NELER VAR Bu doküman, Kolay Sipariş Takibi programının temel özelliklerini size kısaca tanıtmak ve programı kısa sürede kavramanızı sağlanmak için

Detaylı

MİKROGEN. Genel Muhasebe Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKROGEN. Genel Muhasebe Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKROGEN Genel Muhasebe Paketi 1 MİKROGEN GENEL MUHASEBE PAKETİ Hesap planı ve kartları; Bu alandan; tekdüzen hesap planı kullanılarak, bu plan üzerinden kullanıcılar, muavin ve tali hesaplarını istedikleri

Detaylı

ODETTE ETİKETİ & E-İRSALİYE PROGRAMI v2

ODETTE ETİKETİ & E-İRSALİYE PROGRAMI v2 ODETTE ETİKETİ & E-İRSALİYE PROGRAMI v2 26/10/2015 1 20 Novembre, 2010 Genel İÇİNDEKİLER KURULUM & PARAMETRELER GENEL ÖZELLİKLER ETİKET BASMA İRSALİYE GİRİŞİ TRANSFER DOSYASI OLUŞTURMA OTOMATİK E-İRSALİYE

Detaylı

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR.

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR. Market Modülü Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresiye Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion ays AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ

Detaylı

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması www.akillibiletim.com Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi uygulamasının tasarım ve geliştirme sürecinde göz önünde bulundurulan en önemli husus, uygulamanın herkes

Detaylı

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014 TURKCELL HİZMETLERİ Kullanım Bilgileri LOGO Kasım 2014 İçindekiler TURKCELL HİZMETLERİ... 3 Online Turkcell Fatura Aktarımı... 4 Fatura Eşleştirme Tabloları... 5 Online Fatura Aktarımları... 6 Toplu Mesaj

Detaylı

İTHALAT PROGRAMI VERA ERP YAZILIMI İLE İTHALAT YÖNETİMİ

İTHALAT PROGRAMI VERA ERP YAZILIMI İLE İTHALAT YÖNETİMİ İTHALAT PROGRAMI VERA ERP YAZILIMI İLE İTHALAT YÖNETİMİ 1 Neden V-Era İthalat Yönetimi? V-Era İthalat Yönetimi ile gümrük işlemlerinin, yüklemlerin, ödemelerin, masrafların takibi yapılarak ithalat öncesi

Detaylı

LOGO NETSİS WINGS FİYAT LİSTESİ - TEK SEFERLİK 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerlidir.

LOGO NETSİS WINGS FİYAT LİSTESİ - TEK SEFERLİK 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerlidir. LOGO NETSİS WINGS FİYAT LİSTESİ - TEK SEFERLİK 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerlidir. GENEL AÇIKLAMALAR listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri Logo tarafından tavsiye

Detaylı

1. Medisoft ile ETS arasındaki bütünle ik yapı : hatasız ve hızlı ETS hastane otomasyonu için neden çok önemlidir :

1. Medisoft ile ETS arasındaki bütünle ik yapı : hatasız ve hızlı ETS hastane otomasyonu için neden çok önemlidir : ETS hastaneler için geliştirilmiş kullanımı kolay ve Medisoft ile bütünleşik çalışan bir kurumsal kaynak planlama sistemidir. Amacımız; Medisoft ile sağlanan eksiksiz hastane otomasyonunu tam entegre bir

Detaylı

Sabnet Yazılım Ltd. Şti. SabNet ERP Kurumsal Kaynak Planlaması. İşiniz için en iyisini düşünün...

Sabnet Yazılım Ltd. Şti. SabNet ERP Kurumsal Kaynak Planlaması. İşiniz için en iyisini düşünün... SabNet ERP Kurumsal Kaynak Planlaması İşiniz için en iyisini düşünün... Hakkımızda İşiniz için en iyisini düşünün. İhtiyaçlarınızı belirleyin. Gelin, sizin için neler yapabileceğimizi birlikte keşfedelim

Detaylı

ISTCELL. Kullanım Bilgileri

ISTCELL. Kullanım Bilgileri ISTCELL Kullanım Bilgileri 12/14/2010 İçindekiler ISTCELL... 3 Ekip Mobil... 4 Mobil Bilgi ve Mobil Eğitim... 9 Mobil Bilgilendirme... 13 Mesaj Şablonları... 15 Toplu Mesaj Gönderimleri... 16 Turkcell

Detaylı

trex DCAS trex DCAS Software & Automation ( Data Collection & Automation Systems )

trex DCAS trex DCAS Software & Automation ( Data Collection & Automation Systems ) Software & Automation trex DCAS ( Data Collection & Automation Systems ) trex DCAS Üretimden Veri Toplama ve Verimlilik Takip Sistemi Volkan BİLMİŞ MERT YAZILIM LTD. ŞTİ. [16.03.2012] TREX DCAS ( Data

Detaylı

ETA:Online Uygulamaları

ETA:Online Uygulamaları ETA:Online Uygulamaları Firmanız Her Zaman Cebinizde ETA:CR Online Cep Rapor Uygulaması ETA:CR Plus Online Cep Rapor Uygulaması ETA:Online Sipariş Uygulaması ETA:Online El Terminali Uygulaması ETA:CR Online

Detaylı

Kargo Modülü. Diğer modüller ile entegre çalışan Kargo modülü ile satış irsaliyesifaturasıoluşturduktan

Kargo Modülü. Diğer modüller ile entegre çalışan Kargo modülü ile satış irsaliyesifaturasıoluşturduktan Kargo Modülü Ürün Grubu [X] 7.0 NetsisEnterprise Kategori [X] Yeni Modül Versiyon Önkoşulu 7.0 Onaylı Sürüm Uygulama Kargo modülü ile işletme içerisinde satışa yönelik yapılan işlemler, dağıtım şirketleri

Detaylı

6/8/2016 Tedarik Zinciri Modülü 1

6/8/2016 Tedarik Zinciri Modülü 1 6/8/2016 Tedarik Zinciri Modülü 1 1. Tanım 2. Tedarik Zinciri Nasıl İşler? 3. Mağazalarda Gerçekleştirilen Prosedürler 3.1 Temel Stok Kontrolü 3.2 Envanter Yönetimi 3.3 Miktar ve Hasar Raporları 3.4 Ürünlerin

Detaylı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Meryem Yavaş Boyut Ltd. Şti Temmuz 2008 Özet : Bu doküman, Selçuk Ecza Deposu web depo uygulaması hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Web depo uygulamasının

Detaylı

Vera ERP Malzeme İhtiyaçları Modülü Şeması

Vera ERP Malzeme İhtiyaçları Modülü Şeması Konu Başlıkları Vera ERP Malzeme İhtiyaç Planlama Şeması 3 Genel Özellikler 4 Hedefler.6 Kotalardan Hedeflere Aktarım...7 Ana Üretim Planı Oluşturma..8 Malzeme İhtiyacının Belirlenmesi.11 Malzeme İhtiyacını

Detaylı

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ERP'ye Bakış ve ARGUS Plus Zaman içinde firmalar geliştikçe, iş yapış şekilleri değişmekte ve ihtiyaçları artmaktadır. Bir çok gelişen firma, gerçekleştirdikleri operasyonel

Detaylı

Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen hareketlerine göre çeşitli analizlerin ve raporların hazırlanmasını sağlamaktadır.

Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen hareketlerine göre çeşitli analizlerin ve raporların hazırlanmasını sağlamaktadır. 9 Şubat 2009 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Yönetim Analizi YÖNETĐM ANALĐZĐ VE FĐNANSMAN TAKĐBĐ MODÜLÜ Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen

Detaylı

FSMobility Fast WMS for LOGO Tiger Tanıtım

FSMobility Fast WMS for LOGO Tiger Tanıtım FSMobility Fast WMS for LOGO Tiger Tanıtım Kablosuz mobil stok yönetimi çözümlerine odaklanan FSSoftware, uluslararası firmalarda büyük projelerin deneyimlerini yaşayan uzman ekibiyle FSMobility Fast WMS

Detaylı

EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU

EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU İçindekiler Tablosu EDI AKTARIM UYGULAMASI... 2 1. EDI B2B Aktarımı... 2 2. Migros B2B Aktarım... 7 3. Metro E-İrsaliye Oluşturma... 9 1 EDI AKTARIM UYGULAMASI EDI

Detaylı

Logo Market Satınalma. Kullanıcı El Kitabı

Logo Market Satınalma. Kullanıcı El Kitabı Logo Market Satınalma Kullanıcı El Kitabı 2013 Logo Market Satınalma 1-Logo Market Modülünde Satınalma Tarafının Kullanılabilirliği İçin Öncelik Taşıyan Bazı Kayıtların Sisteme Girilmiş Olması Gerekmektedir

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 2.11 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI Fişlerde, Doküman

Detaylı

ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMLERİ İÇİN İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ YAZILIMI

ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMLERİ İÇİN İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ YAZILIMI ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMLERİ İÇİN İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ YAZILIMI OSGB ler için oluşturulmuş bu yazılım sadece iş sağlığı güvenliği uygulamalarını değil Bir OSGB de gerekli olan bütün faaliyetleri kapsamaktadır.

Detaylı

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ 1. Giriş OparWeb için http://b2b.opar.com MMWeb için http://b2b.magnetimarelliturkiye.com Yukarıdaki web adreslerinden sisteme ulaşılarak kullanıcı adı ve şifre ile

Detaylı

KİLİM TEDARİKÇİ PORTALI KULLANMA KILAVUZU

KİLİM TEDARİKÇİ PORTALI KULLANMA KILAVUZU KİLİM TEDARİKÇİ PORTALI KULLANMA KILAVUZU KAYITLI KULLANICI GİRİŞİ 1) Kullanıcı adı girişi 2) Şifre girişi 3) Güvenlik kodu girişi (mutlaka küçük harfle) LİSTELER Listeler sayfası; Onaylı Siparişler (Tedarikçi

Detaylı

TIGER ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir.

TIGER ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. TIGER ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Ekim 2018 Yaşar Bilgi İşlem A.Ş. 1983 yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Yazılımları ve Dijital Teknolojiler dir SAP

Detaylı

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim!

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim! Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim! Kurumun misyon ve hedefini benimsemiş, iyi eğitim almış, konusunda uzman kişilerin doğru görev tanımları altında verimli bir şekilde görev aldıkları firmalarda

Detaylı