Aylık Pazarlama ve Teknoloji. Trendleri. Şubat Pazarlamasyon Bütünleşik Pazarlama Blogu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Aylık Pazarlama ve Teknoloji. Trendleri. Şubat 2016. Pazarlamasyon Bütünleşik Pazarlama Blogu"

Transkript

1 Aylık Pazarlama ve Teknoloji Trendleri Şubat 2016

2 #marka Markalar kendinizi özel hissetmeniz için elinden geleni yapıyor. Son olarak Adidas yıllık olarak abone olacaklara yılda 4 defa senenin en yeni ve trend ürünlerinden oluşan bir kutu göndereceği açıkladı. Yıllık abonelik maliyeti ise 600 dolar. Adisas bu kampanyada hedeflediği ürün segmenti ise kadınlara yönelik fitness ürünleri. Diğer ürünleri kapsamıyor.

3 #akıllısaat Akıllı saatler belki de şu an en popüler ve fiyatı makul giyilebilir teknoloji ürünlerinden biri. Peki akıllı saatler klasik saatlerin yerini alabilir mi? Şubat ayında açıklanan veriler trendin bu yönde olduğunu gösteriyor. Nitekim 2015 in son çeyreği klasik saat satışının en hızlı düştüğü çeyrek olmuş. Öyle ki tarihte ilk kez akıllı saat satışları İsviçre saati satışlarını geçti yılında ise 30.3 milyon akıllı saat satılırken, satılan her 3 akıllı saatten biri Apple olarak kayda geçti.

4 #bigdata Günlük hayatta karşılaştığımız devasa veri miktarı kadar bir diğer sorunda bu verilerin nasıl ve nerede depolanacağı. Sandığımızın aksine kullandığımız cihazların ömrü tatmin edilebilir seviyede değil ve maliyeti de azımsanmayacak seviyede. Buna bir çözüm ise nano materyaller olacak gibi duruyor. Son olarak Southampton Üniversitesi 360 terabayt bilgiyi, lazer ışıklarını kullanarak 14 milyar yıl boyunca bir nano kuartz üzerinde saklayabilecek bir depolama tekniği geliştirdi. Artık veri depolama teknolojisinin 5D optik teknolojiye doğru evirileceğini söylersek yanlış olmaz. Peki bu teknoloji nasıl geliştiriliyor videodan izleyebilirsiniz.

5 #marka Bir marka, kimliğini bütün ürünlerine nasıl başarılı bir şekilde uyarlar? Bu sorunun cevabını en güzel veren markalardan biri şüphesiz Cat. Bu sefer kendini gösterdiği alansa akıllı telefonlar. Beklenildiği üzere dayanıklılığın ve su geçirmezliğin ön plana çıktığı CAT S60 32 GB hafıza ve 3800 mah bataryaya sahip. İşlemci olaraksa Qualcomm Snapdragon kullanılmış. Bir diğer ilginç özelliği ise Flır Termal ile özelliği termal izler yakalayabiliyorsunuz. Ne derseniz marka kimliğini ürüne giydirme teknolojik cihazlar üzerinden bir trend yaratır mı?

6 #startup Supercrown Coffee Roasters diğer kahve zincirlerinin aksine size sıra dışı kahveler tattırmayı vadediyor. Tamamıyla deneyimsel olarak hazırlanan kahveler macera arayan müşterilere sunulmakta. Sizin içtiğiniz kahvenin gün içinde başka müşteriye satılmaması muhtemel. Çünkü her şey rastlantısal. Kahvenin içeriklerininse tamamen üst sınıf malzemelerden oluştuğunu belirtelim. Şuan fiyatlar ise 250 gr/16 dolar olarak başlıyor. Ne derseniz bu tarz zincirlerin sayısı giderek artar mı?

7 #lüks Bentley müşterilerinin daha iyi bir dijital deneyim hissedebilmesi için Amsterdam da bir oteli tamamen bir dijital platforma dönüştürdü. Dijital showroom haline getirilen otel seçtiğiniz modeli istediğiniz gibi kişileştirme hatta sanal gerçeklik imkanı tanıyor. Tabi bu deneyim marka tarihi ve kültürü ile eş güdümlü olarak sunuluyor. Özellikle yüksek teknolojili lazer sunum lüks sınıf pazarlamasında daha çok yer alacak gibi gözüküyor.

8 #akıllıtelefon Hindistan merkezli akıllı telefon üreticisi Ringing Bells, dünyanın en uygun fiyatlı akıllı telefonunu 18 Şubat günü piyasaya sürdü. Sadece 4 dolar olan Freedom 251 akıllı telefon pazarındaki trendleri değiştirir mi fiyatlar ne olur merak konusu. Freedom 251 in Özellikleri 1.3 GHZ dört çekirdekli işlemci 1 GB RAM 8 GB Hafıza 3.2 megapiksel kamera

9 #sosyalmedya Facebook Messenger ı bir yandan bir iş platformuna dönüştürmeye çalışan Facebook, ikinci çeyrekten itibaren Messenger a reklam alacağına dair güçlü sinyaller verdi. Daha önce Facebook Messenger üzerinden araç çağırma Uber ile başlamıştı. Messenger ın reklam modeli ise, Facebook taki işletmeler ve o işletmelerle irtibata geçen kişiler arasında olacak. Facebook un bu hamlesi diğer popüler mesajlaşma servislerinde nasıl bir hareketlilik getirir önümüzdeki aylarda göreceğiz.

10 #etkileşim İnternetten müşterilerinize kartpostal göndermek istemez misiniz? Scout hem müşteri-marka arasındaki etkileşimi arttıracak hem de size ciddi oranda tasarruf ettirecek bir girişim yaratmış. Kartpostal göndermenin maliyeti sadece 1 dolar. Siz ne derseniz kişileştirmenin giderek önem kazandığı günümüzde müşterilerilerinize hoş bir sürpriz olmaz mı?

11 #inovasyon Cep telefonumuzun çekmediği veya internete bağlı olmadığımızda çoğumuzun hayatı cehenneme dönüyor. The Beartooth ise bu sorunu çözmüşe benziyor. Telefonunuzla entegre çalışan bu ürün sayesinde şebekenin olmadığı yerlerde dahi mesaj gönderimi, arama yapabilme ve haritalara ulaşabilme imkanı veriyor. Modern Walkie-Talkie olarak adlandırabileceğimiz cihaz dağcılık gibi tehlikeli spor sevenlerin incelemesi gereken bir cihaz.

12 #tasarım Rajshekhar Dass tarafından kırsal bölgeler için tasarlanan ambulans, traktör ve kiosklar kırsal bölgelere internet getirmekle kalmayacak, acil durum vb durumlarda daha koordineli ve hızlı bir şekilde yetkili kurumlarla bilgi paylaşımında bulunacak. Projenin bir amacı da modüler tasarımlar sayesinde hızlı montaj ve onarıma imkan sağlaması. Google Vehicle tarafından da desteklenen projenin Hindistan da hayata geçmesi bekleniyor.

13 #sanalgerçeklik Google Glass ile trend haline gelen Akıllı Gözlükler Google ın sessizliği ile gözden düşse de Epson un Mobil Dünya Kongresi nde tanıttığı Moverio BT-300 ile yeniden canlanacak gibi. Teknik özelliklerini sıralarsak 4 çekirdekli 1,44 GHz işlemciye sahip BT-300, Android 5.1 tabanlı. 3 boyutlu görüntü sunabildiğini hemen belirtelim. Uygulama videosunu buradan izleyebilirsiniz.

14 #işdünyası Açık ofis kavramı firmalar tarafından çok hızlı bir şekilde benimsendi ve hayata geçirildi. Bugün neredeyse tüm şirketler tarafından bu konsept tercih edilmiş durumda. Ancak açık ofisler çalışanların mahremiyetini ne kadar koruyabilir bir tartışma konusu. Tomoko açık ofisler çalışanları için geliştirdiği sandalye ile bu sorunu çözmeye çalışıyor. Ürünün bir diğer özelliği ise sizi izole ederek tam konsantre çalışmanızı sağlıyor.

15 #ödemeservisleri Arabanızdan ayrılmadan benzin almak istemez misin? Visa Token Servis sürücülere araçlarından ayrılmadan ödeme imkanı sunuyor. Sistemin işleyişi çok basit. Aracınızın multimedyasına için indireceğiniz uygulama ile Visa nın online ödeme servislerinden yararlanabiliyorsunuz. Sistem 3 aydır ABD de test edilmekteydi. Şubat ayı sonunda ise kullanıcılara hizmet vermeye başlayacak.

16 #bulut Google, Google Docs ı sesle düzenleme özelliğini kullanıma sundu. Google Docs, artık Kopyala Geri Al gibi komutları anlayıp düzenleme yapabiliyor. Özellik şu an için sadece İngilizce komutları kapsıyor. Google tarafından hazırlanan videoya ulaşabilirsiniz.

17 #startup Mesajlaşma servislerinin en önemli eksikliği mahremiyet ve gizlilik diyebiliriz. Kriptolu mesajlaşma uygulaması Telegram 2.5 yılda 100 milyon aktif kullanıcı ve her gün 15 milyar mesaj gönderimine ulaştı. Telegram a masa üstü dahil bütün platformlardan erişebileceğini söyleyelim. Ancak Telegram ın sesli ve görüntülü görüşme hizmeti sunmaması Whatsapp veya Facebook Messenger seviyesine gelmesinin zor olduğunu gösteriyor.

18 #ebook Dijital kitapçılık ve e-book giderek her geçen gün daha popüler olmaya başlarken, Amerikalı Visual-Editions ve Google Creative Lab ekibi dijital yayıncılıkta yeni bir trend yaratacak gibi gözüküyor. Aslına bakarsanız bugünkü dijital yayıncılık kitapların basılı hallerinin dijitale aktarılmış halinden fazlası değil. Bu noktada Visual-Editions telefonlarımız için asla basılı hale getirilemeyen dinamik kitaplar üretiyor. Böylece hikayeyi sadece okumakla kalmıyorsunuz görsel olarak da kendinizi içinde hissediyorsunuz.

19 #ambalaj Essi firmasının yeni ambalaj tasarımları T-shirt paketlemede hem ekolojik hem de hızlı bir çözüm sunuyor. Genelde plastik poşetler içinde satın aldığımız T-shirtlerle doğaya ciddi zarar verdiğimizi kabul etmek gerek. Essi nin diğer firmalara da ekolojik ve sürdürebilir ambalaj tasarımları konusunda ilham vermesini ümit ediyoruz.

20 #3dyazıcı 3D yazıcılar artık hayatımızın her köşesinde karşımıza çıkmaya başladılar. Alexis Walsh tarafından 3d yazıcı ile ortaya çıkartılan Spire Dress 400 parçanın bir araya gelmesi ile oluşuyor. Onu asıl özel kılansa New York Moda haftasında sahne alması. Bakalım 3d yazıcılar tekstil sektöründe ne gibi trendler yaratacak?

21 #ürün Geleceğe dönüş filmini sevmeyen yoktur herhalde. Dünya nın ilk gerçek HoverBoard u ArcaBoard size tam bir geleceğe dönüş deneyimi yaşatacak. Kickstarter da fonlanmaya başlayan ürün dolar toplamayı hedefliyor. Ayrıca sistemin akıllı telefonunuzdan kontrol edebileceğinizi belirtelim. Siz de katkıda bulunmak isterseniz projenin linki burada.

22 Pazarlamasyon Nasıl Düşünür? İçeriğin Gücüne İnanır Markalar İçin İçerik Araştırır Akıllarda İz Bırakan İçerikler Üretir Hikayenin Gücünü Kullanır Satın Alma Kararlarını İçerikleri ile Etkiler Daha detaylı bilgi almak için adresine mail atabilirsiniz.

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

ADAPTIVE LETTER MART 16. - No.26

ADAPTIVE LETTER MART 16. - No.26 ADAPTIVE LETTER MART 16 - No.26 İÇİNDEKİLER ADAPTIVE MARKETING Lipton #biçaydaha The Economist REAL-TIME VE DATA Shimon Robotları Data Storytelling Real-Time Duygu Analizi PLATFORM Mac Siri Twitter DM

Detaylı

SOCIAL LETTER OCAK 16. No.24

SOCIAL LETTER OCAK 16. No.24 SOCIAL LETTER OCAK 16 - No.24 İÇİNDEKİLER 2015 te Neler Oldu? PLATFORM En İyi Uygulamalar 2015 Microsoft tan One Drive Açıklaması Facebook Multiple News Feed A Year in Search 2015 Online Rezervasyon Google

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

3 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

3 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 3 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobil Pazarlama Ve Anlık Bildirimlerin Satışlara Etkisi Mobil ticaret artık online satışların %23 ünü kapsıyor. Bu yüzden bu konu her geçen gün daha çok gündeme

Detaylı

AJANS TANITIM SUNUMU

AJANS TANITIM SUNUMU AJANS TANITIM SUNUMU Müşterinizi gerçek dünyada mutsuz ederseniz bu mutsuzluğunu 6 kişiye söyler, Onu eğer sanal dünyada mutsuz ederseniz Bunu 6000 kişiye söyler. Jeff Bezos, Amazon.com un CEO su Size

Detaylı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı 2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı sağlayan cihazların daha iyi, hızlı ve ucuz modellerle

Detaylı

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Paragon Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Hakkımızda DENEYİM Rakipsiz YARATICILIK Takip edilen YENİLİKLER Biz Kimiz? ParagonTasarım dijital medya alanında hizmet veren İstanbul merkezli bir tasarım

Detaylı

ARTIK EKİPLERİNİZLE. SINIRLARIN ÖTESİNDE... DAHA KOLAY ve DAHA

ARTIK EKİPLERİNİZLE. SINIRLARIN ÖTESİNDE... DAHA KOLAY ve DAHA ARTIK EKİPLERİNİZLE İ İ İ HABERLEŞME SINIRLARIN ÖTESİNDE... DAHA KOLAY ve DAHA GELİŞMİŞ BİR ŞEKİLDE... Teksernet, geleneksel telsiz sistem ihtiyaçlarını karşılayan ve üzerine eklediği multimedya özellikleri

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL PAZARLAMA İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL ÇAĞ Dijitalleşme süreci internetin günlük hayatımıza girmesi ile başladı. Bu ilk dönemde şirketler tek taraflı iletişim sağlayan kurumsal

Detaylı

GELİŞEN İŞ YERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

GELİŞEN İŞ YERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma GELİŞEN İŞ YERİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, mobil ve farklı konumlara dağılmış durumda.

Detaylı

BİZ GELECEĞE HAZIRIZ YA SİZ?

BİZ GELECEĞE HAZIRIZ YA SİZ? BİZ GELECEĞE HAZIRIZ YA SİZ? Web Yazılımları Mobil Uygulamalar AR / VR Uygulamaları HoloLens Uygulamaları Bina İçi Navigasyon Siber Güvenlik ibeacon Uygulamaları Nesnelerin İnterneti (IOT) Dijital Pazarlama

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

2. hafta Bulut Bilişime Giriş

2. hafta Bulut Bilişime Giriş 1 2. hafta Bulut Bilişime Giriş 3. Bulut Bilişime Duyulan İhtiyaç Son yıllarda veri kullanımında görülen artışlar sayesinde verinin elde edilmesi ve üzerinde analizler yapılarak genel değerlendirmelerde

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir?

İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir? İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir? Yazar Peter Lewis Yayınlanan Ağustos 2016 Konular Hareketli Perakende Tüketim maddeleri İşaretçi teknolojisi, cihazları daha faydalı hale

Detaylı

İşletme Bilgi Yönetimi. Doç. Dr. Serkan ADA

İşletme Bilgi Yönetimi. Doç. Dr. Serkan ADA İşletme Bilgi Yönetimi Doç. Dr. Serkan ADA Bilgi Toplanmış, organize edilmiş, yorumlanmış ve belli bir yöntemle etkin karar vermeyi gerçekleştirmek amacıyla ilgili birime sevkedilmiş, belirli bir amaç

Detaylı

Birey Okulları Office 365

Birey Okulları Office 365 Birey Okulları Office 365 Birey Okulları Microsoft ile Office 365 Exchange Plan 1 anlaşması sağlamıştır. Peki Office 365 nedir? Birey Office 365, Microsoft tarafından sağlanan e-posta (adsoyad@bireyokullari.com)

Detaylı

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobil RTB Harcamaları %459 Artış Gösterdi emarketer tahminlerine göre RTB harcamaları (tüm reklam çeşitleri dahil) 2018 yılında toplamda $12 milyar a ulaşacak.

Detaylı

Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları

Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları DIGINEWS 2015 Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları Anlık İleti Uygulamaları Anlık mesajlaşma, internet üzerinden gerçek zamanlı olarak ileti transferi sağlayan bir online mesajlaşma şeklidir. Mart

Detaylı

8 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

8 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 8 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Plak Arşiviyle Ünlü Zihni Müzik, Bitcoin ile Ödeme Kabul Etmeye Başladı Dünyada Bitcoin kabul eden işletmelerin çoğalmasının yanı sıra sanal para birimi Türkiye

Detaylı

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ.

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Yeni nesil dijital liderlik ajansı İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Dijital yolculukta, 48 milyon sabit internet kullanıcısı, 45.3 milyon mobil internet kullanıcısı 8 milyon aktif

Detaylı

9 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

9 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 9 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni Türkiye nin İlk Bitcoin ATM si İstanbul Atatürk Havalimanı nda Kullanıma Açıldı Geçtiğimiz Nisan ayında ilk kez Güney Kıbrıs ta kullanılmaya başlayan Bitcoin

Detaylı

SANAL GERÇEKLİK. Reklamcılık için ne ifade ediyor? Kaynak: thinkwithgoogle

SANAL GERÇEKLİK. Reklamcılık için ne ifade ediyor? Kaynak: thinkwithgoogle SANAL GERÇEKLİK Reklamcılık için ne ifade ediyor? Kaynak: thinkwithgoogle Sanal gerçeklik içeren bir gelecek reklamcılık, yaratıcılık ve hikaye anlatıcılığı için ne anlama geliyor? Sanal gerçekliğe olan

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ Sadece E-mail Abonelerine Özel BİLİYOR MUYDUN? Tüketicilerin %90 ı satın alma kararlarında internetteki yorumların etkili olduğunu düşünüyor.

Detaylı

Mobil cihazlar insanlar için hayatı kolaylaştırıp; evde, ofiste ya da günlük yaşamda ihtiyaç duyulan her türlü bilgi, içerik ve uygulamaya istenilen

Mobil cihazlar insanlar için hayatı kolaylaştırıp; evde, ofiste ya da günlük yaşamda ihtiyaç duyulan her türlü bilgi, içerik ve uygulamaya istenilen 1 2 Mobil cihazlar insanlar için hayatı kolaylaştırıp; evde, ofiste ya da günlük yaşamda ihtiyaç duyulan her türlü bilgi, içerik ve uygulamaya istenilen yerden, istenildiği anda ulaşabilmeyi sağlamaktadır.

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı Sosyal Medya Uzmanlığı - Müfredat // Ders Saati: 48 Saat Orhan Akkuş - Sosyal Beyin 23 Ocak 2015 Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı Sosyal Medyada Uzmanı Nedir? Ne İş yapar? Ders Saati ( 2 Saat) Giriş

Detaylı

Yüksek hızda Akıllı Yaşam

Yüksek hızda Akıllı Yaşam Değer Teklifi Değer Teklifi Product concept Yüksek hızda Akıllı Yaşam Zengin içerikli güçlü Performans Öne Çıkan 1.4GHz CPU HSDPA 14.4/ HSUPA 5.76 Önemli Tasarım [Şık & Modern] Zengin İçerik [Social, Music,

Detaylı

Dijital Voltaj. Aralık 2017

Dijital Voltaj. Aralık 2017 Dijital Voltaj Aralık 2017 2017 de dijital platformlarda en çok arananlar Kaynak:http://www.haberturk.com/google-da-2017-yilinda-en-cok-arananlar-listesi-belli-oldu-1753263-ekonomi Facebook tan kullanıcıları

Detaylı

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik.

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital Pazarlamada 2016 Trendleri 2017 ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital pazarlamanın 2016 daki trendlerini sizler için bir araya getirdik. Böylece

Detaylı

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ UZAKTAN ÖĞRETİM NEDİR? Uzaktan öğretim kısaca, öğretmen ve öğrencinin fiziksel olarak uzak oldukları bir ortamda iletişim teknolojileri kullanarak gerçekleşen

Detaylı

MYO Öğrencilerinin Facebook Kullanım Sıklıkları. Mehmet Can HANAYLI

MYO Öğrencilerinin Facebook Kullanım Sıklıkları. Mehmet Can HANAYLI MYO Öğrencilerinin Facebook Kullanım Sıklıkları Mehmet Can HANAYLI İçerik Giriş Kuramsal Çerçeve İnternet Web 2.0 ve Sosyal Medya Facebook Sosyal Medya Reklamcılığı Bulgular Sonuç ve Öneriler Kaynaklar

Detaylı

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi Türksat ın Tercihi İnovanka Türksat A.Ş, Kablo Tv, Uydu Net, E-devlet sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlarına tarafımızca

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

13 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

13 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 13 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Dünya Genelindeki Girişim Sermayelerinin 2013 Yılı Değerlendirmeleri Araştırma şirketi Pitchbook un hazırladığı infografik de dünya genelindeki girişim sermayelerinin

Detaylı

Conceptos aprendidos a través de experimentos con la creación de contenido de realidad virtual

Conceptos aprendidos a través de experimentos con la creación de contenido de realidad virtual Conceptos aprendidos a través de experimentos con la creación de contenido de realidad virtual Yayınlanma tarihi: Nisan 2017 Konular Video, Reklam, Mobil Sanal Gerçeklik (VR) hikâye anlatma konusunda sınırsız

Detaylı

SOCIAL LETTER ARALIK 15. No.23

SOCIAL LETTER ARALIK 15. No.23 SOCIAL LETTER ARALIK 15 - No.23 İÇİNDEKİLER PARLAK FİKİRLER Felis Ödülleri PLATFORM Facebook Message Yapay Zeka Facebook Donate Button Betagoogle Vine Apple Watch TREND Sanal Gerçeklik Dövme ile Check-Up

Detaylı

Bankacılıkta Dijital Dönüşüm Orkun OĞUZ Direkt Banakcılık GMY

Bankacılıkta Dijital Dönüşüm Orkun OĞUZ Direkt Banakcılık GMY Akbank Direkt Bankacılıkta Dijital Dönüşüm Orkun OĞUZ Direkt Banakcılık GMY Yaşam tarzımız teknoloji ile yeniden şekilleniyor Mobil, iş dünyasını domine etmeye başladı. alibaba.com un en büyük satış payı

Detaylı

Siber Güvenlik Basın Buluşması. C.Müjdat Altay 15 Haziran 2015

Siber Güvenlik Basın Buluşması. C.Müjdat Altay 15 Haziran 2015 Siber Güvenlik Basın Buluşması C.Müjdat Altay 15 Haziran 2015 Kısaca Netaş Ülkemizin her türlü bilgi ve iletişim teknolojisi ihtiyacını karşılamak için çalışıyoruz. Bugüne kadar gerçekleştirilen birçok

Detaylı

Digital Age. Yeni Nesil Mutluluk Araştırması. Nisan, ZENNA Digital Age Yeni Nesil Mutluluk Araştırması Nisan, 2017

Digital Age. Yeni Nesil Mutluluk Araştırması. Nisan, ZENNA Digital Age Yeni Nesil Mutluluk Araştırması Nisan, 2017 Digital Age Yeni Nesil Mutluluk Araştırması Nisan, 2017 Digital Age Yeni Nesil Mutluluk Araştırması, ZENNA Kurumsal Marka Yönetimi Araştırmaları ve Danışmanlığı tarafından gerçekleştirilmiştir. Araştırma

Detaylı

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor ŞİRKET n11.com Müşteri n11.com, Mart 2013'te Türk Doğuş Grubu ile Güney Kore'li SK Grubu

Detaylı

FiLO YÖNETiMiNDE %100 KONTROL!

FiLO YÖNETiMiNDE %100 KONTROL! Hız sınırını geçti Yakıt aldı Mola verdi FiLO YÖNETiMiNDE %100 KONTROL! SHELL E HOŞ GELDiNiZ. Motoru durdurdu Hedefe ulaştı Şimdi cepten ve tabletten de filonuzu yönetin! Sabit fiyat! Taahhüt yok! Servis

Detaylı

Çalışma şeklimizle fark yaratıyorum!

Çalışma şeklimizle fark yaratıyorum! Merhabalar Ben Uğur Şeşen. Yılların deneyimi ile bütünleştirdiğim çalışmalarımda Zeki Triko,Fujitsu ve Bilgitaş gibi büyük firmaların bilişim mutfaklarında yer aldım. Gelişen bilişim sektörü ile beraber

Detaylı

Yüksek Öğretimde Mobil Eğitime Geçiş İçin Yol Haritası: Atılım Üniversitesi Örneği

Yüksek Öğretimde Mobil Eğitime Geçiş İçin Yol Haritası: Atılım Üniversitesi Örneği Yüksek Öğretimde Mobil Eğitime Geçiş İçin Yol Haritası: Atılım Üniversitesi Örneği Orçun Madran & Özalp Tozan & Hasan Akay omadran@atilim.edu.tr - otozan@atilim.edu.tr - hakay@atilim.edu.tr İçerik Neden

Detaylı

TURKCELL LİDERLİĞE OYNUYOR. TELEKOMDa ÖZEL SÖYLEŞİ KAAN TERZİOĞLU

TURKCELL LİDERLİĞE OYNUYOR. TELEKOMDa ÖZEL SÖYLEŞİ KAAN TERZİOĞLU TURKCELL ÖZEL SÖYLEŞİ TELEKOMDa LİDERLİĞE OYNUYOR Türkiye ile birlikte 9 ülkede 67,6 milyon aboneye hizmet verdiklerini belirten Turkcell CEO su Kaan Terzioğlu, 2018 e kadar 18 milyar liralık yatırım yapacağız.

Detaylı

Dijital Voltaj. Kasım 2018

Dijital Voltaj. Kasım 2018 Dijital Voltaj Kasım 2018 WhatsApp ta reklam dönemi başlıyor. WhatsApp reklam dönemi ile birlikte, artık durumlar sekmesinde reklamlar gösterecek. İlk olarak ios sürümü için başlayan WhatsApp reklamları,

Detaylı

Mobilişim Ltd. Hakkında...

Mobilişim Ltd. Hakkında... Mobilişim Ltd. Hakkında... Türkiye piyasasında genç, dinamik, ciddi ve lider bir Mobil iletişim firmasıyız. 2004 yılından bu yana sizlerle birlikte gelişiyor ve büyüyoruz. "Amacımız Türkiye'de Mobil iletişimi

Detaylı

13 Mayıs 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

13 Mayıs 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 13 Mayıs 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Banka Ve Kredi Kartlarını Tek Bir Karta İndirgeyen Coin, 15.5 Milyon Dolar Yatırım Aldı Tüm banka ve kredi kartlarını tek bir kartta bir araya getirmeyi amaçlayan

Detaylı

Consulting & Internet Services. BiZ, TASARIM, WEB YAZILIM & YENiLiKÇi internet ÇÖZÜMLERi üretiyoruz. www.doublesolution.com - info@doublesolution.

Consulting & Internet Services. BiZ, TASARIM, WEB YAZILIM & YENiLiKÇi internet ÇÖZÜMLERi üretiyoruz. www.doublesolution.com - info@doublesolution. Consulting & Internet Services BiZ, TASARIM, WEB YAZILIM & YENiLiKÇi internet ÇÖZÜMLERi üretiyoruz - info@doublesolution.com WEB SiTESi TASARIMI Firmanıza özel LOGO ve KURUMSAL KiMLiK çalışmaları yapıyoruz

Detaylı

25 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

25 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 25 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Yapı Kredi nin Vine Kampanyası Mobil Şube ye Olan İlgiyi İkiye Katladı Vine, bir yanda kendi trendlerini ve fenomenlerini yaratmaya devam ederken diğer yanda

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun.

Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun. Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun. Nasıl Çalışır? Herhangi bir yere giderken yolda acıktınız ve yemek yemeniz gerekiyor. Yemek bütçenizi 20 TL olarak belirlediniz ancak

Detaylı

EBA nedir, nasıl doğdu?

EBA nedir, nasıl doğdu? EBA nedir, nasıl doğdu? Eğitim Bilişim Ağı (EBA); sınıf seviyelerine uygun, incelemeden geçmiş güvenilir öğrenme materyallerine erişebileceğiniz sosyal bir eğitim platformudur. EBA Katılımcıdır EBA Katılımcıdır

Detaylı

Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek

Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek BKM Genel Müdürü Canko: Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek Son üç yılda İnternet ten ödeme hacminin dünyada yüzde 16, Türkiye de ise 41 büyüme gösterdiğini

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI Sosyal medya yönetimine artık diğer pazarlama aktivasyonları gibi stratejik bir bakış

Detaylı

Ajans Sunumu İstanbul, 2015

Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Biz Kimiz? Dijital dünyanın afacanları, sorunlarınızın çözüm ortaklarıyız. Minik ofisimize sığdırdığımız kocaman dünya ile deli dolu, enerjik bir ekibiz. Tüm bu enerjimizi,

Detaylı

Taşınabilir Teknolojiler

Taşınabilir Teknolojiler Taşınabilir Teknolojiler Nelerdir? Akıllı cep telefonları Dizüstü bilgisayarlar Tablet PC ler Giyilebilir teknolojiler Akıllı cep telefonları Fotoğraf makinesi, video kamera, sesli ve görüntülü ortam oynatıcılar,

Detaylı

BEBOP-PRO THERMAL TERMAL GÖRÜNTÜLEME İÇİN PAKET DRONE ÇÖZÜMLERİ ÇOK AMAÇLI FOTOĞRAF 14MP VIDEO 1080P FULL HD GÜVENLİK

BEBOP-PRO THERMAL TERMAL GÖRÜNTÜLEME İÇİN PAKET DRONE ÇÖZÜMLERİ ÇOK AMAÇLI FOTOĞRAF 14MP VIDEO 1080P FULL HD GÜVENLİK BEBOP-PRO THERMAL TERMAL GÖRÜNTÜLEME İÇİN PAKET DRONE ÇÖZÜMLERİ TERMAL GÖRÜNTÜLEME FLIR ONE PRO KAMERA ANLIK GÖRÜNTÜ ÇOK AMAÇLI FOTOĞRAF 14MP VIDEO 1080P FULL HD FREEFLIGHT THERMAL 25 DK UÇUŞ SÜRESİ BİR

Detaylı

BÖLÜM-11 BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ ÇALIŞMALARI 44.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2014-2016

BÖLÜM-11 BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ ÇALIŞMALARI 44.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2014-2016 BÖLÜM-11 BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ ÇALIŞMALARI 44.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 2014-2016 Odamızda kullanılan bilgisayar teknolojileri günümüz ihtiyaçlarına cevap verecek düzeydedir. Tüm üyelik hizmetleri mevcut bilgisayarlar

Detaylı

Türkiye İç Denetim Kongresi, 11 Kasım 2013. Sosyal Medya Riski ve Denetimi. Doğan Tanrıseven EY Danışmanlık Hizmetleri, Direktör

Türkiye İç Denetim Kongresi, 11 Kasım 2013. Sosyal Medya Riski ve Denetimi. Doğan Tanrıseven EY Danışmanlık Hizmetleri, Direktör Türkiye İç Denetim Kongresi, 11 Kasım 2013 Sosyal Medya Riski ve Denetimi Doğan Tanrıseven EY Danışmanlık Hizmetleri, Direktör Sosyal Medya Kavramı Anket Soruları Sayfa 2 Sosyal Medya Kavramı Geleneksel

Detaylı

ANKARA NIN İLK VE TEK GÜZELLİK FESTİVALİ ARALIK 2019 CONGRESIUM ANKARA

ANKARA NIN İLK VE TEK GÜZELLİK FESTİVALİ ARALIK 2019 CONGRESIUM ANKARA ANKARA NIN İLK VE TEK GÜZELLİK FESTİVALİ 6-7-8 ARALIK 2019 CONGRESIUM ANKARA 1 İÇİNDEKİLER Beauty and the Fest Hakkında...4 Festival Alanı...5 Etkinlikler...7 Makyaj ve Cilt Bakım Workshopları...8 Influencer

Detaylı

ÇOMÜ Kütüphaneleri. Kütüphane ve Elektronik Yayınların Kullanımı

ÇOMÜ Kütüphaneleri. Kütüphane ve Elektronik Yayınların Kullanımı ÇOMÜ Kütüphaneleri Kütüphane ve Elektronik Yayınların Kullanımı Büşra BİLİR busrabircan@comu.edu.tr Zühal ÇİFTCİBAŞI zuhalkasap@comu.edu.tr ÇOMÜ Kütüphaneleri 7/24 hizmet Gece ücretsiz ulaşım imkanı Ana

Detaylı

Tanıtım Dokümanı 2016

Tanıtım Dokümanı 2016 Tanıtım Dokümanı 2016 Nedir? Klasik santrallerin üstlendiği görevlerin tamamını başarıyla gerçekleştiren ve klasik santrallerden daha fazla işleve sahip olan, bulut sunucularına kurulan sanal (yazılımsal)

Detaylı

L Oréal in Dijital Dönüşümü

L Oréal in Dijital Dönüşümü L Oréal in Dijital Dönüşümü Yazan: Marie Gulin-Merle Yayınlanma tarihi: Nisan 2017 Konular Reklamcılık, Perakende, Mobil, Önemli Anlar Dijital dünyada, özellikle de mobil platformda tüketicilere gitgide

Detaylı

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Türkiye de İnternet Kullanımı Potansiyel Müşterileriniz Artık Size İnternet Üzerinden Ulaşıyor Amacınız işletmenizin daha fazla ulaşılır olmasını

Detaylı

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız.

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız. reklam& pazarlama Bizim işimiz Tasarımdan yazılıma kadar farklı disiplinlerden oluşan uzman kadromuzla, hizmet standartlarını koruyarak, yüksek kaliteli içerikler yaratmaya odaklanıyoruz. Satış, pazarlama,

Detaylı

E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları

E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları Bu derste neler öğreneceğiz? E-posta Nedir? Hangi amaçla kullanılır? Yararları nelerdir? Anında mesajlaşma yazılımı nedir? Anında mesajlaşma yazılımlarını

Detaylı

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ Mimari Tasarım Projelendirme İmalat Of is is Mobilyaları Uygulama www.tapso.com Ofis Mağaza Hastane Otel Restaurant Tapso Project Gibi Düşünmek Tapso Project

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

Monthly. FItness TÜRKİYE NİN İLK ÜCRETSİZ FITNESS DERGİSİ

Monthly. FItness TÜRKİYE NİN İLK ÜCRETSİZ FITNESS DERGİSİ Monthly FItness TÜRKİYE NİN İLK ÜCRETSİZ FITNESS DERGİSİ Monthly Fitness Dergisi Monthly Fitness 1 Ocak 2014 de Türkiye nin ilk ücretsiz ve dijital fitness dergisi olarak yayın hayatına başladı. Son 5

Detaylı

Giriş Masaüstü Bilgisayar,

Giriş Masaüstü Bilgisayar, Giriş Matbaanın icadı, radyo ve tv ile başlayan iletişim teknolojileri günümüzde içlerinde en kapsayıcı olan internet ile son halini almıştır. 1990 lı yıllardan itibaren günlük hayatta aktif olarak kullanılmaya

Detaylı

Casus dinleme programı ile eşinizi, çocuklarınız, yakın akrabalarınızı güvende tutabilirsiniz.. Abdullah Bozdağ Tem 04, 2015 Genel, Tanıtım 0 Yorum

Casus dinleme programı ile eşinizi, çocuklarınız, yakın akrabalarınızı güvende tutabilirsiniz.. Abdullah Bozdağ Tem 04, 2015 Genel, Tanıtım 0 Yorum on: Pegasus YENILER 2 Plus TürkHackTeam, Doğu Türkistan da Yaşananlardan Dolayı 1400 Çin Sitesini Hackledi FIFA 15 te Podolski mi Nani mi Daha İyi? Ara.. Teknoloji Haberleri > Haberler > Genel > Casus

Detaylı

Kurumsal Sunum. 2016v1

Kurumsal Sunum. 2016v1 Kurumsal Sunum 2016v1 Gündem Bulutistan, Teknolojide Yol Arkadaşınız İş Ortaklarımız Ürün ve Hizmetlerimiz Veri Merkezlerimiz ve Altyapımız Referanslarımız ve Başarı Hikayelerimiz Bulutistan Kimdir? Teknolojide

Detaylı

Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın.

Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın. Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın. Satışlarınızı ve müşteri bağlılığını, reklam yatırımlarına oranla en yüksek seviyeye çıkarmak için pazarlama teknolojileri geliştiriyoruz. Amacımız,

Detaylı

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için...

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... http://www.okaynet.net MERHABA OkayNet Bilişim Hizmetleri olarak iş yerinizi yeniden inşa ediyoruz. Duvarlarınızı yıkıyor, çerçevelerinizi değiştiriyor ve masalarınızı

Detaylı

Bilişim Teknolojilerine Giriş

Bilişim Teknolojilerine Giriş Bilişim Teknolojilerine Giriş Bilginin toplanması, işlenmesi, saklanması ve iletilmesini sağlayan teknolojilerin bütününe bilişim teknolojileri denir. Bilişim Teknolojisi Girilen verileri saklayan, işleyen,

Detaylı

PLED-W600. Genel Bakış. WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı

PLED-W600. Genel Bakış. WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı Genel Bakış ViewSonic PLED-W600, ultra hafif taşınabilir tasarımı ile 600Ansi lümen parlaklık, WXGA(1280x800) çözünürlük ve 120.000 kontrast oranına sahiptir. Hafif kompakt tasarımı ve 30.000 saat lamba

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

Android e kitap indir bedava. Android e kitap indir bedava.zip

Android e kitap indir bedava. Android e kitap indir bedava.zip Android e kitap indir bedava Android e kitap indir bedava.zip 3 YILDIR BÜTÜN OKUMA UYGULAMALARINDA İLK BEŞ SIRADA! Vini'yi Program, Oyun, Android, Teknoloji Ve Pdf E-Kitap İndir. Program, Oyun, Android,

Detaylı

Mobil Pazarlama İzinli Veritabanı ve Hedefli Lokasyon Genel Teklifi

Mobil Pazarlama İzinli Veritabanı ve Hedefli Lokasyon Genel Teklifi Mobil Pazarlama İzinli Veritabanı ve Hedefli Genel Teklifi 26 Ocak 2015 Mobil Pazarlama Mobil cihaz aracılığı ile herhangi bir ağ üzerinden karşılıklı olarak kullanıcılarla iletişime geçildiği uygulamaların

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

www.campaignwall.com

www.campaignwall.com #Hashtag li kampanyalar ve etkinlikler için her türlü iç/dış ekranda kullanılabilen; Tweet leri, Insagram / Facebook Post larını izleme, sayma, gereğinde filtreleme, yönetme ve infografikle raporlama sistemidir.

Detaylı

Twitter Nedir? Nasıl Kullanılır? Mehmet Nuri Çankaya

Twitter Nedir? Nasıl Kullanılır? Mehmet Nuri Çankaya Twitter Nedir? Nasıl Kullanılır? Mehmet Nuri Çankaya Twitter Nedir? Twitter; 140 karakterden oluşan tweet adı verilen internet kısa mesajlarının gönderildiği ve başkalarının mesajlarının okunabildiği bir

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / WEB ONLINE 25.000 ÜZERİ KULLANICI E-MAİL 30.000 ÜZERİ ABONE UYGULAMA 5.000 ÜZERİ KULLANICI TUMBLR GÖRSEL İÇERİK VE HABER PAYLAŞIMLARI

Detaylı

Satış Servisi Müşterilerinizin soru ve problemlerine satıştan önce ve sonra nasıl cevap vereceksiniz?

Satış Servisi Müşterilerinizin soru ve problemlerine satıştan önce ve sonra nasıl cevap vereceksiniz? Web Sitesi Hazırlarken İş Stratejisi Birçok firma başarısını web sitesine olan ziyaret sayısı ile ölçer. Hâlbuki gerçek başarı genel olarak belirlenen strateji ile ilgilidir. Web tasarımcıları ile çalışmaya

Detaylı

Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri

Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri MOBİL PAZARLAMA Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri Dünyada 1,5 milyar insan akıllı telefon kullanıyor. Türkiye de kadınların %44 ü, erkeklerin %56 sı akıllı telefon kullanıyor. Cep telefonu kullanıcılarının

Detaylı

VODAFONE CİHAZ TEKLİFLERİ

VODAFONE CİHAZ TEKLİFLERİ VODAFONE CİHAZ TEKLİFLERİ SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Cihaz Tekliflerlerini açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları, farklılık noktaları

Detaylı

Yeni Nesil Mobil Deneyimleri Şekillendiren Tüketici Davranışları

Yeni Nesil Mobil Deneyimleri Şekillendiren Tüketici Davranışları Yeni Nesil Mobil Deneyimleri Şekillendiren Tüketici Davranışları Yazar Jason Spero Yayınlanma tarihi: Mayıs 2017 Konular: Mobil, Deneyim ve Tasarım İnsanların beklediği ve pazarlamacıların sunabildiği

Detaylı

VODAFONE TABLET HEDİYELİ KAMPANYA

VODAFONE TABLET HEDİYELİ KAMPANYA VODAFONE TABLET HEDİYELİ KAMPANYA SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Tablet Hediyeli Kampanya yı açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları, farklılık

Detaylı

optimisation of data/digital for communication and commerce

optimisation of data/digital for communication and commerce optimisation of data/digital for communication and commerce Biz Kimiz? Gerçek zamanlı hedefleme ve satın alma teknolojileriyle doğru yerde doğru zamanda doğru kullanıcıya ulaşmanızı sağlıyoruz Teknoloji

Detaylı

NESNELERİN İNTERNETİ NEDİR?

NESNELERİN İNTERNETİ NEDİR? NESNELERİN İNTERNETİ NEDİR? Nesnelerin interneti (Internet of Things, kısaca IoT), fiziksel nesnelerin birbirleriyle veya daha büyük sistemlerle bağlantılı olduğu iletişim ağıdır. Uçan arabalar artık sadece

Detaylı

Android için X PAD. İlk ve en gelişmiş. Designed and developed by: X PAD

Android için X PAD. İlk ve en gelişmiş. Designed and developed by: X PAD Android için X PAD Designed and developed by: X PAD Android için X PAD Android için X PAD, mobil cihazlarda en gelişmiş ve teknolojik olarak en ileri platforma dayalı yeni bir çalışma yolu sunuyor. Geniş

Detaylı

TÜRK TELEKOM GRUBU 2012 2. ÇEYREK FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI

TÜRK TELEKOM GRUBU 2012 2. ÇEYREK FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI TÜRK TELEKOM GRUBU 2012 2. ÇEYREK FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI Basın Bülteni 16 Temmuz 2012 2012 2. Çeyreğinde Kârlılıkta Güçlü Büyüme Türkiye nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri grubu Türk Telekom,

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım PINGPONG Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım 1 Sunum İçeriği Biz Kimiz? Kuruluş amacımız ve gelişim sürecimiz. PINGPONG Sistem ve İşleyiş Çalışma modeli, aplikasyon işleyişi ve sistemimiz. PINGPONG Nedir?

Detaylı

E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları

E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları E-posta Nedir? Hangi amaçla kullanılır? Yararları nelerdir? Anında mesajlaşma yazılımı nedir? Anında mesajlaşma yazılımlarını avantajlar/dezavantajları

Detaylı

Akıllı Şebekeler Türkiye Elektrik Şebekesinin Geleceği. Barış Sanlı Enerji İşleri Genel Müdürlüğü

Akıllı Şebekeler Türkiye Elektrik Şebekesinin Geleceği. Barış Sanlı Enerji İşleri Genel Müdürlüğü Akıllı Şebekeler Türkiye Elektrik Şebekesinin Geleceği Barış Sanlı Enerji İşleri Genel Müdürlüğü 1 2 Elektriğe ihtiyaç? Why nations fail? Daron Acemoğlu & James Robinson Rail roads - 1870 ENTSO-E Map 2012

Detaylı