MERHABA ARKADAŞLAR. BEONPUSH tanıtım Sunumuna HOŞGELDİNİZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MERHABA ARKADAŞLAR. BEONPUSH tanıtım Sunumuna HOŞGELDİNİZ"

Transkript

1 MERHABA ARKADAŞLAR BEONPUSH tanıtım Sunumuna HOŞGELDİNİZ Hazırlayan : ŞABAN AYDEMİR Konuşmacılar : HAKAN ÖZENÇ MEHMET ÜSLÜ Teknik Konuşmacı : ÖMER AYDIN ( BeonPush Sponsor Teknolojileri Lideri )

2 PARA KAZANMAK HİÇ BU KADAR KOLAY OLMAMIŞTI İNTERNETİN OLDUĞU HER YERDE, CEP TELEFONUNUZ, TABLETİNİZ, YADA LEPTABINIZ SİZE PARA KAZANDIRSIN. İSTERMİSİNİZ?

3 YAPMIŞ OLDUĞUNUZ YATIRIM SİZE HAFTADA 5 KERE ve %50 KAZANDIRSIN

4 Satış yapmadan. Ürün kullanmadan. Ürün satın almadan.. Puanlar toplamadan. Kariyerler atlamadan Aylık aktiflik yapmadan.. Ekip kurma zorunluluğu olmadan.

5 VE REKLAM TIKLAMADAN

6 100$ lık yatırımınıza - 150$ 200$ lık yatırımınıza - 300$ 500$ lık yatırımınıza - 750$ 1.000$ lık yatırımınız $ 5.000$ lık yatırımınıza $ $ lık yatırımınıza $ PARA, ARTIK HERKES KAZANABİLİR!

7 EVET YANLIŞ DUYMADINIZ! BİLİYORUM İNANILMASI ZOR, KAZANMASI ÇOK KOLAY ARTIK BU SİSTEMLE HERKES AMA HERKES 100% PARA KAZANABİLECEK.

8 PEKİ NASIL OLACAK BU?

9 BEONPUSH SAYESİNDE

10 TÜM İZLEYİCİLERİN DİKKATİNE Birazdan şirketi ve yatırım imkanlarını kazanç fırsatını göreceksiniz. Ne BEONPUSH, nede bu videoyu size sunan ben, nede üst sponsorlarım hiç kimse sizin bu fırsattan kazanç sağlayacağınızı garanti etmez. Bu tamamen sizin tutum ve davranışlarınıza bağlıdır öncelikle kendinize, işinize ne kadar güvendiğinizle alakalıdır. Eğer kendinize ve bu sunacağımız fırsata inancınız yoksa bundan sonraki slaytları da izlemenize de gerek yoktur. Eğer inancınızı geliştirmek ve fırsatı daha yakından incelemek isterseniz buyurun hep beraber devam edelim.

11 BEONPUSH gerçek zamanlı reklam ticareti alanında uzmanlaşmış bir şirkettir. BEONPUSH Real Time Bidding ( RTB ) gerçek zamanlı teklif Teknolojisini kullanarak kişiye özel reklam almak ve yeniden satma ticaretidir. BEONPUSH İngiltere de kayıtlı bir şirkettir. Kayıt numarası: Ayrıca Merkezi Lüksemburg'dadır. Adres: 12. Reu de Bastogne L 1217 Lüksemburg.

12 BEONPUSH un kurucusu: Ferki Demirovski. dir Aynı zamanda, Makedonya Cumhuriyeti Yabancı Yatırımlardan Sorumlu Devlet Bakanı Gligor Taskovic, in Asistanıdır. Bakan yardımcısıdır. Avrupa Parlamentosunda görevlidir. Türkiye ye de bir çok kez bu anlamda ziyaretlerde bulunmuştur.

13 REAL TIME BIDDING HAKKINDA Real Time Bidding de kişiye özel reklam alanları sunulur / gösterilir. RTB Süreci birkaç milisaniye içinde gerçekleşir. Bir kullanıcı RTB kullanan bir Web sayfasını açtığında, reklam sunucularına Cookie verileri üzerine bilgiler yönlendirir. BEONPUSH bu reklam sunucu ağları ve en uygun fiyatları pazarlar. En iyi teklif veren sunucunun reklamı o alanda görüntülenir.

14 ONLINE REKLAM ENDÜSTRİSİ Online Reklam Endüstrisi her yıl yüzlerce milyar Dolar Ciro yapan bir Sektördür. Sadece 2014 yılında 143 milyar Dolardan fazla bu Sektöre yatırım yapılmıştır yılında bu Sektöre yapılan yatırımın %5 oranında artması ve bu Sektöre yapılan yatırımın 150 milyar Dolara yükselmesi bekleniyor.

15 HEDEFLERİMİZ 1. Sürekli büyüyen Sermayemiz ile daha iyi reklam pozisyonlarını daha uygun fiyatlara satın alıp, pazarlayıp kar oranımızı yükseltmek. 2. Bu yıl geliştirilmekte olan bir Mobil Uygulama ile işlemleri daha iyi takip edebilmeniz ve böylece Network Ağınızın inanılmaz bir şekilde gelişmesi sağlanacaktır. 3. Hedefimiz 2018 yılına kadar bu sektörde Dünya çapında bir Numara olmaktır.

16 BEONPUSH un yeniliklerini en kısa zamanda bu siteden takip edebileceksiniz.

17 ÜRÜNLERİMİZ Yatırım Paketleri BEONPUSH her gün kar payınızı hesabınıza ulaştırır. (Hafta sonları ve Tatil günleri hariç) Günlük kar payınız çalıştığınız yatırım Paketlerine bağlıdır. Çalıştığınız paket sayısı tamamen size bağlıdır. Paketiniz %50 kar edene kadar çalışır ve tükenir. Günlük kar payı dağıtım oranı: %0,5 - %3,5 Min. İnvest. 20$ - Max. İnvest $

18 Arkadaşlar, BeonPush da iki kanaldan para kazanabiliriz. 1. Yatırımla 2. Ekipleşerek Ekip kurmakta zorlanan yada ekip kurmak istemeyenler için, BeonPush da dilediğiniz Reklam Paketlerine yatırımlarınızı yapabilirsiniz.

19 BeonPush da 20$ dan $ a kadar istediğiniz paketi seçip yatırımınızı artırıp, kazanmaya başlayabilirsiniz. Paketler %50 kazandırana kadar size haftanın 5 günü kazandırır, ve ömrünü tamamlar. Günlük kazançlar % 0,5 - % 3,5 arasıdır $ a kadar yatırım yapabilirsiniz Paketler %50 kazandırana kadar devam eder ve tükenir. Süresi günlük kazandırdığı kar oranlarına göre değişir, yaklaşık 4 ila 6 ay gibi diyebiliriz.

20 Peki aldığımız bu paketleri reklam da tıklamayacaksak biz ne yapacağız bizim ne gibi bir görevimiz olacak diye sorarsanız. Bizim yapacağımız ufak tefek bazı dokunuşlar olacak. Örneğin 1000$ lık yatırımla başladığınızda size günlük kazançların 0.5 ila 3.5 arası olduğunu söylemiştik. Biz kazançların ortalama % 1.5 dan varsayarak hesaplasak size günlük 15$ kazanç sağlar. Böylelikle günlük artan kazançlarınızla ister, 20$ lık ister, 50$ lık yada 100$ paketler alarak sermayenizi artırabilirsiniz. GELİN BUNU ÖRNEKLERLE ANLATAYIM

21 BeonPush Yatırım Modeli 1000$ BAŞLADIĞINIZ YATIRIM YOLCULUĞUNA KAZANÇLARINIZLA YAKLAŞIK 3 SENEDE $ LIK SERMAYEYE ULAŞIRSINIZ $ $ 4.000$ $ 3.000$ $ 2.000$ $ 2 senede 1.000$ $ 500$ 5.000$ 1 senede 3.000$ 2.000$ 1.000$

22 BeonPush Yatırım Modeli 5.000$ BAŞLADIĞINIZ YATIRIM YOLCULUĞUNA KAZANÇLARINIZLA YAKLAŞIK 1 SENEDE $ LIK SERMAYEYE ULAŞIRSINIZ $ $ 4.000$ $ 2.000$ $ 1.000$ 8.000$ 9.000$ $ 5 ayda 7.000$ 6.000$ 5.000$

23 BeonPush Yatırım Modeli $ BAŞLADIĞINIZ YATIRIM YOLCULUĞUNA KAZANÇLARINIZLA YAKLAŞIK 6 AYDA $ LIK SERMAYEYE ULAŞIRSINIZ $ $ 4.000$ $ 2.000$ $ $ $ $ $ $ $ Yukarıdaki kazançlar tamamen ekipsiz sadece yapmış olduğunuz yatırımınızla ulaşacağınız tahmini bir hesaplamadır. En düşük ihtimallere göre yapılmıştır %100 lük doğruluk içermez, bu tamamen sizlere yardımcı olması içindir.

24 Arkadaşlar yukarıdaki tabloda da gördüğünüz gibi 20$ la 100$ lık yatırımla olacak bir şey değil bu. Gerçi 20$ da %50 kazandırır 30$ alırsınız ama bu sizi elbette zengin de etmez. Fakat hiç kimse diyemez ki BeonPush kazandırmıyor. Ne kadar bir sermaye koyarsanız haliyle kazancınız da o kadar yüksek olacaktır. Yukardaki tablolarda bunu size anlatmaya çalıştım. Şimdi gelecek slaytlarda en düşük sermayeyle 20$ la da başlasanız, $ lık yatırıma ulaşmış kişiden bile nasıl daha fazla kazanacağınızı anlatacağım.

25 BURAYA KADAR SADECE YATIRIM YAPARAK PARA KAZANMAK İSTEYENLER İÇİNDİ. PEKİ SİZE BU VİDEOYU BU SUNUMU NEDEN İZLETİYORUZ. ELBETTE EKİP KURMAK İÇİN. BUNDAN SONRAKİ SLAYTLARDA EĞER EKİP KURARSANIZ NE KAZANACAKSINIZ BUNU DETAYLI BİR ŞEKİLDE ANLATMAYA ÇALIŞACAĞIM. EKİP KURMAK İSTEYENLER DİKKATLİ DİNLESİNLER.

26 BEONPUSH İKİ FARKLI SİSTEMİN DİNAMİZMİNİ KULLANIYOR. BÖYLELİKLE, TOPLAMDA EKİPTEN %25 KAZANDIRIYOR. UNİLEVEL BİNARY 1000$ 2000$ % %2 1. HATTINIZDAN %13 2. HATTINIZDAN %2 %10 100$ 5 6 Referral komisyonu %15 Binary komisyonu %10

27 Binary Komisyonundan faydalanabilmeniz için Sağınıza ve Solunuza en az birer kişi ve en az 20$ lık paketle kaydetmeniz gerekir. Böylelikle Binary Statünüz Aktifleşir. Yoksa komisyon alamazsınız. BİNARY komisyonu % $ 2000$ Sizin kaydınız 500$ $ 200$ $ 100$ 500$ Sizin kaydınız 200$ $ 200$ Binary komisyonları her gün oluşan düşük kolunuzun cirosundan ertesi günü ödemeyi yapar.

28 ÖRNEK - 1 Örneğin yukardaki benim hesap görüntüsünde, gün içinde hesabımda Sol kolumda 160$, Sağ kolumda $ Bu durumda düşük kolumdan %10 komisyon alırım. Dolayısıyla yukardaki tabloya göre günlük kazancım 16$

29 Binary den aldığım komisyonları aşağıda görüyorsunuz, Binary kazançlarınızı gün gün takip edebilirsiniz. Ortalama günlük kazancım şimdilik 20 25$ civarı

30 ÖRNEK - 2 Örneğin yukardaki hesap görüntüsünde, gün içinde hesabınızda Sol kolunuzda $, Sağ kolunuzda $ Bu durumda düşük kolunuzdan %10 komisyon alırsınız. Dolayısıyla yukardaki tabloya göre arkadaşın günlük kazancı 2.016$

31 ÖRNEK - 3 Örneğin yukardaki hesap görüntüsünde, gün içinde hesabınızda Sol kolunuzda $, Sağ kolunuzda $ Bu durumda düşük kolunuzdan %10 komisyon alırsınız. Dolayısıyla yukardaki tabloya göre arkadaşın günlük kazancı 4.665$

32

33 BURAYA KADAR SADECE YATIRIM YAPANLARIN NASIL KAZANDIĞINI GÖRDÜNÜZ ve ÇEVRENİZDE YATIRIM YAPACAK ve HERKESİN % 100 KAZANACAĞI BİR SİSTEME, SADECE İKİ ARKADAŞINIZI NE KADAR KISA BİR ZAMANDA TAVSİYE EDER, VE O ARKADAŞINIZIN DA SİZİN GİBİ YATIRIM YAPMASINI SAĞLIYABİLİRSİNİZ? 1 GÜN? 2 GÜN? 1 HAFTA?

34 GELİN BİZ BUNU GENİŞ BİR ZAMANA YAYALIM. VE HERKES KENDİ İKİ ARKADAŞINI 1 AYDA YATIRIM YAPMASINI SAĞLIYALIM

35

36

37 2 4

38 2 4

39 2 4

40 PEKİ BURAYA NASIL KAYIT OLACAĞIZ? Bu Videoyu size veren arkadaşınızdan kayıt linkini isteyin. Veya söyleyin sizi kayıt etsin Linki tıklayın, sonra SING UP a tıklayın Açılan sayfada

41 kaydınızı yapın Kullanıcı adınız adresiniz Şifreniz 6 haneli Şifreniz tekrar Kutucuğa tıklayıp, CREATE AN ACCOUNT da tıklayın

42 Daha sonra kullanıcı adınızla ve şifrenizle siteye girdiğinizde mutlaka SETTINGS e girip Profilinizi güncelleştirin ve kaydedin.

43 BEONPUSH PARA TRANSFERLERİNİ PAYZA YADA PAYEER DEN YAPIYOR BEONPUSH A KAYIT OLDUKTAN SONRA PAKET ALABİLMENİZ İÇİN SİZE PAYEER NASIL KAYIT OLUNUR U ANLATTIĞIM VİDEOYUDA SPONSORUNUZDAN İSTEYİN

44 Peki bu işi kimler yapabilir? İşçiler, Memurlar, Emekliler, Esnaflar, öğrenciler, Ev Hanımları. Kısacası herkes. 18 yaşını doldurmuş. herkes buraya yatırımını yapabilir. Sadece yatırımla ulaşacağınız aylık kazanç 6000$ $ Peki birde ekip de kurduysanız sizde gördünüz bunun sınırı yok. O tamamen sizin çalışmalarınıza kalmış günlük 500$, 1000$ 2000$ ve üzeri kazanan arkadaşlar var. Buda aylık $ yapar. Yukarıda size gösterdiğim Binary kazançları da zaten daha 4 ayı bile doldurmadan elde edilen kazanançlar dır.

45 KİMLER BU İŞİ YAPAMAZ? Hiç para yatırmadan kazanmak isteyenler bu işi yapamaz, ücretsiz kayıt olurlar ama kazanamazlar. En az 20$ la başlamaları gerek. Hem para yatırmayıp, hem de ekip de kurmak istemeyenler bu işi yapamazlar. Ekip kurmak için en az 20$ la başlamaları gerek. Kendilerine güveni olmayanlarda bu işten yaralanamazlar. Sürekli korku ve şüphe içinde olanlar, risk alamayanlar ve bu iş batar mı korkusuyla yatırım yapamazlar, ekip de kuramazlar. Dolayısıyla sadece Beonpush da değil hayatta da başarılı olamazlar. Sonuçta bu işi herkes yapacak diye de bir şey yok. YOK BEN KENDİME GÜVENİYORUM HAYATTA RİSK ALMAYI SEVERİM SONUÇTA TİCARET YAPIYORUZ DİYORSANIZ

46 BEONPUSH DA TÜM HAYALLERİNİZE KAVUŞURSUNUZ 1- SAĞLIK 2- Ek Gelir 3- Pasif Gelir 4- Maddi Özgürlük 5- Yeni İnsanlarla Tanışmak 6- Kendi İşine Sahip Olmak 7- Başkalarına Yardım Etmek 8- Kişisel Gelişim 9- Daha Fazla Boş Zaman 10- Kariyer/ Başarı 11- Erken Emeklilik 12- Miras Bırakmak

47 BENİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ BeonPush Sponsor Teknik Bilgilendirme Platformu Sunumu Hazırlayan Sayın ŞABAN AYDEMİR e teşekkürlerimizi sunuyoruz saygıyla selamlıyoruz..

MERHABA ARKADAŞLAR.

MERHABA ARKADAŞLAR. MERHABA ARKADAŞLAR www.beonplanet.com www.beonpush.com BEONPUSH tan paket almak ve kazançlarımızı çekebilmemiz için, Payza yada Payeer e kayıt olmamız gerekiyor, şimdi size bu Videoda Payeer e nasıl kayıt

Detaylı

Forex Ek Kazanç Sistemi

Forex Ek Kazanç Sistemi 106 Forex Ek Kazanç Sistemi Bu anlatacağımız sistem Türkiye de tamamen yasal ve 4 aydır uygulamada olan ve giderek büyüyen bir sistem. ProjeX ProjeX Nedir? ProjeX bir kazanç sistemi; şu şekilde çalışıyor

Detaylı

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri Ürün Sitesi www.eticaretkiti.com Ürün Fiyatları 1797 TL - 2397 TL - 3497 TL Satış Başına Kazanç %20 Satış Oranı Satış Ortaklığı Başvuru Satış Artıran Etkenler

Detaylı

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Bu sunum dosyasını sadece www.mobrabus.com adresinden indirdiyseniz güncel ve doğru olarak kabul edin. Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Elbette Mo Brabus size hiçbir kesin gelir garantisi veremez,

Detaylı

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Bu sunum dosyasını sadece www.mobrabus.com adresinden indirdiyseniz güncel ve doğru olarak kabul edin. Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Elbette Mo Brabus size hiçbir kesin gelirgarantisi veremez,

Detaylı

MedicReS Good Medical Researcher (GMR) İyi Tıp Araştırmacısı Kayıt Sistemi

MedicReS Good Medical Researcher (GMR) İyi Tıp Araştırmacısı Kayıt Sistemi MedicReS Good Medical Researcher (GMR) İyi Tıp Araştırmacısı Kayıt Sistemi www.medicres.club www.medicres.club Yeni kayıt için Hesap oluştur bağlantısına tıklayınız. Nüfus cüzdanınızdaki bilgiler ile aynı

Detaylı

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Yüzyılın Fırsatı Sürekli kazanç imkanı Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Ücretsiz Üyelik = %25 Bireysel Kazanç = %25 Sermayesiz Ticaret = %25 Lisanslı Kazanç %40 - %80 Sürekli kazanç imkanı

Detaylı

FUTURENETE HOŞGELDİNİZ

FUTURENETE HOŞGELDİNİZ W e l c o m e FUTURENETE HOŞGELDİNİZ İnternette 1.inci Sıradakiler = Social Media İnternette 2. inci Sıradakiler = Multimedia + PREMIUM Membership GENEL SORUN: SOSYAL MEDIA PLATFORMUNDA: Faaliyet gösteriyor

Detaylı

ORGANİZASYON LİMİTED ŞİRKETİ İÇİNDEKİLER

ORGANİZASYON LİMİTED ŞİRKETİ İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER 1. İçindekiler 2. Önsöz 3. Üye 4. Menejerler ve Liderler 5. Önce ekip ve kota bilgisi 6. Bronz Menejerler 7. Gümüş Menejer 8. Altın Menejer 9. Platin Menejer 10. Direktörler 11. Zümrüt Lider

Detaylı

Şimdi, resimler üzerinde anlatılanları sırasıyla ve hatasız olarak yapın.

Şimdi, resimler üzerinde anlatılanları sırasıyla ve hatasız olarak yapın. Facebook Tanıtım Uygulaması Seminer Video Sayfasına Sponsor Link Oluşturma Merhaba Değerli ProjeX Üyeleri, Aşağıdaki linke tıklayarak, Facebook Uygulaması için kendi sponsor linkinizi oluşturabilir, Facebook

Detaylı

FUTURENET Pazarlama Planı. 15 Haziran 2015 ten itibaren geçerli

FUTURENET Pazarlama Planı. 15 Haziran 2015 ten itibaren geçerli FUTURENET Pazarlama Planı 15 Haziran 2015 ten itibaren geçerli 1 Eğlenin Arkadaşlarınızla buluşun Para kazanın Fantastik ödüller kazanın FutureNet seyahatlerinde bize katılın 2 Pazarlama Planı İçerik Başlangıç

Detaylı

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU Kampüs Kart, Kampüs araç giriş-çıkışlarında, kantinler ve yemekhane gibi ödeme ve kontrol noktalarında ihtiyaçların karşılanmasına yönelik hem kimlik kartı, hem de temassız

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Satış İlkesi Hunca 30,- Hunca 30,- Fırsat! Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci Devamlı artan ve eklenen maliyetler Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci

Detaylı

NEUTRON DDNS KURULUMU

NEUTRON DDNS KURULUMU 1. Üyelik Oluşturma www.quickddns.com Web Adresine Giriş Sağlıyoruz. NEUTRON DDNS KURULUMU Yukarıda Resimde Gördüğünüz (Not Register?) Bağlantısına Tıklıyoruz. Yukarıdaki Gördüğünüz Sayfa Açıldığında (*)

Detaylı

Ziraat Bankası Avukat İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Avukat İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Avukat İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz Sınavlar

Detaylı

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz MARPAR Ev Gereçleri San.ve Tic. Ltd. Şti. 2001-2009 tarihleri arasında ulusal ve uluslararası alanda bilinen markaların Karadeniz ve Doğu Anadolu

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi 1 Ziraat Emeklilik web sitesinde (www.ziraatemeklilik.com.tr) yer alan Bireysel İnternet Şubesi giriş butonuna tıklanır. 2 Açılan ekrana T.C. Kimlik Numarası, sistemde kayıtlı

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Hunca Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Devamlı artan ve eklenen maliyetler Hunca Life Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Satış masraflarında

Detaylı

Biz Kimiz? Yıllık. Ciro. Ülke. 5 Milyar $

Biz Kimiz? Yıllık. Ciro. Ülke. 5 Milyar $ İş Sunumu Biz Kimiz? 2 HİPPER; uzun yıllar bir arada çalışan, patentli projeler üreten, birçok kurumsal firmaya yazılım ve danışmanlık hizmeti sağlayan, bilişim sektöründe kendini fazlasıyla kanıtlamış

Detaylı

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.!

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.! ADAY BAŞVURU SÜRECİ 1 1.ÖSYM ÖN KAYIT BAŞVURU BİLGİLERİNİN ADIM ADIM GİRİLMESİ 2 1.1.KİMLİK BİLGİLERİ 3 1.2.AİLE BİLGİLERİ 4 1.3. İŞ BİLGİLERİ 6 1.4. ADRES BİLGİLERİ 7 1.5. İLETİŞİM BİLGİLERİ 8 1.6.EĞİTİM

Detaylı

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım?

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX e Hoş geldiniz! Bu kılavuz; üyeliğinizi tamamladığınız andan itibaren, ProjeX te neler yapabileceğinizi adım adım göstermek

Detaylı

ÖNSÖZ. Simdiden herkese bol kazançlar, başarılar..

ÖNSÖZ. Simdiden herkese bol kazançlar, başarılar.. ÖNSÖZ Bu kitap size internet üzerinden kendi işinizi kurmanın yollarını öğretecektir. Hepimiz artık zamanımızın pek çoğunu internette geçiriyoruz. Kimimiz haberleri okuyoruz, kimimiz arkadaşlarımızla sohbet

Detaylı

KURUMSAL SAĞLIK HİZMET GÖSTERİSİ (KSHG) Uygulamasına İlişkin Açıklamalar

KURUMSAL SAĞLIK HİZMET GÖSTERİSİ (KSHG) Uygulamasına İlişkin Açıklamalar KURUMSAL SAĞLIK HİZMET GÖSTERİSİ (KSHG) Uygulamasına İlişkin Açıklamalar KSHG uygulaması, Bakanlığımız koordinasyonunda, http://www.saglik.gov.tr/kshg/ veya http://www.kshg.saglik.gov.tr/ internet sitemizdeki

Detaylı

Kongre Mobil Uygulaması ile, Kongreye Dokunun

Kongre Mobil Uygulaması ile, Kongreye Dokunun Kongre Mobil Uygulaması ile, Kongreye Dokunun Konuşmacı sunumlarından, kongre fotoğraflarına; oturum özetlerinden, Kongre TV yayınlarına kadar uzanan geniş medya içeriği, Kongre de ve sonrasında her an

Detaylı

Microsoft Outlook 2003 Kurulumu

Microsoft Outlook 2003 Kurulumu Microsoft Outlook 2003 Kurulumu Tools (Araçlar) menüsünden E-mail Accounts (E-posta Hesapları) seçeneğini seçiniz. Buradan Add a new e-mail account (Yeni bir e-posta hesabı ekle) sekmesine tıklayınız,

Detaylı

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ. Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELİTAM) Programı Kesin Kayıt Kılavuzu

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ. Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELİTAM) Programı Kesin Kayıt Kılavuzu ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELİTAM) Programı Kesin Kayıt Kılavuzu Sevgili Öğrencimiz, Üniversitemize hoş geldiniz. 2009 2010 Eğitim-Öğretim yılında HEMŞİRELİK LİSANS TAMAMLAMA (HELİTAM)

Detaylı

Doctor Reishi Sağlıklı Kahvenizi Hem satın alırken hem de tavsiye ettiğinizde Kazanmak ister misiniz.?

Doctor Reishi Sağlıklı Kahvenizi Hem satın alırken hem de tavsiye ettiğinizde Kazanmak ister misiniz.? Doctor Reishi Sağlıklı Kahvenizi Hem satın alırken hem de tavsiye ettiğinizde Kazanmak ister misiniz.? POTANSİYEL MÜŞTERİLER DERNEK VE LOKALLER, SPOR SALONLARI,ORGANİZASYONLAR, CAFE VE BÜFELER,OKULLAR

Detaylı

Sıkça Sorulan Sorular

Sıkça Sorulan Sorular Sıkça Sorulan Sorular EBS Online Başvuru Sistemi 1. EBS on-line başvuru sisteminde yeni bir hesap nasıl açabilirim? Öncelikle dili seçin. (İngilizce ya da Türkçe) Yeni Kullanıcı Oluştur seçeneğini tıklayın

Detaylı

İster tek, ister toplu araç alımının hızlı, kolay ve güvenilir yolu garantif iloikinciel.com

İster tek, ister toplu araç alımının hızlı, kolay ve güvenilir yolu garantif iloikinciel.com Garanti Filo nun, periyodik bakım ve onarımları yetkili servislerde gerçekleştirilmiş ekspertiz güvenceli araçları, Garanti Filo İkinci El satış platformunda yeni alıcılarını bekliyor. İster tek, ister

Detaylı

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda.

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda. VerdeTaks dünya çapında vergi iadeleri hizmeti veren yeni kurulmuş bir şirkettir. Şirketimiz finansal, müşteri hizmetleri, pazarlama ve satış alanlarında 14 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Uzmanlarımızın

Detaylı

www.abcadcam.com.tr ABONELİK MERKEZİNE GİRİN

www.abcadcam.com.tr ABONELİK MERKEZİNE GİRİN ABONELİK MERKEZİNE GİRİN Autodesk Abonelik Merkezi şifre ile korunan bir web sitesidir. Yükseltmeleri ve kullandığınız yazılımların yeni sürümlerini hazır olur olmaz buradan indirebilirsiniz. Ürün Geliştirmeleri-

Detaylı

Google Chrome Kullanıyorsanız; Microsoft Internet Explorer Kullanıyorsanız;

Google Chrome Kullanıyorsanız; Microsoft Internet Explorer Kullanıyorsanız; Öncelikle şöyle kısaca değinelim Proxy (Vekil sunucu) Nedir? Zaman zaman yetkili sunucu veya proxy olarak da anılan Vekil sunucu, internete erişim sırasında kullanılan bir ara sunucudur. Bu durumda, örneğin

Detaylı

2012 Yılı Proje Teklif Çağrısı Mali Destek Programları İlanı. KAYS Tanıtım Sunumu

2012 Yılı Proje Teklif Çağrısı Mali Destek Programları İlanı. KAYS Tanıtım Sunumu 2012 Yılı Proje Teklif Çağrısı Mali Destek Programları İlanı KAYS Tanıtım Sunumu Başvurular Nereye ve Nasıl Yapılacaktır? 18.12.2012 www.kuzka.gov.tr 2 Sisteme Nasıl Giriş Yapılır? http://portal.kays.kalkinma.gov.tr

Detaylı

D-Smart BLU Nedir? D-Smart BLU; her an, her yerden televizyon keyfi yaşanmasını sağlayan yenilikçi bir D-Smart hizmetidir. (www.dsmartblu.com.

D-Smart BLU Nedir? D-Smart BLU; her an, her yerden televizyon keyfi yaşanmasını sağlayan yenilikçi bir D-Smart hizmetidir. (www.dsmartblu.com. D-Smart BLU Nedir? D-Smart BLU; her an, her yerden televizyon keyfi yaşanmasını sağlayan yenilikçi bir D-Smart hizmetidir. (www.dsmartblu.com.tr) D-Smart BLU ile TV ekranına bağlı kalmadan, internet bağlantısı

Detaylı

AKADEMİK LMS Web Tabanlı Uzaktan Eğitim Genel Bilgi ve Ders Aktivitelerine Erişim Öğrenci Kullanım Kılavuzu

AKADEMİK LMS Web Tabanlı Uzaktan Eğitim Genel Bilgi ve Ders Aktivitelerine Erişim Öğrenci Kullanım Kılavuzu AKADEMİK LMS Web Tabanlı Uzaktan Eğitim Genel Bilgi ve Ders Aktivitelerine Erişim Öğrenci Kullanım Kılavuzu ÖNSÖZ Akademik LMS (ALMS), Türkiye'deki yüksek öğrenim kurumlarının ihtiyaçlarını karşılamak

Detaylı

e mutabakat GÜVENLİ HIZLI KOLAY www.e-mutabakat.com Mutabakatlarınıza zaman kazandıracak ve İş Hayatınızı kolaylaştıracak online bir çözüm.

e mutabakat GÜVENLİ HIZLI KOLAY www.e-mutabakat.com Mutabakatlarınıza zaman kazandıracak ve İş Hayatınızı kolaylaştıracak online bir çözüm. e mutabakat SADECE MUTABAKAT www.e-mutabakat.com GÜVENLİ HIZLI KOLAY Mutabakatlarınıza zaman kazandıracak ve İş Hayatınızı kolaylaştıracak online bir çözüm. TASARRUF Hem vakit hem tasarruf hem de doğa

Detaylı

Lisansüstü Programlara Online Başvuru işlemleri linkini tıklayarak başlayınız.

Lisansüstü Programlara Online Başvuru işlemleri linkini tıklayarak başlayınız. Online Başvuru işlemine başlamadan önce Başvuru ve Kayıt Kılavuzu nu MUTLAKA OKUYUNUZ! I. ONLINE BAŞVURU AŞAMLARI İnternet tarayıcısı kullanılarak http://www.istanbul.edu.tr adresinde Duyurular ve Öğrenci

Detaylı

AMD Radeon R9 Serisi ekran kartları ile hediye verilen DIRT RALLY Oyununu sistemden alma rehberi.

AMD Radeon R9 Serisi ekran kartları ile hediye verilen DIRT RALLY Oyununu sistemden alma rehberi. AMD Radeon R9 Serisi ekran kartları ile hediye verilen DIRT RALLY Oyununu sistemden alma rehberi. AMD den sitesi üzerinden oyun hediyenizi alabilmeniz için öncelikle elinizde yetkili kişiden almış olduğunuz

Detaylı

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım?

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX e Hoş geldiniz! Bu kılavuz; üyeliğinizi tamamladığınız andan itibaren, ProjeX te neler yapabileceğinizi adım adım göstermek

Detaylı

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON EĞİTİMİ BŞEÜ CANLI DERS SİSTEMİ

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON EĞİTİMİ BŞEÜ CANLI DERS SİSTEMİ UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON EĞİTİMİ BŞEÜ CANLI DERS SİSTEMİ BAŞLANGIÇ Bilgisayarınızı açtıktan sonra masaüstünde yer alan tarayıcılardan birini seçiniz. İşlemlerimizi yaparken sizlere Google Chrome

Detaylı

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma Yayınlanan Temmuz 2016 Konular Hareketli Arama Tüketicilerin aklına takılan soruları yanıtlamanın en kolay yolu bazen gerçek

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi kanalı üzerinden Otomatik Katılım kapsamındaki sözleşmeniz için katkı payı tutarı kesinti oranınızı değiştirebilirsiniz. 1 2 Ziraat Emeklilik web sitesinde

Detaylı

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ UZAKTAN ÖĞRETİM NEDİR? Uzaktan öğretim kısaca, öğretmen ve öğrencinin fiziksel olarak uzak oldukları bir ortamda iletişim teknolojileri kullanarak gerçekleşen

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HAKEM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TFF HAKEM İŞLERİ FYS KULLANIM KLAVUZU

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HAKEM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TFF HAKEM İŞLERİ FYS KULLANIM KLAVUZU TFF HAKEM İŞLERİ FYS KULLANIM KLAVUZU İçindekiler: 1. Şifre talep etme 2. Sisteme Giriş ve Şifre Güncelleme 3. Hakem Raporu Girişi 1. Şifre Talep Etme: Eğer daha önce hiç şifre almadıysanız, mevcut şifreniz

Detaylı

Cochrane Library. http://www.cochranelibrary.com/ Trusted evidence. Informed decisions. Better health.

Cochrane Library. http://www.cochranelibrary.com/ Trusted evidence. Informed decisions. Better health. Cochrane Library http://www.cochranelibrary.com/ Trusted evidence. Informed decisions. Better health. Güvenilir kaynak Bilinçli kararlar Daha iyi sağlık Cochrane daha iyi sağlık kararları ve daha iyi teşhisler!

Detaylı

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir.

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Google Scripts Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Yeni eklenen paremetrelere Neticaret Sistemi Yönetimi Paneli > Tanımlar bölümü altında

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Akdeniz Üniversitesi Enstitü Başvuru Programına https://bys.akdeniz.edu.tr/enstitu/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı

Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009

Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009 Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009 www.webrazzi.com 2/16 Rapor Hakkında Bu araştırma Türkiyeʼde mobil internet kullanımı ve 3Gʼnin bilinirliğini ölçmek amacıyla Webrazzi okuyucuları

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

TÜM BU İŞLEMLERİN ARDINDAN STAJINIZA BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

TÜM BU İŞLEMLERİN ARDINDAN STAJINIZA BAŞLAYABİLİRSİNİZ. STAJA BAŞLAMADAN ÖNCE İZLENECEK YOL DİKKAT Staj yapacak öğrencilerin programda okutulan dört dönem derslerini en az bir kez almış ve bu derslerin devam şartlarını yerine getirmiş olmaları gerekmektedir.

Detaylı

Marport Eğitim Portalı Kullanma Kılavuzu

Marport Eğitim Portalı Kullanma Kılavuzu Marport Eğitim Portalı Kullanma Kılavuzu Marport eğitim portalı firmamız bünyesinde aldığınız veya almanız gereken eğitimlerinizin takibini sağlayabileceğiniz aynı zamanda sizin için hazırlanan ve sisteme

Detaylı

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler Vodafone Cep Sağlık Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. Sayfa Adı Sayfa Numarası Kullanıcı Girişi 2 Profilim 3 Acil Durum Sağlık Bilgilerim 4 Özlük Bilgilerim 5 Sağlık

Detaylı

TİYADER KARİYER MOBİL UYGULAMASI ÇALIŞMA SİSTEMİ

TİYADER KARİYER MOBİL UYGULAMASI ÇALIŞMA SİSTEMİ 1 2 Nedir? TİYADER KARİYER MOBİL UYGULAMASI ÇALIŞMA SİSTEMİ Apple Store ve Google Play store dan ücretsiz indirilen bir cep telefonu uygulamasıdır. Tiyader üyesi olan öğrenci, mezun ve çalışanlar, bu uygulamaya

Detaylı

İnovaLİG Bilgilendirme Kılavuzu

İnovaLİG Bilgilendirme Kılavuzu İnovaLİG Bilgilendirme Kılavuzu Değerlendirme sürecinde ilerlemek için kanıtlanmış Avrupa standartlarına sahip IMP3rove sistemine yönlendirileceksiniz IMP3rove sisteminin amacı İlk adım olarak, IMP3rove

Detaylı

BENİM BAŞARI HİKAYEM. 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi olmak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr

BENİM BAŞARI HİKAYEM. 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi olmak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr BENİM BAŞARI HİKAYEM 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi mak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr AVON KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. TEKFEN KAĞITHANE OFİSPARK A BLOK

Detaylı

FARKLI Türkiye. Satış platformu. özgür, katılımcı ve toplum tabanlı web sitesi

FARKLI Türkiye. Satış platformu. özgür, katılımcı ve toplum tabanlı web sitesi Satış platformu özgür, katılımcı ve toplum tabanlı web sitesi Gözlemler Nasıl bir dünyada yaşıyoruz? 3 REKLAM Zorlama bir iletişim yöntemi! Toplu iletişim! Azalan, direktif ve manipülatif! Aşağıya doğru

Detaylı

Biz Kimiz? Jenerasyon ile nasıl çalışabilirsiniz?

Biz Kimiz? Jenerasyon ile nasıl çalışabilirsiniz? Biz Kimiz? % 100 Türk sermayeli bir Anonim Şirketi, Organik, Doğal, Sağlıklı, Kaliteli ve Ekonomik ürün grupları % 30 a varan iskontolar ile ürün alışı ve % 43 e varan satış kârı Tüm Türkiye de organizasyon

Detaylı

PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi

PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi Oluşturma 02.11.2015 Revizyon: 19.01.2016 Rev. No: 03 Yazan: Süleyman FAKİR Düzenleyen: F. DELİRİ PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi 1) PDKS Kurulumu, Lisans Onaylaması Ve Veri Tabanı Ayarları

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Merkez Büro Yöneticiliği

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Merkez Büro Yöneticiliği T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Merkez Büro Yöneticiliği Sayı : B.30.2.ANA.0.28.72.00-302.02/17998 Tarih:13/10/2011 Konu : Kayıt Yenileme Yönergesi AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ...

Detaylı

E-çalışan Özel Sağlık Sigortası Modülü Kullanım Kılavuzu

E-çalışan Özel Sağlık Sigortası Modülü Kullanım Kılavuzu Doğan DOĞAN Grubu HOLDİNG Çalışanları A.Ş. İçin E-çalışan Özel Sağlık Sigortası Modülü Kullanım Kılavuzu 29.12.2016 Doğan Holding İnsan Kaynakları Başkan Yardımcılığı - Dahili kullanım içindir- 1 Değerli

Detaylı

İnönü Üniversitesi Kütüphanesi Müzik Veritabanları

İnönü Üniversitesi Kütüphanesi Müzik Veritabanları İnönü Üniversitesi Kütüphanesi Müzik Veritabanları Prof. Server Acim (Besteci ve Devlet Konservatuvarı Müdürü) 18 Nisan 2013 - Perşembe - 12.15 İnönü Üniversitesi GSTF ve Devlet Konservatuvarı Konser Salonu

Detaylı

Avon da, 3 Kampanyalık kazandıran sonbahar dönemi başlıyor!

Avon da, 3 Kampanyalık kazandıran sonbahar dönemi başlıyor! TAKIM ÖNCÜLERİMİZE ÖZEL SONBAHARDA KAZANDIRAN YOL HARİTASI K10-11-12 Avon da, 3 Kampanyalık kazandıran sonbahar dönemi başlıyor! Başarının rotası bizden, güzellik katmak sizden... K10-11-12 HEDEFLERİMİZ

Detaylı

PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU. Sayfa - 1 -

PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU. Sayfa - 1 - PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU Sayfa - 1 - İÇİNDEKİLER Yeni aktivasyon... 2 Sisteme giriş... 6 Şifre hatırlatma... 7 Sınavlarım... 8 Sınav girişi... 8 Sınav sonucu... 10 Konu

Detaylı

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU VE SIKÇA SORULAN SORULAR

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU VE SIKÇA SORULAN SORULAR ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU VE SIKÇA SORULAN SORULAR UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (ÖYS), öğrencilere öğrenme materyali, ödev, forum, sınav gibi farklı etkinlikler sunan ve

Detaylı

Anaokulu Bilgi ve İletişim Sistemi

Anaokulu Bilgi ve İletişim Sistemi Anaokulu Bilgi ve İletişim Sistemi Kullanıcı Kılavuzu [Sürüm 1.0-23.12.2015] 1 İçindekiler Kurulum İşlemleri / İlk Kullanım...3 Hızlı başlangıç...4 Etkinlik planlama...5 Yemek Planlama...5 Servis Planlama...5

Detaylı

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ MOODLE Öğrenme Yönetim Sistemleri, Ağ üzerinden eş zamanlı olmayan öğrenme materyali sunma, sunulan öğrenme materyalini

Detaylı

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Türkiye de İnternet Kullanımı Potansiyel Müşterileriniz Artık Size İnternet Üzerinden Ulaşıyor Amacınız işletmenizin daha fazla ulaşılır olmasını

Detaylı

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.!

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.! ADAY BAŞVURU SÜRECİ 1 1.ÖSYM ÖN KAYIT BAŞVURU BİLGİLERİNİN ADIM ADIM GİRİLMESİ 2 1.1.KİMLİK BİLGİLERİ 3 1.2.AİLE BİLGİLERİ 4 1.3. İŞ BİLGİLERİ 6 1.4. ADRES BİLGİLERİ 7 1.5. İLETİŞİM BİLGİLERİ 8 1.6.EĞİTİM

Detaylı

Sezaryen Ameliyatlarını Değerlendirme Uygulamasına İlişkin Açıklamalar

Sezaryen Ameliyatlarını Değerlendirme Uygulamasına İlişkin Açıklamalar Sezaryen Ameliyatlarını Değerlendirme Uygulamasına İlişkin Açıklamalar Sezaryen Ameliyatlarını değerlendirme uygulaması, Bakanlığımız koordinasyonunda, http://www.saglik.gov.tr/denetim/ veya http://shdenetim.saglik.gov.tr/

Detaylı

Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin. MomentSoft Bilişim Hizmetleri A. Ş. 2014

Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin. MomentSoft Bilişim Hizmetleri A. Ş. 2014 Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin 2014 İzlenecek yol Sistemi nasıl kullanıırm? 1 2 Üye ol Profil oluştur 3 Mobil ödeme yap 4 Puanına uygun tercih kriterlerini belirle 5 Tercih grubunu oluştur

Detaylı

Toptan hazır giyim için internet platformu

Toptan hazır giyim için internet platformu Toptan hazır giyim için internet platformu www.showroom34.com Özyeğin Üniversitesi Altunizade Kampüsü Kuşbakışı Cad. No:2 34662 Altunizade Üsküdar İstanbul 0216 559 24 54 0541 778 00 22 iletisim@showroom34.com

Detaylı

NN Hayat ve Emeklilik Turuncu Plus Emeklilik Planı

NN Hayat ve Emeklilik Turuncu Plus Emeklilik Planı NN Hayat ve Emeklilik Turuncu Plus Emeklilik Planı ÖN KAPAK İÇİ Hayalinizdeki emeklilik için BES BES geleceğiniz için avantajlı bir tasarruf ve yatırım sistemidir. Çalışma hayatınızda elde ettiğiniz kazancı

Detaylı

"Periyodik olarak, benim sevk hediye verecek (Neobux benim bağlantı kullanmak katılmak insanlar.) 1 $ Ödülü Ben Paypal hesabınıza transfer olacak"

Periyodik olarak, benim sevk hediye verecek (Neobux benim bağlantı kullanmak katılmak insanlar.) 1 $ Ödülü Ben Paypal hesabınıza transfer olacak "Periyodik olarak, benim sevk hediye verecek (Neobux benim bağlantı kullanmak katılmak insanlar.) 1 $ Ödülü Ben Paypal hesabınıza transfer olacak" Bu kez ödül kullanıcı adı verilecektir: Kullanıcı Adı:

Detaylı

KULLANMADIĞINIZ HAT İPTAL OLMASIN ve BEDAVA SMS SİTESİ

KULLANMADIĞINIZ HAT İPTAL OLMASIN ve BEDAVA SMS SİTESİ KULLANMADIĞINIZ HAT İPTAL OLMASIN ve BEDAVA SMS SİTESİ Belli bir süre kullandığımız daha sonra kullanmaktan vazgeçtiğimiz hazır kart numaralarımız olur. Numaramızı değiştirmeyi düşünmemize karşın eski

Detaylı

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız.

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 1. Üyelik 1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 2. Belirtmiş olduğunuz e-mail adresine YazBee tarafından gönderilen onay mailini onaylayınız. Doğrudan

Detaylı

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat Bayileriniz kendi müşterilerine yaptıkları satışların tutarını sizin online tahsilat sisteminizden size ödeyecekler ve bayilerinizin satış ciroları direkt olarak

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI GAZİANTEP İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI GAZİANTEP İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI GAZİANTEP İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ GEBE BEBEK TAKİP SİSTEMİ (GEBESİS) KULLANIM KILAVUZU Bilindiği üzere ilimiz 13 Aralık 2010 tarihinde Aile Hekimliği Sistemine geçiş yapmıştır. Bu çerçevede

Detaylı

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi XMail Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi Yüksek Kapasiteli ve Profesyonel Özellikler Sunan XMail Mail Hosting Servisi ile Kurumsal Kimliğinizi Yansıtın Hosting Hesabına Eklenen XMail Hesapları

Detaylı

ŞEFFAFLIK PLATFORMU APİ PORTALI

ŞEFFAFLIK PLATFORMU APİ PORTALI ENERJİ PİYASALARI İŞLETME ANONİM ŞİRKETİ ŞEFFAFLIK PLATFORMU APİ PORTALI KULLANICI KILAVUZU Şeffaflık Platformu Web Servis hizmeti, 20 Mart 2018 tarihinden itibaren sadece EPİAŞ API PORTAL üzerinden verilecektir.

Detaylı

ACENTE PORTAL KOLAY BİLET ACENTE BAŞVURU KILAVUZU

ACENTE PORTAL KOLAY BİLET ACENTE BAŞVURU KILAVUZU ACENTE PORTAL KOLAY BİLET ACENTE BAŞVURU KILAVUZU İÇİNDEKİLER ACENTE PORTAL HAKKINDA GENEL BİLGİ... 3 KOLAY BİLET ACENTESİ BAŞVURU SÜRECİ... 4 BAŞVURU TAKİP NO HATIRLATMA... 23 2 ACENTE PORTAL HAKKINDA

Detaylı

SİZE SUNACAĞIMIZ ÇOK İYİ BİR ÇÖZÜMÜMÜZ VAR!

SİZE SUNACAĞIMIZ ÇOK İYİ BİR ÇÖZÜMÜMÜZ VAR! Geleceğinizin güvence altında olduğunu düşünüyor musunuz? Kendinize ve sevdiklerinizle yeterince zaman ayırabiliyor musunuz? Etikete bakmadan alışveriş yapabiliyor musunuz? Daha kaliteli bir yaşam tarzı

Detaylı

1.Aşama (Cüzdanını doldurmaya başla) Para kazanmanın birçok yolu var. Bu yolların hepsi birer altın kaynağıdır ve işçiler bu kaynaktan

1.Aşama (Cüzdanını doldurmaya başla) Para kazanmanın birçok yolu var. Bu yolların hepsi birer altın kaynağıdır ve işçiler bu kaynaktan Nasıl daha çok para kazanabiliriz? Nasıl para sorunlarımızı çözeriz. Bunun herkes için yöntemi farklıdır. Gelin George S.Clason Babil in en zengin adamı adlı kitabında para kazanmak için önerdiği yedi

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS), öğrencilere öğrenme materyali, ödev, forum, sınav gibi farklı etkinlikler sunan ve

Detaylı

LEO Kazanç Planı 8 Mart 2014

LEO Kazanç Planı 8 Mart 2014 LEO Kazanç Planı 8 Mart 2014 1 İçindekiler Tablosu Giriş...3 Pazarlama Planı Kavramı ve Bilmeniz Gerekenler... 4 Ödeme Dönemi... 4 Bağlılık Puan Sistemi... 6 Sıfırlanma...7 Aktiflik...7 Üyelik Statüsü...7

Detaylı

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz Sınavlar Genel Bilgi

Detaylı

ULUSAL MESLEKİ BİLGİ SİSTEMİ. Mesleki Bilgi Sistemi, yaşam boyu sürecek öğrenme ve gelişim yolculuğunda size rehberlik etmeyi amaçlamaktadır.

ULUSAL MESLEKİ BİLGİ SİSTEMİ. Mesleki Bilgi Sistemi, yaşam boyu sürecek öğrenme ve gelişim yolculuğunda size rehberlik etmeyi amaçlamaktadır. Mesleki Bilgi Sistemi, yaşam boyu sürecek öğrenme ve gelişim yolculuğunda size rehberlik etmeyi amaçlamaktadır. Bu sistemin amacı, kendinizi tanıma, yapmaktan hoşlandığınız şeyleri, yeteneklerinizi fark

Detaylı

TÜSE BİLGİ BANKASI KULLANIM KILAVUZU. Hazırlayan: Derya Kaya Kurumsal İletişim Asistanı Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) Mart 2009, İstanbul

TÜSE BİLGİ BANKASI KULLANIM KILAVUZU. Hazırlayan: Derya Kaya Kurumsal İletişim Asistanı Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) Mart 2009, İstanbul TÜSE BİLGİ BANKASI KULLANIM KILAVUZU Hazırlayan: Derya Kaya Kurumsal İletişim Asistanı Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) Mart 2009, İstanbul KISACA Bilgi Bankası BİLGİ BANKASI Nedir? TÜSEV Bilgi Bankası,

Detaylı

Sponsorluk Fırsatları

Sponsorluk Fırsatları Sponsorluk Fırsatları Geniş Yelpazeden Oluşan 5 Farklı Paket Seçeneği Ayrıca diğer opsiyonlar için lütfen sponsorluk menusunu inceleyiniz! Satış Maksimize+ Yüksek Görünürlük + Marka Konumlandırma Sponsorlu

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU VELİ KULLANIM KILAVUZU Sayın Velimiz, ServisCELL Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sisteminin amacı, velilerimizin okul servisi ile yaşayabileceği tüm sorunları çözmek, çocuklarımızın güvenliğini sağlamak

Detaylı

Cochrane Library. http://www.cochranelibrary.com/ Trusted evidence. Informed decisions. Better health.

Cochrane Library. http://www.cochranelibrary.com/ Trusted evidence. Informed decisions. Better health. Cochrane Library http://www.cochranelibrary.com/ Trusted evidence. Informed decisions. Better health. Güvenilir kaynak Bilinçli kararlar Daha iyi sağlık Cochrane daha iyi sağlık kararları ve daha iyi teşhisler

Detaylı

KOMPASS KULLANIM KILAVUZU

KOMPASS KULLANIM KILAVUZU KOMPASS KULLANIM KILAVUZU 2018 1 Kompass Nedir? Kompass, firmaların ürün ve hizmetlerini ön plana çıkararak, uluslararası ticarette yeni pazarlara açılmalarına destek olan ve firmalara tüm dünyada bilinirliklerini

Detaylı

Toplu e-posta gönderimi yaparken hiç bir teknik bilgiye ihtiyaç duymanıza gerek olmaması büyük bir avantaj sağlamaktadır.

Toplu e-posta gönderimi yaparken hiç bir teknik bilgiye ihtiyaç duymanıza gerek olmaması büyük bir avantaj sağlamaktadır. Toplu e-posta gönderimi nedir? Akıllı E-posta sistemi, web tabanlı çalışan, ölçülebilir, geliştirilebilir ve siz müşterilerimizin web sistemlerine entegre edilebilir proaktif bir sistemdir. E-posta gönderimine

Detaylı

İŞ AVANTAJI. TripAdvisor Danışma

İŞ AVANTAJI. TripAdvisor Danışma İŞ AVANTAJI TripAdvisor Danışma Neden TripAdvisor la çalışmalısınız? Konaklama işletmelerinin gelişmesine yardımcı oluyoruz. Dünya çapından konaklama işletmeleriyle işbirliği yapıyoruz Onları yenilikçi

Detaylı

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur.

hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur. KULLANIM KILAVUZU hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur. İÇERİK 1. Hikayemiz 2. Hangi okulda

Detaylı

Giriş. Firma Uygulaması Kullanım Kılavuzu. Çalışan girişi: Cep telefonu Şifre

Giriş. Firma Uygulaması Kullanım Kılavuzu. Çalışan girişi: Cep telefonu Şifre Giriş Çalışan girişi Çalışan girişi: Cep telefonu Şifre Üye olma: Bu uygulamaya üye olamazsınız. Kullanıcı bilgilerinizi şirket yetkilinizden istemelisiniz. Şifrenizi unuttuysanız: Şifre kutucuğundaki

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Akdeniz Üniversitesi Enstitü Başvuru Programına https://bys.akdeniz.edu.tr/enstitu/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı

BÜYÜYÜN BÜYÜMEYE PROGRAMI PY 2012/2013

BÜYÜYÜN BÜYÜMEYE PROGRAMI PY 2012/2013 BÜYÜYÜN ve Kazanın PY 2012 / 2013 : Büyüme Yılı! Büyümeye Odaklanın YENİ PERFORMANS YILI İÇİN HEDEFİNİZ BÜYÜME OLMALI Amway Serbest Girişimcileri (ASG ler) olarak bu inanılmaz fırsatı değerlendirmek için

Detaylı

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi K12NET Nedir? K12NET eğitim sistemi içerisinde yer alan tüm yönetici, çalışan, öğretmen, öğrenci ve velilerin dahil olduğu tüm paydaşları tek bir çatı altında birleştiren kurumsal bir Öğrenci Bilgi Sistemidir.

Detaylı