Benim Hikayem Benim Başarım

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Benim Hikayem Benim Başarım"

Transkript

1 Benim Hikayem Benim Başarım / AVON KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET AȘ AVON Kozmetik Tekfen Kağıthane Ofispark, A Blok Kat: 4/11 Merkez Mah. Bağlar Cad. No: 14, PK Kağıthane / İstanbul Tel: Faks:

2 Hanife Bekar 2005 yılından bu yana AVON Ailesi nde AVON ler Kulübü ne Hoş Geldin Bașarı ve Güzelliklerle Du AVON Hikayen Șimdi Bașlıyor Kendi potansiyelini keșfedeceğin, hayatın her anında sana destek acak dev bir kulübün parçası up, sayısız bașarılarını sevdiklerinle kutlayacağın bir hikayede bașr oynamaya hazır mısın? Biz buna kısaca AVON Hikayesi diyoruz. Herkesin bir AVON Hikayesi vardır. İște bugün senin çevrendekilere ilham verecek, onların da hayatlarını değiștirecek AVON Hikayenin ilk günü!

3 İçinizdeki i keșfedeceğiniz, yepyeni heyecanlar ve deneyimler yașayacağınız muhteșem bir dünyaya hoș geldiniz. AVON un gücünü arkanızda hissedeceğiniz bu büyük kulüpte, sizinle el ele hayatınıza ve daha nice hayatlara güzellikler katacağız. Hoș geldiniz Satıș lerimiz Anlatıyor! Kadriye Bașaran 1996 yılından bu yana AVON Ailesi nde Hem satıșlarımı artırmak hem de yeni Temsilci kaydı için AVON un dijital araçlarının gücünden mutlaka faydalanıyorum. Her avon.com.tr deki Sosyal Medya Merkezi ni takip ediyorum. Orada paylașılan tüm Temsilci Programlarını, ürün içeriklerini, kataloglarımızı ben de Facebook üzerinden paylașıyorum. Ayrıca avon.com.tr de Online Mağazam da daha fazla müșteriye ulașmama destek uyor. Kendi bașarı hikayenizi yazmaya hazır mısınız? AVON ler Kulübü nde, hem kendi hayatınızı hem de bașkalarının hayatlarını değiștirecek yepyeni bir geleceğe ve fırsatlara adım attınız. Çevrenizdekilere ilham kaynağı manın yanında, birlik manın verdiği güçle ekibinizdeki yeni liderleri keșfederek hep birlikte daha nice bașarılara imza atacağınıza eminim. Angela Cretu AVON Türkiye Genel Müdürü, Afrika ve Orta Doğu Grup Bașkanı Gülsüm Maraz 2004 yılından bu yana AVON Ailesi nde Sahadaki tüm aktiviteler ekibinizi büyütmeniz için çok büyük fırsat. Evde Güzellik Günü toplantıları da en önemlilerinden bir tanesi. Temsilcilerinizle birlikte gerçekleștireceğiniz bu etkinlikle hiç ulașamadığınız yepyeni kișilerle tanıșabilir, onlara Temsilcilik fırsatını sunabilirsiniz. Örnek ürünlerimizden göstererek sipariș alabilir, cilt bakım uygulamaları yaparak ürünlerimizi daha yakından tanımalarını sağlarken aynı zamanda sadık birer müșteri malarını da garanti edebilirsiniz. Rabiya Badem 2006 yılından bu yana AVON Ailesi nde AVON ile her kadının hayatını değiștirebilecek gücün elimde duğunu biliyorum. Bunun için Temsilcilerimin de benim gibi Satıș i kazanç fırsatlarından yararlanmasını istiyorum. Her Temsilcime mutlaka SL fırsatlarını sunuyorum. Yüz yüze ziyaretlerimde veya toplantılarda fırsatları anlatıyorum. Satıș i maya karar verdiklerinde, nasıl yapabileceklerini öğretiyorum sonrasında da onların yanında arak izliyorum, geri bildirimler veriyorum. AVON da yașadığım mucizeyi herkesin yașaması için Satıș leri bașlatmaya devam edeceğim. Sevgilerimle Orkun Gül AVON Türkiye Satıș Direktörü Suna İlik 2007 yılından bu yana AVON Ailesi nde İșin sırrı, Temsilci adaylarınızla onların hayallerini konușmak. Tüm hayallerine AVON la ulașabileceklerini anlatıyorum. %33 kazanç fırsatı ile nasıl ek gelir elde edebileceklerinden, Panorama daki Temsilci Programlarından kazanabilecekleri hediyelerden, kataloglardaki indirimlerden ve fırsatlardan bahsediyorum. Aynı zamanda ișlerini büyütmek için AVON un sağladığı tüm ayrıcalıkları da söylüyorum.

4 ler Kulübü nün Seviyeleri Ayrıcalıkları ler Kulübü nde Girișimci, Yönetici ve Direktör arak 3 seviye grubu bulunur ve her seviye her imiz için sürprizlerle dopduludur! İlk dan itibaren anında kazanabileceğin birçok ödül Her seviyende ekibinin kazancından alacağın komisyon Seni destekleyecek, kendini geliştireceğin sertifikalı eğitimlere katılma fırsatı Bașarının kutlanacağı toplantılarda yer alma ayrıcalığı AVON Yașam Kulübü ayrıcalıkları TL değerinde tatil fırsatı Son model araba kullanım hakkı kazanma şansı DİREKTÖR YÖNETİCİ GİRİȘİMCİ Zeynep Bat 2006 yılından bu yana AVON Ailesi nde

5 AVON ler Kulübü nde Seni Neler Bekliyor? SON MODEL LÜKS ARABA 100 TL Ekibini Büyüt 150 TL SATIȘ LİDERİ 100 TL Ayrıca; 200 TL Ek Hediye Programları Toplantılar Yurt Dıșı Seyahatleri Ekibini Yönet 250 TL UZMAN LİDER 200 TL 400 TL HIZLI BAȘLANGIÇ Nasıl Bașarılı Satıș i Olunur? 350 TL BRONZ LİDER 300 TL Nasıl Bașarılı Satıș i Olunur? 630 TL GÜMÜȘ LİDER 30 TL 550 TL 600 TL Nasıl Bașarılı Olunur? TL ALTIN LİDER 80 TL 950 TL 700 TL ASGARİ ÜCRET Nasıl Bașarılı Olunur? TL PLATİN LİDER 170 TL TL TL KOMİSYON ÖĞRETMEN HEMȘİRE Yașam Kulübü Ayrıcalıkları Yurtiçi Kargo dan %80 İndirim Müșteri İletișim Merkezinde Özel Hat lik Becerileri TL DİREKTÖR 450 TL SATIȘ BÜYÜME TL MAĞAZA MÜDÜRÜ 1. Yașam Kulübü Ayrıcalıkları BANKA MÜDÜRÜ TL değerinde aile ile tatil ödülü! Yurtiçi Kargo dan %80 İndirim lik Becerileri Müșteri İletișim Merkezinde Özel Hat TL KIDEMLİ DİREKTÖR TL TL GENEL MÜDÜR Yurtiçi Kargo dan %80 İndirim lik Becerileri Yașam Kulübü Ayrıcalıkları TL GRUP DİREKTÖRÜ TL TL değerinde aile ile tatil ödülü! Müșteri İletișim Merkezinde Özel Hat

6 Hızlı Başlangıç Ödülü 1 İlk 14 nda ekibini kurarken seni destekliyoruz! Anında Komisyon İlk 6 nda, ve Ödül Satıș tutarlarını gerçekleștir, Anında Komisyon u beklemeden hemen kazan. LKS 1. Nesil * 1. Nesil Ödül Satıș* Anında Komisyon TL 100 TL TL 200 TL TL 300 TL TL 350 TL TL 400 TL TL 450 TL İpucu! LKS (lik Kampanya Sayısı), Satıș i nin kaç dır AVON da duğunu gösterir. 2 Garanti Komisyon ve Ödül Satıș tutarlarını gerçekleștirmeye devam et, Komisyon ve Garanti Komisyon arasındaki tutarı anında kazan! Komisyonunu da ekibin ödemelerini gerçekleștirdikçe kazan. Toplamda, Garanti Komisyon kadar kazanç elde etmiș! LKS 1. Nesil 1. Nesil Ödül Satıș Garanti Komisyon Örnek: TL TL 550 TL TL 600 TL TL 650 TL TL 700 TL TL 800 TL TL 900 TL TL TL İpucu! Garanti Komisyon, SL'nin 7. LKS ve sonraki larında iken kazanabileceği toplam tutardır LKS'deki SL'ler, LKS ölçütlerini karșılarsa Anında Komisyon yerine Garanti Komisyon'dan yararlanırlar. LKS 1. Nesil 1. Nesil Ödül Satıș Anında Komisyon TL 200 TL TL 300 TL Açıklama 200 TL ni anında alacaksın! Örnek: Tebrikler! 2. LKS nde mana rağmen, 3. LKS nin kazancını hak ettin! 300 TL anında cepte! LKS 1. Nesil 1. Nesil Ödül Satıș Komisyon* TL 100 TL TL 160 TL TL 570 TL Açıklama Normalde alacağın 100 TL'lik komisyonunu, Garanti Komisyon tutarı an 550 TL'ye tamamlıyoruz. Bunun 450 TL sini anında alacaksın! Tebrikler! 11. LKS nde mana rağmen 12. LKS nin kazancını hak ettin. Normalde alacağın 160 TL'lik komisyonunu, Garanti Komisyon tutarı an 800 TL'ye tamamlıyoruz. Bunun 640 TL sini anında alacaksın! Tebrikler! Komisyonun, Hızlı Bașlangıç Ödülü nde belirlediğimiz Garanti Komisyonu nu (8. LKS kazancı an 550 TL'yi) aștı. Ekibin ödemelerini gerçekleștirdikçe 570 TL lik Komisyonunu alacaksın. *1. Nesil Ödül Satıș'a, SL'nin kendi Kișisel Ödül Satıș'ı dahil, 1. Nesil 'e de SL'nin kendisi dahil değildir. * Yukarıdaki tabloda gösterilen komisyon tutarları tahmini arak hesaplanmıș ve örnek arak verilmiștir.

7 ATLAMA Ödülü Seviye atladığında ve koruduğunda ekstra ödüller kazan! Satıș i 100 TL Uzman 100 TL 100 TL 200 TL Bronz 200 TL 200 TL 400 TL Gümüș 250 TL 250 TL X TL Altın 300 TL 300 TL 600 TL TL İpucu! Platin 350 TL 350 TL 700 TL TL Direktör TL TL Kıdemli Direktör 750 TL 750 TL TL Grup Direktörü TL TL TL TL Birinci Yılında, Seviye Atlama Ödülü nü İkiye Katlayabilirsin! Hızlı Bașlangıç dönemini yașarken, Gümüș ve üzeri seviyeye ulaștığın anda Seviye Geliștirme Ödülü nü 2 ye katlıyoruz! Seviye atlama ödüllerinde, her seviye atlama için sadece bir kez ödeme yapılır.

8 Satıș i Başlatma Ödülü Satıș i Geliştirme Ödülü Direkt bağlında, ilk 1 yıl içinde Gümüș, Altın ve Platin seviyelerine ulaștırdığın her bir yeni liderle daha çok kazan! Direkt bağlında, ilk sında Satıș i seviyesine ulaștırdığın her bir yeni Satıș i için 50 TL KAZAN! Unutma! Bu ödül için, ekibindeki hızla yükselen Satıș i ile aynı veya ondan daha üst seviyede man gerekiyor. Gümüș seviyesine ulaștır 125 TL seviyesini korursa 125 TL 250 TL İpucu! Altın seviyesine ulaștır 250 TL seviyesini korursa 250 TL Bașarılı bir Satıș i abilmek için; ekibindeki potansiyel liderleri keșfet, onları geliștirirken sen de kazan! Platin seviyesine ulaștır seviyesini korursa TL

9 SATIȘ BÜYÜMESİÖdülü Gümüș Altın Platin Direktör Kıdemli Direktör Grup Direktörü ÖDÜL ORANI %1 %2 %3 %5 %7 %10 1 yılını ddurmuș ve sonunda Gümüș ve üzeri seviyesinde an tüm Satıș leri programa dahildir. Satıș Büyümesi Programı ndan ek kazanç elde etmek için geçilmesi gereken satıș limiti, Endeks Oranı eklenerek hesaplanır. Ödenecek ek komisyon, bir önceki yılın aynı sının satıșı üzerinden yapılan, "3 Nesil KDV'siz Net Satıș" artıșına göre hesaplanır. Örnek: Unutma! Satıș Büyümesi Ödülü nden faydalanabilmek için tüm nesillerde satıș büyümesi gerçekleștirmen gerekiyor. Direktör seviyesindeki bir Satıș i'nin: 2015 Kampanya 4 Satıș Tutarı (3 Nesil KDV siz Net Satıș) Endeks Oranı* 2016 Kampanya 4 Endeksli Satıș (3 Nesil KDV siz Net Satıș) 2016 Kampanya 4 Satıș Tutarı (3 Nesil KDV siz Net Satıș) Ödül Oranı Kazanç TL TL x %10 = TL % TL TL = TL TL % = TL TL x %5 = 1000 TL *Endeks oranı, tüketim artıș oranları ve șirket yatırımları göz önünde bulundurularak hesaplanır. Satıș endeks oranının yüzdesi her da değișiklik gösterebilmektedir. Yukarıda %10 arak belirtilen endeks oranı örnek arak verilmiștir.

10 ÖZEL Ayrıcalıklar DİREKTÖRLERE ÖZEL Seneyi Direktör seviyesinde bitir, bir sene boyunca AVON Yașam Kulübü Elite Star Paket* ayrıcalıklarından faydalan. AVON Yașam Kulübü Elite Star Paket* KIDEMLİ DİREKTÖRLERE ÖZEL Seneyi Kıdemli Direktör seviyesinde bitir, bir sene boyunca AVON Yașam Kulübü Elite Star Paket* ayrıcalıklarından faydalan. AVON Yașam Kulübü Elite Star Paket* K1-K14 süresince en az 12 Kampanya Kıdemli Direktör duğunda ailen ile tatil fırsatı yakala. GRUP DİREKTÖRLERİNE ÖZEL Seneyi Grup Direktörü seviyesinde bitir, bir sene boyunca AVON Yașam Kulübü Elite Star Paket* ayrıcalıklarından faydalan TL değerinde aile ile tatil ödülü! AVON Yașam Kulübü Elite Star Paket* K1-K14 süresince en az 12 Kampanya Grup Direktör duğunda ailen ile tatil fırsatı yakala. K1-K14 süresince en az 12 Kampanya, seviyesini koruyan Grup Direktörlerine özel, son model lüks araba kullanım hakkı! Üstelik 4 yıl üst üste kullanım hakkı kazanan Grup Direktörümüze arabasını hediye ediyoruz! TL değerinde aile ile tatil ödülü! *AVON Yașam Kulübü ayrıcalıkları ile ilgili detaylı bilgiye ve programlara katılım koșullarına avon.com.tr den ulașabilirsiniz.

11 SATIȘ LİDERİ Komisyon Kazanç Tablosu 1. Nesil Temsilci Kișisel Satıș (TL) 3. Nesil Grup Ödül Satıș (TL) Direkt Bağlı Alt Ekip 1. Nesil Komisyon 2. Nesil Komisyon 3. Nesil Komisyon DİREKTÖR Grup Direktörü Kıdemli Direktör Uzman 3 Platin %9 %3.5 % Uzman 2 Platin %8.5 %3.5 %2 Direktör Uzman 1 Platin %8 %3 %2 Platin Uzman %7.5 %2.5 %1 YÖNETİCİ Altın Uzman %7 %2.5 %1 Gümüş Uzman %6 %2 %1 Bronz %5 %1.5 Dikkat! GİRİȘİMCİ Uzman Satış i Satıș i nin komisyonunun tamamını alabilmesi için kendisine iletilen endeksli satıș tutarını așması gerekmektedir. Gerçekleșen satıș, endeksli satıșın altında, geçen yılın üzerindeyse komisyonları %90 ile çarpılarak ödenir. Gerçekleșen satıș, bir önceki yılın altındaysa komisyonları %80 ile çarpılarak ödenir İpucu! %4 %3 %1 %1 Satıș i nin kendi satıșlarından elde edeceği komisyon tutarı faturasına ANINDA İNDİRİM arak yansır!

12 A DAN Z YEAVON ler Kulübü Nesil: SL ve Temsilciler arasındaki bağlantıyı tanımlar. Örnek şemaya göre SL an Funda Hanım, direkt bağlı duğu Fatma Hanım ın 1. Neslindedir ya da diğer bir deyişle onun direkt bağlısıdır. Temsilci an İlknur Hanım, Fatma Hanım ın 2. Neslindedir. SL an Sinem Hanım ile Temsilci an Seda Hanım, Eda Hanım ın 1. Neslinde iken Fatma Hanım ın 3. Neslindedir. Fatma Hanım ın 1., 2. ve 3. Neslindeki herkes, Fatma Hanım ın grubunu uşturur. Şemada yer alan herkes Fatma Hanım ın tüm neslini uşturur. Fatma (SL) Fatma Hanım ın 1. Nesli (Direkt Bağlıları) Funda (SL) Ayșe (SL) Fatma Hanım ın 2. Nesli; Funda Hanım ın 1. Nesli İlknur (Temsilci) Eda (SL) Esra (Temsilci) Fatma Hanım ın 2. Nesli; Ayșe Hanım ın Seda (Temsilci) Sinem (SL) 1. Nesli Fatma Hanım ın 3. Nesli; Funda Hanım ın 2. Nesli Gülçin (Temsilci) Komisyon: Satış i arak ekibinin satışından kazanacağın tutarı ifade eder. Komisyona kaynak uşturan ekibin satışları ödendikçe uşan komisyon SL nin hesabına yatırılır. Anında Komisyon: Hızlı Başlangıç Programı nda an SL lerin ilk 6 ları sırasında Satış ve planını gerçekleştirdiği anda alacağı komisyonu ifade eder. Hızlı Başlangıç Programı nda mayan SL lerin komisyonundan daha yüksek bir tutardır. Komisyon ödemesinden farklı arak, Anında Komisyon anında ödenir. Garanti Komisyon: Hızlı Başlangıç Programında an SL lerin ları sırasında Satış ve planını gerçekleştirdiği anda alacağı komisyonu ifade eder. Hızlı Başlangıç Programında mayan SL lerin komisyonundan daha yüksek bir tutardır. Komisyon ve Garanti Komisyon arasındaki fark anında ödenir. Kişisel Ödül Satışı: Bir da SL nin kişisel arak verdiği sipariş tutarları toplamıdır. Hizmet bedeli, gecikme faizi, iadeler ve bekleyen ürünlerden iptal edilmiş anların bedeli düşülerek hesaplanır; stokta mayan ürünler dahildir. Grup Ödül Satışı: Satış inin 1., 2. ve 3. Nesil tüm Temsilcilerinin, kapanışına kadar verdikleri siparişlerin toplam tutarıdır. Net Satış: Stokta an ve fatura edilen siparişlerin toplamıdır. Hizmet bedeli, gecikme faizi, iadeler ve bekleyen ürünlerden iptal edilmiş anların bedeli düşülerek hesaplanır. Temsilci: İşini geliştirmen için çok önemlidir. Bir Temsilci sipariş verdiğinde ve Kişisel Ödül Satış'ı sıfırdan büyük duğunda o için Temsilci ur. lik Kampanya Sayısı: LKS, Satış i nin kaç dır AVON da duğunu gösterir. Bir Satış i Hızlı Başlangıç Programı ndan faydalanmaya, kayıtları sipariş verdiği ndan itibaren başlar ve bu LKS'si 1 ur.

BENİM BAŞARI HİKAYEM. 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi olmak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr

BENİM BAŞARI HİKAYEM. 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi olmak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr BENİM BAŞARI HİKAYEM 0850 221 10 10 Müşteri veya Satış Temsilcisi mak için lütfen Avon Danışma Hattı nı arayınız. avon.com.tr AVON KOZMETİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. TEKFEN KAĞITHANE OFİSPARK A BLOK

Detaylı

HAYAT AVON LA, AVON BİRLİKTE GÜZEL

HAYAT AVON LA, AVON BİRLİKTE GÜZEL HAYAT AVON LA, AVON BİRLİKTE GÜZEL Hayat Avon la, Avon Birlikte Güzel! Biz bir aileyiz! Çünkü mutlu anlarımızı, zor zamanlarımızı birlikte paylaşır; başarılarımızı birlikte kutlarız. Tıpkı bir aile gibi

Detaylı

Avon da, 3 Kampanyalık kazandıran sonbahar dönemi başlıyor!

Avon da, 3 Kampanyalık kazandıran sonbahar dönemi başlıyor! TAKIM ÖNCÜLERİMİZE ÖZEL SONBAHARDA KAZANDIRAN YOL HARİTASI K10-11-12 Avon da, 3 Kampanyalık kazandıran sonbahar dönemi başlıyor! Başarının rotası bizden, güzellik katmak sizden... K10-11-12 HEDEFLERİMİZ

Detaylı

K10 daki 1 Numaralı Fırsatlarla Coşuyoruz, Coşturuyoruz!

K10 daki 1 Numaralı Fırsatlarla Coşuyoruz, Coşturuyoruz! K10 daki 1 Numaralı Fırsatlarla Coşuyoruz, Coşturuyoruz! Dünya daki 1 Numaralı Doğrudan Satış Şirketiyiz! Türkiye de, Kozmetik Pazarı nın 1 Numaralı Markasıyız! 126 yıllık geçmişimizden, Dünya çapındaki

Detaylı

FABERLIC ORTAK ŞİRKETİ PAZARLAMA PLANI

FABERLIC ORTAK ŞİRKETİ PAZARLAMA PLANI FABERLIC ORTAK ŞİRKETİ PAZARLAMA PLANI Başarılı bir iş kurmanız, kazanç boyutunu hesaplamanız, işinizin şirket tarafından tanınması ve yüksek seviyelere ulaşması için size yardımcı olacak Birleşik Faberlic

Detaylı

AVON da yeni bir dönem başlıyor, AVONPARA ile hediye yağıyor! AVON Temsilcilerine özel fırsatlar ADETTEN FAZLA ÜRÜN ÇEŞİDİ /43312

AVON da yeni bir dönem başlıyor, AVONPARA ile hediye yağıyor! AVON Temsilcilerine özel fırsatlar ADETTEN FAZLA ÜRÜN ÇEŞİDİ /43312 AVON da yeni bir dönem başlıyor, AVONPARA ile hediye yağıyor! özel fırsatlar 500.000 ADETTEN FAZLA ÜRÜN ÇEŞİDİ 1133400/43312 Sayısı her geçen gün artan AVON Temsilcileri hem hayallerini gerçekleştiriyor

Detaylı

HEM K8 DE HEM DE K9 DA AYRI AYRI KAZANMA FIRSATI SUNUYORUZ! NASIL MI?

HEM K8 DE HEM DE K9 DA AYRI AYRI KAZANMA FIRSATI SUNUYORUZ! NASIL MI? ŞİMDİ PARA KAZANMA ZAMANI HEM K8 DE HEM DE K9 DA AYRI AYRI LPTÖ LERE 100TL LATÖ LERE 80TL YTÖ LERE 60TL TÖ LERE 40TL KAZANMA FIRSATI SUNUYORUZ! NASIL MI? Kampanya sonu seviyenize göre; K7 sonu, Direkt

Detaylı

Dile Gift ten ne dilersen!

Dile Gift ten ne dilersen! Dile Gift ten ne dilersen! Multinet in kurumsal firmaların çalışanlarına ve iş ortaklarına yapacakları teşvik ve yardım harcamalarına yönelik geliştirdiği ürünü Gift, firmanıza vergi avantajı ve karlılık

Detaylı

Bu gelir ay boyunca yapılan ürün kampanyalarıyla çok daha yüksek yüzdelere çıkabilir.

Bu gelir ay boyunca yapılan ürün kampanyalarıyla çok daha yüksek yüzdelere çıkabilir. PETRA KAZANÇ PLANI 1. Şahsi Satış Kazancı 2. Yeni Temsilcilik (Sponsorluk )Primi 3. Grup Primi 4. lük primi 5. Hedef Ciro Primi 6. Şampiyonlar Buluşması Yurtiçi Tatili 7. Petra World Club Yurtdışı Gezisi

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

SİZE SUNACAĞIMIZ ÇOK İYİ BİR ÇÖZÜMÜMÜZ VAR!

SİZE SUNACAĞIMIZ ÇOK İYİ BİR ÇÖZÜMÜMÜZ VAR! Geleceğinizin güvence altında olduğunu düşünüyor musunuz? Kendinize ve sevdiklerinizle yeterince zaman ayırabiliyor musunuz? Etikete bakmadan alışveriş yapabiliyor musunuz? Daha kaliteli bir yaşam tarzı

Detaylı

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Yüzyılın Fırsatı Sürekli kazanç imkanı Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Ücretsiz Üyelik = %25 Bireysel Kazanç = %25 Sermayesiz Ticaret = %25 Lisanslı Kazanç %40 - %80 Sürekli kazanç imkanı

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Satış İlkesi Hunca 30,- Hunca 30,- Fırsat! Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci Devamlı artan ve eklenen maliyetler Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci

Detaylı

Küresel Para Haftasına Katılın!

Küresel Para Haftasına Katılın! KÜRESEL PARA HAFTASI Küresel Para Haftasına Katılın! 5. Yıl Dönümü #GMW2016 #GlobalMoneyWeek #TakePartSaveSmart #KüreselParaHaftası 14-20 Mart, 2016 İşbirliği ile destekleyen Küresel Para Haftasına Katılın!

Detaylı

DUYURU 2017 / AZS-061

DUYURU 2017 / AZS-061 DUYURU 2017 / AZS-061 Tarih : 03.03.2017 Konu : Allianz Lig - Şampiyon Kulüpler Ligi ve Süper Lig 2017 Mart Ayı Fikstürü Değerli Acentemiz, Mart ayında, Şampiyon Kulüpler Ligi, Süper Lig ve Süper Lig Exclusive

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri!

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

FORMASIZ OLMAZ! Sezonu Forma Kampanyası

FORMASIZ OLMAZ! Sezonu Forma Kampanyası FORMASIZ OLMAZ! 2017-2018 Sezonu Forma Kampanyası *BJK 2017-2018 sezonu yetişkin erkek formalarının perakende satış 2 6 October 2017 fiyatı 169 TL dir. BEŞİKTAŞ FORMALARI MUHTEŞEM BİR TEKLİFLE YENİDEN

Detaylı

YAYINDA KUZEYPET. b2b.kuzeypet.com.

YAYINDA KUZEYPET. b2b.kuzeypet.com. B2B KUZEYPET YAYINDA Kuzeypet markaları olan Nestle Purina ProPlan, Ferplast, EverClean, Viyo ve Nutrivet ürünlerini artık online olarak sipariş verebileceksiniz. Ayrıca tüm kampanyalarımızı anında B2B

Detaylı

Tüm Markalarda %20 %15. Muhteşem İndirimler İNDİRİMLİ İNDİRİMLİ KASIM TARİHLERİ ARASINDA TÜM MARKALARDA

Tüm Markalarda %20 %15. Muhteşem İndirimler İNDİRİMLİ İNDİRİMLİ KASIM TARİHLERİ ARASINDA TÜM MARKALARDA insert Temsilciye özel Bu insert 01-30 KASIM 2016 tarihleri arasında geçerlidir. Ayrı ca ay yapı içinde lac sürp riz in ak dirim kaçı rmay leri ın! Tüm Markalarda Muhteşem İndirimler 01-14 KASIM TARİHLERİ

Detaylı

DOSTLARIN YANINDAYSA GÜNEŞ DAHA GÜZEL DOĞAR

DOSTLARIN YANINDAYSA GÜNEŞ DAHA GÜZEL DOĞAR DOSTLARIN YANINDAYSA GÜNEŞ DAHA GÜZEL DOĞAR İhtiyaçlarınız düşünülerek tasarlanan yeni HSBC Advance e hoş geldiniz. Aileniz, çevreniz ve arkadaşlarınız hayallerinizi gerçekleştirirken size hep destek

Detaylı

STANDART SÖZLEŞME FORMATI DEĞİŞİKLİK FORMU. İştecep Kampanya Taahhütnamesidir. SEZİN MIZRAKLI SİNEM GÖKSU

STANDART SÖZLEŞME FORMATI DEĞİŞİKLİK FORMU. İştecep Kampanya Taahhütnamesidir. SEZİN MIZRAKLI SİNEM GÖKSU STANDART SÖZLEŞME FORMATI DEĞİŞİKLİK FORMU VERSİYON NO -9- DEĞİŞİKLİK KAPSAMI İştecep kataloğu revize edilen İştecep Kampanya Taahhütnamesidir. DEĞİŞİKLİK TARİHİ 27.01.2010 DEĞİŞİKLİĞİ TALEP EDEN İŞ SAHİBİ

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

Türkiye nin İlk Usta Kulübü

Türkiye nin İlk Usta Kulübü Türkiye nin İlk Usta Kulübü Kalekim Ustalarının Ayrıcalıkları 1 Her Üyemiz Kalekim Ferdi Kaza Sigortası ile Daima Koruma Altında Sosyal güvenceden yoksun olarak çalışan ustalarımız her yıl ücretsiz olarak

Detaylı

Müşterilerinizi Mutlu Etmenin 7 Yolu. OLCAY KÜK -

Müşterilerinizi Mutlu Etmenin 7 Yolu. OLCAY KÜK - Müşterilerinizi Mutlu Etmenin 7 Yolu OLCAY KÜK - www.olcaykuk.com Her koşulda iyi niyetinizi gösterin. Satın alma sonrası müşterileriniz ile olan diyaloglarınız onların size olan güvenini %70 oranında

Detaylı

Ron Griffiths. Sevgili Takım Öncülerimiz,

Ron Griffiths. Sevgili Takım Öncülerimiz, Sevgili Takım Öncülerimiz, 2003 yılından bu yana Avon Türkiye nin Genel Müdürü olarak sürdürmekte olduğum görevimden Mart 2012 tarihi itibariyle ayrılarak, yeni görev yerim olan İngiltere ye gideceğim.

Detaylı

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su Nos Kazanç Planı Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke su Eğitim Bonusları Eğitim Seminerleri Hediye Ürünler Seyahat Ödülleri Başlamak

Detaylı

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için AD DRONE Dijital dünyanın gelişmesiyle birlikte aynı orantıda internet dünyasıyla olan bağlarımız güçlenmeye devam ediyor. İşte tam da bu adımda AD Drone ekibi olarak sizleri güler yüz ve sıcakkanlılığımız

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

STÖ ler için Açık Çağrı Kapasite Gelişimi için STÖ İşbirlikleri Destek Programı

STÖ ler için Açık Çağrı Kapasite Gelişimi için STÖ İşbirlikleri Destek Programı TACSO Sivil Toplum Kuruluşları için Teknik Destek - 2 (TACSO 2) AB IPA Ülkeleri; EuropeAid/133642/C/SER/ Multi STÖ ler için Açık Çağrı Kapasite Gelişimi için STÖ İşbirlikleri Destek Programı Arka Plan

Detaylı

Yıldızını Bul Ödüllendir

Yıldızını Bul Ödüllendir Yıldızını Bul Ödüllendir Global ölçekte çalışan, takdir ve ödüllendirme platformu BIGGSTARS Biggstars, çalışan takdir ve sosyal ödüllendirme uygulamasında, şirket çalışanları kurum değerleri çerçevesinde

Detaylı

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri Ürün Sitesi www.eticaretkiti.com Ürün Fiyatları 1797 TL - 2397 TL - 3497 TL Satış Başına Kazanç %20 Satış Oranı Satış Ortaklığı Başvuru Satış Artıran Etkenler

Detaylı

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI İŞLEM ÜCRETİ/ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 2 Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 3 22 Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5 3 27 Kasadan İsme

Detaylı

Kariyer & Kazanç Planı

Kariyer & Kazanç Planı Kariyer & Kazanç Planı Klasik Satış İlkesi Hunca Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Devamlı artan ve eklenen maliyetler Hunca Life Üretici karı Reklam Toptancı Perakendeci 30,- Satış masraflarında

Detaylı

Forex Ek Kazanç Sistemi

Forex Ek Kazanç Sistemi 106 Forex Ek Kazanç Sistemi Bu anlatacağımız sistem Türkiye de tamamen yasal ve 4 aydır uygulamada olan ve giderek büyüyen bir sistem. ProjeX ProjeX Nedir? ProjeX bir kazanç sistemi; şu şekilde çalışıyor

Detaylı

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Hakkımızda Saat&Saat 1971 yılından beri saat sektöründe lider firma olarak faaliyet göstermektedir. Kurumsal yapısı ve müşteri memnuniyeti odaklı felsefesiyle

Detaylı

1. Beex Coin Nedir? Beex Coin; Btcfinans.com tarafından Etherium blok zinciri üzerinde ERC-20 standartlarında (yüz bir milyon bir) adet

1. Beex Coin Nedir? Beex Coin; Btcfinans.com tarafından Etherium blok zinciri üzerinde ERC-20 standartlarında (yüz bir milyon bir) adet WHITE PAPER 28 Şubat 2019 1 1. Beex Coin Nedir? Beex Coin; Btcfinans.com tarafından Etherium blok zinciri üzerinde ERC-20 standartlarında 101.000.0001 (yüz bir milyon bir) adet üretilmiş yeni bir kripto

Detaylı

KURUMSAL CİHAZ VE FATURA İNDİRİMİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ÖNYÜZ

KURUMSAL CİHAZ VE FATURA İNDİRİMİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ÖNYÜZ URUMSAL KAANYASI TAAHHÜTNAMESİ 1. Taahhüt Süresi : ÖNYÜZ 12 ay 18 ay 24 ay 2. Taahhüt tutarı (tüm vergiler dahil TL) : 500 750 1,000 2,500 5,000 7,500 10,000 15,000 3. Fatura İndirimi istiyorum İşbu Taahhütname

Detaylı

Ticket Compliments. Hediye Kuponları

Ticket Compliments. Hediye Kuponları Ticket Compliments Hediye Kuponları İçerik Ticket Compliments Universal Ticket Compliments Fashion Ticket Compliments Ürün Özellikleri Ticket Compliments Marka Kartları Ticket Gift Club Titre du document

Detaylı

KURUMSAL ACENTE / BAYİLİK SUNUMU

KURUMSAL ACENTE / BAYİLİK SUNUMU KURUMSAL ACENTE / BAYİLİK SUNUMU Genel Tanımlar Mobil Telekom Tanıtım Ticari Şirket Bilgileri Kargo Gönderim Bilgileri Ticari Banka Hesapları Kurumsal Kimlik Çalışmaları Çözüm Ortakları İş Takibi ve Personel

Detaylı

KURUMSAL CİHAZ VE FATURA İNDİRİMİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL CİHAZ VE FATURA İNDİRİMİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ K 1. Taahhüt Süresi : ÖNYÜZ 18 ay 24 ay 2. Taahhüt tutarı (tüm vergiler dahil TL) : 100 250 500 750 1,000 2,500 5,000 7,500 10,000 15,000 3. Fatura İndirimi istiyorum İşbu Taahhütname yi imzaladığımız

Detaylı

Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor.

Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor. POSt@cı TÜRKİYE FİNANS POS BÜLTENİ 2. Sayı Nisan-Mayıs-Haziran 2013 Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor. Cam etiketi,

Detaylı

Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor!

Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor! Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor! AVON Temsilcileri Cep-T Paracard kullanıyor, masrafsız faturalarını ödüyor. Hemen Turkcell İletişim Merkezi ne uğrayıp, kartınıza para yükleyin, Cep-T Paracard avantajlarından

Detaylı

Önsöz...1. Sunuş... 3. Business School... 5. İçindekiler...7 1.BÖLÜM / GİRİŞ... 15 2.BÖLÜM / OTELLER... 19. 2.1. Yatırım Teşvikleri...

Önsöz...1. Sunuş... 3. Business School... 5. İçindekiler...7 1.BÖLÜM / GİRİŞ... 15 2.BÖLÜM / OTELLER... 19. 2.1. Yatırım Teşvikleri... İçindekiler Önsöz...1 Sunuş... 3 Business School... 5 İçindekiler...7 1.BÖLÜM / GİRİŞ... 15 2.BÖLÜM / OTELLER... 19 2.1. Yatırım Teşvikleri... 20 2.1.1. Yatırım Teşvik Mevzuatındaki Vergi Dışı Teşvikler...

Detaylı

FRANCHISE TANITIMI. Dogo müşterisi; yaşamına renk katmak isteyen, kişiliğini kendine özgü yansıtmayı seven 7'den 70'e herkestir.

FRANCHISE TANITIMI. Dogo müşterisi; yaşamına renk katmak isteyen, kişiliğini kendine özgü yansıtmayı seven 7'den 70'e herkestir. DOGO kimdir? 3500'e yakın tasarım ürünü olan ve sürekli yenilerini ekleyen DOGO; T-shirt, sticker, ayakkabı, çanta, tablo, saat, ayna gibi ürünlerde ki tasarımları ile müşterilerinin kendini mutlu ve farklı

Detaylı

Katalog Sunumu. Kampanya 10

Katalog Sunumu. Kampanya 10 Katalog Sunumu Kampanya 10 12, %40 ın üzerinde indirim Ultra Colour Bold Ruj Sayfa 5 veya 8-17 arasından herhangi bir ürün alana, bu ürünlerden seçeceği bir adet SADECE 2,99TL Sayfa 4-5 Mega Effects Likit

Detaylı

DOGO'da neler var? TURQS ve OTTO RELOADED koleksiyonları başta olmak üzere birbirinden farklı tasarımlar ile bay bayan t-shirt seçenekleri,

DOGO'da neler var? TURQS ve OTTO RELOADED koleksiyonları başta olmak üzere birbirinden farklı tasarımlar ile bay bayan t-shirt seçenekleri, FRANCHISE TANITIMI DOGO kimdir? 3500'e yakın tasarım ürünü olan ve sürekli yenilerini ekleyen DOGO T-shirt, sticker, ayakkabı, çanta, tablo, saat, ayna gibi ürünlerde ki tasarımları ile müşterilerinin

Detaylı

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız? Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız? Hayallerinizi inşa ediyoruz. Sanat Park Hakkında Sanat Park, Konya nın en değerli caddelerinden Şefik Can ın hemen yanı başında yükseliyor. Konya

Detaylı

LEO Kazanç Planı 8 Mart 2014

LEO Kazanç Planı 8 Mart 2014 LEO Kazanç Planı 8 Mart 2014 1 İçindekiler Tablosu Giriş...3 Pazarlama Planı Kavramı ve Bilmeniz Gerekenler... 4 Ödeme Dönemi... 4 Bağlılık Puan Sistemi... 6 Sıfırlanma...7 Aktiflik...7 Üyelik Statüsü...7

Detaylı

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM 1. Herbalife Başvurunuzu Tamamlayın Herbalife Üye Paketi (HMP) Üye Başvuru Formu Kullanılacak Ürünler Basılı Malzeme & DVD %25 Başlangıç İndirimi* 2. Ürün Broşürünü İnceleyin Herbalife

Detaylı

İÇİNDEKİLER: 140 ülkede ve bölgede 8 milyonu aşkın genç Ödül Programına katılmıştır. Ödül Programıyla ilgili daha fazla bilgi almak için tıklayınız

İÇİNDEKİLER: 140 ülkede ve bölgede 8 milyonu aşkın genç Ödül Programına katılmıştır. Ödül Programıyla ilgili daha fazla bilgi almak için tıklayınız E BÜLTEN NİSAN 2017 1 The Duke of Edinburgh s International Award 14 ile 24 yaşları arasındaki tüm gençlerin katılabileceği heyecanlı bir kişisel gelişim programıdır. Programının amacı gençleri, kendi

Detaylı

Siz sadece valizinizi hazırlayın, detayları Otelnet e bırakın.

Siz sadece valizinizi hazırlayın, detayları Otelnet e bırakın. Siz sadece valizinizi hazırlayın, detayları Otelnet e bırakın. Multinet in kurumsal seyahat ve konaklama çözümleri için geliştirmiş olduğu Otelnet in avantajlı dünyası ile tanışın. Siz yalnızca ihtiyaçlarınızı

Detaylı

Akaryakıt yönetiminde Petronet & Shell işbirliğinin ayrıcalığını yaşayın.

Akaryakıt yönetiminde Petronet & Shell işbirliğinin ayrıcalığını yaşayın. Akaryakıt yönetiminde Petronet & Shell işbirliğinin ayrıcalığını yaşayın. Multinet in şirketlere yönelik akaryakıt tedarik çözümü Petronet, Shell in Türkiye deki en büyük temsilcisi olmanın gücü ile şirketinizin

Detaylı

ORGANİZASYON LİMİTED ŞİRKETİ İÇİNDEKİLER

ORGANİZASYON LİMİTED ŞİRKETİ İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER 1. İçindekiler 2. Önsöz 3. Üye 4. Menejerler ve Liderler 5. Önce ekip ve kota bilgisi 6. Bronz Menejerler 7. Gümüş Menejer 8. Altın Menejer 9. Platin Menejer 10. Direktörler 11. Zümrüt Lider

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org SPONSORLUK DOSYASI 1 Aralık 2018 WOW Hotel satinalmazirvesi.org Değerli Yönetici, Sürdürülebilir etik satınalma yaklaşımı çerçevesinde satınalma mesleğini güçlendirme misyonu ile ön plana çıkan TÜSAYDER,

Detaylı

Avrupa, Avustralya, Kanada ve Japonya daki iş seyahatlerinde harcanan KDV yi geri alın.

Avrupa, Avustralya, Kanada ve Japonya daki iş seyahatlerinde harcanan KDV yi geri alın. KDV İADESİ Sınır ötesi KDV ve vergi geri alımında bir dünya lideridir. Bir yandan kanunlara tam anlamıyla uyumluluk sağlarken, diğer yandan sektör lideri teknolojimiz yardımıyla vergi iadelerinizi olabilecek

Detaylı

PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ

PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ 2016-2017 PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ 11/9/2017 White Paper / PERYÖN Yayınlar 2017.22 2016-2017 PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri Fark Yaratan İK Projeleri

Detaylı

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım PINGPONG Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım 1 Sunum İçeriği Biz Kimiz? Kuruluş amacımız ve gelişim sürecimiz. PINGPONG Sistem ve İşleyiş Çalışma modeli, aplikasyon işleyişi ve sistemimiz. PINGPONG Nedir?

Detaylı

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI İŞLEM ÜCRETİ/ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 20 TL Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 30 TL 22 Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5 30 TL 250

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz

Misyonumuz. Vizyonumuz Misyonumuz Bütçeleri ne olursa olsun eğlence ve iş gezilerinde kullanıcıların dünya çapında kalabileceği en iyi yerleri kolaylıkla keşfetmesini, rezervasyon yapmasını ve buralarda gezilerinin tadını çıkarmasını

Detaylı

ŞAHSİ SATIŞ KAZANCI. Bu gelir ay boyunca yapılan ürün kampanyalarıyla çok daha yüksek yüzdelere çıkabilir.

ŞAHSİ SATIŞ KAZANCI. Bu gelir ay boyunca yapılan ürün kampanyalarıyla çok daha yüksek yüzdelere çıkabilir. PETRA KAZANÇ PLANI 1. Şahsi Satış Kazancı 2. Sponsorluk primi 3. Grup Primi 4. Direktörlük primi 5. Hedef Ciro Primi 6. Şampiyonlar Buluşması Yurtiçi Tatili 7. Petra World Club Yurtdışı Gezisi 8. Club

Detaylı

12 AY TAAHHÜTLÜ TARİFEYE EK ÖDEMELİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

12 AY TAAHHÜTLÜ TARİFEYE EK ÖDEMELİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) Kampanya İşlem Tarihi: Hat Numarası: 12 AY TAAHHÜTLÜ TARİFEYE EK ÖDEMELİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) 12 Ay Taahhütlü Tarifeye Ek Ödemeli Cihaz Kampanyası

Detaylı

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz MARPAR Ev Gereçleri San.ve Tic. Ltd. Şti. 2001-2009 tarihleri arasında ulusal ve uluslararası alanda bilinen markaların Karadeniz ve Doğu Anadolu

Detaylı

Kampanya Detayları. Kampanyanın avantajı nedir?

Kampanya Detayları. Kampanyanın avantajı nedir? Kampanya Detayları Kampanyanın avantajı nedir? Kampanya kapsamında, İnternet fiyatına, internet ve D-Smart Giriş Paketi birarada sunulur. 8MB 4GB internet ve D-Smart Giriş Paketi, internet fiyatına sadece

Detaylı

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda!

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! Maaş Anlaşması Ayrıcalıkları Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! /isbank /turkiyeisbankasi Ayr nt l bilgi: isbank.com.tr 0850 724 0 724 Şubelerimiz Hayatın her anında ihtiyaç duyulacak

Detaylı

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda!

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! Maaş Anlaşması Ayrıcalıkları Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! /isbank /turkiyeisbankasi Ayr nt l bilgi: isbank.com.tr 0850 724 0 724 Şubelerimiz Hayatın her anında ihtiyaç duyulacak

Detaylı

MUTLU OFİSLERE HOŞGELDİNİZ.

MUTLU OFİSLERE HOŞGELDİNİZ. MUTLU OFİSLERE HOŞGELDİNİZ. Kolektif House, şehir ve iş kültürüne yepyeni bir anlayış kazandıran cazibe merkezidir. Yatırımcı, girişimci, freelancer ve uluslararası şirketlerden oluşan 500 ün üzerindeki

Detaylı

AVEA INTOUCH TARİFEYE EK ÖDEMELİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL)

AVEA INTOUCH TARİFEYE EK ÖDEMELİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA INTOUCH TARİFEYE EK ÖDEMELİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Avea intouch Tarifeye Ek Ödemeli Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname

Detaylı

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN)

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN) CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN) 1- AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Cepte Bayram Büyük Paket Tarifesi / Cepte Bayram

Detaylı

PAZARLAMA PLANI Üçpınarlar Cad. Güler Sok. No Üsküdar-İstanbul Tel:

PAZARLAMA PLANI Üçpınarlar Cad. Güler Sok. No Üsküdar-İstanbul Tel: PAZARLAMA PLANI 2 Sevgili İş Ortağımız, sizi tebrik ederiz! LR İş Ortağı olmaya karar vererek ilk adımı attınız ve büyük bir fırsatı değerlendirmeye karar verdiniz. Bu karar sizin hayatınızı değiştirme

Detaylı

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada 1 Ayrıcalıklarla dolu Dore Life dünyasına hoş geldiniz. AC YAPI tarafından İstanbul un yükselen değeri Sancaktepe de inşa edilen Dore Life, sizlere yeni ve değerli

Detaylı

NASIL KOMİSYONLU SATIŞ YAPABİLİRİM?

NASIL KOMİSYONLU SATIŞ YAPABİLİRİM? Merhaba Sitemize HOŞGELDİNİZ Bu sayfamızda Komisyonlu satış ile ilgili aklınıza takılabilecek tüm sorulara cevap bulabilirsiniz. Yoğunluktan ötürü mesajlara sürekli bakmadığımız için bu bilgilendirme Dokümanının

Detaylı

L Oréal in Dijital Dönüşümü

L Oréal in Dijital Dönüşümü L Oréal in Dijital Dönüşümü Yazan: Marie Gulin-Merle Yayınlanma tarihi: Nisan 2017 Konular Reklamcılık, Perakende, Mobil, Önemli Anlar Dijital dünyada, özellikle de mobil platformda tüketicilere gitgide

Detaylı

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Son Güncelleme: 9 Ocak 0 Winner Sektörel Kobi... Winner Ticari Hesap Kobi... Winner Tek Mağaza Kobi... Opsiyon Fiyatlar... 6 Mobil... 8 Winner Sektörel Kobi Winner

Detaylı

ge.sanalmagaza.com KULLANIM KILAVUZU

ge.sanalmagaza.com KULLANIM KILAVUZU ge.sanalmagaza.com KULLANIM KILAVUZU TL KREDİ YÜKLEME - ge.sanalmagaza.com GE çalışanlarının TL kredileri hesaplarına yüklenir. YENİ SİTEYE GİRİŞ - ge.sanalmagaza.com GE çalışanları kendileri ile paylaşılan

Detaylı

VODAFONE RED NUMARA TAŞIMA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE RED NUMARA TAŞIMA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ VODAFONE RED NUMARA TAŞIMA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Red Numara Taşıma Kampanyasından ( Kampanya ) Tarife İsmi Red Numara Taşıma Kampanyası Seçim Red Classic Paket

Detaylı

VODAFONE A.C.A.İ.P.YENİLENMİŞ AKILLI TELEFON KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE A.C.A.İ.P.YENİLENMİŞ AKILLI TELEFON KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen A.C.A.İ.P. Yenilenmiş Akıllı Telefon Kampanyaları ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı adıma kayıtlı ve faturalı

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

Ödül Töreni. 2012 Global Moda Ödülleri, dünyanın öncü trend ve stil analiz servisi WGSN tarafından sahnelendi.

Ödül Töreni. 2012 Global Moda Ödülleri, dünyanın öncü trend ve stil analiz servisi WGSN tarafından sahnelendi. Ödül Töreni 2012 Global Moda Ödülleri, dünyanın öncü trend ve stil analiz servisi WGSN tarafından sahnelendi. Moda ve perakende tasarımının en iyilerini ödüllendirdik. Sektöre yön veren yeni tasarımcılardan,

Detaylı

Ana. Üni. Evrak Tarih ve Sayısı: 24/01/2017-E Sayın Rektörüm,

Ana. Üni. Evrak Tarih ve Sayısı: 24/01/2017-E Sayın Rektörüm, 1 / 2 24.01.2017 17:30 TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik'in mektubu ve Bu Gençlikte İŞ Var! 20... Ana. Üni. Evrak Tarih ve Sayısı: 24/01/2017-E.5466 https://cas.porsuk.anadolu.edu.tr/owa/gensek@anadolu.edu.tr/?ae=ite...

Detaylı

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Bu sunum dosyasını sadece www.mobrabus.com adresinden indirdiyseniz güncel ve doğru olarak kabul edin. Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Elbette Mo Brabus size hiçbir kesin gelirgarantisi veremez,

Detaylı

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Son güncelleme: 19 Ocak 12 Winner Merkez ve Zincir Mağaza......2 Winner Ticari ı......4 Opsiyon Fiyatlar...... Winner Üretm Yönetmi......6 Winner Tedarik Yönetmi......7

Detaylı

İHALEYE DAVET MEKTUBU. Finansmanı Avrupa Birliği tarafından sağlanan KOBI Ürün ve Hizmetlerinin Modernizasyonu projesinin uygulanması çerçevesinde

İHALEYE DAVET MEKTUBU. Finansmanı Avrupa Birliği tarafından sağlanan KOBI Ürün ve Hizmetlerinin Modernizasyonu projesinin uygulanması çerçevesinde İHALEYE DAVET MEKTUBU Sayın Yetkili Satınalma Adı: Yazılım alımı. Satınalma Numarası: 2014/340-774-01 Finansmanı Avrupa Birliği tarafından sağlanan KOBI Ürün ve Hizmetlerinin Modernizasyonu projesinin

Detaylı

Siz de başarabilirsiniz!

Siz de başarabilirsiniz! Siz de başarabilirsiniz! Bebeğinizin uyku alışkanlıklarını değiştirmek kolay olmasa da, eğer bu konuda gerçekten kararlıysanız ve çıktığınız bu yolda sabır ve tutarlılıkla ilerlerseniz, O na yatağında

Detaylı

VODAFONE KURUMSAL SAMSUNG POCKET KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE KURUMSAL SAMSUNG POCKET KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Kurumsal Samsung Pocket Kampanyası Ek Ödeme Kurgusu ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM

Detaylı

HIZI KEŞFET SABİT FİYAT KAMPANYASI BİREYSEL YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ

HIZI KEŞFET SABİT FİYAT KAMPANYASI BİREYSEL YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ HIZI KEŞFET SABİT FİYAT KAMPANYASI BİREYSEL YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ BAĞLANTI TÜRÜ: Yalın İnternet İnternet + ALO Paket İNTERNET HİZMET NO :... İNTERNET BAĞLANTISI YAPILACAK TEL NO :... DAHİL OLUNAN

Detaylı

Biz diyoruz ki, her bavulda sevgiye yer vardır.

Biz diyoruz ki, her bavulda sevgiye yer vardır. BAVULDA SEVGI. Biz diyoruz ki, her bavulda sevgiye yer vardır. 1 Bavulda Sevgi Nedir? Bavulda Sevgi, seyahat ve sosyal sorumluluk aktivitelerini seven gezginlere projeler yaratıyor. Bavulda Sevgi, seyahat

Detaylı

Akıllı Alışveriş Rehberi: Satış sezonunda nasıl hayatta kalınır

Akıllı Alışveriş Rehberi: Satış sezonunda nasıl hayatta kalınır Akıllı Alışveriş Rehberi: Satış sezonunda nasıl hayatta kalınır Avrupa da Ocak ayında High Street üzerinde hemen hemen her mağazada büyük satış zamanıdır Peki kış için yeni ceket satım almak için Ocak

Detaylı

17,99 2,99 24,99. herbiri. herbiri. herbiri 100,00 12,00 129,00. sadece. sadece. sadece. yerine. yerine. yerine

17,99 2,99 24,99. herbiri. herbiri. herbiri 100,00 12,00 129,00. sadece. sadece. sadece. yerine. yerine. yerine Okul Çantası Kareli 100,00 17,99 herbiri Okul Çantası Renkli 12,00 2,99 herbiri Kalemlik Renkli Kalemlik Kareli 150 TL alışveriş için geçerlidir. Prim değersizdir. 100 TL alışveriş için geçerlidir. Prim

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

Faktoring Nedir? Faktoring Hizmetleri

Faktoring Nedir? Faktoring Hizmetleri Faktoring Faktoring Nedir? Faktoring, garanti, tahsilat ve finansman hizmetlerinin bir arada sunulduğu tek finansal üründür. Firmaların mal ve hizmet satışlarından doğan yurtiçi ve yurtdışı kısa vadeli

Detaylı

Tarifede 39 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 3GB cepten internet sunumaktadır.

Tarifede 39 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 3GB cepten internet sunumaktadır. Devreden Uyumlu 3 Tarifesi Tarifede 39 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 3GB cepten internet sunumaktadır. Paket kapsamındaki kalan dakikalar, SMS ve internet hakkı bir sonraki

Detaylı

WALL STREET ENGLISH ve İSTANBUL GÜMRÜK MÜŞAVİRLERİ DERNEĞİ İNGİLİZCE EĞİTİMİ İŞBİRLİĞİ

WALL STREET ENGLISH ve İSTANBUL GÜMRÜK MÜŞAVİRLERİ DERNEĞİ İNGİLİZCE EĞİTİMİ İŞBİRLİĞİ WALL STREET ENGLISH ve İSTANBUL GÜMRÜK MÜŞAVİRLERİ DERNEĞİ İNGİLİZCE EĞİTİMİ İŞBİRLİĞİ 25 MART 2015 İşbirliği Çerçevesinde Eğitim Hakkında Detaylı Bilgi İçin İletişim: DOĞUŞ BÜYÜKARSLAN Kurumsal Satış

Detaylı

ELEKTRİK SATIŞ EĞİTİMİ

ELEKTRİK SATIŞ EĞİTİMİ ELEKTRİK SATIŞ EĞİTİMİ İÇERİK BİZ KİMİZ? SERBEST TÜKETİCİ SATIŞ SÜRECİ SORULAR BİZ KİMİZ? HAKKIMIZDA Üretime verdiği önem, yüksek ihracat hacmi ve sağladığı yüksek istihdam ile Türkiye ekonomisine büyük

Detaylı

Hizmet Alımı İhaleleri Mevzuatı

Hizmet Alımı İhaleleri Mevzuatı Hizmet Alımı İhaleleri Mevzuatı Eren TOPRAK Kamu İhale Uzmanı Giresun, 13 Haziran 2012 Mevzuatın Kaynakları 1) Ana Kaynaklar 2) Yardımcı Kaynaklar Mevzuatın Kaynakları Ana Kaynaklar 1) 4734 Sayılı Kamu

Detaylı

DUMANKAYA DA ANALİTİK YOLCULUK Bu defa da bilgiyi veriler ile inşa ettik

DUMANKAYA DA ANALİTİK YOLCULUK Bu defa da bilgiyi veriler ile inşa ettik DUMANKAYA DA ANALİTİK YOLCULUK Bu defa da bilgiyi veriler ile inşa ettik Ufuk Kayador Pazarlama ve Satış Direktörü 10 Nisan 2012 - İstanbul YIL 2005 Müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini daha iyi anlamaya

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. EV TELEFONU OLANA 24 AY TAKSİTLİ CASPER VIA T18-M TABLET KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. EV TELEFONU OLANA 24 AY TAKSİTLİ CASPER VIA T18-M TABLET KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. EV TELEFONU OLANA 24 AY TAKSİTLİ CASPER VIA T18-M TABLET KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI VE TAAHHÜTNAMESİ KAMPANYA NIN KOŞULLARI Aşağıdaki şartları sağlayan Türk Telekom Telefon

Detaylı

B İ R E Y S E L E M E K L İ L İ K S İ S T E M İ V E O T O M A T İ K K A T I L I M

B İ R E Y S E L E M E K L İ L İ K S İ S T E M İ V E O T O M A T İ K K A T I L I M H E A L T H W E A L T H C A R E E R B İ R E Y S E L E M E K L İ L İ K S İ S T E M İ V E O T O M A T İ K K A T I L I M Temmuz 2018 Gökhan KARALİ İ Ç E R İ K Türkiye de Emeklilik Sistemi Gereksinimi Otomatik

Detaylı

herkesin i herkesin i www.bi. 0850 7 400 500 HAKKIMIZDA 20 yılı aşkın süredir, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren EFT ailesinin ürünü bi. ; Türkiye de 2.el oto alım / satım sırasındaki ilişkiyi kurumsal

Detaylı