İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül İstanbul Marriott Hotel Asia

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia"

Transkript

1 İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül İstanbul Marriott Hotel Asia Resmi Sponsorlar

2 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012, İstanbul Marriott Hotel Asia PROGRAM Hoşgeldiniz Alper Toper - HRdergi Genel Müdürü Açılış konuşması Bir iç ve dış müşteri olarak yeni nesil: Markanızdan, şirketinizden ne bekliyor? Ufuk Tarhan - M- GEN Kurucu Ortağı, Fütüristler Derneği İstişare Kurulu Başkanı Çay kahve arası Konu başlığı duyurulacaktır Uzm. Psikolog Burcu Çanacık - DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü Proje Yöneticisi, Eğitmen & Koç Yeni nesil, yeni çalışan deneyimi Başak Bilgin - Turkcell Global Bilgi İnsan Kaynakları Eğitim Birim Yöneticisi Öğle yemeği Konu başlığı duyurulacaktır Enocta Çay - kahve arası Panel / Y Kuşağı: Geleceğin liderlerini yetiştirmek Moderatör: Ülgen Özmen HRdergi Genel Müdürü Birsen Çevik British American Tobacco (BAT) Türkiye İK Direktörü Nurer Yüksel Siemens İK Direktörü Oya Buyan Eureko Sigorta İK Direktörü Çay - kahve arası Konu başlığı ve konuşmacı duyurulacaktır Söz Y Kuşağında Bülent Bayram - Vodafone Yetenek Geliştirme Direktörü

3 Bir iç ve dış müşteri olarak yeni nesil: Markanızdan, şirketinizden ne bekliyor? Ufuk Tarhan M-GEN Kurucu Ortağı Fütüristler Derneği İstişare Kurulu Başkanı M-GEN in kurucu ortağı, Fütürist, İş Tasarımcısı ve Avatarı, Ekonomist, Fütüristler Derneği İstişare Kurulu Başkanı. Kartvizit ünvanı; En iyi Gelecek Tasarımcısı. Blogger, Platin Dergisi, Hürriyet Eğitim, Yenibiris.com Yazarı Ufuk Tarhan, ODTÜ Ekonomi Mezunu arasında çoğunlukla teknoloji olmak üzere çeşitli sektörlerde üst düzey yöneticilik yaptı yılında Dünya Gazetesi-Bilişim Sektörünün En Başarılı İş Kadını Ödülünü aldı da M-GEN Gelecek Planlama Merkezi ni kurup solo-girişimci (solopreneur) oldu arasında Fütüristler Derneği Başkanlığı yaptı. World Future Society ve Association of Professional Futurists Üyesidir. Keynote Speaker. Türkiye nin ilk ve tek Fütürist kadın konuşmacısı olarak tanındı. Dünya Fütüristler Zirvesi nde konuşma yapan ilk Türk kadını oldu. Tablet Seminerlerin mucididir. Sıkı bir blogger ve internet yazarı, içerik küratörüdür. TUSIAD Fütürizm Düşünce Grubu Moderatörüdür. Düşlediğin Gelecek, Kişisel Gelecek Planlaması Çalışma Kitaplarının ve To Do or Not to Do nun yazarıdır. World Future Society,Association of Professional Fütürists Üyesi, The Futurist Türkiye Dergisinin yayıncısıdır. Ufuk Tarhan ın Sosyal Medya adresleri; Blog1, Blog2, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Friendfeed, Linkedin, Foursquare, YouTube, İki kere evlendi. İki genç insanın annesi. Gençlerin savunucusu. Eğitime değil, öğrenime inanıyor. Pek çok tuhaf ama faydalı düşüncesi var. Kısacası kendisi; öğrenmeyi, insana eziyet eden her alanda, insan yerine, insanların mutluluğu için teknoloji kullanmaya kafayı takmış, fikir üretmeyi, buluş yapmayı hobi edinmiş, arayış içinde bir fütürist.

4 Y Kuşağı: Geleceğin liderlerini yetiştirmek Birsen Çevik BAT Türkiye İK Direktörü Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü nden 1996 yılında mezun oldu. İnsan Kaynakları kariyerine PricewaterhouseCoopers ta başlayan Çevik, daha sonra Hewlett Packard ta çalıştı. Birsen Çevik, British American Tobacco (BAT) ye Ağustos 2001 de katıldı ve Eylül 2005 e kadar ücretlendirme, işe alım, eğitim ve gelişim gibi çeşitli alanlarda yöneticilik yaptı. Daha sonra 12 aylık bir gelişim rolü kapsamında BAT Macaristan a İnsan Kaynakları Hizmetleri ve Organizasyonel Gelişim Müdürü olarak atandı. Macaristan daki görevi sonrasında, BAT Türkiye de Satış ve Pazarlama departmanlarından sorumlu İnsan Kaynakları Müdürü görevine atanan Çevik, şirketin Direkt Dağıtım modeline geçiş projesinde Değişim Yönetimi Projesini yönetti. Şubat 2008 de BAT nin Tekel i satın alması sonrasında Commercial Business İnsan Kaynakları Müdürü rolüne atanan Birsen Çevik, bu önemli entegrasyon sürecinde anahtar bir rol oynadı ve Nisan 2009 da BAT Türkiye İnsan Kaynakları Direktörlüğü rolüne atandı. Y Kuşağı: Geleceğin liderlerini yetiştirmek Nurer Yüksel Siemens İK Direktörü Nurer Yüksel, 1986 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü nden mezun oldu. Yüksek lisansını ODTÜ İstatistik Bölümü nde tamamladıktan sonra, profesyonel iş hayatına 1992 yılında Siemens de Controlling bölümünde başladı yılları arasında Endüstri sektöründe önce projelerinin ticari sorumluluğunu daha sonra da sektörün ticari yöneticiliğini yürüttü yılından Ekim 2001 e kadar Endüstriyel Satınalma Hizmetlerinin yöneticiliğini gerçekleştirdi yılları arasında Sağlık Sektörü Ticari Direktörlüğü görevini yürüttü. Şimdiki görevi olan İnsan Kaynakları Direktörlüğü ne 2006 yılında atanmıştır Afyon doğumlu olan Yüksel, evli ve bir çocuk babasıdır.

5 Söz Y Kuşağında Bülent Bayram Vodafone Türkiye Yetenek Geliştirme Direktörü Vodafone TR olarak çalışanlarımızın büyük çoğunluğunu genç yetenekler arasından seçiyoruz. Dolayısıyla bize artı değer katan, sürekli gelişim içinde olan, sorgulayan ve teknoloji odaklı bu yetenekli kuşağın doğru anlaşılması ve doğru yönlendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. VF Türkiye olarak gücümüzü onlardan alıyor, onlara yatırım yapıyoruz. Üç yıldır yürüttüğümüz Discover Programı ile Y kuşağının kariyer gelişimini birlikte şekillendiriyor ve gelişimine odaklanıyoruz. Bunu da onlara yakın durarak ve genç düşünerek, onlardan ilham alarak yapıyoruz. Bugüne kadar hep onları konuştuk, onları anlamaya çalıştık ve şirketlerimizi/ kendimizi onlara hazırladık. Şimdi sıra onlarda! Vodafone Türkiye Discover Genç Yetenekleri şimdi kendilerini ve onların gözünden bizi anlatıyor! Bülent Bayram, Boğaziçi Üniversitesi nde Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi lisans eğitimi alan Bülent Bayram, iş hayatına 1998 yılında Danone de İnsan Kaynakları Uzmanı olarak başlamıştır yılları arasında kariyerine İngiltere de Jacob s Bakery Ltd. de devam eden Bayram, sırasıyla İnsan Kaynakları Yetkilisi, İnsan Kaynakları Proje Yöneticisi ve İnsan Kaynakları Müdürü gibi çeşitli görevlerde bulunmuştur. İngiltere de bulunduğu dönemde Liverpool Community College a bağlı The Chartered Institute of Personnel Development (CIPD) den Core Management sertifikası almıştır. Kariyerine yine Danone grup bünyesinde Fransa da devam etme kararı alan Bayram, yılları arasında Danone merkez ofisinde İK Sistemleri Süreç Tasarımı konusunda çalışmıştır yılları arasında ABD de bulunan Bayram, The Dannon Company de sırasıyla Ödüllendirme & İK Teknolojileri ve Servisler Direktörü, Yetenek Direktörü ve Proje Yönetimi Komite Üyesi olarak görev almıştır yılının Haziran ayında Türkiye ye dönen Bayram, Danone Baby Nutrition da İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalışmıştır yılının Şubat ayından bu yana Vodafone Türkiye de Yetenek Geliştirme Direktörü görevini sürdürmektedir.

6 Y Kuşağı: Geleceğin liderlerini yetiştirmek Oya Buyan Eureko Sigorta İK Direktörü Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Buyan, kariyer hayatına 1992 yılında Bilişm sektöründe faaliyet gösteren Entek A.Ş de başlamıştır yılları arasında Arçelik te İnsan Kaynakları Uzmanı olarak çalışmış ve Koç 2000 projesi kapsamında İnsan Kaynakları dönüşüm projesinde görev almıştır. Finans sektöründeki deneyimine yılları arasında ücretlendirme yetkilisi olarak görev aldığı Demirbank ta başlamıştır. ABD de bulunduğu yılları arasında Duquesne Üniversitesi nde MBA eğitimine başlamış ve üniversitede çeşitli görevlerde çalışmıştır yılında Garanti Bankası nın e-bank projesine İnsan Kaynakları Sorumlusu olarak katılmış, 2007 yılına kadar kariyerine Garanti Bankası İnsan Kaynakları Birimde sırasıyla işe alım, insan gücü ve kariyer planlama alanlarında devam etmiştir yılı itibariyle Eureko Sigorta da İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalışmakta olan Buyan evli ve 2 çocuk annesidir.

7 Yeni nesil, yeni çalışan deneyimi Başak Bilgin Turkcell Global Bilgi İnsan Kaynakları Eğitim Birim Yöneticisi 1979 yılında İstanbul da doğdu. Lise öğrenimini Ortadoğu Koleji, lisans öğrenimini Marmara Üniveresitesi Çalışma Ekonomisi ve Endustriyel İlişkiler bölümün de tamamladı. İş hayatına 2001 yılında Bilge Adam İnsan Kaynakları Bölümü nde başladı, yılları arasında Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. İnsan Kaynakları ve Eğitim Uzmanı sonrasında Müdür Yardımcısı olarak kariyerine devam etti Şubat ayından beri Turkcell Global Bilgi İnsan Kaynakları Eğitim Birim Yöneticisi olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda Y Kuşağı ve çalışan deneyimi ile ilgili şirketinde proje yöneticiliği yapmaktadır. Evli ve Beliz adında minik bir kızı var.

8 Konu başlığı duyurulacaktır Burcu Çanacık, Uzm. Psikolog DBE Proje Yöneticisi,Kurumsal Eğitmen ve Koç 2003 yılında Koç Üniversitesi İşletme, Ekonomi ve Psikoloji (burslu) bölümlerinden mezun olmuş, 2006 da yine Koç Üniversitesi nde burslu olarak Endüstri ve Örgüt Psikolojisi tezli yüksek lisans bölümünü tamamlamıştır yılları arasında Koç Üniversitesi nde, Cebir, İstatistik, Ekonomi ve Psikoloji derslerinde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır dan itibaren Davranış Bilimleri Enstitüsü nde eğitmen ve proje yöneticisi olarak çalışmakta olup, bu süreçte Değerlendirme ve Geliştirme Merkezi, Çalışan Memnuniyeti&Bağlılığı, Yetkinlik Bazlı İK Sistemi Kurma projelerini yönetmiştir. İnsan Kaynakları ve kişisel gelişim alanında kurumsal eğitimler vermekte ve koçluk yapmaktadır. Bahçeşehir Üniversitesi bünyesinde de eğitimler vermekte ve Yönetim&Organizasyon alanında doktora çalışmalarına devam etmektedir.

9 FİRMA BİLGİLERİ Firma Adı : (Yaka kartınızda firma adınızın nasıl yazılmasını istersiniz?) Firma Adresi: HRdergi Özel Katılım formu Posta Kodu: Telefon: Faks: FATURA BİLGİLERİ Fatura bilgilerim şirket bilgilerimle aynıdır. Şirket Ticari Ünvanı: Adresi: Vergi Dairesi ve Numarası : KAYDI VEREN KİŞİNİN BİLGİLERİ Adı Soyadı: Telefon: Tarih: Ünvanı: İmza: KATILIMCI/LARIN BİLGİLERİ 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 9. Seçme ve Yerleştirme Zirvesi 7. Yetenek Yönetimi Zirvesi Adı Soyadı: Ünvanı: Adı Soyadı: Ünvanı: Adı Soyadı: Ünvanı: Adı Soyadı: Ünvanı: Ücret : Kişi Başı Katılım Ücreti: 795 TL + KDV Ücret: Öğle yemeği, çay-kahve ikramları ve toplantıda dağıtılacak dokümanları içermektedir. HRdergi Aboneleri için Katılım Ücreti : 635 TL + KDV Dergi aboneliği kurum adına ise indirim bir kişi için geçerlidir. Kampanya katılım ücretleri Aynı şirketten 2 kişilik katılımlarda kişi başı katılım ücreti : 715 TL + KDV Yukarıdaki zirvelerden en az birine, 2 kişilik kayıt yaptırdığınızda, aynı zirveye gelecek 3 ve üzeri katılımcılar için kişi başı *Bu kampanya 18 Ağustos 2012 tarihine kadar geçerlidir. Kayıt işleminin tamamlanabilmesi için ödemenin yapılmış olması gerekmektedir. 195 TL + KDV ödeyin Ödemeleriniz için: Küre Eğitim Basın Yayın Org. Ltd. Şti. Kayıt İşlemi : T. İş Bankası Koşuyolu Şubesi (1170) Numaralı TL hesabı. Kredi Kartı ile ödemek için lütfen arayınız. Bu kampanyadan yararlanabilmek için katılım ücretini yatırarak, dekontu katılım formu ile birlikte 18 Ağustos 2012 tarihine kadar, numaralı faksa Sinem Hancı dikkatine fakslayınız. İptal ve Değişiklik IBAN: TR Herhangi bir nedenle katılmama durumunda, 18 Ağustos 2012 tarihine kadar yazılı olarak bilgi verilmesi durumunda ödenen ücretin tamamı 14 Eylül 2012 tarihinde iade edilir. 18 Ağustos 2012 tarihinden sonra yapılacak iptallerde para iadesi yapılmaz ancak isim değişikliği kabul edilmektedir. Katılım hakkı başka bir zirvede kullanılamaz. HRdergi toplantı yerini değiştirme, erteleme ve iptal etme hakkını saklı tutar. Konuşmacılarda değişiklik olabilir. Tel Faks

İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia

İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia İşi yönetmek olan herkes için, yeni nesil ile fark yaratmak... 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012 - İstanbul Marriott Hotel Asia Resmi Sponsorlar 3. İş Yaşamında Y Kuşağı Zirvesi 6 Eylül 2012,

Detaylı

İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi

İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi Polat Renaissance Hotel, İstanbul Daha fazla bilgi ya da katılım için lütfen arayınız. 0216. 360 0 111 Dünyada her yıl 2,2 milyon çalışanın işle bağlantılı kazalar ve meslek

Detaylı

12. Ücret Yönetimi Zirvesi

12. Ücret Yönetimi Zirvesi 12. Ücret Yönetimi Zirvesi 19 Ocak 2010, Salı Conrad Hotel, İstanbul Çalışan bağlılığını ve iş performansını artırmak için yan haklar ve ödül yönetimi... Bu zirveye katılmanız her zamankinden daha önemli!

Detaylı

Yetkinliklere Dayalı Stratejik ve Entegre İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIK PROGRAMI 2010

Yetkinliklere Dayalı Stratejik ve Entegre İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIK PROGRAMI 2010 Yetkinliklere Dayalı Stratejik ve Entegre İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIK PROGRAMI 2010 işbirliği ile Yetkinliklere Dayalı Stratejik Seçme & Yerleştirme ve Değerlendirme Merkezi 21-22 Eylül / İstanbul Çalışma

Detaylı

13. Ücret ve Ödül Yönetimi Zirvesi. 18 Ocak 2011, Hilton 18 Ocak 2011, Hilton İstanbul İstanbul

13. Ücret ve Ödül Yönetimi Zirvesi. 18 Ocak 2011, Hilton 18 Ocak 2011, Hilton İstanbul İstanbul 15. yıl 13. Ücret ve Ödül Yönetimi Zirvesi 18 Ocak 2011, Hilton 18 Ocak 2011, Hilton İstanbul İstanbul P R O G R A M 08.45 09.00 Hoşgeldiniz Alper Toper HRdergi Genel Müdürü 09.00 09.45 Açılış konuşması:

Detaylı

12. Ücret Yönetimi Zirvesi

12. Ücret Yönetimi Zirvesi 12. Ücret Yönetimi Zirvesi 19 Ocak 2010, Salı Conrad Hotel, İstanbul Çalışan bağlılığını ve iş performansını artırmak için yan haklar ve ödül yönetimi... Bu zirveye katılmanız her zamankinden daha önemli!

Detaylı

BAĞLILIK + MOTİVASYON

BAĞLILIK + MOTİVASYON BAĞLILIK + MOTİVASYON Takımımı Nasıl Motive Edebilirim? 7 Haziran 2017, İstanbul Marriott Hotel Asia 09.30-16.30 Liderlerin çoğu gerçek rekabet avantajını çalışanların sağladığının farkında olsa da, pek

Detaylı

İnsan Kaynakları Uzmanlık Programı

İnsan Kaynakları Uzmanlık Programı YETKİNLİKLERE DAYALI STRATEJİK ve ENTEGRE İKY UZMANLIK PROGRAMI 06 2. dönem www.hrdergi.com İnsan Kaynakları Uzmanlık Programı 7 Hafta Sonu / Eylül - Aralık 2006 / Hilton ParkSA Yetkinliklere Dayalı Stratejik

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 İşveren Markası ve İK Pazarlaması İlişkisi: İşveren Markası, İK Pazarlaması Nedir? Nasıl Kullanılır? İrem Önal - Saha Satış İK Müdürü - PepsiCo Türkiye 10:15-11:00 Tutarlı Bir İşveren Marka

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:30-10:45 Mobbing Nedir, Ne Değildir? Hüseyin Gün - MobbingDer (Mobbing İle Mücadele Derneği)Başkanı 10:45-11:00 Çay Kahve - Network Arası 11:00-12:30 Mobbing'in Hukuksal Boyutu Nedir? Doç.Dr.Erdem Özdemir

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey Holdinglerden kobilere pek çok firma kurumsal akademi kurma yarışı içinde. Peki nedir bu şirketleri kurumsal kimliği içerisinde çalışanlarının ayrı bir eğitim sürecinden geçmesini zorunlu kılan? Son yıllarda

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI - EĞİTİM BAŞKANLIĞI PROJE YÖNETİMİ SEMİNER EĞİTİMLERİ EĞİTMEN HAKKINDA. ÖMÜR BENEK, PMP, MSc. PhD Candidate

TÜRK HAVA YOLLARI - EĞİTİM BAŞKANLIĞI PROJE YÖNETİMİ SEMİNER EĞİTİMLERİ EĞİTMEN HAKKINDA. ÖMÜR BENEK, PMP, MSc. PhD Candidate TÜRK HAVA YOLLARI - EĞİTİM BAŞKANLIĞI PROJE YÖNETİMİ SEMİNER EĞİTİMLERİ EĞİTMEN HAKKINDA ÖMÜR BENEK, PMP, MSc. PhD Candidate Ömür Benek, 1982 yılında İzmir de doğdu. Erciyes Üniversitesi nden Elektronik

Detaylı

MOBBING (Đş Yerinde Psikolojik Taciz) TÜRKĐYE ZĐRVESĐ

MOBBING (Đş Yerinde Psikolojik Taciz) TÜRKĐYE ZĐRVESĐ MOBBING (Đş Yerinde Psikolojik Taciz) TÜRKĐYE ZĐRVESĐ 13 Mart 2010 Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED) / Đstanbul Mobbing, Çok sevdiğiniz bir işi yapıyorsunuz, gerçekten de tüm enerjinizi işinize

Detaylı

MOBBING (Đş Yerinde Psikolojik Taciz) TÜRKĐYE ZĐRVESĐ

MOBBING (Đş Yerinde Psikolojik Taciz) TÜRKĐYE ZĐRVESĐ MOBBING (Đş Yerinde Psikolojik Taciz) TÜRKĐYE ZĐRVESĐ 13 Mart 2010 Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED) / Đstanbul Mobbing, Çok sevdiğiniz bir işi yapıyorsunuz, gerçekten de tüm enerjinizi işinize

Detaylı

Eğitim Adı Eğitim Yeri Eğitim Tarihi Eğitim Bedeli Eğitmen Kalibrasyon

Eğitim Adı Eğitim Yeri Eğitim Tarihi Eğitim Bedeli Eğitmen Kalibrasyon Eğitim Adı Eğitim Yeri Eğitim Tarihi Eğitim Bedeli Eğitmen Kalibrasyon MATİL 20 OCAK 2017 ÇİB Üye: 200+KDV Reha UYGUN Cuma Diğer: 250+KDV Sertifikalarının Değerlendirilmesi Eğitimi KALİBRASYON SERTİFİKALARININ

Detaylı

KONGRE/KURS KAYIT - KONAKLAMA & TRANSFER FORMU

KONGRE/KURS KAYIT - KONAKLAMA & TRANSFER FORMU KONGRE/KURS KAYIT - KONAKLAMA & TRANSFER FORMU KATILIMCININ Unvanı :. Adı :.. Soyadı :. Kurum :.. Adres :... Tel :. Fax :. E-posta : FATURA BİLGİLERİ Fatura İsmi :. TC Kimlik No :.Firma Adı :. Vergi Dairesi

Detaylı

SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel

SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel SEPD II.Sempozyumu KURS 1 1 1 1 Sheraton Maslak Otel Davet Yazısı Sağlık Sektörünün Değerli Mensupları, Sağlık Ekonomisi ve Politikası Derneği (SEPD), 25 Eylül 2009 tarihinde sağlık ekonomisi ve politikası

Detaylı

SETH GODIN KONFERANSI

SETH GODIN KONFERANSI SETH GODIN KONFERANSI 21 Şubat 2012, Hilton Convention Center / İstanbul Onu dinleyince, neler söylediğini görmek için insanların neden para ödediğini daha iyi anlıyorsunuz - The New York Times Türkiye

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 21.09.2018, Adana TOPLANTI KURALLARIMIZ Güven ve Şeffaflık: İlişkilerimiz, güven ve iletişimde şeffaflık ilkelerine dayanmaktadır. Katılımcılık: Üyelerimizin

Detaylı

Finansal Risk Yönetimi Eğitimi. 19-20 Ekim 2011 Divan Otel ANKARA. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

Finansal Risk Yönetimi Eğitimi. 19-20 Ekim 2011 Divan Otel ANKARA. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Finansal Risk Yönetimi Eğitimi 19-20 Ekim 2011 Divan Otel ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi FİNANSAL RİSK YÖNETİMİ EĞİTİMİ 1. Gün: Temel Düzey Vadeli İşlemler Eğitimi 9.00-9.15 Kayıt

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 Kariyer Yönetimi Sisteminin İK Yönetimindeki Yeri vekariyer Yönetiminde Dikkate Alınması Gerekli Faktörler: Kariyer Planlamada Temel Kavramlar ve İlkeleri ve Kariyer Planlama Modelleri Mine

Detaylı

- İş dünyası ve akademik dünyayı çevreleyen oluşumlarımız ile 600 ün üzerinde Profesyonel Konuşmacı ve Akademisyen ile işbirliği içindeyiz.

- İş dünyası ve akademik dünyayı çevreleyen oluşumlarımız ile 600 ün üzerinde Profesyonel Konuşmacı ve Akademisyen ile işbirliği içindeyiz. Hakkımızda BMI Conferences, 2004 yılından bu yana eğitim danışmanlık sektörünün vizyoner markası olan Business Management Institute organizasyonudur. Ulusal ve uluslararası uzmanların katılımıyla gerçekleştirdiği

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 Sosyal Medya ve İnsan Kaynaklarının Geleceği İpek Aral KİŞİOĞLU - Kaynağım İnsan.com 10:15-11:15 Akışkan Düşünce Dinamiği: İK için Sosyal Ağlarda Değer Yaratmak Yrd. Doç. Dr.Aykut ARIKAN -

Detaylı

İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi 29.11.2011 ANKARA. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi 29.11.2011 ANKARA. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi 29.11.2011 ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi İşletmelerde Bütçeleme ve Bütçeleme Teknikleri Eğitimi Kayıt Prof. Dr. Mevlüt KARAKAYA

Detaylı

FIDIC SÖZLEŞMELERİ SEMİNERİ

FIDIC SÖZLEŞMELERİ SEMİNERİ FIDIC SÖZLEŞMELERİ ve ŞARTNAMELERİ SEMİNERİ (KIRMIZI VE SARI KİTAP) 24-25 Ocak 2014 (Cuma Cumartesi) Hotel MİDİ - ANKARA FIDIC SÖZLEŞMELERİ ve ŞARTNAMELERİ SEMİNERİ (KIRMIZI VE SARI KİTAP) SEMİNERİN AMACI

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MERKEZİ

KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MERKEZİ KURUMSAL YÖNETİM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MERKEZİ Şirket Akademileri ve Eğiticinin Eğitimi 15 Şubat 2013 Ankara Şirket Akademileri ve Eğiticinin Eğitimi 09.00-09.15 Kayıt Aytuğba BARAZ 9.15-10.00 Şirketlerde

Detaylı

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi)

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU, 01.03.1957 tarihinde Rize, Güneysu da doğdu. 1982 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nde Makine Mühendisliği bölümünden

Detaylı

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın KKB 2012 FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU Gökmen Uçar 18 Sezgin Veysel Sunman Abdurrahman Özciğer Mustafa Aydın YÖNETİM Cantekin Osman Sindel İsmail Hakkı İmamoğlu Ertuğrul Bozgedik 19 KKB 2012 FAALİYET

Detaylı

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI MART EĞİTİMLERİ STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 30 MARTT 2010 SSal lıı STRATEJİK SATINALMA Hedef Katılımcılar Satınalma ve

Detaylı

APAMER APAMER Corparation 2013-2015

APAMER APAMER Corparation 2013-2015 APAMER APAMER Aktüel Psikolojik Araştırmalar Eğitim Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti Zuhuratbaba Mah. Akmescit Sokak Çiğdem Apartmanı No:12 Daire:3 Bakırköy / İstanbul www.apamer.com.tr E-Posta: bilgi@apamer.com.tr

Detaylı

Ekonomik ve Finansal Verileri Anlamak ve Yorumlamak Eğitimi

Ekonomik ve Finansal Verileri Anlamak ve Yorumlamak Eğitimi 18 Ocak 2013 Divan Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi 09.00-09.15 Kayıt Doç. Dr. C. Coşkun Küçüközmen 9.15-10.30 Ekonomik Veri Nedir? Nasıl ve nereden toplanır? Önemi Nedir? Finansal

Detaylı

PROFESYONELLER SEMİNERİ: COMPLIANCE

PROFESYONELLER SEMİNERİ: COMPLIANCE www.dav-tr.org PROFESYONELLER SEMİNERİ: COMPLIANCE 28 MAYIS 2015 İSTANBUL ESİN AVUKATLIK ORTAKLIĞI desteği ve ev sahipliği altında DAV- Turkey Ticaret ve Şirketler Hukuku Çalışma Grubu tarafından organize

Detaylı

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA MART EĞİTİMLERİ ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 10 MARTT

Detaylı

27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA

27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA 6102 Sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu Kapsamında 27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi 9.00-9.30 Kayıt 6102 Sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu Kapsamında Ankara

Detaylı

İnsan Kaynaklarının Dijital Dönüşümü Zirvesi

İnsan Kaynaklarının Dijital Dönüşümü Zirvesi Düzenleyen Zirve Hakkında Bu zirveyi düzenleyen; İndense Eğitim ve Dış Kaynak Hizmetleri Ltd. Şti. işletmelere 2009 yılından bu yana mesleki ve bireysel gelişim alanında hizmet veren bir kurumsal eğitim

Detaylı

FIDIC SÖZLEŞMELERİ ve ŞARTNAMELERİ SEMİNERİ

FIDIC SÖZLEŞMELERİ ve ŞARTNAMELERİ SEMİNERİ FIDIC SÖZLEŞMELERİ ve ŞARTNAMELERİ SEMİNERİ 24-25 Şubat 2012 (Cuma Cumartesi) Hotel MİDİ - ANKARA SEMİNERİN AMACI FIDIC SÖZLEŞMELERİ ve ŞARTNAMELERİ SEMİNERİ Müşavir Mühendisler Uluslararası Federasyonu-FIDIC;

Detaylı

AOSB 2017 EĞİTİM PROGRAMI. Eğitimin Konusu : Yetenek Yönetimi (Çalışanı Elde Tutma) Eğitim Tarihi : 16 Mayıs 2017 Eğitim Hedef Kitlesi :

AOSB 2017 EĞİTİM PROGRAMI. Eğitimin Konusu : Yetenek Yönetimi (Çalışanı Elde Tutma) Eğitim Tarihi : 16 Mayıs 2017 Eğitim Hedef Kitlesi : Eğitimin Konusu : Yetenek Yönetimi (Çalışanı Elde Tutma) Eğitim Tarihi : 16 Mayıs 2017 Eğitim Hedef Kitlesi : Mevcutta ekip yöneten veya gelecekte ekip yönetimi rollerine hazırlanan çalışanlar Mevcut rolünde

Detaylı

Afyon Zirvesi'ne davetlisiniz!

Afyon Zirvesi'ne davetlisiniz! Afyon Zirvesi'ne davetlisiniz! Tarih : 1-2 Kasim 2014 (Cumartesi-Pazar) Yer : İKBAL TERMAL Otel, Afyonkarahisar Lütfen Cevap Veriniz (LCV) : Niltur Görevlisi : İlker Datoğlu, e-mail : ilker@niltur.com,

Detaylı

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer Prof. Dr. Ersin Tan 1959 yılında Ankara da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Kolejinde yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine girmiş ve 1982 yılında mezun olmuştur. 1982-1984

Detaylı

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Personel Seçme, Yerleştirme ve Mülakat Teknikleri Eğitimi 24 Ekim 2015 Eğitmen: Ebru Deniz Tekman Eğitimin Amacı KKTC de faaliyet gösteren şirketlerin ihtiyaçlarına

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı 19 Nisan 27 Haziran 2014 Her Cumartesi Saat 10:30 17:30 arası toplam 66 saat yapılacaktır. Program Ücreti 2250 TL + KDV (%8) Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı 19 Nisan 28 Haziran 2014 Her Cumartesi Saat 10:30 17:30 arası toplam 66 saat yapılacaktır. Program Ücreti 2250 TL + KDV (%8) Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu

Detaylı

1. Risk Değerlendirme

1. Risk Değerlendirme İş Sağlığı ve Güvenliği 1. Risk Değerlendirme Eğitimi 02 Mayıs 2015 Cumartesi Bilimsel Danışma Kurulu : Prof. Dr. Harun MUTLUAY - Yrd. Doç. Dr. Fuat KAR Yrd. Doç. Dr. Mustafa YALÇIN - Öğr. Gör. H. Engin

Detaylı

İnsan Kaynakları Uzmanlık Programı

İnsan Kaynakları Uzmanlık Programı İnsan Kaynakları Uzmanlık Programı 7 Hafta Sonu / Mart - Haziran 2007 - Hilton ParkSA 07 1. dnem www.hrdergi.com YETKİNLİKLERE DAYALI STRATEJİK ve ENTEGRE İKY UZMANLIK PROGRAMI Yetkinliklere Dayalı Stratejik

Detaylı

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası Sponsorluk Sözleşmesi Firma Bilgileri Firma Adı Adres İlçe Şehir Web Sitesi Vergi Numarası Posta Kodu Ülke telefon numarası faks numarası Vergi Dairesi Firma Yetkilisi Kadın Erkek Soyad İsim Görevi E-posta

Detaylı

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ!

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 SAYI:1 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen MISAD Genel Kurul Toplantısı sektör aktörlerini bir araya getirdi... TEŞEKKÜRLER MİSAD Yönetim Kurulu

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 Şirketiçi Etkin İletişimin Mutlu Şirketler Yaratmadaki Başarıs "Çekingenliğimiz, Komplekslerimiz, Cesaretsizliğimiz ve Özgüven Eksikliğimiz İletişimi Bilmemekten Kaynaklanır" Riccon İlhan DOĞAN

Detaylı

4. Seçme ve Yerleştİrme Zİrvesİ

4. Seçme ve Yerleştİrme Zİrvesİ 4. Seçme ve Yerleştİrme Zİrvesİ 20 Eylül 2007, Perşembe Ceylan Intercontinental, İstanbul Daha fazla bilgi ya da katılım için lütfen arayınız. 0216. 360 01 11 Zirvemize Konuşmacı Gönderen şirketler Değerli

Detaylı

Değerli Meslektaşlarım,

Değerli Meslektaşlarım, SEMPOZYUM BAŞKANI Doç. Dr. Elif GÜRSOY HELİD Başkanı SEMPOZYUM SEKRETERYASI Arş. Gör. Mehtap UZUN AKSOY Arş. Gör. Mukaddes BAŞKAYA DÜZENLEME KURULU HELİD Yönetim Kurulu Prof. Dr. Nurgün PLATİN Doç. Dr.

Detaylı

Yıllık Bilimsel Toplantısı 03 EKİM 2015 Rixos Grand Otel, Ankara

Yıllık Bilimsel Toplantısı 03 EKİM 2015 Rixos Grand Otel, Ankara DUYURU Değerli Meslektaşlarımız olarak 3 Ekim 2015 de Ankara Rixos Otel de bir gün sürecek bir toplantı düzenliyoruz. Daha önceki yıllarda da düzenlediğimiz benzer toplantılara hem Radyoloji camiasından,

Detaylı

Davet mektubu. Genel Bilgiler. Ana Kategori Sponsorlukları. Sosyal Aktivite Sponsorlukları. Zirve Hizmetleri Sponsorlukları.

Davet mektubu. Genel Bilgiler. Ana Kategori Sponsorlukları. Sosyal Aktivite Sponsorlukları. Zirve Hizmetleri Sponsorlukları. Davet mektubu Genel Bilgiler Ana Kategori Sponsorlukları Sosyal Aktivite Sponsorlukları Zirve Hizmetleri Sponsorlukları İletişim DAVET Dünya Meyve Suyu Günü (DMSG) Türk Meyve Suyu Endüstrisi Derneği (MEYED)

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ. Nispetiye Cad. Belediye Sitesi A4 Blok No:14A Etiler İstanbul Telefon: / Faks:

AVRUPA BİRLİĞİ. Nispetiye Cad. Belediye Sitesi A4 Blok No:14A Etiler İstanbul Telefon: / Faks: AVRUPA BİRLİĞİ VE KALKINMA AJANSLARI İÇİN UYGULAMALI PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ Avrupa Birliği; Türkiye de her yıl farklı katılım öncesi mali yardım programları kapsamında Türkiye de çeşitli konularda hibe

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:30-10:30 İK cılara yönelik Şirkete ve Sektöre Uygun Başarılı Sosyal Medya Politikası Nasıl Dizayn Edilebilir? Mehmet Taha DOĞRUYOL - Account Executive // LinkedIn Corporate Solutions HQ Sosyal Ağlara

Detaylı

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. 2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

İnteraktif Paylaşım Bilgilendirme Semineri: e-belediye ye (*) Dönüşüm ün Yol Haritası

İnteraktif Paylaşım Bilgilendirme Semineri: e-belediye ye (*) Dönüşüm ün Yol Haritası Eğitim / Yönetim Danışmanlığı Birleşmiş Milletler Mükemmellik Ödülü Sahibi. Recipient of the United Nations Award for Excellence Sunar İnteraktif Paylaşım Bilgilendirme Semineri: e-belediye ye (*) Dönüşüm

Detaylı

TEMEL UFRS. 02-03 Ekim 2012 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

TEMEL UFRS. 02-03 Ekim 2012 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi TEMEL UFRS 02-03 Ekim 2012 Divan Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi ULUSLARARASI FİNANSAL RAPORLAMA 09.15-09.30 Kayıt Prof. Dr. Yıldız Özerhan 9.30-10.30 Kavramsal çerçeve kapsamında

Detaylı

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi 15 EKİM 2016 PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi Prof. Dr. Gündüz Ulusoy halen Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesidir. 1970 yılında Robert Kolej

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:15-10:15 Değer Katan İK için Metrikler Emre KAVUKÇUOĞLU - Ücret ve Yan Haklar Müdürü // EFES BİRA GRUBU İK Metrikleri Neden Önemlidir? Tepe Yönetim İK'dan Ne İster? Yöneticilerin İK'ya Bakış Açısı İK'da

Detaylı

MUHASEBE SİSTEMİ VE VERGİ MEVZUATI EĞİTİMİ. 26 Mart 2009 Bilkent Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

MUHASEBE SİSTEMİ VE VERGİ MEVZUATI EĞİTİMİ. 26 Mart 2009 Bilkent Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi MUHASEBE SİSTEMİ VE VERGİ MEVZUATI EĞİTİMİ 26 Mart 2009 Bilkent Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi MUHASEBE SİSTEMİ VE VERGİ MEVZUATI EĞİTİMİ 09.00-09.15 Kayıt Güler Manisalı Darman

Detaylı

Bakanlık Denetimlerinde İK da Riskleri Önleme Çalıştayı

Bakanlık Denetimlerinde İK da Riskleri Önleme Çalıştayı Bakanlık Denetimlerinde İK da Riskleri Önleme Çalıştayı Çalışma Bakanlığı Denetimlerinde Riskleri Önleyici İK ve İş Hukuku Uygulamaları Çalıştayı Çalışma Bakanlığı işin yürütümüne yönelik denetimler yapmakta

Detaylı

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 )

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK SPONSORU (25.500 ) ANA SPONSORLAR (21.500 ) SPONSORLAR (17.000 ) ÖĞLE YEMEĞİ EV SAHİPLİĞİ / AKŞAM KOKTEYLİ EV SAHİPLİĞİ/ İKRAM EV SAHİPLİĞİ

Detaylı

MinMBA Stratejik Hastane Yönetimi. e ent. www.minmba.com. Günümüzün Sağlık Yöneticileri için Stratejik Araçlar. ess S

MinMBA Stratejik Hastane Yönetimi. e ent. www.minmba.com. Günümüzün Sağlık Yöneticileri için Stratejik Araçlar. ess S MinMBA Stratejik Hastane Yönetimi Günümüzün Sağlık Yöneticileri için Stratejik Araçlar : e ent ess S 16-17 Mart 2013 www.minmba.com MinMBA: Stratejik Sağlık Yönetimi Format: Toplam 2 gün, 4 adet 4 saatlik

Detaylı

Etkin Çağrı Merkezi Yönetimi

Etkin Çağrı Merkezi Yönetimi Etkin Çağrı Merkezi Yönetimi 29-30 Kasım 2017 Point Hotel, Barbaros Eğitmen: Alp Kohen www.uniq-tr.com Etkin Çağrı Merkezi Yönetimi Günümüzde çağrı merkezi yöneticilerinin önceliği bir yandan müşteri memnuniyeti

Detaylı

GMP DE SON DEĞİŞİKLİKLER 17 KASIM 2014 / İSTANBUL

GMP DE SON DEĞİŞİKLİKLER 17 KASIM 2014 / İSTANBUL GMP DE SON DEĞİŞİKLİKLER 17 KASIM 2014 / İSTANBUL EĞİTİM HAKKINDA Hepimizin bildiği ve takip ettiği gibi başta Avrupa Birliği GMP Kılavuzu Eudralex Vol 4 I. Kısım olmak üzere uzun bir gözden geçirme döneminin

Detaylı

LİDERLİK YENİDEN TANIMLANIYOR... / LiderlerAnadoluda.

LİDERLİK YENİDEN TANIMLANIYOR... / LiderlerAnadoluda. LİDERLİK YENİDEN TANIMLANIYOR... / LiderlerAnadoluda 9 MAYIS 2018 ANKARA MEB ŞURA SALONU ALMANAK 1 Anadolu Liderler Zirvesi Hakkında 2 Anadolu Liderler Zirvesi Genel Görünümü 3 Anadolu Liderler Zirvesi

Detaylı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Tarık Volkan Cengen 93 1976 yılında İstanbul da doğdu. 1986-1993 yılları arasında İstanbul Lisesi nde okudu. 1998 yılında İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü nden makina mühendisi

Detaylı

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYELERĐ RIDVAN ÇELĐKEL MUKADDES ÇELĐKEL SUAT BAYSAN ATĐLLA ATAMAN TURGUT ALP ÇOLAKOĞLU MAHĐR KEREM ÇELĐKEL AHMET BÜLENT BATUKAN HÜSEYĐN ORUÇ GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANI DENETÇĐ ANEL

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey İş hayatındaki rekabet her geçen gün daha zorlu bir hal almakta. Şirketler için verimli ve kaliteli olmak gereklilik-zorunluluk şartına dönüşmüş durumda. Günümüzde şirketler, işe uygun eleman seçmek ve

Detaylı

FIRST EUROPEAN & AMERICAN CONFERENCE ON BUSINESS ANALYTICS, SUPPLY CHAIN AND LOGISTICS. eusaconference.org

FIRST EUROPEAN & AMERICAN CONFERENCE ON BUSINESS ANALYTICS, SUPPLY CHAIN AND LOGISTICS. eusaconference.org FIRST EUROPEAN & AMERICAN CONFERENCE ON BUSINESS ANALYTICS, SUPPLY CHAIN AND LOGISTICS October 6-9, 2016, Swissôtel The Bosphorus, Istanbul 1. AVRUPA & AMERİKA İŞLETME ANALİTİĞİ, TEDARİK ZİNCİRİ VE LOJİSTİK

Detaylı

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 14. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 14. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ GELECEK GELDİ PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Șubesi tarafından, bu yıl 14. düzenlenen İnsan Yönetimi Zirvesi; üyelerinin ve zirve katılımcılarının oylaması ile belirlenen GELECEK GELDİ ana

Detaylı

Farklılığı İK ve İş olan dergi

Farklılığı İK ve İş olan dergi Farklılığı İK ve İş olan dergi Yayın hayatına 1996 yılında start veren HRdergi, İnsan Kaynakları ve yönetim ile ilgili tüm gelişme ve yenilikleri okurlara duyurmak adına her geçen gün kendini yeniliyor.

Detaylı

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU 2016 Kimdir? Türkiye'nin ilk ve tek KPI odaklı Satış, Pazarlama, Yönetim ve Liderlik, İş Dünyasında Hukuk, Koçluk ve Kişisel Gelişim Eğitimleri noktasında, sınıf içi ve online

Detaylı

PROBLEM ÇÖZME & KÖK NEDEN ANALİZİ

PROBLEM ÇÖZME & KÖK NEDEN ANALİZİ PROBLEM ÇÖZME & KÖK NEDEN ANALİZİ WORKSHOP ÖRNEK VAKA ÇALIŞMALARI 16-17 EKİM 2014 İSTANBUL ÇÖZÜMLÜ 8 VAKA ÇALIŞMASI EĞİTİM HAKKINDA İlaç Endüstrisi günümüz acımasız rekabet koşulları altında faaliyet göstermekte

Detaylı

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır.

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Katılımcı Bilgileri Kayit No (Kayıt yetkilisi tarafından verilecektir)...

Detaylı

14. Performans Yönetimi Zirvesi

14. Performans Yönetimi Zirvesi 14. Performans Yönetimi Zirvesi 28 Kasım 2012, İstanbul Marriott Hotel Asia Etkisi yüksek performans yönetimi Bu konferans, lider şirketlerin best practice uygulama çalışmalarıyla şirketinizde etkili ve

Detaylı

14. Performans Yönetimi Zirvesi

14. Performans Yönetimi Zirvesi 14. Performans Yönetimi Zirvesi 28 Kasım 2012, İstanbul Marriott Hotel Asia Etkisi yüksek performans yönetimi Bu konferans, lider şirketlerin best practice uygulama çalışmalarıyla şirketinizde etkili ve

Detaylı

Çocuklar İçin Bilişsel Davranışçı Terapi ÇOCUK BDT EĞİTİMİ. Bilgilendirme Kataloğu

Çocuklar İçin Bilişsel Davranışçı Terapi ÇOCUK BDT EĞİTİMİ. Bilgilendirme Kataloğu Çocuklar İçin Bilişsel Davranışçı Terapi ÇOCUK BDT EĞİTİMİ Bilgilendirme Kataloğu Apamer Aktüel Psikolojik Araştırmalar Merkezi Çocuklar İçin APAMER Aktüel Psikolojik Araştırmalar ve Eğitim Merkezi tarafından

Detaylı

Eğitimin Konusu: İşyerinde Etik ve Aidiyet Eğitim Tarihi : 18 Ekim 2017 Eğitim Hedef Kitlesi: Eğitimin Amacı: Eğitimin Alt Başlıkları:

Eğitimin Konusu: İşyerinde Etik ve Aidiyet Eğitim Tarihi : 18 Ekim 2017 Eğitim Hedef Kitlesi: Eğitimin Amacı: Eğitimin Alt Başlıkları: Eğitimin Konusu: İşyerinde Etik ve Aidiyet Eğitim Tarihi : 18 Ekim 2017 Eğitim Hedef Kitlesi: Yönetici ve Çalışanlar Eğitimin Amacı: Araştırmalar şunu gösteriyor ki, organizasyonun değerleri ile benzer

Detaylı

Yönetim Kurulu Üyeleri Boyutuyla Güncel Türk Ticaret Kanunu Eğitimi. 16 Ocak 2013 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

Yönetim Kurulu Üyeleri Boyutuyla Güncel Türk Ticaret Kanunu Eğitimi. 16 Ocak 2013 Divan Otel Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Yönetim Kurulu Üyeleri Boyutuyla Güncel Türk Ticaret Kanunu Eğitimi 16 Ocak 2013 Divan Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BOYUTUYLA GÜNCEL TÜRK TİCARET KANUNU

Detaylı

GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ

GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ HAKKIMDA 1980 yılında T.E.D. Ankara Koleji'nden mezun olduktan sonra İ. Ü. Orman İşletme Mühendisliği'ni 1985 yılında tamamlamıştır. Açık, iki yıl Amerika Birleşik Devletleri'nde

Detaylı

Güncel Türk Ticaret Kanunu Eğitimi (6102 ve 6335 sayılı kanun çerçevesinde) 12 Ekim 2012 Divan Otel Ankara

Güncel Türk Ticaret Kanunu Eğitimi (6102 ve 6335 sayılı kanun çerçevesinde) 12 Ekim 2012 Divan Otel Ankara Güncel Türk Ticaret Kanunu Eğitimi (6102 ve 6335 sayılı kanun çerçevesinde) 12 Ekim 2012 Divan Otel Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi EYE ON TURKEY YENİ TÜRK TİCARET KANUNU NUN MEVCUT

Detaylı

Kriz Ortamında Finansal Riskin Yönetimi Eğitimi. 30 Haziran 2009 Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi

Kriz Ortamında Finansal Riskin Yönetimi Eğitimi. 30 Haziran 2009 Ankara. Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Kriz Ortamında Finansal Riskin Yönetimi Eğitimi 30 Haziran 2009 Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Kriz Döneminde Finansal Planlama ve Risk Yönetimi Eğitimi 30 Haziran 2009, Bilkent Otel,

Detaylı

Medya Kit / 2007. İnsan Kaynakları ve Yönetimi konusunda Türkiye nin ilk dergisi

Medya Kit / 2007. İnsan Kaynakları ve Yönetimi konusunda Türkiye nin ilk dergisi Medya Kit / 27 İnsan Kaynakları ve Yönetimi konusunda Türkiye nin ilk dergisi HRdergi Human Resources İnsan Kaynakları ve Yönetim Dergisi olarak amacımız, kurulduğumuz günden bu yana değişmedi: Türkiye'de

Detaylı

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ :

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ : ADI SOYADI : YAŞAR KÜÇÜKÇALIK DOĞUM TARĐHĐ : 29.11.1960 ÖĞRENĐM DURUMU : PAZARLAMA ĐŞ VE YÖNETĐMĐ (ĐNGĐLTERE) Birlik Mensucat A.Ş., Lüks Kadife A.Ş., Emintaş A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanı, Birlik Denim

Detaylı

BSC Seviye 2 Risk Değerlendirme Sertifikası Eğitimi. Davet 1 günlük Eğitim İstanbul, Türkiye

BSC Seviye 2 Risk Değerlendirme Sertifikası Eğitimi. Davet 1 günlük Eğitim İstanbul, Türkiye BSC Seviye 2 Risk Değerlendirme Sertifikası Eğitimi Davet 1 günlük Eğitim İstanbul, Türkiye Marsh Türkiye, İstanbul da British Safety Council ile birlikte Seviye 2 Risk Değerlendirme Sertifika Eğitimi

Detaylı

Zirve Takvimi

Zirve Takvimi 2016-2017 Zirve Takvimi İK profesyonellerinin buluşma noktası... 2016-2017 Zirve Takvimi 13. Seçme Yerleştirme & Yetenek Yönetimi Zirvesi 5-6 Ekim 2016, İstanbul Marriott Hotel Asia Performans, Ücret ve

Detaylı

Aralık 2018 E Bülteni / Sayı: 34

Aralık 2018 E Bülteni / Sayı: 34 Aralık 2018 E Bülteni / Sayı: 34 13 Ocak 2019, İSTANBUL Patronum Vehbi Koç: Aile Şirketlerinde Profesyonellerin Yeri İstanbul'da 13 Ocak 2019, Pazar günü gerçekleşecek Patronum Vehbi Koç: Aile Şirketlerinde

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. İşveren Markası, çalışanlar ile işveren arasındaki ilişkinin nasıl algılandığı ile ilgilidir. Çalışanlarınız, müşterileriniz, hissedarlarınız, rakipleriniz, tedarikçileriniz ve sizi işveren olarak görebilecek

Detaylı

KRİZ ÖLÜM VE YAS PSİKOTERAPİSİ Eğitim Bilgilendirme Kataloğu

KRİZ ÖLÜM VE YAS PSİKOTERAPİSİ Eğitim Bilgilendirme Kataloğu KRİZ ÖLÜM VE YAS PSİKOTERAPİSİ Eğitim Bilgilendirme Kataloğu APAMER Aktüel Psikolojik Araştırmalar ve Eğitim Merkezi tarafından organize edilen ve Dr. Nevin DÖLEK tarafından verilecek olan "Kriz, Ölüm

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey Yetkinliklere dayalı İnsan Kaynakları uygulamaları şirketleri ileri götürebilecek yetişmiş insan gücünü oluşturmada, sürekliliğini sağlamada, kişinin bilgi beceri ve davranışlarını geliştirmede şirketler

Detaylı

Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı. Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell

Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı. Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell Bulut Bilişim Uzmanlığı Programı Eğitmenler: Murat Küçüközdemir, Turkcell İstanbul Teknik Üniversitesi, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü'nden 1992 yılında mezun oldu. Çalışma hayatına Elkotek

Detaylı

BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM?

BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM? BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM? Yetenek Seçimi ve Gelişiminde Teknosa Uygulaması HR Dergi Seçme Yerleştirme Zirvesi 21 Eylül 2012 Asena YALINIZ İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı İçindekiler Teknosa

Detaylı

Kurum ve İşletmelerde. İnceleme-Soruşturma & Raporlama Teknikleri

Kurum ve İşletmelerde. İnceleme-Soruşturma & Raporlama Teknikleri Kurum ve İşletmelerde İnceleme-Soruşturma & Raporlama Teknikleri Eğitim Programının Amacı Genel yolsuzluk teorisi ile çeşitli yolsuzluk türlerinin ve yolsuzlukların önlenmesine yönelik önlemlerin aktarılması.

Detaylı

S T A B İ L İ T E 13 HAZİRAN 2013 TITANIC CITY HOTEL TAKSİM İSTANBUL

S T A B İ L İ T E 13 HAZİRAN 2013 TITANIC CITY HOTEL TAKSİM İSTANBUL S T A B İ L İ T E 13 HAZİRAN 2013 TITANIC CITY HOTEL TAKSİM İSTANBUL [1] EĞİTİM HAKKINDA İlaç etken maddeleri veya farmasötik ürünün sıcaklık, nem ve ışık gibi çevre koşullarının etkisi altında kalitesinin

Detaylı

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri,

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık sistemimizdeki değişim bütün hızıyla devam etmektedir. Bu süreç, kamu sektörünü olduğu kadar özel sektörü; hizmet planlamasını olduğu kadar finansmanını;

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:30-10:30 İK Yönetiminde Etkin Dış Kaynak Kullanımı (Outsourcing) StratejilerNasıl Oluşturulmalı? Kemal PEHLİVANOĞLU - İK Direktörü, Yönetim Kurulu Üyesi // ÖZEL DOĞA KOLEJLERİ 10:30-11:15 Dış Kaynak

Detaylı