Grandmaster Şifa Taşları ile sifa seanslarını kendiniz ya da başkası için yapabilirsiniz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Grandmaster Şifa Taşları ile sifa seanslarını kendiniz ya da başkası için yapabilirsiniz."

Transkript

1 REIKI GRANDMASTER KRİSTAL ŞİFA TAŞLARININ KULLANIMI : *** Her bir Grandmaster Kristal Şifa taşı Grandmaster Enerjilerinin kendi seviyelerine Hasan Makam tarafından uyumlanılarak Grandmaster Reiki Enerjilerine kanallık yeteneği kazandırılmıştır. *** Aynı zamanda bu Kristal Taşlar kendi mineral özellikleri nedeni ile yansıttıklar pozitif ve iyileştirici enerjileri, kristal şifa iksiri oluşturma yöntemi uygulanarak, Eterik Kristallerin enerjileri ile de güçlendirilmiştir. Grandmaster Şifa Taşları ile sifa seanslarını kendiniz ya da başkası için yapabilirsiniz. * Grandmaster Şifa Taşlarını kullanan Şifacının, Semboler ile nasıl çalışacağını bilen en az Reiki 2.Seviye Uygulayıcısı olması gerekir. * Grandmaster Şifa Taşları ile şifa uygulanacak olan kişinin ise; daha önce şifa seanslarına aşina olan, şifa enerjilerini daha önce deneyimlemiş olması önerilir. İlk defa Şifa seansı alan kişiye ilk bir kaç seansta Grandmaster Şifa Taşlarını kullanmak ağır gelebilir. Her bir Grandmaster Şifa taşını kullanarak, sıra ile tek tek en az birer kez şifa seansı düzenledikten sonra, kombine (seçeceğiniz 2-3 şifa taşı ile) çalışın. Bir kaç kombine çalışmadan sonra, özel seanslar için Grandmaster Şifa Taşlarının tamamını etrafınıza yerleştirerek çalışabilirsiniz. Grandmaster 5. ve 6. Şifa taşları biribirilerini tamamlayan ve dengeleyen enerjilere sahip oldukları için mutlaka ikisi ile aynı anda çalışılmalıdır. Aynı şekilde Grandmaster 7. ve 8. Şifa taşları da Şifaya kanallık ederken biri birinden ayrılmamalıdırlar. Şifa adına en iyi sonuçları hızla alabilmek için, düzenli bir şekilde günlük 20'şer dk.lık şifa seanslarına devam edin. Başlarken; 'Grandmaster...seviye... Şifa Taşı kanallığı ile en yüksek hayrıma şifalanmaya hazırım' deyin ve diyaframa kadar indireceğiniz derin bir nefes alarak 3-5 sn. nefesinizi ciğerlerinizde bekletin. Nefes verirken de, ciğerlerinizdeki havayı tamamen boşaltırken ilgili sembolün ismini üç kez tekrarlayın. Birden fazla Grandmaster Şifa taşı ile ya da tamamı ile çalışıyorsanız sembol isimleri yerine sadece kaçıncı grandmaster enerjileri olduğunu belirtmeniz yeterlidir. Nefes verirken de Bilgelik Sembolünün isimlerinden olan 'Dai Rose' 'Dai Kiro' 'Dai Kiro Se' den birinin ismini üç kez tekrarlayın. Bilgelik Sembolünün enerjisi Grandmaster 7. Şifa Taşına yüklenmiştir.

2 Örneğin; 'Grandmaster 5. ve 6. Şifa Taşı kanallığı ile en yüksek hayrıma şifalanmaya hazırım' deyin ve diyaframa kadar indireceğiniz derin bir nefes alarak 3-5 sn. nefesinizi ciğerlerinizde bekletin. Nefes verirken de, ciğerlerinizdeki havayı tamamen boşaltırken 'Dai Rose, Dai Rose, Dai Roseeeeeeeehhh' şeklinde, sonuncuyu uzatarak üç kez tekrarlayın. Grandmaster Şifa Taşları ile tek tek çalışırken; Standart şifa oturumu hazırlıklarınızı tamamladıktan sonra; Oturuyorsanız; Grandmaster Şifa Taşını her iki avucunuzun içi ile temas edecek şekilde basitçe ellerinizin arasına alın. Yorulmayacak şekilde elleriniz rahat bir pozisyonda olsun. Ya da Kristaller ile çalışmaya aşina iseniz en sevdiğiniz yöntemleri uygulayabilirsiniz. Uzanıyorsanız; Grandmaster Şifa Taşını, Taç Çakranıza cm. mesafede başınızın gerisine(yukarısına) bırakın. Oturarak ya da uzanarak, her ikisini de deneyin. Hangisinde daha iyi hissediyorsanız, o yöntem ile devam edin. Grandmaster Şifa Taşları ile ikişerli takımlar halinde çalışırken; Standart şifa oturumu hazırlıklarınızı tamamladıktan sonra; Oturarak ya da uzanarak, her iki durumda da her bir Grandmaster Şifa Taşını bir avucunuza alarak hafifçe tutun. Ya da sevdiğiniz başka bir yöntem varsa o yöntemi uyglayın. Grandmaster Şifa Taşları ile İkiden fazla takımlar halinde ya da tamamı ile çalışırken; Standart şifa seansı hazırlıklarınızı tamamladıktan sonra; Üçlü Takımlar ile çalışmak isterseniz, otururken; ikisini birer elinize, üçüncüyü önünüze bırakın. Uzanıyorsanız yine ikisini birer elinize, üçüncüyü de Taç Çakra yukarısına bırakın. Üçten fazla ya da Grandmaster Şifa Taşlarının tamamı ile çalışmak isteseniz, 5. ve 6. Şifa taşları birer elinizde olsun, diğer geriye kalan Grandmaster Şifa Taşlarını da etrafınıza smetrik olarak yerleştirin. Niyetinizi kalbinizden geçirin ve içinizden sessizce ifade edin ya da sesli bir bir şekilde söyleyin. Hapsi aynıdır. 20 dk. boyunca enerji akışını izleyin. Burada verilen uygulama şekilleri kesin kurallar değillerdir. Siz, genel olarak en

3 uygun olan bu kullanım şekilleri ile yola çıkarak, kendinize özgü en güzel yolları keşfedeceksiniz ve size özel kullanım yöntemleri ile devam edeceksiniz. Grandmaster Şifa Taşları ile başkasına şifa uygularken: Grandmaster Kristal Şifa Taşları, kendileri Grandmaster Enerjilerine en saf, temiz ve yalın halde kanallık etikleri için, şifa seansında şifaya kanallık etme açısından başka bir düşünen(insan) şifacıya ihtiyaç duymazlar. Bu nedenle, Grandmaster Şifa Taşları ile başkasına Şifa uygulamalarında yapılacak tek şey, uygun ortamı hazırlayarak deneyimleriniz ile alıcıyı yönlendirmektir. Buradaki sorumluluğunuz, yukarıda verilen kullanım yöntemlerini kendi şifacılık deneyimleriniz ile birleştirerek alıcı için en uygun zemini hazırlamaktır. Şifaya kanallık ise tamamen Reiki Grandmaster Kristal Şifa Taşlarının işidir. Grandmaster Şifa Taşları ile bir arada iken şifa seansı : Yukarıda verilen kullanım yöntemlerini aynı şekilde alıcının da uygulaması için yardımcı olduktan sonra, şifa seansı başladığı andan itibaren şifa seansını Grandmaster Şifa Taşları kanallığı ile alıcı arasında kendi haline bırakın. Öyle ki, 20 dk. boyunca mükmün olduğunca bu şifa seansını düşüncelerinizden bile uzak tutmaya çalışın. Grandmaster Şifa Taşları ile Uzaktan şifa seansı : Bir kişi, bir kaç kişi ya da büyük bir grup için, her bir katılımcı gerekli hazırlık ve uygun niyeti yapması ile, aynı şekilde aşağıdaki yöntem uygulanabilir. Yukarıda verilen kullanım yöntemlerini aynı şekilde alıcının/alıcıların da uygulaması sağlayın. Bir kağıt üzerine, alıcı/alıcıların isimlerini yazın. (Ya da şifayı almaya niyet edecek kişilerin oluşturduğu listeye bir isim vererek, sadece bu ismi de yazabilirsiniz.) - Tek bir Grandmaster Şifa Taşının enerjiye kanallığı kullanılacak ise, taşı kağıdın üzerine bırakın. - İki adet Grandmaster Şifa Taşının enerjiye kanallığı kullanılacak ise, birini kağıdın altına, diğerini de kağıdın üzerine koyarak kağıdın her iki Grandmaster Şifa Taşının arasında kalmasını sağlayın. - İkiden fazla Grandmaster Şifa Taşının enerjiye kanallığı kullanılacak ise, smetrik bir geometri oluşturacak şekilde dairesel olarak Grandmaster Şifa Taşlarını kağıdın etrafına yerleştirin. Şifa seansı başladığı andan itibaren, şifa seansını Grandmaster Şifa Taşları kanallığı ile alıcı/alıcılar arasında kendi haline bırakın. Öyle ki, 20 dk. boyunca mükmün olduğunca bu şifa seansını düşüncelerinizden bile uzak tutmaya çalışın. 20 dk. boyunca şifa enerjileri akışı gerçekleşir ve seans tamamlanır. Kişiye göre hissediş şekilleri ve enerji bedenindeki hareketliliğinin süresi değişebilir. Bazen bir saate kadar da sürebilir, bu normaldir.

4 Sembolü : Dai Cho Wa Anlamı : Muhteşem Uyum REIKI GRANDMASTER 5 ŞİFA TAŞI Kanji'de Büyük Uyum(harmoni) anlamına gelen Dai Cho Wa (5.)sembolü ile yapılan şifa çalışmaları, tüm evrenle uyum içerisinde, insanlarla, yaratılan herşeyle ilişkileri iyileştirir. Ahenk içerisinde olduğunuz bu evrenden her neyi isterseniz sahip olabilirsiniz! Sembolü : Dai Fa Shu Anlamı : Muhteşem Ayrılma REIKI GRANDMASTER 6 ŞİFA TAŞI Kanji'de Büyük Ayırma anlamına gelen Dai Fa Shu (6.)sembolü ile yapılan çalışmalar tüm evrende sizin hayrınıza olmayan durumları yolunuzdan ayırır. Bu en yüce hayrınıza ayrılıp uzaklaştırılan durum bir kişi de olabilir iş de mekan da. aklınıza ne gelirse.. Ama unutmayın, her boşluğu dolduracak olan çok daha iyi durum ise sırasını beklemektedir. Bu iki (5&6) sembolle siz de kendi titreşim frekansınız konusunda yaşamınızda dengeyi kazanırsınız.

5 Sembolü : Dai Ji Yu Anlamı : Büyük Özgürlük REIKI GRANDMASTER 7 ŞİFA TAŞI *Grandmaster 7.Seviye Sembolü ''Dai Ji Yu'' düşüncelerimizi netleştirmek, diğer kalıplaşmış düşüncelerden kurtulmak ve kendimizi kabullenmek konusunda yardımcı olur. Dai Ji Yu, sizi madde ve kişi bağımlılıklarından kurtarır. Kendi içinizdeki şans kaynağını ve evrensel yaşam enerjisi ile bağlantınızı bulmayı öğrenirsiniz. Evrensel Bilgelik enerjileri sizi sarmaya yolunua ışık tutmaya başlar. Sembolü : Dai Hey Wa Anlamı : Büyük Barış REIKI GRANDMASTER 8 ŞİFA TAŞI *Grandmaster 8.Seviye Sembolü ''DAI HEY WA'', ''BÜYÜK BARIŞ'' Sembolü olarak adlandırılır. Bu enerji ile çalışmak, Yaratıcı'ya olan güveni ve teslimiyeti arttırmaya yardımcı olarak, bu sayede tam bir iç huzur sağlanır. Bu enerji, sonsuz aşk ve kendine güveni getirir. Genellikle Usui Reiki'nin ve 3. Derece Uyumlamalarına daha fazla yoğunluk katar. (Reiki Master&Teacherlar, Usui Reiki Uyumlamalarına başlamadan önce 1-2 dk. Grandmaster 8.Şifa Taşını ellerinde tutabilirler)

6 Sembolü : Dai Fu Kü Anlamı : Büyük Mutluluk REIKI GRANDMASTER 9 ŞİFA TAŞI Grandmaster Reiki 9. Derece şifa enerjileri büyük ve gerçek mutluluğun kapılarını açmaya, derin bir anlayış, şans ve bolluk-bereket getirmeye başlar. Bu 9. seviye, şans enerjileri ve büyük bir mutluluk ile ruhsal bağlantı kurmak için hizmet eder. Önce kendinizi sevmeye başlarsınız, sonra kayıtsız şartsız başkalarını.. 7. ve 8. seviye şifa taşları ile kombine çalışıldığı zaman, güvenli bir şekilde yükselen titreşiminiz sayesinde muhteşem sonuçlar alırsınız. REIKI GRANDMASTER 10 ŞİFA TAŞI Sembolü : Dai Ki Bo Anlamı : Büyük Umut İlahi hayat planını tüm gerçekliği ile anlamak için derin bir anlayış getirir. İnsanın yaşamı içerisindeki tüm zorlukları aşarak sürekli büyük bir umut duygusu gelişir. Umut edilenler için içsel bir güç ve cesaret oluşur. Grandmaster 10 Şifa Enerjileri ile çalıştıkça ol-anın gerçek yüzünü-nedenini daha berrak görmeye başlarsınız.

7 REIKI GRANDMASTER 11 ŞİFA TAŞI Sembolü : Dai Chi Kara Anlamı : Büyük Güç, Cesaret Grandmaster 11 Şifa Enerjileri, Yaşamınızda sizi engelleyen kalıplaşmış, üzerinize yapışmış negatif enerjileri güçlü bir şekilde temizlemeye yarar. Grandmaster 11 Şifa enerjileri ile çalışmaya devam ederken, dünya hayatı ve ruhsal yaşamınızda yeni bir umut, cesaret, güç ve özgürlük duygusu ile yolunuza devam edersiniz. Büyük Güç anlamına gelen sembol, güç ve cesaret dışında daha bir çok konuda yardımcı olur. Enerjisel şifa çalışmalarınızda titreşiminiz yükselir ve güçlenir. Herhangi başka bir şifa sistemi ile çalışırken, şifa seansı öncesinde 11. Şifa Taşını kullanmanız halinde belirgin derecede frekansın yükseldiğini gözlemlersiniz. Diğer tüm şifa frekansları için de extra güçlendirici olarak etki eder.

8 Sembolü : Dai Ai Anlamı : Büyük Gerçek Aşk REIKI GRANDMASTER 12 ŞİFA TAŞI Bu seviye şifa enerjileri ile, büyüyen Allah sevgisi sayesinde korkuların üstesinden rahatlıkla gelinir. Endişe ve kaygıların engellediği yollar açılmaya başlar. Reiki Grandmaster 12. Şifa Enerjileri ile çalışmak benim de en favori uygulamalarımdan biridir. Sembolün enerji frekansı kalp çakra merkezli çalışır. Bu bölgedeki durgun enerjiler temizlenerek kendi hayatınıza daha fazla sevgi getirmenin yanısıra oluşan parlak auranızın genişlemesi ile diğerlerinin aurasına sevgi varlığınızla dokunursunuz. Sembolü : Dai Han Anlamı : Büyük Öğreti REIKI GRANDMASTER 13 ŞİFA TAŞI 13.Grandmaster Şifa Taşı ile yapılan şifa seansları, içinizdeki gerçek ruhsal rehberi uyandırır. Bilgelik getirir. Grandmaster 13. Şifa enerjileri ile çalışırken oldukça ilginç deneyimler yaşanır. Ve iyi bir ruhsal öğretmen olmanız için gerekli olan bilgelik kazanılır. Sembolü : Dai Moku Anlamı : Büyük Göz, Görü REIKI GRANDMASTER 14 ŞİFA TAŞI 14.Grandmaster Şifa Taşı ile yapılan şifa seansları, durugörü yeteneğini geliştirir. Grandmaster arası şifa enerjileri ile siz başkalarına nasıl şifa uygulayacağınız konusunda, zihinsel, bedensel ve ruhsal olarak derin bilgiler kazanmış olursunuz. 14. seviyeden itibaren ise ağırlıkta kendi özvarlığınız üzerinde enerjilerle çalışmaya başlarsınız. Tüm öğrendikleriniz ve uyguladıklarınız özvarlığınızla hizalanmaya başlar, bilgilerin gerçekliğini görünüzle onaylarsınız. Bu, kendi içinizdeki gerçek barış, öz sevgi, kendini ve başkasını kabullenme zamanıdır.

9 Sembolü : Dai Michi Anlamı : Büyük Yol REIKI GRANDMASTER 15 ŞİFA TAŞI 15.Grandmaster Şifa Taşı ile yapılan şifa seansları, bize doğru yolumuzu, yaşam amacımızı gösterir. Sizi, anlamı 'tüm yaşam için benim gerçek yolum(yaşam amacım)'. olan enerjilere bağlar. Bu bağlantı sayesinde hayatınıza daha fazla şans, memnuniyet ve evrensel sevgi çekmek için yetenek kazanırsınız. Sembolü : Dai Kei Anlamı : Büyük Öngörü (ilham) REIKI GRANDMASTER 16 ŞİFA TAŞI 16.Grandmaster şifa taşı ile yapılan seansta, o anda orada olmayanı, dünyada geçmiş ve geleceğindeki değişimlerle ilgili görüler(ilham) kazanılır. İlham yolu ile iç sesiniz size güçlü bir şekilde fısıldamaya başlar. Kendiniz ya da başkasının ihtiyacı olan bilgileri alırsınız. Aynı zamanda ne zaman susup ne zaman o bilgileri söyleyeceğinizi bilirsiniz.

10 Sembolü : Dai Ji Anlamı : İlahi Tapınak REIKI GRANDMASTER 17 ŞİFA TAŞI 17. Grandmaster Şifa Enerjileri, bizi manevi alemlere bağlamaya başlar, orada da gerçekten daha gerçek yaşadığımızı görmeye başlarız. Şifalandığımız sırada bu bağlantılar gerçekleşir. REIKI GRANDMASTER 18 ŞİFA TAŞI Sembolü : Dai Tetsu Anlamı : İçsel Olgunluk ve Ruhsal Bilgelik İçsel Olgunluğu ve Ruhsal Bilgeliği temsil eden 18.Grandmaster Şifa Enerjileri, Bilgelik ve Aydınlanmayı getirir. 'Bir' oluşumuzun gerçekliğini açık bir şekilde anlamaya ve tüm ruhsal öğretileri derin bir anlayışla görmeye başlarız. Bu öğretileri almaya devam eder, manevi eğitiminizde bir süreklilik kazanırsınız. Copyright Her Hakkı Saklıdırr! Telif hakkı münhasıran horizonnetworktr.com'a aittir. Web Sitesinin tüm hakları saklıdır. Bu sitede yayınlanan metin, görsel, ses, animasyon ve video dosyaları ile tasarımları 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve bu kanunla ilgili tüm yasal düzenlemeler kapsamından koruma altındadır. Hiçbir öğe, kısmen ya da tamamen izin alınmaksızın (kaynak gösterilmeden) ticari amaç için kopyalanamaz, kullanılamaz ve başka sitelerde yayınlanamaz. Aksine davrananlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereği yapılacaktır.

REIKI GRANDMASTER (5-18) IŞIK SEVİYELERİ

REIKI GRANDMASTER (5-18) IŞIK SEVİYELERİ REIKI GRANDMASTER (5-18) IŞIK SEVİYELERİ Grandmaster Işık Seviyeleri, Sensei Usui tarafından öğretilmemiştir. Daha sonra Reiki Ustalarının meditasyon yolu ile kanallık ettikleri, Reikinin devamı niteliğinde

Detaylı

REIKI GRANDMASTER (5-20) IŞIK SEVİYELERİ

REIKI GRANDMASTER (5-20) IŞIK SEVİYELERİ REIKI GRANDMASTER (5-20) IŞIK SEVİYELERİ Grandmaster Işık Seviyeleri, Sensei Usui tarafından öğretilmemiştir. Daha sonra Reiki Ustalarının meditasyon yolu ile kanallık ettikleri, Reikinin devamı niteliğinde

Detaylı

SEVGİ IŞINI. (LOVE LİGHT) Ders Notları

SEVGİ IŞINI. (LOVE LİGHT) Ders Notları SEVGİ IŞINI (LOVE LİGHT) Ders Notları Sevgi Işını Özel bir sevgi frekansıdır. Bu enerjinin kullanımı Reiki kullanımına benzer. Sevgi Işını ile yaptığınız enerji araçları özellikle suyu şarj etmek için

Detaylı

Uzaktan Uyumlanmaya Hazırlık

Uzaktan Uyumlanmaya Hazırlık Uzaktan Uyumlanmaya Hazırlık Uzaktan uyumlama enerjileri, sizinle ortak belirlenmiş saat ve günlerde gönderilmektedir. Eğer ki planlanan gün ve saatte hazır bulunamadıysanız endişelenmeyin. Uyumlama enerjileri

Detaylı

EVRENSEL BOLLUK ENERJİ GÜÇLENDİRMESİ

EVRENSEL BOLLUK ENERJİ GÜÇLENDİRMESİ EVRENSEL BOLLUK ENERJİ GÜÇLENDİRMESİ Bizler hep daha fazla para, daha fazla zenginlik, refah, sevgi v.b. çekmek için çalışıyoruz. Bunun için afirmasyonu, olumlu düşünmeyi, dua, hipnoz ve görselleştirmeyi

Detaylı

Ruhsal Gelişim, d e n g e d e kalabilmeyi öğrenmek demektir. Brahma Kumaris tarafından hazırlanmıştır.

Ruhsal Gelişim, d e n g e d e kalabilmeyi öğrenmek demektir. Brahma Kumaris tarafından hazırlanmıştır. Ruhsal Gelişim, d e n g e d e kalabilmeyi öğrenmek demektir. Denge; uyum, düzen ve huzurdur. Denge ile görüş açımız genişler, hakikati yakalar ve uçlarda olmaktan kurtuluruz. Denge halinde, zıt kutupların

Detaylı

www.horizonreiki.com GMA

www.horizonreiki.com GMA Yasal Uyarı Gereği : Telif Haklarını Koruma Yasası gereği bu sistemin Orijinal Kurs Notları değiştirilememektedir. Bu nedenle, Elinizdeki Ders Notları, İngilizce orjinalinin birebir çevirisi olduğunu iddia

Detaylı

ÇOCUK-EBEVEYN İLİŞKİSİ EĞİTİMİ=FİLİAL TERAPİ UZM. KLİNİK PSİKOLOG&OYUN TERAPİSTİ ZEYNEP BETÜL TORUN

ÇOCUK-EBEVEYN İLİŞKİSİ EĞİTİMİ=FİLİAL TERAPİ UZM. KLİNİK PSİKOLOG&OYUN TERAPİSTİ ZEYNEP BETÜL TORUN ÇOCUK-EBEVEYN İLİŞKİSİ EĞİTİMİ=FİLİAL TERAPİ UZM. KLİNİK PSİKOLOG&OYUN TERAPİSTİ ZEYNEP BETÜL TORUN ÇOCUĞUNUZUN OYUN TERAPİSTİ OLMAK İSTER MİSİNİZ? 2-8 YAŞ ARALIĞINDA ÇOCUĞUNUZ VARSA, BU EĞİTİM TAM SİZE

Detaylı

Streslere karşı 7 etkin uygulama

Streslere karşı 7 etkin uygulama Streslere karşı 7 etkin uygulama Stres ve huzursuzluklarda, mide kazınmalarında korku ve kaygı durumlarında aşağıdaki uygulamalar size her zaman yardımcı olabilir: 1. Dikkati başka yere yönlendirmek Şarkı

Detaylı

NİYETLER KİTABI. Sevgilerimle. Berna Özcan Demir. www.reikiturk.com info@reikiturk.com

NİYETLER KİTABI. Sevgilerimle. Berna Özcan Demir. www.reikiturk.com info@reikiturk.com NİYETLER KİTABI Bu e- kitap Berna Özcan Demir tarafından hazırlanmıştır ve tüm yasal hakları www.reikiturk.com a aittir. Kopyalamak, üzerinde değişiklik yapmak veya ticari olarak kullanmak yasaktır. Üzerinde

Detaylı

VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ

VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ HEDEF BELİRLENMELİDİR Nereye gideceğini bilmeyen gemiye hiçbir rüzgarın faydası olmaz. Bir insanın başarılı olabilmesi için önce hedefini belirlemesi gerekir. Hedefler ulaşılabilir

Detaylı

Theta Healing sistemi ile ilgili merak edilenleri bilinçaltı terapisti, eğitmeni ve astrolog Meltem İntepeler'e sorduk.

Theta Healing sistemi ile ilgili merak edilenleri bilinçaltı terapisti, eğitmeni ve astrolog Meltem İntepeler'e sorduk. Theta Healing sistemi ile ilgili merak edilenleri bilinçaltı terapisti, eğitmeni ve astrolog Meltem İntepeler'e sorduk. Theta Healing Nedir? Theta Healing, hayatımızda mucize değişimler yaratan,derin meditasyon

Detaylı

USUİ REİKİ. Koşulsuz Sevgi. http://www.kosulsuz-sevgi.com/egitimler/usui-reiki/

USUİ REİKİ. Koşulsuz Sevgi. http://www.kosulsuz-sevgi.com/egitimler/usui-reiki/ USUİ REİKİ http://www.kosulsuz-sevgi.com/egitimler/usui-reiki/ USUİ REİKİ Ellerle şifa verme sanatı çok eskidir. İnsanlar bunu zamanın başlangıcından beri yapıyor. Hasta olan veya yaralanmış bir insanın

Detaylı

ÜSTAT KUTHUMİ: KENDİNİZİ YÜKSEK BENLİĞİNİZ VASITASIYLA İYİLEŞTİRMEK

ÜSTAT KUTHUMİ: KENDİNİZİ YÜKSEK BENLİĞİNİZ VASITASIYLA İYİLEŞTİRMEK ÜSTAT KUTHUMİ: KENDİNİZİ YÜKSEK BENLİĞİNİZ VASITASIYLA İYİLEŞTİRMEK http://www.kosulsuz-sevgi.com/yeni-eklenen-mesajlar/ustat-kuthumi-kendinizi-yuks ek-benlik-vasitasiyla-iyilestirmek/ YÜKSELMİŞ ÜSTAT

Detaylı

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu/Ortaokulu AİLE İÇİ İLETİŞİM

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu/Ortaokulu AİLE İÇİ İLETİŞİM PDR BÜLTENİ Bülten Tarihi: Aralık 2016 Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu/Ortaokulu AİLE İÇİ İLETİŞİM Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu/Ortaokulu Psikolojik Danışma ve

Detaylı

EFT ile POZİTİF HAYAT EĞİTİMİ EFT NEDİR?

EFT ile POZİTİF HAYAT EĞİTİMİ EFT NEDİR? SELDA TÜRKMEN le EFT ile POZİTİF HAYAT EĞİTİMİ EFT NEDİR? EFT, orijinal İngilizce isminin baş harflerinin kısaltmasıdır; "Emotional Freedom Techniques". İnsanda huzursuzluk yaratan bütün kötü duygulardan

Detaylı

www.horizonreiki.com GMA

www.horizonreiki.com GMA Yasal Uyarı Gereği : Telif Haklarını Koruma Yasası gereği bu sistemin Orijinal Kurs Notları değiştirilememektedir. Bu nedenle, Elinizdeki Ders Notları, İngilizce orjinalinin birebir çevirisi olduğunu iddia

Detaylı

Zikir hareketleri, 1 li, 2 li, 3 lü ve 4 lü ritmlerden kuruludur. Bu ritmler, kendi içlerinde değişik hızlarda uygulanır.

Zikir hareketleri, 1 li, 2 li, 3 lü ve 4 lü ritmlerden kuruludur. Bu ritmler, kendi içlerinde değişik hızlarda uygulanır. Zikir, hareket (ritm), ses ve nefes unsurlarını içeren komplike bir yöntemdir. Bu değişik unsurlar bir ahenk içinde birlikte çalışarak İlâhî bir orkestrasyon oluştururlar. Zikir hareketleri, 1 li, 2 li,

Detaylı

Dişi Güç Shakti. Hana Nahas ve Jedami Wulf Dietzel tarafından düzenlenmiştir.

Dişi Güç Shakti. Hana Nahas ve Jedami Wulf Dietzel tarafından düzenlenmiştir. Dişi Güç Shakti Hana Nahas ve Jedami Wulf Dietzel tarafından düzenlenmiştir. Tarihsel olarak, erkek ve kadın arasında bir sapma ortaya çıkmış, bu da bir yabancılaşmaya neden olmuştur. Erkekler ve kadınlar

Detaylı

NASIL ÇALIŞILIR? NASIL BAŞARILI OLUNUR?

NASIL ÇALIŞILIR? NASIL BAŞARILI OLUNUR? NASIL ÇALIŞILIR? NASIL BAŞARILI OLUNUR? BEYNİ ÖĞRENMEYE HAZIRLAMAK 1. Fizyolojik Hazırlık Duruşunuzu Düzeltin İyi Beslenin Sağlığınıza Dikkat Edin Olumlu Yüz İfadesi Oluşturun Hareket Edin Gerginlikten

Detaylı

Yin ve Yang (dişi-erkek enerji) Dengeleme Yoga ve Meditasyonu

Yin ve Yang (dişi-erkek enerji) Dengeleme Yoga ve Meditasyonu 1 Yin ve Yang (dişi-erkek enerji) Dengeleme Yoga ve Meditasyonu Hepimiz dişi ve erkek enerjilerin birlikteliğinden oluşuyoruz. Onların arasındaki denge, dolaylı olarak fiziksel ve ruhsal sağlığımızı, huzurumuzu

Detaylı

TEMEL PRANİK ŞİFA EĞİTİM KONULARI

TEMEL PRANİK ŞİFA EĞİTİM KONULARI TEMEL PRANİK ŞİFA EĞİTİM KONULARI *Fiziksel, duygusal ve zihinsel bedenlerin iyileşme hızını güvenli şekilde adım adım arttırma metodları. *Kendi İyileşmenizi Hızlandırmak için Kişisel-Şifa Teknikleri

Detaylı

3A-REİKİ. Advanced Reiki Training 4.BÖLÜM

3A-REİKİ. Advanced Reiki Training 4.BÖLÜM 3A-REİKİ Advanced Reiki Training 4.BÖLÜM 2 Reiki nin 3A aşama eğitimi kişisel gelişimin ileri seviyesi için olup, kişinin ruhsal yapısı ile ilgili çalışmaları kapsar. 1. ve 2. aşamadaki çalışmaları yapıp,

Detaylı

5S4 NESNELER KONUŞUYOR

5S4 NESNELER KONUŞUYOR GENEL BAKIŞ ÖĞRENME ÇIKTILARI Blok temelli programlama ortamında sunulan hedeflere ulaşmak için doğru algoritmayı oluşturur. Doğrusal mantık yapısını uygular. Döngü mantık yapısını uygular. MATERYALLER

Detaylı

EBEVEYNLER İÇİN OYUN TERAPİSİ BİLGİLENDİRİCİ EL KİTABI

EBEVEYNLER İÇİN OYUN TERAPİSİ BİLGİLENDİRİCİ EL KİTABI EBEVEYNLER İÇİN OYUN TERAPİSİ BİLGİLENDİRİCİ EL KİTABI Oyun Terapisi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular Oyun Terapisi Nedir? Büyükler için danışmanlık neyse çocuklar için oyun terapisi odur. Yetişkinlerin

Detaylı

VERİMLİ DERS ÇALIŞMA

VERİMLİ DERS ÇALIŞMA ÖZEL 3 MART AZİZOĞLU İLKÖĞRETİM KURUMU REHBERLİK SERVİSİ BÜLTENİ VERİMLİ DERS ÇALIŞMA VERİMLİ DERS ÇALIŞMA Verimli çalışma, ZAMANI amacımız doğrultusunda planlı ve programlı kullanmaktır. Okula başlamayla

Detaylı

Bodrum da Can Arif Semineri

Bodrum da Can Arif Semineri Bodrum da Can Arif Semineri Can Arif semineri 3 Mayıs Pazar günü saat 19.00 / 22.00 de Bodrum Maya Otel salonunda düzenleniyor. Etkinlik rezervasyonlarının, organizasyon sorumlusu Dilek Ayanoğlu tarafından

Detaylı

10-11 YAŞ GRUBUNUN ANNE BABASI OLMAK

10-11 YAŞ GRUBUNUN ANNE BABASI OLMAK 10-11 YAŞ GRUBUNUN ANNE BABASI OLMAK İnsanoğlu yaşam boyu farklı gelişme dönemleri yaşar. Çocukları daha iyi tanımak için onların içinde bulundukları gelişme döneminin özelliklerinin bilinmesi aileyi rahatlatır,

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

3-6 Yaş Aile Eğitim Kurs Programı

3-6 Yaş Aile Eğitim Kurs Programı 3-6 Yaş Aile Eğitim Kurs Programı 3-6 Yaş Aile Eğitimi Kurs Programının Amacı 3-6 yaş Aile Eğitim programı ile ailelere çocuğun tüm gelişim alanlarını olumlu desteklemenin yanı sıra okul öncesi dönemin

Detaylı

www.rehberlikservisi.org

www.rehberlikservisi.org www.rehberlikservisi.org 1 BAŞLARKEN Çocuklarımız bizim için ne kadar önemli? TEOG öncesinde onlar için neler yapıyoruz? Gelecekleri için planlarınız var mı? Çocuklarınızı yeterince anlıyor musunuz? Neden

Detaylı

Katılımcılar Alıcılar ve Distribütörler Konsolosluklar ve Ticari Ataşelikler VIP ler Basın Kurumları Bakanlıklar & Hükümet

Katılımcılar Alıcılar ve Distribütörler Konsolosluklar ve Ticari Ataşelikler VIP ler Basın Kurumları Bakanlıklar & Hükümet REKLAM FIRSATLARI 1- KATALOG İLANI Asansör İstanbul 2013 ün resmi kataloğu bir müşteri el kitabı şeklinde fuar katılımcısı ile ziyaretçiye fuar boyunca yardımcı olacak bir rehber olarak hazırlanmaktadır.

Detaylı

SINAV KAYGISI. Sınav Kaygısı, sınav öncesinde öğrenilen bilginin, sınav sırasında etkili bir biçimde kullanılmasına engel olan kaygıdır.

SINAV KAYGISI. Sınav Kaygısı, sınav öncesinde öğrenilen bilginin, sınav sırasında etkili bir biçimde kullanılmasına engel olan kaygıdır. SINAV KAYGISI Kaygı; farklı, önemli ve zor bir durumla karşılaştığında bireyin yaşadığı duygudur. Bedensel, duygusal ve zihinsel değişimlerle kendini gösteren aşırı uyarılmışlık durumudur. Sınav Kaygısı,

Detaylı

66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi. 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi

66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi. 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi 66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi 2019 yılında kendimize daha fazla zaman ayırmak istiyoruz. Fotoğrafla olan iletişimimizi artırmak istiyoruz. Fotoğrafın bir sanat

Detaylı

VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ

VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ ETKİLİ ÖĞRENME, uygun yöntem ve teknikleri kullanarak öğrenme amacını gerçekleştirmektir. ETKİLİ ÖĞRENME İÇİN, Zamanı planlama, Çalışma ortamı düzenleme, Etkili okuma, Etkili

Detaylı

SAINT GERMAİN ÜÇÜNCÜ ENERJİ YÜKSELTMESİ

SAINT GERMAİN ÜÇÜNCÜ ENERJİ YÜKSELTMESİ SAINT GERMAİN ÜÇÜNCÜ ENERJİ YÜKSELTMESİ http://www.kosulsuz-sevgi.com/guncel-mesajlar/saint-germain-ucuncu-enerji-yukselt mesi/ Natalie Glasson kanalıyla Selamlar, sevgili ışığın yoldaş arayıcıları, ben

Detaylı

SAHİP OLDUKLARIMIZI KORUMANIN 4 RUHSAL ADIMI

SAHİP OLDUKLARIMIZI KORUMANIN 4 RUHSAL ADIMI 1 KORUMANIN 4 RUHSAL Çoğu insan nasıl dua edeceğini bilemez. Bu yüzden size yardımcı olabilecek örnek bir dua metni hazırladım. Bu duayı sesli olarak okuyabilir ya da içinizden geldiği gibi dua edebilirsiniz.

Detaylı

Evimi, okulumu ve ülkemi seviyorum. Bölüm II IWB ler ile sınıfları bağlama. Alexander Angelov (CCTA, Bulgaristan)

Evimi, okulumu ve ülkemi seviyorum. Bölüm II IWB ler ile sınıfları bağlama. Alexander Angelov (CCTA, Bulgaristan) Konu Öğretmenin Adı, Okulu ve Ülkesi Evimi, okulumu ve ülkemi seviyorum. Bölüm II IWB ler ile sınıfları bağlama Alexander Angelov (CCTA, Bulgaristan) Hedef grubu Sınıf: 3 Yaş: 8-9 Hedefler Önceki hedefleri

Detaylı

Dünyayı Değiştiren İnsanlar

Dünyayı Değiştiren İnsanlar Dünyayı Değiştiren İnsanlar MARIA MONTESSORI Hayatın en önemli dönemi üniversite çalışmaları değil, doğumdan altı yaşa kadar olan süredir. Çünkü bu, bir çocuğun gelecekte olacağı yetişkini inşa ettiği

Detaylı

3-6 YAŞ GELİŞİM ÖZELLİKLERİ

3-6 YAŞ GELİŞİM ÖZELLİKLERİ 3-6 YAŞ GELİŞİM ÖZELLİKLERİ GELİŞİM NEDİR? Gelişim, Çocuğun hareket etmeyi, Düşünmeyi, Hissetmeyi, Başkalarıyla ilişki kurmayı öğrendiği, ileriye doğru giden bir değişim sürecidir. Gelişim ana rahminde

Detaylı

Rahat bir biçimde oturun, rahatlayın ve sonra aşağıdakileri yavaş yavaş ve düşünerek tekrarlayın:

Rahat bir biçimde oturun, rahatlayın ve sonra aşağıdakileri yavaş yavaş ve düşünerek tekrarlayın: Özlem Kocukeli / ozlem@gencgelisim.com Rahat bir biçimde oturun, rahatlayın ve sonra aşağıdakileri yavaş yavaş ve düşünerek tekrarlayın: 1- Ben bir bedene sahibim ama ben yalnızca bedenimden ibaret değilim.

Detaylı

http://www.kosulsuz-sevgi.com/kanal-mesajlari/hathorlar/isik-ilaclari-2/

http://www.kosulsuz-sevgi.com/kanal-mesajlari/hathorlar/isik-ilaclari-2/ Işık İlaçları http://www.kosulsuz-sevgi.com/kanal-mesajlari/hathorlar/isik-ilaclari-2/ IŞIK İLAÇLARI: Radyasyon Zehirlenmesi, Nörotoksinler, Bakteri ve Virüslerden Korunma ve İyileşme Yeni Zelanda daki,

Detaylı

Kundalini Reiki Ders Notları

Kundalini Reiki Ders Notları Kundalini Reiki Ders Notları 1 2 3. seviyeler Ole Gabrielsen ve Stephen Lovering in İngilizce orijinal ders notlarından Türkçeye çevrilmiştir. KUNDALİNİ REİKİ DERS NOTLARI İçindekiler Tanım Sayfa No. İçindekiler

Detaylı

5.8 - EYVAH AKIŞ ŞEMALARI KARIŞMIŞ

5.8 - EYVAH AKIŞ ŞEMALARI KARIŞMIŞ 5.8 - EYVAH AKIŞ ŞEMALARI KARIŞMIŞ GENEL BAKIŞ Bir algoritma yazar ve akış şeması çizer. Makas,Yapıştırıcı 5.8.B1 Tavşan ve Havuç Oyunu Görseli ÖNERİLEN DERS AKIŞI 1. A. Ara Değerlendirme (40 dk) 2. B.

Detaylı

TRANSFORMAL NEFES EĞİTİM PROGRAMLARI

TRANSFORMAL NEFES EĞİTİM PROGRAMLARI TRANSFORMAL NEFES EĞİTİM PROGRAMLARI BAŞLANGIÇ EĞİTİMLERİ Nefesini Yeniden Kazan (NYK) TBF Başlangıç Seviyesi Eğitimlerinden bir tanesi olan NYK, katılan kişilerin Transformal Nefes in üç seviyesini öğrenmelerini

Detaylı

EKSERSİZ PROGRAMLARI

EKSERSİZ PROGRAMLARI EKSERSİZ PROGRAMLARI Satranç sporcuları için sırt, bel, omuz, göğüs, ense ve boyun kaslarının geliştirilmesi önemlidir. Bunun için değişik kas guruplarını güçlendirmek amacıyla iki ayrı eksersiz programı

Detaylı

Dinleme, Okuma, Konuşma, Yazma Kuralları

Dinleme, Okuma, Konuşma, Yazma Kuralları Dinleme, Okuma, Konuşma, Yazma Kuralları ÇALIŞMA KAĞIDI - 1 Aşağıdaki ifadelerden doğru olanların başına, yanlış olanların başına ise çiziniz. İlk cümle size yardımcı olmak için örnekte gösterilmiştir.

Detaylı

Mutluluk nedir? Kenan Kolday

Mutluluk nedir? Kenan Kolday Mutluluk nedir? Kenan Kolday İzmir 2017 1 2 KENAN KOLDAY Holistik gelişim, ruhsal yolculuk, yaşam koçluğu, hakikati arayış, üst düzey yöneticilik 1975 yılında İzmir de Dünya ya geldi. Özel İzmir Amerikan

Detaylı

Duygu, düşüncelere bedenin içsel olarak karşılık vermesidir. Başka bir deyişle, beyne kalbin eşlik etmesidir.

Duygu, düşüncelere bedenin içsel olarak karşılık vermesidir. Başka bir deyişle, beyne kalbin eşlik etmesidir. Duygu, hareket halindeki enerjidir. Duygu, düşüncelere bedenin içsel olarak karşılık vermesidir. Başka bir deyişle, beyne kalbin eşlik etmesidir. Duygu, insanın yaşam kalitesini belirleyen en önemli kaynaktır.

Detaylı

Arkadaşınız UNITE OGRENCI RAPORLARI VE YANIT KAĞITLARI. ICI P.K. 33 Bakırköy / İstanbul

Arkadaşınız UNITE OGRENCI RAPORLARI VE YANIT KAĞITLARI. ICI P.K. 33 Bakırköy / İstanbul 115 Yardımsever Arkadaşınız UNITE OGRENCI RAPORLARI VE YANIT KAĞITLARI Yerel ICI Bürosu Adresi: ICI P.K. 33 Bakırköy / İstanbul 116 ÖĞRENCİ RAPORU HAKKINDA TALİMATLAR Her üniteyi çalıştıktan sonra o ünitenin

Detaylı

8-9 YAŞ ÇCUKLARININ YAŞ DÖNEMİ ÖZELLİKLERİ VE OKUL-ÖDEV ÇALIŞMALARI ÖZEL ANTALYA ENVAR İLKOKULU 8-9 YAŞ ÇOCUKLARININ GELİŞİM DÖNEMLERİ ÖZELLİKLERİ

8-9 YAŞ ÇCUKLARININ YAŞ DÖNEMİ ÖZELLİKLERİ VE OKUL-ÖDEV ÇALIŞMALARI ÖZEL ANTALYA ENVAR İLKOKULU 8-9 YAŞ ÇOCUKLARININ GELİŞİM DÖNEMLERİ ÖZELLİKLERİ 8-9 YAŞ ÇCUKLARININ YAŞ DÖNEMİ ÖZELLİKLERİ VE OKUL-ÖDEV ÇALIŞMALARI ÖZEL ANTALYA ENVAR İLKOKULU 8-9 YAŞ ÇOCUKLARININ GELİŞİM DÖNEMLERİ ÖZELLİKLERİ ÇOCUKLARIMIZIN GELİŞİM DÖNEMİ ÖZELLİKLERİNİ BİLMEK NE

Detaylı

SEVGİ, SAYGI ve YARDIMLAŞMA

SEVGİ, SAYGI ve YARDIMLAŞMA SEVGİ, SAYGI ve YARDIMLAŞMA KAZANIMLAR Birlikte uyumlu yaşam kuralları Büyüklerine saygı, küçüklerine sevgi göstermek Sorun çözme becerileri Yardımlaşma 1 ÇOCUKLARDA ÖZSAYGIYI GELİŞTİRMEK İÇİN TAVSİYELER

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

MINDFULNESS NEDİR? Özel bir şekilde dikkat etmek: şimdiki zamana istemli, kasıtlı ve yargısız bir

MINDFULNESS NEDİR? Özel bir şekilde dikkat etmek: şimdiki zamana istemli, kasıtlı ve yargısız bir Mindfulness MINDFULNESS NEDİR? Özel bir şekilde dikkat etmek: şimdiki zamana istemli, kasıtlı ve yargısız bir şekilde. Jon Kabat Zinn MINDFULNESS FARKINDALIKLI YAŞAMLAR İnsanlar eğer stresle başa çıkabilir,

Detaylı

REİKİ 2.AŞAMA 3.BÖLÜM

REİKİ 2.AŞAMA 3.BÖLÜM REİKİ 2.AŞAMA 3.BÖLÜM 2 Reiki nin 2. aşaması; olumsuz zihinsel kalıpların ve duygusal süreçlerin şifa bulması için gereken bilgiyi ve çalışmaları, ayrıca amaca göre Reiki enerjisini yönlendirmeye yarayan

Detaylı

ROBOTİK VE KODLAMA EĞİTİMİ ÇERÇEVESİNDE ÖĞRETİM YILI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI

ROBOTİK VE KODLAMA EĞİTİMİ ÇERÇEVESİNDE ÖĞRETİM YILI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI ROBOTİK VE KODLAMA EĞİTİMİ ÇERÇEVESİNDE 2018 2019 ÖĞRETİM YILI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI Hazırlayan : Özel Öğretim Kurumları Birliği (ÖZKURBİR) Dersin Adı : Bilişim

Detaylı

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI TEKNİKERLİĞİ EĞİTİMİ - IV - İLETİŞİM BECERİLERİ

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI TEKNİKERLİĞİ EĞİTİMİ - IV - İLETİŞİM BECERİLERİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI TEKNİKERLİĞİ EĞİTİMİ - IV - İLETİŞİM BECERİLERİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI TEKNİKERLİĞİ EĞİTİMİ - IV - İLETİŞİM BECERİLERİ Eğitim içeriği Ağız ve Diş Sağlığı Teknikerliği Eğitim ve Sınav Komisyonu

Detaylı

Verimli Çalışma. Edinilmiş çalışma alışkanlıkları

Verimli Çalışma. Edinilmiş çalışma alışkanlıkları Verimli Çalışma Edinilmiş çalışma alışkanlıkları Bir üniversite öğrencisi olarak sizden beklenilen, bağımsız bir öğrenci olmanızdır. Kimse nasıl çalışmanız gerektiğini sizden daha iyi bilemez, ancak size

Detaylı

Anabilim Eğitim Kurumları Öğrenci Koçluğu El Kitabı

Anabilim Eğitim Kurumları Öğrenci Koçluğu El Kitabı Anabilim Eğitim Kurumları Öğrenci Koçluğu El Kitabı Anabilim de ögrenci koçlugu uygulamasi baslamis biliyor musun? '' Kimseye bir ey ögretemezsiniz, sadece cevabı kendi içinde bulmasına yardımcı olursunuz.

Detaylı

ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ORTAOKULU MART 2016

ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ORTAOKULU MART 2016 ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ORTAOKULU MART 2016 AİLE İÇİ İLETİŞİM VE SINAV KAYGISI PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK BÖLÜMÜ İçindekiler Motivasyonu Arttırma ve Hedef Belirleme Hedef Belirlerken Göz Önünde Bulundurulacak

Detaylı

http://kariyer.ieu.edu.tr

http://kariyer.ieu.edu.tr ÖZGEÇMİŞİ ANLAMAK Öncelikle özgeçmişin nedir ve ne işe yarar açıklığa kavuşturalım. Özgeçmiş kim olduğunuzu, eğitim ve deneyimlerinizi içeren iyi sunulmuş bir özettir. Özgeçmişin tek amacı bir staja veya

Detaylı

Başvuru Referans Mektubu

Başvuru Referans Mektubu - Giriş Resmi, erkek alıcı, bilinmeyen isim Resmi, bayan alıcı, bilinmeyen isim Resmi, bilinmeyen alıcı ismi ve cinsiyeti Sayın Yetkililer, Sayın Yetkililer, Resmi, birden çok adı bilinmeyen insana veya

Detaylı

Uluslararası Caribou Matematik Yarışması

Uluslararası Caribou Matematik Yarışması Uluslararası Caribou Matematik Yarışması Caribou Matematik öğrencilerin severek matematik yapmalarını ve problem çözmeye yönelik keyifli vakit geçirmelerini amaçlayan, Kanada merkezli bir organizasyondur.

Detaylı

ENSAR VAKFI EĞİTİM PLATFORMU (EVEP) SEMİNER ATÖLYESİ ITESTPLUS EĞİTİM PLATFORMU - IT+# !!!!!!!!!!! TEOG - YGS-LYS NEDİR?GS-LYS Nedİr?

ENSAR VAKFI EĞİTİM PLATFORMU (EVEP) SEMİNER ATÖLYESİ ITESTPLUS EĞİTİM PLATFORMU - IT+# !!!!!!!!!!! TEOG - YGS-LYS NEDİR?GS-LYS Nedİr? TEOG - YGS-LYS NEDİR?GS-LYS Nedİr? TEOG & YGS- LYS Dedikleri Bu seminerimizle TEOG & YGS- LYS sisteminde yapılan son değişiklikleri sizlere aktarıyoruz. Örneğin, A) Sınava toplam kaç başvurunun olduğu,

Detaylı

- Öğrenciler İçin - Aileler İçin - Test ve Anketler - Rehberlik Planları - Rehberlik Hikayeleri - Rehberlik Panoları - Rehberlik Sunuları

- Öğrenciler İçin - Aileler İçin - Test ve Anketler - Rehberlik Planları - Rehberlik Hikayeleri - Rehberlik Panoları - Rehberlik Sunuları - Öğrenciler İçin - Aileler İçin - Test ve Anketler - Rehberlik Planları - Rehberlik Hikayeleri - Rehberlik Panoları - Rehberlik Sunuları DİSİPLİN KURALLARI REHBERİ Disiplin denince pek çok kişinin aklına

Detaylı

Sınav Kaygısından Kurtulmanın 8 Püf Noktası

Sınav Kaygısından Kurtulmanın 8 Püf Noktası Sınav Kaygısından Kurtulmanın 8 Püf Noktası Sınav kaygısı, öğrenilen bilgilerin, sınav sırasında etkili biçimde kullanılmasına engel olarak başarısızlığa yol açıyor. Sınavın bir ölüm-kalım olayı olarak

Detaylı

Ögretimde Kullanılan Teknikler (3)

Ögretimde Kullanılan Teknikler (3) Ögretimde Kullanılan Teknikler (3) İşbirliğine Dayalı Öğrenme (İDÖ) -2- İşbirliğine Dayalı Öğrenme (İDÖ) İşbirliğine dayalı öğrenme, öğrencilerin küçük gruplar oluşturarak bir problemi çözmek ya da bir

Detaylı

İlmihal 1 Siyer 1 Ahlak 1 İlmihal 2 Siyer 2 Ahlak 2 İlmihal 3 Siyer 3 Ahlak 3 İlmihal 1 Siyer 1 Ahlak 1 İlmihal 2 Siyer 2 Ahlak 2 İlmihal 2 Siyer 3

İlmihal 1 Siyer 1 Ahlak 1 İlmihal 2 Siyer 2 Ahlak 2 İlmihal 3 Siyer 3 Ahlak 3 İlmihal 1 Siyer 1 Ahlak 1 İlmihal 2 Siyer 2 Ahlak 2 İlmihal 2 Siyer 3 İçindekiler İlmihal 1 Öğretici Notları...4 Siyer 1 Öğretici Notları... 38 Ahlak 1 Öğretici Notları... 56 İlmihal 2 Öğretici Notları... 98 Siyer 2 Öğretici Notları...114 Ahlak 2 Öğretici Notları...148 İlmihal

Detaylı

Ders: Görsel senaryo taslağının önemi

Ders: Görsel senaryo taslağının önemi Ders: Görsel senaryo taslağının önemi İletişim, harika bir prodüksiyonun anahtarıdır. Fikirlerinizi görselleştirmek için görsel senaryo taslakları kullanın ve etkili bir çekim planlayın. Çizilecek içerik

Detaylı

DOLAPOĞLU ANADOLU LİSESİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ DOLAPOĞLU ANADOLU LİSESİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ

DOLAPOĞLU ANADOLU LİSESİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ DOLAPOĞLU ANADOLU LİSESİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ Günlük Plan Hazırlarken ve Uygularken Yapmanız Gerekenler DOLAPOĞLU ANADOLU LİSESİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ ÖĞRENCİ VERİMLİ DERS ÇALIŞMA PLANLAMA VE UYGULAMALARI Planınıza öncelikle acil

Detaylı

Seviye 1 Ünite 6 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 6 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 6 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 5-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Koçluk, danışanın problemlerini çözüme ulaştırmak ve yolunu aydınlatmaktır.

Koçluk, danışanın problemlerini çözüme ulaştırmak ve yolunu aydınlatmaktır. BEN BĐR YAŞAM KOÇUYUM 7.SEANS Koçluk ve danışmanlık Bazen öyle zamanlar olur ki danışanlarınızın koçluk hizmetinin sınırları içinde olmayan problemlerine yardım etme durumunda kalırsınız. Böyle zamanlarda

Detaylı

NASIL ÖĞRENİYORUZ? (KÖS) (KİŞİSEL ÖĞRENME STİLİ)

NASIL ÖĞRENİYORUZ? (KÖS) (KİŞİSEL ÖĞRENME STİLİ) NASIL ÖĞRENİYORUZ? (KÖS) (KİŞİSEL ÖĞRENME STİLİ) ÖĞRENMEK NEDİR? Yaşan& sonucu kazanılan ve kalıcı izleri olan davranış değişikliğidir. Öğrenme olması için davranış değişikliğinin kalıcı olması gerekir.

Detaylı

NENE HATUN MESLEKi VE TEKNiK ANADOLU LiSESi REHBERLiK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK SERVİSİ AYLIK BÜLTEN BAŞARI

NENE HATUN MESLEKi VE TEKNiK ANADOLU LiSESi REHBERLiK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK SERVİSİ AYLIK BÜLTEN BAŞARI NENE HATUN MESLEKi VE TEKNiK ANADOLU LiSESi REHBERLiK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK SERVİSİ AYLIK BÜLTEN BAŞARI SOSYAL MEDYA BAĞIMLILIĞI MESLEK SEÇİMİ Çağımızın En Büyük Hastalığı: Sosyal Medya! SOSYAL AĞLARIN

Detaylı

T.C ALİAĞA KAYMAKAMLIĞI REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Bölümü BÜLTEN. Ayın Konusu

T.C ALİAĞA KAYMAKAMLIĞI REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Bölümü BÜLTEN. Ayın Konusu T.C ALİAĞA KAYMAKAMLIĞI REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Bölümü NİSAN Ayın Konusu FARKLILIKLARLA YAŞAMAK İÇİNDEKİLER 1. FARKLILIKLARA SAYGI DUYMA 2. EMPATĠ

Detaylı

Suriyeli Mülteci Çocuklar ile Dışavurumcu Sanat

Suriyeli Mülteci Çocuklar ile Dışavurumcu Sanat Suriyeli Mülteci Çocuklar ile Dışavurumcu Sanat Ezgi İçöz, MA 24 Haziran 14 Salı Tammam Azam Inside Outside Project: Gazeteci ve fotoğrafçılar ile çalışmak Motivasyon farklılıkları ve etik Çalışma süresi

Detaylı

REHBERLİK SERVİSİ. Anne-Babalar Okula Hazır Mıyız?

REHBERLİK SERVİSİ. Anne-Babalar Okula Hazır Mıyız? REHBERLİK SERVİSİ Anne-Babalar Okula Hazır Mıyız? OKULA GİTTİĞİNİZ İLK GÜNÜ HATIRLIYOR MUSUNUZ? Hayatınızda yeni bir sayfa açılıyor. Bu başlangıç hem onun hem de sizlerin hayatında yepyeni bir dönemin

Detaylı

DİKKAT VE DİKKAT TOPLAMA ADEM TOLUNAY ANADOLU LİSESİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ

DİKKAT VE DİKKAT TOPLAMA ADEM TOLUNAY ANADOLU LİSESİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ DİKKAT VE DİKKAT TOPLAMA ADEM TOLUNAY ANADOLU LİSESİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ Dikkat, * *Dikkati konu üzerinde toplamadan çalışmayı sürdürmek boşuna zaman kaybıdır. Çünkü dikkat olmadan

Detaylı

ARCHİTECTO HEDEF -1. Architecto oyununu kavrama kurallarını tanıma

ARCHİTECTO HEDEF -1. Architecto oyununu kavrama kurallarını tanıma ARCHİTECTO HEDEF -1. Architecto oyununu kavrama kurallarını tanıma 1-1 Architecto oyunun adını söyler anlamını belirtir. 1-2 Oyunu oluşturan parçaların sayısını belirtir. 1-3 Oyun içeriğinde uygulanan

Detaylı

UÜ-SK ATATÜRK REHABİLİTASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİNE ÖZGÜ BAŞ DÖNMESİ EGZERSİZLERİ BİLGİLENDİRME FORMU FR-HYE-04-104-14

UÜ-SK ATATÜRK REHABİLİTASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİNE ÖZGÜ BAŞ DÖNMESİ EGZERSİZLERİ BİLGİLENDİRME FORMU FR-HYE-04-104-14 UÜ-SK ATATÜRK REHABİLİTASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİNE ÖZGÜ BAŞ DÖNMESİ EGZERSİZLERİ BİLGİLENDİRME FORMU FR-HYE-04-104-14 Aşağıdaki egzersiz programı baş dönmesi tedavisinde diğer tedavilerinize

Detaylı

KOD 1 DAVRANIŞ MR (48-72 AY) xxxxxxx DAVRANIŞ VE UYUM RAPORU. "Sorun, sorun olmadan çözümlenmelidir."

KOD 1 DAVRANIŞ MR (48-72 AY) xxxxxxx DAVRANIŞ VE UYUM RAPORU. Sorun, sorun olmadan çözümlenmelidir. KOD 1 DAVRANIŞ MR (48-72 AY) DAVRANIŞ VE UYUM RAPORU "Sorun, sorun olmadan çözümlenmelidir." KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Tarihi Cinsiyet Okulun Adı Sınıf İl İlçe Uygulama Tarihi Formu Dolduran 8.6.2011 ERKEK

Detaylı

VERİMLİ DERS ÇALISMA YÖNTEMLERİ

VERİMLİ DERS ÇALISMA YÖNTEMLERİ VERİMLİ DERS ÇALISMA YÖNTEMLERİ A. ÇALISMA ORTAMININ DÜZENLENMESİ 1. Çalışma odasının ısısı normal olmalı, mümkün olduğunca fazla sıcak veya soğuk olmamalıdır. 2. Çalışma odası sık sık havalandırılmalıdır.

Detaylı

Obsidyen ile sağlıklı kalın. OBSİDYEN TAŞI NEDİR?

Obsidyen ile sağlıklı kalın. OBSİDYEN TAŞI NEDİR? HAKKIMIZDA Makro Grup A.Ş. bünyesinde yer alan Obsidyen Maden ve Mermercilik LTD. ŞTİ., 2002 yılında madencilik, değerli ve yarı değerli taş işleme alanlarında faaliyet göstermek üzere İstanbul da kurulmuştur.

Detaylı

İletişimin Bileşenleri

İletişimin Bileşenleri Düşünce, bilgi ve duyguların; sözcük, yazı ve resim gibi semboller kullanarak anlaşılır hale getirilmesi, paylaşılması ve etkileşim sağlanmasıdır. İletişim Sürecinde; Dönüt (feedback) sağlanamıyorsa iletişim

Detaylı

Öğrencilerin Canlı derslere katılması, * Sisteme giriş

Öğrencilerin Canlı derslere katılması, * Sisteme giriş Öğrencilerin Canlı derslere katılması, * Sisteme giriş Öncelikle bilgisayarlarınızda bulunan internete girmenizi sağlayacak olan tarayıcıyı açmanız gerekmektedir. Hangi tarayıcıyı kullanırsanız kullanın,

Detaylı

ÇALIŞANLARA MOTİVASYON SAĞLAYICI DESTEKLER. www.ebrudemirhan.com

ÇALIŞANLARA MOTİVASYON SAĞLAYICI DESTEKLER. www.ebrudemirhan.com ÇALIŞANLARA MOTİVASYON SAĞLAYICI DESTEKLER www.ebrudemirhan.com MEDİTASYON Her gün çıtası yükselen iş temposu ve hızı artan yaşamla uyumlanmanın en kolay yolu meditasyon yaparak koşturmayı zihinde durdurmaktır.

Detaylı

Kundalini Reiki Eğitim Dökümanı. İlknur Melike TAŞCI Kundalini Reiki Master & Öğretmeni

Kundalini Reiki Eğitim Dökümanı. İlknur Melike TAŞCI Kundalini Reiki Master & Öğretmeni Eğitim Dökümanı Rev: 01 Mart 2008 İçindekiler İçindekiler... 2 KUNDALİNİ NEDİR?... 3 Enerji bedenimiz nedir? Ne işe yayar?... 3 Kundalini eğitimi 3 aşamada verilir.... 5 Kundalini 1. Aşama... 5 Kundalini

Detaylı

BİLGİSAYAR BİLİMİ DERSİ (KUR 1) PYTHON PROGRAMLAMA DİLİ ÇALIŞMA KÂĞIDI - 1

BİLGİSAYAR BİLİMİ DERSİ (KUR 1) PYTHON PROGRAMLAMA DİLİ ÇALIŞMA KÂĞIDI - 1 BİLGİSAYAR BİLİMİ DERSİ (KUR 1) PYTHON PROGRAMLAMA DİLİ ÇALIŞMA KÂĞIDI - 1 Ekrana Metin Yazdırmak Ekranda metin yazdırmak istendiğinde print komutu kullanılır. Kullanımı aşağıda verilmiştir. Parantez içinde

Detaylı

Sınav ve Sınav Kaygısı

Sınav ve Sınav Kaygısı Sınav ve Sınav Kaygısı Gündem Sınav Nedir? Sınavla kaygının ilişkisi nedir? Sınav Kaygısının belirtileri nelerdir Sınav Kaygısının olası nedenleri nelerdir? Bu nedenler nasıl kotrol edilebilir Sınav anında

Detaylı

TEHLİKELİ YOLCULUKLAR

TEHLİKELİ YOLCULUKLAR TEHLİKELİ YOLCULUKLAR Maun masanın sahibi, ciddi bakışlarını üstümden çekmiyordu. O izin verse ben de gözümden birkaç damla yaş çıkmasına izin verecektim. Doktorumun karşısında oturmuş, son sözlerini kavramaya

Detaylı

SINAV YAKLAŞIRKEN MOTİVASYON VE KAYGI

SINAV YAKLAŞIRKEN MOTİVASYON VE KAYGI SINAV YAKLAŞIRKEN MOTİVASYON VE KAYGI Sınava yaklaşık bir ay kala yapılacak en önemli şeylerin başında kaygımızı kontrol altında tutmak ve kalan zamanı ihtiyaçlarımız doğrultusunda değerlendirmek gelmektedir.

Detaylı

VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ

VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ NASIL ÇALIŞILIR? NASIL BAŞARILI OLUNUR? NEDEN BAŞARISIZ OLDUM? Sadece,ilgimi çeken gelen konulara çalıştım Dersten derse konudan konuya atladım. Zaman zaman hayale dalıp

Detaylı

xxxxxxx ÖĞRENME RİSK FAKTÖRLERİ RAPORU

xxxxxxx ÖĞRENME RİSK FAKTÖRLERİ RAPORU xxxxxxx ÖĞRENME RİSK FAKTÖRLERİ RAPORU Test, Yrd. Doç. Dr. Oktay Aydın tarafından geliştirilmiştir. Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve kullanılamaz. OKUL EV VE AİLE KİŞİSEL ÖĞRENME

Detaylı

TANIM. Aşağıdaki gelişim alanlarının bir kaçında ağır ve yaygın yetersizlik ile karekterize edilir;

TANIM. Aşağıdaki gelişim alanlarının bir kaçında ağır ve yaygın yetersizlik ile karekterize edilir; OTİZM TANIM Aşağıdaki gelişim alanlarının bir kaçında ağır ve yaygın yetersizlik ile karekterize edilir; Sosyal etkileşim becerileri, İletişim becerileri Basma kalıp ilgiler, aktiviteler ya da davranışların

Detaylı

SINAV ÖNCESİ SON 1 AY

SINAV ÖNCESİ SON 1 AY SINAV ÖNCESİ SON 1 AY Sık sık deneme sınavlarına katılın. Son 5 yılda çıkmış soruları çözün. Hatırlamakta güçlük çektiğiniz konuları tekrar edin. Ders aralarında düzenli olarak 10-15 dk. bedensel egzersizlere

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT

ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT Ekim 2016 Anahtarların kenarından kalemle çizdik ve anahtarların şeklini çıkardık. Her anahtarın girinti ve çıkıntılarının farklı olduğunu gördük. Aile bireylerimizi

Detaylı

Etkinlik Listesi BÖLÜM II İLİŞKİLENDİRME AŞAMASI 67

Etkinlik Listesi BÖLÜM II İLİŞKİLENDİRME AŞAMASI 67 İçindekiler Etkinlik Listesi Önsöz XII XIV BÖLÜM I GİRİŞ 1 1. Danışmanlık ve yardım nedir? 3 Bölüm sonuçları 3 Danışmanlık, psikoterapi ve yardım 4 Danışmanlık nedir? 9 Yaşam becerileri danışmanlığı yaklaşımı

Detaylı