EVRENSEL BOLLUK ENERJİ GÜÇLENDİRMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EVRENSEL BOLLUK ENERJİ GÜÇLENDİRMESİ"

Transkript

1 EVRENSEL BOLLUK ENERJİ GÜÇLENDİRMESİ Bizler hep daha fazla para, daha fazla zenginlik, refah, sevgi v.b. çekmek için çalışıyoruz. Bunun için afirmasyonu, olumlu düşünmeyi, dua, hipnoz ve görselleştirmeyi deneriz. Hiç bir şey işe yaramaz ve biz neden yaramadığını anlayamayız. Bir şeylerin yanlış olduğunu hissederiz. Bir şeyler bizim refah ve para konusunda başarıya ulaşmamızı engelliyor gibi görünür. Bir şeyler bolluk ve refahı çekmemizi engelliyor gibi görünür. Problem, bizim manevi ve metafiziksel bedenimizdeki titreşimlerin, öfke, muhtaçlık, kıskançlık, hak etmediğimiz düşüncesi, korku ve hayal kırıklığı ile bastırılmış olmasıdır. Bu negatif duygular bolluğu ve bol paranın kaynağını çekmek için ihtiyacımız olan pozitif enerji akışını engelleyebilir. Eğer bu negatif duygular enerji bedenimizdeyse, onlar orada değilmiş gibi dilekte bulunamayız. Evrensel bolluk enerji güçlendirmesi sizin ruhsal enerji ve frekansınızdaki negatif duyguları ve oluşmuş tıkanıkları dönüştürür ve bunların olumlu etkisini güçlendirir. Bu enerji güçlendirmesi bolluk içinde yaşayarak ilerleyebilmemizi sağlar.

2 AKTİVASYON Her sabah ruhsal bolluk enerjinizi aktive ederek yüksek benliğiniz ile olan bağlantınızı ve ruhsal bolluk enerjinizi güçlendirebilirsiniz. 1. Sabah kalktığınızda kendinize rahat olduğunuz konforlu bir pozisyonda biraz zaman ayırın. 2. Zihninizden: Yüksek benliğimden şimdi evrensel bolluk enerjimi aktive etmesini istiyorum.teşekkür ederim deyin. 3. Bu işlem yaklaşık olarak 5 dakika boyunca çalışacaktır. A. UYUMLAMAYI NASIL ALACAKSINIZ: UYUMLAMA: 1. Rahat ve konforlu olabileceğiniz bir pozisyonda olun, fakat her zaman omurganızın düz durmasına dikkat edin. Gene de ben size meditasyon pozisyonunda oturmanızı öneririm. Gözlerinizi kapatarak derin ve yavaş nefes alın. 2. Zihinsel olarak; yüksek benliğinize şimdi..dan (öğretmeninizin adını söylemeniz gerekiyor.) evrensel bolluk enerjisi güçlendirmesini almak istediğinizi söyleyin. HASAN MAKAM ARACILIĞI İLE EVRENSEL BOLLUK ENERJİSİ GÜÇLENDİRME UYUMLAMASINI SEVGİYLE ALMAYI KABUL EDİYORUM 3. Yaklaşık olarak 15dakikalık bir meditasyon yapın.

3 EVRENSEL BOLLUK TEMİZLEME IŞINI ÖNKOŞUL: EVRENSEL BOLLUK ENERJİ GÜÇLENDİRMESİ Evrensel bolluk temizleme ışını, bollukla ilgili herhangi bir tıkanıklık ya da sınırlamada basit ve eşsiz etkisi olan bir temizleme sistemidir. Evrensel bolluk temizleme ışını ; bu temizliği şu enerjileri kullanarak yapar: 1. İYİ HUYLU BOLLUK ENERJİSİ : Bu süreçte enerji alanındaki ve hafızadaki tüm tanımlanmış tüm negatif kodlar temizlenir. Işın, iyi huylu bir enerji yaratabilmek için tanrı inancınızı güçlendirerek hızlı bir tezahür sağlayarak enerjiyi kullanmanızı sağlar. 2. BİLİNÇLİ BOLLUK ENERJİSİ : Sevgi, sağlık, canlılık, sizi onurlandıran ilişkiler, zenginlik, refah veya kendinizi kabul için arzuladığınız her şeyi oluşturmak ve berekete izin vermek için gerekli olan tüm blokajları temizler. 3. TEZAHÜRÜN YARATILIŞ ENERJİSİ : Netlik, odaklanma ve bilinçli seçimler yapabilmemize engel olan blokajları temizler.

4 -Kendi kendini temizleme: A. GENEL TEMİZLİK IŞINI TEKNİĞİ: TEMİZLEME IŞINI İLE ÇALIŞMA: Genel temizlik tekniğini uyguladığınız zaman 3 enerji formunu kullanılır. ( iyi huylu bolluk enerjisi, bilinçli bolluk enerjisi, tezahürün oluşturulması enerjisi ) 1. Meditasyon pozisyonunda oturun ve avuçlarınızı göğsünüze koyun. ( bir el kalğ çakrada diğeri solar pleksusta ) 2. Evresel bolluk temizlik ışınının adını anın ve düşünün. 3. Bu süreç yaklaşık olarak 7-10 dakika arasında çalışacaktır. B. ÖZEL TEMİZLEME IŞINI TEKNİĞİ: Özel amacınızda en iyi ve en güzel sonucu almak için amacınıza en uygun olan enerji bu üç enerji formundan birini kullanmalısınız. ( Lütfen enerji formları açıklamalarını tekrar okuyun.) 1. Meditasyon pozisyonunda oturun ve avuçlarınızı göğsünüze koyun. 2. Hangi enerji formunu kullanmak istiyorsanız adını anın ve onu düşünün. 3. Bu süreç yaklaşık olarak 7-10 dakika arasında çalışacaktır.

5 -BAŞKALARINI TEMİZLEME: Başkalarını temizlemek için tıpkı kendi kendini temizleme de olduğu gibi tüm teknikleri kullanabilirsiniz. (Genel ya da özel temizleme ışını) 1. Avuçlarınızı hastanın omuzlarına koyun. 2. Düşünün : eğer genel tekniği kullanıyorsanız; ( ''Evrensel Bolluk Temizleme Işını nı anın. Ya da hangi özel temizleme tekniğini kullanmak istiyorsanız onun adını anın.) 3. Bu süreç yaklaşık olarak 7-10 dakika arasında çalışacaktır. A. UYUMLAMAYI NASIL ALACAKSINIZ UYUMLAMA: 1. Rahat ve konforlu olabileceğiniz bir pozisyonda olun, Fakat her zaman omurganızın düz durmasına dikkat edin. Gene de ben size meditasyon pozisyonunda oturmanızı öneririm. Gözlerinizi kapatarak derin ve yavaş nefes alın. 2. Zihinsel olarak; yüksek benliğinize şimdi..dan (öğretmeninizin adını söylemeniz gerekiyor.) evrensel bolluk temizleme ışınını almak istediğinizi söyleyin. Teşekkür Edin. HASAN MAKAM KANALI İLE EVRENSEL BOLLUK TEMİZLEME IŞINI UYUMLAMASINI EN YÜKSEK HAYRIMA SEVGİYLE ALMAYI KABUL EDİYORUM.Teşekkür ederim. 3. Yaklaşık olarak 15 dakikalık bir meditasyon yapın.

6 EVRENSEL BOLLUK ŞİFA IŞINI ÖNKOŞUL:EVRENSEL BOLLUK TEMİZLEME IŞINI Evrensel Bolluk Şifa Işını ; eşsiz bir şifa formunda, basit ve etkili bir şifa sistemidir. Bu şifa sistemi, kendimizdeki ve başkalarındaki sorunları iyileştirmek için çok güçlü bir şekilde çalışır. Bu da hayatımızdaki umutsuzluğu kaldıracak ve inançlarımızda faydalı olacaktır. Evrensel Bolluk Şifa Işını; bunu şifayı şu enerjileri kullanarak yapar: 1. SONSUZ BOLLUK ENERJİSİ: Bizi; neşe, bolluk ve refahı önleyen temel yanılgılardan korumada etkili olan eşsiz bir şifa formudur. 2. DNA BOLLUK ENERJİSİ: Sahip olduğumuz sağlıksız inançları ve bolluğu engelleyen inançları temizlemek için çalışan harika bir enerji formudur. 3. ÇEKİRDEK İNANÇ (SOUL CORE) BOLLUK ENERJİSİ: Bolluk enerjisine erişmemize engel olan herhangi bir zihinsel engeli kaldırarak, motivasyonumuzu arttırarak, bolluğa ulaşmamızı sağlayan güçlü bir şifa enerjisidir.

7 ŞİFA IŞINIYLA ÇALIŞMA: KENDİ KENDİNE TEDAVİ: A. GENEL ŞİFA IŞINI TEKNİĞİ: Genel Şifa Işını Tekniğini uyguladığınız zaman 3 enerji formunu kullanırsınız. (Sonsuz bolluk enerjisi, DNA bolluk enerjisi, Çekirdek İnanç Bolluk enerjisi). 1. Meditasyon pozisyonunda oturun ve avuçlarınızı göğsünüze koyun. 2. Evrensel Bolluk Şifa Işınının adını anın ve düşünün. 3.Bu süreç yaklaşık olarak 7-10 dakika arasında çalışacaktır. B. ÖZEL ŞİFA IŞINI TEKNİĞİ: Özel amacınızda en iyi ve en güzel sonucu almak için amacınıza en uygun olan enerji formlarından birini kullanmalısınız. (Lütfen enerji formları açıklamalarını tekrar okuyun.) 1. Meditasyon pozisyonunda oturun ve avuçlarınızı göğsünüze koyun. 2. Hangi enerji formunu kullanmak istiyorsanız onun adını anın ve düşünün. 3. Bu süreç yaklaşık olarak dakika arasında çalışacaktır. BAŞKALARINI ŞİFALANDIRMA: Başkalarını şifalandırmak için tıpkı kendi kendini şifalandırma da olduğu gibi tüm teknikleri kullanabilirsiniz.(genel ya da özel şifa ışını) 1. Avuçlarınızı hastanın omuzlarına koyun. 2. Düşünün: eğer genel tekniği kullanıyorsanız; ( 'Evrensel Bolluk Şifa Işını nı anın. Ya da hangi özel şifa tekniğini kullanmak istiyorsanız onun adını anın.) 3. Bu süreç yaklaşık olarak dakika arasında çalışacaktır.

8 UYUMLAMA: A. UYUMLAMAYI NASIL ALACAKSINIZ 1. Rahat ve konforlu olabileceğiniz bir pozisyonda olun, Fakat her zaman omurganızın düz durmasına dikkat edin. Gene de ben size meditasyon pozisyonunda oturmanızı öneririm. Gözlerinizi kapatarak derin ve yavaş nefes alın. 2. Zihinsel olarak; yüksek benliğinize şimdi..dan (öğretmeninizin adını söylemeniz gerekiyor.) evrensel bolluk şifa ışınını almak istediğinizi söyleyin. Teşekkür Edin. HASAN MAKAM KANALI İLE EVRENSEL BOLLUK ŞİFA IŞINI UYUMLAMASINI EN YÜKSEK HAYRIMA SEVGİYLE ALMAYI KABUL EDİYORUM.Teşekkür ederim. 3. Yaklaşık olarak 20 dakikalık bir meditasyon yapın.

9 EVRENSEL BOLLUK TEZAHÜR IŞINI ÖNKOŞUL:EVRENSEL BOLLUK ŞİFA IŞINI Evrensel bolluk tezahür ışını hayatınızın içinde olmasını,tezahür etmesini arzu ettiğiniz şeyler için çok iyi çalışan bir enerji şeklidir.bu ışın tezahür etme gücünüzü ve ondan daha fazla fayda sağlamanızı keşfetmenizi sağlayacaktır. Evrensel Bolluk Tezahür Işını; bu şifayı şu enerjileri kullanarak yapar: 1.TEZAHÜR: Gerçekleştirmek istediğiniz arzu ve tutkularınız için çok iyi çalışır. 2.REFAH: Refah blokajlarını temizleme sürecini etkinleştirmek için Tanrı inancını oluşturarak Refah gücünüzü aktive eder ve başarı tohumlarının temellerini atar. 3. MİNNETTARLIK: Evrenin mucizelerine sizi açar.

10 TEZAHÜR IŞINIYLA ÇALIŞMA: A. TEZAHÜR ENERJİ FORMU İLE ÇALIŞMA: 1. Rahat edebileceğiniz fakat omurganızın düz olacağı bir pozisyonda oturun. 2. Tezahür ettirmek istediğiniz konuyu düşünün. 3. Bu süreç yaklaşık olarak 10 dakika çalışacaktır. B. REFAH VE MİNNETTARLIK ENERJİ FORMU İLE ÇALIŞMA: 1. Rahat ve konforlu hissedeceğiniz meditasyon pozisyonunda oturun. 2. Refah/Minnettarlık ı düşünün. 3. Bu süreç yaklaşık olarak 10 dakika çalışacaktır. UYUMLAMA: A. UYUMLAMAYI NASIL ALACAKSINIZ 1. Rahat ve konforlu olabileceğiniz bir pozisyonda olun, Fakat her zaman omurganızın düz durmasına dikkat edin. Gene de ben size meditasyon pozisyonunda oturmanızı öneririm. Gözlerinizi kapatarak derin ve yavaş nefes alın. 2. Zihinsel olarak; yüksek benliğinize şimdi..dan (öğretmeninizin adını söylemeniz gerekiyor.) Evrensel Bolluk Tezahür Işını'nı almak istediğinizi söyleyin. Teşekkür Edin. HASAN MAKAM KANALI İLE EVRENSEL BOLLUK TEZAHÜR IŞINI UYUMLAMASINI EN YÜKSEK HAYRIMA SEVGİYLE ALMAYA NİYET EDİYORUM.Teşekkür ederim. 3. Yaklaşık olarak 20 dakikalık bir meditasyon yapın.

11 EVRENSEL BOLLUK BİLGELİK IŞINI ÖNKOŞUL: EVRENSEL BOLLUK TEZAHÜR IŞINI Evrensel bolluk bilgelik ışını, bereketi pozitif enerjilerle destekleyerek anlayışımızı-algımızı açmak için çalışır. Böylece iş hayatımızda ve etrafımızda gelişen tüm fırsatları fark edebiliriz. Evrensel bereket bilgelik ışını aynı zamanda herhangi bir konuda bilmediğiniz yeni bir yanınızı zerafet ve kolaylıkla Tanrı/Yaratıcı'nın enerjisine hizalar. Kendinizi daha hafif, neşeli ve durumdaki kolaylığı anlar bir şekilde hissedeceksiniz. İstediğiniz her konuda daha açık-net olabileceksiniz. (Ne istediğiniz hakkında daha net olabileceksiniz) Bu ışın bilinçaltınızda çalışarak zihninizi baştan programlamak için çalışır.

12 BİLGELİK IŞINI MEDİTASYONU: 1. Sandalyede ya da meditasyon taburesinde belinizi destekleyecek bir şekilde oturun. Ayaklarınız yere basacak şekilde ve avuç içleriniz yere bakacak şekilde durun. Uzanmanız tavsiye edilmez. 2.Gözünüzü hafifçe açarak -hafif aralayarak- ufak bir dokunuşla önünüzdeki zemine odaklanmış bir şekilde başlamak iyi bir fikir olacaktır. Biz hala vücudumuzun içindeyken ve fiziksel dünyaya topraklanarak bağlı iken vücudumuzun dışına çıkma deneyimini arıyoruz. Ayaklarımız yere basıyor, avuç içlerimiz yere bakıyor ve bedenimiz dik bir pozisyonla destekliyor bunu. Sözlerim sadece sizin uygun gördüğünüz şekilde değişimi başlatmak için size yol gösterecektir, rehberlik edecektir. Bakış açılarımız ve deneyimlerimiz birbirinden farklı olduğundan birisi için ideal olan diğeri için uygun olmayabilir. Bu noktada aslında; Senin için neyin daha iyi ve uygun olduğunu, dinlediklerinden ve benim tecrübelerimden önerdiklerinden yola çıkarak kendi benzersiz çalışmanı oluşturmak için, tüm bu versiyonları tecrübe ederek kendi çalışmalarını oluşturabileceksin. UYUMLAMA: A. UYUMLAMAYI NASIL ALACAKSINIZ 1. Rahat ve konforlu olabileceğiniz bir pozisyonda olun, Fakat her zaman omurganızın düz durmasına dikkat edin. Gene de ben size meditasyon pozisyonunda oturmanızı öneririm. Gözlerinizi kapatarak derin ve yavaş nefes alın. 2. Zihinsel olarak; yüksek benliğinize şimdi..dan (öğretmeninizin adını söylemeniz gerekiyor.) Evrensel Bolluk Bilgelik Işını'nı almak istediğinizi söyleyin. Teşekkür Edin. HASAN MAKAM KANALI İLE EVRENSEL BOLLUK BİLGELİK IŞINI UYUMLAMASINI EN YÜKSEK HAYRIMA SEVGİYLE ALMAYA NİYET EDİYORUM.Teşekkür ederim. 3. Yaklaşık olarak 20 dakikalık bir meditasyon yapın. Koşulsuz Sevgi ve Dualarımla.. Hasan Makam Reiki Grandmaster&Teacher

SEVGİ IŞINI. (LOVE LİGHT) Ders Notları

SEVGİ IŞINI. (LOVE LİGHT) Ders Notları SEVGİ IŞINI (LOVE LİGHT) Ders Notları Sevgi Işını Özel bir sevgi frekansıdır. Bu enerjinin kullanımı Reiki kullanımına benzer. Sevgi Işını ile yaptığınız enerji araçları özellikle suyu şarj etmek için

Detaylı

Yin ve Yang (dişi-erkek enerji) Dengeleme Yoga ve Meditasyonu

Yin ve Yang (dişi-erkek enerji) Dengeleme Yoga ve Meditasyonu 1 Yin ve Yang (dişi-erkek enerji) Dengeleme Yoga ve Meditasyonu Hepimiz dişi ve erkek enerjilerin birlikteliğinden oluşuyoruz. Onların arasındaki denge, dolaylı olarak fiziksel ve ruhsal sağlığımızı, huzurumuzu

Detaylı

Sınav Destek Semineri. Egzersiz. Rahatlama Çalışmaları-2. Engin KUYUCU. İnsan Kaynakları Uzmanı

Sınav Destek Semineri. Egzersiz. Rahatlama Çalışmaları-2. Engin KUYUCU. İnsan Kaynakları Uzmanı Sınav Destek Semineri Egzersiz & Rahatlama Çalışmaları-2 Engin KUYUCU İnsan Kaynakları Uzmanı 0 535 828 17 93 www.enginkuyucu.com Sınav Destek Semineri Meridyen Enerjisini Aktive Etmek Qi Gong Egzersizi

Detaylı

Artık başkalarının mali başarılarımı desteklemelerine izin veriyorum. Benim refahımın, mali başarımla bir ilişkisi yok.

Artık başkalarının mali başarılarımı desteklemelerine izin veriyorum. Benim refahımın, mali başarımla bir ilişkisi yok. Bolluk ve zenginlik içinde yaşamayı hak ediyorum. Hem para kazanıp hem de kendimi eğlendirmeyi hak ediyorum. Ebedi varlık ve ebedi bilince olan kişisel bağım bana büyük bir servet sağlayacak kadar kuvvetli.

Detaylı

www.horizonreiki.com GMA

www.horizonreiki.com GMA Yasal Uyarı Gereği : Telif Haklarını Koruma Yasası gereği bu sistemin Orijinal Kurs Notları değiştirilememektedir. Bu nedenle, Elinizdeki Ders Notları, İngilizce orjinalinin birebir çevirisi olduğunu iddia

Detaylı

Theta Healing sistemi ile ilgili merak edilenleri bilinçaltı terapisti, eğitmeni ve astrolog Meltem İntepeler'e sorduk.

Theta Healing sistemi ile ilgili merak edilenleri bilinçaltı terapisti, eğitmeni ve astrolog Meltem İntepeler'e sorduk. Theta Healing sistemi ile ilgili merak edilenleri bilinçaltı terapisti, eğitmeni ve astrolog Meltem İntepeler'e sorduk. Theta Healing Nedir? Theta Healing, hayatımızda mucize değişimler yaratan,derin meditasyon

Detaylı

ALT EKSTREMİTE SET 1 ( germe egzersizleri)

ALT EKSTREMİTE SET 1 ( germe egzersizleri) ALT EKSTREMİTE SET 1 ( germe egzersizleri) 1. Doğru postür Ayaklar omuz genişliğinde açık, dizler hafif bükük, pelvis arkada, omurga düz, omuzlar dışarıda baş yukarıda dik olarak ayakta dur 2. Abdominal

Detaylı

www.horizonreiki.com GMA

www.horizonreiki.com GMA Yasal Uyarı Gereği : Telif Haklarını Koruma Yasası gereği bu sistemin Orijinal Kurs Notları değiştirilememektedir. Bu nedenle, Elinizdeki Ders Notları, İngilizce orjinalinin birebir çevirisi olduğunu iddia

Detaylı

EFT ile POZİTİF HAYAT EĞİTİMİ EFT NEDİR?

EFT ile POZİTİF HAYAT EĞİTİMİ EFT NEDİR? SELDA TÜRKMEN le EFT ile POZİTİF HAYAT EĞİTİMİ EFT NEDİR? EFT, orijinal İngilizce isminin baş harflerinin kısaltmasıdır; "Emotional Freedom Techniques". İnsanda huzursuzluk yaratan bütün kötü duygulardan

Detaylı

NİYETLER KİTABI. Sevgilerimle. Berna Özcan Demir. www.reikiturk.com info@reikiturk.com

NİYETLER KİTABI. Sevgilerimle. Berna Özcan Demir. www.reikiturk.com info@reikiturk.com NİYETLER KİTABI Bu e- kitap Berna Özcan Demir tarafından hazırlanmıştır ve tüm yasal hakları www.reikiturk.com a aittir. Kopyalamak, üzerinde değişiklik yapmak veya ticari olarak kullanmak yasaktır. Üzerinde

Detaylı

Yoga. Beden Ruh ile Bulufluyor

Yoga. Beden Ruh ile Bulufluyor Beden Ruh ile Bulufluyor Düzenli bir flekilde Yoga Hareketleri (Asanalar) yapan bir insan sadece her bir kas n esnetip güçlendirmekle kalmaz ayn zamanda daha iyi uyur metabolizmas n gelifltirir ve ideal

Detaylı

Kundalini Reiki Ders Notları

Kundalini Reiki Ders Notları Kundalini Reiki Ders Notları 1 2 3. seviyeler Ole Gabrielsen ve Stephen Lovering in İngilizce orijinal ders notlarından Türkçeye çevrilmiştir. KUNDALİNİ REİKİ DERS NOTLARI İçindekiler Tanım Sayfa No. İçindekiler

Detaylı

Düşüncenin gücü ile istediğimiz şeylere sahip olabiliriz.

Düşüncenin gücü ile istediğimiz şeylere sahip olabiliriz. Düşüncenin gücü ile istediğimiz şeylere sahip olabiliriz. Düşünce çok etkili bir güçtür. Eğer kişiler her günkü düşünce kalıplarını kontrol etmek için çaba harcamazlarsa yaşamlarında olumsuz birçok olay

Detaylı

a) Gerinme: Sırtüstü yatar pozisyonda, eller yana açık, bacaklar düz iken bacakları aşağıya, kolları yanlara doğru iyice uzatmaya çalışın.

a) Gerinme: Sırtüstü yatar pozisyonda, eller yana açık, bacaklar düz iken bacakları aşağıya, kolları yanlara doğru iyice uzatmaya çalışın. BEL EGZERSİZLERİ 1) GERME HAREKETLERİ: a) Gerinme: Sırtüstü yatar pozisyonda, eller yana açık, bacaklar düz iken bacakları aşağıya, kolları yanlara doğru iyice uzatmaya çalışın. Aynı pozisyonda, kollan

Detaylı

İŞYERİ EGZERSİZLERİ. Hazırlayan: Uzman Fizyoterapist Meral HAZIR

İŞYERİ EGZERSİZLERİ. Hazırlayan: Uzman Fizyoterapist Meral HAZIR İŞYERİ EGZERSİZLERİ Hazırlayan: Uzman Fizyoterapist Meral HAZIR EGZERSİZLERİ Günümüzde, özellikle endüstriyel toplumlarda aktif olmayan yaşam şekli, ergonomik olmayan çalışma koşulları ve İŞYERİEGZERSİZLERİ

Detaylı

Obsidyen ile sağlıklı kalın. OBSİDYEN TAŞI NEDİR?

Obsidyen ile sağlıklı kalın. OBSİDYEN TAŞI NEDİR? HAKKIMIZDA Makro Grup A.Ş. bünyesinde yer alan Obsidyen Maden ve Mermercilik LTD. ŞTİ., 2002 yılında madencilik, değerli ve yarı değerli taş işleme alanlarında faaliyet göstermek üzere İstanbul da kurulmuştur.

Detaylı

Core. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Core. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Core Kullanım ve Montaj Kılavuzu Sağlık ve konfor bir arada Core, ayarlanabilir sırt yüksekliği ile farklı vücut ölçülerine sahip bireylere sağlıklı bir șekilde uyum sağlar. Core, Pro-Support ve Dyna-Support

Detaylı

Sağlıklı Bilgisayar Kullanımı

Sağlıklı Bilgisayar Kullanımı BİLGİSAYAR NEDİR? Sağlıklı Bilgisayar Kullanımı ŞEYDA BETÜL KÖSE UFUK TAŞDURMAZLI 1 www.bilgisayarnedir.net 2 Sağlıklı Bilgisayar Kullanımı Sağlıklı Bilgisayar Kullanımı Klavye veya fare kullanımı ciddi

Detaylı

DİLEKLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRİN SEMİNER NOTLARI

DİLEKLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRİN SEMİNER NOTLARI DİLEKLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRİN SEMİNER NOTLARI Bu notlar 18.12.2016 tarihinde uzaktan reikiturk.com üyelerine Berna Özcan Demir tarafından verilen seminerin notlarıdır. Katılımcıların öğrendikleri bilgileri

Detaylı

USUİ REİKİ. Koşulsuz Sevgi. http://www.kosulsuz-sevgi.com/egitimler/usui-reiki/

USUİ REİKİ. Koşulsuz Sevgi. http://www.kosulsuz-sevgi.com/egitimler/usui-reiki/ USUİ REİKİ http://www.kosulsuz-sevgi.com/egitimler/usui-reiki/ USUİ REİKİ Ellerle şifa verme sanatı çok eskidir. İnsanlar bunu zamanın başlangıcından beri yapıyor. Hasta olan veya yaralanmış bir insanın

Detaylı

Uneo Koleksiyonu. Tasarım Martin Ballendat

Uneo Koleksiyonu. Tasarım Martin Ballendat Uneo Koleksiyonu Tasarım Martin Ballendat Ağırlığınıza otomatik uyum sağlayan en iyi performans koltuklarından biri. Uneo, ağırlığınıza uyum sağlamanın yanı sıra vücut ölçülerinize göre ayarlayabileceğiniz,

Detaylı

Breeze. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Breeze. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Breeze Kullanım ve Montaj Kılavuzu Yeni çalıșma trendlerinin akıllı koltuğu Breeze, çalıșma hayatında değișken kullanıcı ihtiyaçlarına yenilikçi formu ve teknolojisi ile akılcı çözümler sunar. Breeze,

Detaylı

Me Too Koleksiyonu. Tasarım Nurus D Lab

Me Too Koleksiyonu. Tasarım Nurus D Lab Me Too Koleksiyonu Tasarım Nurus D Lab Dünyanın en iyi kişisel koltuklarından biri. İnsan anatomisi uzun süre oturmaya uygun olmasa da hayatımızın en az 15 yılını oturarak geçiyoruz. Bu sürecin sağlığımız

Detaylı

Ağustos 2011: Sizler Cesur Ruhlarsınız

Ağustos 2011: Sizler Cesur Ruhlarsınız Ağustos 2011: Sizler Cesur Ruhlarsınız http://www.kosulsuz-sevgi.com/kanal-mesajlari/bm-mikail-ronna-herman/2011-mesa jlari-bm-mikail-ronna-herman/agustos-2011-sizler-cesur-ruhlarsiniz/ Başmelek Mikail

Detaylı

BB010 Domino Kanguru Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz.

BB010 Domino Kanguru Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. BB010 Domino Kanguru Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Kangurunun

Detaylı

Özgüven Nedir? Özgüven Eksikliği Nedir?

Özgüven Nedir? Özgüven Eksikliği Nedir? Özgüven Nedir? Özgüven; kendimiz ve yeteneklerimiz hakkında pozitif ve gerçekçi bir anlayışa sahip olduğumuz anlamına gelmektedir. Diğer taraftan, özgüven eksikliği ise; kendinden şüphe duymak, pasiflik,

Detaylı

Ankilozan Spondilit hastaları için Günlük egzersiz programı

Ankilozan Spondilit hastaları için Günlük egzersiz programı Ankilozan Spondilit hastaları için Günlük egzersiz programı Egzersiz 1 Yer Egzersizleri Yere sırtüstü uzanın. Dizlerinizi ayak tabanlarınız yere tam basacak şekilde bitişik olarak bükün. Kalçanızı mümkün

Detaylı

Uzaktan Uyumlanmaya Hazırlık

Uzaktan Uyumlanmaya Hazırlık Uzaktan Uyumlanmaya Hazırlık Uzaktan uyumlama enerjileri, sizinle ortak belirlenmiş saat ve günlerde gönderilmektedir. Eğer ki planlanan gün ve saatte hazır bulunamadıysanız endişelenmeyin. Uyumlama enerjileri

Detaylı

Dişi Güç Shakti. Hana Nahas ve Jedami Wulf Dietzel tarafından düzenlenmiştir.

Dişi Güç Shakti. Hana Nahas ve Jedami Wulf Dietzel tarafından düzenlenmiştir. Dişi Güç Shakti Hana Nahas ve Jedami Wulf Dietzel tarafından düzenlenmiştir. Tarihsel olarak, erkek ve kadın arasında bir sapma ortaya çıkmış, bu da bir yabancılaşmaya neden olmuştur. Erkekler ve kadınlar

Detaylı

REİKİ 2.AŞAMA 3.BÖLÜM

REİKİ 2.AŞAMA 3.BÖLÜM REİKİ 2.AŞAMA 3.BÖLÜM 2 Reiki nin 2. aşaması; olumsuz zihinsel kalıpların ve duygusal süreçlerin şifa bulması için gereken bilgiyi ve çalışmaları, ayrıca amaca göre Reiki enerjisini yönlendirmeye yarayan

Detaylı

SAHİP OLDUKLARIMIZI KORUMANIN 4 RUHSAL ADIMI

SAHİP OLDUKLARIMIZI KORUMANIN 4 RUHSAL ADIMI 1 KORUMANIN 4 RUHSAL Çoğu insan nasıl dua edeceğini bilemez. Bu yüzden size yardımcı olabilecek örnek bir dua metni hazırladım. Bu duayı sesli olarak okuyabilir ya da içinizden geldiği gibi dua edebilirsiniz.

Detaylı

ENSAR VAKFI EĞİTİM PLATFORMU (EVEP) SEMİNER ATÖLYESİ ITESTPLUS EĞİTİM PLATFORMU - IT+# !!!!!!!!!!! TEOG - YGS-LYS NEDİR?GS-LYS Nedİr?

ENSAR VAKFI EĞİTİM PLATFORMU (EVEP) SEMİNER ATÖLYESİ ITESTPLUS EĞİTİM PLATFORMU - IT+# !!!!!!!!!!! TEOG - YGS-LYS NEDİR?GS-LYS Nedİr? TEOG - YGS-LYS NEDİR?GS-LYS Nedİr? TEOG & YGS- LYS Dedikleri Bu seminerimizle TEOG & YGS- LYS sisteminde yapılan son değişiklikleri sizlere aktarıyoruz. Örneğin, A) Sınava toplam kaç başvurunun olduğu,

Detaylı

Kundalini Reiki Eğitim Dökümanı. İlknur Melike TAŞCI Kundalini Reiki Master & Öğretmeni

Kundalini Reiki Eğitim Dökümanı. İlknur Melike TAŞCI Kundalini Reiki Master & Öğretmeni Eğitim Dökümanı Rev: 01 Mart 2008 İçindekiler İçindekiler... 2 KUNDALİNİ NEDİR?... 3 Enerji bedenimiz nedir? Ne işe yayar?... 3 Kundalini eğitimi 3 aşamada verilir.... 5 Kundalini 1. Aşama... 5 Kundalini

Detaylı

Me Too. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Me Too. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Me Too Kullanım ve Montaj Kılavuzu Her açıdan mükemmel Me Too, bedeni mükemmel șekilde tamamlar ve çalıșma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan

Detaylı

REİKİ ile MEDİTASYON

REİKİ ile MEDİTASYON REİKİ ile MEDİTASYON 6.BÖLÜM 2 Reiki, bütün meditasyon ve rahatlama teknikleriyle birlikte kullanılabilir. Meditasyonla birlikte kullanıldığında kişiye sağladığı faydaları daha da artırır, zenginleştirir.

Detaylı

SAĞLIK SORUNLARI ve REİKİ UYGULAMALARI

SAĞLIK SORUNLARI ve REİKİ UYGULAMALARI SAĞLIK SORUNLARI ve REİKİ UYGULAMALARI 7.BÖLÜM 2 SAĞLIK SORUNLARININ NEDENLERİ ve HASTALIĞIN TANIMI Hastalık, akışı engellenmiş bir enerji tıkanıklığıdır. Kişinin kendisindeki enerji dengesizliğinin dışa

Detaylı

International LightWorkerS

International LightWorkerS International LightWorkerS Işık Miktarını Sürdürme Işınları LightWorker Serileri Kanallık & manuel; Rev. Dr. Mariah Windsong Düzenleme; Rev. Dr. Jens Søeborg http://lw-kosulsuzsevgi.ning.com 1 / 8 Işık

Detaylı

3. Zihinden atamadığınız tekrarlayan, hoşa gitmeyen düşünceler. 7. Herhangi bir kimsenin düşüncelerinizi kontrol edebileceği fikri

3. Zihinden atamadığınız tekrarlayan, hoşa gitmeyen düşünceler. 7. Herhangi bir kimsenin düşüncelerinizi kontrol edebileceği fikri 1 Aşağıda zaman zaman herkeste olabilecek yakınmaların ve sorunların bir listesi vardır. Lütfen her birini dikkatle okuyunuz. Sonra bu durumun bu gün de dâhil olmak üzere son üç ay içerisinde sizi ne ölçüde

Detaylı

Walkmaxx le attığınız her adımla, hafif bir şekilde öne ve arkaya doğru salındığınızı hissedeceksiniz.

Walkmaxx le attığınız her adımla, hafif bir şekilde öne ve arkaya doğru salındığınızı hissedeceksiniz. Kasları çalıştırmak ve sırt bölgesindeki ağrıları engellemek için Walkmaxx Yürüyüş ve Fitness Ayakkabıları Günümüzün büyük kısmında ayakkabı kullanırız. Peki, kullandığımız ayakkabıların kaslarımızı güçlendirmesi,

Detaylı

BİZ, MELEKLER - DRUNVALO

BİZ, MELEKLER - DRUNVALO BİZ, MELEKLER - DRUNVALO http://www.kosulsuz-sevgi.com/ruhu-yukselten-yazilar/biz-melekler-drunvalo-2/ Drunvalo Melchizedek En azından, Sümer de 6000 yıl önce uygarlık başladığından beri, melekler insan

Detaylı

D Chair. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

D Chair. Kullanım ve Montaj Kılavuzu D Chair Kullanım ve Montaj Kılavuzu Genç ve yalın D Chair, dinamik tasarımı ve zengin renk seçenekleri ile keyifli bir çalıșma ortamı sunar. Ayarlanabilir bel desteği ve kolları ile kullanım süresince

Detaylı

MUDRA. Çoğu insan, yogayı lotus. Parmaklarınızın Ucundaki Şifa: Aylin Abla dan Öğütler Aylin Yengin

MUDRA. Çoğu insan, yogayı lotus. Parmaklarınızın Ucundaki Şifa: Aylin Abla dan Öğütler Aylin Yengin Aylin Abla dan Öğütler Aylin Yengin Parmaklarınızın Ucundaki Şifa: MUDRA Parmaklarınızın, vücudunuzun diğer tüm organlarını iyileştirme gücüne sahip olduğunu biliyor muydunuz? Çoğu insan, yogayı lotus

Detaylı

Kryon Güney Afrika. Sevgi Önünüzdeki Yoldur. 11 Ağustos 2004 - Wynberg, Cape Town. David Brown tarafından kanallık edilmiştir.

Kryon Güney Afrika. Sevgi Önünüzdeki Yoldur. 11 Ağustos 2004 - Wynberg, Cape Town. David Brown tarafından kanallık edilmiştir. Kryon Güney Afrika Sevgi Önünüzdeki Yoldur 11 Ağustos 2004 - Wynberg, Cape Town David Brown tarafından kanallık edilmiştir. Selamlar sevgili varlıklar, BEN Manyetik Hizmetten Kryon. Bu gece sizinle birlikte

Detaylı

SAINT GERMAİN ÜÇÜNCÜ ENERJİ YÜKSELTMESİ

SAINT GERMAİN ÜÇÜNCÜ ENERJİ YÜKSELTMESİ SAINT GERMAİN ÜÇÜNCÜ ENERJİ YÜKSELTMESİ http://www.kosulsuz-sevgi.com/guncel-mesajlar/saint-germain-ucuncu-enerji-yukselt mesi/ Natalie Glasson kanalıyla Selamlar, sevgili ışığın yoldaş arayıcıları, ben

Detaylı

Farkındalık sadece içerden açılan bir kapıdır

Farkındalık sadece içerden açılan bir kapıdır Farkındalık sadece içerden açılan bir kapıdır Çalışanlarınızın zorlu gelişim yolculuklarındaki ilk ve en önemli basamağın farkındalık olduğunu artık biliyoruz, ancak nasıl oluyor da o evreye dokunmakta

Detaylı

CHI ( ki ) ENERJI TEKNIKLERI

CHI ( ki ) ENERJI TEKNIKLERI CHI ( ki ) ENERJI TEKNIKLERI Ki nedir? Ki tüm canlı, cansız varlıklarda olan bir enerjidir.ki enerjisi hara yada tan tien denilen bir bölgede depo edilir.hara göbek deliğinden iki inç içeride ve tıpkı

Detaylı

ÜSTAT KUTHUMİ: KENDİNİZİ YÜKSEK BENLİĞİNİZ VASITASIYLA İYİLEŞTİRMEK

ÜSTAT KUTHUMİ: KENDİNİZİ YÜKSEK BENLİĞİNİZ VASITASIYLA İYİLEŞTİRMEK ÜSTAT KUTHUMİ: KENDİNİZİ YÜKSEK BENLİĞİNİZ VASITASIYLA İYİLEŞTİRMEK http://www.kosulsuz-sevgi.com/yeni-eklenen-mesajlar/ustat-kuthumi-kendinizi-yuks ek-benlik-vasitasiyla-iyilestirmek/ YÜKSELMİŞ ÜSTAT

Detaylı

BÜRO ERGONOMİSİ. Bursa Teknik Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü

BÜRO ERGONOMİSİ. Bursa Teknik Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü BÜRO ERGONOMİSİ Bursa Teknik Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü BÜRO ERGONOMİSİ AÇISINDAN NE DURUMDAYIZ? Çalıştığınız büro YETERİNCE büyük mü? Çalıştığınız büro YETERİNCE aydınlık mı?

Detaylı

Core Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg

Core Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg Core Koleksiyonu Tasarım Justus Kolberg Sağlık ve konfor bir arada. Core, uzun süreli çalışmaların sebep olduğu yorgunluğu ve sağlık sorunları riskini azaltan bir performans koltuğudur. Yüksek kalite ve

Detaylı

Adım Adım Başarıya...

Adım Adım Başarıya... Adım Adım Başarıya... Sevgili Gençler, Etkili çalışma yöntemleri ve bunların uygulanması kısa vadede okul başarınızı arttırıcı bir faktördür. Uzun vadede ise yaşamda başarılı bir kişi olmanızı sağlar.

Detaylı

Uneo. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Uneo. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Uneo Kullanım ve Montaj Kılavuzu Sağlıklı oturma alıșkanlığı kazanın Sempatik görüntüsü ve hafifliğinin yanı sıra Uneo, zengin renk ve kumaș yelpazesi ile her ofise yakıșır. İskeleti tek parça halinde

Detaylı

GENEL İLKELER. Yatarken de önce oturun aynı; işlemin tam tersini uygulayın.

GENEL İLKELER. Yatarken de önce oturun aynı; işlemin tam tersini uygulayın. Egzersizler; bel ve omurganın zayıf kaslarını güçlendirir. Mekanik yüklenmeyi azaltarak, hareket kabiliyetini arttırır. Yanlış postürü ve duruşu düzeltir. Ağrıyı azaltır. GENEL İLKELER Egzersizler düzenli

Detaylı

Sınav Destek Semineri. Egzersiz. Rahatlama Çalışmaları-1. Engin KUYUCU. İnsan Kaynakları Uzmanı

Sınav Destek Semineri. Egzersiz. Rahatlama Çalışmaları-1. Engin KUYUCU. İnsan Kaynakları Uzmanı Sınav Destek Semineri Egzersiz & Rahatlama Çalışmaları-1 Engin KUYUCU İnsan Kaynakları Uzmanı 0 535 828 17 93 www.enginkuyucu.com Sınav Destek Semineri Süper Beyin Yogası "Süper Beyin Yoga"sı beyne enerji

Detaylı

Renklerin insan davranışını ve psikolojisini önemli ölçüde etkilediği bugün kesinleşmiştir. Kanada'da bir okulda yapılan deneyde, odaların renk ve

Renklerin insan davranışını ve psikolojisini önemli ölçüde etkilediği bugün kesinleşmiştir. Kanada'da bir okulda yapılan deneyde, odaların renk ve Renklerin insan davranışını ve psikolojisini önemli ölçüde etkilediği bugün kesinleşmiştir. Kanada'da bir okulda yapılan deneyde, odaların renk ve ışık düzenlerinin değiştirilmesi ile bazı öğrencilerin

Detaylı

BİLGİSAYAR KULLANIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER VE SAĞLIK KURALLARI BİLGİSAYAR KULLANIMINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTALAR

BİLGİSAYAR KULLANIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER VE SAĞLIK KURALLARI BİLGİSAYAR KULLANIMINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTALAR BİLGİSAYAR KULLANIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER VE SAĞLIK KURALLARI BİLGİSAYAR KULLANIMINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTALAR BİLGİSAYAR VE SAĞLIK Bilgisayarların, bilinçsizce ve uzun süre kullanıldığı

Detaylı

2010, GÜÇLÜ BİR YENİ YIL!

2010, GÜÇLÜ BİR YENİ YIL! 2010, GÜÇLÜ BİR YENİ YIL! http://www.kosulsuz-sevgi.com/guncel-mesajlar/2010-guclu-bir-yeni-yil/ Patricia Diane Cota-Robles 1 Ocak 2010 Yeni Bin Yılın ilk on yılını tamamladığımıza inanmak zor. Zamanın

Detaylı

Öncelikle Evrensel yaşam enerjisi nedir?

Öncelikle Evrensel yaşam enerjisi nedir? Bilindiği üzere çok çeşitli enerji teknikleri farklı isimlerde, reiki, kundalini, gma, kuantum dokunuşu, yeniden bağlantı şifası v.s.elbetteki hepsinin farklı yöntemleri ve etkileri olacaktır.ama bunların

Detaylı

Lüks Kanguru Kurulum ve Kullanma Kılavuzu

Lüks Kanguru Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Lüks Kanguru Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Bu ürün 0 ile 12 aya kadar kullanım için tasarlanmıştır. +0m Ebeveyne dönük kullanım 3 aydan itibaren +6m Dışa doğru kullanım 6 aydan itibaren +6m Sırtta taşıma

Detaylı

Ygs kapsamı nedir? Sınav Test Testlerin Kapsamı Soru S. Süre. Ygs Fen Bilimleri. Türkçe Türkçeyi Kullanma gücü 40. Temel Matematik

Ygs kapsamı nedir? Sınav Test Testlerin Kapsamı Soru S. Süre. Ygs Fen Bilimleri. Türkçe Türkçeyi Kullanma gücü 40. Temel Matematik Ygs kapsamı nedir? Sınav Test Testlerin Kapsamı Soru S. Süre Türkçe Türkçeyi Kullanma gücü 40 Temel Matematik Temel Matematiksel ilişkilerden yararlanma gücü 40 Ygs Fen Bilimleri Fen Bilimlerindeki temel

Detaylı

LİSE REHBERLİK SERVİSİ

LİSE REHBERLİK SERVİSİ LİSE REHBERLİK SERVİSİ Verimli Ders Çalışma Ders çalışma konusunda bir çoğunuz da çeşitli şikayetler vardır. Bir kısmınız ders çalışmaya başlamakta güçlük çekerken Bir kısmınız çalışma esnasında derse

Detaylı

SINAV ÖNCESİ SON 1 AY

SINAV ÖNCESİ SON 1 AY SINAV ÖNCESİ SON 1 AY Sık sık deneme sınavlarına katılın. Son 5 yılda çıkmış soruları çözün. Hatırlamakta güçlük çektiğiniz konuları tekrar edin. Ders aralarında düzenli olarak 10-15 dk. bedensel egzersizlere

Detaylı

Ö NEMLİ NOT! BİSİKLETİ KULLANMADAN ÖNCE BU EL KİTABINI İYİCE OKUYUNUZ. ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ

Ö NEMLİ NOT! BİSİKLETİ KULLANMADAN ÖNCE BU EL KİTABINI İYİCE OKUYUNUZ. ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ Ö NEMLİ NOT! BİSİKLETİ KULLANMADAN ÖNCE BU EL KİTABINI İYİCE OKUYUNUZ. ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ Ürünümüzü seçtiğiniz için teşekkürler. Bu el kitabının tamamını okuyunuz ve daima yanınızda bulundurunuz.

Detaylı

Streslere karşı 7 etkin uygulama

Streslere karşı 7 etkin uygulama Streslere karşı 7 etkin uygulama Stres ve huzursuzluklarda, mide kazınmalarında korku ve kaygı durumlarında aşağıdaki uygulamalar size her zaman yardımcı olabilir: 1. Dikkati başka yere yönlendirmek Şarkı

Detaylı

Kryon Güney Afrika. Şifacı, Kendini Şifalandır

Kryon Güney Afrika. Şifacı, Kendini Şifalandır Kryon Güney Afrika David Brown tarafından kanallık edilmiştir. 10 Şubat 2005 - Wynberg, Cape Town Şifacı, Kendini Şifalandır Selamlar, Sevgili Varlıklar, Ben Manyetik Hizmetten Kryon. Bir kez daha sizlerle

Detaylı

Gümüş Mor Alev HAZIRLAYAN: SAFFET GÜLER.

Gümüş Mor Alev HAZIRLAYAN: SAFFET GÜLER. Gümüş Mor Alev HAZIRLAYAN: SAFFET GÜLER http://lw-kosulsuzsevgi.ning.com/ Gümüş Mor Alev Gümüş Mor Alev şu sözler söylenerek çağırılabilir,.. problemim ile ilişkili olan negatif enerjiyi salıvermek için

Detaylı

TEOG ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE KÜÇÜK TAVSİYELER

TEOG ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE KÜÇÜK TAVSİYELER TEOG ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE KÜÇÜK TAVSİYELER Sınava sayılı günlerin kaldığı bu süreçte öğrencilerimizde ve velilerimizde kaygıyla heyecanın iç içe olduğunu biliyoruz.bu nedenle TEOG öncesinde

Detaylı

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından Değerli Üyemiz; 6012 sayılı Yeni Türk Ticaret Kanununa göre, bütün şirketlerin bir web sitesi olmalıdır ve mali belgelerini bu web sitesinde paylaşmaları gerekmektedir. Dolayısıyla, şeffaflık ilkelerine

Detaylı

www.astromedya.com Örnek Tarot Okuması

www.astromedya.com Örnek Tarot Okuması Örnek Tarot Okuması Bir tarot okuması, bilinçaltına atılmış bir oltadır. Bizler yani tarot okuyucuları, sizin zihninize, bilinçaltınıza olta atarak, sebeplerini ve sonuçlarını zaten sizin biliyor olduğunuz

Detaylı

DANS TERAPİ. Dokuz Eylül Üniversitesi

DANS TERAPİ. Dokuz Eylül Üniversitesi DANS TERAPİ MSc Sevinç RENKVER Dokuz Eylül Üniversitesi 1 Dans terapi nedir? Tarihçesi İlkeleri Yaratıcı süreç Kimler yararlanabilir? Nerelerde uygulanabilir? Türk halk danslarıyla meditasyon, Meditatif

Detaylı

3A-REİKİ. Advanced Reiki Training 4.BÖLÜM

3A-REİKİ. Advanced Reiki Training 4.BÖLÜM 3A-REİKİ Advanced Reiki Training 4.BÖLÜM 2 Reiki nin 3A aşama eğitimi kişisel gelişimin ileri seviyesi için olup, kişinin ruhsal yapısı ile ilgili çalışmaları kapsar. 1. ve 2. aşamadaki çalışmaları yapıp,

Detaylı

Ön yargılar, eski yanlış bilgiler yıkılıyor. Yeni bir anlayış geliyor. Kendinizi ifade edebileceğiniz yeni yaratıcı alanlar geliyor.

Ön yargılar, eski yanlış bilgiler yıkılıyor. Yeni bir anlayış geliyor. Kendinizi ifade edebileceğiniz yeni yaratıcı alanlar geliyor. 2015'e çok az kaldı. Peki 2015'te başımıza neler gelecek? Astrolog Neşe Erden'in yeni kitabından sizin için kısa kısa her burç için 2015 yılının özetini çıkardık. Koç Burcu Ön yargılar, eski yanlış bilgiler

Detaylı

CENGİZ ERENGİL NLP Türk

CENGİZ ERENGİL NLP Türk Ruh halimizi, fizyolojimizi ve davranışlarımızı belirleyen sinyaller bilinçdışımızdaki kayıtlardan geliyor. Olumsuz kayıtlar harekete geçtiklerinde olumsuz davranışlara, iletişim ve ilişki sorunlarına

Detaylı

MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER

MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER KURUMSAL KÜLTÜRÜMÜZ VE DEĞERLERİMİZ KURUMSAL KÜLTÜRÜMÜZ VE DEĞERLERİMİZ GÜVEN Dürüstlüğümüz, doğruluğumuz ve etik iş uygulamalarımız ile güven kazanırız. Doğruluk ve yüksek

Detaylı

REIKI GRANDMASTER (5-18) IŞIK SEVİYELERİ

REIKI GRANDMASTER (5-18) IŞIK SEVİYELERİ REIKI GRANDMASTER (5-18) IŞIK SEVİYELERİ Grandmaster Işık Seviyeleri, Sensei Usui tarafından öğretilmemiştir. Daha sonra Reiki Ustalarının meditasyon yolu ile kanallık ettikleri, Reikinin devamı niteliğinde

Detaylı

ÇOCUKLARDA BENLİK SAYGISI GELİŞİMİ

ÇOCUKLARDA BENLİK SAYGISI GELİŞİMİ ÇOCUKLARDA BENLİK SAYGISI GELİŞİMİ 1 Sevgili Velilerimiz; İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel İlkokulu/Ortaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi olarak bu postamızda Çocuklarda Benlik Saygısı

Detaylı

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası Plus500 Ltd Gizlilik Politikası Gizlilik Politikası Plus500 Gizlilik Beyanı Müşterilerimizin ve web sitemizdeki ziyaretçilerin kişisel ve mali bilgilerinin gizliliği ve korunması en büyük önceliğimizdir.

Detaylı

AL-5000 ÇALIŞMA İSTASYONU KULLANMA KILAVUZU

AL-5000 ÇALIŞMA İSTASYONU KULLANMA KILAVUZU AL-5000 ÇALIŞMA İSTASYONU KULLANMA KILAVUZU 1 ÖNEMLİ BİLGİLER - LÜTFEN OKUYUNUZ.. Herhangi bir egzersiz proğramına başlamadan önce doktorunuza danışınız.doktorunuzu mevcut form seviyenizi değerlendirip

Detaylı

1. Marconi Union - Weightless 2. Airstream - Electra 3. DJ Shah Mellomaniac. Dünyanın En Çok Rahatlatan 10 Şarkısı - Genç Gelişim Kişisel Gelişim

1. Marconi Union - Weightless 2. Airstream - Electra 3. DJ Shah Mellomaniac. Dünyanın En Çok Rahatlatan 10 Şarkısı - Genç Gelişim Kişisel Gelişim İngiliz uzmanlar, insan zihnini en çok rahatlatan 10 şarkıyı belirlediler. Ritim, ton, frekans ve süre gibi kriterleri göz önünde bulundurarak seçilen 10 şarkıyı aşağıda sıraladık. İngiliz uzmanlar, insan

Detaylı

Diş hekimlerinde Bel Ağrısından Korunma

Diş hekimlerinde Bel Ağrısından Korunma Diş hekimlerinde Bel Ağrısından Korunma Hastalığın en güzel ilacı, o hastalıktan korunmanın çarelerini öğrenmektir. HİPOKRAT Bu sunumun amacı; bel ağrısından korunmak için doğru oturuş, doğru çalışma ve

Detaylı

Rafine. 360 Hizmet Özünde tutku var. Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi. İşi bilen yapar! Farabians Strategy #araştır. Rafine Video #derinleş

Rafine. 360 Hizmet Özünde tutku var. Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi. İşi bilen yapar! Farabians Strategy #araştır. Rafine Video #derinleş Rafine Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi Sektörel Reklam Ajansı Rafine; mobilya sektöründe uzmanlaşan kadrosuyla, sektörel hizmet veren bir reklam ajansıdır. 20 yıllık Mobilya Sektörü tecrübemize güveniriz.

Detaylı

4. SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Öğretim Yılı

4. SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Öğretim Yılı 4. SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Benliğin doğasını sorgulama; inançlar ve değerler; kişisel, fiziksel, zihinsel, sosyal ve ruhsal sağlık;

Detaylı

Aşık olduğumuz kişiyi neden unutamayız?

Aşık olduğumuz kişiyi neden unutamayız? sağlık (/saglik) Aşık olduğumuz kişiyi neden unutamayız? 04.10.2016 Salı 13:11 3 0 Uzman Psikolog Özge Genlik aşık olduğumuz kişiyi neden unutamadığımızı anlattı Aşık olduğumuz kişiyi unutmak yerine anlamlandırmamız

Detaylı

Womb Blessing with Miranda Gray

Womb Blessing with Miranda Gray Rahim Kutsaması na katılacağınız için çok mutluyum. Bu kutsamanın amacı yalnızca kendi rahminizle ve dişiliğinizle bağlantı kurmanıza ve şifalanmanıza yardımcı olmak değil; aynı zamanda herkesin içindeki

Detaylı

http://www.kosulsuz-sevgi.com/kanal-mesajlari/hathorlar/isik-ilaclari-2/

http://www.kosulsuz-sevgi.com/kanal-mesajlari/hathorlar/isik-ilaclari-2/ Işık İlaçları http://www.kosulsuz-sevgi.com/kanal-mesajlari/hathorlar/isik-ilaclari-2/ IŞIK İLAÇLARI: Radyasyon Zehirlenmesi, Nörotoksinler, Bakteri ve Virüslerden Korunma ve İyileşme Yeni Zelanda daki,

Detaylı

Sınav Kaygısından Kurtulmanın 8 Püf Noktası

Sınav Kaygısından Kurtulmanın 8 Püf Noktası Sınav Kaygısından Kurtulmanın 8 Püf Noktası Sınav kaygısı, öğrenilen bilgilerin, sınav sırasında etkili biçimde kullanılmasına engel olarak başarısızlığa yol açıyor. Sınavın bir ölüm-kalım olayı olarak

Detaylı

Đngilizce yi Daha Hızlı Öğrenmenize Yardımcı Olacak Rahatlama Teknikleri

Đngilizce yi Daha Hızlı Öğrenmenize Yardımcı Olacak Rahatlama Teknikleri Đngilizce yi Daha Hızlı Öğrenmenize Yardımcı Olacak Rahatlama Teknikleri Hande and Ian Przybylinski Đngilizce yi Daha Hızlı Öğrenmenize Yardımcı Olacak Rahatlama Teknikleri Stres hayatın bir parçası. Herkes,

Detaylı

Yapabilirim: Ben / Bolluk Bilinci / Hayat / İş Hayatı / Para (Olumlamaları) - Genç Gelişim Kişisel Gelişim

Yapabilirim: Ben / Bolluk Bilinci / Hayat / İş Hayatı / Para (Olumlamaları) - Genç Gelişim Kişisel Gelişim Yaratıcı düşünce canlıdır ve canlandırıcıdır. Hayatınızın daha keyifli hale gelmesine ve başarılarınızın artmasına, dileklerinizin birer birer gerçekleşmesine hazır olun. İşte benden sana bir mesaj: Sen

Detaylı

EL VE EL BĠLEKLERĠ Egzersiz 1

EL VE EL BĠLEKLERĠ Egzersiz 1 İşyeri Egzersizleri EL VE EL BĠLEKLERĠ Egzersiz 1 Ellerinizi önünüzde avuç içleri birbirine temas eder şekilde birleştiriniz. Ellerinizi avuç içleri yapışık olarak, hafif bir gerilme hissedene kadar aşağı

Detaylı

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık.

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Yeni Bosch Athlet kablosuz dikey süpürge, her yere ulaşma konforunu ve 2400 Watt* lık elektrikli süpürge ile aynı temizlik performansını bir arada sunar. www.bosch-home.com/tr

Detaylı

GİZLİ HİPNOZ TEKNİKLERİNE GİRİŞ Hüseyin Güngör NOT ALMA KISMI

GİZLİ HİPNOZ TEKNİKLERİNE GİRİŞ Hüseyin Güngör NOT ALMA KISMI NOT ALMA KISMI 2 Gizli Hipnoz Teknikleri Bir hipnoterapist tarafından hipnotize edilmek üzere kişinin rızası alınarak hipnoz teknikleri ile gerçekleştirilen bir hipnoz oturumuna geleneksel hipnoz denir.

Detaylı

Cinsel Sağlığa Genel Bir Bakış

Cinsel Sağlığa Genel Bir Bakış Cinsel Sağlığa Genel Bir Bakış Cinsel sağlık nedir? Kaliteli bir cinsel sağlığın faydaları Detaylı olarak bir cinsel sağlığın faydaları Beş adımda eylemler Önleyici cinsel sağlık hizmetlerinin anahtarları

Detaylı

Öğrenmeyi Etkileyen Olumsuz Etmenler, Biyoenerji Yöntemiyle Nasıl Değiştirilebilir?

Öğrenmeyi Etkileyen Olumsuz Etmenler, Biyoenerji Yöntemiyle Nasıl Değiştirilebilir? Biyoenerji, hücrelerdeki elektriğin titreşim ritmini artırmak, bunu dengelemek ve bünyeye uygun hale getirmek suretiyle tüm vücut direncinin yükselmesini sağlamaktadır. Biyoenerji yöntemiyle enerji alanı

Detaylı

[HURT RAPORU ÜZERİNDEN TAVSİYELER]

[HURT RAPORU ÜZERİNDEN TAVSİYELER] İZMOK 2012 İZMOK Eğitim Birimi Tarafından Hazırlanmıştır [HURT RAPORU ÜZERİNDEN TAVSİYELER] Bu sunum motosikletlerin karıştığı trafik kazalarının değerlendirilmesi ve dikkat edilecek noktaları öne çıkarması

Detaylı

Hatta, geçmişte denemiş olduğunuz diğer 'metodlar'dan muhtemelen DAHA KOLAY (ve çok daha eğlenceli!)

Hatta, geçmişte denemiş olduğunuz diğer 'metodlar'dan muhtemelen DAHA KOLAY (ve çok daha eğlenceli!) Değerli Arkadaşlar; Size ufak bir sır vermek istiyorum. Türkiye'deki insanların 'çoğunluğu' İngilizce sınıflarında otururken, ve en son 'metodlar'ı denerken, şaşırtıcı biçimde kendilerini bu işe adamış

Detaylı

GAZİANTEP LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ

GAZİANTEP LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ GAZİANTEP LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ Konsantrasyon Sorunu Ders çalışmak yerine başka şeyler yapmak istiyorum, Kitabı elime alıyorum fakat kapağını bir türlü açamıyorum diyorsanız konsantrasyon sorununuz

Detaylı

TÜM BİLGİLER KESİNLİKLE GİZLİ TUTULACAKTIR. Anketi Nasıl Dolduracaksınız? LÜTFEN AŞAĞIDAKİ HİÇBİR İFADEYİ BOŞ BIRAKMAYINIZ. İsim:... Cinsiyet:...

TÜM BİLGİLER KESİNLİKLE GİZLİ TUTULACAKTIR. Anketi Nasıl Dolduracaksınız? LÜTFEN AŞAĞIDAKİ HİÇBİR İFADEYİ BOŞ BIRAKMAYINIZ. İsim:... Cinsiyet:... OA TÜM BİLGİLER KESİNLİKLE GİZLİ TUTULACAKTIR İsim:... Cinsiyet:... Doğum Tarihi:... Bugünün Tarihi:... Anketi Nasıl Dolduracaksınız? Aşağıda bazı ifadelerin listesi bulunmaktadır. Lütfen her ifadeyi çok

Detaylı

Sahaja Yoga ÜNİVERSİTE Programları

Sahaja Yoga ÜNİVERSİTE Programları 2013 Sahaja Yoga ÜNİVERSİTE Programları Meditasyon - Hint Kınası - Hint Müziği - Hint Dansı Sahaja Yoga, her insanın içinde var olan pozitif potansiyeli açığa çıkarmayı hedef alan, iç huzur ve denge sağlayan,

Detaylı

ORİJİNAL NEDENİ İYİLEŞTİRMEK

ORİJİNAL NEDENİ İYİLEŞTİRMEK ORİJİNAL NEDENİ İYİLEŞTİRMEK http://www.kosulsuz-sevgi.com/tekamulsifa-teknikleri-araclari/orijinal-nedeni-iyilestir mek/ Sal Rachele Sevgi ve Bolluğun Akışına Açılmak Sevgili Işıkişçileri, Aşağıdaki,

Detaylı

Breeze Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg

Breeze Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg Breeze Koleksiyonu Tasarım Justus Kolberg Farklı çalışma stilleri için akıllı performans koltuğu. Oturarak çalışmanın sebep olduğu sağlık problemlerini en aza indirmek amacıyla tasarladığımız Breeze, doğru

Detaylı

İSTEK KAŞGARLI MAHMUT İLKÖĞRETİM OKULU

İSTEK KAŞGARLI MAHMUT İLKÖĞRETİM OKULU Değerli Velilerimiz, İSTEK KAŞGARLI MAHMUT İLKÖĞRETİM OKULU Öğrencilerimizin bir üst sınıfa geçmesi ile yazılı kavramı hayatlarına girmiştir. 4.sınıfa geçiş dönemi ile öğrencilerimiz yazılıların ciddiyetinin

Detaylı